ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση *

Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση








Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !
~* ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ :

**Ο/Η Stelios Savourdos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Stelios SavourdosMarch 22, 2010 at 12:35pm

Θέμα: Τα τσιράκια της...δημοσιογραφίας.
Θυμάστε την διακαναλική τρομοκρατία με την γρίππη, με τους σεισμούς, με... με... με... ;;; Τώρα λοιπόν είναι η σειρά της οικονομίας και της πτώχευσης.Έτσι, πιστεύουν τα υστερικά ανθρωπάκια που το παίζουν δημοσιογράφοι οτι θα μας βάλουν στο καλούπι της πολιτικής σκοπιμότητας.Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως παίζουν το παιχνίδι της κάθε ανάλγητης εξουσίας. Αντισταθείτε στα...τσιράκια των πολιτικών ληστών (ξένων και ντόπιων).
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1371124274593&mid=211d54eG56358b7cG1aa4c7eG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com

**Ο/Η Giwta Kreta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .

Giwta KretaMarch 22, 2010 at 11:55am
Θέμα: ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΒΟΜΒΑ στη showbiz
ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ χωρισε...ΠΟΙΑ....ΒΑΝΔΗ, ή καποια αλλη..... http://www.facebook.com/l/e9125;arm.in/8nC .-



** Σε μονές στα Κατεχόμενα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου



O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος επισκέπτεται την Δευτέρα στις Μονές του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτή και προστάτη της Εκκλησίας της Κύπρου, και του Αποστόλου Ανδρέα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος επισκέπτεται την Δευτέρα στις Μονές του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτή και προστάτη της Εκκλησίας της Κύπρου, και του Αποστόλου Ανδρέα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Οι επισκέψεις του Αρχιεπισκόπου έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για τις πρώτες επισκέψεις προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου από το 1974. Ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος διευθέτησε συνάντηση του με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν για να συζητήσει μαζί του το θέμα της έναρξης εργασιών για την αναστήλωση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα. Μιλώντας σε κυπριακό κανάλι, ο κ. Χρυσόστομος ανέφερε πως ζήτησε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη «να διευθετήσει» συνάντηση του με τον κ. Ερντογάν και εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί. Ο Κύπρου Χρυσόστομος πρόκειται να επισκεφθεί το Φανάρι μεταξύ 16 και 20 Απριλίου. Ο Αρχιεπίσκοπος πέρασε στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου χωρίς να επιδείξει ταυτότητα και χωρίς οποιεσδήποτε διατυπώσεις. Ανέφερε δε ότι θα έχει συνάντηση με τον «υπουργό» τουρισμού για το θέμα της αναστήλωσης της Μονής. Στόχος, όπως είπε, είναι να καθορισθεί ημερομηνία έναρξης το συντομότερο των εργασιών και πρόσθεσε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τους Τουρκοκυπρίους για το σκοπό αυτό.


**Η ΠΑΣΚΕ πρώτη δύναμη στη ΓΣΕΕ



Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της ψηφοφορίας στο 34ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Χαλκιδική, για την εκλογή της νέας 45μελούς διοίκησης της ΓΣΕΕ και των οργάνων της συνομοσπονδίας. Ψήφισαν συνολικά 480 σύνεδροι.
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της ψηφοφορίας στο 34ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Χαλκιδική, για την εκλογή της νέας 45μελούς διοίκησης της ΓΣΕΕ και των οργάνων της συνομοσπονδίας. Ψήφισαν συνολικά 480 σύνεδροι. 478 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα και 2 άκυρα. Η ΠΑΣΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη αυξάνοντας, κατά μία, τις έδρες της στη διοίκηση, μια έδρα έχασε η ΔΑΚΕ, ενώ σταθερές διατηρήθηκαν οι έδρες των συνδικαλιστικών παρατάξεων της αριστεράς. Συγκεκριμένα, η ΠΑΣΚΕ απέσπασε 230 ψήφους (ποσοστό 48,2 % ) και καταλαμβάνει 22 έδρες, η ΔΑΚΕ 118 ψήφους (24,69 %) και 11 έδρες, η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 100 ψήφους (20,92%) και 9 έδρες και η Αυτόνομη Παρέμβαση 29 ψήφους (6,08%) και 3 έδρες. Μία ψήφο έλαβε η παράταξη «Παρεμβάσεις». Στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, η ΠΑΣΚΕ καταλαμβάνει 12 έδρες, η ΔΑΚΕ 6, η ΔΑΣ 5, και η Α.Π. 2 έδρες. Στην Ελεγκτική Επιτροπή, από την ΠΑΣΚΕ εκλέχθηκαν 8 εκπρόσωποι, από τη ΔΑΚΕ 4 και από τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 3. Στην απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 33ου συνεδρίου το 2007, η ΠΑΣΚΕ κατείχε 21 έδρες (45,9%), η ΔΑΚΕ 12 (26,96), η ΔΑΣ(ΠΑΜΕ) 9 έδρες (20,92) και η Αυτόνομη Παρέμβαση 3 έδρες (6,23). Η καταμέτρηση των σταυρών των εκλεγμένων στη νέα διοίκηση, συνεχίζεται και τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ.

** Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή



Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. «Δεν θα χρεωκοπήσουμε» επανέλαβε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα της προσφυγής στο ΔΝΤ και φωτογραφίζοντας τη στάση της Γερμανίας, κάλεσε τις ευρωπαϊκές δυνάμεις να μην ξεχνούν την πολιτική σημασία του ευρώ. Στηρίζουμε την Ελλάδα, δεν στηρίζουμε τη κυβέρνηση, τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στο Προσυνέδριο του κόμματός του και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις που εκτίναξαν τα spreads. Η κυβέρνηση δεν διαθέτει μόνο μια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, ταυτόχρονα γίνεται και επικίνδυνη, καθώς προσπαθεί να εξάψει τον πατριωτισμό του λαού, δήλωσε στη Θεσσαλονίκη η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Λαμόγια δεν είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι μισθωτοί στην Ευρώπη αλλά όσοι μας κυβερνούν, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στο ΒΗΜΑ.


** Νέα σοβαρή τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι



Σε νέα σοβαρή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι στο Φαρμακονήσι, δύο ημέρες μετά από επεισόδιο στην Κω. Τουρκικά αεροσκάφη αναχαίτισαν ελικόπτερο του Λιμενικού, το οποίο βρισκόταν σε επιχείρηση καταδίωξης λαθρομεταναστών.
Σε νέα σοβαρή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι στο Φαρμακονήσι, δύο μόλις ημέρες μετά από σοβαρό επεισόδιο στην Κω. Τουρκικά αεροσκάφη αναχαίτισαν, για δεύτερη φορά, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, το οποίο βρισκόταν σε επιχείρηση καταδίωξης λαθρομεταναστών. Το περιστατικό έγινε στις 08.05 το πρωί της Κυριακής και τα τουρκικά αεροσκάφη αποχώρησαν από την περιοχή μόλις εμφανίστηκαν δύο μαχητικά Μιράζ 2000 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.Δεν θέλουμε η ένταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα να επεκταθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο ο Ευ. Βενιζέλος. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή σημειώθηκε μπαράζ τουρκικών εναέριων παρενοχλήσεων σε ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, που έχει ως βάση την Κω και εκτελούσε πτήση επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων μεταξύ Κω και Σάμου. Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το ελληνικό ελικόπτερο, δέχθηκε στις 08:02 και ενώ πετούσε 200 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι την παρενόχληση δύο τουρκικών F16, τα οποία σε σχηματισμό πετούσαν στα 1.200 μέτρα. Πριν από το συμβάν, το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος είχε ενοχληθεί 11 φορές, μέσω τουρκικών ραντάρ. Πάντως, το ζήτημα της τουρκικής προκλητικής συμπεριφοράς στο Αιγαίο, καθώς και τις επανειλημμένες προσπάθειες εκ μέρους της Τουρκίας να παρεμποδίσει τη συλλογική ευρωπαϊκή προσπάθεια, που καταβάλλεται για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης μέσω της FRONTEX, έθεσαν με Κοινοβουλευτική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου. Στην ερώτησή τους, οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, τονίζουν την τουρκική τακτική των παρενοχλήσεων της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX στη περιοχή του Αιγαίου, και καλούν την Επιτροπή να πάρει θέση επί του ζητήματος, διότι η Τουρκία δείχνει συνολική απροθυμία να συνεργαστεί με την ΕΕ για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ιδιαίτερα σε μια περιοχή, η οποία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις εξαιτίας των παράνομων μεταναστευτικών ροών από το χώρο της. Παράλληλα, οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν από την Επιτροπή να ανακοινώσει τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ώστε να αποθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές εκ μέρους της Τουρκίας, μιας υποψήφιας προς ένταξη χώρα στην ΕΕ, δεδομένου ότι η μέχρι σήμερα ευρωπαϊκή δράση δεν φαίνεται να αποδίδει καρπούς.


** «Επικίνδυνη η κυβέρνηση»




«Επικίνδυνη» για τον λαό γίνεται η κυβέρνηση, τόνισε από τη Θεσσαλονίκη η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε κριτική και στη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα υπαινίχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία για το Αιγαίο.
«Επικίνδυνη» για τον λαό γίνεται η κυβέρνηση, τόνισε από τη Θεσσαλονίκη η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε κριτική και στη Ν.Δ. και υπαινίχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία για το Αιγαίο. «Η κυβέρνηση δεν διαθέτει μόνο μια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και επικίνδυνη απέναντι στον λαό, καθώς προσπαθεί να εξάψει τον πατριωτισμό του λαού», δήλωσε η κα Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Έναν πατριωτισμό, που βρίσκεται πια στα λείψανα της Διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον λαό αν θέλει να δείξει αυτόν τον πατριωτισμό του, να καταθέσει πρωτόγνωρες κυριολεκτικά θυσίες στα πόδια εκείνων των επιχειρηματιών, των επιχειρηματικών ομίλων, του συστήματος, που έχουν μία μόνο πατρίδα ή μπορεί να έχουν και πολλές πατρίδες, ανάλογα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη κερδοφορία. Γι αυτό τη λέμε και επικίνδυνη κυβέρνηση, όσον αφορά τη διάβρωση της λαϊκής συνείδησης. Και με την ευκαιρία, αφού ο πατριωτισμός κλίνεται σε όλες τις πτώσεις, έχουμε και τον κ. Σαμαρά που λέει ότι υπεράνω η Ελλάδα, δεν τον ενδιαφέρει το στενό κομματικό συμφέρον, κάνουμε την εξής ερώτηση στον πρωθυπουργό, αλλά κάτι θα ξέρει και ο κ. Σαμαράς. Ποια είναι η συμφωνία για το Αιγαίο, μήπως πρέπει να μας ενημερώσουν ή περιμένουν σε ποιο περιτύλιγμα θα τη σερβίρουν, για να επιχειρήσουν να παραπλανήσουν το λαό;». Επισήμανε ότι το ΚΚΕ «έχει τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι γίνεται και πως γίνεται και όλη η συγκέντρωση της προσοχής μας είναι στο να κρατήσει ο λαός ψηλά το φρόνημα του, να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του. Ο δρόμος θα είναι πολύ δύσκολος, καθώς τα μέτρα θα είναι συνεχή και αλλεπάλληλα». Η κα Παπαρήγα συναντήθηκε με νέους που απασχολήθηκαν σε προγράμματα stage και τώρα έμειναν χωρίς δουλειά ή άλλους που θα λήξουν τα προγράμματα. «Τα παιδιά που δούλεψαν σε stage είναι τα πρώτα θύματα μετεκλογικά, καθώς εξωπετάχθηκαν από θέσεις που εξυπηρετούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες», υπογράμμισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.-


** Τσίπρας: «Λαμόγια όσοι μας κυβερνούν»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
, μιλώντας στην εφημερίδα Το Βήμα.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εφημερίδα Το Βήμα. «Λαμόγια δεν είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι μισθωτοί στην Ευρώπη, αλλά όσοι μας κυβερνούν» λέει ο Αλέξης Τσίπρας. «Θα έπρεπε (ο πρωθυπουργός) να μην παραδίδει τη χώρα στα νύχια των κερδοσκόπων, κραυγάζοντας ότι καταρρέουμε λίγο προτού βγει στην αγορά να δανειστεί. Θα έπρεπε να οικοδομήσει συμμαχίες στην ΕΕ για μακρόπνοο και όχι τριετές Πρόγραμμα Σταθεροποίησης» τονίζει ο κ. Τσίπρας. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να ζητήσει απευθείας δανεισμό από την ΕΚΤ, ευρωομόλογο και κοινοτική αλληλεγγύη. «Όχι να λέει ότι δεν θέλουμε οικονομική βοήθεια. Θέλουμε και τη δικαιούμαστε».-

** Αλλαγές στο καθεστώς μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων




Παράθυρο για άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ανοίγει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Το Βήμα, ο Γιάννης Ραγκούσης. «Στην Ελλάδα η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων έχει μυθοποιηθεί», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών.
Παράθυρο για άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ανοίγει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Το Βήμα, ο Γιάννης Ραγκούσης. «Στην Ελλάδα η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων έχει μυθοποιηθεί», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών, προαναγγέλλοντας αλλαγή του Πειθαρχικού Δικαίου για την ταχύτερη διερεύνηση κάθε καταγγελίας, ενώ δηλώνει απερίφραστα ότι θα απομακρύνονται οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι. «Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ριζική αλλαγή του Πειθαρχικού Δικαίου έτσι ώστε να πάψει το καθεστώς ατιμωρησίας που σήμερα ισχύει. Γιατί σήμερα πρώτα βγαίνει κανείς στη σύνταξη και μετά τελεσιδικεί εις βάρος του η πειθαρχική απόφαση», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης. «Πρόθεσή μου είναι να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος έρευνας και εκδίκασης του πειθαρχικού παραπτώματος που θα επισύρει την απόλυση ενός επίορκου δημοσίου υπαλλήλου. Γνώμονάς μας είναι η προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας των έντιμων και ευσυνείδητων δημοσίων υπαλλήλων από τους επίορκους που σήμερα σπιλώνουν το κύρος και την αξιοπιστία των δημοσίων λειτουργών», απάντησε ο υπουργός σε ερώτηση για το εάν στο εξής ο υπάλληλος που θα αποδειχθεί ότι ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς θα αποβάλλεται. «Ο δημόσιος υπάλληλος πρέπει να είναι δημόσιος υπάλληλος όσο υπάρχει η θέση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι «μόνο το 1% της διαφθοράς στο δημόσιο συλλαμβάνεται».-

** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !::



Είμαι η Νίτσα, έχω σύνδρομο Down, θέλετε να γνωριστούμε;

Posted: 21 Mar 2010 05:47 AM PDT

Με λένε Νίτσα, έχω σύνδρομο Down και τα τελευταία 4 χρόνια πάσχω και από τη νόσο Alzheimer. Είμαι 50 χρονών, με κινητικά προβλήματα, και στη ζωή μου γίνονται συνεχώς αλλαγές που δεν τις καταλαβαίνω. Τώρα πια, δεν χαίρομαι όπως παλιά με τόσα. Χάνω πολλά, και φοβάμαι ότι σύντομα δεν θα καταλαβαίνω ούτε την αγάπη που μου δείχνουν οι δικοί μου άνθρωποι.
Είχα ανάγκη να μη σβηστούν αυτοί και ο κόσμος μου. Θα ήθελα να συνεχίσω να τους πειράζω με τα αστεία μου, αλλά δεν θυμάμαι πως. Μου λείπουν η Έλλη και η Χρύσα με τις φίλες της (γεια σου κουφίτσα), είχαμε τον δικό μας τρόπο να μιλάμε και να γελάμε, και όπως μαθαίνω, δημιουργούνε πλήρη σύγχυση στον κόσμο κάθε που τον χρησιμοποιούνε μεταξύ τους. Η Ρίτα και η Νούλα που δεν ξανάφυγε στην Αγγλία παρότι το ευχόμουν επίμονα στους καυγάδες μας.
Σχεδόν πάντα, δεν τους αναγνωρίζω πια και γενικά συγχέω καταστάσεις, ονόματα και πρόσωπα.
Όλους... εκτός της μαμάς, άντε και του μπαμπά.
Τη μαμά λοιπόν τη βοηθούσα στις δουλειές, μου άρεσε η τάξη γενικότερα, λάτρευα τη ρουτίνα μου, καμάρωνε η γειτονιά μου, και στο σπίτι μας όλοι ψάχνανε τα πράγματα τους.
Δεν έχω πάει σχολείο, δεν είχα ποτέ δασκάλους γιατί δεν υπήρχαν τότε, είχα όμως πολλές τσάντες, βιβλία με σκίτσα, δεκάδες μπογιές, και τετράδια. Σας λέω λοιπόν, ότι... δεν ασχολούμαι πια με τα αυτοκόλλητα μου, με τις μπογιές μου, με τα πανάκια που έκανα βελονιές, δεν γράφω σημειώσεις στα χαρτιά μου (ξέχασα να κάνω τα κουλουράκια και τις γραμμές, να βάφω τις ζωγραφιές μου), άλλωστε δεν μπορώ να κρατώ μολύβι, δεν κολυμπώ πια στη θάλασσα που ήτανε πηγή χαράς και η μεγάλη μου αγάπη, εξακολουθώ όμως να λατρεύω την τράπουλά μου, τα εύθυμα τραγούδια και το χορό. Ήμουν ιδιαίτερα κοινωνική, και μεγάλη καταφερτζού. Είχα μάθει να διεκδικώ, να έχω άποψη, να χαίρομαι και να συμπονώ.
Σήμερα το μόνο που χρειάζομαι είναι η μαμά μου, η παρουσία της και να είναι καλά, γιατί μελαγχολώ και αρρωσταίνω όταν λείπει έστω και για λίγα λεπτά από κοντά μου ή όταν δεν αισθάνεται εκείνη καλά.
Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός άλλωστε δεν τον χρειάζομαι. Έζησα μια ζωή φυσιολογική μέχρι πριν την επίσκεψη της νόσου Alzheimer, αλλά πέστε μου εξάλλου σε αυτόν τον κόσμο που ήρθαμε ποιος είναι τέλειος;


Ελάτε να γνωριστούμε, να μοιραστούμε πληροφορίες και αγάπη.
Nα μάθετε για το σύνδρομο Down που με αυτό γεννήθηκα, αλλά και για την υπέρβαση της προκατάληψης απέναντι στα άτομα αυτά, σεβόμενοι τον «πάμπλουτο μικρόκοσμο» μας γεμάτο από όμορφα συναισθήματα, άδολη αγάπη, και αγκαλιά μόνιμα ανοιχτή για όλους εσάς.
Μας αρέσει να σας αγκαλιάζουμε και να δείχνουμε αγάπη!

Από το 2006 έχει καθιερωθεί η 21η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από τα σωματεία International Down Syndrome Association και European Down Syndrome Association, με πρωτοβουλία του Έλληνα γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή γενετικής στο πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ενημερωθεί και ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινότητα για το σύνδρομο Down. Μάλιστα, η 21η Μαρτίου επιλέχθηκε ως ημερομηνία, από τα αριθμητικά δεδομένα που συνθέτουν το σύνδρομο (3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος).
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε όλο το κείμενο. Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα που μου στείλατε. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να γνωριστούμε.
Νίτσα Τσακιρτζόγλου
Πηγές:
http://www.ndss.org/
http://www.ds-health.com/
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=2929
http://www.vimhttp//www.iatronet.gr/article.asp?art_id=2929atizo.gr/sindromo
http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=351:-down-&catid=78:2008-12-11-15-05-56
http://www.specialeducation.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=50
http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=01010107&extLang=
http://www.hamomilaki.gr/


ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ
Posted: 21 Mar 2010 01:43 AM PDT

Από το Χαμομηλάκι: Μην ταΐζετε τα παιδιά σας τυρί με κρέας μαζί
Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για να φτιαχτεί η αιμοσφαιρίνη. Έτσι, αν ο οργανισμός δεν προσλαμβάνει αρκετή ποσότητα σιδήρου, τότε θα οδηγηθεί σε σιδηροπενική αναιμία.


Ποια η συχνότητα και ποιες ηλικίες αφορά κυρίως;
Είναι πάρα πολύ συχνή μορφή αναιμίας. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο περίπου το 30% των παιδιών ηλικίας 6 μηνών μέχρι 5 χρονών έχουν σιδηροπενική αναιμία, ενώ για τα παιδιά ηλικίας 6-17 χρονών το ποσοστό φτάνει το 20%. Εμφανίζεται πιο συχνά στα πρόωρα γιατί αυτά έχουν λιγότερα αποθέματα σιδήρου. Οι έφηβοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιάσουν αναιμία, γιατί η ανάπτυξη του σώματος στην περίοδο αυτή είναι πολύ γρήγορη. Ιδιαίτερα στα κορίτσια, η πιθανότητα μεγαλώνει γιατί χάνουν αρκετό αίμα με την περίοδο τους.
Επίσης τα παιδιά ηλικίας 1-2 χρόνων έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αναπτύξουν σιδηροπενική αναιμία, γιατί ενώ στην ηλικία αυτή ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ακόμα γρήγορος, ο σίδηρος, που προσλαμβάνεται μέσα από τις τροφές, ελαττώνεται.
Πώς θεραπεύεται η σιδηροπενική αναιμία;
Η σιδηροπενική αναιμία θεραπεύεται με τη χορήγηση σιδήρου. Ο γιατρός σας, αφού κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις για να επιβεβαιώσει τη διάγνωση, θα σας συνταγογραφήσει να πάρετε σίδηρο από το στόμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να σας δώσει σίδηρο ενδοφλέβια ή ενδομυϊκά. Η θεραπεία της σιδηροπενικής αναιμίας με σίδηρο από το στόμα διαρκεί περίπου 2-3 μήνες.
Να ξέρετε ότι ο σίδηρος μπορεί να προκαλέσει τα εξής προβλήματα:
· Να μαυρίσει τα κόπρανα του παιδιού.
· Να προκαλέσει δυσκοιλιότητα ή αντίθετα διάρροια.
· Να προκαλέσει εμετούς και πόνο στην κοιλιά.
Οτιδήποτε σας ανησυχήσει, να ενημερώσετε αμέσως τον παιδίατρο του παιδιού σας.
Αδάμος Χατζηπαναγής, Παιδίατρος
http://www.hamomilaki.gr/ .-

** Η άλλη άποψη :

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΣΑΣ ΠΗΡ' Ο ΠΟΤΑΜΟΣ‏

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ" Το πρωί-πρωί, ώρα 7.30'π.μ.στο περίπου, παρακολουθούσα το MEGA Σαββατοκύριακο, όπου έναντι του Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη, είχε εδραιώσει τον διαμπερή του, ένας πουστοειδής τύπος, όστις και αυτοπροσδιορίσθηκε ως καθηγητής και οικονομολόγος.Για να μη με προστρέξουν όσοι δεν......... ............. ............. ............. ..............=============================================



ΣΤΟ "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ" ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ??? Μόλις κι ενημερώθηκε ο Τζέφρι Παπανδρέου, από τα νάϋλον τσόκαρα της Μπιρμπίλως, περί της απελευθερώσεως των Τεμπών κι όλης της Θετταλίας και της Άνω-Κάτω Μακεδονίας, με τη δημιουργία της ποταμίσιας παρακαμπτηρίου Εθνικής οδού........... ........... .............. .........==============================================
Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Η ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.==========================================
ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ Ο ...ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΝΑΧΩΝ)==========================================



Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ "ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ >>>> Οι ΗΠΑ φιμώνουν την ελευθερία του τύπου: Protest the US' silencing of Palestinian journalist Mohammed Omer. Σιγά μην ευαισθητοποιηθεί η ΕΣΗΕΑ...==========================================


ΕΥΓΕ!!! Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ... ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
==========================================


ΕΓΚΥΡΟ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΑ ΕΒΡΑΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗ ....ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟοοοοο.......Δεν είμαστε καθόλου, μα καθόλου καλά.Εκεί που ο αρχιγκαγκάς Εβραίος πρωθυπουργός των Αθηνών, πίστευε ότι θα πετύχαινε εύκολα τους βρώμικους στόχους των χρηματοδοτών του και θα εξασφάλιζε εύκολα τα τυχερά του, μετά το ξεβράκωμά του, που κατέληξε και αυτό να γίνει παγκόσμιο, άρχισε να ζορίζεται.Μπορεί να είναι αρχιγκαγκάς, αλλά του έχει απομείνει "αραιά και που" η αίσθηση του πόνου. Τον νιώθει μέσα του και του έχει γίνει αδιέξοδο!!!!!Εκεί στις μεγάλες σφίξεις, τις............ ............ ............. .............. .......===============================================-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/ .-

****
Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.


Kostas AllMarch 22, 2010 at 3:21am
Θέμα: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙΑκολουθεί η επιστολή του Σχήματος προς τις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία. Αξιότιμοι Κύριοι,Στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε τον ελληνικό πολιτισμό εκτός συνόρων, από το 2008 το "Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη", του σκηνοθέτη Λεωνίδα Λοϊζίδη, ταξιδεύει αξιόλογες θεατρικές παραγωγές αρχαίου ελληνικού δράματος σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και βραβεύσεις όπου και αν αυτές παρουσιάστηκαν υπό την αιγίδα Υπουργείων της Ελλάδος και της Κυπριακής Δημοκρατίας .Τον Μαΐο του 2010 το «Θεατρο Λεωνίδα Λοϊζίδη» έχει προσκληθεί από την κυβέρνηση της Χιλής για να παραστεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν για την επέτειο των 200 χρόνων από την ανεξαρτησία της Χιλής.Στόχος της προσπάθειάς μας αυτής είναι καθαρά η προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και θεάτρου στο εξωτερικό.Οι παραγωγές μας έχουν παρουσιαστεί πολλάκις σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης , όπου διδάσκονται αρχαία ελληνικά, με σκοπό την τόνωση του ενδιαφέροντος των φοιτητών για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την διατήρηση των πανεπιστημιακών αυτών εδρών που δυστυχώς παρόλο που δημιουργήθηκαν με πολύ κόπο και κόστος τόσο από την πολιτεία ,αλλά και φιλέλληνες που χορήγησαν αυτή την προσπάθεια, και τείνουν να καταργηθούν λόγω της μείωσης των φοιτητών που επιλέγουν να διδαχθούν την γλώσσα των αρχαίων ελληνικών και την ιστορία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.. Όλες μας οι παραγωγές έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και στο μεγαλύτερο βαθμό τα λειτουργικά έξοδα έχουν βαρύνει το Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη, το οποίο ουδέποτε δεν έχει επιχορηγηθεί, παρά το αξιόλογο έργο που παρουσιάζει.Ωστόσο γνωρίζοντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, και θεωρώντας πως ο πολιτισμός της πατρίδας μας έχει ανάγκη από προσωπικές πρωτοβουλίες με τα μέσα που ο καθένας μας διαθέτει για να διατηρηθεί, έχουμε επιλέξει να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως οικονομική υποστήριξη από το κράτος ,χωρίς προσωπικό κέρδος και με κάλυψη των βασικών εξόδων της εκάστοτε παραγωγής μας από εμάς.Το μόνο που ζητάμε είναι την ανταπόκριση στην προσπάθειά μας από κρατικούς και άλλους φορείς, οι οποίοι είναι σε θέση να προωθήσουν και να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία μας ώστε όλο και περισσότεροι ομογενείς αλλά και αλλοεθνείς να γίνουν κοινωνοί της μαγείας του ελληνικού αρχαίου δράματος, πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.Ποια θα μπορούσε να είναι η δική Σας συμβολή στην προσπάθειά μας:Όσον αφορά τη δική Σας συμβολή στην επίτευξη αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου με σκοπό την εξάπλωση της πολιτιστικής μας ταυτότητας στο εξωτερικό, θα επιθυμούσαμε όπως προτείνετε τις εν λόγω θεατρικές παραγωγές σε δραστήριους ομογενείς που διακατέχονται από τον ίδιο ζήλο με εμάς για την προώθηση και διατήρηση του ελληνικού στοιχείου στο εξωτερικό, πολιτιστικούς φορείς ,και διοικητικές αρχές του τόπου όπου δραστηριοποιείστε που ενδιαφέρονται να διοργανώσουν παραστάσεις φιλοξενώντας οποιαδήποτε από τις τρεις θεατρικές μας παραγωγές αρχαίου δράματος, με μοναδικό κόστος τα λειτουργικά έξοδα της παραγωγής ( διαμονή, διατροφή , αεροπορική μετακίνηση από Αθήνα προς την χώρα διεξαγωγής της παράστασης μετ’επιστροφής, μετακινήσεις εντός χώρας, και αμοιβές του δεκαμελούς θιάσου που ανέρχονται στα 150 ευρώ για κάθε ηθοποιό, δηλαδή συνολικά 1650 ευρώ). Πρόκειται για ένα χαμηλό κόστος , το οποίο ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος διοργανωτής μπορεί να καλύψει άμεσα από τα έσοδα των εισιτηρίων και χορηγίες.Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σημειώσετε πως ακόμα και σε περίπτωση που οι αμοιβές των συντελεστών δεν δύναται να καλυφθούν, δεδομένου πως τα λειτουργικά έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας είναι καλυμμένα , είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της παράστασης καλύπτοντας τις αμοιβές από δικούς μας πόρους.Όλες οι παραστάσεις μας μπορούν να παρουσιαστούν σε 2 γλώσσες( ελληνικά και αγγλικά) και με υπέρτιτλους σε όλες τις γλώσσες. Διατίθεται και οπτικοακουστικό υλικό (DVD) των παραστάσεων μας, ενώ για περαιτέρω στοιχεία, φωτογραφίες, κριτικές μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://www.facebook.com/l/07fd9;www.loizidis.comΣας απευθύνουμε το αίτημα μας, γνωρίζοντας πως η θέση Σας Σάς επιτρέπει να προωθήσετε μια καλλιτεχνική παραγωγή που προωθεί τον πολιτισμό της πατρίδας μας, την οποία εκπροσωπείτε στο εξωτερικό, εφ'όσον Εσείς είσθε ο συνδετικός κρίκος της χώρας μας με το εξωτερικό και τους ομογενείς μας που διαμένουν εκεί.Ήδη πολλές ελληνικές πρεσβείες (όπως π.χ η πρεσβεία μας στην Χιλή που μας ενέταξε στις εορταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Χιλής- η πρέσβειρά μας κ.Χρυσούλα Καρυκοπούλου- Βλαβιανού και οι συνεργάτες της) και πλήθος εξεχουσών προσωπικοτήτων της ομογένειας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και δραστηριοποιήθηκαν άμεσα έχοντας λαμπρά αποτελέσματα. Προσπάθειες που θα πρέπει να επικροτούνται από τους Έλληνες και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους έχοντες αξιώματα σε τόσο σημαντικές θέσεις για το ελληνικό κράτος και την ομογένεια.Σας παρακαλούμε να συμβάλλετε κι Εσείς δυναμικά στην προώθηση της πρότασης μας, ώστε αυτή να υλοποιηθεί στην χώρα όπου δραστηριοποιήστε και να γίνετε Εσείς ο συνδετικός κρίκος στην χρυσή καδένα που είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός.Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση θα είμαστε στη διάθεσή σαςΕυχαριστούμε εκ των προτέρων,Με εκτίμηση,Λεωνίδας Λοιζίδης ΣκηνοθέτηςEmail(s): info@leoloi.gr,oresteia@hotmail.gr,ll300@hotmail.gr, http://www.facebook.com/l/07fd9;www.loizidis.com


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1289892370288&mid=21143b5G56358b7cG1a9e387G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


**
Ο/Η Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE LIVE ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ.


Savvidis StavrosMarch 22, 2010 at 2:38am
Θέμα: ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ - ΤΕΤΑΡΤΗ-24 ΜΑΡΤΙΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ -ΤΣΑΧΟΠΥΡΙΔΗΣ-Δ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010........ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΜΟΣΧΑΤΟ).ΛΥΡΑ.. ΜΑΚΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣΤΡΑΓΟΥΔΙ .. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΛΑΙΚΗ ΩΡΑ ...ΜΑΝΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ!!

**
Κυριάκος Βελόπουλος‏ :
ΝΕΟ!ΝΕΟ!ΝΕΟ!ΝΕΟ!ΝΕΟ!ΝΕΟ!ΝΕΟ!
Πληρώσαμε μετρητά στους Αμερικανούς
και παραλάβαμε τυφλά F16
(κάντε κλικ στην είδηση)
**

** Ο 'Yiannis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "SUPER PARTY @ FACES CLUB TETAΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ" την Τετάρτη, 24 Μαρτίου στις 11:30 μ.μ. Εκδήλωση: SUPER PARTY @ FACES CLUB TETAΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 24 Μαρτίου στις 11:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 25 Μαρτίου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: Leoforos Theas Aphrodites - Aliathon Plaza Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=110194768996285&mid=211a723G3dd6e022G1264fe9G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
** Ο Nikolakis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "APOGEYMATINI VOLTA ME TA PODILATA". Nikolakis says, "mono gia osous exoun podilato ,,,,i skeftonte na paroun gia tin omada,,,,!!!!!!!kai theloun na akolouthisoun". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=106666079354878&mid=21172acG3dd6e022G1263321G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe bar" την Σάββατο, 27 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 27 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 28 Μαρτίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: G.PAPANDREOU 87 GOUDI Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=111236942222041&mid=2116e4aG56358b7cG1a9f8a7G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**
Γεια σου Stamatios
Nikos Tsatsakis σας πρόσθεσε σαν φίλο/φίλη στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι γνωρίζετε τον/την Nikos ώστε να μπορείτε να είστε φίλοι στο Facebook.


Nikos Tsatsakis
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke nights @ Sansiro cafe bar" την Πέμπτη, 25 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ Sansiro cafe bar'Ωρα Έναρξης: Πέμπτη, 25 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 26 Μαρτίου στις 4:00 π.μ. Τοποθεσία: Σινώπης 28 Περισσός Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=104209636280088&mid=2116dcfG56358b7cG1a9f84fG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**
Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.


Portal Λαυριου22 Μαρτίου 2010 στις 11:31 π.μ.
Θέμα: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ YOUTUBEhttp://www.facebook.com/l/e9125;lavrio.blogsite.org/toubeΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΜΑΣ http://www.facebook.com/l/e9125;lavrio.blogsite.org KAI ΤΟ CHAT http://www.facebook.com/l/e9125;lavrio.blogsite.org/chat/flashchatΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

** Ο Κώστας σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=271979592778&mid=2111cd2G56358b7cG1a9d871G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** UnsubscribeProfile This email was sent by: Earleen19393 Hutton Dr Ste 554 Dallas, TX, 47933-6303, USA Copyright 2010. Earleen Marketing. All Rights Reserved.-

** ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ video :

http://www.youtube.com/watch?v=_KJ_VlJ5GQA , video Nafplio 2010 :





~**


http://www.youtube.com/watch?v=m_OS6XFch7c , ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ 2010 ,



ΠΑΛΑΜΗΔΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=BZUn74h8za8 ,

.-

ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΚΑΣΤΡΑ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=yRMHlwNyiI0 ,

.-

** 037.mpgΠΑΛΑΜHΔΙ-ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΣΤΡΑ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=XpQatzov5D8 ,



** Εικόνα 038.mpg ΚΑΣΤΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΠΑΛΑΜΗΔΙ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=ARgZyzBtCK4 ,



** http://www.youtube.com/watch?v=HrE5nXGItD0 , Παλαμήδι-1. ΝΑΥΠΛΙΟ Άποψη μέσα στο κάστρο



**

Δεν υπάρχουν σχόλια: