ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ **

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ....ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ...ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ...ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!


To χαμομηλάκι
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,

Προστατέψτε το Χαμομηλάκι, Είναι το Φως

.ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Κίνημα για την προστασία του παιδιού

hamomilaki@gmail.com
ΠΡΟΙΤΟΣ: Τι πρέπει να προσέχουμε για τη γρίπη των χοίρων
Ο ιός της γρίπης των χοίρων είναι μια πρωτοφανής ανάμιξη ιών που συνήθως υπάρχουν στους χοίρους,τα πτηνά και τους ανθρώπους.Oι χοίροι μπορεί να αποτελέσουν εστία γέννησης ενός νέου στελέχους υψηλής παθογένειας για τον άνθρωπο,με το ...
Αναρτήθηκε απόΠΡΟΙΤΟΣ στις13 Ιούλιος 2009 4:43 πμ
ΠΡΟΙΤΟΣ: H παχυσαρκία θανάσιμος παράγοντας για τη νέα γρίπη
Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης να έχουν ανέλθει στα 258 στη χώρα μας,νέα ερευνητικά στοιχεία παρουσιάζουν την παχυσαρκία ως θανάσιμο παράγοντα σε συνδυασμό με τη νέα γρίπη.Σύμφωνα με έρευνα αμερικανών επιστημόνων, ...
Αναρτήθηκε απόΠΡΟΙΤΟΣ στις13 Ιούλιος 2009 4:37 πμ
ΠΡΟΙΤΟΣ: Νέα χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ για το εμβολίου κατά της ...
Οι ΗΠΑ πρόκειται να διαθέσουν επιπλέον 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αγορά συστατικών που προορίζονται για την παρασκευή εμβολίου κατά της νέας γρίπης Α (Η1Ν1),δήλωσε χθες,η υπουργός Υγείας της χώρας Καθλίν Σιμπέλιους. ...
Αναρτήθηκε απόΠΡΟΙΤΟΣ στις13 Ιούλιος 2009 4:35 πμ
ΠΡΟΙΤΟΣ: Στα 290 τα κρούσματα της νέας γρίπης
~* Η ζωή ξεκινά στα 18!
Το MSN.gr έχει μία μίνι πρόκληση για όλους όσοι ξεμπέρδεψαν με τον "εφιάλτη" των Πανελλαδικών! ….
**Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν! Για ορισμένους ο "εφιάλτης" των Πανελλαδικών ανήκει οριστικά στο παρελθόν, κάποιοι αγωνιούν για τις βάσεις! Το MSN.gr έχει για όλους σας μία σχετική μίνι πρόκληση!
Θέλετε να διαβάσετε την δική σας ιστορία στο MSN.gr; Ανεξάρτητα από την έκβαση των εξετάσεων για εσάς, στείλτε μας στο msn.gr@live.com σε ένα κείμενο, που δεν θα ξεπερνά τις 200 λέξεις όλα τα συναισθήματα, τις αγωνίες, τα όνειρα, τις απορίες που προέκυψαν στο άκουσμα της βαθμολογίας! Τα καλύτερα κείμενα από αυτά θα δημοσιευθούν στο MSN.gr σε ένα αφιέρωμα για τη ζωή που ξεκινά στα 18!

** Φονικός σεισμός στη νοτιοδυτική Κίνα
Ένας νεκρός και 328 τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός της σεισμικής δόνησης των 5,7 βαθμών που σημειώθηκε στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:20 τοπική ώρα.
Ένας νεκρός και 328 τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός της σεισμικής δόνησης των 5,7 βαθμών που σημειώθηκε στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:20 τοπική ώρα, 98 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Νταλί, σε βάθος 10 χιλιομέτρων. Μετά την κύρια δόνηση σημειώθηκαν τόυλάχιστον οκτώ μετασεισμοί.
Το πρακτορείο «Νέα Κίνα» μετέδωσε πως το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην Γκουαντούν, περίπου 200 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της επαρχίας.
Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως τουλάχιστον 10.000 σπίτια έχουν καταστραφεί και πως από τους τραυματίες οι τριάντα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί περίπου 300 στρατιώτες για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες αστυνομικούς και πολίτες που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης. Οι κρατικές υπηρεσίες στην επαρχία Γιουνάν έστειλαν ήδη 4.500 σκηνές για τη στέγαση των σεισμόπληκτων πολιτών, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.
Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο 2008 σχεδόν 87.000 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο μετά από ισχυρό σεισμό μεγέθους 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην κινεζική επαρχία Σετσουάν.
**
Κλητεύσεις στους γιατρούς του M. Jackson
δημιουργία:10/7/2009 12:22 μμ τελευταία ενημέρωση:10/7/2009 12:25 μμ
Δικαστικές κλητεύσεις απηύθυναν οι ανακριτικές αρχές στην κομητεία του Los Angeles σε αρκετούς γιατρούς που είχαν παρακολουθήσει τον Michael Jackson ζητώντας τα ιατρικά αρχεία που διατηρούν, καθώς ο αιφνίδιος θάνατος του star της μουσικής βιομηχανίας παραμένει μυστήριο, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Los Angeles Times.
Η εφημερίδα επικαλούμενη πηγή την οποία δεν διευκρινίζει, αναφέρει ότι με τις κλητεύσεις ζητούνται "οποιοιδήποτε και όλοι" οι ιατρικοί φάκελοι για τον Michael Jackson, "περιλαμβανομένων των ραδιολογικών και ψυχιατρικών φακέλων".
Μία από τις κλητεύσεις αφορά τον δερματολόγο του Jackson, Arnold Klein, σύμφωνα με τον συνήγορο του γιατρού.
"Επρόκειτο για μία τυπική δικαστική κλήτευση και παραδώσαμε όλους τους ιατρικούς φακέλους", δήλωσε ο δικηγόρος του Klein, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Ο δερματολόγος εμφανίστηκε στις αρχές της εβδομάδας σε εκπομπή αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε ότι είχε χορηγήσει επικίνδυνα φάρμακα στον Jackson. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα αίτια του θανάτου του Michael Jackson, καθώς αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, που συνήθως βγαίνουν μετά από έξι εβδομάδες.
Παράλληλα, δύο ημέρες μετά τη δημόσια δέηση για τον Jackson, παραμένει επίσης άγνωστο που βρίσκεται η σορός του "βασιλιά της pop" και είναι αδιευκρίνιστο εάν προγραμματίζεται η ταφή του.
**
Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση
Πηγή:ANT1 Δημιουργία:10/7/2009 8:46 πμ Τελευταία ενημέρωση:10/7/2009 12:34 μμ

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ επί της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου με 4,1% καταγράφει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Έθνος».
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 33,6% έναντι 29,5% της Νέας Δημοκρατίας. Τρίτο κόμμα κατατάσσεται το ΚΚΕ με 7,5%, ενώ αξιοσημείωτη άνοδο σημειώνει ο ΛΑΟΣ με ποσοστό 6,7% σε σχέση με το 4,9% που είχε συγκεντρώσει σε προηγούμενη μέτρηση.
Την ίδια ώρα, κάθετη πτώση σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 3,6%, κάτω και από τους Οικολόγους-Πράσινους που παίρνουν το 3,9%.
Στο μεταξύ, την επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος δημοσίευσης των προεκλογικών δημοσκοπήσεων προανήγγειλε την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος μετά τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό. Ενώ στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου η δημοσίευση των δημοσκοπήσεων επιτρεπόταν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πριν τις εκλογές, πλέον οι μετρήσεις επιτρέπεται να δημοσιεύονται μέχρι 15 ημέρες πριν την προσφυγή στις κάλπες.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Παυλόπουλος, «είναι προτιμότερο και για λόγους ποιότητας της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα να ξαναγυρίσουμε στο καθεστώς, το οποίο ίσχυε». Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε πως το θέμα θα διευθετηθεί με την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, η πληθώρα μετρήσεων με μεγάλες αποκλίσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δημιούργησε σύγχυση. Ερωτηθείς για το χρονικό σημείο της εξαγγελίας, αφού οι εκλογές είναι ακόμη μακριά, ο κ. Αντώναρος τόνισε πως και ο ίδιος είχε εκθέσει ήδη από το βράδυ των ευρωεκλογών το θέμα και είχε αναφέρει το ενδεχόμενο να ισχύσει αυτή η αλλαγή στο καθεστώς των δημοσκοπήσεων.
Απαντώντας σε ερώτηση αν η εξαγγελία υπονοεί επίσπευση της διενέργειας εθνικών εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως η τροπολογία είχε προαναγγελθεί και πως δεν είναι αιφνιδιαστική.
«Ήμασταν αντίθετοι με το σύστημα που ίσχυσε, αλλά τώρα η κυβέρνηση αλλάζει το νόμο, επειδή υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις», σχολίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από πλευράς ΠΑΣΟΚ.
** ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ :
10-Ιουλ 07:32
ΕΤΑΚ και στους ημιυπαίθριους
09-Ιουλ 09:09
Επαναφορά της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων
09-Ιουλ 15:07
Υπερψηφίστηκε η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους
09-Ιουλ 16:46
Παπανδρέου για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας και ΕΕ-Μεσογείου
09-Ιουλ 15:04
Απόφαση ΥΜΕ για Διεύθυνση Ελεγκτών Κομίστρου στον ΟΑΣΑ
08-Ιουλ 07:25
Αισιοδοξία Νίμιτς για εξεύρεση λύσης
08-Ιουλ 08:26
Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ
07-Ιουλ 11:20
Στην Ελλάδα αμερικανοί εμπειρογνώμονες για το θέμα της βίζας
07-Ιουλ 08:08
«Όχι» ΝΔ στις πρόωρες εκλογές
07-Ιουλ 17:52
Στη Βουλή η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους
07-Ιουλ 08:26
Ραντεβού Μπακογιάννη-Νίμιτς για την ονομασία
07-Ιουλ 07:22
«Δεν θα υπάρξει περικοπή ενισχύσεων»
**
Έργα αναβάθμισης στον ΟΣΕ
Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό στη Βουλγαρία
Ένας νεκρός στις ταυροδρομίες της Παμπλόνα
Κάμερες και τράπεζα DNA κατά της εγκληματικότητας
Παραμένουν υπό κράτηση τα στελέχη της Rio Tinto
Ανασύρθηκαν πτώματα από το αεροσκάφος της Yemenia
Επίφοβη ηρεμία στο Ουρουμτσί
Ανοικτός ο Μιτσελέτι σε νέες συζητήσεις με τον Αρίας
Σκέψεις Μπράουν για περιορισμό του πυρηνικού οπλοστασίου
Στα ύψη η αμόλυβδη
**
Έξαρση των πυρκαγιών λόγω κλιματικής αλλαγής
Φεστιβάλ Βιβλίου Αλεξανδρούπολης
Έργα αναβάθμισης στον ΟΣΕ
Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό στη Βουλγαρία
Ένας νεκρός στις ταυροδρομίες της Παμπλόνα
Κάμερες και τράπεζα DNA κατά της εγκληματικότητας
Παραμένουν υπό κράτηση τα στελέχη της Rio Tinto
Ανασύρθηκαν πτώματα από το αεροσκάφος της Yemenia
&&
Μικρά και Περίεργα
Οι χωρισμένοι άντρες πλουσιότεροι αλλά και γκρινιάρηδες
Καταδίκη για συμμετοχή σε «ανήθικο» πάρτι
Δωρεές από θαυμαστές του Τζάκσον για τα έξοδα της τελετής
&& ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓια δεξί μπακ κινείται ο Παναθηναϊκός
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓκαλέτι… τετραετίας
ΣΤΙΒΟΣΓιορτή αστέρων στα Τσικλητήρια 2009
&*ΥΓΕΙΑ :
Νέοι θάνατοι από γρίπη Α
Αισιόδοξο μήνυμα από τον ΠΟΥ
Ακυρώθηκε το φράγμα Ιλισού
Διεθνές συμπόσιο για τα εύκαμπτα οργανικά ηλεκτρονικά
Κοντά στα 100.000 τα κρούσματα παγκοσμίως
«Ανένδοτος» κατά του καπνίσματος στην Αυστραλία
Κοντά στα 90.000 τα κρούσματα παγκοσμίως
Σύνδεση ηλιακής ενέργειας από τη Σαχάρα
Τελευταίος ο Καναδάς στην προστασία του περιβάλλοντος

Με μια ματιά..
Αύξηση των θανάτων από το αλκοόλ
Στροφή στην χρήση αιολικών μηχανών στην Ολλανδία
Οι νυχτερινές βάρδιες προκαλούν βλάβες στην υγεία
Η κρίση χτυπά την έρευνα κατά του Aids


Σχετικά Links
Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας
Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας
Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ :
«Μήλον της έριδος» η πτώση μετεωρίτη
Η κρίση χτυπά την έρευνα κατά του Aids
Προσπάθεια χαρτογράφησης της Σελήνης
Αποδείξεις για ύπαρξη νερού στον Άρη
Ανεβλήθη η εκτόξευση του Endeavour
Αναβλήθηκε η εκτόξευση του Endeavour
Γερμανικά σχέδια για αποστολή στη Σελήνη
Προσδέθηκε στον ISS το Σογιούζ
Παρουσιάστηκαν οι έξι νέοι αστροναύτες της ESA
Επανεξέταση του προγράμματος «Αστερισμός της ΝΑΣΑ»

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ :;
Η κλήρωση της Ευρωλίγκας
http://go.sync.gr/cuCqNL1F .-
&* Πηγές με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες "χάρισε" η φύση στην Ελλάδα
http://go.sync.gr/5hehCGi2 .-
** Ινδία: 65 νεκροί από νοθευμένο αλκοόλ
http://go.sync.gr/jppCy2xd .-
** Καλλιτέχνης φύτεψε αυτί στο χέρι του!
http://go.sync.gr/0iWUgAed .-
**Αντισεισμικός «μανδύας»
http://go.sync.gr/HxGi1ChC .-
**Η Σήμερα, έμαθα ότι στην εργασία μας μετά την γενική συνέλευση συνέβη ένα συμβάν με συνάδερφο.
http://go.sync.gr/Pw4YfuUn

ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε τη μεγαλύτερη «ροζ» εγκληματική οργάνωση http://go.sync.gr/s2haTrgG .-
**Ανέκδοτα και άλλα στο EREPLAKA http://go.sync.gr/O4UHFp .-
**επι-δεξιος (ψάλτης): Αμαζόνες
Πηγή: beneas13.blogspot.com………http://beneas13.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html ,-

~* Κλήρωση Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-2010 .-

~ ** Ειδήσεις- Αθλητικά …
· Η ζωή ξεκινά στα 18!
· Η επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο
· Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
· Όλη η αθλητική κίνηση της ημέρας
· Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς περιοδεύει στην Ελλάδα
· Ο Πολ Γουέλερ στο θέατρο Βράχων
· H άγνωστη πλευρά της Μαριόν Κοτιγιάρ
Σχόλια περί συνεργασίας των μεγάλων κομμάτων
Συνάντηση Καραμανλή - Μπακογιάννη στο Μαξίμου
Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Επεκτείνεται το Μετρό στη Θεσσαλονίκη
Στάση αναμονής στην Παιανία
Παρουσιάστηκε ο Μίρκο Σαβίνι-Πάει για ρεκόρ διαρκείας
Ουρές για Μπόκα-Ανακοίνωσε Φλάβιο
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο στο SPORT 24
Ο Τσίλντρες εξαντλεί τις μέρες
Σκληρή δουλεία με ασκήσεις τακτικής
Tour de France: Νίκη του Feillu
Μάικλ Τζάκσον Μπείτε στην ειδική σελίδα του MSN.gr, αφιερωμένη στον μεγάλο καλλιτέχνη.
O Μπενζεμά στη Ρεάλ .. Δείτε εικόνες από την παρουσίαση του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Ποιο είναι το στiλ ζωής σας;
Η Μαρία Λουίζα Βούρου σε διαπραγματεύσεις
"Είπα ψέματα ότι με κακοποιούσε ο Μάικλ Τζάκσον"
Εικόνες από την επιστροφή του Παναθηναϊκού .-

Εικόνες από την παρουσίαση του Καρίμ Μπενζεμά
Εκόνες από την προετοιμασία του Άρη (9/7)
Εικόνες από την παρουσίαση του Γκλεν Τζόνσον στην Λίβερπουλ
Εικόνες από τις εκλογές της Super League
Γκαλέτι και Λεντέσμα στα γραφεία του Ολυμπιακού
Εικόνες από την επιστροφή του Παναθηναϊκού
Η προετοιμασία του Άρη στο Καρπενήσι
Εικόνες από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Ολλανδία
Εικόνες από την προετοιμασία του ΠΑΟ στην Ελβετία
Ο Γκαλέτι στα γραφεία του Ολυμπιακού

&* ~*Αξιότιμε Κύριε Σκούλικα Σταμάτη,
Ένα θερμό καλωσόρισμα από την εταιρία agp surgical + medical και προσωπικά από εμένα. Ευελπιστώ το συγκεκριμένο ενημερωτικό E-mail θα γίνει αφορμή για γόνιμη σκέψη.
Οι ανάγκες της σύγχρονης ζωής απαιτούν πολύωρη, καθιστική εργασία. Πολύ συχνά όμως, μετά το πέρας της ημέρας, αισθανόμαστε πονοκέφαλο, πόνο στη μέση ή στον αυχένα, μούδιασμα στα κάτω άκρα ή προβλήματα που αφορούν τη γενετική και σεξουαλική σας υγεία. Έχετε αναρωτηθεί γιατί γίνεται αυτό;
Τι γνωρίζετε για τις Καθιστικές Διαταραχές (SD = Sitting Disorders), και τι ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού επηρεάζει, στην εποχή μας;
Γιατί το Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου;
Για όλα τα παραπάνω ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας http://www.agp-sm.gr/ και τα σχετικά links.
Τι σας προτείνουμε; Τα κορυφαία εργονομικά συστήματα καθισμάτων και γραφείων Salli Systems.
Οφέλη στην υγεία μας από τα Salli Systems:
· Εξάλειψη Μυοσκελετικών Διαταραχών (όταν βρίσκονται σε αρχικό στάδιο), πόνοι μέσης και αυχένα.
· Καλύτερη αναπνευστική λειτουργία και οξυγόνωση του εγκεφάλου, παύουν οι πονοκέφαλοι.
· Σωστή κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα.
· Λόγω του χάσματος στο διάσελο, δεν ασκείται πίεση στη γεννητική περιοχή.Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη γεννετική και σεξουαλική υγεία.
· Μείωση κινδύνου καταπόνισης των αρθρώσεων.
· Εξάλειψη μεταβολικών διαταραχών.
Οφέλη στην εργασία:
· Αύξηση της παραγωγικότητας
· Μείωση της δυσφορίας και της κόπωσης
· Τέλεια κίνηση στο χώρο
· Πληθώρα επιλογών σε καθίσματα, γραφεία και αξεσουάρ για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη.
Και καθώς μία εικόνα ισούται με χίλλιες λέξεις, η Salli Saddle Chair τώρα και στο You Tube:
1) Η Salli στην εργασία:
http://www.youtube.com/watch?v=ySsoYF0LitE
http://www.youtube.com/watch?v=kiztId7WKCM
2) Το διμερές Salli κάθισμα με διάσελο:
http://www.salli.com/www/index.php?id=126
3) Η Salli κάνει αίσθηση σε όλο τον κόσμο!!!
Δείτε τη Salli στο κανάλι NBC μετά από το διαφημιστικό spot:
http://www.tonightshowwithconanobrien.com/video/clips/andyll-try-it-062409/1129685/
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Salli, τις έρευνες και τη χρήση τους μπορείτε να βρείτε στο site μας http://www.agp-sm.gr/ ή στο http://www.salli.com/
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Με εκτίμηση,
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Γ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Διευθυντής
agp surgical + medical
You're receiving this Newsletter because you have subscribed to the Newsletter Service at http://www.agp-sm.gr/.To unsubscribe please click here.
E-mail: stamoskal@windowslive.com
** hi5 Μήνυμα από το χρήστη Rania PechaΓεια σου Stamoskal,Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Rania Pecha. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5 .-
** hi5 Αίτημα για νέο Φίλο από το χρήστη Snezhanka GeorgievaΓεια σου Stamoskal,Θα ήθελα να σε προσθέσω στο hi5 δίκτυο φίλων μου. Θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι είμαστε φίλοι και ότι θα έρθουμε σε επαφή με περισσότερα άτομα. Σε παρακαλώ να αποδεχθείς ή να απορρίψεις το αίτημά μου χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Web hi5:Αποδοχή φίλου»Σε ευχαριστώ,Snezhanka
&19.066 ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ TO SOLD OUT KAI THN EΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ http://go.sync.gr/Jg70Q1jI , ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ http://go.sync.gr/Jg70Q1jI .- * Αξίζει να το διαβάσετε και να το διαδώσετε. Το Ιδρυμα Τζόρτζ Σόρος http://go.sync.gr/EBQI9ayJ .- Τι εγινε με το Καφενειο; http://go.sync.gr/8Suqomhn .-
*Τι εγινε με το Καφενειο; http://go.sync.gr/8Suqomhn .- * Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κίνα ,- Δυτική Μακεδονία: Οι "Άλπεις" της Ελλάδας.-

&* *8Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009
Για δείτε τι θα γίνει το 2012...σύμφωνα με το HOLLYWOOD .-
Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009
H "σφραγίδα" της "ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ
Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.-
Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
TIME OUT : ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΒΙΟ...

&* Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
. Είδα το video από το χαμομηλάκι και αφήνω το ίδιο σχόλιο που άφησα και εκεί."το τραγούδι (μουσική και στίχοι) είναι εκπληκτικό. Πιο εκπληκτική ακόμα είναι η ιστορία των πρωταγωνιστών του video, του Dick και του Rick Hoyt πατέρα και γιου. Η Άσπα είχε κάνει μια ανάρτηση παλιότερα για αυτούς του 2 δύο ήρωες της ζωής και την ιστορία τους. Για όσους δεν τη γνωρίζουν αξίζει να τη διαβάσετε και να εμπνευστείτε":http://aspaonline.blogspot.com/2008/06/blog-post_19.html TIME OUT : ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΒΙΟ...

****Παραλήρημα επιθετικής προπαγάνδας απειλών και προκλήσεων από τον ψευτομουφτήτης Κομοτηνής και τον Τούρκο Πρόξενο«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης συνεχίζουν την παράδοση "40 θυσιών" (γιορτή των 40 ημερών από την είσοδο της Άνοιξης) που διαρκεί εδώ και αιώνες», έτσι τιτλοφορεί το trtgreek την πρόσφατη γιορτή που έγινε στις πλαγιές της Ροδόπης, στη Χλόη, στην οποία φυσικά ήταν παρόν ο Τούρκος……
**Έχει τελικά πλάκα όλο αυτό το κακό συναπάντημα που αυτοαποκαλείται showbiz. Διάφορες κυριούλες με τα ούλα τους ή με τα ούλα τους αποκεκαλυμμένα το παίζουν τιμητές των πάντων και βαθυστόχαστες αναλύτριες της καρπαζιάς.Φυσικά η αντοχή τους στον χρόνο είναι θέμα συγκυριών αλλά και πχ καλών επιλογών γάμου με γνωστούς και καταξιωμένους κυρίους πχ εφοπλιστές, αοιδούς , ηθοποιούς κλπ «από ξαφνικό…..
** Η απεργία έχει νόημα όταν απέναντί σου έχεις έναν «εχθρό» και ένα αίτημα. Η χτεσινή απεργία της ΕΣΗΕΑ ήταν άνευ περιεχομένου και μία ακόμη απόδειξη ότι το επαγγελματικό σωματείο των δημοσιογράφων δεν είναι πλέον αυτό που ήταν κάποτε. Θα μπορούσαμε να έχουμε απεργήσει για την διανομή της κρατικής διαφήμισης και τη διαφάνεια. Για τα φαινόμενα αυτοχειρίας, όπως αυτά εκφράζονται με «αποκλειστικά………
**Ο κ. Δούκας αφήνει σαφείς αιχμές σε όσους υποστηρίζουν τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια, στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση του Βατοπαιδίου...Δέν μπήκα στην πολιτική εγώ ,΄οπως άλλοι, να βολέψουν παιδιά κλπ και να κάνουν μπίζνες, ....«Δεν μου κάνει κανείς χατίρι με το να είμαι στο ψηφοδέλτιο, ... δέν έχω διορίσει εγώ κανένα, ούτε απο σόοι, κουμπάρους……..
**Οι κυβερνητικές τροπολογίες ανοίγουν τον δρόμο για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστρατήγηση του Συντάγματος. Και τούτο διότι προβλέπουν ότι στα αιτήματα έκδοσης υπόπτων που υποβάλλουν οι ΗΠΑ, αν δημιουργούνται εμπόδια στην έκδοση λόγω κάποιων συνταγματικών αρχών ή αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων, τα εμπόδια αυτά θα μπορούν να ξεπερνιούνται μέσα από διαβουλεύσεις που θα γίνονται…..
**Μία ξεχωριστή εκδήλωση που ξεκίνησε πέρυσι φιλοδοξεί φέτος να γίνει θεσμός. Ο κολυμβητικός διάπλους Πούντας Πάρου - Λιμανιού Αντιπάρου θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου. Φέτος συνδιοργανώνει μαζί με το Ναυτικό Όμιλο και η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), καθώς και η Νομαρχία Κυκλάδων. Ως χορηγός συμμετέχει ο Δήμος Πάρου. Ασφαλώς συμμετέχει και η Κοινότητα Αντιπάρου, ……..
**Χρόνια τώρα μέσα στο μυαλό μου στριφογύριζε η ιδέα να δημιουργήσω ένα blog, για να κάνω γνωστό το πρόβλημα μου.Δεν θα μείνω όμως μόνο εκεί. Η αγάπη που με διακατέχει σαν άνθρωπο με σπρώχνει να προχωρήσω ακόμα πιο πέρα.Να βοηθήσω με... την σωστή ενημέρωση.Είμαι μια γυναίκα που παλεύει!Από εσάς θα ήθελα την συνεργασία σας, για να γίνει μόνιμη η ανάρτηση του κειμένου μου, στη δική σας……..
**Εσείς ψευτόμαγκες που σας "αφύπνισαν" τα βάσανα του κόσμου και δεν αντέχετε την αδικία που επικρατεί, κάντε και λίγο κράτει...Απειλείται ό,τι αναπνέει, δεν μπορείτε να κρύψετε την ανυπομονησία σας να χύσετε φρέσκο αίμα και αυτό τον οχετό τον μασκαρεύετε πίσω από ρήσεις του Τσε Γκεβάρα.Αυτός όμως δεν... παραμόνεψε κανέναν κρυμμένος στις σκιές, δεν εκτέλεσε εν ψυχρώ ανυποψίαστους ανθρώπους. Αυτός…….
**Πυθαγόρειο Σάμου - Αγαθονήσι σε περίπου μία ώρα με το «Νήσος Κάλυμνος». Μαζί μας αποβιβάζονται ένας μόνιμος υπαξιωματικός και δυο-τρεις φαντάροι, που υπηρετούν στο υπερσύγχρονο φυλάκιο πάνω στο Κάστρο. Κατασκευάστηκε πρόσφατα στην κορυφή της ανατολικής πλευράς του νησιού για την επόπτευση της θαλάσσιας περιοχής μέχρι τα απέναντι τουρκικά παράλια, την αρχαία Μίλητο, όπου εκβάλλει ο Μαίανδρος…..
**Αργά η γρήγορα θα εμφανιζόταν.Ήταν ζήτημα χρόνου.Τα συμπτώματα ήταν εδώ και καιρό ορατά.Το παράξενο δεν είναι η εμφάνιση αυτής της δολοφονικής οργάνωσης, που θέλει να ονομάζεται «επαναστατική». Το παράξενο είναι πού όλοι έχουν μείνει… έκπληκτοι, λες και δεν το περίμεναν.Ανάλογα την... αποσύνθεση που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που έχει κάνει πρώιμα την εμφάνισή του είναι -κατά την …….
** Mια νέα περίπτωση βιασμού ήρθε σήμερα να αναστατώσει το Ηράκλειο. Ένας 25χρονος Ηρακλειώτης χρήστης ναρκωτικών κατηγορείται ότι αποπλάνησε με τη μέθοδο της φιλίας ,μια 22χρονη κοπέλα η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες...Η νεαρή ενω βρισκόταν το βράδυ με την παρέα της στην οδόΔαιδάλου ,πείστηκε να ακολουθήσει τον άνδρα για να διασκεδάσουν. Αυτός όμως ,έβαζε σε εφαρμογή το αρρωστημένο του…..
**Θεριακλήδες όλης της Ελλάδος ,ενωθείτε.. Στις 1 του Ιούλη δέν θα ξανακαπνίσετε. Φωνάζουν οι καταστηματάρχες και λένε ότι όλα γίνονται ανοργάνωτα.Κάποιος μάλιστα...καταστηματάρχης είπε οτι το 30% του χώρου πρέπει να κλείνεται απο πάνω μέχρι κάτω, να μήν έχει πόρτα και επαφή με το άλλο τμήμα του μαγαζιού γίνεται; όχι δέν γίνεται. Βέβαια ο Αβραμόπουλος θεωρεί (το είπε στον Παπαδάκη) μεγάλη ……
**Συνελήφθη στη Γερμανία ο Μιχάλης Χριστοφοράκος... Περισσότερα σε λίγο….Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος συνελήφθη χθες, στις 6:40 το απόγευμα (ώρα Γερμανίας), σε σπίτι που διέμενε το τελευταίο διάστημα στο Μόναχο και το οποίο φέρεται να είναι δικό του. Ο γερμανός εισαγγελέας ενημέρωσε άμεσα τις ελληνικές Αρχές...
**Βέεεβαια! Το είπε χτες το βράδυ από το παράθυρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALTER, όταν του ζήτησε ο Χατζηνικολάου να σχολιάσει την πολυσέλιδη αιμοσταγή προκήρυξη της “Σέχτας Επαναστατών”. Όσοι δεν τον ακούσατε, χάσατε! Κι όσοι είχατε την ατυχία να διαρρήξετε τα ιμάτιά σας καθώς τον ακούγατε, τώρα δε θα ’χετε καμία αμφιβολία ότι ο συνάνθρωπός μας αυτός, που ό,τι θυμάται χαίρεται,..-
**Σίγουρα έχεις κάθε λόγο να νοιώθεις ικανοποιημένος από το έργο σου.Κράτησες τον «αντρίκιο» λόγο σου.Σε προηγούμενη προκήρυξη έγραφες:Τώρα ο κάθε απρόσωπος μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να ναι στραμμένη πάνω του.Ένας αθώος, ένας... πατέρας, ένας απλός εργαζόμενος που είχε ……
**Στην αγγλική εφημερίδα Guardian, γίνεται ψηφοφορία για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο σας καλεί να επισκεφθείτε την σελίδα στη διεύθυνση http://www.guardian.co.uk/culture/poll/2009/jun/24/elgin-marbles και να ψηφίσετε «yes», υπέρ της επιστροφής δηλαδή των μαρμάρων.Βομβαρδίστε τους...Η ψηφοφορία κλείνει σε τέσσερις ημέρες σπεύσατε! ….
**Τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας κ. Παπαθανασίου μπορεί να χαρακτηριστούν ήπια. Το βασικό τους πρόβλημα δεν είναι ο «αντιλαϊκός» χαρακτήρας τους, που επικαλούνται τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά το ότι δεν δίνουν λύσεις.Η κυβέρνηση εξακολουθεί να στερείται ολοκληρωμένης οικονομικής πολιτικής.Λίγα πράγματαΠολύ σωστή η... απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει τέλη κυκλοφορίας ….
**Εκ φύσεως είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής φορολογία. Αλλά από τη στιγμή που θα πρέπει να υπάρχουν φόροι, δεν είναι «άδικο» να φορολογηθούν όσοι διαθέτουν σκάφη, πολυτελή αυτοκίνητα ή μιλούν με τις ώρες στα κινητά. Το ερώτημα, πάντως, είναι αν τα μέτρα αυτά μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Λίγοι έχουν προσέξει, για παράδειγμα, ότι η χώρα θα δανειστεί από το 2009 για το 2010...Η αλήθεια είναι ότι …..
**Δηλαδή τι μας λέει δικηγόρος του Χριστοφοράκου , ότι ο πελάτης του είναι ένοχος αλλά εγώ σαν γάτος δικηγόρος θα τον απαλάξω γιατί αυτό που μας λέει είναι ότι ο Χριστοφοράκος είχε λαδώσει περισσοτερους απο τους μισούς εθνοπατέρες άρα παραδέχεται την ενοχή του μένει να δούμε αποδειξεις και ονόματα...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.-
** Λοιπόν κυρά Ντόρα.! Επειδή απαξιώ να απευθυνθώ σε σένα, θα πω μόνο δυο κουβέντες στους φίλους επισκέπτες του gianniotis blog. Ο ΥΠ.ΕΞ. των Σκοπίων κ. Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00...εχθές Σάββατοστο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος της κυβέρνησης της πΓΔΜ, το οποίο έφερε τα διακριτικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας". Το ίδιο αυτό λοιπόν αεροσκάφος απογειώθηκε…
* *Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 18:00 το Σάββατο, σε ηλικία 87 ετών, ο ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου. Ο πιο διάσημος "κακός" του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλευόταν στο Τζάνειο...Η υγεία του ηθοποιού είχε κλονιστεί έντονα έπειτα από διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Την Πρωτομαγιά, ο Σ. Καλογήρου εισήλθε στο "Λαϊκό", όπου οι γιατροί διέγνωσαν….**Δημιουργεί πραγματικά θλίψη το γεγονός να βλέπεις μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελαφονήσου Λακωνίας παρατημένη στο έλεος του Θεού. Το video που ακολουθεί τραβήχτηκε πρίν από μία εβδομάδα...σε μία όαση την οποία την έχουν μετατρέψει οι κάτοικοι αλλά και η αδιαφορία των αρχών της περιοχής σε σκουπιδότοπο. Σε μία περιοχή που τονίζουμε ότι περιλαμβάνεται στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων .-

**


O ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΠΑΠΠΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ! [ 1911- 1987 } ,π. Ιωάννησ Παν. Παπανικολάου , 70 χρόνια Ιερέας , μετά την χειροτονία του .- Γεννήθηκε το 1911στο Αρφαρά - Μεσσηνίας , Απεφοίτησε με άριστα από το Διδασκαλείο Τριπόλεως το 1932 και το ίδιο έτος διορίστηκε στο Δημοτικό Σχολειό του Σταματινού των Αρφαρών . Τι 1933 έκανε τον γάμο του με την Ελένη Βασ. Πετροπούλου και το 1935 μετετέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο των Αρφαρών .- Το 1937 ανέλαβε καθήκοντα του Κατηχητικού των Αρφαρών κ.λ.π. - Τον Ιούνιο του 1939 σε ηίκία 28 ετών χειροτωνήθηκε ιερέας στην ενορία των Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών .- Το 1954 απεφοίτησε από το Ανώτερο Εκκλησιαστικό Φροντιστήριο με άριστα .- Στις 24 Ιουλίου του 1987 εξεδήμησεν εις Κύριον και η αγνή ψυχή του φωσφορίζει στους πάνφωτους ουρανούς της βασιλείας του Θεού .- Τέλος απέκτισε έξι 6 παιδιά , τους Παναγιώτη, Βασίλη (Λάκη) , Γιώργο , Σταύρο , , Μαρία και τον Ελευθέριο (Λευτέρη) .-
~* Ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κων. Νιάρχος - ΠΑΠΑ- ΓΙΩΡΓΗΣ Ή ΠΑΠΑ- ΝΙΑΡΧΟΣ , Ο Μακροβιότερος , διατελέσας ιερέας σε όλη την Ελλάδα ... Απέκτισε έξι (6) τέκνα τα : Ελένη , Κούλα , Κωνσταντίνο , Παναγιώτη , Μαρία και Δημήτρη .- Τα περισσότερο χρόνια της ιερωσύνης του τα πέρασε στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης του Πηδήματος Αρφαρών .-Την θητεία του ιερέα έκλεισε το 2006 σε μεγάλη ηλικία ασκόντας τα καθήκοντά του στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών , όταν και εξεδήμησεν εις Κύριον .-

Δεν υπάρχουν σχόλια: