ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 - 04 - 2010 / div>

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ !
~ ** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας, μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !
ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΠΛΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ...

~ ~ **
** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ f ">

·



~ ** Chalkidon Η "Νιά Παρασκευή" της Ζωοδόχου Πηγής και οι Βογόμιλοι στη Νέα Χαλκηδόνα



· Εκστρατεία για την ελληνική γλώσσα



· Έτος γεμάτο άρωμα!
Chalkidon Η "Νιά Παρασκευή" της Ζωοδόχου Πηγής και οι Βογόμιλοι στη Νέα Χαλκηδόνα



Καταχωρήθηκε: 08 Apr 2010 03:01 PM PDT

Ζωοδόχος Πηγή - Μπαλουκλή
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου γιορτάζεται η Παναγία ως Ζωοδόχος Πηγή.

"Τη Νιά-Παρασκευή (Ή "Παρασκευή του Πάσχα»), Πάλι γιορτή της Παναγιάς, της"Ζωοδόχου Πηγής".
Κέντρο της λατρείας αυτής είναι η Κωνσταντινούπολη, όπου από πολύ παλιά (5ος αιώνας) υπήρχε αγίασμα και εκκλησία.
Ήταν το περίφημο ιστορικό αγίασμα του Βαλουκλή, που έδωσε τη γνωστή παράδοση για τα τηγανισμένα ψάρια του Μοναστηριού του που "πήδησαν στο νερό", όταν οι Τούρκοι πήραν την Πόλη, το 1453. (Βλ.Πολίτου, Παραδόσεις, αρ.31, 32).
Πάνω από τον ερειπωμένο χώρο του Αγιάσματος, ξαναϊδρύθηκε, τον περασμένο αιώνα (1833) - με άδεια του Σουλτάνου Μαχμούτ Β'-μεγάλος ναός (και παρεκκλήσι στο αγίασμα) και καθιερώθηκε από τότε (Πατριάρχης Κωνστάντιος), η γιορτή της "Ζωοδόχου πηγής".
Οἱ ῥῶσιν ζητοῦντες, προσδράμετε ἐν τῇ Πηγῇ · ἡ γὰρ Κόρη Παρθένος, ἐνοικεῖ τῷ ὕδατι. ... Της Ζωοδόχου Πηγής

Ένας Ιερός Τόπος είναι και η Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί σίγουρα μία φορά τον χρόνο, την Παρασκευή της Διακαινησίμου.



Ιστορία:
Μνημείο 1000 χρόνων - Νεκροταφείο Βογόμιλων στη Ν. Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης
Στο δρόμο από Θεσσαλονίκη για Έδεσσα, βρίσκεται η κωμόπολη της Νέας Χαλκηδόνας.


Στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα, 500 μέτρα περίπου πριν την είσοδο της πόλης στο δεξί μας χέρι και σε απόσταση 250 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο, βρίσκεται μια μικρή πέτρινη εκκλησία, της Ζωοδόχου Πηγής. Φαίνεται σχετικά καθαρά από το δρόμο και η πρόσβαση είναι πανεύκολη μέσω ενός χωματόδρομου που ξεκινάει από τον κεντρικό δρόμο.

Στον περίβολο της εκκλησίας, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, βρίσκεται ένα πολύ "περίεργο" νεκροταφείο ...



Κέλτικοι σταυροί από πέτρα, ύψους μέχρι και 2 μέτρα, διάσπαρτοι εδώ κι εκεί στον περίβολο της εκκλησίας, μικρότεροι πέτρινοι σταυροί μισοθαμμένοι στο μαλακό έδαφος, και παντού τρύπες ... και, όπου κι αν πατήσεις, νομίζεις ότι το όλο μέρος είναι φρεσκοσκαμμένο ... αν και 1000 χρόνων παλιό όμως ...

Οι τεράστιοι σταυροί έχουν πάνω τους πολύ περίεργα σχέδια σκαλισμένα. Το νεκροταφείο αυτό ανήκει στους Βογόμιλους ... ποιοί είναι αυτοί? ... αίρεση που άκμασε στο Βυζάντιο τον 9ο - 12ο αιώνα, στα εδάφη που στη σημερινή εποχή βρίσκονται η ΠΓΔΜ, η Νότια Σερβία, η Βοσνία η Βουλγαρία και η κεντρική Μακεδονία. Για περισσότερες πληροφορίες για τους Βογόμιλους κάντε κλικ εδώ:

Και για να σας κάνω πιό ενδιαφέρουσα την ιστορία, οι Βογόμιλοι θεωρούνται οι "προπάτορες" των Καθαρών. Η "αίρεση" που αναφέρεται εκτεταμένα στο "Κώδικας Ντα Βίντσι» του Dan Brown. Οι Σταυροφόροι που περνούσαν από τα μέρη μας, επηρεάζονταν από τους Βογόμιλους και όταν γυρνούσαν στην πατρίδα τους, μετέδιδαν τα πιστεύω και τις δοξασίες τους.

Το συγκεκριμένο νεκροταφείο έχει περίπου 17 τάφους που φαίνονται, και σίγουρα ακόμη περισσότερους από κάτω, διότι η βλάστηση είναι πολύ πυκνή και οι άνθρωποι της παρακείμενης εκκλησίας (όλως τυχαίως) έχουν εντελώς παρατημένο το μέρος.

Ακόμη και η παρακείμενη εκκλησία, έχει κτιστεί από χαλάσματα μιας πολύ παλαιότερης, της Αγίας Ελεούσας, που υπήρχε εκεί τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. Αν παρατηρήσετε γύρω γύρω την εκκλησία, θα βρείτε πάρα πολλές περίεργες επιγραφές και σύμβολα στον εξωτερικό τοίχο.
Από όσο έχω μάθει, το Μουσείο Βυζαντινής Ιστορίας της Θεσσαλονίκης έχει ανακηρύξει το μέρος μνημείο, αλλά αμφιβάλλω αν κάποιος σήμερα γνωρίζει κάτι για το αν θα καθαριστεί, προβληθεί και θα μελετηθεί το νεκροταφείο όπως πρέπει ...

Αξίζει πάντως να το επισκεφθείτε, στο κάτω κάτω, όσοι μένουν Βόρειο Ελλάδα, η Χαλκηδόνα είναι 20-30 λεπτά από Θεσσαλονίκη. «Πληροφορίες και από BigTelas,: Ιούλιος 07, 2007 »



Σε εισήγησή του, στο 8ο Συμπόσιο Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης (1988), ο εκλιπών βυζαντινολόγος Νικόλαος Οικονομίδης είχε επισημάνει την ομοιότητα αυτών των μνημείων με αντίστοιχες δισκοειδείς στήλες της Νότιας Γαλλίας, της Βουλγαρίας και της Βοσνίας, που αποδίδονται στους Βογόμιλους και τη " θυγατρική "τους δυτικοευρωπαϊκή μεσαιωνική αίρεση των Καθαρών. Με αντίστοιχο προφανώς σκεπτικό, το υπουργείο Πολιτισμού επί Μελίνας Μερκούρη κήρυξε διατηρητέο το παλαιό νεκροταφείο της Χαλκηδόνας, όπου συναντάμε άλλους 53 τέτοιους σταυρούς (απόφαση αρ. Β2/Φ34/29280/756 της 4.8.88).
iospress, Ελευθεροτυπία, 25/5/2002




Παντελώς άγνωστο στον πολύ κόσμο, στην Ν. Χαλκηδόνα, στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στις εντατικές καλλιέργειες και τις μάντρες με γεωργικά μηχανήματα και αποθήκες λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, υπάρχει ένας χώρος-όαση (γύρω στα 15 στρέμματα), όπου συνυπάρχουν τρία μνημεία διαφορετικών πολιτισμών, οι οποίοι είχαν αντιπαρατεθεί η μια στην άλλη: Ένας μισο-κατεστραμμένος μιναρές, μια παλιά ορθόδοξη εκκλησία και ένα μεσαιωνικό νεκροταφείο Βογομίλων με μεγάλους πέτρινους κέλτικους σταυρούς.
http://www.hamomilaki.gr



Εκστρατεία για την ελληνική γλώσσα
Καταχωρήθηκε: 08 Apr 2010 12:19 μ.μ. PDT
Πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" στην Αυστραλία

Δεν πέρασε καιρός, που από αυτό εδώ το ιστολόγιο ανακοινώσαμε την ευχάριστη είδηση για τους Έλληνες Απόδημους και όχι μόνο, ότι τα Ελληνικά θα είναι μια από τις επίσημες γλώσσες του αυστραλιανού εκπαιδευτικού συστήματος. Σχετική δημοσίευση του καθηγητή κ. Αναστάσιου Τάμη έδινε με κάθε λεπτομέρεια τις μέχρι τώρα εργασίες και προσπάθειες σε επιστημονικό και διπλωματικό επίπεδο. Θα επανέλθουμε με ανακοίνωση του καθηγητή κ. Τάμη, πολύ σύντομα.
Η εκστρατεία για την ένταξη της ελληνικής γλώσσας στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη μακρινή Αυστραλία. Μαζικά συγκεντρώνονται οι ομογενείς, για να υπογράψουν τη σχετική αίτηση, η οποία κυκλοφορεί στα κέντρα του Ελληνισμού, ενώ η εκστρατεία αναμένεται να λήξει τις τελευταίες ημέρες του τρέχοντος μήνα. Το αίτημα αυτό έχει την αμέριστη υποστήριξη δύο ομογενών που κατέχουν εξέχουσα θέση στην πολιτική ζωή του τόπου, την υφυπουργό Πολεοδομίας και γερουσιαστή, Τζένη Μικάκου, καθώς και τον υφυπουργό Πολύ-πολιτισμού και Υπηκοότητας, Νίκο Κότσιρα. Οι ίδιοι απέστειλαν προσωπικές επιστολές προς την ομοσπονδιακή υπουργό Παιδείας, Gillard Τζούλια, από την οποία ζητούν να συμπεριλάβει την ελληνική γλώσσα στο πρόγραμμα. Μέσω των εγγράφων αυτών, οι πολιτικοί επεσήμαναν τη σημασία της διδασκαλίας ξένων γλωσσών στην Αυστραλία, ενώ πρόσθεσαν ότι η διδασκαλία της ελληνικής διαλέκτου εξυπηρετεί και το εθνικό συμφέρον της χώρας.
Μια ανάλογη προσπάθεια που είχε γίνει και για τον ευρωπαϊκό χώρο, σκόνταψε παλιότερα στην έμμονη ιδέα ορισμένων "ανεγκέφαλων" να ιδρύσουν μόνο "καθαρά" Ελληνικά Σχολεία μέσα στη Γερμανία, κάτι που αμφισβητήθηκε και αμφισβητείται από την πλειοψηφία των Ελλήνων της Γερμανίας και γιαυτό δεν "περπάτησε ". αυτό Και σ 'το θέμα θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες.

Αναρτήθηκε από KAPISTRI στις 8:00 μ.μ. Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010
http://www.hamomilaki.gr/

Έτος γεμάτο άρωμα!
Καταχωρήθηκε: 08 Apr 2010 10:49 π.μ. PDT
Μικρά παιδιά μαζεύουν πράσινα φύλλα από μια φυτεία τσαγιού σε νησί της Νότιας Κορέας,
σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη συγκομιδή αρωματικών φύλλων του έτους.
http://www.hamomilaki.gr/



~ ** Ο / Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.
Πανδίων Αρκαδικός9 Απρίλη 2010 στις 5:05 π.μ.
Θέμα: Κουίζ για δυνατούς ... κλέφτες.
- Τι χρειάζεται η χώρα για να ξεφύγει απο την οικονομική στενότητα??? - - Παραγωγή λένε οι οικονομολόγοι ... - Ποιός είναι ο μοναδικός παραγωγικός τομέας που μας απέμεινε??? - Ο Τουρισμός αναμφισβήτητα ... - Τι έκαναν οι κυβερνώντες (παλαιοί και νέοι) για τον Τουρισμό??? - Μια τρύπα στο νερό (όπως γνωρίζουν) οι άνθρωποι του κλάδου ... - Απο κλεψιές όμως ξέρουν??? - Ξέρουν και παραξέρουν ... οι άχρηστοι.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1248572856462&mid=229155fG56358b7cG1b6e1b5G0&n_m=stamoskal windowslive.com @



~ **Γεια γκέι! Εδώ είναι Flixster ενημέρωση σας ταινία για την εβδομάδα των 5 Απρίλη 2010.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ φίλων σας
Έχετε 3 αδιάβαστα μηνύματα!
Έχετε 4 αιτήσεις φίλο!

quiercomoslafuria1 πήρε την Τιτανικός Κουίζ (9 Φεβρουαρίου, 2009) 99ος διαγωνισμός γνώσεων! κουίζΠάρτε το κουίζ! »

TOP ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Περισσότερες Φωτογραφίες Ηθοποιός

Αυτή την εβδομάδα σε DVD
1. Η Collector
Το 50%
2. Bad Lieutenant: Port ...
54%
3. Jadesoturi (Jade Πολέμου ...
49%
4. Harlem Aria
0%
5. Baramui Fighter (Εικ. ..
80%
6. Είμαι Δεν Dummy
0%
Παρακολουθήστε Δωρεάν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το BountyΜελ Γκίμπσον, Anthony Hopkins, Λόρενς Ολίβιε, Edward Fox Παρακολουθήστε το τώρα

Η Μικρή ΠριγκίπισσαShirley Temple, Richard Greene, Anita Louise, Ian Hunter Παρακολουθήστε το τώρα

Family Guy Παρακολουθήστε το τώρα

Fringe Παρακολουθήστε το τώρα
Περισσότερα Δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Jack Nicholson Κουίζ με fb1070886120 3054 λαμβάνεται
Από την οποία Jack Nicholson ταινία είναι αυτή η εικόνα;

Ο θυμός ManagementHoffaA μερικά καλά άτομα
Τελειώστε το κουίζ
Άλλα Top Κουίζ

Όνομα Αυτές Johns! με fb1492795067 1199 λαμβάνεται

Το όνομα Johnny Depp Κινηματογράφου με fb1631438664 1824 λαμβάνεται

Μπορείτε να Όνομα The Greatest ταινίες του 2010; με fb1458834276 8054 λαμβάνεται
Περισσότερα Κουίζ

TOP NEWS

Rachel Weisz θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής Bond Rachel Weisz, φίλος του σημερινού James Bond, Daniel Craig, φημολογείται ότι θα είναι το επόμενο κορίτσι ομολόγων, αν και δεν είναι το καλό κορίτσι ομολόγων - το κακό και επικεφαλής των μυστικών κακού οργάνωση Quantum. Περισσότερο

Νέο? Eclipse; Novella Με Stephenie Meyer Σύντομα 5 Ιουνίου! ; Η Short Second Life Of Bree Tanner; Ο συγγραφέας Saga Λυκόφως, Stephenie Meyer, μόλις ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της, ανακοινώνοντας μια νέα νουβέλα που έγραψε για το νεογέννητο βαμπίρ, Bree, από το Eclipse! Περισσότερο

Ο Δρ Conrad Murray Απαιτήσεις Michael Jackson αυτοκτόνησε με θανατηφόρα προποφόλη Υπερδοσολογία Τον Φεβρουάριο, ο κ. Murray είχε χρεωθεί με την ανθρωποκτονία σε σχέση με τον Ιούνιο του θανάτου 25 υπερδοσολογία του Βασιλιά της Ποπ. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέχρι τέσσερα έτη στη φυλακή αν καταδικαστεί. Περισσότερο
Περισσότερα νέα ταινία

ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ημερομηνία NightSteve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg
Το 82% θέλουν να δουν
Ένα ζευγάρι βρείτε ρουτίνα νύχτα ημερομηνία τους καθίσταται πολύ περισσότερο από το δείπνο και μια ταινία. Προβολές Φωτογραφίες (21) Trailer

Η ΔραπέτεςDakota Fanning, Kristen Stewart, Michael Shannon
70% θέλουν να δουν
Μια έρχομαι σε ηλικία biopic περίπου της δεκαετίας του '70 εφηβικό συγκρότημα The Δραπέτες. Προβολές Φωτογραφίες (69) Trailer

The SquareAnthony Hayes, Bill Hunter, Brendan Donoghue
70% θέλουν να δουν
Μια εντελώς συνηθισμένος άνθρωπος κάνει ένα λάθος και βρίσκει τη ζωή του ολοκληρωτικά διαλεύκανση. Προβολές Φωτογραφίες (12) Trailer

Περισσότερα Άνοιγμα αυτή την εβδομάδα

TOP BOX OFFICE

Σύγκρουση των ΤιτάνωνSam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes
56% άρεσε
Το παραμύθι δράση που στον κόσμο των αρχαίων ελληνικών θεών έκανε το ντεμπούτο του ως το νούμερο 1 ταινία Σαββατοκύριακο με 61,2 εκατομμύρια $. Προβολές Φωτογραφίες (86) Trailer

Γιατί παντρεύτηκα ΠάραMichael Jai White, Tyler Perry, Janet Jackson
77% άρεσε
Στη δεύτερη θέση - Tyler Perry και η Janet Jackson, κέρδισε περίπου 30,1 εκατομμύρια δολαρίων κατά τη διάρκεια του Πάσχα το Σαββατοκύριακο. Προβολές Φωτογραφίες (6) Trailer

Πώς να εκπαιδεύσει το δράκο σαςAmerica Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, Gerard Butler
90% άρεσε
Το περασμένο Σαββατοκύριακο; champ s, πώς να εκπαιδεύσει το δράκο σας συγκεντρώθηκαν 29,2 εκατομμύρια δολάρια να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Προβολές Φωτογραφίες (32) Trailer

Περισσότερα Top Box Office Κινηματογράφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ
Το Τελευταίο Τραγούδι
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Hot Tub Time Machine
Η κυνηγός γενναιοδωρίας
Ημερολόγιο ενός Wimpy Kid
Της Out of My League
Shutter Island
Πράσινη Ζώνη
Να με θυμάσαι
Repo Ανδρών
Γάμος Οικογένεια μας
Η συγγραφέας φαντασμάτων
Percy Jackson & the Olympians: The ...
Chloe
Η crazies
Μπρούκλιν Finest
Αγαπητέ John
After.Life
La ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η Μαύρη ύδατα της Ηχούς της λίμνης
Who Do You Love?
Alle anderen (όλοι οι άλλοι)
Επιστολές προς τον Θεό
Γυναίκες χωρίς άντρες (Zanan-e bedun-e ...
Ca $ h
Όταν είστε Strange

Περισσότερα Ταινίες σε θέατρα

FEATURED PREVIEW
Ρυμουλκό ρολογιών
Απρίλιος Έναρξη 16, 2010
Kick-Ass Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz, Nicolas Cage, Mark Strong Matthew Vaughn "Πώς είναι δυνατόν κανείς δεν προσπάθησε ποτέ να είναι μια superhero;" Όταν ο Dave Lizewski; συνήθεις έφηβος Νέα Υόρκη και λυσσαλέες κόμικς geek φοράει ένα πράσινο και κίτρινο-internet-αγόρασε στολή για να γίνει ο "μη ανοησία επαγρύπνησης, Kick-Ass, βρίσκει σύντομα μια απάντηση στην ερώτησή του: γιατί πονάει. Όμως, ξεπερνώντας όλες τις πιθανότητες, οι πρόθυμοι ακόμα άπειρος Dave γρήγορα γίνεται ένα φαινόμενο, που εξέφραζε την φαντασία του κοινού.

Φωτογραφίες (77) Περισσότερες Πληροφορίες

Το Τέλειο Game7 Νέο βίντεο
Θάνατος σε μια Funeral6 Νέο βίντεο
Η Joneses2 Νέα Ρυμουλκούμενα
Flixster Φωνές

Chiefilms επί Σύγκρουση των ΤιτάνωνΑποδυναμωθεί Ελληνική Μυθολογία σε τυπικά μεγάλο προϋπολογισμό 3D μορφή.
dancer3192000 επί Γιατί παντρεύτηκα ΠάραΠάρτε 2 - Περισσότερο από το ένα άτομο πρότεινε Tyler Perry θα πρέπει να μετατρέψει αυτό το franchise σε μια σαπουνόπερα τηλεόραση.

366weirdmovies επί Πώς να εκπαιδεύσει το δράκο σαςΈνα φως λίγο στο χαρακτήρα και την κωμωδία, αλλά θεαματική πτήσεις δράκο και σκηνές μάχης περισσότερο από ό, τι κάνουν για τυχόν ελλείψεις.

NobleKnight επί Το Τελευταίο ΤραγούδιΘα ήταν ωραίο να δούμε μια ταινία για μια κόρη (Miley Cryus) την επανασύνδεση με τον μπαμπά της (Greg Kinnear).

~ ** Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς9 Απρίλη 2010 στις 3:50 π.μ.
Θέμα: Κομμουνιστές εκτελούνται από ... κομμουνιστές
Αναγράφονται περίπου 135 ονόματα (+ άλλα που δεν υπάρχουν) αριστερών ή κομμουνιστών που εκτελέστηκαν από τους ... κομμουνιστές!



http://www.facebook.com/l/e667a? blackblogofcommunism.com/2010/04/09 /% ce% ba% ce% bf% ce% bc% ce% bc% ce% BF% CF% 85% ce % bd% ce% b9% cf% 83% cf% 84% ce% ad% cf% 82 -% ce% b5% ce% ba% cf% 84% ce% b5% ce% bb% ce% BF% CF% 8d% ce% bd% cf% 84% CE% B1% ce% b9-% ce% b1% cf% 80% cf% 8c-% ce% ba% ce% bf% ce% bc% ce% bc% ce% BF% CF% 85 /

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1415794919467&mid=22903edG3dd6e022G1308a8dG0&n_m=snstam gmail.com @
Βρείτε άτομα από την λίστα επαφών σας του Gmail στο Facebook!

~ ** Ο / Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Rock Μουσική.
Xrhstos Frik9 Απρίλη 2010 στις 3:14 π.μ.
Θέμα: μουσικά νέα
«Έφυγε» ο θρύλος του πανκ, Μάλκολμ Μακλάρεν gia periswtera sto blog mas -> http://www.facebook.com/l/e667a? radiomusicrock.blogspot.com
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1383908833727&mid=228fc63G3dd6e022G130879bG0&n_m=snstam gmail.com @



~ ** Ο / Η Ibrahim ates έστειλε μήνυμα στα μέλη του TURK DÜNYASI OTAGI.
Ibrahim ates9 Απρίλη 2010 στις 2:59 π.μ.
Θέμα: DEĞİŞEN NESİL
DEĞİŞEN NESİL Bu destan Bir neslin Aci destanı, Bu destan gençliğin çürümüş yanı, Bu destanla Tarif ettin vatanı Yüce Türk Milleti nasıl değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Ecdadında yoktu, nereden kapmış, Bu nasıl ise Huy, sapmış yolundan, Kimisinin IPI diskoda kopmuş, Eğlenmekte χολή usul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Hak sanmayın! Hep şeytanın gürzüler, Adina derler ρωτήσω, kirli arzular, Dine de CAG dürzüler atlatacak, Fetva bozulunca, gusul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Sinsice düşünce, σχέδιο sinsice, Televizyon evde en yılan büyük, Bu vatanı mankenler mi λαν kurdu! Kafalar yozlaşmış, usul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Doğuştan gözleri açlar türemiş, Dininden türemiş hiçler habersiz, Soyunu bilmeyen türemiş piçler, Asalet kaybolmuş, γκολ değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. İyi mu yok; Var, var da KAC kafile, Ozan IBRAHIM ne nafile anlatsa, İngilizce Artik, χολή müzikler, Türküler, şarkılar, Fasil değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. TÖRESİZLER yeter Artik Yeter! Taştı sabırlar, Bizlere töreyi öğretmesinler. Töresizler, töreden vururlar dem, Hocaya süreyi öğretmesinler. Biz töreyi, töresizden almadık, Dışına çıkmadık, ayrı kalmadık, Yüzme bilmeyenle suya dalmadık, Dalgıca dereyi öğretmesinler. Başımıza gelip çıkan ağalar, İstiyorlar boğalar bizi tutup, İneklerden δημόσιους διαγωνισμούς alır mi Boğalar Yiğide yüreği öğretmesinler. O dağlar ki, sesinden yankılanır, Sağlam arasından itlerin çıkar, Kurdun yarasından bellidir hası, Kurtlara yarayı öğretmesinler. AH AH Ozan Ibrahim, Iman insanda varsa, Haksıza, haksızsın zamanında der, Ayıdan korkanlar ormanda gezmez, Aslana yöreyi öğretmesinler. Τσανάκαλε YE SOR Bir Toprak ne için Vatan olurmuş; Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. İnsan Vatan için neden ölürmüş, Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. Sanma μπορεί verilen Vatan bölünür, Yedi düvel bilinir tarafından, UC mermiyle bes μπορεί nasıl alınır, Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. Σάββας dinlermi dert HIC, keder, ACI, Vatan ΑΣΚΙ της çilenin ilacı, Seyit onbaşıya güç veren gücü, Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. Zemheride elbisesiz neferi, Μπιρ kuru ekmekle gelen zaferi, Tek koluyla süngü tutan Askeri, Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. Tek yürektir Anadolu insanı, Beraber Kani bayrağa verdiler, Λαζοί Ömer, Kurt Αχμέτ, Çerkez Hasan'ı, Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. Bu Toprak ecdattan bize hediye, Ozan Ibrahim, şimdi niye soralım, Bu vatanın ismi neden TURKIYE; Sor SANA anlatsın Çanakkale'ye. TÜRK'ÜM BEN Şimdi iyi dinleyin, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Tekrar ettim anlayın, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Tarihte durdum dimdik, Στις alti kurdum devlet, Sayısız şehit verdim, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Ben iz vurdum Asya'ya, Uzandım Avrupa'ya, Nizam dünyaya verdim, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Destanı yazarım ben, Oyunu bozarım ben, Sınırı ben çizerim, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Islam dinimdir benim, Şerefimdir, şanımdır, Bayrak kanımdır benim, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Düşmanım çoktur benim, HIC benim yoktur korkum, Yardımcım Hak'tır benim, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Candan vatanım Aziz, Vatana canım Kurban, Türkçedir lisanım tek, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Hainler şaşırmasın, Aklıma düşürmesin, Sabrımı taşırmasın, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Taşar giderim sabrım, Kin ise güderim συγγενείς, Dünyayı ederim dar, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. Söylüyorum herkese, κουλάκος Sese bu Verin, TÜRK'ÜM DEMEK suc ISE, Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. AH Ozan AH hele bak IBRAHIM! Ne nafile etseler, Allah'ın izni ile Türk'üm, Türk'üm, Türk'üm ben. ''DOSTLAR GİBİDİR IRMAK, KİMİNİN Ακάρ AZ SUYU, KİMİNİN COK. KİMİNDE ELLERİN ISLANIR YALNIZCA, KİMİNDE RUHUN YIKANIR BOYDAN BOYA
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1101874045293&mid=228fb3bG3dd6e022G1308745G0&n_m=snstam gmail.com @



~ ** Γεια σου Σταμάτιος,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.



~ ** Η Νεκταρία σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση «9.4.2010: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ". Η λέει Νεκταρία, Σήμερα το βράδυ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ! Εκδήλωση: 9.4.2010: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 09 Απριλίου στις 10:30 μ.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 10 Απριλίου στις 1:30 π.μ.Τοποθεσία: Μουσική Σκηνή "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ" Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=106313312741436&mid=228e83aG3dd6e022G13081c7G7&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook



~ **] Crystalclearforum [ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 10:30:37 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Basil Venitis ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ είναι ένα προπύργιο της ελευθερίας και της Graecoroman πολιτισμού, ένα οικονομικό θαύμα, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Το Ισραήλ είναι η μοναδική ελεύθερη χώρα σε μια περιοχή που κυριαρχείται από αραβικές μοναρχίες, theocracies και δικτατορίες. Είναι μόνο οι πολίτες του Ισραήλ, οι Άραβες και τους Εβραίους όσο, οι οποίοι απολαμβάνουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους, να επικρίνουν την κυβέρνησή τους, να διαμορφώσουν τα πολιτικά κόμματα, να δημοσιεύουν ιδιωτικές εφημερίδες, για τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών. Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχει ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι στην Ουάσιγκτον την επόμενη εβδομάδα για 47-τη χώρα της πυρηνικής ασφάλειας διάσκεψη ο Πρόεδρος του Barack Obama. Έκανε την απόφαση μετά την εκμάθηση της Αιγύπτου και της τρομοκρατίας στην Τουρκία που προορίζονται να θέσουν το ζήτημα του πυρηνικού οπλοστασίου του Ισραήλ κατά τη συνεδρίαση. Με βάση τις εκτιμήσεις της ικανότητας παραγωγής πλουτωνίου της Ντιμόνα του αντιδραστήρα, το Ισραήλ έχει αποθηκευμένες 200 πυρηνικές κεφαλές από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Το Ισραήλ είναι η μόνη πυρηνική δύναμη στη Μέση Ανατολή, αλλά ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί αυτό. Που δεν έχει υπογράψει την πυρηνική Συνθήκη Μη Διάδοσης (NPT). Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ισραήλ Νταν Meridor θα σταθεί για Νετανιάχου κατά τη σύνοδο κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια (NSS), τον Απρίλιο του 12-13. Νετανιάχου επισημαίνει αυτό το συνέδριο είναι για την πυρηνική τρομοκρατία, και δεν ανησυχεί ότι ο καθένας θα σκεφτεί ότι το Ισραήλ είναι ένα τρομοκρατικό καθεστώς. Καθένας ξέρει μια τρομοκρατική και αδίστακτους καθεστώς όταν βλέπουν ένα, ενώ υπάρχουν δούμε αρκετά γύρω Israel.Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει το ΝΑΤΟ, περιλαμβάνει την Τουρκία, η # 1 τρομοκρατικές έθνος, που ενδίδει σε γενοκτονίες, όπως είναι η γενοκτονία των Αρμενίων, η ελληνική γενοκτονία, η Ποντιακή γενοκτονία, καθώς και η γενοκτονία της Κύπρου, και πογκρόμ όπως το πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης, μια κρατική χορηγία και state-ενορχηστρωμένη πογκρόμ που ανάγκασε τους Έλληνες να εγκαταλείψουν Κωνσταντινούπολη, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης. Το ΝΑΤΟ θα πρέπει είτε να απελάσει τρομοκρατικές Τουρκία ή disband.Venitis σημειώνει ότι από την τρομοκρατική Τουρκία δηλωθεί casus belli κατά της τέταρτης Reich (ΕΕ) και Turcoterrorists συνεχίζουν να κάνουν κατάχρηση της Fourthreichian νησιά κοντά στα τουρκικά σύνορα και διακίνηση ναρκωτικών και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, Τέταρτο Ράιχ ενίσχυσε τα σύνορά της οργανισμός διαχείρισης, Frontex, την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας της να στηρίξει Ελλάδα κατά Turcoterrorism. Τα κράτη μέλη που σήμερα περισσότερο εξοπλισμό και περισσότερο προσωπικό που έχει στη διάθεσή της Frontex στο Αιγαίο από την Ελλάδα. Frontex coleads τώρα στα σύνορα, περιπολία με Greece.When Ισλαμιστές αρνούνται τις βασικότερες ελευθερίες για τους δικούς τους ανθρώπους, είναι αισχρό για αυτούς να ξεκινήσουν υποστηρίζοντας ότι το Ισραήλ παραβιάζει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Όλες οι μουσουλμάνοι οι οποίοι πραγματικά ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει, ως πρώτη δράση τους, επιχειρούν να εκδιώξουν τη δική δεσποτικούς κυβερνήτες τους και να υιοθετήσουν το είδος της ελεύθερης κοινωνίας που χαρακτηρίζει-Israel.Land για την ειρήνη-είναι ένα απεχθές φόρμουλα για την αυτο-θυσία του Ισραήλ. Το δικαίωμα ενός πολιτισμένου έθνους στην αυτοάμυνα κατά των βάρβαρων εχθρών του είναι ένα ηθικό απόλυτο. Δεν πρέπει να παραδοθεί σε μια μάταιη προσπάθεια να κατευνάσει τους εμπνευστές του πολέμου. Είναι μια ηθική διαστροφή να απαιτήσει από το Ισραήλ να δώσει πίσω την ίδια γη που παγιδεύονται κατά τη διαδικασία της άμυνάς της ενάντια σε πολέμους που ξεκίνησε από το αραβικό επιδρομείς. Μια εγκληματική δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν για την δικαιοσύνη να έχουν τα όπλα του, κατασχέθηκε από την αστυνομία, και ειδικότερα όχι ενός εγκληματία που συνεχίζει να εγγυηθούν για τις πράξεις του εγκλήματος. Και το χειρότερο της γης προς την ειρήνη πολιτική είναι ότι προκάλεσε το Ισραήλ να δώσει στους Παλαιστίνιους το δικό τους τομέα, με το έργο της προστασίας κατά της τρομοκρατίας έχει ανατεθεί ζητεί terrorists.Koran για το μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, της υποβολής, δολοφονία, και τρομοκρατίας. Κοράνι κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν απίστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους να κηρύξουν πόλεμο, τον βίαιο τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον κάθε motherfucker μουσουλμανική πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κατακτήσει τον κόσμο με το σπαθί. Κοράνι είναι σαφώς αντισημιτικές, που περιγράφει τους Εβραίους ως πιθήκων και των χοίρων. Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ένα πολέμαρχος, κατά συρροήν δολοφόνοι, ένας παιδεραστής, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πως ο Μωάμεθ είχε εχθρούς του δολοφονήθηκε και μάλιστα είχε αιχμάλωτοι πολέμου εκτελούνται. Mohammed ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{> Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά ένα σατανικό τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεός, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια ολοκληρωτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που καθορίζει τις λεπτομέρειες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Το Ισλάμ θέλει να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ σημαίνει υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, γιατί αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατών τζιχάντ και sharia.We Η ζήτηση της ΕΕ να κατανοήσουν και να κλειδώσετε τα κέρατα με μια ιδεολογία, που έχει μεταμφιεστεί σε μια θρησκεία, και τη συγκράτηση των μουσουλμάνων οι οποίοι επιδιώκουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ευραραβίας, ένα θεοκρατικό κράτος διευθύνεται από μουλάδες και εκείνους που χειρίζονται το σπαθί του Ισλάμ. Η Ευρώπη απειλείται επειδή η ευρωπαϊκή ανεκτικότητα και ευρωπαϊκή γενναιοδωρία προς εκείνες των άλλων χωρών και πολιτισμών, χρησιμοποιούνται από άτομα με δυσανεξία, προκειμένου να προωθηθεί η μισαλλοδοξία. Αυτή είναι μια αδυναμία που μπορεί να αξιοποιηθεί από αυτούς για μόνο έτσι long.Violence και την άρνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρατούν στο Ισλάμ. Πρακτικές όπως ο λιθοβολισμός των μοιχαλίδες, αποκεφαλισμούς, η εκτέλεση των αποστατών ", τα εγκλήματα τιμής, κρέμασμα των ομοφυλοφίλων, των καταναγκαστικών γάμων παιδιών, κλειτοριδεκτομή και άλλες απεχθείς πρακτικές που επικρατούν σε αυτήν την ημέρα. Υπάρχει ένα αηδιαστικό υποκριτική πολιτική ορθότητα σχετικά με το Ισλάμ που αναδύεται στην Ευρώπη. Το Ισλάμ είναι ο δούρειος ίππος της Ευρώπης, και εάν δεν σταματήσουμε Islamification τώρα, Ευραραβίας θα είναι απλώς θέμα χρόνου. Κοράνι είναι η ισλαμική Mein Kampf που παρακινεί τους μουσουλμάνους να καταφεύγουν σε violence.Venitis σημειώνει ότι diapered Rubenesques, η Ισλαμική ζόμπι, δείχνουν την μισογυνία του Ισλάμ. Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να ανεχθούν την μπούρκα, ένα εξωτερικό ένδυμα που καλύπτει μια γυναίκα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, και ο niqab, η οποία πέπλα όλο το πρόσωπο εκτός από τα μάτια, ως καταπιεστική με τις γυναίκες. Η μπούρκα δημεύει ύπαρξη μιας γυναίκας, και είναι ένα σημάδι της δουλείας και εξευτελισμό. Αυτοί που φορούν αυτό είναι θύματα, zombified από Islamofascists. ΕΕ υποστηρίζει την απαγόρευση αυτή φέρετρο για τις βασικές ελευθερίες των γυναικών. Η μπούρκα είναι η απόδειξη της παρουσίας των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών στο έδαφος της ΕΕ και της πολιτικοποίησης των Islam.Ninja, μια γυναίκα φοράει μπούρκα ή niqab, είναι σε μια κατάσταση αφόρητη απομόνωση, τον αποκλεισμό, και την ταπείνωση. ίδια η ύπαρξή της είναι άρνηση. Η θέα αυτών των ζόμπι είναι απαράδεκτο, όταν έρχεται σε μας από το Ιράν, το Αφγανιστάν, την Τουρκία, ή τις αραβικές χώρες. Είναι εντελώς απαράδεκτο για το έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπούρκα είναι ζήτημα ελευθερίας και της αξιοπρέπειας των γυναικών. Ο αριθμός των νίντζα αυξάνεται εκθετικά. Ακόμη και αν δεν είναι νίντζα τζιχαντιστών, που μισούν τη Δύση, φτύνουν τη kuffars, τους άπιστους, αλλά να επωφεληθείτε από όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες της ΕΕ, αντί να εγκαθίστανται σε εκτάσεις μουσουλμανική, όπως υπαγορεύεται από το δόγμα τους. μπερδεύει διπροσωπία τους Europeans.Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), επειδή είναι σύμβολα της υποτέλειας, καταπίεσης των γυναικών, αγένεια, και μια όλο και διαιρείται Τέταρτο Ράιχ. Πέπλο και μαντίλα κάνουν τις γυναίκες αόρατο, transfoms γυναίκες να zombies, την ακύρωση συμμετοχής των δικαιωμάτων των γυναικών, των γυναικών σημαία ως κακό temptresses, καταπιέζουν τις γυναίκες με βαρβαρότητα, είναι τα σήματα της μισογύνης Ισλάμ, και είναι μια εγγύηση threat.Female βομβιστές αυτοκτονίας συνήθως είναι μαύρα χήρες, η ισλαμιστική θηλυκά των οποίων οι σύζυγοι ή οι γιοι έχουν σκοτωθεί από τις δυνάμεις άπιστος. Κοινωνία των πολιτών φοβάται τώρα ένα κύμα μαύρου χήρες. Οι γυναίκες μαχητές έχουν συμμετάσχει σε πολλές επιθέσεις κατά τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας του 2002 ένα θέατρο της Μόσχας, ο Φεβρουάριος του 2004 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας το οποίο σκοτώθηκαν 39 άτομα, καθώς και Μάρτιος 2010 βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας που σκότωσε 40 άτομα. Πολλές από τις γυναίκες προσλαμβάνονται παρά τη θέλησή τους. Μόνο ένας στους 10 μαύρο χήρες πράξεις από πεποίθηση. Οι άλλοι έτσι σε έναν ρόλο. Ισλαμιστές οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να δική τους γνώμη και δεν μπορούν να αρνηθούν να υπακούσουν εντολές. Η πατριαρχική κοινωνία τους αντιμετωπίζει ως απλή ανανεώσιμη resource.Mutaween οι θρησκευτικές οργανώσεις-αστυνόμευσης με την αναγνώριση από την κυβέρνηση και την υποστήριξη που επιβάλει το νόμο της Σαρία. Mutaween αποτελείται από μυριάδες αξιωματικών εκτός από μυριάδες εθελοντές. Έχουν την εξουσία να συλλάβει ξένους άνδρες και γυναίκες που αλιεύονται κοινωνικοποίηση, όποιος ασχολείται με την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ή την πορνεία, για την επιβολή ισλαμικού φόρεμα-κώδικες, και να αποθηκεύουν το κλείσιμο κατά τη διάρκεια προσευχής. Θα επιβάλουν μουσουλμανικές διατροφικές νόμοι, να απαγορεύουν την κατανάλωση ή την πώληση οινοπνευματωδών ποτών και χοιρινό, καθώς και κατάσχεση απαγορευμένων προϊόντων, των καταναλωτών και των μέσων ενημέρωσης ως un-ισλαμική, όπως CDs / DVDs από διάφορες δυτικές μουσικά συγκροτήματα, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Επιπλέον, εμποδίζουν ενεργά την πρακτική ή προσηλυτισμό των άλλων religions.Mutaween χρήσης μαστίγωμα για να τιμωρήσει τους παραβάτες, απαγόρευση του Αγίου Βαλεντίνου δώρα ημέρας, ιερείς σύλληψη λέγοντας μάζας, και στελεχώνονται από πρώην φυλακισμένους των οποίων το μόνο προσόν δουλειά ήταν ότι είχαν απομνημονεύσει Κοράνι προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους. Που εμποδίζουν τις γυναίκες από τη διαφυγή καύση κτίρια, αν οι γυναίκες δεν φορούν burqas, και δεν συνοδεύονται από άρρενα κηδεμόνα? Πολλές γυναίκες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό κάηκαν μέχρι θανάτου μετά από τη γλώσσα τους κοπεί out.Blasphemy δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου. Στη σπηλιά για να τον εκφοβισμό και να μην δημοσιεύει οτιδήποτε religuous freaks αίσθηση είναι δυσάρεστο είναι να παραδώσει την κρίσιμη αρχή της ελευθερίας του λόγου. Αυτή η διαφωνία είναι περίπου σέβεται το δικαίωμα του ανθρώπου να εκφράσει τις απόψεις του, ωστόσο είναι δημοφιλή, ενόψει των θρησκευτικών προσπαθεί να υποτάξει το δικαίωμα να μυστικιστικό δόγμα. Αντί του κατευνασμού της όχλους που απαιτούν για την εκτέλεση οποιονδήποτε προσβάλλουν την πίστη τους, η Δύση πρέπει να στηρίξει αυτούς που μοιράζονται πολιτικό ιδανικό της ελεύθερης νόμων speech.Blasphemy είναι τόσο ανόητη και επικίνδυνη. Είναι ανόητο, διότι μεσαιωνική θρησκευτική νόμοι δεν έχουν θέση σε μια σύγχρονη κοσμική δημοκρατία, όπου το ποινικό δίκαιο πρέπει να προστατεύει τους ανθρώπους και όχι ιδέες. Και είναι επικίνδυνη γιατί incentivises θρησκευτική οργή, και επειδή Ισλαμικής μέλη χρησιμοποιούν ήδη τη διατύπωση των νόμων περί βλασφημίας για την προώθηση νέων νόμων περί βλασφημίας σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών. Νόμων περί βλασφημίας είναι άδικο, γιατί οι άνθρωποι σιωπή για την προστασία των ιδεών. Σε μια πολιτισμένη κοινωνία, οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν και να ακούσουμε τις ιδέες σχετικά με τη θρησκεία, ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι βρίσκουν αυτές οι ιδέες να επισημαίνει outrageous.Venitis έξω κοσμική κοινωνία έχει απορριφθεί από religulous freaks. Απαιτούν μία ιδιαίτερη θέση, επιμένοντας στην ιδιαίτερη προσοχή των religulous τα συναισθήματά τους. Αλλά αυτό είναι ασυμβίβαστο με την ελευθερία του λόγου, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανεχτούμε προσβολές, ειρωνεία, και γελοιοποίηση. Δημοσιογράφοι θα πρέπει να αντιμετωπίζει religulous freaks με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τους άθεους, cultists, πνευματιστές, spirituals, οι πολιτικοί, φιλόσοφοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, και επιχειρηματίες, την ενσωμάτωσή τους στο Graecoroman παράδοση της κριτικής και της σάτιρας, γιατί αποτελούν μέρος της κοινωνίας, δεν αγνώστους. Βλασφημία είναι συμπεριλαμβανομένων, και όχι εξαίρεση, religulous freaks.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 71
Επισκεφτείτε την ομάδα σας



~ ** [Υποστροφή] Εκσυγχρονισμός της σχολικής εκπαίδευσης
Από:
blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 7:58:18 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Αίθουσες διδασκαλίας είναι γεμάτη με περαστικούς σημείωση-και texters, που αγνοούν την ανέμελα εκπαιδευτικοί αγωνίζονται να καταστεί μέχρι το τέλος των 50 λεπτών. Οι έξυπνες παιδιά βαριούνται, και είναι πιο αργό τα παιδιά μένουν πίσω. Ανησυχία για τυποποιημένες δοκιμές είναι υψηλή, και η βαθμολογία είναι σταθερά χαμηλές. Οι εθνικές έρευνες διαπιστώνουν ότι οι γονείς απελπισία με την ποιότητα της εκπαίδευσης - και έχουν δίκιο, ανάλογα με τα αποτελέσματα των δοκιμών επιβεβαιώνουν εκ νέου και again.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι η δημόσια συνδικάτα των εργαζομένων σχολείο είναι πολιτικά μεροληπτική και πολωτική ιδρύματα. 95% των συνεισφορών τους που πήγαν στο antivenitists. Δεν είναι εντελώς συμπτωματικά, venitists έχουν κατηγορήσει πολλές φορές αυτές τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των ταυτόχρονα αύξηση του κόστους και μείωση της ποιότητας των δημόσιων σχολείων. Πολλοί υποστηρικτές των σχολείων charter, κουπόνια, εκπτώσεις φόρου εκπαίδευση, homeschoolig και unschooling, ανέφεραν ένωση πολιτική επιρροή ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για να επιλέξει reforms.Education τους, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία, είναι η καλύτερη που παρέχονται από την ελεύθερη αγορά, η επίτευξη καλύτερης ποιότητας και αποδοτικότητα με περισσότερες ποικιλία επιλογών. Δημόσια σχολεία θα πρέπει να γίνεται σε τοπικό επίπεδο για να επιτευχθεί μεγαλύτερη λογοδοσία και συμμετοχή των γονέων. Αναγνωρίζοντας ότι η εκπαίδευση των παιδιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ηθικές αξίες, venitists θα επιστρέψει εξουσία στους γονείς να καθορίσουν την εκπαίδευση των παιδιών τους, χωρίς παρεμβάσεις από κλεπτών. Ειδικότερα, οι γονείς θα πρέπει να έχουν την ευθύνη για όλα τα κονδύλια που δαπανήθηκαν για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Κυβέρνηση θα πρέπει να μείνουν έξω από την εκπαίδευση. Εκπαίδευση Eurocommissar κα Ανδρούλα Βασιλείου, επιβεβαιώνει ότι σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης, χρειαζόμαστε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ώστε να μετακυλίσει τις νέες δεξιότητες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Έχουμε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της αλλαγής, τον καθορισμό των βασικών δεξιοτήτων που χρειάζονται οι άνθρωποι για να ευδοκιμήσουν στην κοινωνία της γνώσης. Βλέπουμε ικανοποιητική πρόοδο όσον αφορά τη διδασκαλία στα σχολεία για την προσαρμογή σε αυτή την προσέγγιση. Υπάρχει μια στροφή προς περισσότερο καινοτόμα μάθησης και μια νέα εστίαση στα μαθησιακά αποτελέσματα - δεν είναι μόνο ό, τι οι μαθητές γνωρίζουν, αλλά τι μπορούν να κάνουν με τη γνώση και skills.In τους ότι η προοπτική και μετά από έκθεση που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο από την ομάδα εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη νέα δεξιότητες για νέες θέσεις εργασίας, Βασιλείου προβλέπει τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δεξιότητες για την εκμάθηση τομέα. Την επικαιροποίηση των δεξιοτήτων μεταξύ των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτών είναι πράγματι ένας τρόπος για τη βελτίωση της μάθησης achievement.Moreover, Βασιλείου επί του παρόντος εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει μια πρωτοβουλία για την προώθηση της χρήσης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και μεθόδων κατάρτισης. Αυτό θα απαιτούσε ασφαλώς επαρκής κατάρτιση των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτών. Ωστόσο, Βασιλείου θεωρεί ως απαραίτητη επένδυση για την εξασφάλιση ψηφιακές δεξιότητες των παιδιών μας. Βασιλείου επιδιώκει επίσης ατζέντας εκσυγχρονισμού για τα πανεπιστήμια της. Χωρίς εξαιρετική πανεπιστήμια, δεν θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουν τις ικανότητές μας στην καινοτομία, ή να εξοπλίσει τους αποφοίτους μας, με τις ικανότητες να μετατρέπουν τη γνώση σε επιχειρηματικές ευκαιρίες. Και παρόλο που η Ευρώπη έχει πολλά καλά, αρμόδια πανεπιστήμια, πολύ λίγοι είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης. Venitis επισημαίνει uncollege είναι πολύ καλύτερο από το κολλέγιο! Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η πληροφορία μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο για σχεδόν οτιδήποτε. Αυτό που δεν μπορεί να βρεθεί σε απευθείας σύνδεση μπορεί να βρεθεί σε βιβλία, και τι δεν μπορεί να βρεθεί σε βιβλία μπορούν να βρεθούν μέσω των internships, τις θέσεις εργασίας, και τους συμβούλους. Μη χάνετε το χρόνο σας με κολέγια eggheads ANF. Υπάρχει ένας κορεσμός των αποφοίτων κολεγίου στην αγορά εργασίας. Πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στο σπίτι με τους γονείς τους και να λάβουν θέσεις εργασίας που δεν απαιτούν έναν βαθμό κολλεγίων. Το δόγμα όλοι-πρέπει-go-to-κολλέγιο είναι μετά βίας μια ευλογία. Πόσοι νέοι πουλάνε πίτσες με δίπλωμα στον τοίχο και ένα μεγάλο φοιτητικό δάνειο διατήρησή τους μέχρι τη νύχτα; Είναι αλήθεια ότι η αποδυναμωμένη, πτυχίο όλο και ανάξιος πανεπιστημίου σήμερα αναμένεται για σχεδόν κάθε δουλειά, αλλά ας μην γελιόμαστε: Για τα περισσότερα grads είναι κάτι παραπάνω από ένα μήνυμα προς ενδεχόμενους εργοδότες ότι είχαν την εμμονή να ξυπνήσω νωρίς τεσσάρων ετών, και πηδούν μέσα από όλα τα απαιτούμενα στεφάνες. Που λέει διευθυντή αρκετά ανθρώπινων πόρων για μια αιτών για να τον ξεχωριστό από ένα αντίπαλο που δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Δεν λέει τίποτα για το τι ξέρει ή μπορεί να do.The καλύτερα κολλέγια στον κόσμο σήμερα είναι τα ιδιωτικά κολέγια στην Αμερική. Το χάσμα μεταξύ αυτών και της κατάστασης που χρηματοδοτούνται από κολέγια σε εξίσου πλούσιες χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, ή η Νότια Κορέα, όπου οι λίγοι ιδιωτικά κολέγια της σημείωσης, είναι τέτοιου μεγέθους που το μάθημα δεν can be αποφευχθεί, κολέγια need ανεξαρτησία να ανθίσει. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ενδιάμεση ομάδα των σωμάτων είναι αυτά στη Βρετανία και την Αυστραλία, όπου κολέγια, αν και χρηματοδοτείται και πάνω-ρυθμίζονται από το κράτος, εντούτοις διατηρεί σημαντική autonomy.Even Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) συμφωνεί και η Επιτροπή αναφέρει ότι αμερικανικών κολλεγίων είναι καλύτερα από της Ευρώπης, διότι Europeancolleges γενικά έχουν λιγότερα να προσφέρουν και διαθέτουν μικρότερους πόρους από ό, τι τα αντίστοιχα σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες, ιδιαίτερα τις ΗΠΑ. Αμερικανικών κολλεγίων διαθέτουν πολύ περισσότερα μέσα από ό, τι τα ευρωπαϊκά κολέγια και eggheads beteer. Το χάσμα μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ των δαπανών οφείλεται κυρίως στο χαμηλό επίπεδο ιδιωτικής χρηματοδότησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην τέταρτη Ράιχ. Πρέπει να οικοδομήσουμε τη φήμη μας για την τελειότητα, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά στην παγκόσμια σκηνή. Αλλά πρέπει επίσης να διαφοροποιήσουν και να προωθήσουν τα κέντρα αριστείας που στηρίζονται στις δικές τους ιδιαιτερότητες. Για το λόγο αυτό διερευνούμε τις δυνατότητες μιας πολυδιάστατης, παγκόσμιο πανεπιστημιακό σύστημα κατάταξης που θα αντικατοπτρίζουν την πολυμορφία των αποστολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Να προωθηθεί η αριστεία στην Ευρώπη, Βασιλείου θεωρεί ότι πρέπει επίσης να βασιστεί στην ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, το κύκνειο άσμα κ. Barroso, ως ένα μοντέλο διασταύρωση μεταξύ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου. Βασιλείου είναι αποφασισμένη να κάνει το ΕΙΤ μια παγκόσμια ναυαρχίδα της εξοχότητάς Ευρωπαϊκής Παιδείας. Βασιλείου σχεδιάζει να αυξήσει την κινητικότητα στα εκπαιδευτικά συστήματα. Γνωρίζουμε, από το πρόγραμμα Erasmus ανταλλαγών μας, ιδίως, ότι η κινητικότητα πληρώνει μακριά από την άποψη των νέων δεξιοτήτων και ευρύτερους ορίζοντες εργασίας. Βοηθά τους νέους, για παράδειγμα να αποκτήσουν καλύτερες γλωσσικές γνώσεις ή να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στη μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Και αυτές τις ικανότητες βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους. Βασιλείου επιθυμεί συνεπώς να ανοίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο απασχόλησης και ευκαιρίες εκπαίδευσης. Νεολαίας σχετικά με την κίνηση θα δώσει μια σημαντική ώθηση στη μάθηση στο εξωτερικό. Βασιλείου προτίθεται να προτείνει μια ανακοίνωση τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η οποία θα παρουσιάσει τις προτεραιότητές της για την πρωτοβουλία αυτή. Φιλοδοξία Βασιλείου είναι να αυξήσει κατά πολύ τις ευκαιρίες των νέων να μάθουν σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Η κινητικότητα είναι επίσης σημαντικό για τους εκπαιδευτικούς και τους ερευνητές. Βασιλείου προτίθεται να εκσυγχρονίσει και να επεκτείνει τη γνώση μας προγράμματα κινητικότητας? Και να συνδεθούν σε εθνικούς πόρους και προγράμματα, για μέγιστα αποτελέσματα. Βασιλείου θα παρουσιάσει επίσης μια πρόταση για ένα δείκτη για την κινητικότητα, ούτως ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε ακόμη καλύτερα τον θετικό αντίκτυπο της μάθησης στο εξωτερικό. Δεν μπορούμε να επικεντρωθεί σε πτυχιούχους πανεπιστημίου και μόνο. Βασιλείου υποστηρίζει ότι πρέπει επίσης να ληφθεί μέριμνα για τις δεξιότητες και τις θέσεις εργασίας των αναγκών των νέων ανθρώπων που επιλέγουν μια διαφορετική πορεία μάθησης ή τα πρόσωπα τα οποία αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους, να αλλάξουν επαγγελματικών προοπτικών τους. Η κοινωνία της γνώσης θα είναι το προϊόν των ταλέντων του καθενός και skills.We ανάγκη εκσυγχρονισμού της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Η επαγγελματική κατάρτιση έχει κακή εικόνα στα μάτια των νέων σήμερα. Πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα της και να καταστήσει επίσης σημασία για την εξέλιξη της αγοράς εργασίας. Επαγγελματικής κατάρτισης, για παράδειγμα, επωφελούνται πολύ λιγότερο από την εκμάθηση της κινητικότητας, διότι κατάρτισή τους δεν περιλαμβάνει τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται για την επιτυχία της μάθησης στο εξωτερικό. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 73
Επισκεφτείτε την ομάδα σας



~ ** Ο / Η Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη.
Stasou Mygdala9 Απρίλη 2010 στις 5:46 πμ
Θέμα: Ο ΚΑΝΑΚΗΣ Μπαλαρίνα
ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

~** http://www.facebook.com/l/ca754? news24.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

~** http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1110312134041&mid=229200fG56358b7cG1b6e857G0&n_m=stamoskal windowslive.com @

~** http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas

~** http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas

~** http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages ,

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

~** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

~** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-

~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας

~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .-
~**
~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://hellassite.blogspot.com/ .-
http://eu1.badoo.com/messages/?sold1=13pyR0XLjHE3dFLymgbgft2ypAXs5nHBp

~**http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 Aτοί που μας γράφουν και δεν μας διαγράφουν .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ .-
~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: