ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ !!!...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!!



**Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας! http://www.youtube.com/watch?v=XV-wyx3WhwE ,
maiandros1December 21, 2009
(more info)
(less info)
Want to Subscribe?Sign In or Sign Up now!
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!!
Theodosia Kriketou ΓΡΆΦΕΙ !!...&ΜΑς ΛΈΕΙ!!!....
e-m@il: kriketou@gmail.com - Επικοινωνία K. 699 258 27 17 ......Αν πίστευες μέχρι σήμερα πως ο πλούτος, η επιτυχία η αφθονία τα χρήματα, οι πωλήσεις είναι αποτέλεσμα ανταγωνισμού, τύχης η αθέμιτων μέσων, Το βιβλίο 'Ξανά Θυμήσου' θα σου Ξανά Θυμήσει πως η φιλοσοφία και ο πλούτος πάνε μαζί. Θα σου Ξανά Θυμήσει πως το χρήμα και η ακεραιότητα του "Είναι" συμβαδίζουν. Η Επιτυχία είναι το φυσικό επακόλουθο της Ακεραιότητας. Το να είσαι Άψογος είναι ανάγκη όχι επιλογή. (Ξανά Θυμήσου).-

** Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009
Επικοινωνία Α”
Ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε δύο ανθρώπους Υπάρχει και πιο επιστημονικός ορισμός Αλλά αυτός μας κάνει σήμερα. Οι άνθρωποι μιλάνε μεταξύ τους αλλά επικοινωνούν? Οι περισσότεροι θεωρούν την διαδικασία της επικοινωνίας κάτι δεδομένο. Παρά το γεγονός ότι συνεχώς μιλάμε η επικοινωνία μας δεν είναι πάντοτε επιτυχής. Κατ΄ αρχάς Λέγοντας επικοινωνία εννοούμε ανθρώπινη επικοινωνία και όχι τα e-mail ούτε τα sms. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει? Δεν σε καταλαβαίνω-καλά ούτε που μ’ ακούς- ποτέ δεν με καταλαβαίνεις- άκουσέ με σου μιλάω,- Τι εννοούσες λέγοντας…? Λυπάμαι δεν κατάλαβα καλά. – πόσες φορές δεν ακούσαμε αυτές τις φράσεις και πόσες φορές δεν τις είπαμε εμείς?
Εξετάζοντας ολόκληρο το θέμα της επικοινωνίας ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι τριγύρω που επικοινωνούν πραγματικά και επίσης υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζουν πως επικοινωνούν όμως δεν κάνουν αυτό


** Τα Δύο Είδη της Επικοινωνίας – Μιλάω – Ακούω- Υπάρχουν δύο είδη επικοινωνίας και εξαρτώνται και τα δύο από το σημείο παρατήρησης που υιοθετεί κάποιος. Υπάρχει η εκρέουσα επικοινωνία και υπάρχει και η εισρέουσα επικοινωνία (Μιλάω και Ακούω) Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην έχουν φανταστεί ότι η επικοινωνία είναι τόσο μιλάω και άλλο τόσο ακούω. (Εισροή και εκροή) Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που οι άνθρωποι μιλάνε μεταξύ τους και δεν Επικοινωνούν. Επειδή μόνο μιλάνε και δεν ακούνε. Η μόνο ακούνε και δεν μιλάνε. Επικοινωνία όμως σημαίνει και τα δύο μιλάω και ακούω στις σωστές αναλογίες.-

** (2).- Είναι Σημαντική Η Επικοινωνία? Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η λύση στο πρόβλημα της επικοινωνίας είναι να μην επικοινωνεί. Θα μπορούσε να πει ότι, αν δεν επικοινωνεί δε θα έχει προβλήματα. Ίσως να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, όμως πιστέψτε με υπάρχει περισσότερη αλήθεια στο γεγονός ότι όποιος άνθρωπος στοχεύει στο να κάνει την επικοινωνία αχρείαστη αυτός δεν είναι άνθρωπος αλλά δολοφόνος.
Ένας άνθρωπος είναι νεκρός στον βαθμό που δεν επικοινωνεί, είναι ζωντανός στον βαθμό που μπορεί να επικοινωνεί. Μετά από πολλά χρόνια μελέτης και πρακτικών εφαρμογών μπορεί να θεωρηθεί οριστικό, ότι η μόνη θεραπεία για μια ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή είναι η περισσότερη επικοινωνία. Θα πρέπει να βελτιώσετε την ικανότητα σας να επικοινωνείτε. Αν κάποιος βρεθεί μπλεγμένος επειδή επικοινώνησε θα πρέπει να επικοινωνήσει περισσότερο. Η λύση είναι σε κάθε περίπτωση περισσότερη επικοινωνία και όχι λιγότερη.-

** Το ποτήρι πως το βλέπεις μισογεμάτο ή μισοάδειο? Γνωρίστε αυτό μέσω του οποίου οτιδήποτε μπορεί να επιτευχθεί, γνωρίστε αυτό μέσω του οποίου, σύμφωνα με τις Upanishads (ένα κλάδο της βεδικής γραμματείας), τα πάντα μπορεί να γίνουν γνωστά. Έτσι η σκέψη μπορεί να είναι αδύνατη ή ισχυρή, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο κάποιος χρησιμοποιεί το Νου.


Η Theodosia έγινε θαυμαστής της σελίδας Quantum Business Coaching στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FO-Stochos-To-Oneiro-Einai-Kati-Pou-Bazeis-Anamesa-Se-Sena-Kai-Sten-Zo-Sou-E-Eleutheria-Sou%2FQuantum-Business-Coaching%2F162631350684&mid=1955e90G56358b7cG13f92faG4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Σε ένα γκάλοπ που έγινε στην Αμερική βρήκαν ότι ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων είναι να μιλήσουν σε ένα άγνωστο άνθρωπο. Δεν ξέρουν τι να πουν. Το θεωρούν πολύ τρομακτικό και το αποφεύγουν. Γιατί? Το πρώτο σεμινάριο που κάνω με μεγάλη διαφορά μάλιστα από όλα τα άλλα είναι με αυτό το θέμα «Μιλήστε σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε» Δεν το είχα συμπεριλάβει στα θέματα αλλά μου το ζήτησαν.
Η ανθρώπινη γλώσσα απέχει μόνο μερικά εκατοστά από τον εγκέφαλο, αλλά όταν ακούμε κάποιους ανθρώπους να μιλούν φαίνεται ότι απέχει χιλιόμετρα ολόκληρα. Theodosia
Η Επικοινωνία είναι τόσο σημαντική που θα μπορούσαμε να πούμε πως αν βάζαμε έναν καταθλιπτικό άνθρωπο να επικοινωνήσει θα τον κάναμε καλά. Υπάρχουν δύο πόλοι αριστερά μην μιλάς και δεξιά μίλα άψογα. Να θυμάστε πως το μόνο πράγμα που είναι απολύτως ενάντιο με τους νόμους αυτής της κοινωνίας είναι να Επικοινωνείτε, και το μόνο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να μην Επικοινωνείτε. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παράγοντες έχετε ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι θα σας δείξω πως παίζετε. Είναι Το παιχνίδι ανάμεσα στο«Μην Μιλάς και Στο Να επικοινωνείς»

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !:

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας οι νέοι στην Ταϊβάν
Posted: 17 Dec 2009 04:31 AM PST
«Αυτή είναι μία εποχή που δεν προσφέρεται για πρότυπα. Οι έφηβοι το μόνο που γνωρίζουν στις μέρες μας είναι να περνούν σε καλά πανεπιστήμια, αλλά μετά τί;»
Πολλές ανησυχίες γεννά μία έρευνα στην Ταϊβάν, η οποία αποκαλύπτει ότι περίπου το 60% των νέων έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει, ενώ ποσοστό άνω του 30% δεν έχει κάποιο στόχο ζωής εξαιτίας της έλλειψης προτύπων και στήριξης από την οικογένεια. Η έρευνα για τη Ζωή και την Εκπαίδευση που πραγματοποίησε για πρώτη φορά το περιοδικό CommonWealth με έδρα την Ταϊβάν, σε δείγμα 4.475 μαθητών και φοιτητών -ηλικίας από 15 έως 22 ετών-, διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ερωτηθέντες είχαν εξετάσει την ιδέα της αυτοκτονίας, με το 23% να εξακολουθεί να το σκέφτεται.Περίπου το 34% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι δεν είχαν ιδέα για το τι να κάνουν στη ζωή τους. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι νέοι της Ταϊβάν έχουν χάσει τα πρότυπά τους και ειδικά από το 2008, όταν πέθανε ο μεγιστάνας της Ταϊβάν, Γουάνγκ Γιούνγκ-τσινγκ, καθώς τη φετινή χρονιά, όταν καταδικάστηκε για δωροδοκία ο πρώην πρόεδρος της χώρας.«Αυτή είναι μία εποχή που δεν προσφέρεται για πρότυπα. Οι έφηβοι το μόνο που γνωρίζουν στις μέρες μας είναι να περνούν σε καλά πανεπιστήμια, αλλά μετά τί;», σχολιάζει εκπρόσωπος του περιοδικού. «Τα παιδιά είναι συχνά τόσο προστατευμένα σε σημείο που δεν μπορούν να χειριστούν κανένα πρόβλημα- ούτε καν το θάνατο ενός κατοικίδιου», προσθέτει.Αναρτήθηκε από Messa-pios

Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες για τα παιδιά
Posted: 16 Dec 2009 10:37 PM PST
«SOS» εκπέμπουν οι ειδικοί για τις παγίδες που κρύβει το Ίντερνετ, καθώς παρατηρούν πως ολοένα και περισσότερα ελληνόπουλα σερφάρουν στο διαδίκτυο. Η εξάρτηση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι εκβιασμοί, οι απειλές, η βία, ο ηλεκτρονικός τζόγος και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι το σκληρό πρόσωπο του Ίντερνετ, από το οποίο πρέπει να προστατευτούν τα παιδιά!

Αυτός είναι και ο λόγος που η Μονάδα Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων
«Π & Α Κυριακού» σε συνεργασία με τον Ελληνικό Κόμβο Ασφαλούς Διαδικτύου «SafeNetHomePlus» και την εκστρατεία επαγρύπνησης και ενημέρωσης για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο «SaferInternet» λειτουργούν από το Σεπτέμβριο τη γραμμή βοήθειας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ».
Πέντε παιδοψυχολόγοι είναι στην διάθεση των παιδιών, των γονέων και των εκπαιδευτικών, ώστε να δώσουν συμβουλές και καθοδήγηση σε σχετικά θέματα. Ήδη, από τους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας της γραμμής, τα στοιχεία που προκύπτουν είναι αποκαλυπτικά.
Ειδικότερα, οι ειδικοί δέχτηκαν 123 τηλεφωνήματα, εκ των οποίων τα 31 αφορούσαν στην εξάρτηση που εμφανίζουν τα παιδιά στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Οι «εθισμένοι» έφηβοι κάνουν συχνά τη νύχτα... ημέρα, αφού δεν σταματούν να παίζουν ακόμη και όταν το σώμα τους έχει εξαντληθεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η εμμονή τους με τον υπολογιστή τους κάνει να μην δίνουν καμία σημασία ούτε σε ό,τι αφορά τη σωματική υγιεινή τους - δεν αλλάζουν ρούχα για ημέρες ή ξεχνούν να κάνουν μπάνιο.
Επιπλέον, τρία τηλεφωνήματα αφορούσαν σε σεξουαλική παρενόχληση και 5 σε…επισκέψεις σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο σεξουαλικό περιεχόμενο.
«Υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται υπερβολικά με το διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται εκτεθειμένα σε εικόνες και πληροφορίες ακατάλληλες –ίσως και σκληρές – για την ηλικία τους. Τα μηνύματα αυτά στιγματίζουν την ψυχολογία τους, γεγονός που οδηγεί κάποιες φορές τα παιδιά στο σημείο να εμφανίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα», τόνισε σε σχετική συνέντευξη Τύπου η παιδίατρος και Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας, κ. Άρτεμις Τσίτσικα.
Ακόμη και οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κρύβουν κινδύνους, όπως προκύπτει από τα ίδια στοιχεία, αφού κατ’ αυτό τον τρόπο οι επιτήδειοι εντοπίζουν τους ανήλικους και τους παρενοχλούν, τους στέλνουν απειλητικά μηνύματα ή τους μειώνουν με σχόλια που τους προσβάλλουν.
Από την άλλη όμως και τα παιδιά, συχνά υιοθετούν έναν διαφορετικό διαδικτυακό εαυτό: «τα παιδιά θεωρούν ότι το Ίντερνετ αποτελεί έναν ξεχωριστό κόσμο, στον οποίο μπορούν να δρουν ανάρμοστα. Από την άλλοι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί πολλές φορές δεν γνωρίζουν πώς να βοηθήσουν τα παιδιά τους και πώς να προασπίσουν την ασφάλεια τους. Το κενό αυτό στην ενημέρωση προσπαθούμε να καλύψουμε μέσω των ενημερωτικών καμπανιών σε σχολεία της χώρας, αλλά και μέσω της ανοιχτής γραμμής», δήλωσε από τη πλευρά του ο κ. Γιώργος Κορμάς, συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας και εκπρόσωπος Γραμμής Βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.
ΥποΣΤΗΡΙΖΩΗ Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που εδρεύει στο Παίδων «Π &Α Κυριακού», διαχειρίζεται τη Γραμμή Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ».
Η Γραμμή αυτή απευθύνεται σε εφήβους και τις οικογένειες τους παρέχοντας τους υποστήριξη και συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με την χρήση του διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στο 800 11 800 15 από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, όπου θα τους απαντήσουν πέντε εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι. Σημειώνεται, πως η κλήση (αστική ή υπεραστική) είναι χωρίς χρέωση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάρθα Καϊτανίδη

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Anninos42 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - kalimerahttp://www.youtube.com/user/moniatis1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Anninos42/ .- http://www.youtube.com/watch?v=lMpDUYOZEmE .-

** Ο Spiros Kolivas σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας "KATAΠΟΛΕΜΩ ΚΙΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΥΠΟΒΡΙΧΕ...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 1:40:10 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Spiros σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "KATAΠΟΛΕΜΩ ΚΙΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΥΠΟΒΡΙΧΕΙΑ ΚΑΙ JACK DANIELS".
Spiros says, "twra dei3te m poso megaloi potes eiste....".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=227884698754&mid=1956748G56358b7cG13f9b97G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** "Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια" σας έστειλε ένα μήνυμα στ...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 1:35:31 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Η Theodosia Kriketou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια.

--------------------
Θέμα: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε δύο ανθρώπους
Υπάρχει και πιο επιστημονικός ορισμός Αλλά αυτός μας κάνει.
Οι άνθρωποι μιλάνε μεταξύ τους αλλά επικοινωνούν? Οι περισσότεροι θεωρούν την διαδικασία της επικοινωνίας κάτι δεδομένο. Παρά το γεγονός ότι συνεχώς μιλάμε η επικοινωνία μας δεν είναι πάντοτε επιτυχής.
Κατ΄ αρχάς Λέγοντας επικοινωνία εννοούμε ανθρώπινη επικοινωνία και όχι τα e-mail ούτε τα sms. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει? Δεν σε καταλαβαίνω-καλά ούτε που μ’ ακούς- ποτέ δεν με καταλαβαίνεις- άκουσέ με σου μιλάω,- Τι εννοούσες λέγοντας…? Λυπάμαι δεν κατάλαβα καλά. – πόσες φορές δεν ακούσαμε αυτές τις φράσεις και πόσες φορές δεν τις είπαμε εμείς?
Εξετάζοντας ολόκληρο το θέμα της επικοινωνίας ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι τριγύρω που επικοινωνούν πραγματικά και επίσης υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζουν πως επικοινωνούν όμως δεν κάνουν αυτό.
Ένας πωλητής προσπαθεί να πείσει κάποιον πελάτη να αγοράσει κάποιο προϊόν αλλά δεν τα καταφέρνει και ο πελάτης φεύγει. Γιατί? Ένας νεαρός σε ένα καφέ ελκύεται έντονα και θέλει να μιλήσει σε μια κοπέλα που του αρέσει και δεν ξέρει πως ? δεν της μιλάει καθόλου και χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει μια όμορφη κοπέλα. Γιατί?
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ...http://www.facebook.com/l/6db3c;theodosialife.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους μας... με πολύ Αγάπη, ευτυχία, επιτυχίες, όνειρα, απόλαυση....
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1308209754068&mid=1956630G56358b7cG13f995dG0 .-

** Η Diana σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ "ΝΗΣΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=201314930193&mid=195499cG56358b7cG13f80fcG6&bcode=jk9iT
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Πρόσφατα Νέα


Ειδήσεις:
Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μεταναστών! Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά των κατοίκων ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και να για "αποσυμφορηθεί η Αθήνα" σε κοινή συνέντευξη Τύπου πριν λίγο στο ΥΠΕΘΑ των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη (αναπληρωτής) και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, ανακοινώθηκε η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα.Παρ'όλα αυτά ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε ευθέως ότι «Οι κάτοικοι δείχνουν κατανόηση, δεν ενοχλούνται από τους παράνομους μετανάστες σε ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο»!Εκτός από το στρατόπεδο Ουτζά, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα εκχωρηθεί για τον σκοπό αυτό και θα αντικαταστήσει το στρατόπεδο της Παγανής, πρόκειται να ενοικιαστεί και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών που διοχετεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος, όπως έχει επίσημα αποδειχθεί, ενώ θα μεταφερθούν στο νησί και εκατοντάδες προκατασκευασμένες κατοικίες για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, από αυτές που είχαν κατασκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.Δηλαδή μετατρέπουν την Λέσβο σε ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών και το ερώτημα που δεν απαντήθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι αν μελετήθηκε το πρόβλημα ασφάλειας που δημιουργείται από την μετατροπή μιας τόσο κρίσιμης, εθνικά και αμυντικά, περιοχής σε απέραντο κάμπινγκ μεταναστών.Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, παραδέχθηκε ότι μόνο πέρσι «εισέβαλαν» στη χώρα 150.000 παράνομοι μετανάστες για εφέτος τους υπολόγισε «μειωμένους κατά 10-15%», αλλά από όλους αυτούς, μόνο ένα 20% επαναπατρίζεται! Μάλιστα είπε ότι «Ζήτησε συγγνώμη από τους μετανάστες για τις άθλιες συνθήκες της διαμονής τους στην Παγανή».Σε ερώτηση για το «Αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη, ως κράτος, και από τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την αποτυχία αναχαίτισης του κύματος των μεταναστών, δεδομένου ότι σε περιοχές, όπως το Αγαθονήσι, οι γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον μειοψηφία», απάντησε επί λέξει: "Εγώ δε διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στη Μυτιλήνη ότι η τοπική κοινωνία βλέπει το ζήτημα αυτό με τον τρόπο με τον οποίο μου περιγράφετε. Όχι μόνο δηλαδή δε χρειάζεται και να ζητήσω συγνώμη απ’ τους ανθρώπους αυτούς, αλλά κουβεντιάσαμε σε μια αίθουσα έτσι και πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένοι οι κάτοικοι στα νησιά. Το βλέπουν το πρόβλημα με κατανόηση, συμπάθεια για το δράμα των ανθρώπων αυτών και θέλουν να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί είναι για όλους, για την τοπική κοινωνία και για τους παράνομους μετανάστες πάρα πολύ καλύτερα έτσι όπως πάμε να το διευθετήσουμε".

** Ο Ibrahim Ates έστειλε μήνυμα στα μέλη του AJANDA.
Θέμα: MRB
"sayın degerli grub arkaşlarım grubumuz sadece face tarafından profilleri kapatılan arkadaşların tekrar birbirleriyle irtibat kurmaları icin kurulmuştur insanları kırıcı rencide edici ve siyasi paylaşımlar kesinlikle yasaktır ansızın seninde profilin face tarafından her an kapatıla bilir saygı ve sevgilerimle en güzel günler sizinle olsun"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1229231265162&mid=1954971G3dd6e022Gd24feeG0
___
Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

**Η Misti σας έχει προσκαλέσει στη σημερινή εκδήλωση "Ντιτζέϊ ΝΙΚ, Ντιτζέϊ ΤΖΑΚ και Ντάνς Σόου - Κάθε Παρασκεύη Πάρτυ! ". Εκδήλωση: Ντιτζέϊ ΝΙΚ, Ντιτζέϊ ΤΖΑΚ και Ντάνς Σόου - Κάθε Παρασκεύη Πάρτυ!
Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ
'Ωρα Έναρξης: Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Αύριο, 19 Δεκεμβρίου στις 4:00 π.μ.
Τοποθεσία: Boutique Uptown
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=359358640443&mid=1954922G3dd6e022Gd24fcfG7
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας Love in Action στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?LoveinAction&mid=1953a46G3dd6e022Gd24a47G4c
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** Ο Savvidis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑΣ" την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Εκδήλωση: Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑΣ
Τύπος: Συναυλία
'Ωρα Έναρξης: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Σάββατο, 2 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=367437295149&mid=1957636G56358b7cG13fabf7G7
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Olga Mitsopoulou σχολίασε την φωτογραφία σας.
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30544384&id=1037492258&mid=1953511G3dd6e022Gd24801G9
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook___
Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-**
Γεια σου Stamatios
Η Aurelija σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Aurelija Stonkutė
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Aurelija που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Audrius JakimciusΠροσθέστε ως Φίλο

Sigita DomeikaiteΠροσθέστε ως Φίλο

Ieva BatavičiūtėΠροσθέστε ως Φίλο

Salomeja IvinskyteΠροσθέστε ως Φίλο

Justinas BudnikasΠροσθέστε ως Φίλο

Gintarė KacėnaitėΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Aurelija:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Aurelija ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1797769396&mid=194c58fG3dd6e022Gd204cbG1b

**Ο Panagiotis Georgiadis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ 902 tv.
Θέμα: ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
"ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ" ΓΙΑ 08/01/2010 ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.-"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1175662232090&mid=19577c7G56358b7cG13fad27G0 .-

* * Με τον καλύτερο τρόπο «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 3-0 στο ΟΑΚΑ τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στον 6ο και τελευταίο αγώνα του 6ου ομίλου. Δύο γκολ πέτυχε ο Σισέ και ένα ο Ρουκάβινα, ενώ η Ντιναμό είχε δύο δοκάρια και κάποιες καλές ευκαιρίες για να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

**Η κλήρωση των «16» στο Τσάμπιονς Λη Ευρώπης :
Στις 16,17,23, ή 24 Φεβρουαρίου 2010 .- & δεύτερος αγώνας , 9,19, 16, ή 17 Μαρτίου 2010 .-
Στουτγκάρδη (Γερμανία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς - Μπορντό (Γαλλία)
Ίντερ (Ιταλία) - Τσέλσι (Αγγλία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Φιορεντίνα (Ιταλία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Σεβίλλη (Ισπανία)
Λιόν (Γαλλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Πόρτο (Πορτογαλία) - Άρσεναλ (Αγγλία)
Μίλαν (Ιταλία) - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

##** Ιταλικό εμπόδιο ορθώνεται στο δρόμο του Παναθηναϊκού, καθώς η κλήρωση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε ως αντίπαλο των «πρασίνων» την Ρόμα. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» το νικητή του ζευγαριού Σταντάρ Λιέγης-Σάλτσμπουργκ.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στις 25 Φεβρουαρίου στη Ρώμη.

** Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κληρώθηκε με ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ο πρώτος αγώνας 18 ή 25 Φεβρουαρίου και Ο δεύτερος αγώνας στη Ρώμη 4 ή 11 Μαρτίου 2010 .-

** Αναλυτικά η κατάταξη των πρώτων χωρών: Μια θέση ανέβηκε η χώρα μας στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και ισχυροποίησε τη θέση της στην 13η θέση που είναι ο αρχικός στόχος προκειμένου να εξασφαλίσει η Ελλάδα την απ΄ ευθείας είσοδο του πρωταθλητή στους ομίλους του Τσάμπιος Λιγκ από τη σεζόν 2011-2012.Στο τέλος της περασμένης σεζόν η Ελλάδα είχε τερματίσει στην 12η θέση, αλλά τη τωρινή ξεκίνησε από την 15η, καθώς προσμετράται η βαθμολογία της τελευταίας πενταετίας και σε σχέση με πέρυσι αφαιρέθηκε αυτή της σεζόν 2004/05.1. Αγγλία 75.856 (6/7) 2. Ισπανία 74.471 (7/7) 3. Ιταλία 60.910 (7/7) 4. Γερμανία 57.707 (6/6) 5. Γαλλία 49.406 (5/6) 6. Ρωσία 42.458 (2/6) 7. Ουκρανία 39.350 (1/5) 8. Ρουμανία 38.991 (5/6) 9. Πορτογαλία 35.129 (4/6) 10. Ολλανδία 34.880 (4/6) 11. Τουρκία 33.650 (2/5) 12. Ελλάδα 28.699 (3/5) 13. Ελβετία 28.375 (1/4) 14. Δανία 26.950 (1/5) 15. Σκωτία 25.625 (1/6) 16. Βέλγιο 24.100 (3/5) 17. Τσεχία 21.975 (2/5) 18. Βουλγαρία 21.500 (2/4) 19. Ισραήλ 18.125 (2/4) 20. Αυστρία 18.075 (4/4) 21. Κύπρος 17.999 (0/4) Στην τελευταία στήλη αναφέρονται οι ομάδες της χώρας που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απ΄ όσες συμμετείχαν αρχικά. –

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Maiandros σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλημέρα φίλε Σταμάτη!!!Ελπίζω να είσαι καλά?Δεν σε ξεχνάω!!!http://www.youtube.com/watch?v=j7csRUUXkFc- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Maiandros/ .-

** Η Misti σας προσκαλεί στην εκδήλωση "O LAVA στο Boutique Uptown!" την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Εκδήλωση: O LAVA στο Boutique Uptown!'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στις 4:00 π.μ. Τοποθεσία: Boutique Uptown! Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=216866259248&mid=1957a92G3dd6e022Gd272b6G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Hi, Skoulikas .
kouselia.blogspot (kouselia) is now following your tweets on Twitter. A little information about kouselia.blogspot:
0 followers1 tweetfollowing 44 people
You may follow kouselia.blogspot as well by clicking on the "follow" button on their profile.If you believe kouselia.blogspot is engaging in abusive behavior on Twitter, you may report kouselia.blogspot for spam. kouselia.blogspot may not appear in your follower list. kouselia.blogspot may have decided to stop following you, or the account may have been suspended for a Terms of Service violation. If you'd rather not receive follow notification emails from Twitter, you can unsubscribe immediately. To resubscribe or change other Twitter email preferences, visit your account settings to manage email notices. Please do not reply to this message; it was sent from an unmonitored email address. This message is a service email related to your use of Twitter. For general inquiries or to request support with your Twitter account, please visit us at Twitter Support.

**Hey there! kouselia Είναι using Twitter.
Twitter είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να κρατήσετε επαφή με ανθρώπους μέσω της ανταλλαγής γρήγορη, συχνές απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση: Τι συμβαίνει; Εγγραφείτε σήμερα να αρχίσετε να kouselia του tweets.Αρχή φόρμας

Ήδη με Twitterαπό το τηλέφωνό σας; Κάντε κλικ εδώ. http://kouselia.blogspot.com/ .-

kouselia
http://kouselia.blogspot.com/ περίπου 16 ώρες πριν από web


**Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke show @ Sub actors corner cafe" την Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke show @ Sub actors corner cafeΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ilia Iliou (metro n.kosmou) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=204403592771&mid=194a018G56358b7cG13ee158G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

* * Γεια σου Stamatios
Ο ИБРАГИМ АТЕШ σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον ИБРАГИМ για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


ИБРАГИМ АТЕШ
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον ИБРАГИМ ως φίλο σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1949cb3G3dd6e022Gd1ded9G2

** Γεια σου Stamatios
Ο Μανώλης σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Μανώλης Μεσσήνης
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Μανώλης που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Stauroula DimopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Efsthathios PanagoulisΠροσθέστε ως Φίλο

Nikos ZavolasΠροσθέστε ως Φίλο

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitrios SamartzisΠροσθέστε ως Φίλο

Panagiota BoventerΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Μανώλης:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Μανώλης ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1561156426&mid=19498dbG3dd6e022Gd1d9e9G1b

** ** Fotos de muro , Sandra Marcela Suaza Quiroga , .-

**
Days Images Free Image Hosting Funny Pics
Click here to more days images



Free Image Hosting Days Pics Photo Sharing
Click here to more days images



Free Pics Days Pictures View Photos
Click here to more days images


** Γεια σου Stamatios
Η Roberta Rescina σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τη Roberta για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Roberta Rescina
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την Roberta ως φίλη σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1958680G3dd6e022Gd27d50G2

**Γεια σου Stamatios
Ο Geoffroy Lejeune σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Geoffroy για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Geoffroy Lejeune
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Geoffroy ως φίλο σας :
Προσθήκη Φίλου

**
** http://www.youtube.com/watch?v=Ho3uUC0De68 , Πέτρος Μπουσουλόπουλος – Χριστουγεννα :

http://www.youtube.com/watch?v=SofZVmoy22Q ,
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



http://www.youtube.com/watch?v=xFxGDLxg1g0 , Χριστουγεννιατικα τραγουδια :


http://www.youtube.com/watch?v=VfvnPeDGHnI , Καλη χρονια :
a href="http://www.youtube.com/watch?v=mO6Oee-bU-g">http://www.youtube.com/watch?v=mO6Oee-bU-g , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...και επι γης ειρηνη ...!
:




** http://www.youtube.com/watch?v=lSW5hXg1zco , Τα σέξι wraia tou ΑΓΟΡΙΑ :


** Fotos de muro , Sandra Marcela Suaza Quiroga , .-

**** Ο Λιουδακης Στελιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΡΑΔΙΟ ΥΠΑΡΧΩ 103.7. (χωρίς θέμα) "ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!ΡΑΔΙΟ ΥΠΑΡΧΩ 103.7 ΚΑΡΟΥΖΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ.ΡΕΘΥΜΝΟ." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1245792709081&mid=199b183G56358b7cG1436c3dG0 .-
Αγαπώ να'μαι μόνος.......... Ποτέ δεν βρήκα την σύντροφο που να εχει τόσο συντροφικότητα οσο η ΜΟΝΑΞΙΑ....

** Maria Lambridou commented on Vagelis Katselas's κατάσταση: «kales giortes me ygia.» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=218468601259&id=1057597004&mid=199b50fG3dd6e022Gd53cceG37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Οι καλοί δεν νικήθηκαν γιατί ήταν καλοί, Αλλά γιατί ήταν ανήμποροι.Μπρεχτ

**Η Giwta Kreta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: H προταση ενος.....Blog ΓΙΑ την οικονομικη κριση!!!!! ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ................ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ http://www.facebook.com/l/63833;news24gr.blogspot.com/2009/12/blog_21.html-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1238362012891&mid=199cf58G3dd6e022Gd5526aG0 .-

**Anastasia Pavlidou commented on her φωτογραφία: «ευχαριστώ..» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199cf3fG3dd6e022Gd5525dG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Enta Georgiadou commented on Anastasia Pavlidou's φωτογραφία: «ΝΑΙ!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199cf16G3dd6e022Gd55245G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

*_
**Anastasia Pavlidou commented on her φωτογραφία: «έτσι είναι Σταμάτη... όλοι έχουνε δικαίωμα απο λίγη αγάπη..» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d6b2G3dd6e022Gd55919G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου.‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009 10:46:01 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Ο/Η Enta Georgiadou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου.

«ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!»
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=103205573032991&id=100000306461120&mid=199dbb4G3dd6e022Gd55cdbG36
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

Γεια σου Stamatios
Ο Γιάννης σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Γιάννης Βάγιος
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Γιάννης που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝΠροσθέστε ως Φίλο

Pitsa PapadopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Julia FortouniΠροσθέστε ως Φίλο

Marilena LazanaΠροσθέστε ως Φίλο

Faidon AlkinoosΠροσθέστε ως Φίλο

Artemis DiamantopoulouΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Γιάννης:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Γιάννης ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000021760718&mid=199d434G3dd6e022Gd55729G1b

**Enta Georgiadou commented on Anastasia Pavlidou's φωτογραφία: «ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ... ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΝ ΣΟΥΡΙ..... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199cfc1G3dd6e022Gd552c3G10Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Anastasia Pavlidou commented on her φωτογραφία: «δεν το συζητάω... τα λατρεύω τα ζώα... !!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d006G3dd6e022Gd552f5G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Enta Georgiadou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου. «ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=103205616366320&id=100000306461120&mid=199db8fG3dd6e022Gd55cbbG36 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου. «σωστο»Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=103205616366320&id=100000306461120&mid=199da01G3dd6e022Gd55b7fG36 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο Christos Karagkiozis έστειλε μήνυμα στα μέλη του i zwi thelei trela... ki emeis tin exoume!!! --------------------Θέμα: 650+ Στη 3η μέρα το γκρουπάκι μας άγγιξε τα 650 μέλη... χάρη στη ΤΡΕΛΗ μας διάθεση... γίναμε τόσοι... και πιστεύω και περισσότεροι.... Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή αλλά εφόσον είχε τετοια αποδοχή το γκρουπακι μας θεωρούμε σωστό να κάνετε "μια βολτα" απο αυτό και να πείτε την άποψη σας... να κανετε ένα σχόλιο... Να ευχαριστήσω τα θαρραλέα μελη που ανέβασαν τις φωτογραφίες τους και δείχνουν πως διασκεδάζουν.... καντε το όλοι... πλέον είμαστε μια παρέα... Φιλικα... οι Admins!-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1302549769014&mid=199d9dfG3dd6e022Gd55b69G0 .-** Anastasia Pavlidou commented on her φωτογραφία: «διαφωνώ τελευταίος ο εαυτός μας..» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d98bG3dd6e022Gd55b33G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Γιάννης Βάγιος σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ....» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30551015&id=1037492258&mid=199d94dG3dd6e022Gd55b07G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Enta Georgiadou commented on Anastasia Pavlidou's φωτογραφία: «ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! Κ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d85cG3dd6e022Gd55a56G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Anastasia Pavlidou commented on her φωτογραφία: «Εγω θα το θέσω αλλιώς.. όπου υπάρχει αγάπει υπάρχει ζωή.."αγαπάω άρα υπάρχω!!!"» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d841G3dd6e022Gd55a47G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Enta Georgiadou commented on Anastasia Pavlidou's φωτογραφία: «ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=74928&id=100000306461120&mid=199d709G3dd6e022Gd5595dG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**Sfera 102,2 - Official Group, ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΨΥΧΗ !!!, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ, mikriskini: “Tο Κουρδιστό Πορτοκάλι του Anthony Burgess… με μουσική” , To xamogelo tou paidiou, Native American Spirit and Nature, http://www.facebook.com/group.php?gid=36241629435, Elli Kokkinou Official Group, Elli Kokkinou Official Fan Club, Συμπαράσταση στουs Ινδιάνουs του Περού-Solidarity to the Indians of Peru, Tαχύρρυθμα Tμήματα Eκμάθησης Sibelius, ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ, Ωδείο Κόνταλυ - Kodaly Conservatory (Greece), Ο ΑΛΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΠΕΡΗΣ, "Ο άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι" του Αντώνη Τσιπιανίτη, Δωρεάν Ταινίες και 120 δορυφορικά κανάλια στον υπολογιστή μου.!! (To Group), RADIO ΘΕΜΑ 98.9 NIKOS ZACHARIADIS-FANI HALKIA, http://www.facebook.com/group.php?gid=18094524468, ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ-ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, Patra TV, Gold Tv, http://www.facebook.com/group.php?gid=35567589883, ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Η Ελλάδα κόβει το τσιγάρο 1/7/2009, Ότι δεν λύνεται κόβεται,,,,,,!!!!, YiannisKaritsiotis, Chart Show, Greek music... in Bulgarian version, FANH XALKIA .-

**Γεια σου Stamatios
Η Enta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Enta Georgiadou

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Enta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Christos A PassiasΠροσθέστε ως Φίλο

Alex PapasΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Ειρήνη ΣπυριδάκηΠροσθέστε ως Φίλο

Athousakis DimitriΠροσθέστε ως Φίλο

Semina Digeni ΑΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Enta:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Enta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1826739154&mid=199e2a1G3dd6e022Gd56286G1b

** Georgiadou H EYTYXIA MOIAZEI ME PETALOYDA POY OTAN THN KYNHGAS POTE DEN THN FTANEIS MA OTAN HREMA KATHISEIS MPOREI EPANW SOY NA ERTHEI..........
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.....

Από:
Viadeo (weekly-report@viadeo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 5:47:26 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)

News from your Viadeo network

Hello Stamatios Skoulikas, here is the latest news from your Viadeo network
Your profile Your network

AMANPOUR

The Power of the Interview. Getting to the heart of stories that go beyond borders.CNN's Chief International Correspondent Christiane Amanpour's new live global interview program, "Amanpour," combines her experience, sharp intelligence and extraordinary depth of knowledge, and helps set the agenda for a new global conversation.
Tune in weeknights at 21:00 CET.


You have one new message .


Tips and advice

Develop an international business network!Complete your profile in several different languages (English, French, German, Italian, Spanish, Dutch and Portugese) to find international contacts.
> Implement this tip

So if you become a Premium Member on Viadeo?Becoming a Premium Member greatly increases your visibility on Viadeo. Your profile will be prominently displayed in search results.
> Implement this tip

Member testimonials

Thibaut Torché *Recruitment Consultant - Business Services, United Group Ltd - ResourcesSince his creation, Viadeo has just exploded. For all of us, acting within any kind of industry, Viadeo is now a real tool, a database but also one of the best ways to improve, develop and/or create a network. Unsure ? Give it a shot and I bet that you will be fond of it within a few days of use !
Romualdas MaciulisSoftware Development Manager / Business Analyst, Staff Balance Ltd.Best thing about Viadeo is it Quality of the contacts.
See all the testimonials Add a testimonial

Become a Premium Member!

By becoming a Premium Member you benefit from additional advanced networking functions including:
>
Create and run your own Hubs
>
Post unlimited classified ads
>
See the alumni lists
Additionally, your profile will be prioritised in search results.
Become a Premium Member

This week's featured Hubs

Meet interesting business contacts in Hubs
>
Museums and Exhibitions
>
Blogs & Bloggers
>
Marketing: Thoughts and Practices
See all the Hubs Create your own Hub

Statistics from your network

You need only mentor additional persons to earn another free month's Premium Services!
See more statistics


** Μετά την Κοπεγχάγη: Η πικρία είναι διάχυτη αλλά η ελπίδα παραμένει‏
Από:
wwf_greece-bounces@lists.wwf.gr εκ μέρους WWF_Greece (wwf_greece@lists.wwf.gr)
Εστάλη:
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 5:13:17 μμ
Προς:
wwf_greece@lists.wwf.gr
Ean den mporeite na diavasete auto to mail, deite edw: http://www.wwf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=640:2009-12-22-11-36-00&catid=73:2008-09-16-12-11-40&Itemid=97
Φίλες και φίλοι,
Πηγαίνοντας στην Κοπεγχάγη, γνωρίζαμε τις δυσκολίες που μας περίμεναν. Ελπίζαμε όμως και παλεύαμε με όλες μας τις δυνάμεις έως την τελευταία στιγμή για τη δημιουργία μιας όσο το δυνατόν καλύτερης συμφωνίας μεταξύ των 193 κρατών του ΟΗΕ, μιας συμφωνίας που θα συγκρατούσε την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από τους 2ο C, μιας συμφωνίας που θα έδινε δικαίωμα στην ελπίδα για τις μελλοντικές γενιές και τον πλανήτη.
Αυτή η συμφωνία δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως, καταλήξαμε σε ένα άνευρο κείμενο μη-συμφωνίας, το οποίο αναφέρεται γενικόλογα και αόριστα στην ανάγκη μείωσης των εκπομπών, ώστε η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας να μην υπερβεί τους 2οC, σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα. Τι ειρωνεία! Την ίδια στιγμή που «έκλεινε» το κείμενο, το οποίο για τυπικούς και μόνο λόγους ονομάστηκε «συμφωνία της Κοπεγχάγης», ένα άλλο κείμενο είχε προλάβει να κάνει τον γύρο του κόσμου. Προερχόταν από τον ΟΗΕ και έδειχνε ότι, βάσει των δεσμεύσεων που έχουν σήμερα αναλάβει οι χώρες, οδηγούμαστε σε αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά τουλάχιστον 3οC.
Υπήρξαν πολλοί παράγοντες που συνετέλεσαν στην αποτυχία της Κοπεγχάγης. Θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να αφήσουμε λίγο χρόνο πριν αποκρυσταλλώσουμε την άποψή μας για τα ακριβή αίτια της αρνητικής κατάληξης στην Κοπεγχάγη. Παρόλα αυτά, μπορούμε σήμερα να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της συνδιάσκεψης:
1. ΗΠΑ – Κίνα. Οι δυο μεγάλοι ρυπαντές του πλανήτη, που μαζί ευθύνονται για το 42% των παγκόσμιων εκπομπών, έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να παγώσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, αναλισκόμενοι σε ζητήματα τυπικών διαδικασιών παρά ουσίας. Είναι οι δυο χώρες που πρωτοστάτησαν, μαζί με την Βραζιλία, τη Ν. Αφρική και την Ινδία, στη συγγραφή του κειμένου που αναφέρθηκε προηγουμένως.
2. Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι διχογνωμίες στους κόλπους της ήταν γνωστές εδώ και καιρό. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως, ήταν η ολική κατάρρευση της δυναμικής της και η απίστευτη δυστοκία που επέδειξαν χώρες-κλειδιά στους κόλπους της. Για παράδειγμα, η Δανία ήταν η αρνητική έκπληξη. Όχι μόνο γιατί απέτυχε στη διοργάνωση της συνδιάσκεψης, αλλά και γιατί φρόντισε μέσω των παρεμβάσεων του Πρωθυπουργού της, κ. Ράσμουσεν, να χαμηλώσει από την πρώτη στιγμή τον πήχη των προσδοκιών. Στη μάχη της κλιματικής διπλωματίας, η ΕΕ έχασε με εκκωφαντικό τρόπο.
3. Ηνωμένα Έθνη. Η συνδιάσκεψη έπρεπε να καταλήξει σε ένα κοινό ανακοινωθέν-συμφωνίας, υπό την σκέπη του ΟΗΕ, που θα υπέγραφαν οι 193 χώρες που μετείχαν. Ο ΟΗΕ όμως επέδειξε τρομακτικές αδυναμίες στη διαχείριση του ζητήματος και αφέθηκε να παρασυρθεί σε έναν καταιγισμό παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ των πιο ρυπογόνων χωρών του κόσμου. Η αποτελεσματική παγκόσμια διακυβέρνηση για ένα τόσο κρίσιμο θέμα, όπως η κλιματική αλλαγή, παραμένει κυρίαρχο ζητούμενο μετά την αποτυχία της Κοπεγχάγης.
Σε αυτά ας προσθέσουμε και το ανεπίτρεπτο -όσο ανεξήγητο- γεγονός του αποκλεισμού των μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων από τους χώρους της συνδιάσκεψης. Συνολικά, από τα τουλάχιστον 15.000 μέλη ΜΚΟ που βρίσκονταν μέσα στο Bella Center - ενημερώνοντας, πιέζοντας και δουλεύοντας εξουθενωτικά για μια καλή συμφωνία - μόλις 70 έως 90 έμειναν εντός του χώρου, τις δυο τελευταίες και κρίσιμες ημέρες των συζητήσεων. Οι επίσημοι λόγοι ήταν η ασφάλεια των ηγετών και η έλλειψη χώρου. Οι πραγματικοί λόγοι, όμως, θα πρέπει να αναζητηθούν περισσότερο στην ανάγκη εκμηδένισης της δυναμικής που είχαν επιδείξει όλες αυτές τις μέρες τα μέλη των ΜΚΟ. Μια κακή συμφωνία θα μπορούσε πιο εύκολα να επιτευχθεί (όπως και έγινε) αν απουσίαζαν από τις αίθουσες οι φωνές της κοινωνίας των πολιτών.
Αναφορικά με την Ελλάδα και τον ρόλο που διαδραμάτισε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, μένουμε με μια γλυκόπικρη γεύση. Η στάση της Ελλάδας, που για πρώτη φορά μετείχε με τόσο πολυπληθή και καταρτισμένη αντιπροσωπεία, ήταν εποικοδομητική, με σημαντικές προτάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως π.χ. η αύξηση του στόχου μείωσης των εκπομπών της ΕΕ σε 30% έως το 2020 ή η κατάληξη σε μια νομικά δεσμευτική συμφωνία. Δυστυχώς, αυτή η ευχάριστη έκπληξη δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, η Ελλάδα φαίνεται να βγαίνει από τη λογική και νοοτροπία του «μαύρου περιβαλλοντικά προβάτου». Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, στην εθνική αντιπροσωπεία προσκλήθηκαν να συμμετέχουν και εκπρόσωποι ΜΚΟ Έτσι, και το WWF Ελλάς συμμετείχε στην εθνική αντιπροσωπεία, καλύπτοντας όμως τα δικά του έξοδα.
Εν κατακλείδι, στην Κοπεγχάγη όλοι οι πολίτες του κόσμου χάσαμε μια μεγάλη μάχη, όχι τον πόλεμο. Οφείλουμε να παραμείνουμε στις επάλξεις, υπερασπιζόμενοι τις επόμενες γενιές, το περιβάλλον και την ευημερία του συνόλου των ειδών του πλανήτη. Εξάλλου, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και του χρόνου, μιας και έχουν μείνει ανοιχτές όλες οι διαδικασίες για τη διάδοχο κατάσταση του Πρωτοκόλλου του Κιότο. Αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για μια φιλόδοξη και ουσιαστική νέα παγκόσμια συνθήκη μείωσης των εκπομπών. Αυτό σημαίνει ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η κινητοποίηση των περιβαλλοντικών οργανώσεων και πολύ περισσότερο των πολιτών ανά τον κόσμο.
Το 2010 μπορεί να γίνει ένα νέο ορόσημο για τα περιβαλλοντικά κινήματα, αν ξεπεράσουμε γρήγορα την πικρία που μας άφησε η Κοπεγχάγη και δουλέψουμε με αφοσίωση για την εγκαθίδρυση μιας νέας ελπιδοφόρας συμφωνίας για το κλίμα. Σε αυτόν τον αγώνα σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Η φωνή και δύναμη του WWF Ελλάς είστε εσείς, οι καθημερινοί πολίτες που στηρίζετε ηθικά και οικονομικά την οργάνωση.
Μείνετε μαζί μας, γιατί το κλίμα είναι στο χέρι όλων μας,
Δημήτρης Καραβέλλας γενικός διευθυντής του WWF Ελλάς

** Ο Haris σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "VENUE PARTY WITH PLAYMEN AT FACES CLUB" αύριο. Εκδήλωση: VENUE PARTY WITH PLAYMEN AT FACES CLUB'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ.Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Theas Aphrodites Ave. Paphos-Cyprus Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=211617488428&mid=19ad0ecG56358b7cG1446379G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Socratis Karagiozopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του chronografos. --------------------Θέμα: Καλα Χριστουγεννα!!! Σε ολους εσας τους εκλεκτους φιλους του ''chronografos''σας ευχομαι προσωπικα απο καρδιας οι μερες αυτες να ειναι για ολους σας μερες αγαπης,χαρας και ευτυχιας!Καλα χριστουγεννα γεματα υγεια, και το νεο ετος να σας αποζημειωσει πραγματοποιωντας καθε σας ονειρο<:-)Με φιλικους χαιρετησμους'''c h r o n o g r a f o s '''Σωκρατης Καραγιοζοπουλος-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=252490874061&mid=19acef3G56358b7cG14461beG0 .-

** Ο/Η Aurelija Stonkutė σχολίασε την φωτογραφία σας. «UUu.. Kalispera ;))) so many greetings from different places. nice;)» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30545247&id=1037492258&mid=19ac814G3dd6e022Gd5f3baG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο Georgios σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=84843661007&mid=19a97a2G56358b7cG144325cG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Russell Purser commented on Voula Shone's φωτογραφία: «You see, Stamatios agrees...» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19af558G3dd6e022Gd61f7eG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο Hlias Palioudakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. FUN CLUB. --------------------Θέμα: Ο Hlias Palioudakis ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ 24,25,26 RODON PALACE Ο Hlias Palioudakis ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ 24,25,26 RODON PALACEΏρα:Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 12:00 μ.μ.Τοποθεσία:ΛΕΙΒΑΔΙΑ-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1302541730144&mid=19a9501G56358b7cG1443049G0&bcode=Z75oi .-
**Η Frida Georgoudi έστειλε μήνυμα στα μέλη του CONSTANTINOS CHRISTOFOROU FAN CLUB. --------------------Θέμα: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και καλές γιορτές...με υγεία, χαρά και αγάπη!!!! http://www.facebook.com/l/43664;www.youtube.com/watch?v=W6_w7yS3-3w ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Constantinos Christoforou Fan Club

**Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke show @ Αίγλη cafe " την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke show @ Αίγλη cafe Τύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ιερά Οδός & Θηβών Αιγάλεω Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=229634329208&mid=19a7005G56358b7cG1441c4eG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Γεια σου Stamatios
Ο Skias Skiopoulos σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Skias για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Skias Skiopoulos
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Skias ως φίλο σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=19a0747G3dd6e022Gd583f9G2

** Socratis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Επαναστατες". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=110279247477&mid=199f6c6G56358b7cG143bc1eG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου. «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΤΑΜΑΤΗ!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=1096324668121&id=1826739154&mid=199eda8G3dd6e022Gd56b5fG36 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**/Η Enta Georgiadou σχολίασε τον σύνδεσμό σας σύνδεσμό. «ΟΜΟΡΦΑ!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=213812681692&id=1826739154&mid=199ed56G3dd6e022Gd56b1eGe Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Η Anastasia Pavlidou σχολίασε στον σύνδεσμό της. «κι εμένα..!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=214542173286&id=100000306461120&mid=199ec34G3dd6e022Gd56a5aG13 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Dina Gianakakos commented on her δημοσίευσή: «Kalispera sou!!!!!!!!!!!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=218554152740&id=1174275368&mid=19afc26G3dd6e022Gd624d5G37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε τον σύνδεσμό σας σύνδεσμό. «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=212937657057&id=1037492258&mid=199ebe1G3dd6e022Gd56a1cGe Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΟΥΡΙ ΜΑΣ!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30543008&id=1037492258&mid=199eb6cG3dd6e022Gd569beG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30542948&id=1037492258&mid=199eb1dG3dd6e022Gd56994G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30542947&id=1037492258&mid=199eb02G3dd6e022Gd5697fG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30542946&id=1037492258&mid=199eaeeG3dd6e022Gd5696cG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30551077&id=1037492258&mid=199e9dbG3dd6e022Gd568a2G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Enta Georgiadou σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30551079&id=1037492258&mid=199e951G3dd6e022Gd56830G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: