ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ : 06-04-2010 ,



~** TA NEA MAΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :




~**Α. Σαμαράς: «Ανεβαίνουν Γολγοθά οι μικρομεσαίοι και η αγορά»Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας ότι τα μέτρα της κυβέρνησης στεγνώνουν την αγορά.
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, σε δημοσιογράφους, την ώρα που αναχωρούσε από το γραφείο του στην Ρηγίλλης.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε πως όπου πήγε τις ημέρες του Πάσχα υπήρξε έντονη αγανάκτηση για την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους, είπε και σημείωσε πως η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει.

Σχετικά με το μέτρο του 8%, ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μην βλέπει ότι θα διαλύσει τις επιχειρήσεις, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα - ανάσα και όχι μέτρα που δημιουργούν ασφυξία.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει νοοτροπία για να φτιάξει η ψυχολογία και τόνισε πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε ούτε το έλλειμμα, όπως μας ζητούν από την Ευρώπη.

«Με τα μέτρα που θα στεγνώσουν την αγορά από πού θα βρούμε έσοδα», αναρωτήθηκε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει σοβαρότητα. Παράλληλα, επανέλαβε πως πρέπει να αποσυρθεί η διάταξη για την παρακράτηση επιπλέον φόρου 8% στα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών άνω των 300 ευρώ.-




~** «Τέρμα γκάζι» για κρίσιμες μεταρρυθμίσεις
Το πόδι στο γκάζι στυλώνει η κυβέρνηση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή των μέτρων που θα φέρουν ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία εν όψει και της άφιξης των ελεγκτών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου την Τετάρτη.
Το πόδι στο γκάζι στυλώνει η κυβέρνηση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή των μέτρων που θα φέρουν ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία εν όψει και της άφιξης των ελεγκτών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου την Τετάρτη.

Την Πέμπτη αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος με ορίζοντα ψήφισης στις 15 Απριλίου και θα ακολουθήσουν ο «Καλλικράτης» και το Ασφαλιστικό το Μάιο.

Η διοικητική μεταρρύθμιση που επαγγέλλεται το σχέδιο «Καλλικράτης» θα αποτελέσει άξονα στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, με το σχετικό νομοσχέδιο να κατατίθεται στις αρχές του επόμενου μήνα με ορίζοντα ψήφισης τα τέλη Μαΐου, προκειμένου οι περιφερειακές εκλογές να γίνουν με βάση το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Περαιτέρω, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα αποτελέσει σημείο αιχμής της κυβερνητικής πολιτικής. Για το ζήτημα αυτό επίκειται η συγκρότηση αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής, η οποία και θα θέσει το θέμα σε δημόσια διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, ούτως ώστε μέχρι τις 15 Μαΐου να έχει δρομολογηθεί και αυτό.

Μαζί με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων επισπεύδεται και η νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων με καταβολή προστίμου από 8 έως 14% βάση της αντικειμενικής αξίας. «Το τέλος νομιμοποίησης πρέπει να είναι προσιτό σε όλους, να μην ξεπερνά δηλαδή το 8%, να μην είναι αναδρομικό και να έχει έκπτωση 20% για τα παλαιότερα κτίσματα», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς.
Παράλληλα, έρχονται και κατασχέσεις ακινήτων για περισσότερους από 1500 φορολογούμενους που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Όλες οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν το 2010, δήλωσε στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επεσήμανε ότι μεταξύ των ζητημάτων στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος, είναι οι λειτουργικές αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης.

Ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Time» εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την οικονομική κρίση στη χώρα, τονίζοντας ότι «τα χειρότερα έχουν περάσει». Ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει ότι η κορύφωση της κρίσης «βρίσκεται πίσω μας πλέον», αλλά παράλληλα υπογραμμίζει ότι «έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε». «Έχουμε πάρει σκληρά και δύσκολα μέτρα, πράγμα που ο κόσμος το νοιώθει. Αν κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο θα βγούμε από την κρίση δυνατότεροι, με πιο βιώσιμη οικονομία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να έχουν δρομολογηθεί σε αποφασιστικό βαθμό μέχρι τα μέσα Μαΐου, οπότε και έρχεται στην Αθήνα το μικτό κλιμάκιο Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ στις 16 του ίδιου μήνα αναμένεται η έκθεση προόδου των Βρυξελλών για το ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.-


~** Πασχαλινή περιπέτεια για τον Α. ΛοβέρδοΠολύ καλή είναι η γενική κατάσταση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος νοσηλεύεται, από τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ από το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με άλγος υπογαστρίου.
Πολύ καλή είναι η γενική κατάσταση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ από το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με άλγος υπογαστρίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή», καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τη ίδια ώρα, με δήλωση του ο κ. Λοβέρδος ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., καθώς και όσους επικοινώνησαν μαζί του. Με τον υπουργό έχει επικοινωνήσειο ο πρωθυπουργός, για να του ευχηθεί καλή ανάρρωση, ενώ έχει επίσης δεχθεί ευχές και επισκέψεις από συναδέλφους του υπουργούς.


Η περιπέτεια του κ. Λοβέρδου ξεκίνησε την Κυριακή του Πάσχα, όταν ένιωσε πόνους στην κοιλιακή χώρα, ενώ ήταν σε επίσκεψη στην Ημαθία, και μετά από σύντομες επισκέψεις στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας, μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός, λίγο πριν τις 11μμ την Κυριακή, και ενώ βρισκόταν στο νομό Ημαθίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με κοιλιακό άλγος. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και για αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, καθώς στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου της Βέροιας είχε εξαντληθεί η λυχνία. Τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα και όταν έφτασε εισήχθη στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της (η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό) λόγω των εορτών του Πάσχα.-



~**


ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
Στα ημιτελικά η Ίντερ, 1-0 την ΤΣΣΚΑ
Τρίτη, 6 Απριλίου 2010,

Με δύο νίκες (1-0) σε ισάριθμους αγώνες στο Μιλάνο και τη Μόσχα η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει 1-0 των Ρώσων με γκολ που σημείωσε στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γουέσλι Σνάιντερ. Η ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε από το 49’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οντιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ίντερ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και ουσιαστικά την πρόκριση στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Μόλις στο 6’ ο Σνάιντερ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος και ξεγέλασε τον Ακινφέεφ, ο οποίος δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ. Στη συνέχεια η ΤΣΣΚΑ πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι ενέργειες των Νέσιντ και Τζαγκόεφ δεν έφεραν κάποιο γκολ για τους Ρώσους. Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Οντάι, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Μέχρι το τέλος του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και η Ίντερ πήρε τη νίκη με το τελικό 1-0. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ίντερ 0-1Γκολ: 6' ΣνάιντερΚίτρινες κάρτες: Οντιά, Μαμάεφ - ΣτάνκοβιτςΚόκκινες κάρτες: 49' ΟντιάΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λέονιντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι (14' Οντιά), Ιγκνάσεβιτς, Σένικοφ, Σεμπέρας, Μαμάεφ, Τζαγκόεφ, Χόντα (77' Ράιμιτς), Μαρκ Γκονσάλες, Νέσιντ (71' Γκιγιέρμε).Ίντερ (Ζοσέ Μουρίνιο): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Καμπιάσο, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (86' Μουντάρι), Πάντεφ (63' Κίβου), Ετό, Μιλίτο (74' Μπαλοτέλι).

& ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ 4-1 με τέσσερα γκόλ του ΜΕΣΗ .-
Καρέ του… Μέσι η Μπαρτσελόνα, 4-1 την Άρσεναλ
Τρίτη, 6 Απριλίου 2010,


Με τέσσερα γκολ του «μάγου» Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-1 την Άρσεναλ και πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ «πάγωσε» για λίγο το «Καμπ Νου», όταν προηγήθηκε στο 18’ με τον Μπέντνερ, όμως ο Μέσι με γκολ στο 21', το 37', το 42' και το 88' διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο.

Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ 4-1

Γκολ: 21', 37', 42', 88' Μέσι - 18' Μπέντνερ

Κίτρινες κάρτες: Ντενίλσον, Ροσίτσκι, Έμπουε

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Μιλίτο, Μάρκες, Αμπιντάλ (53' Μάξγουελ), Μπούσκετς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο (86' Ινιέστα), Κρκιτς (56' Τουρέ), Μέσι.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Σανιά, Βερμάελεν, Σιλβέστρλ (63' Έμπουε), Κλισί, Ντενίλσον, Ντιαμπί, Ροσίτσκι (73' Εντουάρντο), Νασρί, Μπέντνερ, Γουόλκοτ.


** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με αγάπη όπως πάντα :

· Εφηβεία: Η άγρια ηλικία

· Almeria: Παράδεισος θερμοκηπίων, κόλαση μεταναστών Για μια χούφτα ντομάτες

· Σοκ από την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της πείνας
Εφηβεία: Η άγρια ηλικία

Posted: 05 Apr 2010 11:50 AM PDT
Τι είναι η εφηβεία; Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος της ζωής μας. Είναι η ηλικία που αρχίζουμε να ζητάμε την ανεξαρτησία μας και να διαμορφώνουμε την ταυτότητά μας. Ακόμη είναι η περίοδος μετάβασης της παιδικής ηλικίας στην ώριμη ηλικία. Έφηβοι και γονείςΟ γονείς πολλές φορές επιβάλλουν τις δικές τους αξίες και ιδανικά. Τότε ο έφηβος τους απορρίπτει, δείχνει να μην τους εκτιμά και τους ειρωνεύεται. Άλλοτε πάλι επαναστατεί, επίμονα και σκληρά. Πολλοί γονείς, που δεν είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις αλλαγές, απογοητεύονται, πιστεύουν πως “έχασαν” το παιδί τους αφού αποτύγχανε στην αγωγή του. Πρέπει να προσπαθούν να δουν τα πράγματα μέσα από τα μάτια τους. Αν το κάνουν αυτό θα ανακαλύψουν ότι πίσω από κάθε άρνηση βρίσκεται κάτι άλλο που προσπαθεί να πει το ίδιο. Είναι αλήθεια πως μερικοί από τους εφήβους έχουν περισσότερη δυσκολία στην αντιμετώπισή τους από τους γονείς, από μερικούς άλλους. Και είναι επίσης λογικό οι γονείς να μην είναι οι μόνοι υπεύθυνοι γι’ αυτόν το χαρακτήρα των παιδιών τους. Αν οι γονείς θέλουν τον έφηβο να φέρεται ως ώριμος άνθρωπος, πρέπει να του φερθούν ως ώριμο άτομο. Η ψυχραιμία και η ηρεμία είναι τα βασικά κλειδιά για κάθε δύσκολη κατάσταση. Το ίδιο χρειάζεται να συμβαίνει και μέσα στο σχολικό του περιβάλλον και στην κοινωνία που ζει.Ο έφηβος ζητά από τους γονείς το “παράδειγμα” για να ακολουθήσει. Ζητά “πρότυπα” για να ταυτισθεί, αποδοχή και κατανόηση. Επίσης οι γονείς είναι ανάγκη να μη βγάζουν όλα τα απωθημένα της συζυγικής τους ζωής στην επιφάνεια, κατά την εποχή της εφηβείας των παιδιών τους. Όταν η σχολική απόδοση των παιδιών περιορίζεται ή αυτά αρχίζουν τις νυκτερινές εξόδους, οι γονείς πρέπει να τηρήσουν κοινή πορεία απέναντί τους. Αν οι έφηβοι καταφεύγουν σε εξεζητημένο ντύσιμο, αν ζητούν μεγάλο χαρτζιλίκι, αν παρασύρονται από κακές παρέες, οι γονείς να συνεργάζονται μαζί τους ή να ζητούν τη βοήθεια ειδικών, ώστε να προλαβαίνουν και όχι να θεραπεύουν καταστάσεις.Η φιλία στην εφηβείαΗ γνώμη των φίλων έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμπεριφορά των έφηβων και σε ό ,τι κάνουν και αυτό γιατί σε αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους μαζί διαμορφώνουν την ταυτότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι τώρα που αυτή η εικόνα του «ποιος είσαι» είναι ακόμα θολή, ο έφηβος έχει ανάγκη από ανθρώπους της ίδιας ηλικίας γύρω του που περνούν και οι αυτοί την ίδια φάση και έχουν την ίδια ανάγκη να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους μαζί του.Ακόμη ένας λόγος που οι φίλοι είναι τόσο σημαντικοί είναι ότι αποτελούν τους "συμμάχους" στη μάχη για την ανεξαρτησία που κάνει κάθε νέος στην ηλικία σου. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μέχρι τώρα στην οικογένεια ο έφηβος ήταν το παιδί και οι μεγαλύτεροι έπαιρναν τις σημαντικές αποφάσεις για αυτόν, τώρα νιώθει ισοδύναμο μέλος μιας παρέας, όπου μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό του.Τέλος, η φιλία είναι τόσο σημαντική σε αυτή την ηλικία γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ανήκεις κάπου. Στα σχολεία π.χ. υπάρχουν πολλές παρέες που συνήθως έχουν "ταμπέλες" ανάλογα με τα κοινά τους χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα - "ταμπέλες" που παίζουν κι αυτές το ρόλο τους στη διαμόρφωση της ταυτότητας του καθενός.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΠΑ (Β'4)
4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας - Πηνελόπη Δέλτα
http://www.hamomilaki.gr/

Almeria: Παράδεισος θερμοκηπίων, κόλαση μεταναστών Για μια χούφτα ντομάτες
Posted: 05 Apr 2010 08:34 AM PDT



particular kind of tomatoes called "tomato raf"
Αλμερία: Παράδεισος θερμοκηπίων, κόλαση μεταναστών
Η ομάδα των «έξι» που ελέγχει την αγορά

Οι καταναλωτικές μας συνήθειες έχουν επιπτώσεις. Έτσι, εάν αγοράσουμε ένα κιλό ντομάτες, μέσα στο χειμώνα, θα βρούμε: την άνοστη γεύση, τη στυγνή εκμετάλλευση των μεταναστών στην Ισπανία, την αντίστοιχη εκμετάλλευση των ανατολικοευρωπαίων φορτηγατζήδων που τις μεταφέρουν, τη μόλυνση από τα φορτηγά τους, τα κέρδη των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων και, εν κατακλείδι, έναν προβληματισμό για την... παγκοσμιοποίηση των εμπορικών συναλλαγών.

Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Από τον Οκτώβριο, οι χωριάτικες ντομάτες, δηλαδή όσες έχουν παραχθεί τοπικά, εξαφανίζονται σιγά σιγά από τους πάγκους των λαϊκών αγορών και από τα ράφια των σουπερμάρκετ της Δυτικής Ευρώπης, για να δώσουν τη θέση τους σε ένα και μοναδικό προϊόν: την ισπανική ντομάτα -σκληρή, τραγανή ή μαλακιά, χωρίς ιδιαίτερη γεύση, η οποία, αντί να ωριμάσει μέσα στο πανέρι με τα φρούτα σας, παραμένει άτονη χρωματικά και σαπίζει πολύ γρήγορα. «Οι Γάλλοι θέλουν να τρώνε ντομάτα όλον τον χρόνο, ακόμη και μέσα στον χειμώνα» διαπιστώνει ο Ρομπέρ, υπεύθυνος του τμήματος μαναβικής σε πολυκατάστημα Carrefour της Νότιας Γαλλίας. «Και έτσι, φέρνουμε!»
Όμως, όπως και οι Γερμανοί, οι Βρετανοί, οι Ολλανδοί, οι Πολωνοί και άλλοι, οι Γάλλοι αρνούνται να πληρώσουν την ντομάτα περισσότερο από 2 ευρώ το κιλό, ακόμη κι όταν είναι εκτός εποχής. Το πρόβλημα είναι γεωπονικό -πώς θα παράγονται ντομάτες τον χειμώνα- όσο και οικονομικό -πώς θα επιτευχθεί κόστος μέχρι τα 50 λεπτά το κιλό, για να πουληθούν με λιανική τιμή κάτω των 2 ευρώ;
Η λύση βρέθηκε σε μια μικρή επαρχία της Ανδαλουσίας, την Αλμερία. Δεκαπέντε χιλιόμετρα ακτογραμμή, επτά χιλιόμετρα ενδοχώρα, ανάμεσα στη Μεσόγειο και την επιβλητική Σιέρα δε Γκάδορ.
Μια περιοχή που συνδυάζει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της Ευρώπης με το πιο κακοπληρωμένο εργατικό δυναμικό.


Tomatoes, from left: big cherries/small plums; a Genovese; and the Raf, from Spain.
Ο απλός περαστικός από αυτά τα άλλοτε ερημικά τοπία, που χρησίμευσαν ως φυσικό σκηνικό για μερικά από τα πιο γνωστά σπαγγέτι γουέστερν, δεν μπορεί παρά να εντυπωσιαστεί από το θέαμα χιλιάδων πλαστικών θερμοκηπίων, που πότε προβάλλουν σαν φρούρια, πότε στέκουν μισοδιαλυμένα από τους ανέμους.

Πόσα είναι στο σύνολο; Περίπου τριάντα χιλιάδες, το ένα δίπλα στο άλλο, σε μια έκταση τριάντα έως σαράντα χιλιάδων εκταρίων. Εδώ δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες, πολλοί από τους οποίους είναι παράνομοι, για να τροφοδοτούν με οπωροκηπευτικά τους ευρωπαίους καταναλωτές, ανεξαρτήτως εποχής.
Σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Τσέκα, ερευνητή στο εργαστήριο κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Αλμερίας, «υπολογίζουμε τον αριθμό των εργατών γης στα θερμοκήπια σε 110.000, μεταξύ των οποίων 80.000-90.000 είναι ξένοι. Από αυτούς, οι 20.000-40.000 είναι παράνομοι» -Μαροκινοί (50%), άλλοι Αφρικανοί, Λατινοαμερικάνοι, Ρουμάνοι.
Στη Γαλλία, για μια εργάσιμη ημέρα οκτώ ωρών, ο εργάτης γης αμείβεται με 55,40 ευρώ καθαρά. Με τις διάφορες επιβαρύνσεις, κοστίζει στον εργοδότη του 104 ευρώ. Στην Αλμερία, οι εργάτες γης παίρνουν μόνο 32 έως 37 ευρώ, μολονότι το επίσημο κατώτατο ημερομίσθιο ανέρχεται σε 44,40 ευρώ καθαρά (5). Και καθώς οι εργάτες αυτοί σπάνια δηλώνονται, δεν κοστίζουν τίποτε παραπάνω στο αφεντικό τους.
Οι πιο τυχεροί ανάμεσά τους ζουν στοιβαγμένοι ανά δεκαπέντε σε μικρά διαμερίσματα εργατικών πολυκατοικιών. Όσοι περισσεύουν βολεύονται στις κατασκευές που, ειρωνικά, αποκαλούνται «κορτίχος», καλύβες από τσιμεντόλιθους χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, οι οποίες...
περισσότερα...
http://www.hamomilaki.gr/

Σοκ από την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της πείνας

Posted: 05 Apr 2010 08:14 AM PDT

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ήταν οι υποσιτιζόμενοι άνθρωποι το 2009, ενώ το ένα έκτο της ανθρωπότητας θα υποφέρει από την πείνα, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας.

Το 2009 ξεπεράστηκε, λόγω της οικονομικής κρίσης, το ιστορικό όριο του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων στον κόσμο που υποσιτίζονται, ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO).
«Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί το ένα έκτο της ανθρωπότητας να είναι θύμα υποσιτισμού» επισημαίνει ο FAO σε έκθεσή του για την έλλειψη διατροφικής ασφάλειας.
«Η ανθρωπότητα θα έχει 1,2 δισεκατομμύριο ανθρώπους που θα υποφέρουν από την πείνα στο τέλος της χρονιάς» προσθέτει ο FAO και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ιστορικό επίπεδο.

«Η κατάσταση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα μιας κακής σοδειάς σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά οφείλεται στην παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία προκάλεσε ελάττωση των εισοδημάτων και απώλειες θέσεων εργασίας, μειώνοντας την πρόσβαση των φτωχών στα τρόφιμα. Δεδομένων κυρίως των σοκ από την οικονομική κρίση και των συχνά ανεβασμένων τιμών των προϊόντων διατροφής σε εθνικό επίπεδο, ο αριθμός των θυμάτων της πείνας αναμένεται να αυξηθεί παγκοσμίως κατά περίπου 11%» αναφέρει η έκθεση.
Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό, σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων που υποσιτίζονται ζουν στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Τα θύματα του υποσιτισμού υπολογίζονται σε:
642 εκατομμύρια στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού,
265 εκατομμύρια στην υποσαχάρια Αφρική,
53 εκατομμύρια στη Λατινική Αμερική και στην Καραϊβική,
42 εκατομμύρια στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική και σε
15 εκατομμύρια στις αναπτυγμένες χώρες.
apogeymatini
http://www.hamomilaki.gr/


** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας 1.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΤΟΜΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ Α.Μ.Ε.Α. στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2F1000000-YPOGRAPHES-SAS-MEPOS-BRO-DOULEIAATOMO-APEXARTEMENO-AMEA%2F111592845531700&mid=2246093G3dd6e022G12e739cG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** [globaltaxrevolt] ANTIMIDAS‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 6 Απριλίου 2010 2:42:44 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Venitist Congressman Ron Paul muses the government has the opposite of the Midas touch. This has been observed over and over by the reduced quality and rising prices in every private industry in which it entangles itself. Yet somehow people still seem willing, even eager, to relinquish to government control the most important and sensitive portions of our economy and society. Education, healthcare, and energy are all unfortunate examples of industries that are in Ron Paul's opinion, far too important to be left to government control when it is the market that has the golden touch.Antimidas is prevalent in energy. Basil Venitis points out nuclear power is risky for investors because it ties up more capital for longer periods of time than its main competitor, natural-gas-fired generation. Nuclear power makes economic sense only if natural gas prices are very high. Then, over time, the high initial costs of nuclear power would be offset by nuclear power's lower fuel costs.Venitis notes that until recently, gas supplies were thought to be increasingly scarce, but recently natural gas reserve estimates increased drastically, because of technological advancements in shale rock drilling. So natural constraints are no longer in play and natural gas prices have returned to reasonable levels. Government efforts to force nuclear power plant construction will thus prove economically counterproductive. Ron Paul points out that as we head into the summer driving season and gasoline prices are again creeping up, the administration has announced plans to explore opening up more off-shore areas for exploration and drilling. On the one hand this can be lauded as a positive step. On the other hand, it is too little, much too late to have any meaningful or long-term effect on what Americans pay at the pump any time soon, if at all. Indeed, if increasing domestic energy production was really a priority, the administration would direct the EPA to remove its many roadblocks and barriers to energy production. In fact, abolishing the EPA altogether would do much to improve our country's economy. Instead of protecting the environment as they are supposed to do, most of what they do simply chills the economy. Polluters should be directly liable in court to any and all parties they harm, rather than bureaucrats at the EPA. Of course, last week's announcement was couched in terms of removing barriers and red tape. However, the fact that we had these barriers in the first place is yet another reminder of how the energy market is hampered and controlled by bureaucrats and central planners in Washington, rather than the demands of the people and the decisions of private investors. Consider how extremely negative our government's reaction has been to other governments around the world that have nationalized their oil and energy industries, such as Venezuela and Iran. We deposed a democratically elected leader in Iran in 1953 for this very reason. Yet the level of involvement of our government and bureaucrats in energy is nearly absolute. Of course, the only thing worse than our government dictating energy decisions to its own citizens is our government dictating energy decisions to the citizens of other countries. Ron Paul notes thatt along with the waste of prohibitions that leave our own natural resources untapped is the waste our government perpetrates with subsidies to alternative fuel sources. There is certainly profit to be made in perfecting cheaper, cleaner fuel sources, but government subsidy programs interfere with finding realistic long-term solutions. Subsidies divert resources towards certain politically-favored fuel types while ignoring others. If the market were left alone, private investors would put their own capital into the most promising alternative fuels. Instead, due to government incentives, resources are concentrated into politically chosen endeavors that could very well end up being dead ends. Meanwhile, precious time and money is wasted. Venitis asserts the only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished. Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy. Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 24

** Γεια σου Stamatios,
Η Angela σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Angela Dimitriou B Original
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Angela:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Angela ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000226064054&mid=2246b49G3dd6e022G12e78b4G1b&n_m=snstam@gmail.com


**"Μάλλον ενοχλούμε πολύ..."http://anemos5.blogspot.com/2010/04/blog-post_5903.html-- Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google. Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el. –

**facebook
Γεια σου Stamatios,
Ο Kostas σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Kostas Messinis

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Kostas που ίσως γνωρίζετε και εσείς:
στεριά νερό αέραςΠροσθέστε ως Φίλο

Lakis FourouklasΠροσθέστε ως Φίλο

Costa CarpeDiemΠροσθέστε ως Φίλο

Θέκλα ΠετρίδουΠροσθέστε ως Φίλο

Ilias ProvopoulosΠροσθέστε ως Φίλο

Christos A. ZoumisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Kostas:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του Kostas ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1590542815&mid=2244c5eG56358b7cG1b42e27G1b&n_m=stamoskal%40windowslive.com

** Γεια σου Stamatios,
Ο Vamos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Vamos Christos
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Vamos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Paragogi Patates AntinaxtesΠροσθέστε ως Φίλο

Onlycycom OnlycyΠροσθέστε ως Φίλο

Elena TsΠροσθέστε ως Φίλο

Christos A. ZoumisΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Nicolas Nicolaou AΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Vamos:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του Vamos ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1190927173&mid=2244ab7G56358b7cG1b42cb5G1b&n_m=stamoskal@windowslive.com


** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan PapasApril 5, 2010 at 1:33pm
Θέμα: Εκτελέσεις κομμουνιστών από το... ΚΚΕ (μέρος Α & Β)
Από το βιβλίο του κομμουνιστή Άγι Στίνα (πραγματικό όνομα Σπύρος Πρίφτης) “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΟΠΛΑ”.Ας δούμε λοιπόν τι λέει ένας κομμουνιστής για το ΚΚΕ:Μέρος Α: http://www.facebook.com/l/24856;blackblogofcommunism.com/2010/04/05/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%bc/ Μέρος Β: http://www.facebook.com/l/24856;blackblogofcommunism.com/2010/04/05/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%e2%80%a6-%ce%ba%ce%ba%ce%b5/

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1159993460175&mid=22446dfG3dd6e022G12e6569G0&n_m=snstam@gmail.com

** ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Γεια σου Stamatios,
Ο σωκράτης σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
σωκράτης ξενίδης
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του σωκράτης που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Sotiria KapoutsiΠροσθέστε ως Φίλο

Ορθόδοξη Νεολαία Χαλεπίου ΣυρίαςΠροσθέστε ως Φίλο

Eva AgapimouΠροσθέστε ως Φίλο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣΠροσθέστε ως Φίλο

Fr.Nektarios MoulatsiotisΠροσθέστε ως Φίλο

Christos NtanakasΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του σωκράτης:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του σωκράτης ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1280989345&mid=2244664G3dd6e022G12e6516G1b&n_m=snstam@gmail.com


** ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ;, Thelo ORTHODOXY Ekklessia so PONTOS!We Want ORTHODOX Church in TRABZON!! , ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ, Φίλοι του Αγίου Όρους/Agio Oros - Mount Athos, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.., I bet I can find 1,000,000 Orthodox Christians on Facebook, ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΙΕΡΑΣ ΚΑΛΥΒΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, BΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!, ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, Theologiki Sholi Athinwn/Θεολογική σχολή, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, ΑΪΤΗ - 200 000 ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ. 3 000 000 ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ., ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ <ΑΓΑΠΗ> ΡΟΔΟΥ, Γέρων Ιάκωβος Τσαλίκης, Γέρων Ιάκωβος Τσαλίκης - Elder Iakovos Tsalikis, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ, ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΗΣ, 1922 -Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ(ΑΥΓ-ΣΕΠΤ 1922)-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, Ο.ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ ιερα μονη Λουτρακι φιλοι, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ KATA TΩN ANΘEΛΛΗNIKΩN ΣΕΛΙΔΩΝ ΣTO FACEBOOK, ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

** Ο Λαγωνικος έγινε θαυμαστής της σελίδας ETHIOPIA στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FETHIOPIA%2F111837462167354&mid=224461fG3dd6e022G12e64f2G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke show @ Άιγλη cafe bar" την Τετάρτη, 7 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke show @ Άιγλη cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 7 Απριλίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 8 Απριλίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos 253 k Thivon AigaleoΓια περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=114421435242091&mid=2244560G56358b7cG1b428dcG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Connection Request

Dear Stamatios
Hamomilaki Nobilis would like to connect with you.
Their message to you:
Hamomilaki Nobilis would like to join your network. Once connected, you will become contacts and can then start building a trusted rapport. If you would like to connect with Hamomilaki Nobilis, simply click on the link to accept the invitation. If you do not wish to be contacts, you can decline this request.
> Read the message and accept or decline their request
> View all connection requests awaiting your action
Grow your network...
· See other members we think you may know
· Invite someone to join Viadeo
· Try scanning your webmail address book to find new contacts

Your network is more powerful than you think
We don't like to bother you with connection requests you don't want. You can change who can send you connection requests on Viadeo by logging in and going to Profile > Preferences > Preferences. Just look for the Connection Requests section.


**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan PapasApril 5, 2010 at 7:57pm
Θέμα: Η ανατίναξη της ΕΣΠΟ από την ΠΕΑΝ και το ΚΚΕ
« Η ανατίναξη της http://www.facebook.com/l/542ba;Ε.Σ.Π.Ο είναι προβοκάτσια, που είχε σαν συνέπεια άσκοπα θύματα»!http://www.facebook.com/l/542ba;blackblogofcommunism.com/2010/04/06/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1218548556469&mid=224a06cG56358b7cG1b46af1G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


** Events in your area
EVENTS GRECE- Korinthia

More events

Tips and advice
Develop your trusted business network and earn free Premium ServicesEach time you mentor 10 members (i.e. they join Viadeo subsequent to your invitation), you earn an extra month of free Premium Services!Tip : Save time by importing your Outlook - Hotmail - Gmail - Yahoo address books... and invite any business contacts that are not yet Viadeo members.
> Implement this tip
Thinking how to make your profile more interesting?Why not upload a photo!Profiles with photos receive ten times more attention than those without!
> Implement this tip
Member testimonials
Mary MillsResponsable ComptableViadeo in a nutshell: 4 weeks - 10 direct connections - 1 concrete job offer - 2 classmates identified. It was the missing link required to set up an efficient professional network which is constantly being updated.

Lyvia HarrisFondatrice - TourismeIt is simple: Viadeo is a gold mine, a forum to exchange with people that you and I would probably never meet otherwise. Viadeo allowed me to expand my professional horizon. Long life to Viadeo!


**Ο/Η Tzannhs Kontizas σχολιασε το μήνυμα τοίχου σου. «χρονια πολλα φιλε ΣΤΑΜΑΤΙΕ» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&story_fbid=1386587032014&id=1452199032&mid=224c7f5G56358b7cG1b47bd8G36&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Events in your area

EVENTS GRECE- Korinthia
More events
Tips and advice
Searching your email address book is the fastest and most effective way to find your contacts on Viadeo.
> Implement this tip
Develop your trusted business network and earn free Premium ServicesEach time you mentor 10 members (i.e. they join Viadeo subsequent to your invitation), you earn an extra month of free Premium Services!Tip : Save time by importing your Outlook - Hotmail - Gmail - Yahoo address books... and invite any business contacts that are not yet Viadeo members.
> Implement this tip
Member testimonials
C.J. HaywardManaging Director, Fablife Recruitment Consultancy LtdWhat a fantastic site this is. Excellent for finding new clients and networking in general. This site saves me hours of my time and considerable sums of money in the process. I am proud to be a member of this community.
Oscar Cooperfreelancer, freelancerThere are a huge variety of people from different industries and countries on this website. Though I am still quite new to Viadeo, I already had many new ideas. I believe online networking has great potential if you use it properly and creatively.


** Η Giwta έγινε θαυμαστής της σελίδας Εκτός από like και comment θέλω να μπεί και το "Στ`αρχίδια μου" σαν επιλογη στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FEktos-apo-like-kai-comment-thelo-na-mpei-kai-to-Starchidia-mou-san-epiloge%2F166921517439&mid=224e575G3dd6e022G12ea3c9G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Γιάνης Φιλιππίδης - Η μυρωδιά σου στα σεντόνια μου". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=199631428424&mid=224fb08G3dd6e022G12eaa1aG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Η Giwta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Αν ειναι να βαλεις φωτο στο Fb τοτε...μονο Μίνια,Μπικινια,Τακουνια κ ξωβυζα". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=206838574453&mid=224fd17G3dd6e022G12eaac6G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**
**Hello Esmail Ammar!I noticed that you started to create a Premium Blog but didn't finish. I know that picking your subject can seem like a big decision, but don't over-think it. You can change your blog at any time.Don't know what to talk about? Here are some popular subjects that users have been searching for:books
Naruto
relationship
Braveheart
Arabic
Metaphysical
nintendo
dance
What are you passionate about?As soon as you create your first post (it only takes about a minute) and I'll set you up with free Web banner ads to start bringing your blog an audience.By the way, I am a blogging success coach and my job is to help you succeed with your Premium Blog. If you have any questions or ideas, I'm here to help! Ask me anything using the Community Center.Jennifer WilliamsBlogger Success Coach

** Ο Savvidis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΣΤΑΥΡΟΣ http://www.facebook.com/l/;ΣΑΒΒΙΔΗΣ-.Ν.ΣΙΝΩΠΗ-Ν.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΣΑΒ-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ" την Σάββατο, 10 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. Savvidis says, "ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ...<ΑΜΙΣΟΣ> -Ν.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ< ΔΙΟΓΕΝΗΣ> -Ν.ΣΙΝΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΟΥΡΟΥ ,ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ.ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ..Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ.". Εκδήλωση: ΣΤΑΥΡΟΣ http://www.facebook.com/l/;ΣΑΒΒΙΔΗΣ-.Ν.ΣΙΝΩΠΗ-Ν.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΣΑΒ-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 10 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 11 Απριλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: ΚΤΗΜΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ- ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΟΥΡΟΥ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=111106048910266&mid=2250271G56358b7cG1b48d3cG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**April 5, 2010
The Collector
Josh Stewart, Karley Scott Collins, Michael Reilly Burke
50% of Flixster users liked it 24% of critics liked it
Handyman and ex-con Arkin, aims to repay a debt to his ex-wife by robbing his new employer's country home.
View Trailer
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
Nicolas Cage, Eva Mendes, Val Kilmer
56% of Flixster users liked it 85% of critics liked it
Nicolas Cage plays a rogue detective who is as devoted to his job as he is at scoring drugs - while playing fast and loose with the law.
View Trailer
Jadesoturi (Jade Warrior)
Tommi Eronen, Markku Peltola, Jingchu Zhang
50% of Flixster users liked it -1% of critics liked it
Thousands of years ago in ancient China, a love struck sword hero fights against his destiny. He gets the chance to be reunited with his lover in modern Finland.
View Trailer

Top DVD Rentals
1. The Blind Side
2. The Men Who Stare at Goats
3. The Twilight Saga: New Moon
4. 2012
5. Brothers
6. The Informant!
7. Up in the Air
8. Did You Hear About the Morgans?
9. Law Abiding Citizen
10. Couples Retreat
Top DVD Purchases
1. The Blind Side
2. The Men Who Stare at Goats
3. The Twilight Saga: New Moon
4. 2012
5. Brothers
6. The Informant!
7. Up in the Air
8. Did You Hear About the Morgans?
9. Law Abiding Citizen
10. Couples Retreat

**Γεια σου Stamatios,
Antigoni Katsouri B σας πρόσθεσε σαν φίλο/φίλη στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι γνωρίζετε τον/την Antigoni ώστε να μπορείτε να είστε φίλοι στο Facebook.
Antigoni Katsouri B
Η Antigoni λέει, Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση φιλίας! Επειδή ο άλλος μου λογαριασμός (ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ "Α") είναι γεμάτος και δυστυχώς δεν δέχεται άλλους φίλους, θα χαρώ να τα λέμε από εδώ!
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την Antigoni ως φίλη σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=2250c92G56358b7cG1b4914fG2&n_m=stamoskal@windowslive.com


** Γεια σου Stamatios,
Ο Kostas σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Kostas Karousakis
Για να προτείνετε άτομα που γνωρίζει ο Kostas, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000055804918&mid=2250ff2G3dd6e022G12eb25fG1b&n_m=snstam%40gmail.com &suggestfriends
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Kostas:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του Kostas ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000055804918&mid=2250ff2G3dd6e022G12eb25fG1b&n_m=snstam@gmail.com


**Ο/Η Dimitris DeeJay Nikolaidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Cue Play Vibes.

Dimitris DeeJay NikolaidisApril 6, 2010 at 4:40am
Θέμα: Anazitoynte ATOMA GIA Dimosies Sxeseis (P.R)
OI ''CUE PLAY VIBES'' με το ξεκίνημα τις καλοκαιρινής περιόδου αναζητουν άτομα για δημόσιες σχέσεις (P.R.) σε μεγάλο μαγαζί τις παραλιακής... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6979980223 η στο inbox μου http://www.facebook.com/DjDimitrisN?ref=profile _____________________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=256762106493&ref=search&sid=100000155111508.1998788206..1 Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1019245696562&mid=2251b1bG3dd6e022G12eb7baG0&n_m=snstam@gmail.com

**Γεια σου Stamatios,
Η Θέκλα σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
θέκλα Πετρίδου
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Θέκλα που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Paragogi Patates AntinaxtesΠροσθέστε ως Φίλο

Constantinos Tsiolis AΠροσθέστε ως Φίλο

Theatro VersusΠροσθέστε ως Φίλο

Pambos Kouzalis Πάμπος ΚουζάληςΠροσθέστε ως Φίλο

στεριά νερό αέραςΠροσθέστε ως Φίλο

Lakis FourouklasΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Θέκλα:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Θέκλα ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=738578459&mid=225288aG56358b7cG1b49f42G1b&n_m=stamoskal@windowslive.com


**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.
Πανδίων ΑρκαδικόςApril 6, 2010 at 5:04am
Θέμα: Όλα...πράσινα.
Πράσινη ανάπτυξη και... πράσινα άλογα. Τέτοιος ερασιτεχνισμός δεν θα είχε ξαναγίνει, αν δεν είχε προηγηθεί η κυβέρνηση του "μπούλη" και των καθυστερημένων που την αποτελούσαν. Αλλά και τούτοι εδώ, μάλλον για τα πανηγύρια είναι.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=375155018881&mid=2252079G56358b7cG1b49af7G0&n_m=stamoskal@windowslive.com


** MINA “NEWS” AGENCY MISINFORMS AGAIN…
It has recently come to our attention that MINA (the “news” agency serving Skopje’s VMRO government line and based in the United Kingdom) yet again published false information about Greece on its website on March 25, 2010; the day of Greek Independence. Taking advantage of the recent anti-Hellenic propaganda published in the German magazines Focus and Bildt, which resurrected the inherently racist views of the 19th Century German traveller and historian Jakob Philipp Fallmerayer, MINA reported this piece of “news”:
http://macedoniaonline.eu/content/view/13318/46/
Reflecting Fallmerayer’s views, MINA titled its report, “Greek Tourist Guide on Travel Channel: There is no Greek Ethnicity”. MINA reports that the Canadian television channel “The Travel Channel” aired an episode of the cooking program “No Reservations” hosted by Anthony Bourdain about Greece on March 24, 2010. MINA claims that Mr. Bourdain allegedly asks his tourist guide Byron Ayanoglou (a Greek and Montreal-based restaurant critic) the following questions: “What is really a Greek? Is it an ethnicity? Who are the Greeks?” MINA then further mocks Hellenism and Greeks by stating how yet another mass media channel questions Greeks just like the Germans do.
The rest of the article can be found on History-Of-Macedonia.com

** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :
http://www.cognosco.gr/Quotations/ , .- ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΙΚΩΝ !!!

Έτοιμος για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός
Τρίτη, 6 Απριλίου 2010,
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες» ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στην Ήπειρο με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, υπερασπιζόμενοι το 3-1 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ.- O αγώνας Τετάρτη 07-04-2010 , αρχίζει στης 17.οο ώρα και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεοραση Altha - ΑΛΦΑ .-

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δάρλας, Σπυρόπουλος, που ακόμα δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, όπως και οι Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης και Μαχλελής.-

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Πετρόπουλο, Κλέιτον, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ. –

~** ~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι oι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://hellassite.blogspot.com/ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 Όλα τα γράφουμε .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/2010.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-




ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ :

~** www.airtickets.gr , Πτήσεις με Ολυμπιακή , -

** http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .-

** http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-

** http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas

** http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas

** http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages ,

** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-

~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας

~** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~ http://my.live.com ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .-
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.glitter-graphics.com/ ,

http://www.publicdff.gr/ ,

http://stelioskazantzidis.blogspot.com Στέλιος Καζαντζίδης ,

http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-

* http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη.

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089 ,

www.netstudio.gr/hosting/videohelp.htm, ********

***** http://www.sync.gr/stamos1

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1643167710 ,, .-

~*

Δεν υπάρχουν σχόλια: