ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες 04 και 05-07-2010 *

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες 04 και 07/05/2010 :


** ΤΡΙΠΛΌ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ :
astunomiaΜακελειό με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στις μια το μεσημέρι στην Ερέτρια . Το έγκλημα αποδίδεται από την αστυνομία σε οικονομικές διαφορές που είχαν τα θύματα με τον φερόμενο ως κατηγορούμενο . Ο δράστης είναι ιδιοκτήτης καφετέριας 50 ετών και πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ένας δικηγόρος με πιστόλι .




Ραντεβού θανάτου

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία , τρία άτομα που είχαν διαφορές με το δράστη , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του , έφυγαν από την Αθήνα με το δικηγόρο τους και μετέβησαν σε παραλιακή ταβέρνα στην Ερέτρια , όπου είχαν κλείσει ραντεβού και τον περίμεναν .

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο 50χρονος και με πιστόλι πυροβόλησε τα θύματα , με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον δικηγόρο και τους δύο από τους υπόλοιπους , ενώ ο τέταρτος γλίτωσε γιατί είχε απομακρυνθεί από το σημείο και μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο .

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε , αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά και τον έπεισαν να παραδοθεί .
Πράγματι γύρω στις τρεις το μεσημέρι ο δράστης παραδόθηκε ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση .

ΠΗΓΕΣ : ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ / ΜΠΕ


Μείωση του ελλείμματος - Αισιοδοξία για την οικονομία
Σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ το ταμειακό έλλειμμα του προϋπολογισμού υποχώρησε στο πρώτο εξάμηνο του έτους κατά 41,8 %. Αισοδοξία Παπακωνσταντίνου ....

****
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !




****Πήγαν για κατάσχεση και τους σκότωσε






Δευτέρα , 5 Ιουλίου 2010,



Ραντεβού θανάτου , είχε κλείσει ο 56χρονος Παναγιώτης Σίμωσης σε τέσσερις άνδρες με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές . Η συνάντηση , που είχε οριστεί σε παραλιακή ταβέρνα στην Ερέτρια της Εύβοιας , κατέληξε σε λουτρό αίματος .

Όλα άρχισαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι , όταν παρέα 4 ατόμων , ανάμεσά τους κι ένας δικηγόρος , έφτασε από την Αθήνα στην Ερέτρια , προκειμένου να λύσει εκκρεμούσες οικονομικές διαφορές με επιχειρηματία της περιοχής .

Οι τρεις άνδρες κάθισαν να φάνε σε παραλιακό εστιατόριο , στην Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια , εκεί όπου είχε κλειστεί το ραντεβού . Ο τέταρτος από την παρέα είχε απομακρυνθεί για λίγο , για να μιλήσει στο κινητό του . Σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή του ο δράστης σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του . Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα . Ο θάνατός τους επήλθε ακαριαία και όλοι βρέθηκαν να κοιτούν άναυδοι τα τρία πτώματα .

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr , μεταξύ των ανδρών υπήρχαν οικονομικές διαφορές και μάλιστα ο δικηγόρος σχεδίαζε να κινήσει διαδικασίες κατάσχεσης του σπιτιού αλλά και των επιχειρήσεων , ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων κι ενός καφενείου , που διατηρούσε ο δράστης . Μια εβδομάδα πριν , όταν τον 54χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Σίμωση είχε επισκεφθεί δικαστικός κλητήρας και τον είχε ενημερώσει για την κατάσχεση , η απάντησή του ήταν σαφής : « Αν έρθουν , θα τους σκοτώσω » , όπως έγινε .

Νεκροί είναι ο Α.Κ. , κάτοικος Κορωπίου , ο Π.Γ. , κάτοικος Μενιδίου και ο δικηγόρος , ο οποίος φέρεται να ήταν ανιψιός ενός ανθρώπου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παραβατικές πράξεις .

Αμέσως μετά το μακελειό , ο δράστης τράπηκε σε φυγή και λίγη ώρα αργότερα , αφού προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τους αστυνομικούς , παραδόθηκε μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα .



ΑΘΛΗΤΙΚΆ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΆ :


***Τζίγγερ : " Έχει γίνει αποτίμηση "






tzigger_1Μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο ήρθε η σειρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο κάνοντας δηλώσεις στον " NOVAΣΠΟΡ FΜ 94,6 " . Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε ότι ο κ . Βγενόπουλος « δεν έχει ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα " , επισήμανε πως το Δ.Σ. αποδέχθηκε την αποτίμηση της εταιρείας στα 110 εκατομμύρια ευρώ , ενώ τόνισε ότι « ... άλλο είναι ο ΠΑΟ και άλλο ο Ολυμπιακός . Ο ΠΑΟ το 2008 δεν είχε δάνεια , είχε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις , όπως του Σπυρόπουλου , και τα καθαρά χρέη ήταν της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ » . Εκτίμησε πως "... αυτό που χαλάει την ατμόσφαιρα είναι ότι η πλειοψηφία πρέπει να σέβεται τη μειοψηφία και η μειοψηφία να σέβεται την πλειοψηφία " , εξέφρασε τη διαφωνία του στην παραμονή Αντωνίου στη θέση του τεχνικού διευθυντή , ενώ υπογράμμισε ότι θα αναλάμβανε εκ νέου το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας , αλλά με λιγότερα λάθη .

"Δεν έχει ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα . Στο θέμα της ονοματοδοσίας είπε ότι έδωσε 23 εκατ . ευρώ για τον ΠΑΟ , ωστόσο τα έδωσε μέσω της τράπεζας MARFIN . Δεν έχει υπογραφεί τίποτα . Θέλω να τονίσω ότι το Δ.Σ. αποδέχθηκε την αποτίμηση της ΠΑΕ στα 110 εκατ . ευρώ και είπαν ότι θα συμμετέχουν όλοι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου . Αυτή είναι η αποτίμηση της Ντελόιτ και είναι σύνηθες να την περνάς στο Δ.Σ. και ειδικά σε μία ομάδα που είναι πάρα πολλοί οι μέτοχοι" , δήλωσε αρχικά ο κ . Βαρδινογιάννης και συνέχισε :

"Επίσης , πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι ο ΠΑΟ και άλλο ο Ολυμπιακός . Ο ΠΑΟ το 2008 δεν είχε δάνεια , είχε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις , όπως του Σπυρόπουλου , και τα καθαρά χρέη ήταν της τάξης των 2 εκατ . ευρώ . Από την πλευρά του , ο κ . Μαρινάκης ανέλαβε τα χρέη από την προηγούμενη διοίκηση και αγόρασε τις υποχρεώσεις του κ . Κόκκαλη έναντι 30-40 εκατ . ευρώ . Αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά με τον ΠΑΟ . Ο έλεγχος αφορά αν τα στοιχεία είναι αληθή ή όχι . Η ουσία είναι ότι έχει γίνει μια αποτίμηση "Α" , που έχει γίνει με κάποια δεδομένα . Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό , τι θέλει . Όταν πωλείται ένα οικόπεδο δίπλα στο δικό σου με μια τιμή "Α" , τότε και το δικό σου θα κοστολογείται με ένα ποσό "Α" . Εκείνο που λένε στον Ολυμπιακό είναι ότι « εγώ αναλαμβάνω μέχρι τα 35 εκατ . ευρώ και τα υπόλοιπα είναι δικά σου » . Λέμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μια αποτίμηση , αν θεωρούμε ότι έχουν μπει 65 εκατ . ευρώ σε μια ομάδα , δεν είναι δυνατόν να πέσει η αποτίμηση μιας ΠΑΕ . Σας υπενθυμίζω ότι χρήματα που θα πάρω από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσω σε κάποια ιδρύματα και στον Ερασιτέχνη . Υπάρχει μια τάση να διογκώνονται τα πράγματα και το έχω τονίσει αρκετές φορές αυτό το πράγμα . Είναι συνήθης η τακτική του κ . Βγενόπουλου να σε παίρνει λίγο πριν εκδώσει την ανακοίνωσή του" .

Για το θέμα Αντωνίου και τις διαφωνίες μεταξύ των μετόχων τόνισε: "Είναι γνωστό ότι δεν συμφωνώ στο θέμα του Αντωνίου , δεν είναι τυχαίο ότι δεν βρέθηκε μια φόρμουλα να γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ . Επίσης , θεωρεί ότι ο κ . Πατέρας πρέπει να είναι ανεξέλεγκτος . Όσον αφορά το βράδυ της Δευτέρας , δεν ήρθαμε σε συμφωνία και υπήρχε μόνο μία εφημερίδα που είχε βάλει τίτλο την επομένη : « Ή συμφωνία ή τέλος " . Αυτό που χαλάει την ατμόσφαιρα είναι ότι η πλειοψηφία πρέπει να σέβεται τη μειοψηφία και η μειοψηφία να σέβεται την πλειοψηφία . Έτσι , μπορούν να παρθούν σοβαρές αποφάσεις με μεγαλύτερο ποσοστό από το 51% . Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιλογή του κ . Γόντικα ψήφισαν όλοι , εκτός από ένα ή δύο άτομα . Πρέπει σε όλες τις δημοκρατίες η πλειοψηφία να σέβεται την μειοψηφία . Εκείνο που διαφαίνεται είναι ότι άλλα συζητάμε μεταξύ μας , άλλα θέλουμε να βγουν προς τα έξω και άλλα γίνονται τελικώς . Δεν αμφισβητώ κάποια συμφωνία , επειδή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και αυτό επειδή δεν συμφωνήσαμε στο θέμα του Αντωνίου . Θεωρούσα ότι ο Αντωνίου δεν έπρεπε να μείνει στον Παναθηναϊκό από την περσινή σεζόν . Ο λόγος είναι οι κακές επιλογές και αυτό είναι η άποψή μου για έναν άνθρωπο που λειτουργούσε ως τεχνικός διευθυντής στην ομάδα . Το γεγονός ότι δεν συμφώνησα με την πρότασή , επειδή πιστεύω ότι δεν έκανε την κατάλληλη δουλειά , δεν θα μου το χρεώσετε ως λανθασμένη εισήγηση . Η δική μου άποψη είναι ότι πάντα ήθελα παίκτες αξίας και όχι αμφιβόλου αξίας . Δεν υπήρχε κανενός είδους συμφωνία με τον κ . Βγενόπουλο . Δεν θέλω να μιλήσω για προέδρους , ούτε τίποτα . Εκείνο που θέλω να διευκρινίσω με την ανακοίνωσή μου είναι ότι ήθελα να βάλω τέλος στα σενάρια περί αγοραπωλησίας . Εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων , που ξεκίνησε από την εφημερίδα « Εξέδρα » και έλεγε ότι το μπάτζετ έπρεπε να είναι στον Θεό . Τότε είχαμε μια συνάντηση με τους κ.κ. Πατέρα και Αντωνίου . Στη συνέχεια , έκανα μια συνάντηση με τον κ . Γιαννακόπουλο και ο σκοπός της ήταν να σταματήσει αυτός ο πόλεμος . Ο κ . Βγενόπουλος δεν δέχεται πόλεμο , κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον ρόλο που έχει ο κ . Γιαννακόπουλος για τον ΠΑΟ και να τον βάζει στο ίδιο καζάνι" .

Σε ερώτηση γιατί δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα οι επιστολές με τον κ . Βγενόπουλο , απάντησε: "Αυτές είναι προσωπικές επιστολές και εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο . Αν θέλει ο κ . Βγενόπουλος , ας το κάνει εκείνος . Το τι λένε δύο άνθρωποι , δεν χρειάζεται να το λέμε σε τρίτους . Συνήθως όταν λες κάτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , είναι πιο εύκολο να συμφωνήσει με τον άλλο . Όταν βγάζεις μια κατάσταση και τον κάνει κοινωνική προσφορά , έχεις πρόβλημα" .

Αναφορικά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είπε: "Τα πράγματα είναι πολύ απλά . Έκανα μια αποτίμηση με μία μέθοδο και αυτή η μέθοδος ισχύει . Σε αυτή την πρόταση , που έγινε συγκεκριμένη , εγώ μπορώ να ενταχθώ στους υποψήφιους αγοραστές . Ενώ θεωρητικά θα έβγαινε μια ουσιαστική δήλωση , κατάφερε ο κ . Βγενόπουλος να μιλήσει για άλλα πράγματα" .

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να γίνει η αγοραπωλησία της ΠΑΕ , χωρίς να υπάρξει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές επισήμανε: "Λέω ναι υπάρχει στην αγορά , βάσει εκτιμήσεων , και εφόσον συμφωνήσουμε στη συνέχεια χρειάζεται να ελεγχθούν φορολογικές χρήσεις . Την Τετάρτη το πρωί έγινε αυτή η τοποθέτηση , ενώ το μεσημέρι είχαμε Δ.Σ. και όλη αυτή η ιστορία έγινε για ένα οικόπεδο . Δεν μιλάμε για κάποιο κάστρο , είναι ένα προπονητικό κέντρο και τίποτα παραπάνω" .

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δήλωσε: "τα 15 εκατ . ευρώ που δεν θέλουν να συμμετέχουν είναι υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι . Τα 15 εκατ . ευρώ θα καλύψουν ένα κομμάτι και όχι την « τρύπα » , χωρίς να ξέρω πως θα πάει η νέα χρονιά " , ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του προέδρου , τονίζοντας : « Συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους μετόχους και μπορώ να πω ότι η άποψη του κ . Ξυλά ήταν ξεκάθαρη και είναι απολύτως σεβαστή . Δεν βρήκαμε πρόεδρο και προχωράμε" .

Καταλήγοντας , ο κ . Βαρδινογιάννης αναφέρθηκε και στο θέμα της πολυμετοχικότητας: "Δεν έχω γυρίσει στον ΠΑΟ , δεν ξεκίνησα τις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ ή δεν εξέδωσα πρώτος ανακοίνωση . Δύο χρόνια ως πολυμετοχικός δεν υπήρχε λόγος να ακούγονται συνθήματα κόντρα σε εμένα . Εκείνη τη στιγμή είπα : Ας τελειώσει αυτό το πράγμα , ας τελειώσει αυτή η ιστορία . Η απόφαση του πολυμετοχικού υπάρχει και δεν προέκυψε ξαφνικά και ήταν συνδυασμένη με το γήπεδο . Αν ήταν να το ξανακάνω , θα το ξανακάνω . Μπορείτε να φανταστείτε ποια λάθη δεν θα ξαναέκανα" .


***Βγενόπουλος : " Έχω καταθέσει αξιόπιστη πρόταση "

vgenopoulos_andreasΓια όλους και για όλα μίλησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Nοvasport « FΜ 94,6 » . O εκ των μετόχων του Παναθηναϊκούτόνισε πως έχει καταθέσει αξιόπιστη πρότασηγια την αγορά του πλειοψηφιοκού πακέτου της πράσινης ΠΑΕ , απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για το αντίθετο . Ο " κ. Mig "μίλησε ακόμη για έλλειψη πραγματικής πρόθεσης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως " αν γυρίσει ο κ . Πατέρας και εγώ θα είμαι μέσα ''. Άμεση απάντηση από τον Τζίγγερ.


«
Είχα καλέσει τον κόσμο , με την τελευταία μου ανακοίνωση , να μην ασκήσει πίεση στους πωλητές και τους αγοραστές . Θεωρώ ότι έχω καταθέσει μια αξιόπιστη πρόταση . Στον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχω προτείνει ότι θα αγοράσω τον Παναθηναϊκό , έπειτα από έλεγχο που θα πραγματοποιήσουν ορκωτοί λογιστές και στο τέλος θα προσθέταμε τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσουμε τις εγκαταστάσεις στην Παιανία .

Αυτή η πρόταση κρίθηκε αναξιόπιστη και εγώ αναξιόπιστος . Έχω βάλει 20 εκατομμύρια στην ΠΑΕ και άλλα 23 εκατομμύρια ευρώ για την ονοματοδοσία του γηπέδου . Δεν έχει κάνει η Ντελόιτ διαχειριστικό έλεγχο πιο νωρίς . Η Ντελόιτ έκανε μια αποτίμηση , αλλά ουδέποτε διαχειριστικό έλεγχο .

Δεν έχει γίνει ποτέ αποτίμηση , από τη στιγμή που μπήκαμε εμείς . Ο κ . Βαρδινογιάννης μας είπε τους όρους και εμείς διαθέσαμε χρήματα για το καλό του Παναθηναϊκού . Από την στιγμή που δεν έχει γίνει έλεγχος ποτέ , δεν μπορεί να υπάρχει μια πρόταση στον αέρα . Η αποτίμηση της Ντελόιτ που βγάζει αυτά τα νούμερα , προθέτει 220 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο . Ας πάρουμε το παράδειγμα του κ . Μαρινάκη , ο οποίος πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για το μισό Καραϊσκάκη . Δεν έχει παρουσιαστεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο , ότι θα κοστίσει τόσο το γήπεδο και θα έχουμε τόσα έσοδα από αυτό . Σε αυτή τη φάση που είμαστε , ακούσαμε από την Ντελόιτ ότι το γήπεδο θα κοστίζει 220 εκατ . ευρώ , την ώρα που εμείς ξέραμε ότι θα κάνει 90 εκατ . ευρώ » .

Αναφορικά με το πόσο κοστολογεί εκείνος την ΠΑΕ είπε : « Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ΠΑΕ δεν είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις . Όποιος έχει μια ΠΑΕ , πρέπει να καταλάβει ότι στηρίζεται στα όνειρα κάποιων οπαδών και χρειάζεται να βάζει κάποια χρήματα κάθε χρόνο . Επίσης , πρέπει να υπολογίσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ , όπως είναι οι παίκτες . Ας πούμε ότι ο Λέτο κάνει 5 εκατ . ευρώ , αυτό υπολογίζεται ως περιουσιακό στοιχείο της ομάδας .

Επίσης , χρειάζεται να υπολογίσουμε το ενοίκιο για την ΠΑΕ . Μπορεί να σου ζητήσει κάποιος 500.000 ευρώ και ένας άλλος να σου ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ . Εκείνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε με τον κ . Βαρδινογιάννη είναι μια μακροπρόθεσμη συμφωνία . Εάν έκανα μία πρόταση , υπό αίρεση , θα είχα πάλι πόλεμο . Η άλλη πλευρά είπε να δώσουμε ένα νούμερο , σαν να αγοράζουμε γουρούνι στο σακί . Αν υπήρχε πρόταση για πώληση της ΠΑΕ , θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα » .

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ . Βαρδινογιάννη , ότι ο κ . Βγενόπουλος δεν έχει πρόθεση να αγοράσει , τόνισε : « Είναι αδιανόητο ότι ένας άνθρωπος που έχει δώσει 40 εκατ . ευρώ για να έχει το 10% των μετοχών . Είναι αστεία τα όσα λέγονται . Εμείς έχουμε ήδη βάλει κάποια χρήματα στον Παναθηναϊκό και εγώ από την πλευρά μου έβαλα 23 εκατ . ευρώ επιπλέον για την ονοματοδοσία του γηπέδου . Τότε , επίσης , είχα δεχθεί κριτική για το όνομα του γηπέδου . Παρότι αρχικά λέγαμε ότι δεν θέλουμε να αγοράσουμε τον Παναθηναϊκό , τώρα φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε πρόταση . Από τη στιγμή που δεν πέτυχε η πολυμετοχικότητα , εμείς πιανόμαστε κορόιδα . Όταν έγινε η ιστορία με την ΠΑΕ , κάποιοι δεν ήθελαν να συμμετάσχουν στην πολυμετοχικότητα επειδή πιστεύουν ότι θα αποτύχει τελικά είχαν δίκιο .

Ο κ . Ζολώτας δεν απασχόλησε ποτέ κανένα , έβαλε 9 εκατ . ευρώ και τον έβρισαν . Δεν έχω πει ότι θα γίνει Τζίγκερ στη θέση του Τζίγκερ . Ό , τι κάνουμε θα έχουμε πάλι πολυμετοχικό σχήμα . Δεν υπάρχει μέλλον στις ελληνικές ομάδες , αν δεν υπάρχει πολυμετοχικό πλάνο . Αν πιστεύουν ότι ένας άνθρωπος θα βάζει πολλά εκατομμύρια , κάνουν λάθος . Το αρχικό πλάνο μου ήταν να μπουν 10-15 ισχυροί επιχειρηματίες και στη συνέχεια να δίνονται μετοχές στον κόσμο . Όταν υπάρχουν γνωστοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές , δεν χρειάζεται να πάμε στον κόσμο για να βοηθήσουν την ομάδα » .

Για τις κατηγορίες που δέχεται : « Σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο τα έχω κάνει θάλασσα » ». Είχα πει ότι είμαι παράγοντας , δεν πρέπει να μιλάω και πρέπει να πηγαίνω μόνο στο γήπεδο . Ωστόσο , μίλησε ο συναισθηματισμός που έχω για την ομάδα . Ελπίζω ότι πλέον θα επικρατήσει η λογική . Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις ότι δεν θα ξαναμιλήσω , αλλά χρειάζεται να μιλάω όταν έρθει η ώρα . Έχω πει ότι ο ΠαναθηναΊκός είναι το χόμπι μου και η λάσπη που δέχομαι είναι κακό . Όλοι αυτοί που μιλούν αρνητικά είναι αλήτες επί πληρωμή » .

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανές λύσεις λέγοντας : « Η πρώτη λύση : μεγαλομέτοχος και ο μέτοχος που συμπλέει μαζί του να κλείσουν τις εφημερίδες του και να πορευτούμε μαζί , χωρίς να έχουμε προσωπικές ατζέντες . Επίσης , χρειάζεται να διευκρινίσω ότι δεν έχουμε πρόθεση εγώ και ο κ . Πατέρας να ανοίξουμε νέα εφημερίδα . Μάλιστα , λένε ότι έχουμε σχέσεις με την ΕΞΕΔΡΑ , στην οποία έχει μετοχές ο κ.Ψυχάρης που συνεργάζεται με τον κ . Βαρδινογιάννη . Επικοινωνιακοί μηχανισμοί δεν υπάρχουν . Στον Π . Γιαννακόπουλο που είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας εν ζωή του ΠΑΟ , το μόνο που του είχα πει να κλείσει την εφημερίδα του . Δεν τη χρειάζεται , είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή - , παράγοντας του ΠΑΟ . Χρειάζεται ο Βαρδινογιάννης το Derby ? Κατηγορώ και τον κ . Πατέρα , επειδή οι λόγοι της αποχώρησής του έχουν ανακοινωθεί σε επιστολές που έχει ανταλλάξει .

Η δεύτερη λύση : να δεχθεί την πρότασή μας , να προχωρήσει ο έλεγχος . Να συνεχίσει η ομάδα τις μεταγραφές της και ό , τι άλλο γίνεται , χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και στο τέλος να καθίσουμε στο τραπέζι για το καλό του ΠΑΟ .

Η τρίτη λύση : είναι να γυρίσει ο κ . Πατέρας και εγώ θα είμαι '' μέσα '' .

Η τέταρτη λύση : αυτή που έχουμε τώρα . Έχουμε την αύξηση των 15 εκατ . ευρώ και να την καλύψουν ο κ . Βαρδινογιάννης και ο κ . Γιαννακόπουλος . Το μίνιμουμ που πιστεύω ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να προχωρήσει είναι 23 εκατ . ευρώ , όσα είχα αναφέρει στην πρότασή μου . Αν προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τους κ . κ . Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο , θα στηρίξουμε την ομάδα και δεν πρόκειται να κάνουμε αντιπολίτευση . Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του , εγώ είχα βάλει συνολικά 40 εκατ . ευρώ και με είπαν αναξιόπιστο , τη στιγμή που είναι εκείνοι αναξιόπιστοι . Σας υπενθυμίζω ότι υπήρξε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και στη συνέχεια ο κ . Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε ότι περιμένει πρόταση για την πώληση της ΠΑΕ . Κανείς δεν έχει αρνηθεί τον έλεγχο . Εμείς θεωρούμε ότι είναι πρόφαση του μη ελέγχου . Η ΠΑΕ στελεχώνεται από ανθρώπους του κ . Βαρδινογιάννη και είχε καλύτερο έλεγχο από τον κ . Πατέρα . Έτσι , δεν ισχύουν τα όσα λέγονται για κακοδιαχείριση από τον κ . Πατέρα » .

Για την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα είπε : « Ήμουν μπροστά στη συνάντηση του κ . Βαρδινογιάννη και του Πατέρα . Ρώτησε : Τι προπονητή έχουμε και του έδωσε μια λίστα με 80 προπονητές , ήταν σε εξέλιξη οι μεταγραφές και μας ζήτησε να πληρώσουμε εμείς τον Σπυρόπουλο και χρειαζόταν να κάνουμε εμείς όλες τις διαπραγματεύσεις . Τώρα , όμως , που αποχώρησε ο κ . Πατέρας , εμείς είχαμε στη λίστα τον Γκοβού , τον Μπορντόν και είχε γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός . Επίσης , του παραδόθηκε ένα πρόγραμμα προσθηκών και όχι αποχωρήσεων από το ρόστερ . Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή , χωρίς να ξέρω αν θα πετύχει . Εμείς δεν θέλαμε να έρθει ο Γκοβού και να φύγει ο Λέτο . Εμείς θέλουν να μείνουν όλα τα μεγάλα ονόματα και να συνεχίσει η ομάδα » .

Για το τι είναι διατεθειμένος να δώσει για την αγορά του Παναθηναϊκού απάντησε :« Εάν μπορέσουν και απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα , καθαρή θέση θα ήταν μεταξύ των 10 και του 30 εκατ . ευρώ . Αν γίνει ο έλεγχος που μπορεί να πάει πάνω από 30 εκατ . ευρώ , αλλά μπορεί να πάει και κάτω από 10 εκατ . ευρώ . Θα είμαστε διατεθειμένοι να αγοράσουμε την ΠΑΕ , έχοντας όμως ακολουθήσει μια διαδικασία και έχοντας κάνει τον έλεγχο . Εγώ υπό πίεση δεν λειτουργώ και για το χόμπι μου δεν μπορώ να ακολουθήσω τις υποδείξεις των άλλων . Μια ΠΑΕ έχει αρνητικές ταμιακές μηχανές , αλλά η βάση είναι η καθαρή θέση . Έχουμε κάνει μια υπέρβαση για να μη χαλάσει αυτό που φτιάξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια » .

**** ΠΟΡΕΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ Ο ΣΈΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ :
pekobits** Μια ανάσα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ βρίσκεται ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο 24χρονος Μαυροβούνιος σέντερ του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Τίμπεργουλβς, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του . Όπως μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο « ESPN » ο Πέκοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών , έναντι συνολικά 13 εκατ . δολαρίων .

** Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον μάνατζερ του Τζος Τσίλντρες να αναζητήσει αλλού ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του , θέλοντας να απαλλαγεί η « ερυθρόλευκη » ΚΑΕ από το ακριβό συμβόλαιο του αμερικανού παίκτη που αγγίζει τα 7 εκατ . ευρώ .
~ ***
diamantidis_panathinaikos_olympiakos_2008*** Σε ανανέωση της συνεργασίας με τονΔημήτρη Διαμαντίδη προχώρησε οΠαναθηναϊκός. Όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ ο αρχηγός του Πρωταθλητών Ελλάδος θα φορά την φανέλα της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια . Έτσι μετά την παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις των παικτών του " τρυφιλιού " με τον " Μητσάρα " να κάνει την αρχή .






Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει :

« Τρία ακόμη χρόνια αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης . Ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε με τους « πράσινους » για ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία . Ο Διαμαντίδης φορά τη φανέλα με το νούμερο 13 από το 2004, όταν και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό . Από τότε έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Ελλάδας , πέντε κύπελλα Ελλάδας και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ».


****pao2010

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τον 8ο συνεχόμενο και 31ο τίτλο του στο μπάσκετ , ενώ προηγουμένως είχε επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της διοίκησης του « τριφυλλιού » και του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια .

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ , Θανάσης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της φιέστας των " πρασίνων " για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , μέσω του συνδρομητικού καναλιού , την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο προπονητή έως το καλοκαίρι του 2012.

" Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι , θα ήθελα να σας δώσω μία είδηση : Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια ! "

Στη γιορτή που ακολούθησε , οι " πράσινοι " πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για το 2010, δωδέκατου τα τελευταία δεκατρία χρόνια και 31ου στην ιστορία του .

Οι παίκτες τους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρέλαβαν το βαρύτιμο τρόπαιο από τον Βασίλη Οικονομίδη , με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να το υψώνει πρώτος ... πριν ακόμη και από τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη . "Σήμερα είναι μία γιορτή για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που τον ακολουθούν όλο τον χρόνο . Εύχομαι κάθε χρόνο το μπάσκετ να πηγαίνει καλύτερα και να μην ξαναγίνουν όσα έγιναν την Κυριακή» , ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ , Βασίλης Οικονομίδης.

Ο Ομπράντοβιτς μετρά ήδη 9 χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχοντας οδηγήσει σε 20 τίτλους την ομάδα . Μετά το διετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν σήμερα οι διοικούντες , ο « Ζοτς » θα φτάσει τα 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού .

" Ας τα πάρουμε από την αρχή . Σήμερα ήμουν με τον Θανάση , τον Δημήτρη Ιτούδη και το Μάνο Παπαδόπουλο για να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν , το μέλλον του Παναθηναϊκού και το δικό μας μέλλον ", εξήγησε σχετικά με το πως προέκυψε η συμφωνία ανανέωσης ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς .

" Ξεκινήσαμε με το τι συνέβη φέτος και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα . Ο κύριος Θανάσης μου είπε ότι θέλει να με δει προπονητή και για την επόμενη σεζόν και του είπα κι εγώ ότι θέλω να συνεχίσω και αρχίσαμε την κουβέντα .

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η ομάδα . Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω τώρα , γιατί έχουν και ποιότητα και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και απολαμβάνω την κάθε μέρα μαζί τους

Είμαι σίγουρος πως παρά την άσχημη περίοδο που περνά η Ελλάδα , ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους πάντες εδώ . Και αυτό είναι το πιο σημαντικό . Όλοι στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ξέρουν τι είναι ο Παναθηναϊκός και ποιοι είναι οι στόχοι που έχει . Δεν υπέγραψα συμβόλαιο , αλλά είμαστε σοβαροί άνθρωποι και δώσαμε τα χέρια και υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουμε . Μου αρέσουν πολύ όλα ... Η Αθήνα σαν πόλη , αλλά νιώθω και πράσινος ... Είμαι ικανοποιημένος από τους συνεργάτες μου , την διοίκηση , τους παίκτες ... όλους . Αυτό είναι το ένα κομμάτι . Το άλλο είναι ότι έχουμε εμπειρία ότι στην ζωή υπάρχουν κάποια προβλήματα . Η εμπειρία είναι φέτος ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα που μπορούμε να τα διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι όλοι . Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να παραμείνουμε στην κορυφή και να κερδίζουμε τίτλους ".

O Θανάσης Γιαννακόπουλος που νωρίτερα είχε ανακοινώσει στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με το μικρόφωνο την παραμονή του Ομπράντοβιτς δήλωσε :

"Είναι μια χαρμόσυνη μέρα σήμερα γιατί γιορτάζουμε το πρωτάθλημα . Όπως ξέρετε τα τελευταία 13 χρόνια έχουμε πάρει 12 πρωταθλήματα . Θα ήθελα να πω μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και την παναθηναϊκή ιδέα σε οποιαδήποτε μεριά της χώρας . Και να πω το ευχάριστο .

Με προσπάθεια δική μου και του αδερφού μου , ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι και τα επόμενα δύο χρόνια κοντά μας . Μένω κατάπληκτος από την παρουσία του κόσμου .

Δείχνουν ότι αγαπάνε το άθλημα και τον Παναθηναϊκό και εμείς σα διοίκηση κάνουμε ό , τι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους . Θα υπάρξουν και άλλα βήματα , θέλαμε με κάθε τρόπο να κλείσουμε τον προπονητή γιατί είναι ο βασικός στύλος στη ραχοκοκαλιά της ομάδας . Εκπλήξεις δεν μπορεί να υπάρχουν , αν κρατήσουμε τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους , θα είναι μεγάλο επίτευγμα" .

Ο επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς Δημήτρης Ιτούδης τόνισε : "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το πρωτάθλημα , σε μία χρονιά που ήταν πολύ δύσκολη , αλλά πιστεύω ότι έπαιξαν καλό μπάσκετ . Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ και βέβαια ευχαριστώ και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους , γιατί είναι άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για να ήμαστε εδώ . Ευχαριστώ και όλους όσους διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή . Βέβαια ευχαριστώ και τους φιλάθλους που πάντα είναι πολύ σημαντικοί . Φέτος ειδικά μας υποστήριξαν σε πολύ δύσκολες περιόδους και μας έδωσαν δύναμη . Νομίζω και αυτοί όπως και εγώ απόλαυσαν αυτή την θαυμάσια γιορτή" .


Ο " ασίσταντ μάνατζερ και αρχηγός της καρδιάς μας » , όπως χαρακτήρισε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη από τα μεγάφωνα ο παρουσιαστής της « πράσινης » φιέστας είπε : " Είναι όμορφες στιγμές αυτές . Ειδικά όταν ακολουθούν μετά από κάποια άσχημα γεγονότα » . « Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τόσο κόσμο να γιορτάζει για εμάς και να μας αποθεώνει " , τόνισε οΝτρου Νίκολας. « Είναι πάντα όμορφο να πανηγυρίζεις και να είναι πάντα γιορτινή η ατμόσφαιρα . Από εδώ και πέρα σκέπτομαι μόνο τις διακοπές " , πρόσθεσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δύσκολα θα παραμείνει « πράσινος » . « Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός και δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο . Μακάρι να τα ξαναζήσουμε αυτά και του χρόνου " , ήταν η δήλωση του Νικ Καλάθη. Τέλος , ο Κώστας Τσαρτσαρής κατέθεσε : « Ξεχωριστή χρονιά καθώς μετά από πολλά χρόνια το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός τίτλος που κατακτούμε . Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε καλύτερα . Είμαστε μία ομάδα με μεγάλους παίκτες , μεγάλο προπονητή και σπουδαία διοίκηση . Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή » .

Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού επικράτησαν οι " πράσινοι " του Δημήτρη Ιτούδη με 53-50 επί των " άσπρων " του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς , μετά από δύο δεκάλεπτα γεμάτα πειράγματα και εντυπωσιακές φάσεις λόγω της χαλαρής άμυνας . Με τους « πράσινους » αγωνίστηκε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που φέτος όλη τη χρονιά βρίσκεται με πολιτικά στον πάγκο , σε άλλο πλέον ρόλο .

Τα δεκάλεπτα : 26-28, 50-53
Άσπροι
( Ομπράντοβιτς ) : Περπέρογλου 3, Φώτσης 6, Νίκολας 14, Διαμαντίδης 6, Πέκοβιτς 7, Καλάθης 7, Μπόγρης 7
Πράσινοι ( Ιτούδης ) : Σπανούλης , Τέπιτς 8, Αλβέρτης 2, Μπατίστ 16, Τσαρτσαρής 10, Σερμαντίνι 7, Βεργίνης 2, Γιασικεβίτσιους 8 .-


****

Ανακοινώθηκαν οι ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών

Δευτέρα , 5 Ιουλίου 2010,

Τις μεταβατικές και νέες πάγιες ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και τις αλλαγές που επιφέρουν αυτές στο νέο νόμο « περί ιεραρχίας και προαγωγών » ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας .

Ειδικότερα προβλέπεται :

Μεταβατικές ρυθμίσεις
Με την τροπολογία διασφαλίζονται πλήρως τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα που έχουν θεμελιωθεί ή θεμελιώνονται μέχρι και 31η την Δεκεμβρίου 2010. Αυτά ως περιουσιακά δικαιώματα δεν θίγονται , εάν ο στρατιωτικός εξακολουθήσει να παραμένει στην υπηρεσία και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2010, καθώς τυχόν αλλαγές της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας δεν μπορούν να επηρεάσουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ( θεμελίωση δικαιώματος και τρόπου υπολογισμού της σύνταξης ) ή το δικαίωμα απόληψης και καταβολής της σύνταξης .

Για όσους στρατιωτικούς θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα σύμφωνα με τις υφιστάμενες σήμερα διατάξεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 προβλέπεται μία ήπια κλιμάκωση του χρόνου πραγματικής υπηρεσίας από 1 ½ έως 6 έτη .

Πιο συγκεκριμένα : Για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέσα στο 2011, η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά 1 ½ έτος . Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα μέσα στο 2012 κατά 3 έτη . Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα μέσα στο 2013 κατά 4 ½ έτη και για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα μέσα στο2014 κατά 6 έτη .

Για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως 31.12.2014 ισχύουν συνεπώς οι υφιστάμενες σήμερα διατάξεις . ( άρθρ. 42, π.δ. 169/2007 και άρθρ . 1 ν του . 3029/2002 ), ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης , καθώς και ως προς τις προϋποθέσεις απόληψης και καταβολής της σύνταξης .

Οι νέες πάγιες ρυθμίσεις
Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1ης Ιανουαρίου 2015 και μετά καθώς και για όσους εντάσσονται από τώρα και στο εξής στη στρατιωτική υπηρεσία , ισχύει ο νέος γενικός κανόνας σύμφωνα με τον οποίο το δικαίωμα σύνταξης και καταβολής της σύνταξης θεμελιώνεται με τη συμπλήρωση του 60ου έτους της υπηρεσίας ή στα σαράντα έτη συνολικής υπηρεσίας στην οποία συνυπολογίζονται αθροιστικά :

α. Τριανταπέντε χρόνια πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας , συμπεριλαμβανομένων και των ετών φοίτησης στις παραγωγικές σχολές κατά τη διάρκεια της οποίας ο σπουδαστής έχει τη στρατιωτική ιδιότητα , αμείβεται και καταβάλλει εισφορές

β. Μέχρι πέντε χρόνια που λογίζονται ως συντάξιμα ( πλασματικά ) , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις

γ . Ο τυχόν χρόνος διαδοχικής ασφάλισης

Σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει εκουσίως , ισχύει η υφισταμένη έως σήμερα ρύθμιση , σύμφωνα με την οποία η απόληψη και καταβολή της σύνταξης αρχίζει στο 65ο έτος .

Σε περίπτωση αυτεπάγγελτης αποστρατείας πριν τη συμπλήρωση σαράντα ετών συντάξιμης υπηρεσίας , η σύνταξη καταβάλλεται μετά τη συμπλήρωση του χρόνου που αντιστοιχεί στα τριανταπέντε έτη πραγματικής υπηρεσίας ή με τη συμπλήρωση του 60ού έτους της ηλικίας .

Για όσους λαμβάνουν επιδόματα κινδύνου ( ιπτάμενοι , αλεξιπτωτιστές , βατραχάνθρωποι , υποβρύχιοι , κλπ ) θα απαιτούνται εικοσιπέντε έτη πραγματικής υπηρεσίας , οπότε και θα αναγνωρίζονται επιπλέον τουλάχιστον δεκαπέντε έτη ως συντάξιμα και άρα θα υπερκαλύπτεται η προϋπόθεση των σαράντα ετών συντάξιμης υπηρεσίας .

Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1ης Ιανουαρίου 2015 και μετά , ο υπολογισμός της σύνταξης θα γίνεται με βάση τις νέες ρυθμίσεις του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων .

Εναρμόνιση με το νέο νόμο « περί ιεραρχίας και προαγωγών »
Με ρυθμίσεις που θα περιληφθούν στο υπό τελική επεξεργασία νομοσχέδιο « περί ιεραρχίας και προαγωγών » θα διασφαλίζεται η παραμονή των στελεχών στην ενεργό υπηρεσία επί τριανταπέντε τουλάχιστον χρόνια από την είσοδό τους στην παραγωγική σχολή , πλην ακραίων περιπτώσεων αδυναμίας ή πλην σοβαρών υπηρεσιακών παραπτωμάτων . Σε οριακές περιπτώσεις , η παραμονή στις Ένοπλες Δυνάμεις , έτσι ώστε το στέλεχος να συμπληρώνει σαράντα χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας , θα διασφαλίζεται με την τοποθέτησή του εκτός οργανικών θέσεων . Επίσης , οι τοποθετήσεις και μεταθέσεις των στελεχών θα διενεργούνται έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις αναγνώρισης των πλασματικών ετών .

Ειδικές περιπτώσεις
Με την τροπολογία - προσθήκη επιλύονται μακροχρόνιες συνταξιοδοτικές εκκρεμότητες για ορισμένες κατηγορίες στελεχών , όπως οι εθελοντές μακράς θητείας ( ΕΜΘ ) και οι έφεδροι αξιωματικοί μακράς διάρκειας . Ο χρόνος ασφάλισής τους στο ΙΚΑ / ΕΤΑΜ και το ΕΤΕΑΜ αναγνωρίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας . Επίσης , οι έφεδροι εξ εφέδρων αξιωματικοί του ν . 833/1937 υπάγονται στις ρυθμίσεις που ισχύουν για τους μόνιμους αξιωματικούς ανεξαρτήτως του χρόνου κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις . Ακόμη ρυθμίζονται τα ζητήματα που αφορούν όσα στελέχη , κατά το άρθρ . 7 του ν.2084/1992 , ασφαλίζονται υποχρεωτικά στο Δημόσιο και προαιρετικά σε άλλο ασφαλιστικό φορέα ( π.χ. μηχανικοί , γιατροί ) .

Οι παραπάνω διατάξεις εφαρμόζονται και σε όσους έχουν ήδη εξέλθει από την υπηρεσία μέχρι την ισχύ του νέου νόμου καθώς και για τις οικογένειες αυτών που έχουν αποβιώσει .-

***

Νιόπλιας : Ο Σισέ παρότρυνε τον Γκοβού

Κυριακή , 4 Ιουλίου 2010,

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του για την απόκτησή του Σίντνει Γκοβού ο τεχνικός του Παναθηναϊκού , Νίκος Νιόπλιας , ο οποίος παράλληλα στάθηκε στη βοήθεια του Τζιμπρίλ Σισέ για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μετεγγραφής .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στην « ΕΡΑ Σπορ » :


Για τον Γκοβού : « Ο Γκοβού ήταν ο πρώτος στόχος για τη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είσαι χαρούμενος όταν τον κάνεις δικό σου . Πήραμε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή . Εύχομαι να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα . Γιατί άλλο είναι το ποδόσφαιρο της Γαλλίας και άλλο της Ελλάδας . Φυσικά και θα τον βοηθήσει η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ . Αυτός ήταν που τον παρότρυνε να έρθει . Έχει και τον Καντέ , θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή για αυτόν από ότι αν ήταν μόνος του » .

Για το κλίμα στην ομάδα :
« Είναι άριστο το κλίμα στην ομάδα . Έχουμε μια καλή ομάδα και με 2-3 προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι . Κάτι απαραίτητο αφού μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις με τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ από φέτος . Εχουμε μια δύσκολη δουλειά αλλά νομίζω ότι θα πετύχουμε » .

Για το θέμα του κεντρικού αμυντικού : « Για τον κεντρικό αμυντικό έχουμε 2-3 πολύ καλές επιλογές . Είμαστε κοντά . Θέλουμε τον καλύτερο δυνατό . Έκανα μια λίστα με το τι χρειαζόμαστε και προχωράμε . Και από εκεί και πέρα ότι θέση αδειάζει θα την καλύπτουμε » .-

***

« Μόνο οι ανακοινώσεις απέμειναν για Νίνη και Μάντσεστερ Γ ».

Κυριακή , 4 Ιουλίου 2010,

Δεδομένη θεωρούν οι Ιταλοί την μετεγγραφή του Σωτήρη Νίνη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ . Νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ανέφεραν ότι μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του « Ελ Νίνιο » στην ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον .

Συγκεκριμένα , η ιστοσελίδα « calcionews24.com » αναφέρει πως « απομένει μόνο η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ » . Στην συνέχεια μάλιστα προσθέτει και μερικά στοιχεία για τον Έλληνα άσο και υπενθυμίζει το ενδιαφέρον της Ρόμα .

« Πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη , μόλις 20 ετών , ο οποίος όμως ήδη έχει ξεχωρίσει τόσο με την ομάδα του ( ιδίως στο Γιουρόπα Λιγκ πέρυσι ) όσο και με την Εθνική Ελλάδος . Για αυτόν υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ρόμα » . Πάντως από την « πράσινη » ΠΑΕ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο .-

***

Καταβρόχθισε χοτ-ντογκ σε χρόνο Dt

Δευτέρα , 5 Ιουλίου 2010,

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 54 χοτ-ντογκ καταβρόχθισε ένας 26χρονος μέσα σε δέκα λεπτά για να κερδίσει σε έναν δημοφιλή , ετήσιο διαγωνισμό και να γυρίσει σπίτι του με την ... « κίτρινη ζώνη της μουστάρδας » .

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχής χρονιά που ο » Joey Chestnut ο « Σαγόνας » από την Καλιφόρνια κερδίζει στον Διάσημο Διαγωνισμό Κατανάλωσης Hot Nathan « Σκυλίσια . Ο δεύτερος νικητής τερμάτισε με εννέα λιγότερα ζεστό σκύλο . Όπως είπε ο Καστανιά , η υψηλή θερμοκρασία επηρέασε αρνητικά την απόδοσή του ... .

Εκτός από τη ζώνη , βέβαια , ο νικητής κέρδισε και 30.000 δολάρια . Πέρυσι ο ίδιος είχε καλύτερη απόδοση αφού είχε καταβροχθίσει 68 « βρώμικα » .

Ο διαγωνισμός του Nathan , η πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου στο Coney Island από το 1916, με εξαίρεση το 1941 που δεν πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο και το 1971 εξαιτίας των κοινωνικών αναταραχών . Περίπου 20 συμμετέχοντες κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο μπροστά σε ένα τραπέζι μήκους εννέα μέτρων όπου τους σερβίρονται δίσκοι γεμάτοι καυτό σκυλί .-

****

Ένα πουλί ... με παντόφλες

Κυριακή , 4 Ιουλίου 2010,

Τα δύο πόδια ενός νεογέννητου πουλιού , σε δύο μικροσκοπικές παντόφλες έβαλαν εργαζόμενοι στο πάρκο Κορνουάλλη στην Paradise , προκειμένου να το βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του . Το μικρό πτηνό γεννήθηκε με δυσμορφία στα άκρα , με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσονται σωστά .

Έτσι οι ειδικοί πτηνολόγοι του πάρκου του φόρεσαν λιλιπούτειες παντοφλίτσες , σε πράσινο χρώμα , για να το ... βοηθήσουν . Όντως η μέθοδός τους πέτυχε και πλέον το μικρό πτηνό περπατά περήφανο .-

** ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

Το παθητικό κάπνισμα βλάπτει την καρδιά ?

Δευτέρα , 5 Ιουλίου 2010,

Οι παθητικοί καπνιστές έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αποβιώσουν από καρδιακό νόσημα σε σχέση με εκείνους που είναι εκτεθειμένοι σε χαμηλά επίπεδα του καπνού τρίτων , σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Εφημερίδα του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας .

Η εν λόγω μελέτη έρχεται να ενισχύσει τις υπάρχουσες ενδείξεις που συνδέουν το παθητικό κάπνισμα με τα καρδιαγγειακά νοσήματα . Ο Δρ Μαρκ Χάμερ και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου χρησιμοποίησαν τεστ σιέλου που μετρά την ποσότητα του δευτεροπαθούς καπνού στον οποίο έχει εκτεθεί κάποιος . Το τεστ έγινε σε περισσότερα από 13.000 άτομα στην Αγγλία και την Σκωτία ενώ εν συνεχεία οι συμμετέχοντες ετέθησαν υπό οκταετή ιατρική παρακολούθηση , ώστε να καταγραφεί η εκδήλωση καρδιακής νόσου και οι θάνατοι .

Κατά την διάρκεια της μελέτης , 32 εκ των 1.500 ατόμων που δεν είχαν καπνίσει ποτέ αλλά ήταν εκτεθειμένοι σε υψηλά επίπεδα καπνού δευτερογενώς απεβίωσαν από καρδιακή νόσο , συγκριτικά με 15 εκ των 1.000 ατόμων που είχαν εκτεθεί σε χαμηλότερα επίπεδα . Οι αναλύσεις που επικεντρώθηκαν αυστηρά σε άτομα που δεν είχαν καπνίσει ποτέ , έδειξαν ότι εκείνοι που είχαν υψηλά ποσοστά έκθεσης στον καπνό είχαν υπερδιπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο .

Τα άτομα αυτά , όπως και οι ίδιοι οι καπνιστές , ήταν νεότεροι σε ηλικία και πιθανότερο να είναι άνδρες , λιγότερο σωματικά δραστήριοι από τα άτομα με χαμηλότερη έκθεση στο τσιγάρο και σε χειρότερη οικονομική κατάσταση . Αλλά ακόμη και μετά τον συνυπολογισμό των πιθανών συνεισφερόντων αυτών παραγόντων η σχέση μεταξύ παθητικού καπνίσματος και καρδιακής νόσου συνέχισε να ισχύει . Ο Δρ Χάμερ βρήκε επίσης στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το παθητικό κάπνισμα προάγει την φλεγμονή στο σώμα , που είναι γνωστός παράγοντας καρδιακής νόσου .
πηγή : www.in.gr

***

Διατροφικός Έλεγχος Γονιδιακής Προσαρμογής

Κυριακή , 4 Ιουλίου 2010,

Θοδωρής Γιάνναρος , μοριακός - πυρηνικός βιολόγος

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε μοναδικοί . Ο κάθε ένας από μας είναι μία ολοκληρωμένη , αλλά απόλυτα μοναδική και ξεχωριστή οντότητα ... O Ιπποκράτης , μερικές χιλιάδες χρόνια πριν είχε πει πως " Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου " Λίγο , όμως αργότερα ο Λουκρίτιος συμπλήρωσε : " Η τροφή που για κάποιον αποτελεί βάλσαμο , για κάποιον άλλον ίσως είναι δηλητήριο " . Αυτή ήταν και η πρώτη αναφορά στην γονιδιακή πολυπλοκότητα της διατροφής .

Η μοναδική γονιδιακή ταυτότητα του καθενός μας δεν είναι μόνο υπεύθυνη για τη μοναδική μας εξωτερική εμφάνιση αλλά και για την υγεία μας . Με τον ίδιο τρόπο που κάθε φάρμακο δεν είναι κατάλληλο για κάθε άνθρωπο έτσι και κάθε τροφή δεν είναι κατάλληλη για τον καθένα μας , ακόμα και αν θεωρείται κατά γενική ομολογία « σωστή » . Καθένας από εμάς λοιπόν έχει ανάγκη την προσωπική του πολύτιμη δίαιτα .

Δώστε στα γονίδιά σας το σωστό μήνυμα . Κάθε μπουκιά που τρώμε διεγείρει τα γονίδιά μας να παράγουν ένα μεγάλο αριθμό ζωτικών ουσιών με ρυθμιστικό ρόλο για τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού . Θα πρέπει λοιπόν να δώσουμε στα γονίδιά μας τα σωστά μηνύματα με την κατάλληλη διατροφή ώστε να συνεισφέρουμε στην άρτια λειτουργία του συστήματός μας . Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αναλύοντας ορισμένα από αυτά .

Τι είναι τα Genotrophics ?

Είναι ένας εφαρμοσμένος τομέας της Μοριακής Βιολογίας , η οποία μελετά τη σχέση ανάμεσα στις διατροφικές μας ανάγκες και τη γονιδιακή προδιάθεσή μας , σε σχέση πάντα με τις τροφές που καταναλώνουμε . Στόχος του γενετικού ελέγχου της διατροφής είναι η εκπόνηση ενός διατροφικού σχεδίου με βάση τη γονιδιακή προδιάθεση κάθε ατόμου .

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο όρος « σχέδιο διατροφής » σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με τις διάφορες συμβατικές δίαιτες . Κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει τις διατροφικές - γονιδιακές του ιδιαιτερότητες , λαμβάνοντας τις σχετικές πληροφορίες από την συγκεκριμένη γονιδιακή του ταυτοποίηση .

Πώς γίνεται η εξέταση με το όνομα Genotrophics δοκιμή ? Η διαδικασία είναι σύντομη , εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη . Για τη δειγματοληψία δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία , δεδομένου ότι το γονιδιακό μας υλικό είναι πάντα συγκεκριμένο , ουσιαστικά παραμένει το ίδιο από τη γέννηση ως και τον βιολογικό θάνατό μας , και δεν αλλάζει ποτέ . Με την μέθοδο Genotrophics θα διενεργηθεί ανίχνευση των κληρονομικών χαρακτηριστικών εκείνων που συνδέονται με τη διατροφή , όπως π.χ. τα γονίδια της απολιποπρωτείνης Ε και Α , καθώς και για τυχόν πολυμορφισμούς .

Πρόκειται για μια , σχετικά , πολύπλοκη εξέταση η οποία όμως δίνει απλές απαντήσεις ως προς την πρακτική εφαρμογή τους . Ύστερα από περίπου 1 εβδομάδα οι θεράποντες θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και θα μπορούν να τα αξιολογήσουν . Στη συνέχεια θα προταθεί στον κάθε ενδιαφερόμενο μια ολοκληρωμένη εξατομικευμένη και εξειδικευμένη πρόταση διατροφής με βάση τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου . Στην περίπτωση που το τεστ δείξει πιθανούς γονιδιακούς πολυμορφισμούς είναι απαραίτητη η αλλαγή όχι μόνο της διατροφής αλλά ίσως και , εν μέρει , του « τρόπου ζωής » .

Με τα μάτια , λοιπόν , στραμμένα στο μέλλον μπορεί ο έλεγχος αυτός να μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας , ωστόσο οι επιστήμονες περιμένουν στο μέλλον πολλά από την εξέλιξη της γονιδιακής διατροφής . Ίσως , αφού ολοκληρωθεί η πλήρης « χαρτογράφηση » του ανθρώπινου γονιδιώματος , να φτάσουμε στο σημείο να επιλέγουμε τι θα τρώμε με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από ότι σήμερα . Θα πρέπει να επισημανθεί πάντως ότι η πλήρης αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DNA θα μας δώσει σίγουρα πολλές επιπλέον πληροφορίες .

Ωστόσο , όμως , για τα πολυπαραγοντικά νοσήματα η πληροφορία αυτή από μόνη της δεν θα είναι ποτέ αρκετή .

Ποιες παθήσεις μπορούμε να προλάβουμε ?

Γνωρίζουμε ήδη ότι ένας τεράστιος αριθμός νοσημάτων σχετίζεται με τις συνήθειες διατροφής , όπως για παράδειγμα τα καρδιαγγειακά νοσήματα , το μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα . Η γνώση του γενετικού σχεδιασμού ενός ανθρώπου θα επιτρέπει στους επιστήμονες να παρεμβαίνουν διατροφικά και να ρυθμίζουν με τέτοιο τρόπο το διαιτολόγιο του ενδιαφερόμενου ώστε να περιορίζουν τον κίνδυνο εμφάνισης ή εξέλιξης αυτών των νοσημάτων , στο βαθμό που , αυτά , εξαρτώνται από τη διατροφή .

Θα πρέπει ωστόσο να γίνει κατανοητό ότι η γενετική αυτή ανάλυση αφορά σε νοσήματα , κυρίως , πολυπαραγοντικά , η εκδήλωση των οποίων εξαρτάται εκτός από το γονότυπο και από πολλούς άλλους παράγοντες , με σημαντικότερο την επίδραση του περιβάλλοντος .

Ωστόσο οι μοριακοί βιολόγοι εκτιμούν ότι αλλάζοντας τις διατροφικές συνήθειες ή ακολουθώντας ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισής τους οι θεράποντες θα μπορούν να παρεμβαίνουν και να περιορίζουν ή να προλαμβάνουν την εκδήλωση αυτών των νοσημάτων .

Ίσως , λοιπόν , κάποια στιγμή η ρήση του Ιπποκράτη : η τροφή να είναι το φάρμακό σου , και το φάρμακό σου η τροφή σου ? » αποτελέσει την αρχή μίας νέας , εφαρμοσμένης , βάσης για την μοντέρνα ιατρική .-

****

Αντισύλληψη ... για άνδρες

Τρίτη , 29 Ιουνίου 2010,

Ένα νέο χάπι που θα παρέχει τη δυνατότητα στους άνδρες να επιδίδονται σε σεξουαλικές συνευρέσεις , χωρίς το ενδεχόμενο της γονιμοποίησης , ανέπτυξε η ομάδα του Breitbart Haim ερευνητή , στο Πανεπιστήμιο Ισραήλ του Bar- Ilan .

Το πρώτο αντρικό αντισυλληπτικό χάπι που απενεργοποιεί το σπέρμα έχει σημειώσει επιτυχία στις κλινικές δοκιμές σε ποντίκια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε τρία χρόνια .

Η λειτουργία του νέου αυτού χαπιού βασίζεται στην εξής λογική : αφαιρεί μια πρωτεΐνη του σπέρματος , η οποία είναι απαραίτητη για να γίνει σύλληψη , οπότε , παρόλο που το σπέρμα φτάνει στη μήτρα , δεν είναι ικανό να γονιμοποιήσει το ωάριο .-

****

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το χάπι έχει 100% αποτελεσματικότητα , δεν συνοδεύεται από παρενέργειες , ενώ η λήψη του δεν είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση . Η λήψη 1 φορά στους 3 μήνες είναι αρκετή για να προσφέρει προστασία ενάντια σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της συντρόφου .

« Μέχρι στιγμής , από τα πειράματα σε ποντίκια , δεν είδαμε καμία παρενέργεια του νέου χαπιού . Αυτό που μας έχουν δείξει τα πειράματα είναι ότι με το νέο μόριο που αναπτύξαμε μπορούμε να επιτύχουμε στειρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα . Με τη χαμηλότερη δόση επιτυγχάνεται στειρότητα για έναν μήνα και με την υψηλότερη δόση για τρεις μήνες » δήλωσε ο καθηγητής Breitbart .

Το χάπι φέρει το όνομα « Βright Ρill » , ένα λογοπαίγνιο με βάση το όνομα του καθηγητή , και οι κλινικές δοκιμές του σε ανθρώπους αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο έτος .-

****

Περιμένοντας τον ... σωστό

Τρίτη , 29 Ιουνίου 2010,

Η αναζήτηση του τέλειου άνδρα , του άνδρα του σωστού , φαίνεται να αγχώνει πολύ τις γυναίκες που πλησιάζουν τα 40, οι οποίες είναι οι πρώτες που σπεύδουν να καταψύξουν τα ωάριά τους , για να απαλλαγούν από το στρες της εύρεσης συντρόφου , αλλά και για να έχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν ένα παιδί , όταν βρουν τον « κ . Τέλειο » .

Σύμφωνα με νέα έρευνα σε βελγική κλινική γονιμότητας , οι γυναίκες που κατέψυχαν τα ωάριά τους σε ποσοστό 50% αυτήν προέβαιναν σ ' την πράξη , γιατί δεν είχαν βρει ακόμα τον άνδρα των ονείρων τους , ενώ το 1 / 3 αυτή προχωρούσε σ ' τη διαδικασία σαν δικλίδα ασφαλείας ενάντια στη στειρότητα .

Πολλές είναι και οι φοιτήτριες που εξετάζουν τη μέθοδο ως πιθανή λύση , για να βάλουν τη μητρότητα σε αναμονή και να επιδιώξουν μια καριέρα , σύμφωνα με μια άλλη βρετανική έρευνα . Βάσει της μελέτης σε 200 φοιτήτριες , οι 8 στις 10, που σπούδαζαν ιατρική , αποφάσιζαν να καταψύξουν τα ωάριά τους , για να αναβάλουν τη δημιουργία οικογένειας .

Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων είναι σχετικά νέα τεχνολογία και τα ποσοστά επιτυχίας της αυξάνονται όσο νεότερα και υγιέστερα είναι τα ωάρια που καταψύχονται . όλα Παρ ' αυτά , οι γυναίκες που επιλέγουν να προχωρήσουν στη διαδικασία είναι γύρω στα 40 και αντιμετωπίζουν τη μέθοδο σαν σανίδα σωτηρίας , σαν την έσχατη λύση .-

****

Παντζαρόζουμο ενάντια στην πίεση

Τρίτη , 29 Ιουνίου 2010,

Ένα παντζάρι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα ... όπως φαίνεται να ισχύει για όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υψηλής αρτηριακής πίεσης , σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό » Υπέρταση « .

Το νιτρικό άλας που περιέχεται στα παντζάρια βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την πτώση της πίεσης του αίματος και μάλιστα , όσο υψηλότερη πίεση έχει κάποιος , τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση των νιτρικών αλάτων . Η έρευνα έδειξε πως μέσα σε ένα 24ωρο η υψηλή πίεση αυτών που έπιναν παντζαρόζουμο έπεφτε αισθητά , ενώ η κατάποσή του από άτομα με κανονική πίεση επίσης οδηγούσε σε πτώση της πίεσής τους . Το ανόργανο νιτρικό άλας που περιέχεται στις ρίζες παντζαριών μετατρέπεται σε αέριο μονοξειδίου του αζώτου , όταν φαγωθεί . Αυτό το αέριο διατηρεί τις αρτηρίες ανοιχτές και εύκαμπτες , ενώ παράλληλα κρατάει χαμηλά την πίεση του αίματος .

Η Δρ Amrita Ahluwalia , επικεφαλής της έρευνας και καθηγήτρια αγγειακής φαρμακολογίας στα Πανεπιστήμια ψαρονετών Σχολής και της Ιατρικής και Οδοντιατρικής Λονδίνου του , σχολιάζει το γιατί το παντζαρόζουμο και οι κάψουλες νιτρικού άλατος λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο στον οργανισμό : « Και τα δύο είναι εξίσου αποτελεσματικά στην πτώση της αρτηριακής πίεσης , κάτι που μας δείχνει πως η ευεργετική επίδραση του παντζαρόζουμου στην υψηλή πίεση οφείλεται στα νιτρικά άλατα που περιέχει » .

Το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα υπέρτασης αγγίζει το 25% παγκοσμίως , ενώ εκτιμάται ότι θα φτάσει το 30% μέχρι το 2025. Οι ερευνητές επιμένουν πως μια σωστή διατροφή , πλούσια σε λαχανικά και φρούτα , μπορεί να βοηθήσει την υγεία και να αντιμετωπίσει , εν μέρει , φυσικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται . Η σωστή διατροφή , άλλωστε , είναι πρόληψη .-

****

Υπάρχει γυναικεία « φυσική επιλογή » για το ανδρικό σπέρμα ?

Δευτέρα , 28 Ιουνίου 2010,

Όταν μέχρι τώρα οι άνδρες υποστήριζαν πως στην επιλογή συντρόφου τα ηνία έχουν οι γυναίκες , δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν μέχρι και από ποιο σπέρμα θα γονιμοποιηθούν . Μια νέα αυστραλιανή έρευνα έρχεται να υποστηρίξει πως το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας ενδέχεται να απορρίπτει σπέρματα τα οποία εκτιμά ότι δεν είναι αρκετά ποιοτικά , ώστε να γονιμοποιηθούν .

Η διαπίστωση αυτή έγινε έπειτα από έρευνα του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας , υπό τη Σάρα Ρόμπερτσον , η οποία διατείνεται ότι οι γυναίκες έχουν ένα έμφυτο σύστημα ελέγχου το οποίο αποφασίζει αν ο υποψήφιος σύντροφος έχει την ποιότητα που να δικαιολογεί την επένδυση από τη γυναίκα της αναπαραγωγικής της ενέργειας .

« Μέρος όλης αυτής της διαδικασίας είναι , επίσης , το γυναικείο σύστημα να εκτιμήσει αν η χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη και αν ο συγκεκριμένος σύντροφος είναι ο κατάλληλος για να συλλάβει . Μερικές γυναίκες έχουν πιο τελειοποιημένο αυτό το σύστημα επιλογής » δήλωσε η Δρ Ρόμπερτσον .
Τα πειράματα της έρευνας διεξήχθησαν κυρίως σε ποντίκια και χοίρους , ενώ ισχυρές είναι οι ενδείξεις ότι παρόμοιες αρχές διέπουν και το ανθρώπινο γυναικείο σώμα . -

***

Η Δρ Ρόμπερτσον τονίζει πως η ανακάλυψη έχει μεγάλη βαρύτητα και από την άποψη ότι το γυναικείο σώμα έχει την ικανότητα να αποφασίσει πότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να συλλάβει .

« Εκτιμούμε ότι είναι ένας τρόπος που έχει αναπτύξει το βιολογικό σύστημα , προκειμένου να αποφύγει εγκυμοσύνες με γενετικά κατεστραμμένο σπέρμα . Εξάλλου , ενδέχεται να είναι ένας τρόπος το γυναικείο σύστημα να αποτρέψει μια εγκυμοσύνη , όπου οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες , όπως για παράδειγμα όταν η γυναίκα είναι σε περίοδο μεγάλου στρες , όταν υπάρχει κάποιο είδος κρίσης , όπως πείνα κ.λπ. » προσθέτει η Δρ . Robertson.

Η ίδια , εντούτοις , τονίζει ότι απαιτούνται περαιτέρω έρευνες , προκειμένου να έλθουν στην επιφάνεια κι άλλα στοιχεία . αυτό Σ ' το στάδιο ζητούνται εθελόντριες 18-40 ετών που να βρίσκονται σε σταθερή , ενεργή σεξουαλικά σχέση .-

****

Νέα τεχνική καταπολέμησης του καρκίνου

Δευτέρα , 28 Ιουνίου 2010,

Μικροσκοπικές φυσαλίδες αερίου , γεμάτες με φάρμακα χημειοθεραπείας , οι οποίες εισάγονται μέσα στο αίμα με στόχο τα καρκινικά κύτταρα και κάποια στιγμή σκάνε καταστρέφοντας μαζί και τους όγκους , συνιστούν μια νέα καινοτομική τεχνική κατά του καρκίνου , την οποία αναπτύσσουν γιατροί και μηχανικοί του πανεπιστημίου του Λιντς στη Βρετανία .

Οι ερευνητές δημιουργούν πολύ μικρές φυσαλίδες , με πλάτος μικρότερο από το ένα δέκατο μιας ανθρώπινης τρίχας , μέσα στις οποίες μεταφέρουν φάρμακα χημειοθεραπείας με στόχο τα κύτταρα των καρκινικών όγκων . Οι φυσαλίδες συγκεντρώνονται γύρω από αυτά τα κύτταρα - στόχους και ένας παλμός υπερήχου τις αναγκάζει να δονηθούν , ώσπου τελικά να σκάσουν . Το σκάσιμο της φυσαλίδας ανοίγει μικροσκοπικές τρύπες στο καρκινικό κύτταρο και το φάρμακο που βρισκόταν μέσα στη φυσαλίδα διοχετεύεται μέσα στο κύτταρο .-

Οι ερευνητές τοποθετούν στο εξωτερικό των φυσαλίδων αντισώματα , τα οποία έλκονται από τα καρκινικά κύτταρα , ώστε να διασφαλίσουν ότι αυτές θα πάνε να κολλήσουν πάνω στα καρκινικά κύτταρα και όχι στα υγιή . Όταν τελειοποιηθεί η νέα μέθοδος , θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας , ενώ παράλληλα θα μειωθούν οι παρενέργειες για τον ασθενή από την τοξικότητα των αντικαρκινικών φαρμάκων , τα οποία επιτίθενται και σε υγιή κύτταρα .


« Αξιοποιούμε τη φυσική του πώς το αέριο μέσα στις φυσαλίδες αντιδρά , όταν δέχεται ένα παλμό υπερήχου » δήλωσε Evans οStephen , καθηγητής του τμήματος Φυσικής .

Η νέα τεχνική θα δοκιμαστεί πρώτα σε πειραματόζωα μέσα στην επόμενη τριετία , πριν αρχίσουν κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους .-

****

Η εναλλακτική του γαϊδουρινού γάλακτος

Δευτέρα , 28 Ιουνίου 2010,

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το γάλα γαϊδάρας , τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επιστημονικό επίπεδο , επισημαίνει ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ , Γιώργος Αρσένος .

« Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για τα βρέφη που παρουσιάζουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα και σε επιλεγμένες περιπτώσεις αλλεργίας αλλά και ως προληπτικό μέτρο για μια σειρά από παθήσεις ενήλικών ατόμων » αναφέρει ο καθηγητής .

Από τα διαθέσιμα στοιχεία για τη χημική σύνθεση του γαϊδουρινού γάλατος και τις αναλύσεις προκύπτει ότι είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά (8 έως 10%) και πρωτεΐνες (1,5 έως 1,8 % ) , ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη (6 έως 7%) . Η περιεκτικότητά του σε λιπαρά κυμαίνεται από 0,28 % έως και 1,82 % και εξαρτάται από την εποχή του έτους . Το ενδιαφέρον αυτό έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα και προέκυψε διότι η σύνθεσή του είναι παρόμοια με αυτή του μητρικού γάλατος . Από την αρχαιότητα είχαν εντοπιστεί οι θεραπευτικές του ιδιότητες για ορισμένες παθήσεις , αλλά και η χρήση του ως φυσικό καλλυντικό .

Σε ό , τι αφορά στα οικονομικά οφέλη για τους παραγωγούς , ο επιστήμονας τονίζει ότι την τελευταία δεκαετία δημιουργήθηκαν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ( Βέλγιο , Γαλλία , Ιταλία , Γιουγκοσλαβία ) εκτροφές όνων , των οποίων το παραγόμενο γάλα χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή καλλυντικών αλλά και για ανθρώπινη κατανάλωση . Οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές πώλησης του παραγόμενου γάλατος στις εκτροφές των παραπάνω χωρών είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης δραστηριότητας .

Ο γάιδαρος αποτελεί αντικείμενο ερευνητικού ενδιαφέροντος για το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης τα τελευταία εννέα χρόνια και , όπως τονίζει ο κ . Αρσένος , όλοι στο Εργαστήριο είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν , όπως άλλωστε βοηθούν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια των Ελλήνων κτηνοτρόφων .-

****

Ακαδημαϊκή έρευνα για το Αλτσχάιμερ στην Κύπρο

Δευτέρα , 28 Ιουνίου 2010,

Εφαρμοσμένη έρευνα για τη νόσο του Αλτσχάιμερ διεξάγεται στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κύπρου από τη λέκτορα , Κωνσταντίνα Καπνίση - Χριστοδούλου , σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου .

Σκοπός της έρευνας είναι η καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των D - αμινοξέων , ως πιθανά αίτια της νόσου και η ανάπτυξη καινούριων θεραπευτικών μεθόδων και ουσιών , που θα επικεντρωθούν στον καθαρισμό των αμυλοειδικών πλακών .

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι οι χρησιμοποιούμενες μέθοδοι χρωματογραφίας και ηλεκτροχρωματογραφίας , εφαρμόζονται σε πραγματικά δείγματα αίματος , τα οποία προέρχονται από ασθενείς , που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάϊμερ .

« Η νόσος αποτελεί την πιο κοινή αιτία άνοιας σε ηλικιωμένα άτομα , επηρεάζοντας τα μέρη του εγκεφάλου , που ελέγχουν τη σκέψη , τη μνήμη και τη γλώσσα » , καταλήγει η ανακοίνωση .-

**** ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΆΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ :


Jennifer Lopez : γιορτάζουμε με τους βιαστές για χρήματα;
Από :
cana@cyprusactionnetwork.org ( cana@cyprusactionnetwork.org )
Εστάλη :
Δευτέρα , 5 Ιουλίου 2010 1:30:07 μμ
Προς :
snstam@gmail.com
http://cyprusactionnetwork.org/jennifer_lopez_celebrating_with_the_rapists_for_money Jennifer Lopez : γιορτάζουμε με τους βιαστές για χρήματα; Για την άμεση απελευθέρωση : 5 Ιούλη, 2010 Επικοινωνία: Taneris Νικόλαος , Νέας Υόρκης . Tηλ. (917) 699-9935 begin_of_the_skype_highlighting (917) 699-9935 end_of_the_skype_highlighting ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Η Κύπρος Δίκτυο Δράσης Αμερικής ( CANA ), αναφέρει ότι από τις 4 Ιουλίου του 2010 Αμερικανός διασημότητα Jennifer Lopez εξακολουθεί να μην έχει ακυρωθεί ή να αρνηθεί ότι έχει οριστεί σε επισκεφθείτε την παράνομη ληστή ψευδοκράτος που αναγνωρίζεται από κανείς δεν , αλλά η Τουρκία . Ελληνικό - Κυπρίων σε όλο τον κόσμο έστειλαν ένα τεράστιο όγκο των λαϊκών επιστολές διαμαρτυρίας προς τον William Morris Agency , στη Νέα Υόρκη εκπροσωπούν Lopez . Η σύνταξη επιστολής διαμαρτυρίας εκστρατεία ξεκίνησε με CANA έχει ενταχθεί από το κίνημα για ελευθερία και δικαιοσύνη ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟΣ , ΚΙΝΗΣΗ ΚΎΠΡΟΣ » ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & εκτοπισμένων ΜΗΤΕΡΕΣ , ADOULITI KIRENIA , EFYLAKAS , ΝΑ εφημερίδα Κυπριακό ΠΟΝΤΙΚΙ στις Κύπρος , η American Hellenic Council AHC , Hellenic Electronic Center ( HEC ) " , ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ HERALD ΕΘΝΙΚΟΣ KYRYX εφημερίδα της Νέας Υόρκης , εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στο Λονδίνο , που προάγεται και υποστηρίζεται από την ημέρα Σημερινή σε Κύπρος και άλλες ομάδες Μέσων Ενημέρωσης και έναν τεράστιο αριθμό από ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο και το FACEBOOK ομάδα κατά Jennifer Lopez ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στην κατεχόμενη ΚΎΠΡΟΣ με 8.000 μέλη που προσχωρούν την περασμένη εβδομάδα . Ιούλιο σημερινή 5η , 2010 το θέμα της μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Zaman επιβεβαίωσε τον πολιτικό χαρακτήρα της παράνομης επίσκεψης του Lopez , ισχυρίζονται ότι η Jennifer Lopez υπέγραψε συμφωνία με την αποκαλούμενη " Crato "ξενοδοχείο / ιδιοκτήτες καζίνο μόλις πριν από τρεις ημέρες . Zaman αναφέρει « Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες δεν ασκήσει πίεση για την Lopez να επισκεφθεί την "Τουρκική " Κύπρος . Βέβαια , αυτή επηρεάστηκε από την πίεση . Έχει λάβει ακόμη και απειλές από τους Έλληνες . Στην πραγματικότητα , έχει ορισμένους δισταγμούς. Ωστόσο, υπάρχει μια σύμβαση που υπογράφεται από τον ηθοποιό , « Το τουρκικό λόμπι σχεδιάζει επίσης φέρεται να εκπέμπει αυτό το γεγονός σε 193 χώρες, αλλά επεσήμανε ότι « Η Κύπρος Δίκτυο Δράσης Αμερικής ( CANA ) προέτρεψε την κοινότητα να ζητήσει , φαξ και e-mail του William Morris Agency της Νέας Υόρκης που εκπροσωπεί Lopez να παροτρύνει της " να μην επισκεφθεί τουρκοκρατούμενη Κύπρος . "Η ίδια έκθεση επιβεβαίωσε σήμερα ότι αναμένεται στις 20 Ιουλίου την 36η επέτειο από την παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή του - Κύπρος . Σε σημερινή έκθεση εκπονήθηκε από Κύπρος KYPE και θα δοθεί σε καλώδια ειδήσεις σήμερα. εφημερίδα Hurriyet αναφέρει ότι μμ Ερντογάν θα εγκαινιάσει το ξενοδοχείο . Οι Τούρκοι Volkan εφημερίδα αναφέρεται στην « ακτιβισμό από την Ελληνική Κυπρίων είναι να αναρωτιέται πώς μπορεί να έρχονται σε συμφωνία σχετικά με το θέμα Κύπρος και καλεί τους Τ / c Dervis Eroglou να ακυρώσει την επόμενη επίσκεψή του με τον Χριστόφια , προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της ελληνικής στάσης κυπριακής Lopez . CNN -Turk υποστήριξε χθες ότι το γεγονός ότι ο Lopez είναι ενορχηστρωμένη με στόχο να " φέρει την δύο κοινότητες , ελληνικά και τουρκικά , από κοινού. " τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Lopez θα πληρωθείτε $ 3 εκατ. δολάρια για να γιορτάσουν με το unrepententant βιαστές των 800 Ελλήνων - Κυπρίων γυναικών. ΔΡΑΣΗ UPDATE ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ μετάφραση της επιστολής FANOULLA Αργυρού ΠΡΟΣ LOPEZ Παρακαλώ χρησιμοποιήσει τους πόρους παρακάτω για να γράψει επιστολές σας , και μετά από αυτές τις επιστολές και τα βίντεο στο Lopez μέσα ενημέρωσης: Νέο βίντεο στο You Tube από ένθερμος υποστηρικτής CANA και εδρεύει στη Νέα Υόρκη καλλιτέχνης Καλλιόπη Άμορφη http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ Η ελληνική - κυπριακή επιστολή γυναίκα πρόσφυγα , από την κα Αργυρού Fanoulla "" Αγαπητή κυρία Jennifer Lopez , 800 ελληνικές Κύπριες γυναίκες βιάστηκαν από τους Τούρκους το 1974 ... » , http://cyprusactionnetwork.org/dear_ms_jennifer_lopez , Έχει μεταφραστεί στα ισπανικά από τρεις μεταφραστές από τον Ισημερινό και από το Μεξικό . Πολλές ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υποστηρικτής CANA και το διεθνούς φήμης συνθέτη Ελληνικής Γενοκτονίας Diamanda Galas και την Diamanda Galas επίσημη Facebook σελίδα . Ισπανική μετάφραση "" Αγαπητή κυρία Jennifer Lopez , 800 ελληνικές Κύπριες γυναίκες βιάστηκαν από τους Τούρκους το 1974 ... " [ traducción AL ESPAÑOL ] " Estimada κυρία Jennifer López , 800 Mujeres Griego - chipriotas fueron violadas por los turcos en 1974 ... " http://cyprusactionnetwork.org/dear_jennifer_lopez_en_espanol Στείλετε τις επιστολές σας λεπτομερώς τουρκικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που περιλαμβάνει ο βιασμός της Τουρκίας των 800 Ελλήνων Κύπριες γυναίκες το 1974 , η « Sunday Times » έκθεση για το Συμβούλιο του 1976 ετυμηγορία της Ευρώπης για τις τουρκικές θηριωδίες το 1974 και το " The Sun " ιστορία εφημερίδα της 5ης Αυγούστου 1974, με τη Διεθνή Αμνηστία ΗΠΑ, με έδρα την Ουάσιγκτον και τη Διεθνή Αμνηστία Γραμματεία εδρεύει στο Λονδίνο , επικόλληση και αντιγραφή προηγούμενες επιστολές σας στον William Morris Agency εκπροσωπούν Lopez και σημειώστε την υποκρισία της Jennifer Lopez για τη στήριξη της δικαιοσύνης για τις γυναίκες σκοτώθηκαν Μεξικού , αλλά χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το επίπεδο των 800 Ελλήνων - Κυπρίων γυναίκες βιάστηκαν από την παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974 εδώ είναι το σύνδεσμο : Διεθνής Αμνηστία ΗΠΑ http://www.mycusthelp.com/amnestyusa/_cs/QuestionAsk.aspx Η Διεθνής Αμνηστία Γραμματεία http://www.amnesty.org/en/contact Επίσης, Twitter λογαριασμό Jennifer Lopez και η επίσημη ιστοσελίδα της: http://twitter.com/jlo http://www.jenniferlopez.com/community Παρακαλώ θυμηθείτε να δημοσιεύσετε τις δικές σας επιστολές και η ελληνική - κυπριακή επιστολή γυναίκα πρόσφυγα , από την κα Αργυρού Fanoulla "" Αγαπητή κυρία Jennifer Lopez , 800 ελληνικές Κύπριες γυναίκες βιάστηκαν από τους Τούρκους το 1974 ... » ,http://cyprusactionnetwork.org/dear_ms_jennifer_lopez Στα ισπανικά: http://cyprusactionnetwork.org/dear_jennifer_lopez_en_espanol Και το νέο βίντεο You Tube : http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ ####---------------------------------------------- ---- ------------------------------------------- ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ( Κατεβάστε την ελληνική και την αγγλική PDF βιβλίο ) Μάθετε την αλήθεια για την τουρκική τρομοκρατικών οργανώσεων Volgan και ΤΜΤ και την τουρκική διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας σχέδιο . Εθελοντή για τους πίνακες πληροφορίες μας για τη διανομή του βιβλίου . http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf -------------------------------------------------- ------------ # # # # ======================== Κύπρος Δίκτυο Δράσης Αμερικής ( CANA ) 2578 Broadway # 132New York , NY 10025New Υόρκη : Τηλ . 917-699-9935 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlightingEmail : cana@cyprusactionnetwork.orgwww.cyprusactionnetwork.org ======================== Η Κύπρος Δίκτυο Δράσης της Αμερικής ( CANA ) είναι μια λαϊκή , μη κερδοσκοπικό κίνημα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για το λαό της Κύπρος . Να προστεθούν σε Δράση CANA της προειδοποίησης e-mail λίστα διανομής , ή να εισαγάγει CANA σε έναν φίλο ή συνάδελφο , παρακαλώ, να προωθήσετε τις σχετικές όνομα και τη διεύθυνση e-mail , με θέμα τον τίτλο " Προσθήκη e-mail στη λίστα διανομής CANA " , στο cana@cyprusactionnetwork.org Είστε ενθαρρύνονται να διαβιβάσει την παρούσα συναγερμού δράση για πέντε ή περισσότερα άτομα που μπορεί να έχουν συμφέρον στο e- διανομές μας ή στην αποστολή της CANA του. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το άρθρο CANA , δελτίο τύπου ή δράση συναγερμού στο διαδίκτυο εφ 'όσον CANA πίστωσης και το συντάκτη (ες) .
































**Ο/Η DjNikosb Bouriakof έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj NikosB Fun Club.

DjNikosb BouriakofJuly 5, 2010 at 3:45pm
(χωρίς θέμα)
H SUNERGASIA MOU ME TO ARTANA CLUB EFTASE STO TELOS TIS . ENA EYXARISTW SE OSOUS ME STHRIXAN AYTA TA 4 XRONIA STO MAGAZI ... POLU SUNTOMA SE KAINOURGIO MAGAZI .... KAI OPWS LEEI KAI KAPOIOS ---> TA KALHTERA ERXONTAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Η σελίδα AGAINST JENNIFER LOPEZ PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS στο Facebook άρεσε στην Eleni και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FAGAINST-JENNIFER-LOPEZ-PERFORMING-IN-OCCUPIED-CYPRUS%2F129154837124167&mid=29bd53fG3dd6e022G165be37G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook ___Βρείτε άτομα από τη λίστα επαφών σας του Gmail στο Facebook! Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

***Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Alberto cortez - En rincon del alma ,Play video »

*** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Alberto Cortez - Cuando un amigo se va .Play video »

****
[eurofreedom] THIS WAR IS AGAINST OURSELVES!‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 3:49:36 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Basil Venitis points out Uncle Sam and Fourth Reich(EU) now spend two trillion euros every year on the military, homeland security, and intelligence. There are 5,000 active terrorists in the world. This works out to spending 400 million euros per terrorist per year. Fear of terrorism drives growth in government and has led to involvement in multiple little wars and some bigger ones as well as subsequent exercises in nation building, all of which have been unconstitutional, and none of which have turned out well.In January 1991, we went to war in the Middle East against Saddam Hussein, Iraq's dictator who was our ally during the Iran-Iraq war. A border dispute between Kuwait and Iraq broke out after our State Department gave a green light for Hussein's invasion.After Iraq's successful invasion of Kuwait we reacted with gusto and have been militarily involved in the entire region, six thousand miles from our shores, ever since. This has included Iraq, Afghanistan, Pakistan, Yemen, and Somalia. After twenty years of killing and a couple trillion dollars wasted, not only does the fighting continue with no end in sight, but our leaders threaten to spread our bombs of benevolence on Iran. For most Americans, we are at war -- at war against a tactic called terrorism, not a country. This allows our military to go any place in the world without limits as to time or place.But how can we be at war? Congress has not declared war as required by the Constitution.That is true, but our presidents have and Congress and the people have not objected. Congress obediently provides all the money requested for the "war."People are dying, bombs are dropped, our soldiers are shot at and killed.Our soldiers wear uniforms; our enemies do not. They are not part of any government. They have no planes, no tanks, no ships, no missiles, and no modern technology.What kind of a war is this anyway? If it really is one. If it was a real war we would have won it by now.Our stated goal since 9/11 has been to destroy al Qaeda. Was al Qaeda in Iraq? Not under Saddam Hussein. Our leaders lied us into invading Iraq and deceived us into occupying Afghanistan. There's still really no al Qaeda in Iraq and only a hundred or so in Afghanistan, yet there is no end in sight to the "war." Could there have been other reasons for this war that is not a war?Military victory in Afghanistan is illusive. Does anyone really know whom we are fighting and why? Why has the war not ended? Nine years and it continues to spread. Some claim it is to keep America safe, that our soldiers are fighting and dying for our freedom, defending our Constitution. Are we being lied to in order to keep us in this spreading war, just as we were lied to in the 1960's to keep us in Vietnam?We own the Iraq government as we do Afghanistan's. In Afghanistan we are fighting the Taliban-those dangerous people with guns, defending their homeland. Once they were called the Mujahideen, our old allies, along with Osama bin Laden, in the fight to oust the Soviets from Afghanistan in the 1980's.In that effort our CIA funded radical jihad against those nasty foreign occupiers-the Russians.What gratitude? Those same people now resent our benevolent occupation-with a little violence thrown in. The resistance to our presence grows as our perseverance wanes.Our people are waking up but our officials refuse to recognize the longer we stay the greater is the support for those dedicated to the principle that Afghanistan is for Afghans, who resent all foreign occupation.Venitis points out Afghan president Hamid Karzai bites the hand that feeds him, doing his best to irritate the Western countries which keep him in power. Wily Karzai shows his independence, in order to survive the post-NATO era. Karzai is a drug addict, and his brother, Ahmad Wali, is the leading drug lord of Afghanistan, the greatest opium producer in the world. 95% of the opiates originate in Afghanistan! The harder we fight a war that is not a war, the weaker we get and the stronger becomes our enemy.When an enemy without weapons can resist an army of great strength, the most powerful of all history, one should ask, who has the moral high ground?Military failure in Afghanistan is to be our destiny. Changing generals without changing our policies or our policy makers perpetuates our agony and delays the inevitable. This is not a war that our generals have been trained for. Nation building, police work, social engineering is never a job for foreign occupiers and never an appropriate job for soldiers trained to win wars.A military victory is no longer even a stated goal of our military leaders or our politicians, as they know that type of victory is impossible.The sad story is:This war is against ourselves, our values, our Constitution, our financial well being and common sense, and at the rate we are going, it is going to end badly. What we need are honest leaders with character and a new foreign policy.Venitis asserts that now is the time to stop in Afghanistan and get out as soon as possible. De Gaulle mused that genius sometimes consists of knowing when to stop. Genius is not required to recognize that in Afghanistan, when means now. The emotion that people are feeling is deep disappointment over the Afghanistan policy of Barack Obama and the US Congress, which now registers as a surprising 90 percent disapproval rate. Doubt will turn into dissent; it will manifest in congressional districts. Amerikleptocrats will find it hard to ignore their base, as it will be very threatening to their electoral success.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 83
Visit Your Group

**Ο Antonios σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Η Ζωντανή Βιβλιοθήκη στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ " την Σάββατο, 10 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Θέκλα Πετρίδου, Μίνα Γκελντή και 3 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Η Ζωντανή Βιβλιοθήκη στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 10 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 10 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ. Τοποθεσία: Στο 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, στο Άλσος Γουδή Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=132817360084070&mid=29bcfffG56358b7cG1f9d886G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Hobbystas σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σε ευχαριστώ για το Add. Αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου. http://hobbystas.blogspot.com/Για ότι θες επικοινώνησε μαζί μου!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Hobbystas/

***Ο/Η Aspasia Pastra έστειλε μήνυμα στα μέλη του Booknights.

Aspasia PastraJuly 5, 2010 at 2:33pm
Θέμα: Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή!
'Αλλο ένα αγαπημένο βιβλίο. Επισκεφτήτε την σελίδα: http://www.facebook.com/l/209e25RTMwVbv63b-YNt6tLfMvQ;www.booknights.gr/?p=554BOOKNIGHTS TEAM

*** Ο/Η Tülay Birgül έστειλε μήνυμα στα μέλη του Msnde Kim Engellemiş Görmek İsteyenler Gelsin.

Tülay BirgülJuly 5, 2010 at 2:19pm
Θέμα: Okumanızı Rica Ediyorum
Sayın Arkadaşlar Bir Sayfa Açtık ve O Kadar Bilgi İçermesine Rağmen Gereken İlgiyi Görmedik http://www.facebook.com/pages/Define-Isaretleri/231067465983?ref=mfsizde ricam yukardaki linke tıklayarak arkadaş listenizi önermenizdir...

***Αφού δεν είμαστε όλοι ίδιοι......
......γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλοι τα ίδια ασφάλιστρα!!!!!
Εκμεταλλευτείτε τώρα τον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλίστρων με βασικό κριτήριο την ηλικία του οδηγού και του οχήματος.
Υπολογίστε τα ασφαλιστρά σας σε 6 δευτερόλεπτα
· Ασφάλεια Αυτοκινήτου >
· Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας >
· Ασφάλεια Κατοικίας και Στεγαστικού Δανείου >
επισκεφτείτε το class="ecxstyle195" onclick="onClickUnsafeLink(event);" href="http://www.auto-asfalies.gr/" target="_blank">http://www.auto-asfalies.gr/
ή τηλεφωνήστε τώρα στο 210 8619275 begin_of_the_skype_highlighting 210 8619275 end_of_the_skype_highlighting - 210 9518951 begin_of_the_skype_highlighting 210 9518951 end_of_the_skype_highlightingκαι ζητήστε προσφορά

Auto-Asfalies
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ
ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 137 Τηλ. 210 8619275
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελ. Βενιζέλου 140 (Θησέως) 210 9518951



***


Τζένιφερ Λόπεζ: Για τα λεφτά θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τους βιαστές;‏
Από: cana@cyprusactionnetwork.org (cana@cyprusactionnetwork.org)
Εστάλη: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 1:43:31 μμ
Προς: snstam@gmail.com

http://cyprusactionnetwork.org/lopez_celebrating_with_rapists_sta_ellinika Τζένιφερ Λόπεζ: Για τα λεφτά θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τους βιαστές; Για άμεση κυκλοφορία: 5 Ιουλίου 2010-07-05 Επικοινωνία: Νικόλαος Τανέρης, Νέα Υόρκη. Τηλ. (917) 699 – 9935 begin_of_the_skype_highlighting (917) 699 – 9935 end_of_the_skype_highlighting Νέα Υόρκη – Η Cyprus Action Network of America (CANA) ενημερώνει ότι μέχρι τις 4 Ιουλίου, 2010 η Αμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ δεν είχε ακόμα ακυρώσει ή διαψεύσει ότι θα επισκεφθεί το παράνομο ψευδο-κράτος που δεν αναγνωρίζεται από κανένα εκτός από την Τουρκία. Ελληνο-κύπριοι απ΄όλο το κόσμο έχουν στείλει χιονοστιβάδα διαμαρτυριών/επιστολών στους αντιπροσώπους της, την εταιρεία William Morris Agency στην Νέα Υόρκη. Η εκστρατεία επιστολών διαμαρτυρίας, πρωτοβουλία της CANA υποστηρίχτηκε από την Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο, την Κίνηση Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μητέρων, την Αδούλωτη Κερύνεια, την ιστοσελίδα Εφύλακας, την εβδομαδιαία εφημερίδα Το Κυπριακό Ποντίκι της Κύπρου, το HELLENIC ELECTRONIC CENTER (HEC), AMERICAN HELELNΙC COUNCIL AHC, THE NATIONAL HERALD ETHNIKOS KYRYX (Εθνικός Κήρυξ) ελληνική δίγλωσση εφημερίδα Νέας Υόρκης, την καθημερινή εφημερίδα της Κύπρου Σημερινή και άλλα μέσα ενημέρωσης και ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων ανα τον κόσμο και την ομάδα στο FACEBOOK με την ονομασία AGAINST JENNIFER LOPEZ PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS, το οποίο μόνο σε λίγες μέρες προσέλκυσε 8,000 μέλη. Στην σημερινή της έκδοση (5 Ιουλίου 2010) η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Ζαμάν επιβεβαίωσε το πολιτικό χαρακτήρα της παράνομης επίσκεψης Λόπεζ, ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ υπέγραψε συμφωνία με τους ούτω λεγόμενους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Καζίνο «Κρέιτος» μόλις πριν τρείς μέρες. Η Ζαμάν αναφέρει « Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες έβαλαν πίεση πάνω στην Λόπεζ να μην επισκεφθεί την «Τουρκική» Κύπρο. Βέβαια, επηρεάστηκε από την πίεση. Πήρε και απειλές από Έλληνες. Ως αποτέλεσμα, έχει κάποιους δισταγμούς. ΄΄Ομως υπάρχει ένα συμβόλαιο που υπέγραψε η καλλιτέχνιδα». Το τουρκικό λόμπυ επίσης σχεδιάζει σύμφωνα με ισχυρισμούς να μεταδώσει το γεγονός σε 193 χώρες όμως σημειώνει πως « ΤΟ CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA), καλεί την κοινότητα να τηλεφωνεί να στέλλει φαξ και ηλεκτρονικά μηνύματα στην William Morris Agency στην Νέα Υόρκη που αντιπροσωπεύει τη Λόπεζ καλώντας την «να μην επισκεφθεί την τουρκο-κρατούμενη Κύπρο». Η ίδια είδηση επιβεβαιώνει ότι η Λόπεζ αναμένεται στο τουρκο-κρατούμενο από τα τουρκικά στρατεύματα μέρος της Κύπρου στις 20 Ιουλίου, την 36η επέτειο της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο. Σε σημερινή είδηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είπε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερτογάν θα εγκαινιάσει το ξενοδοχείο. Η τουρκική εφημερίδα Βολκάν αναφέρεται στον «ακτιβισμό Ελληνοκυπρίων» και διερωτάται πως με αυτό θα επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό και καλεί τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου να ακυρώσει την επόμενη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Χριστόφια εις διαμαρτυρία ενάντια στην στάση των Ελληνοκυπρίων στο θέμα Λόπεζ. Το τουρκικό ΣΝΝ ισχυρίστηκε χθες ότι το γεγονός Λόπεζ σκηνοθετήθηκε για να «φέρει τις δύο κοινότητες Έλληνες και Τούρκους μαζί». Τα τουρκικά Μ.Μ.Ε ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ θα πληρωθεί $3 δολάρια. Για να γιορτάζει με τους αμετανόητους βιαστούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών.. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ– ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΠΕΖ Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τις διευθύνσεις πιο κάτω για να γράψετε τις επιστολές σας, και να τις στείλετε μαζί με τα βίντεος στα δίκτυα της Λόπεζ: Νέο βίντεο στο You Tube από την μεγάλη υποστηρίκτρια της CANA και καλλιτέχνιδα με βάση τη Νέα Υόρκη Kalliope Amorphous http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ Η Επιστολή της Ελληνο-κύπριας πρόσφυγα κας Φανούλας Αργυρού “ Dear Ms Jennifer Lopez 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…” http://cyprusactionnetwork.org/dear_ms_jennifer_lopez Έχει μεταφραστεί στα Ισπανικά από τρείς μεταφραστές από το Έκουατορ, και το Μεξικό. Πολλές και ειδικές ευχαριστίες από την CANA στην υποστηρίκτρια και ξακουστή συνθέτiδα Διαμάντα Κάλας (υποστηρίκτρια της αναγνώρισης της Γενοκτονίας) και την επίσημη ιστοσελίδα της Διαμάντα Κάλας στο FACEBOOK. Η Ισπανική μετάφραση της επιστολής “ Dear Ms Jennifer Lopez, 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…” http://cyprusactionnetwork.org/dear_jennifer_lopez_en_espanol Στείλετε τις επιστολές σας με λεπτομέρειες των τουρκικών παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που περιλαμβάνουν τους τουρκικούς βιασμούς των 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών το 1974, το δημοσίευμα των «Κυριακάτικων Τάιμς» του Λονδίνου για την καταδικαστική για την Τουρκία απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης το 1976, το δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun”, με τις τουρκικές βαρβαρότητες ημερ. 5 Αυγούστου 1974, στην Διεθνή Αμνηστία με βάση την Ουάσιγκτον DC των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και στην Γραμματεία της Διεθνούς Αμνηστίας με βάση το Λονδίνο, και αντιγράψετε όλες τις προηγούμενες σας διαμαρτυρίες/επιστολές στους William Morris Agency που αντιπροσωπεύει την Λόπεζ και σημειώσατε την υποκρισία της Τζένιφερ Λόπεζ να υποστηρίζει τις δολοφονίες των γυναικών στο Μεξικό αλλά να αγνοεί τους βιασμούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών από τους Τούρκους κατά την παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι: Amnesty International USA http://www.mycusthelp.com/amnestyusa/_cs/QuestionAsk.aspx Amnesty International Secretariathttp://www.amnesty.org/en/contact Also Jennifer Lopez's Twitter account and her official website : http://twitter.com/jlo http://www.jenniferlopez.com/community Και το νέο βίντεο στο σύνδεσμο αυτό - http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ -------------------------------------------------- ------------------------------------------- «ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-BLOODY TRUTH» (Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε PDF στα ελληνικά και αγγλικά). Μάθετε την Αλήθεια για τις τουρκικές τρομοκρατικές οργανώσεις Βολκάν και ΤΜΤ και τα σχέδια για την Τουρκική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Χρειαζόμαστε εθελοντές σε εκδηλώσεις για διανομή του βιβλίου». http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf #### ========================Cyprus Action Network of America (CANA)2578 Broadway #132New York, NY 10025New York: Tel. 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting 917-699-9935 end_of_the_skype_highlightingEmail: cana@cyprusactionnetwork.orgwww.cyprusactionnetwork.org========================Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής (CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον λαό τής Κύπρου. Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα της επαγρύπνησης δράσης της CANA, ή για να συστήσετε την CANA σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής της CANA”, στο cana@cyprusactionnetwork.org Ενθαρρύνεστε να διαβιβάσετε αυτήν την επαγρύπνησης δράσης σε πέντε ή περισσότερα άτομα που μπορει να έχουν ενδιαφέρον για τις ηλεκτρονικές διανομές μας ή για την αποστολή της CANA. Μπορείτε να αναρτήσετε οποιαδήποτε άρθρο της CANA, δελτίο τύπου ή επαγρύπνησης δράσης στο διαδίκτυο εφ’ όσον πιστώνετε την CANA και το συντάκτη (ες).

**[athenians] ALLONS ENFANTS DE LA PATRIE!‏
Από: giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 6:04:46 μμ
Προς: athenians@yahoogroups.com


Alain Joyandet, state secretary for overseas development, and Christian Blanc, state secretary for the Greater Paris region, resigned because they had abused their office perks. Joyandet came under fire, because he hired a private jet costing 116,500 euros to fly on official business to the Caribbean, when he could have taken a regular scheduled flight. He was also granted a permit illegally to build an extension to his house in Saint Tropez. Blanc's office spent 12,000 euros on cigars, and the minister himself admitted to smoking a third of them. He was ordered to pay back the full bill. Allons enfants de la Patrie!

Labor minister Eric Woerth is also corrupt. Woerth has been involved in the Bettancourt affair. French authorities have ordered a full review into the tax evasion of Liliane Bettancourt, the 87-year-old heiress of the L'Oreal cosmetics group. Woerth never ordered a review while he was budget minister from 2007 to 2010, because his wife worked for Bettancourt. Allons enfants de la Patrie!

France, the poster-child for euro-socialism is facing a national debt of 1.49 trillion euros, about 77% of its GDP. That doesn't count the unfunded liabilities of the country's state pension system, which may exceed 200% of GDP by themselves. Reforming the French welfare system has long been seen as politically impossible, but the fiscal facts have forced Napoleon Sarko to finally propose an increase in the retirement age. The French government is also selling off government-owned land and other property. And the French health care system has gradually been increasing copayments and other forms of consumer cost-sharing. Allons enfants de la Patrie!

Former Prime Minister Dominique de Villepin has created a new center-right party called Republique Solidaire. Villepin aims to capitalize on Napoleon Sarko's current poor poll ratings. Sarko's re-election was regarded as a certainty, but a Republique Solidaire candidacy in the 2012 ballot will split the conservative vote. Villepin has been one of Sarko's strongest critics in the conservative camp. He was prime minister under President Jacques Chirac and was known to have a tense relationship with Sarko, who served as his interior minister. Allons enfants de la Patrie!

Basil Venitis muses that Napoleon Sarko is neurotic, bipolar, Oedipal, and psychopathic. Sarko seeks the love of the public, because his father abandoned him as a child. The swift replacement of Cecilia by Carla is a symptom of self-indulgence and insecurity. Sarko's narcissism, aggression, and childish behaviour stem from insecurity. Sarko's problem is his inability to distinguish his ego from his soul. Acute sarkozis means being obsessed by the phenomenon of Napoleon Sarko, le personnage mythologique, rather than Sarko's soul, that France does not know Sarko as well as it thinks. Allons enfants de la Patrie!

Venitis notes that Sarko sees the finacial crisis as an opportunity to usher in the Eurozone Economic Government, a stupid socialistic idea. In this monolithic Europe, the bloc's leaders, not its central bankers and finance ministers, would set economic policy. Francokleptocrats depend on elaborate mythologies to keep the French people complacent in the face of constant attacks on their liberty, their property, and their lives. Allons enfants de la Patrie!

French kings used to proclaim that they ruled with divine approval, so disobedience to them was actually disobedience to God. That worked to keep most of the French people in line for a very long time. As religion started losing its hold over people, Francokleptocrats came up with many ideas. The most ridiculous idea was that the government of France was like a big, sheltering family where every Frencman had to cooperate for the common good, as directed by Francokleptocrats. Allons enfants de la Patrie!
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 91
Visit Your Group

**Η Xenia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Τα παιχνίδια του http://www.facebook.com/l/209e2Kyr9R2VRh-RmOvPbklM6jA;Zoo.gr στο facebook!" την Δευτέρα, 12 Ιουλίου στις 3:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Γιώργος Μανέτας, Alex Alexiou και 4 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Τα παιχνίδια του http://www.facebook.com/l/209e2Kyr9R2VRh-RmOvPbklM6jA;Zoo.gr στο facebook!'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 12 Ιουλίου στις 3:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=132536360112075&mid=29ba5a2G3dd6e022G165a6a1G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
***

****Η ΜΑΥΡΗ υπέδειξε ότι σας αρέσει η σελίδα 99% of people can't watch this video more than 25 seconds. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?TryWachingThisMovie&mid=29ba04bG3dd6e022G165a476G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

***Ο Dimitris άλλαξε την ημερομηνία και την ώρα της εκδήλωσης "Camping". Θα πραγματοποιηθεί στις Τετάρτη, 21 Ιουλίου στις 7:30 π.μ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=107161116002407&mid=29b8de0G3dd6e022G1659e20G30&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

***Ο/Η Anastasiadis Antonis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Anastasiadis AntonisJuly 5, 2010 at 4:51am
Θέμα: Ανθρώπινα συναισθήματα
αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας.
εχει αναρτηθεί στα 'Δραμινά' μια νεα δημοσίευση σε δύο συνέχειες με τίτλο: Ανθρώπινα συναισθήματα. Αν σας ενδιαφέρει και όταν βρείτε χρονο ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω υπερσύνδεση.
http://www.facebook.com/l/209e2EGNDSd2o3SGzQPwtDHalcw;www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=62&Itemid=98
Αντώνης

****Ο/Η Stephanos Mytilineos Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του Blog ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Stephanos Mytilineos ΑJuly 5, 2010 at 2:21am
Θέμα: ΣΟΚ! ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στο σύνδεσμο http://www.facebook.com/l/28813FdlOxNcqP2Z_RvcH7E3yIA;blogpress-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html , μπορείτε να δείτε 3 βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού FLASH της δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο κανάλι, η Ελληνική Κυβέρνηση κατηγορείται, ότι έχει υποθηκεύσει όλη την ελληνική επικράτεια με όρους αποικιοκρατικού δανεισμού.

Εάν τα όσα θα δείτε και θα ακούσετε ισχύουν, τότε ακόμα και η πιο σκληρή δημοσιογραφική γλώσσα αδυνατεί να περιγράψει όσα έχουν συμβεί εν αγνοία του ελληνικού λαού.

Οι157 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του http://www.facebook.com/l/28813envhPZKrP8opD8p3UYWHbA;ΛΑ.Ο.Σ. και η Ντόρα Μπακογιάννη που υπερψήφισαν όλα αυτά, θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τις εξηγήσεις που θα κληθούν να δώσουν στον ελληνικό λαό.

****DISPLACED MOTHERS OF CYPRUS WRITE TO Ms. JENNIFER LOPEZ‏
Από: cana@cyprusactionnetwork.org (cana@cyprusactionnetwork.org)
Εστάλη: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 2:11:06 πμ
Προς: snstam@gmail.com

http://cyprusactionnetwork.org/cyprus_mothers DISPLACED MOTHERS OF CYPRUS WRITE TO Ms. JENNIFER LOPEZ For Immediate Release: July 4, 2010 Contact: Nikolaos Taneris, New York, Tel. (917) 699-9935 begin_of_the_skype_highlighting (917) 699-9935 end_of_the_skype_highlighting NEW YORK--Mrs. Markella Isaia-Chakka President of CYPRUS' MOVEMENT OF REFUGEES & DISPLACED MOTHERS has sent the following letter to Mr. Jennifer Lopez. The original letter is in the PDF link and Cyprus Action Network of America (CANA) has permision to distribute through our activists, please distribute widely. PDF original download of CYPRUS MOVEMENT & DISPLACED MOTHERShttp://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/MothersofCyprus.184154441.pdf CYPRUS MOVEMENT OF REFUGEES & DISPLACED MOTHERS for the restitution, conferment and respect of their fundamental human rights and their children’s ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ για την πλήρη αποκατάσταση, διασφάλιση και σεβασμό των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτών και των παιδιών τους P.O.Box 27540 – 2430 Eghomi – Nicosia, Cyprus Tel: +357 99419317 begin_of_the_skype_highlighting +357 99419317 end_of_the_skype_highlighting, +357 22667333 begin_of_the_skype_highlighting +357 22667333 end_of_the_skype_highlighting, Fax: +357 22673074 email: info@mitrogonia.com Registration No.: 2907 OF UTMOST IMPORTANCE July 2, 2010 Mrs. Cara Lewis William Morris Agency , LLC. 1325 Avenue of the Americas New York , NY Fax: 212-903-1531 E-Mail: cpl@wmeentertainment.com ATTENTION OF: Mrs. Jennifer Lynn Lopez (born July 24, 1969) Dear Mrs. Lopez, I write to you as the President of the Displaced Mothers of Cyprus, as a woman and as a mother above all. From this part of the world we have been watching and admiring your successful career, but also your amazing strength in raising your children and determination in offering them the right values in life. However, we were really saddened and shocked when we heard that you will visit the occupied by the Turkish troops area of the Republic of Cyprus and take part in the celebrations for the anniversary of the unlawful invasion of Turkey to our country which has deprived us of our homes and of our basic human rights within our own country. Since July 20th, 1974, when Turkey invaded our island, one third of the population of the island of Cyprus that is 200,000 people - probably the largest proportion of Internally Displaced Persons/Refugees in a single country – have been forcibly expelled from their homes and 37% of the sovereign territory of the Republic of Cyprus has come under Turkish military occupation. Ever since the massive displacement, Greek Cypriots have been prevented from returning to their homes and properties against all United Nations’ Resolutions and all Decisions of the European Court of Human Rights condemning Turkey for its unlawful presence on the island. The displaced people, who in effect became refugees in their own country, suffered not only the loss of their properties and belongings, but also the loss of their beloved ones, some of whom are still missing with Turkey denying to report on their fates. Members of our movement, who were teenagers at the time, were raped by Turkish soldiers and were captured as prisoners of war - the rest of us were raped psychologically and still suffer. Turkey has uprooted our childhood and our dreams, yet we do not lose our faith. We now have our own families and children and struggle to raise them with our limited means away from our homes. BUT WE DO NOT FORGET the TRAGEDY of the 20th of July 1974. Page 1 Page 2 On your website you say that “I, myself, am Catholic,” (Lopez told Southern Florida’s NBC 6); we would like to inform you that this past June His Holiness Pope Benedict the 16th visited the Republic of Cyprus, but refused to visit the occupied by the Turkish troops areas ignoring an “official” invitation to do so. This should say a lot about what this “state” represents to Christianity and humanity. As Christians ourselves, and as women who have suffered by the atrocities of Turkey, we urge you not to make this trip to Cyprus and not to take part in these celebrations. The fact that you are a world-famous celebrity makes this “birthday party” a very well-camouflaged trap on behalf of Turkey, the consequences of which will have a direct negative impact on my country and us, as the Turkish propaganda is using you in an attempt to purchase a false “normalcy” and false “legitimacy” for the bandit pseudo-state that is recognized by no-one but Turkey. When You Make Your Decision, PLEASE have in mind THAT: On July 20th 1974 Turkey invaded and is still occupying a part of Cyprus, and hence Europe itself, Turkey perpetrated ethnic cleansing and war crimes against Greek Cypriots,We, the Internally Displaced Mothers and Refugees demand Restoration of our Human Rights and a Safe Return to our HOMES and PROPERTIES, We demand the determination of the fate and whereabouts of the missing persons and the accountability of Turkey. These facts are the truth which is often so tactfully omitted in discussions about Cyprus and ignored by the World Leaders who present themselves as the Protectors of Human Rights. As a woman, a mother and a Christian yourself we ask you to respect our sufferings and not celebrate your birthday along with the looters of our history, of our past, of our present and of our future. We count on your sensitivity against the violation of human rights throughout the world and we would like to ask for your active support in our fight against imperialism and in our efforts to restore our human rights, the same way you actively fought to raise awareness about the Mexican women murdered in Ciudad Juarez and Chihuahua. I am personally willing to provide all the information you might need in an objective manner and co-operate with you in every possible way in order to inform the world about these unpunished crimes held in Cyprus since 1974. We trust you will make the right decision. I am looking forward to your reply. Yours sincerely, Markella Isaia-Chakka President #### -------------------------------------------------- ------------------------------------------- ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - BLOODY TRUTH (Download the Greek and English PDF book) Learn the Truth about the Turkish terrorist organizations Volgan and TMT and the Turkish Bizonal Bicommunal Federation plan. Volunteer for our information tables to distribute the book. http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf -------------------------------------------------------------- #### ========================Cyprus Action Network of America (CANA)2578 Broadway #132New York, NY 10025New York: Tel. 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting 917-699-9935 end_of_the_skype_highlightingEmail: cana@cyprusactionnetwork.orgwww.cyprusactionnetwork.org======================== The Cyprus Action Network of America (CANA) is a grass-roots, not-for-profit movement created to support genuine self-determination and human rights for the people of Cyprus . To be added to CANA's Action Alert e-mail distribution list, or to introduce CANA to a friend or colleague, please forward the pertinent name and e-mail address, with the subject heading "Add e-mail to CANA distribution list", to cana@cyprusactionnetwork.org You are encouraged to forward this action alert to five or more individuals who may have an interest in our e-distributions or in CANA’s mission. You may post any CANA article, press release or action alert on the internet as long as you credit CANA and the author(s).
***

*****Ο/Η Πεντέλη sos έστειλε μήνυμα στα μέλη του εθελοντική ομάδα Πεντέλη sos.

Πεντέλη sosJuly 5, 2010 at 12:11am
Θέμα: Το video της εβδομάδας, 04-07-2010
Νομίζετε ότι η Αργεντινή είναι πολύ μακρυά μας;
http://www.facebook.com/l/28813G_Y3V4ovx4YuY6Jd64rNeg;www.pentelisos.org/pentelisos9/videosmonthly/121-argentina

***Η σελίδα ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΛΥΡΑΡΗ. ΚΩΣΤΗ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗ στο Facebook άρεσε στον John και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?pages%2FSELIDA-TOU-AEIMNESTOU-LYRARE-KOSTE-BASILARAKE%2F128708650498606&mid=29b00abG56358b7cG1f97e53G4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

***Ο/Η Δημήτριος Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Δημήτριος ΜητρόπουλοςJuly 4, 2010 at 7:21pm
Θέμα: ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας έχουν βάλει την χώρα στον αυτόματο πιλότο. Πάτησαν το κόκκινο κουμπάκι με την ένδειξη "Ελεγχόμενη Χρεοκοπία", και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι χειμώνα δεν βγάζουμε. Το πιο πιθανό είναι το φθινόπωρο κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο να χρεοκοπήσουμε και να πάμε σε δραχμή. Αν μας χρεοκοπήσουν, θα εφαρμοστούν τα αναγραφόμενα στο μνημόνιο, και καληνύχτα Ελλάδα. ...

http://www.facebook.com/l/28813RyGp5JllnY2TAalry7E8SA;thalamofilakas.blogspot.com/2010/06/blog-post_4118.html

****Η Dina ❼ Gianakakos σχολίασε το μήνυμα στον τοίχο της. «Kai ego s'agapao Stamati kai as eise panathas ....» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1174275368&v=wall&story_fbid=1376610533344&mid=29aeee9G3dd6e022G16567a8G37&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
***



Bulletin from the cause: Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP! Go to Cause
Posted By: Marianne Rosendal Joss Andersen
To: Members in Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!
There is hope if people will begin to awaken that spiritual part of themselves, that heartfelt knowledge that we are caretakers of this Planet..
Dear Friends, We have decided to expand and connect this cause to our Rainforest group KØB REGNSKOVEN/CREATE RAINFOREST http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYiLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjMwMDY4NCwic2hhcmRfaWQiOjI5OX0= as it is a matter of high importance that concerns everyone of us .We need a lot of support and we hope you will participate and invite all your friends to help us to protect “the lifebelt of the planet”. Scientists warn that we are in the midst of a human-caused catastrophic wildlife crisis. Rainforests are the habitat and life source of many people and are essential in preventing climate change, but while there is high demand for timber, illegal logging thrives, killing species, and fuelling corruption and organized crime. The European Parliament could ban illegal timber from entering the EU market -- but powerful companies stand in the way. Right now a very important petition is posted in our group - aimed at the MEPS as they go into vote on the legislation on July 7th 2010. http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYiLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjMwMDY4NCwic2hhcmRfaWQiOjI5OX0= Thank you so much for all your support, motivating comments and emails, we appreciate it very much ..And pleasedon´t forget :”Nobody does a greater mistake - than he who does nothing, cause he could only do a little”. Warm Greetings

Call to Action
Support the cause. Be counted:







I Read This
***
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Color de esperanza
Play video »
**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Que canten los niños
Play video »
**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Roberto Carlos - El gato que está triste y azul (1979)
Play video »
**
[capitalistsforever] PANDORA'S BOX‏
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 7:10:39 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

Venitist Daniel O'Connor muses that throughout American history, Pandora's box has been opened countless times by members of our government in their policies, and they often receive public support to do so. Afterwards, a storm of unforeseen and unintended ramifications flow out like a hurricane. O'Connor points out the Constitution was set out as a set of guidelines and a way to restrain the government. It was created as a contract, an agreement between the government and the citizens. Disregard for The Constitution or violating the constitution is an obvious sign of opening up Pandora's Box. For example, The Constitution clearly states that only The Congress has the authority to declare war; however, the U.S. Government has been involved in numerous military conflicts over the decades, during which Congress did not authorize an official declaration of war. Deviating from the confines of The Constitution is wreckless and has lead to many unintended consequences, as in the story of Pandora's Box. Pandora did not intend to release evils into the world. This was not her intention. Similarly, over the decades, the many Americans who support our interventions abroad were unaware of the future ramifications. Thomas Jefferson urged future generations to maintain peace, commerce and honest friendship with all nations--entangling alliances with none. He stated "I am not for linking ourselves by new treaties with the quarrels of Europe, entering that field of slaughter to preserve their balance, or joining in the confederacy of Kings to war against the principles of liberty." O'Connor notes that nowadays, the US military has operations in almost every corner of the globe and spends almost 10% of our GDP in maintaining this military empire. For decades, we have continued an unrestrained military expansion across the globe and are now greater indebted than at any other period in the nation's history. Moreover, the unintended consequences of our interventions in other nations over the decades have been disastrous. Bureaucrats of all political affiliations support this unrestrained intervention in the affairs of other nations and can therefore be labeled as Republicrats. Republicrats carrying the labels (R) and (D) are all guilty of constantly opening Pandora's Box. The Tenth Amendment to the US Constitution is disregarded by virtually all politicians (except for Ron Paul, of course), while the powers of the President and the federal government are constantly expanded. The primary purpose of public diplomacy is to explain, promote, and defend principles to audiences abroad. This objective goes well beyond the public affairs function of presenting and explaining specific policies of various Administrations. Policies and Administrations change; principles do not, so long as a country remains true to itself. By all accounts, Americans have been absent from the battlefield of ideas. They blankout when Venitis asks them why they have not expelled terrorist Turkey from NATO. How can they sit next to terrorist Turks who committed the Cypriot genocide? How did Henry Kissinger finance the Turkish invasion of Cyprus?Public diplomacy has a particularly vital mission during war, when the peoples of other countries, whether adversaries or allies, need to know why we fight. What are the ideas so dear to us that we would rather kill and die than live without them? And what antithetical ideas do our enemies embrace, about which they feel the same way? After all, it is a conflict of ideas that is behind the shooting wars, and it is that conflict which must be won to achieve any lasting success. The main reasons for failure stem from intellectual confusion regarding what it is we are defending and against whom we are defending it. Venitis asserts the greatest confusion of all is the inclusion of genocidal Turkey in NATO. Terrorist Turkey has committed the Armenian genocide, the Pontian genocide, the Greek genocide, and the Cypriot genocide.The continuous opening of Pandora's Box does not only apply to America's widespread entanglements abroad but to a myriad of government policies and actions, over many decades. In the early years of American history, the federal government had few sources of revenue and therefore its ability to spend and expand was limited. Since the introduction of the Federal Reserve and The IRS in 1913, the federal government was granted an unconstitutional authority to tax people's personal incomes along with the authority to print money and fix interest rates in a very secretive manner. The Federal Reserve's policy of continuous inflation is a hidden tax and robs the people who save money. Without any fiscal or monetary constraints or strict adherence to The Constitution our government has become more indebted than any other period in history. Basil Venitis, an Athenian orator, points out American taxpayers hold a one minute silence every April 15, infamous tax day, at midday as a sign of mourning for the death of their freedom. Furthermore, flags are at half mast in USA throughout April 15 and all meetings held all over the world are preceded by a one minute silence in solidarity with the American people. The gesture is coordinated by the Global Tax Revolt.Venitis asserts that taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies. For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism! The list of instances when government bureaucrats have opened Pandora's box is endless. The Patriot Act is another example of the government overextending past its constitutional authority and abusing their power. The Patriot Act can extend way beyond the initially stated objectives of the Act. Part of what makes these government abuses and programs so dangerous and detrimental is they set a precedent for future abuses, and they become indelible. Ronald Reagan once stated: Government programs, once launched, never disappear. Actually, a government bureau is the nearest thing to eternal life we'll ever see on this earth. Venitis points out that every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 90
Visit Your Group

***Δυνατότητες του Blogger
Δημιουργήσαμε το Blogger για να σας παράσχουμε έναν εύκολο τρόπο για να μοιράζεστε τις σκέψεις σας — σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα, με το τι συμβαίνει στη ζωή σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσετε — με τους υπόλοιπους χρήστες. Έχουμε αναπτύξει ένα σύνολο δυνατοτήτων για να καταστήσουμε τη χρήση των ιστολογίων όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Ξεκινώντας Περισσότερες δυνατότητες Σύνθετες δυνατότητες
Ξεκινώντας
Νέο! Προσαρμόστε το σχέδιό σαςΗ εφαρμογή Σχεδιαστής προτύπων του Blogger παρέχει πολλά πρότυπα, διευκολύνοντας τη δημιουργία ενός ιστολογίου με επαγγελματική εμφάνιση. Επιπλέον, ο Σχεδιαστής προτύπων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρότυπό σας. Διαλέξτε από εκατοντάδες εικόνες φόντου, δεκάδες ευέλικτες διατάξεις και πραγματοποιήστε αναδιάταξη των γραφικών στοιχείων μέσω μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης. Προσθέστε gadget, όπως παρουσιάσεις διαφανειών, ψηφοφορίες χρηστών ή ακόμα και διαφημίσεις AdSense. Επίσης, είναι εύκολο να αλλάξετε γραμματοσειρές και χρώματα. Και αν αυτό δεν αποτελεί αρκετά υψηλού επιπέδου έλεγχο, μπορείτε ακόμα και να επεξεργαστείτε τους κώδικες CSS και HTML του ιστολογίου σας.
Είναι εύκολο και δωρεάν να ακουστεί η φωνή σαςΓια την δημιουργία ιστολογίου στο Blogger απαιτούνται λίγα και εύκολα βήματα. Σε μερικά λεπτά μπορείτε να ξεκινήσετε την δημοσίευση κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων στο ιστολόγιό σας. Δημοσιεύστε αναρτήσεις όσο συχνά θέλετε. Είναι δωρεάν. Διαβάστε αυτό άρθρο στην ενότητα Πώς να ξεκινήσετε ή παρακολουθήστε το βίντεο Τρόπος δημιουργίας ιστολογίου με βίντεο Blogger.
Εύχρηστη διεπαφήΑκολουθήστε ορισμένα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε τη δημοσίευση αναρτήσεων στο ιστολόγιό σας. Η εύχρηστη διεπαφή σας επιτρέπει να αλλάζετε γραμματοσειρές, να εφαρμόζετε έντονη γραφή ή πλάγια γράμματα στο κείμενο, να ρυθμίζετε το χρώμα και τη στοίχιση του κειμένου, και άλλα. Κάθε νέα ανάρτηση ιστολογίου που συνθέτετε, αποθηκεύεται αυτόματα από το Blogger, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε την πληκτρολόγηση. Επίσης, διατίθεται μια εύχρηστη δυνατότητα ορθογραφικού ελέγχου και ένας εύκολος τρόπος προσθήκης ετικετών στις αναρτήσεις σας. Επίσης, το Blogger περιλαμβάνει μια λειτουργία επεξεργασίας HTML που σας επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή της εμφάνισης και της αισθητικής των αναρτήσεών σας.
Ο δωρεάν ιστότοπός σαςΌταν δημιουργείτε το ιστολόγιό σας, μπορείτε να το φιλοξενήσετε δωρεάν στο Blog*Spot. Απλώς επιλέξτε μία διαθέσιμη διεύθυνση URL και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αν αργότερα θέλετε μια διαφορετική διεύθυνση URL μπορείτε να την αλλάξετε πολύ εύκολα. Το Blogger περιλαμβάνει, επίσης, μια επιλογή προσαρμοσμένου τομέα. Μπορείτε να διαθέτετε ένα όνομα τομέα, όπως example.com, και θα εξακολουθούμε να φιλοξενούμε το ιστολόγιό σας εκεί, παρέχοντάς σας όλες τις φοβερές δυνατότητες του Blogger.
Προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο στις αναρτήσεις σαςΜπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια φωτογραφία στην ανάρτηση του ιστολογίου σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εικόνας στη γραμμή εργαλείων επεξεργαστή αναρτήσεων. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες σας φιλοξενούνται στο δωρεάν Λευκώματα ιστού Picasa λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να παραγγείλετε εκτυπώσεις και να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε λευκώματα. Η προσθήκη βίντεο στις αναρτήσεις είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Πατήστε απλώς το εικονίδιο λωρίδας φιλμ στη γραμμή εργαλείων επεξεργαστή αναρτήσεων για να ξεκινήσετε. Τα βίντεο που μεταφορτώνονται μέσω του Blogger φιλοξενούνται στο Google Video.
Περισσότερες δυνατότητες
Νέο! Κερδίστε χρήματαΜε την εφαρμογή Blogger, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απλά δημοσιεύοντας πρωτότυπο περιεχόμενο υψηλού επιπέδου στα αγαπημένα σας θέματα. Το Blogger διαθέτει μια καρτέλα αποκλειστικά για τη Δημιουργία εσόδων, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα διαφημίσεις AdSense στο ιστολόγιό σας. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Συνεργάτες του Amazon του Blogger, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο προϊόντων του Amazon και να προσθέσετε συνδέσμους για προϊόντα τα οποία προτείνετε και μέσω των οποίων κερδίζετε προμήθεια με την ανάγνωσή τους από τους αναγνώστες σας.
Αναπτύξτε την κοινότητά σαςΔώστε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να παρακολουθούν το ιστολόγιό σας με την προσθήκη του gadget αναγνωστών στη διάταξή σας. Με αυτό το gadget, οι αναγνώστες σας μπορούν να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο "Παρακολούθηση αυτού του ιστολογίου" για να προσθέσουν το ιστολόγιό σας στον λογαριασμό Πανόπτη Blogger και Αναγνώστη Google. Έχουν επίσης την επιλογή να προσθέσουν την εικόνα και το προφίλ τους στο ιστολόγιό σας για να δηλώσουν ότι είναι οπαδοί σας.
Σχόλια από τους αναγνώστες σαςΕίναι εύκολο για τους αναγνώστες να αφήσουν σχόλια σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, δίνοντάς σας έτσι χρήσιμες πληροφορίες. Μπορούν να αφήσουν σχόλια ακριβώς κάτω από την ανάρτηση, σε αναδυόμενο παράθυρο ή σε ξεχωριστή σελίδα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Αντιδράσεις για να δώσετε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να κάνουν σχόλια γρήγορα μόνο με ένα κλικ.
Eιδοποιήσεις νέων αναρτήσεωνΟι αναγνώστες σας μπορούν να εγγραφούν στις ροές του ιστολογίου σας, ώστε να ειδοποιούνται όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τα κοινόχρηστα στοιχεία στη ροή δεδομένων του ιστολογίου σας, καθώς και να ρυθμίσετε το ιστολόγιό σας ώστε να αποστέλλονται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι νέες αναρτήσεις σε συγκεκριμένες διευθύνσεις ή λίστες αλληλογραφίας.
Ένα απλό αναγνωριστικόΕπειδή μπορείτε να συνδεθείτε στο Blogger μέσω του Λογαριασμού Google σας — που σας παρέχει πρόσβαση στο Gmail, iGoogle, orkut, κλπ. — έχετε ένα όνομα χρήστη και ένα κωδικό πρόσβασης λιγότερο για να θυμάστε. Η διεύθυνση του ιστολογίου σας μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως OpenID για να σας παράσχει ένα ενιαίο ψηφιακό αναγνωριστικό στον ιστό. Από τη στιγμή που το ιστολόγιό σας δέχεται σχόλια από χρήστες OpenID εκτός από τα καταχωρημένα μέλη του Blogger, θα είναι πιο εύκολο για όλους τους αναγνώστες να αναρτούν σχόλια και να συμμετάσχουν στις συζητήσεις σας.
Γλώσσες του κόσμουΤο Blogger διατίθεται αυτήν τη στιγμή σε 41 γλώσσες συμπεριλαμβάνοντας τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ιαπωνικά και Κορεατικά. Οι χρήστε που μιλούν Αραβικά, Εβραϊκά και Περσικά μπορούν να χρησιμοποιούν το Blogger με εμφάνιση και μορφοποίηση από δεξιά προς τα αριστερά. Επίσης, είναι διαθέσιμη η δυνατότητα μεταγραφής για πέντε ινδικές γλώσσες.
Σύνθετες δυνατότητες
Νέο! ΣελίδεςΜε τη δυνατότητα Σελίδες του Blogger, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σελίδες στις οποίες μπορείτε να μεταβείτε μέσω του ιστολογίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα τύπου “Σχετικά με αυτό το ιστολόγιο” ή “Επικοινωνήστε μαζί μου”, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συντάξετε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, και μπορείτε να παρέχετε συνδέσμους σε αυτές τις σελίδες με τη μορφή καρτελών στην κορυφή του ιστολογίου σας ή στο πλάγιο μενού.
Δημοσίευση αναρτήσεων εν κινήσειΤο Blogger διαθέτει πολλούς επιπλέον τρόπους για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας από το κινητό σας τηλέφωνο ή μέσω μιας μυστικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail-to-Blogger. Ή να χρησιμοποιήσετε το Gadget ανάρτησης Blogger για να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τις αναρτήσεις σας απευθείας από την προσαρμοσμένη αρχική σελίδα σας iGoogle. Με αυτές τις επιλογές, είναι εύκολο να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας όποτε θέλετε, από όπου κι αν βρίσκεστε.
Ιστολόγια ομάδαςΜε το Blogger, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα συνιστολόγιο, επιτρέποντας σε πολλούς κατόχους ιστολογίων να συμβάλλουν σε ένα ενιαίο ιστολόγιο. Εσείς επιλέγετε τα μέλη της ομάδας που θα έχουν δικαιώματα διαχειριστή και αυτά που θα είναι μόνο συντάκτες. Επίσης, μπορείτε να καταστήσετε το ιστολόγιό σας ιδιωτικό και να περιορίσετε τους χρήστες που θα μπορούν να το δουν. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστολογίου σας.
Εφαρμογές τρίτωνΜπορείτε να επιλέξετε από ένα σύνολο εφαρμογών τρίτων που ενσωματώνονται με το Blogger για μεγαλύτερη ευκολία. Αν είστε προγραμματιστής και θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας φανταστική εφαρμογή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση code.blogger.com.
Ακόμα περισσότερες δυνατότητες...Συνεχώς αναπτύσσουμε νέες δυνατότητες για το Blogger. Δείτε το Blogger Buzz για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες και αλλαγές. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ορισμένες από τις πειραματικές μας δυνατότητες, ανατρέξτε στο Πρόχειρο Blogger. Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε δυνατότητα του Blogger, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βοήθειας του Blogger ή την ομάδα συζήτησης. Για να δείτε τις αναρτήσεις άλλων, ανατρέξτε στο Αξιοσημείωτα ιστολόγια. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

***Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo

***
There is hope if people will begin to awaken that spiritual part of themselves, that heartfelt knowl...‏
Από:
Causes (apps+ys==02sy@facebookappmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010 9:09:43 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)


Bulletin from the cause: Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP! Go to Cause
Posted By: Marianne Rosendal Joss Andersen
To: Members in Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!
There is hope if people will begin to awaken that spiritual part of themselves, that heartfelt knowledge that we are caretakers of this Planet..
Dear Friends, We have decided to expand and connect this cause to our Rainforest group KØB REGNSKOVEN/CREATE RAINFOREST http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYiLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjMwMDY4NCwic2hhcmRfaWQiOjI5OX0= as it is a matter of high importance that concerns everyone of us .We need a lot of support and we hope you will participate and invite all your friends to help us to protect “the lifebelt of the planet”. Scientists warn that we are in the midst of a human-caused catastrophic wildlife crisis. Rainforests are the habitat and life source of many people and are essential in preventing climate change, but while there is high demand for timber, illegal logging thrives, killing species, and fuelling corruption and organized crime. The European Parliament could ban illegal timber from entering the EU market -- but powerful companies stand in the way. Right now a very important petition is posted in our group - aimed at the MEPS as they go into vote on the legislation on July 7th 2010. http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYiLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjMwMDY4NCwic2hhcmRfaWQiOjI5OX0= Thank you so much for all your support, motivating comments and emails, we appreciate it very much ..And pleasedon´t forget :”Nobody does a greater mistake - than he who does nothing, cause he could only do a little”. Warm Greetings

Call to Action
Support the cause. Be counted:







I Read This
You are receiving this email because you are a member of the cause Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!.To unsubscribe, leave the cause

**Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια
Όλοι γνωρίζουμε για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για την εξέλιξή τους.
Οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις σύμφωνα με το συσχετισμό παραγωγής - κατανάλωσης ενεργειακών μορφών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστούν μονόδρομο τη στροφή στις Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας. Σύμφωνα με την Ε.Ε., θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.
Παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, όπου υπάρχουν πολλές δυνατότητες, οι εφαρμογές Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας γνωρίζουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ και τα ηλιακά πάρκα, οι ανεμογεννήτριες και τα αιολικά πάρκα , είναι οι σημαντικότεροι τρόποι αξιοποίησης της Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας!
Χάρη λοιπόν στη διαρκή ανάπτυξη αυτού του τομέα, αυξάνεται διαρκώς η ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών.
Μόνο το 2007, περισσότερα από 3.000 άτομα εμπιστεύθηκαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Master.D «Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια» προκειμένου να εξειδικευτούν στις Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας!
Το πρόγραμμα σπουδών της Μaster-D για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καλύπτει όλο το γνωστικό πεδίο γύρω από την Ηλιακή και την Αιολική Ενέργεια.
Αποτελείται από 3 μέρη:
- ηλιακή θερμική ενέργεια
- ηλιακή φωτοβολταϊκή ενέργεια
- αιολική ενέργεια
Στη Master.D παρέχουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση με την πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Camilo Jose Cela της Μαδρίτης. Οι σπουδαστές μας διδάσκονται τις αρχές λειτουργίας των συστημάτων παραγωγής ενέργειας αλλά και το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή: ηλιοθερμικών και φωτοβολταικών συστημάτων και αιολικών εγκαταστάσεων.
Επιπλέον, στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήριά μας θα πραγματοποιήσεις όλη τη πρακτική εξάσκηση που απαιτείται για τη σωστή προετοιμασία σου.
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αυτό θα μπορείς να εργαστείς ως:
- σχεδιαστής εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας
- τεχνικός εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων
- τεχνικός πωλήσεων ηλιακών εγκαταστάσεων.
- τεχνικός εγκατάστασης και συντήρησης αιολικών πάρκων
- και φυσικά να γίνεις ανεξάρτητος επαγγελματίας ιδρύωντας τη δική σου εταιρία εγκατάστασης ηλιακής ενέργειας

***
~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1115815044#!/profile.php?id=100000889320462 , VLASIS
~** http://www.facebook.com/friends/?filter=ac&offset=200#!/profile.php?id=1013012312 , Σπύρος Κάϊλας .- http://www.facebook.com/profile.php?id=14403106&ref=pymk ,
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000012378993 , Michael G. Kailas http://www.facebook.com/profile.php?id=588693016 , Jan Goode Milonas
http://www.facebook.com/profile.php?id=1115815044#!/ali.nellos, NELOS
http://www.facebook.com/profile.php?id=1115815044#!/akailas ,ARIANA KAILAS http://www.facebook.com/akailas , Ariana kailas
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000012378993#!/profile.php?id=1524464166 ,
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455#!/profile.php?id=1287488600 , Σωτήρης Κ. Γεωργούντζος .-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1115815044#!/profile.php?id=1536954724 , BILL SKOULIKAS
http://www.facebook.com/profile.php?id=1446349692 , Σταμάτης Ν. Σκούλικας (1).- http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home ,Σταμάτης Σκούλικας (2).- `http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1037492258 , Σταμάτης Σκούλικας (2).-
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/ , http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html , vlasis 1.-

****
http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~** http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa, Web Albuums… Διαχείριση Αναρτήσεων.- TOPOGRAPHIES, STAMATIS , .-
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM .- stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos01/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk , http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .- http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .- http://www.shtyle.fm/uploadPhotos.do?aid=4908493 ,
http://pt.netlog.com/skoulikasstamatios , ** http://pt.netlog.com/ ,
http://www.tagged.com/home.html , http://www.tagged.com/profile.html ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,

http://www.sync.gr/stamos1 1548 φίλοι , 704 μέλη σέ έχουν φίλο .- http://live.sync.gr/stamos1/friends/ ,
http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/profile.php?id=1446349692 ,(1).-

***http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .- ~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php , ** http://www.recuperaratuhombre.info/ , ~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .- ~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας ~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .- ~** http://radicalworld.forumotion.net/profile.forum ,
~** http://www.glitter-graphics.com/ , http://www.publicdff.gr/ , http://stelioskazantzidis.blogspot.com/ Στέλιος Καζαντζίδης , http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,- * http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη. http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089

**
***~** ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ Ν. ΑΦΡΙΚΗ .
Παρασκευή , 11-06-2010 : έναρξη
1).-~ Νότια Αφρική - Μεξικό 1-1 (1-1)
2).-~ Γαλλία - Ουρουγουάη 0-0 (0-0)
Σαββατο , 12-06-2010 :
3).-~ Ν. ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2-0
( 1-0) .-
4).-~ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ 1-0 (1-0) .-
5).-~ΑΓΓΛΙΑ - ΗΠΑ 1-1 (1-1) .-
Κυριακή ,13 -06 -2010 :
6).-~ Αλγερία - Σλοβενία 0 - 1 (0-0).-
7).-~ Σερβία - Γκάνα 0-1 (0-0).-
8).-~ Γερμανία - Αυστραλία 4-0 (2-0)
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 :
9).-** Ολλανδία - Δανία 2-0 (0-0).-
10).-**Ιαπωνία - Κάμερουν 1-0 ( 1-0)
11).-** Ιταλία - Παραγουάη , 1-1 (0-1).-
Τρίτη, 15-Ιουνίου 2010 :
12).-**Νέα Ζηλανδία - Σλοβακία 1-1 (0-0 ) .-
13).-**Ακτή Ελεφαντοστού - Πορτογαλία , 0-0 (0-0)
14).-**Βραζιλία - Β. κορέα 2-1 , (0-0) .-
Τετάρτη , 16 Ιουνίου 2010 :
15).-** Ονδούρα - Χιλή , 0-1 (0 - 1) .-
16).-**Ισπανία - Ελβετία 0-1 , ( 0-0).-
17).-**Νότια Αφρική - Ουραγουάη 0-3 (0-1 ).-
Πέμπτη , 17 Ιουνίου 2010 :
18).-**Γαλλία - Μεξικό 0-2 , (0-0).-
19).-**Αργεντινή - Νότια Κορέα ,4-1 (2-1) .-
20).-**Ελλάδα - Νιγηρία ,2-1 (1-1) .-
Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2010 :
21) ~* Αγγλία - Αλγερία 0-0 , (0-0) .-
22) ~* Σλοβενία -ΗΠΑ 2-2 , (2-0 ).-
23 ) ~* Γερμανία -Σερβία 0-1 , (0-1).-
Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 :
24)~* Γκάνα - Αυστραλία 1-1
25) ~* Ολλανδία - Ιαπωνία 1-0
26)~* Καμερούν - Δανία 1-2
Κυριακή , 20 Ιουνίου 2010 :
27) ~* Ιταλία - Νέα Ζ ηλανδία 1-1 , (1-1)
28)~* Σλοβακία - Παραγουάη 0-2, (0-2).-
29)~* Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού 3-1 ,(1-0).-
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 :
30 )~* Πορτογαλία - Βόρειος Κορέα 7 - 0 , (1-0).-
31) ~* Ισπανία - Ονδούρα 2-0 , (1-0).-
32 ) ~* Χιλή - Ελβετία 1-0, (0-0).-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Τρίτη 22 Ιουνίυ2010 : 3η αγωνιστική
33) ~* Μεξικό* -Ουραγουάη* 0-1 , (0-1).-
34) ~* Γαλλία - Νότια Αφρική 1-2 , (0-2).-
35) ~* Ελλάδα - Αργεντινή* 0-2,(0-0).-
36)~* Νιγηρία - Νότια Κορέα* 2-2 ,(1-1).-
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 :
37).~* ΗΠΑ* - Αλγερία 1-0 , (0-0).-
38).-~* Σλοβενία -Αγγλία* 0-1, (0-1) .-
39~* Αυστραλία -Σερβία 2-1 , (0-0) .-
40) ~* Γκάνα* - Γερμανία* 0-1 , (0-0) .-
Πέμπτη , 24 Ιουνίου 2010 :
41}~* Δανία -Ιαπωνία* 1-3 , (0-2).-
42 ~* Καμερούν - Ολλανδία* 1-2 ,(0-1).-
43.~* Παραγουάη* - Νέα Ζηλανδία 0-0 , (0-0).-
44~* Σλοβακία* - Ιταλία 3-2 ,(1-0).-
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 :
45)~* Βόρεια Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού 0-3 , (0-2).-
46)~* Πορτογαλία* - Βραζιλία *0-0 , (0-0).-
47)~* Ελβετία - Ονδούρα 0-0 ,(0-0).-
& 48)~* Χιλή* - Ισπανία* 1-2 ,(0-2).-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~49** Σάββατο 26-06-2010 : Ουραγουάη * - Ν. Κορέα 2-1 , (1-0).-
50** Σάββατο , 26-06-2010 : ΗΠΑ - Γκάνα* 1-1, (0-1) & στην παράταση 1-2 .-
51~** Κυριακή , 27-06-2010 : Γερμανία* - Αγγλία 4-1 , (2-1).-
52~**Κυριακή , 27-06-2010 : Αργεντινή* - Μεξικό 3-1 , (2-0).-
53*** Δευτέρα, 28-06-2010 : Ολλανδία* - Σλοβενία 2-0, (1-0).-
54*** Δευτέρα , 28/06/2010: Βραζιλία* - Χιλή 3-1 , (2-0).-
55** Τρίτη , 29-06-2010 : Παραγουάη *- Ιαπωνία 0-0 , (0-0).-στα πέναλτυ 5-4
56**Τρίτη, 29/06/2010: Ισπανία * - Πορτογαλία 1-0 ,(0-0) .-

*** Στα προημιτελικά του Μουντιαάλ Ν. Αφρικής του 2010 :
Παρασκευή , 02-07-2010 :
57** Ολλανδία* - Βραζιλία 2-1 , (0-1) .- 9΄ Ρομπίνιο , 52΄αυτογκόλ Φιλίπε Μέλο , 68΄Σνάϊτερ
58 ** Ουραγουάη * - Γκάνα κ.α. 1-1, (0-1).- 45΄+ Μουντάρι ,55΄Φορλάν , παράταση : 1-1 στα πέναλτι 4-2 .-
Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 :
59*** Αργεντινή - Γερμανία* 0-4, (0-1).- 3΄ Μίλερ ,62΄Κλόζε , 74΄Φρίντιχτ,89΄Κλόζε ,&
60** Ισπανία * - Παραγουάη 1-0 .- 82΄Ντα Βίγια .- **ακυρώθηκε κανονικό γκόλ της Παραγουάης , και ** οι τερματοφύλακες αντίστοιχα απέκρουσαν πέναλτι .-

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
***ΤΡΙΤΗ , 06-07-2010 :
61~ ΟΛΛΑΝΔΙΑ * - ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ 3-2 , (1-1).- 18΄Φαν Μπρόνκχορστ , 41΄Φορλάν , 70΄Σνάιντερ , 74΄Ρόμπεν , 90΄ Α. Περέϊρα

***ΤΕΤΑΡΤΗ , 07-07-2019 :62~ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1 ,(0-0).- **

Κυριακή , 11 Ιουλίου 2010 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ παγκοσμίου κυπέλλου 2010 :

63~~ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1 στην παράταση 117΄Ινιέστα .-
** 64).- Μικρός Τελικός : ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ - GERMANIA 2-3 .- Γκολ: 28' Καβάνι, 51' Φορλάν - 18' Μίλερ, 56' Γιάνσεν, 82' ΚεντίραΚίτρινες κάρτες: Πέρεζ - Αόγκο, Κακάου, Φρίντριχ

**
[globaltaxrevolt] THE FRENCH-GERMAN AXIS DEMANDS A NEW STUPID TAX!‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010 5:45:00 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately. Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone! Basil Venitis, an Athenian orator, points out that every time we cede more control to the government, we become more dependent on it. The better choice is not dependence on government to solve problems for us, but binding together in our community and solving problems together, voluntarily. In a joint letter to the Belgian presidency of Fourth Reich(EU), German Finance Minister Wolfgang Schaeuble and his French counterpart Christine Lagarde have called on fellow Fourth Reich slaves to proceed with the idea of the stupid transaction tax. The latest push for the tax comes after the idea was rejected at a junket of the G20 in Canada last month. Schaeuble, in a wheelchair since a deranged man shot him at an election rally in 1990, privately opposes this tax, but he tries to make Merkel happy who promotes this stupidity. Venitis points out Merkel does not use high-flying rhetoric or emotive outbursts to work up the crowd. She simply lays out in calm, measured, perhaps even dull terms, her party's platform. There is little to be heard of a grand plan for a shining future. This is pragmatic stuff, which is always what Merkel has been concerned with. She is not a big visionary. She likes to solve the problems of today and not think about visions of the future.Lagarde is trying to make Napoleon Sarko happy who is using this stupid tax to take the attention of voters away from his scandals. Labor Minister Eric Woerth has starred in a scandal over the tax evasion of France's richest woman, Liliane Bettencourt, while others have been caught up in revelations of expense abuses. Woerth had personally approved a €30 million tax refund for Liliane Bettencourt in March 2008. While it is apparently usual for wealthy individuals in France to be audited every three years, Bettencourt has not been audited in 20 years! Exposed Sarko has little to celebrate this year, and he canceled the multimillion-euro Garden Party traditionally held at Elysee Palace.Basil Venitis, an Athenian orator, muses Bettencourtgate, the source to sink route of French kickbacks, is a tragedy mixing the high drama of Corneille and the farce of Moliere. Many Francokleptocrats are constantly marching through the house of Bettencourts, especially at election time. They all come to pick up their envelopes, from 100,000 euros to one million euros. Sarko has been a regular visitor, and a venitist overhears their conversations, because Liliane Bettencourt is quite deaf and Sarko has to speak loudly. Sarko gets many envelopes. It happens in one of the little ground floor salons next to the dining room, usually after the meal. In this discrete manner, the billionaire family at the helm of the L'Oréal cosmetics empire put their stamp on French politics. Everyone in the house knows that Napoleon Sarko comes to see Bettencourt just to pick up kickbacks. Sarko has become a sink of kickbacks!Bewildered supporters of this stupid tax say that the financial sector is responsible for the international economic downturn and want a levy to avoid a repeat of the global financial crisis and rein in risky speculation on financial markets. No sirs, you've got it all wrong! It wasn't financial professionals, but Eurokleptocrats are responsible for the finacial crisis!Germany has said it would introduce such a stupid tax on its own, if the preferred global or European introduction fails. No way, because Westerwelle opposes it. Venitist Guido Westerwelle, Foreign Minister of Germany and leader of the Free Democrat Party(FDP), points out that calls for an increase in the Hartz IV benefits paid to people unemployed for over 12 months smack of socialism. Those who promise the people effortless prosperity encourage late Roman decadence. Everyone just talks about benefit recipients but the people who pay for everything hardly get noticed. People who work are increasingly becoming the idiots of the nation. Germany needs a completely new start for its welfare state to ensure that people who work get more than people who don't work. Anything else is socialism. Westerwelle wants to shape things and that's why he wants to tell the public the truth. A spokesman from the French Finance Ministry said the proceeds from the financial transaction tax could be used to finance global projects in the public good, such as combating climate change. But Basil Venitis, twitter.com/Venitis, has proven that climate change is heliogenic, not anthropogenic. Nevertheless, carbonmonger kleptocrats, using buzzwords like carbon footprint and clean energy, are growing a socialist movement that won't actually benefit Gaia, but will make our lives miserable, spread by the cancer of socialism. Temperature fluctuations are only due to Sun cycles, but are used as an antivenitist instrument, not a real object of interest for socialists who camouflage the environmental game. Former German Development Minister Heidemarie Wieczorek-Zeul said the tax revenue could be used to fight global poverty. Nonsense, the new tax will enhance Eurokleptocracy! Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Britain is at the forefront of opposition within the EU to such a tax, arguing that financial institutions would move to other parts of the world, such as Asia. Sweden, which introduced a similar tax in the 1980s before scrapping it, is also opposed, warning that businesses would be forced to carry out their transactions elsewhere.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 85
Visit Your Group

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: