ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΔΕΣΠΟΙΝΑ-AGEL- ΣΤΑΜΑΤΗΣ.-

ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ 2002GR Στιχοι: Μια φορα μου ειχες πει για μια ευκολη ζωη να λοιπον που εισαι ενταξη την ζωη σου εχεις φτιαξει Αχ καημενη Αχ καημενη Καποιο αμαξι περιμενει να σε παρει στολισμενη στα μπουζουκι να σε παει για να βλεπεις πως τα σπαει Αχ καημενη Αχ καημενη Η μαμα σου περιμενει να σε δει ευτυχισμενη πριν να ειναι πια αργα Τα βραδυα που τρυγιρνας το ξερω καλοπαιρνας καημενη Αχ καημενη Αχ καημενη Η ζωη σου παει χαμενη στο μπαουλο κλειδωμενη με διαμαντια και χρυσα (more) .-
http://www.youtube.com/watch?v=6b7d_gyrK0A&feature=related
~ κ. ΒΑΣΩ από Κ.Μέλπεια, και Δέσποινά , η Θεσσαλονικιά από ΑΡΦΑΡΑ-Μεσσηνίας Ιούλιος -2008.- ~ ΣΤΑΜΟΣ από το Αρφαρά- Καλαμάτασ, 2008.- ~ Δεσποινούλα , η Θεσσαλονικιά , μετά από τα 20 στο Αρφαρά , γίνεται Καλαματιανή , πάντα με καλή καρδιά και ψυχή.- 2008.- 37 χρόνια Καλαμάτα -Αρφαρά .- Δίπλα στου Αχαίροντα ποταμού τα νερά , κοντά στο ΓΛΥΚΙ και στα χωριά του ΣΟΥΛΙΟΥ και του ΖΑΛΛΟΓΓΟΥ .-
~* Με το καραβάκι από την Πάργα - Θεσπρωτίας , μπαίνωντας στο λιμανάκι στούς ΠΑΞΟΥΣ 2-7-2008 , ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΙΉΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΉ με τον Δαβίλλα από Μελαγαλά , προς Ηπειρο κ.λ.π. - sns arfara 2008 .-

Σάββατο, 12 Ιούλιος 2008
Ενιαίος τιμοκατάλογος εκβιασμού από bloggers! Προς όλους του ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΈΣ bloggers
Αγαπητoί κύριοι
Τα τελευταία γεγονότα στο χώρο των bloggers και η στροφή των εκβιαστικών και αλήτικων συμπεριφορών σας ,κατά συγκεκριμένων προσώπων προκαλεί αΘΕΜΗτο ανταγωνισμό…και κίνδυνο να βρεθούμε στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού… Κατόπιν αυτού προτείνουμε να καθιερωθεί:
Α)Ενιαίος τιμοκατάλογος εκβιασμών!
Β)Ενιαία λίστα εκβιαζόμενων…προσώπων
Γ)Πλαφόν εκβιαστικών ποστ ανά ημέρα
Δ)Επιπλέον στα πρότυπα του αγγελιόσημου να καθιερωθεί blog-ο-σημο 20% ανά εκβιασμό !
Να δημιουργηθεί Εναιο Ταμείο Επικούρησης Εκβιαστών Μπλόγκερς ( ΕΤΕΕΜ)
( Γιατί και στο χώρο υπάρχουν λαμόγια που θέλουν να πάρουν όλο το χαρτί και να μην μείνει τίποτα για μας )
Ο Τιμοκατάλογος να κατατεθεί τόσο στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οσο και στις οικείες Εισαγγελικές Αρχές, ώστε ο προσερχόμενος για να υποβάλει μήνυση να επιλέγει από αυτόν, για να συντάσσονται εύκολα τα κατηγορητήρια και η διαβάθμιση των διαπραττόμενων εγκλημάτων ( πχ πλημμέλημα , κακούργημα , κλπ)
Αναμένουμε περαιτέρω ενέργειες…
http://bollywood-greece.blogspot.com/ http://sdentist.speces.live.com/guestbook/,
~~ Σάββατο, 12 Ιούλιος 2008
Η δαιμονοποίηση των blogs
Το τελευταίο χρόνο μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και απορία, το γεγονός ότι δημοσιογράφοι και πολιτικοί είχαν στρέψει την προσοχή τους στα blogs, αναφέροντάς τα συνεχώς. Η απορία μου συνοδευόταν από την σκέψη ότι, δεν ήταν δυνατόν ξαφνικά να ανακάλυψαν την Αμερική. Τελικά με τον καιρό αντιλήφθηκα γιατί παρουσίαζαν τέτοιο ενδιαφέρον για τα Blogs οι δύο αυτοί επαγγελματικοί κλάδοι. Η δυνατότητα έκφρασης κάθε πολίτη από το διαδίκτυο, με την χρήση των blogs, έθιγε διάφορα συμφέροντα στα επαγγέλματά τους. Οι πολιτικοί αισθάνθηκαν ότι οι ΄΄λαϊκές μάζες΄΄ μπορούν να ενημερώνονται, να ανταλλάσσουν και να εκφράζουν απόψεις παραγκωνίζοντας τα κλασικά μέσα ενημέρωσης που διατηρούν την δυνατότητα χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Οι δε δημοσιογράφοι θίχτηκαν γιατί κατά πρώτον, ο κατευθυνόμενος λόγος τους έχανε μέρα με την μέρα μερίδιο ισχύος και κατά δεύτερον, αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια συνομοταξία ανθρώπων που δικαιούνται, αποκλειστικά, να εκφράζούν απόψεις θεωρώντας ότι η σκέψη αποτελεί ιδιοκτησιακό τους προνόμιο. Έλα όμως που τα blogs τους χάλασαν την συνταγή. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, συνεχίζουν και σήμερα να πολεμούν την νέα μορφή πληροφόρησης προσπαθώντας να αναδείξουν τα αρνητικά της στοιχεία. Όσοι όμως προσαρμόστηκαν αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει νόημα η δαιμονοποίηση του διαδικτύου και των blogs. Όσο θα ακούμε πικραμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους να αναφέρονται χλευαστικά και υποτιμητικά στα blogs, θα διακρίνουμε ποιοι τρέφουν φοβίες και νοιώθουν ευάλωτοι για την πορεία τους. Δυστυχώς για κάποιους, η αμερόληπτη ενεργοποίηση άρθρων του συντάγματος που απολάμβαναν ολίγοι είναι γεγονός.
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
**'Αρθρο 5A - (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
'Αρθρο 14 - (Ελευθερία του Τύπου)
1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.
2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
Θανάσης Λαφαζανίδης
~~** Έχω " ε ρ ω τ ε υ θ ε ί "
Έχεις ποτέ φέρει στο μυαλό σου το ερώτημα: «Τώρα έχω ερωτευτεί;». Δεν είναι μία απλή ερώτηση. Αυτό που σε κάποιον φαίνεται ως αγάπη σε κάποιον άλλο φαίνεται ως έλξη. Κάποιοι ερωτεύονται κεραυνοβόλα αρκετές φορές, πολλοί μάλιστα και με κάθε ωραία γυναίκα που γνωρίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να φέρουν στη μνήμη τους μία περίπτωση που να ένιωσαν ερωτευμένοι. Για να απαντήσουμε στο ερώτημα, λοιπόν, πρέπει πρώτα να διαπιστώσουμε τι είναι έρωτας, πότε αρχίζει και πότε τελειώνει.
Ένα από τα αισθήματα που πολλοί συγχέουν με τον έρωτα είναι το πάθος. Τι είναι πάθος; Ένα πολύ δυνατό, έντονο αίσθημα φυσικής έλξης για ένα άλλο πρόσωπο. Το πάθος έχει κυρίως σεξουαλικό χαρακτήρα. Η έλξη είναι επιφανειακή, βασισμένη σε στιγμιαία. Συχνά, έχουμε πάθος για άτομα τα οποία δεν γνωρίζουμε τόσο καλά, άτομα που ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να τα φαντασιωνόμαστε. Οι άνθρωποι συχνά συγχέουν τις λέξεις πάθος και έρωτας. Είναι χαρακτηριστική η έκφραση «ερωτεύτηκε από την πρώτη μάτια». Στην πραγματικότητα το αίσθημα αυτό είναι πάθος και όχι έρωτας. Το πάθος αναφέρεται στη φυσική έλξη και αφορά μόνο αυτή. Για ένα άτομο που το γνωρίζουμε ελάχιστα νιώθουμε μόνο φυσική έλξη. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ περισσότερο και αναπτύσσεται στο πλαίσιο μίας σχέσης.
Ο έρωτας βασίζεται στην έγνοια για το άλλο άτομο, τη φιλία, την αφοσίωση και την ειλικρίνεια. Όταν ερωτεύεσαι είναι νιώθεις ένα άτομο σαν κομμάτι του εαυτού σου και μία διαρκή έλξη γι΄αυτό. Ο έρωτας είναι ένα κοινό αίσθημα που μοιράζονται δύο άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ευτυχία του άλλου. Ο έρωτας δεν γνωρίζει ζήλια, έχθρα ή πειραματισμούς. Ο έρωτας είναι ένα θετικό αίσθημα. Αν οδηγείται από απιστία, ζήλια, ανασφάλεια ή κακία τότε δεν πρόκειται για έρωτα αλλά για ένα κακό του αντίγραφο.

Έρωτας είναι να παραδίδεις την καρδιά σου σε ένα άλλο άτομο και να νιώθεις την ασφάλεια ότι θα την μεταχειριστεί καλύτερα από ότι εσύ. Οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι έρωτας αλλά έλξη, πάθος, βαθιά φιλία.
Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ότι έχεις ερωτευτεί, υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις που μπορεί να σημαίνουν την αρχή ενός έρωτα. Αν συμφωνείς με 7 από τις 9 προτάσεις τότε πιθανότατα ο φτερωτός θεός σου έχει ρίξει τα βέλη του. 1. Το άτομο για το οποίο νοιάζεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστός-ή και καλά με τον εαυτό σου.
2. Αν και όταν αισθάνεσαι ζήλια αμέσως ξεθυμαίνει. Εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου ότι δεν θα σε προδώσει και δεν θα πληγώσει τη σχέση σας.
3. Ο σύντροφός σου, σου είπε ότι νιώθει τα ίδια βαθιά αισθήματα για σένα και εσύ δεν αμφιβάλλεις γι΄ αυτό.
4. Τίποτα δεν σου δίνει περισσότερη ηρεμία από το να βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου.
5. Όταν μαλώνετε με τον σύντροφό σου, τα ξαναβρίσκετε μέσα σε λίγες ώρες και συμφωνείτε και οι δύο ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να μπορείτε να εκφράζετε τα πραγματικά σας αισθήματα(ακόμα και αν αυτό δημιουργούσε προβλήματα κάποιες φορές).
6. Ο σύντροφός σου ποτέ δεν σου ζητάει να διαλέξεις ανάμεσα σε εκείνον/ η και τις υποχρεώσεις προς την οικογένεια και τους φίλους σου - Όταν εσύ επιλέγεις εκείνον/ η πάντα έχεις ένα καλό λόγο και πάντα είναι δική σου απόφαση και μόνο, και ποτέ υποχρέωση.
7. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου, νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε τα αισθήματα ή την πίστη του άλλου.
8. Είσαι περισσότερο ο «εαυτός σου» όταν είσαι με τον σύντροφό σου παρά όταν είσαι με οποιονδήποτε άλλο.
9. Το σεξ είναι μία αμοιβαία επιθυμία και συμφωνία, χωρίς το παραμικρό ίχνος προσποίησης ή υποχρέωσης.
Δεν κατάλαβες ακόμη αν έχεις ερωτευτεί; Ίσως τότε σου αρκεί να ξέρεις ότι για πολλούς ο έρωτας είναι το πιο όμορφο και αγνό πράγμα στον κόσμο. Δεν τον περιγράφεις, τον ζεις
1. Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.
2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς:
• Μπαστούνια - Βασιλιάς Δαβίδ
• Κούπες - Καρλομάγνος
• Σπαθιά - Μέγας Αλέξανδρος
• Καρό - Ιούλιος Καίσαρας
3. 111.111.111 x 111.111.111 = 12.345.678.987.654.321
4. Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα, σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη. Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα ,τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη. Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη , τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.
5. «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα.
6. Ερώτηση: Τι συμβαίνει πιο συχνά τον Δεκέμβριο από τους άλλους μήνες? Απάντηση: Σύλληψη
7. Ερώτηση: Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα "a"? Απάντηση: One thousand.
8. Ερώτηση: Tι κοινό έχουν, το αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου, η έξοδος κινδύνου και οι εκτυπωτές laser? Απάντηση: Oλα έχουν επινοηθεί από γυναίκες.
9. Ερώτηση: Πιο είναι το μόνο φαγητό που δεν χαλάει? Απάντηση: Το μέλι
10. Στα χρόνια του Shakespeare, τα στρώματα των κρεβατιών κατασκευάζονταν από σχοινιά. Όταν τραβούσαν τα σχοινιά, έσφιγγε το στρώμα και έκανε το κρεβάτι σταθερό, για ύπνο. Έτσι βγήκε η φράση 'goodnight, sleep tight'.
11. Στην Βαβυλώνα 4.000 χρόνια πίσω συνηθιζόταν για τον μήνα μετά τον γάμο, ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στον γαμπρό ένα «υδρομέλι» για να πίνει. Το υδρομέλι ήταν μπύρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στην σελήνη (moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε honeymoon.
:31 μμ Προσθήκη σχολίου Αναγνωσμένα σχόλια (2) Αποστολή μηνύματος Μόνιμη σύνδεση Προβολή παραπομπών (0) Δημοσίευση ιστολογίου ¨ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ
Ηλίθιες ερωτήσεις 01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε:
Ρίξτε - Ήρθες;
- Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!!!

02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
- Όχι, στο χωράφι και έχω κάνει εκτροπή!!!

-03. Σε καφετέρια:
- Ένα frappe γλυκό χωρίς...
- Χωρίς γάλα;
- Όχι χωρίς καλαμάκι!!!

04. Συναντιέσαι με έναν φίλο σου:
- Έλα ρε που είσαι;
- Εκεί στην απέναντι γωνία!!!

05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο:
- Θα κάνεις μπάνιο;
- Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!!!

06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:
- θα βγεις;
- Όχι απλά προβάρω τα ρούχα!!!

-07. Μιλάς για κάνα δεκάλεπτο και στο τέλος σου λέει:
- Σοβαρά;
- Όχι ρε σε δουλεύω!!!

08. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε:
- Σ' άρεσε;
- Όχι! αλλά μη σε προσβάλω!!!

09. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:
- Καλή είναι;
- Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...

10. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει:
- Ήρθατε για τη βρύση;
- Όχι! Να αλλάξω μια λάμπα!!!

11. 12 τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε:
- Πας για ύπνο;
- Όχι να χτίσω μια οικοδομή!!!

12. Έρχεται 3 η ώρα την νύχτα και σου λέει:
- Κοιμάσαι;
- Ναι!!!

13. Σου λέει ο άλλος:
- Ακούς;
- Όχι! τυφλός είμαι!

14. Έχεις πέσει κάτω χτυπημένος μες τα αίματα και σου λέει ο άλλος:
- Πονάς;
- Όχι ρε καλοπερνάω εδώ κάτω!!!

15. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:
- Α, εδώ κάτσατε;
- Όχι, ολογράμματα είμαστε

16. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:
- Βενζίνη θέλεις;
- Όχι, να το φουλάρω με πορτοκαλάδα.

17. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω:
- Κλειδώθηκες από έξω;
- Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες.
Αν έχετε κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις, αφήστε τες σε ένα σχόλιο και θα τις προσθέσω παραπάνω το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ.

4:20 μμ Προσθήκη σχολίου Αναγνωσμένα σχόλια (2) Αποστολή μηνύματος Μόνιμη σύνδεση Προβολή παραπομπών (1) Δημοσίευση ιστολογίου ηλίθιες ερωτήσεις
05 Ιουλίου
Ένα παραμυθάκι... για την αγάπη!!! Mια φορά κι ένα καιρό,
υπήρχε ένα νησί
στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα.
Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη,
η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε
και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν.
Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω.
Ηθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Οταν το νησί άρχισε να βυθίζεται,
η Αγάπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
Βλέπει τον Πλούτο που περνούσε με μιά λαμπρή θαλαμηγό.

Η Αγάπη τον ρωτάει :
«Πλούτε μπορείς να με πάρεις μαζί σου;»
«Οχι, δεν μπορώ» απάντησε ο πλούτος.
«Εχω ασήμι και χρυσάφι στο σκάφος μου
και δεν υπάρχει χώρος για σένα».
Η Αγάπη τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την Αλαζονία
που επίσης περνούσε από μπροστά της σε ένα πανέμορφο σκάφος.
«Σε παρακαλώ βοήθησέ με» είπε η Αγάπη.
«Δεν μπορώ να σε βοηθήσω Αγάπη.
Είσαι μούσκεμα και θα μου χαλάσεις το όμορφο σκάφος μου»
της απάντησε η Αλαζονία.
Η Λύπη ήταν πιό πέρα και έτσι η Αγάπη
αποφάσισε να ζητήσει από αυτήν βοήθεια.
«Λύπη άφησέ με να έρθω μαζί σου»
«Ω Αγάπη, είμαι τόσο λυπημένη που θέλω να μείνω μόνη μου»
είπε η Λύπη.
Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη
αλλά και αυτή δεν της έδωσε σημασία.
Ηταν τόσο ευτυχισμένη,
που ούτε καν άκουσε την Αγάπη να ζητά βοήθεια.
Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή.
«Αγάπη, έλα προς εδώ.Θα σε πάρω εγώ μαζί μου».
Ηταν ένας πολύ ηλικιωμένος κύριος
που η Αγάπη δεν γνώριζε,
αλλά ήταν γεμάτη από τέτοια ευγνωμοσύνη,
που ξέχασε να ρωτήσει το όνομά του.
Οταν έφτασαν στην στεριά
ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρόμο του.
Η Αγάπη γνωρίζοντας πόσα χρωστούσε στον κύριο που τη βοήθησε,
ρώτησε τη Γνώση:
«Γνώση, ποιός με βοήθησε;»
«Ο Χρόνος» της απάντησε η Γνώση.
«Ο Χρόνος;» ρώτησε η Αγάπη.
«Γιατί με βοήθησε ο Χρόνος;»
Τότε η Γνώση χαμογέλασε και με βαθιά σοφία της είπε:
«Μόνο ο Χρόνος μπορεί να καταλάβει
πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη». 12. Στην αρχαία Αγγλία κανείς δεν επιτρεπόταν να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F.U.C.K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King" (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά). sns arfara 2008.-

2 σχόλια:

Stramatios Skoulikaw είπε...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΑΓΑΠΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, και τέλος ΄ενα δυνατό δέσιμο από όλα τα μέλη .- sns ARFARA.-09-06-2008.-

Stramatios Skoulikaw είπε...

14-06-2008: !!!~~Οι πιστεύοντες εις τον Χριστόν διά πίστεως ελευθέρας πάσης αμφιβολίας ως Θεόν δημιουργόν και Θεόν σωτήρα ημών, εν παραφορά μετανοίας, λαμβάνουν πείραν και του 'Αδου και της Αναστάσεως, πρίν ή γευθούν του σωματικού θανάτου».-Αρχιμ. Σωφρονίου Σαχάρωφ
~«Εάν ήμεθα απλοί ως τα παιδία, ο Κύριος θα εδείκνυεν εις ημάς τον παράδεισον, θα εβλέπομεν Αυτόν εν τη δόξη των Χερουβίμ και των Σεραφείμ και πασών των επουρανίων .-
δυνάμεων και των Αγίων. Αλλά δεν είμεθα ταπεινοί, και δια τούτο βασανίζομεν και εαυτούς και τους άλλους, όσοι ζούν μεθ’ ημών» .-'Αγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης .-
~ Ότι είναι εθνικό είναι αληθινό, και εθνικό είναι ότι είναι Αληθινό.- ~~~~******~~~~~~
~ Σβήνοντας ένα κομματι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.- ( Γεώργος Σεφέρης.)_.- , ~ Μακροπρόθεσμα , θα έχουμε πεθάνει όλοι μας.-sns.- ~ Μικροπρόθεσμα ζούμε όλοι μας, Μεσοπρόθεσμα όλοι μας υποφέρουμε -τιρανιώμαστε, και Μακροπρόθεσμα πεθαίνουμε όλοι μας.- ( Στάμος.) .- ~ Για να έχουμε , πρέπει να προσέχουμε . - ~ Την αξία την βλέπουμε όταν χάσουμε αυτό που έχουμε ,καιδεν το προσέχουμε.- (Στάμος).- ~ Ένα ξέρω , ότι τίποτε δεν ξέρω. Διότι τα πάντα είναι ξένα , αλλά και τα πάντα είναι δικά μας.(ΣΝΣ).- ~ Ποτέ δεν προλαβαίνω να σκεφτώ το μέλλον .- Έρχεται πάντα πολύ γρήγορα.- ( Albert Einstein ).- ~ Δεν γινόμαστε συνετοί από την ανάμνηση του παρελθόντος μας , αλλά από το χρέος στο μέλλον μας .- ( George Bernard Shaw .).- ~ Το πρόβλημα των καιρών μας είναι ότι το μέλλον δεν είναι αθτό που ήταν . ( Paul Valery).- `~ Σήμερα είναι το χθές για το οποίο θα στενοχωριέσαι αύριο. ( Ανώνυμος ).- Ουκ έστι δούλος μείζων του κυρίου αυτού .-( Ευαγγέλιο).- stamos-arfara-kalamata.- Greece.-