ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 *

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 : Ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ 6,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .-
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 :



~** Κατατέθηκε το ν/σ για τους ημιυπαίθριους




Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τίτλο «Ταυτότητα κτηρίων, υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, μητροπολιτικές αναπλάσεις και άλλες διατάξεις».
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τίτλο «Ταυτότητα κτηρίων, υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, μητροπολιτικές αναπλάσεις και άλλες διατάξεις». Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου θεσπίζεται η «ταυτότητα κτιρίου», και επίσης ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τους ημιυπαίθριους χώρους, τις μητροπολιτικές αναπλάσεις κλπ. Το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την Παρασκευή 16 Απριλίου. Η υπουργός Περιβάλλοντος, στη διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης επί της αρχής του σχετικού σχεδίου νόμου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, χαρακτήρισε το ν/σ τομή, διότι «βάζει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο της δημιουργίας πολεοδομικών αυθαιρεσιών και ανταποδίδει ισοζύγιο ωφέλειας στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής του πολίτη». Η υπουργός αναφέρθηκε στα κυριότερα σημεία του νομοσχεδίου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι αποκαθίσταται με δίκαιο τρόπο ένα κοινωνικό πρόβλημα, που αφορά ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της χώρας, λέγοντας ότι οφείλεται σεβασμός στους πολίτες που δεν έχουν αυθαιρετήσει. Ανέφερε, ακόμη, ότι τα πρόστιμα θα κατατίθενται στο «Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» και το όφελος θα αξιοποιείται με τρόπο μετρήσιμο και ορατό ανταποδοτικά για κάθε περιοχή, ανάλογα με τις αυθαιρεσίες που έχουν καταγραφεί εκεί. Σύντομα, τα πρώτα έργα θα γνωστοποιηθούν στους Δήμους, και τα χαρακτηριστικότερα αφορούν στη δημιουργία ανοιχτών χώρων και πρασίνου στις πόλεις, είπε η υπουργός. Όπως δήλωσε η κα Μπιρμπίλη, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους μηχανισμούς ελέγχου, θεσμοθετώντας την «Ταυτότητα Κτιρίου», καθώς και ένα διαρκές, περιοδικό ανά πενταετία σύστημα επιθεωρήσεων. Πρόκειται για το αρχείο καταγραφής των βασικών χαρακτηριστικών των νέων κτιρίων, όπως αυτά υφίστανται από την ολοκλήρωση της κατασκευής τους, και όπως εξελίσσονται μέσα στο χρόνο. Ο τρόπος ελέγχου και τήρησης των ηλεκτρονικών αρχείων είναι αδιάβλητος και οι ποινές για παραπτώματα των ελεγχόντων μηχανικών θα είναι αυστηρές. Ανέφερε δε ότι το μέτρο σταδιακά θα επεκταθεί και σε παλαιότερα κτίρια και σε βάθος, περίπου, μιας πενταετίας θα οδηγήσει, για πρώτη φορά, στην καταγραφή του άγνωστου κτιριακού αποθέματος της χώρας. Επίσης, η κα Μπιρμπίλη υπογράμμισε τον εξορθολογισμό στον χώρο της αγοράς ακινήτων που φέρνει το νομοσχέδιο, μια και καθίσταται πλέον σαφές ότι ο Συντελεστής Δόμησης των διατιθέμενων οικοπέδων δεν μπορεί να αυξάνεται αυθαίρετα. «Δίνουμε λύση στα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της αγοράς ακινήτων, αλλά χωρίς νομιμοποιήσεις που θα δημιουργούσαν υπεραξίες για τους αυθαιρετούντες» υπογράμμισε. Σχετικά με τον χρόνο διατήρησης της αλλαγής χρήσης για 40 χρόνια, η υπουργός ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να τα διατηρήσουν, έτσι, χωρίς άλλες κυρώσεις έως το 2050, πληρώνοντας ένα πρόστιμο, που για τον μέσο πολίτη είναι σημαντικά χαμηλότερο αυτού της ρύθμισης της προηγούμενης κυβέρνησης. .`
~



~ ** Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα :

Ένα όπλο και κάποια άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε αυτοκίνητο, του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται ένας εκ των έξι συλληφθέντων, που φέρονται ότι συμμετείχαν στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», σύμφωνα πάντα με την αστυνομία. Το όχημα εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Ν. Φιλαδέλφεια. Επίσης είναι σε εξέλιξη έρευνα σε μονοκατοικία της οδού Μηδείας 5 στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας το σπίτι είχε χρησιμοποιηθεί παλιά από την οργάνωση ως γιάφκα, ωστόσο τους τελευταίους πέντε μήνες είναι άδειο. Σε σημείο κοντά στη μονοκατοικία βρέθηκε σακίδιο με ένα πιστόλι και διαρρηκτικά εργαλεία. Ό,τι αντικείμενο εντοπίζεται μεταφέρεται και εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματικής Υπηρεσίας.
Απολογίες και προφυλακίσεις
Στην 19η τακτική ανακρίτρια οδηγήθηκαν προκειμένου να απολογηθούν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες που φέρονται ότι συμμετείχαν στον «Επαναστατικό Αγώνα». Οι δύο από τους τρεις (Κορτέσης και Σταθόπουλος) ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου ν΄απολογηθούν αύριο Παρασκευή ενώ ο Κωνσταντίνος Γουρνάς προφυλακίστηκε μετά από τυπική απολογία. Προφυλακισμένοι από την Τετάρτη είναι και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες. Στον εφέτη ειδικό ανακριτή θα οδηγηθούν και τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν επίσης Τετάρτη στην Καλλιθέα και οι οποίοι φέρονται ότι συμμετέχουν στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".
Τέλος επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση των έξι συλληφθέντων αναμένονται αργότερα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ-ΜΠΕ



~** Κίνα: Ξεπέρασαν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό :

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του σεισμού στην επαρχία Τσινγκάϊ της νοτιοδυτικής Κίνας. Τελευταίος απολογισμός ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 617 ενώ υπάρχουν φόβοι για ακόμα περισσότερα θύματα, καθώς αγνοείται η τύχη άλλων 313 ατόμων. Την ίδια ώρα, οι τραυματίες ανέρχονται στις 10.000 και η ιατρική τους περίθαλψη, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις, σε βασικές ιατρικές προμήθειες, όπως οινόπνευμα, γάζες και αντιφλεγμονώδη. Κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς εξοπλισμό, συνεχίζουν να ψάχνουν για επιζώντες στα συντρίμμια των κτηρίων τα συνεργεία διάσωσης.
Αναζητούν ζωντανούς κάτω από αντίξοες συνθήκες
Στην περιοχή έχουν σπεύσει 5000 στρατιώτες, μεταξύ αυτών και 700 αστυνομικοί.Ο Πρόεδρος της χώρας ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες ώστε να απεγκλωβιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιζώντες. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 2000 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί από τα συντρίμμια.
Το έργο τους ωστόσο, δυσχεραίνουν οι κακές καιρικές συνθήκες, το μεγάλο υψόμετρο και οι ζημιές στο οδικό δίκτυο που εμποδίζουν την πρόσβαση στην πληγείσα περιοχή, βαριών οχημάτων του στρατού που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες διάσωσης.
Στην πόλη Ζιεγού, το 85% των κτηρίων έχει καταρρεύσει και οι εικόνες που μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της χώρας, δείχνουν όλη την περιοχή ισοπεδωμένη.
Από το φονικό σεισμό κατέρρευσαν και δεκάδες σχολεία, στοιχίζοντας τη ζωή σε 56 μαθητές και πέντε δασκάλους.Δεκάδες παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένα στα ερείπια των σχολείων τους και δυστυχώς οι ελπίδες επιβίωσης τους, είναι ελάχιστες. ΔΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Δημιουργία Λογαριασμού Είσοδος Κίνα Σεισμός 2010 JuliaD2009 .-
Live σεισμό της Κίνας 6'9 4/14/2010 PisPasVideoSeSy .-


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥ0 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ :



~ ** Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ:«Η άμεση και πλήρης συμμετοχή του ΔΝΤ σε ένα πακέτο στήριξης έχει αδέξιες και βίαιες επεμβάσεις, δεν τις αντέχει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία.» :
~ 15 04 2010 ΠΕΜΠΤΗ ,
Συνέντευξη σε εκπομπή της ΝΕΤ 105,8 με την Ευαγγελία Μπαλτατζή.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Η οικονομία ήταν το κύριο μέρος της συζήτησης και του κου Σαμαρά με τον πρωθυπουργό και ότι εν πάση περιπτώσει ο στόχος ήταν κοινός, έχω την εντύπωση όμως ότι ήταν διαφορετικοί οι δρόμοι που θα φτάσουνε στο στόχο.»
Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: « Έχουμε μια εκφρασμένη βούληση που καταρχήν φέρεται να την έχει και η κυβέρνηση, ότι θα πρέπει να στηριχτούμε και στις δικές μας δυνάμεις, έτσι ώστε να εξέλθουμε από την κρίση χωρίς να κάνουμε χρήση του οποιουδήποτε μηχανισμού στήριξης, ειδικά όταν ο υπάρχων μηχανισμός στήριξης έχει εμπλουτιστεί και με χρηματοδότηση από το ΔΝΤ, και σε αυτή τη φάση εμείς έχουμε εκφράσει ενστάσεις για κάποια μέτρα οικονομικής πολιτικής, όπως είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά έχουμε ζητήσει και εμπλουτισμό των μέτρων με κάποιες αναπτυξιακές ανάσες, κάποια μέτρα τόνωσης της αγοράς. Η προσέγγιση την οποία κάναμε το τελευταίο χρονικό διάστημα για την χρηματοδότηση από τις διεθνείς αγορές και για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κατάσταση φάνηκε ότι δικαιώθηκε.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Ως λύση ανάγκης αντιμετώπισε και ο κος Σαμαράς και ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο προσφυγής σε αυτό τον μηχανισμό στήριξης.»
Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: «Το θέμα είναι ότι το ίδιο το κείμενο με τις όποιες ασάφειες εμπεριέχει, αναφέρεται σε έσχατη λύση. Καταρχήν φάνηκε ότι μετά από την 25η Μαρτίου, όταν ετέθη αυτό το κείμενο, ότι οι αγορές πείθονται όταν υπάρχει αποσαφήνιση. Υπάρχουν κάποια ζητήματα σε αυτό το κείμενο, τα οποία εξακολουθούν να μην είναι σαφώς καθορισμένα για αυτό και βλέπουμε ότι ένας από τους λόγους που διευρύνονται τα spreads όταν την Παρασκευή και την Δευτέρα αποσαφηνίστηκε ένας όρος, το ύψος του δανείου και το επιτόκιο, είδαμε τα spreads να μειώνονται. Άρα οι αγορές δεν είναι πάντα κερδοσκοπικές, έχουν και ορθολογισμό μέσα.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Εσείς έχετε πολιτική εκτίμηση για τον ρόλο της Γερμανίας;»
Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: « Η Γερμανία δεν πρέπει να την κατηγορούμε ότι δεν θέλει να μας βοηθήσει, αλλά νομίζω ότι είναι εύλογο, ότι όταν βάζεις το 28% των κεφαλαίων σε έναν μηχανισμό, θέλεις να πείσεις και την κοινωνία σου ότι πρέπει να γίνει αυτή η προσπάθεια για να βοηθήσουμε μια άλλη χώρα.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Αυτό που ο κος Σαμαράς χθες δήλωσε είναι, πως ειδικά για την Ελλάδα δεν ενδείκνυται η λύση του μηχανισμού, στον οποίο μηχανισμό υπάρχει και το ΔΝΤ, κυρίως για τις επιπτώσεις που θα έχει στα θέματα της κοινωνικής συνοχής.»
Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: « Η άμεση και πλήρης συμμετοχή του ΔΝΤ σε ένα πακέτο στήριξης έχει αδέξιες και βίαιες επεμβάσεις, άρα αυτό θα θέλαμε να αποφύγουμε. Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, αυτούς τους 3 περίπου μήνες έχουμε πάρει πολλά επώδυνα πακέτα μέτρων που μας επέβαλαν ουσιαστικά επόπτες, χωρίς αυτά τα μέτρα να είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης. Εμείς θέλουμε να αποφύγουμε αδέξιες και βίαιες επεμβάσεις, διότι αυτή τη στιγμή δεν τις αντέχει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Το φορολογικό ψηφίζεται σήμερα στη βουλή…»
Χ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: «Έχει ψηφιστεί επί της αρχής κατά πλειοψηφία, εμείς το καταψηφίσαμε, όμως επί των άρθρων περίπου σε 30 άρθρα από τα 90, θα είμαστε θετικοί, θα συμβάλλουμε στην προσπάθεια. Εκεί όπου έχουμε σοβαρές ενστάσεις, εκεί που δημιουργούνται κοινωνικές ανισορροπίες και αδικίες, εκεί που υπάρχουν ασάφειες, εκεί που υπάρχει αντιαναπτυξιακό σκέλος, εκεί θα είμαστε πραγματικά αντίθετοι.»



~** Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ:«Ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας, θα εφαρμόζονται, ή δεν θα εφαρμόζονται δυσκολότερα μέτρα.» :
Συνέντευξη σε εκπομπή της ΝΕΤ 105,8 με τους Παναγιώτη Τσούτσια και τον Τάκη Σαράντη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Μέσα σε όλα αυτά η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρωτοπορεί βαθμολογώντας και τους υπουργούς.»
Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ: « Υπάρχει κανείς που να μην βαθμολογείται σήμερα, οι δημοσιογράφοι βαθμολογούνται και οι υπουργοί πρέπει να βαθμολογούνται.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Θα πάμε, δεν θα πάμε στον μηχανισμό στήριξης, μήπως υπάρχει μια αβεβαιότητα, η οποία μόνο καλό δεν κάνει.»
Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ: «Αυτός ο μηχανισμός που έχει φτιάξει η ΕΕ ακόμα συζητείται, γίνονται διαπραγματεύσεις. Όταν χρειαστεί να βγούμε πάλι για δανεισμό, τότε βεβαίως θα κρίνει η κυβέρνηση, τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Η κυβέρνηση έχει πει ότι θα προτιμούσε να μην το χρησιμοποιήσει. Εξαρτάται από τα spread και σε τι ύψος θα βρίσκονται την στιγμή εκείνη.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Θα είναι χασούρα για την Ελλάδα να πάει στο ΔΝΤ;»
Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ: « Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει μια εποπτεία, ένας στενός κορσές χωρίς καμία αμφιβολία. Επομένως, αν η Ελλάδα μπορούσε να δανείζεται όπως δανείζονται οι άλλες χώρες, θα ήταν καλύτερο.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Αντέχει ο έλληνας να τους σφίξουμε τον κορσέ ακόμα παραπάνω;»
Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ: «Είναι γενική πεποίθηση ότι τα επόμενα χρόνια είναι δύσκολα και η χώρα πρέπει να βγει κάνοντας θυσίες από την στενωπό στην οποία έχει εισέλθει. Ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας, θα εφαρμόζονται, ή δεν θα εφαρμόζονται δυσκολότερα μέτρα.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Τους στόχους στις εφορίες τους πιάσανε 3 από τις 67 εφορίες.»
Τ.ΧΥΤΗΡΗΣ: « Δεν έχω αντιληφθεί πολλές δημόσιες υπηρεσίες του κράτους και εφορίες -μιας και μιλάμε συγκεκριμένα να έχουν αλλάξει τα δεδομένα, οι εφορίες πρέπει να γίνουν αποτελεσματικές, για να γίνουν αποτελεσματικές πρέπει να αλλάξουν, να αλλάξουν νοοτροπία, να αλλάξουν ρυθμούς και τρόπους λειτουργίας, χωρίς καμία αμφιβολία, οι εφορίες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Κάτι που στο δημόσιο δεν κάνει τη δουλειά του, τότε επεμβαίνει η κυβέρνηση.»

~** ΤΙΜΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙδΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !:

~**Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://hellassite.blogspot.com/ .-

~**http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Στάμος -stamos .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html , Κυριακή, 11 Απριλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html , Κυριακή, 11 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/10-04-2010.html , Σάββατο, 10 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ 10- 04 – 2010 .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html , Σάββατο, 10 Απριλίου 2010 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html , Σάββατο, 10 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html , Κυριακή, 11 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs http://www.youtube.com/stamos01 , .-

~**Κιργιστάν: Πυροβολισμοί σε διαδήλωση υπέρ του ...
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στη διάρκεια διαδήλωσης περίπου 2.000 υποστηρικτών του έκπτωτου προέδρου Κουρμανμπέκ Μπακίγεφ το πρωί της Πέμπτης στην πόλη Ος του νότιου Κιργιστάν, την ώρα που εκείνος εκφωνούσε λόγο, όπως μετέδωσαν...

~**Συναντήσεις Διαμαντοπούλου με ΔΟΕ-ΟΛΜΕ
Διαδοχικές συναντήσεις με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών είχε την Πέμπτη η Άννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας. Θέμα των συζητήσεων ήταν το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία. Τους εκπαιδευτικούς δεν βρίσκουν σύμφωνους οι διατάξεις του...

~** Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας
Συνεχίζεται μέχρι τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής η απεργία των ιδιοκτητών ταξί κατά των φορολογικών ρυθμίσεων που τους αφορούν, ενώ οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τα τρόλεϊ...

~** ΤΟ ΜΑΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ , ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ , μετά την προσφυγή των κυνηγετικών συλλόγων εναντίον της κατασκευής από τη ΔΕΗ για Ανανεώσιμες μορφές ηλεκτρικής ενέργειας , του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας .-

~** ΣΤΑ 7.500 ευρώ το κεφάλι παίρνουν από τους λαθρομετανάστες .- Φτάνουν ακόμη και μέχρι τα 30.000 ευρώ που πληρώνουν οικογένειες Κούρδων και Ιρακινών λαθρομεταναστών τα " εισητήρια " για μια νέα καλύτερη ζωή σε ευρωπαϊκής χώρες με πρώτη πύλη εισόδου την ΕΛΛΑΔΑ , λόγω της μορφωλογίας των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μας , για τα οποία και αδιαφορούν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι .-

~** ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ κ. ΑΡΙ ΑΤΝΣΤΑΚΛΗ , & ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ " , έγινε την Τρίτη 13/ 04 / 2010 . εκδήλωση για την " Σεξουαλική Αγωγή των Εφήβων " στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ , και στην αίθουσα της Φιλαρμονικής , όπου επίσης μίλησαν ο επίκουρος καθηγητής (ΚΟΠ ) Πέτρος Δρακάκης , ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΊΕς Μυρτώ Σωτηροπούλου , Αγαθή Παναγιωτακοπούλου και η κα Διονυσία Γιαννοπούλου , παρουσία πλήθους ακροατηρίου .-

~** ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στην σύγχρονη εποχή για οικολογικές μεταφορές πραγματοποιείται στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ στις 16 και 17 Απριλίου 2010 .-


~** Ανοιξιάτικα
Πραγματοποιήθηκε το «Ράλλυ Ανοίξεως» του Classic Microcars Club με τη βοήθεια του δήμου Αμαρουσίου. Στον μονοήμερο αγώνα ακριβείας συμμετείχαν 47 πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων.

~** Mπιτσαξής: "Θα κάνει αυτό που πρέπει η πολιτεία"
Την κατάσταση στα χέρια της θα πάρει η πολιτεία αναφορικά με την βία στα γήπεδα, εφόσον δεν υπάρξει κοινή λογική από όλους του εμπλεκόμενους φορείς, όπως...

~** Bασιλόπουλος: " Πάμε να το σηκώσουμε"
Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρωλίγκα στο φάιναλ φορ του Παρισιού, δηλώνει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Στο περυσινό φάιναλ φορ του Βερολίνου ο έλληνας...

~** Ενδιαφέρον ΠΑΟ για Ζιουλί
~ Δείτε το βίντεο
Στον Παναθηναϊκό κοιτούν ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, μιας και η ομάδα κατάκτησε το πρωτάθλημα και δε θα μπει στην...

~** ΧΩΡΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : Τον προστάτη της Άγιο Δημήτριο το νεομάρτυρα γιορτάζει την Κυριακή η Χώρα, έδρα του Δήμου Νέστορος Μεσσηνίας. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα αρχίσουν το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα με πανηγυρικό Εσπερινό στο Ναό του Αγίου. Την Κυριακή το πρωί θα τελεστούν ο Όρθρος και η Λειτουργία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου και θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους της πόλης.-

~** ΑΛΛΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΅:
ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :



~ Λειτουργεί από σήμερα το παράρτημα του ΤΕΙ Καλαμάτας στη Σπάρτη
~ Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ Καλαμάτας
~ Προθεσμία μέχρι 15 Μαΐου για τη «Μαραθόλακκα»
~ Σήμερα η απολογία της 42χρονης για ναρκωτικά
~ Αύριο απολογούνται οι Ουκρανοί δουλέμποροι
~ Τέλος του μήνα η ενεργοποίηση των αγροτικών δικαιωμάτων
~ Εγκαινιάστηκε δημοτικό ιατρείο στην Καλαμάτα
~ Ημερίδα του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία
~ Ο Δήμος Μιστρά τιμά την καθηγήτρια Γ. Ξανθάκη – Καραμάνου
~ Στην Καλαμάτα και φέτος οι Μεσσήνιοι πανεπιστημιακοί
~ Γιορτάζει η Χώρα
~ Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
~ Η Ζυράννα Ζαντέλη το Σάββατο στην Καλαμάτα
~ Ρεσιτάλ ούτι με το Γιώργο Μαρινάκη
~ Ο ναυτικός πολιτισμός της Μεσογείου .-

~** ΑΛΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :

~Κίνα: Ξεπέρασαν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό
~ Βρετανία: Μετ' εμποδίων οι πτήσεις λόγω ... σύννεφου σταχτης από την έκρηξη του υφεστίου ..
~ Ευθύνες στον Κατσίνσκι για την πτώση από το ...
~ Σε κλοιό κερδοσκοπικών πιέσεων η Οικονομία
~ Συναντήσεις Διαμαντοπούλου με ΔΟΕ-ΟΛΜΕ
~ Κιργιστάν: Πυροβολισμοί σε διαδήλωση υπέρ του ...
~ Νεκροί από ανταλλαγή πυρών στο Ακαπούλκο
~ Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα
~ Ψηφίζεται το Φορολογικό στη Βουλή
~ Κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας
~ Στο Υπουργικό το Ασφαλιστικό
~ Απεργία στα νοσοκομεία στις 22 Απριλίου
~ Σύλληψη γιατρού για απάτη
~ Έξι οι νεκροί από τη συντριβή Αιρμπάς στο Μεξικό
~ Δημήτρη Ρηγογιάννης: Κακώς υπεγράφη η σύμβαση για ...
~ Συναντήσεις για το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία
~ Δεν τίθεται σε αργία ο Ν. Ζαγοριανός
~ Υπουργικό συμβούλιο για το ασφαλιστικό .-

~**Η Despina σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΑΧΤΑΡΜΙΞ 3 -Όλα Εδώ Πληγώνονται..." αύριο. Εκδήλωση: ΑΧΤΑΡΜΙΞ 3 -Όλα Εδώ Πληγώνονται...Τύπος: Παράσταση'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 16 Απριλίου στις 9:15 μ.μ.Ώρα Λήξης: Κυριακή, 9 Μαΐου στις 10:45 μ.μ. Τοποθεσία: Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=101923923184399&mid=230fb92G56358b7cG1bb5722G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**Ο/Η Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ!!!!! (PART III).

Chris SarApril 15, 2010 at 2:35pm
Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ(ΘΑΛΛΑΣΑ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ GROUP ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/04/10 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/04/10 ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΗ(ΘΑΛΛΑΣΑ). ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ!!! ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MSG ME Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6971744121(WHATS UP) H 6933463458(FREE TO GO)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1281343035400&mid=230f7caG56358b7cG1bb5509G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-~**

~** Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikApril 15, 2010 at 12:39pm
(χωρίς θέμα)
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ BLOG RADIO MUSIC ROCKΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ RADIO MUSIC ROCKΛΕΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥΣ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1260889092851&mid=230dd5dG3dd6e022G1340c53G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.
Kostoulas VassilisApril 15, 2010 at 11:36am
Θέμα: ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΑ LINK ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΚ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΓΙΟ ΟΡΟΥΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr/diaf/2010/St_Sabbas-Chernobil.pdf ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr/diaf/2010/01/3rd_Rome.pdf ΠΑΠΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr/diaf/2010/03/pKyprianosStavr.pdf ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣΟ ασκητής των Καρουλίων http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr/diaf/2010/03/gTheodosios_Karoyliotis.pdf «Ζούμε στους τελευταίουςχρόνους. Μπορεί και τώρα να συμβείη κρίση».Γέροντας Σωφρόνιος http://www.facebook.com/l/2e309;www.imdleo.gr/diaf/2010/03/gSofronios_A.pdf
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1112281785205&mid=230ce9bG56358b7cG1bb458aG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .

~**Ο/Η Elias σας έστειλε ένα μήνυμα.
Elias LafazanosApril 15, 2010 at 2:29pm
Θέμα: KYRIAKH STON MYLO
tH LEH H DESPINA GIA KYRIAKH STON MYLO TO MASIMERH EGW PLHRONW
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1404568842469&mid=230cb9aG3dd6e022G1340695G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Elias Lafazanos σχολιασε το μήνυμα τοίχου σου. «EUXOME NA EISAI UGEIHS EMOIS FEBGOUME STIS 21 aPRILIO THA HTHELA NA PYGENAME GIA FAH KAMIA MERA EAN THELHS » Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=wall&story_fbid=422890996787&id=689416787&mid=230ca63G3dd6e022G1340648G36&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~* *U.K Online has something to tell you

Subject: The National Lottery Committee

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις
Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. -

~** Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 15, 2010 at 10:20am
(χωρίς θέμα)
Ένα παιχνίδι στο Facebook έγινε στόχος απατεώνων, σύμφωνα με εκατοντάδες χρήστες και την εταιρεία που το κατασκευάζει.Το παιχνίδι είναι το Farm Town που έχει κοντά στους 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.Εμφανίστηκε μια διαφήμιση μέσα στο παιχνίδι, η οποία έλεγε στο χρήστη ότι ο υπολογιστής του έχει ιό και πρέπει να κατεβάσει οπωσδήποτε ένα antivirus για να καθαρίσει το σύστημά του.Αυτό είναι μια απο τις πιο γνωστές απάτες που αντί για antivirus κατεβάζει ιο στον υπολογιστή.Η εταιρεία SlashKey που κατασκεύασε το παιχνίδι ανακοίνωσε στους χρήστες να είναι πολύ προσεκτικοί και να αγνοήσουν όποια προειδοποίηση τους εμφανιστεί.to exei to site http://www.facebook.com/l/c1f41;www.newsit.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1113306290746&mid=230bb6fG3dd6e022G134025eG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 15, 2010 at 9:40am
(χωρίς θέμα)
Καλέστε τους φίλους σας στο Lavrio Face ίσως τώρα να είμαστε λίγοι αλλά σύντομα θα είμαστε πολλοί . Ο σκοπός του Lavrio Face είναι να συγκεντρώσει όλους τους Έλληνες σε μια Ελληνική ιστοσελίδα και μόνο ανά τον κόσμο Ελληνόγλωσσους. Μπορείτε επίσης να γράφετε στο Myblog, να δημοσιεύετε τις δικές σας ειδήσεις, απόψεις και θέματα. http://www.facebook.com/l/c1f41;lavrio.blogsite.org/face
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1425915886276&mid=230b233G3dd6e022G134001eG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Ibrahim Ateş έστειλε μήνυμα στα μέλη του TÜRK DÜNYASI OTAGI.

Ibrahim AteşApril 15, 2010 at 7:56am
Θέμα: TARİHİN DÖNÜM NOKTALARI
TARİHİN DÖNÜM NOKTALARI“Ati’yi karanlık görerek azmi bırakmak…Alçak bir ölüm varsa, eminim, budur ancak.” (Mehmet Akif ERSOY)Tarihte bazı olaylar vardır. Bunlar teferuatmış, fantaziymiş gibi veya ek destekleyici kültürel bilgi olarak verilir… Ancak; bu tarihi olaylar incelendiğinde tarihin seyrini değiştirebilecek kadar önemli olduğunu anlarız.Bu olaylardan biri varki, aklıma her gelişinde ve Ülkemizin sosyo-ekonomik durumunu yorumladığım da sürekli bu tarihi olaya takılırım… Sanki Türk-İslam Dünyası’nın kaderi bu olayla tepetaklak olmuş gibi anlarım… Bu tarihi olay; Sultan ll. Selim dönemi, sadrazam Sokullu Mehmet Paşa’nın “Don-Volga nehirleri projesi” dir. Bu projeye göre, Karadeniz’e dökülen Don nehri ile Hazar Denizi’ne dökülen Volga nehirlerini bir kanal ile en yakın mesafede (50 km) birleştirmektir. Nehir yataklarının gemi geçişine müsait olmasından dolayı Türk Donanması, kolaylıkla Hazar Denizi’ne geçebilecektir…Osmanlı Devleti’nin bu kanalı yapmadaki hedefleri nelerdi?a) Timur tarafından yıkılan Altınordu Türk Devletinden geriye kalan Tatar Hanlıklarını Rus işgalinden kurtarmak.b) Ruslar’ın Kafkasya’nın içlerine doğru gelmesini engellemek.c) İpek yolu ticaretini canlandırarak, Avrupalıların deniz ticaret hakimiyetini engellemek. Asya’nın ticari mallarını değerlendirmek.d) İran’ı Hazar Denizi ile kontrol etmek.e) Ortaasya Türklerine ulaşmak.Neden olmadı?1569 yılında 100 bin kişilik bir güç ile işe başlanmıştır. Bu ordunun içinde mühendisler, ustalar, işçiler ve savunmayı yapacak askerler bulunmaktadır… Ancak en büyük düşman “Fitne” yine işbaşındadır… Sokullu’yu kıskananlar ile Osmanlı hakimiyetinden rahatsız olanlar, Kırım Han’ı Devlet Giray’ı kandırırlar. Kırım Han’ı da Hanlığını koruyabilmek için, Ruslar’la işbirliği yapar…Kanal yapımı ile meşgul olan Osmanlı Ordusu ve işçilerinin arasında huzursuzluk çıkarttırılır. İş yavaşlatma ve sabotajlar yapılır… 3 ay içerisinde kanal inşaatının üçte biri bitmiş olmasına rağmen, yönetimdeki aksaklıklar ve Kıbrıs’ın fethi meseleleri de inşaatın yarıda bırakılmasına neden olur…Osmanlı Devleti’nin en güçlü olduğu devirde, başlatmış olduğu bir işi bitirememiş olması bana göre en büyük hatasıdır! Çünkü; bu kanal yapılmış olsaydı, muhtemelen sonuçları şöyle olacaktı:1) Ruslar Kırım’a ve Kafkasya’ya geçemeyecekti:a) “93 Harbi” ve “Sarıkamış faciası” yaşanmayacaktı…b) 2. Dünya Savaşı sonrası Kafkasya’da yaşayan soydaşlarımız, yurtlarından kovulmayacaktı…c) Azerbaycan Rus işgaline uğramayacaktı…d) Doğu Anadolu’da Ermeni sorunu yaşanmayacaktı…2) Osmanlı Donanması Hazar Denizi’ni kontrol edecek ve ticareti geliştirecekti:a) İran ile olan savaşlarda üstünlüğü elde edecekti.b) Vergi gelirleri artacaktı.c) Uzak Doğu’nun ve Hindistan’ın ticari mallarını güvenli bir şekilde pazarlayacaktı.d) Akdeniz ve Karadeniz, yeniden ticarette önem kazanacaktı.3) Ortaasya Türkleri ile birliktelik sağlanacaktı:a) Ruslar’ın Ortaasya işgali olamayacaktı.b) Çin’in Türkistan işgali olamayacaktı.c) Afganistan, Pakistan ve Hindistan İngiliz işgaline uğramayacaktı.d) Babür Türk Devleti yıkılmayacaktı.4) Türkiye ekonomik olarak çok güçlü olacaktı:a) Kafkasya ve Doğuanadolu, ticaretten dolayı kalkınmış birer bölge olacaktı.b) Enerji sıkıntısı olmayacaktı.c) İş gücü ve üretimde zenginlik olunacaktı.d) Türk Devleti, Dünya’nın süper gücü durumunda olacaktı…Bir Kanalı bitiremedik! Yerine milyonlarca Müslüman Türk’ün Kanını aldılar!!! (Kan-al)İnsanlar yanlış veya eksik yaptığında, zararı şahsına münhasır olabilir. Ancak, Devlet yönetiminde bulunanların yanlış ve eksik bir iş yapmaya hakları yoktur. Zira yöneticilere Vatan ve Millet emanet edilmiştir. Bu emaneti ehliyet ve liyakat sahipleri korumalıdır…Gelecekte çocuklarımızın bizlere küfür yerine, teşekkür etmesini istiyorsak, Yöneticiler;Dün, Tecrübedir. Öğren!Yarın, Gelecektir. Planla!Bugün, Fırsattır. Kullan!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1417573048132&mid=2309b42G3dd6e022G133f9f9G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. -

~** Ο/Η Anastasiadis Antonis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Anastasiadis AntonisApril 15, 2010 at 6:20am
Θέμα: bringthemback
Αγαπητοί φίλοι,Μεταξύ όλων αυτών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ορισμένα είναι σημαντικά και πολύ σοβαρά. Σε αυτά δεν πρέπει να αδιαφορούμε. Έτσι λοιπόν ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω υπερσύνδεση, και αν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο να έχετε αντίθετη άποψη, μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας για το δίκιο και την ηθική τάξη. Έτσι κι αλλιώς, μέσα στον γενικότερο ωχαδερφισμό που διακρίνει την σημερινή ελληνική κοινωνία, ξέρουμε ότι λίγοι θα ενδιαφερθούν. Ας είσαι ένας από αυτούς τους λίγους. Το ενδιαφέρον σου δεν θα είναι για την σημερινή ελληνική κοινωνία αλλά για τον «ελληνικό πολιτισμό». http://www.facebook.com/l/c1f41;www.bringthemback.org/ από το Σωκρατικό Καφενείο.Dear Friends, Among all those who are moving online, some are important and very serious. These should not be indifferent. So take a look at the following hyperlink, and if you have a good reason to have the opposite opinion, do not neglect and ignore. Show your interest in the right and moral order. Anyway, in the general indifference of today's human society, we know that few will be interested. Let us be one of those few. Your interest will be the "global culture". http://www.facebook.com/l/c1f41;www.bringthemback.org/ by Socrates Cafe.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1415323949853&mid=2308368G3dd6e022G133f2afG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Aidoni Rania έστειλε μήνυμα στα μέλη του art MAGAZINO.

Aidoni RaniaApril 14, 2010 at 6:24pm
Θέμα: Αναζητείται σπίτι προς ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη.
Με τα εξής περίπου χαρακτηριστικά. 1-2 δωμάτια, 50-70 τμ., έμφαση στα κουφώματα αλουμινίου, τιμή έως και 380, κατα προτίμηση στις εξής περιοχές:Ανω ΤουμπαΚαλαμαριάΦάληροΑνω πόληεαν υπαρχει θεση παρκιγκ ακόμα καλύτερα.Η περιγραφή είναι ενδεικτική.Αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ας στείλει μηνυμα.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1421978150706&mid=2306871G3dd6e022G133e660G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Greekalert Gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Η Πρόταση μας για τις εκλογές...

Greekalert GrApril 15, 2010 at 4:01pm
Θέμα: Δείτε το βίντεο ...αξίζει...
Η ΟΜΙΛΙΑ TΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ http://www.facebook.com/l/2e309;www.greekalert.com/2010/04/t.html
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1117281269499&mid=2310bbcG56358b7cG1bb6084G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ :


Ο νόμος απαγορεύει να τιμώνται οι άρχοντες πριν λογοδοτήσουν

Η μικρή Ιωάννα ζητάει την βοήθειά μας

Ασπίδα για την υγεία το ελληνικό μέλι Το μέλι στη διατροφή των παιδιών

Ο νόμος απαγορεύει να τιμώνται οι άρχοντες πριν λογοδοτήσουν
Posted: 14 Apr 2010 10:36 AM PDT

Αισχίνης"Αναγκάζονταν λοιπόν οι δικαστές να ψηφίσουν όχι για να καταδικάσουν το έγκλημα που δίκαζαν εκείνη τη στιγμή, αλλά για να μη ντροπιάσουν το δήμο. Όταν όμως κάποιος νομοθέτης αντιλήφθηκε την κατάσταση αυτή, θέσπισε νόμο πάρα πολύ σωστό, που απαγορεύει αυστηρά να στεφανώνονται όσοι είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν".



ΑΙΣΧΙΝΗ ΚΑΤΑ ΚΤΗΣΙΦΩΝΤΟΣ 3.9–12
Ο νόμος απαγορεύει να τιμώνται οι άρχοντες πριν λογοδοτήσουν Ο Αισχίνης με τον λόγο του αυτόν αντιστρατεύεται με γραφὴν παρανόμων στην πρόταση του Κτησιφώντα να τιμηθεί ο Δημοσθένης με χρυσό στεφάνι για τις υπηρεσίες του στην πόλη ενώ ακόμα ήταν άρχοντας. (βλ. την απάντηση του Δημοσθένη στον Περί του στεφάνου λόγο του). Στο προοίμιον ο ρήτορας τόνισε την κρισιμότητα της απόφασης και την ανάγκη τήρησης των νόμων και κατέληξε καλώντας τους συμπολίτες του να μην επικυρώσουν το ψήφισμα του Κτησιφώντα ως παράνομο και επιβλαβές για την πόλη.
[9] Περὶ μὲν οὖν τῆς ὅλης κατηγορίας μετρίως μοι ἐλπίζω προειρῆσθαι· περὶδὲ αὐτῶν τῶν νόμων οἳ κεῖνταιπερὶ τῶν ὑπευθύνων, παρ’ οὓς τὸ ψήφισμα τυγχάνει γεγραφὼς Κτησιφῶν, διὰ βραχέων εἰπεῖν βούλομαι.Ἐν γὰρ τοῖς ἔμπροσθεν χρόνοις ἄρχοντές τινες τὰς μεγίστας ἀρχὰς καὶ τὰς προσόδους διοικοῦντες, καὶ δωροδοκοῦντες περὶ ἕκαστα τούτων, προσλαμβάνοντες τούς τε ἐκ τοῦ βουλευτηρίου ῥήτορας καὶ τοὺς ἐκ τοῦ δήμου, πόρρωθεν προκατελάμβανον τὰς εὐθύνας ἐπαίνοις καὶ κηρύγμασιν, ὥστ’ ἐν ταῖς εὐθύναις εἰς τὴν μεγίστην μὲν ἀπορίαν ἀφικνεῖσθαι τοὺς κατηγόρους, πολὺ δὲ ἔτι μᾶλλον τοὺς δικαστάς.
[9] Σχετικά λοιπόν με την όλη κατηγορία νομίζω πως είναι αρκετά αυτά που είπα. Σχετικά όμως με τους νόμους που υπάρχουν γι' αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν μετά τη λήξη της αρχής που διαχειρίστηκαν και τους οποίους παραβαίνοντας ο Κτησιφώντας έγραψε το ψήφισμά του, θέλω ν' αναφέρω λίγα λόγια. Στα περασμένα χρόνια λοιπόν μερικοί άρχοντες, οι οποίοι αναλάμβαναν τα πιο μεγάλα αξιώματα και διαχειρίζονταν τα δημόσια έσοδα και οι οποίοι δωροδοκούνταν σε κάθε μια απ' τις περιπτώσεις αυτές, παίρνοντας με το μέρος τους τους ρήτορες της βουλής και του δήμου, πολύ πριν τελειώσει ο χρόνος της αρχής που διαχειρίζονταν, κατόρθωναν να εξασφαλίσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη λογοδοσία τους με τιμητικά ψηφίσματα κι επαίνους, ώστε την ώρα που λογοδοτούσαν για τη διαχείριση της αρχής που ανάλαβαν να βρίσκονται σε μεγάλη αμηχανία όσοι ήθελαν να τους κατηγορήσουν και πολύ περισσότερο οι δικαστές.
[10] πολλοὶ γὰρ πάνυ τῶν ὑπευθύνων, ἐπ’ αὐτοφώρῳ κλέπται τῶν δημοσίων χρημάτων ὄντες ἐξελεγχόμενοι, διεφύγγανον ἐκ τῶν δικαστηρίων, εἰκότως· ᾐσχύνοντο γὰρ οἶμαι οἱ δικασταί, εἰ φανήσεται ὁ αὐτὸς ἀνὴρ ἐν τῇ αὐτῇ πόλει, πρώην μέν ποτε ἀναγορευόμενος ἐν τοῖς ἀγῶσιν, ὅτι στεφανοῦται ἀρετῆς ἕνεκα καὶ δικαιοσύνης ὑπὸ τοῦ δήμου χρυσῷ στεφάνῳ, ὁ δὲ αὐτὸς ἀνὴρ μικρὸν ἐπισχὼν ἔξεισιν ἐκ τοῦ δικαστηρίου κλοπῆς ἕνεκα τὰς εὐθύνας ὠφληκώς· ὥστε ἠναγκάζοντο τὴν ψῆφον φέρειν οἱ δικασταί, οὐ περὶ τοῦ παρόντος ἀδικήματος, ἀλλ’ ὑπὲρ τῆς αἰσχύνης τοῦ δήμου.
[10] Γι' αυτό πολλοί απ' αυτούς που ήσαν υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν, αν και πιάνονταν επ' αυτοφώρω να κλέβουν τα χρήματα του δημοσίου, γλίτωναν απ' τα δικαστήρια, και πολύ φυσικά. Γιατί, νομίζω, οι δικαστές θεωρούσαν ντροπή να φανεί ο ίδιος άνδρας, στην ίδια πόλη, ίσως μάλιστα και στον ίδιο χρόνο, ότι προ ολίγου ανακηρύχθηκε στους θεατρικούς αγώνες πως στεφανώθηκε απ' το δήμο με χρυσό στεφάνι ένεκα της αρετής του και της δικαιοσύνης του και ύστερ' από λίγο ο ίδιος αυτός άνδρας να φανεί ότι βγαίνει απ' το δικαστήριο ύστερ' απ' τη λογοδοσία του καταδικασμένος για κλοπή δημοσίων χρημάτων. Αναγκάζονταν λοιπόν οι δικαστές να ψηφίσουν όχι για να καταδικάσουν το έγκλημα που δίκαζαν εκείνη τη στιγμή, αλλά για να μη ντροπιάσουν το δήμο.
[11] Κατιδὼν δή τις ταῦτα νομοθέτης τίθησι νόμον καὶ μάλα καλῶς ἔχοντα, διαρρήδην ἀπαγορεύοντα τοὺς ὑπευθύνους μὴ στεφανοῦν. καὶ ταῦτα οὕτως εὖ προκατειληφότος τοῦ νομοθέτου, εὕρηνται κρείττονες λόγοι τῶν νόμων, οὓς εἰ μή τις ὑμῖν ἐρεῖ, λήσετε ἐξαπατηθέντες. τούτων γὰρ τῶν τοὺς ὑπευθύνους στεφανούντων παρὰ τοὺς νόμους οἱ μὲν φύσει μέτριοί εἰσιν, εἰ δή τις ἐστὶ μέτριος τῶν τὰ παράνομα γραφόντων, ἀλλ’ οὖν προβάλλονταί γέ τι πρὸ τῆς αἰσχύνης. προσγράφουσι γὰρ πρὸς τὰ ψηφίσματα στεφανοῦν τὸν ὑπεύθυνον «ἐπειδὰν λόγον καὶ εὐθύνας τῆς ἀρχῆς δῷ.»
[11] Όταν όμως κάποιος νομοθέτης αντιλήφθηκε την κατάσταση αυτή, θέσπισε νόμο πάρα πολύ σωστό, που απαγορεύει αυστηρά να στεφανώνονται όσοι είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν. Εν τούτοις, αν και ο νομοθέτης πολύ καλά προνόησε γι' αυτά, έχουν επινοηθεί δικαιολογίες για να καταπατηθεί αυτός ο νόμος, τις οποίες αν κάποιος δεν σας τις υποδείξει, θα εξαπατηθείτε απ' αυτούς χωρίς να το καταλάβετε· γιατί, ανάμεσα σ' αυτούς που παράνομα προτείνουν να στεφανώνονται άρχοντες που δεν έχουν λογοδοτήσει, υπάρχουν μερικοί οι οποίοι από φυσικού τους είναι μετριοπαθείς, αν είναι βέβαια δυνατό να είναι μετριοπαθής κάποιος απ' αυτούς που προτείνουν παράνομα ψηφίσματα, αλλά καλύπτουν κάπως τη ντροπή της παρανομίας. Προσθέτουν δηλαδή στα ψηφίσματά τους να στεφανώνεται ο υπεύθυνος άρχοντας, αφού λογοδοτήσει για την αρχή που διαχειρίστηκε.
[12] Καὶ ἡ μὲν πόλις τὸ ἴσον ἀδίκημα ἀδικεῖται· προκαταλαμβάνονται γὰρ ἐπαίνοις καὶ στεφάνοις αἱ εὔθυναι· ὁ δὲ τὸ ψήφισμα γράφων ἐνδείκνυται τοῖς ἀκούουσιν, ὅτι γέγραφε μὲν παράνομα, αἰσχύνεται δὲ ἐφ’ οἷς ἡμάρτηκε. Κτησιφῶν δέ, ὦ ἄνδρες Ἀθηναῖοι, ὑπερπηδήσας τὸν νόμον τὸν περὶ τῶν ὑπευθύνων κείμενον, καὶ τὴν πρόφασιν ἣν ἀρτίως προεῖπον ὑμῖν ἀνελών, πρὶν λόγον πρὶν εὐθύνας δοῦναι γέγραφε μεταξὺ Δημοσθένην ἄρχοντα στεφανοῦν.
[12] Και η πόλη παθαίνει πάλι την ίδια αδικία, γιατί δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη λογοδοσία με την πρόταση να επαινεθεί και να στεφανωθεί ο υπεύθυνος αλλ' αυτός που προτείνει το ψήφισμα δεν κρύβει απ' τους ακροατές του ότι πρότεινε παράνομες προτάσεις, ντρέπεται όμως για τα σφάλματα που έκανε. Ο Κτησιφώντας όμως, άνδρες Αθηναίοι, παραβαίνοντας το νόμο που υπάρχει για τους υπεύθυνους άρχοντες και χωρίς να προσθέσει τη δικαιολογία που εγώ προηγουμένως σας ανέφερα, πρότεινε να στεφανωθεί ο Δημοσθένης, πριν λογοδοτήσει για την αρχή που διαχειρίστηκε.
http://www.hamomilaki.gr/

Η μικρή Ιωάννα ζητάει την βοήθειά μας
Posted: 14 Apr 2010 11:02 AM PDT

ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.ΟΜΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .... ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ . ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.1. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ 2. ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ "ARENA" LIVE MUSIC HALL ΣΤΟ 2ο ΧΙΛ. ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 10 EURO .
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EUROPE ONE ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
ΑΡ. ΛΟΓ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΙΑΩΣ5273-046752-435
http://www.hamomilaki.gr/

Ασπίδα για την υγεία το ελληνικό μέλι Το μέλι στη διατροφή των παιδιών
Posted: 14 Apr 2010 08:41 AM PDT






Το ελληνικό μέλι έχει υψηλή αντιβακτηριακή, αντιοξειδωτική και προβιοτική δράση, σύμφωνα με τα συμπεράσματα ειδικών επιστημόνων, που συμμετείχαν σε παγκόσμιο συνέδριο στην Κρήτη.
Το 70% του μελιού που παράγεται στη χώρα μας προέρχεται από πεύκο, ελάτη, καστανιά και βελανιδιά.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, με τη συμμετοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αφορούσε αποκλειστικά το μέλι. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε συγκριτική έρευνα που αφορά στα χαρακτηριστικά και στην ποιότητα του δασόμελου (μέλι ελάτης, πεύκου, βαλανιδιάς, καστανιάς κλπ), η οποία ολοκληρώθηκε με συμμετοχή 17 διαφορετικών χωρών και 29 επιστημόνων.
Ένα μεγάλο μέρος του συνεδρίου αφιερώθηκε στη χρησιμότητα όλων των προιόντων μέλισσας: του μελιού, της γύρης, του βασιλικού πολτού, της πρόπολης και του κεριού. Κλινικές μελέτες που παρουσιάστηκαν δείχνουν όλο και περισσότερο ότι "τα προιόντα της μέλισσας είναι χρήσιμα για τη διατροφή και την υγεία του καταναλωτή".
enet Αμέσως μετά το μητρικό γάλα που αποτελεί όπως είναι φυσικό αξεπέραστη τροφή για τα νήπια, έρχεται το μέλι. Μπορούμε να ισχυριστούμε όχι χωρίς αποδείξεις ότι το μέλι μπορεί να θεωρηθεί συμπληρωματικό του μητρικού ή του αγελαδινού γάλακτος σε πάμπολλα στοιχεία.Βιβλιογραφικά δεδομένα, ιατρικές παρατηρήσεις και πειράματα καταδεικνύουν ότι για τον παιδικόν οργανισμό γενικά επιβάλλεται η αντικατάσταση της ζάχαρης με το μέλι. Γιατί; Γιατί αφενός το υπόλειμμα της ζάχαρης στην στοματική κοιλότητα διασπάται σε οξύ, κυρίως γαλακτικό που συχνά οδηγεί σε αργή αλλά σταθερή καταστροφή των δοντιών. Το αγνό μέλι, σε αντίθεση με τη ζάχαρη, έχει ενεργές αντιβιοτικές ιδιότητες και βοηθά στην απολύμανση της στοματικής κοιλότητας. Το μέλι με άλλα λόγια επιδρά ευεργετικά στα δόντια. Διάλυμά του 10-15% σε νερό χρησιμοποιόταν από την λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία των παθήσεων της στοματικής κοιλότητας αλλά και... του χασμουρητού!Ας ξαναγυρίσουμε όμως στα μικρά πριν με πιάσει λόξυγγας!Μια κουταλιά μέλι στο φαγητό του νηπίου είναι ωφελιμότερη από 25γρ. ζάχαρη, γιατί ενώ η ζάχαρη περιέχει μόνον υδατάνθρακες υψηλής θερμιδικής αξίας, το μέλι είναι πολύτιμο τρόφιμο που περιέχει σπουδαίες χημικές και βιολογικές ουσίες. Έτσι λοιπόν έχει αποδειχθεί ότι το περιεχόμενο στο μέλι φολικό οξύ είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό που βρίσκεται σε ανάπτυξη γιατί βελτιώνει την κανονική σύσταση του αίματος, αυξάνει τον αριθμόν των αιμοσφαιρίων και το ποσοστό της αιμοσφαιρίνης.Ένα μικρό κουταλάκι μέλι στο μπιμπερόν διευκολύνει την οδοντοφυΐα και ενεργεί ως ελαφρό καθαρτικό για τα νήπια. Αποτελέσματα πειραμάτων απέδειξαν ότι το μέλι συνετέλεσε στην αύξηση του βάρους και στη γενική βελτίωση της υγείας τους. Στα νήπια αυτά δινόταν συνεχώς επί 6 βδομάδες από ένα κουταλάκι την ημέρα.Υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα συγκριτικών πειραμάτων σε βρέφη. Στο τέλος του πρώτου μήνα σε όσα νήπια έπαιρναν μέλι διαπιστώθηκε μέση αύξηση βάρους περί τα 150γρ. σε σχέση με αυτά που δεν έπαιρναν. Αλλά και πέραν από τα βρέφη, τα αποτελέσματα της χορήγησης μελιού σε παιδιά υπήρξαν εκπληκτικά. Ιδιαίτερα σε καχεκτικά παιδιά τα αποτελέσματα υπήρξαν ακόμα πιο έκδηλα, γιατί το μέλι διεγείρει την όρεξη και έχει ειδικές αναζωογονητικές ικανότητες. Με την καλήν του επίδραση στην αφομοίωση του ασβεστίου, το μέλι είναι εξαιρετικό για την ανάπτυξη των παιδιών. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε μόλις πριν, συντελεί στην αύξηση του ποσοστού της αιμοσφαιρίνης και στην αντιμετώπιση της αναιμίας. Σε θεραπευτήριο παιδιών της Σοβιετικής Ένωσης στα μισά παιδιά δινόταν μέλι και άλλα όχι. Μετά από 40 μέρες το ποσοστό της αιμοσφαιρίνης ανέβηκε μόνο 4% στα παιδιά που δεν έπαιρναν μέλι, ενώ σ' αυτά που έπαιρναν μέλι ανέβηκε 13%.Πειράματα για την αντιμετώπιση της παιδικής αναιμίας έχουν γίνει σε πάμπολλα κράτη (ελβετικά σανατόρια και παιδικοί σταθμοί, αυστριακά ορφανοτροφεία, αμερικάνικα νοσοκομεία και μαιευτήρια κ.α.). Η επιτυχία των αποτελεσμάτων ήταν παντού η ίδια. Ιδιαίτερα τα σκουρόχρωμα μέλια που ως γνωστόν έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ανόργανα και μεταλλικά στοιχεία από τα ανοιχτόχρωμα, έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες μετρήσεις και ποσοστά βελτίωσης.Υπάρχει ακόμα μια παιδική ασθένεια για την οποία θα πρέπει να κάνουμε μιαν ιδιαίτερη, έστω και σύντομη μνεία. Πρόκειται για την εφίδρωση, μιαν κατάσταση δηλαδή του παιδικού οργανισμού κατά την οποίαν παρατηρείται ένα είδος φλόγωσης του δέρματος και των βλεννογόνων. Κατά την ανάπτυξη του παιδιού η ασθένεια αυτή εμφανίζεται όλο και σπανιότερα και μπορεί να εκλείψει τελείως, αλλά λόγω των δυσμενών εξωτερικών συνθηκών (ανθυγιεινό περιβάλλον, όχι κανονική τροφή κλπ.) είναι δυνατόν η εφίδρωση να συνεχίζεται και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα σε βαρύτερη μορφή. Κατά την εκδήλωσή της παρατηρούνται αλλαγές στους βλεννογόνους και στο δέρμα, όπως φλύκταινες, κερατίτιδες, χρόνιο συνάχι, ωτίτιδες και αύξηση των λεμφικών αδένων. Έγιναν πολλές παρατηρήσεις και πειράματα με το μέλι για τη συγκεκριμένη περίπτωση και τα αποτελέσματα ήσαν άκρως ευνοϊκά και καλά. Θα αναφερθούμε σε 2-3 περιπτώσεις:- Ένα κοριτσάκι εννιά χρονών υπέφερε από χρόνια αδιαθεσία και δυσκοιλιότητα. Το βάρος του δεν ήταν ανάλογο με την ηλικίαν του και το δέρμα του και οι ορατοί βλεννογόνοι ήταν χλωμά. Στο αναρρωτικό ίδρυμα που νοσηλευόταν άρχισαν να του δίνουν συμπληρωματικά από ένα κουταλάκι μέλι πρωί-βράδυ. Σε διάστημα 40 ημερών, "πήρε πάνω του" 2,5 κιλά, αυξήθηκε ο δείκτης των μυϊκών δυνάμεων των χεριών του, αυξήθηκε το περιεχόμενο της αιμοσφαιρίνης στο αίμα του, αποκαταστάθηκε η λειτουργία των εντέρων του και καλυτέρευσε η γενική του κατάσταση.- Άλλο παιδάκι οκτώ χρονών υπέφερε για πολύν καιρό από αδιαθεσία. Τι έκαναν; Φυσικά του έδωσαν μέλι συμπληρωματικά. Μέσα σε μερικές μέρες αισθάνθηκε καλύτερα, τα συμπτώματα της αδιαθεσίας μειώθηκαν, η ποσότητα της αιμοσφαιρίνης αυξήθηκε κατά 13%, δυνάμωσε και αυξήθηκε το βάρος του.- Άλλο παιδάκι εννιά χρονών υπέφερε επίσης από την ίδια αρρώστια, από ραχίτιδα και ακράτεια κοπράνων. Στην τροφή του προστέθηκε το μέλι. Μέσα σε 40 ημέρες απέκτησε 2,5 κιλά παραπάνω, η αιμοσφαιρίνη του αυξήθηκε κατά 12% και η ακράτεια των κοπράνων σταμάτησε. Εκδηλώσεις και συμπτώματα σαν αυτά δεν του ξαναπαρουσιάστηκαν. Όλα για το μέλι- Θανάσης Μπίκος (γεωπόνος)πηγή...
http://www.hamomilaki.gr/ .-

~**Hi Stamatios,Jose Luiz Dias Disa confirmed your friendship on Sonico.
Private message
Suggest friends
View private profile These are some of Jose Luiz Dias's friends you might know:

Eduardo RibeiroAdd friend

Flor Angel Noceda GuidoAdd friend

Ronaldo SantosAdd friend

Rose MoraesAdd friend

Joaquim JuniorAdd friend

Antonio Carlos de JesusAdd friend

Silvia CamposAdd friend

Carina NoirAdd friend

Margareth DofiniAdd friend

Gilda PatrocinioAdd friend

Silvana de StapolAdd friend

Estefany BritoAdd friend

Luiz Claudio CandeiasAdd friend

Marco Aurelio BritoAdd friend

Margarita MuñozAdd friend

Valentina Garcia RomeroAdd friend

Cartoon Cartasista CarlosAdd friend

Daniela GonzalezAdd friend

Aparecida De Fátima BuenoAdd friend

Lylian ReyesAdd friend

Ronald MendibleAdd friend

Marco Aurélio Lima de SáAdd friend

Creuza MoreiraAdd friend

Wagno AlexandrinoAdd friend

Dante VillanuevaAdd friend

Victor Manuel Caycho VegaAdd friend

Dayna Alana AguirreAdd friend

Jairo GusmaoAdd friend

Zoraida Fatima de Sousa RomeroAdd friend

Michael ReutterAdd friend

Adriana Camacho RiverosAdd friend

Landel JosephAdd friend

Naide Marins Abib IxinhoAdd friend

José BrufatoAdd friend

Leonid PanovAdd friend

Carlos Vicente Chavez ValenciaAdd friend

Santeros EnvenezuelaAdd friend

Motivo De Tuzantla MichoacanAdd friend .-

~** Η Giwta έγινε θαυμαστής της σελίδας “BRING THEM BACK!” Φέρτε τα πίσω... στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FBRING-THEM-BACK-Pherte-ta-piso%2F109187635786029&mid=230501fG3dd6e022G133dba3G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Ο Λαγωνικός σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Ο ΩΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ..ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=109043815800821&mid=230369fG3dd6e022G133d04fG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Ο/Η Giorgos Dervenis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! (THE HISTORY OF GREECE).

Giorgos DervenisDecember 31, 1969 at 4:00pm
(χωρίς θέμα)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1428152749480&mid=230338bG56358b7cG1baf4c2G0&n_m=stamoskal@windowslive.com

~** Ο/Η Jeannie Niokos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Kalispera, Kalispera, anarotieme pos me vrikate.Pou einai ie Arfara?» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30769876&id=1037492258&mid=23032d1G3dd6e022G133cde6G9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Ο/Η Κικη Ασπιωτη επισήμανε τον/την kiki aspioti σε μία από τις φωτογραφίες σας. Για να δείτε τη φωτογραφία, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30769906&id=1037492258&mid=2302daaG3dd6e022G133ca3bG34&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Από το χαμομηλάκι με αγάπη πάντα :





Είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζουν σαν άνθρωποι

Σοκ με ανήλικες κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας Swimming in Sex Abuse

2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα

Είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζουν σαν άνθρωποι
Posted: 12 Apr 2010 01:48 PM PDT
ΣΤΟΧΟΣ---Μόνιμη Εγγραφή. Η τρέχουσα ακολουθεί....

Να ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες του ΠΗΓΑΙΜΟΥ αλλά και όσους τον διαβάζουν με... μισό μάτι αλλά τον διαβάζουν, κι ο νοών νοήτω, ότι η διαμαρτυρία που κυκλοφορήσαμε στο διαδίκτυο
Online petition - Είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος των ΑμεΑνα ζουν σαν άνθρωποι
θα παραμείνει τόσο χρόνο όσο χρειαστεί κι όσες κυβερνήσεις κι αν αλλάξουν μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Κι ο στόχος δεν είναι άλλος από την Βιωσιμότητα, την Αναμόρφωση και την Επέκταση του Θεσμού των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης όλων των ΑμεΑ, ιδιαίτερα των ΑμεΝΥ και αυτών με ψυχικές και σωματικές αναπηρίες που δεν τους επιτρέπουν να ζουν Αυτόνομα, Προστατευμένα κι Αξιοπρεπώς.
Αν και σεις πιστεύετε (γιατί μόνον αν το πούμε με την καρδιά μας θα μας ακούσει κι ο Θεός)
οτι είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος στα ΑμεΑ
να ζουν σαν άνθρωποι υπογράψετε την διαμαρτυρία και διαδώστε την .... On-line petition - Είναι έγκλημα η άρνηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζούν σαν άνθρωποι
Τότε μόνο η υπογραφή σας βόλι θα γενεί στον αγώνα του ΠΗΓΑΙΜΟΥ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑμεΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
It is a crime to deny the right of people with disabilities to live as human beings
http://ligery.pblogs.gr/http://pygemos.blogspot.com/
http://www.hamomilaki.gr/

Σοκ με ανήλικες κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας Swimming in Sex Abuse



Posted: 12 Apr 2010 04:59 AM PDT

Andrew King
ABC News Adds to Swim Coach Sex Abuse Story
Μία κόλαση σωματικής βίας και σεξουαλικών κακοποιήσεων ζουν οι κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών με θύτες τους προπονητές τους, αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC.
ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Βίαζαν τις ανήλικες κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας

A recent Berkeley criminal case and a new lawsuit suggest that sex abuse by swim coaches is widespread and that officials aren't doing enough to stop it.Τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική ομοσπονδία κολύμβησης έχει υποχρεωθεί να απομακρύνει από τις τάξεις της τουλάχιστον 36 προπονητές έπειτα από καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και ανήλικων κολυμβητριών.
Σύμφωνα με το ΑΒC, δεκάδες οικογένειες έχουν καταθέσει μήνυση κατά της ομοσπονδίας. Σε μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων εμπλέκεται ο προπονητής Αντι Κινγκ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 40 χρόνια κάθειρξη.
Έμεινε έγκυος Ανάμεσα στις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εις βάρος του 62χρονου Κινγκ ξεχωρίζει η περίπτωση μιας νεαρής κολυμβήτριας η οποία διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, έμεινε έγκυος στα 14 της χρόνια και αναγκάσθηκε να κάνει σε άμβλωση.

Εξίσου σκανδαλώδης είναι η περίπτωση του Μπράιαν Χίντσον, ο οποίος επί χρόνια βιντεοσκοπούσε κρυφά τις αθλήτριές του γυμνές στα αποδυτήρια, είχε κακοποιήσει κάποιες από αυτές, ενώ προωθούσε το βιντεοσκοπημένο υλικό σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.



Ο Χίντσον καταδικάστηκε σε 33 χρόνια κάθειρξη. Κατά το ΑΒC, αυτοί οι δύο προπονητές άλλαζαν συχνά πόλεις και ομάδες καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατούν τις δραστηριότητές τους στο σκοτάδι. Cafe Hyma
http://www.hamomilaki.gr/

2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα
Posted: 12 Apr 2010 03:17 AM PDT



Η Μάχη του Μαραθώνα διεξήχθη το 490 π.Χ. ανάμεσα στους Αθηναίους και Πλαταιείς από τη μια πλευρά και τους Πέρσες από την άλλη, στην πεδιάδα του Μαραθώνα της Αττικής.

"Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνιχρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν".
Έληξε με νίκη των Ελλήνων και σήμανε το τέλος της πρώτης ουσιαστικής απόπειρας της Περσικής αυτοκρατορίας, επί βασιλείας Δαρείου Α' να υποτάξει τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.περισσότερα...
http://www.hamomilaki.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

~**[blowback] CRY UNCLE SAM!‏
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 4:24:10 μμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

American taxpayers hold a one minute silence today Thursday, April 15, infamous tax day, at midday as a sign of mourning for the death of their freedom. Furthermore, flags are at half mast in USA throughout Thursday and all meetings held all over the world precede by a one minute silence in solidarity with the American people. The gesture has been coordinated by the Global Tax Revolt, globaltaxrevolt@aol.com With the exception of the Civil War, Americans lived without an income tax from the beginning of the United States until 1913, when the 16th Amendment was adopted. Americans living during that period of time understood that freedom and income tax were contradictory notions. If people wanted to live in a free society, it would have to be a society in which government was prohibited from levying taxes on income. Conversely, if people wanted to live in a society in which government is taxing income, then the price they pay is the loss of freedom.Everything changed in 1913, when socialist ideas were imported from Europe into the United States. That was the watershed year, the year that brought into existence what would become the twin jugular veins for the welfare state and warfare state, the income tax and the Federal Reserve System. From that date forward and continuing through today, Americans would be coerced, on pain of fine and imprisonment, into sending some governmentally imposed percentage of their income to the IRS. The magnitude of that change cannot be overstated, for it actually inverted the historical relationship between the American people and the federal government.It is hardly surprising that Americans are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a banana republic. President Obama is fond of quoting Mahatma Gandhi's line that we should be the change we want to see. But Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Americans instinctively understand this which is why pockets of resistance to Obamacare are already emerging, which can be constructively harnessed into a grassroots, Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Millions of concerned citizens are joining modern day tea parties, named after the Boston Tea Party of 1773. They are protesting governments that, in the wake of today's financial crisis, are rapidly strangling their freedom, with endless bailouts, mounting regulations, reckless spending, and the promise of a crippling tax burden. Correctly sensing that freedom is being discarded, they seek to battle this trend by taking to the streets to register their outrage.Today's statist onslaught is the result of a deeply entrenched set of ideas about the proper purpose of government. The purpose of government is not to exercise control over our lives for the public good, but to protect our rights to life, liberty, property, and the pursuit of happiness. The only economic system consistent with freedom is venitism. Massive government intervention, overregulation, overtaxation, and kleptocracy led to today's crisis. Embracing venitism as a profoundly moral ideal can truly resist kleptocrats' assault on freedom, and return to liberty and prosperity.Individuals and businesses see tremendous opportunities for starting new businesses, investing, hiring new workers, and expanding into new markets. Many are holding back, however, due to concerns about the economy, while others are holding back due to concerns about the threatening policies of government, and others are holding back because existing tax and regulatory burdens are already excessive. For private-sector job creation to jumpstart, prerequisite is to reduce drastically taxes and regulation.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that Obama is a bait & switch artist! The bait of Obamacare is health insurance, the switch is socialized medicine. Obama has discovered all sorts of things there that have nothing whatever to do with insuring the uninsured, and everything to do with taking medical decisions out of the hands of doctors and their patients, and transferring them to Amerikleptocrats.Bewildered citizens have had enough of Robin-Hood-style income redistribution and of confiscatory taxes on wages, savings, investment, and entrepreneurship. The tax system is on the verge of collapse. A global tax revolt is brewing. To prevent it from boiling over, governments will, as a last resort, finally turn to venitism. Governments eventually do the right thing, after they exhaust all other possibilities and excuses.It's your venitist duty to avoid and evade taxes all the way! Venitis points out that tax competition between jurisdictions holds down the cancer of government, and all people experience more opportunities and more wealth. If businesses and individuals are discouraged from investing outside their own jurisdictions, they will simply choose to work less and take no major business risks. All antivenitist governments are corrupt, and without the last bastions of freedom, aka taxhavens, enforcing financial privacy, citizens would have no place to protect their financial assets from kleptocrats, kidnappers, extortionists, blackmailers, and thugs. Evade taxes now as much as you can! Starve the beast by fighting taxes.We need venitism now! If not now, when?Venitism is a new libertarian paradigm, introduced by Basil Venitis, which integrates politics, economics, ethics, and spirituality. Venitists follow the Venitis Laws:Venitis Law of Black Hole: Taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.Venitis Law of Constitution: The only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. Reform treaties of a confederation not voted by the citizens are null and void.Venitis Law of Democracy: Every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Venitis Law of Depression: Only governments can cause economic depressions and funny money. Lower tax rates, a reduction in the burden of government, and elimination of kleptocracy and VAT are the only way to boost growth. Venitis Law of Education: There is no direct relationship between education and schooling. You might be schooled but uneducated, and you might be educated but unschooled. Schools are concentration camps for the drones of society. Unschooling is much better than schooling. Internet is the best source of knowledge and information, replacing schools, libraries, media, parliaments, and postoffice.Venitis Law of Environment: The best way to save the environment is vasectomy. Deadly viruses are Gaia's antibiotics against the cancer of overpopulation.Venitis Law of Equality: Death is the only equalizer. Egalitarianism brings death to society, transforming citizens to zombies.Venitis Law of Evolution: The ultimate phase of human evolution is the complete domination of soul.Venitis Law of Faith: Faith is retarded thinking that keeps you away from God. You have to become faithless, in order to start your journey to God! You have to discover God your own way without intermediaries. God's truth should replace faith.Venitis Law of Government: The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished.Venitis Law of Heroism: Entrepreneurs, innovators, and heretics are the real heroes.Venitis Law of Insurance: Citizens with proper individual retirement accounts and health savings accounts should be allowed to opt out of State Insurance.Venitis Law of Intervention: Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy.Venitis Law of Legislature: Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.Venitis Law of Misery: Throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.Venitis Law of Patriotism: Patriotism is addiction to local hysteria.Venitis Law of Property: Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.Venitis Law of Religion: Religion is spiritual slavery. Church is the business of religion. Religious monopoly turns bishops to ayatollahs, and churches to Sodom and Gomor. Spirituality and metaphysics should replace religion.Venitis Law of Rule: Anarchy is the rule of gangs, infinitesimal government is the rule of law, and big government is the rule of the cancer of socialism.Venitis Law of Selfownership: You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.Venitis Law of Style: Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!Venitis Law of System: The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Venitis Square Law: Political corruption is proportional to the square of the size of the government.Venitis Tax Law: For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 77
Visit Your Group

~**Photo updates
see all »
Fotos de carteleraEnrique R Guerrero

Fotos de carteleraCecilia Fraguas

Friend requests and suggestions
see all »
Michael Hotmail
Add friend
Selami Ates Aydinlik Dusler
Add friend
Nopporn Siriporn
Add friend
Stratos Stampoylis
Add friend
Tatiana Achaval
Add friend
Manuela Salim
Add friend
Public pages
Share your passion, become a fan of your favorite public pages and learn the latests news
opa Mundial - Sudafrica 2010
Become a fan
Madonna
Become a fan
US Soccer Team
Become a fan
Beyonce
Become a fan
Pitbull
Become a fan
Τom Geiger
Become a fan
Sonico in your web
Stamatios Skoulikas
Sonico Widgets
Share your profile in your web through Sonico's widgets, buttons and links
Create your widget
" src="http://st2.sonicocnt.com/img/mail/mail/pending_invites/regalos.png" width=15 height=16>
Upcoming birthdays
Maria Yane... - 25 Apr - Leave a message
Carmen Gar... - 5 May - Leave a message

Games! Challenge your friends


Gems Hexic Revisted

Bear & Cat

Bubble Shooter
Play now

Updated friends' profiles


Mak

Jose Luiz Dias

Mareio Lazzaro

~**Ο/Η ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ4.

ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣApril 15, 2010 at 4:01pm
Θέμα: ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ.......ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ,ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ http://www.facebook..com/l/c1f41;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_9049.html ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=386613647901&mid=2310bfaG3dd6e022G1342019G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Η εβδομάδα στο sync.gr :
Φίλε/η stamatios δες τι "έπαιξε" περισσότερο στα Ελληνικά blogs την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με όσα κατέγραψε το sync.gr.
Αν χρειάζεσαι ένα οδηγό για να κάνεις το blog σου καλύτερο, ποιοτικότερο, και με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις εγγραφή στο Blogger's Manual. To νέο Newsletter του sync.gr έρχεται κάθε εβδομάδα στο email σου, και σου δίνει οδηγίες, τεχνικές, και πρακτικές συμβουλές για καλύτερο blogging, και μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό σου. Κάνε εγγραφή δωρεάν τώρα!
Δημοφιλή videosΤα 5 videos που έπαιξαν πιό πολύ στα Ελληνικά blogs αυτή την εβδομάδα ήταν:ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρρικανούς στην οδο ΕρμούΚυνηγητό και ξύλο στους δρόμους της Αθήνας ανάμεσα σε έμπορους (ή κατ' άλλους "έμπορους" εθνικιστές) και μαύρους μικροπωλητές της οδού Ερμού. To έπαιξαν συνολικά 61 blogs.Δες το video κα τα blogs που το έπαιξαν.Robbie Maddison jumps Red Bull in grecce@ korinthos istmos!!!O κασκαντέρ Robbie Maddison κάνει ένα παράτολμο άλμα με τη μηχανή του πάνω από τον ισθμό της Κορίνθου, και παίζουν το video 33 blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.Atyxima.Στο φεστιβάλ ράλυ στο Πολυδένδρι γίνεται ατύχημα με αυτοκίνητο που βγαίνει από την πορεία του. Το έπαιξαν 200 blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.panousis in tatianaΟ Τζίμης Πανούσης δίνει "συνέντευξη" στην Τατιάνα για σεξουαλικά όργια με τον Πάγκαλο - τρελό γέλιο. Σε 17 blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν. Δες εδώ όλα τα δημοφιλή video της εβδομάδας, αλλά και συνολικά.
Το Top 10 των Ελληνικών blogsΓια την εβδομάδα που πέρασε. Σε παρένθεση ο αριθμός των links προς αυτά.1. troktiko (852) 2. taxalia (447)3. ANTI WEBLOG (379)4. olympia.gr (294)5. Indymedia (294)6. PRESS-GR.blogspot.com (293)7. fimotro (292)8. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (292)9. TVXS.gr (292)10. NewsTime (282)Δες τη λίστα με το Top 100 των blogs όπως τα αξιολογεί το sync.gr
Νέες Κατοχυρώσεις53 Ελληνικά blogs ακολούθησαν τη διαδικασία "κατοχύρωσης" στο sync.gr τις τελευταίες 7 ημέρες. Μια διαδικασία που βεβαιώνει με αξιόπιστο τρόπο ότι ένα μέλος του sync.gr είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης ενός blog. Ο ίδιος μετά μπορεί να παρέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το blog του στους επισκέπτες του sync.gr, αλλά και να επικοινωνούν οι τελευταίοι με αυτόν για θέματα του blog του.Αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί η διαδικασία κατοχύρωσης ενός blog διάβασε εδώ. Αν έχεις κάποιο δικό σου blog και δεν το έχεις κατοχυρώσει ακόμα, ακολούθησε εδώ τις οδηγίες. Είναι απλό και γρήγορο.
Κάνε μας Follow στο Twitter - Share this: sync you!
Λαμβάνεις αυτό το μήνυμα επειδή έχεις γραφτεί μέλος στο sync.gr κάνοντας χρήση του email σου.Διαγραφή snstam@gmail.com από τη λίστα Προώθησε το σε φίλο Ενημέρωσε τα Στοιχεία σου .-

~**
Ο/Η ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ4.

ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣApril 12, 2010 at 1:20pm
Θέμα: ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ....ΑΙΣΧΟΣ,ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩhttp://www.facebook.com/l/ae525;www.youtube.com/watch?v=dCawROkAZ3w&feature=channelΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ,ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑ 72 ΧΡΟΝΟ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ....ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.......ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΤΟ 45 ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑhttp://www.facebook.com/l/ae525;webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=0_g_z_wn_j_p_uwxw%3dΜΑΡΤΥΡΕΣ????ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ????ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ,ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ,<Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ>,ΚΑΙ ....ΘΥΜΑΤΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΗΤΑΝ <ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ>,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ....ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.....ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.....ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ .....ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ???ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ????ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ.....ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΕΤΟ,ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΑΣ,Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ,ΟΔΕΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΚΡΙΣΗΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ,ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ,ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,1.ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ http://www.facebook.com/l/ae525;webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=0_g_z_wn_j_p_uwxw%3d. ΣΤΟ FACEBOOK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ[ΔΥΣΤΥΧΩΣ]http://www.facebook.com/pages/ANT1/56484855901?v=wall 3. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΙΛ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ,ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣΕΔΩ ΤΟ ΜΑΙΛ info@esiea.gr < info@esiea.gr > ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝΒΟΗΘΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ....ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΠΟΥ ,ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ 3 ΒΟΛΙΑ ΣΑΣΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=378784274526&mid=22d8845G3dd6e022G132897cG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Δημήτριος Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Δημήτριος ΜητρόπουλοςApril 12, 2010 at 1:01pm
Θέμα: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες.Στα ΕΠΑΛ (σ.σ. οι μαθητές των λυκείων αυτών είναι 16-18 χρονόν, δηλ. σχεδόν ενήλικοι) υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο.Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές.Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο. Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται , κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά.Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για όλους:Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί. Κι αυτοί το ίδιο λένε, ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν:Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας.Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας. Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά!!!!! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί!Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα. Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία. Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου.Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα – δήθεν μειονοτήτων – μέσα στην ίδια μας τη χώρα;Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια:Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας! Με τα αυτιά μου το άκουσα.Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.Ιθαγένεια μόνο σε ομογενείς, σε κανέναν άλλο.Μ. Ι. Κ.Καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά.Δελτίο των 11
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1124079519319&mid=22d83d1G3dd6e022G1328645G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣApril 12, 2010 at 12:09pm
Θέμα: ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΥ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΉΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ : 12 / 04 / 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΛΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Κ. ΦΑΝΗ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΡΩΝ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ ΣΕ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ Κ ΑΓΓΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕTEΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΣΤ'ΑμεΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΎΝ.ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΉΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑμεΑ Κ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Σ'ΟΛΑ Τ'ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ Κ ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ,ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ και ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 7.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΌΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤO ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ 1η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ (ΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΤΙΛΙΕΡΗ) ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ.Αλλά κ με τον ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ Β. ΤΟΥΝΤΑ.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1392144919316&mid=22d810eG3dd6e022G13283f3G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.

Antenna SatelliteDecember 31, 1969 at 4:00pm
(χωρίς θέμα)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1383025226165&mid=22d63e5G3dd6e022G1326ea0G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Xartopontikas1954 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Apo oti vlepw kai alloi miloun gia to alarm. Esteila mail sto hamomilaki.mporeis na miliseis me Google gia to thema sto link pou mou evgale .Des to amesws file mou : http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://hamomilaki.livepage.gr/favicon.ico&client=googlechrome&hl=el edw einai to stop sto blog sou:http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html Kali vdomada.Konstantinos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Xartopontikas1954/ .-

~** Ιστότοποι
Επιβεβαίωση
arfara-messinias-stamos.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
arfara-messinia-stamos.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
snsarfara.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
snsstamoskal.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com
Επαλήθευση ιστότοπου
https://www.google.com/webmasters/tools/verification?hl=el&siteUrl=http%3A%2F%2Fwww.sync.gr%2Fstamos1%2F
Επαλήθευση ιστότοπου
window["tblgrid"] = new wmt.common.display.Table(
"https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl\x3del\x26siteUrl\x3dhttp%3A%2F%2Fwww.sync.gr%2Fstamos1%2F\x26mesd\x3deyJtdCI6Ik5FRURTX1ZFUklGSUNBVElPTiIsImN0IjoxMjcxMzM5NDUxNzEyLCJwcyI6WyJodHRwOi8vd3d3LnN5bmMuZ3Ivc3RhbW9zMS8iLCIvd2VibWFzdGVycy90b29scy92ZXJpZmljYXRpb24%2FaGw9ZWwmc2l0ZVVybD1odHRwJTNBJTJGJTJGd3d3LnN5bmMuZ3IlMkZzdGFtb3MxJTJGIl19",
"grid.sortBy",
"grid.currentOrder");

Διαγραφή
wmt.common.display.buttons.createNavigationButton(
"\u0394\u03b9\u03b1\u03b3\u03c1\u03b1\u03c6\u03ae",
document.getElementById("siteRemoval"),
"javascript:deletesitesform.submit()");

~**Προσφορά συμβουλευτικής από
Ασφαλής περιήγηση
Σελίδα διαγνωστικών για hamomilaki.livepage.gr
Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του ιστoτόπου hamomilaki.livepage.gr;
Αυτός ο ιστότοπος δεν αναφέρεται αυτήν τη στιγμή ως ύποπτος.
Τι συνέβη όταν η Google επισκέφθηκε αυτόν τον ιστότοπο;
Η Google δεν έχει επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο τις τελευταίες 90 ημέρες.
Αυτός ο ιστότοπος έχει λειτουργήσει ως ενδιάμεσος, με αποτέλεσμα την περαιτέρω διάδοση κακόβουλων προγραμμάτων;
Τις τελευταίες 90 ημέρες, ο ιστότοπος hamomilaki.livepage.gr δεν φάνηκε να λειτουργεί ως ενδιάμεσος για τη μόλυνση τοποθεσιών.
Αυτός ο ιστότοπος έχει φιλοξενήσει κακόβουλο λογισμικό;
Όχι, αυτός ο ιστότοπος δεν έχει φιλοξενήσει κακόβουλο λογισμικό τις τελευταίες 90 ημέρες.
Επόμενα βήματα:
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα.
Αν είστε ο κάτοχος αυτού του ιστοτόπου, μπορείτε να ζητήσετε την εξέταση του ιστοτόπου σας με τα Εργαλεία για Webmasters Google. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία της εξέτασης είναι διαθέσιμες στο Κέντρο βοήθειας για τα Εργαλεία για Webmasters Google
Updated 5 hours ago .-

~**Fw: Ypopto logismiko‏
Από:
dinosnellie@msn.com
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 1:34:00 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Stamo sorry pou to evala dimosia. Meta proseksa to e-mail sou. Kali vdomada
Konstantinos Floridis (Xartopontikas)
From: dinosnellie@msn.com
Sent: Monday, April 12, 2010 1:19 AM
To: hamomilaki@hotmail.com
Cc: hamomilaki Nobilis ; χαμομηλάκι hamomilaki (new e-address)
Subject: Ypopto logismiko
Episkeftika to blog snsstamoskal.blogspot.com kai o Google Chrome me parempodise legontas oti to blog kai to Hamomilaki.livepage.gr filoksenoun kakovoula programmata.
Sou koinopoiw to link tis anaforas gia na xeiristeis to thema
http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://hamomilaki.livepage.gr/favicon.ico&client=googlechrome&hl=el
Akoloythei to apagoreutiko
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html
Eidopoiise kai tous xristes tou blog snsstamos
K.Floridis

~**Ο/Η 'Skorpideas Fotis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Skorpideas Fotis kai Filoi.

'Skorpideas FotisApril 11, 2010 at 10:55am
Θέμα: GIA TA MELAXRINA MERAKIA.....NEW SONG LEZAS-SKORPIDEAS
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1345469651248&ref=mf STIXOI-SKORPIDEAS-DJKOSTAKIS MOUSIKI-LEZASELPIZW NA SAS ARESEI ....
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=426057229664&mid=22c4dbbG3dd6e022G131fa6dG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Konstantinos Manikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΔ Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.

Konstantinos ManikasApril 11, 2010 at 1:20pm
Θέμα: Οι τελευταίες αναρτήσεις μας
ΝΔ - Από την αποτίμηση στον αφορισμό.... http://www.facebook.com/l/65e4f;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html Στο σταυροδρόμι.... http://www.facebook.com/l/65e4f;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/04/blog-post_09.htmlCayenne , μοντέλα και Ελληνική εκπαίδευση http://www.facebook.com/l/65e4f;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/04/cayenne.html
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1378330308783&mid=22c4e26G56358b7cG1b8a1e5G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~**Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςApril 11, 2010 at 12:13pm
Θέμα: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β'
Η γένεση των Ελλήνων Αυτή είναι η γενεαλογία της ελληνικής φυλής, αυτή είναι η αγαθογονία που συντελείται στην κορυφή του Παρνασσού αμέσως μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Είναι η περίοδος που εμφανίζονται στο προσκήνιο της ιστορίας, οι Αιολείς, οι Δωριείς, οι Ίωνες. οι Αχαιοί, οι Θεσσαλοί, οι Μακεδόνες και οι Κρήτες.Εγγονός του Λώρου, του υιού του Δευκαλίωνος, είναι ο Αστερίας ο οποίος βασίλευσε στην Κρήτη. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Ζεύς υπό μορφή πάλλευκου ταύρου, απήγαγε την Ευρώπη και μεταφέροντας την στην πλάτη του έφθασε στην Κρήτη. Εκεί την κατέστησε μητέρα του Μίνωος, του Ραδαμάνθεως και του Σαρπηδόνος και κατόπιν την νύμφευσε με τον βασιλέα της νήσου Αστέρια, που ήταν τρισέγγονος του Δευκαλίωνος. Ο υιός που γεννήθηκε από τον Μίνωα ονομάστηκε και πάλι Δευκαλίων. Η λέξη Μίνωα, με αφομοίωση του (α) εις (ε), μετατρέπεται σε Μι- νώε. Η λέξη νώε προέρχεται από το νωί, που είναι ποιητικός τύπος του νω, και κατά την αττική-ιωνική διάλεκτο σημαίνει, εμείς οι δύο. Νώι δέ χαζώμεσθα, Διός δ' άλεώμεθα μηνιν. Και εμείς οι δύο (ο Αρης και η Αθηνά) να φύγουμε, του Διός η οργή μην μας πλακώσει. (Ιλιάς, 5, 34)ΜΙΝΩΑΣ: Υιός του Δία και της Ευρώπης. Αδελφός του Ραδαμάνθυ και του Σαρπηδόνα. Διαδέχτηκε τον βασιλιά της Κρήτης τον Αστερίωνα. Απέκτησε μεγάλη φήμη σαν σοφός βασιλιάς, δίκαιος και για την επιβολή των νόμων που παρελάμβανε (κάθε 9 χρόνια στο βουνό Ίδη) από τον ίδιο τον Δία.ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ: Γεννήθηκε από το σπέρμα του Ήφαιστου που έπεσε πάνω στον μηρό της Αθηνάς η οποία το σκούπισε με τα μαλλιά της και μετά το το έριξε στην γη, από την οποία σε κανονικό χρονικό διάστημα βγήκε ο Εριχθόνιος.ΜΑΚΕΔΝΟΣ: (γενάρχης των Μακεδόνων. Μακεδνός= ευμήκης, ψηλός, μακρής) Υιός του Διός και της Αιθρίας, κόρης του Δευκαλίωνος.ΕΛΛΗΝΑΣ: Υιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας. Είχε τρεις υιούς, τον Αίολο, τον Δώρο και τον Ξούθο.ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Υιός της Γαίας. Ο πρώτος αυτόχθων βασιλιάς της Αττικής, ήρωας και πρόγονος των Αθηναίων.ΩΓΥΓΟΣ (ή ΩΓΥΓΗΣ): Ο πρώτος βασιλιάς και πατέρας της ανθρωπότητας. Στα χρόνια του έγινε ο πρώτος μεγάλος κατακλυσμός που φέρει το όνομά του.ΠΕΛΑΣΓΟΣ: (Ο γενάρχης των Πελασγών, του αρχαιότερου λαού της Ελλάδας) Κατά μία παράδοση είναι υιός του Δία και της Νιόβης, πρώτος βασιλιάς της Αρκαδίας, κατά μία άλλη είναι βασιλιάς του Αργους και κατά την τρίτη υιός του Ποσειδώνα, αδελφός του Αχαιού και του Φθίου. Ο Πελασγός κατά τον Αρκαδικό μύθο που αναφέρει ο Απολλώνιος ο Ρόδιος "ανεδύθη από την γη" και έγινε γενάρχης των ανθρώπων "πριν από την εμφάνιση της Σελήνης". Γι' αυτό οι Αρκάδες εθεωρούντο "Προσέληνοι" ή Προσεληναίοι*ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Υιός του Βήλου και της Αγχινόης. Δίδυμος αδελφός του Δαναού και ενώ ο αδελφός του πήρε στο μερίδιό του την Λιβύη, αυτός πήρε την Αίγυπτο.*Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, βάσει των αστρονομικών δεδομένων που αναφέρει ο Νόνος (Α 176-197, Β654-659), η Σελήνη έγινε δορυφόρος της γης το 26.147 π.Χ..
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1315997534381&mid=22c5114G3dd6e022G131fbd9G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςDecember 31, 1969 at 4:00pm
(χωρίς θέμα)
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1385696597590&mid=22c530dG3dd6e022G131fcacG0&n_m=snstam@gmail.com

~**Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 11, 2010 at 1:35pm
Θέμα: hi
KALISPERA Apo oti mathame to facebbok ginete sindromitiko apo tis 1 avgoustou emeis kataferame kai ftiaksame to elliniko facebook kai einai tora epano kai entelos dorean mpeite tora mesa na to deite kai kante egrafi pes kai se filous sou na mpoune mesa na graftoune http://www.facebook.com/l/de2cd;lavrio.blogsite.org/facekai to kainourgio forum mas einai http://www.facebook.com/l/de2cd;lavrio.blogsite.org/forum
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1418514671014&mid=22c5d16G3dd6e022G1320113G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Η Elina σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός / Cyprus Red Cross Society ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=64657601732&mid=22c6014G56358b7cG1b8ac5dG6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=182455940002.

Enimerosi DiadiktioApril 11, 2010 at 7:20pm
Θέμα: ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ για τις γυναικες
ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ χωρις Κ-Α-Μ-Ι-Α μα Κ-Α-Μ-Ι-Α---- Υποχρέωση Σταθερο τηλέφωνο σε 2 ΛΕΠΤΑΜε λίγα ΚΛΙΚΣ..... καντε το να χτυπά με προώθηση στο κινητό σαςΔΥΟ ΜΗΝΕΣ εντελως δωρεαν... ΑΝ δε σας αρεσει απλά.....το αφηνετε...η προσφορα ΓΙΑ τα ΜΕΛΗ μας μονο εδω http://www.facebook.com/l/ae525;www.viva.gr/halkida
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1389318169497&mid=22c8666G3dd6e022G13213a4G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η skoulikifanclub σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - σας ευχαριστουμε εκ των προτερων- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/skoulikifanclub/ .-

~**Ομοφυλοφιλία και Ψυχανάλυση 18+ & ΑΘΗΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Μια πρωτότυπη θεατρική και εικαστική παρέμβαση στην καλλιτεχνική σκηνή της Αθήνας‏
Από:
x x (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 12:41:12 μμ
Προς:
Ομοφυλοφιλία και Ψυχανάλυση 18+
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/18.html

ΑΘΗΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Μια πρωτότυπη θεατρική και εικαστική παρέμβαση στην καλλιτεχνική σκηνή της Αθήνας
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/blog-post_11.html .-

~**Ο/Η Michalis Kalopedis έστειλε μήνυμα στα μέλη του KiprosTV - Supporting the Arts & Culture of Cyprus.

Michalis KalopedisApril 12, 2010 at 1:56am
Θέμα: New video: Launch Party
Hey everyone - A video with scenes from the KiprosTV launch party is now available. More to follow! :)

http://www.facebook.com/l/ae525;www.kipros.tv/2010/04/12/kiprostv-launch-greek/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1110614662014&mid=22cde7cG3dd6e022G1322d5fG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**[athenians] QUIXOTIC GUN‏
Από:
athenians@yahoogroups.com εκ μέρους giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 9:45:10 πμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Fourth Reich has just awarded PM George Papandreou a gun. Eurozone finance ministers approved a giant 30-billion-euro emergency aid mechanism for Greece on Sunday, a gun to be activated whenever Papandreou feels like. Together with at least 10 billion euros expected from the International Monetary Fund in the first year, it could add up to the biggest multilateral financial rescue ever attempted, 40 billion eiros.Venitis muses that Papandreou is a Don Quixote who is tilting at the windmills of speculators. Papaconstantinou is a Sancho Panza who helps Papandreou to attack imaginary kallikantzaroi. The quixotic adventures of Papandreou lead nowhere, because he is surrounded by Graecokleptocrats who play farces on him. The cruel practical jokes eventually will lead Don Quixote to a great melancholy. Papandreou warns speculators that a loaded gun is on the table, stressing that activation of the EU support mechanism for the Greek economy is not Greece's first choice but if it is needed, it is there. Papandreou claims he has not lost a minute in the effort to bring Greece out of the quagmire that it was led to by mistakes, omissions, and decades-long mentalities.Papandreou asserts the big wager is dual, to best make use of the country's inexhaustible potential for the production of wealth, but also to distribute that wealth fairly. But Venitis notes fair distribution means playing Robin Hood, robbing producers with high taxes, a sure way for Greece to go belly up!Papandreou declares that with Sunday's decision, Europe sends a very clear message that no one, any longer, can play with our common currency, no one can play with our common fate. Greece needs to borrow about 11 billion euros by the end of May to refinance maturing debt and interest charges. Its overall 2010 borrowing requirement is 53 billion euros.IMF chief, Dominique Strauss-Kahn, points out the IMF is ready to provide help, through a multi-year standby loan arrangement, and is set to hold talks with Greek, EU and European Central Bank officials in Brussels on April 12. Finance Eurocommissar Olli Rehn notes the 3-year euro zone loans would carry an interest rate of about 5%, well below current market rates of about 7.3%. That responds to Greece's appeal to be able to borrow at rates closer to its peers in the currency area.Venitis asserts that Greece can easily pay its debt by selling its assets, such as land owned by the government, forests, islands, postoffice, colleges, state buildings, public TV stations, public radio stations, highways, ports, airports, state hospitals, mines, offshore drilling, and many other public services. Everything should be privatized. 90% of public jobs should be eliminated, because they are just sinecures, created in exchange for votes!Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.The huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! It is the first time that every Greek is realizing that after years of Graecokleptocracy, it's time to fight back Graecokleptocrats. It's the only hopeful sign, actually. Greece has no choice but to reinvent itself. Reinventing Greece and cleaning up after years of Graecokleptocracy, however, is going to be a task worthy of Hercules. The time has come to pay the bill. And paying that bill, with the economy in the middle of a recession, is going to hurt. Nominal unemployment rate has hit 12%, and the real unemployment rate calculated by Basil Venitis is 25%!No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel of Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! The average Greek citizen, forced to accept inferior public services or pay bribes to get around them, is understandably not inclined to pay his or her fair share of taxes. This problem is compounded by a tax system that is arcane, vague, and quite punitive for those who are not prepared to dodge or bribe the tax inspectors, a service that the affluent take disproportionate advantage of. Greece's debt troubles herald a domino of sovereign defaults in eurozone that could derail an economic recovery. Venitis points out PIGS(Portugal, Italy, Greece, and Spain) account for half the debt of eurozone. PIGS are indeed piggy slave States that create many problems for Fourth Reich(EU), demanding high proportions of the Cohesion Fund, playing dirty games, encouraging political corruption, and spreading the cancer of socialism. Lazy pigs enjoy dolce vita and expect hard-working Britons and Germans to support them! Pigs come to the trough all time!Venitis notes that Fourth Reich(EU) decided to become the bailout reich, a free-ride area where entitlement spending in PIGS is underwritten by North Fourthreichian taxpayers. Euro will stabilize in the short-term, as investors face reduced uncertainty. However, this locks Fourth Reich on a trajectory to gradual monetary collapse, the path currently being followed by the dollar. Eurogroup chairman Jean-Claude Juncker, premier of Luxembourg, points out the hard-working taxpayers of North eurozone refuse to subsidize the socialistic laziness and dolce vita of South eurozone.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 81
Visit Your Group

~** [athenians] VATWARRIORS AND VATWORRIERS‏
Από:
hrh.david (hrh.david@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 4:44:39 μμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Basil Venitis asserts that VAT and kleptocracy are two good reasons to secede from Fourth Reich(EU) now. Vatstruck Fourthreichians are looking for a Moses to liberate them from the yoke of Brussels. They have to do it now, before a new imposed treaty between Eurokleptocrats tie their hands forever. Californians and Texans want to secede from USA, but Uncle Sam does not allow it. The same thing might happen with Britons and Greeks. Infinite infinitesimal amendments to treaties might accumulate over time, leading to huge changes of original intent, enslaving all Fourthreichians to antivenitist Brussels forever!Venitis asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why Vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. Refusing to pay VAT is a heroic act. Vatwar is here to stay until VAT is abolished.VAT, aka kleptocrat's grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many venitists to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich!Vatmonger Eurokleptocrats declare that Fourth Reich aid to Third World is a manifestation of Fourth Reich's benevolence! To whom vatbuster Basil Venitis replies: It's not yours to give! Antivenitist Eurokleptocrats cannot understand how much it hurts when a poor vatstruck Greek mother who cannot pay the rent and feed her children learns that the VAT money she pays goes to motherfucker cacodemon kleptocrats of Third World! Arafat's widow inherited two billion euros; that's Fourth Reich aid money Yasser Arafat stole from the Palestinian people! Most Fourth Reich aid money finds its way to the secret offshore accounts of kleptocrats and the laps of terrorists. This is Euromalevolence, pure and simple! Allons enfants de la Patrie!The imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time.Greeks are at war against their government over VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. Lysistrata has convinced Greek women to not give birth to more vatstrucks! Yes, Greek women have stopped producing babies until VAT is abolished! This is the second strike organized by Lysistrata. The original strike organized by Lysistrata was the sex refusal until the war is over. Now women will give sex, but no babies! If vatmonger Graecokleptocrats want to have offspring, they must abolish VAT, pure and simple!Vatstrucks are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a vatmonger republic. Mahatma Gandhi's said we should be the change we want to see. Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Vatsruckss instinctively understand this which is why grassroots of resistance to VAT are leading to a Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity. Most Herculean tasks of Global Tax Revolt begin with Hercules getting orders from a hidden tape recorder and an envelope of photos of vatmongers and information which explains the war against VAT. The tape always begins with "Good Morning Hercules", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it", with a brief explanation of the goal of the mission against VAT, along with a reminder that "as always, should you or any of your force be caught or killed, Baz will disavow any knowledge of your actions. At the end of the tape's instructions, Hercules is notified "this tape will self-destruct in five seconds", and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed.Venitis notes that revolt against vatmongers follows a dozen heroic strategies:1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to.2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items. 3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid.4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference.5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts.6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government.7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer.8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller.9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT.10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT.11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians.12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.A call to arms! The global vatwar has errupted. Venitis points out vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill:* We shall fight VAT on the seas and shores.* We shall fight VAT with growing confidence and growing strength.* We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe.* We shall fight VAT on the beaches.* We shall fight VAT on the shopping grounds.* We shall fight VAT in the markets and the streets.* We shall fight VAT in the shops. * We shall never surrender to vatmongers.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 78
Visit Your Group

~**The Unknown History of Skopje - Identity of Skopje's inhabitants during 15th-16th Century‏
Από:
History Of Macedonia Press (historyblog.macedonia@gmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 4:34:09 μμ
Προς:
snstam@gmail.com ; snstam@gmail.com
History Of Macedonia - Ιστορία της Μακεδονίας

H Άγνωστη Ιστορία των Σκοπίων – Η ταυτότητα των κατοίκων των Σκοπίων του 15ου και 16ου αιώνα
Στα διασωθέντα Οθωμανικά έγγραφα του 15ου και 16ου αιώνα,η πλειοψηφία των κάτοικων των Σκοπίων προσδιόριζαν τους εαυτούς τους κυρίως ως Βαρνταριώτες, Αλβανούς, Τουρκομάνους, Καραμανλίδες, Κούρδους και ποτέ ως Μακεδόνες.
Η Ιστορία της πόλεως των Σκοπίων κατά την διάρκεια της Οθωμανικής Περιόδου, παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος της άγνωστη. Ελάχιστες έρευνες έχουν γίνει για την Δημογραφική και Πολιτική κατάσταση της πόλεως εκείνη την περίοδο. Αυτές που ξεχωρίζουν είναι του Τούρκου Ακαδημαϊκού Ιναλτσίκ και του Ιστορικού Φρένκελ.
Στην έρευνα του τελευταίου, μέσα από Οθωμανικά έγγραφα που αναφέρονται σε Οθωμανικούς φόρους περιουσίας και διάφορα συμβόλαια σχετικά με εισοδήματα και ιδιοκτησίες της περιόδου 1450-1550, μπορούμε να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για την ταυτότητα των κατοίκων της πόλεως των Σκοπίων. Τα Σκόπια της συγκεκριμένης περιόδου περιλαμβάνουν ένα πλήθος ανθρώπων από διαφορετικές εθνότητες, όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι οι Οθωμανοί Τούρκοι (Δείτε σχετικό πίνακα παρακάτω) . Ανάμεσα τους βρίσκονται αρκετοί με ρίζες από την μακρινή Ανατολία. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως υπάρχει ένα ποσοστό Μουσουλμάνων κατοίκων των Σκοπίων που αυτοπροσδιορίζονται ως Κούρδοι (Kurd), Tουρκομάνοι (Danishmend), Καραμανλίδες (Karamanli) και με άλλους Γεωγραφικούς προσδιορισμούς από πόλεις της Ανατολίας. (Konyali, Bagdad, Kayserili, Bolulu, Saruhanli κ.α.).
H συνέχεια του άρθρου στο History-of-Macedonia.com .-

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο beneas13 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα Σταμάτη,Χριστός Ανέστη ! Χρόνια Πολλά σ' εσένα και στην οικογένειά σου !- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/beneas13/ .-

~** Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Enimerosi DiadiktioApril 12, 2010 at 4:57am
Θέμα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
σε ΡΟΖ DVDΤο ρανρτεβου κλειστικε........................... ΜΟΝΟ Στο http://www.facebook.com/l/ae525;news24.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1113201207691&mid=22d12f0G3dd6e022G13242b4G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**Ο/Η Evangelia Kekeleki έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στα προϊόντα ΦΑΓΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.

Evangelia KekelekiApril 12, 2010 at 4:46am
Θέμα: DOLCETA
Ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές.Μια νέα θεματική ενότητα στο εργαλείο ενημέρωσης για τους Καταναλωτές http://www.facebook.com/l/b1157;kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1221&Itemid=98
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1308814555249&mid=22d1241G56358b7cG1b8f6bbG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~**Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.

Antenna SatelliteApril 12, 2010 at 7:11am
Θέμα: ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18/4
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4 ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 SATELLITE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 PACIFIC ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 04.00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1424395092030&mid=22d45d5G3dd6e022G1325c43G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**
[capitalistsforever] EPPUR SI MUOVE!
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους toparb (toparb@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 5:28:10 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes.One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately.The government has the opposite of the Midas touch. This has been observed over and over by the reduced quality and rising prices in every private industry in which it entangles itself. Yet somehow people still seem willing, even eager, to relinquish to government control the most important and sensitive portions of our economy and society. Education, healthcare, and energy are all unfortunate examples of industries that are far too important to be left to government control when it is the market that has the golden touch.Venitis asserts that EU antitrust has been transformed into a terrorist religion, which relies on pseudoeconomic theories that bestow a veneer of objectivity and credibility on EU law enforcement practices that actually rely on antivenitism, hunch, whim, and blackmail. On all EU antitrust cases, from mergers to price fixing, arbitrary antitrust laws lead to ill-informed juries and bureaucratic abuse. Those laws also create a perverse incentive for entrepreneurs to hold down sales volume, stop innovation, and avoid improvements in price, quality, and service; otherwise, such entrepreneurs could become the next targets of the antitrust terrorists.Galileo muttered the phrase Eppur si muove, And yet it moves, after being forced to recant in 1633, before the Inquisition, his belief that the Earth moves around the Sun. Similarly the new inquisition of regulators force executives to admit something they did not do, in order to get smaller penalties. Eppur si muove!Venitis claims that European antitrust laws lead to huge corruption, because government officials ask for kickbacks in order to erase the alleged violation. The standard kickback in EU is 10% of the erased penalty! Many Greek officials were caught on tape asking for the corrupt tithe! Many European political parties make up their election expenses from kickbacks on antitrust cases! This is the worst possible blackmail, where tiptop ethical companies are held hostage by European kleptocrats. Eppur si muove!Venitis asserts that European antitrust law is wielded most often by favor-seeking businessmen and their kleptocrat allies. Instead of focusing on new and better products, disgruntled rivals try to exploit the law by consorting with kleptocrats. EU officials routinely direct antitrust regulators to bend the rules in pursuit of political ends. In reality, the threat of abusive EC power is far larger than the threat of oligopoly. Eppur si muove!Basil Venitis claims there is an Antitrust Armageddon in Europe between tiptop companies and the Eldorado of Underworld(EU). Eurokleptocrats are willing to do anything in order to get kickbacks from industry leaders. The European antitrust laws have the unfortunate consequence of harming Europeans by chilling innovation and discouraging competition. Instead of protecting competition, EU laws protect competitors who give kickbacks to kleptocrats! Kickback is the lubricant that allows a European industry to run smoothly! No European machinery can run without lubricant! Eppur si muove!Venitis points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 76
Visit Your Group

~** Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια This email was sent by Zoosk. Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

~** ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ‏:

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ CRYPTON O SUPER TSOUTSOUNEROS, ME TO SUPER ΣΚΛΗΡΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΩΝ 44.444 GB Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πρακτορείου μοντέλων που εκδίδει όλες τις Τζούλιες, μετά τις τελευταίες αποτυχίες του επικίνδυνου βλακός, που φέρει το ψευδώνυμο "Χρυσοτροχιστής", ο εκ των ηγετών της Επαναστατικής Οργάνωσης των "TSOUTSOUNEROS", ο θρυλικός Super Tsoutsouneros, μόλις άκουσε ότι ο βλαξ ανακάλυψε τον σκληρό δίσκο του "Επαναστατικού Αγώνα", έλαβε υπό μάλης το Super Σκληρό Τσουτσούνι των 44.444 GB και αναχώρησε αίφνις, για τον κρυφό εξωπλανήτη CRYPTON.Ο και Χρυσαργυρώνητος, συνεχίζει να ψάχνει καλαμιές σε μονοκατοικίες της Εκάλης, αλλά δυστυχώς, ακόμα και ο Κασιδόκωστας το γένος Λάτση, την έχει κοπανήσει σε χώρες μαγικές με άφθονα ξέκωλα χειμώνα-καλοκαίρι, για να ολοκληρώνει με τις γκόμενες και να κολάει ένσημα στη χαμένη στρατιωτική θητεία. Στη πρεμούρα του να παρουσιάσει έργο για να διασωθεί του Παγκάλου και να πιάσει τη πολυπόθητη βάση του 5, παραλίγο να συλλάβει και τη κόρη του Τζέφρι, που έπινε τον καπουτσίνο της στη πλατεία Κολωνακίου με τρεις χωροφυλάκους.Ο Super Tsoutsouneros, ενώ υπερίπτατο του Λυκαβητού, καθ οδόν προς τον εξωπλανήτη CRYPTON, πέταξε ένα δεμάτι με προκηρύξεις, στη καρδάρα του Χρυσοχοϊδη με τρεις οβίδες κάτουρο ΑΆΆ΄, και ξεκαθάριζε, ότι οποιοδήποτε τσουτσούνι κι αν εμφανίσει ο αποτυχημένος, δεν θα είναι των Tsoutsouneros, αλλά πλαστογραφία του φλώρου Άδωνις.Εμένα, τέλος, όπως μου είπε ο Super Tsoutsouneros, θα επιστρέψει γρήγορα, και θα οργανώσει τις τοποθετήσεις των ουρολογικών βομβών με τους συντρόφους του, εναντίον όλων των γνωστών στόχων του σάπιου καθεστώτος των λήσταρχων του Τζέφρι,και έκλεισε με τη μαχητική φράση,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ===================================================================
Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΙ' Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ!!!
========================================================
ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS" - 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, 2 ΓΙΑΦΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ 6 ΠΙΟ ΒΑΘΙΩΝ ΛΑΡΥΓΓΙΩΝ, ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕ Ο ΤΖΕΦΡΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ==================================================================================
ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!! >>>> Παρέμβαση εισαγγελέα για το «μαϊμού» βιογραφικό του καθηγητή της Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/ .-

~**Ο/Η Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του Savvidis Stavros-FAN CLUB No 2-- ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.

Savvidis StavrosApril 12, 2010 at 4:27am
Θέμα: ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ, ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live
Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η , 14 Μ Α Ι Ο Υ 2010.ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ, ΤΟ Α Κ Ρ Ι Τ ΑΣ PALACE Live, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ..(ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ)- Θ Ε Ο Δ Ο Σ Ι Α Δ Η Σ ΚΩΣΤΑΣ-ΙΟ Ρ Δ Α Ν Ι Δ Η Σ ΜΠΑΜΠΗΣ - Ν Ι Κ Ο Λ Α Ι Δ Η Σ ΣΤΑΘΗΣ - Π Α Ρ Χ Α Ρ Ι Δ Η Σ ΑΛΕΞΗΣ- Π Ο Υ Τ Α Κ Ι Δ Η Σ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ Σ Α Β Β Ι Δ Η Σ. ΣΤΗΝ ΛΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ . Ο Τ Σ Α Χ Ο Υ Ρ Ι Δ Η Σ ΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Σ Α Ν Ι Δ Η Σ..ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ!!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1393156037984&mid=22d1137G56358b7cG1b8f638G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~**Ο/Η Matina Psihogyioy έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=46699417870.

Matina PsihogyioyApril 12, 2010 at 4:10am
Θέμα: Mονεμβασία
Μονεμβασιά: Τόπος ΜυστικιστικόςΗ Καστρόπολη! http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=61532002526&ref=mf
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1261829432924&mid=22d0079G3dd6e022G13239faG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** ΑΠΟ Το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


Καληνύχτα σας και... Δόξα τω Θεώ!!

Η θυσία των γυναικών της Νάουσας το 1822

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [del.icio.us]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [Flickr]

Καληνύχτα σας και... Δόξα τω Θεώ!!
Posted: 11 Apr 2010 11:24 AM PDT

Matisse Open windowΜουσική: Μίκης ΘεοδωράκηςΣτίχοι: Ιάκωβος ΚαμπανέλληςΠρώτη εκτέλεση: Γιάννης ΠουλόπουλοςΆλλες ερμηνείες: Γρ. Μπιθικώτσης Κ. Σμοκοβίτης
Απ' το πρωί μες στη βροχήκαι μέσα στο λιοπύριγια μια μπουκιά κι ένα ποτήρικαι δόξα τω ΘεώΠαράθυρο για τ' όνειροκι αυλή για το σεργιάνιο ίσκιος σου να μη σε φτάνεικαι δόξα τω ΘεώΠέτρα στην πέτρα ολημερίςχτίζω και δεν σε φτάνωήλιε μου πόσο είσαι πάνωκαι δόξα τω Θεώ
http://www.hamomilaki.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Η θυσία των γυναικών της Νάουσας το 1822
Posted: 11 Apr 2010 04:16 AM PDT
Το 1822 στο ολοκαύτωμα της Νάουσας, γυναίκες της πόλης προτιμούν να πέσουν μαζί με τα παιδιά τους στο ποτάμι της Αράπιτσας, παρά να πέσουν στα χέρια των Τούρκων.

Διαβάτη, στάσου με ευλάβεια στη μνήμη των νεκρών. Μέσα στο βάραθρο που ξανοίγεται μπροστά σου, βρήκαν ένδοξο και ηρωικό θάνατο οι γυναίκες και τα παιδιά της Νάουσας, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Ελληνικού έθνους, στις 22 Απριλίου 1822.
Τον Φεβρουάριο του 1822 οι Ναουσαίοι μαζί με τους οπλαρχηγούς Καρατάσο, Γάτσο και τον πρόκριτο Ζαφειράκη αιχμαλώτισαν την τουρκική φρουρά της Νάουσας και κήρυξαν την επανάσταση κατά των Τούρκων. Οι επαναστάτες μάλιστα νίκησαν τον τουρκικό στρατό του Κεχαγιά Μπέη που είχε 4000 άτομα στη μάχη κοντά στο μοναστήρι της Δίβρας. Ηταν μια συγκλονιστική μάχη. Για πρώτη φορά συγκροτημένος τουρκικός στρατός αναμετρήθηκε με ελληνικά σώματα και συνετρίβη.
Όμως ο πασάς της Θεσσαλονίκης Εμπού Λουμπούτ με 10.000 άνδρες ξεκίνησε να ξεπλύνει την ήττα του Κεχαγιά Μπέη.
Οι μάχες γύρω από τη Νάουσα ήταν συγκλονιστικές, ώσπου η πόλη έπεσε στις 10 Απριλίου 1822 και οι Τούρκοι την κατέστρεψαν ολοκληρωτικά.
Οι τελευταίοι υπερασπιστές σκοτώθηκαν στον πύργο του Ζαφειράκη και τα γυναικόπαιδα προτίμησαν να πέσουν από τον καταρράχτη της Αράπιτσας στο σημερινό χώρο θυσίας παρά να πέσουν στα χέρια των Τούρκων.

Στουμπάνους:Το άγαλμα της Ναουσαίας με τα παιδιά στην αγκαλιά της στο σημείο της θυσίας των γυναικών
«Αλαφιασμένες 13 νέες κοπέλες και μανούλες με μωρά στην αγκαλιά, μέσα απ τα χαλάσματα και τους καπνούς, τρέχουν προς τις ακρινές συνοικίες της πόλης με μια απεγνωσμένη κραυγή στο στόμα "στο βουνό, να σωθούμε"
Βγαίνουν στην εξοχή, σταματούν, η ανάσα κόβεται, τα πόδια τρέμουν, τα μωρά βαραίνουν στις αγκαλιές, μα η ελπίδα τις δίνει φτερά. Κοντεύουν στο γιοφύρι της Αράπιτσας, στους Στουμπάνους, ίσως προλάβουν να σωθούν.
Μα από μακριά ακούγεται σάλαγος, χλαλοή, ξεκαθαρίζει ποδοβολητό αλόγων, φωνές και βρισιές. Οι Τούρκοι Αχ Παναγιά μου θα τις προλάβουν. Κι ύστερα ξέρουν τι τις περιμένει ατίμωση και το σκλαβοπάζαρο. Η σκέψη τις τρελαίνει, πνίγονται. Ανασασμός μόνο ο θάνατος. Για μια στιγμή χαμένες, σταματάνε. Κάτω απ' τα πόδια τους με βουητό πέφτουν τα αφρισμένα νερά της Αράπιτσας. Είναι τα νερά τους. Από μικρές ο ήχος τους τις νανούριζε, τις συντρόφευε σ' όλες τις ώρες της ζωής τους, είναι κατάδικά τους, αγαπημένα, και ο θάνατος εδώ στην αφρισμένη τους δίνη θάναι γλυκός λυτρωμός.
Και ο χορός ξεκινά. Η πρώτη κοπέλα πέφτει και ακολουθούν κι άλλη, κι άλλη, σφίγγοντας στον κόρφο τους τα βρέφη και ζητώντας συγχώρεση απ' αυτά. Ο απανωτός γδούπος των κορμιών δένεται με τη βουή του καταρράχτη. Ο πόνος, ο λυγμός και το παράπονο πνίγεται, σβήνει στους αφρούς, μα ψηλά στον αέρα ανεβαίνουν ανάλαφρες οι ψυχές. Επιτέλους λεύτερες!
...
Οι Ναουσαίες δεν είναι πια μόνες. Στο χορό είναι πιασμένες Σουλιώτισσες, κόρες του Μωριά, της Μακεδονίας και της Θράκης. Γυναίκες των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών, της Κρήτης και της Κύπρου, γυναίκες της Μικρασίας και του Πόντου.
... »
Θάλεια Σαμαρά
Η πόλη της Νάουσας, το 1955 χαρακτηρίστηκε ως Ιερή πόλη για τους αγώνες και τις θυσίες της στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες, πλάι στο Μεσολόγγι, το Σούλι και το Αρκάδι.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρίστανται στις εκδηλώσεις για την 188η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, που κορυφώνονται σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου.
Πηγές:
e-naousa.gr
imathia.gr
http://www.hamomilaki.gr/

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [del.icio.us]
Posted: 10 Apr 2010 10:44 PM PDT

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [Flickr]
Posted: 10 Apr 2010 10:41 PM PDT
hamomilaki posted a photo:

Watch this video on Vimeo. Video created by Nama TVweb.
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now .-


~**









~**

~**"Συναγερμός" στο Facebook για την παιδεραστία

Μια βρετανική οργάνωση για την προστασία των παιδιών (Ceop), καλεί το Facebook να προσθέσει «δικλείδες ασφαλείας» στις σελίδες του, σε σχετικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον.Ο διάσημος διαδικτυακός τόπος, ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους, δέχθηκε πολλές επικρίσεις από την Ceop ειδικά μετά τη δολοφονία μιας έφηβης από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω του site.Η διοίκηση του Facebook, πάντως, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά τις συστάσεις και ότι εξετάζεται η περίπτωση της προσθήκης μιας εφαρμογής «συναγερμού», με σκοπό να μπορούν οι χρήστες να καταγγέλλουν άμεσα οτιδήποτε ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους σχετικά με την παιδεραστία। .-

~** ΣΟΚ!!! Βίασε και σκότωσε 9χρονη

Ένας άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 9χρονου κοριτσιού στη γερμανική πόλη Άιλενμπουργκ, κοντά στη Λειψία, ανακοινώθηκε σήμερα από τις διωκτικές αρχές. Το κοριτσάκι, ονόματι Κορίνα, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του την Τρίτη, μετά την έξοδό του για να παίξει με τους φίλους του. Το κορμί του βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε κοντινό ποτάμι.Ο ηλικίας 39 ετών δράστης, από την «ευρύτερη γειτονιά», συνελήφθη, όπως τονίζει η εφημερίδα Μπιλντ και επιβεβαιώνουν οι αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του και ανακρίνεται από την αστυνομία της Λειψίας. Ο άνδρας αυτός είχε εις βάρος του διάφορες καταδίκες κατά το παρελθόν, ποτέ όμως για κάποιο σεξουαλικό έγκλημα.Η δολοφονία της Μισέλ έρχεται ένα χρόνο μετά την ιστορία της 8χρονης Μισέλ, η οποία έπεσε θύμα παιδεραστή στη Λειψία, και της οποίας το πτώμα ανακαλύφθηκε μετά μισό χρόνο.

~** Βιασμός 12χρονης από 21χρονο Αλβανό στη Λήμνο

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λήμνου η καταγγελία για βιασμό μιας 12χρονης ανήλικης από έναν 21χρονο Αλβανό υπήκοο. Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε στο χωριό Παναγιά της Λήμνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μικρή είχε πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και την ώρα που επέστρεφε βρέθηκε μπροστά της ο 21χρονος, ο οποίος τηνοδήγησε με τη βία σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, όπου και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του.Η 12χρονη ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα της για τα όσα είχαν συμβεί, η οποία κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και λίγο αργότερα.......... ο Αλβανός συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η μικρή τον είχε γνωρίσει δυο ημέρες πριν και τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην οικοδομή και ότι δεν υπήρξε συνουσία. Μάλιστα θέλησε να «στηρίξει» τους ισχυρισμούς του ότι η μικρή τον γνώριζε, λέγοντας ότι υπάρχει ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου στη μνήμη του δικού της κινητού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ενώ θεωρείται βέβαιη η παραπομπή του στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.πηγή ventetta.blogspot.com

~** Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου Ο δράστης,

Γέχια Χουσεΐν το όνομά του, ήταν ιδιοκτήτης κουρείου. Το θύμα ένα 11χρονο αγόρι που μπήκε στο κατάστημα του βιαστή-δολοφόνου για ένα κούρεμα. Αφού το βίασε, ο δράστης δολοφόνησε το παιδί, το έκοψε σε κομμάτια και τα πέταξε έξω από την πόλη Σάνα, πρωτεύουσα της Υεμένης, όπου και διέμενε. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του τον Δεκέμβριο του 2008. Η εκτέλεσή του έγινε δημόσιο θέαμα αφού έτσι ορίζει ο νόμος στην Υεμένη.Οι δράστες κακουργημάτων που πρόκειται να εκτελεστούν διαπομπεύονται από το κοινό, στη συνέχεια τους ξαπλώνουν μπρούμυτα σε ένα χαλί και οπλίτης του Υεμενικού στρατού τους πυροβολεί από πίσω σημαδεύοντας την καρδιά. Οι φωτογραφίες από την εκτέλεση του δολοφόνου έχουν προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτή είναι η μοναδική τιμωρία που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους εγκλήματα και άλλοι την κρίνουν απάνθρωπη και βάναυση.πηγή cocktailnews

~** Βίντεο με "αρρωστημένες" πράξεις σε μωρά! Ανατριχιαστικό υλικό στην κατοχή δέκα παιδεραστών εντόπισαν οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες, σε πέντε πόλεις της χώρας. Στις αηδιαστικές εικόνες και τα βίντεο υπάρχουν ακόμα και παιδάκια μόλις λίγων μηνών ως οκτώ ετών, τα οποία κακοποιούνταν από ενηλίκους. Τα ηλεκτρονικά ίχνη των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Είχαν κατεβάσει στους υπολογιστές τους το αρρωστημένο υλικό από ιστοσελίδες του εξωτερικού, όμως προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το διακινούσαν.Σε ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν μόνο οι δύο από τους δέκα εμπλεκόμενους, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Για τις έρευνες έχουν ενημερωθεί και οι διεθνείς διωκτικές αρχές της Ιντερπολ.Πηγή

~** Δεν υπάρχουν λέξεις! Άφωνοι οι δικαστές από τη φρίκη Φρίκη, αποτροπιασμός, αγανάκτηση! Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που νιώθει κάποιος ακούγοντας τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών να καταθέτει τα απίστευτα βασανιστήρια που υπέστη η 13χρονη σήμερα κόρη της 35χρονης Ειρήνης Τσονοπούλου, της αδίστακτης μάνας-μαστροπού του Ιλίου.Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών Παύλος Λουκάτος, ο οποίος προΐστατο των ερευνών για την εξιχνίαση της απίστευτης αυτής υπόθεσης, κατέθεσε χθες στο δικαστήριο. Παρουσίασε τα σκίτσα που ζωγράφισε η μικρή Μ. και στα οποία απεικονίζει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωσε το κοριτσάκι στα χέρια διεστραμμένων ηλικιωμένων αντρών, με τη συναίνεση της ίδιας του της μάνας. Ο κ. Λουκάτος παρουσίασε, επίσης, και τις επιστολές τις οποίες έγραψε η μικρή Μ. ενώ συνεχίζονταν οι ανακρίσεις.Αφωνοι από τη φρίκη, δικαστές και ακροατήριο είδαν αποτυπωμένες στο χαρτί εικόνες στις οποίες περιγράφονται με τα μελανότερα χρώματα όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών βίωνε επανειλημμένα στην ψυχή και στο κορμάκι του το βιασμό. Στα στοιχεία που έχει στα χέρια της η πολιτική αγωγή (τα οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso» και θα αποτελέσουν τη δαμόκλειο σπάθη που θα κρέμεται πάνω από τους τέσσερις κατηγορούμενους παιδεραστές μέχρι την έκδοση της απόφασης) περιλαμβάνονται τα σκίτσα που ζωγράφισε η ανήλικη Μ., κόρη της Ειρήνης Τσονοπούλου. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασε όλα όσα δεν μπορούσε να πει πουθενά, αφού κύρια υπεύθυνη για την κόλαση στην οποία ζούσε ήταν η μητέρα της.Σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ο ένας από τους τρεις κατηγορουμένους που φέρονται ότι βίαζαν το ανήλικο κοριτσάκι, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος, φορώντας ράσα, με γενειάδα και καλυμμαύκι. Δίπλα του σττέκεται κλαμένη η μικρή Μ. και τελευταία η μητέρα-μαστροπός, η οποία εξέδιδε την κόρη της για πενήντα ευρώ και κάποιες φορές ακόμη και για τριάντα ευρώ!Ακόμη πιο συγκλονιστικές, όμως, είναι οι φράσεις που χρησιμοποιεί η μικρούλα για να περιγράψει τι νιώθει για καθέναν από τους δύο κατηγορουμένους και για την ίδια: «Φυλακή παπά-Σωτήρης», «Ελευθερία Εγώ», «Φυλακή Ειρήνη», γράφει αντίστοιχα πάνω από καθεμία από τις φιγούρες των βασανιστών της, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αγωνία αλλά και την επιθυμία της να καταδικαστούν οι άνθρωποι που ευθύνονται για τον ανείπωτο πόνο και τον εξευτελισμό που υφίστατο τα τελευταία χρόνια. Τι ελπίζει; Να ζήσει ελεύθερη, χωρίς να φοβάται ή να ντρέπεται για τίποτα!Σε άλλη ζωγραφιά εμφανίζεται πάλι κλαμένη να ζητά βοήθεια, ενώ δεξιά και αριστερά της στέκονται ο Αθανάσιος Κανάκης (σ.σ.: ο 85χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ που τη βίασε για πρώτη φορά) και η μητέρα της. Σε ένα τρίτο σκίτσο έχει ζωγραφίσει τον Σπύρο Σουχλέρη, πρώην σύντροφο της μητέρας της, που κι αυτός φέρεται να την είχε βιάσει κατ’ επανάληψη. «Φυλακή Σπύρος», «Νοσταλγία Εγώ, Φροντίδα», «Φυλακή Ειρήνη».Οι λέξεις χαράζουν την καρδιά σαν κοφτερό λεπίδι! Τα βασανιστήρια και τις φρικιαστικές εμπειρίες που έζησε στα χέρια των τριών παιδεραστών και της μητέρας της περιγράφει η 13χρονη και στις επιστολές που έγραψε και παρέδωσε στον διοικητή της Ασφάλειας Αχαρνών, τον οποίο αποκαλούσε με τρυφερότητα «πατέρα». Σε μία από αυτές, το κοριτσάκι εξομολογείται πως περνούσε ξέγνοιαστα μέχρι την ώρα που πήγε στο σχολείο, πως μία μέρα την πλησίασε ο Κανάκης και της έδωσε μια κούκλα για να ανεχτεί τις διεστραμμένες του ορέξεις. Μάλιστα, θυμάται και περιγράφει με λεπτομέρειες και τη μέρα που την πήγε στις ερημιές και αφού την έγδυσε, τη βίασε. Αναφέρει ακόμη το περιστατικό που φέρεται να την πλησίασε ο 85χρονος συνταξιούχος και να της ζήτησε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι την είχε «πουλήσει» σε εκείνον αντί 2.000 ευρώ η μητέρα της. Το κοριτσάκι αναφέρεται και σε άλλα περιστατικά που σοκάρουν και έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα την τρυφερή ψυχούλα του. «Εγώ ήμουν μικρή και δεν καταλάβαινα. Πήγα λοιπόν με την Ειρήνη, μας πήρε ο κύριος Αθανάσιος και μας πήγε σε κάτι βουνά. Με έγδυσε και μου είπε: “Κάτσε επάνω μου”. Εγώ τραβιόμουνα, δεν ήθελα. Ετσι με έβαλε με το ζόρι η Ειρήνη, μάνα», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια της μικρής στο χαρτί, τα οποία δημιουργούν ρίγη ανατριχίλας και προκαλούν οργή και αγανάκτηση για την κτηνωδία που βίωνε το 11χρονο κοριτσάκι στα χέρια της αδίστακτης μάνας και των παιδεραστών!«Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τα έξι της χρόνια» Αφωνοι έμειναν από το σοκ οι δικαστές και το ακροατήριο όταν άκουσαν τον κ. Λουκάτο να περιγράφει τον πρώτο βιασμό της 11χρονης Μ. από τον συνταξιούχο Θανάση Κανάκη. Ερωτηθείς για τον κατηγορούμενο και την Ειρήνη Τσονοπούλου, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών είπε πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συχνές ερωτικές επαφές -είπε χαρακτηριστικά πως έδιναν ραντεβού στο σπίτι του συνταξιούχου ή σε ξενοδοχεία- και πως σύμφωνα με όσα του είπε το κοριτσάκι, άρχισε να το βιάζει κατ’ εξακολούθηση, ακόμα και παρά φύσιν, από την ηλικία των έξι ετών.«Την πρώτη φορά η μάνα της την πήγε στο προαύλιο μιας εκκλησίας στο Καματερό. Εκεί μετά από λίγο ήρθε και ο Κανάκης, ο οποίος άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Τελικά αφού της έβγαλε όλα τα ρούχα, τη βίασε κάτω από ένα δέντρο. Το παιδί έκλαιγε και αντιστεκόταν. Μετά την πρώτη φορά ο Κανάκης ζητούσε να δει τη μικρή δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα και στη συνέχεια το βίαζε» ήταν η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνόμου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από κάθε συνάντηση με τον Κανάκη η κατ’ ευφημισμόν μάνα έντυνε την 11χρονη με «μεγαλίστικα» ρούχα. «Την έντυνε, την έβαφε και της φορούσε τακούνια» ήταν η σοκαριστική δήλωσή του ξεδιπλώνοντας το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η ανήλικη.«Δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού» Από την πλευρά της η υπεράσπιση ζήτησε ακόμη να μη ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο η κατάθεση του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Παύλου Λουκάτου, με την αιτιολογία ότι συμμετείχε στην προανακριτική διαδικασία - αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αίσθηση προκάλεσε λίγο πριν από το τέλος και η παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από σχετική ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ειρήνης Τσονοπούλου, Διονυσίου Μεσσήνη προς τον βασικό μάρτυρα. Ερωτηθείς αν η τωρινή κατάσταση των παιδιών είναι καλή ο κ. Λουκάτος απάντησε αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών, «δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού», οι οποίοι έχουν αναλάβει την προσωρινή τους επιμέλεια.Η συγκεκριμένη απάντηση ήταν αυτή που πυροδότησε την αντίδραση του εισαγγελέα, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εντολή στον κ. Λουκάτο να συντάξει μια αναφορά προκειμένου να κοινοποιηθεί τόσο στο δικαστήριο όσο και στον ίδιο. «Ωστε αν αποδειχθεί ότι η ψυχική υγεία των ανήλικων τέκνων είναι παραμελημένη, να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι κοινωνικοί φορείς», τόνισε σχετικά ο εισαγγελέας της έδρας. «Η γλαφυρή αφήγηση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας μάς έκανε να συγκινηθούμε και να συγκλονιστούμε, ενώ δεν αφήνει κανέναν πλέον δισταγμό και καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι όλα όσα έχουν δηλώσει τα παιδιά είναι αληθινά. Θα δανειστώ μια έκφραση που χρησιμοποίησε ο μάρτυρας. Πως ό,τι λάθη κι αν έγιναν στα έγγραφα, τα έγγραφα παραμένουν έγγραφα και δεν είναι αυτά που βίασαν τα παιδιά», δήλωσε τέλος στην «Espresso» η Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής.«Πάσαρε το κοριτσάκι στον παπά μέσα στην εκκλησία»«Κλείσ’ τους όλους φυλακή, πρέπει να σταματήσω να πονάω»! Η κραυγή αγωνίας της 11χρονης στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του Παύλου Λουκάτου, ο οποίος μαζί με την ειρηνοδίκη Δέσποινα Τηλιακού έχουν αναλάβει να γιατρέψουν τις πληγές που έχουν ανοίξει στην ψυχή του ανήλικου κοριτσιού οι επαίσχυντες πράξεις των τεσσάρων κατηγορουμένων. Από τις αντιδράσεις της μικρούλας, η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει, είναι και το σοκ που έδειξε να υπέστη όταν αντίκρισε τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο. «Οταν τον αναγνώρισε "πάγωσε". Οπως μου είχε εξομολογηθεί, η αδίστακτη μάνα έδινε ραντεβού με τον παπά είτε στην εκκλησία της Παναγίας είτε στην Αγία Παρασκευή και εκεί του "πάσαρε" το κοριτσάκι αντί 30 ή 50 ευρώ. Το έβαζε σε ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο τραπέζι, σήκωνε τα ράσα και το βίαζε. Αυτό είχε γίνει πολλές φορές και κάθε φορά η μάνα προσποιείτο ότι έκανε δουλειές, για να μην προκαλέσει υποψίες» είπε ο κ. Λουκάτος πυροδοτώντας την αντίδραση της υπεράσπισης που υποστήριξε ότι «διάνθισε» την κατάθεσή του με στοιχεία που δεν υπάρχουν στο προανακριτικό υλικό. «Τα έγγραφα δεν "βίασαν" τα παιδιά. Τα παιδιά ήταν βιασμένα» ήταν η απάντηση του μάρτυρα.Τα φρικτά βασανιστήρια στο κολαστήριο της οδού ΓενναδίουΤέλος δεν έχει η απανθρωπιά της αδίστακτης μάνας αλλά και του συντρόφου της. Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη σωματική κακοποίηση που υπέμενε ο μεσαίος γιος της Τσονοπούλου από τον Σπύρο Σουχλέρη, αλλά και για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν τόσο τα παιδιά της κατηγορουμένης όσο και τα δύο ανήλικα τέκνα της Πωλίνας Αμιλήτου που είχαν φιλοξενηθεί στο παρελθόν στο «σκοτεινό» και δυσώδες τριάρι της οδού Γενναδίου στο Ιλιον.Στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του στο δικαστήριο ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και ένας εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας Παύλος Λουκάτος περιέγραψε τις απάνθρωπες «μεθόδους» που χρησιμοποιούσε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Τσονοπούλου για να «συναιτίσει» τον ένα γιο της Τσονοπούλου, ενώ χαρακτήρισε «τρώγλη» το σπίτι στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά: «Τον γιο της Τσονοπούλου ο Σουχλέρης τον κλείδωνε στο ντουλάπι, τον έδενε στο καλοριφέρ και του έβαζε παγάκια στα πόδια. Το 2007 τον κρέμασε ανάποδα και φώναξε τους υπόλοιπους “να δουν το αρνί του Πάσχα”. Πολύ συχνά έβαζε τα παιδιά να καθίσουν προσοχή και τα χαστούκιζε στη σειρά», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του - επιβεβαιώνοντας και τα όσα είχε πει στην κατάθεσή της η Αμιλήτου. Μίλησε ακόμα για πλημμελείς συνθήκες υγιεινής, έντομα που «έκοβαν βόλτες» στο σπίτι και αλλοιωμένα τρόφιμα, στη θέα των οποίων δεν άντεξε ούτε η ειρηνοδίκης Δέσποινα Τηλιακού μπαίνοντας στο διαμέρισμα.madata

**Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα του κυκλώματος παιδεραστίας

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από τον εισαγγελέα τα ονόματα των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας, που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία την προηγουμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα κατηγορούμενοι είναι οι :Χαράλαμπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 30, Πολύκαρπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 60, Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Στυλιανός Καλλιμάνης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Λεωνίδας Κούκος, Κωνσταντίνος Σαχπαζής , Γιώργος Χριστόπουλος, Βασίλης Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.Εντολή για άμεση αναστολή των καθηκόντων του εκπαιδευτικού που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικές ουσίες, με ταυτόχρονη παραπομπή του στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.«Δάσκαλος σημαίνει λειτούργημα. Εκπαιδευτικός που παρεκτρέπεται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν έχει θέση στην τάξη» ανέφερε χαρακτηρηστικά.Ανήμπορη να πιστέψει όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα είναι η ελληνική κοινωνία. Αυτά που όλοι θεωρούσαμε ξένα σε εμάς αποδεικνύεται ότι είναι πλέον υπόθεση που μας αφορά όλους. Οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και κυρίως για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που αρέσκονται να βλέπουν αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό υλικό στην οθόνη του υπολογιστή τους, μας έχουν αφήσει άφωνους.Μετά τις δεκάδες συλλήψεις και την εξάρθρωση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδόφιλων, στην οποία οδήγησε η επιχείρηση «Τσάρλι», μια άλλη είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας συμπλήρωσε το παζλ της φρίκης. Στο πλαίσιο νέας έρευνας συνελήφθη στην Καβάλα ένας 44χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου, ο οποίος έμπαινε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες παιδικού πορνό και «κατέβαζε» φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία απεικονίζονταν ανήλικοι σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους.Η «Espresso» από το περασμένο Σάββατο, σε σχετικό της δημοσίευμα, ανέφερε πως διεξάγονται νέες επιχειρήσεις στη βόρεια Ελλάδα για κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα στοιχεία του 44χρονου διευθυντή σχολείου στη Χρυσούπολη της Καβάλας προέκυψαν έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, καθώς ανιχνεύτηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, στην οποία διακινείται σκληρό παιδικό πορνό.Η αποκάλυψη της σύλληψης του διευθυντή σκόρπισε τον πανικό στους γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο σχολείο. Πάντως, όπως λένε οι γονείς των παιδιών που τον γνώριζαν, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και τίποτα δεν πρόδιδε τη σκοτεινή αυτή πλευρά του χαρακτήρα του.Μάλιστα κανένας μαθητής δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του διευθυντή. Αντίθετα, οι περισσότεροι από τους μαθητές κάνουν λόγο για έναν σοβαρό εκπαιδευτικό που αντιμετώπιζε με τη δέουσα σοβαρότητα την εκπαιδευτική του αποστολή αλλά και τους μαθητές του σχολείου.Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός είχε αποθηκευμένο σε τρεις σκληρούς δίσκους αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, ενώ σε ψηφιακό δίσκο είχε αποθηκευμένους συνδέσμους που οδηγούσαν στο Διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες με το πλέον σκληρό παιδικό πορνό.Εκτός από τους σκληρούς δίσκους και τα DVD στην κατοχή του διευθυντή βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα χασίς.Πηγή

~** Δίκτυο παιδόφιλων στο ελληνικό Facebook θεωρεί την παιδεραστία «δικαίωμα στη διαφορετικότητα»

Σάλος έχει προκληθεί στη διαδικτυακή κοινότητα του Facebook,στην χώρα μας, μετά από την ανάρτηση ομάδας που εκφράζει τη στήριξή της στους παιδόφιλους.Ο δημιουργός του εν λόγω γκρουπ, στηλιτεύει την «άκρως ρατσιστική κοινωνία», η οποία αρνείται να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα του ατόμου και στηρίζει την ελευθερία όλων όσων έχουν διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς.Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι τα μέλη του γκρουπ στηρίζουν και τον Josef Fritzl, τον Αυστριακό παιδεραστή που απασχόλησε, προσφάτως, την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε πώς κρατούσε την κόρη του κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού του επί 24 συναπτά έτη.«Josy είσαι ο καλύτερος.Μου φέρθηκες σαν πατέρας» αναφέρει, χαρακτηριστικά, μέλος της ομάδας.Το συγκεκριμένο γκρουπ αριθμεί περί τα 10 μέλη, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κατά πόσο τα προσωπικά τους στοιχεία, που έχουν αναρτήσει είναι πραγματικά.Με το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, δεν κατορθώσαμε, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουμε ούτε ένα από τα ονόματα.. Όλα έδειξαν πώς πρόκειται για πλαστά.Χρήστες του Facebook έχουν ήδη αναφέρει το γεγονός και στους διαχειριστές της διαδικτυακής κοινότητας στην Αμερική, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν προβεί και σε καταγγελία της ομάδας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην χώρα μας.Σύμφωνα με άποψη ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τη νομοθεσία του διαδικτύου, η σύσταση του συγκεκριμένου γκρουπ δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, καθώς ο καθένας δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Σε περίπτωση,όμως, που κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, ο εισαγγελέας δικαιούται να διατάξει έρευνα ώστε να αναζητηθεί η ταυτότητα των εν λόγω μελών.Εάν αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι παιδεραστές υπόκεινται στις διατάξεις του άρθρου 339 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει ότι «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται με κάθειρξη δέκα ετών αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως και τα 13 έτη και με φυλάκιση αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη». Πηγή

~** Άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας οι παιδεραστές

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ (πατέρας και γιος), στέλεχος του Δήμου Πειραιά, ένας δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα διοίκησης στο Πανεπιστημίο Πατρών (παραμένει ασύλληπτος), ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, ένα στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής και ένας Λιβανέζος. Σοκ από το κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίαςΑυτοί είναι, μεταξύ άλλων, οι εμπλεκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.Επιχείρηση «Charly»Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές. Άνθρωποι… της διπλανής πόρτας δηλαδή…Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών.Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.Οι πόλεις, όπου ζούσαν οι αρρωστημένοι παιδεραστές, είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα.Πηγή

~** ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ παιδεραστές στο Ίλιον Αντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα παιδικά προσωπάκια των τριών ανηλίκων που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν για πολλά χρόνια, θα βρεθούν αύριο οι τέσσερις «παιδεραστές» του Ιλίου.Σχεδόν δυο χρόνια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μια 35χρονη μητέρα έπαιρνε την κόρη της αλλά και τα δυο παιδάκια που φιλοξενούσε και τα «πάσαρε», έναντι αμοιβής 50 ευρώ, σε ηλικιωμένους άντρες, η μάνα – μαστροπός, Ειρήνη Τσονοπούλου, ο φίλος της, Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος, και ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Αθανάσιος Κανάκης, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.Επί 20 και πλέον μήνες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, βρίσκοντας διάφορα δικονομικά «πατήματα», κατάφερναν να αποφύγουν να δικαστούν.Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, η διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο οι φερόμενοι ως παιδεραστές είναι ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18μηνης προσωρινής τους κράτησης!Χθες, πάντως, για ακόμα μια φορά, η πλευρά της υπεράσπισης «έπαιξε» το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση.Κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας πως η σύντμηση εκδίκασης της υπόθεσης (αρχικά είxε προσδιορισθεί για τις 10 Μαΐου του 2010) παραβιάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, ενώ με άλλο αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας καθώς, όπως είπαν, δυο εκ των κατηγορουμένων (η Ειρήνη Τσονοπούλου αλλά και ο Σπύρος Σουχλέρης) δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω προβλημάτων υγείας, που φέρονται να αντιμετωπίζουν.Μόνο ως οξύμωρο μπορεί, βέβαια, να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο κ. Σουχλέρης έδωσε κανονικά το παρών το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία και αποχώρησε από το Εφετείο, όταν αντίκρισε ένα από τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.Πάντως, η έδρα του δικαστηρίου, ύστερα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, απέρριψε και τα δυο αιτήματα, με αποτέλεσμα η πολύκροτη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαλευκανθούν άγνωστες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης, να αρχίσει αύριο.Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη που θα φέρει τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, ικανοποίησε την πλευρά της πολιτικής αγωγής με την Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των δικηγόρων των παιδιών-θυμάτων να δηλώνει στη zougla.gr: «Μετά από πολλές αναβολές και λίγο πριν συμπληρωθεί η διετία, βρέθηκε επιτέλους ένα τολμηρό δικαστήριο, το οποίο να δικάσει αυτή την υπόθεση. Στο ακροατήριο θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα συγκλονίσουν και ίσως ασκηθούν διώξεις και για άλλα πρόσωπα, τα οποία δεν κατηγορούνται σήμερα».Το κατηγορητήριο της… αμαρτίας! Τα όσα περιγράφονται αναλυτικά στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, βάσει του οποίου παραπέμπονται τα τέσσερα πρόσωπα της φρίκης, προκαλούν σοκ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία –η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2007- φέρεται να είχε η 35χρονη μητέρα, Ειρήνη Τσονοπούλου. Η αδίστακτη –κατά το κατηγορητήριο- γυναίκα εμφανίζεται να έπαιρνε από το… χέρι την ανήλικη κόρη της, αλλά και τα δυο παιδάκια (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) μιας οικογενείας που φιλοξενούσε και τα «σερβίριζε στο πιάτο» των άλλων κατηγορούμενων έναντι αμοιβής.Η αρχή έγινε το 2002. Η κόρη της είχε ηλικία έξι ετών, όταν η Τσονοπούλου την πάσαρε στο συνταξιούχο Αθανάσιο Κανάκη. Για την ακρίβεια, τη μετέφεραν στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Καματερού, της αφαίρεσαν τα ρούχα και ο συνταξιούχος τη βίασε, δίνοντας στη μητέρα της πουρμπουάρ 50 ευρώ…!Αυτή ήταν, όμως, η αρχή. Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πήγαινε την κόρη της δυο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Κανάκη, στα Λιόσια. Εκεί υποχρέωναν το μικρό κοριτσάκι να «αφαιρεί τα ενδύματά του και να ανέχεται τις θωπείες του Κανάκη στα γεννητικά του όργανα αλλά και σε παρά φύσιν ασέλγεια».Επίσης, οι κατηγορούμενοι «την ανάγκαζαν να λαμβάνει γυμνή διάφορες προκλητικές στάσεις, τις οποίες απαθανάτιζε η μητέρα της…».Το εξάχρονο κοριτσάκι φέρεται όμως να βίαζε, την τριετία 2002-2005, και ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος. Βάσει του βουλεύματος, η μικρή μεταφερόταν και πάλι από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον, όπου έναντι της ταρίφας των 50 ευρώ ο κληρικός εμφανίζεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά.Ωστόσο, από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των κατηγορούμενων φέρονται να μη γλίτωσαν ούτε τα δυο ανήλικα παιδιά της Πωλίνας Αμιλήτου, που από το Μάρτιο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2007, φιλοξενούνταν στο σπίτι της Τσονοπούλου, καθώς η 35χρονη κατηγορούμενη εμφανίζεται να τα είχε οδηγήσει και εκείνα στο σπίτι του Αθανάσιου Κανάκη!Σε ό, τι αφορά τις ακριβείς κατηγορίες που θα κληθούν οι τέσσερις «παιδεραστές» να αντικρούσουν αύριο στο δικαστήριο είναι:α) Σωτήρης Παπαδόπουλος: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας τουβ) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιούγ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετώνδ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κ.α.~** Παιδεραστής ζητά χημικό ευνουχισμό Γάλλος που έχει καταδικαστεί πολλές φορές για παιδεραστία δικάζεται σήμερα εκ νέου στη Γαλλία για την απαγωγή και το βιασμό ενός 5χρονου αγοριού το 2007. Η υπόθεση αυτή έχει ωθήσει μέλη της γαλλικής κυβέρνησης να εξετάζουν τον ευνουχισμό των κατά συρροήν βιαστών.Ο 63χρονος Φρανσίς Εβράρ έχει περάσει τη μισή του ζωή στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τον Αύγουστο του 2007, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, απήγαγε ένα αγόρι στην πόλη Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία, το κλείδωσε σε ένα γκαράζ, το νάρκωσε και το βίασε.Η υπόθεση αυτή προκάλεσε τόσο μεγάλη κατακραυγή στη Γαλλία που η κυβέρνηση θέσπισε εσπευσμένα νέα νομοθεσία το 2008, η οποία επιτρέπει στις αρχές να συνεχίζουν την κράτηση εγκληματιών αφού έχουν εκτίσει την ποινή τους, αν πιστεύεται ότι εξακολουθούν να αποτελούν απειλή για την κοινωνία.Η νομοθεσία αυτή επικρίθηκε από δικηγόρους και υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους οποίους με αυτήν διακυβεύονται οι θεμελιώδεις αρχές της δικαιοσύνης. Ωστόσο η υπόθεση Εβράρ αναφέρεται τώρα ως ένας λόγος για τη λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση κατά των κατά συρροήν βιαστών.Ο Εβράρ ζητεί με επιστολή που έστειλε αυτόν το μήνα στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί την χειρουργική αφαίρεση των όρχεών του προκειμένου να απαλλαγεί από την έλξη του προς τα παιδιά. Ο χειρουργικός ευνουχισμός απαγορεύεται στη Γαλλία και ο πρόεδρος δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως το αίτημα του Εβράρ.Ο πατέρας του 5χρονου θύματος καταδίκασε την κίνηση αυτή του κατά συρροήν παιδεραστή, λέγοντας ότι πρόκειται για κόλπο που αποσκοπεί στην εξασφάλιση μιας πιο επιεικούς ετυμηγορίας. Ο πατέρας του αγοριού επισήμανε ότι ο Εβράρ κάνει το αίτημα αυτό δύο χρόνια μετά το έγκλημά του, αλλά μερικές μόνον ημέρες πριν από τη δίκη του.Η Γαλλία, όπως και ένας αριθμός άλλων ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας και της Δανίας, επιτρέπουν ήδη τον «χημικό ευνουχισμό» ή τη χρήση φαρμάκων για τη μείωση των σεξουαλικών ορμών των κακοποιών που συναινούν σε αυτό.Όμως η επιστολή του Εβράρ και η δίκη του, όπως και μια άλλη περίπτωση το Σεπτέμβριο, όταν μία γυναίκα απήχθη και στραγγαλίστηκε από βιαστή, ο οποίος είχε πρόσφατα απελευθερωθεί, ώθησαν υπουργούς να συνηγορήσουν υπέρ της ενίσχυσης των ποινών για τους βιαστές.Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγκάζονται ορισμένοι από αυτούς να υποβάλλονται σε χημικό ευνουχισμό, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης Μισέλ Αλιό-Μαρί δήλωσε ότι θα πρέπει να συζητηθεί και στο κοινοβούλιο η επιλογή του χειρουργικού ευνουχισμού.Πηγή

~** Ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονη Στη σύλληψη ενός 80χρονου, ο οποίος προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 10χρονο κορίτσι, προχώρησε η αστυνομία.Το αυτοκίνητο του 80χρονου, στο οποίο βρισκόταν και το μικρό κορίτσι, εντόπισε λίγο έξω από τη Χαλκίδα φίλος της οικογένειας της 10χρονης, ο οποίος είδε τον δράστη και τον ακολούθησε.Όταν βρήκε την ευκαιρία, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, πήρε την 10χρονη και κάλεσε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 80χρονο.Πηγή: evianews.com

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: