ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αϊτή χέρι βοήθεια από όλους μας *

Αϊτή! χέρι βοήθεια από όλους μας *:

** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας, μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας!



** Σταμάτη,
Στις 14 Ιανουαρίου ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την, φτωχότερη χώρα του πλανήτη, Αϊτή άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστες ζημιές.
Οι
εικόνες που έρχονται απο την περιοχή δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Οι νεκροί έχουν, ήδη, ξεπεράσει τους 75.000, περίπου 3.000.000 κάτοικοι έχουν μείνει άστεγοι ενώ τα νοσοκομεία της χώρας δεν είναι αρκετά για να περιθάλψουν τους πληγέντες.

Φωτογραφία από
Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε
δηλώσει απο την πρώτη στιγμή ότι η Ελλάδα θα αποστείλει την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην Αϊτή, τονίζοντας ότι, "Πολλές φορές, οι εξελίξεις έρχονται να μας θυμίσουν ότι σε αυτό τον κόσμο δεν ζούμε μόνοι μας.
Μπορεί να έχουμε τα προβλήματά μας, να καταναλώνουμε και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας για να τα λύσουμε, αλλά δεν ξεχνάμε.
Δεν πρέπει και δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας σε πολλές περιοχές, που περνούν δύσκολες στιγμές και οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να προσφέρουμε και εμείς τη δική μας βοήθεια.
Διότι σε δύσκολες στιγμές για μας, έχουν και αυτοί δείξει τη δική τους αλληλεγγύη προς την Ελλάδα. Αυτό το τονίζω.
"Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη βοήθειας αποστέλλοντας ειδική ομάδα γιατρών και διασωστών, φαρμακευτικό υλικό αλλά και χρήματα μέσα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων . Συμβάλλουμε όλοι μας, στην παγκόσμια προσπάθεια για αποστολή τροφίμων και φαρμάκων στον λαό της Αϊτής καταθέτοντας ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό. Για τον σκοπό αυτό έχει ανοίξει λογαριασμός στην < strong> Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό 2341131478 καθώς και διατραπεζικός λογαριασμός με χρήση του ΙΒΑΝ GR8701000230000002341131478 . Προώθησε το δελτίο αυτό σε όποιον γνωστό σου, θεωρείς, ότι τον ενδιαφέρει. Αναδημοσίευσε το ή τοποθέτησε ένα από τα banner της προσπάθειας στην πλαϊνή μπάρα του blog σου .-
ΠΑΣΟΚ webteam, η ομάδα διαχείρισης του
ΠΑΣΟΚ. gr
Χρησιμοι συνδεσμοι:
Ενημέρωση μέσω twitter <έναν τίτλο = "Ακολουθήστε μας σε έξαψη! "href =" http://pasok.us1.list-manage.com/track/click?u=d6a28a8ab45de3ba4f642baf6&id=f3e5f99ab6&e=ab49d19b37 "target =" _blank ">

Η επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook <έναν τίτλο = "Διαβάστε το blog του MailChimp" href = "http://pasok.us1.list-manage.com/track/click?u=d6a28a8ab45de3ba4f642baf6&id=ee5ddbdb64&e=ab49d19b37" target = "_blank"> Το κανάλι μας στο youtube γινε μελος η φιλος του πασοκ
Έλα μαζί μας, σε μία συνεχή προσπάθεια εμβάθυνσης της συμμετοχικής δημοκρατίας στο κίνημα και την χώρα μας. Γράψου μέλος ή φίλος.
Οικονομικη στηριξη
Πλήρωσε την συνδρομή σου στο κίνημα, ηλεκτρονικά, μέσα απο μας το site
Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα "Γενική Ενημέρωση". Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.
Απεγγραφή απο αυτή την λίστα Προώθησέ το σε ένα φίλο Διόρθωσε τα στοιχεία σου E-mail επικοινωνίας: μαζί @ ΠΑΣΟΚ. gr .- ΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ .. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !
Πρέπει πάντα να πηγαίνουμε στη θέση του άλλου, χωρίς βέβαια να πέρνουμε τη θέση άλλου του ... διότι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να βρεθούμε και εμείς στην ίδια σκληρή και απάνθρωπη θέση! SNS ΣΤΑΜΑΤΗΣ arfara, stamos01! 2010 21 01 .-

** Αϊτή: Υποστήριξη σας σε δράση!
Από:
Αιτίες (
apps + ys == 02sy@facebookappmail.com )
Εστάλη:
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 3:32:59 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (
stamoskal@windowslive.com )
Βοήθεια Αϊτή Τώρα !!! ΔΕΛΤΙΟ
Posted by Φίλοι του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση! Βοήθεια η αιτία:
διάβασα αυτό
Αγαπητέ Υποστηρικτές Αιτία,
Αυτό που βλέπω από πρώτο χέρι στην Αϊτή είναι πέρα από κάθε φαντασία, πέρα από ό, τι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν ενδεχομένως να συλλάβει από την τηλεόραση. Το επίπεδο του ανθρώπινου πόνου είναι τόσο βαθύ και τόσο διαδεδομένη. Νομίζω ότι κάθε οικογένεια στην Αϊτή είναι θρηνεί επειδή κάποιος που γνωρίζουν, είτε ένα μέλος της οικογένειας ή ένας στενός φίλος, έχει πληγεί από αυτήν την τραγωδία.
Δεδομένου ότι ο σεισμός έπληξε πριν από μία εβδομάδα, των Ηνωμένων Εθνών Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) οι ομάδες έχουν καταφέρει να πάρει όλο και πιο απελπισμένα-χρειάζονται τρόφιμα από τον πληθυσμό της Αϊτής. Εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των έτοιμων προς γεύματα κατανάλωση (μέχρι στιγμής 200.000), τη διανομή και άλλων βασικών αγαθών, όπως ταμπλέτες καθαρισμού του νερού από την ανθρωπιστική τους εταίρους μας.
Πιο έμπειρους ανθρώπους μας βρίσκονται επί τόπου, παρέχοντας ζωτική υποστήριξη συντονισμού για το βουνό των αγαθών ανακούφιση streaming στην οδική, θαλάσσια και εναέρια. Και είμαι περήφανος να πω έκτακτης ανάγκης ειδικών μας οι τηλεπικοινωνίες έχουν κατορθώσει να αποκαταστήσουν συνδέσεις τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το σύνολο της ανθρωπιστικής κοινότητας, επιχείρηση ανακούφισης και την ασφάλεια των εργαζομένων στην ανθρωπιστική τις υπηρεσίες που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την βοήθεια.
Η βοήθειά σας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη για την επιτυχία μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει τις προσπάθειες του ΠΕΠ:
· Δωρεά σε μία από τις αιτίες Facebook μας
· Καλέστε 1-866-929-1694 να δωρίσει πάνω από το τηλέφωνο
· Κείμενο φίλους να δώσουν 90999 για 5 δολάρια με το κινητό σας τηλέφωνο
Καθώς αντιμετωπίζουμε άλλη μια μέρα γεμάτη προκλήσεις, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για τη βοήθεια για την υποστήριξη σανίδα σωτηρίας μας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Και με τη βοήθειά σας, μπορούμε να το κάνουμε.
Φιλικά,
Pedro MedranoRegional διευθυντής της Λατινικής Αμερικής και της CaribbeanWorld Τροφίμων Programon λογαριασμό των Φίλων του ΠΕΠ
P.S. - Συντονιστείτε στο Late Show με τον David Letterman απόψε στις 11:35 μ.μ. ET / PT για τα ΠΕΠ επικεφαλής εκπρόσωπος Μπετίνα Luescher, ο οποίος θα δώσει την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τη ζωή του ΠΕΠ για την εξοικονόμηση των προσπαθειών στην Αϊτή!

Μετάβαση Αιτία Προσκαλέστε τους φίλους
Σας αποστέλλουμε αυτό το email γιατί είστε μέλος του αιτία Βοήθεια Αϊτή τώρα!. Για να διαγραφείτε,
εγκαταλείψουν την αιτία Αιτίες Πολιτική Απορρήτου Αιτίες Διεύθυνση: PO Box 492, Berkeley, CA 94708 United States Συμβουλή: Προσθέστε no-reply@causes.com για την ατζέντα σας για να σιγουρευτείτε ότι δεν χάνετε τις ευκαιρίες να αλλάξει τον κόσμο.


Βοήθεια Αϊτή Τώρα !!! ΔΕΛΤΙΟ
Posted by Kayzad Namdarian
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση! Βοήθεια η αιτία:

Βοήθεια Αϊτή Τώρα! Κείμενο "ΑΪΤΗ" με 90999 για να δωρίσει $ 10 (μόνο ΗΠΑ)
Δείτε Δελτίου στο Facebook Αφήστε ένα σχόλιο Go to Αιτία Φίλοι Πρόσκληση
Σας αποστέλλουμε αυτό το email γιατί είστε μέλος του αιτία Βοήθεια Αϊτή τώρα!. Για να διαγραφείτε,
εγκαταλείψουν την αιτία Αιτίες Πολιτική Απορρήτου Αιτίες Διεύθυνση: PO Box 492, Berkeley, CA 94708 United States Συμβουλή: Προσθέστε no-reply@causes.com για την ατζέντα σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε Δεν χάνετε τις ευκαιρίες για να αλλάξει τον κόσμο. --

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: