ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μας γράφουν και τα γράφουμε *

Μας γράφουν και τα γράφουμε:
~~ Η ευτυχία είναι απλή, σαν τη σκέψη ενός παιδιού .-


~ Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)




~ Αγάπη πρώτα στο Θεό μας, μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !




**** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !:


· Ν. Καββαδίας: Ο Σταυρός Του Νότου - "Τhe Southern Cross" Καληνύχτα σας ...




· Ο Καραγκιόζης κατά της σωματικής τιμωρίας!




· Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους διεστραμμένους παιδεραστές στο Ίλιον
Ν. Καββαδίας: Ο Σταυρός Του Νότου - "Τhe Southern Cross" Καληνύχτα σας ...
Posted: 01 Feb 2010 12:32 PM PST
... με ένα υπέροχο τραγούδι

Στίχο / Poem by: Νίκος Καββαδίας - Νίκος KavvadiasΜουσική / Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος - Θάνος Μικρούτσικος




Έβραζε το κύμα του γαρμπή.Ημαστε σκυφτοί κι οι δυό στο χάρτη, γύρισες και μού 'άλλους πες πως το Μάρτησ «παραλλήλους θα' χεις μπει.Κούλικο στο στήθος σου τατού, που όσο κι αν το καις δε λέει να σβήσει.Είπαν πως την πες είχες αγαπήσεισε μια κρίση μαύρου πυρετού.Βάρδια πλάι σε κάβο φαλακρόκι ο Σταυρός του Νότου με τα στράλια.Κομπολόι κρατάς από κοράλλιακι άκοπο μασάς καφέ πικρό.Το Άλφα του Κενταύρου μια νυχτιάμε το παλινώριο πήρα κάτου.Μου »με φωνή ετοιμοθανάτου:" Να φοβάσαι τ 'άστρα του Νοτιά "τον. Άλλοτε απ' ίδιο ουρανόέπαιρνες, τρεις μήνες στην αράδα, με του καπετάνιου τη μιγάδα, ένα μάθημα πορείας νυχτερινό.Σ« μαγαζί του Nossi Beπήρες το μαχαίρι, δυό σελλίνια, μέρα μεσημέρι απά στη λίνιαξάστραψε σα φάρου αναλαμπή . Κάτου στις αχτές της Αφρικήςπάνε χρόνια τώρα που κοιμάσαι.Τα φανάρια πιά δεν τα θυμάσαικαι τ 'ωραίο γλυκό της Κυριακής



Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Ο Καραγκιόζης κατά της σωματικής τιμωρίας!
Posted: 01 Feb 2010 10:34 AM PST
«Τα χέρια είναι για να φροντίζουν και όχι για να τιμωρούν.
Σηκώστε το χέρι σας κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών! »


Μια μεγάλη εκδήλωση διοργάνωσε στις 30 Απριλίου 2009 στο Ζάππειο Μέγαρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σωματικής Τιμωρίας, το Δίκτυο για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά, συντονιστής του οποίου είναι ο Συνήγορος του Παιδιού.Ο καραγκιοζοπαίκτης Γιάννης Νταγιάκος, συνεργάτης του Σπαθάρειου Μουσείου, έδωσε το δικό του μήνυμα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών.

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους διεστραμμένους παιδεραστές στο Ίλιον
Posted: 01 Feb 2010 09:25 AM PST
01 Φεβρουαρίου 2010, 18:11



Την παραδειγματική τιμωρία των τεσσάρων κατηγορουμένων για την πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας στο Ίλιον ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, κ. Μακρόπουλος, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη.

«Σκύβοντας» με ευαισθησία στο δράμα των τεσσάρων παιδιών που ήταν τα θύματα, ο εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στους κατηγορουμένους και να τους επιβάλει τέτοιες ποινές που θα μπορέσουν να απαλύνουν τις ψυχές των παιδιών. Χωρίς ίχνος αμφιβολίας για την αλήθεια όσων έχουν πει τα παιδιά και κυρίως η μικρή Μαρία, ο εισαγγελέας μίλησε για «αρρωστημένο» πάθος τόσο των κατηγορουμένων όσο και άλλων προσώπων που, δυστυχώς, δεν βρίσκονται στο εδώλιο.
«Κινητήρια δύναμη» για όλα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ήταν η Ειρήνη Τσονοπούλου και ο συνταξιούχος συνδικαλιστής της ΔΕΗ Αθ. Κανάκης, ο οποίος-όπως είπε-δεν τόλμησε σήμερα να έρθει στο ακροατήριο. Ο κ. Μακρόπουλος χαρακτήρισε τον Κανάκη σεξουαλικά διεστραμμένο μεγάλης ηλικίας άτομο που θέτει το υπερεγώ του σε πρώτη μοίρα και, όπως δήλωσε, φρόντιζε να απομακρύνει το οικογενειακό του περιβάλλον για να δρα ανενόχλητος, χρησιμοποιώντας το πέπλο του συνδικαλιστή και του καταφερτζή. «Η Μαρία γνώρισε τη σεξουαλική ζωή από τον Κανάκη σε ηλικία 6 ετών. Αυτός προσποιούνταν ότι ήθελε να βοηθήσει την οικογένεια και, με την παρότρυνση της μητέρας της, αυτόν η μικρή οδηγήθηκε σ ', ο οποίος, αφού την βίασε, της έδωσε 50 ευρώ, για να αγοράσει παγωτά. Με το ίδιο πρόσχημα της υλικής βοήθειας, ο Κανάκης έπαιρνε την Ειρήνη Τσονοπούλου και τη μικρή Μαρία και τις πήγαινε σε διαμέρισμα που διατηρούσε. Εκεί, αφού άρχιζε το''ερωτικό ζέσταμα''με τη μητέρα, στη συνέχεια εξανάγκαζε σε συνουσία και το παιδί ». Αποκαλώντας την Ειρήνη Τσονοπούλου ως μητέρα εντός εισαγωγικών, είπε ότι έχει αναπτύξει μία κακουργηματική κακοήθεια απέναντι στο ίδιο της το παιδί. «Από μητέρα έγινε μαστροπός της κόρης της. Είχε πανουργία ... Η κατηγορουμένη δεν έχει νιώσει μητέρα ποτέ ... Δεν της έφτανε ο Κανάκης. Έριξε το κορίτσι της και στον ιερέα ». Ο εισαγγελέας εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος και για την ενοχή του ιερέα Σωτ. Παπαδόπουλου, για τον οποίο είπε: «Μπορεί στην ενορία του να επιδεικνύει φιλανθρωπικό έργο, όμως στην ψυχή του εμφιλοχωρούσε η ίδια η διαστροφή. Η διαστροφή της όρεξης για ηδονή για τη μικρή Μαρία. Την αρρωστημένη όρεξή του δεν δίστασε να την ικανοποιήσει ακόμη κα έξω από την εκκλησία. Μην έχοντας καμία ντροπή, καμία αιδώ, δεν μπόρεσε να καταπνίξει το αρρωστημένο πάθος του. ».
Αναφερόμενος στον σύντροφο της Ειρήνης Τσονοπούλου, Σπ. Σουχλέρη, ο εισαγγελέας συμπλήρωσε ότι και αυτός είχε την ίδια διαστροφή και την εκδήλωσε πάνω στη Μαρία. Αδιάψευστος μάρτυρας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, για όσα έχει καταγγείλει η Μαρία εις βάρος όλων των κατηγορουμένων είναι τα σκίτσα της. «Πρόκειται για βίωμα, για αλήθεια που έζησε στο πετσί της η Μαρία. Τα σκίτσα της αποτυπώνουν το Γολγοθά της, βοούν, είναι η ζώσα φωνή της Μαρίας μέσα στο ακροατήριο », είπε και ζήτησε από την πολιτεία να σταθεί κοντά τόσο στη Μαρία, ένα προικισμένο, όπως το χαρακτήρισε, παιδί όσο και στα υπόλοιπα που έγιναν θύματα και «αντί να ζήσουν την ανεμελιά των πρώτων χρόνων της ζωής τους, έζησαν την άλογη βία και την επιθετικότητα». Ο εφιάλτης αυτός, όπως επεσήμανε, θα είχε συνεχιστεί, εάν δεν είχαν συναντήσει τον αστυνομικό Διευθυντή τον κ. Λουκάκο, στο πρόσωπο του οποίου βρήκαν τον''''άγγελο, τον πνευματικό πατέρα. «Εάν δεν ήταν αυτός ο αστυνομικός, η υπόθεση θα ήταν θαμμένη μέχρι και σήμερα και τα παιδιά μπορεί να συνέχιζαν να ζουν αυτό τον Γολγοθά», τόνισε, ενώ την ίδια ώρα αμίλητος ο κ. Λουκάκος μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ....
madata



~ ~ ** "Μίκης Θεοδωράκης (ο πατέρας του Μουσουργών) "σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (mailto:notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 10:04:02 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com Ο Jason Αντ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μίκη Θεοδωράκη (Ο Πατέρας της Συνθετών).
--------------------
Θέμα: ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ TOUR
ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ ΓΥΡΟΣ «Ορέστεια" ΚΑΙ




~ ~ ** "Τρωάδες" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (mailto:notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 9:49:13 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Ο Molieros Lio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Τρωάδες.
--------------------
Θέμα: ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ ΓΥΡΟΣ «Ορέστεια"
ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ ΓΥΡΟΣ «Ορέστεια" ΚΑΙ



~~**"ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. "Σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Από:
Facebook (mailto:notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 10:04:41 πμ
Προς:
Σταμάτιος Skoulikas (stamoskal@windowslive.com Ο Molieros Lio έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
--------------------
Θέμα: ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ ΓΥΡΟΣ «Ορέστεια"
ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ καταζητούνται για ΗΠΑ ΓΥΡΟΣ «Ορέστεια"
Το θεατρικό πρόγραμμα Λεωνίδας Λοϊζίδης είναι οντισιόν για μια θέση στην επερχόμενη περιοδεία του "Ορέστεια" που αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2010-2011 στις ΗΠΑ.
Σχετικά με την παραγωγή:
Είναι μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή με εκτιμώ πολύ και αναγνώρισε τους συμμετέχοντες. Στην έκδοση του thedean και καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίκα Θωμαδάκη και η μουσική του διεθνούς φήμης συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Λοϊζίδης βραβεύτηκε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης και το αμερικανικό Κογκρέσο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της παραγωγής του προηγούμενου έτους. «Οι Βάκχες", "Τρωάδες" και τώρα είναι έτοιμος να παρουσιάσει thirt του έργου Ορέστεια. Η περιοδεία ΗΠΑ αναμένεται να αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2010 και τελευταίων 2 μηνών με πολλές στάσεις στα πανεπιστήμια και τα θέατρα. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας ΗΠΑ, η Ευρώπη θα ακολουθήσει.
Σχετικά με την οντισιόν:
· Ο σκηνοθέτης ψάχνει για μια γυναίκα ηθοποιό ή τραγουδίστρια ηλικίας μεταξύ 23 και 33 να είναι μέρος του cast κατά τη διάρκεια της περιοδείας ΗΠΑ.
· Ορισμένα εμπειρία ή εξοικείωση με την κλασική δράμα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
· Διάθεσης κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και την ικανότητα του να ταξιδεύουν σε διαφορετικά κράτη ακόλουθο χρονοδιάγραμμα του προγράμματος είναι απαραίτητη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Mail: info@loizidis.com, info@leoloi.gr, http://www.facebook.com/l/53a26;www.loizidis.com
Άφιξη 22 Σεπ 2010
24 Σεπτεμβρίου - San Francisco / San Jose, CA
25 Σεπτεμβρίου - Humboldt CA
26 Σεπτεμβρίου - Portland OR
29 Σεπ - Seattle WA
1 Οκτ. - Βανκούβερ, Καναδάς
2 Οκτωβρίου - ΜΟΝΤΡΕΑΛ
3 Οκτ. - Sacramento, CA
6 Οκτ - Fresno CA
8 Οκτωβρίου - Los Angeles CA
9 Οκτωβρίου - Salt Lake City, UT
10 Οκτωβρίου - Denver, CO
13 Οκτ - Houston, TX
15 Οκτωβρίου - St Louis, MO
16 Οκτωβρίου - Chicago, IL
17 Οκτωβρίου - Minneapolis, MN
20 Οκτωβρίου - Rochester MN
22 Οκτωβρίου - Detroit, MI
23 Οκτωβρίου - Τορόντο, Καναδάς
24 Οκτ - Columbus, OH
27 Οκτ - Atlanta, GA
29 Οκτωβρίου - Tarpon Springs, FL
30 Οκτωβρίου - Boca Raton, FL
31 Οκτωβρίου - Charlotte, NC
3 Νοεμ. - Richmond, Virginia
5 Νοεμβρίου - Washington DC
6 Νοέμβρη - Βαλτιμόρη, MD
7 Νοεμβρίου - Philadelphia, PA
10 Νοεμβρίου - New Jersey
12 Νοεμ. - Storrs, Connecticut
13 Νοεμβρίου - Δυτική Connecticut
Nov.14 - RI
17 Νοεμ. - Boston, MA
19 Νοεμβρίου - Cap Cod, MA
Nov.20-- Νέο Χαμ
Nov.24-- Maine
Νοέμβριος - 26, 27 - Ν. Γ. City, NY
Αναχώρηση, 29 Νοεμβρίου
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1348202590245&mid=1d1d9c6G56358b7cG1781b2eG0 .-



** Ο Κωνσταντίνος Ιάσονος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.
--------------------
Θέμα: Ρετρό Νάϊτ - Στα Ντέγκς οι Ντιτζέϊς Νικ + Τίμοθι
Γεννηθήκατε την δεκαετία του 70 ή του 80? Σας αρέσει ότι έχει σχέση με την περίοδο εκείνη μα πιο πολύ η funky, disco και μουσική ποπ?
Τότε σας περιμένουμε όλους αυριο, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο "Boutique Uptown" για μια βραδιά με διαφορετικά ακούσματα!
Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και ακούμε επιλογές απο τις χρυσές δεκαετίες 70 'και 80'!
Οι djs Νικ και Τίμοθι θα ανεβάσουν την διάθεση μας στα ύψη!
Ετοιμαστείτε!
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 22:00!
Κρατήσεις: 77 77 22 31
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1352147361886&mid=1d1f01aG3dd6e022Gfe3f02G0 .- ** Ο Ιωάννης έγινε θαυμαστής της σελίδας ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?bike.carnival&mid=1d2004cG3dd6e022Gfe481fG4c
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook



~ ~ ** [Kitchencabinetforum] ΝΤΟΜΙΝΟ κυριαρχικών Προεπιλογές
Από:
eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 8:33:20 πμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com



Σήμερα, οι επενδυτές ανησυχούν ότι τα προβλήματα του χρέους στην Ελλάδα μπορεί να προαναγγέλλουν το ντόμινο των κυρίαρχων αθετήσεις στην ευρωζώνη θα μπορούσε να εκτροχιάσει την οικονομική ανάκαμψη. Βασίλης σημεία Venitis από PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίροι απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Eurocommissar Joaquin Almunia σημεία από το έλλειμμα στην Ελλάδα-κοπή σχεδίου είναι φιλόδοξος αλλά εφικτός, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η Αθήνα μπορεί να χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την ακτή μέχρι τα οικονομικά της. Σοσιαλιστική Almunia είναι πολύ ευγενικοί με την κυβέρνηση του Παπανδρέου, ο οποίος είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Graecokleptocrats στείλετε δούρειους ίππους στις Βρυξέλλες σε μια βάση consisent! Τομέα της εργοστάσιο στην Ελλάδα συρρικνώνεται γρηγορότερα τον Ιανουάριο, ενώ είναι σημαντικοί εταίροι της ζώνης του ευρώ βαρεθεί η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη απεγνωσμένα να καθορίσει ραγδαία το χρέος της. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόκειται να δημοσιευθούν οι συστάσεις για την Τετάρτη το σχέδιο λιτότητας στην Ελλάδα να περικοπούν ένα διψήφιο έλλειμμα του προϋπολογισμού και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών μετά τη χώρα πήρε μια χτυπάει στις αγορές weeks.Basil σημεία Venitis ότι εδώ και 35 χρόνια μετά τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιτράστ, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Graecokleptocrats οι shitscum του πλανήτη Γη! Οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, έχουν υπάρξει επίσης φόβους για δευτερογενή αποτελέσματα σε άλλους ασθενείς, υπερχρεωμένες χώρες της ζώνης του ευρώ, και μιλάμε για μια πιθανή εγκατάλειψη σκάφους από την ΕΕ, αν και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε την Δευτέρα Αθήνα το ίδιο πρέπει να το διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος της. Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Almunia Μούσες την επίτευξη των στόχων στην Ελλάδα τα επόμενα τρία χρόνια, πριν από το τέλος του 2012, είναι απολύτως απαραίτητο. Οι στόχοι αυτοί είναι εφικτοί, αλλά είναι περιτριγυρισμένο από κινδύνους. Δεν υπάρχει εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα budgetbuster να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο της euro.Almunia υποστηρίζει η ΕΕ θα παρακολουθεί προσεκτικά την πρόοδο στην Ελλάδα, και θα ζήτηση πρόσθετα μέτρα εάν χρειαστεί. Τέταρτο Ράιχ δεν θα αποδεχθεί αποκλίσεις στην πορεία προς τους στόχους. Κάθε φορά που το Ελντοράντο της διαφθοράς βλέπει διολισθήσεις, επειδή ορισμένοι κίνδυνοι υλοποιηθούν, θα ζητήσει πρόσθετα μέτρα για να διορθώσει αυτές τις αποκλίσεις. Beware των Ελλήνων με δώρα και Graecokleptocrats φέρουν προϋπολογισμούς! Παπανδρέου πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα, ενώ εξακολουθεί να απολαμβάνει ισχυρή στήριξη από την κοινή γνώμη διατεθειμένος να πληρώσει μια τιμή αν τα μέτρα που θεωρούνται δίκαιες. Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι οι κερδοσκόποι παίζουν βρώμικα παιχνίδια με την Ελλάδα. Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grèce! Η κυβέρνηση πρόκειται να λάβει από την Τετάρτη μια επίσημη απάντηση από τις Βρυξέλλες για τα μέτρα που προτείνονται στο σύμφωνο σταθερότητας και του Προγράμματος Ανάπτυξης. Αναμένεται ευρέως ότι οι Βρυξέλλες θα εγκρίνει το σχέδιο κρίσης. Αλλά αν αρχές αδυνατούν να ακολουθήσουν τους στόχους που ορίζονται στο πρόγραμμα κατά γράμμα, αποκαλύπτουν πηγές, θα υποχρεούνται να υποβάλουν ένα σχέδιο-B, που περιέχουν πρόσθετες μεταρρυθμίσεις, μέχρι τον Μάρτιο του 16. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να εκχωρήσουμε την ευθύνη για τη λήψη οικονομικών αποφάσεων Brussels.Eurokleptocrats να επισημάνω ότι τα πρόσθετα μέτρα που προβλέπονται από τις Βρυξέλλες περιλαμβάνουν αύξηση των φόρων επί των καυσίμων και των ειδών πολυτελείας. Η κυβέρνηση αναμένεται επίσης να τεθεί υπό επιπλέον πίεση για περικοπή των μισθών και πάγωμα των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, τα μέτρα που είναι πιθανό να υποκινήσουν περισσότερες δημόσιες διαμαρτυρίες. Υπαλλήλους του δημόσιου τομέα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σταδιακή διαδηλώσεις στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, των εφοριακών υπαλλήλων σχεδιάζουν μια απεργία αυτή την εβδομάδα και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ζητήσει μια απεργία για την Τετάρτη. Η Ελλάδα έχει δέκα φορές περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από ό, τι χρειάζεται, διότι Graecokleptocrats αντιπραγματισμού sinecures για ψηφοφορία. Αυτά τα αεροσκάφη χωρίς χειριστή της κοινωνίας πάει στο γραφείο μόνο για να παρακολουθώ το ρολόι και να συλλέγουν ανταποδόσεις! Η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος! ~ ~



** Ο Σαββίδης Σταύρος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ.
Θέμα: Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΑΣ P
"ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1370238094777&mid=1d1befaG56358b7cG1780bf5G0



** Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
η anthiteacherwoman σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
Καλημέρα και καλό μήνα, Σταμάτη! Να είσαι πάντα καλά!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/anthiteacherwoman/




** globaltaxrevolt] Αυξανόμενη δυσαρέσκεια
Από:
globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 6:55:22 πμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com



Venitist Congressman Ron Paul σημεία από την τελευταία εβδομάδα οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον έκανε μερικά πράγματα σαφή για το πώς πραγματικά αισθάνονται για την κατάσταση της Ένωσης. Πρώτον, έχουν αρχίσει να ακούσετε την αυξανόμενη δυσαρέσκεια με το μέγεθος και την έκταση της κυβέρνησης και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που κρατούν συσσωρεύονται. Ορισμένα γεγονότα στη Μασαχουσέτη πρόσφατα ότι η δήλωση δυνατά, σαφείς και αναπόφευκτη. Απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, οι εξουσίες που θα γίνει η διαπίστωση ότι ορισμένες λαϊκιστική ρητορική ήταν εντάξει, και η ιδέα ενός παγώματος των δαπανών στην Ουάσιγκτον προτάθηκε, αν και με αρκετές προειδοποιήσεις. Αυτές οι προειδοποιήσεις για την προτεινόμενη πάγωμα των δαπανών διασφαλιστεί ότι δεν είμαστε σε κανένα πραγματικό κίνδυνο που πράγματι κάνει τίποτα για τις δαπάνες. Πρώτα απ 'όλα είναι το χρονοδιάγραμμα. Δεν θα υπεισέλθω σε ισχύ μέχρι το 2011, το οποίο επιτρέπει άφθονο χρόνο για να αυξήσει τα επίπεδα των δαπανών αρκετά πριν από την κατάψυξη. Αν η διοίκηση πραγματικά κατανοητή και νοιαζόταν για τα προβλήματα των δαπανών μας, ότι δεν θα παγώσει από ένα χρόνο από τώρα, αλλά περικόψει τις δαπάνες άμεσα και σημαντικά. Όμως, οι δαπάνες περικοπές σχεδόν ποτέ δεν συμβεί στην Ουάσιγκτον, και δεν είναι πιθανό τώρα ή σε ένα χρόνο από τώρα, αν οι πολιτικοί έχουν τίποτα να πει για αυτό. Ο δεύτερος περιορισμός είναι η τεράστια τομείς του προϋπολογισμού που προστατεύονται από την εν λόγω δέσμευση. Το σύνολο του προϋπολογισμού του υπουργείου έχει απαλλαγεί, όπως και όλα τα δικαιώματα, όλων των στρατιωτικών δαπανών της βιομηχανικής και σχεδόν όλα ξένη βοήθεια. Πλήρως 7 / 8 των ομοσπονδιακών δαπανών αποκλείονται από αυτό το πάγωμα, και κάποιες περιοχές, προκειμένου να δεσμευθούν τέθηκαν πράγματι να μειωθεί, πράγμα που σημαίνει το πάγωμα πράγματι εγγυάται ένα υψηλότερο επίπεδο των δαπανών. Ειδικά εξύβριση είναι η ιδέα ότι, παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα στο σπίτι μας, δολάρια φορολογούμενος θα συνεχίσουν να αποστέλλονται στο εξωτερικό με τη μορφή της εξωτερικής βοήθειας, όπου κάνει συχνά περισσότερο κακό παρά καλό. Όταν είναι ανάγκη να αποδειχθεί Αμερικανούς και μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, μπορούν να υπολογίζονται για μια τεράστια έκχυση του ιδιωτικού, του εθελοντικού φιλανθρωπικές οργανώσεις να άξιος βοήθειας, όπως είδαμε πρόσφατα στην Αϊτή. Ron Paul επισημαίνει ότι, αντίθετα, η κυβέρνηση προς ενίσχυση κυβέρνηση έχει ληφθεί από τους φτωχούς με τη βία και πολύ συχνά εμπλουτίζει τη διαφθορά. Είναι αντιπαραγωγική και σπάταλη. Αλλά η ιδέα της κατάργησης, κατάψυξη, ή τη μείωση της εξωτερικής βοήθειας δεν είναι για σοβαρή συζήτηση πολύ σύντομα. Ο τρίτος περιορισμός είναι το τι περιλαμβάνει το πάγωμα που θα καθιστούν πολιτικά αδύνατον να περάσει το Κογκρέσο, για παράδειγμα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι μισθοί, η εκπαίδευση, οι γεωργικές επιδοτήσεις και εθνικά πάρκα. Ron Paul δεν θέλει κατ 'ανάγκη σε περικοπή των δαπανών, θέλει απλά να αλλάξει ο οποίος κάνει τις δαπάνες. Οι δαπάνες θα πρέπει να γίνει από τους ανθρώπους που κερδίζουν τα χρήματα, αν το επιθυμούν, και σε ό, τι θέλουν, χωρίς καμία κυβερνητική παρέμβαση. Αυτό είναι που κάνει τη δουλειά της οικονομίας. Οι πολιτικοί πρέπει να τηρήσουμε την πολύ περιορισμένο ρόλο που τους παρέχει το σύνταγμα αντί να τη διαθέσει ένα τόσο μεγάλο μέρος του κεφαλαίου μας και να παρεμβαίνει μέσω κανονισμών και φορολογικής πολιτικής. Αλλά επειδή οι πολιτικοί έχουν αγνοηθεί το Σύνταγμα, και οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι κανόνα που θα σπάσει την επόμενη, υπάρχει ήδη μια πολύ πραγματική εξέλιξη πάγωμα των δαπανών σε αυτήν την οικονομία, από το λαό. Αν κυβέρνηση θα εμμείνουμε μόνο σε ό, τι ήταν εξουσιοδοτημένο να κάνει, και να αφήσει τα υπόλοιπα στους ανθρώπους, τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα θα επιλυθούν themselves.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι Obama πρέπει να σταματήσει τις δαπάνες και να αρχίσουν να περιορίζουν δραστικά τους φόρους. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό τους πολίτες και τις κυβερνήσεις φορολογικών companies.Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie!



** Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Θέμα: ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ; "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ Η ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ Η ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.''''ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. " Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=281913142653&mid=1d151a8G3dd6e022Gfdd8eaG0 .-

** Η Φρίντα Georgoudi έστειλε μήνυμα στα μέλη του "Angel" - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου! EUROVISION 2010! -------------------- Θέμα: O gia mila Κωνσταντίνος σε κασσίτερο ANGEL Eurovision kai se ligo sto Ράδιο Πρώτο! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Ράδιο Πρώτο 99,3 & 89,3 FM για μια αποκλειστική και εφ'ολης της ύλης συνέντευξη στη Ρούλα Γεωργιάδου! Συντονιστείτε στις 11,30! Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτυακά στο: http://www.facebook.com/l/65e66;www.e-radio.gr/player/player.asp?btID=1&sID=158-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1350797131455&mid=1d1e63bG3dd6e022Gfe3a06G0 .-


**

** [Speakoutforum] Φορολογική ευθύνη
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 10:36:16 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Πέρυσι, Planetarch Ομπάμα σάρωσε στο γραφείο για μια υπόσχεση να αντιμετωπίσει δύσκολες επιλογές, και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα προϋπολογισμό που προτείνει το μεγαλύτερο χρέος-και-ξεφάντωμα δαπανών στην αμερικανική ιστορία. Venitist Brian Riedl επισημαίνει ότι με την Ουάσιγκτον έχει δεσμευτεί να κυβέρνηση περισσότερο από τους φορολογουμένους που θα μπορούσε ρεαλιστικά την πολυτέλεια, τη βασική φορολογική ευθύνη σημαίνει ότι ο Πρόεδρος κλίμακα πίσω ακριβά τις προτάσεις του. Αντ 'αυτού, ο φετινός προϋπολογισμός είναι ακόμη πιο φορολογικά irresponsible.Riedl σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια των 10 ετών, ο φετινός προϋπολογισμός θα πρέπει να διαθέσουν επιπλέον 1,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και τρέχει μέχρι ένα πρόσθετο 2 τρισεκατομμύρια δολάρια των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. Στην πραγματικότητα, η πρόταση του τρέχοντος έτους εμφανίζει ετήσια ελλείμματα του προϋπολογισμού όσο το 49 τοις εκατό μεγαλύτερο από πρόταση του περασμένου έτους, η αύξηση του χρέους κατά ένα πρόσθετο 6 τοις εκατό του ΑΕΠ κατά την ίδια περίοδο. Είναι ένα ξεφάντωμα των δαπανών που θα ανέβαζε τόσο των τελών και deficits.In Επιπλέον, ο προϋπολογισμός της Planetarch θα: * Η διαρκής επέκταση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης κατά σχεδόν 3 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) κατά 2007 prerecession επίπεδα? * Αύξηση των φόρων onall Αμερικανοί από περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά την επόμενη δεκαετία (καταμέτρηση μεταρρύθμιση του συστήματος ασφάλισης υγείας και το καπάκι και το εμπόριο)? * Αύξηση των φόρων για τα 3,2 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις και άνω-φορολογούμενους εισοδήματος κατά μέσο όρο 300.000 δολάρια κατά την επόμενη δεκαετία? * Δανείζεται 42 σεντς για κάθε δολάριο που δαπανάται το 2010? * Εκτέλεση 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια έλλειμμα το 2010 - 143 δισεκατομμύρια δολάρια υψηλότερη από την ύφεση που βασίζεται 2009 έλλειμμα? * Αφήστε μόνιμων ελλειμμάτων που κορυφή 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε όσο το 2020? * Διπλό και οι εισηγμένες στο εθνικό χρέος σε πάνω από 18 τρισεκατομμύρια δολάρια . Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ο μοναδικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και τα χρήματα Fiat θα πρέπει να καταργηθεί. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά metals.Riedl επισημαίνει ότι πριν από την ύφεση, οι ομοσπονδιακές δαπάνες ανήλθαν σε 24.000 δολάρια ΗΠΑ ανά νοικοκυριό. Planetarch Ομπάμα θα την αύξηση σε 36.000 δολάρια ανά νοικοκυριό το 2020, ένα προσαρμοσμένες βάσει του πληθωρισμού 12.000 δολάρια ανά νοικοκυριό επέκταση της κυβέρνησης. Ακόμα και οι απότομες αυξήσεις των φόρων που προβλέπονται για όλους τους φορολογούμενους που δεν θα χρηματοδοτήσει το σύνολο των εν λόγω δαπανών: Ο προϋπολογισμός της Planetarch θα προσθέσει τρισεκατομμύρια δολάρια σε νέα σκληρά debt.After κριτική Planetarch Μπους για τη λειτουργία των 3,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε ελλείμματα πάνω από οκτώ χρόνια, ο προϋπολογισμός Planetarch του Ομπάμα θα ήταν 7,6 δολάρια τρισεκατομμύρια σε ελλείμματα πάνω από αυτό που θα ήταν οκτώ του χρόνια στο Οβάλ Γραφείο. Επιπλέον, Planetarch Ομπάμα θα ήταν περισσότερο χρέος άνω των οκτώ χρόνια της ζωής του από όλους τους άλλους προέδρους στην αμερικανική ιστορία, από George Washington μέσω του Τζορτζ Μπους σε συνδυασμό,. Ως αποτέλεσμα αυτών των ελλειμμάτων, καθαρές δαπάνες για τόκους θα φθάσουν 840 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 2020.Riedl ισχυρίζεται Planetarch Ομπάμα έχει προτείνει έναν προϋπολογισμό που δεν κάνει τίποτα για την αντιμετώπιση σοβαρών μικρή του έθνους-διάρκειας και μακροπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα, και μάλιστα τα κάνει χειρότερα. Με το διπλασιασμό του εθνικού χρέους πάνω από τα επίπεδα πριν από ύφεση, η Αμερική θα μπορούσε να το κεφάλι προς το σημείο αιχμής, όταν αυξάνονται τα επίπεδα του χρέους θα είναι πολύ μεγάλο για τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίων να απορροφήσουν, πιθανώς προκαλώντας οικονομική κρίση, μία ακίδα επιτόκιο, και η γιγάντια increases.Foreign φόρου έθνη χρηματοδότηση αμερικανικό χρέος θα σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός του Ομπάμα δεν περιλαμβάνει σχέδιο για τη μακροπρόθεσμη διατηρησιμότητα των δημόσιων οικονομικών. Ενώ μιλά για το δικαίωμα ελέγχου των δαπανών, ο προϋπολογισμός του θα κάνει το αντίθετο. Με την υποστήριξη ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων επέκταση της υγειονομικής περίθαλψης που αντισταθμίζεται εν μέρει με την αύξηση των φορολογικών περικοπών και της Medicare, έχει προβεί στην ουσία των πολιτικών αυτών από το τραπέζι για κάθε μελλοντική μείωση του ελλείμματος. Αυτό σημαίνει υψηλότερους φόρους και μεγαλύτερες μειώσεις των δαπανών ορίζεται η road.The Planetarch που είπε, "εγώ δεν ήρθα εδώ για να περάσουν τα προβλήματά μας σχετικά με το επόμενο πρόεδρο ή την επόμενη γενιά. Είμαι εδώ για την επίλυσή τους" θα, κατά τη διάρκεια της επόμενη δεκαετία, περνούν 75.000 δολάρια ανά νοικοκυριό το επιπλέον χρέος στην γύρους των παιδιών μας και grandchildren.Riedl ισχυρίζεται ότι αν Obama είναι σοβαρή για να τιθασεύσουν τις δαπάνες και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού, θα πρέπει να προτείνει πραγματικές και συγκεκριμένες περικοπές δαπανών. Αυτό σημαίνει την κατάργηση των οικονομικών κινήτρων και TARP, φέρνοντας την κοινωνική ασφάλιση και Medicare σε μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, και στην προσέγγιση των έκτακτων δαπανών από πίσω για να prerecession levels.It επίσης, η τοποθέτηση των φρένων σε απρόσιτα νέο δικαίωμα για την υγεία και άλλες νέες πρωτοβουλίες δαπανών. Εάν ο Πρόεδρος δεν θα περιορίσει νομίμως δαπανών, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για ιστορικά επίπεδα του χρέους και των καταστρεπτικών φορολογικές αυξήσεις. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.



** Γεια σου Σταμάτιος
Ο Νώντας Ασημάκης σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Νώντα για να γίνετε φίλοι στο Facebook.

Νώντας Ασημάκης
Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Νώντα ως φίλο σας:
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1d16f27G3dd6e022Gfdf2b0G2

** Ο Στέλιος Μπούρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ (BEST TV - Καλαμάτα, Ελλάδα). Θέμα: αναβολή εκπομπής! "δυστυχώς, λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων η αποψινή εκπομπή αναβλήθηκε για μεθαύριο Τετάρτη 3 / 2 (με πιο πιθανή ώρα έναρξης 10:00 μμ) - μη χάσετε το βίντεο φωτιά με το Γιώργο Γρηγορόπουλο να ξεσπάει κατά πάντων!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1149766079068&mid=1d162bcG3dd6e022Gfde603G0 .-

**

~~*** Ο Σωτήρης Γκίκας έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ. -------------------- Θέμα: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ ΣΤΗΝ "ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ" ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ. (ΤΗΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: 6978 117 103) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ .-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1085077464801&mid=1d11841G3dd6e022Gfda9afG0



** Ο Γιάννης Ζαν Trapalis έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJ ZAN 91 FUN CLUB! Θέμα: deite ta vraveia GRAMMY AWARDS 2010 "http://www.facebook.com/l/0da65;www.grammy.com/live"Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1194013292009&mid=1d11e94G3dd6e022Gfdac80G0 .-



** Ο Γιάννης Ζαν Trapalis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ HIT !!!!!!!!! / ΙΜΕΤ GIVE! Θέμα: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY AWARDS 2010 "http://www.facebook.com/l/0da65;www.grammy.com/live"Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1350259280051&mid=1d11eceG3dd6e022G0G0 .-



** Ο Γιώργος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G βραδιές καραόκε @ Άιγλη Το cafe bar" την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G βραδιές καραόκε @ Άιγλη barΤύπος cafe: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ιερά Οδός k Θηβών Αιγάλεω Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=285469077141&mid=1d19d48G56358b7cG177efc8G7 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook



** Σταμάτιος Γεια σου, Anytime χτυπήσαμε οδοφράγματα στη ζωή, είτε πρόκειται για την προσωπική, επαγγελματική ή των συναφών δραστηριοτήτων, το μεγαλύτερο πράγμα που σταματάει τελικά μας είναι ο φόβος. Ο φόβος μπορεί πίσω άσχημο κεφάλι του και να είναι είτε φόβος για το άγνωστο ή το φόβο της αποτυχίας και ακόμη και το φόβο της επιτυχίας. Βρήκα αυτό το βίντεο από Tony Robbins στο YouTube σήμερα και ήθελε να το μοιραστεί μαζί σας ... παρακολουθήστε το έτσι ώστε και εσείς να ξεκλειδώσετε τι σας εμποδίζει ... Hop για πάνω στο blog μου, ώστε και εσείς να ξεκλειδώσετε τι σας εμποδίζει ... http://www.twittercashcoach.com/blog Για την επιτυχία σου, Steve MeadeThe TwitterCashCoach PS - Ο σύνδεσμός σας θυγατρικών είναι: http://www.twittercashcoach.com/?thankyou-page=2366 .-



** http://tapantaola.blogspot.com/ , Γειά σου stamos1-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο tapantaola σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Γεια σου Στάμος σε ευχαριστούμε για το αίτημα φιλίας. Ελπίζουμε το ιστολόγιο μας να σου άρεσε http://tapantaola.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - --
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/tapantaola/ .-



** [Euroliberty] ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ δείχνει το δρόμο ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ REICH
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 2:05:38 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com



Γροιλανδοί βρέθηκαν πραγματική ευτυχία από τέταρτης Ράιχ (ΕΕ). Το 1979, η Δανία χορηγείται κανόνας σπίτι στη Γροιλανδία, με μια σχέση γνωστή στα δανικά ως Rigsfaellesskabet, και το 2008 ψήφισε Γροιλανδία να μεταφέρει περισσότερες αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 1985, η Γροιλανδία άφησε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) μετά την επίτευξη της αυτοδιοίκησης. Για να απαλλαγούμε από το ζυγό των Βρυξελλών είναι το πιο έξυπνο πράγμα Γροιλανδοί κάνει ποτέ! Ευρωπαίοι, Fourthreichians γνωστός, είναι πολύ δυσαρεστημένος με το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), την κυβέρνησή τους, και ΦΠΑ. Οι Ευρωπαίοι είναι κατά μέσο όρο πολύ δυσαρεστημένοι με τον τρόπο οι δημόσιες διοικήσεις τους τρέχει (-1,2 μονάδες). Σε κάθε χώρα, εκτός από την Εσθονία και το Λουξεμβούργο, οι Ευρωπαίοι αισθάνονται ότι αυτό έχει επιδεινωθεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια και αναμένεται να συνεχίσει να επιδεινώνεται (σε όλες τις χώρες εκτός από το Λουξεμβούργο). Όταν ρωτήθηκε για συγκεκριμένες δημόσιες πολιτικές, Fourthreichians είναι ικανοποιημένοι με λίγο παροχή υγειονομικής περίθαλψης (1,3 μονάδες), με τους ανθρώπους στο Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο πιο ικανοποιημένοι (πάνω από 5 μονάδες) και εκείνες στη Βουλγαρία, Ελλάδα και Ρουμανία λιγότερο ικανοποιημένοι (-3 βαθμούς ή λιγότερο). Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Έλληνες, ληστείας υπό την απειλή όπλου από Graecokleptocrats, επιβιώνουν από καθεστώτα, απάτη, sinecures, ληστεία και μεταξύ τους. Φορολογικές όσους αποφεύγουν και διακόπτες δίκαιο δέχεται επισκέψεις από υπαλλήλους ανυπομονούν να συλλέγουν ανταποδόσεις. Σε αντάλλαγμα για την έξοδο από την ένοχη ανέγγιχτη, λαμβάνουν οι υπάλληλοι fakelaki, φάκελο που περιέχει δωροδοκήσει σε μετρητά. Ο κανονικός συντελεστής για ανταποδόσεις είναι 10% της καταπέσει ποινής. Απελπισμένοι Έλληνες τώρα προσευχόμαστε για μια νέα δικτατορία! Allons enfants de la Grèce! Σημειώνει ότι Venitis Γρηγόριος μέσα γρήγορα στην ελληνική γλώσσα. Φόρος Γρηγόρης είναι fakelaki για γρήγορη εξυπηρέτηση. Δεν είναι, θα σας περιμένουμε για πάντα! Όλες οι Αθηναίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν Γρηγόριος θα πρέπει να περιμένουν πολλούς μήνες πριν από έναν ιατρό κατάσταση θα μπορούσε να τους δει. Αν θέλετε μια χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να δώσει το χειρουργό κατάσταση τουλάχιστον 5.000 τραμπούκο ευρώ, η αγαπημένη του Γρηγόρη! Ο χειρουργός θα σας ρωτήσω πώς είναι Γρηγορίου. Αν δεν παρουσιάζουν Γρηγόριος, θα πρέπει να επανέλθουμε μήνες αργότερα να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα. Αν Γρηγόριος λίπος δεν είναι αρκετό, ο χειρουργός μπορεί pseudoforget ψαλίδι του μέσα σου! Allons enfants de la Grèce! Fourthreichians ήταν δυσαρεστημένοι με πιο τρόπο τις ανισότητες και τη φτώχεια απευθύνονται στη χώρα τους (-2 βαθμοί). Μόνο που απάντησαν στο Λουξεμβούργο και στις Κάτω Χώρες συνάπτονται θετική βαθμολογία, ενώ οι ερωτηθέντες στη Λετονία και η Ουγγαρία ήταν η πιο έντονα δυσαρεστημένος (-5 βαθμούς ή χειρότερα). Της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τελευταία ετήσια έκθεση για την κοινωνική κατάσταση δείχνει ότι Fourthreichians περνούν πλέον περισσότερο του εισοδήματός τους για τη στέγαση κόστος από ό, τι έκαναν πριν από δέκα χρόνια (σχεδόν 4 ποσοστιαίες μονάδες επιπλέον), ενώ το χρέος υποθηκών έχει αυξηθεί απότομα σε όλη την Τέταρτη Ράιχ. Κατά μέσο όρο, Fourthreichians ξοδεύουν το ένα πέμπτο του διαθέσιμου εισοδήματος τους για τη διαμονή. Ενοίκιο και τις πληρωμές υποθηκών μόνο αποτελούν το 30% του συνολικού κόστους στέγασης στο τέταρτο Ράιχ, ενώ το υπόλοιπο 70% πληρώνει για τις επισκευές, τη συντήρηση και καύσιμα. Μετά την ιδιωτικοποίηση κατοικιών, οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Τέταρτη μέλη σκλάβος Ράιχ το δικό τους σπίτι τους, και τα τέλη για τις επισκευές, τη συντήρηση και τα καύσιμα αποτελούν περίπου το 90% του συνόλου των κατοικιών costs.Many έκθεση των Ευρωπαίων που ζουν σε υποβαθμισμένες καταλύματα και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα έκθεση προβλήματα στέγασης. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί η πλήρης κοινωνικό αντίκτυπο της κρίσης, η έκθεση ερευνά ποια διδάγματα μπορούν να αντληθούν από την εμπειρία του παρελθόντος ύφεσης. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Όλοι οι Ευρωπαίοι μίσος ΦΠΑ! Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων. ΦΠΑ, πιάσε kleptocrat γνωστός, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ! Η απάτη συνεχίζεται με το ΦΠΑ, ως επί το πλείστον σε τέσσερις forms.1. Ψευδείς ισχυρισμοί των καταβληθέντων φόρων. Οι επιχειρήσεις που δημιουργούν ψευδή τιμολόγια για την αγορά των εισροών που ποτέ δεν αγόρασε και αποκτήστε μεγαλύτερες μειώσεις των φόρων που καταβάλλονται από ό, τι δικαιούνται to.2. Πίστωσης ζητούνται για μη αξιόπιστες Αγορές. Συνήθως, κάδοι έχουν μια ποικιλία των συντελεστών και απαλλαγών. Για παράδειγμα, οι βασικές ανάγκες όπως τροφή, φάρμακα, είδη ένδυσης και να λαμβάνουν συχνά προτιμησιακών συντελεστών ΦΠΑ ή οριστικές απαλλαγές από το φόρο, όπως και ορισμένες βιομηχανίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας οικονομικά ή πολιτικά sensitive.Businesses που πωλούν τόσο απαλλαγή από τον ΦΠΑ και τη μη-εξαιρούνται τα στοιχεία έχουν κίνητρο για να κατανείμει την αγορά ειδών που χρησιμοποιούν για την παραγωγή απαλλάσσονται στοιχεία προς την παραγωγή των μη απαλλασσόμενες αντικείμενα. Αυτή αδικαιολόγητες αυξήσεις μετατόπιση επιστροφή φόρου της επιχείρησης, δεδομένου ότι τους επιτρέπει να αξιώσουν μειώσεις στις φορολογικές δηλώσεις τους για τους φόρους που καταβάλλονται για τις εισροές, όπου θα πρέπει να υπάρχει Καμία. Αυτή η απάτη είναι κοινή, διότι είναι δύσκολο για τις αρχές να αποδείξουν που παρέχει η επιχείρηση που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των διαφόρων products.3. Bogus έμποροι. Οι επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί αποκλειστικά για την παραγωγή τιμολογίων ΦΠΑ, ώστε άλλες επιχειρήσεις να μπορούν να ζητήσει την επιστροφή των φόρων για τους ποτέ δεν paid.4. Κρυφό πωλήσεων. Φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως γιατροί και δικηγόροι, συχνά επιδίδονται σε αυτού του είδους της απάτης. Προσφέρουν σχετικά υπηρεσίες υψηλής αξίας, αλλά και τις αγορές τους από άλλες επιχειρήσεις είναι σχετικά χαμηλό κόστος. Οι εν αγνοία χρεώνουν στους πελάτες τους πλήρη τιμή και να εισπράττει το κατάλληλο ποσό του ΦΠΑ για την πώληση. Αλλά στις αρχές, δείχνουν ότι χρεώνονται σε χαμηλότερη τιμή. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών προς τα εμπρός προς την κυβέρνηση λιγότερους φόρους από ό, συλλέγονται από τους πελάτες και τις τσέπες του difference.Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ και kleptocracy είναι δύο καλοί λόγοι για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα. Vatstruck Fourthreichians αναζητούν Μωυσή να τους ελευθερώσει από το ζυγό των Βρυξελλών. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα, πριν επιβληθεί νέα συνθήκη μεταξύ Eurokleptocrats γραβάτα τα χέρια τους για πάντα. Καλιφορνέζοι και Texans θέλουν να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ, αλλά ο θείος Σαμ δεν το επιτρέπει. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί με Βρετανούς και τους Έλληνες. Άπειρη απειροελάχιστη τροποποιήσεις των συνθηκών μπορεί να συσσωρεύεται με τον καιρό, οδήγησε σε τεράστιες αλλαγές της αρχικής πρόθεσης, υποδούλωση όλων Fourthreichians να antivenitist Βρυξέλλες για πάντα! Γροιλανδία ήταν η πρώτη χώρα για να αποσχιστεί από το Τέταρτο Ράιχ. Η Συνθήκη της Λισαβόνας εισάγει μια ρήτρα απόσχισης. Ένα κράτος σκλάβων μπορεί να κοινοποιήσει στο Συμβούλιο Fourthreichian ότι επιθυμεί να αποσχιστεί, κατά την οποία έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις απόσχισης? Εάν δεν υπάρχει άλλος επιτευχθεί συμφωνία, η Συνθήκη της Λισαβόνας μισητό παύει να ισχύει για την απόσχιση του κράτους δύο έτη μετά την εν λόγω Eurokleptocrats notification.Vatmonger να αναγνωρίσει ότι η Τέταρτη Ράιχ ενισχύσεις για Τρίτου Κόσμου είναι μια εκδήλωση στη γενναιοδωρία του τέταρτου Ράιχ! Σε ποιον vatbuster Βασίλης Venitis απαντήσεις: Δεν είναι δική σας για να δώσει! Antivenitist Eurokleptocrats δεν μπορεί να καταλάβει πόσο πονάει όταν μια φτωχή vatstruck Ελληνίδα μητέρα που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο και οι ζωοτροφές που τα παιδιά της μαθαίνει ότι τα χρήματα που καταβάλλει ο ΦΠΑ πάει να motherfucker κλεπτών cacodemon του Τρίτου Κόσμου! Χήρα του Αραφάτ κληρονομήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ? Ότι το τέταρτο Ράιχ ενίσχυση χρήματα Γιασέρ Αραφάτ έκλεψε από τον παλαιστινιακό λαό! Τα περισσότερα χρήματα Τέταρτη ενίσχυση Ράιχ βρίσκει το δρόμο του προς τις μυστικές offshore λογαριασμούς κλεπτών και την γύρους των τρομοκρατών. Αυτό είναι Euromalevolence, καθαρό και απλό! Allons enfants de la Patrie!



** Ο Χάρης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ο Γάμος Fayre 2010" την Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. Χάρης λέει, "HarNeo Φωτογραφία StudioThe Γάμος Fayre 2010Capital Ακτή Reasort And Spa". Εκδήλωση: Ο Γάμος Fayre 2010'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. Τοποθεσία: Capital Coast Reasort Spa / Pearl επίσημων Hall / κάτω Πάφου Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=279339632295&mid=1d2178eG56358b7cG17846efG7 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook



** Ο Σαββίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ Live - ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ" την Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου στις 11:00 μ.μ. Σαββίδης λέει, "ΧΑΜΟΣ !!!!! ΣΤΟΝ Α Κ Ρ Ι Τ Α ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΙΚΟ Ζ Ω Ι Δ Α Κ Η ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ Σ Α Β Β Ι Δ Η !!!!!!!". Εκδήλωση: ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ Live - ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο χιλιομετρο ΒΕΡΟΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑΣ) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=282392774639&mid=1d21879G56358b7cG17847a0G7 Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook



** [Capitalismos] FOURTHREICHIAN JUNKETRY ετοιμάζεται
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 3:21:43 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com



Η ισπανική Γραμματέας τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), Diego Lopez Garrido, τον απολογισμό του πρώτου μήνα του Junketry Ισπανίας του τέταρτου Ράιχ Συμβούλιο, τόνισε την υποστήριξη που η κυβέρνησή του έχει λάβει από Fourthreichian θεσμικά όργανα και τα κράτη σκλάβων για την κατασπατάληση των taxpayrs «σκληρό -earned χρήματα που έχει θέσει για το επόμενο εξάμηνο. Happy κατασπατάληση στην Ισπανία! Η υποστήριξη αυτή έχει καταστεί σαφές κατά τη διάρκεια της άτυπης γλέντι των ευρωπαίων υπουργών, που πραγματοποιήθηκε στο La Granja σε Segovia 12-14 Ιανουαρίου, και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου, καθώς και κατά τη διάρκεια των ομιλιών δοθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως Eldorado των ιερόδουλων, από την MC Θαπατέρο και τους υπουργούς του. Happy κατασπατάληση στην Ισπανία! Τα θεσμικά όργανα και οι εταίροι μας έχουν δώσει την πλήρη και άνευ όρων υποστήριξή τους για τους θεμελιώδεις στόχους της Προεδρίας μας. Ήταν μια καλή αρχή, ο υπουργός δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Happy κατασπατάληση στην Ισπανία! Μεταξύ αυτών των στόχων, τόνισε την οικονομική hoodwinking και τη δημιουργία ποιοτικής απασχόλησης, την ενίσχυση του ρόλου του τέταρτου Ράιχ στον κόσμο, την περαιτέρω ανάπτυξη των δικαιωμάτων των πολιτών, κυρίως από την άποψη της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, και Turcoterrorism . Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Turcoterrorists σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ! Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός. Υπάρχουν έξι εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, πέντε εκατομμύρια στη Γερμανία, τέσσερα εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατ. ευρώ στην Ελλάδα. 150.000 Turcoterrorists πούστη μετανάστευσαν παράνομα στη Βόρεια Κύπρος μετά την τουρκική εισβολή του 1974.The υπουργός χαιρέτισε ένα δεύτερο σημαντικό επίτευγμα, όπως είναι ο απόλυτος συντονισμός μεταξύ των Junketry, η Eldorado της διαφθοράς, καθώς και τα νέα όργανα που δημιουργούνται από τη Συνθήκη της Λισαβόνα: τον Πρόεδρο κ. Van Rompuy και FM Ashton.Thirdly, μίλησε για την ικανότητα πολιτικής πρωτοβουλίας που η Junketry είχε δείξει για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και δραματικά γεγονότα, όπως ο σεισμός στην Αϊτή, την ανταπόκριση του τέταρτου Ράιχ να έχει άμεση και καλά συντονισμένες. Ανέφερε, επίσης, τη συμφωνία με τον Πρόεδρο κ. Van Rompuy Premier Μπαρόζο και να ανακοινώσει μια άτυπη εκδρομή του archieurokleptocrats στις 11 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, από την εμφάνιση της κρίσης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ορισμένα από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα αυτού του πρώτου μήνα του Junketry υπογράμμισε ο υπουργός περιλαμβάνουν: - Η συμφωνία που θα δούμε τέταρτο Ράιχ έχει τη δική του μόνιμη δύναμη της ανθρωπιστικής δράσης .- Η επίσημη ανακοίνωση για την καθολική Nudnik (ΟΗΕ) που εκφράζει Τέταρτο Ράιχ επιθυμούν να υπογράψει μέχρι το ηλίθιο Κοπεγχάγης Accord και την επαναδιατύπωση των εκπομπών δεσμεύσεις της μειώσεις. - Η κοινή τέταρτο Ράιχ, Ηνωμένες Πολιτείες, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, δήλωση για την αεροπορία security.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, είναι επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, η πραγματική αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.




** OI DIKES MAS ANARTHSEIS :
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/arfara-messinias.html ,

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/14.html ,

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html ,

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/blog-post.html . http://www.google.com/ig ,

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html ,



~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_332.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html .,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_6116.html ,



~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/20.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_9349.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,



~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,



~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/14.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea-mas.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,



**snstam, nafisa issak has invited you to open a Google mail account‏
Από:
nafisa issak (nfsssk477@gmail.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 3:53:04 μμ
Προς:
snstam (snstam@gmail.com) I've been using Gmail and thought you might like to try it out. Here's
an invitation to create an account.
-----------------------------------------------------------------------
nafisa issak has invited you to open a free Gmail account.
To accept this invitation and register for your account, visit
http://mail.google.com/mail/a-1f7b5fa1c2-6f29aca895-17e14cb6ea6988d1
Once you create your account, nafisa issak will be notified with
your new email address so you can stay in touch with Gmail!
If you haven't already heard about Gmail, it's a new search-based webmail
service that offers:
- Over 2,700 megabytes (two gigabytes) of free storage
- Built-in Google search that instantly finds any message you want
- Automatic arrangement of messages and related replies into
"conversations"
- Powerful spam protection using innovative Google technology
- No large, annoying ads--just small text ads and related pages that are
relevant to the content of your messages
To learn more about Gmail before registering, visit:
http://mail.google.com/mail/help/benefits.html
And, to see how easy it can be to switch to a new email service, check
out our new switch guide: http://mail.google.com/mail/help/switch/
We're still working every day to improve Gmail, so we might ask for your
comments and suggestions periodically. We hope you'll like Gmail. We
do. And, it's only going to get better.
Thanks,
The Gmail Team
(If clicking the URLs in this message does not work, copy and paste them
into the address bar of your browser). -



**** Η κρίση μπορεί να είναι ευκαιρία!‏
Από:
Causes (apps+ys==02sy@facebookappmail.com )
Εστάλη:
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 4:10:21 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com )
Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα Bulletin
Posted by Demetra Stavrou



Αυτές τις μέρες ξεκινούν οι εξεταστικές για το Βατοπέδι και τη Siemens. Αυτό σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να πιέσουμε να αλλάξει ο άδικος νόμος που αφήνει ανέπαφους από οποιανδήποτε συνέπεια τους βουλευτές και υπουργούς που κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα. Η δικαιοσύνη και η νομοθετική εξουσία πρέπει να είναι ανεξάρτητες. Οι κλέφτες και οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και μη. Επίσης, πρέπει να επιστραφούν τα κλωπιμαία, τώρα που χρειαζόμαστε χρήμα. Μόνο τότε θα είναι εύπεπτα τα νέα αυξητικά φορολογικά μέτρα και τα άλλα σχέδια αυτής, αλλά και οποιασδήποτε κυβέρνησης που θέλει να λέει ότι υπερασπίζεται το δημόσιο όφελος. Ας κάνουμε όλοι μία προσπάθεια να αυξήσουμε τον αριθμό μας ακόμη περισσότερο αυτές τις μέρες. Στείλτε προσκλήσεις σε φίλους και γνωστούς. Η κοινωνία είναι ώριμη για τέτοιες αλλαγές. Φαίνεται από το γεγονός ότι είμαστε μία από τις πέντε πιο πολυπληθείς ομάδες στην Ελλάδα. Ας γίνουμε ακόμη περισσότεροι!............ Support your cause! Be counted:
I Read This
View Bulletin on Facebook Leave a Comment Go to Cause Invite Friends .-



** http://mail.live.com/default.aspx?&ip=10.4.2.8&d=d2998&mf=0&rru=inbox ....!!!!!!!!!!!

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: