ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ : Χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση αληθινή για όλους ..!!!!


· ** Βοηθείστε, όπου μπορείτε. Θα νιώσετε καλύτερα ...

· Τα παιδιά είναι αθώα! Τι λοιπόν τα κακομαθαίνει?

· Ζώνη ασφαλείας. Ένα εκπληκτικό βίντεο!

Βοηθείστε, όπου μπορείτε. Θα νιώσετε καλύτερα ...
Καταχωρήθηκε: 31 Μαρτίου 2010 12:13 μ.μ. PDT



Για να γίνουν τα όνειρα ζωή
UNHCR: Με την βοήθειά σας χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο ...




Μία όμορφη ιστορία, μίας νεαρής πρόσφυγα που κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.
Η Αμίνο είναι 14 χρονών και πρόκειται να κάνει το δεύτερο μεγάλο ταξίδι της ζωής της.
Το πρώτο ταξίδι δεν το θυμάται πια. Έγινε πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν ακόμη πολύ μικρούλα και, γαντζωμένη πάνω στη μητέρα της, εγκατέλειψε εσπευσμένα το σπίτι της σε ένα χωριό της Σομαλίας, το οποίο είχε καταστραφεί από τις ένοπλες συρράξεις.
Αντιθέτως, είναι έτοιμη για το δεύτερο ταξίδι. Η Αμίνο ήταν η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη της, σε έναν από τους προσφυγικούς καταυλισμούς που έχει δημιουργήσει η Υπατη Αρμοστία στο Νταντάαμπ, στα ΒΑ της Κένυας. Μόλις ολοκλήρωσε τις εξετάσεις της γύρισε τρέχοντας στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τον πατέρα της ήταν μία νέα σχολική στολή. Μόνο που βιάστηκε καθώς έμαθε ότι κέρδισε μία υποτροφία για σπουδές στο εξαιρετικής φήμης Λύκειο του Ναϊρόμπι στην Κένυα.
Η ιστορία της Αμίνο δεν είναι παραμύθι, είναι η ιστορία ενός μόνο κοριτσιού από τους χιλιάδες νέους που διαμένουν στους καταυλισμούς του Νταντάαμπ. Μία ιστορία που έγινε πραγματικότητα χάρη στους δωρητές της Υ.Α.
Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν στο Νταντάαμπ. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο συνολικός πληθυσμός των καταυλισμών έφτανε τους 262.181 ανθρώπους και το 53% αυτών αποτελούνταν από παιδιά και εφήβους κάτω των 18. Ο πληθυσμός των καταυλισμών αυξάνεται συνεχώς, εξαιτίας των νεοαφιχθέντων, αλλά και του υψηλού ποσοστού γεννήσεων (περίπου 500 παιδιά κάθε μήνα). Ωστόσο, οι καταυλισμοί του Νταντάαμπ δεν δημιουργήθηκαν για να δεχτούν τόσο μεγάλους πληθυσμούς: είχαν δημιουργηθεί στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 με σκοπό να φιλοξενήσουν μόνο 90.000 πρόσφυγες.
Τα παιδιά συχνά πάσχουν από υποσιτισμό και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε στη διάθεσή μας αρκετή ποσότητα θεραπευτικού γάλακτος. Η έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, σκηνές και δεξαμενές νερού είναι μία μεγάλη πρόκληση που μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί, εάν οι πρόσφυγες του Νταντάαμπ ξέρουν ότι μπορούν ακόμη να βασίζονται στη δική σας στήριξη!
Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας. Μη σταματήσετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας, ώστε να μπορούν τα παιδιά του Νταντάαμπ να κάνουν κι άλλα υπέροχα ταξίδια! Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των παιδιών προσφύγων και της Αμίνοκαι σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ... Μπορείτε να κάνετε δωρεά σήμερα για να βοηθήσετε τους πρόσφυγες όλου του κόσμου μέσω της ασφάλειας και της άνεσης που προσφέρει το easypay πρόγραμμα: ΒΙΒΛΙΑ για 100 μαθητές, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ για 8 πρόσφυγες, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, μισθός για ένα μήνα, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΓΑΛΑ για να τραφούν 12 νεογνά, ΣΚΗΝΗ για μια πενταμελή οικογένεια, ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, Τραπεζικός λογαριασμός της YA: ALPHA BANK, 101-00-2002055436, ΙΒΑΝ GR89 0140 1010 1010 0200 2055 436, Για δωρεά μέσω πιστωτικής σας κάρτας καλέστε στο 210-6726296 begin_of_the_skype_highlighting 210 -6726296 end_of_the_skype_highlightingUNHCR - Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Γραφείο στην ΕλλάδαΤαϋγέτου 23, Παλαιό Ψυχικό 154 52 ΑθήναΤηλ. 2106726463 2106726463 begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting, Fax 2106756800, E-mail: greatpsf@unhcr.org
http://www.hamomilaki.gr/

Τα παιδιά είναι αθώα! Τι λοιπόν τα κακομαθαίνει?
Καταχωρήθηκε: 31 Μάρτη 2010 04:13 π.μ. PDT




Πίσω από ένα κακομαθημένο παιδί βρίσκεται πάντα η σκιά ενός γονιού που δεν θέτει όρια στο μεγάλωμά του. Τα όρια και οι κανόνες συμπεριφοράς δεν είναι προϊόν γενετικής προδιάθεσης, αλλά αποτέλεσμα του πλαισίου μέσα στο οποίο το παιδί γεννιέται και μεγαλώνει. Κατ αρχήν, λοιπόν, τα παιδιά είναι αθώα! Ας δούμε όμως τι λάθη προκύπτουν μέσα από τις γονεϊκές διαδικασίες μάθησης, οι οποίες διαμορφώνουν εν τέλει την προσωπικότητα του παιδιού: * Ο εγωκεντρισμός, ως μοτίβο ύπαρξης και διεκδικητικότητας: ένας εγωκεντρικός γονέας συχνά δημιουργεί αντίστοιχα αισθήματα στο παιδί του («όντας το επίκεντρο του κόσμου , έχω ό, τι θέλω »). Την πεποίθηση αυτή εύκολα υιοθετεί ένα μικρό παιδί, όμως ταυτόχρονα η ενίσχυση μιας καθήλωσης στον παιδικό εγωκεντρισμό προμηνύει έναν μελλοντικά απαιτητικό και ανικανοποίητο ενήλικα. * Μη θεσμοθέτηση ορίων: όρια σημαίνει σχέση και εγγύτητα, αλλά με σεβασμό και ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον συμβολικό χώρο και τις ανάγκες του εαυτού και του άλλου. Οι γονείς συχνά τα καταπατούν. * Άνευ όρων χατίρια: μεγάλη παγίδα ενός γονιού κουρασμένου από μια δύσκολη μέρα και με χαμηλή ανοχή στην γκρίνια και τις παράλογες απαιτήσεις του παιδιού είναι τα πολλά ναι. Με ένα ναι νιώθεις να γλιτώνεις μια σύγκρουση, αλλά στην πραγματικότητα χτίζεις τη λάθος προσδοκία στο παιδί, μαθαίνοντάς το ότι μπορεί να έχει ό, τι θέλει προκειμένου να είναι ικανοποιημένο (και άρα «αν δεν έχω ό, τι θέλω - συνήθως αυτό συμβαίνει άλλωστε στην αληθινή ζωή! -, τότε δεν είμαι ευτυχισμένος »). Πώς μαθαίνεις, λοιπόν, σε ένα παιδί να ωριμάσει σε έναν κόσμο γεμάτο αντιξοότητες και αντιφάσεις, δίχως να του δείξεις πώς να αντέχει τη στέρηση, τη ματαίωση και την ανοχή σε αυτό που δεν έχει? * Δώρα δίχως προϋποθέσεις: το δώρο έχει αξία όταν ακολουθεί ένα επίτευγμα ή μία προσπάθεια που το παιδί έκανε. Λειτουργεί ως ενισχυτής καλής συμπεριφοράς. Όταν όμως εδραιώνεται ως καθημερινός τρόπος έκφρασης προσοχής και αγάπης, το παιδί ξεχνά ότι η προσπάθειά του για κάτι μπορεί να του αποφέρει ένα μπράβο, καθότι το δεύτερο υπάρχει κάθε στιγμή και χωρίς λόγο. * Παθητικότητα / υποχωρητικότητα: τα διπλά μηνύματα («μη φας παγωτό», αλλά αν το παιδί κλαίει, τότε «φάε, εντάξει») μπερδεύουν το παιδί, του στερούν τη δυνατότητα να μπορεί να προβλέπει κάθε στιγμή αυτό που το περιμένει και το μαθαίνουν ότι με λίγο παράπονο ή με γκρίνια μπορεί να ελέγχει τον γονιό, να τον κάνει να υποχωρεί και να καταφέρνει αυτό που θέλει, πόσο απατηλή προσδοκία για τη μετέπειτα ζωή του, μια ζωή όπου η ματαίωση καραδοκεί και εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τον έχεις τον έλεγχο . Μυρσίνη Κωστοπούλου
http://www.hamomilaki.gr/

Ζώνη ασφαλείας. Ένα εκπληκτικό βίντεο!
Καταχωρήθηκε: 31 Μαρτίου 2010 01:38 π.μ. PDT

Η ζώνη ασφαλείας είναι ένας μηχανισμός που προστατεύει τους επιβάτες οχημάτων, όταν τα οχήματα αυτά αλλάξουν απότομα ταχύτητα, όπως π.χ. σε σύγκρουση λόγω ατυχήματος.
Οι ζώνες ασφαλείας ελαττώνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάσιμου και σοβαρού τραυματισμού.
περισσότερα...

ευχαριστούμε την PaidikiFwlia που μας το έστειλε
http://www.hamomilaki.gr/
Αυτό περιλαμβάνει μια απόσπαση ήχου / βίντεο / αρχείων πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη Τώρα

** Ο / Η «Κόκκινος Γιάννης έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.
«Κόκκινος Γιάννης1 Απρ, 2010 στις 5:08 π.μ.
Θέμα: Κυριακή 4 Απριλίου - FACES CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ AKI Neels & ΒΑΣΙΛΗΣ VOGUE CLUB ΚΑΝΑΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥΣE ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ Starz FACES CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΤΥΠHΤΟ ΔΙΔΥΜΟ καταστρώματα ΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ CLUB VOGUE ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ (http://www.facebook.com/l/41eb4? www.clubvogue.gr .! ΑΠΕ. 7000 5787
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1411527933697&mid=21e9021G3dd6e022G12be159G0&n_m=snstam gmail.com @

** Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς1 Απρ, 2010 στις 4:36 π.μ.
Θέμα: Παγκόσμιο Ελληνικές απώλειες κατά το Β 'Πόλεμο
Προσέξτε τις απώλειες από τον ανταρτοπόλεμο. Είναι Έλληνες νεκροί από τους αντάρτες.http: / / www.facebook.com/l/41eb4? Blackblogofcommunism.com/2010/04/01 /% ce% b5% ce% bb% ce% bb% ce% b7% ce% bd% ce% b9% ce% ba% ce% ad% cf% 82 -% ce% b1% cf% 80% cf% 8e% ce% bb% ce% b5% ce% b9% ce% b5% cf% 82 -% ce% ba% ce% b1% cf% 84% ce% ac-% cf% 84% ce% bf-% ce% b2-% cf% 80% CE% B1% ce% b3% ce% ba% cf % 8c% cf% 83% ce% bc% ce% b9 /
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1400756619810 & μέσα = 21e91caG3dd6e022G12be23dG0 & n_m = 40gmail.com% snstam



** Γεια σου Σταμάτιος
Η Χριστινα σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook στο.
Χριστινα Κελεσιδου
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Χριστινα που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Έλενα PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Alex PapasΠροσθέστε ως Φίλο

Δημήτρης ΑθανασίουΠροσθέστε ως Φίλο

Δημήτρης ArnisΠροσθέστε ως Φίλο

Χαραλαμπος ΠαπαδοπουλοςΑΠροσθέστε ως Φίλο

Αντιγόνη ΛουμάκουΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Χριστινα:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Χριστινα ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000299827172&mid=21dd516G3dd6e022G12b9d72G1b&n_m=snstam gmail.com @

** Ο / Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ31 Μάρτη 2010 στις 11:20 am
Θέμα: ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΖΩΗΣ!
ΟΣΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ 'ΑΓΑΠΑΤΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1102844708581&mid=21dc6b4G3dd6e022G12b9787G0&n_m=snstam gmail.com @



** Facebook
Ο / Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ31 Μάρτη 2010 στις 11:35 am
Θέμα: ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΖΩΗΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ! ΥΓΕΙΑ Κ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1373393289853&mid=21dc28fG3dd6e022G12b95d0G0&n_m=snstam gmail.com @

** Ο / Η Ολυμπία Μακράκη σχολίασε την φωτογραφία σας. «Καλή Ανάσταση κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30739879&id=1037492258&mid=21dacccG3dd6e022G12b89f0G9&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

** Facebook
Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς31 Μάρτη 2010 στις 11:19 π.μ.
Θέμα: Η ομοφυλοφιλία του Άρη Βελουχιώτη, μέρος Β
Παρουσίαση μαρτυριών και στοιχείων για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του Άρη Βελουχιώτη.http: / / www.facebook.com/l/fb3e3? Blackblogofcommunism.wordpress.com/2010/03/31 /% CE% B7-% ce% bf% ce% bc% ce% BF% CF% 86% cf% 85% ce% bb% ce% BF% CF% 86% ce% b9% ce% bb% ce% af% ce% b1-% cf% 84% CE% BF % cf% 85 -% ce% ac% cf% 81% CE% B7-% ce% b2% ce% b5% ce% bb% ce% BF% CF% 85% cf% 87% ce% b9% cf% 8e % cf% 84% CE% B7-% ce% bc% ce% ad% cf% 81-2 /
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1363982270080&mid=21dbd85G3dd6e022G12b9349G0&n_m=snstam gmail.com @

** Hey Stamoskal, Απλά μια υπενθύμιση ότι eimaste kai m μόλις σας έστειλε μια νέα request.Click φίλος παρακάτω, για να προβάλετε το μήνυμα από την απάντησή σας:http://www.flixster.com/invite/pending?em.id=2001006792&em.id=2001006792&em.log = # c δραστηριότητες = & m = email & s = cncΘα μιλήσουμε αργότερα, Flixster .-

** Γεια σου Σταμάτιος
Ο Τρίτη σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook στο.
Τρίτη Εποχή
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Τρίτη που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Νίκος ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Έλενα PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Τάκης ΤσαντήλαςΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

Σταυρούλα ΔημοπούλουΠροσθέστε ως Φίλο

γιάννης φιλιππίδηςΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Τρίτη:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Τρίτη ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1408980300&mid=21dbd91G3dd6e022G12b9350G1b&n_m=snstam gmail.com @


** Ο «Γιάννης σας προσκαλεί στην εκδήλωση" FACES CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ AKI Neels & ΒΑΣΙΛΗΣ VOGUE CLUB ΚΑΝΑΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) "την Κυριακή, 4 Απριλίου στις 11:30 μ.μ. Εκδήλωση: FACES CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ AKI Neels & ΒΑΣΙΛΗΣ VOGUE CLUB ΚΑΝΑΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 4 Απριλίου στις 11:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 5 Απριλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: Λεωφόρος Αφροδίτες ΘΕΑΣ - Plaza Aliathon Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=107177059316609&mid=21e9bfcG3dd6e022G12be740G7&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook



** [Speakoutforum] DAIMLER ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010 4:29:39 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Daimler εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα στην Ουάσινγκτον και εγκαταστάθηκε μια μακροχρόνια υπόθεση δωροδοκίας. Ο γίγαντας auto κατηγορείται ότι δίνει kick-backs και υπερβολικό δώρα σε κλεπτών σε 25 χώρες, ειδικά στην Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλίσουν επικερδείς συμβάσεις. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Daimler, ο παραγωγός της Mercedes-Benz και η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής φορτηγών στον κόσμο, κατέβαλε περίπου 137 εκατ. ευρώ (185 εκατομμύρια δολάρια) για να διευθετήσει την υπόθεση, και να αποφεύγεται η απαγγελία κατηγοριών στον μακροχρόνιο καθετήρα ΗΠΑ. Αλλά στην Ευρώπη, η Daimler καταβάλλεται τίποτα, γιατί καταφέρνει να χειραγωγήσουν πιο Eurokleptocrats, ιδιαίτερα Graecokleptocrats! Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδίως από τον ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δημοκρατία στο τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, οι τρελοί ως κόλαση. Eurokleptocracy ευδοκιμεί περί των στερεών αποβλήτων, την απάτη, την κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, μια παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC), γνωστός και ως Ελντοράντο της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Ελντοράντο του πόρνες, και Graecokleptocrats, το πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να ενταχθούν στην παγκόσμια φορολογική επανάσταση, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Daimler αγνόησε τις προειδοποιήσεις ενός ελεγκτή ότι οι λογαριασμοί της ήταν ύποπτες για την τεράστια ανταποδόσεις προς Graecokleptocrats. Νέα της μακροχρόνιας συνήθεια της Daimler για δωροδοκία υψηλόβαθμων αξιωματούχων, ειδικά Graecokleptocrats, για πρώτη φορά τους τίτλους όταν ένας πρώην υπάλληλος κατέθεσε καταγγελία δηλώνοντας έπαιρνα συληθεί μετά την ανησυχία εκφράζουν σχετικά με το μυστικό λογαριασμούς που διατηρούνται στα δικαστικά δωροδοκίες των Graecokleptocrats. Κραυγή Ελλάδα! Βασίλη Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήρε στροφές στη λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε σαν να μην υπάρχει αύριο, και έχουν λάβει 200 δισ. ευρώ το ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, η ΜΑΝ, η Daimler, αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και η ευνοιοκρατία, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στο χείλος της πτώχευσης, με ένα δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Στο πλαίσιο εσωτερικών αλλαγών, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει λήξει περίπου 45 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Το 137 εκατομμύρια ευρώ οικισμός είναι σημαντικά μικρότερο από το 593 million euros που καταβάλλονται από το γερμανικό όμιλο Siemens μηχανικής για την επίλυση των ΗΠΑ τέλη δωροδοκίας στην 2008.Michael Χριστοφοράκου, ο πρώην πρόεδρος της Siemens Hellas, να ορίσει την βιντεοκάμερα στην υπόθεση Siemens γραφείο του, που παράγουν τα DVD με πρωταγωνιστές 200 Graecokleptocrats, διατηρείται σε δύο συμβολαιογράφους. Χριστοφοράκου έχει την κορυφή Έλληνες πολιτικοί σε DVD kowtowing σε αυτόν για περισσότερες ανταποδόσεις σε αντάλλαγμα για τις προσοδοφόρες συμβάσεις overpriced! Το DVD που αποδεικνύει ότι η Premier Κώστα Σημίτη, 10 υπουργούς και 80 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καραμανλής Premier, 8 υπουργούς και 75 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και 20 δημοσιογράφοι από κοινού από δύο δισεκατομμύρια ευρώ από ανταποδόσεις. Χριστοφοράκου, ο οποίος τώρα ζει στο Μόναχο, εντοπίστηκαν Ιωάννης Βαρθολομαίος Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, όπως οι συντονιστές των ανταποδόσεις. Siemens να αναιρέσει το 10% των εσόδων που έλαβε από τις συμβάσεις κρατικών για να πληρώσει μακριά τη Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ως μέρος ενός συστήματος δωροδοκίας που έτρεξε 1975 με 2007. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων τώρα! Το τεράστιο ελληνικό χρέος δεν οφείλεται σε δαπάνες, αλλά και ληστεύει! Δεν είναι δίκαιη για τους φτωχούς Έλληνες να πληρώσει αυτό το χρέος, αλλά για Graecokleptocrats να επιστρέψει τα κλοπιμαία, αδύνατη αποστολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες εξέγερση κατά Graecokleptocrats με βόμβες, μολότοφ, όπλα, απεργίες και ταραχές! Πολλές επαναστατικές ομάδες προσπαθούν να ανατρέψουν Graecokleptocrats και κρεμάστε τους μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Οι περισσότεροι Έλληνες προσεύχονται τώρα για ένα πραξικόπημα! Είναι η πρώτη φορά που κάθε Έλληνα γίνεται αντιληπτό ότι μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ήρθε η ώρα να αντεπιτεθούν Graecokleptocrats. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα, στην πραγματικότητα. Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να εφευρεθεί εκ νέου. Επανεφευρίσκει την Ελλάδα και τον καθαρισμό μετά από χρόνια Graecokleptocracy, ωστόσο, πρόκειται να είναι ένα έργο αντάξιο του Ηρακλή. Έχει έρθει η στιγμή να πληρώσει τον λογαριασμό. Και πληρωμής που νομοσχέδιο, με την οικονομία στη μέση μιας υποχώρησης, πρόκειται να βλάψει. Ονομαστικό ποσοστό ανεργίας έχει χτυπήσει το 12%, και το πραγματικό ποσοστό ανεργίας υπολογίζεται από τους Βασίλη Venitis είναι 25%! Δεν Graecokleptocrat έχει ποτέ πάει φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία του Graecokleptocrats είναι ο πιο παράξενος δικαιοσύνη στον κόσμο! Η πιο διαβόητη σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της Πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Minotaurs ότι απορροφούν το αίμα των Ελλήνων! Είναι μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα με τους 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου Οίκος ανοχής! Allons enfants de la Grece! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να ενταχθούν στην παγκόσμια φορολογική επανάσταση, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevoltΟ μέσος Έλληνας πολίτης, αναγκάζεται να δεχθεί κατώτερες δημόσιες υπηρεσίες ή να πληρώσει δωροδοκίες για να πάρει γύρω τους, όπως είναι ευνόητο, δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει το μερίδιο του στον τομέα της φορολογίας. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται από ένα φορολογικό σύστημα που είναι απόκρυφες, ασαφής, και αρκετά τιμωρίας για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να αποφύγει ή να δωροδοκήσει την φορολογικούς ελεγκτές, μια υπηρεσία που η εύπορη λαμβάνουν δυσανάλογα εκμεταλλευτούν. Κρεμάστε όλα Graecokleptocrats μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων τώρα!
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 71
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

** Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς1 Απρ, 2010 στις 5:18 π.μ.
Θέμα: Καλό Πάσχα και ζήτω η 1η Απριλίου.
Αγαπητοί φίλοι, εύχομαι να περάσετε καλές γιορτές και να έχετε υγεία και ψυχικό σθένος για να αντέξουμε αυτά που έρχονται. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.Με την ευκαιρία, σήμερα είναι και η επέτειος της 1ης Απριλίου 1955 όπου άρχισε ο ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ υπό του Γρίβα Διγενή. Ας θυμηθούμε αυτά τα παλικάρια και τον Μόδεστο Παντελή που σαν σήμερα έδωσε τη ζωή του ως ο πρώτος νεκρός του αγώνα.Για να μην ξεχνιόμαστε, για ακόμα μία φορά οι κομμουνιστές πρόδωσαν τον αγώνα της Ελλάδας και της ΕΟΚΑ, καθώς ήταν αυτοί που έδωσαν το όνομα του Γρίβα στους κατακτητές Άγγλους. Θα επανέλθουμε σε αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1318079990289&mid=21e9f6fG56358b7cG1b13320G0&n_m=stamoskal windowslive.com @

** / Η ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. σχολίασε την φωτογραφία σας. «ΕΙΘΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ 'ΠΟΛΥ, ΦΙΛΕ. ΕΠΙΣΗΣ ». Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30740921&id=1037492258&mid=21e9f94G3dd6e022G12be917G9&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Ο / Η Βιβλιοπωλείο σας έστειλε ένα μήνυμα.
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΑ1 Απριλίου 2010 στις 4:03 μ.μ.
(Χωρίς θέμα)
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλία .. επειδή όμως έχουμε ξεπερασει το όριο φίλων στο λογαριασμό αυτό, το αίτημα φιλίας αν θέλετε μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμόhttp: / / www.facebook.com/profile.php?id=100000592871189&ref=ts Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΑ » β
Βιβλιοπωλείο έχει μοιραστεί ένα σύνδεσμο στο προφίλ μαζί σου. Για να δεις το προφίλ ή να απαντήσεις στο μήνυμα αυτό, Ακολούθησε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1372858795966 & μέσα = 21e96d9G3dd6e022G12be47dG0 & n_m = 40gmail.com% snstam

** Ο / Η Milan Παπάς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog του Κομμουνισμού.
Milan Παπάς1 Απρ, 2010 στις 5:43 π.μ.
Θέμα: Η ... απελευθέρωση της Βέροιας από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ
Προσέξτε πως γράφει το ΚΚΕ και οι συνοδοιπόροι του την ιστορία της «Εθνικής Αντίστασης». Κατά τη «μάχη» οι αγωνιστές έχουν τα όπλα τους στη πλάτη, στα χέρια τους τσιγαράκι και ... καλαμπουρίζουν! Http://www.facebook.com/l/41eb4? Blackblogofcommunism.com/2010/04/01 /% ce% b7 -% ce% b1% cf% 80% ce% b5% ce% bb% ce% b5% cf% 85% CE% B8% ce% ad% cf% 81% cf% 89% cf% 83% CE% B7- % cf% 84% CE% B7% CF% 82 -% ce% b2% ce% ad% cf% 81% ce% bf% ce% b9% ce% b1% cf% 82 -% ce% b1% cf% 80 % CF% 8C-% cf% 84% ce% bf-% ce% b5% ce% b1% ce% bc /
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1383891833786&mid=21ea9abG3dd6e022G12bee8fG0&n_m=snstam gmail.com @

** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας, μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας ! ΚΑΛΟ PASXA ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ! ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΡΦΑΡΑ 2010 .-

**** http://www.youtube.com/watch?v=XWafE8UD5-g ,

ΑΡΦΑΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-2010


~ ** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html , Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
** Http://www.recuperaratuhombre.info/,

http://www.atdhe.net/ ,''''': ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ
** ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ... ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :


Ο Τρίτη σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Τρίτη Εποχή - Live - Rockin 'Live" την Πέμπτη, 8 Απριλίου στις 10:30 μ.μ. LiveΤύπος Εκδήλωση: Τρίτη Εποχή - Live - Rockin ': Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Πέμπτη, 8 Απριλίου στις 10:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 9 Απριλίου στις 2:30 π.μ. Τοποθεσία: Jasmin Rock Club Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=105137069520588&mid=21ea350G3dd6e022G12beb08G7&n_m=snstam 40gmail.com% Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

**
Ο / Η Νίκος Κατσέλης έστειλε μήνυμα στα μέλη του Βυζαντινή Μουσική - ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.


Νίκος Κατσέλης1 Απρ, 2010 στις 7:22 π.μ.
Θέμα: Πάνω στην τηλεόραση ALPHA ώρα
Πάνω στην ώρα ALPHAΚαθημερινή ενημερωτική-ψυχαγωγική εκπομπήΟ ALPHA στην πρωινή του ζώνη, παρουσιάζει μια νέα και απολύτως διαφορετική τηλεοπτική πρόταση. Μια εκπομπή νέας γενιάς! Ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου, άυριο Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07:30 στις, θα σας καλωσορίσουν με τους ύμνους της μεγάλης εβδομάδας μέσα από το νέο τους ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ σκηνικό, παρουσιάζοντας τις δυο νέες ταλαντούχες φωνές, τον π. Νικόδημο ΚΑΒΑΡΝΟ και τον κ. Γιώργο ΔΕΜΕΛΗ. Θα ακολουθήσει και η παρουσίαση του δίσκου <ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ> http://www.facebook.com/l/41eb4? egxoiridio.files.wordpress.com/2009/03/alpha_tv4342.png; w = 300 & h = 300
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1326453534069 & μέσα = 21eaf57G3dd6e022G12bf1b4G0 & n_m = 40gmail.com% snstam .-

http://www.airtickets.gr/ , Πτήσεις με Ολυμπιακή , - http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , .- Radio http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Βρείτε .- Αγάπη
http://www.facebook.com/reqs.php , Σταμάτιος skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php #! /? ref = home , Σταμάτιος skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php #! / profile.php? ref προφίλ = & id = 1446349692 , Σταμάτιος skoulikas .-
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591 #! /? page = 1 & sk = μηνύματα , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591 #! /? ref = home , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591 #! /? ref = home ,
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878 # ! /? ref = home .- Σταμάτιος Ν. Skoulikas
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878 # ! / profile.php? ref προφίλ = & id = 1037492258 .- N Σταμάτιος. Skoulikas .-


ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ (ερασιτεχνικά): ** http://www.youtube.com/watch?v=XWafE8UD5-g ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-2010
~ ** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html , Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

http://www.atdhe.net/ ,''''' ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

** Δήλωση Πρωθυπουργού από Βρυξέλλες
www.youtube.com
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Παρακολουθείστε ζωντανά τις ομιλίες στο Εθνικό Συμβούλιο στο http://live.pasok.gr/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Η δήλωση του Πρωθυπουργού μετά την συνάντηση του με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο PMs δήλωση μετά τη συνάντηση με τον J. Barrosso http://www.youtube.com/ Η δήλωση του Πρωθυπουργού
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου στην ειδική επιτροπή για την χρηματοπιστωτική, οικονομική και κοινωνική κρίση, του Ευρωκοινοβουλίου

http://www.europarl.europa.eu/ www.europarl.europa.eu
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Διαβάστε το 6ο Ενημερωτικό Δελτίο των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ
Http://www.facebook.com/l.php?u=http% 3A% 2F% 2Fwww.pasok.gr% 2fcontent-api% 2Ff% 2FbinaryChannel% 2Fnewpasokportal% 2Fdatastore% 2Fe2% 2F1c% 2Fad% 2Fe21cad50f605dbdeabb42aeaac48ae2bbbeb45a6%% 2Fapplication 2Fpdf%% 2FcontentDispositionType 2Fattachment 2FEUROPASOK_6thNEWSLETTER.pdf% & h = 41eb440ffb861975701b8b47aeb382f8
http://www.pasok.gr/

Ο / Η ΠΑΣΟΚ Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά την συνάντηση του με τον Μπαράκ Ομπάμα Http://www.facebook.com/l.php?u=http% 3A% 2F% 2Fwww.youtube.com% 2Fwatch% 3Fv% 3DkY27aBEFXLc & h = 41eb440ffb861975701b8b47aeb382f8

Ο / Η ΠΑΣΟΚ Η ανάκαμψη δεν είναι μόνο θέμα ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό

Δηλώσεις Πρωθυπουργού απο Γαλλία

Ο / Η ΠΑΣΟΚ Σήμερα στις 18:00 παρακολουθείστε την συζήτηση με θέμα "Προκλήσεις και προβληματισμοί για το αύριο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης" που διοργανώνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ζωντανά από το http://live.pasok.gr/
Pasok.gr
http://www.live.pasok.gr/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Η ιστορική μας ευθύνη, το εθνικό μας χρέος: η σωτηρία της πατρίδα μας

Ομιλία Πρωθυπουργού στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ
http://www.youtube.com/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Παρακολουθήστε σήμερα, στις 5 μ.μ την ομιλία του Πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ από το http://live.pasok.gr/
Pasok.gr
http://www.live.pasok.gr/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Διαβάστε την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο economist.com
Πρωθυπουργός της Ελλάδας Συνέντευξη Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο www.economist.com και σ
http://www.primeminister.gr/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Ορίστηκαν οι νέοι Γραμματείς των τομέων του ΠΑΣΟΚ
pasok.gr: Απόφαση Γιώργου Α. Παπανδρέου - Ορίστηκαν οι Γραμματείς των Τομέων του ΠΑΣΟΚ
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο CNN
YouTube - Broadcast Yourself.
http://www.youtube.com/

Ομιλία Πρωθυπουργού στο Υπ. Συμβούλιο
http://www.youtube.com/

Συνέντευξη τύπου Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες
http://www.youtube.com/

Ομιλία Πρωθυπουργού στη Βουλή
http://www.youtube.com/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ "Να αγωνιστούμε όλοι για να προστατέψουμε την οικονομία μας, όπως αγωνιζόμαστε σε ανάλογες συνθήκες για το ίδιο το σπίτι μας"

Δηλώσεις Πρωθυπουργού για την Οικονομία
http://www.youtube.com/

Ο / Η ΠΑΣΟΚ Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Bloomberg

Παπανδρέου λέει Φήμες Hurt Ελλάδα, Δεν Αναζητώντας Βοήθεια
http://www.youtube.com/
Ο / Η ΠΑΣΟΚ Συμβάλλουμε όλοι μας, στην παγκόσμια προσπάθεια για αποστολή τροφίμων και φαρμάκων στον λαό της Αϊτής.

Αϊτή: Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας
http://www.eepurl.com/ .

**
[Euroliberty] ΑΛΛΑΓΗ
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010 6:34:43 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι ότι η αλλαγή μπορεί πραγματικά να συμβεί. Οι ψηφοφόροι αισθάνονται κάηκε από τις σπασμένες υποσχέσεις του παρελθόντος και απογοητευθεί από τους πολιτικούς του σήμερα. Οι άνθρωποι σκέφτονται: είστε όλοι το ίδιο, κανείς από εσάς δεν θα κάνει τη διαφορά, είστε όλοι Eurokleptocrats. Βασιλικός Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδίως από τον ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δημοκρατία στο τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, οι τρελοί ως κόλαση. Eurokleptocracy ευδοκιμεί περί των στερεών αποβλήτων, την απάτη, την κατάχρηση, και ανταποδόσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, μια παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC), γνωστός και ως Ελντοράντο της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Ελντοράντο του πόρνες, και Graecokleptocrats, το πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να ενταχθούν στην παγκόσμια φορολογική επανάσταση, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Venitis επισημαίνει η Μεγάλη Βρετανία είναι πλέον Little Britain, ένα κράτος σκλάβος προσδεμένη στις Βρυξέλλες. πτώση του ήταν αναπόφευκτη, αλλά η οικονομική κρίση θα συρρικνωθεί τα τελευταία προσχήματα της αυτοκρατορίας γρηγορότερα από το αναμενόμενο κανέναν. Ξαφνικά, τον ήλιο που κάποτε δεν ορίζεται από τη Βρετανική Αυτοκρατορία ρίχνει μεγάλες σκιές πάνω από ό, τι έχει απομείνει από αυτοκρατορικό παρελθόν της Βρετανίας, και ο θείος Ken (UK) rethinks παγκόσμια role.I του πιστεύουν ότι είμαστε αρχίζουν να δείχνουν ότι η αλλαγή είναι δυνατή όταν πρόκειται για για την οικονομία μας. Για την αντιμετώπιση του ελλείμματος που κρατάει την οικονομία μας πίσω? Για να σταματήσει την άνοδο φόρο, που θα εξοντώσει τον recovery.Venitis σημειώνει αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για Uncle Ken (UK). το δημόσιο χρέος της χώρας είναι στα ύψη. Το μεγάλο μηχανοστάσιο του βρετανικού ευημερία, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τώρα αισθάνεται σαν μια άγκυρα. Αυτό είναι το ιστορικό των σπιν, ανευθυνότητα, και πάνω προς τα κάτω τον έλεγχο του κράτους. Οι ημέρες δόξας του Λονδίνου είναι πλέον η τελμάτωση. Το βασικό σύμβολο της παγκόσμιας μπορούσε της Βρετανίας, στο Λονδίνο βρέθηκε χρηματοδότησης για ορισμένα από τα πρώτα και πιο έντονα τις πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο, και έχει μεγαλύτερη επιρροή στα παγκόσμια οικονομικά από το Westminster είχε στην γεωπολιτική. μεγάλη δοκιμασία μου, ως τον επόμενο πρωθυπουργό, δεν θα μόνο να επαναπροσδιορίσει την θέση της Βρετανίας μεταξύ των μεγάλων εθνών, αλλά και να υιοθετήσει μια venitist πνεύμα. Εργασίας λένε: δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για να εξοικονομήσουν χρήματα ή να σταματήσει σπάταλη δαπανών του τρέχοντος έτους. Εμείς λέμε: όχι, θα πρέπει να περικόψει τις δαπάνες και σήμερα να σταματήσει η αύξηση των φόρων αύριο. Ας αναλάβουμε τώρα δράση για το χρέος. Την ώθηση των επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρετε την οικονομία μας σε κίνηση. Ναι λοιπόν, υπάρχει μια επιλογή - μια μεγάλη αλλαγή στην οικονομία μας. Αλλά αυτή η εκλογή δεν θα είναι απλώς για την οικονομία. σπασμένα της κοινωνίας της Βρετανίας θα είναι στο ψηφοδέλτιο και εγώ. Και είναι ειδικά όταν πρόκειται για κοινωνικά προβλήματα μας ότι οι άνθρωποι αμφιβάλλουν αν η αλλαγή μπορεί πραγματικά να συμβεί. Βλέπουν κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, αλλά αισθάνομαι δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Βλέπουν τη βαθιά της φτώχειας σε ορισμένες από τις κοινότητές μας, αλλά αισθάνομαι ότι είναι εδώ για να μείνει. Βιώνουν την εγκληματικότητα, η κατάχρηση, η αγένεια στους δρόμους μας, αλλά αισθάνομαι ότι είναι ακριβώς ο τρόπος που πηγαίνει. Βλέπουν τις οικογένειες να διαλύονται, αλλά αναμένουμε ότι είναι μια αμετάκλητη πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής. Θα απελπισία σε όλα αυτά τα πράγματα πάρα πολύ. Αλλά δεν τα δέχεται. Δεν πρέπει να τις αποδεχθεί. Όταν πρόκειται για την επιστήμη έχουμε εμπιστοσύνη στην ικανότητά μας να πιέσουν τα όρια. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της ασθένειας, έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να βρούμε θεραπείες. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος, πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα κάνουν το job.So γιατί είμαστε τόσο επιφυλακτικοί να πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για τα κοινωνικά προβλήματα μας; Αν βάλουμε το μυαλό μας σε αυτό, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά χρειαζόμαστε μεγάλες ιδέες. Στην εκστρατεία ηγεσία μου είπε ότι υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως κοινωνία, δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το κράτος. Μία από τις πρώτες ομιλίες μου ως ηγέτη των Συντηρητικών ήταν στο East End του Λονδίνου, σε μια φανταστική κοινωνικών επιχειρήσεων, την έναρξη της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ομάδας για την πολιτική με τον Iain Duncan Smith. Καθ 'όλη τη τελευταία τέσσερα έτη και έξι μήνες, έχω υποστηρίζει με συνέπεια, και αναπτύξει πολιτικές για την επίτευξη, η μετάβαση από κατάσταση στην κοινωνία για την αντιμετώπιση πιο επίμονες κοινωνική κοινωνία μας problems.Big - ότι δεν είναι μόνο δύο λέξεις. Είναι μια κατευθυντήρια φιλοσοφία - μια κοινωνία όπου η ηγετική δύναμη για την πρόοδο είναι η κοινωνική ευθύνη, όχι τον έλεγχο του κράτους. Περιλαμβάνει ένα σύνολο ενοποίησης προσεγγίσεων - το σπάσιμο των κρατικών μονοπωλίων, επιτρέποντας φιλανθρωπικές οργανώσεις, κοινωνικές επιχειρήσεις και εταιρείες για την παροχή δημοσίων υπηρεσιών, μεταφέροντας ενέργεια κάτω σε γειτονιές, καθιστώντας κυβέρνηση πιο υπεύθυνη. Και είναι το νήμα που τρέχει συνεχώς μέσα από όλο το πρόγραμμα της πολιτικής μας - τα σχέδιά μας για τη μεταρρύθμιση των δημόσιων υπηρεσιών, επιδιορθώσει σπασμένα της κοινωνίας μας, και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην politics.They είναι όλα μέρος του μεγάλου προγράμματος της κοινωνίας μας. Έτσι και τα σχέδιά μας να αντιμετωπίσουμε τα χρέη μας. Η οικοδόμηση των μεγάλων κοινωνία δεν καθίσταται άνευ αντικειμένου σε ηλικία όπου έχουμε το μεγαλύτερο δημοσιονομικό έλλειμμα στην ιστορία μας. Σε μακροπρόθεσμη βάση, την κοπή τους λογαριασμούς της κοινωνικής αποτυχίας είναι ο καλύτερος τρόπος θα φτάσουμε το έλλειμμα κάτω. Και σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, που αναμορφώνει τον τρόπο παροχής των δημόσιων υπηρεσιών θα είναι ζωτικής σημασίας εάν πρόκειται να επιτευχθούν περισσότερο για λιγότερο.Αυτή ιδέα, το μεγάλο κοινωνία, είναι τόσο απίστευτα φιλόδοξη, αλλά και αναζωογονητικές μέτρια. Φιλόδοξους στόχους του, επειδή είναι σαρωτικές - την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, πιο πλούσιο, πιο ασφαλή τη Βρετανία, όπου η ευκαιρία είναι μεγαλύτερη ισότητα και η φτώχεια είναι να καταργηθεί. Αλλά πολύ μικρή - γιατί δεν σχετικά με κάποια μαγική νέο ονειρεμένο σχέδιο επάνω στο Whitehall και επιβάλλονται εκ των άνω. Είναι σχετικά με την ενεργοποίηση και την ενθάρρυνση των πολιτών να έρθουν μαζί για να λύσουν τα προβλήματά τους και να κάνουν τους ανθρώπους better.Some ζωή λένε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες ιδέες στην πολιτική πια. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι περίπου τόσο μεγάλη όσο παίρνει. Δεν είναι το μεγάλο κράτος που θα αντιμετωπίσει τις κοινωνικές και την αύξηση της ευημερίας μας. Είναι το Big κοινωνία. Και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κράτος για να βοηθήσει remake σημεία society.Venitis από τον Τόνι Μπλερ παίρνει ten εκατομμύρια ευρώ περίπου το χρόνο από JPMorgan, ακριβώς για να pullpeddle Ελληνικό-Αμερικανός πρόεδρος του Jamie Dimon από ελληνικής φυλακές για δουρβάνισμα τα αυγά φωλιά των φτωχών Ελλήνων οι εργαζόμενοι! πρώην υπουργοί του δεν είναι πολύ πίσω. Steven Byers, πρώην υπουργός μεταφορών, ο ίδιος περιγράφεται ως ένα αμάξι-για-μίσθωσης, όπως ο ίδιος ζήτησε για 5.000 λίρες (€ 5,500, $ 7,500), κάθε μέρα σε αντάλλαγμα για τη χρήση της επιρροής του με την κυβέρνηση. Geoff Hoon, πρώην υπουργός Άμυνας, και αριστοκρατικές Hewitt, πρώην υπουργός Υγείας, ζήτησε £ 3,000 κάθε μέρα. Venitis σημειώνει η βρετανική αμυντική γίγαντας BAE Systems που καταβάλλονται four δισ. ευρώ σε ανταποδόσεις στον πρίγκιπα Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν της Σαουδικής Αραβίας για eighty billion euros British-Σαουδικής Αραβίας συμφωνία πώλησης όπλων. Η βρετανική κυβέρνηση έκλεισε απότομα Σοβαρές της Απάτης έρευνα BAE. Σοβαρές του Ηνωμένου Βασιλείου της Απάτης έχει κατηγορήσει με πληροφορίες, η BAE της δωροδοκίας σε έξι χώρες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετά για να την άμεση έρευνα σχετικά με το αν η BAE αποτελεί παραβίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Corrupt Practices Act, ένα νόμο που απαγορεύει τις εταιρείες που πληρώνουν bribes.Gordon Brown δεν έχει ποτέ δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει μια ευτυχισμένη ομάδας και μιας επιτυχημένης ομάδας. Κραυγάζει, ρίχνει τα ξεσπάσματα, εκφοβίζει φυσικά το προσωπικό του ορκίζεται στο προσωπικό, βοηθοί αρπάζει από το γιακά πουκαμίσων τους, ωθεί αναιρέσει γραμματείς που ένιωθε δεν ήταν αρκετά γρήγορη πληκτρολόγηση και να αναλάβει το πληκτρολόγιο. προσωπικό Μπράουν φοβούνται ότι ο παραγωγός αυτός είναι πάντα φωνάζουν οι άνθρωποι, που είναι δυσάρεστη, κατηγορώντας διαρκώς τους ανθρώπους για πράγματα που θα wrong.Brown κατέλαβε την κορυφαία θέση εργασίας το 2007, όταν ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ παραιτήθηκε. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ζημία για το Εργατικό Κόμμα, με τους ψηφοφόρους δυσαρεστημένοι με την οικονομία και αγωνίζεται με τον αριθμό των στρατευμάτων που σκοτώθηκαν κατά την αντιδημοφιλή πόλεμο στο Αφγανιστάν.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 73
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

**
Ο / Η Νίκος Tsatsakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Φίλοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Νίκος Tsatsakis1 Απρ, 2010 στις 6:50 π.μ.
Θέμα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε καλή ανάσταση καλό Πάσχα και ας σκεφτούμε ότι έχουμε την υγεία μας και φτάσαμε να κάνουμε Πάσχα και φέτος. Όλα τα άλλα θα έλθουν με το θέλημα του θεού. Να προσέχετε όσοι φύγετε, και να είστε κοντά μας πάλη από την Τρίτη.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox 2Freadmessage.php% & t = 1248031202857 & μέσα = 21eb7f3G3dd6e022G12bf689G0 & n_m = 40gmail.com% snstam

**
Ο/Η Nikos Katselis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Byzantine Music - ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Nikos KatselisApril 1, 2010 at 7:07am
Θέμα: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. Video
Αποκλειστικό! Ο γνωστός σε όλους Γιώργος Θεοφάνους μιλάει για τα παιδάκια του Μπουρούντι, για ουράνια φωνή του π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΡΝΟΥ ΚΑΙ τον φίλο και συνεργάτη ΤΟΥ, τον πρωτοψάλτη ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΜΕΛΗ.http://www.facebook.com/l/41eb4;www.tralala.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2430:theofanous-bouroynti-afriki&Itemid=2Ακολουθεί η υπέροχη Καλλιτεχνική συνέντευξη του Νικοδήμου ΚΑΒΑΡΝΟΥ KAI του Γεώργου ΔΕΜΕΛΗ.http://www.facebook.com/l/41eb4;www.tralala.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2394%3Asinendefksi-kabarnos-demelis&Itemid=17
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1157771683572&mid=21eb501G3dd6e022G12bf4dbG0&n_m=snstam%40gmail.com .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: