ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

** ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ …Σήμερα …χθές ! : 24-Δεκεμβρίου 2009 :

http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 ΕΡγαστήρι !!




Ζητά την προστασία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Επιστολές, με τις οποίες εκφράζει την ανησυχία του για την ασφάλεια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, την πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόσι και τον επικεφαλής της Δημοκρατικής πλειοψηφίας στη Γερουσία Χάρι Ριντ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος καλεί την αμερικανική ηγεσία να συμβάλλει για την προστασία του Πατριάρχη αλλά και για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων λειτουργίας και αποστολής του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.

**Στη Μ.Ε.Θ. λόγω γρίπης


Την εισαγωγή έξι ατόμων, τριών ανδρών και τριών γυναικών, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανακοίνωσε το Ε.Κ.ΕΠ.Υ.

Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα με ιστορικό ανοσοκαταστολής, μια 57χρονη παχύσαρκη γυναίκα, μια 42χρονη με ιστορικό αναπνευστικού νοσήματος, έναν 56χρονο με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου, μια 52χρονη βαριά καπνίστρια και έναν 37χρονο χωρίς υποκείμενη νόσο.

Και οι έξι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

** Κινητοποίηση στο Αργοστόλι για τους ληστές
Ληστεία έγινε το πρωί στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά.

Η ώρα ήταν σχεδόν 12:00, όταν, στην παραλιακή Λεωφόρο Αντ. Τρίτση , 2 άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα της τράπεζας ALPHA BANK.

Οι δράστες, οι οποίοι εικάζεται πως ήταν αλλοδαποί, με την απειλή αυτόματου όπλου, αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των 65.000 ευρώ και εν συνεχεία διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Λίγο αργότερα ξεκίνησαν αναζητήσεις, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

** Το Ατλάντικ... στα χέρια των ληστών

Τέσσερις ήταν οι ληστές που έδρασαν στο σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, στις 20:30.

Η… ομάδα των αγνώστων εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα 59, στα Πετράλωνα, στην Αθήνα.

Με την απειλή όπλου, οι δράστες απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και έπειτα το έβαλαν στα πόδια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

**Κλοπή εικόνων στην Καρδίτσα

Ούτε τις άγιες ημέρες που διανύουμε δεν υπολόγισαν… ληστές στην περιοχή της Καρδίτσας.

Άγνωστοι μπήκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στη Νεράιδα του Δήμου Ιτάμου Καρδίτσας, και έκλεψαν δύο ξύλινες εικόνες, μία με τη μορφή της Παναγίας και μία με τη μορφή του Ιησού Χριστού.

Οι δράστες μετά την κλοπή διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καρδίτσας.-

**«Καμπάνα» σε δύο υπαλλήλους

Βαριές πειθαρχικές ποινές επεβλήθησαν σε δύο υπαλλήλους, ο ένας της Περιφέρειας Κρήτης και η άλλη της Νομαρχίας Ηρακλείου, για δύο διαφορετικά σκάνδαλα.

Στον υπάλληλο της Περιφέρειας Κρήτης επιβλήθηκε η ποινή της απόλυσης για την υπόθεση των «επιταγών Αποσελέμη». Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ανάδοχος του έργου για το φράγμα Αποσελέμη πήγε να εισπράξει λογαριασμούς και η Τράπεζα της Ελλάδος τον ενημέρωσε ότι είχαν... πληρωθεί!

Κατόπιν έρευνας, διαπιστώθηκε ότι 3 επιταγές, ύψους 266.000 ευρώ, είχαν εισπραχθεί από έναν υπάλληλο που είχε οριστεί υπόλογος για το έργο και ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα για να... ξεπληρώσει άλλη υπεξαίρεση που είχε κάνει από εισφορές υπαλλήλων προς το ΙΚΑ.

Η υπάλληλος της Νομαρχίας Ηρακλείου, η οποία κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή της σε μετατροπή πλαστών βουλγαρικών διπλωμάτων σε ελληνικά, παύθηκε για 6 μήνες!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλου που διαπίστωσε ότι διάφοροι μετανάστες Βούλγαροι ζητούσαν να αποκτήσουν ελληνικά διπλώματα, χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα της πατρίδας τους.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

**Ετοιμάζονται αλλαγές στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων



Τον Ιανουάριο θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει τις παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, τις οποίες εντόπισαν οι ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο, έχουν ενεργοποιηθεί στο έπακρο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.-

**Λ. Κατσέλη: «Δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του 2010»


Την άνοιξη του 2010 «βλέπει» τις καλύτερες ημέρες η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, μετά την ενεργοποίηση των μέτρων ρευστότητας, τα οποία αναμένεται να περάσουν από τη Βουλή τον Ιανουάριο, όπως δήλωσε κατά την επίσκεψή της στην οδό Ερμού.

«Βρισκόμαστε σε ύφεση, η οικονομική δραστηριότητα είναι πεσμένη, αλλά γι' αυτό ενεργοποιούμε όλα τα εργαλεία που έχουμε: το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μικρά και μεγάλα έργα, πληρώνουμε τις οφειλές του Δημοσίου, κρατάμε τις τιμές χαμηλά, ώστε να στηριχθεί ο καταναλωτής και η αγοραστική του δύναμη».

Η κ. Κατσέλη χαρακτήρισε καλό το μέτρο της σύνδεσης του αφορολόγητου με τις αποδείξεις, σημειώνοντας, όμως, ότι οι σχετικές εξαγγελίες θα γίνουν από τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, εκτίμησε ότι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα είναι φέτος φθηνότερο κατά 13 %.

Αναφορικά με την αγοραστική κίνηση, ο κ.Κορκίδης είπε ότι ισχύει το «Κάθε πέρυσι και καλύτερα». Ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι χειμερινές εκπτώσεις θα αποτελέσουν «σωσίβιο» για την αγορά. –

**Στη Λάρισα… μέσω δάσους

Εκτός από την Ελλάδα, οι κατολισθήσεις στα Τέμπη έκοψαν στα δύο και τον νομό Λάρισας. Χωριά που κάποτε γειτνίαζαν εδώ και μία εβδομάδα δεν «επικοινωνούν» οδικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα με τη μεταφορά ασθενών, την προμήθεια εφοδίων και τη διακίνηση εκπαιδευτικών.

Πρόκειται για τους δύο μεγάλους Δήμους της Λάρισας -του Κάτω Ολύμπου και των Ευρυμενών-, οι οποίοι περιλαμβάνουν αρκετά χωριά που δεν έχουν πρόσβαση στον γειτονικό Δήμο Γόννων και την ίδια την Λάρισα. Μετά από πρωτοβουλία της νομαρχίας ξεκίνησαν έργα βελτίωσης του δασικού δρόμου, ο οποίος διέρχεται… μέσα από τα Τέμπη, από την πλευρά του Ολύμπου.

Ο επαρχιακός αυτός δρόμος συνδέει τους Γόννους και την Ιτέα με τον επαρχιακό δρόμο της Ραψάνης και θα εξυπηρετεί την επικοινωνία των κατοίκων της περιοχής μεταξύ τους, αλλά και με τη Λάρισα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν δρομολόγιο μέσω της ορεινής Καλλιπεύκης.

Ήδη, συνεργεία της εταιρείας που κατασκευάζει τη σήραγγα των Τεμπών είναι στην περιοχή και ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης. Θα γίνει καθαρισμός, διανοίξεις όπου χρειάζεται, και θα στρωθεί με επίστρωση 3Α, ώστε να γίνει βατός για τα τροχοφόρα της περιοχής και μόνο.-

**Αιμορράγησε η καρδιά του


Σε παθολογικά αίτια, λόγω αιμορραγίας στην καρδιά, οφείλεται τελικά ο θάνατος του 37χρονου Δημήτρη Πρινάρη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του, έξω από το σπίτι τους, στην περιοχή Μανταμάδο της Λέσβου.

Ο 37χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και εξέπνευσε, ενώ έκανε επισκευαστικές εργασίες στην αυλή του σπιτιού.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου μετά από τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, διαπιστώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου του.-

** Περικοπές προσωπικού στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας

Τη μείωση κατά 20% του προσωπικού που εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Dmitry Medvedev, μετά τη δημοσιοποίηση σκανδάλων που αφορούν στην αστυνομία.

Οι περικοπές θα πρέπει, σύμφωνα με το σχέδιο που ανακοίνωσε ο Medvedev, να ολοκληρωθούν έως την 1η Ιανουαρίου του 2012.

«Η μεταρρύθμιση κρίνεται απαραίτητη μετά τα κρούσματα απειθαρχίας που προκάλεσαν ανησυχία στην κοινωνία» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Στο υπουργείο υπηρετούν περίπου 1,4 εκατομμύριο υπάλληλοι.

**Στο «στόχαστρο» τα πυρηνελαιουργεία

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε όλα τα πυρηνελαιουργεία και τα εργοστάσια υψηλού κινδύνου στην Κρήτη θα προχωρήσει μετά τις εορτές ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, Νίκος Μαρκάκης, με σκοπό να εντοπίσει τυχόν παραβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Ηρακλείου εξέφρασε την πρόθεσή του να προβεί ο ίδιος σε επί τόπου ελέγχους και να πραγματοποιήσει αυτοψίες σε χώρους υψηλού κινδύνου, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και το εργατικό δίκαιο.

Αφορμή αποτέλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στα Καστελλιανά που προκάλεσε το θάνατο του 40χρονου Γιώργου Χασουράκη.

Πηγή: ΕΡΑ Χανίων

**Ελεύθερος υπό όρους ο 19χρονος για τα επεισόδια στον Εύοσμο

Χριστούγεννα στο σπίτι του θα κάνει ο 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείται ότι μαζί με ομάδα αγνώστων αποπειράθηκε να προκαλέσει ζημιές στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Άρη στον Εύοσμο, όμως, όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή, προκαλώντας υλικές ζημιές σε εννιά σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Ο νεαρός, που κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και οπλοφορία, απολογούμενος στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.-

**Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου της Super League
Του ….Ανδρέας Αθανασούλης
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η «zougla.gr» πήρε το ρόλο προέδρου και επέλεξε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Τους πρώτους έντεκα, που παρατάξαμε σε σύστημα 4-4-2, συμπληρώνουν οι αναπληρωματικοί και ο προπονητής.

Σύστημα: To κλασικό 4-4-2.

Προπονητής: Νίκος Καραγεωργίου: Ο Έλληνας τεχνικός του Εργοτέλη έδειξε τη φετινή σεζόν πως, εάν κάποια ομάδα εμπιστευτεί ένα προπονητή και τον κρατήσει, τότε η δουλειά του θα φανεί. Φέτος, ο Εργοτέλης κάνει πορεία μπαράζ και σίγουρα η παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ είναι έργο… Καραγεωργίου.

Τερματοφύλακας: Αντώνης Νικοπολίδης: Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού είναι σταθερά καλός και φέτος, παρότι αγγίζει τα… 40. Εκτός από το λάθος στο «Κλ. Βικελίδης», ο Νικοπολίδης είναι αυτός που εμπνέει σιγουριά στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Δεξί μπακ: Γιάννης Μανιάτης: Ο αμυντικός του Πανιώνιου κάνει φέτος ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και αποδεικνύει πως οι Έλληνες παίκτες που προέρχονται από την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πάντα μαχητικοί και αξιόπιστοι.

Αριστερό μπακ: Ραούλ Μπράβο: Ο Ισπανός έχει βαλθεί φέτος να αποδείξει πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι αγωνίστηκε κάποτε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την αρχή της σεζόν δείχνει αναγεννημένος και σιγά σιγά… βγάζει τα λεφτά του.

Σέντερ μπακ: Όλοφ Μέλμπεργκ: Μια μετεγγραφή που «βγήκε» για τον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός είναι ο «βράχος» που έλειπε πολλά χρόνια από τους «ερυθρόλευκους» και πολλοί τον συγκρίνουν με το… κομπιούτερ του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν.

Σέντερ μπακ: Μπρούνο Τσιρίλο: Δυναμικός, οξύθυμος και παράλληλα αξιόπιστος. Ο Μπρούνο Τσιρίλο, όπως στην ΑΕΚ, έτσι και στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύει πως μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις των μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Δεξί χαφ: Σίτο Ριέρα: Εξαιρετικός είναι και φέτος ο Σίτο Ριέρα. Ο άσος του Πανιώνιου έχει «κλέψει» από τη δόξα των Ρεκόμπα, Εστογιανόφ και Μπάλαμπαν και συχνά παίρνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Δίκαια ο Φερέρα, ο οποίος τον γνώριζε από τον Πανθρακικό, τον έφερε στην… Πλατεία.

Αριστερό χαφ: Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2013, αφού και φέτος είδε πως η προσφορά του στο «δικέφαλο του Βορρά» είναι σημαντική. Ο Βιεϊρίνια ξεχωρίζει και φέτος στην «Τούμπα» και προσφέρει αρκετά.

Κεντρικός μέσος: Κώστας Κατσουράνης: Με τον καλύτερο τρόπο έχει συνδυαστεί έως τώρα η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κώστας Κατσουράνης δείχνει πως ο Παναθηναϊκός τού… πάει και φέτος έχει δώσει πολλούς βαθμούς στο «τριφύλλι» με δικά του γκολ.

Κεντρικός μέσος: Ντιέγκο Ρομάνο: Από τα βασικά στελέχη και τους κύριους «υπαίτιους» της εξαιρετικής φετινής πορεία του Εργοτέλη. Ο Ρομάνο μπορεί να έχει πετύχει μόνο ένα γκολ, αλλά η απόδοσή του (μαζί με τον Λεάλ) αποτελεί βαρόμετρο για τους Κρητικούς.

Επιθετικός: Τζιμπρίλ Σισέ: Ο Γάλλος σούπερ σταρ μπορεί να χρειάστηκε λίγο καιρό, για να βρει τα πατήματά του, αλλά πλέον έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει και ήδη φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει απ’ αυτόν τις λύσεις και νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του.

Επιθετικός: Κώστας Μήτρογλου: «Καλά που είναι κι αυτός», λένε στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός έχει σηκώσει επάξια στους ώμους του το επιθετικό βάρος των Πειραιωτών και έχει βγάλει «ασπροπρόσωπους» του «ερυθρόλευκους». Σκόρερ και τα δύο γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αναπληρωματικοί: Αλέξανδρος Τζόρβας, Άντερσον Μαρσελάο, Κριστιάν Νασούτι, Βλάνταν Ίβιτς, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Μπόσκο Μπάλαμπαν αποφασίσαμε να απαρτίζουν τις αλλαγές στην ομάδα της zougla.gr, καθώς όλες οι μεγάλες και οι καλές ομάδες πρέπει να έχουν... βάθος.

Εκτός 18άδας αφήσαμε αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν, όπως οι Σωτήτης Νίνης, Τόνι Κάλβο, Πάμλπο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Μαχντί Ναφτί, Έντσο Μαρέσκα, Ζαουάντ Ζαϊρί, Ορούμα κτλ, αλλά δυστυχώς είχαμε να επιλέξουμε μόνο 18!

** Χριστουγεννιάτικο δέντρο... γίγαντας

Τα χέρια δέκα εργατών και πολλές μέρες δουλειάς χρειάζονται για να στηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σάο Πάολο. Ο λόγος είναι το υλικό που χρησιμοποιείται -στην συγκεκριμένη περίπτωση το ατσάλι- αλλά και το μεγάλο μέγεθός του.

Το δέντρο έχει ύψος 75 μέτρα, διάμετρο 32 μέτρα και ζυγίζει 250 τόνους. Βρίσκεται στην άκρη του Πάρκου Ιμπιραπουέρα και στήθηκε για πρώτη φορά το 2002, όταν είχε ύψος μόλις 40 μέτρα. Από τότε οι εργάτες κάθε χρόνο προσθέτουν και από λίγο.

Με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου, οι εργάτες χρησιμοποιούν ασανσέρ για να κινηθούν πάνω στην κατασκευή και να τοποθετήσουν τα λαμπιόνια, τα αστέρια και τους χιλιάδες... Άγιους Βασίληδες. Μόνο οι γιρλάντες -χρυσές και πράσινες- ξεπερνούν σε μήκος τα πέντε χιλιόμετρα.

Του χρόνου, οι δημοτικές Αρχές ελπίζουν το δέντρο να φτάσει τα 90 μέτρα -και το 2011 τα 110! .-

** ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΩΣΑΤΑΣ Ιωάν. ΚΑΡΕΛΙΑΣ : Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσηνίας από τον τραγικό θάνατο του Κώστα Ιωάν. Καρέλια , μεγαλομέτοχου με 42% και αντιπροέδρου της καπνοβιομηχανίας "ΚΑΡΕΛΙΑ " στην Καλαμάτα .-

Ο 62 χρονος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με την Ασημίνα (Μίνα) Σπυροπούλου και είχε μιά κόρη την Ιωάννα Κ. Καρέλια , ήταν γιός του Ιωάννη και της Ναυσικάς Καρέλια και πρώτος ξάδελφος του Γεωργίου Καρέλια .- Ανασύρθηκε νεκρός χθές Πεμπτη 23-12-2009 μέσα από το λιμάνι της Καλαμάτας και κοντά στην θαλαμηγό του "Ιωάννα " , η οποία ελλιμενίζεται μπροστά από το λιμεναρχείο Καλαμάτας .- Απεκλείσθηκε εγκληματική ενέργια
.-

** ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Η ΚΟΡΩΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !! Τις τελευταίες ημέρες στην είσοδο της Κορώνης , και συγκεκριμένα αμέσως μετά τη διασταύρωση της " Γερακάδας " , περ'ιπου 500 μέτρα ο δρόμος στο ρεύμα εισόδου έχει σε δύο σημεία σοβαρά υποχωρήσει , με συνέπεια να υπάρχει άμεσως κίνδυνος για όλα τα διερχόμενα οχήματα , κυρίως όμως τα λεωφορεία και γενικώς για τα μεγάλα οχήματα .- Απαιτείται η άμεση επίλυση του προβλήματος πριν έχουμε ..........

** ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : Λόφοι τα σκουπίδια στο Γύθειο , Παράταση για τα σκουπίδια και τους σκουπιδότοπους στην πόλη της Σπάρτης , Ανησυχία για μετά της γιορτές και στην Καλαμάτα μετά την απόφαση του πρωτοδικίου για κλείσιμο των χωματερών και αδράνια από τον Δήμο Καλαμάτας για την λειτουργία του εργοστασίου πολτοοίησης- λισματοποίησης του Ασπροχώματος κ.λ.π. ....που σήμερα εφαρμόζει και ο Δήμος Ηρακλείου στην Κρήτη .- Αναροτιέμαι όμως ...γιατί δεν φλέπουμε τι γίνεται στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας , στην Βιέννη της Αυστρία και σε άλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που καίγομντας τα σκουπίδια τους , παράγουν ενέργεια , χωρίς καμιά περιβαντογική βλάβη ; κ.α. ?

** ** Το πιο ωραιο email που μας ηρθε για ευχες από την Αρφαρά Μεσσηνίας!!!!

Εύχομαι πάντα!...."Το φώς των Χριστουγέννων να φωτίζει το νου και την καρδιά μας και να μας καθοδηγεί στις επιλογές και στις αποφάσεις μας, συνοδεύοντας κάθε βήμα μας στο ξεχωριστό μονοπάτι του καθενός μας προς την προσωπική του ευτυχία και ευημερία.! Να μας προσθέσει υπομονή, αντοχή και αγάπη και να μας αφαιρέσει κάθε ανθρώπινη μικρότητα που μας εμποδίζει να κατακτήσουμε το προσωπικό μας όνειρο! Χαρούμενα Χριστούγεννα!" Σταμάτης Αρφαρά ! Μεσσηνίας ..

** Οριστε η Απόδειξη!!! Σαν παιδακι του δημοτικου απέτυχε ο Παπακωνσταντινου για τα πρασινα τελη κυκλοφορια;!!!
Σαν πρωρταρηδες την πατησανε Παπακωνσταντινου Μπιρμπίλη με τα πρασινα τελη και τα εσοδα του κράτους!!!Θα μπουμε και μεσα στο τελος!!!Λοιπον. Εστω πάμε για 150 ευρω μεσο ορο παραπάνω τέλη κυκλοφοριας σε συνολο 2.000.000 αυτοκινήτων στην Ελλάδα! Αρα παμε για 2000000 επι 150 = 300εκ ευρώ επιπλεον εσοδα!!!! Υπολόγισε κανεις στην κυβερνηση την καταθεση πινακιδων από τον κόσμο; ΟΧΙ! για μετρατε απώλειες....

** Αγνοούνται Ελληνες ναυτικοι του Aegean wind

Εννέα συνολικά ναυτικοί εκ των οποίων τρεις Έλληνες ναυτικοί από το πλήρωμα του "Ετζίαν Γουϊντ" αγνοούνται στα ανοιχτά της Βενεζουέλας. Στο πλοίο που μεταφέρει σιδηρομεταλλεύματα με προορισμό το Χιούστον εκδηλώθηκε πυρκαγιά …

** Ποια ειναι τα "Σοβαρά τεχνικά θεματα που εχουν προκυψει" με το gamato.info

Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...Υπάρχειανακοίνωση!!!!Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.Μέχρι τότε...

** Βάρεσε Κανόνι ταξιδιωτικό γραφείο στο Κιάτο

Με τις βαλίτσες στα χέρια έμειναν δεκάδες ταξιδιώτες από την Κορινθία που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σε χώρες του εξωτερικού, καθώς στο αεροδρόμιο πληροφορήθηκαν ότι τα εισιτήρια που είχαν ήταν… άκυρα! Όταν πήγαν στο ταξιδιωτικό γραφείο του Κιάτου όπου τα είχαν αγοράσει, διαπίστωσαν ότι ήταν κλειστό και ο ιδιοκτήτης του είχε εξαφανιστεί!Το ταξιδιωτικό γραφείο λειτουργούσε για πολλά χρόνια στη περιοχή, αλλά εδώ και αρκετούς μήνες ο ιδιοκτήτης του αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν ότι περίμενε την εορταστική περίοδο για να βαρέσει…

** Στην αρχή, μάς είπαν ότι τα Τέμπη θα ξανανοίξουν σε 1 μήνα. Τώρα, μάς λένε σε 3 και... Λέτε να μην ξανανοίξουν;

Δύο σενάρια για τα ΤέμπηΗ διάρκεια της ταλαιπωρίας των οδηγών στο ύψος των Τεμπών θα εξαρτηθεί από τη μεθοδολογία των παρεμβάσεων που θα αποφασίσουν το υπουργείο Υποδομών και η κοινοπραξία που κατασκευάζει τα έργα μέσα στις επόμενες ημέρες.Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται: Να παραμείνει κλειστή η εθνική οδός και να γίνουν τα έργα σε διάστημα που θα κυμανθεί γύρω στους...

** Πρασινα τελη και παπάρια μεντολες!!! Δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνει;

Έχω ένα αυτοκίνητο 1400 cc του 1993. Το αγόρασα τον Γενάρη του 2009 , 1000 ευρώ γιατί αυτές ήταν και οι δυνατότητες μου. Μέχρι τώρα τα χιλ/τρα που έκανα ήταν 2.500. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 200 περίπου ευρώ. Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση και μου ζητά να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας 350 ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο ρυπαίνει (δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνει;).Αυτή είναι η λογική της φοροεισπρακτικής Κυβερνητικής Δεξιάς και Σοσιαλιστικής "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ"; Το αυτοκίνητο αυτό πέρασε από ΚΤΕΟ και έχει...

** 19.000 αιτήσεις για εφαπαξ του δημοσιου εκκρεμουν
Το εφαπαξ περιμένουν 19000 δημόσιοι υπάλληλοι που εχουν ηδη συνταξιοδοτηθεί! Η αναμονή φτάνει τους 18 μήνες ενω το χρεός μαυρη τρυπα είναι 800 εκ.!!! Στα 4 δις θα εκτοξευθει το χρεος στο ταμειο των δημοσιων υπαλλήλων ομως αν το 2010 κανουν χαρτιά γυναικες που εχουν κατωχυρώσει δικαίωμα συνταξης για να αποφύγουν την εξίσωση των ορίων ηλικίσς!

** Απαράδεκτη συμπεριφορά από υπάλληλο του ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ στο σταθμό ...

Πήγαμε σήμερα το απόγευμα στο σταθμό Λιοσίων (ο Πίκος Απίκος δηλαδή) να βγάλουμε ένα εισιτήριο με προορισμό την Εύβοια για αύριο. Αρχικά το βγάλαμε 12:30 π.μ. για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε λίγο το πρωί. Μετά όμως σκεφτήκαμε ότι το βγάλαμε λίγο αργά κα ότι σύμφωνα με αυτή την ώρα αναχώρησης δε θα προλαβαίναμε το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να επισκεφτούμε και πάλι τον υπάλληλο του ΚΤΕΛ Ευβοίας στο σταθμό Λιοσίων. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

** Η αλήθεια για την ΕΡΤ είναι στη μέση!

Με 2500 το μήνα μισθο ξέρετε ποσες αγγελίες θα λαμβανε η ΕΡΤ για παρουσιαστές δελτίων, για πρωινές εκπομπές κλπ κλπ!! Μια Ελλάδα γεμάτη πτυχία ακομα και δημοσιογραφοι από πανεπιστημια δε σας κανουν; Δηλαδή θα πρεπει να εχουν προυπηρεσία σε...

** Μπλόκο των συνοριοφυλάκων σε 123 κιλά χασίς

Στις 05:00 σήμερα τα ξημερώματα, στη περιοχή «Λιόψη» Ασπροκλησίου Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, εντόπισαν και επιχείρησαν να ελέγξουν έξι αγνώστων στοιχείων άτομα, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, που κατευθυνόταν προς το εσωτερικό της Χώρας μας. Αντιληφθέντες τους αστυνομικούς οι παραπάνω τράπηκαν σε φυγή και κινούμενοι σε δύσβατη δασώδη περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, καταδιωκόμενοι, κατόρθωσαν να...διαφύγουν εισερχόμενοι στο Αλβανικό έδαφος, εγκαταλείποντας τέσσερις (4) σάκους που περιείχαν εκατόν είκοσι (120) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εκατόν είκοσι τριών (123) κιλών.Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.http://epirusgate.blogspot.com/2009/12/123_24.html


** Σετικά με τη πιθανη διωξη σε Blogs για τη δημοσιευση των μισθων της ΕΡΤ

Είναι προφανές ότι ο Π.Γερουλάνος και ο πρωθυπουργός δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του σκανδάλου με τους μισθούς των ανθρώπων της ΕΡΤ. Κάποιοι μιλάνε για προσωπικά δεδομένα αλλά φαίνεται ότι ξέχασαν όσα είπε ο πρωθυπουργός για διαφάνεια και μισθούς στο διαδίκτυο.Ο Παπανδρεου εχει πει ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ολα στο Ιντερνετ!!! Αυτα τα προκλητικα χιλιαδες ευρω κυριοι δεν ειναι μισθοι και προσωπικα δεδομένα Ειναι σπαταλες του Κρατους! ειναι εξοδα δικά μας!!! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ και μοκο!!!! Γκε γκε;

**
**Εύχομαι πάντα!...."Το φώς των Χριστουγέννων να φωτίζει το νου και την καρδιά μας και να μας καθοδηγεί στις επιλογές και στις αποφάσεις μας, συνοδεύοντας κάθε βήμα μας στο ξεχωριστό μονοπάτι του καθενός μας προς την προσωπική του ευτυχία και ευημερία.! Να μας προσθέσει υπομονή, αντοχή και αγάπη και να μας αφαιρέσει κάθε ανθρώπινη μικρότητα που μας εμποδίζει να κατακτήσουμε το προσωπικό μας όνειρο! Χαρούμενα Χριστούγεννα!" Σταμάτης Αρφαρά ! Μεσσηνίας 2009 .- Χρόνια Πολλά !!!! με Υγεία!


** Voula Shone commented on her φωτογραφία:
«Oh, that's so sweet... Na'se kala Stamati.. xronia polla kai s'esena kai se oloys poy agapas..»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19dca0fG3dd6e022Gd8665bG10
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** Voula Shone commented on her φωτογραφία:
«He should have but instead he is wishing you a good afternoon and is sending his warmest wishes for a pleasant Christmas and he wishes that the new year brings you all your wishes...»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19dca6aG3dd6e022Gd866abG10
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**Russell Purser commented on Voula Shone's φωτογραφία:
«Voula you'll have to interpret the above for me. For all I know he has just issued a hit on me to the Greek mafia. Yikes!!!!!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19dc9e1G3dd6e022Gd86634G10
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** Russell Purser commented on Voula Shone's φωτογραφία:
«I think Stamatios has a little bee in his bonnet to my comment Hodie hodie ho.....my my.»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19dc799G3dd6e022Gd86429G10
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

(**Ο Christos σας έστειλε ένα μήνυμα.
--------------------
(χωρίς θέμα)
euxaristw... alla de kserw an paei se ola ta meli....
k den einia wraio 7 mnm sunexomena apo ena melos....
grapse kati sto wall tou group gia kalutera...--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1100519371596&mid=19dc341G3dd6e022Gd86068G0 .-

** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html , Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ * ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ….

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_13.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοί που γράφουν ...Όσοι μας τα λένε *

** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_10.html , Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ * ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ


** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post.html , Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ *
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/h1n1.html , Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 Γρίπη '"Α¨" ιός H1N1
Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ¨"Α¨ <<>> ή ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ !: ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ;? http://www.sync.gr/stamos1 .-

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα * ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ! :ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ


**http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html , Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html , Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009
Τοπικά Νέα και Άλλα *ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/3.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 Επικαιρότητα 3* ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .... ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ Σήμερα και χθές.-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html , Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 ΕΠΙΚΑΙΡΑ 2 *
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/video.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Τα δικά μας Βίντεο Video*

** Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html ,
ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ !!!...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!!

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009
ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ και Νέα *
ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ :

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_17.html , Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009
ΠΡΑΓΑ ΤΣΕΧΙΑΣ* ΠΡΑΓΑ ΤΣΕΧΙΑΣ & ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ :Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΔΑΝΙΑΣ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ :

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html , Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009
Απ΄ το Χαμομηλάλι με Αγάπη * ** ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ …Σήμερα …χθές ! :


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html , Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ * ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη * · ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ …ΠΑΝΤΑ : !!!!




****Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ... ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ κυκλοφοριας... Διαβαστε και διαδωστε το ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ του δημοτικου κυριοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!!! http://www.facebook.com/l/50339;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1161795814947&mid=19f110fG3dd6e022Gd940f9G0 .,.-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/3.html . Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 Επικαιρότητα 3* ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .... ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Η ΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ……………………………………………………………Σήμερα και χθές.-stamos-dynami
ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ...ΠΑΡΑ ...ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ...!!!!!!!

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html , Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 ΕΠΙΚΑΙΡΑ 2 * ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……….

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/video.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Τα δικά μας Βίντεο Video*

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_08.html , Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 ΕΠΙΚΑΙΡΑ 1*
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ….

*** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/12/blog-post_13.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοί που γράφουν ...Όσοι μας τα λένε * ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ…..

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html , Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2009 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ * ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ….

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_13.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Αυτοί που γράφουν ...Όσοι μας τα λένε *
** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_10.html , Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ * ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ


** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post.html , Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ *
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/h1n1.html , Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 Γρίπη '"Α¨" ιός H1N1
Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ¨"Α¨ <<>> ή ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ !: ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ? ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ;? http://www.sync.gr/stamos1 .-

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα * ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ! :ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ

**http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html , Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html , Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009
Τοπικά Νέα και Άλλα *ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/3.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 Επικαιρότητα 3* ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .... ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ Σήμερα και χθές.-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html , Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 ΕΠΙΚΑΙΡΑ 2 *
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/12/video.html , Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 Τα δικά μας Βίντεο Video*

** Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html ,
ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ !!!...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!!

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009
ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ και Νέα *
ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ :

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_17.html , Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009
ΠΡΑΓΑ ΤΣΕΧΙΑΣ* ΠΡΑΓΑ ΤΣΕΧΙΑΣ & ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ :Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο· η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΔΑΝΙΑΣ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ :

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html , Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009
Απ΄ το Χαμομηλάλι με Αγάπη * ** ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ …Σήμερα …χθές ! :

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html , Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ * ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html , Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

****** Αγαπη Αγαπη Αγαπη !!!! ...γενναται μεσα μας καθε στιγμη αδολη.. κι ειναι μακρυς ο δρομος της απο τη ψυχη ως τα χερια ως τα ματια μα αξιζει ο κοπος ! αγγιζει ολα τ' αστερια φτανει σ' ολες τις ψυχες παιρνει καθε πονο !

~ Ο/Η Niki Papoulakou σχολίασε την φωτογραφία σας. «Την αγάπη μου στην πατρίδα...είναι δεμένη με τη μνήμη του πατέρα μου....να είστε καλά, χρόνια πολλά!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30559675&id=1037492258&mid=19ff805G3dd6e022Gd9bcd6G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

~ Ο/Η Niki Papoulakou σχολίασε την φωτογραφία σας. «Χρόνια Πολλά ....σας ευχαριστώ θερμά!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30559677&id=1037492258&mid=19ff773G3dd6e022Gd9bc7cG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ιστοσελίδα:
http://poiisi.ning.com/profile/NIKIANNAP

http://spartinos.ning.com/profile/NIKIANNAP

http://conapl.ning.com/profile/NIKIANNAP

http://greekmusic.ning.com/profile/NIKIANNAP

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Faetofwlia.ning.com%2Fprofile%2FNIKIANNAP&h=6a9c485ae04657e65e89e3e4c1274983

http://johnprevenios.ning.com/profile/NIKIANNAP

http://www.musicwave.gr/NIKIANNAP

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=index&...

http://www.google.gr/profiles/npapoulakou ,

** * Απάντηση ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ προς Εμένα προβολή λεπτομερειών 2:54 μ. μ. (Πριν από 11 λεπτά) Γεια σας, Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, πρέπει πρώτα να επαληθεύσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για την επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτετε: http://poiisi.ning.com/?vkey=MjI4MjQ3NDpFVjo4MTYzMDY5Mg__x&xg_source=msg_verify_email , ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Απάντηση Προώθηση.-

** Καλωσορίσατε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ‏
Από:
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (mail@poiisi.ning.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 2:58:29 μμ
Προς:
Σταμάτιος Σκούλικας (snstam@gmail.com) Καλωσορίσατε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ! Σας ευχαριστούμε που γίνατε μέλος.
Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εδώ:
http://poiisi.ning.com/?xgsi=1 , .-

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Δημιουργίες με σκοπό ...
*
* Ο/Η Chris Lafazanos σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου. «O_OEnglish translation please?» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=221048617565&id=732182565&mid=1a00a56G3dd6e022Gd9ca26G36 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Επαλήθευση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ‏
Από:
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (mail@poiisi.ning.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 2:54:15 μμ
Προς:
snstam@gmail.com (snstam@gmail.com) Γεια σας,

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, πρέπει πρώτα να επαληθεύσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για την επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτετε:

http://poiisi.ning.com/?vkey=MjI4MjQ3NDpFVjo4MTYzMDY5Mg__x&xg_source=msg_verify_email

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

**Marios Zabikos commented on Niki Papoulakou's note "ΓΙΟΡΤΕΣ....": «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ !» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fnote.php&note_id=217722602426&comments&mid=1a022feG3dd6e022Gd9da65G12 .- Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook.-

*Κάθε που έρχονται γιορτές,Γυρίζω πίσω εκεί στο χθεςΜες τον καθρέφτη του μυαλού μου ν’ αντικρίσωΌμορφες κι άσχημες στιγμές,Αγαπημένες μου μορφέςΠου δεν υπάρχουν τώρα πια να τους μιλήσω!Στην περιπλάνηση αυτήΜε δίχως πάθος κι ενοχή,Όλα τα χρόνια μου ξανάρχονται ένα – ένα !Κι όταν τελειώσει η αναδρομή,Το χέρι απλώνω στη ζωήΓια να μου φέρει όσα άλλα έχει κρυμμένα !===========================ΝΙΚΗ Π.

· **Η Frida Georgoudi άλλαξε το όνομα της ομάδας CONSTANTINOS CHRISTOFOROU FAN CLUB σε CONSTANTINOS CHRISTOFOROU OFFICIAL FAN CLUB. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=13889449886&mid=1a016b9G56358b7cG1493584G40 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**"إلى لهداية نحو تشيع" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 3:54:44 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Ο Alexi Baker έστειλε μήνυμα στα μέλη του إلى لهداية نحو تشيع.

--------------------
(χωρίς θέμα)

أبو الحسن علي بن أبي طالب (13 رجب 23 ق.هـ/17 مارس 599م - 21 رمضان 40 هـ/ 28 فبراير 661 م) ابن عم محمد بن عبد الله نبي الإسلام وصهره، من آل بيته، وأحد أصحابه، هو رابع الخلفاء الراشدين عند السنة وأوّل الأئمّة عند الشيعة.
ولد في مكة وتشير بعض مصادر التاريخ بأن ولادته كانت في جوف الكعبة [1] وكافله حين توفي والديه وجده، وأُمّه فاطمة بنت أسد الهاشميّة. أسلم قبل الهجرة النبويّة، وهو ثاني أو ثالث الناس دخولا في الإسلام، وأوّل من أسلم من الصبيان. هاجر إلى المدينة المنوّرة بعد هجرة محمد بثلاثة أيّام وآخاه محمد مع نفسه حين آخى بين المسلمين، وزوجه ابنته فاطمة بنت محمد في السنة الثانية من الهجرة.
شارك علي في كل غزوات الرسول عدا غزوة تبوك حيث خلّفه فيها محمد على المدينة. وعُرف بشدّته وبراعته في القتال فكان عاملاً مهماً في نصر المسلمين في مختلف المعارك. لقد كان علي موضع ثقة محمد فكان أحد كتاب الوحي وأحد أهم سفرائه ووزرائه.
تعد مكانة علي بن أبي طالب وعلاقته بأصحاب محمد موضع خلاف تاريخي وعقائدي بين الفرق الإسلامية المختلفة، فيرى بعضهم أن الله اختاره وصيّاً وإماماً وخليفةً للمسلمين، و أنّ محمداً قد أعلن ذلك في ما يعرف بخطبة الغدير، لذا اعتبروا أنّ اختيار أبي بكر لخلافة المسلمين كان مخالفاً لتعاليم النبي محمد، كما يرون أنّ علاقة بعض الصحابة به كانت متوتّرة. وعلى العكس من ذلك ينكر بعضهم حدوث مثل هذا التنصيب، ويرون أنّ علاقة أصحاب محمد به كانت جيدة ومستقرّة. ويُعدّ اختلاف الاعتقاد حول علي هو السبب الأصلي للنزاع بين السنة والشيعة على مدى العصور.
بويع بالخلافة سنة 35 هـ (656 م) بالمدينة المنورة، وحكم خمس سنوات وثلاث أشهر وصفت بعدم الاستقرار السياسي، لكنها تميزت بتقدم حضاري ملموس خاصة في عاصمة الخلافة الجديدة الكوفة. وقعت الكثير من المعارك بسبب الفتن التي تعد امتدادا لفتنة مقتل عثمان، مما أدى لتشتت صف المسلمين وانقسامهم لشيعة علي الخليفة الشرعي، وشيعة عثمان المطالبين بدمه على رأسهم معاوية بن أبي سفيان الذي قاتله في صفين، وعائشة بنت أبي بكر ومعها طلحة بن عبيد الله والزبير بن العوام الذين قاتلوه في يوم الجمل؛ كما خرج على علي جماعة عرفوا بالخوارج وهزمهم في النهروان، وظهرت جماعات تعاديه سموا بالنواصب. وقتل على يد عبد الرحمن بن ملجم في رمضان سنة 40 هـ 661 م.
اشتهر علي عند المسلمين بالفصاحة والحكمة، فينسب له الكثير من الأشعار والأقوال المأثورة. كما يُعدّ رمزاً للشجاعة والقوّة ويتّصف بالعدل والزُهد حسب الروايات الواردة في كتب الحديث والتاريخ. كما يُعتبر من أكبر علماء الدين في عصره علماً وفقهاً إنْ لم يكن أكبرهم على الإطلاق كما يعتقد الشيعة وبعض السنة والصوفيّة.
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1308803207983&mid=1a0127fG3dd6e022Gd9cfbaG0

· ** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο apneagr σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Χρόνια Πολλά για όλους με μια καλή χρονιάhttp://www.apneagr.xronia...http://apneagr.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/apneagr/ .-

** TweetThis
Βγάλτε χρήματα από το Twitter!
Ο DjGiannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Prestige Club". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=379513820190&mid=1a04e2dG3dd6e022Gd9faefG6.- Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Η Giwta Kreta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας "Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 8:02:12 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Η Giwta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l/6a9c4;News24.gr". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=254450620703&mid=1a04ccfG3dd6e022Gd9f9f0G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΧΡΗ commented on Niki Papoulakou's note "ΓΙΟΡΤΕΣ....": «Σίγουρα μας έχει κι άλλα κρυμμένα η ζωή Νικούλα μουπολύ όμορφο!!!!!!! Χρόνια πολλά κι ας φέρει τα καλύτερα» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fnote.php&note_id=217722602426&comments&mid=1a047b9G3dd6e022Gd9f5dbG12 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Leta Masaouti commented on Niki Papoulakou's note "ΓΙΟΡΤΕΣ....": «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fnote.php&note_id=217722602426&comments&mid=1a04781G3dd6e022Gd9f59fG12 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες. --------------------Θέμα: Αυτόφωτα ως τα οπίσθια των πυγολαμπίδων: Εμμανουήλ Ροΐ "Aγρίνι 1 Μαΐου 1866 Αξιότιμε κ. Εκδότα της «Αυγής», Το όνομά μου είναι Σουρλής κατοικώ εις το Αγρίνι κοντά εις τον ποταμόν, και είμαι συνδρομητής εις την αξιόλογον «Αυγήν» σας. Όταν ήμην νέος, υπήγα εις την Πάδοβαν να σπουδάσω ιατρικήν και έπειτα επέστρεψα εδώ, όπου υπανδρεύθην και κατοικώ τριάντα επτά χρόνους. Αλλ’ ο Θεός δεν μου εχάρισεν ούτε αρρώστους ούτε τέκνα’ προ δώδεκα χρόνων, μού επήρε και την γυναίκα μου και, διά να μη μείνω αβασάνιστος, μου έστειλεν εις τον τόπον της ένα οξύν ρευματισμόν, όστις με άφησε παραλυτικόν. Τώρα περιπατώ με δεκανίκια’ επειδή όμως είμαι ευλαβής άνθρωπος, ευχαριστώ καθ’ ημέραν τον Πανάγαθον Θεόν, λέγων ότι μ’ εκούτσανε, διά να φθάσω ίσως αργότερα εις την τελευταίαν μου κατοικίαν." Ο σύνδεσμος: http://www.facebook.com/l/cde68;eranistis2.wordpress.com/2009/12/23/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B1-%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B8%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%85%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B4/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1218479618888&mid=1a05b43G56358b7cG14979b3G0

** Ο/Η Elias Lafazanos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Gia soy re niko Meraklh» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30559599&id=1037492258&mid=1a05782G3dd6e022Gda02c9G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** http://poiisi.ning.com/gifts/item/list?to=157nreyc4v5zj&xg_source=mlist ,
Ο/Η CHЯISTOS P σας πρόσθεσε στους φίλους του στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Για να αποδεχτείτε την αίτηση, επισκεφτείτε:http://poiisi.ning.com/profiles/friendrequest/listReceived?c=1&xg_source=msg_friend_req --Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/?xgo=eyRZIdLYbR2seaXougEBzPPMtxcS7oWBBOjGI4algpvyOWqnsubMLA&xg_source=msg_friend_req .-

** Ο χρήστης CHЯISTOS P πρόσθεσε ένα σχόλιο στο προφίλ σας στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: Χρόνια σου πολλά και καλώς όρισες !Πολύ ενδιαφέρουσα η εικονοληπτική δουλειά σου ! To view and reply to the new comment, visit:http://poiisi.ning.com/profiles/comment/list?attachedToType=User&attachedTo=3ejdfh9rs728b&commentId=2282474%3AComment%3A36699&xgsi=1&xg_source=msg_com_profile --Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σχόλια στο προφίλ σας, μεταβείτε στη σελίδα:http://poiisi.ning.com/profile/StamhatiosSkohulikas?xgsi=1&unfollowMyPage=1&xg_source=msg_com_profile Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/?xgo=UTYe6Fs-LfOseaXougEBzPPMtxcS7oWBBOjGI4algpvyOWqnsubMLA&xg_source=msg_com_profile .-

** Ο χρήστης CHЯISTOS P σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου σας "STAMOS1" στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Για την προβολή του νέου σας σχολίου, επισκεφτείτε:http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2?commentId=2282474%3AComment%3A36700&xg_source=msg_com_blogpost --Για να σταματήσετε να παρακολουθείτε αυτή την καταχώριση ιστολογίου, μεταβείτε στη διεύθυνση:http://poiisi.ning.com/profiles/blog/show?id=2282474%3ABlogPost%3A36523&unfollow=1&xg_source=msg_com_blogpost Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/profiles/profile/emailSettings?xg_source=msg_com_blogpost .-

** Ο Dimitris Tsianakas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Giannis Vasiliou Fan Club. Θέμα: xronia polla me ygeia! "o Giannis Vasiliou sas eyxetai xronia polla kai sas eyxaristei mesa apo tin kardia tou gia tin stirixi ola ayta ta xronia !!!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1320864546744&mid=1a05b17G3dd6e022Gda0521G0 .-

**Γεια σου Stamatios
Η Leta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Leta Theo
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Leta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Katerina KirikouΠροσθέστε ως Φίλο

Γιώργος ΠοταμίτηςΠροσθέστε ως Φίλο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣΠροσθέστε ως Φίλο

Markella Toufexi HellasΠροσθέστε ως Φίλο

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Φτερωτά ΧταπόδιαΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Leta:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Leta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1332261085&mid=1a05ce0G3dd6e022Gda0650G1b

**Γεια σου Stamatios
Η Leta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Leta Masaouti
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Leta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

Γιώργος ΜάγειραςΠροσθέστε ως Φίλο

Mairi MeliΠροσθέστε ως Φίλο

Alex PapasΠροσθέστε ως Φίλο

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΧΛΑΚΗΣΠροσθέστε ως Φίλο

Μάρη ΛιώκηΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Leta:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Leta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1538222932&mid=1a06032G3dd6e022Gda08aeG1b

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο suckis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα.Ρίξε αν θέλεις μία ματιά κι εδώ:e-club.gr Τεχνικό Forum - Δωρεάν Εφαρμογές - Τεχνολογικά Νέαhttp://www.e-club.gr/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/suckis/ .-

** Ο DjGiannis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ PRESTIGE CLUB...." την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου στις 1:00 π.μ. Εκδήλωση: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ PRESTIGE CLUB....Τύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου στις 1:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. Τοποθεσία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ.. ΑΧΑΪΑΣ 6 ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΤΣΑΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=220208160958&mid=1a078d0G3dd6e022Gda196bG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Γεια σου Stamatios
Η Maria σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Maria Elena
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Maria που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Olympia PavlopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Theodoros SiandisΠροσθέστε ως Φίλο

Theodosia KriketouΠροσθέστε ως Φίλο

Λήδα ΧαλκιαδάκηΠροσθέστε ως Φίλο

Christos A. ZoumisΠροσθέστε ως Φίλο

Simmoria BlogspotΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Maria:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Maria ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1230731679&mid=1a076d9G3dd6e022Gda17feG1b

** Ο/Η Leta Masaouti σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΑΜΗΝ !!!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30560432&id=1037492258&mid=1a07091G3dd6e022Gda13fdG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Leta Masaouti σχολίασε την φωτογραφία σας. «AYTO ENOΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30560432&id=1037492258&mid=1a07e80G3dd6e022Gda1d34G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: