ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα *:


~* Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !KALO PASXA ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

** ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ..ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!

~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :

· H αθωότητα των παιδιών και η απανθρωπιά των μεγάλων

· Η Εκκλησία της Αυστραλίας

· Ενα SMS για το Ελληνικό Νοσοκομείο των Γιατρών του Κόσμου στην Αιτή


H αθωότητα των παιδιών και η απανθρωπιά των μεγάλων
Posted: 28 Mar 2010 12:15 PM PDT
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και προβληματισμό διάβαζα για την σκληρή μάχη που έδινε ένα μικρό παιδί προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.
Ο άνισος αγώνας με τον καρκίνο δεν έκαμψε το θάρρος, τη θέληση του να ζήσει. Αντιθέτως με αισιοδοξία και σθένος μεγάλου ανθρώπου αντιμετώπιζε την σκληρή πραγματικότητα, ώσπου έκλεισαν τα ματάκια του.
Ένα μικρό παιδί αντιστέκεται και αντλεί δύναμη από την καθαρή, αγνή ψυχούλα του. Παλεύει να ζήσει, να χαρεί τον κόσμο. Αγνοεί ότι όλοι εμείς, οι μεγαλύτεροι του, βρισκόμαστε σε μια ακατάπαυτη διαμάχη για την επιβίωση, όπου η κακοβουλία, η ραδιουργία, η δολοπλοκία και ο ανταγωνισμός έχουν κατεδαφίσει αρχές, αξίες και ιδανικά. Τα αθώα παιδικά χαμόγελα, η ζωντάνια και οι χαρούμενες φωνές των μικρών, φαίνεται να μη συγκινούν ιδιαίτερα όλους αυτούς τους «μεγάλους» που ρυθμίζουν και αποφασίζουν για τις τύχες της ανθρωπότητας χωρίς συνάμα να μεριμνούν για όλα τα παιδιά του κόσμου, που αποτελούν το μέλλον του.Με ανησυχητικούς ρυθμούς, τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται παγκοσμίως ο αριθμός των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους από ασιτία. Η παιδεραστία και η κακοποίηση των παιδιών κατέχει σταθερή θέση στην επικαιρότητα. Οι απαγωγές και εξαφανίσεις μικρών αγγελουδιών ταράσσουν την ομαλότητα ακόμη και των ήσυχων τοπικών κοινωνιών. Στη λωρίδα της Γάζας, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και όπου υπάρχουν εμπόλεμες ζώνες, ένας μεγάλος αριθμός από τα θύματα του άμαχου πληθυσμού είναι αθώα, μικρά παιδιά που θυσιάζονται άδικα στο βωμό συμφερόντων των παρανοϊκών πλανηταρχών και λοιπών αρχόντων του πλανήτη.Όταν πάλι κάποιοι άλλοι άρχοντες διαπληκτίζονται διαρκώς και αδυνατούν να συνάψουν μια συμφωνία ακόμη και για τη διανομή νερού, ποια μπορεί να είναι η πρόνοια, η φροντίδα τους για το παρόν και το μέλλον των νέων μας;Ποιος θα απολογηθεί στα παιδιά που νοσούν καθημερινά από ασθένειες που προέρχονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση, από τα χημικά και πυρηνικά οπλοστάσια, από την ραδιενέργεια και από το φαινόμενο του θερμοκηπίου;Ποια είναι τα διδάγματα με τα οποία καλούμαστε να γαλουχήσουμε τα βλαστάρια μας μέσα στην κοινωνία της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της εγκληματικότητας και πως θα μπορέσουμε να τους μεταδώσουμε τα ιδανικά με τα οποία μας προίκισαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι πατεράδες και οι μανάδες μας;Εάν δεν θεραπευτεί το άρρωστο μυαλό των «μεγαλοκαρχαριών» της υφηλίου, πως θα αποκατασταθεί η παγκόσμια οικονομική, κοινωνική και πολιτική ισορροπία από την οποία εξαρτάται η ζωή των παιδιών;Εάν δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, γιατί να περιμένουμε την τιμή και το σεβασμό από τα παιδιά μας. Ότι σπέρνουμε, θα θερίσουμε.Εάν αγαπούμε τα παιδιά και νοιαζόμαστε για το μέλλον τους οφείλουμε με τον τρόπο μας να δράσουμε άμεσα, υψώνοντας το ανάστημα μας, όσο είναι εφικτό, καταδικάζοντας τα τερατουργήματα που συντελούνται και έχουν τον αντίκτυπο τους στις αγνές ψυχές των παιδιών. Η συνδρομή σε ανθρωπιστικούς, κοινωφελείς οργανισμούς, όπως για παράδειγμα το Χαμόγελο του Παιδιού, η ανάληψη εθελοντικής πρωτοβουλίας και η παροχή οποιασδήποτε βοήθειας χρειάζονται τα παιδιά του πλανήτη, κρίνεται απαραίτητη από όλους μας.Μας περιμένει ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας και πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε νικητές και να πετύχουμε κάτι πολύ ουσιαστικό. Να παραμείνουμε άνθρωποι.Γ.Τ.anemomilos
http://www.hamomilaki.gr

Η Εκκλησία της Αυστραλίας
Posted: 28 Mar 2010 09:14 AM PDT
Ανοικτή επιστολή
προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, κ.κ. Βαρθολομαίο

Κοινοποιείται :
Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο ΠαπανδρέουΜακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Αλβανίας, κ.κ. ΑναστάσιοΜακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ Ιερώνυμο

Παναγιώτατε,
Είναι βέβαιο ότι θα γνωρίζετε το πρόβλημα που ταλανίζει τους Έλληνες της Αυστραλίας εδώ και δεκαετίες. Αφού αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην μακρινή αυτή ήπειρο, στερέωσαν την ζήση τους, γύρω από ναούς που έκτισαν στις περιοχές που εγκαταστάθηκαν.
Οι Έλληνες αυτοί πρόκοψαν και οι παροικίες τους ευημέρησαν. Στα χρόνια που πέρασαν, οι εκκλησίες άκμασαν και το Πατριαρχείο τις αγκάλιασε ιδρύοντας Επισκοπή και αργότερα την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Γύρω στο 1960 μεταξύ των ιθυνόντων των παροικιών και της Αρχιεπισκοπής επήλθε ρήξη για την διαχείριση των Εκκλησιών.
Η έλλειψη σύνεσης και από τα δύο μέρη προκάλεσε την απόσχιση ορισμένων εκκλησιών και την ίδρυση Ανεξάρτητης εκκλησίας αποσχισθέντων Ελλήνων Ορθοδόξων. Έκτοτε οι αποσχισθέντες αναζητούν στέγη θρησκευτικού σχήματος για να αγκαλιάσει την πίστη και τη ζωή τους.
Διάφοροι καιροσκόποι καιροφυλακτούν για να καπηλευτούν την ανάγκη τους για έκφραση του θρησκευτικού τους βιώματος, ο δε Αρχιεπίσκοπος Στυλιανός εθελοτυφλεί, διακηρύττοντας ότι δεν υπάρχει ζήτημα και μηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι μερικοί θερμοκέφαλοι αποσχίστηκαν της Εκκλησίας και ότι, αν σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους δεχτεί στους κόλπους της Αρχιεπισκοπής.

Παναγιώτατε,
Ασφαλώς, γνωρίζετε όλα τα παραπάνω, αλλά σας εκλιπαρούμε να ασχοληθείτε προσωπικά με το ζήτημα. Επισκεφθείτε ο Ίδιος την μακρινή ήπειρο, συναντηθείτε με τις παροικίες και μάθετε από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα.

Οι παροικίες, δεν έχουν κανένα λόγο να διεκδικούν να ρυθμίζουν τα της Εκκλησίας. Πρέπει να υπάρξει σαφής διάκριση μεταξύ των ευθυνών διαχείρισης των εκκλησιών και θα πρέπει να αποδοθούν τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι.
Ο Διοικητικός και Οικονομικός έλεγχος των παροικιών ανήκει στους υπεύθυνους πολιτικά και διοικητικά και η εκλογή των ιερέων είναι υπόθεση της Εκκλησίας. Οι λαϊκοί μπορούν να προτείνουν υποψηφιότητες κληρικών, αλλά μέχρις εκεί, οι δε κληρικοί δεν έχουν καμιά δουλειά να επιδιώκουν να γίνουν οικονομικοί, πολιτικοί και διοικητικοί διαχειριστές της κάθε παροικίας που δρα γύρω από την εκκλησία της.

Παναγιώτατε,
Λάβετε, Εσείς, μόνος Σας, γνώση των τεκταινομένων στον Ελληνισμό της Αυστραλίας και ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, ας απεκδυθεί της αδιαλλαξίας του. Το ποιμενικό έργο είναι δικό του, τίποτε παραπάνω.

Παναγιώτατε,
Μην ολιγωρείτε, επισκεφθείτε την Αυστραλία μας.
Ο ελληνισμός που στέριωσε μέσα από την Ορθοδοξία μας, κινδυνεύει να γίνει βορά επιτήδειων καιροσκόπων.

Με μεγάλη αγωνία

Το χαμομηλάκι
http://www.hamomilaki.gr/
http://www.hamomilaki.gr/

Ενα SMS για το Ελληνικό Νοσοκομείο των Γιατρών του Κόσμου στην Αιτή
Posted: 28 Mar 2010 08:20 AM PDT
Έχουμε ακόμη μόλις 1 εβδομάδα. Βοηθήστε μας να Συνεχίσουμε. Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε...
Αλλά και στείλτε και το δικό σας SMS Χάρη στη δική σας και μόνο βοήθεια, ένα Ελληνικό Νοσοκομείο γεννήθηκε στα συντρίμμια της Αϊτής.
Τώρα που οι προβολείς της δημοσιότητας σβήνουν και αφήνουν τους κατοίκους της Αϊτής στο σκοτάδι, στην απόγνωση και τις πληγές τους, οι Έλληνες ΓΙΑΤΡΟΙ του ΚΟΣΜΟΥ παραμένουν για τους επιζήσαντες και τους τραυματισμένους.
Παραμένουμε και όλοι εμείς στηρίζοντας το Νοσοκομείο των Ελλήνων ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ.
Στέλνουμε από 28 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου 1 μήνυμα που κοστίζει 1 ευρώ στο 19454 γράφοντας τη λέξη ΑΙΤΗ.
http://www.mdmgreece.gr/

Ενα SMS για το Ελληνικό Νοσοκομείο των Γιατρών του Κόσμου στην Αιτή
http://www.hamomilaki.gr/ .-

~** (1).- Αρθρο στο περιοδικό Επίκαιρα με τίτλο «Τι λένε οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κρίση» :
Tα επιπρόσθετα επώδυνα, σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τη διάσωση της χώρας από τη βέβαιη χρεοκοπία, εξαιτίας της καταστροφικής διακυβέρνησης της ΝΔ, ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχει κληθεί ποτέ να πάρει ελληνική σοσιαλιστική κυβέρνηση. Τα παραποιημένα στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας που παρουσίαζε η ΝΔ μέχρι και την παραμονή των εκλογών κατέστησαν τη χώρα αναξιόπιστη ενώπιον των αγορών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακυρώνοντας κάθε έννοια διαπραγματευτικής της ισχύος. Η απερίγραπτη οικονομική κατάσταση την οποία παραλάβαμε σε συνδυασμό με την ανηλεή κερδοσκοπική επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα επέβαλαν την άμεση αναπροσαρμογή του πολιτικού μας σχεδιασμού στα νέα απροσδόκητα δεδομένα. Η Κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης πήρε τις αποφάσεις εκείνες που επιβάλλει η κρισιμότητα της κατάστασης. Οι έλληνες πολίτες με αίσθημα ωριμότητας και υπεύθυνη κριτική σκέψη κατανοούν την κρισιμότητα των στιγμών. Όμως, οι ανοχές και οι αντοχές τους είναι πλέον εξαιρετικά περιορισμένες. Μας στηρίζουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο πείθονται όχι μόνο ότι τα μέτρα είναι δίκαια και αποτελεσματικά αλλά και ότι θα συμβάλουν μαζί και με παρεπόμενες πολιτικές στη δημιουργία των προϋποθέσεων για ένα καλύτερο αύριο. -

~* 06 Φεβ 2010

(2).- Αρθρο στο περιοδικό Βιβλιοδρόμιο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ με τίτλο «ΔΙΑΒΑΣΑ .. Την «Αγανάκτηση» » :
Ένας ακόμη Ροθ που διαβάζεται μονορούφι. Από τον ηλικιωμένο ήρωα του «Φεύγει το φάντασμα», στο δεκαοκτάρη Μάρκους Μέσνερ της «Αγανάκτησης», παρακολουθούμε τη σύντομη πορεία ενός ακόμη ολοζώντανου ήρωα , που μόνο η μεγάλη συγγραφική στόφα του Ροθ ξέρει να δημιουργεί. Ο Μάρκους Μέσνερ, ένας δεκαοκτάρης, με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, που φέρνει ευχάριστα στο νου, με έναν άλλο τρόπο, τον Χόλντεν τον ήρωα του Σάλιντζερ στον «Φύλακα της Σίκαλης», παλεύει με την ασφυκτική πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος του, του αμερικάνικου συντηρητισμού της δεκαετίας του 50. Αν και γρήγορα ο Ροθ αποκαλύπτει το «μέλλον» του Μάρκους, ωστόσο η βραχύχρονη πορεία του δεν παύει να προκαλεί με ένα ιδιαίτερα οξύμωρο τρόπο αισιοδοξία και μόνο για το γεγονός ότι πάντα στον κόσμο θα υπάρχουν ανάλογοι ήρωες, έφηβοι, που θα πασχίζουν να αποτινάξουν τις φοβίες που τους κληρονομεί το κοινωνικό περιβάλλον τους. Θα πασχίζουν να απεγκλωβιστούν από αυτόν, τον παράλογο και απανταχού παρόντα συντηρητισμό, με μόνο όπλο αυτή τη δημιουργική αγανάκτηση τους, που την έχουμε πάντα τόσο ανάγκη. Γιατί η αγανάκτηση είναι σαν ένα φρέσκο αεράκι που έρχεται να φυσήξει πάνω στην σκόνη της φοβικότητας, του σκοταδισμού, που συχνά επενδύονται με λογική ενίοτε και με ευαισθησία.Ο Ροθ δεν σταματά να μας προσφέρει βιβλία που συνδυάζουν την εξαιρετική γραφή με τον οξύ κοινωνικό προβληματισμό, αποδεικνύοντας ότι η νεότητα του πνεύματος και η διαρκής αμφισβήτηση, η προδευτική ματιά, η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν εξαρτώνται από βιολογικές παραμέτρους αλλά μόνο από την ύπαρξη ή μη της απαραίτητης κοινωνικής ευαισθησίας και μιας ουσιαστικής νεωτερικότητας που τις έχουμε όλο και περισσότερο ανάγκη.
Αναρτήθηκε από Μιλένα Αποστολάκη .-


** Ο/Η Milena σας έστειλε ένα μήνυμα.

Milena Apostolaki29 Μαρτίου 2010 στις 5:56 μ.μ.
(χωρίς θέμα)
Αγαπητέ Σταμάτη, Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να γίνουμε διαδικτυακοί φίλοι. Φτάσαμε στους 5.000 φίλους που είναι το ανώτερο που επιτρέπει το facebook. Ας συνεχίσουμε αυτήν την επικοινωνία στη νέα σελίδα που δημιούργησα: http://www.facebook.com/milena.apostolaki2 Eυχαριστώ πολύ,Μιλένα

Milena έχει μοιραστεί ένα σύνδεσμο στο προφίλ μαζί σου. Για να δεις το προφίλ ή να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό, Ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1404343716639&mid=21abcd9G3dd6e022G12a27efG0&n_m=snstam@gmail.com

Website:http://www.apostolakimilena.gr/apostolaki/

Blog:http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fapostolakimilena.blogspot.com%2F&h=44b62d328883deed91611a4a14f63c00

Twitter:https://twitter.com/milenapostolaki

Vimeo:http://vimeo.com/mil1

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1404343716639 ,

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


**Ομοφυλοφιλία και Βιολογία‏
Από:
x x (therapeiaomofylofilias@gmail.com)

http://pewresearch.org/assets/publications/667-2.gif , Η παρούσα έρευνα έγινε κατόπιν ερωτημάτων που μου έθεσε αναγνώστης την περασμένη εβδομάδα λαμβάνοντας την ακόλουθη απάντηση:"Αναφορικά με τα ερωτήματα, που μου έθεσες (ποιες οι θεραπείες ομοφυλοφιλίας, αν άνδρας 20 ετών μπορεί να υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία & αν ναι ποιες οι επιπτώσεις στην υγεία) & εφόσον δεν επιθυμείς δημοσιοποίηση, σου απαντώ περιληπτικά από εδώ (messenger) αλλά μείνε συντονισμένος στο blog, διότι τα ερωτήματα σου αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας για νέο άρθρο αναφορικά με την σχέση ομοφυλοφιλίας & βιολογίας, που θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα.Η προσέγγιση θεραπείας της ομοφυλοφιλίας δεν αποτελεί αποκλειστικότητα μιας επιστήμης, αλλά είναι διεπιστημονική: θεολογία, ποιμαντική ψυχιατρική, ψυχοθεραπεία & ομοιοπαθητική ιατρική (η τελευταία σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή) εμπλέκονται & η επιλογή της θεραπείας έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του ατόμου. Θεωρώ κορυφαία τη θεολογία, αλλά απαιτεί θεολογική κατάρτιση του ενδιαφερομένου, οπότε, αν δεν τη διαθέτεις επαρκώς, καλύτερα στρέψου στην ποιμαντική ψυχιατρική ή αν δεν τη διαθέτεις καθόλου, στρέψου είτε στην ψυχοθεραπεία είτε στην ομοιοπαθητική ιατρική.Μελέτες για τη θεραπεία της ομοφυλοφιλίας με ορμονοθεραπεία έχουν γίνει στις ΗΠΑ όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά ακόμη & σε εφήβους, οπότε η ηλικία των 20 ετών δεν αποτελεί πρόβλημα.Αυτό, που θα παρουσιαστεί στο άρθρο, είναι, ότι η άποψη της δεκαετίας του '70, ότι οι ομοφυλόφιλοι είχαν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης ή αντίστοιχα υψηλότερα οιστρογόνων, δεν αποτελεί θέσφατο & ότι ύστερα από μελέτη επί των αποτελεσμάτων 27 μελετών τη δεκαετία του '80 επικράτησε η άποψη, ότι τα ποσοστά ορμονών σε ενηλίκους δεν αποτελούν κριτήριο για βιολογική επιλογή της ομοφυλοφιλίας.Υπάρχει όμως μια προσέγγιση, ότι πρέπει να εξαιρεθούν από αυτόν τον κανόνα οι διαφυλικοί, οπότε, εφόσον δε μιλάμε απλά για ομοφυλόφιλο, αλλά για άτομο, που επιθυμεί αλλαγή φύλου & εφόσον έχει εξαντλήσει τις άλλες θεραπείες ανεπιτυχώς & με ορμονολογικές εξετάσεις αίματος αποδειχθούν σε μόνιμη βάση χαμηλά ποσοστά ανδρογόνων, τότε τίθεται πιθανόν θέμα ορμονοθεραπείας, που θα εξεταστεί όμως από ουρολόγο, ο οποίος & θα αναπτύξει & τις επιπτώσεις στην υγεία, που δεν αποτελούν αντικείμενο έρευνας της θεραπείας της ομοφυλοφιλίας, αλλά της ουρολογίας."Μια μεστή ουρολογική & ενδοκρινολογική ανάλυση των αιτιών της χαμηλής τεστοστερόνης (της κυριότερης ορμόνης εκ των ανδρογόνων), συνυπαρχόντων παραγόντων νοσηρότητας, που συνδέονται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, της θεραπείας υποκατάστασης & πιθανόν αρνητικών επιπτώσεων της, τη διαβάζετε στο άρθρο http://www.vita.gr/html/ent/032/ent.8032.asp Τεστοστερόνη: Δεν είναι lifestyle φάρμακο, ενώ στο βίντεο από το 16ο ετήσιο συνέδριο στο Las Vegas, Nevada Θεραπεία Υποκατάστασης με Τεστοστερόνη: Βελτιστοποιώντας τα Κλινικά Αποτελέσματα – Michael Aziz, Ιατρός αναλύεται περαιτέρω ο συσχετισμός όλων των ανωτέρω με την ανδρική εμμηνόπαυση (Ανδρόπαυση / Ανδροπενία)http://youtube.com/watch?v=NeeZ8j1jLLk
http://youtube.com/user/InstaTapesMediaΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:http://theatlantic.com/magazine/archive/1997/06/homosexuality-and-biology/4683...Από τους επιστήμονες που έχουν επικεντρωθεί σε ορμονικές ή ψυχοενδοκρινολογικές μελέτες της ομοφυλοφιλίας, ο Γερμανός Günter Dorner, είναι ένας από τους πλέον γνωστούς. Στη δεκαετία του 1970 ο Dorner κατέταξε την ομοφυλοφιλία ως 1 "κεντρικό νευρικό ψευδοερμαφροδιτισμό", που σημαίνει ότι θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους άνδρες να έχουν τα γυναικεία εγκεφαλικά κέντρα ζευγαρώματος, αλλά, φυσικά, τα ανδρικά σώματα. Για δεκαετίες ενδοκρινολόγοι είχαν πιθανολογήσει, ότι, επειδή οι ανδρικές σεξουαλικές ορμόνες είναι γνωστό, ότι είναι υπεύθυνες στους ανθρώπους για τα αρρενωπά σωματικά χαρακτηριστικά & στα ζώα για ορισμένες πτυχές της αρσενικής σεξουαλικής συμπεριφοράς, προκύπτει, ότι οι ενήλικοι ομοφυλόφιλοι άνδρες θα πρέπει να έχουν χαμηλότερα επίπεδα της τεστοστερόνης, ή αλλιώς υψηλότερα επίπεδα των οιστρογόνων, στην κυκλοφορία του αίματος από τους ενήλικους ετεροφυλόφιλους άνδρες & ότι οι ομοφυλόφιλες & οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες θα πρέπει να εμφανίζουν το αντίθετο μοτίβο. Αυτό είναι γνωστό ως η «ενήλικη ορμονική θεωρία" του σεξουαλικού προσανατολισμού & ο Dorner ισχυρίστηκε, ότι ορισμένες αρχικές μελέτες την τεκμηρίωναν.Το 1984 ο Heino Meyer-Bahlburg, ένας νευροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ανέλυσε τα αποτελέσματα των 27 μελετών, που έγιναν για να ελέγξει τη θεωρία. Σύμφωνα με το Meyer-Bahlburg, 1 αποτέλεσμα των μελετών, στην πραγματικότητα δεν έδειξε διαφορά μεταξύ της τεστοστερόνης ή τα επίπεδα οιστρογόνων των ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων ανδρών. Τρεις μελέτες έδειξαν, ότι οι ομοφυλόφιλοι είχαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, αλλά ο Meyer-Bahlburg πίστευε, ότι 2 από αυτές ήταν μεθοδολογικά εσφαλμένες & ότι η τρίτη ήταν αλλοιωμένη από την χρήση ψυχοτρόπων ναρκωτικών από την πλευρά των υποκειμένων της. 2 μελέτες ανέφεραν πράγματι υψηλότερα επίπεδα της τεστοστερόνης στους ομοφυλόφιλους άνδρες από ό,τι στους ετεροφυλόφιλους άνδρες και μία έδειξε αλυσιτελώς τα επίπεδα να είναι υψηλότερα στους αμφισεξουαλικούς από ό,τι είτε στους ετεροφυλόφιλους είτε στους ομοφυλόφιλους....κατέληξε να είναι ευρέως αποδεκτό, ότι τα επίπεδα ορμονών ενηλίκων δεν ήταν ένας παράγοντας σεξουαλικού προσανατολισμού......ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ, ο Richard Pillard...λέει, ότι τον είχε προβληματίσει πολύ ο λόγος που οι διαφυλικοί - άνδρες ή γυναίκες, που επιθυμούν να ζήσουν σε σώματα του αντίθετου φύλου - είναι τόσο διαφορετικοί από τα ομοφυλόφιλα άτομα: "Θα μπορούσες να σκεφτείς, ότι θα ήταν στην απώτατη άκρη του φάσματος, οι "ομοφυλοφιλέστεροι των ομοφυλοφίλων". " & όμως οι διαφυλικοί στην πραγματικότητα δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Λαμβάνοντας υπόψη, ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες, πολύ άνετα και χωρίς επιδεκτικότητα αλλαγής, θεωρούν τους εαυτούς τους άντρες, οι άρρενες διαφυλικοί θεωρούν τους εαυτούς τους γυναίκες παγιδευμένες σε ανδρικά σώματα. Ο Pillard & ένας συνάδελφος, ο James Weinrich, ένας ψυχοβιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο, άρχισαν να διατυπώνουν τη θεωρία, ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι άνδρες, που στη (γυναικεία) μήτρα υπέστησαν μόνο μια μερική μορφή σεξουαλικής και ψυχοσεξουαλικής διαφοροποίησης. Πιο συγκεκριμένα, ο Pillard και ο Weinrich διαμόρφωσαν τη θεωρία ότι, αν & οι ομοφυλόφιλοι άνδρες ανδρώθηκαν - είναι, σε τελική ανάλυση, πλήρως άνδρες σωματικά - στερούνται μερικώς ή ολοκληρωτικά 1 άλλο μέρος της διαδικασίας: την απεκθήλυνση.Ως έμβρυα, ο Pillard επισημαίνει, ότι & τα 2 φύλα ξεκινούν με πλήρη θηλυκά & αρσενικά "γονίδια", ή προδρόμους του βασικού εσωτερικού γενετήσιου εξοπλισμού - κόλπος, μήτρα & ωαγογοί ή σάλπιγγες για τις γυναίκες & σπερματικοί ή ορχικοί πόροι, σπερματοδόχες κύστεις & αγωγοί εκσπερμάτωσης για τους άνδρες. Αυτά τα σύνολα συναφών στοιχείων ονομάζονται πόροι του Müller (θηλυκός) & του Wolff (αρσενικός) & είναι σωλήνες του ιστού, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Πώς αναπτύσσονται τα γεννητικά όργανα; Συμβαίνει διαφορετικά στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες.Κατά τη στιγμή της σύλληψης ενός εμβρύου δίνεται το γενετικό ή χρωμοσωμικό φύλο του, το οποίο καθορίζει, εάν θα αναπτύξει όρχεις ή ωοθήκες. Στις γυναίκες (όπως στους θηλυκούς αρουραίους), οι θηλυκές δομές θα αναπτυχθούν απλά, χωρίς καμία βοήθεια από ορμόνες. Ο πόρος του Wolff θα υποστεί συρρίκνωση ή μαρασμό. Η διαδικασία για να γίνεις άνδρας, ωστόσο, είναι πιο περίπλοκη. Όταν οι γυναίκες δεν χρειάζονται καμία, οι άνδρες χρειάζονται 2 είδη ορμονών: τα ανδρογόνα από τους όρχεις να ωθήσουν τον πόρο του Wolff στην ανάπτυξη & μια δεύτερη ουσία, που ονομάζεται ανασταλτική ορμόνη των πόρων του Müller, για να καταστείλει τον πόρο του Müller & να απεκθηλύνει το αρσενικό έμβρυο.Ο Pillard εικάζει, ότι η ανασταλτική ορμόνη των πόρων του Müller, ή μια ουσία ανάλογη με αυτή, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην εγκεφαλική οργάνωση. Η απουσία της ή η αποτυχία της να λακτίσει αποτελεσματικά, μπορεί να εμποδίσει τον εγκέφαλο από την απεκθήλυνση, δημιουργώντας έτσι αυτό, που ο Pillard αποκαλεί "ψυχοσεξουαλικό ανδρογυνισμό." Κατ' αυτήν την άποψη, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι κατά βάση αρρενωποί άντρες με γυναικείες πτυχές, μεταξύ των οποίων ίσως ορισμένες γνωστικές ικανότητες & συναισθηματικές ευαισθησίες. Οι λεσβίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως γυναίκες, που έχουν κάποιες βιολογικά προκληθείσες αρρενωπές πτυχές.http://theatlantic.com/magazine/archive/1997/06/homosexuality-and-biology/4683/3
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html ,


** Ο Λαγωνικος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ .". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=106346762732131&mid=219e386G3dd6e022G129da6fG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Ο Λαγωνικος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=270006401846&mid=219c665G3dd6e022G129cd70G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο IANJERRY σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΙΟΚΑΣΤΗ: Μια ανεξάρτητη κριτική ματιά για το βιβλίοΔημοσίευμα σε κυπριακή εφημερίδαhttp://ianjerry.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.htmlΕυχαριστώ για την υποστήριξη.Get Photo Jerry delivered by email:http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=PhotoJerry- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/IANJERRY/ .-




Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010
ΙΟΚΑΣΤΗ: Μια ανεξάρτητη κριτική ματία για το βιβλίο
Είναι με μεγάλη μου χαρά που διάβασα το βιβλίο του Γιάννου Λαμπή, ΙΟΚΑΣΤΗ. Αφενός γιατί η ιστορία, ως αυθύπαρκτη έμπνευση, ξεχειλίζει από αλήθειες, αφού, λίγο ή πολύ, όσα εκτυλίσσονται στα έγκατα της συμβαίνουν και έξω, στην ψυχή μας, στην γειτονιά μας, στην πόλη μας, στην πατρίδα μας, αλλά και στην άλλη μεριά του κόσμου. Αφετέρου δε γιατί, ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι ενδιαφέρων: πλούσιο λεξιλόγιο, κοφτές φράσεις, έξοχες παρομοιώσεις και μια φωσφορίζουσα, θα μπορούσα να πω, κομψότητα. Η περιπέτεια του κεντρικού ήρωα, καθηλωτική. Δεν σε αφήνουν να ανασάνεις οι ανατροπές, ως επί το πλείστον δυσάρεστες, καίγεσαι, σαν κερί, με την εγκατάλειψη της Αμμοχώστου γιατί σου φέρνει προσωπικές μνήμες στο μυαλό, δένεσαι με την οικογένεια Πιμεντέλ, πότε κρύβεσαι στην τσέπη του Σταυρινού και πότε στο ριχτό φόρεμα της Ιοκάστης. Θεωρώ ότι στο μυθιστόρημα αυτό συνυπάρχουν, σε αρμονική διάταξη, η αγάπη και η φθορά της, ο έρωτας και οι δονήσεις του, ο πόνος και οι παρενέργειες του, η μοναξιά και τα σκαμπανεβάσματα της, η ευκολία με την οποία από το ζενίθ κατρακυλάμε στο ναδίρ, αλλά, ας το σημειώσω έντονα, και η άγραφη κυνικότητα που κυριαρχεί στο σωματεμπόριο, που είναι γάγγραινα στο πόδι της ανθρωπότητας. Δεν είναι, λοιπόν, εύκολο να αφήσεις στη μέση το διάβασμα, ούτε να αποσπαστεί η προσοχή σου.



Ο συγγραφέας καταφέρνει, ίσως με ευφυή τεχνάσματα, να διατηρεί τους χαρακτήρες του, καλούς και κακούς, στο κέντρο της καταιγίδας η οποία δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Βέβαια, κοντά στις αναπόδραστες εξελίξεις υπάρχει και η γριά-μαμή , που φαίνεται να αποτελεί πηγή μαρτυρίων. Έτσι κι' αλλιώς, ο Σταυρινός και η

Ιοκάστη ενώνουν τις τραγωδίες τους- τουλάχιστον στην αρχή. Αυτός είναι μόνος και βουτηγμένος στα προβλήματα. Αυτή είναι μόνη και βουτηγμένη στα προβλήματα, και επιπλέον, στο όνομα της τέχνης της Τερψιχόρης, παρασύρεται από τα λάγνα λόγια μερικών και έρχεται στην Κύπρο όπου ανακαλύπτει με σπαραγμό ότι η Τερψιχόρη (της ) θα πλαγιάζει με άντρες που συμπεριφέρονται σαν ζώα και με ζώα που συμπεριφέρονται σαν άντρες. (...) Έτσι μαζί με την εξουσία, ο σενιόρ Πιμεντέλ έχασε τη δουλειά του, τη δύναμη, το σεβασμό και οι λίγες οικονομίες που είχε εξανεμίστηκαν στο πι και φι, αφού η νέα σύντροφος του είχε τον τρόπο και τα μέσα να τον κάνει να ξοδεύει αλόγιστα για να βοηθήσει τη δική της οικογένεια . Άλλωστε, αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός της ( σελίδα 31 ).

(...) Μπαίνοντας στο γραφείο ο Σταυρινός ήταν σχεδόν σίγουρος ότι κακό θα άκουγε. Η αμηχανία των γιατρών και το μούδιασμα που ένοιωθε σε όλο του το κορμί ήταν σ'αυτόν, καθαρό σημάδι ότι κάτι τους έκρυβαν.
Δεν πρόκειται να σας μιλήσω με υπεκφυγές και μισόλογα, είπε ο γιατρός ( σελίδα 119 ).

Υπάρχει, λοιπόν, μία κλωστή που ενώνει τις δύο ιστορίες του Λαμπή, αλλά και μια άβυσσος που χάσκει ανάμεσα τους.

Τελικά, η μόνη, προφανώς, που επιβιώνει πραγματικά είναι η αξιοπρέπεια, η οποία είναι μέγεθος υποκειμενικό. Όπως είναι μέγεθος υποκειμενικό και η φιλία, αν και, και για να μην πυροβολήσω την περιέργεια σας, θα αποφύγω να το τεκμηριώσω. Θα σας πω απλώς το εξής : αργά ή γρήγορα, όλοι γυρίζουμε εκεί που μας έχει τάξει η Μοίρα, μολονότι εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι είναι η Μοίρα. - ΓΙΑΝΝΟΥ ΛΑΜΠΗ: ΙΟΚΑΣΤΗ Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΝΙΟΣ
* Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις βιβλιοεκδόσεις ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. Σε όλα τα βιβλιοπωλεία. -Η πιο πάνω κριτική δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ στις 17/03/2010 .-
Photo Jerry http://ianjerry.blogspot.com/ .-




**Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Στην επόμενη τσόντα της Τζούλιας, θέλω να παίξω κι εγώ!

Enimerosi DiadiktioMarch 28, 2010 at 11:26pm
Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σας
Αυτές είναι οι ρυθμίσεις στο facebook για να είναι ασφαλή τα προσωπικά σας στοιχεία
http://www.facebook.com/l/44b62;news24gr.blogspot.com/2010/01/facebook_28.html


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=413807225015&mid=21a4d3fG3dd6e022G129fd0bG0&n_m=snstam@gmail.com



(* Ο/Η Hlias Palioudakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. FUN CLUB.

Hlias PalioudakisMarch 28, 2010 at 3:21pm
Θέμα: erastis !! ditikon proastion !
http://www.facebook.com/l/35601;
www.youtube.com/watch?v=fzmOU2fldXc
http://www.facebook.com/l/35601;
www.youtube.com/watch?v=fzmOU2fldXc

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=382443601929&mid=219f162G56358b7cG1aeab31G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


**Ο/Η Nikos Nikolopoulos A έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 2.

Nikos Nikolopoulos AMarch 28, 2010 at 2:54pm
Θέμα: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ
Σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η Εβδομάδα των «ΠΑΘΩΝ» συζητάμε στη Βουλή το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.Θα είμαι ένας από εκείνους που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.Πες μου την γνώμη σου να την μεταφέρω στη Βουλή ;Μετέφερε μου τον προβληματισμό σου για το Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο e-mail : ninikolopoulos@gmail.com http://www.facebook.com/l/44b62; http://www.nikosnikolopoulos.gr/

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1221046377152&mid=219eac8G3dd6e022G129dd46G0&n_m=snstam@gmail.com



**Ο/Η Nikos Nikolopoulos A έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 2.


Nikos Nikolopoulos AMarch 28, 2010 at 2:54pm
Θέμα: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ
Σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η Εβδομάδα των «ΠΑΘΩΝ» συζητάμε στη Βουλή το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.Θα είμαι ένας από εκείνους που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.Πες μου την γνώμη σου να την μεταφέρω στη Βουλή ;Μετέφερε μου τον προβληματισμό σου για το Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο e-mail : ninikolopoulos@gmail.com http://www.facebook.com/l/44b62; http://www.nikosnikolopoulos.gr/

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1221046377152&mid=219eac8G3dd6e022G129dd46G0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο/Η Sotiris Georgountzos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ (BEST TV - Kalamata, Greece).

Sotiris GeorgountzosMarch 28, 2010 at 2:53pm
Θέμα: Και σήμερα έχει εκπομπή!
Και σήμερα Μ. Δευτέρα το «Όλα στη φόρα» θα δώσει κανονικά το παρών στις 11 το βράδυ, μια εκπομπή στην οποία θα προβληθούν και αρκετά σημαντικά βίντεο από προηγούμενες φέτος εκπομπές μας και θα είναι αφιερωμένη ως επί τω πλείστων και πάλι βέβαια στην Μαύρη Θύελλα, η οποία (δυστυχώς) οδεύει πια ολοταχώς προς τον υποβιβασμό και τα πέτρινα χρόνια της…• Τραγούδι για το βίντεο εισαγωγής το: «Τελειώσαμε εδώ…» του Μαζωνάκη (η πρόταση αυτή την φορά ήταν του Στέλιου Μπούρα).• Σούπερ δυνατός καλεσμένος-έκπληξη…

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1231004345842&mid=219e873G3dd6e022G129dc5aG0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο Savvidis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΚΑΙ-ΠΑΣΧΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE" την Σάββατο, 3 Απριλίου στις 1:00 μ.μ. Savvidis says, " ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΣ 01,00-ΚΑΙ -ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ-ΛΑΙΚΟΥ-ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ!!". Εκδήλωση: ΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΚΑΙ-ΠΑΣΧΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ PALACEΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 3 Απριλίου στις 1:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 5 Απριλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=110002675686250&mid=219e5afG56358b7cG1aea501G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Ο Sotiris σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Remade Live" την Δευτέρα, 5 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: Remade LiveΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 5 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τρίτη, 6 Απριλίου στις 12:30 π.μ. Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=108738389148503&mid=219c450G3dd6e022G129cc69G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook




** Αυτό το καράβι θα χρειάστει πολλούς στα κουπιά.‏
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 8:38:35 πμ
Προς:
(Γ)ΠΑΣΟΚ Αντιεξουσιαστες στην Εξουσια (pasok@pasok.gr)

Νομίζω ότι είναι καλός καιρός να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας στο "Ένα πλοίο για την Γάζα" με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, οπότε έχω να σας παραθέσω τις εξής προτάσεις: 1)Μπορείτε να βάλετε το λογότυπο της πρωτοβουλίας στο Blog σας. 2)μπορείτε να γραφτήτε στο Fun page που φτιάχτηκε στο Facebook προς υποστήριξη της πρωτοβουλίας.3)Μπορείτε να ενημερωθείτε και εσείς για τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους υποστήριξης και συμπαράστασης από την σελίδα τους :)http://shiptogaza.gr/
Θα σας ενημερώνω συνεχώς για τις εξελίξεις στο θέμα.Με εκτίμηση.Χρήστος.
Φάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com)
Hotmail: Ισχυρό, δωρεάν email με ασφάλεια από τη Microsoft. Αποκτήστε το τώρα.


** Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια This email was sent by Zoosk. Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων .-


**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikMarch 28, 2010 at 11:47pm
Θέμα: TO PERIODIKO MAS!
ENA PERIODIKO - MIA PALIOFILADA... :) GIA OSOUS AGAPOUN TO ROCK MPOROYN NA LAMBANOYN DWREAN TO PERIODIKO ROCKWAY.GR -- GIA NA GINEI AFTO 8A PREPEI NA STEILETE MAIL STo --> fotismeletis@hotmail.com ME ONOMATEPONIMO KAI DIEF8NSH....GIA OLOUS TOUS FILOYS/ES TOY "RADIO MUSIC ROCK"

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=378440968122&mid=21a539cG3dd6e022G129feb2G0&n_m=snstam@gmail.com



** Ο Ibrahim σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook ""TÜRK BİRLİĞİ - "DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK"(Konya Selçuklu Lisesi)". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=234465504483&mid=21a5ac0G3dd6e022G12a0090G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 11:27:59 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλημέρα! Έχουμε αλλάξει το πρότυπο του blog και θα θέλαμε, αν μπορείτε να μας αφήσετε σχόλια στον πίνακα http://www.adesmeutoslogos.co.cc/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-


**

Ο/Η Milena σας έστειλε ένα μήνυμα.


Milena Apostolaki

29 Μαρτίου 2010 στις 5:56 μ.μ.
(χωρίς θέμα)
Αγαπητέ Σταμάτη, Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να γίνουμε διαδικτυακοί φίλοι. Φτάσαμε στους 5.000 φίλους που είναι το ανώτερο που επιτρέπει το facebook. Ας συνεχίσουμε αυτήν την επικοινωνία στη νέα σελίδα που δημιούργησα: http://www.facebook.com/milena.apostolaki2

Eυχαριστώ πολύ,Μιλένα

Milena έχει μοιραστεί ένα σύνδεσμο στο προφίλ μαζί σου. Για να δεις το προφίλ ή να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό, Ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1404343716639&mid=21abcd9G3dd6e022G12a27efG0&n_m=snstam@gmail.com

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1404343716639 ,
~** [speakoutforum] TERRORIST ISLAM STRIKES AGAIN *-O)):-{>
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 11:45:14 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

We demand Europe to understand and lock horns with an ideology, masquerading as a religion, and rein in Muslims who seek to turn Europe into Eurabia, a theocratic state run by Mullahs and those who wield the sword of Islam. Europe is under threat because European tolerance and European generosity towards those of other countries and cultures are being used by intolerant people, in order to promote intolerance. This is a weakness which can be exploited by them for only so long.Explosions detonated by two female Islamist suicide bombers killed at least 40 people and injured 60 on two packed Moscow metro trains in the morning rush hour on Monday. It was the worst attack in Russia for six years.The first Islamist blast just before 8 a.m.(12 a.m. ET) tore through the second carriage of a train as it stood at the Lubyanka metro station, close to the headquarters of Russia's main domestic security service FSB. It killed at least 25 people. Another Islamist blast about 40 minutes later wrecked the second carriage of a train waiting at the Park Kultury metro station, killing 15 more people.Let's face it, we are all victims of Abrahamic religions! Basil Venitis has proven that Abraham never existed! Nevertheless, the religulous tenets of the three Abrahamic religions, Christianity, Judaism, and Islam, are dangerous fairy tales and myths that have incited barbarous purges and holy wars that are still being fought. A talking snake? A man who lived inside a fish? A son of Roman rapist presented as the only son of God? Resurrections? Divine Revelations? Day of Judgment? Hell? These are favorite religious images presenting God as grudge collector, deserving ridicule. But those who believe in the end-of-days may be making a self-fulfilling prophecy of apocalyptic images of stampeding armies and mushroom clouds in the ruins of Megiddo, the Israeli site from which the Book of Revelation says Armageddon will originate.These blasts point out the violence and denial of human rights prevailing in Islam. They remind us practices such as stoning of adulterous women, beheadings, execution of apostates, honor killings, hanging of homosexuals, forced child marriages, female circumcision and other odious practices prevailing to this day.These blasts display refreshing contempt for the hypocritical political correctness relating to Islam that has enveloped Europe. Islam is the Trojan horse in Europe and if we do not stop Islamification now, Eurabia will just be a matter of time. Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence.Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. He never advised to liberate slaves. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a political ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist sharia.Venitis notes that diapered Rubenesques, the Islamic zombies, show the misogyny of Islam. Europeans cannot tolerate the burqa, an outer garment covering a woman from head to toe, and the niqab, which veils the whole face except the eyes, as oppressive to women. The burqa confiscates a woman's existence, and it's a sign of enslavement and debasement. Those who wear it are victims, zombified by Islamofascists. EU favors banning this coffin for women's basic liberties. The burqa is proof of the presence of Muslim fundamentalists on EU soil and of the politicization of Islam.Ninja, a woman wearing a burqa or a niqab, is in a state of unbearable isolation, exclusion, and humiliation. Her very existence is denied. The sight of these zombies is intolerable when it comes to us from Iran, Afghanistan, Turkey, or Arab countries. It is totally unacceptable on the soil of EU. Burqa is a question of freedom and of women's dignity. The number of ninjas is growing exponentially. Even if ninjas are not jihadists, they hate the West, they spit on the kuffars, the infidels, but they take advantage of all the EU social services instead of settling in a Muslim land as dictated by their doctrine. Their duplicity bewilders Europeans.Mutaween are religious-policing organizations with government recognition and support who enforce the Sharia Law. Mutaween consists of myriad officers in addition to myriad volunteers. They have the power to arrest unrelated males and females caught socializing, anyone engaged in homosexual behavior or prostitution, to enforce Islamic dress-codes, and store closures during the prayer time. They enforce Muslim dietary laws, prohibit the consumption or sale of alcoholic beverages and pork, and seize banned consumer products and media regarded as un-Islamic, such as CDs/DVDs of various Western musical groups, television shows and film. Additionally, they actively prevent the practice or proselytizing of other religions.Mutaween use flogging to punish violators, ban Valentines Day gifts, arrest priests for saying Mass, and are staffed by ex-convicts whose only job qualification was that they had memorized the Quran in order to reduce their sentences. They prevent women from escaping burning buildings, if the women do not wear burqas, and not accompanied by a male guardian; many women died and were injured as a result. Women who converted to Christianity were burned to death after having their tongues cut out.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)


**Σ'αυτό το βίντεο:
-Tatyana Sergejevna Nikolaeva-, Aaron Hexa, Ayhan Akbulut (βίντεο), Ayhan Yücel, Candoğan Kanburoğlu, Eyüp Öztürk (βίντεο), Figen Sacik, Furkan Veysel Ateş (βίντεο), Georgia Arampatzu (βίντεο), Georgia Kotronaki, Giolanta Violari (βίντεο), Giorgia Stivaktaki (βίντεο), Gizemli Gül, Grigoris Azorides (βίντεο), Guloglu Izzet (βίντεο), Gökcen Tunali, Ibrahim Ateş (βίντεο), Joanna Protonotariou Verikokkou, Kamila Kamilla (βίντεο), Lalana Mekome (βίντεο), Lalana Reankaew, Leman Hemidova (βίντεο), Mustafa Öztemir (βίντεο), Nihal Yeloğlu (βίντεο), Ramile Zeynalova, Sema Kanmaz, Stamatios N. Skoulikas (βίντεο αφαίρεση επισήμανσης), Tahir Kayisi (βίντεο), Tuguldur Turbat, Tumruz Türk Soylu (βίντεο), Tuncay Baysal (βίντεο), Uğur Ramis Aksoy, Vural Davutluoglu (βίντεο), Weronika Gyganova, Zahra Mostashari (βίντεο), Zeki Karluk, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ, АЛЛА Байдаков (βίντεο), Надежда Кривошеева



** Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ !! :

** ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ---
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ‏ :

ΑΝΤΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ .-

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Α.Ε.: ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ
Αλλαγή πλεύσης για το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων
Του Σωτήρη Nίκα
Στην προώθηση των διαδικασιών αποκρατικοποίησης που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται «στη μέση» αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, αλλάζοντας ωστόσο τον αρχικό σχεδιασμό. Πρόκειται για τις περιπτώσεις της ΕΥΑΘ και της ΛΑΡΚΟ, με αρμόδια στελέχη να επισημαίνουν ότι μπορεί να προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο αυτές περιπτώσεις. Παράλληλα, τα ίδια στελέχη κρίνουν ότι ο στόχος για έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ είναι δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς οι συνθήκες στις αγορές είναι αποτρεπτικές αυτήν την περίοδο.
Για τον λόγο αυτόν και η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να..........


**Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ !!

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΕ 30% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ!!!!!
ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Να με θυμηθείτε, όταν θα αρχίσουν στη Γερμανία να ξεσκίζουν την Μέρκελ, για τη μεγάλη πουστιά της υπέρ των Εβραιοαμερικανών κερδοσκόπων. Αυτά τα χοντρά κόλπα, έχουν και χοντρές συνέπειες.Τα πανηγύρια κρατούν πάντα τρεις μήνες.
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ


~** ΟΙ "ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ - ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ. >>>> Μπράβο κ. Πεταλωτή!

** Απέκλεισες τους Πομάκους και την «φωνή τους», την εφημερίδα «Ζαγάλισα»!
Τι συμβαίνει κ. Πεταλωτή;
Γιατί;
Γιατί αυτός ο «ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΖΑΓΑΛΙΣΑ", απ’ όλες τις εφημερίδες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την Ημερίδα «Ελληνική Επικαιρότητα – Στοχευμένες Δράσεις» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου 2010.
Πότε θα βάλουμε μυαλό και πότε θ’ ακολουθήσουμε μια Εθνική πολιτική στη Θράκη;
Πότε θα καταλάβουμε ότι ήταν λάθος η πολιτική που ακολουθήσαμε στα Πομακοχώρια;.... ........... ...........


** Ο CHRISOXOID BODA, ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ .....ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

Το 1823, ο Καραϊσκάκης, λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο τού αρχηγού τού τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

«Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κέρατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.
Τι θαρεύσετε κερατάδες...
Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!».....


** Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΑΙ.....

*............ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΣΤΕΣ


** SALTO MORTALE -- ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
1 -- EN -- Βρυξέλλες, --- 25 Μαρτίου του 2010ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΕπιβεβαιώνουμε ότι όλα τα μέλη της ζώνης ευρώ πρέπει να εφαρμόσουν υγιείς εθνικές πολιτικές, σύμφωνα με τoυς συμφωνημένους κανόνες και πρέπει να έχουν (τα μέλη), επίγνωση της κοινής ευθύνης τους για την οικονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα στην περιοχή. Υποστηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και να καλωσορίσουμε τα πρόσθετα μέτρα, που ανακοίνωσε στις 3 Μαρτίου,.........


~* Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!!!

* Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα Ντα Σίλβα, αρνείται να επισκεφθεί τον τάφο του Herzl
JERUSALEM (JTA) -
Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας δήλωσε ότι δεν θα επισκεφθεί τον τάφο του Theodor Herzl, κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ.
Ο Πρόεδρος Ignacio Λουίς Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος έφτασε στο Ισραήλ την Κυριακή, αρνήθηκε να επισκεφθεί τον τάφο του Herzl, ο οποίος αποτελεί μέρος της επίσημης διαδρομής επίσκεψης, των ξένων ηγετικών στελεχών, κατά το τρέχον έτος, προς τιμήν της 150ης επετείου του πατέρα του σιωνισμού. Ο βραζιλιάνος..............

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/


**Ο/Η Nikos σας έστειλε ένα μήνυμα.

Nikos Parasiannis29 Μαρτίου 2010 στις 4:43 μ.μ.
(χωρίς θέμα)
ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. Nikos Parasgiannis.ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ "ΕΡΩΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ".ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΤΗΛ. 2310 239836 begin_of_the_skype_highlighting 2310 239836 end_of_the_skype_highlighting

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1400276292547&mid=21aaba2G3dd6e022G12a1f31G0&n_m=snstam@gmail.com


** Αξιότιμε Κύριε Σκούλικα Σταμάτη,Το προσωπικό της εταιρίας agp surgical + medical και ο διευθυντής της εταιρίας Κος Πατεράκης Αλέξανδρος σας εύχονται υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.- Καλή Ανάσταση !!! Με εκτίμηση, Πατεράκης Αλέξανδρος Διευθυντής agp surgical + medical .-


** Ο Turgay σχολίασε ένα βίντεο σας: «süperrrrrrrrrrrrr merci » Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?video%2Fvideo.php&comments&v=351795329288&mid=21aa072G3dd6e022G12a1990G1f&n_m=snstam%40gmail.comΑπαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτό το βίντεο. Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


**Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosMarch 29, 2010 at 3:53am
Θέμα: Απόψε Κοντά σας!
Μεγάλη Δευτέρα 29/03 το Boutique Uptown θα είναι ανοιχτό!Απευθείας απο το Ακρωτήρι - Boutique Athens ο Dj Φίλιππος Σγούρος θα ανεβάσει την διασκέδαση στα ύψη. Ελάτε να ξεκινήσουμε την βδομάδα μας άκρως ανεβαστικά με την καλύτερη μουσική. Απόψε στις 22:30, κρατήσεις 77 77 22 31

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=381480427727&mid=21a9613G3dd6e022G12a14f6G0&n_m=snstam@gmail.com


** hi5 Μήνυμα από το χρήστη Dark Angel Γεια σου Stamoskal,Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Dark Angel. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5 .-
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ λέει:
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,

WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://www.sync.gr/stamos ,
http://live.sync.gr/public.html , Στάμος
http://cityofargos.blogspot.com/
http://www.facebook.com/home.php? ,
https://register.facebook.com/editaccount.php ,
http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss
http://snsstamoskal.blogspot.com/,
http://snsarfara.blogspot.com/,
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ ,
http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/ ,
~~~~ http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=27329812 ,
~~~~ http://www.myheritage.gr/FP/add-photo-summary.php?s=27329812&identifier=9b63ee841ej8dm09 ,
http://my.live.com/,
www.hi5.com , , stamos
https://login.facebook.com/login.php , Στάμος
http://www.facebook.com/video/?ref=sb#/video/?upload .- ,
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ λέει:


~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) ~ Όταν δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς , πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις.- (Σίλερ).- ~ Το μόνο κόσμημα, που δεν υπόκειται σε φθορά είναι η Γνώση.- (Φούλερ).- ~ Εκείνο που γνωρίζουμε είναι μηδανηνό , ενώ εκείνο που αγνοούμε είναι άπειρο .(Λαπλάς).- ~ Είναι σκληρό να αποτύχεις , είναι όμως πιο σκληρό το να μην έχεις δοκιμάσει να πετύχεις. (Θ Ρούσβελτ).- 'Αλλο σκευάσματα και άλλο κατασκευάσματα ,- `~ Ηγλώσσα της καρδιάς είναι τα μάτια. (Γ.Σανδή).- ~ Ο Ευφυής άνθρωπος αλλάζει γνώμη , ο ανόητος ποτέ.(Στερό).- ~ Η Ζωή είναι όμορφη όταν θέλουμε να την βλέπουμε όμορφη. (stamos).- Οι ιδέες πεθαίνουν όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι για αυτές. -


** [kitchencabinetforum] VAT WAR GETS VERY HOT‏
Από:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com εκ μέρους giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 12:39:58 μμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Greeks are at war against their government over VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. Lysistrata has convinced Greek women to not give birth to more vatstrucks! Yes, Greek women have stopped producing babies until VAT is abolished! This is the second strike organized by Lysistrata. The original strike organized by Lysistrata was the sex refusal until the war is over. Now women will give sex, but no babies! If vatmonger Graecokleptocrats want to have offspring, they must abolish VAT, pure and simple!Vatstrucks are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a vatmonger republic. Mahatma Gandhi's said we should be the change we want to see. Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Vatsruckss instinctively understand this which is why grassroots of resistance to VAT are leading to a Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity. Nevertheless, some Greeks are at hot war against Graecokleptocrats. No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel of Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Starve the beast and join the Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltHere is a timeline of the hot VAT war over the last two years:* January 2007, fire grenades at embassies.* April 2007, attack police stations. * October 24, 2008, bomb attacks on petroleum companies.* January 5, 2009, wound policemen guarding government buildings.* February 3, shoot at TV stations.* March 4, throw gas canisters and firebombs causing fires.* March 11, bombs explode all over Athens.* March 13, bombs explode ourside state buildings. * May 12, bombs explode all over Athens.* May 20, a time bomb goes off, destroying three floors of a central Athens building. * May 19, time bombs explode at police stations.* June 17, shots fired at policemen.* July 11, bombs explode at homes of Graecokleptocrats.* Sept 2, The Athens Stock Exchange is bombed.* Jan 10, 2010, a bomb goes off outside the Greek parliament.* Feb 16, a bomb explodes outside the Athens offices of JP Morgan, a bank that churned the nest eggs of poor Greek workers in cahoots with Graecokleptocrats.* March 19-20, bombs explode outside police detention centers.* March 29, 2010, bombs explode outside association buildings.Venitis asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why Vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. Refusing to pay VAT is a heroic act. Vatwar is here to stay until VAT is abolished.VAT, aka kleptocrat's grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many venitists to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich!The imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time.Most Herculean tasks of Global Tax Revolt begin with Hercules getting orders from a hidden tape recorder and an envelope of photos of vatmongers and information which explains the war against VAT. The tape always begins with "Good Morning Hercules", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it", with a brief explanation of the goal of the mission against VAT, along with a reminder that "as always, should you or any of your force be caught or killed, Baz will disavow any knowledge of your actions. At the end of the tape's instructions, Hercules is notified "this tape will self-destruct in five seconds", and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed.Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt, helps all vatsrucks to fight vatmongers. Revolt against vatmongers follows a dozen heroic strategies:1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to.2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items. 3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid.4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference.5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts.6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government.7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer.8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller.9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT.10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT.11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians.12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.A call to arms! The global vatwar has errupted. Venitis points out vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill:* We shall fight VAT on the seas and shores.* We shall fight VAT with growing confidence and growing strength.* We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe.* We shall fight VAT on the beaches.* We shall fight VAT on the shopping grounds.* We shall fight VAT in the markets and the streets.* We shall fight VAT in the shops. * We shall never surrender to vatmongers.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)


**Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal Λαυριου29 Μαρτίου 2010 στις 1:12 μ.μ.
Θέμα: kalimera sas
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/04/2010 ΩΡΑ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΓΩΝΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΥΡΙΟΥhttp://www.facebook.com/l/44b62;Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ - KOMOTHNH ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ2. http://www.facebook.com/l/44b62;Γ.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ 4214. ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 29ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΤο Λαύριο πήρε παλικαρίσιο διπλό στην Καλαμαριά με... θύμα τον Απόλλωνα: 92-91, έχοντας επικεφαλής τους Γιανακόπουλο και Κούσουλα.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1109847962116&mid=21a7a41G3dd6e022G12a09dbG0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο/Η Flora Lafazanos σχολίασε τη δημοσίευση σου: «efxaristw poli Stamati mouxxx» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.- Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&story_fbid=1416960581347&id=1152580412&mid=21a81b2G3dd6e022G12a0c7eG36&n_m=snstam%40gmail.com .- Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Ο/Η Christina Georgiou έστειλε μήνυμα στα μέλη του transitstation.

Christina GeorgiouMarch 29, 2010 at 3:06am
Θέμα: Next transitstation 17-19 April 2010 in Copenhagen
Dear members of transitstation facebook group!We are on the track for TRANSITSTATION 2010 in Copenhagen - Denmark, in partnership with the Royal Danish Academy of Fine ArtsPlease have a look at the New updated transitstation website:http://www.facebook.com/l/35601;www.transitstation.de/The dates are:Saturday 17 April and Sunday 18 April 2010 at 12:00 - 24:00:TRANSITSTATION Exhibition as event!40 International Artists, 22 Danish ArtistsPerformance Art, Installation, Film and Video, Photography, Music, Fashion, Theatre, Dance.Monday 19 April at 16:00 - 21:00:TRANSITSTATION EduAction DateDiscussion groups, artists talks, workshops and danish artist food.See you there!

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1246699722832&mid=21a854cG56358b7cG1aee35aG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


** Η Olympia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Olympia Pavlopoulou
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Olympia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑΠροσθέστε ως Φίλο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Olympia:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Olympia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1349021489&mid=21ab884G3dd6e022G12a25e5G1b&n_m=snstam%40gmail.com


** Αγιος ιουδας ο θαδδαιος και αποστολος, ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑ (το βιβλίο), Emperor Alexios I Komnenos - Αλέξιος Α΄Κομνηνός, Αυτοκράτωρ Ρωμαίων, Γέρων Ιάκωβος Τσαλίκης, Αρκτούρος - Arktouros, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Elati Trikalon, Το μέλι το θαλασσινό, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ. , Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ., ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ, ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, Καλό Ελληνικό Τραγούδι, Orthodox Research Institute, ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ - Chris Spirou (Ελληνοαμερικανός) Θα οργανώσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 θεία λειτουργία στο ναό της Αγίας Σοφίας, Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης, Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Patriarch Bartholomew I of Constantinople !!!, ΠΑΠΠΟΥΛΑΚΟΣ - Ομάδα φίλων μοναχού Χριστοφόρου, ΤΟ ΠΝΕΥ­ΜΑ­ΤΙ­ΚΟ ΚΙ­ΝΗ­ΜΑ ΤΩΝ ΚΟΛ­ΛΥ­ΒΑ­ΔΩΝ, Αγ. Βλάσιος ο εν Σκλαβαίνοις Παλαίρου ,ο Ακαρνάν, ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΙ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ...ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!!, KaMa SouPa....O Erwtismos tis KouZinas, ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ(ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ & ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ), ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ-ΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ - Gerontas Iwsif, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ .-

**** http://www.youtube.com/watch?v=XWafE8UD5-g ,
ΑΡΦΑΡΑ –ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010



**Ο/Η Milena σας έστειλε ένα μήνυμα.

Milena Apostolaki

29 Μαρτίου 2010 στις 5:56 μ.μ.
(χωρίς θέμα)
Αγαπητέ Σταμάτη, Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να γίνουμε διαδικτυακοί φίλοι. Φτάσαμε στους 5.000 φίλους που είναι το ανώτερο που επιτρέπει το facebook. Ας συνεχίσουμε αυτήν την επικοινωνία στη νέα σελίδα που δημιούργησα: http://www.facebook.com/milena.apostolaki2 Eυχαριστώ πολύ,Μιλένα

Milena έχει μοιραστεί ένα σύνδεσμο στο προφίλ μαζί σου. Για να δεις το προφίλ ή να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό, Ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1404343716639&mid=21abcd9G3dd6e022G12a27efG0&n_m=snstam@gmail.com

~** Ιστοσελίδα: Μιλένα Αποστολάκη ΠΑΣΟΚ
http://www.apostolakimilena.gr/apostolaki/

http://twitter.com/milenapostolaki

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FMilena-Apostolaki%2F128683837501&h=44b62d328883deed91611a4a14f63c00

http://www.youtube.com/user/milenaaposto...

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1404343716639 ,

**Διαμαρτυρία των Σκοπίων για τα συνθήματα
Διάβημα διαμαρτυρίας για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ στην επικεφαλής του ελληνικού Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια .-

** Ο Θεός αντιτάσσεται στους υπερηφάνους , στους ταπεινούς δίνει τη χάρη Του . ( Ίακ. δ΄6 , Α΄Πέτρ. Ε΄5 ) .-

** Όταν η γυναίκα δαπανά όλη την περιουσία ή το μεγαλύτερο μέρος από τα υπάρχοντα στα στολίδια , κατ΄ ανάγκην περιορίζεται το χέρι από τη γενναιοδωρία της ελεημοσύνης .- ( Άγ. Ιωαν. Χρυσόστομος ) .-

**Ο/Η Tennesy Williams έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.


Tennesy WilliamsMarch 29, 2010 at 7:59am
Θέμα: ACTRESS-SINGER WANTED FOR USA TOUR OF "ORESTEIA"
AUDITION ANNOUNCEMENT:ACTRESS-SINGER WANTED FOR USA TOUR OF "ORESTEIA"The theatrical scheme Leonidas Loizides is auditioning for a spot in the upcoming tour of "Oresteia" starting September of 2010-2011 in USA.About the production:It is a very ambitious production with highly esteemed and acknowledged participants. In version of thedean and professor of the university of Athens, Marika Thomadaki and the music of the world famous composer Yiannis Markopoulos . The director Leonidas Loizides was awarded by the state of New York and the American Congress during the tour of last year's production. "The Bacchae" , "Trojan Women" and is now ready to present his thirt project Oresteia. The USA tour is expected to start in September of 2010 and last 2 months with many stops at universities and theatres. After the completion of the USA tour, Europe will follow.About the audition:· The director is looking for a female actress or singer aged between 23 and 39 to be part of the cast during the USA tour. · Some experience or familiarity with classical drama would be highly appreciated. · Availability during September-October and capability of travelling on different states following the Scheme's schedule is a must.For more information contact:Email, info@leoloi.gr ,oresteia@hotmail.gr , ll300@hotmail.grt , heatrell@hotmail.gr , loizides@hotmail.gr , http://www.facebook.com/l/35601; http://www.loizidis.com/ Arrival Sept. 22 2010Sept. 24-- San Francisco/San Jose, CASept. 25 -- Humboldt CA Sept. 26-- Portland OR Sept. 29-- Seattle WA Oct. 1 -- Vancouver, Canada Oct 2-- MONTREAL Oct 3- Sacramento, CAOct 6 -- Fresno CAOct. 8 -- Los Angeles CAOct 9--Salt Lake City, UT Oct. 10 -- Denver, COOct. 13- Houston, TXOct. 15-- St. Louis, MOOct. 16-- Chicago, ILOct. 17-- Minneapolis,MNOct. 20 -- Rochester MNOct. 22 -- Detroit, MIOct. 23-- Toronto, CanadaOct. 24-- Columbus, OH Oct. 27 -- Atlanta, GAOct. 29--Tarpon Springs, FLOct. 30-- Boca Raton, FL Oct. 31 -- Charlotte, NC Nov. 3-- Richmond, VirginiaNov. 5-- Washington DC Nov. 6-- Baltimore, MD Nov. 7-- Philadelphia, PA Nov. 10-- New JerseyNov. 12-- Storrs, ConnecticutNov. 13-- Western ConnecticutNov.14 -- RINov. 17-- Boston, MANov. 19-- Cap Cod, MA Nov.20-- New HamNov.24-- Maine Nov.-- 26, 27 - N.Y.City, NYDeparture, Nov. 29SCHEMA LEONIDAS LOIZIDISGreek Classical Theater Worldwideinfo@leoloi.gr‘Troades’ and Loizidis Theater Are Part of OfficialCelebration of Chiles’ 200 Years of IndependenceThe celebration of the 200 years of the Independence of Chile, in May 2010, will include the staging of an Ancient Greek theatrical play, Euripides’ Troades (Trojan Women), presented by the Athenian theatrical troope “Schema Leonidas Loizidis.”Producer and Director Loizidis received an invitation from the Chilean government making the Loizidis’ theatrical group part of the official cultural events program of the “Bicentenario” as guests of this Latin American country.Before the participation in Chilean celebrations, the theatrical group will also perform the play Troades in Mexico City as guests of the Greek Mexican community in the capital of Mexico.“We have had the honor of being invited to Mexico by Mr. Galanis, a leader of the Omogeneia community, and the University of Mexico Theater, and to Chile by their government with the support of the gracious Greek Ambassador Chr. Karykopoulou and the extraordinary Coordinator of SAE/Latin America, Nikiforos Nikolaidis,” Mr. Loizidis said. “Other Latin American countries have also shown an initial interest in hosting Troades or Oresteia.”Loizidis’ theatrical group in the fall of 2009 completed a two-month tour of North America presenting Troades in 25 United States cities and in Vancouver, Canada. A similar tour of North America has been planned for 2010 with the only ancient Greek trilogy, Aeschylus’ play Oresteia. For information on Schema Leonidas Loizidis and its activities please write to info@leoloi.gr

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=383582379931&mid=21ae277G56358b7cG1af1d8bG0&n_m=stamoskal@windowslive.com


**Hi snstam@gmail.com ,Stamatios Koulikas has invited you to be a friend on Sonico.Are you Stamatios’s friend? Click on the following link:http://www.sonico.com/invitacion.php?etid=5&s_id=60333557&r_m=snstam@gmail.com&r_n=snstam@gmail.com&RID=0xSOxInviteFollow
Save up to 95% on national and international phone calls. USD 5 for free atwww.sonico.com/free-5usd-calling-card * You can call from your mobile

**Hi Stamatios,Stamatios Skoulikas confirmed your friendship on Sonico.
Private message
Suggest friends
View private profile
Featured games view 174
BloonsStrategy and Skills
Crazy DropStrategy and Skills
PowerballsSports
Ultimate Blast BilliardsSports


**Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.

Nikolakis LezasMarch 29, 2010 at 6:42am
Θέμα: diagrafi filou
osoi eixate filoi ton niko mourlo,,,,,,,diagraftike apo to face,,,apla na to kserete

Gια να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1150792430308&mid=21ac157G3dd6e022G12a2a5cG0&n_m=snstam@gmail.com

**Ο/Η Η-Συντροφιά του Περιβάλλοντος έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=46699417870.

Η-Συντροφιά του ΠεριβάλλοντοςDecember 31, 1969 at 4:00pm
(χωρίς θέμα)

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1401410801544&mid=21abb47G3dd6e022G12a2735G0&n_m=snstam%40gmail.com

** Γυναίκες Προσοχή ...
"Ξέσπασε με το άτομό σας ...Συγκάτοικο ... ή του συζύγου; "
Θέλω Ανάκτηση Απολύτως; Τώρα!Και τέλος όλα συναισθηματικό πόνο σου;

Και θέλετε να μάθετε πώς να το κρατήσει, loving you μετά την επιστροφή σας, και ποτέ δεν θα θέλετε να φύγετε;
Τότε θα πρέπει να διδαχθούμε από τους καλύτερους ειδικούς για τις σχέσεις, τις μεθόδους τους αλάνθαστος, Πλήρως δοκιμαστεί, αποδεδειγμένα, της ...

Πώς να ανακτήσει
Το βιβλίο αυτό θα σταματήσει διάλυση σας, το διαζύγιο ή απόρριψη εραστής σας ... ακόμα κι αν σας φαίνεται κατάσταση απελπιστικήEscrito por los 5 máximos expertos en relaciones más renombrados

5 de los expertos en relaciones más famosos colaboraron con el autor, que es un experto en relaciones líder él mismo, en la escritura de este libro que te muestra paso a paso...

-->
Η πανίσχυρη επιτυχείς μέθοδοι που βρέθηκαν
Σχετικά με το πώς να ανακτήσει το άτομό σας ... πολύ ισχυρό μεθόδους που εργάζονται σχεδόν πάντα διαπιστώθηκε ότι για τις γυναίκες που έκαναν το ερώτημα σε σχέσεις.
Μέθοδοι εργασίας που έδειξε ότι περισσότερες από 3.000 γυναίκες
Μαθαίνω βήμα προς βήμα επιτυχείς μεθόδους ειδικά για όσους εργάζονται ... στις συνεχιζόμενες συμβουλή του σχετικά με τις σχέσεις σε συνδυασμό με πάνω από 3.000 γυναίκες στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως εσείς ... γυναικών που έχασε το φίλο της, ο σύντροφός της, ο σύζυγός της ... και ήθελαν να ανακάμψει.
Σε αυτό το βιβλίο σίγουρα θα μάθετε πώς να ανακτήσει ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.Y aprenderás también lo que aprendieron estos expertos en relaciones en las entrevistas de seguimiento con los hombres que volvieron con estas mujeres... y por qué exactamente funcionaron estas técnicas con ellos... en sus propias palabras.
-->
Μια σπάνια εικόνα για το ανδρικό μυαλό. Πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο μυαλό σας για την ανάκτηση ... και αυτό το βιβλίο θα το κάνει για εσάς.
Μέθοδοι που λειτουργούν με επιτυχία αποδειχθεί ξανά και ξανά.
Πολλές από αυτές τις επιτυχημένες τεχνικές δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού εκτός από αυτό το βιβλίο.
Αναγνωρίζεται ως το πιο ισχυρό βιβλίο για το θέμα αυτό ... που υπάρχει σήμερα.
Αν θέλετε να ανακτήσετεAMAZING ΠΡΕΠΕΙ Διαβάστε αυτό το βιβλίο Συντομότερο δυνατό
Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο χειρότερη η κατάσταση. Αν θέλετε να δική της δύναμη για να σταματήσει και να αντιστρέψει το διαχωρισμό τώρα, σας αξίζει να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο παραγγελίες. -

~* ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ :

** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-
~ http://my.live.com ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://asnstamrfara.slide.com , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: