ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν *


Αυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν :
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας, μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας!



Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 6:46:51 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο johnbrainless σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://funforallgr.blogsp.../

To fun for all ειναι ενα blog το οποιο περιλαμβανει διαφορα θεματα της επικαιροτητας στο κατω μερος της σελιδας τα οποια ενημερωνονται καθημερινα. επισης υπαρχουν διαφορες ενσωματομενες λειτουργιες οπως συνομιλια αναμεσα στους χρηστες με chat.οι αναρτησεις θα περιλαμβανουν συνηθως θεματα τεχνολογιας κοινωνικου περιεχομενου καθως και πολιτικου περιεχομένου.επισης μπορειτε να δειτε τηλεοραση μεσα απο τον υπολογιστή σας με ενα πολυ χρησιμο ενσωματωμενο στην σελιδα προγραμμα.επισης υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθειτε στο msn μεσω του blog.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/johnbrainless/ .-




http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .- http://snsarfara.blogspot.com/ , ΣΤΑΜΟΣ-ARFARA-ΕΛΛΆΔΑ .- http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , Βλάσιος .- http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , Στάμος-ΔΥΝΑΜΗ .- http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Μεσσηνίας .- http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra - Μεσσηνίας 2 .- http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara - Μεσσηνία 1 - ΦΩΤΟΣ .-

** *** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

~* ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!!!!!!! SOS - SOS - SOS

Ενα αβάπτιστο μωράκι πρόκειται να υποβληθεί μεθαύριο (Πέμπτη) σε εγχείρηση ΚΑΡΔΙΑΣ και χρειάζεται αίμα αποκλειστικά ΜΗΔΕΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (Ο-) !!!!!! Η εγχείρηση θα γίνει μόνο αφού έχει βρεθεί το αίμα !Ονομάζεται Μαρσέλλος Άρρεν του Εμμανουήλ. Νοσηλεύεται στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ και χρειάζεται αίμα αποκλειστικά ομάδας Ο- (ΜΗΔΕΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ). - 10 ΦΙΑΛΕΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Εν όψει και της απεργίας των νοσοκομείων η ανάγκη είναι παραπάνω από επείγουσα έως κρίσιμα ζωτική για τον μικρό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ "ΜΑΡΣΕΛΛΟΣ ΑΡΡΕΝ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΗΤΕΡΑ."Η ανάγκη αυτή είναι εξακριβωμένη από το HELP CENTER.

Παρακαλώ αναρτήστε το !!!!!!!!!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!Ημερομηνία εξακρίβωσης...............23-2-10

Ημερομηνία επανελέγχου...............1-3-10

http://omadahelp.blogspot.com/
Hotmail: Αξιόπιστο email με την ισχυρή προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία που παρέχει η Microsoft. Εγγραφείτε τώρα.

** Στο Euro basket : Τετάρτη , 24-02-2010 : ΤΣΙΜΠΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 94-97 .- Την 4η νίκη του , στο Ευρωμπάσκετ για τον Τελικό στο ΠΑΡΙΣΙ πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Γιαννάκη !! Διεκδικόντας με σιγουριά την πρώτη θέση στον όμιλό του , με όλα τα πλεονεκτήματα ....κ.α.

** Η Ράνια Aidoni έστειλε μήνυμα στα μέλη MAGAZINO τέχνη του. Θέμα: ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΗΝ. ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. "Loussa Μαρσέλλου έστειλε: Εγχειρίζεται ο ανηψιος μου-καρδιά - το μωράκι του Μανώλη 5 μηνών. Απαιτούνται ΑΜΕΣΑ 10 φιάλες αιμα Ο resous (-) αρνητικό! Αυριο τανοσοκομεία απεργούν! Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να κάνειεπαφή στο 6973 325 025 η στο 6945894289. " Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1194429032105&mid=1eeec86G3dd6e022G114011cG0 .-

* ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ :

· ** Σπάρτη: Δέκα έφηβοι προσπάθησαν να κάψουν μετανάστες Μπαγκλαντές: Παιδικής Εργασίας - Φτώχεια
· Σοκ από βασανισμό 15χρονης από συμμορία ανηλίκων κοριτσιών

· ΗΠΑ: Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε 103 παιδάκια Δρ Earl Bradley στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών 103 ασθενείς

Σπάρτη: Δέκα έφηβοι προσπάθησαν να κάψουν μετανάστες Μπαγκλαντές: Παιδικής Εργασίας - Φτώχεια

Καταχωρήθηκε: 23 Φεβ 2010 10:50 π.μ. PST
Σκηνές αγριότητας και μάλιστα με δράστες μικρά παιδιά εκτυλίχθηκαν προ ημερών στη Σπάρτη εις βάρος μεταναστών από το Μπαγκλαντές που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.





Η Unicef εκτιμάει ότι περίπου 400 εκατομμύρια άτομα υποφέρουν από πείνα στην Νότια Ασία εξαιτίας κυρίως της οικονομικής κρίσης
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η τοπική πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους μετανάστες, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου μια ομάδα περίπου δέκα εφήβων προσπάθησαν, χρησιμοποιώντας στουπιά και κηροζίνη, να βάλουν φωτιά σε μετανάστες από το Μπαγκλαντές, Που διαμένουν σε ένα παλιό σπίτι λίγο έξω από την πόλη.
Οι δράστες είναι όλοι έφηβοι, ηλικίας 14 έως 18 ετών, και επιτέθηκαν οργανωμένα στο σπίτι των μεταναστών, γύρω στις 9 το βράδυ και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι.
Οι μετανάστες πρόλαβαν να διαφύγουν από το κτίριο, το οποίο όμως σε μεγάλο βαθμό παραδόθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καούν τα κουφώματα του ενός από τους δύο ορόφους μαζί με προσωπικά είδη των μεταναστών.
Όπως καταγγέλλει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Μετανάστες, το συμβάν καταγράφηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ως «επεισόδιο που προέκυψε από προσωπικές διαφορές» ανάμεσα σε μαθητές και μετανάστες ως συνέχεια κάποιων αντεγκλήσεων προηγούμενων ημερών ενώ το σπίτι των μεταναστών έχει τεθεί σε διακριτική αστυνομική επιτήρηση.
Η Πρωτοβουλία σημειώνει με νόημα πως η επιτήρηση επιβλήθηκε όχι στους δράστες αλλά στα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας και καλεί σε συγκέντρωση και διαδήλωση το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 11,30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

22/02/2010, Μάριος Διονέλλης
tvxs

Μακάρι να είναι ψέμματα ... μακάρι...
απόσπαση περιλαμβάνει ήχου / βίντεο / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα

Σοκ από βασανισμό 15χρονης από συμμορία ανηλίκων κοριτσιών
Posted: 23 Feb 2010 03:50 AM PST
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Συμμορία ανήλικων κοριτσιών βασάνισαν 15χρονη μαθήτρια, σβήνοντας επάνω της τσιγάρα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της.
Η συμμορία παρέσυρε σε ένα παλιό γκαράζ την κοπέλα και εκεί έσβησε στο στήθος της τσιγάρα.
news.gr.msn

Η γυναίκα τόνισε ότι η κόρη της έπεσε θύμα της συμμορίας, η οποία έσυρε τη νεαρή κοπέλα μέσα στους δρόμους της περιοχής τους και αφού την απείλησε και την χτύπησε, την παρέσυρε σε ένα παλιό γκαράζ όπου έσβησε στο στήθος της τσιγάρα. Η σοκαρισμένη από το συμβάν μητέρα μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και στον Γιώργο Παπαδάκη είπε ότι πρόκειται για συμμαθήτριες του παιδιού της και όχι για άγνωστα άτομα, ενώ πρόσθεσε ότι η κόρη της είναι ακόμα σοκαρισμένη από το συμβάν. Η συμμορία, σύμφωνα με τη μητέρα, αφού οδήγησε την 15χρονη στο γκαράζ, την ανάγκασε να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο, για να μην την εντοπίσει κανείς, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι η ίδια αφέθηκε ελεύθερη μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

ΗΠΑ: Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε 103 παιδάκια Δρ Earl Bradley στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών 103 ασθενείς
Καταχωρήθηκε: 23 Φεβ 2010 03:09 π.μ. PST
Delaware έγκλημα: Διακεκριμένη κριτική επιτροπή indicts Δρ Earl Bradley στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών 103 ασθενείς

Δρ Earl Bradley στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών 103 ασθενείς



Ο Ερλ Μπράντλεϊ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Σάσεξ, στο Ντέλαγουερ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για 471 επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι από εκατό βιασμοί, επισημαίνεται στην ιστοσελίδα Delaware Online.Ο 56χρονος παιδίατρος είναι κατηγορηθεί τον Δεκέμβριο για εννιά βιασμούς, αλλά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία από βιντεοκασέτες που βρέθηκαν στην κατοχή του ανέβασαν τον αριθμό των κατηγοριών εναντίον του. "Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων", τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ABCNews.com.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιατρού στη διάρκεια της εξέτασης. Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών.
Πηγή από (ΑΠΕ-ΜΠΕ - Γερμ. Πρακτ.)

Μια απορία:
Οι γονείς που ήσαν, όταν ο "γιατρός" "εξέταζε" τα παιδιά τους????

** Τρίτη , 23-02-2010 , στην Euro - lengue , στο ποδόσφαιρο , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ ΓΑΛΙΑΣ 0-1 (0-0).-

~** ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ! - ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ!‏
Από:
NOIAZOMAI NEA (noiazomai2@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 8:30:58 μμ
Προς:
noiazomai_news@msn.com
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal
{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';}
.ExternalClass a:link, .ExternalClass span.ecxMsoHyperlink
{color:blue;text-decoration:underline;}
.ExternalClass a:visited, .ExternalClass span.ecxMsoHyperlinkFollowed
{color:purple;text-decoration:underline;}
@page Section1
{size:595.3pt 841.9pt;}
.ExternalClass div.ecxSection1
{page:Section1;}
.ExternalClass ol
{margin-bottom:0cm;}
.ExternalClass ul
{margin-bottom:0cm;}

Δείτε στο http://www.noiazomai.net/

1. ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ BBC ΘΕΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

2. ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΖΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΝΟΜΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!
ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ …BBC
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
http://www.noiazomai.net/

για άμεση, συνεχή ενημέρωση εγκαταστήστε σε δευτερόλεπτα
δωρεάν τη μπάρα-εργαλείο του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ
ελάτε στο μεγάλο Παγκόσμιο Ελληνικό Δίκτυο

για ενημέρωση από το κινητό σας
μπείτε τώρα στο
http://www.noiazomai.param.mobi/ ,
μαζί σας όπου κι αν είστε





** Τι Γερμανοί έμειναν πίσω στην Ελλάδα την επαύριο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου
Από:
Ιστορία της Μακεδονίας Τύπου (mailto:historyblog.macedonia@gmail.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 2:50:51 πμ
Προς:
snstam@gmail.com ? snstam@gmail.com

*** Tι καταστροφές προκλήθηκαν στην Ελλάδα απο το Γ 'Ράιχ

Γερμανοί στην Ελλάδα (Photo@dim-galat.pel.sch.gr)

Ράιχ Καταστροφές του Γ 'στην Ελλάδα ...ΤΟΥ Αδόλφου Χίτλερ ..... :::
558.000 νεκροί (οι 125.000 εκτελεσθέντες, οι υπόλοιποι απο πείνα, κακουχίες κ.λπ.)
70.000 Ελληνοεβραίοι δολοφονήθηκαν σε σύνολο 80.000,
830.000 ανίκανοι να εργασθούν,
3.700 πόλεις και χωριά ολικώς ή μερικώς κατεστραμμένα,
408.000 κατοικίες κατεστραμμένες,
50% των βιομηχανιών καταστράφηκε,
75% του οδικού δικτύου (από 17.200 επιβατικά, φορτηγά και λεωφορεία καταστράφηκαν τα 11.650),
75% του σιδηροδρόμου (από 2,679 χλμ απέμειναν 680 χλμ.)

ΑΠΟ την Τράπεζα της Ελλάδας έκλεψαν (πήραν) , ολόκληρα τα αποθέματα χρυσού της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ !!!!!

ΥΠΟΛΟΓΙΜΟΣ των ζημιών στην ΕΛΛΑΔΑ : περισσότερο από 140 δις εκατομμύρια ευρώ !!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ τις οφειλές αυτές , και τότε συζητάμε για την υποτειθέμενη φτώχευση της ΕΛΛΑΔΑΔ !! Τότε θα δούμε ποιός θα τρέχει και δεν θα φρτάνει !!


H συνέχεια στο ιστορία-of-macedonia.com
Μερίδιο σε Facebook

*** Ο Βασίλης Κωστούλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ. Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23-2-2010 "ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑς ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1095158436955&mid=1ee5b9fG56358b7cG19307d0G0&bcode=wFbl6 .-

** Ο Βασίλης Κωστούλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ. -------------------- Θέμα: ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ή ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΝ - Ιερά Μονή Αγίου ΔιονυσίουΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ή ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝΑπό τον όρθρο της εορτής τον Απρίλιο του 2005, σπάνια σειρά 5 ζωντανών εγγραφών βίντεο. http://www.facebook.com/l/761fd;www.imdleo.gr/diaf/files/polymesa/video/01_pneym_zwh/3_Pan_Akathistou/Akath.htm-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1260728357433&mid=1ee5810G56358b7cG1930397G0&bcode=wFbl6

** ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου
ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ή ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Από τον όρθρο της εορτής τον Απρίλιο του 2005,
σπάνια σειρά 5 ζωντανών εγγραφών βίντεο

~ * http://www.youtube.com/watch?v=TyF6bkMDQSs , Αγρυπνία 1, Παναγία του Ακαθίστου, Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου.

~ * http://www.youtube.com/watch?v=y82expfEWEc , Αγρυπνία 2, Παναγία του Ακαθίστου, Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου.

~ ** http://www.youtube.com/watch?v=TEsa9HIs9Lg , Αγρυπνία 3, Παναγία του Ακαθίστου, Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου

~ ** http://www.youtube.com/watch?v=9ypf0D-4xv4 , Αγρυπνία 4, Παναγία του Ακαθίστου, Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου

~ ** http://www.youtube.com/watch?v=fD5YnT2DNfI ,,, Αγρυπνία 5, Παναγία του Ακαθίστου, Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου

**

** [Eurofreedom] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ το πλιάτσικο Ή HANG ΟΛΑ κλεπτών ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!
Από:
anglograeco (anglograeco@yahoo.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 8:47:43 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Υπάρχει μια μεγάλη εξέγερση των Ελλήνων εναντίον Graecokleptocrats, που λήστεψαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ από το τέλος του dicatorship το 1974. Έλληνες ζήτηση Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία. Διαφορετικά, οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να "κολλήσει" όλα Graecokleptocrats μπροστά από το κοινοβούλιο! Graecokleptocrats οι shitscum του πλανήτη Γη! Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θα επιστρέψει τα κλοπιμαία από τις μυστικές offshore λογαριασμούς τους, και ζητούν να τους Έλληνες υποφέρουν στην Για να πληρώσει τα 300 δισ. ευρώ του χρέους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι Έλληνες είναι σε απεργία σήμερα. Σήμερα, Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, τίποτα δεν κινείται στην Greece.Cry Ελλάδα! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Προσοχή των Ελλήνων με δώρα και Graecokleptocrats φέρουν προϋπολογισμούς! Ένα νέο καλαμπούρι κάνει τους γύρους στις Βρυξέλλες: Ποιο είναι το συντομότερο ανέκδοτο στην ευρωζώνη; Ελληνικά στατιστικά! Ευρώ πρέπει να εμβολιάζονται κατά της ελληνικής νόσου. Ο υπερήφανος, εξαπάτηση, σπάταλοι Έλληνες θα έπρεπε να πεταχτούν έξω από το ευρώ στο αυτί τους. Γερμανοί δεν μπορούν να παρουσιάζονται με Έλληνες. Γερμανοί ποθούν δεν είναι παρά σταθερότητα. Ανάγεται πολύ δρόμο: από την υπερπληθωρισμού στις αρχές της δεκαετίας του 1920 στην μεταπολεμική μεταρρύθμιση νόμισμα, μέχρι την Γερμανία, όταν παραιτήθηκαν από το deutschemark. Κεφάλια Graecokleptocrats κερδίζουν, χάνουν ουρές Eurokleptocrats. Graecokleptocrats εξουδετερώνουν null αποτελέσματα με Δούρειοι Ίπποι απέστειλε προς τις πύλες της στις Βρυξέλλες στις συνεπής basis.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβε 200 δισ. ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με το δημόσιο χρέος στα 350 δισεκατομμύρια euros.The τεράστιο ελληνικό χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά αποστερεί! Δεν είναι δίκαιο για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ανέφικτη αποστολή. Γι εξέγερση κατά των Ελλήνων Graecokleptocrats με βόμβες, molotovs, όπλα, απεργίες και ταραχές! Το Mission Impossible αποτελείται από περίπου επαναστατικές ομάδες, όπως το Επαναστατικό Αγώνα, η συμμορία Εξάρχεια, τη λαϊκή βούληση, και της Λαϊκής Δράσης, τα οποία προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων! Το ελληνικό στρατό είναι έτοιμη να παρέμβει οποιαδήποτε στιγμή τώρα να ανατρέψουν την κυβέρνηση πριν από Mission Impossible. Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται για ένα πραξικόπημα! Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα είναι συνειδητοποιούν ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλύψουμε εκ νέου. Reinventing Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό. Και πληρωμών, οι οποίοι νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τον Βασίλη Venitis είναι 25%! Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων σήμερα! Περισσότερα Mission Impossible επεισόδια ξεκινούν με τον αρχηγό της ομάδας να πάρει εντολές από ένα κρυφό μαγνητόφωνο στα Εξάρχεια και σε φάκελο των φωτογραφιών και των πληροφοριών που εξηγεί την αποστολή. Η ταινία ξεκινά πάντοτε με το «Καλημέρα κ. Παπαδόπουλου», εξηγεί την κατάσταση, και τελειώνει με το "Η αποστολή σας, θα πρέπει να αποφασίσετε να την αποδεχθεί» με σύντομη επεξήγηση του στόχου της αποστολής, μαζί με την υπενθύμιση ότι "όπως πάντα , θα πρέπει να σας ή σε οποιοδήποτε δύναμη σας να αλιευθεί ή θανατωθεί, Mission Impossible θα αποκηρύξει οποιαδήποτε γνώση των ενεργειών σας. " Στο τέλος των οδηγιών της ταινίας του, Παπαδόπουλος έχει κοινοποιηθεί "αυτή η ταινία θα αυτοκαταστραφεί σε πέντε δευτερόλεπτα", και εκπέμπει καπνό από την ταινία και τις οδηγίες είναι destroyed.No Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΚώστας Καραμανλής, η πιο διεφθαρμένη primeminister στη Γη, ήρθε στην εξουσία το 2004 υποσχόμενος ένα καταστολή της διαφθοράς. Το κόμμα του έχασε τελευταίες εκλογές το 2009, κυρίως λόγω των μυριάδες σκάνδαλα του. Καραμανλής ισχυρίζεται ότι για την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ειλικρινής στην επιθυμία καθαρότερες κυβέρνηση, αλλά είχε απελπιστεί από την επίλυση του προβλήματος. Μετάσταση του καρκίνου της διαφθοράς υποστηρίζει σίγουρα μια κυνική άποψη της Ελληνικής ικανότητας για μεταρρύθμιση. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τροφοδοτείται το ελληνικό εκλογικό σώμα πραγματικά με τη διαφθορά και απαιτητική αλλαγή. Hang Καραμανλής και όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Graecokleptocrats στείλετε δούρειους ίππους στις Βρυξέλλες σε consisent βάση! Σημεία Venitis έξω Graecokleptocrats Hoodwinked Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) με τα παράγωγα. Χρηματοοικονομική μηχανικοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά τα είδη των παραγώγων, ιδιαίτερα οι ανταλλαγές με φανταστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, να ξεγελάσουν τέταρτο Ράιχ και επίσης να δημιουργήσετε πολλά ανταποδόσεις για Graecokleptocrats. Αυτό το οικονομικό σύστημα μηχανικής ονομάστηκε Αίολος, η ελληνική θεός των ανέμων. Αίολος τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λάβει ένα πολύ υψηλότερο χρέος, πολύ beyod των επιτρεπόμενων ορίων από τη ζώνη του ευρώ. Χρέος συγκαλυμμένο ως παράγωγο δεν εμφανίζεται στις στατιστικές. Ειδικά εκθέσεων κανόνες της Eurostat δεν καταγράφει τις συναλλαγές που αφορούν παράγωγα. Οι κανόνες του Μάαστριχτ μπορεί να παρακαμφθεί επομένως απολύτως νόμιμα μέσα θυελλώδη ανταλλαγές και άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά μέσα. Υπάρχουν τεράστιες προμήθειες που δημιουργούνται, καθώς και μέρος τους διοχετεύεται πίσω στο κλεπτών ως ανταποδόσεις, ασφάλεια κατατεθεί σε μυστικές offshore λογαριασμούς. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Graecokleptocrats θα επίπεδο με Eurokleptocrats ad calendas Graecas! Swap που upfront πληρωμές προς το ελληνικό Δημόσιο και ανταποδόσεις προκαταβολικά να Graecokleptocrats σε αντάλλαγμα για την αναστολή των πληρωμών, εξασφαλίζοντας Ελλάδα θα απόξεσης στο πλαίσιο των κριτηρίων του Μάαστριχτ για την ευρωζώνη . Swapping μία ροή των πληρωμών για το άλλο είναι μια εμπιστευτική προσαρμοσμένη διμερούς συμφωνίας. Swap όροι δεν πρέπει να ακολουθούν τις τιμές της αγοράς, αλλά οι ανάγκες των αντισυμβαλλομένων και κλεπτών. Θεός Αίολος φέρνει ανταποδόσεις απροσδόκητα να Graecokleptocrats. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά της Βουλής των Ελλήνων τώρα! Η προσαρμοσμένη όροι των πράξεων swap διασφαλίζεται ότι η Ελλάδα ήταν καθαρός αποδέκτης των χρηματικών ποσών κατά τα πρώτα χρόνια, αλλά θα πληρώσει τα χρήματα πίσω αργότερα, φέρνοντας μια πύρρειο νίκη σε μια μελλοντική κυβέρνηση, ένα καίγεται γης, ένα άδειο ταμείο. Αυτές οι πιστώσεις, αλλά επειδή ήταν δομημένο οι συμφωνίες ανταλλαγής και όχι δάνεια, που δεν πρέπει να καταγράφονται ως οφειλή ή καταλογίζονται συμμόρφωση της χώρας με τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στην ευρωζώνη, η οποία ήταν ακριβώς γιατί ήταν τόσο attractive.Bailing την Ελλάδα , η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, θα ήταν λάθος, διότι θα ενισχύσει την ανεξέλεγκτη ηθικού κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα διαιωνίζουν το άδικο και πολιτικά απαράδεκτη κατάσταση όπου δόμηση τέλη διατηρούνται από τις τράπεζες ως κέρδη, ενώ οι πιστωτικές ζημίες κοινωνικοποιούνται και πέρασε πάνω άθλιες οι φορολογούμενοι, οι οποίοι διοικούν amuck προς την κατεύθυνση του γκρεμού. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Ελλάδα θα έκανε ο καθένας μια χάρη από την κήρυξη πτώχευσης. Ελλάδα αντιμετωπίζει χρόνια δυστυχίας σε κάθε περίπτωση. Η απειλή της να αποκλείσει τους από τις κεφαλαιαγορές θα είναι ευλογία για την Ελλάδα. Venitis υποστηρίζει το σοκ και δέος της πτώχευσης κυβέρνηση θα αναδιαρθρώσει ελληνική πολιτική για το καλό! Ελλάδα χρειάζεται την εποικοδομητική καταστροφή της πτώχευσης! Bailout της Ελλάδα θα ήταν καταστροφική απόσπαση της προσοχής. Χρέη Ελλάδα πρέπει να είναι σε αθέτηση και προγραμματιστεί, το κόστος για τους πιστωτές και τους πωλητές των swaps αθέτησης, προκειμένου να μοιραστεί το βάρος πιο δίκαια μεταξύ των τραπεζών, οι οποίοι επωφελήθηκαν αδρά από τις συναλλαγές τους, και η τοπική economy.Papandreou πρέπει να υποστηρίζουν με εχθρότητα προς Graecokleptocrats. Από τότε που Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) το 1981, η Ελλάδα έχει αναπτύξει την εικόνα ενός χρονίως απερίσκεπτη brat extorts ότι τα χρήματα από το Ταμείο Συνοχής και mismanages δικές της υποθέσεις. Την οργή απέναντι στην Ελλάδα έχει φτάσει σε νέα επίπεδα έντασης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης. Μέρος αυτού είναι εκτοπισμένοι στο θυμό ότι Τέταρτη τεχνοκράτες Ράιχ είχε κάθε λόγο να γνωρίζει ότι οι αριθμοί του ελλείμματος στην Ελλάδα ήταν dodgy αλλά υπεγράφη από τους ούτως ή άλλως. Κυρίως, όμως, είναι ένας θυμός που γεννήθηκαν από fear.A ακατάστατο αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και το τέταρτο Ράιχ θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια ζημία σε ευρώ και παγκόσμιο κύρος του. Φήμη του ευρώ θα μπορούσε να επιζήσει μόνο διάσωσης στην Ελλάδα αν συνδέονται με σκληρές οικονομικές συνθήκες. Ωστόσο, ένα ελληνικό προεπιλεγμένο ή διάσωσης που δεν πειστική υπόσχεση για καλύτερη συμπεριφορά, θα ταρακουνήσει τέταρτο Ράιχ. Παγκόσμιες αγορές θα ήθελε να επιστήσει αρνητικά συμπεράσματα σχετικά με την ικανότητα του τέταρτου Ράιχ να χειριστεί κρίσεις που μπορεί να ξεσπάσει σε άλλους χοίρους, όπου τα δημόσια οικονομικά είναι βραχώδης. Έτσι, η σχεδόν καθημερινή scoldings την Ελλάδα προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, και ζητεί να στείλει απεσταλμένους στην Αθήνα για έλεγχο τα βιβλία του, πρόκειται εν μέρει για να επηρεάσουν την Ελλάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες ότι θα καθαρίσει το δικό του φορολογικό πράξη του, που δεν έκτακτη οικονομική help.The μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να αποδεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή δωροδοκούν για να πάρει γύρω τους, είναι ευνόητο να μην διατεθειμένος να καταβάλει το μερίδιο του / της από φόρους. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά κυρώσεων για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία ότι οι εύποροι λαμβάνουν δυσανάλογα πλεονέκτημα του. Οι διεφθαρμένες και επιθετική φύση των γραφειοκρατικών κυβέρνηση κάνει έναρξη ή η καλλιέργεια μιας επιχείρησης στην Ελλάδα έναν εφιάλτη, που σημαίνει λιγότερες νέες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης, και χαμηλότερα έσοδα από τον φόρο. Λόγω των δαπανηρών παρενοχλήσεις, πάρα πολλά από τα καλά στην Ελλάδα-μόρφωση και φυσικά την επιχειρηματική απομακρύνουν τους ανθρώπους από την έναρξη νέων επιχειρήσεων και αντί να αγωνίζομαι απεγνωσμένα για την απασχόληση κυβέρνηση, δεν έχει σημασία πόσο άθλια το έργο. Αυτό ασκεί πίεση στους πολιτικούς να τους προσλαμβάνουν, το οποίο bloats των δημοσίων υπηρεσιών, ακόμη και more.Venitis σημειώνει η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Παπακωνσταντίνου ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να αλλάξει την πορεία του Τιτανικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Προβλήματα χρέους στην Ελλάδα προαναγγέλλουν μια ντόμινο των κυρίαρχων αθετήσεις στην ευρωζώνη θα μπορούσε να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Χοίροι έρθει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών! Venitis σημειώνει ότι η Τέταρτη Reich (ΕΕ) αποφάσισε να γίνει το Ράιχ bailout, μια ζώνη ελεύθερων βόλτα όπου οι δαπάνες του δικαιώματος στην ΧΟΙΡΟΙ έχει αξιολογηθεί από την Βόρεια φορολογούμενους Fourthreichian. Ευρώ θα σταθεροποιηθεί σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μειωμένη αβεβαιότητα. Ωστόσο, αυτό κλειδαριές τέταρτο Ράιχ σε τροχιά για σταδιακή νομισματική κατάρρευση, η πορεία που ακολουθείται από τα σημεία που αναφέρονται dollar.Venitis Παπανδρέου βλεφαρίδες πραγματοποιούνται σε Eurokleptocrats, οι κερδοσκόποι, ξωτικά, οι αλλοδαποί, και kallikantzaroi για τη δημιουργία ενός ψυχολογία των επικείμενη κατάρρευση η οποία θα μπορούσε να αυτοεκπληρούμενη. Παπανδρέου δηλώνει επίσης ότι η Ελλάδα είναι να αντιμετωπίζεται ως ένα πειραματόζωο από την τέταρτη Ράιχ. Αλλά ενέργειες αποσταθεροποίησης ή εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου κάνει την ομαλή διάσωσης λιγότερο πιθανή. Ζητιάνοι δεν μπορούν να choosers.Venitis υποστηρίζει την ηλίθια Σύνταγμα της Ελλάδα χορηγεί θρησκευτικών μονοπώλιο για το διεφθαρμένο Ορθόδοξη Εκκλησία! Graecokleptocracy και η θεοκρατία είναι απίστευτη Έλληνες. Μαφιόζοι gay επίσκοποι προώθηση κάθε ελληνική πρεμιέρα, όπως ο Μωυσής που οδηγεί τους ανθρώπους του για τη σωτηρία. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το είδος του Μωυσή οδηγεί τα πλήθη που διοικούν amuck στους δρόμους προς την κατεύθυνση του γκρεμού! Βυζαντινή mumbo jumbo κάπες η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Η ελληνική τραγωδία της αθέτησης ανάγκες μιας δίκαιης κάθαρση. Όλες ενόχους και όλα τα ηλίθια λάθη πρέπει να εκτίθενται. Ακοινοποίητες παράγωγα. Δημιουργική λογιστική για τα εκτός ισολογισμού υποχρεώσεων. Επενδύσεων τραπεζίτες πρόθυμες να προσαρμόσουν συγκρότημα μέσα σε αντάλλαγμα για λίπος τελών. Και ένας κρυφός αλλά εύπιστος κυβέρνηση, που νόμιζε ότι μπορούσε να πάρει κάτι που δεν είναι τίποτα. Graecokleptocrats έχουν μόνο οι ίδιοι ευθύνονται για ακροβατικά τους να τρέχει μέχρι βιώσιμη χρέη. Αλλά η οικονομική μηχανικοί είναι επίσης ένοχοι και δεν μπορεί πραγματικά να διαμαρτύρονται όταν τα σχέδιά τους ανατινάξουν.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 79
Επίσκεψη ομάδας σας Start a New Topic

** Γειά σου stamos1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Η Φωτεινή σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου-- - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ .. ΝΑ ΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/fotini/

** Φωτεινούλα, ευχαριστώ! επίσης! Πρέπει το όνειρο , Θα που ονομάζουμε ζωή, να είναι γλυκύτερο. Να είναι πρόγευση της αληθινής ζωής στην καθ αυτό πατρίδα μας, στην οποία το ζων πνεύμα δεν θα φέρει την άλυσι του σώματος, την σκευοθήκη του χώρου, την μάστιγα των γήινων πόνων και όπου δεν το πιέζουν οι πειρασμοί των πολύ μικρών μας αναγκών και επιθυμιών. Ας φέρουμε με θάρρος και χωρίς γογγυσμό το φορτίο μέχρι τέλους χωρίς να λησμονούμε καθόλου εκείνον τον υψηλότερο σκοπό. Θα είμαστε γεμάτοι χαρά, όταν θα σημάνουν οι τελευταίες ώρες της ζωής μας, για να αποθέσουμε το φορτίο και να βλέπουμε να φεύγει από επάνω μας κάθε τι το φθαρτό stamos01 arfara .- 2010 .-

[Αθηναίους] ΑΘΗΝΑΙΟΙ εξέγερση κατά GRAECOKLEPTOCRATS
Από:
hrh.david (mailto:hrh.david@yahoo.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010 1:21:11 μμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Μια πανεθνική απεργία έχει κλείσει όλες τις υπηρεσίες, όλα τα εργοστάσια, καθώς και όλες τις μεταφορές στην Ελλάδα και τρία εκατομμύρια αμηχανία Αθηναίων διαμαρτυρία σχέδιο λιτότητας Graecokleptocrats »να επιλύσει τα τεράστια κρίση του χρέους σε αθώους πολίτες. Αθηναίοι επισημάνω ότι δεν πρέπει να πληρώνουν για το χρέος των 300 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά Graecokleptocrats που έκλεψαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ από το τέλος της δικτατορίας το 1974. Τώρα όλοι χάνει τη δικτατορία του Παπαδόπουλου και Παττακός, η καλύτερη κυβέρνηση της Ελλάδα ποτέ! Η απεργία 24 ωρών ζήτησε από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές και δημόσιες ομάδες ένωσης παραλύσει Αθήνα την Τετάρτη. Τα δίκτυα μεταφοράς πλήττονται σκληρά ως πτήσεις προς και από την Αθήνα σταμάτησε τα μεσάνυχτα. Τα Πλοία για τα ελληνικά νησιά και τις υπηρεσίες σιδηροδρομικών επηρεάζονται επίσης. Η υπηρεσία λεωφορείων Αθήνα λειτουργεί μια υπηρεσία σκελετό να επιτρέψει τους εργαζόμενους που απεργούν για να φτάσουμε στην διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. Μετρό και τραμ δεν τρέχουν σε all.Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θα επιστρέψει τα κλοπιμαία, δεν έχει σημασία πόσες φορές απεργία τους Αθηναίους! Graecokleptocrats οι shitscum του πλανήτη Γη! Κραυγή Ελλάδα! Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβε 200 δισ. ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με το δημόσιο χρέος στα 350 δισεκατομμύρια euros.A εικονική διακοπή ρεύματος ειδήσεων ήταν το αποτέλεσμα με τους δημοσιογράφους της χώρας, επίσης εντάχθηκαν στην απεργία, κατά μήκος όλων των εργαζομένων, καθηγητές, και καθηγητές. Αυτό είναι λίγο περίεργο, διότι οι δημοσιογράφοι πήρε 100 εκατ. ευρώ από τη Siemens για να κρατήσει το στόμα τους κλειστό για τη δισ. ευρώ-kickabcks του Graecokleptocrats! Ελληνική άγκυρες nudnik παραπληροφορούν λαουτζίκος περιβάλλεται από antivenitist παπαγάλους. Τηλεοπτικοί σταθμοί καλέσει πάντα τους ίδιους χαρακτήρες, οι οποίοι shrews επαναλάβετε την ίδια adinfinitum ανοησίες και adnauseam. Οι περισσότεροι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι cahoots με τις δύο κρατικιστική μαφίας, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, για βουβό κάτω λαουτζίκος, προκειμένου να διαιωνίσει το διεφθαρμένο στάτους κβο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες περιήγηση στο Internet, προκειμένου να βρεθεί η ελληνική truth.The τεράστιο χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά αποστερεί! Δεν είναι δίκαιο για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, ανέφικτη αποστολή. Γι εξέγερση κατά των Ελλήνων Graecokleptocrats με βόμβες, molotovs, όπλα, απεργίες και ταραχές! Το Mission Impossible αποτελείται από περίπου επαναστατικές ομάδες, όπως το Επαναστατικό Αγώνα, η συμμορία Εξάρχεια, τη λαϊκή βούληση, και της Λαϊκής Δράσης, τα οποία προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων! Το ελληνικό στρατό είναι έτοιμη να παρέμβει οποιαδήποτε στιγμή τώρα να ανατρέψουν την κυβέρνηση πριν από Mission Impossible. Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται για ένα πραξικόπημα! Μετά από πίεση από την τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) και τις χρηματοπιστωτικές αγορές, μισθοί στο δημόσιο τομέα δεσμεύθηκαν μισθό και τα επιδόματα περικόπτονται κατά 10 τοις εκατό αυτού του έτους. Τέταρτο Ράιχ ενώ έχει υποσχεθεί πολιτική στήριξη, που έχει επιβληθεί επίσης αυστηρές προθεσμίες και την παρακολούθηση. Εμπειρογνώμονες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έφτασε στην Αθήνα την Τρίτη για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα των ελληνικών cuts.It προϋπολογισμού είναι η πρώτη φορά που η κάθε ελληνική γλώσσα είναι το συνειδητοποιούν ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η στιγμή να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανακαλύψουμε εκ νέου. Reinventing Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό. Και πληρωμών, οι οποίοι νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τον Βασίλη Venitis είναι 25%! Περισσότερα Mission Impossible επεισόδια ξεκινούν με τον αρχηγό της ομάδας να πάρει εντολές από ένα κρυφό μαγνητόφωνο στα Εξάρχεια και σε φάκελο των φωτογραφιών και των πληροφοριών που εξηγεί αποστολή. Η ταινία ξεκινά πάντοτε με το «Καλημέρα κ. Παπαδόπουλου», εξηγεί την κατάσταση, και τελειώνει με το "Η αποστολή σας, θα πρέπει να αποφασίσετε να την αποδεχθεί» με σύντομη επεξήγηση του στόχου της αποστολής, μαζί με την υπενθύμιση ότι "όπως πάντα , θα πρέπει να σας ή σε οποιοδήποτε δύναμη σας να αλιευθεί ή θανατωθεί, Mission Impossible θα αποκηρύξει οποιαδήποτε γνώση των ενεργειών σας. " Στο τέλος των οδηγιών της ταινίας του, Παπαδόπουλος έχει κοινοποιηθεί "αυτή η ταινία θα αυτοκαταστραφεί σε πέντε δευτερόλεπτα", και εκπέμπει καπνό από την ταινία και τις οδηγίες είναι destroyed.No Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΚώστας Καραμανλής, η πιο διεφθαρμένη primeminister στη Γη, ήρθε στην εξουσία το 2004 υποσχόμενος ένα καταστολή της διαφθοράς. Το κόμμα του έχασε τελευταίες εκλογές το 2009, κυρίως λόγω των μυριάδες σκάνδαλα του. Καραμανλής ισχυρίζεται ότι για την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ειλικρινής στην επιθυμία καθαρότερες κυβέρνηση, αλλά είχε απελπιστεί από την επίλυση του προβλήματος. Μετάσταση του καρκίνου της διαφθοράς υποστηρίζει σίγουρα μια κυνική άποψη της Ελληνικής ικανότητας για μεταρρύθμιση. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως ένδειξη ότι τροφοδοτείται το ελληνικό εκλογικό σώμα πραγματικά με τη διαφθορά και απαιτητικά σημεία change.Venitis έξω Graecokleptocrats Hoodwinked Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) με τα παράγωγα. Χρηματοοικονομική μηχανικοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά τα είδη των παραγώγων, ιδιαίτερα οι ανταλλαγές με φανταστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, να ξεγελάσουν τέταρτο Ράιχ και επίσης να δημιουργήσετε πολλά ανταποδόσεις για Graecokleptocrats. Αυτό το οικονομικό σύστημα μηχανικής ονομάστηκε Αίολος, η ελληνική θεός των ανέμων. Αίολος τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λάβει ένα πολύ υψηλότερο χρέος, πολύ beyod των επιτρεπόμενων ορίων από τη ζώνη του ευρώ. Χρέος συγκαλυμμένο ως παράγωγο δεν εμφανίζεται στις στατιστικές. Ειδικά εκθέσεων κανόνες της Eurostat δεν καταγράφει τις συναλλαγές που αφορούν παράγωγα. Οι κανόνες του Μάαστριχτ μπορεί να παρακαμφθεί επομένως απολύτως νόμιμα μέσα θυελλώδη ανταλλαγές και άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά μέσα. Υπάρχουν τεράστιες προμήθειες που δημιουργούνται, καθώς και μέρος τους διοχετεύεται πίσω στο κλεπτών ως ανταποδόσεις, ασφάλεια κατατεθεί σε μυστικές offshore λογαριασμούς. Swap που upfront πληρωμές προς το Ελληνικό Δημόσιο και ανταποδόσεις προκαταβολικά για Graecokleptocrats σε αντάλλαγμα για την αναστολή των πληρωμών, εξασφαλίζοντας Ελλάδα θα απόξεσης στο πλαίσιο των κριτηρίων του Μάαστριχτ για την ευρωζώνη. Swapping μία ροή των πληρωμών για το άλλο είναι μια εμπιστευτική προσαρμοσμένη διμερούς συμφωνίας. Swap όροι δεν πρέπει να ακολουθούν τις τιμές της αγοράς, αλλά οι ανάγκες των αντισυμβαλλομένων και κλεπτών. Θεός Αίολος φέρνει ανταποδόσεις απροσδόκητα να Graecokleptocrats.The προσαρμοσμένη όρους των συναλλαγών swap διασφαλίζεται ότι η Ελλάδα ήταν καθαρός αποδέκτης των χρηματικών ποσών κατά τα πρώτα χρόνια, αλλά θα πληρώσει τα χρήματα πίσω αργότερα, φέρνοντας μια πύρρειο νίκη σε μια μελλοντική κυβέρνηση, ένα έκαψαν γη, ένα άδειο ταμείο. Αυτές οι πιστώσεις, αλλά επειδή ήταν δομημένο οι συμφωνίες ανταλλαγής και όχι δάνεια, που δεν πρέπει να καταγράφονται ως οφειλή ή καταλογίζονται συμμόρφωση της χώρας με τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στην ευρωζώνη, η οποία ήταν ακριβώς γιατί ήταν τόσο attractive.Bailing την Ελλάδα Θα ήταν λάθος, διότι θα ενισχύσει την ανεξέλεγκτη ηθικού κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα διαιωνίζουν το άδικο και πολιτικά απαράδεκτη κατάσταση όπου δόμηση τέλη διατηρούνται από τις τράπεζες ως κέρδη, ενώ οι πιστωτικές ζημίες κοινωνικοποιούνται και πέρασε πάνω άθλιες οι φορολογούμενοι, οι οποίοι διοικούν amuck προς την κατεύθυνση της cliff.Greece θα έκανε ο καθένας μια χάρη από την κήρυξη πτώχευσης. Ελλάδα αντιμετωπίζει χρόνια δυστυχίας σε κάθε περίπτωση. Η απειλή της να αποκλείσει τους από τις κεφαλαιαγορές θα είναι ευλογία για την Ελλάδα. Venitis υποστηρίζει το σοκ και δέος της πτώχευσης κυβέρνηση θα αναδιαρθρώσει ελληνική πολιτική για το καλό! Ελλάδα χρειάζεται την εποικοδομητική καταστροφή της πτώχευσης! Bailout της Ελλάδα θα ήταν καταστροφική απόσπαση της προσοχής. Χρέη Ελλάδα πρέπει να είναι σε αθέτηση και προγραμματιστεί, το κόστος για τους πιστωτές και τους πωλητές των swaps αθέτησης, προκειμένου να μοιραστεί το βάρος πιο δίκαια μεταξύ των τραπεζών, οι οποίοι επωφελήθηκαν αδρά από τις συναλλαγές τους, και η τοπική economy.Papandreou πρέπει να υποστηρίζουν με εχθρότητα προς Graecokleptocrats. Από τότε που Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) το 1981, η Ελλάδα έχει αναπτύξει την εικόνα ενός χρονίως απερίσκεπτη brat extorts ότι τα χρήματα από το Ταμείο Συνοχής και mismanages δικές της υποθέσεις. Η οργή απέναντι στην Ελλάδα έχει φτάσει σε νέα επίπεδα έντασης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης. Μέρος αυτού είναι εκτοπισμένοι στο θυμό ότι Τέταρτη τεχνοκράτες Ράιχ είχε κάθε λόγο να γνωρίζει ότι οι αριθμοί του ελλείμματος στην Ελλάδα ήταν dodgy αλλά υπεγράφη από τους ούτως ή άλλως. Κυρίως, όμως, είναι μια οργή που γεννήθηκαν από fear.The κάλυψη του γερμανικού περιοδικού Focus δείχνει θεά Αφροδίτη που δείχνει με το δάχτυλο Γερμανούς! Ένα βρώμικο αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και το τέταρτο Ράιχ θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια ζημία σε ευρώ και παγκόσμιο κύρος του. Φήμη του ευρώ θα μπορούσε να επιζήσει μόνο διάσωσης στην Ελλάδα αν συνδέονται με σκληρές οικονομικές συνθήκες. Ωστόσο, ένα ελληνικό προεπιλεγμένο ή διάσωσης που δεν πειστική υπόσχεση για καλύτερη συμπεριφορά, θα ταρακουνήσει τέταρτο Ράιχ. Παγκόσμιες αγορές θα ήθελε να επιστήσει αρνητικά συμπεράσματα σχετικά με την ικανότητα του τέταρτου Ράιχ να χειριστεί κρίσεις που μπορεί να ξεσπάσει σε άλλους χοίρους, όπου τα δημόσια οικονομικά είναι βραχώδης. Έτσι, η σχεδόν καθημερινή scoldings την Ελλάδα προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, και ζητεί να στείλει απεσταλμένους στην Αθήνα για έλεγχο τα βιβλία του, πρόκειται εν μέρει για να επηρεάσουν την Ελλάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες ότι θα καθαρίσει το δικό του φορολογικό πράξη του, που δεν έκτακτη οικονομική help.The μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να αποδεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή δωροδοκούν για να πάρει γύρω τους, είναι ευνόητο να μην διατεθειμένος να καταβάλει το μερίδιο του / της από φόρους. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά κυρώσεων για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία ότι οι εύποροι λαμβάνουν δυσανάλογα πλεονέκτημα του. Οι διεφθαρμένες και επιθετική φύση των γραφειοκρατικών κυβέρνηση κάνει έναρξη ή η καλλιέργεια μιας επιχείρησης στην Ελλάδα έναν εφιάλτη, που σημαίνει λιγότερες νέες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης, και χαμηλότερα έσοδα από τον φόρο. Λόγω των δαπανηρών παρενοχλήσεις, πάρα πολλά από τα καλά στην Ελλάδα-μόρφωση και φυσικά την επιχειρηματική απομακρύνουν τους ανθρώπους από την έναρξη νέων επιχειρήσεων και αντί να αγωνίζομαι απεγνωσμένα για την απασχόληση κυβέρνηση, δεν έχει σημασία πόσο άθλια το έργο. Αυτό ασκεί πίεση στους πολιτικούς να τους προσλαμβάνουν, το οποίο bloats των δημοσίων υπηρεσιών, ακόμη και more.Venitis σημειώνει η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Παπακωνσταντίνου ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να αλλάξει την πορεία του Τιτανικού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Προβλήματα χρέους στην Ελλάδα προαναγγέλλουν μια ντόμινο των κυρίαρχων αθετήσεις στην ευρωζώνη θα μπορούσε να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Χοίροι έρθει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών! Venitis σημειώνει ότι η Τέταρτη Reich (ΕΕ) αποφάσισε να γίνει το Ράιχ bailout, μια ζώνη ελεύθερων βόλτα όπου οι δαπάνες του δικαιώματος στην ΧΟΙΡΟΙ έχει αξιολογηθεί από την Βόρεια φορολογούμενους Fourthreichian. Ευρώ θα σταθεροποιηθεί σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μειωμένη αβεβαιότητα. Ωστόσο, αυτό κλειδαριές τέταρτο Ράιχ σε τροχιά για σταδιακή νομισματική κατάρρευση, η πορεία που ακολουθείται από τα σημεία που αναφέρονται dollar.Venitis Παπανδρέου βλεφαρίδες πραγματοποιούνται σε Eurokleptocrats, οι κερδοσκόποι, ξωτικά, οι αλλοδαποί, και kallikantzaroi για τη δημιουργία ενός ψυχολογία των επικείμενη κατάρρευση η οποία θα μπορούσε να αυτοεκπληρούμενη. Παπανδρέου δηλώνει επίσης ότι η Ελλάδα είναι να αντιμετωπίζεται ως ένα πειραματόζωο από την τέταρτη Ράιχ. Αλλά ενέργειες αποσταθεροποίησης ή εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου κάνει την ομαλή διάσωσης λιγότερο πιθανή. Ζητιάνοι δεν μπορούν να choosers.Venitis υποστηρίζει την ηλίθια Σύνταγμα της Ελλάδα χορηγεί θρησκευτικών μονοπώλιο για το διεφθαρμένο Ορθόδοξη Εκκλησία! Graecokleptocracy και η θεοκρατία είναι απίστευτη Έλληνες. Μαφιόζοι gay επίσκοποι προώθηση κάθε ελληνική πρεμιέρα, όπως ο Μωυσής που οδηγεί τους ανθρώπους του για τη σωτηρία. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το είδος του Μωυσή οδηγεί τα πλήθη που διοικούν amuck στους δρόμους προς την κατεύθυνση του γκρεμού! Βυζαντινή mumbo jumbo κάπες η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Earth.The ελληνική τραγωδία της αθέτησης ανάγκες μιας δίκαιης κάθαρση. Όλες ενόχους και όλα τα ηλίθια λάθη πρέπει να εκτίθενται. Ακοινοποίητες παράγωγα. Δημιουργική λογιστική για τα εκτός ισολογισμού υποχρεώσεων. Επενδύσεων τραπεζίτες πρόθυμες να προσαρμόσουν συγκρότημα μέσα σε αντάλλαγμα για λίπος τελών. Και ένας κρυφός αλλά εύπιστος κυβέρνηση, που νόμιζε ότι μπορούσε να πάρει κάτι που δεν είναι τίποτα. Graecokleptocrats έχουν μόνο οι ίδιοι ευθύνονται για ακροβατικά τους να τρέχει μέχρι βιώσιμη χρέη. Αλλά η οικονομική μηχανικοί είναι επίσης ένοχοι και δεν μπορεί πραγματικά να διαμαρτύρονται όταν τα σχέδιά τους ανατινάξουν.

** Ο Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας. --------------------( χωρίς θέμα)

Την κόκκινη κλωστή

Δράστης ο Δημήτρης Χίλιος

Αυτό για των φρονίμων τα παιδιά, το ξέρετε, μην κάθομαι να λέω τώρα νοικοκυρίστικα και δεν μου πάει με το χαρακτήρα χω πού '! Την κόκκινη κλωστή στο χέρι μεθαύριο 1η Μάρτη μην ξεχάσετε.Ε, καθένας με τον πόνο του.Άλλοι γυρεύουν ψύλλους στ 'άχυρα, άλλοι διυλίζουν τον κώνωπα, άλλοι πάλι ψάχνουν τα ανεξερεύνητα μέσα από Εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές, αξιώνοντας Ορθογραφία από της μυλωνούς των κώλο.Γι αυτό σας λέω! Την κόκκινη κλωστή στο δάχτυλο να μην ξεχάσουμε και μας μαυρίσει ο ήλιος του Μάρτη.Καλοκαιριάζει ή βουρλίζομαι εγώ? Εν μέσω γκρίνιας περί τα οικονομικά, περικοπών και φορολογικών αναπροσαρμογών, σκάζει μύτη κάτι ευοίωνο στη γωνία. Λέτε να πισωπατήσει τελικά? Εμείς ανέμελοι και ... τώρα να δείτε.Σχέδια επί σχεδίων, προετοιμασίες ανοιξιάτικων τουρνέ στην αγνή ελληνική ύπαιθρο, ψώνια (γενικώς), επαναπροσδιορισμοί ερωτικών σχέσεων (μπορεί και σκέτων συνευρέσεων). Αφήστε τους εθελοντές να μας σώσουν. Λέτε να βγουν τελικά χαμένοι ;-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1203080966407&mid=1ef005cG3dd6e022G1141521G0.-

**Γεια stamoskal!
paevi Shtyle προφίλ σαςstamoskal
αιτήσεις paevi φιλία σας μετά την επίσκεψη Shtyle.fm προφίλ σας. Μήνυμα:Κάντε κλικ στο Προβολή paevi προφίλ Shtyle.fm: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=11948461 Shtyle.fm προφίλ σας: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=4619648 Shtyle.fm σύνδεσής σας είναι stamoskal@windowslive.com Ξεχάσατε τον κωδικό? Μοιραστείτε ringtones, τραγούδια, τα έγγραφα με Shtyle.fm τους φίλους σας. 100MB του online αποθηκευτικό χώρο με το λογαριασμό σας.

** Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 TV.

http://www.youtube.com/watch?v=I1i-nFBeZ3M , Χατζιδάκις-Fleury Dadonaki: αγαπώ Σ '- αγαπώ Σ'-------------------- Θέμα: 19Η ΕΚΠΟΜΠΗ 26/02/2010 Παρασκευή βράδυ στις 21:30 ΣΤΟΝ 902 tv Με τον Πάρη Μήτσου. 19Η ΕΚΠΟΜΠΗ 26/02/2010 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟ ΚΟΚΟΤΟ Έναν συνθέτη, όχι μόνο του «Νέου Κύματος» ή του «έντεχνου τραγουδιού», όπως συνήθως τον χαρακτηρίζουν, αλλά έναν ολοκληρωμένο καλλιτέχνη και δημιουργό που «αρνείται τα επίπεδα τραγούδια», όπως δηλώνει, φιλοξενεί η εκπομπή, τον Λίνο Κόκοτο. Για πρώτη φορά, ένα αποκλειστικό αφιέρωμα στον συνθέτη που ξεκίνησε το 1966 με το Μικρό παιδί σαν ήμουνα και συνεχίζει μέχρι σήμερα, αθόρυβα αλλά δημιουργικά, να προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι. Γιάννης Πουλόπουλος, Γιώργος Ζωγράφος, Ρένα Κουμιώτη, Μιχάλης Βιολάρης, Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς, Νίκος Ξυλούρης, Σωτηρία Μπέλλου, είναι μερικοί από αυτούς που ερμήνευσαν τραγούδια του Λίνου Κόκοτου σε λόγια μεγάλων ελλήνων ποιητών. Στο αφιέρωμα τραγουδούν οι Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης και Ειρήνη Τουμπακη, ενώ τους συνοδεύουν οι Κώστας Ζαριδάκης και Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Νίκος Καινούργιος (κιθάρα), Βασίλης Καραχούτης (κοντραμπάσο) και Εύη Κανέλλου ( κρουστά). Ακόμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συζήτηση του Λίνου Κόκοτου με τον Πάρη Μήτσου, για την πολύχρονη μουσική διαδρομή του, τις συνεργασίες του, αλλά και τις απόψεις του για τα σημερινά δεδομένα του ελληνικού τραγουδιού .- :: Που βασίζονται στον άνθρακα μορφών ζωής Φωτοσύνθεση:::
::: Jack Lane & βασίζονται στον άνθρακα μορφών ζωής::::
-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1328876654528&mid=1ef200eG56358b7cG193c36bG0&bcode=xbkuF .-
http://www.youtube.com/watch?v=zarNYxd2KW4 , Μαχαιριτσας Μικρος Τιτανικος.

**Γεια σου Σταμάτιος
Ο Παρασκευή Κοντού σας
πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Παρασκευής για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Κοντού Παρασκευή
Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Παρασκευής ως φίλο σας:
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1ef2ff4G56358b7cG193d4b8G2&bcode=xbkuF
http://www.youtube.com/watch?v=3fsnwRxXNA8 , Φίλιππος Πλιάτσικας-polh xioni .-

*** Tzannhs Κοντιζάς σχολίασε η σχέση του: «KALHSPERA FILE STAMATIE»Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτό το σύνδεσμο. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&story_fbid=351492559413&id=1452199032&mid=1ef31eaG56358b7cG193d710G13 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Ιωάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Δωρήτες αίματος και οργάνων». Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=357237195019&mid=1ef0f5bG3dd6e022G1142520G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Σαββίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ Live "την Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ. Σαββίδης λέει," ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΒΕΡΟΙΑΣ! ". Εκδήλωση: ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ LiveΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο χιλιομ . ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=325824889661&mid=1ef31dbG56358b7cG193d6f8G7 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
·

* Ο Τζίμι Jimbabway άλλαξε το όνομα της ομάδας Ελλήνων συναυλίες στην Βόρεια Αμερική σε ελληνική Concerts WorldWide. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=25482939939&mid=1eec030G3dd6e022G113e740G40 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook άνθρωποι ___Find από το Gmail βιβλίο διευθύνσεών σας στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

** Tzannhs Κοντιζάς σχολίασε φωτογραφία σας: «STAMATIE MOY EXOYN SPASEI 2 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ EXOYN MHNH ΜΕΣΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ... KINDYNEYO;;;» Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=31028842&id=1446349692&mid=1ef372dG56358b7cG193dca6G9 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Σταμάτιος Ν. Skoulikas σχολίασε την φωτογραφία σας: «Φίλε μου μη φοβάσε για τίποτα! η φύση δεν κάνει ποτέ λάθος! κανένας κίνδυνος! να περνάς πάντα όμορφα φίλε μου! »Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=31028842&id=1446349692&mid=1ef38d9G56358b7cG193de33G9 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** IAΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

(Α) ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ {Ανορεξία} .- { 12 Θέματα }.-(Β).-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ(1) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .-(2) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .-(3) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .-( 4) Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .- (63- Θέματα)(5) Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- { 56&- 43 Θέματα } .-
8) ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑς .-(9) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ σήμερα sns Arfara Dentist .-(10) Φωτογραφίες για Οδοντιατρική Ενημέρωση .-(11) stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ .-(12) ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - DENTIST .-
18).- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ~ ΥΓΕΙΑ ~~(19).- ΒΙΝΤΕΟ Για όσους καπνίζουν !!!!(20).- Υγεία για όλους Μάϊος - Ιούνιος 09 -- ( 60 ΘΕΜΑΤΑ ).-(21) .- TA ANEKDOTA ~** 2009 .-(22) .- ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ *** { 40 - ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ }.-(23).- Θέματα Υγείας για όλους μας * (Νο 4)(25).- Θέματα Υγείας για όλους μας * (Νο 3).-(26).- Υγεία για όλους Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2009 .(27).-Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 *

** http://www.youtube.com/watch?v=idDgGgHb-58&feature=related .-ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ 2008.-

** ― Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτόν του , τότε δεν μπορεί να βοηθήσει και τους άλλους .-Οι μοναχοί φεύγουν στα όρη για να σώσουν την ψυχή τους ,και αφήνουν όλο το κοινωνικό έργο στους ιερωμένους .-Όταν μιλάνε οι ιερείς, τα λόγια πηγαίνουν στα αυτιά των ανθρώπων , όταν όμως μιλούν οι μοναχοί , τότε τα λόγια πρώτα πηγαίνουν στο αυτί του θεού και μετά φτάνουν στο αυτί του ανθρώπου .- Η ψυχή είναι πολύ βαθιά και μόνο ο θεός τη γνωρίζει . Όταν σε μια χώρα πέσει πολλή αμαρτία , τότε και τα πολιτικά πράγματα πάνε στραβά . Όταν δενόμαστε με πρόσωπα και με πράγματα, αρρωσταίνουμε. -

** Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τον Χ. Αηδονίδη και τη Ν. Καραντζή .-

** Γεια σου Stamatios
Η Mary Fardis σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τη Mary για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Mary Fardis

Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την Mary ως φίλη σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1ef4371G3dd6e022G114533fG2.-

** Ο Αργύριος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ" την Τετάρτη, 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ"Εκδήλωση με τους ΑΧΕΠΑ για την Άμεση Δημοκρατία σαν Οικουμενικό μήνυμα του Ελληνισμού και το σύστημα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών "ΠΕΡΙΚΛΗΣ"."'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τετάρτη, 3 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. Τοποθεσία: ΚΤΙΡΙΟ "ΥΠΑΤΙΑ" ΟΔΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 2 ΑΘΗΝΑ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=329258912439&mid=1ef3f65G3dd6e022G1144ecbG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

Ξένες απόψεις και θέσεις που δεν υιοθετούμε : Στη συνέχεια κατωτέρω .....απλά καταγράφουμε !

** ΑΠ' ΤΗ ΧΕΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ....ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ‏


Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ...ΦΟΡΟΣ ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!!!! ΝΑΙ... ΝΑΙ.... και ξανά ΝΑΙ!!!!Όπως το διαβάζεις και το γράφεις, έτσι το είπε ο νεοκοσκωτάς. Το έβαλε σκοπό της ζωής του να μας σώσει και προτείνει στα λοιπά ποντίκια και λοιπά αρουραία, και λοιπά τρωκτικά.Και προτείνει ο πούστης, να ....ψηφιστεί και νόμος για την εθελοντική μαλακία του "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ"(Δηλαδή Όποιος Θέλει Τον Πληρώνει!!!!!!!).Και τι άλλο είπε στον Χατζηπαπάρα Χατζηνικολάου, στην ίδια πρόταση?????Αυτόν τον "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΟ", οι καταβάλλοντες θα τον συμψηφίζουν τα αμέσως επόμενα χρόνια, από τα μελλοντικά εισοδήματά τους!!!!!Για τέτοιο ...φόρο μιλάμε!!!!!.. ............... ................ ............

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ αρχιΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΣΜΗΝΑΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ - ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Για να συντηρούμε καλά τη μνήμη μας για τους ήρωές μας, θα πρέπει να θυμόμαστε και τους χαμερπείς. Να μη ξεχνάμε τους χαμαιλέοντες, να μη ξεχνάμε τα φίδια, να μη ξεχνάμε τους χοιρινούς πολιτικούς.Θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι με αφορμή το τραγικό περιστατικό, για το οποίο έτρεξε αστραπιαία να δώσει συλλυπητήρια ο Ερντογάν, το ίδιο αστραπιαία υπέβαλε τότε επερώτηση προς τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, ο τότε χοιρινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αυτοπροαλοιφόμενος Υπουργός άμυνας σε αναμονή, Μιχαλάκης Καρχιμάκης, με την οποία επερωτούσε, για το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση των μέσων διάσωσης θαλάσσιων ατυχημάτων!!!
Επίσης, ο χοιρινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ζητούσε να πληροφορηθεί από τον τότε Υπουργό Άμυνας, "αν ο άτυχος πιλότος ήταν εφοδιασμένος και αν έφερε τον προβλεπόμενο ρουχισμό"!!!
Επίσης ρωτά ο περίεργος χοιρινός βουλευτής, να μάθει και να του πούνε, για το σε ποια άσκηση συμμετείχε η τουρκοφρεγάτα, η οποία βρισκόταν στην περιοχή των Ελληνικών ασκήσεων, ενώ εκείνη την ημέρα, επισκεπτόταν την Αθήνα και τη Θράκη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ.
Επίσης, με αχόρταγη περιέργεια, ο τότε φιλοδοξότατος βουλευτής του πράσινου βάλτου Καρχιμάκης, ρωτά πολλά, όπως αν είχε δεσμευθεί η περιοχή της Ελληνικής άσκησης, αν η τουρκική φρεγάτα ήταν υπό παρακολούθηση από ελληνικά πλοία όπως προβλέπεται στην περίπτωση αντίπαλων ασκήσεων και το κερασάκι των αποριών??? Ήθελε να μάθει τον λόγο, για τον οποίο τα ελληνικά πλοία δεν κατάφεραν να φθάσουν πρώτα στο σημείο του δυστυχήματος!!!!
Αν προσέξεις την επερώτηση του πρασινομαλάκα, ενώ έχουμε εμπλοκή Τούρκικου πολεμικού πλοίου, ενώ υποβάλει την επερώτηση τη παραμονή της κηδείας του ηρωικού Σμηναγού, ενώ ούτε καν έχουν προλάβει να ανακοινώσουν οι τότε μαλάκες της Ν.Δ., αυτός ο χαμερπής και άθλιος, σε κάθε παράγραφο του κειμένου του, χαρακτηρίζει το συμβάν ως ατύχημα...!!!!!
Ας πάνε στα κομμάτια οι ερωτήσεις και οι επερωτήσεις του χοίριστου. Ρεκόρ για γκίνες είχε κάνει με τη καούρα του για το Άμυνας. Έγιναν εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ και ο Καρχιμάκης γίνεται Υπουργός!!!! Αναπληρωματικό βρακί της Μπατζέλω, αλλά Υπουργός. Θα περίμενε κανείς κάπου να δει και να θαυμάσει την αγνότητα των αισθημάτων και του ενδιαφέροντός του για τα στρατά, τις αεροπορίες και τα ναυάγιά μας..... Τι διάλο, δέκα οργιές γλώσσα είχε και παραμάζωμα μέτρα χίλια......... ΠΡΙΤΣσσσςςςςςς.....
Κόμπος η γλώσσα του Μιχαλάκη του Καρχιμάκη, του ανταυτού της Μπατζέλω μας. Κόμπος και Γόρδιος Δεσμός. Σαν εβραίικη κοινότητα, μούγκα την έκανε ο π........... Δούλεμα ψιλό γαζί....

Ήταν κι αυτό, ένα χρωστούμενο μνημόσυνο στον δολοφονημένο ήρωα ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ. Για τη περίπτωσή του, έχουν γραφτεί πολλά και στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο μεγάλης πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και σε πάρα πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια. Αν κάνετε ΚΛΙΚ στην ανάρτηση ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ (Ι) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΣΑΡΑ , ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ! ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ! του "Διηνέκης", θα μάθετε πολλές πληροφορίες και θα δείτε ντοκουμέντα που προσεγγίζουν την αλήθεια. Μια αλήθεια που καμιά "Ελληνική" κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να δει και να αγγίξει.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΑΠΑΤΕΣ MADE IN USA!!!
FOCUS, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ
Ξαστερια

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ... 21-22 ΦΛΕΒΑΡΗ 1973: "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ....."
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΣΚΗΣΗ "ΣΑΡΙΖΑ" - ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ. Κάποιοι Βιάστηκαν να γράψουν τα πικρόχολά τους για τον κοιλιόχοντρο Ευάγγελο Βενιζέλο, Υπουργό Εθνικής (???) Άμυνας, για την ματαίωση της στρατιωτικής άσκησης, με την κωδική αναμασία "ΣΑΡΙΖΑ". Για το σχετικό, μπορείτε να βλεφαριάσετε στον Διηνέκη.Εδώ, σαν σοβαρό μπλογκ, που δεν ξέρεις που είναι το σοβαρό και που το αστείο, διότι είμαστε μυστική ανατρεπτική οργάνωση, θα τα ράψουμε και θα τα γράψουμε όλα. Γι αυτό......... ................. ................. ......................
Ραβίνος του Brooklyn, κατηγορείται για κατάχρηση 4.000.000 $ από "Ηedge Fund" (Αντισταθμιστικά Ταμεία) και για δημιουργία καθεστώτος εκβιασμού!

ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ "NOS" ΤΗΣ ΟΛΑΝΔΙΑΣ, Η ΤΖΑΚΛΙΝ VINKE-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μετά τη γνωστή πουτανιά της, στην Ολανδική Οικονομική εφημερίδα "Het Financieele Dagblad", η μούρλα (ή πράκτορας προσωπικών ή ξένων οικονομικών συμφερόντων), ΤΖΑΚλίν (και όχι Ζασλίν ή Σασλίν) Βίνκε-Παπακωνσταντίνου, σύζυγος του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, ξαναχτυπά.Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η δημόσια τηλεόραση "NOS" της Ολλανδίας, τις αμέσως προσεχείς μέρες, πρόκειται να μαζέψει από το λιμάνι του Άμστερνταμ, τις 3-4 πιο κερδοφόρες πόρνες του λιμανιού, μαζί με άλλους τόσους κύναιδους του Κόμματος των Παιδόφιλων και χασικλήδων........ ................. .................... ....................

Σσσσςςςςςςς!!!!!!!! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ "ΠΙΑΝΩ" ΔΩΜΑΤΙΟΥ..... >>>

ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ, ΑΝΤΩΝΗ…-----

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

http://avragioz.blogspot.com/

** Ο Vangelis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ jam at Lazy" την Δευτέρα, 1 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ jam at Lazy"Live ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ"Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 1 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τρίτη, 2 Μαρτίου στις 1:00 μ.μ. Τοποθεσία: Lazy club Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=329603931569&mid=1ef9da6G3dd6e022G114bcbdG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

** Η Martha σας προτείνει να γίνετε θαυμαστής της σελίδας Martha Frintzila / Μάρθα Φριντζήλα. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FMartha-Frintzila-%2F221384667701&mid=1ef8f67G56358b7cG1945834G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Giannis έγινε θαυμαστής της σελίδας ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ!!!(100% ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ) στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FDES-POIOS-BLEPEI-TO-PROPHIL-KAI-TES-PHOTOGRAPHIES-SOU100-DOKIMASMENO%2F266963392594&mid=1ef7d66G3dd6e022G11490e4G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο Antonios Kalatzakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕLΕΥΘΕRΙΑ..FREEDOM. Θέμα: Μπορείς να "δεις"πέρα απ'αυτό που φαίνεται ? "http://www.facebook.com/profile.php?id=535704165&ref=profile#!/photo.php?pid=3408483&id=535704165" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1093697639590&mid=1ef7b94G3dd6e022G1148ee5G0 ___Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

Ένας άντρας είχε αποκλειστεί στη σκεπή του σπιτιού του κατά τη διάρκεια μιας νεροποντής που κατέληξε σε πλημμύρα. Απελπισμένος έπεσε στα τέσσερα και άρχισε να προσεύχεται με ευλάβεια. Λίγο αργότερα πέρασε από εκεί ένας άντρας με μια βάρκα και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει. -Δεν χρειάζομαι βοήθεια, είπε ο άντρας στη στέγη.Είμαι πολύ πιστός και Θεός θα με σώσει! Έπειτα από λίγο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. -Φύγετε, ούρλιαξε ο άντρας! Ο Θεός θα με σώσει! Αμέσως μετά ένα ελικόπτερο τον εντόπισε και ρίχνοντας του μια ανεμόσκαλα τον κάλεσε απ 'τον τηλεβόα ν' ανέβει αλλ 'αυτός πάλι αρνήθηκε. Έτσι σε λίγο βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στα μανιασμένα νερά που τελικά τον έπνιξαν ... Όταν έφτασε εκεί ψηλά και συνάντησε τον Πλάστη μας του είπε εξοργισμένος:-Πάντα έκανα το σωστό, σύμφωνα με το λόγο σου και προσευχήθηκα με κατάνυξη να με βοηθήσεις, όμως εσύ με άφησες να πνιγώ. Και ο Θεός απάντησε:-Εγώ σου έδωσα τρείς ευκαιρίες για να σωθείς, πρώτα έστειλα μια βάρκα, μετά τα σωστικά συνεργεία και τέλος το ελικόπτερο ... Ήρθα τρεις φορές όμως εσύ δεν μ 'αναγνώρισες ...Τα θαύματα και οι ευκαιρίες έρχονται σίγουρα κάποιες φορές στη Ζωή μας, φοράνε όμως τα ρούχα της καθημερινότητας και είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσουμε, εκτός αν έχουμε την τόλμη να «δούμε» πέρα απ 'αυτό που φαίνεται ...

**giwrgos0free hugged you
giwrgos0free
View & reply from your profile: http://www.shtyle.fm/profile.do Shtyle.fm Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. 100MB of online storage space with your account

Γεια! Καλώς ήλθατε στο Shtyle.fm!- Προσαρμόστε το προφίλ σαςhttp://www.shtyle.fm/customize.do- Ανεβάστε τραγούδια και να ακούσετε τι άλλοι έχουν μεταφορτώσει και να καταγράφονταιhttp://www.shtyle.fm/playlist.do- Ανεβάστε όσες φωτογραφίες θέλετε και ζητήστε τους φίλους σας για να τις συντελεστήhttp://www.shtyle.fm/photos.do- Παίξτε χιλιάδες των παιχνιδιώνhttp://www.shtyle.fm/games.do- Take & δημιουργήσουν κουίζhttp://www.shtyle.fm/quizHome.do- Διαβάστε και γράψτε αστεία / shayari και τι δενhttp://www.shtyle.fm/wbrowse.do- Μην ξεχάσετε να με καλέσει όλους τους φίλους σας.http://www.shtyle.fm/findFriends.doΑκούστε τα τραγούδιαhttp://www.shtyle.fm/rhome.do Αν έχετε απορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το σύνδεσμο Βοήθεια στο κάτω μέρος της σελίδας.Προσκαλέστε τους φίλους σας, να διασκεδάσετε.Suchitra .-

**Ο Costas σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "paidiki skini dorou kyriakidi". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=49054848316&mid=1ef6c7eG56358b7cG1942231G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook ___Find people from your Windows Live Hotmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

**You have 2 new messages .

Events in your area
Jun
20
EVENTS GRECE- Korinthia
More events

Tips and advice
5

Participate in Hubs and increase your visibilityBy joining Hubs you can exchange opinions and information with like-minded members or those sharing a common background such as alumni from your business school. Your profile will gain visibility and you can illustrate your expertise in the professional forums!
> Implement this tip
6

Create your own Hub and show your expertise in a particular area!By creating and managing a Hub you can illustrate your expertise and knowledge in a domain and gain from 'word of mouth' business referrals. You can become known as an expert in your domain!
> Implement this tip

Member testimonials
Dan D.SAP BW system administrator at Corporate Performance Measurement Department, Schneider Electric SASPriceless time saving and incredible business facilitator. I would dare say it brings a piece of old fashionned business meetings back to life, on a virtual ground.
Khady D.staff, SENEGAL DISTANCE LEARNING CENTERA worldwide marketing intelligence system, for just lucky people born or living in our millennium. -

**Ειδήσεις :
25/2/2010 16:23
"Συγνώμη από τους υγιείς φίλαθλους του ΠΑΣ" , ζήτησε ο Μενδρινός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΣ
25/2/2010 16:09
Oι Κορομηλάς, Πηλοϊδης και Αναστόπουλος θα σφυρίξουν στο ντέρμπι των αιωνίων
25/2/2010 15:35
Καραγεωργίου: Χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν
25/2/2010 15:24
MotoGP: Ο Βαλεντίνο Ρόσι (Yamaha) ταχύτερος την 1η μέρα δοκιμών στην Σεπάνγκ
25/2/2010 14:46
Κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (25/2) συμμετείχαν ο Κωστούλας με τον Γκσπούρνιγκ
25/2/2010 14:16
F1: Οι χειμερινές δοκιμές ολοκληρώνονται στην Βαρκελώνη (25-28/2)
25/2/2010 14:00
Χωρίς τους Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρα και Μελισσά θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος
25/2/2010 12:51
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης μίλησε ο Νίκος Κεχαγιάς
25/2/2010 12:06
Αμφίβολοι είναι οι Ντάσιος και Ελευθερόπουλος για τον κυριακάτικο (28/2) αγώνα με τον Λεβαδειακό
25/2/2010 11:00
Με Ιγκλέσιας και Ρομέου στα χαφ θα αγωνιστεί η Λάρισα απέναντι στον Αρη .-

** Η Merve σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "͇̿C͇̿¤̿ ͇̿ Burası Boztepe !!! ͇̿C͇̿¤̿ ͇̿". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=305752084242&mid=1efb663G3dd6e022G114d316G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο Konstantinos σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Αιμοδοσίας των Ακροατών του Ράδιο Θεσσαλονίκη" την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. Εκδήλωση: Αιμοδοσίας των Ακροατών του Ράδιο ΘεσσαλονίκηΤύπος: Συγκέντρωση Ομάδας/Συλλόγου'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 1:00 μ.μ. Τοποθεσία: Νότια Πύλη ΔΕΘ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=324053069177&mid=1efb6b0G56358b7cG1948be8G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**Η Diana έγινε θαυμαστής της σελίδας Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS & ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FE-APANTESE-TON-ELLENON-STO-GERMANIKO-PERIODIKO-FOCUS-STE-KYRIA-MERKEL%2F323297686389&mid=1efb863G56358b7cG1948db2G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Η Vicky Vamiedaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του The Hotel Inspector. --------------------Θέμα: ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ALPHA 22.30 Αυτή την εβδομάδα η Βίκη Βαμιεδάκη επισκέπτεται ένα μικρό ξενοδοχείο, στο Γαλαξίδι.Η Σοφία και ο γιος της Παναγιώτης είναι ιδιοκτήτες ενός ξενοδοχείου. Η μητέρα έχει αναλάβει όλες τις δουλειές του ξενοδοχείου καθώς ο γιος δεν μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Η ρεσεψιόν δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο υποδοχής ξενοδοχείου, ενώ ο χώρος που σερβίρεται το πρωινό παραπέμπει σε… κακόγουστη κουζίνα σπιτιού!Τα δωμάτια είναι μεγάλα και αφιλόξενα ενώ είναι διακοσμημένα με παλιά έπιπλα. Όλη η εικόνα του ξενοδοχείου μας γυρίζει… δεκαετίες πίσω!ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ALPHA 22.30-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1371739298437&mid=1efbc20G3dd6e022G114d6a8G0 .-

** Ο/Η Andrew Yiannides σχολίασε στο wall post του/της ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: «H floga tis pragmatikis filias mono me to thanato svyni» Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&v=feed&story_fbid=335811448337&gid=137349268337&mid=1efe975G3dd6e022G114f3baG37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**Η Aidoni Rania έστειλε μήνυμα στα μέλη του art MAGAZINO. --------------------Θέμα: "Είμαι Θεά..." - Editorial No 20 ! Κυριακή 21-02-2010 ....και εθισμένη στο σκοτάδι. Η στέρηση τρυπά το μυαλό σου. Κι όταν ξαναπαίρνεις σκοτάδι, τότε, ανακατεύεσαι και ξερνάς ότι καλό έχεις μέσα σου. Κι αυτό, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο αποτοξίνωσης… Όταν διανύεις περίοδο αποτοξίνωσης πρέπει ορισμένα πράγματα να τα αποφεύγεις, όσο φυσικά κι αν είναι. Αυτά τα πράγματα, όμως, έρχονται μόνα τους μπροστά σου γιατί, απλά, αυτό είναι ζωή. Κι έτσι, μπορεί να ξανακυλήσεις. Εκτός… κι αν αυτό που σε κάνει να παραστρατείς είναι η δική σου αδυναμία. Η αδυναμία σου να αρπάξεις τα πράγματα που σου φέρνει η ζωή μπροστά σου και να τα βιώσεις. Ίσως αυτό που δε σε βοηθάει είναι ότι δε ζεις. Ότι, απλά, μόνο υπάρχεις… Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, βέβαια, που η ζωή δε στα φέρνει μπροστά σου αλλά τα ψάχνεις μόνος σου. Πράγματα που δε τολμάς να αποκαλύψεις. Όλη σου τη ζωή περπατούσες σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Τα σταυροδρόμια και τα αντίθετα ρεύματα δε σε ενόχλησαν ποτέ. Σε απασχολούσαν μόνο ακαδημαϊκά αλλά πάντα πίστευες ότι είναι και θα είναι πάντα για τους άλλους. Κι ήρθε μία στιγμή που σταμάτησες και γύρισες να κοιτάξεις το αντίθετο ρεύμα. Δε μπήκες σε αυτό αλλά είσαι ένα βήμα πριν διαβείς μια διασταύρωση με το μονοπάτι σου… Σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε αποτοξίνωση πρέπει να φέρεσαι με κατανόηση, υπομονή και να του δίνεις χρόνο. Αυτό που δείχνει τώρα, είναι πιο άσχημο εξωτερικά. Στη πραγματικότητα, τα πράγματα ήταν πιο άσχημα πριν. Απλά, κανείς δε το έβλεπε. Γιατί, απλά, δεν το έδειχνε. Γιατί, απλά, κρυβόταν! Προπάντων, όμως, δε πρέπει να του στερήσεις αυτά που αγαπάει. Αυτά που ακόμα κι όταν ήταν εθισμένος στο σκοτάδι τον κρατούσαν, τουλάχιστον, στην επιφάνειά του… Αν το κάνεις, τότε του δίνεις μία κλωτσιά για να κυλήσει ξανά. Και τότε αυξάνεις δραματικά το χρόνο της αποτοξίνωσης και τις πιθανότητες επιτυχίας της. Και έχεις ευθύνη… Χρόνια τώρα παρακαλούσες η οικογένειά σου να σε προσέξει. Να καταλάβει τον εθισμό σου ώστε να σε πάρει από το χεράκι και να κάνει κάτι γι αυτό. Να σε βοηθήσει. Αλλά δε το έκανε. Κάποτε, σε πήρε από το χεράκι και σε πήγε μέχρι τη πόρτα. Αλλά δε σε βοήθησε, ποτέ… Εσύ, όμως, συνέχιζες μέσα σου να παρακαλάς. Να κάνει κάτι γι αυτό. Μετά από τόσα χρόνια δεν θέλεις αυτή τη βοήθεια. Ακόμα κι αν «προσπαθούν» να στη δώσουν τώρα. Δε θέλεις τίποτα πια. Ούτε το δήθεν ενδιαφέρον για το τι σου συμβαίνει. Όταν σε πήγαν μέχρι τη πόρτα τον είδαν τον εθισμό σου. Το ξέρεις. Το βλέπεις μέχρι και σήμερα γραμμένο σε μία σελίδα. Κοιτάς την ημερομηνία και σκέφτεσαι πόσα θα μπορούσες να είχες γλιτώσει. Θα μπορούσες να είχες σωθεί... Μπορεί να μην γνώριζαν, θα μου πεις. Το ξέρω. Αλλά εμένα δε με νοιάζει πια. Με πειράζει που ούτε καν ρώτησαν κάτι παραπάνω. Που ούτε καν προσπάθησαν. Στο τέλος, εσύ θα βγεις φταίχτης στα μάτια τους… Φταίχτης που δεν τους μιλάς και δε δέχεσαι τη «βοήθεια» που στο κάτω-κάτω, πια, δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Εσύ τηρείς άκρα του τάφου σιωπή. Θέλεις να τη σεβαστούν γιατί είναι δικαίωμά σου. Δε το καταλαβαίνουν, όμως. Αν σπάσεις αυτή τη σιωπή τότε θα ξεχυθεί ένας χείμαρρος που θα τους παρασύρει. Οπότε, πάλι προστατεύεις εκείνους.Και σκέφτεσαι… Μήπως ένας χείμαρρος, τελικά, είναι απαραίτητος για να σώσεις τον εαυτό σου ακόμα κι αν τους πνίξει; Μήπως, όμως, πνίξει και εσένα; Ποιο φράγμα είναι εκείνο που μπορεί να σε προστατεύσει;Ποιο; Κι ακόμα σκέφτεσαι ποιο είναι εκείνο που μπορεί να προστατεύσει και τις δυο πλευρές… Ακόμα… Σας αγαπώ, η… Θεά! http://www.facebook.com/l/7b7b4;nightingale-aidonaki.blogspot.com/2010/02/editorial-no-20.html-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1336333521874&mid=1efede5G3dd6e022G114f678G0 .-

** Η Aidoni Rania έστειλε μήνυμα στα μέλη του art MAGAZINO. --------------------Θέμα: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ & ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ ΔΙΝΟΥΝ.... ....ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ... ΜΕΡΚΕΛ!!!!! Μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγονται τα πιο σοβαρα πραγματα!!!!!!!!! http://www.facebook.com/l/7b7b4;art-magazino.blogspot.com/2010/02/blog-post_4202.html--------------------

**Ο Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock. Θέμα: neo cd tou papalwnstantinou "KLIKARE EDW --> http://www.facebook.com/l/7b7b4;radiomusicrock.blogspot.com KAI ENIMERWSOU GIA TO NEO CD TOY BASILH POU 8A BGEI STA MESA TOU MARTIOY!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=329252927535&mid=1f02a93G3dd6e022G1151b1aG0 .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: