ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Από ξένους σε ξένα ....τα ερχόμενα ξένα *

ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ... ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΞΕΝΑ :


~ ** [Euroliberty] OBAMA ΠΟΤΕ επιτρέπει μια κρίση να πάει χαμένη!
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010 8:03:11 πμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com
Ομπάμα Nevers επιτρέπει μια κρίση να πάει χαμένο, καθώς τα σχέδια για τη δημιουργία ευρωπαϊκού σοσιαλισμού στην Αμερική. Αλλά Eurropean σοσιαλισμός μετατραπεί σε δημοκρατία kleptocracy! Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση.

Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο!

Αν μη τι άλλο, ομιλία του Προέδρου του Barack Obama στο Brookings Institution προτείνει μια τρίτη ερέθισμα αποκαλύπτει πεισματική εμμονή του στην προσπάθεια να αποδείξει ότι antivenitist nostrums βασίζεται σε μεγάλες δαπάνες μπορεί να λειτουργήσει? Παίρνει μόνο πολύ εξάσκηση για να το διορθώσουμε! Φυσικά, αυτές οι πολλαπλές συνόδους πρακτικής έρθει με σημαντικό κόστος για τον φορολογούμενο, για να μην αναφέρουμε την αυξανόμενη αθλιότητα και τη φτώχεια μεταξύ των επτά εκατομμύρια Αμερικανών που έχασαν τις δουλειές τους, δεδομένου ότι η ύφεση άρχισε.

Με την προεπιλογή των ενυπόθηκων δανείων και τα ποσοστά αποκλεισμό τώρα σε ένα ρεκόρ του 14,4 τοις εκατό, καθυστέρηση κάθε μήνα να πάρει το σωστό σημαίνει ότι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες περισσότερο θα χάσουν τα σπίτια τους σε αποκλεισμό. Όπως Jay Brinkman της Mortgage Bankers Association έχει παρατηρηθεί, οι υποθήκες που καταβάλλεται με paychecks, δεν αυξάνει την εκατοστιαία μονάδα του ΑΕΠ.

Με το τελευταίο σχέδιο του ζητά άλλα $ 50 δισεκατομμύρια δαπάνες υποδομής (π.χ., δρόμοι, τρόλεϊ, τρένα, και συστήματα αποχέτευσης), γιος του Προέδρου του σχεδίου ερέθισμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στις δαπάνες υποδομών κυβέρνηση, ένα από τα λιγότερο αποτελεσματικά συστατικά του όλο και πιο αναξιόπιστο Αμερικής Αποκατάσταση και Επανεπένδυσης νόμου (ερέθισμα II). Κυβέρνηση δαπάνες υποδομής θεωρείται ευρέως ως ένα γρήγορο εισιτήριο για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την οικονομική ευημερία. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενήργησε πρώτη φορά στα μέσα Δεκεμβρίου από την προσθήκη του για την απασχόληση Main Street πράξη HR 2847.

Με βάση τις πολλές συζητήσεις του Κογκρέσου για το θέμα των δαπανών ερέθισμα, καθώς και τα πρακτικά αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών, φαίνεται να venitist Ronald Utt ότι πολλά μέλη του Κογκρέσου την αίσθηση ότι ένα σχέδιο ερέθισμα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον πέντε κριτήρια:

* Η πολιτική πρέπει να είναι αναποτελεσματική, όπως επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες μελέτες που δημοσιεύονται εδώ και πολλές δεκαετίες.

* Οι πρόσφατες εφαρμογή μιας παρόμοιας πολιτικής πρέπει να υπολείπονται κατά πολύ των προσδοκιών και συμπίπτουν με ραγδαία αύξηση της ανεργίας.

* Θα πρέπει να χάσουμε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και να προσθέσετε το ομοσπονδιακό έλλειμμα.

* Θα πρέπει να συμβιβαστώ με επιρροή εκλογικές περιφέρειες.

* Θα πρέπει να υπόκεινται σε μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση.

Utt σημειώνει ότι στο τέλος, οι ψηφοφόροι πρέπει να αναρωτηθούμε εάν το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος πραγματικά με ενδιαφέρει εάν οι επαναλαμβανόμενες εργασίες ερέθισμα σχέδια. Από τη μια πλευρά είναι η άποψη των Rahm Emanuel, επικεφαλής του Προέδρου του προσωπικού: «Ποτέ μην επιτρέψει μια κρίση να πάει χαμένη .... Είναι ευκαιρίες για να κάνουμε μεγάλα πράγματα". Στην περίπτωση αυτή, η ευκαιρία είναι να επεκταθεί ομοσπονδιακό διείσδυση στην οικονομία και την καθημερινή ζωή των Αμερικανών σε κάποιο βαθμό δεν πριν από έμπειρο σε καιρό ειρήνης και να χρησιμοποιούν τον φόβο της τρισ-δολαρίου-συν το έλλειμμα ως δικαιολογία για τη μαζική αύξηση των φόρων. Από την άλλη πλευρά είναι ορισμός Άλμπερτ Αϊνστάιν της παράνοιας: κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και αναμένουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Venitis ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Χρειαζόμαστε venitism τώρα! Αν δεν είναι τώρα, πότε;

Venitism είναι μια νέα ελευθεριακή παράδειγμα, που θεσπίστηκε με Venitis Βασίλη, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμοι:

Venitis νόμος της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες.

Venitis νόμος του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός της είναι ένα Σύνταγμα για την προστασία των πολιτών από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση συνθήκες μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες είναι άκυρη.

Venitis νόμος της δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία.

Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.

Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και Postoffice.

Venitis Δίκαιο Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του υπερπληθυσμού.

Venitis Δίκαιο των Φύλων: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισονομία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, τη μετατροπή των πολιτών σε ζόμπι.

Venitis Δίκαιο της Εξέλιξη: Η τελική φάση της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η πλήρης κυριαρχία της ψυχής.

Venitis Δίκαιο της Πίστη: Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη.

Venitis νόμου της κυβέρνησης: Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και τα χρήματα Fiat θα πρέπει να καταργηθεί.

Venitis Νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, εφευρέτες, και αιρετικοί είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Venitis Δίκαιο της Ασφάλισης: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συνταξιοδότησης και υγείας αποταμιευτικών λογαριασμών θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν από κρατικούς Ασφαλίσεων.

Venitis νόμος της παρέμβασης: Κάθε παρέμβαση κυβέρνηση επιδεινώνεται μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική πολιτική.

Venitis νόμος της νομοθετικής: κοινοβουλίων θα πρέπει να καταργηθεί, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαφθορά.

Venitis Δίκαιο της Misery: Throwing χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά μέταλλα.

Venitis Δίκαιο Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στα τοπικά υστερία.

Venitis Νόμος του ακινήτου: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση, ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Eminent τομέα είναι άκυρη.

Venitis Δίκαιο της Θρησκείας: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία.

Venitis Νόμος του κανόνα: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, καθώς και μεγάλη κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του σοσιαλισμού.

Venitis Δίκαιο Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπικές επιλογές.

Venitis Νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου!

Venitis Νόμος του συστήματος: Η πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργετών .

Venitis Πλατεία νόμος: Πολιτική διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους της κυβέρνησης.

Venitis Φορολογικό Δίκαιο: Για κάθε ένα τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού!

Ομπάμα επιτρέπει μια κρίση να πάει χαμένο Nevers, καθώς τα σχέδια για τη δημιουργία ευρωπαϊκού σοσιαλισμού στην Αμερική. Αλλά Eurropean σοσιαλισμός μετατραπεί σε δημοκρατία kleptocracy! Βασίλης Venitis, http://www.twitter.com/, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Ελντοράντο της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Ελντοράντο της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Αν μη τι άλλο, ομιλία του Προέδρου του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Brookings προτείνει μια τρίτη ερέθισμα αποκαλύπτει πεισματική εμμονή του στην προσπάθεια να αποδείξει ότι antivenitist nostrums βασίζεται σε μεγάλες δαπάνες μπορεί να λειτουργήσει; Να μόλις παίρνει πολλή πρακτική για να προχωρήσουμε σωστά! Φυσικά, αυτές οι πολλαπλές συνόδους πρακτικής έρθει με σημαντικό κόστος για τον φορολογούμενο, για να μην αναφέρουμε την αυξανόμενη αθλιότητα και τη φτώχεια μεταξύ των επτά εκατομμύρια Αμερικανών που έχασαν τις δουλειές τους, δεδομένου ότι η ύφεση began.With προεπιλογή των ενυπόθηκων δανείων και τα ποσοστά αποκλεισμό τώρα σε ένα ρεκόρ των 14,4 τοις εκατό, καθυστέρηση κάθε μήνα να πάρει το δικαίωμα αυτό σημαίνει ότι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες περισσότερο θα χάσουν τα σπίτια τους σε αποκλεισμό. Όπως Jay Brinkman της Mortgage Bankers Association έχει παρατηρηθεί, οι υποθήκες που καταβάλλεται paychecks με, δεν αυξάνει ποσοστιαία μονάδα στο GNP.With τελευταίο σχέδιο του ζητά άλλα 50 δολάρια δισεκατομμύρια δαπάνες υποδομής (π.χ., δρόμοι, τρόλεϊ, τρένα, και συστήματα αποχέτευσης ), Ο γιος του Προέδρου του σχεδίου ερέθισμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στις δαπάνες υποδομής κυβέρνηση, ένα από τα λιγότερο αποτελεσματικά συνιστώσες του όλο και πιο αναξιόπιστο αμερικανική Αποκατάσταση και Επανεπένδυσης Πράξη (ερέθισμα II). Κυβέρνηση δαπάνες υποδομής θεωρείται ευρέως ως ένα γρήγορο εισιτήριο για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την οικονομική ευημερία. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενήργησε πρώτη φορά στα μέσα Δεκεμβρίου από την προσθήκη του για την απασχόληση Main Street Πράξη ΥΕ 2847.Based για τις πολλές συζητήσεις του Κογκρέσου για το θέμα των δαπανών ερέθισμα, καθώς και τα πρακτικά αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών, φαίνεται να venitist Ronald Utt ότι πολλά μέλη του Κογκρέσου την αίσθηση ότι ένα σχέδιο ερέθισμα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον πέντε κριτήρια: * Η πολιτική πρέπει να είναι αναποτελεσματική, όπως επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες μελέτες που δημοσιεύονται εδώ και δεκαετίες πολλές .* Πρόσφατη εφαρμογή μιας παρόμοιας πολιτικής πρέπει να υπολείπονται κατά πολύ των προσδοκιών και συμπίπτει με τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας. * Θα πρέπει να χάσουμε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και να προσθέσετε το έλλειμμα ομοσπονδιακό .* Θα πρέπει να συμβιβαστώ με εκλογικές επιρροή .* Θα πρέπει να υπόκεινται σε μεγάλες καθυστερήσεις στην implementation.Utt επισημαίνει ότι στο τέλος, οι ψηφοφόροι πρέπει να αναρωτηθούμε εάν το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος πραγματικά περίθαλψη εάν αυτές οι επαναλαμβανόμενες εργασίες ερέθισμα σχέδια. Από τη μια πλευρά είναι η άποψη των Rahm Emanuel, επικεφαλής του Προέδρου του προσωπικού: «Ποτέ μην επιτρέψει μια κρίση να πάει χαμένη .... Είναι ευκαιρίες για να κάνουμε μεγάλα πράγματα ". Στην περίπτωση αυτή, η ευκαιρία είναι να επεκταθεί ομοσπονδιακό διείσδυση στην οικονομία και την καθημερινή ζωή των Αμερικανών σε κάποιο βαθμό δεν πριν από έμπειρο σε καιρό ειρήνης και να χρησιμοποιούν τον φόβο της τρισ-δολαρίου-συν ελλείμματος ως δικαιολογία για τη μαζική αύξηση των φόρων. Από την άλλη πλευρά είναι ορισμός Άλμπερτ Αϊνστάιν της παράνοιας: κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και αναμένουν διαφορετικά results.Venitis ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. χειρότερα Ακόμη, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Χρειαζόμαστε τώρα venitism! Αν δεν είναι τώρα, όταν? Venitism είναι μια νέα ελευθεριακή παράδειγμα, που θεσπίστηκε με Venitis Βασίλη, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμοι: Venitis Δίκαιο της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς; Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό τους πολίτες και τις κυβερνήσεις φορολογικών νόμος companies.Venitis του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός της είναι ένα Σύνταγμα για την προστασία των πολιτών από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση των συνθηκών μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες είναι άκυρες και void.Venitis νόμος της δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs των κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη. Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.Venitis Δίκαιο Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του νόμου της overpopulation.Venitis Φύλων: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισονομία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, μετατρέποντας τους πολίτες να zombies.Venitis Εξέλιξη Δίκαιο: Η τελική φάση της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η πλήρης κυριαρχία του νόμου της Πίστη soul.Venitis: Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού πρέπει να αντικαταστήσει faith.Venitis νόμου της κυβέρνησης: Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, τα χρήματα και η Fiat θα πρέπει να abolished.Venitis νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, εφευρέτες, και αιρετικοί είναι οι πραγματικές του νόμου heroes.Venitis Ασφάλειες: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συντάξεων και υγείας αποταμιευτικών λογαριασμών θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν να φύγουν κρατικών Insurance.Venitis νόμου παρέμβασης της: Κάθε παρέμβαση κυβέρνηση επιδεινώνεται μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική νόμου policy.Venitis της νομοθετικής: κοινοβουλίων θα πρέπει να καταργηθούν, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρύνουν την πολιτική της Ν. corruption.Venitis Misery: Throwing χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και τη στρατηγική του νόμου metals.Venitis Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στο τοπικό νόμο hysteria.Venitis του ακινήτου: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση , ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Επιφανών τομέα είναι άκυρη και void.Venitis Δίκαιο Θρησκείας της: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor . Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει religion.Venitis νόμος κανόνα του: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, καθώς και μεγάλη κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του socialism.Venitis νόμου Selfownership της: Μπορείτε ίδιο το σώμα σας και να σας ψυχή, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να πάρετε. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική νόμος choices.Venitis στυλ του: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό και μοναδικές λέξεις που εκφράζουν τις πράξεις σας ύφος και το πεπρωμένο. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας , τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου! Venitis Νόμος του συστήματος: Η πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα venitism είναι, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Venitis Πλατεία νόμος: Πολιτικές διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους των government.Venitis φορολογικού νόμου: Για κάθε ένα τοις εκατό από τη μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Έξυπνο κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! _ ,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)

~ ** [Speakoutforum] καταιγισμό ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010 7:18:52 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Δαπανών-τάσσεται υπέρ ερέθισμα ισχυρίζονται ότι το Κογκρέσο να δώσει νέα χρήματα στην οικονομία, την αύξηση της ζήτησης και κατά συνέπεια της παραγωγής. Venitist Brian Riedl θέτει το προφανές ερώτημα: Από πού η κυβέρνηση αποκτά τα χρήματα που αντλιών οικονομία στην? Κογκρέσο δεν έχει θόλο του χρήματος περιμένουν να διανεμηθεί. Κάθε δολάριο Κογκρέσο διοχετεύει στην οικονομία πρέπει πρώτα να φορολογούνται ή να δανειστεί από την οικονομία. Δεν υπάρχουν νέες αγοραστική δύναμη δημιουργείται. Είναι απλώς ανακατανέμονται από μία ομάδα ανθρώπων να another.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ένας καταιγισμός των χρημάτων Fiat φέρνει πανούκλα και οικονομική αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά μέταλλα. Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, τα και χρήματα Fiat θα πρέπει να abolished.Riedl επισημαίνει το Κογκρέσο δεν μπορεί να δημιουργήσει νέα αγοραστική δύναμη από το πουθενά. Αν η νέα κονδύλια δαπανών με τους φόρους, είναι απλώς ανακατανομή υφιστάμενων αγοραστικής δύναμης (με παράλληλη μείωση των κινήτρων για την παραγωγή εισοδήματος και της παραγωγής). Εάν το Κογκρέσο αντί δανείζεται τα χρήματα από τους εγχώριους επενδυτές, οι επενδυτές θα έχουν το πολύ λιγότερο να επενδύσουν ή να περάσουν στην ιδιωτική οικονομία. Αν δανειστούν τα χρήματα από τους αλλοδαπούς, το ισοζύγιο πληρωμών θα προσαρμοστεί εξίσου από την αύξηση των καθαρών εισαγωγών, με αποτέλεσμα η συνολική ζήτηση και παραγωγή αμετάβλητη. Κάθε δολάριο Κογκρέσο δαπανά πρέπει πρώτα να προέρχεται από κάπου else.For παράδειγμα, πολλοί νομοθέτες υποστηρίζουν ότι κάθε 1 δολάριο δισ. ερέθισμα αυτοκινητόδρομο μπορεί να δημιουργήσει 47,576 νέες θέσεις εργασίας κατασκευή. Αλλά το Κογκρέσο πρέπει πρώτα να δανειστεί ότι η 1 δολαρίου δισ. από την ιδιωτική οικονομία, η οποία στη συνέχεια θα χάσουν τουλάχιστον τόσες θέσεις εργασίας. Highway δαπάνες μεταβιβάσεις απλά θέσεις εργασίας και του εισοδήματος από το ένα μέρος της οικονομίας σε μια άλλη. Venitist Ronald Utt ισχυρίζεται ότι ο μόνος τρόπος για να 1 δισεκατομμύρια δολάρια των νέων δαπανών αυτοκινητόδρομο μπορεί να δημιουργήσει 47,576 νέες θέσεις εργασίας είναι αν το 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων εμφανίζεται από το πουθενά, σαν να ήταν μάννα εξ ουρανού. Η δήλωση αυτή έχει επιβεβαιωθεί από το Υπουργείο Μεταφορών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (αφού μετονομάστηκε η κυβέρνηση Accountability Office), όμως οι νομοθέτες να συνεχίσουν την πολιτική βάση για την παρούσα οικονομική fallacy.Removing νερού από τη μια άκρη της πισίνας και το ρίχνει στο άλλο τέλος δεν θα αυξήσουν το συνολικό επίπεδο του νερού. Ομοίως, λαμβάνοντας δολάρια από το ένα μέρος της οικονομίας και τη διανομή σε άλλο μέρος της οικονομίας δεν θα επεκτείνει την οικονομία. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα venitism είναι, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Venitist John Cochrane σημεία προβλέπονται: * Πρώτον, αν τα χρήματα δεν πρόκειται να τυπωθεί, θα πρέπει να προέρχεται από κάπου. Αν η κυβέρνηση δανείζεται ένα δολάριο από εσάς, ότι είναι ένα δολάριο που δεν περνούν, ή που δεν προσφέρονται για μια εταιρεία να δαπανήσει για νέες επενδύσεις. Κάθε δολάριο αύξηση των δημοσίων δαπανών πρέπει να αντιστοιχούν σε ένα δολάριο λιγότερο των ιδιωτικών δαπανών. Θέσεων εργασίας που δημιουργούνται από ερέθισμα δαπάνες αντισταθμίζονται από θέσεις εργασίας που χάνονται από τη μείωση των ιδιωτικών δαπανών. Μπορούμε να οικοδομήσουμε δρόμους, αντί των εργοστασίων, αλλά φορολογικά κίνητρα δεν μπορεί να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε πάνω από τα δύο. Αυτή η μορφή του συνωστισμού είναι έξω ακριβώς λογιστικής, και δεν στηρίζονται σε καμία αντιλήψεις ή συμπεριφοριστική υποθέσεις .* Δεύτερον, οι επενδύσεις δαπανά κάθε κομμάτι όσο και η κατανάλωση. Κεϋνσιανή δημοσιονομική τάσσεται υπέρ της τόνωσης θέλουν χρήματα που δαπανώνται για την κατανάλωση, δεν αποθηκεύονται. Θα αξιολογηθούν τα προγράμματα ερέθισμα από το αν τα άτομα που πήραν τα χρήματα που δαπανώνται ερέθισμα για καταναλωτικά αγαθά και όχι να το αποθηκεύσετε. Αλλά η οικονομία έχει συνολικά δεν με νοιάζει αν έχετε αγοράσει ένα αυτοκίνητο, ή αν δανείζουν χρήματα σε μια εταιρεία που αγοράζει μια forklift.Riedl σημειώνει ότι οι δαπάνες της κυβέρνησης μπορεί να επηρεάσει μακροπρόθεσμα την οικονομική ανάπτυξη, τόσο πάνω και κάτω. Η οικονομική ανάπτυξη βασίζεται στην αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας και της προσφοράς εργασίας, η οποία μπορεί να επηρεαστεί από το πώς οι κυβερνήσεις άμεσα και έμμεσα επηρεάζουν τη χρήση των πόρων μιας οικονομίας. Ωστόσο, η αύξηση του ποσοστού της παραγωγικότητας της οικονομίας, η οποία συχνά απαιτεί την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας και των πόρων, μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια ή και δεκαετίες για να υπάρξουν. Δεν είναι βραχυπρόθεσμη γεγονός stimulus.In, μεγάλο κίνητρο για τους λογαριασμούς συχνά μείωση της μακροχρόνιας παραγωγικότητας διάρκειας με μεταφορά πόρων από την πιο παραγωγική του ιδιωτικού τομέα στις λιγότερο παραγωγικές κυβέρνηση. Η κυβέρνηση λαμβάνει σπανίως καλή τιμή για τα δολάρια που δαπανά. Ωστόσο, γραμμάτια ερέθισμα παρέχουν οι πολιτικοί με την πολιτική αιτιολόγηση για τη χορήγηση φορολογικής δολάρια για ευνοούσε εκλογικές περιφέρειες. Με την αύξηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού, μεγάλο κίνητρο για τους λογαριασμούς τελικά συμβάλει στην αύξηση των επιτοκίων, ενώ μειώνεται ακόμη περισσότερο το χρέος για το μέλλον generations.We δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δαπάνες της κυβέρνησης περιλαμβάνει πολλά χοιρινό και τεράστιες ανταποδόσεις. Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, οι φορολογούμενοι σπαταλάμε "hard-earned χρήματα μόνο για να δημιουργήσει τεράστια ανταποδόσεις. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Τώρα πλέον Eurokleptocrats μιμηθούν Graecokleptocrats. Οι δαπάνες, όπως δεν υπάρχει αύριο, προκειμένου να δημιουργηθεί ανταποδόσεις! Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση ( ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Ελντοράντο της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Ελντοράντο της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Graecokleptocrat Δεν έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο !__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 83
Επίσκεψη ομάδας σας Start a New Topic

~ ** [Eurofreedom] EUROKLEPTOCRATS εισβάλλουν στο μύλο του Δούρειοι Ίπποι!
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010 11:05:40 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Graecokleptocrats στείλετε δούρειους ίππους στις Βρυξέλλες σε consisent βάση σχέδιο! Graecokleptocrats να απατώ Eurokleptocrats με Δούρειοι Ίπποι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρώτη δοκιμή αξιοπιστίας σήμερα όταν Eurokleptocrats φτάνουν στην Αθήνα για να επιθεωρήσει Graecokleptocrats μύλο »της Δούρειοι Ίπποι. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Ελντοράντο της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Ελντοράντο της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Κραυγή Graecokleptocrats Ελλάδα! Θα επίπεδο με Eurokleptocrats calendas ad Graecas! Η τριήμερη επίσκεψη του Eurokleptocrats είναι ένα βήμα αμηχανία στο λίκνο της δημοκρατίας, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα kleptocracy. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Graecokleptocrats οι shitscum του πλανήτη Γη! Κραυγή Ελλάδα! Ομολόγων του Ελληνικού βύθισε τον Δεκέμβριο ως ballooning έλλειμμα της χώρας spooked ορισμένοι επενδυτές, Fanning εικασίες ότι τα φορολογικά δεινά θα μπορούσαν επίσης να καταβροχθίσει την Ισπανία, την Ιρλανδία και τα άλλα έθνη την περιοχή του ευρώ σε ένα οικονομικό ντόμινο. Απαράβατο Graecokleptocrats, το πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, υποστηρίζουν ότι η μείωση των δαπανών είναι πολύ δύσκολη στην Ελλάδα λόγω των ταραχών και άνθρωποι επαναστατούν. Αλλά είναι σαφές ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι και να καταλήξει σε έναν προϋπολογισμό που είναι πιστευτή από Eurokleptocrats. Beware των Ελλήνων με δώρα και Graecokleptocrats φέρουν προϋπολογισμούς! Κραυγή Ελλάδα! Η έδρα στις Βρυξέλλες Ελντοράντο της διαφθοράς, το εκτελεστικό όργανο της τέταρτης Ράιχ, δεν θα κάνει τις απόψεις του κοινού πριν Ελλάδα κυκλοφορίες λεπτομερή σχέδια αργότερα αυτό το μήνα. Οι συνομιλίες μεταξύ Eurokleptocrats και Graecokleptocrats είναι σε τεχνικό επίπεδο. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα εκπροσωπείται στην διερευνητική αποστολή. Πανικός των επενδυτών για την Ελλάδα αναδείχθηκαν σήμερα μετά την εφημερίδα Il Sole αναφερθεί ΕΚΤ Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. Juergen Stark, όπως λένε οι αγορές είναι οι ίδιες αυταπάτες, αν νομίζουν τέταρτο Ράιχ θα ξεμπλέξουμε Ελλάδα. Το ευρώ υποχώρησε έως 0,5 τοις εκατό σε 1,4284 δολαρίων πριν από ένα δεύτερο αποκαταστήσει τις ζημίες της. Η Ελλάδα ήταν πραγματικά το παιδί πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές αγορές. Βλέπουμε μόνο ενδείξεις σαφείς δεσμεύσεις για την δημοσιονομική εξυγίανση τα τελευταία δύο μήνες. Το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών χθες πρόβλεψη ότι θα μειωθεί το έλλειμμα κάτω από το ανώτατο όριο της ΕΕ, ένα χρόνο νωρίτερα από ό, τι στο παρελθόν τις προβλέψεις. Τέταρτο Ράιχ κανόνες προβλέπουν δυνατό πρόστιμα για τις χώρες που καταπατούν τα όρια του προϋπολογισμού, αν και δεν τέτοια κύρωση έχει επιβληθεί. Ballooning έλλειμμα Cry Ελλάδα! Ελλάδα έχει ζητηθεί εικασίες ότι το υπόλοιπο του τέταρτου Ράιχ θα διάσωση της χώρας από την προεπιλογή, εάν μια τέτοια κίνηση είναι απαραίτητη. Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ fanned όπως μιλάμε, όταν είπε ότι η 10η Δεκ. τέταρτο Ράιχ έχει την ευθύνη για την ενίσχυση Ελλάδα ξεπεράσει την κρίση του, αν και αυτή διεκόπη πριν από τον ένα τρόπο δράσης. Ελληνικά 10-χρόνια οι αποδόσεις είναι στο 5,64%, παραμένει το υψηλότερο στην ευρωζώνη 16-έθνους, και η Ελλάδα θα πρέπει μάλλον να είναι η πρώτη χώρα στην τέταρτη Ράιχ στην προεπιλογή για το χρέος του. Αλλά υπάρχουν και πολλά που διακυβεύονται για το μέλλον του ευρώ για να αφήσει ένα προεπιλεγμένο περιφέρεια της χώρας και την πολιτική βούληση στον πυρήνα της ζώνης του ευρώ είναι εξαιρετικά ισχυρό και θα μπορούσε να στηρίξει την περιφέρεια. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού ευρώ υιοθετούν. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα δανειστή να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο του ευρώ. Κραυγή Ελλάδα! Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Μέχρι το 2030, όλων των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα ομόλογα σκουπίδια! Κραυγή Ελλάδα! Για 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες, υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι το 10% της καταπέσει ποινής. Κραυγή Ελλάδα! Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Σημεία Venitis έξω Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5,000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Κραυγή Ελλάδα !__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 79
Επίσκεψη ομάδας σας Start a New Topic
ΑΓΟΡΑ
Going Green: Το Yahoo! Ομάδες των πόρων για την πράσινη διαβίωση

**** Ο Göktürk Ερντογάν έστειλε μήνυμα στα μέλη του TURAN'DA BULUŞALIM.
Θέμα: selam
"arkadaslar Eğer türklükle ilgili yada türklerin savunma sanayisinde yapmış oldugu videolar paylaş istiyorsanız mak siz grup arkadaşlarımdan Ρίκα TURAN'DA ediyorum BULUŞALIM'DAKİ videolardan paylaşırsanız sevınırım siz βίντεο ordan paylaşırsanız paylaştıgınızda TURAN'DA BULUŞALIMI tanıtmış olursunuz ilginiz için ederim teşekür"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1217728798167 & mid = 1ae8e44G3dd6e022Ge3e804G0


[Αθηναίοι] SINECURES ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Από: king_constantine_ii (king_constantine_ii@yahoo.com)

Εστάλη: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010 1:01:44 μμ
Προς: athenians@yahoogroups.com

Albert Einstein δήθεν ορίζεται ως μία παραφροσύνη κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και περιμένουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Ανοσοποιητικού με τη λογική του Αϊνστάιν, Ουάσιγκτον πολιτικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας δεύτερης δέσμης κινήτρων μέσα σε ένα χρόνο, όταν μόνο το 25% του παρόντος επιτρέπεται 787 δισεκατομμυρίων δολαρίων των ταμείων ερέθισμα έχουν δαπανηθεί. Obama Πρόεδρος πραγματοποίησε την απασχόληση κορυφής στην Ουάσινγκτον, στις αρχές Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο σκοπός της συνόδου κορυφής, σύμφωνα με το προεδρικό σύμβουλο Valerie Jarrett, ήταν σύντομη-τη δημιουργία θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, με άλλα λόγια, περισσότερες θέσεις εργασίας κυβέρνηση με λίγες ή δεν παρέχονται κίνητρα για την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα της απασχόλησης.

Βασίλης σημεία Venitis από τους Αθηναίους πολύ καλά αυτές τις nonjobs ονομάζεται sinecures, όπως Grecokleptocrats τους αντιπραγματισμός για ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές. Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να εκλεγούν δεν sinecures! Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο!

Venitist Newt Gingrich ισχυρίζεται ότι είναι καιρός να δοκιμάσετε ένα πραγματικό σχέδιο για την πραγματική δημιουργία θέσεων απασχόλησης, αρχής γενομένης από το στόχο του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού. Από 1995 έως 1998 ομοσπονδιακές δαπάνες αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 2,9% ετησίως, η χαμηλότερη αύξηση από το 1920. Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μπορούν να εφαρμόζουν τις ίδιες αρχές που εργαζόταν εκείνη την εποχή για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών. Οι αρχές που είναι μικρότερα κυβέρνηση, χαμηλότερες δαπάνες, τη μείωση των επιτοκίων, τη μείωση των φόρων, και λιγότερο χρέος:

* Το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι να επιτρέπουν στους εργαζόμενους και τους εργοδότες να τηρούν περισσότερο τους hard-earned χρήματα μέσω μιας άμεσης, δύο ετών, 50% μείωση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών. Το βήμα αυτό θα ενισχύσει άμεσα την καθαρή αμοιβή του κάθε εργαζομένου και δραματικά δωρεάν μέχρι μετρητά για κάθε εργοδότη να προσλαμβάνουν και να επενδύσουν. Αυτή η φορολογική απαλλαγή θα μπορούσε να καταβληθεί για τον αναπροσανατολισμό των αδιάθετα κονδύλια ερέθισμα.

* Δεύτερον, θα πρέπει να επιτρέψει στις μικρές επιχειρήσεις να εκπέσει το 100% των νέων-δαπανών εξοπλισμού για να τους βοηθήσει να επενδύσουν σε πιο παραγωγικές τεχνολογίες, οι οποίες με τη σειρά του θα δώσει ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα όπου είναι περισσότερο απαραίτητη.

* Τρίτον, σ 'έναν κόσμο οικονομία πρέπει να βρούμε τρόπους για την Αμερική και την Ευρώπη να είναι το καλύτερο μέρος για κάποιον να επενδύσει και ξεκινήσει μια επιχείρηση. Που ξεκινά με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τις επιχειρήσεις. Επιχειρηματική της Ιρλανδίας συντελεστής φόρου είναι 12,5%, ενώ η δική μας είναι σχεδόν τρεις φορές και ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Δεδομένου ότι η έγκριση αυτού του ποσοστού 12,5% πριν από 15 χρόνια, η Ιρλανδία έχει λάβει το κατά κεφαλήν εισόδημα από το δεύτερο χαμηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το δεύτερο υψηλότερο.

* Τέταρτον, να ενθαρρύνει τις επενδύσεις, θα πρέπει να ταιριάζει με την κινεζική συντελεστής του φόρου επί των κερδών του κεφαλαίου. Το επιτόκιο είναι μηδενικό.

* Πέμπτον, θα πρέπει να καταργήσει το φόρο θανάτου. Αυτή η φορολογική τιμωρεί τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους για την εργασία, την αποθήκευση, και τη δημιουργία πλούτου, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που χρειαζόμαστε για να ενθαρρύνουν την οικονομική ανάπτυξη. Για την κατάργηση του φόρου θα δημιουργούσε το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

* Έκτον, χρειάζεται να αναπτυχθούν περισσότερο της Αμερικής και την τεράστια εσωτερική της Ευρώπης των ενεργειακών πόρων, που μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας και τα δισεκατομμύρια των νέων φορολογικών εσόδων εδώ στο σπίτι τους σε μεγάλο βαθμό δεν χρειάζεται να περάσετε οποιαδήποτε ομοσπονδιακή δολάρια.

* Έβδομον, η αμηχανία τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει να καταργήσει το μισητό ΦΠΑ. Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων.

ΦΠΑ, πιάσε kleptocrat γνωστός, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ!

Venitis ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.

Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie!

Gingrich ισχυρίζεται η επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο: Μπορούμε είτε να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι της κυβέρνησης μεγάλο κίνητρο και ελπίδα για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, ή μπορούμε να επιστρέψουμε στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού και η μείωση των φόρων για τις μικρές επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες για να ανταμείψει τη δημιουργία θέσεων εργασίας , την εργασία, την αποταμίευση και επένδυση. Οι πολιτικοί έχουν την οικονομική δυνατότητα να είναι τρελός? Φορολογούμενοι δεν μπορούν. Χρειαζόμαστε venitism τώρα! Αν δεν είναι τώρα, πότε;

Venitism είναι μια νέα ελευθεριακή παράδειγμα, που θεσπίστηκε με Venitis Βασίλη, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμοι:

Venitis νόμος της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες.

Venitis νόμος του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός της είναι ένα Σύνταγμα για την προστασία των πολιτών από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση συνθήκες μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες είναι άκυρη.

Venitis νόμος της δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία.

Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.

Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και Postoffice.

Venitis Δίκαιο Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του υπερπληθυσμού.

Venitis Δίκαιο των Φύλων: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισονομία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, τη μετατροπή των πολιτών σε ζόμπι.

Venitis Δίκαιο της Εξέλιξη: Η τελική φάση της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η πλήρης κυριαρχία της ψυχής.

Venitis Δίκαιο της Πίστη: Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη.

Venitis νόμου της κυβέρνησης: Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και τα χρήματα Fiat θα πρέπει να καταργηθεί.

Venitis Νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, εφευρέτες, και αιρετικοί είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Venitis Δίκαιο της Ασφάλισης: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συνταξιοδότησης και υγείας αποταμιευτικών λογαριασμών θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν από κρατικούς Ασφαλίσεων.

Venitis νόμος της παρέμβασης: Κάθε παρέμβαση κυβέρνηση επιδεινώνεται μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική πολιτική.

Venitis νόμος της νομοθετικής: κοινοβουλίων θα πρέπει να καταργηθεί, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαφθορά.

Venitis Δίκαιο της Misery: Throwing χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά μέταλλα.

Venitis Δίκαιο Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στα τοπικά υστερία.

Venitis Νόμος του ακινήτου: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση, ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Eminent τομέα είναι άκυρη.

Venitis Δίκαιο της Θρησκείας: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία.

Venitis Νόμος του κανόνα: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, καθώς και μεγάλη κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του σοσιαλισμού.

Venitis Δίκαιο Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπικές επιλογές.

Venitis Νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου!

Venitis Νόμος του συστήματος: Η πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργετών .

Venitis Πλατεία νόμος: Πολιτική διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους της κυβέρνησης.

Venitis Φορολογικό Δίκαιο: Για κάθε ένα τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού !__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στον όμιλο
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
• Νέα Μέλη 2
Η επίσκεψή σας ομάδα Start a New Topic
ΑΓΟΡΑ
Going Green: Το Yahoo! Ομάδες των πόρων για την πράσινη διαβίωση

**** Ευτυχισμένο το 2010 για όλους τους φίλους μου!
τυχερός!

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

Happy New Year Pictures, Images and Photos

** hi5 Ο χρήστης Μανώλης Ένα είναι πλέον φίλος σας! Stamoskal Γεια σου, Εσείς και ο χρήστης Μανώλης είστε πλέον συνδεδεμένοι. Μπορείτε και οι δύο να αρχίσετε να ανακαλύπτετε νέα άτομα μέσω των φίλων σας.Επικοινωνήστε με το Νέο Φίλο Σας »Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, Η ομάδα hi5 .-



** Aughts είναι το ψευδώνυμο για τη δεκαετία μεταξύ 2000 και 2010. Venitist Nick Gillespie επισημαίνει ότι μερικές δεκαετίες έχουν ως αποφασιστικά και αδυσώπητα μελαγχολική αυτή ως ένα παρελθόν, που ευτυχώς είναι όλο, αλλά οι φωνές (μια σημείωση σε calendaric εξαγνιστές που επιμένουν ότι η δεκαετία τρέχει πολύ 2001 με 2010: Είσαι μέρος του προβλήματος). Προσβαλλόμενη εκλογές, η διεθνής τρομοκρατία, περισσότερα φυσαλίδες φυσητό (και σκάσει!) Παρά σε μια ειδική Lawrence Welk. Είχαμε επιβιώσουν πραγματικά το bug Y2K, η γρίπη των πτηνών και την αδιάκοπη διάδοση των saggy παντελόνι για αυτό;

Το χειρότερο πράγμα που συνέβη στην Aughts ήταν η υποδούλωση όλων των Ευρωπαίων στις Βρυξέλλες με το μισητό Συνθήκη της Λισαβόνας. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση.

Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο!

Gillespie σημειώνει υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα που πήγαν στραβά με το Aughts. Ήταν μια από τις χειρότερες εδώ και δεκαετίες ποτέ για τα αποθέματα, οι ίδιες οι ΗΠΑ αρχής εγκλωβιστούν σε δύο φαινομενικά ατελείωτη και δυσεπίλυτα πόλεμοι, οι συνολικές ομοσπονδιακές δαπάνες αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 100% σε πραγματικούς δολάρια, η ανεργία έπληξε διψήφια και για δεύτερη φορά σε 10 χρόνια, το κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρέμβει μαζικά στον τομέα της υγείας (και δεν είναι μόνο Medicare αυτή τη φορά). Πλέον ανησυχητικές για τη μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη, και κατά συνέπεια το βιοτικό επίπεδο, δεν είναι πλέον σαφές, όπου ο δημόσιος τομέας άκρα και τον ιδιωτικό τομέα αρχίζει. Είναι δύσκολο να ξεφύγουν από το ναυάγιο αίσθηση ότι ελέγχονται από την κυβέρνηση, General Motors, μπορεί κάλλιστα να προτυποποίηση απάντηση της Αμερικής να το Lada.

Ωστόσο, για όλα αυτά προβλήματα, περάσαμε πολύ χρόνο και ενέργεια στην καταπολέμηση Aughts φάντασμα απειλές, όπως είναι οι ιδέες που προκαλούν τον αυτισμό εμβόλια στα παιδιά, ότι μηχανήματα ATM που χαρακτηρίζει μια ισπανική επιλογή γλώσσας αποτελούσε απειλή για την εθνική κυριαρχία και ότι καλπάζει χρήση στεροειδών από τους συντελεστές της ήταν απενεργοποιώντας οπαδούς που παρέστησαν Major League Baseball σε αριθμούς ρεκόρ. Όλα αυτά OH-έτσι-πιεστικά ζητήματα που έλαβαν πολλαπλές ακροάσεις του Κογκρέσου, όταν έπρεπε να έχουν ξεπλυθεί πιο σωστά μακριά, όπως και το χέρι-τζελ sanitizer ότι ανήλθε σε πανταχού παρουσία.

Ως δυστυχώς κατάλληλο δώρο χωρίστρα σε αυτό το ζοφερό πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, μια περίοδο, ώστε να απαξιωθεί η Boston Red Sox δεν κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα, αλλά δύο World Series, μπορούμε να ευχαριστήσουμε-Νιγηρίας θα είναι αυτοκτονία βομβαρδιστικό Umar Φαρούκ Abdulmutallab για την καταλήστευση μας της αναφαίρετο δικαίωμά μας να χρησιμοποιήσετε ένα στενότητα μπάνιο σε 30.000 πόδια. Πράγματι, μπορούμε να περιμένουμε μόνο Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας οδηγίας Janet Napolitano, ότι όλα συχνές ιπτάμενα πρέπει να φύγω τώρα κομάντο, ως προϋπόθεση για αεροπορικά ταξίδια.

Ενώ η βόμβα εσώρουχα κ. Abdulmutallab του ευτυχώς δεν εξερράγη καθ 'οδόν από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ, κακότεχνη προσπάθειά του (και τις ηρωικές πράξεις των επιβατών), έχει αναθέρμανε μία από τις πιο ευρέως διαδεδομένες παραφουσκωμένες-και-της δεκαετίας του ανησυχίες: η τρομοκρατική βία θα γίνει «το νέο κανονικό, "καθημερινό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως venitist John Mueller έχει τεκμηριωθεί, οι εν λόγω φόβοι ως εσφαλμένη, δεδομένου ότι έχουν στην κατοχή βαθιά. Η πιθανότητα ότι ένα άτομο που ζουν έξω από μια ζώνη πολέμου θα χαθούμε στα χέρια της διεθνούς τρομοκρατίας κατά τη διάρκεια μιας ογδόντα ετών είναι περίπου μία στις 80.000. Συγκριτικά, ένα αμερικανικό ευκαιρία του πεθαίνει σε ένα αυτόματο ατύχημα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα είναι ένα στα ογδόντα. Λοιπόν, η ορθολογική ανάλυση δεν πρέπει ποτέ να με τον τρόπο της έντονα συναισθήματα.

Ποια θα είναι η μεγάλη υστερική φόβους της την επόμενη δεκαετία; Εξ ορισμού, οι ανησυχίες αυτές πρέπει να είναι ταυτόχρονα undocumentable και μόνο εύλογες επαρκούσαν για να πείσουν τους πολιτικούς, διασημότητες, πολιτική κάνουμε-gooders, καπετάνιους της βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης ότι οι τύποι πολύ την κοινωνία μας κρέμεται σε ισορροπία.

Για ένα κλασικό παράδειγμα, Gillespie σκέφτεται πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν Tipper Gore, η σύζυγος του τότε-Sen. Αλ Γκορ, βοήθησε τη μορφή Γονέων Μουσική Κέντρο πόρων και απευθύνονται της Γερουσίας Επιτροπής Εμπορίου, Επιστημών και Μεταφορών σχετικά με την επιτακτική θέμα της σεξουαλικής, βίαιων και απόκρυφο εικόνες στη μουσική ποπ. Όπως κα Γκορ έγραψε γι 'αυτήν τις μεγαλύτερες πωλήσεις (και τώρα δύσκολο να βρούμε) 1987 βιβλίο "Ανεβάζοντας PG Παιδιά σε ένα X-Rated Society," "Με τη χρήση σατανικά σύμβολα για το στάδιο της συναυλίας, και καλύπτει το άλμπουμ, όπως αυτές χρησιμοποιούνται από Ozzy Osbourne ... ορισμένων βαρέων metal μπάντες παρασύρουν τους εφήβους σε ό, τι ένας εμπειρογνώμονας που ονομάζεται «η λατρεία του τη δεκαετία του ογδόντα." Πολλά παιδιά πείραμα με το θανάσιμο σατανική παιχνίδι, και να γαντζώθηκε. " Είναι πιθανώς μόνο χάρη στην παρέμβαση του Gores που καταφέραμε ως χώρα να παλέψει ελεύθερη τόσο του Βελζεβούλ και οστεώδη καταλάβουν Ronnie James Dio του. Η οποία, αξίζει να προστεθεί, θα ήταν προτιμότερο να τη Ben Bernanke και Timothy Geithner.

Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Aughts συνέβη στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη. Απαράβατο Graecokleptocrats, το πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαύουν πλήρους ατιμωρησίας και της πλήρους ασυλίας, πήρε 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, στρατιωτική purchaces, μοναστήρια, αλλά και πολλά περισσότερα. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο!

Επόμενη δεκαετία θα πρέπει να είναι η venitist δεκαετία. Χρειαζόμαστε venitism τώρα! Αν δεν είναι τώρα, πότε;

Venitism είναι μια νέα ελευθεριακή παράδειγμα, που θεσπίστηκε με Venitis Βασίλη, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική, την οικονομία, την ηθική, και την πνευματικότητα. Venitists ακολουθήστε τις Venitis Νόμοι:

Venitis νόμος της Black Hole: Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες.

Venitis νόμος του Συντάγματος: Ο μόνος σκοπός της είναι ένα Σύνταγμα για την προστασία των πολιτών από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση συνθήκες μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκε από τους πολίτες είναι άκυρη.

Venitis νόμος της δημοκρατίας: Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία.

Venitis Δίκαιο Κατάθλιψη: Μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.

Venitis Δίκαιο της Παιδείας: Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και Postoffice.

Venitis Δίκαιο Περιβάλλοντος: Ο καλύτερος τρόπος για να σώσουμε το περιβάλλον είναι εκτομή σπερματικού πόρου. Θανατηφόρος ιοί είναι αντιβιοτικά Γαία έναντι του καρκίνου του υπερπληθυσμού.

Venitis Δίκαιο των Φύλων: Ο θάνατος είναι η μόνη ισοσταθμιστή. Ισονομία φέρνει το θάνατο για την κοινωνία, τη μετατροπή των πολιτών σε ζόμπι.

Venitis Δίκαιο της Εξέλιξη: Η τελική φάση της ανθρώπινης εξέλιξης είναι η πλήρης κυριαρχία της ψυχής.

Venitis Δίκαιο της Πίστη: Πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη.

Venitis νόμου της κυβέρνησης: Ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και τα χρήματα Fiat θα πρέπει να καταργηθεί.

Venitis Νόμος του ηρωισμού: Επιχειρηματίες, εφευρέτες, και αιρετικοί είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Venitis Δίκαιο της Ασφάλισης: Οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συνταξιοδότησης και υγείας αποταμιευτικών λογαριασμών θα πρέπει να μπορούν να επιλέξουν από κρατικούς Ασφαλίσεων.

Venitis νόμος της παρέμβασης: Κάθε παρέμβαση κυβέρνηση επιδεινώνεται μια υπάρχουσα τάση. Laissez-faire είναι η μόνη προοδευτική πολιτική.

Venitis νόμος της νομοθετικής: κοινοβουλίων θα πρέπει να καταργηθεί, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαφθορά.

Venitis Δίκαιο της Misery: Throwing χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά μέταλλα.

Venitis Δίκαιο Πατριωτισμός: Ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στα τοπικά υστερία.

Venitis Νόμος του ακινήτου: Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση, ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Eminent τομέα είναι άκυρη.

Venitis Δίκαιο της Θρησκείας: Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία.

Venitis Νόμος του κανόνα: Αναρχία είναι ο κανόνας των συμμοριών, απειροελάχιστος κυβέρνηση του κράτους δικαίου, καθώς και μεγάλη κυβέρνηση είναι ο κανόνας του καρκίνου του σοσιαλισμού.

Venitis Δίκαιο Selfownership: Έχετε το δικό σας σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπικές επιλογές.

Venitis Νόμος του στυλ: ψυχή σας θα πρέπει να συντονίζονται με ισχυρό λόγια και μοναδική πράξεις που εκφράζουν το ύφος και το πεπρωμένο σου. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη γλώσσα σας, τα λόγια σας, και τον πολιτισμό σας. Resonate τώρα και τραγουδήστε το τραγούδι σου!

Venitis Νόμος του συστήματος: Η πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργετών .

Venitis Πλατεία νόμος: Πολιτική διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους της κυβέρνησης.

Venitis Φορολογικό Δίκαιο: Για κάθε ένα τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού!

** [Υποστροφή] Παπανδρέου Θεοφάνεια
Από: blowback@yahoogroups.com εκ μέρους giaekpobi (giaekpobi@yahoo.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ασφαλούς ως Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη: Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010 4:15:37 μμ
Προς: blowback@yahoogroups.com


Θεοφάνεια, μια ελληνική λέξη για την εκδήλωση, είναι η ξαφνική πραγματοποίηση ή η κατανόηση των μεγαλύτερων ουσία και το νόημα του κάτι. Ο όρος χρησιμοποιείται σε μια φιλοσοφική έννοια να σημαίνει ότι ο αιτών έχει βρεθεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ και τώρα βλέπει τη συνολική εικόνα, και να έχει νέες πληροφορίες και εμπειρίες, συχνά ασήμαντες από μόνη της, που φωτίζει μια βαθύτερη και numinous θεμελιώδες πλαίσιο αναφοράς .

Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά που παρακολουθεί την ευλογία Θεοφάνεια της τελετής υδάτων για το νησί της Λέσβου, έχει μόλις πήρε τη δική του Θεοφάνεια! Παπανδρέου δηλώνει ότι το 2010 θα είναι ένα έτος από την αναστροφή. Η ελληνική άνθρωποι ξέρουν ότι είχαμε κάνει ένα λάθος πορεία. Γνωρίζουν τις δυσκολίες, και να ζουν κάθε μέρα λόγω της προβλήματα στην οικονομία. Αλλά ξέρω, και είναι βαθιά πεποίθηση Παπανδρέου, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες.

Παπανδρέου επισημαίνει τις προοπτικές του ελληνικού λαού έχουν πολλές φορές έχουν υποβαθμιστεί και καταπνίγονται από παρασιτισμού και καθιέρωσε αντιλήψεις, και υποστηρίζει ότι το 2010 θα είναι έτος ανατροπές και τεράστιες αλλαγές, προκειμένου να τεθούν τα θεμέλια για μια διαφορετική κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες, πρωτοβουλία και τα όνειρά τους, και η χώρα.

Παπανδρέου υπόσχεται τα θεμέλια θα τεθεί σε ισχύ για ένα κράτος της κοινωνικής δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών, τονίζοντας ότι θα κάνουμε τις μεγάλες ανατροπές μαζί, με την ειλικρίνεια, την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης και του δικαίου. Σημαντικές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί. Όλοι θα πρέπει να δώσει μια χείρα βοηθείας, αλλά είναι αισιόδοξος. Ελπίδα, την αποφασιστικότητα, και τη βεβαιότητα υπάρχουν.

Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι Παπανδρέου είναι ονειρεύεστε! Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο!

Για 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές , μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Έλληνες, υπό την απειλή όπλου έκλεψαν από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία!

Venitis επισημαίνει Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρου Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου!

Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο!

Η Ελλάδα είναι σπασμένο τώρα, θα κοιλιά επάνω. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα δανειστή να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο του ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! Μέχρι το 2030, όλων των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα ομόλογα σκουπίδια!

Graecokleptocrats πίεση Παπανδρέου για την αύξηση του ΦΠΑ μισητός, αλλά αντιστέκεται Παπανδρέου. Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων.

ΦΠΑ, πιάσε kleptocrat γνωστός, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ!

Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα!

Vatmonger Eurokleptocrats να αναγνωρίσει ότι η Τέταρτη ενίσχυση Ράιχ να Τρίτου Κόσμου είναι μια εκδήλωση στη γενναιοδωρία του τέταρτου Ράιχ! Σε ποιον vatbuster Βασίλης Venitis απαντήσεις: Δεν είναι δική σας για να δώσει! Antivenitist Eurokleptocrats δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πονάει όταν μια φτωχή vatstruck Ελληνίδα μητέρα που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο και οι ζωοτροφές που τα παιδιά της μαθαίνει ότι τα χρήματα που καταβάλλει ο ΦΠΑ πάει να motherfucker κλεπτών cacodemon του Τρίτου Κόσμου! Χήρα του Αραφάτ κληρονομήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ? Ότι το τέταρτο Ράιχ ενίσχυση χρήματα Γιασέρ Αραφάτ έκλεψε από τον παλαιστινιακό λαό! Τα περισσότερα χρήματα Τέταρτη ενίσχυση Ράιχ βρίσκει το δρόμο του προς τις μυστικές offshore λογαριασμούς κλεπτών και την γύρους των τρομοκρατών. Αυτό είναι Euromalevolence, καθαρό και απλό!

Venitis ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.

Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie!
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στον όμιλο
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)

**January 5, 2010

Fame
Naturi Naughton, Kay Panabaker, Anna Maria Perez de Tagle
50% of Flixster users liked it 28% of critics liked it
A reinvention of the original 1980 hit film, Fame follows a talented group of dancers, singers, actors, and artists over four years at the New York City High School of Performing Arts.
View Trailer


Post Grad
Alexis Bledel, Zach Gilford, Michael Keaton
38% of Flixster users liked it 9% of critics liked it
Ryden Malby graduates from college and is forced to move back into her childhood home with her eccentric family, while she attempts to find a job, the right guy, and just a hint of where her life is headed.
View Trailer


I Can Do Bad All By Myself
Tyler Perry, Taraji P. Henson, Adam Rodriguez
83% of Flixster users liked it 62% of critics liked it
When Madea catches sixteen-year-old Jennifer and her two younger brothers looting her home, she decides to take matters into her own hands and delivers the young delinquents to the only relative they have: their aunt April.
View Trailer

Top DVD Rentals
1. The Hangover
2. Inglourious Basterds
3. Public Enemies
4. G-Force
5. Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian
6. Four Christmases
7. Harry Potter and the Half-Blood Prince
8. Julie & Julia
9. Terminator Salvation
10. Angels & Demons
Top DVD Purchases
1. The Hangover
2. District 9
3. Harry Potter and the Half-Blood Prince
4. G-Force
5. Inglourious Basterds
6. Up
7. Star Trek
8. Public Enemies
9. Julie & Julia
10. Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian


**
· Χωρίς δεσμά (87) Χαμε-λέοντες (33) (22) Θεσσαλονίκη, 03.09.2008
· 14:54

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

» Άρθρα
ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, κ. Ιωάννης Ιωσηφίδης και η Αιμιλία Κουγιουμτζή, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:30 στο Μακεδονία Παλλάς- αίθουσα «Ερατώ», για την κορυφαία μουσική βραδια των φετινών εκδηλώσεων «Παρά θιν' αλός» την Συναυλία- Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Στο πάνελ θα βρίσκονται ακόμη ο Γιώργος Νταλάρας, κεντρικός ερμηνευτής της συναυλίας και ο καλλιτεχνικός Δ/ντής του ΠΟΔΚ Γιώργος Καζαντζής. Στη συνέντευξη θα παρευρίσκονται και οι Μαρία Κουγιουμτζή, Παντελής Θεοχαρίδης, Ανδρέας Καρακότας, Δέσποινα Παγιούλα, Μανώλης Χατζημανώλης. Περισσότερα... »
· 14:45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

» Άρθρα
(ΑΠΟ [www.akritesserron.gr] )ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ Ν. ΣΚΟΠΟ ΣΕΡΡΩΝ (28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008)O Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" συμμετείχε στις εκδηλώσεις του κοινοτικού διαμερίσματος Ν. Σκοπού του Δήμου Στρυμώνα. Ήταν μια εκδήλωση σε συνεργασία με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Ορφέα΄΄ Ν. Σκοπού και σε συνδιοργάνωση με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών και τον Δήμο Στρυμώνα.Συμμετείχαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπηνών Θεσσαλονίκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσοτσάνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ορφέας" Ν. Σκοπού και ο Σύλλογος Νευροκοπίου (Γκότσο Ντέλτσεφ) Βουλγαρίας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ" ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ ΣΕΡΡΩΝ Τ.Κ. 62100 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ & FAX : 2321058522 www.akritesserron.gr akritesserron@yahoo.gr
Περισσότερα... »
· 14:04

Η Θεσσαλονίκη όπως θα έπρεπε να είναι !

» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Σκέψου λέει όταν ο δήμαρχος έλεγε ανάπλαση της παραλίας να εννοούσε αυτό που κάνουν πολλές μεγαλουπόλεις, όπως το Παρίσι, και να δημιουργούσε μπροστά στον Λευκό Πύργο μια πλαζ, με ψιλή άμμο από τη Χαλκιδική και μια πισίνα για πραγματικές βουτιές, ώσπου να καθαρίσει ο Θερμαϊκός εννοείται ;-). Το θέμα βέβαια είναι να σηκώνονταν και κάποιοι από τα τραπεζοκαθίσματα της παραλίας προκειμένου να Περισσότερα... »
· " type="#_x0000_t75" o:button="t">13:50

Θα σε ξανάβρω στους μπαχτσέδες...

» @ρ@τε πύλ@ς >
Σα σήμερα το 1974 δημιουργήθηκε, από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους δημοκράτες αγωνιστές του ΠΑΚ και άλλων αντιστασιακών οργανώσεων, το Πασόκ. Ενα Κίνημα που, ακόμη και ΑΝ δεν είχε ποτέ ιδρυθεί, η Ιστορία θα έβρισκε τρόπο να το γεννήσει, αφού ο ρόλος του στην νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας μας ήταν ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, προκειμένου να αποκτήσει φωνή και λόγο στα δρώμενα η μισή Ελλάδα, που μέχρι το 1981 ήταν αποκλεισμένη και περιθωριοποιημένη. Το Κίνημα πολλές φορές κυνηγήθηκε από τις δικαστικές Χούντες, λοιδορήθηκε από τους αντιπάλους του, συκοφαντήθηκε από αριστερά και δεξιά, πάντοτε όμως επέζησε και ΣΥΝΙΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ κόμματος που ένωσε πολίτες από το Κέντρο έως την Αριστερά (ουσιαστικά το Κίνημα κατόρθωσε να θεωρηθεί ως "κληρονόμος" των αστικών-φιλελεύθερων ιδεών Παπαναστασίου, Πλαστήρα, Ελ. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου έως και των εθνικοαπελευθερωτικών ιδεών του Αρη Βελουχιώτη).Δε θα ξεχάσω ποτέ τη "Δημοκρατική Συμπαράταξη" που κινητοποιήθηκε υπέρ του Πασόκ μετά το "βρώμικο" 1989, οπότε και συμπαρατάχθηκαν μαζί μας προσωπικότητες από τον Μανώλη Γλέζο και τον Αντώνη Μπριλλάκη της αριστεράς έως τον Γιάννη Μπούτο και τον Διονύση Λιβανό της δεξιάς.Περισσότερα... »
· 13:43

Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ

» Η καλύβα ψηλά στο βουνό
…η μικρή καλύβα στους ρυθμούς του Μανώλη Ρασούλη: [zervaspanos.wordpress.com] Περισσότερα... »
· 13:43

Σάκη Αρναούτογλου, δεν πας καμιά βόλτα κι απ' τα Σκόπια;

» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΝΕΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΙΑ "UNITED MACEDONIA". Αποκάλυψη από το: Ich bien Makedonier Όπως διαπιστώνεται απο τη διπλανή φώτο, οι Σλαβοβούλγαροι των Σκοπίων δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις, ακόμη και μέσω του δελτίου προγνώσεως καιρού του κρατικού «ΜΡΤ» (της αντίστοιχης δικής τους ΕΡΤ), Περισσότερα... »
· 13:43

Μαθημα 1, Σημειώσατε Χ

» Γλυκός Χωρίς
Ήρθε λοιπόν η στιγμή να κάνω και εγώ την πρώτη μου ανάρτηση για τον καινούργιο μήνα που μας μπήκε! Σε άλλους καλά, σε άλλους όχι και τόσο καλά, άλλοι λίγο άρρωστοι, άλλοι ταλαιπωρημένοι και άλλοι πάλι αναζωογονημένοι από τις διακοπές. Όλοι εμείς όμως καλούμαστε ημερολογιακά πάντα, να κάνουμε μια καινούργια αρχη. Είτε με συναδέλφους, είτε με σχολές, (συγχαρητήρια στους πρωτοετείς) νέα εξάμηνα, Περισσότερα... »
· 13:38

Άλλες τρεις συλλήψεις Βουλγάρων κοντά στα σύνορα.

» Greece-Salonika.blogspot
Mετά τους τρεις Βούλγαρους που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στον Έβρο και καταδικάστηκαν (οι δύο απ'αυτούς) για κατασκοπία άλλες τρεις συλλήψεις ομοεθνών τους είχαμε χθες στις Σέρρες.Αυτή τη φορά για αρχαιοκαπηλία..Συγκεκριμένα, περνώντας τα σύνορα στην περιοχή του Προμαχώνα,όταν ρωτήθηκαν σχετικά από την αστυνομία,οι τρεις Βούλγαροι είπαν πως κατευθύνονταν στην Αθήνα. Στη συνέχεια όμως έστριψαν για το Άγκιστρο Σερρών, οπότε έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι κινήσεις των αλλοδαπών κρίθηκαν ύποπτες και μετά από παρακολούθηση έγινε μπλόκο σε περιοχή του χωριού Άγγιστρου στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 32χρονος Βούλγαρος.Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, 30 και 31 ετών, βρέθηκαν δεκαπέντε ασημένια και χάλκινα νομίσματα, δύο δαχτυλίδια, δύο σταυροί, ένα κομμάτι μεταλλικού αγγείου και τρεις διακοσμητικές πόρπες, που χρονολογούνται από τα ελληνιστικά ώς τα βυζαντινά χρόνια, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους που έκαναν την εκτίμηση. .Όπως αποκαλύφτηκε, οι τρεις σκόπευαν να κατευθυνθούν στην Αθήνα, για να πουλήσουν τα αρχαία.Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σερρών με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.. Περισσότερα... »
· 12:52

Καμιά αναφορά στις ανοησίες των Σκοπιανών στο πρόγραμμα Obama

» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Καμιά αναφορά στη FYROM δεν έχει το πρόγραμμα των Δημοκρατικών του Barack Obama και αυτό προκαλεί την οργή των ψευτοΜακεδόνων, που ψηφίζουν ΜακΚέην (από ....τη Μελβούρνη και το Τορόντο όμως) FINAL VERSION OF REPUBLICAN PARTY PLATFORM -- NO LANGUAGE REGARDING “MACEDONIAN ISSUE”FINAL VERSION OF REPUBLICAN PARTY PLATFORM -- NO LANGUAGE REGARDING “MACEDONIAN ISSUE” WASHINGTON, D.C., September 2, Περισσότερα... »
· 12:30

"Με αφορμή το «μπάχαλο» που διαπιστώνουμε στην ελληνική πολιτική καθημερινότητα"..

» Greece-Salonika.blogspot
Εmail του κ.Γ.Πιπερόπουλου,Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας. "Κράτος, Κόμματα, πολίτες… Με αφορμή το «μπάχαλο» που διαπιστώνουμε στην ελληνική πολιτική μας καθημερινότητα ομολογώ ότι δεν με ταλανίζει σε μεγάλο βαθμό η ύπαρξη πολιτικών Κομμάτων – που είναι απαραίτητα στη δημοκρατία- αλλά οι σχέσεις Κράτους και πολίτη οι οποίες στην πατρίδα μας ήταν ανέκαθεν όχι μόνο δυσλειτουργικές, αλλά ίσως θα πρέπει να τις δούμε και σαν εντυπωσιακά...ψυχοπαθολογικές. Η ψυχοπαθολογική συμπτωματολογία αυτής της σχέσης [που τα βαθύτερα αίτιά της μόνιμα και σφαλερά ανάγονταν για κάποιες δεκαετίες στην Τουρκοκρατία, στη συνέχεια σε ξένους...δακτύλους- δυτικής ή ανατολικής προέλευσης-, και τελευταία στο DNA μας] συνίσταται στην κραυγαλέα αντίφαση της συμπεριφοράς του πολίτη απέναντι στον ασφυκτικό έλεγχο του Δικομματισμού.Έτσι, ενώ οι Έλληνες θεωρούμε το Κράτος σαν "καταπιεστικό, φορομπηχτικό, υδροκέφαλο και ανάλγητο αφεντικό" (ιδιαίτερα τώρα μετά τα….φορομπηχτικά μέτρα Αλογοσκούφη) ταυτόχρονα κοινωνικοποιούμε τις νεότερες γενιές να προσβλέπουν σε αυτό το δυσλειτουργικό κράτος σαν "τον καλό πατέρα, τον πιο σίγουρο εργοδότη, σαν μία παροιμιακή αγελάδα που περιμένει την κατάληψη της Κρατικής εξουσίας από το δικό τους Κόμμα για να αρμεχτεί από τα...δικά τους παιδιά!"Με άλλα λόγια, γενιά μετά από γενιά, οι νεο-Ελληνες αναπτύσσουμε τη σχιζοτυπική συμπεριφορά, σαδομαζοχιστικών τάσεων, όπου περιμένουμε να ευνοηθούμε από το Κράτος που όχι μόνο αντιμετωπίζουμε με καχυποψία αλλά και με εμφανή συμπτώματα παρανοϊκότητας άσχετα με το που ανήκουμε...κομματικά!Μία επιστημονική αξιολόγηση της κατάστασης, πέρα από τις ανόητες "αιτιολογίες" της Τουρκοκρατίας, των "ξένων δακτύλων" και του εθνικού μας DNA..."(..η συνέχεια πατώντας εδώ) Περισσότερα... »
· 12:16

Σλαβομακεδόνες εθνικιστές επιτίθενται στην Ελληνική σημαία, στο Ξινό Νερό

» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Περίληψη: [κατέβασμα]
Σλαβομακεδόνες εθνικιστές επιτίθενται στην Ελληνική σημαία, στο Ξινό Νερό Περισσότερα... »
· 12:02

UFO λέμε..

» Το απόλυτο οτι να ναι
η μόνη σκηνή που αξίζει στα Χ files 2 ή αλλιώς ξουτ φαιλς ..έχει γέλιο!! Περισσότερα... »
· 11:32

O Τσίπρας Στην Μύκονο
» HomoGR
Ανοιχτή συγκέντρωση στη Μύκονο θα κάνει ο τσίπρας την ημέρα που θα επισκεφθεί ο Καραμανλής την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη.Στην Μύκονο θα τους μιλήσει για τα προβλήματα της εργατικής τάξης και για τα πρόβλημα της ακρίβειας το οποίο είναι έντονο στο νησί της Μυκόνου και οι κάτοικοι του δύσκολα τα φέρνουν βόλτα.Όσοι πάνε στη συγκέντρωση θα πρέπει να είναι σπόρ ντυμένοι για να δείχνουν με αυτό τον τρόπο τα aristera τους φρονήματαΠαιδιά όλοι μετά την ξεπέτα στου τσίπρα. Θα είναι και το Star εκεί να καταγράψει ποιοι διάσημοι πήγαν με ποιον ήταν και τι φορούσαν.Έτσι γίνετε στην πολιτική όταν δεν υπάρχει πολιτικό ενδιαφέρον απο τα κόμματα εξουσίας και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση από το πασοκ, αναλαμβάνει πολιτικό ρόλο η Σασα Μπάστα και οι όμοιοι της.Τελικά αυτοί στο συριζα όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, είναι οικολόγοι αντιρατσιστές, είναι με τους αναρχικούς, με τα Σκόπια, με τους φτωχούς και τώρα βλέπω οτι είναι και με τους πλούσιους. Αφήστε και κανέναν ρε παιδιά να πάρει και κανας άλλος.Μετά απο αυτό είμαι περίεργος να δώ που θα κάνει συγκέντρωση εκείνη τη μέρα η Παπαρήγα.. Περισσότερα... »
· 11:22

Κόκκινος Σεπτέμβρης
» 30 πάνω 30 κάτω...
Αγαπητοί - Αγαπητές γνωρίζω ότι δεν είστε τζογαδόροι αλλά δεν μπορώ να βρώ καλύτερο παραλληλισμό από αυτόν...Η είσοδος του φετινού Σεπτέμβρη μ' έφερε κατάματα με την εξής συνειδητοποίηση... ότι τόσο καιρό..χρόνια τώρα..έπαιζα πόκερ..όλη μέρα... κάθε μέρα.. πόνταρα...ξενυχτούσα...αγχωνόμουν..χαιρόμουν σεβόμουν κανόνες και συμπαίκτες...κέρδιζα ... έχανα μπλόφαρα... fairplay δηλαδή...έτσι νόμιζα η πτωχή... γιατί τελικά...ουπππςςςς η τράπουλα ήταν τόσο καιρό σημαδεμένη!!!Ρε ..λες να είναι που ο Σεπτέμβρης είναι μήνας των γεννεθλίων μου; Λες να είναι ότι φέτος μπαίνω στα χρόνια του Χριστού (και όλοι γνωρίζουμε την τύχη του);;Λες κάποιος εκεί πάνω να προσπαθεί να μου πει κάτι;;Λες επιτέλους να τον ακούσω;;;Περισσότερα... »
· 10:49

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!
» Θέμα
Συνήθως κάθε Σεπτέμβρη λέμε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και δεν είναι ψέματα. Τα πρωινάδικα στην τηλεόραση ξεκινάνε, αρχίζουν τα σχολεία, οι απεργίες, τα σκάνδαλα και γενικώς ο έλληνας οργανώνεται για να βυθιστεί στον καναπέ του και να επιδοθεί στο ζάπινγκ.Παλιότερα λέγαμε ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας του τρύγου,του κρασιού, του σταφυλιού. Όλα αυτά έχουν γίνει δοξασίες που κλειδώθηκαν στο χρονοντούλαπο. Μόνο στα νηπιαγωγία και στα δημοτικά σχολεία αναφέρονται σαν παραμυθάκια. Στον σύγχρονο Σεπτέμβρη τρυγούμε σκάνδαλα, κλεψιές, μείζες, κοροϊδία και από το μπατάκι που βγαίνει (γιατί δεν είναι κρασί) δε μεθούμε αλλά μαστουρώνουμε.Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ τι μίζες έπεσαν και τι σκάνδαλα έγιναν το καλοκαίρι; Αυτή η περίοδος είναι ότι πρέπει για απατεωνιές και κομπίνες. Όλοι ταξιδεύουν πραγματικά ή νοερά σε κάποια παραλία και δεν τους ενδιαφέρει και τόσο η πολιτική κατάσταση στη χώρα. Το καλοκαίρι εμπνέει σταρχιδισμό μεγατόνων. Το μόνο πολιτικό θέμα που μας άγγιξε είναι η προεκλογική περίοδος στις Η.Π.Α.Άλλος ένας Σεπτέμβρης μπήκε λοιπόν και άλλη μια περίοδος του θέατρου του παραλόγου ξεκινάει και καλούμαστε όλοι να τη ζήσουμε, να συμμετάσχουμε σ' αυτή θέλοντας και μη. Ήδη ένας πρόλογος έχει γίνει με την καταγγελία ενός κόμματος για νοθεία στη βουλή. Ξεκινήσαμε γερά δηλαδή.Σειρά έχει η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Να δούμε τι θα μας ανακοινώσουνε και από εκεί. Πάντως τα μέτρα που παίρνονται για την ασφάλεια όχι της έκθεσης αλλά των πολιτικών προσώπων είναι δρακόντεια.Και φέτος τα πρωτεύοντα θέματα θα περάσουν στα ψιλά γράμματα, είτε λόγω αδιαφορίας είτε λόγω σκοπιμοτήτων, και τα δευτερεύοντα θα πρωταγωνιστήσουν.Καλή αρχή λοιπόν. Και φέτος θα φάμε καλά!

Περισσότερα... »
· 10:49

εσύ θα μείνεις μέσα στο χαντάκι;

» Νόστιμον Ήμαρ

Μια φορά ένας αγρότης είχε έναν γάιδαρο. Γέρασε ο κακόμοιρος και κάποια μέρα, εκεί που περπατούσε στο λιβάδι, έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι. Προσπάθησε μα δεν μπορούσε να βγει. Τον βρήκε το αφεντικό του, προσπάθησε κι εκείνος αλλά δεν τα κατάφερε. Σκέφτηκε λοιπόν οτι μιας και ο γάιδαρος ήταν γέρος και το χαντάκι έπρεπε να κλειστεί, να κάνει δυο δουλειές μαζί. Κάλεσε τους χωριανούς, τους έδωσε από ένα φτυάρι και όλοι μαζί έριχναν χώμα μέσα στο χαντάκι να θάψουν τον γάιδαρο και να κλείσουν το χαντάκι. Μόλις το ζωντανό κατάλαβε τι συνέβαινε, έκλαιγε, μα κανένας δεν του έδινε σημασία. Ξαφνικά όμως σιώπησε. Ολοι αναρωτήθηκαν τι έγινε. Δεν έκλαιγε όταν του πετούσαν χώμα. Εκείνος, κάθε φτυαριά που του έρχονταν στην πλάτη, την τίναζε και έπεφτε στα πόδια του το χώμα. Έτσι συνέβαινε να πατάει το χώμα και να ανεβαίνει εκείνο και στο τέλος γέμισε το χαντάκι και ο γαίδαρός μας βγήκε καμαρωτός καμαρωτός. Ηθικό δίδαγμα: Η ζωή θα σου ρίχνει πολλές φτυαριές με ακαθαρσίες. Κάθε είδους. Το κόλπο είναι να τις τινάζεις από πάνω σου και να ανεβαίνεις από το χαντάκι πατώντας τη βρωμιά. Μπορούμε να βργούμε από το οποιοδήποτε χαντάκι όχι με παραίτηση αλλά με αποφασιστηκότητα. Κάθε φτυαριά και ένα βήμα προς τα πάνω! Περισσότερα... »
· 10:45

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανάπλαση ξεκίνησε στις 12-10-2006

» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Περισσότερα... »
· 10:30
H ταυτότητα του..τσιμπουριού!
» Greece-Salonika.blogspot
Η είδηση:"Ουδεμία σχέση με τον ιό του κριμαϊκού - αιμορραγικού πυρετού, ο οποίος μεταδίδεται από τσιμπούρια, έχει ο θάνατος της 62χρονης αγρότισσας από το νομό Ροδόπης. Αυτό αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων"...και το σχόλιο:από τον Έλλην Φορολογούμενο"Ταυτοποιήθηκε σήμερα το τσιμπούρι που τελευταία έχει χτυπήσει και την χώρα μας η κοινή ονομασία του παρασιτικού Αρθρόποδου είναι homus tsimpurious alogoskoufious , που επιστημονικά ονομάζεται Υπουργός Οικονομίας . Ανήκει στην τάξη Ακάρεα. Τρέφεται με αίμα και χρήμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών,και των φορολογουμένων ενίοτε, στα οποία παρασιτούν. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται στο δέρμα ή στην κυβέρνηση . Είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο , τον φορολογούμενο και τα ζώα, επειδή μπορεί να μεταφέρει ασθένειες κυρίως τύφο αφραγκία και μπατιρίτιδα . Τα αρχαιότερα απολιθώματα από τσιμπούρια ανάγονται στην Κρητιδική Εποχή ( από κει αν δεν κάνω λάθος κατάγεται και μια μεγάλη πολιτική οικογένεια του τόπου μας.. )" Περισσότερα... »
· 10:23

3 Σεπτεμβρίου 1826, 1843
» Οι Άθλιοι
Περισσότερα... »
· 09:10

Ο Γ Παπανδρέου εξηγεί την αντίθεσή του στην νομιμοποίηση του ΚΚΕ...
» Cacofonix

Βέβαια δεν μιλάω για τον νυν Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου αλλά για τον παππού του.Περισσότερα... »
· 09:01

Η θλιβερή περίπτωση των πολιτικών της Θεσσαλονίκης
» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Οργασμός έργων στη Θεσσαλονίκη.Καθαρισμοί δρόμων, διαγραμμίσεις, διευθετήσεις, μικροέργα, βαψίματα, ό,τι βάλει ο νους σας, εν όψει της επίσκεψης Καραμανλή στη Δ.Ε.Θ.Γιατί αυτή η επαρχιώτικη εικόνα, μου προκαλεί θλίψη;Γιατί όλοι οι πολτικοί "άρχοντες" του τόπου, μου προκαλούν γέλιο, όταν τους βλέπω να συνωστίζονται πίσω από Υπουργούς και λοιπούς εξ Αθηνών, για μια φωτογραφία;Καθρεφτάκια φέρατε Περισσότερα... »
· 08:55

Κι αν είμαι στα αλήθεια σε κάτι καλός, φοβάμαι πως είναι το αμήχανο βήμα
» Ροδοζαχαρένια παραλία
Ο καλοκαιρινός μου εαυτός πέρασε. Ο ανοιξιάτικος πέρασε κι αυτός. Είναι επειδή πέρασε η 31η Αυγούστου, εκείνη η μέρα με τον υπέροχο καιρό, τον ανοιξιάτικα καλοκαιρινό, με τη δροσερή ζέστη και τον ευγενικό αέρα. Αν και τώρα που το σκέφτομαι πάλι ο καιρός θυμίζει άνοιξη και καλοκαίρι σε σύνθεση, μόνο εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι, ίσως να μη θέλω να το δω έτσι. Ίσως είμαι τόσο εγωίστρια που δεν μπορώ να κάθομαι μέσα με ένα κάρο ασκήσεις με μιγαδικούς αριθμούς («κύριε, στα αγγλικά οι μιγαδικοί είναι bastards?») και τα δέντρα απέναντι να κάνουν πανηγύρι.Αλλά το πιθανότερο είναι πως δε φταίει ο καιρός. Φταίει η εποχή κι όχι η εποχή του χρόνου. Η εποχή του χρόνου. Είναι όταν τελειώνουν οι διακοπές και γυρνάς πίσω και μέχρι να θυμηθείς το περσινό προγραμμα και να συμμορφοθείς σ’ αυτό, συνέχεια ψάχνεις τι και ποιος λείπει. Και νιώθεις πως σε κάποιον κάτι χρωστάς ή πως εκείνος κάτι σου χρωστάει αλλά και πάλι δε βρίσκεις τίποτα που να δικαιολογεί αυτές τις σαχλές τύψεις και απαιτήσεις.Κι όμως όταν άκουσες στο ραδιόφωνο «πώς να κρατήσει το κορμί απόψε η νύχτα/ τώρα που ο κόσμος έχει χάσει μια στροφή/εγώ δε μίλησα για θαύματα δεν είπα/ που δε σου στάθηκε κανένας πιο πολύ» νόμισες πως σε εκφράζει και πως εσύ έχεις χάσει μια στροφή και απελπίστηκες που δεν μπορείς να πάρεις πίσω αυτό που έχασες κι ας μην ξέρεις ακόμα τι είναι. Και τέλος πάντων αφού δεν ξέρεις ούτε τι, ούτε ποιος μα ούτε και πότε, τότε τι είναι αυτό που τόσο σου λείπει και έχεις την αδικαιολόγητη πεποίθηση πως όλα θα άλλαζαν αν αυτό ήταν εδώ. Παράπονο, αυτό είναι. Ξεχειλίζεις από λογιών λογιών παράπονα που ούτε εσύ μπορείς να ταξινομήσεις ,μόνο στεναχωριέσαι . και θυμάσαι αυτό που σου είπε η κολλητή σου όταν σε χαιρετούσε προχθές : ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα; Τότε που σου είχα δώσει εκείνα τα λεφτά που χρειαζόσουν..και μου είπες πως κανένας άλλος δε θα το κανε αυτό. Μετά έκλαιγα.Κι αυτό σε κάνει τόσο πολύ να χαμογελάς και να κλαις από χαρά κι όχι από θυμό ούτε τίποτα τέτοιο, μόνο από απέραντη ευτυχία, γιατί αν δεν ξέρεις τι λείπει, ξέρεις όμως τι είναι εδώ και ξέρεις πως ποτέ δε θα φύγει. Κι αυτό είναι οι άνθρωποι, οι άνθρωποι που ακόμα κι όταν σου κάνουν παράπονα είναι για καλό και που τους θυμώνεις το πολύ για καμιά ώρα. Και που έχουν θυσιάσει τόσα για σένα και- Α! Να επιτέλους αυτό που χρωστάς! Νιώθεις πως τους χρωστάς όλα αυτά που δώσανε κι ότι δεν είσαι τόσο πολύ καλός για να τα αξίζεις , αλλά είναι περίεργο πάλι γιατί έχετε τόσο ανιδιοτελείς σχέσεις που είναι ξένο εντελώς να χρωστάτε ο ένας στον άλλον. Τελικά νιώθεις απλώς πως χρωστάς στον εαυτό σου, ύστερα από 10 χρόνια να κάνεις για κάποιον όσα έκαναν κι αυτοί για σένα.Και ξαφνικά η μέρα άρχισε, ξύπνησες in bed on fire with passion and love, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη και λάτρεψες τη στιγμή που το δέρμα σου είναι πιο λευκό από ποτέ, τα μάτια σου μοιάζουν πιο πολύ στο χρώμα του λαδιού και τα μαλλιά σου σε εκείνο του δαμάσκηνου. Ετοίμασες με όρεξη το πρωινό σου –παρόλο που μετά το άφησες σε μια γωνία και ξέχασες να το φας. Ξέχασες γιατί ήσουν πολύ απορροφημένη σχεδιάζοντας τη μέρα.Ύστερα αναρωτήθηκες τι ώρα είναι, αν σου πάει το πορτοκαλί και τι να φανερώνει άραγε το βήμα σου.Περισσότερα... »
· 08:50

Αλόννησος 2008, υστερόγραφο
» Dog Day Afternoon
Στην διπλανή ενότητα που λέγεται "πλούσιο φωτογραφικό υλικό" έχει αναρτηθεί η τελευταία δόση φωτογραφιών από τις φετινές διακοπές στην Αλόννησο. συμπεριλαμβανομένης και νέας γυμνής μου φωτογραφίας. Είπαμε, η πορνογραφία, έστω και κακής ποιότητας, πουλάει... Στο παρόν στιγμιότυπο, με το φίλο μου Γιάννη Σκοπελίτη. Περισσότερα... »
· 08:46

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Πότε θα σοβαρευτείται επιτέλους;
» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
TO ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ "ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η' ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΤΟ taxalia ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ... [taxalia.blogspot.com]

http://taxalia.blogspot.com/2008/08/1.html Δείτε Περισσότερα... »
· 08:43
Ο ΝΕΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2 - Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
» Τα χάλια της Θεσσαλονίκης
Η πρόταση του Ι.Τ.Α. προς την ΚΕΔΚΕ Περισσότερα... »
· 07:54
3η Σεπτεμβρίου
» Η καλύβα ψηλά στο βουνό
…εκτός από το τραγούδι θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες του Μάνου Ελευθερίου, σας θυμίζει τίποτα η σημερινή ημερομηνία; Από την ώρα που ξύπνησα προσπαθώ να θυμηθώ, αλλά δεν… Περισσότερα... »
· 07:13
ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 3/9/08
» Betting by Moytafis
Φίλες και φίλοι μου καλημέρες ... Ξεκίνησε από χθες ο νέος διαγωνισμός μας ... Ένας διαγωνισμός πλούσιος, με χορηγό την Sportingbet και την ΜyBet που προσφέρει από 100€ στους τρεις πρώτους νικητές + 50€ στον νικητή ... Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορείτε να υποβάλετε για 3 ακόμη ημέρες ΕΔΩ ... Χαλλλαρό το σημερινό πρόγραμμα, εμείς όπως πάντα έτσι και σήμερα θα μπούμε στο game χαλλλαρά κι ότι βρέξει ας κατεβάσει ... Πάμε να δούμε το σημερινό μας κουπόνι:Mε κίτρινο χρώμα και κόκκινο πλαίσιο οι επιλογές μας.Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε !!!Επικοινωνία: moutafis@betkc.net Περισσότερα... »
· 03:53
COMPANEROS
» Η Διέξοδος
Στον Μεξικανικο Νοτο εχει ηδη επαναστατησει ο Ζαπατα, στον Βορρα προελaυνει ο Πάντσο Βιλλα και στη κωμοπολη του ΣΑΝ ΜΠΕΝΑΡΝΤΙΝΟ οι φοιτητες του καθηγητη Ιταλιανο Σαντος παιρνουν την εξουσια, προσπαθωντας να εφaρμοσουν την τοπικη εκδοχη της επαναστασης. Δυστηχως οι ενοπλες συμμοριες του στρατηγου ΜΟΝΓΚΟ καταφτανουν και παιρνουν υπο τον ελεγχο τους την πολη.Το πρωτοπαλικαρο του ΜΟΝΓΚΟ , ο ΒΑΣΚΟ και ενας ΣΟΥΗΔΟς εμπορων οπλων προσπαθουν να ισσοροπησουν αναμεσα στην συνειδηση τους και στο ευκολο και γρηγορο κερδος μεχρι που θα χρειαστει να απελευθερωσουν τον καθηγητη ΣΑΝΤΟΣ και να διδαχθουν ενα μαθημα ζωης. Μια ταινια με θεμα την φλογα της επαναστασης και τις αμετρητες παραμετρους που μπορουν να την κανουν ως συνηθως να αποτυχει. Προσωπικα παθη, ερωτες, κερδος, εξουσια, ο ξενος παραγοντας, η υπεροπλια δυναμεων του κρατους...Ο σκηνοθετης ΚΟΡΜΠΟΥΤΣΙ μεσα απο ενα σπαγκετι γουεστερν παρουσιαζει την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ...και τα εμποδια που αυτη συνανταει...Περισσότερα... »
· 02:27
Δίκαιο και Άδικο ή de rerum natura;
» Η Διέξοδος
Το λιοντάρι βλέπει το ζαρκάδι και λέει:πρέπει να τρέξω πιο γρήγορα απ αυτό αν δεν θέλω να πεθάνω απ την πείνα.Το ζαρκάδι πρέπει κι αυτό να τρέξει για να ξεφύγει απ το λιοντάρι αν δεν θέλει να πεθάνει μέσα στα κοφτερά του δόντια.Μ.ΠΠερισσότερα... »
· 01:28
Everybody Said Something, So Will I: Google Chrome!
» Developer On Line
Google launched a new browser named Chrome. You can find it here [www.google.com] . It is still beta and based on historical evidence it shall remain so for approximately NaN years.Its main features are
oOmnibox(Opera),
otabs (Firefox),
ofast rendering (WebKit),
onew Javascript engine (JIT technology) and ..
osecurity(?)
People say it is the biggest news since Big Bang, DOL says we'll see. Let's get back to work now. Περισσότερα... »

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: