ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ και άλλα *

~** ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ …. ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ :



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ { Κολοκοτρώνης , Κανάρης ,Καραϊσκάκης κ.α } ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ...ΘΕΛΟΥΜΕ .... ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ !!!!

Ο Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε στο ΠΑΛΑΜΗΔΙ στα κάστρα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ ! , ο Καραϊσκάκης δολοφωνήθηκε από σφαίρα Άγγλου στρατιωτικού , στον Πειραιά σε μια διαμάχη μεταξύ Ελλήνων - Τούρκων - Άγγλων , έφιππος και άρρωστος , παρεμβαίνοντας για να διαχωρίσει τους ερίζοντες ..., ο Κανάρης πάμφτωχος υπουργός ναυτικών στην κατοικία του στην σημερινή πλατεία Κυψέλης (Κανάρη) , με την μεγάλη τους προσφορά στην επανάσταση του 1821 , μαζί με την οικονομική ενίσχυση στην ελληνική επανάσταση από την οικογένεια Μπόταση , συγγενείς της οικογένειας Κανάρη .- κ.π.α. για τους αληθινούς πατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

H EΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !! οιΓΕΡΜΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ...ΚΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΕΙ...ΤΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕ !!! ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ... ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑ;ΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ !!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ..ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ...ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !! ΑΛΛΩΣ ΤΕ Η SIEMENS TO C4I κ.λ.π. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΝΑΝΙΑ ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ (ΤΙΣ) ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (μορφή ενέργειας ) ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ !!
** Νέα πρόκληση από την τουρκική κορβέτα



Σύγχυση έχουν προκαλέσει στην Αθήνα οι «βόλτες» της τουρκικής κορβέτας στο Αιγαίο, η οποία έχει φθάσει μέχρι και κοντά στο Σούνιο. Ως τώρα η κορβέτα έκανε αβλαβείς διελεύσεις ωστόσο σήμερα, προχώρησε σε παραβίαση των όρων της αβλαβούς διέλευσης.
Σύγχυση έχουν προκαλέσει στην Αθήνα οι «βόλτες» της τουρκικής κορβέτας στο Αιγαίο, η οποία έχει φθάσει μέχρι και κοντά στο Σούνιο. Ως τώρα η κορβέτα έκανε αβλαβείς διελεύσεις ωστόσο σήμερα, προχώρησε σε παραβίαση των όρων της αβλαβούς διέλευσης, και επίσης, ενώ βρισκόταν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων ζήτησε στοιχεία από εμπορικό πλοίο που ήταν κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική κορβέτα εισήλθε στο στενό μεταξύ Κέας και Κύθνου το βράδυ της Τρίτης, συνοδευόμενη από ελληνική πυραυλάκατο. Τα ξημερώματα, η ελληνική πυραυλάκατος εξέπεμψε σήμα στο τουρκικό πλοίο ότι παραβιάζει την αβλαβή διέλευση, και λίγα λεπτά αργότερα, η κορβέτα των Τούρκων εξέπεμψε σήμα σε παραπλέον εμπορικό πλοίο, ζητώντας στοιχεία του δρομολογίου που εκτελούσε. Λίγο αργότερα, η τουρκική κορβέτα βγήκε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, και μπήκε σε διεθνή ύδατα, ενώ συνεχίζει να παρακολουθείται από την ελληνική πυραυλάκατο.-


** Γ. Παπαντωνίου: Έσχατη λύση το ΔΝΤ


Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως εάν δεν υπάρξει απόφαση για μεικτό σχήμα δανεισμού της χώρας μας, τότε η λύση που μας απομένει είναι το ΔΝΤ, και τούτο θα σημαίνει ότι η Ελλάδα πτώχευσε.
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως εάν δεν υπάρξει απόφαση για μεικτό σχήμα δανεισμού της χώρας μας, από την ΕΕ, στο σχέδιο που μελετούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, τότε η λύση που μας απομένει είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και τούτο θα σημαίνει ότι η Ελλάδα πτώχευσε. Ο κ. Παπαντωνίου τόνισε πως σε αυτήν την περίπτωση, θα ζητηθεί επίσης από την χώρα μας να γίνουν απολύσεις και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ο ίδιος επίσης εκτίμησε ότι χρειάζονται τρία με πέντε χρόνια για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι αν προσφύγουμε στο ΔΝΤ, τότε αυτό θα καθορίζει τα πάντα και αυτό δεν πρόκειται να το δεχθεί ο πρωθυπουργός.-


** Α. Σαμαράς: «Δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα»



Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στο συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν».
Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στο συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν». «Δεν φοβάμαι χρεοκοπία της Ελλάδας», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας, όμως, ότι «πρέπει να αλλάξουμε άμεσα». Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στο ελληνικό οικονομικό πρόβλημα και στη συζήτηση που γίνεται για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, στέλνοντας μήνυμα στη Γερμανία. Θύμισε την «ατζέντα 2000» του τότε καγκελάριου της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και πρόσθεσε ότι η μείωση της αξίας του ευρώ και η κρίση κάνει την Γερμανία να διαμαρτύρεται, ωστόσο οι γερμανοί έχουν αυξήσει και τις εξαγωγές τους. Δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, επισήμανε ο κ. Σαμαράς. Αυτό που έχει χρεοκοπήσει είναι το πολιτικό μοντέλο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, πρόσθεσε. «Βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι. Τελείωσε ένα μοντέλο κρατισμού και το στοίχημα τώρα είναι να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλούς αναξιοποίητους πόρους και με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα». Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και μάλιστα άμεσα, ενώ εξέφρασε και κάποιες ανησυχίες του. Η περιοριστική πολιτική, ανέφερε, απευθύνεται σε εκείνους που ήδη βρίσκονται στο όριο και θίγει εκείνους που ήδη πληρώνουν και όχι εκείνους που διαφεύγουν. «Ως πολιτικός φοβάμαι κοινωνικά ξεσπάσματα και εκρήξεις, ως οικονομολόγος φοβάμαι ότι θα πάμε σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και ζήτησε για μία ακόμη φορά από την κυβέρνηση να υιοθετήσει τα αναπτυξιακά μέτρα που έχει προτείνει το κόμμα του. Εν συνεχεία, ο κ. Σαμαράς κατέθεσε μία σειρά προτάσεων, με πρώτη την ανάγκη να καθιερωθεί μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα. Οι αρμοδιότητες κι οι εξουσίες θα πρέπει να συμπίπτουν σε όλα τα κλιμάκια για να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία και να προκύψει μείωση της σπατάλης, είπε. Δεύτερη πρόταση του κ. Σαμαρά είναι η «κινητροδότηση της δημοσιοϋπαλληλίας», ενώ τρίτη η σταδιακή κατάργηση των στρεβλώσεων των αγορών, όπως π.χ. καρτέλ, ολιγοπώλια κλπ. Η επόμενη πρόταση είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής. Επισήμανε ότι αυτό το έχουν επιχειρήσει όλες οι κυβερνήσεις στο παρελθόν, αλλά έκαναν λάθος όταν αύξαναν τους συντελεστές φορολόγησης. Αυτό που επιβάλλεται είναι η διεύρυνση της φορολογικής βάσης, εξήγησε ο κ. Σαμαράς. Τέλος, πρότεινε τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, όπως και τη μείωση του εξωγενούς κόστους των επιχειρήσεων. Ο πρόεδρος της ΝΔ διευκρίνισε ότι αυτές οι προτάσεις είναι για μετά την κρίση.-

**Στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να μεταβεί την Τετάρτη (24/03) στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων, που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων, που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, έχει προσκληθεί από την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να είναι ο κεντρικός ομιλητής στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για να εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σήμερα, η Ελλάδα, αλλά και να διατυπώσει, επίσης, και τρόπους, προτάσεις εξόδου της χώρας μας από την κρίση, μέσα στο πλαίσιο της Ευρωζώνης. «Ως Νέα Δημοκρατία, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των εξελίξεων που δρομολογούνται τα επόμενα 24ωρα. Γι' αυτό, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε δυνατό μέσο που έχει στα χέρια του, ιδιαιτέρως προς τη γερμανική πλευρά, για να μπορέσουμε και εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, ως αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, να συμβάλουμε, να κατορθώσουμε η Γερμανία να συναινέσει στην εξεύρεση μιας σωστής λύσης για την Ελλάδα, μέσα στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πάει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πάει για να «βάλει πλάτη» στην Ελλάδα, να στηρίξει την Ελληνική οικονομία, για να μπορέσουμε άμεσα, με τον πλέον σταθερό και ασφαλή τρόπο, να βγούμε από την κρίση», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.-


** Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός



Στη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της συνόδου κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ επικοινώνησε και με τον Χέρμαν βαν Ρομπέ.
Στη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Σύνοδος θεωρείται κρίσιμη, καθώς πραγματοποιούνται πυρετώδεις διαβουλεύσεις στους κόλπους της ΕΕ και της Ευρωζώνης για τη σύσταση μηχανισμού στήριξης προς την χώρα μας, εναντίον τόσο της κρίσης όσο και των επιθέσεων των κερδοσκόπων. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπέ, τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ. Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τη Β’ Θεραπευτική Μονάδα Υποκατάστασης Αθήνας (ΟΚΑΝΑ). «Σε μία εποχή οικονομικής στενότητας η πολιτεία θα πρέπει να δείξει κοινωνική αλληλεγγύη. Το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Θα παρακολουθώ το συντονισμό των υπουργείων για να υπάρξει μείωση στη λίστα αναμονής», τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο Πρόγραμμα Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας.Μαζί του στην επίσκεψη ήταν η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υφυπουργός Φώφη Γεννηματά και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εγγεγραμμένα 750 άτομα. Συνολικά στην Ελλάδα, στα προγράμματα υποκατάστασης, που αφορούν τη χορήγηση μεθαδόνης και βουπρενοφρίνης, προκειμένου οι χρήστες σταδιακά να απεξαρτηθούν, είναι εγγεγραμμένα 4.809 άτομα. Στα προγράμματα της Αττικής είναι εγγεγραμμένοι 2.033 χρήστες, στη Θεσσαλονίκη 1.185 και στην υπόλοιπη Ελλάδα 1.589. Αυτή τη στιγμή στη λίστα αναμονής βρίσκονται 5.500 χρήστες. Όμως, ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 6 χρόνια και 6 μήνες, χρόνος που μπορεί σε κάποιους να στοιχίσει και τη ζωή τους. Συνολικά, για τα προγράμματα υπάρχουν 20 χιλιάδες αιτήσεις, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις οι χρήστες στη χώρα ανέρχονται σε 40 χιλιάδες.Σύμφωνα με τα προγράμματα απεξάρτησης, στο χρήστη χορηγείται καθημερινά μία συγκεκριμένα δόση από τις παραπάνω ουσίες. Όμως ο χρήστης πρέπει συγχρόνως να παρακολουθείται με συστηματικές ουροληψίες, αλλά και ραντεβού με τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους αρμόδιους γιατρούς, προκειμένου να διαπιστώνεται η εξέλιξη της κατάστασής του. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και μέχρι στιγμής οι ουσίες χορηγούνται μόνο από τον ΟΚΑΝΑ, που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Το αίτημα του ΟΚΑΝΑ είναι για το 40% από τους 750, οι οποίοι είναι σταθεροποιημένοι ασθενείς, οι ουσίες να χορηγούνται μία φορά την εβδομάδα ή κάθε 15 ημέρες, ώστε να αποσυμφορηθεί ο αριθμός των ασθενών που παρακολουθούνται καθημερινά και να μπορέσει να εισαχθεί στα προγράμματα μεγαλύτερος αριθμός απ' αυτούς που έχουν διατυπώσει το ανάλογο αίτημα.Για το λόγο αυτό, όπως είπε ο πρωθυπουργός, πρόκειται να παρακολουθήσει το χειρισμό του αιτήματος από τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε η αποσυμφόρηση της καθημερινής έλευσης να γίνει προγραμματισμένα, ώστε οι ασθενείς να μην υποτροπιάσουν.Από την πλευρά των κοινωνικών λειτουργών του προγράμματος επισημάνθηκε το σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνική ένταξη, όσων απεξαρτώνται, λόγω σοβαρών ελλείψεων στις προνοιακές δομές και στο θέμα της στέγασης, καθώς ένας μεγάλος αριθμός χρηστών που παρακολουθούν το πρόγραμμα παραμένουν άστεγοι.


**Ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό




Στην τελική ευθεία για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό εισερχόμαστε την Τετάρτη, 24/3, με τη συζήτηση που ξεκινά στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ακόμη ωστόσο δεν έχει οριοθετηθεί το ποσό της βασικής σύνταξης.
Στην τελική ευθεία για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό εισερχόμαστε την Τετάρτη, 24/3, με τη συζήτηση που ξεκινά στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ωστόσο, παράγοντες του υπουργείου Εργασίας αναζητούν ακόμη ποιο θα είναι το ποσό της βασικής σύνταξης, καθώς και τους συντελεστές, που θα διαμορφώνουν τη λεγόμενη ανταποδοτική σύνταξη. Ο υπουργός Εργασίας, την περασμένη εβδομάδα, μετά από την ολοκλήρωση του διαλόγου για το ασφαλιστικό είχε τονίσει ότι στόχος είναι μέσα σε 8 εβδομάδες να έχει ολοκληρωθεί και η κοινοβουλευτική διαδικασία. Επίσης, είχε τονίσει πως για τις γενικές γραμμές και το σχεδιασμό του νομοσχεδίου, στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα, ώστε το σχέδιο νόμου να κατατεθεί αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, και ως τα μέσα Μαΐου να έχει τελειώσει και η κοινοβουλευτική διαδικασία, με την ψήφιση του νόμου.

**ΑΧ ΑΜOIΡΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!είμαστε πάντα κοντά σου !! ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .... ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ...ΘΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ... ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ !!

Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

**Αθλητικά : Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στον πρώτο αγώνα : Τετάρτη 24 -03 -2010 , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1 , τα γκόλ , 14΄ αυτογκόλ Κώτσιος , 45΄ Σ. Νίνης , 85΄ πεν. Τζ. Σισέ και στο 91΄ Δ. Κούσης .-

** Constantinos IasonosMarch 24, 2010 at 9:38am
Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!
Το απόλυτο Greek Night και απόψε στο "Boutique Uptown" Dj Nick, live ταμπουρλέκι, belly dancers και ένας ατελείωτος γαρυφαλλοπόλεμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Θα το χάσεις;Απόψε στις 22:30κρατήσεις: 77 77 22 31
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1322831802537&mid=2145677G3dd6e022G0G0&n_m=snstam@gmail.com .-

** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html , Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010
ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/ta-nea-mas.html , Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010
TA NEA MAS -ειδήσεις σήμερα *

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html , Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010
Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα *

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html , Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010
Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα * .-

**** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html , Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html , Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_16.html , Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010 Βλέπουμε ότι μας γράφουν οι Άλλοι *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html , Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση *


**http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html , Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 Aπο όσα μας γράφουν γνωστοί - άγνωστοι *

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html , Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα * Aπό το χαμομηλάκι

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_18.html , Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ * !** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html , ευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ* ΓΡΑΦΟΥΜΕ - ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ : ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html , Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 ΠΑΛΑΜΗΔΙ - Ι.ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html , Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010
Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ video από το ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html , Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html

http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html , Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010 ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ *


** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html , Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html , Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html , Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010ΠΑΡΑΞΕΝΑ - ΠΑΡΑΔΟΞΑ - ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ - ΠΑΡΑΔΟΞΑ - ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ,. Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη *

**Να ζούμε την ζωή όσο μπορούμε και να μην αφήνουμε καμμιά ευκαιρία να μας φεύγει . Γελάστε έτσι και χωρίς λόγο είναι καλύερο απο το να είσαι κ…

** Η πίστη στο Θεό είναι αναμφισβήτητη και πρέπει να είναι . Αυτή είναι η πηγή της ηθικής στη επίγεια ζωή μας. Χωρίς το Θεό υπάρχει ηθική ;

** Τρέξτε στην Ολυμπιακή. Μόνο ξεχάστε τους μεγάλους μισθούς. Αυτά που ξέρατε ξεχάστετε. Ο Βγενόπουλος δεν είναι δημόσιο.

** Για να ενημερωθήτε για την οδοντιατρική πρόληψη : www.odontiatros.pblogs.gr ,

** Μεγάλωσα θα πει να κάνεις το παπί Να ζεις στην απουσίαΝα γίνεις εξουσίαΝα μάθεις να γελάς Και να παραφυλάςΝα παίρνεις αποφάσεις Να απαγορεύεται να χάσειςΜεγάλωσα σημαίνειΝα ζεις με αυτό που σ' αρρωσταίνειΝα χτίζεις κι άλλα κεραμίδια Να βγάζεις τόνους τα σκουπίδιαΝα ρίχνεις σ' άλλους τα άδικα Να βλέπεις πρωινάδικαΝα ακούς πιστά τις αναλύσειςΝα αιμοδιψάς για ειδήσειςΝα λες και yes, να λες και no Να συνηθίζεις τα πορνόΝα πολεμάς στον καναπέΝα μη μπορείς χωρίς φραπεΠάντα γι άλλα μιλάμε- Πάντα γι άλλους μιλάμεέτσι δεν πονάμε έτσι ξεχνάμε


http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html , Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010ΑΠ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη Απ όσα μας γράφουν *

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html , Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html , Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ , ΠΥΛΟΣ , ΚΟΡΩΝΗ , ΜΕΘΩΝΗ , ΤΑΥΓΕΤΟΣ , ΙΜ.ΒΟΥΡΚΑΝΟΥ , κ.π..α ...ΟΛΑ ..:


**

Δεν υπάρχουν σχόλια: