ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ΄ όσα μας γράφουν*

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ : http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html :ΑΡΦΑΡΑ!!!!!!!


Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Απονομή Βραβείων Best Post Awards '09 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητό hamomilaki,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι το post με τίτλο
"Το Τείχος των Ανθρώπων" που δημοσιεύτηκε στο blog σου "Το Χαμομηλάκι" με ημερομηνία 09/11/2009 βρίσκεται ανάμεσα στα 3 πρώτα της κατηγορίας Πολιτισμός, που ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Best Post Awards '09Η παρουσίαση και βράβευση των 3 πρώτων posts σε κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010, στις 20:00 στο Nixon, Αγησιλάου 61Β Κεραμικός, σε μια εκδήλωση με την ευγενική υποστήριξη της LG, με πολλή αγωνία και εκπλήξεις για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και τη βράβευση των νικητών. Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείς στην εκδήλώση για να παραλάβεις το βραβείο σου. Παρακαλούμε στείλε μας με e-mail τα τηλέφωνα επικοινωνίας σου καθώς και το ονοματεπωνυμο σου και ενημέρωσε μας σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία σου την ημέρα της εκδήλωσης!Συγχαρητήρια και σε περιμένουμε στην τελετή απονομής των Best Post Awards '09 για να γνωριστούμε από κοντά αλλά και για να διασκεδάσουμε όλοι εμείς και εσείς που συμμετείχατε και στηρίξατε τον θεσμό!Με εκτίμηση,Η ομάδα του Best Post Awards .- ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ http://snsarfara.blogpot.com , http://twitter.com/stamos1 .-

http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .-

http://snsarfara.blogspot.com/ , ΣΤΑΜΟΣ-ARFARA-ΕΛΛΆΔΑ .-

http://www.facebook.com/l/2e831? flaturl.com/2MinesDorean -------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1296899150078&mid=1be5995G3dd6e022Gef707fG0 .-


· Αϊτή: Τραγωδία - Aϊτή: Τραγωδία

· Εξακολούθηση Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ '

· Έκκληση για βοήθεια σε μωρό με σπάνια ασθένεια
Αϊτή: Τραγωδία - Aϊτή: Τραγωδία
Posted: 17 Jan 2010 02:52 AM PST


Αϊτή: Το ομόσπονδο κράτος του Πόνου
Aϊτή: Η Γη του Πόνου

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Εξακολούθηση Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ '
Posted: 17 Jan 2010 02:00 PM PST
Ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων

Ένας 67χρονος τυφλός έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας, Καθώς φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Ο 67χρονος συνελήφθη από άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ 'εξακολούθηση.
Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει πληροφορίες για τον τυφλό άνδρα, ο οποίος προέβαινε στις πράξεις αυτές, σε παιδιά 11-16 ετών.
Έτσι, έκαναν έρευνα στο ισόγειο που διέμενε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εντόπισαν συνολικά 8 ανηλίκους.
Οι ανήλικοι κατά την προανάκριση αποκάλυψαν ότι ο συλληφθείς τους ανάγκαζε να παρακολουθούν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, δίνοντάς τους χρηματικά ποσά.
Ένας από τους ανήλικους, όμως, κατήγγειλε, το βράδυ της Παρασκευής, ότι ο 67χρονος τον χτύπησε με μια καρέκλα στο στήθος για να τον διώξει από το σπίτι του, ενώ άλλος ανήλικος κατήγγειλε ότι τον εξανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις και τον προέτρεψε μετά να μεταβεί σε κοντινή πλατεία, ώστε να προσκαλέσει και άλλους ανήλικους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και πάλι για ασέλγεια σε περιοχή της νότιας Ελλάδας.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα παιδιά τον βοηθούσαν με τις δουλειές του σπιτιού και έδινε κάποια χρήματα σε αυτά και τις οικογένειές τους, ενώ όσον αφορά στο πορνό υλικό, υποστήριξε πως το «κατέβαζαν» τα παιδιά από το διαδίκτυο, χωρίς, ωστόσο, αυτό να εξηγεί την παρουσία των dvd με πορνό περιεχόμενο στην οικία του.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96027&cid=4

Έκκληση για βοήθεια σε μωρό με σπάνια ασθένεια
Posted: 16 Jan 2010 10:24 PM PST
Πάσχει από «σκληροκερατοειδή άμφω (και στα δύο μάτια)» και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση

Έκκληση για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας ενός βρέφους μόλις τριών μηνών από τον Λαγκαδά, που γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα όρασης και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένη κλινική του εξωτερικού, απευθύνει η έπαρχος Λαγκαδά και τοπικοί φορείς.
Η μικρή Μαρία Κ. πάσχει από «σκληροκερατοειδή άμφω (και στα δύο μάτια)» και πρέπει άμεσα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, την οποία δεν αναλαμβάνει κανένα ιατρικό κέντρο της Ελλάδας. Η επέμβαση πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένη κλινική του Λονδίνου, αλλά η οικογένεια της αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα.
Η υπόθεση της μικρής Μαρίας έγινε ευρύτερα γνωστή και με τη βοήθεια της επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλατζή και άγγιξε εκατοντάδες μέχρι τώρα οικογένειες, που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναλάβει τη νομική και ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας, καθώς ο χρόνος της αποθεραπείας του παιδιού μετεγχειρητικά θα είναι μακρύς.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, αύριο θα παραδοθεί χρηματική επιταγή από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων Γεώργιο Ηλιάδη, στους γονείς του βρέφους, στο χώρο του επαρχείου Λαγκαδά, παρουσία της επάρχου.
Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στις άλλες προσφορές, ώστε να καταφέρει η οικογένεια να μεταβεί στο Λονδίνο, προκειμένου να αποκατασταθεί η όραση της μικρής Μαρίας.
Έθνος

** Η giwta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "http://www.facebook.com/l/5d983;Miss24.gr Το πρώτο blog μόνο ... για Γυναίκες ". Η giwta λέει, 24 Ωρες ... ΓΥΝΑΙΚΑ Διαδωστε το και αν εχετε επαγγελματικη γυναικεια ασχιλια και θελετα να την προβαλετε ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail ΚΑΛΕΣΤΕ ολες τις ΦΙΛΕΣ σασ. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=182455940002&mid=1bd68ddG3dd6e022Geed29eG6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

**

** ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ... ..!!!


ς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Βασίλης Κωστούλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
--------------------
Θέμα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ http://www.facebook.com/l/7f6c3;www.panagiaxiniada.gr/assets/multimedia/teliko3.wmv
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
ΞΥΝΙΑΔΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Τ.Κ. 35010 - ΤΗΛ. 2232051203
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1331179923037&mid=1be0f3eG56358b7cG164e453G0 .- **

"ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !! "Σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (mailto:notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010 11:49:13 μμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Βασίλης Κωστούλας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

--------------------
Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.


_____Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!


_____Όταν Μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,

_____Όταν Προ τινων ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",


_____Όταν Η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν .... .... όταν όταν ... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.


______Ὀταν Πάλιν η Κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο Καλλικράτης με το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί τρία δέκα (13) κρατίδια, με ισάριθμους μικρούς πρωθυπουργούς, όπως ελέχθη, τότε ο κίνδυνος απώλειας ελληνικών εδαφών ευρίσκεται "επί θύραις" με πρώτη απώλεια την Θράκη.


____Όταν Δημοσιογράφοι του μεγέθους Πρετεντέρη από τη στήλη τους υπερασπίζωνται την κα Δραγώνα και προβάλλουν το "υπέροχο" έργο της,


_____Όταν, Γενικώτερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζωνται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Αννάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! "Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!"


_____Πρώτιστα Όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!


_____Στη Ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζωνται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!


______Το Επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!


_____Έλληνες Και συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας! Το αίμα των Ηρώων της Ελευθερίας μας επιβάλλει να αναλάβουμε ενεργό δράση, έντιμα, νόμιμα και ειρηνικά! Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα. Λάβετε τα μέτρα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες Σας. Δεν μας χρειάζεται ψωμί, αν δεν έχουμε την ελευθερία μας! "Ελευθερία ή θάνατος" έλεγαν κάποτε κάποιοι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας! Τώρα μας ετοιμάζουν την πνευματική υποδούλωση! Η παγκοσμιοποίηση τη λένε στα ξένα! Παγκοσμιοποίηση την ονομάζουν στα Ελληνικά! Σας ερωτώ:

Αυτοί οι Ά-εθνοι, οι Ά-θεοι καί οι Α-πάτριδες θα καθορίσουν τις τύχες μας?


+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος]

Αἰγιον, 13 Ιανουαρίου 2010
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=292983305827&mid=1bd8307G56358b7cG1646c24G0
Η Αντιπροσωπεία Ευρωπαίων κοινοβουλευτικών σε ζωντανή σύνδεση από τοΚάϊρο (Δείτε το σε επανάληψη)http://anemos5.blogspot.com/2010/01/blog-post_6755.html

** Γειά σου stamos1-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο amazona1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Αν σ'ενδιαφέρει θα σου γράψω ένα σύνδεσμο για ΔΩΡΕΑΝ επισκεψιμότητα.http://trafficadbar.com/d...προώθησέ το σε όλους τους φίλους είναι απλή η διαδικασία και σου στέλνει 1000 επισκέψεις ανα 3 ημέρες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/amazona1/ .-

** Ο θεόδωρος έγινε θαυμαστής της σελίδας FASTBOOK (Δωρεάν Ταινίες-Περιοδικά-Δορυφορικά κανάλια στον Υπολογιστή.!) Στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FFASTBOOK-%2F246188388662&mid=1bd6f70G56358b7cG1645357G4c&bcode=wiwGF Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Νίκος Κατσέλης άλλαξε το όνομα της ομάδας Kabarnos Πάνος ByzMusic σε Kabarnos Νικόδημος ByzMusic. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=39659728851&mid=1bd96fdG3dd6e022Geefe99G40 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Νίκος Κατσέλης άλλαξε το όνομα της ομάδας Kabarnos Νικόδημος ByzMusic σε Kabarnos Νικόδημος Βυζαντινή Μουσική. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=39659728851&mid=1bd973fG3dd6e022Geefeb7G40 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

Skorpideas ** Ο «Φώτης έστειλε μήνυμα στα μέλη του club Skorpideas Φώτης Fun. -------------------- Θέμα: Allo ena kainourgio ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ''Καθρέφτης''Polu KAPSOURA !!!!! http://www.facebook.com/l/5d983;www.youtube.com/watch?v=OQueaH3A2W8 Elpizw na sas aresei !!!!!-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1343720792525&mid=1bd9accG3dd6e022Gef00e7G0 .-

** Η Diana έγινε θαυμαστής της σελίδας ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιεσαι δεν γινεσαι! στο και σας προτείνει να γίνετε και εσείς Facebook. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FELLENAS-genniesai-den-ginesai%2F203953073952&mid=1bdcd58G56358b7cG164b76fG4c&bcode=ZwIyw Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Γεια σου Σταμάτιος
Η Sue Arnecat σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τη Sue για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Sue Arnecat
Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την Sue ως φίλη σας:
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1bdd5d4G3dd6e022Gef2731G2

~ ** Η Σιδέρη Χριστίνα έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ! -------------------- Θέμα: «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρ Σε αυτή τη διεύθυνση http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=mf&gid=233437202433#/topic.php?uid=233437202433&topic=12875, Έχει αναρτηθεί ολόκληρο το μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Σας ενημερώνουμε ότι έχει κατέβει από την Δημόσια Διαβούλευση, πράγμα που σημαίνει ότι την προσεχή εβδομάδα, θα κατατεθεί στη βουλή προς ψήφιση. Είναι σημαντικό να έχουμε σχόλια για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεδομένου ότι τα περισσότερα έχουν σβηστεί από τη διαβούλευση. Περιμένουμε τη συμμετοχή σας, δεν πρέπει να είναι ούτε μία λιγότερη, από τον αριθμό που συμμετέχουν στην ομάδα. Χριστίνα Σιδέρη -------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1322425709184&mid=1be1c31G3dd6e022Gef4882G0 .-

** Νεκταρία Καραντζή προτείνει προσθέτετε Peter Nevaco ως φίλο στο Facebook. Για να δείτε την πρόταση φιλίας και να ζητήσετε από τον Peter να γίνετε φίλοι, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1be5c36G3dd6e022Gef72ddG2f Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook___Βρείτε άτομα από το βιβλίο διευθύνσεών σας του Gmail, στο Facebook! Πηγαίνετε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

**
Γεια σας, Με την πρόσφατη τραγωδία στην Αϊτή, η SuperPoke! Επιτρέπονται ομάδα έχει έρθει μαζί για να αντλήσει κεφάλαια για τη στήριξη της παγκόσμιας efforts.We ανακούφιση Αϊτή έχεις κατέστησε εύκολο να συμβάλει στη στήριξη Αϊτή, μέσω νέων Αϊτή-θεματικά αντικείμενα και χρυσό κέρμα στο Pet Shop. Για κάθε αγορά χρυσό σημείο, θα δωρίσει το 100% των εσόδων στις προσπάθειες ανακούφισης του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού »στην Αϊτή!Παρακαλείσθε να ενωθούν μαζί μας στην υποστήριξη που δείχνουν προς το λαό της Αϊτής. Και μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε οικοτόπων σας με αυτά τα στοιχεία να δείχνουν την Αϊτή και τον υπόλοιπο κόσμο ότι οι καρδιές μας είναι μαζί τους. Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε, τον τρόπο ΕΠΠ! Η SuperPoke! Επιτρέπονται Teamhttp://www.info.slide.com/twzptgjrrmdkzvmckbpjskpbbgkcslzbgpgzsbsllbcmbh_pcqylyyjydlv.html Είστε αποστέλλονται αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί για αυτό μέσω της SuperPoke! Επιτρέπονται αίτηση. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη σε εσάς σύμφωνα με τους Όρους Υπηρεσίας και την Πολιτική Απορρήτου. Πηγαίνετε στο http://www.info.slide.com/rjnlsqwbbthprgtvpklwyplkkqpvycrkqlqrykycckvtkk_pcqylyyjydlv.html?emailaddr=snstam@gmail.com να διαγραφείτε.

** Ο Νικολάκης Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL ... LEZASSSSSSSSS τσιφτετέλια. Θέμα: ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ... SKORPIDEAS - LEZAS "ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,,,, ME Polu ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ... APOKLEISTIKA ΓΙΑ ERWTEYMENOUS ,,,,... STOIXOI SKORPIDEAS ... ΜΟΥΣΙΚΗ LEZAS http://www.facebook.com/video/video.php?v=1264568828778&ref=nf"Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1308282421804&mid=1be53c4G3dd6e022Gef6c1fG0 .-

** Ο Ιωάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Σύνδεσμος για το Δικαίωμα στην Επιλογή της Θεραπευτικής Αγωγής". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=256958941229&mid=1be4836G3dd6e022Gef62d9G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** Ο Ιωάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι». Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=235199718076&mid=1be4767G3dd6e022Gef6218G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

** [fireflyflash] MISERY ΤΕΤΑΡΤΗ Ράιχ
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 1:11:55 μμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Αθλιότητα έχει χτυπήσει Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ). 17% του πληθυσμού στην ΕΕ των 27 είναι σε κίνδυνο της φτώχειας. Αυτό σημαίνει ότι το εισόδημά τους μετά τις κοινωνικές μεταβιβάσεις είναι κάτω από το όριο της φτώχειας. Από το 2005, που βρίσκονται στο όριο κινδύνου φτώχειας στην ΕΕ των 27 έχει σχεδόν σταθερό, που θα κυμαίνεται μεταξύ 16% και 17%. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικό metals.The υψηλότερου κινδύνου-του-είναι τα ποσοστά φτώχειας βρίσκονται στη Λετονία (26%), Ρουμανία (23%), Βουλγαρία (21%), την Ελλάδα, την Ισπανία και τη Λιθουανία (όλες 20%), και το χαμηλότερο στην Τσεχική Δημοκρατία (9%), τις Κάτω Χώρες και η Σλοβακία (11%), η Δανία, η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Σλοβενία και η Σουηδία (όλες 12%). Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των products.It πρέπει να σημειωθεί ότι η κατά-του κινδύνου της φτώχειας είναι ένα σχετικό μέτρο της φτώχειας, και ότι το όριο της φτώχειας ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των κρατών σκλάβος. Η ετήσια εθνική είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο του ορίου φτώχειας καθορίζεται στο 60% του εθνικού διάμεσου εισοδήματος ανά ισοδύναμο ενήλικα. Το διάμεσο εισόδημα χωρίζει το σύνολο του πληθυσμού σε δύο ίσα μέρη. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Σε 20 από τα 27 μέλη σκλάβων, το παιδί είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο της φτώχειας, τα ποσοστά είναι υψηλότερα από ό, τι για το σύνολο του πληθυσμού. Ο-κατά του κινδύνου της φτώχειας για άτομα ηλικίας μέχρι 17 ετών είναι 20% στην ΕΕ27. Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Ρουμανία (33%), Βουλγαρία (26%), η Ιταλία, η Λετονία και η (οι δύο 25%), και τα χαμηλότερα στη Δανία (9%), τη Σλοβενία και τη Φινλανδία (δύο 12%). ΦΠΑ, γνωστός και ως πιάσε kleptocrat του, είναι μια φθίνουσα φόρο? οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ! Ηλικιωμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν επίσης μεγαλύτερο κίνδυνο φτώχειας από ό, τι το σύνολο του πληθυσμού. Ο-κατά του κινδύνου της φτώχειας για άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω είναι 19% στην ΕΕ27. Τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στη Λετονία (51%), Κύπρος (49%), Εσθονία (39%) και Βουλγαρία (34%), και τα χαμηλότερα στην Ουγγαρία (4%), Λουξεμβούργο (5%) και την Τσεχική Δημοκρατία ( 7%). Για να συντάξει μια ευρύτερη εικόνα του κοινωνικού αποκλεισμού στην τέταρτη Ράιχ, που βρίσκονται στο όριο του κινδύνου της φτώχειας, το οποίο είναι ένα σχετικό μέτρο, μπορεί να συμπληρωθεί από το ποσοστό υλικής στέρησης, το οποίο περιγράφει τον κοινωνικό αποκλεισμό στην πιο απόλυτη όροι. Το ποσοστό υλική στέρηση ορίζεται ως η αναγκαστικής έλλειψης των τριών τουλάχιστον εννέα αντικείμενα. 17% του πληθυσμού της ΕΕ27 στερείται ουσιαστικά σύμφωνα με τον ορισμό αυτό. Τα υψηλότερα επίπεδα καταγράφηκαν στη Βουλγαρία (51%), Ρουμανία (50%), Ουγγαρία (37%) και τη Λετονία (35%), και τα χαμηλότερα στο Λουξεμβούργο (4%), οι Κάτω Χώρες και τη Σουηδία (και τα δύο 5%). Κοιτάζοντας μερικά από τα επιμέρους στοιχεία καθορίζουν τις υλικές στερήσεις, φαίνεται ότι το 37% του πληθυσμού της ΕΕ των 27 δεν μπορούν να πληρώσουν ένα ετήσιο έναν εβδομάδα διακοπές μακριά από το σπίτι, το 10% δεν έχει την πολυτέλεια να κρατήσει σπίτι τους επαρκώς ζεστή, 9% δεν μπορούν να πληρώσουν ένα γεύμα με κρέας , κοτόπουλο ή ψάρι κάθε δεύτερη ημέρα, και το 9% δεν μπορούν να αντέξουν μια προσωπική car.Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για την απόσχιση του κράτους δύο έτη μετά την εν λόγω Eurokleptocrats notification.Vatmonger να αναγνωρίσει ότι η Τέταρτη Ράιχ ενισχύσεις για Τρίτου Κόσμου είναι μια εκδήλωση στη γενναιοδωρία του τέταρτου Ράιχ! Σε ποιον vatbuster Βασίλης Venitis απαντήσεις: Δεν είναι δική σας για να δώσει! Antivenitist Eurokleptocrats δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πονάει όταν μια φτωχή vatstruck Ελληνίδα μητέρα που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο και οι ζωοτροφές που τα παιδιά της μαθαίνει ότι τα χρήματα που καταβάλλει ο ΦΠΑ πάει να motherfucker κλεπτών cacodemon του Τρίτου Κόσμου! Χήρα του Αραφάτ κληρονομήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ? Ότι το τέταρτο Ράιχ ενίσχυση χρήματα Γιασέρ Αραφάτ έκλεψε από τον παλαιστινιακό λαό! Τα περισσότερα χρήματα Τέταρτη ενίσχυση Ράιχ βρίσκει το δρόμο του προς τις μυστικές offshore λογαριασμούς κλεπτών και την γύρους των τρομοκρατών. Αυτό είναι Euromalevolence, καθαρό και απλό! Allons enfants de la Patrie! Venitis ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie!

** Αν Jenny, Θάλεια Ιωάννου, και Βαγγέλης Katselas παίζουν Zoo World στο Facebook.Παίξτε τώρα και να συμμετέχετε σε αυτούς! --- Αυτό το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκε από την εφαρμογή κάρτες γενεθλίων. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εδώ.

** [crystalclearforum] Ακύρωση, μεσολάβηση, ή αποστασίας
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 11:26:36 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis έχει κατατεθεί στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή επίσημη καταγγελία κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παραβίαση ακύρωση. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορικής πρόκλησης θα είναι ένα μέτωπο νέα σελίδα και μια υπόθεση εγχειρίδιο. Venitis δράση »είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για την μισητός Συνθήκη της Λισαβόνας! Ακύρωση είναι μια νομική θεωρία ότι ένα κράτος έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ακυρώνει, κάθε ομοσπονδιακή νομοθεσία που το κράτος αυτό θεωρείται αντισυνταγματική. Η θεωρία αυτή βασίζεται σε μια άποψη ότι τα κυρίαρχα κράτη έχουν συσταθεί στην Ένωση, και ως δημιουργοί του συμπαγούς κατέχουν τελική αρχή σχετικά με τα όρια της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Τα κράτη και δεν την Ομοσπονδιακή Bench είναι οι τελικοί διερμηνείς της έκτασης της power.Venitist Μιχαήλ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης Boldin επισημαίνει ότι στο New Hampshire, μέλος Εκπρόσωπος Dan itse εισήγαγε House Bill 1343 (HB1343), το οποίο, εάν εγκριθεί, θα δημιουργήσει μια κοινή επιτροπή του νομοθέτη να εξετάσει τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, και να εξετάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία της κυριαρχίας της Πολιτείας της Νέας Hampshire.Boldin σημειώνει ότι σε αντίθεση με τα πολλά 10ης ψηφίσματα τροπολογία που έχουν εισαχθεί σε όλη τη χώρα από το 2008, HB1343 είναι νομικά δεσμευτική νομοθεσία. Καλώντας Thomas Jefferson και το Κεντάκυ ψηφίσματα του 1798, το νομοσχέδιο επιβεβαιώνει την αρχή ότι ήταν Εμείς, οι άνθρωποι των διαφόρων κρατών που δημιούργησαν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και δεν το αντίστροφο. Έτσι, είναι ο λαός του κάθε κράτους, δεν είναι και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διατηρεί την κυριαρχία, η οποία ορίζεται ως τελική αρχή του αμερικανικού συστήματος .. Η νομοθεσία ορίζει ότι τα περισσότερα κράτη που αποτελούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δεν είναι ενωμένοι για την αρχή της απεριόριστης υποβολή προς τη γενική κυβέρνηση τους? αλλά ότι, από ένα συμπαγές πλαίσιο του ύφος και τον τίτλο του Συντάγματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και των τροποποιήσεών τους, που αποτελούσαν Γενικής Κυβέρνησης για ειδικούς σκοπούς, για να ανατεθεί η κυβέρνηση ορισμένες συγκεκριμένες αρμοδιότητες, που επιφυλάσσει, σε κάθε κράτος το ίδιο, όλες τις υπόλοιπες εξουσίες για τον εαυτό τους-government.Most σημαντικότερο, αυτό περιλαμβάνει τις βασικές δήλωση ότι η κυβέρνηση περιορίζεται αυστηρά στις αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί από το Σύνταγμα - και τίποτα δεν περισσότερα: whensoever τη Γενική Κυβέρνηση αναλαμβάνει undelegated εξουσίες, οι πράξεις της είναι unauthoritative, άκυρα, και που δεν force.Boldin επισημαίνει το νομοσχέδιο, αν περάσει, θα δημιουργηθεί μια επιτροπή που δεν θα εξετάσει μόνο τη συνταγματικότητα των νόμων, των κανονισμών και των πράξεων που προέρχονται από την Ουάσιγκτον, αλλά θα Επίσης, προτείνουμε και να προτείνει νομοθεσία για την προστασία των πολιτών της New Hampshire από κάθε ομοσπονδιακό αποτύχει λόγω υπερβολικού ζήλου: * Ι. Ιδρύεται μια κοινή επιτροπή σχετικά με τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών . Αυτή η κοινή επιτροπή του νομοθέτη εξετάζει τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της κυβέρνησης, και να εξετάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία του κυριαρχία του κράτους του New Hampshire και η ελευθερία των πολιτών της, περιορίζοντας την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τα συνταγματικά όρια του .* II. Η μεικτή επιτροπή: Όταν είναι ανάγκη θα προτείνει νομοθεσία για την απαγόρευση, και, αν χρειαστεί, την τιμωρία της εκτέλεσης των πράξεων αντισυνταγματική, παραγγελίες, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες της κυβέρνησης των Ηνωμένων States.Federal παραβιάσεις του Συντάγματος υπερβαίνει τίποτα οι ιδρυτές και ratifiers θα είχε αποδεχθεί. James Madison, εξηγώντας το Σύνταγμα, στο βιβλίο των Ομοσπονδιακών 45, είπε, τις εξουσίες που εκχωρεί στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι λίγες και ορίζεται. Εκείνων που πρόκειται να παραμείνουν στο κυβερνήσεις είναι πολλές και αόριστη. Ο πρώην θα ασκείται κυρίως σε εξωτερικά αντικείμενα, όπως είναι ο πόλεμος, η ειρήνη, τη διαπραγμάτευση, και εξωτερικού εμπορίου. Των εξουσιών που ανατίθενται στα διάφορα κράτη μέλη θα εκτείνεται σε όλα τα αντικείμενα τα οποία, κατά τη συνήθη πορεία των πραγμάτων, αφορά τη ζωή, τις ελευθερίες και τις ιδιότητες των people.Thomas Τζέφερσον υπογράμμισε ότι τα κράτη δεν είναι εξαρτώμενη από την εθνική κυβέρνηση, αλλά μάλλον οι δύο είναι συντονίσει τις υπηρεσίες ενός απλού και αναπόσπαστο σύνολο. Το ένα είναι το εσωτερικό, το άλλο το αλλοδαπό υποκατάστημα της ίδιας σημειώνει government.Boldin τις αρχές πίσω από αυτή τη νομοθεσία είναι εκμηδένισης και μεσολάβηση, η οποία συγκέντρωσε πρώτη σοβαρή προσοχή με το Kentucky και τα ψηφίσματα της Βιρτζίνια 1798.When κράτους ακυρώσει έναν ομοσπονδιακό νόμο, είναι διακηρύσσοντας ότι ο εν λόγω νόμος είναι άκυρη και εκτός λειτουργίας, ή δεν ισχύει, εντός των ορίων του εν λόγω κράτους? ή, με άλλα λόγια, δεν είναι δίκαιο όσον αφορά το κράτος είναι ενδιαφερόμενο. Σιωπηρή σε καμία ακύρωση της νομοθεσίας η εκτέλεση του law.In κατάσταση της Βιρτζίνια το ψήφισμα του 1798, James Madison έγραψε από την αρχή της μεσολάβηση: Ότι αυτή η Συνέλευση doth ρητά και αυταρχικά δηλώνουν, ότι αντιλαμβάνεται την εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, όπως προκύπτει από το συμπαγές, με το οποίο τα κράτη είναι συμβαλλόμενα μέρη? όπως περιορίζεται από την απλή λογική και την πρόθεση του οργάνου που αποτελεί την compact? όπως επίσης δεν ισχύει ότι έχουν άδεια από τις επιδοτήσεις που απαριθμούνται στο εν λόγω μικρού μεγέθους? και ότι, σε περίπτωση εκ προθέσεως, απτή , και επικίνδυνη άσκηση των άλλων εξουσιών, δεν χορηγείται από την εν λόγω μικρού μεγέθους, η οποία είναι μέρη τους, έχουν το δικαίωμα, και είναι το καθήκον, να παρεμβληθεί για τη σύλληψη την πρόοδο του κακού, και για τη διατήρηση στο πλαίσιο των αντίστοιχων ορίων τους, τις αρχές, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που ανήκει σε them.Here Madison, επιβεβαιώνει αυτό που υπονοείται στην ακύρωση νομοθεσία - ότι δεν κυβερνήσεις των κρατών μελών έχουν μόνο το δικαίωμα να αντισταθεί αντισυνταγματική ομοσπονδιακό πράξεις, αλλά ότι, προκειμένου να προστατεύσει την ελευθερία, είναι «καθήκον να παρεμβληθεί "ή να παραμείνει μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και του λαού της state.HB1343 σαφώς μεσολάβηση περιλαμβάνει στο κείμενό της: XXIII. Ως εκ τούτου τα νομοθετικά σώματα και των νομοθετών των διαφόρων κρατών έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να εξετάσει τη συνταγματικότητα της νομοθετικής πράξης ή για promlugated από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής? Και για την προστασία των κυβερνήσεων, των κατοίκων τους, και τους κατοίκους και τα μέσα που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους αρχή από την απαγόρευση, και, ενδεχομένως, την τιμωρία την επιβολή των πράξεων από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Εκτελεστικό Διάταγμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ή δικαστική απόφαση από την Judicatories των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία προϋποθέτει εξουσίας που δεν ανατίθενται στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι πράξεις που θα προκαλούσε μια τέτοια απαγόρευση ή τιμωρία περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά: (α) να απαιτήσουν από τα κράτη μέλη να δημιουργήσουν ένα εθνικό σύστημα καρτών ταυτότητας. (Β) Απαίτηση από ακούσια δουλεία, ή κυβερνητική υπηρεσία, εκτός από το σχέδιο κατά τη διάρκεια μιας κήρυξε τον πόλεμο, ή κατ 'εφαρμογή του, ή ως εναλλακτική λύση, φυλάκιση μετά από τη δέουσα νομική διαδικασία. (γ) Απαίτηση από ακούσια υποτέλεια ή κυβερνητική υπηρεσία των ατόμων ηλικίας κάτω των 18, εκτός από κατ' εφαρμογή του, ή ως εναλλακτική λύση, φυλάκιση μετά από τη δέουσα νομική διαδικασία . (δ) Κάθε πράξη που αφορά τη θρησκεία? περαιτέρω περιορισμούς στην ελευθερία του πολιτικού λόγου? ή περαιτέρω περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου. (ε) Περαιτέρω παραβάσεις σχετικά με το δικαίωμα να διατηρεί και να φέρει όπλα, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων είδος ή την ποσότητα των όπλων ή πυρομαχικών. Το νομοσχέδιο έχει σήμερα τρεις συν-χορηγούς και έχει παραπεμφθεί στην επιτροπή του κράτους-Ομοσπονδιακής Σχέσεων και παλαιμάχων Affairs.Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για το κράτος απόσχιση δύο έτη μετά την κοινοποίηση αυτή.

** [crystalclearforum] εκμηδένισης, μεσολάβηση, ή αποστασίας
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010 11:25:26 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

**
Βασίλης Venitis έχει κατατεθεί στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή επίσημη καταγγελία κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παραβίαση ακύρωση. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορικής πρόκλησης θα είναι ένα μέτωπο νέα σελίδα και μια υπόθεση εγχειρίδιο. Venitis δράση »είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για την μισητός Συνθήκη της Λισαβόνας! Ακύρωση είναι μια νομική θεωρία ότι ένα κράτος έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ακυρώνει, κάθε ομοσπονδιακή νομοθεσία που το κράτος αυτό θεωρείται αντισυνταγματική. Η θεωρία αυτή βασίζεται σε μια άποψη ότι τα κυρίαρχα κράτη έχουν συσταθεί στην Ένωση, και ως δημιουργοί του συμπαγούς κατέχουν τελική αρχή σχετικά με τα όρια της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Τα κράτη και δεν την Ομοσπονδιακή Bench είναι οι τελικοί διερμηνείς της έκτασης της power.Venitist Μιχαήλ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης Boldin επισημαίνει ότι στο New Hampshire, μέλος Εκπρόσωπος Dan itse εισήγαγε House Bill 1343 (HB1343), το οποίο, εάν εγκριθεί, θα δημιουργήσει μια κοινή επιτροπή του νομοθέτη να εξετάσει τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, και να εξετάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία της κυριαρχίας της Πολιτείας της Νέας Hampshire.Boldin σημειώνει ότι σε αντίθεση με τα πολλά 10ης ψηφίσματα τροπολογία που έχουν εισαχθεί σε όλη τη χώρα από το 2008, HB1343 είναι νομικά δεσμευτική νομοθεσία. Καλώντας Thomas Jefferson και το Κεντάκυ ψηφίσματα του 1798, το νομοσχέδιο επιβεβαιώνει την αρχή ότι ήταν Εμείς, οι άνθρωποι των διαφόρων κρατών που δημιούργησαν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και δεν το αντίστροφο. Έτσι, είναι ο λαός του κάθε κράτους, δεν είναι και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διατηρεί την κυριαρχία, η οποία ορίζεται ως τελική αρχή στην αμερικανική System.The νομοθεσία ορίζει ότι τα περισσότερα κράτη που αποτελούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δεν είναι ενωμένοι στην αρχή απεριόριστης υποβολή προς τη γενική κυβέρνηση τους? αλλά ότι, από ένα συμπαγές πλαίσιο του ύφος και τον τίτλο του Συντάγματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και των τροποποιήσεών τους, που αποτελούσαν Γενικής Κυβέρνησης για ειδικούς σκοπούς, για να ανατεθεί η κυβέρνηση ορισμένες συγκεκριμένες αρμοδιότητες, που επιφυλάσσει , κάθε κράτος στον εαυτό της, όλες τις υπόλοιπες εξουσίες για τον εαυτό τους-government.Most σημαντικότερο, αυτό περιλαμβάνει τις βασικές δήλωση ότι η κυβέρνηση περιορίζεται αυστηρά στις αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί από το Σύνταγμα - και τίποτα δεν περισσότερα: whensoever τη Γενική Κυβέρνηση υποθέτει undelegated εξουσίες, οι πράξεις της είναι unauthoritative, άκυρα, και που δεν force.Boldin επισημαίνει το νομοσχέδιο, αν περάσει, θα δημιουργηθεί μια επιτροπή που δεν θα εξετάσει μόνο τη συνταγματικότητα των νόμων, των κανονισμών και των πράξεων που προέρχονται από την Ουάσιγκτον, αλλά θα προτείνουμε και να προτείνει νομοθεσία για την προστασία των πολιτών της New Hampshire από κάθε ομοσπονδιακό αποτύχει λόγω υπερβολικού ζήλου: * Ι. Ιδρύεται μια κοινή επιτροπή σχετικά με τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η κοινή επιτροπή του νομοθέτη εξετάζει τη συνταγματικότητα των πράξεων, αποφάσεων, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της κυβέρνησης, και να εξετάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία του κυριαρχία του κράτους του New Hampshire και την ελευθερία των πολιτών της από τον περιορισμό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για τα συνταγματικά όρια του .* II. Η μεικτή επιτροπή: Όταν είναι ανάγκη θα προτείνει νομοθεσία για την απαγόρευση, και, αν χρειαστεί, την τιμωρία της εκτέλεσης των πράξεων αντισυνταγματική, παραγγελίες, τους νόμους, τα καταστατικά, τους κανονισμούς και τους κανόνες της κυβέρνησης των Ηνωμένων States.Federal παραβιάσεις του Συντάγματος υπερβαίνει τίποτα οι ιδρυτές και ratifiers θα είχε αποδεχθεί. James Madison, εξηγώντας το Σύνταγμα, στο βιβλίο των Ομοσπονδιακών 45, είπε, τις εξουσίες που εκχωρεί στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι λίγες και ορίζεται. Εκείνων που πρόκειται να παραμείνουν στο κυβερνήσεις είναι πολλές και αόριστη. Ο πρώην θα ασκείται κυρίως σε εξωτερικά αντικείμενα, όπως είναι ο πόλεμος, η ειρήνη, τη διαπραγμάτευση, και εξωτερικού εμπορίου. Οι εξουσίες που προορίζεται για τα διάφορα κράτη θα εκτείνεται σε όλα τα αντικείμενα τα οποία, κατά τη συνήθη πορεία των πραγμάτων, αφορά τη ζωή, τις ελευθερίες, και τις ιδιότητες του people.Thomas Τζέφερσον τόνισε ότι τα κράτη δεν είναι εξαρτώμενη από την εθνική κυβέρνηση, αλλά μάλλον οι δύο είναι συντονίσει τις υπηρεσίες ενός απλού και αναπόσπαστο σύνολο. Το ένα είναι το εσωτερικό, το άλλο το αλλοδαπό υποκατάστημα της ίδιας σημειώνει government.Boldin τις αρχές πίσω από αυτή τη νομοθεσία είναι εκμηδένισης και μεσολάβηση, η οποία συγκέντρωσε πρώτη σοβαρή προσοχή με το Kentucky και τα ψηφίσματα της Βιρτζίνια 1798.When κράτους ακυρώσει έναν ομοσπονδιακό νόμο, είναι διακηρύσσοντας ότι ο εν λόγω νόμος είναι άκυρη και εκτός λειτουργίας, ή δεν ισχύει, εντός των ορίων του εν λόγω κράτους? ή, με άλλα λόγια, δεν είναι δίκαιο όσον αφορά το κράτος είναι ενδιαφερόμενο. Σιωπηρή σε καμία ακύρωση της νομοθεσίας η εκτέλεση του law.In κατάσταση της Βιρτζίνια το ψήφισμα του 1798, James Madison έγραψε από την αρχή της μεσολάβηση: Ότι αυτή η Συνέλευση doth ρητά και αυταρχικά δηλώνουν, ότι αντιλαμβάνεται την εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, όπως προκύπτει από η συμπαγής, με το οποίο τα κράτη είναι συμβαλλόμενα μέρη? όπως περιορίζεται από την απλή λογική και την πρόθεση του οργάνου που αποτελεί την compact? όπως επίσης δεν ισχύει ότι έχουν σχετική εξουσιοδότηση από τις επιδοτήσεις που απαριθμούνται στο εν λόγω μικρού μεγέθους? και ότι, σε περίπτωση εκ προθέσεως, απτή , και επικίνδυνη άσκηση των άλλων εξουσιών, δεν χορηγείται από την εν λόγω μικρού μεγέθους, η οποία είναι μέρη τους, έχουν το δικαίωμα, και είναι το καθήκον, να παρεμβληθεί για τη σύλληψη την πρόοδο του κακού, και για τη διατήρηση στο πλαίσιο των αντίστοιχων ορίων τους, τις αρχές, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που ανήκει σε them.Here Madison, επιβεβαιώνει αυτό που υπονοείται στην ακύρωση νομοθεσία - ότι δεν κυβερνήσεις των κρατών μελών έχουν μόνο το δικαίωμα να αντισταθεί αντισυνταγματική ομοσπονδιακό πράξεις, αλλά ότι, προκειμένου να προστατεύσει την ελευθερία, είναι «καθήκον να παρεμβληθεί "ή να παραμείνει μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και του λαού της state.HB1343 σαφώς μεσολάβηση περιλαμβάνει στο κείμενό της: XXIII. Ως εκ τούτου τα νομοθετικά σώματα και των νομοθετών των διαφόρων κρατών έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να εξετάσει τη συνταγματικότητα της νομοθετικής πράξης ή για promlugated από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής? Και για την προστασία των κυβερνήσεων, των κατοίκων τους, και τους κατοίκους και τα μέσα που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους αρχή από την απαγόρευση, και, ενδεχομένως, την τιμωρία την επιβολή των πράξεων από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Εκτελεστικό Διάταγμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ή δικαστική απόφαση από την Judicatories των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία προϋποθέτει εξουσίας που δεν ανατίθενται στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι πράξεις που θα προκαλούσε μια τέτοια απαγόρευση ή τιμωρία περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά: (α) να απαιτήσουν από τα κράτη μέλη να δημιουργήσουν ένα εθνικό σύστημα καρτών ταυτότητας. (Β) Απαίτηση από ακούσια δουλεία, ή κυβερνητική υπηρεσία, εκτός από το σχέδιο κατά τη διάρκεια μιας κήρυξε τον πόλεμο, ή κατ 'εφαρμογή του, ή ως εναλλακτική λύση, φυλάκιση μετά από τη δέουσα νομική διαδικασία. (γ) Απαίτηση από ακούσια υποτέλεια ή κυβερνητική υπηρεσία των ατόμων ηλικίας κάτω των 18, εκτός από κατ' εφαρμογή του, ή ως εναλλακτική λύση, φυλάκιση μετά από τη δέουσα νομική διαδικασία . (δ) Κάθε πράξη που αφορά τη θρησκεία? περαιτέρω περιορισμούς στην ελευθερία του πολιτικού λόγου? ή περαιτέρω περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου. (ε) Περαιτέρω παραβάσεις σχετικά με το δικαίωμα να διατηρεί και να φέρει όπλα, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων είδος ή την ποσότητα των όπλων ή πυρομαχικών. Το νομοσχέδιο έχει σήμερα τρεις συν-χορηγούς και έχει παραπεμφθεί στην επιτροπή του κράτους-Ομοσπονδιακής Σχέσεων και παλαιμάχων Affairs.Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για την απόσχιση του κράτους δύο έτη μετά την κοινοποίηση αυτή.

** Χιλιάδες γάτες και σκύλους έχουν πεθάνει σε Κύπρος, ως αποτέλεσμα της εκ προμελέτης δηλητηρίασης.Lannate Η θανατηφόρα ουσία »που είναι ελεύθερα διαθέσιμη στο Κύπρος, χιλιάδων κατοικίδιων ζώων συντροφιάς και τα άγρια ζώα κατά τη διάρκεια των ήταν υπεύθυνη για το θάνατο ετών. Τα περισσότερα ζώα που γλείφουν ή τρώτε τροφές που σπιλώνεται με το φάρμακο πεθαίνουν ένα μαρτυρικό θάνατο που μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως και πέντε ώρες. Τα καλά νέα είναι ότι το θανατηφόρο δηλητήριο Lannate θα πάψει να πωληθούν σε Κύπρος από τις αρχές του επόμενου έτους. ΕΕ ... (διαβάστε περισσότερα)

** Η Ελίνα σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "STOP Βάναυση μεταχείριση ζώων στην Κύπρος!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=281710646194&mid=1be73cdG56358b7cG1652d07G6 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook

**** ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ :
Στο Βολεϋ Μπώλ : Κυριακή 17-01-2010 :
** Ολυμπιακός Πειραιώς - Παναθηναϊκός 1-3 σέτ , ** Στον Πρώτο Γύρο ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 3-2 σέτ .-
~ * Στην Β΄ εθνική 17-01-2010 ΠΣ. Καλαμάτα – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
** Στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίνκ :
~* Σαββάτο 16-01-2010 : {18 η αγωνιστική }
* * Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0 , 61΄ Έλιγκτον .-
* ΠΑΟΚ Θεσσαλ. – Αστέρας Ταρίπολης 1-0 , 53΄Κουστιανικούλης .-
* Ηρακλής Θεσσαλ – ΑΕΚ Αθην. 1-1 27΄Παν. Κονέ , 55΄ Τσιμπούρ , Στο 87΄έχασε πεναλτι , άουτ ο Τσιμπούρ .-
~* Κυριακή 17-01-2010 : Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 2-0 , Τα γκόλ : 26΄ Γεώργος Καραγκούνης , 40΄ Δημήτρης Σαλπιγκίδης ,
~* ΠΑΣ.Γιάννινα - Άρης Θεσσαλ. 0-1 Τα γκόλ : 50΄ Ναφτή , .-
~* Καβάλα - Ολυμπιακός Πειραιώς 0-0 .-
~* Πανιώνιος – Λεβαδειακός 2-2 .-
~* Ατρόμητος - Λάρισσα 2-1 .-
~** Ο Παναθηναϊκός ξέφεύγει από το δεύτερο Ολυμπιακό στο πρωτάθξημα με επτά (7) βαθμούς !!!

Κλάδη-Κλειδί (Ε. Λαχανά / Κ. Ιωαννίδης)http://www.youtube.com/watch?v=cBr-OWwnEOA ,


Σπ. Σαμοΐλης: ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΣΕ : http://www.youtube.com/watch?v=3zVCOeXrEnU ,



~ 1 !~ http://blog-tou-fititi.blogspot.com/ / , TO BLOG TOU FITITI .- Bloggers Ενωμένοι, Ποτέ Νικημένοι , .-
~ 2 ~ http://agapimena-blogs.blogspot.com/ , Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ
«Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»
~ 3 ~ http://aboutmylamia.blogspot.com/ / , About My Lamia.blogspot.com
~ 4 ~ http://greki-gr.blogspot.com/ / ,
~ 5 ~ http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ , ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ .-
~ 6 ~ http://papailiasyfantis.blogspot.com/ / , ΥΠΕΡΒΑΣΗ .-
~ 7 ~ http://butterfly-butterflysworld.blogspot.com/ , by BUTTERFLY .-
~ 8 ~ http://paokland.blogspot.com/ , Ένας ΠΑΟΚ .-
~ 9 ~ http://tolimeri.blogspot.com/ , ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ .-
~ 10 ~ http://pentaedron-kafes.blogspot.com/ , Με τον καφέ .-
~ 11 ~ http://adegia.blogspot.com/ , AdeGia .-



~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_8101.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Γράφουν μυνήματα
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_1596.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε
~‘ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_14.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Από όσα μας λένε γράφοντας
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/dhmos-arfaron-messinia-hellas.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Dhmos Arfaron Messinia Hellas


http://www.clockwidgets.net/digital/flower-card/

**Ο DjFakos Sfaira έστειλε μήνυμα στα μέλη του KALOSTAPAIDIA.GR (WEB RADIO). Θέμα: http://www.facebook.com/l/18856;www.kalostapaidia.gr "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΩΡΑ 7 ΜΕ 9 ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/18856;WWW.KALOSTAPAIDIA.GR (web radio)" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1194027333048&mid=1bfda20G3dd6e022Gf094e6G0

** Ο Giannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "FACEBOOK WEBCAM IS FINALLY HERE.". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=234721593378&mid=1bfcf83G3dd6e022Gf08b81G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Ο Giannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Πως να κάνετε invite με μία κίνηση όλους σας τους φίλους!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=216976401677&mid=1bfcc28G3dd6e022Gf08854G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook.-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: