ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013


Το  αγιάζι  στην ενημέρωση  1  Φεβρουαρίου  2013  :
ΚΑΛΟ    ΜΗΝΑ  γιά  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα  μας !

 ***
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !
Το  ποντικάκι μας πάντα  κοντά  μας ! :

***   ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
 ΚΟΡΩΝΗ

^*** ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  ΣΤΑ  ΜΠΛΟΚΑ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΓΡΟΤΕΣ :

Τρακτέρ (c) ant1online * Στις θέσεις τους παραμένουν και την Πέμπτη οι Έλληνες αγρότες, ενώ ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοί τους ενισχύουν τις δυνάμεις στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται πρόβλημα.-

***  Τι αλλάζει στις σχολές της Καλαμάτας με το σχέδιο Αθηνά- ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!  :

 * Σε τελικό στάδιο διαβούλευσης, για χρονικό διάστημα 45 ημερών είναι από αυτή τη στιγμή το σχέδιο Αθηνά που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος .
Το σχέδιο Αθηνά αναφέρει τα εξής:
 ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
 Στα υπόλοιπα τμήματα
Συγχώνευση Τμήματος Θερμοκηπιακών καλλιεργειών & Ανθοκομίας με το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής και στην Καλαμάτα έρχεται η αντίστοιχη σχολής του Μεσολογγίου. Όνομα σε αυτό το Τμήμα θα είναι το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής.
 Το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης συγχωνεύεται με τη Σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας Πρόνοιας και το νέο όνομα θα είναι Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οργανισμών και Συστημάτων.
 Το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής, το Τεχνολογίας Τροφίμων όπως και το τμήμα της Σπάρτης μένουν όπως έχουν απλά με όνομα Λογιστικής Χρηματοοικονομικής το πρώτο, Μηχανικών Πληροφορικής το δεύτερο ενώ το τρίτο παραμένει χωρίς μετονομασία.
 Τέλος το ΤΕΙ Καλαμάτας μετονομάζεται σε ΤΕΙ Πελοποννήσου.
 Στις Πανεπιστημιακές σχολές της πόλης δεν αλλάζει κάτι.

***  Έμμεση επιβεβαίωση Νίκα για λειτουργία του στρατοπέδου από το Μάιο  :
 
* «Για δύο θέματα δε θα πρέπει να ανησυχούν οι Καλαματιανοί. Για τον περιμετρικό της πόλης και τη λειτουργία του στρατοπέδου», δήλωσε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας, απαντώντας σε ερώτηση του «Θ».
Όπως είπε, έχει ενημέρωση για επαναλειτουργία του την άνοιξη, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ στην πορεία επιβεβαίωσε εμμέσως τα δημοσιεύματά μας, λέγοντας πως δεν είναι θέμα αν υπάρξει και μια καθυστέρηση στην επαναλειτουργία μιας μονάδας με 800 άτομα.
Πρόσθεσε δε ότι η διαδικασία των μεταθέσεων έχει προχωρήσει, ενώ το στρατόπεδο δε στάθηκε δυνατό να τεθεί σε επαναλειτουργία τον Ιανουάριο, επειδή θα δημιουργούνταν προβλήματα με τις οικογένειες των αξιωματικών, καθώς τα παιδιά τους θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τα σχολεία τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γνωστοποίησε πως υπάρχει ενδιαφέρον αξιωματικών και μόνιμων, γενικότερα, στελεχών από όλη την Ελλάδα για να υπηρετήσουν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας. Καταλήγοντας, σύστησε να υπάρχει ανησυχία μόνο για τα θέματα της δημόσιας περιουσίας.
Χ.Χ.

*** Επιμνημόσυνη δέηση για τους τρεις πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια (Χθές) :





















 *  Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των υποπλοιάρχων, Παναγιώτη Βλαχάκου και Χριστόδουλου Καραθανάση, και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, την 31η Ιανουαρίου 1996, τελέσθηκε την Πέμπτη στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Κοτρώνι τού Μαραθώνα.
Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Πεσόντων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Παναγιωτόπουλο.
Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καράμπελας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί τού Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και οι συγγενείς των πεσόντων.
Στην Κάλυμνο, αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών Ναυτικού, στη μνήμη των τριών αξιωματικών και στη συνέχεια με σκάφος που παραχώρησε ο Δήμος, η αντιπροσωπεία μετέβη στην περιοχή, όπου κατέπεσε το ελικόπτερο και έριξε δάφνινο στεφάνι στον τόπο της θυσίας τους.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι βουλευτές, Κώστας Γιοβανόπουλος, Τέρενς Κουίκ, Γιώργος Νταβρής, Μίκα Ιατρίδη και Σταυρούλα Ξουλίδου.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  Λαμπρόπουλος: Μάρτιο θα λειτουργήσει το στρατόπεδο, σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας

* Τη διαβεβαίωση του υφυπουργού Άμυνας Παν. Καράμπελα πως το στρατόπεδο της Καλαμάτας θα τεθεί σε λειτουργία από το Μάρτιο εξασφάλισε χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, θορυβημένος από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Θ», ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Ι. Λαμπρόπουλος.
Ο κ. Λαμπρόπουλος απέδωσε το δημοσίευμα στην ανησυχία του τοπικού Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα και πρόσθεσε πως ο υφυπουργός Άμυνας του γνωστοποίησε ότι έχει δώσει εντολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού να λειτουργήσει το στρατόπεδο από το Μάρτιο.
Ωστόσο, φάνηκε να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, αφού, μεταξύ άλλων, είπε πως δε θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και το θέμα θα παρακολουθείται. Κάτι που σημαίνει ότι, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις τού έδωσε ο κ. Καράμπελας, παραμένει επιφυλακτικός ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

***  Σήμερα  η Λαϊκή στην Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας λόγω Υπαπαντής :

*  Λόγω της τοπικής αργίας η αυριανή Λαϊκή Αγορά της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί  σήμερα 01/02/2013 , στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.-

***  Με λαμπρότητα ετοιμάζεται η Καλαμάτα να εορτάσει την πολιούχο Παναγία Υπαπαντή  :
 *  Με τη δέουσα λαμπρότητα και κατάνυξη η Καλαμάτα θα εορτάσει την πολιούχο και προστάτιδά της, Παναγία Υπαπαντή.
 Σήμερα Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου, παραμονή της εορτής, στις 6.30 το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λαγκαδά κ. Ιωάννου.
 Το Σάββατο, κυρία ημέρα της εορτής, θα τελεσθεί ο Όρθρος και πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Άρτης κ. Ιγνατίου.
Αμέσως μετά, στις 11.00, θα γίνει πάνδημη λιτάνευση της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προς ενίσχυση και αγιασμό των κατοίκων και των προσκυνητών.
 Την εορτή έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν με την παρουσία τους, οι Σεβασμιώτατοι μητροπολίτες Άρτης Ιγνάτιος, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, Δράμας Παύλος, Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, Λεοντοπόλεως Γαβριήλ, Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ, Ιλίου Αθηναγόρας και Λαγκαδά Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.
 Με αφορμή την εορτή ο εκπρόσωπος Τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Κώστας Ψυχάρης, δήλωσε: «Ο φετινός εορτασμός συμπίπτει με άσχημες στιγμές που διανύει η πατρίδα και οι συνάνθρωποί μας. Ας επικαλεσθούμε τη μοναδική ελπίδα που απέμεινε στον άνθρωπο, το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και ας την παρακαλέσουμε να μας χαρίζει υγεία και να μας ενισχύει την πίστη για ένα καλύτερο αύριο».
 Απαγόρευση κυκλοφορίας
Στο μεταξύ, με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, το Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων, λόγω λιτανείας της εικόνας, στις οδούς Υπαπαντής, πλ. 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Π. Καίσαρη, Φαρών και Φάριος.

*** Ο Δήμος Καλαμάτας προτίθεται να καταγγείλει τη σύμβασή του με την ΕΡΤ  :
* Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει υπογραφεί με την ΕΡΤ ΑΕ σκέπτεται να προβεί ο Δήμος Καλαμάτας, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας, επειδή δεν τηρούνται όσα προβλέπονται στο συμφωνητικό μίσθωσης, που είχε υπογραφεί στις 17 Νοεμβρίου του 2008 από τον ίδιο και τον τότε διευθυντή της Χρ. Παναγόπουλο.
Όπως εξήγησε, με βάση το συμφωνητικό μίσθωσης κι επειδή ο Δήμος Καλαμάτας είχε διαθέσει στο παρελθόν περίπου 22 εκατ. δραχμές για τη διαμόρφωση των χώρων της ΕΡΤ στο Ανατολικό Κέντρο, η ΕΡΤ είχε αναλάβει την υποχρέωση να διαθέτει χρόνο για την προβολή τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων του Δήμου.
Η υποχρέωση όμως αυτή δεν τηρείται, όπως ανέφερε, και ο Δήμος Καλαμάτας έχει ήδη στείλει ειδοποίηση στην ΕΡΤ. Θα ακολουθήσει και εξώδικη δήλωση, πρόσκληση – διαμαρτυρία για τη στάση που κρατά η δημόσια τηλεόραση.
Διευκρίνισε πως όσα ζητά ο Δήμος δεν είναι σε βάρος της ΕΡΤ, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει ο σταθμός της ΕΡΑ Καλαμάτας. «Θα πάμε μαλακά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι με βάση το συμφωνητικό μίσθωσης προβλέπεται η προβολή 50 τηλεοπτικών μηνυμάτων διάρκειας 25 δευτερολέπτων και κάποιων ραδιοφωνικών.
Ωστόσο, δεν μπόρεσε να απαντήσει στο ερώτημα από πότε δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, για να προσθέσει ότι η συγκεκριμένη μίσθωση λήγει το 2020.-   Χ.Χ.

***  Στην Κορώνη σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κ. Τζαβάρας  :
   *  Την Κορώνη θα επισκεφτεί σήμερα στις 11.00 το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτριο Καφαντάρη στην Αθήνα, όπου και ενημερώθηκε για τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας στο Κάστρο της Κορώνης.
Εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο υπουργός θα βρεθεί στην Κορώνη, συνοδεία μηχανικών και αρχαιολόγων, προκειμένου να εκτιμήσουν το μέγεθος των κατολισθήσεων των πρανών του Κάστρου της Κορώνης και να σχεδιασθεί η προστασία του.

***  Πάρκο αναρρίχησης στη Νέδουσα από τον ΕΟΣ Καλαμάτας με τη βοήθεια του Δήμου  :
   *  Την κατασκευή αναρριχητικού πάρκου στη Νέδουσα συζήτησε με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως είπε χθες στους δημοσιογράφους ο κ. Νίκας, υπήρξε συμφωνία από το Δήμο να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια, που θα αναζωογονήσει την οικονομία της περιοχής.
Αφού έπλεξε το εγκώμιο του ΕΟΣ, πως είναι ζωντανός σύλλογος με αξιοσημείωτη δραστηριότητα σε πολλά επίπεδα, ανέφερε πως η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί οικονομικά από το Δήμο αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και θα δίνεται σταδιακά μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
«Είναι πολύ καλό να ανεβαίνουν οι νέοι στη Νέδουσα και να αναζωογονούν και οικονομικά την περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι θα ξεκινήσει διαβούλευση για την αξιοποίηση των δημοτικών χώρων στα παλιά Δημοτικά Σχολεία της Αλαγονίας και της Αρτεμισίας, για τη διοργάνωση συναντήσεων και συνεδρίων του Συλλόγου.
«Είναι χαρά για εμάς να συμβάλουν οι ορειβάτες στο ζωντάνεμα της περιοχής», υπογράμμισε καταλήγοντας.- Πηγή : εφημερίδα  "Θάρρος¨" Καλαμάτας   2013 .-

*** Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Καλαμάτα  :
   * Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην πόλη μας θα βρεθεί ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Το πρωί θα παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου.
Στις 12:00 το μεσημέρι θα βρεθεί στα γραφεία της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Μεσσηνίας (Αριστομένους 49, 1ος όροφος) για την κοπή της Βασιλόπιτας, όπου θα συναντήσει μέλη και φίλους του κόμματος.

***  «Πριμ» σε άνεργες γυναίκες για να ανοίξουν επιχείρηση   :
  *  Με ποσό από 22.000 έως 32.000 ευρώ μπορούν να επιδοτηθούν άνεργες ή απολυμένες γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 64 ετών, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
 Πρόκειται για νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ύψους 40 εκατ. ευρώ, που στόχο έχει να στηρίξει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Αφορά στις Περιφέρειες Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Σημειώνουμε ότι επιδοτείται το 100% του προϋπολογισμού της κάθε πρότασης.
Το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έχει τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» (στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων») και περιλαμβάνει δύο υποδράσεις. Προϋπόθεση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι οι γυναίκες να άνεργες ή απολυμένες ή να έχουν κλείσει την επιχείρησή τους ή να είναι αυτοαπασχολούμενες, με εισόδημα, όμως, κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους για ένταξη στο πρόγραμμα από την 1η μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο. Στοχεύει στην τόνωση της απασχόλησης μέσω της δημιουργίας πρόσθετων δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας ανέργων, απολυμένων και απειλούμενων από ανεργία γυναικών.

***  Συνάντηση Ερντογάν - Σαμαρά στο Κατάρ   :
  *  Πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρουσία και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν, στις 5 Μαρτίου να γίνει ευρεία διακυβερνητική διάσκεψη στην Άγκυρα, όπου μαζί με τον κ. Σαμαρά θα μεταβούν για να συμμετάσχουν και αρκετοί Έλληνες υπουργοί.
 Ο κ. Εντοργάν έθεσε στον Έλληνα ομόλογό του το θέμα της πρόσφατης ρύθμισης για τους ιμάμηδες της Θράκης, ζητώντας του να ακυρωθεί και ο πρωθυπουργός διατύπωσε για άλλη μια φορά την ελληνική θέση.
 Στη συνάντηση των δύο συζητήθηκαν ακόμη θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οι οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την περιοχή.
 O πρωθυπουργός βρίσκεται στο Κατάρ, όπου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας στο πλαίσιο της ανάπτυξης των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών και της προσέλκυσης επενδύσεων.
 Σήμερα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπρ αλ Θάνι και θα ακολουθήσει υπογραφή διακρατικής πολιτιστικής συμφωνίας.
Αύριο, θα συναντηθεί με τον διάδοχο του θρόνου του Κατάρ Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι και στη συνέχεια με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι. Θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνίας σύστασης επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας- Κατάρ την οποία έχει προετοιμάσει ο ΣΕΒ.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και Ενέργειας Ασημάκης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Παναγιώτης Μίχαλος, ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης.
Στο τραπέζι των συζητήσεων θα βρεθούν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων, το ενεργειακό, η ελληνική δημόσια περιουσία και οι τουριστικές επενδύσεις. Αν και η ηγεσία του Κατάρ προτιμά για τους τομείς του ενδιαφέροντός της απευθείας διακρατικές συμφωνίες, η ελληνική πλευρά θα ξεκαθαρίσει ότι όσον αφορά τουλάχιστον τη συμμετοχή στις αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις το ενδιαφέρον τους θα πρέπει να εκδηλωθεί μέσω των διεθνών διαγωνισμών.
Ενδιαφέρον πάντως έχουν και οι συμφωνίες που θα κλείσουν ή έστω θα προετοιμάσουν οι Έλληνες επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα Ντόχα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Στην Ντόχα βρίσκονται και εκπρόσωποι των τεσσάρων Τραπεζών Εθνικής, Πειραιώς, Eurobank και Alpha, ο Κωνσταντίνος Πιλάλης (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) και ο Δημήτρης Παντερμαλής (Μουσείο Ακρόπολης).
Γενικότερα, πάντως, η κυβέρνηση του Κατάρ αναπτύσσει έντονη οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα.   πηγή: ΑΜΠΕ


***  Οι αθίγγανοι
Το  πρόβλημα  των Μεσσηνίων και  ΟΧΙ μόνο ......
Tου Χάρη Χαραλαμπόπουλου
 Είναι γεγονός πως τελευταία έχουν αυξηθεί τα περιστατικά της παραβατικότητας των αθιγγάνων, κυρίως στην περιοχή της Μεσσήνης, με αποκορύφωμα όσα συνέβησαν κατά την κηδεία του 24χρονου Ηλία Δουρούμη.
 Από παλιά είναι, επίσης, γνωστά τα προβλήματα συμβίωσης με τους αθίγγανους στη Μεσσήνη, αλλά άλλο το τότε κι άλλο το τώρα…
Ούτε λίγο - ούτε πολύ, θα πρέπει να αναμένουμε έκτροπα στη Μεσσήνη τις προσεχείς ημέρες, αν δε γίνει κάτι, όπως άλλωστε υποστήριξε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο συγγενής του θύματος, δημοτικός σύμβουλος Νικ. Δουρούμης.
 Δεν ξέρω αν προέκυψε ιδιαίτερο αποτέλεσμα από την προχθεσινή σύσκεψη στο Διοικητήριο Μεσσηνίας, πέραν του ότι καταγράφηκαν εκ νέου τα προβλήματα. Άλλωστε, πρόκειται για θέμα που απασχολεί πολλά χρόνια, όλους. Και θα θυμίσω εδώ, τα προβλήματα που είχαν καταγραφεί κατά τη συμβίωση αθιγγάνων και επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Σπερχογείας.
 Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτά.
 Το ότι έχει αυξηθεί η παραβατικότητα των αθίγγανων είναι γεγονός, όπως προαναφέραμε. Θα πρέπει, όμως, να εξεταστεί σε τι οφείλεται όλο αυτό, για να είναι εύκολος, πλέον, ο τρόπος αντίδρασης. Αν λάβουμε υπόψη μας τις καταγγελίες με αφορμή την προχθεσινή σύσκεψη, οι αθίγγανοι εξαγοράζονταν με 50 ευρώ την ψήφο και μια γουρνοπούλα, προκειμένου να αναδείξουν τους αιρετούς στις εκάστοτε εκλογές.
 Κάτι που δείχνει και την πελατειακή σχέση που είχε αναπτυχθεί και, φυσικά, έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.
 Προφανώς με την κρίση τα δεδομένα άλλαξαν. Οι όποιες δουλειές στις οποίες μπορούσαν να απασχοληθούν οι αθίγγανοι, ελαχιστοποιήθηκαν. Μαζί τους και οι όποιες πιθανότητες είσπραξης χρημάτων. Ο πλέον εύκολος τρόπος προσπορισμού είναι αυτός της κλοπής ή και της ληστείας σε πιο βαριά περίπτωση. Το είπαν, άλλωστε: «Δε σκέφτονται ότι το άδειο στομάχι θολώνει το μυαλό».
 Μια ράτσα που έχει χαρακτηριστεί ως ποικιλόμορφα ωφελημένη από την Πολιτεία, μέσα από διάφορα προγράμματα, έχει ήδη μπει στο στόχαστρο.
Μπορεί να γίνει κάτι; Μάλλον αυτό είναι το κυρίαρχο ερώτημα και όσο πιο κοντά είναι σε αυτό ό,τι προταθεί, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες.
Έως τότε, θα πρέπει να πρυτανεύσουν η σύνεση και η ψυχραιμία. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση και από τις δύο πλευρές.  harhar@tharrosnews.gr

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ενημέρωση γιά σήμερα :

~ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ  ΤΟΥ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ  του  ΓΕΝΝΑΡΙ  2013 :
Τέσσερις μεταγραφές στο... νήμα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που το βράδυ της Πέμπτης κινήθηκε αστραπιαία στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τους Χοκίν Εσπράθα, Νίκι Κάιπερ, Θανάση Ντίνα και ο Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ και αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις τέσσερις κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας των μεταγραφών.

Οι Χοκίν Εσπράθα, Θανάσης Ντίνας και Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποκτήθηκαν με κανονική μεταγραφή από τις ομάδες τους, ενώ ο Νίκι Κάιπερ, ήρθε με τη μορφή του δανεισμού από την Τβέντε ως το καλοκαίρι.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Γιοχέι Καζιγιάμα, που έχει αποκτηθεί από τις αρχές του μήνα θα παρουσιαστούν στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ακόλουθες μεταγραφές:

* Τον Νίκι Κάιπερ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τβέντε μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

* Τον Θανάση Ντίνα που αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

* Τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Πανιώνιο.

* Με μεταγραφή αποκτήθηκε από την Ισπανική Ουέσκα και ο Χοκίν Εσπράθα.

Και οι τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γιοχέι Καζιγιάμα που επίσης αποκτήθηκε κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ».

Αλαφούζος: «Μέχρι τις 11 Φλεβάρη για επιθετικό»


Στο μεταξύ, νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε πως εξετάζεται η περίπτωση ενός επιθετικού που έχει μείνει ελεύθερος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και μπορεί να αποκτηθεί μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Τριφυλλιού δήλωσε: «Κοιτάμε και έναν επιθετικό ο οποίος είναι ελεύθερος. Έχουμε χρόνο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου για να τελειώσουμε την περίπτωσή του». Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος διέψευσε τα σενάρια για τον Ντανιέλε Παπόνι. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο επιθετικός της Μπολόνια θα ερχόταν στον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Στη Μπολόνια ο Χριστουδουλόπουλος


Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπολόνια, έχοντας νωρίτερα λύσει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Έλληνας μέσος πήρε την φανέλα με το Νο.19 και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Νταλ-Άρα την Παρασκευή στις 13:30.


*** ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ  του  Ευρωμπάσκετ :

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

5ος όμιλος
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία) 92-56 .-^
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 86-78 .-^



 Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου
Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)73-78.-^
Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ (Γερμανία)   76-73 ,(36-33).-  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν Η Β.

Ρεάλ Μαδρίτης 6-0 12
Αναντολού Εφές 5-1 11

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-2 10
Παναθηναϊκός 4-2 10
Ουνικάχα Μάλαγα 2-4 8
Ζαλγκίρις Κάουνας 2-4 8

Άλμπα Βερολίνου 1-5 7
Μπάμπεργκ 0-6 6

6ος όμιλος
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου

Μπεσίκτας (Τουρκία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 55-77 .-^
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία) 82-71 .-^
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Σιένα (Ιταλία) 85-66 .-^


Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου
Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)-Κίμκι (Ρωσία)  71-83 .- ^

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.

Σιένα 5-1 11
Μπαρτσελόνα 5-1 11
Κίμκι 4-2 10

Κάχα Λαμποράλ 4-2 9
Ολυμπιακός 3-3 9
Μακάμπι Τελ Αβίβ
2-4 8

Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 1-5 7
Μπεσίκτας 0-6 6 
ΧΘΕΣ  31/01/2013 :
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  82-71  .- ^
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρόκα (Πορτογαλία), Λάτισεφς (Λετονία), Λόπες (Πορτογαλία)

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 43-37, 68-49, 82-71.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 10, Λο 12 (1), Άντιτς 4, Σπανούλης 15 (2), Περπέρογλου 5 (1), Σερμαντίνι 8, Σλούκας 9, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους 1, Πρίντεζης 13 (1), Παπανικολάου 5 (1).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σιμόνε Πιανιτζιάνι):
ΜακΚάλεμπ 20 (2), Ερμις 4, Σάτο, Τρίπκοβιτς 5 (1), Αντερσεν 18 (2), Πεκέρ 2, Σαβάς, Μπατίστ, Καραμάν 2, Μπογκντάνοβιτς 20 (2).

*** ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΙΕΝΑ  85-66 .- ^
 ~Τα δεκάλεπτα: 20-13, 48-29, 68-47, 85-66.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάντα, Χουέρτας 10, Αμπρίνες, Γιασικεβίτσιους 8, Τοντόροβιτς, Γουάλας 5, Ίνγκλις 2, Ραμπασέδα 16, Λόρμπεκ 5, Τζαγουάι 11, Μίκαελ 8, Τόμιτς 20.

Σιένα (Μπάνκι): Μπράουν 19, Έτζε 12, Καραρέτο, Ράσιτς 6, Κανγκούρ 4, Σανικίτζε 2, Ορτνέρ, Λεχτάλερ, Τζάνινγκ 4, Χάκετ 14, Μος 5.

 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  - ΜΑΚΑΜΠΙ   55-77 .- ^
~Τα δεκάλεπτα: 12-21, 22-43, 35-57, 77-55.

Μπεσίκτας (Κουντέρ):
Ίγουινγκ 4, Ακίν 3, Ατσίκ, Βίντμαρ 11, Φάλκερ 1, Τσετίν 13, Μαρκοτά 5, Κρίστοφερ 12, Χέρσεκ, Νάλγκα 2, Οζέρ, Τζέρελς 4.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Λόγκαν 10, Τζέιμς 7, Σμιθ 6, Χίκμαν 9, Ελιγιάχου 14, Ροθ, Πνίνι, Μέντλεϊ 12, Οχαγιόν 7, Πλάνινιτς 4, Τόμας, Λάντεσμπεργκ 8.

 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  -  ΑΛΜΠΑ   92-56 .- ^
~Τα δεκάλεπτα: 26-21, 44-37, 70-46, 92-56.

Ζαλγκίρις Κάουνας (Κουρτινάιτις): Ντάρντεν 17 (1), Πόποβιτς 22 (4), Ν. Λαβρίνοβιτς 7 (1), Γιουσκεβίτσιους 6, Λιπκεβίτσιους 2, Γιανκούνας, Ντέλας 8 (6 ριμπάουντ), Κουζμίνσκας 14 (2), Λαφαγιέτ 2, Καουκένας 5, Φουτ 1, Ξ. Λαβρίνοβιτς 8.

Άλμπα Βερολίνου (Ομπράντοβιτς): Σούλτζε 3, Νέι, Σάφαρτζικ 3 (1), Τόμπσον 8, Μπάιαρς 10 (2), Ντζέντοβιτς 5, Μιράγες 2, Γουντ, Φόστερ 8 (1), Ιντμπίχι 12, Μόρλεϊ 5 (1)

***  Ξεκινά σήμερα προετοιμασία για τον

 Αχαρναϊκό η Μαύρη Θύελλα   :

  * ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ (;) ΕΚΤΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ… ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ
 Του Νίκου Μπαλόπουλου
 Στο παρελθόν ανήκει η νίκη και το παιχνίδι με τον Φωστήρα, για την ομάδα της Καλαμάτας, που μετά το χθεσινό ρεπό στρέφει εξ ολοκλήρου το βλέμμα της στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, το οποίο αποτελεί για τη Μαύρη Θύελλα έναν ακόμη πρόωρο τελικό. Το λέμε αυτό γιατί η Καλαμάτα εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις, γεγονός το οποίο την υποχρεώνει να ψάξει απαραίτητα το τρίποντο κόντρα στο Σύλλογο του Μενιδίου. Η προετοιμασία για το ματς αυτό ξεκινά σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Άρι, κάτω από αρκετά καλές προϋποθέσεις, λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας, αλλά και της απουσίας νέων προβλημάτων.
Εξακολουθεί πάντως να μην υπολογίζεται ο Τάσος Καντούτσης, ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα, ίσως και σήμερα, χαλαρό πρόγραμμα με τρέξιμο για να είναι σε θέση να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό, όπως ακόμη και ο Πασάς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Όσον αφορά τον Μπελεβέντη, ενδέχεται να ενσωματωθεί από σήμερα σε χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο δύσκολα θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί η έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων τερματοφυλάκων (Κυριακόπουλου, Κολοβούρη), ένας εκ των θα βρίσκεται στη 18άδα, καλύπτοντας το κενό το οποίο άφησε ο Ζαρόπουλος.
 Με Πανηλειακό εκτίει ο Τριανταφυλλάκης
Τέλος και αναφορικά με την περίπτωση του Νίκου Τριανταφυλλάκη, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανηλειακό, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. Ως απόφαση δεν δείχνει να είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο κάτι περισσότερο προφανώς θα ξέρουν αυτοί που την πήραν.
 Σφυρίζει ο Ζαραβίνος
Την Κυριακάτικη (3.00 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Ζαραβίνος του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Λευτέρη Τζάκο και Μιχαήλ Ταμαλή του ιδίου Συνδέσμου.
 Τυχερός ο Πούτσης στην «κλειστή» κοπή της πίτας
Την περασμένη Κυριακή μετά την τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με τον Φωστήρα, το αγωνιστικό τμήμα αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στο μαγαζί του Μπάμπη Βυθούλκα. Αυτό έγινε σε κλειστό κύκλο, και είναι χαρακτηριστικό ότι ελάχιστοι γνώριζαν το παραμικρό. Να πούμε ότι τυχερός ήταν ο Θόδωρος Πούτσης, έστω κι αν το φλουρί δεν έφερε ως «επιβράβευση» κάποιο δώρο για τον 20χρονο μέσο, που έπεσε πιθανώς θύμα της οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα.
 Γιατί έμεινε ελεύθερος ο Τσαγκαράκης;
Το μεγάλο ερώτημα που πλανάται μεταξύ των φιλάθλων της Καλαμάτας, είναι γιατί έμεινε ελεύθερος ο Δημήτρης Τσαγκαράκης από τη στιγμή που είπε ψέματα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τον Φωστήρα, χωρίς να έχει μείνει ελεύθερος από την Καλαμάτα, η διοίκηση της οποίας θα μπορούσε να «κολλήσει» τη μεταγραφή του, εφόσον ήταν συνεπής απέναντί του. Προφανώς αυτό δεν ίσχυε, δίνοντας τη δυνατότητα να κάνει προσφυγή και γι’ αυτό φαίνεται ότι δεν του έκλεισαν την πόρτα.
***   Στους "Ράδιο Αρβύλα" ο Πούτσι και η Μαύρη Θύελλα (βίντεο)

*    Το γύρο της Ελλάδας έκανε ,εχθές μέσω της σατιρικής εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" στον ΑΝΤ1 , το γκολ της Μαύρης Θύελλας απέναντι στο Φωστήρα και ο άσος της ομάδας Θοδωρής Πούτσι .
 Οι συντελεστές της δημοφιλούς εκπομπής .."εμπνεύστηκαν" από την περιγραφή του Σωτήρη Γεωργούντζου (για την τηλεόραση του Best) στις φάσεις που πρωταγωνιστούσε ο Πούτσι, μεταξύ των οποίων και το γκολ της Καλαμάτας ...



ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΪΚΟΣ -ΜΠΑΜΠΕΡΚ  76-73 ,  ( 36-33) .-

Τα  δεκάλεπτα  : 19-19 , 36-33, 51-49,76-73.-^

Παναθηναϊκός : Δημ. Διαμαντίδης , Μασιούλης , Μπάνκς , Γκίστ , Στεφάν Λάσμε , Κώστας  Τσαρτσαρής , Σκορδίλης , Mάϊκ Μπράμος ,Τζέϊμς  Καπόνο , Ξανθόπουλος ,Σοφοκλής  Σχορτσιανίτης ,

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος, Ματσιούλις, Καπόνο, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Γκιστ, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης


Μπάμπεργκ (Φλέμινγκ): Γκίπσον, Γκόλντσμπερι, Νάχμπαρ, Τάντα, Σμιντ, Νέουμαν, Φορντ, Τζέικομπσεν, Γκαβέλ, Ζίρμπες, Ογκιλβί


*** ΤΙΤΛΟΙ  ΤΟΥ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ  ΣΤΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ :     TROPHY CASE
***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/01/17-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/to-19-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013.-
 *** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/19-20-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΌ Σαββατοκύριακο 19 και 20Ιανουαρίου 2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ και μαθαίνουμε ! ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.-
   ~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/22-2013.html , Συνεφιασμένη βροχερή Τρίτη στο αγιάζι της ενημέρωσης 22 Ιανουαρίου 2013.-
~***  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/23012013.html , Χειμωνιάτικη Τετάρτη με συνεφιά , με ήλιο και ζέστη 23/01/2013 στην ενημέρωση .-
~***  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/24012013. html  ,  Χειμωνιάτικη Πέμπτη με Νοτιάδες στην ενημέρωση 24/01/2013
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/26-2013.html  , Βροχερό Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/26-27-2013.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 26 καί 27 Ιανουαρίου 2013 .,-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/27-2013.html , Βροχερή χειμωνιάτικη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/28-2013.html  , Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~**  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/t-28-2013.html ,  Tο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 .-
~*** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/23012013.html , Χειμωνιάτικη Τετάρτη με συνεφιά , με ήλιο και ζέστη 23/01/2013 στην ενημέρωση .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/24012013.html , Χειμωνιάτικη Πέμπτη με Νοτιάδες στην ενημέρωση 24/01/2013 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/25-2013.html , Βροχερή Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/26-2013.html , Βροχερό Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/26-27-2013.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 26 καί 27 Ιανουαρίου 2013 .,-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/28-2013.html , Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/t-28-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/29.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/to-30-2013.html , To αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 : Μιά ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα μέσα στο χειμώνα (Αλκυονίδες μέρες ) .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Ανέκδοτα διδάγματα των Αρχαίων Ελλήνων Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 , Φιλοσοφια καί .... διάλογοι  .-
~**  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/t-31-2013.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 .-
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013 :
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 ,  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-

 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html  , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑΣ  γιά  Όλους  μας.-
~**


*** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..


~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-

***

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01 , = 2260 video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01 , = 655 video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal , = 660/ 635 video.-
ΣΥΝΟΛΟΝ : 3559 Βίντεο ν Αναρτημένα .-

***
http://youtu.be/J5DAlzCZkrk  ,
~** Αντιλαλούν οι φυλακές   : http://youtu.be/4w_3eEiW4_s  ,
~** ΠΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0 24΄Ίλιτς γκόλ P1040569.MP4 : http://youtu.be/gGj9IP9U-uo  ,
~** ΠΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-0 γλόλ Ίλιτς   : http://youtu.be/w1cmDLHl5jM  ,
~*** ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΟΠΟΛΗΣ 0-1 14΄ Sankare : http://youtu.be/mMfxH6pFpLA  ,
PLATANIAS -ASTERAS TRIP 0-2 34΄ Navaro http://youtu.be/viEZnfzjip0  
Πλατανιάς - Αστέρας Τρ 0-3 35΄ Περόνε : http://youtu.be/d4BxcjECrSk  ,
~** ΠΑΟΚ –ΞΑΝΘΗ 0-1 γκόλ 45+1΄Ονουάτσι : http://youtu.be/TuWNJJ_J2SI  
*** ΠΑΝΘΡΑΚ- ΟΣΦΠ 0-1 το γκόλ ¨: http://youtu.be/lyztoJ5oflk  ,
~*** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΟ 0-1 Ζέκα γκόλ : http://youtu.be/fZGJd0ftKo0  ,
~** AΤΡΟΜΗΤ - ΠΑΟ 0-2 γκόλ Μπουμσόνκ : http://youtu.be/peMUaeK8ivY  ,
*** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2 ΓΚΌΛ 90΄Καραμάνου ΅: http://youtu.be/VXzQGUP6crw  ,
ΑΤΡΟΜ- ΠΑΟ 1-2 δηλώσεις γκόλ : http://youtu.be/35PjGP4876E  ,
 *** Ζαγόρι Ιωαννίνων  : http://youtu.be/R5HMtGBLBHs  , *** Καρπενησιώτης ποταμός   : http://youtu.be/KEoMVnar7_M  , *** ΚΑΒΑΛΑ καί Ιχθυόσκαλα 2013   : http://youtu.be/xEpbjIskHUU  , *** ΚΑΛΑΜΑΤΑ και παστό λουκάνικο   : http://youtu.be/k6HvsDQig_k  , *** ΚΕΡΚΥΡΑ και σαπούνι   : http://youtu.be/9ynQyPOQ3fE  , *** ΕΥΒΟΙΑ και ποδήλατο   : http://youtu.be/fNB4XZXLOM4  ,
~** ΚΕΡΥΡΑ -ΑΡΗΣ 1-1 γκόλ ισοφάρισης : http://youtu.be/cWOIm0arbYM  ,
~** ΚΕΡΥΡΑ -ΑΡΗΣ 2-2 γκόλ   : http://youtu.be/v8Wz-IWs7ig  ,
~** ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΡΗΣ 2-2 Ισοφάριση   : http://youtu.be/AQ2WWJ1unVM  ,
~** ΚΕΡΚΥΡΑ -ΑΡΗΣ 2-2 δηλώσεις  :
ΠΑΟ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 ημίχρονο::
ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜ 0-0 στο ημίχρ,:
**ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 28/01/2012 Το γκόλ στο 27΄ του Θ. Φούτση : http://youtu.be/cQ2lf4Xf_ws  ,
~** Ποδήλατο στον Παρνασσο : http://youtu.be/wsHjv_3N9qg  , ~*** Επιβίωση στα χιόνια : http://youtu.be/u6DodXzLGvM  , ~*** KΕΛΛΑΡΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ : http://youtu.be/Rb4vjyGxcTs  ~*** ΕΡΕΤΡΙΑ εμπορικά καταστήματα : http://youtu.be/FM6tqNhYHPU  , ~** ΣΑΜΟΣ Κωνσταντινούπολη Κουστάμπασι : http://youtu.be/p10YxDyEPHk  , ~*** Κωνσταντιονούπολη skyp : http://youtu.be/7snxJJGDCdQ  , ~*** Ελάτη Γεφυρα Περτούλι skyp  : http://youtu.be/tDANiphyTfs  , ~** Μ. Πρέσπα Φλώρινα   : http://youtu.be/Nk8hLFfF7ZA  , ~*** Δάσος Αγίου Βαρνάβα Πρέβεζα   : http://youtu.be/H0BJGDuk5-o  , ~** Σπήλαιο Ζωνανιών   : http://youtu.be/hEMoNq8dyRk  , ~*** Φιδάκια Ευριτανίας   : http://youtu.be/w7jWXRGCieY  , ~*** Stamatakos   : http://youtu.be/f9iBnqJOzbQ  , ***

*** ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ιστιοπλοϊα   : http://youtu.be/QoJ9Tx6Qe24  ,

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: