ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ :





~** Έντονες αντιδράσεις για τα μέτρα της κυβέρνησης


Έντονες είναι οι αντιδράσεις αλλά και μεγάλη η δυσαρέσκεια από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, ενώ εκφράζονται και φόβοι για παρατεταμένη ύφεση.
Έντονες είναι οι αντιδράσεις αλλά και μεγάλη η δυσαρέσκεια από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, ενώ εκφράζονται και φόβοι για παρατεταμένη ύφεση.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, προέβλεψε, μέσω του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, βαθύτερη και παρατεταμένη ύφεση εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για την απογείωση των spreads τονίζοντας ότι η σιωπή είναι χρυσός και πως όταν αποφασίζεις να μιλήσεις δεν πρέπει να στέλνεις αντιφατικά μηνύματα.

Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι ο κόσμος δεν δείχνει ανοχή στα κυβερνητικά μέτρα αλλά φόβο και κατάθλιψη γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. –


~** Η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους


Με συντελεστή έως 9% επί της τιμής ζώνης για τα ακίνητα α' κατοικίας εντός σχεδίου και με συντελεστή έως 10% για εκτός σχεδίου κατοικίες θα υπολογίζεται το «ειδικό πρόστιμο» που θα κληθούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων.
Με συντελεστή 5% έως 9% επί της τιμής ζώνης για τα ακίνητα πρώτης κατοικίας που βρίσκονται εντός σχεδίου και με συντελεστή από 6% έως 10% για τις εκτός σχεδίου κατοικίες θα υπολογίζεται το «ειδικό πρόστιμο» διατήρησης και πράσινης χρήσης που θα κληθούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων και άλλων χώρων (ισόγεια, υπόγεια, σοφίτες και πατάρια) που άλλαξαν χρήση.

Η ρύθμιση που παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη για τη διευθέτηση πολεοδομικών αυθαιρεσιών προβλέπει διαφορετικό συντελεστή υπολογισμού του προστίμου ανάλογα με το είδος της νέας χρήσης, το μέγεθος του χώρου που άλλαξε χρήση και αν αυτός βρίσκεται εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως.

Όσοι θελήσουν να ενταχθούν στην ρύθμιση θα μπορούν σε διάστημα 8 μηνών από τη ημερομηνία δημοσίευσης του νόμου (περίπου μέχρι τα τέλη του έτους) να προσέλθουν στις κατά τόπους πολεοδομίες και να υποβάλουν σχετικό φάκελο. Μαζί με αυτόν θα καταθέσουν παράβολο 250 ευρώ για κάθε ημιυπαίθριο χώρο και 350 ευρώ για τους υπόλοιπους χώρους, το οποίο θα αφαιρείται από το τελικό ποσό της ρύθμισης.

Σημειώνεται ότι στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν μόνο οι χώροι εκείνοι που βρίσκονται εντός του νομίμου περιγράμματος της νομίμου οικοδομής.

Το πρόστιμο, αφού γίνει ο έλεγχος του φακέλου, θα μπορεί να πληρωθεί από τους ιδιοκτήτες είτε εφάπαξ με έκπτωση 10% είτε σε 6 ισόποσες δόσεις και σε διάστημα 18 μηνών κατά ανώτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα ρύθμιση θα ενταχθούν και όσοι ιδιοκτήτες είχαν ενταχθεί στην προηγούμενη ρύθμιση επί υπουργίας Γιώργου Σουφλιά. Ωστόσο, δεν θα λάβουν πίσω την πιθανή χρηματική διαφορά που προκύπτει από την υπαγωγή στην προηγούμενη ρύθμιση.

Το πρόστιμο θα κατατίθεται στο Ειδικό Ταμείο Εφαρμογής Ρυθμιστικών και Πολεοδομικών σχεδίων και θα διατίθεται αποκλειστικά για την χρηματοδότηση έργων πρασίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι που θα ενταχθούν στη ρύθμιση θα μπορούν να διατηρήσουν τη νέα τους χρήση για διάστημα 40 ετών, θα υποχρεούνται στην καταβολή φόρου μεταβίβασης καθώς και του ειδικού τέλους ακίνήτων (ΕΤΑΚ) και φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης την πραγματοποίηση εντατικών και διαρκών ελέγχων για τον εντοπισμό των περιπτώσεων που δε θα υπαχθούν στη ρύθμιση. Για τις περιπτώσεις αυτές οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο ανέγερσης (30%) και πρόστιμο διατήρησης (5%).

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι με το ν/σ του ΥΠΕΚΑ, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή, καθιερώνεται η ταυτότητα για όλα τα κτίρια, τόσο για τα καινούρια όσο και για τα παλαιότερα. Σύμφωνα με την υπουργό θα χρειαστούν 5 χρόνια για να καταγραφούν και να αποκτήσουν «ταυτότητα» τα παλαιά κτίρια.-


~** Τηλεφωνική επικοινωνία Κλίντον-Ταλάτ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Χίλαρι Κλίντον με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Όπως μεταδίδεται η κ. Κλίντον τηλεφώνησε στον τουρκοκύπριο ηγέτη, εκφράζοντας ικανοποίηση για την ανακοίνωση Ταλάτ, ότι σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες με τον πρόεδρο Χριστόφια.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κυρία Κλίντον τηλεφώνησε στον τουρκοκύπριο ηγέτη, εκφράζοντας ικανοποίηση για την ανακοίνωση Ταλάτ, ότι σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες με τον πρόεδρο Χριστόφια.

Η κυρία Κλίντον προσκάλεσε τον κύριο Ταλάτ να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις «εκλογές» στα κατεχόμενα, για να συζητήσουν πώς η Ουάσιγκτον μπορεί να συμβάλει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Η κίνηση αυτή της Χίλαρι Κλίντον ερμηνεύεται ως προσπάθεια στήριξης του τουρκοκύπριου ηγέτη έναντι του βασικού του αντιπάλου, Ντερβίς Έρογλου.-


~** Στο Φανάρι ο Δημήτρης Δρούτσας


Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση είναι πάντοτε δίπλα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στο δύσκολο έργο που επιτελεί, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση είναι πάντοτε δίπλα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στο δύσκολο έργο που επιτελεί, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίο επισκέφθηκε στο Φανάρι.

Ο Δημήτρης Δρούτσας διαβεβαίωσε τον Πατριάρχη ότι στις συνομιλίες που θα έχει την Πέμπτη στην Άγκυρα, η ελληνική πλευρά θα θέσει τα θέματα των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου, που αποτελούν και «υποχρεώσεις της Τουρκίας, οι οποίες απορρέουν από το γεγονός ότι η Τουρκία είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ».

Από την πλευρά ο κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει το Πατριαρχείο στη πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων «τόσο για τη δική του υπόσταση, όσο και για την ευστάθεια και την ισορροπία στις σχέσεις των δυο γειτόνων και συμμάχων λαών».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε την ευχή η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Τουρκία «να είναι ευλογημένη και να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μελετώμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας στην Αθήνα».

Τέλος ζήτησε από τον Δημήτρη Δρούτσα να διαβιβάσει στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το θερμό και πάντοτε ειλικρινές ενδιαφέρον του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την επιτυχία του κυβερνητικού έργου και για την υπέρβαση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και όχι μόνο αυτή.

Συνέντευξη στη Σαμπάχ

Το μήνυμα πως «ήρθε η ώρα να χτίσουμε από κοινού» την ελληνοτουρκική προσέγγιση επιθυμεί να στείλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας με την επίσκεψή του στην Τουρκία, όπως δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ. Παράλληλα, επισημαίνει ότι «σε αυτή την προσπάθεια απαιτείται πολιτική βούληση, καλή πίστη και προπαντός εμπιστοσύνη».

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεννοηθούμε συνομιλώντας, ακόμη και με εκείνους οι οποίοι έχουν διαφορετικές θέσεις από τις δικές μας. Ας είναι, όμως, ξεκάθαρο ότι αυτό, σε καμία περίπτωση, δεν σημαίνει ότι διαπραγματευόμαστε τις αρχές ή τα κυριαρχικά δικαιώματά μας», τονίζει ο κ. Δρούτσας στη συνέντευξή του και τις συνομιλίες με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Επίσης, κάνει γνωστό ότι στις συνομιλίες που θα έχει θα προετοιμαστεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού Ρ. Τ. Ερντογάν στην Αθήνα, επίσκεψη που όπως αναφέρει: «θέλουμε να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην πορεία προσέγγισης των χωρών μας».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τονίζει πως η Αθήνα επιδιώκει να δώσει ώθηση στη διαδικασία των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών «με στόχο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας». Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι η θέση της Ελλάδας είναι ξεκάθαρη. «Εάν δεν τα καταφέρουμε σε εύλογο χρόνο, πρέπει να πάμε το θέμα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Πρέπει να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι οι χώρες μας είναι ικανές να επιλύσουν μια νομική διαφορά. Όραμά μας είναι να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Δρούτσας και προσθέτει:

«Αν επιτύχουμε, τα θετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα επηρεάσουν όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αυτό είναι το "μέρισμα ειρήνης", για το οποίο μιλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου ήδη πριν από δέκα χρόνια. Το "μέρισμα ειρήνης" που θα οδηγήσει και σε αμοιβαία μείωση των εξοπλισμών, προς όφελος και των δύο λαών μας. Οι χώρες μας ξοδεύουν πολλά δισεκατομμύρια σε εξοπλιστικά συστήματα, εδώ και δεκαετίες. Χρήματα που θα μπορούσαν να επενδυθούν στην παιδεία, την υγεία, τις υποδομές, τον πολιτισμό. Τα σχετικά μηνύματα που εκπέμπει τελευταία η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, και ο ίδιος ο κ. Ερντογάν, είναι σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση και μας ενθαρρύνουν. Και εμείς θέλουμε να πιστέψουμε στην ειλικρίνεια αυτών των μηνυμάτων. Αλλά ήρθε η ώρα για πράξεις».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει πως οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο «βλάπτουν σοβαρά» τις σχέσεις των χωρών μας και προσθέτει πως «είναι ολοφάνερο ότι κάθε προσπάθεια προσέγγισης είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, εάν αυτή η πρακτική συνεχιστεί. Πεποίθησή μας είναι ότι ο πλήρης σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και των κανόνων που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις και τις σχέσεις καλής γειτονίας, θα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση της νέας μας προσπάθειας προσέγγισης».

Στο ερώτημα της Σαμπάχ ποιο είναι το βήμα στο οποίο αν προέβαινε η Τουρκία θα μπορούσε να θεωρηθεί «θετικό» και «συγκεκριμένο», ώστε να ανταποκριθεί η Ελλάδα με ανάλογο τρόπο, ο Δημήτρης Δρούτσας είναι σαφής: «Η απόσυρση άνευ όρων των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο. Βέβαια, το Κυπριακό δεν είναι διμερές πρόβλημα. Έχει διεθνείς διαστάσεις. Μια τέτοια κίνηση, όμως, θα συνέβαλε αποφασιστικά όχι μόνο στην επίλυση του Κυπριακού, αλλά και στην ουσιαστική βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών μας. Θα αποτελούσε μια ξεκάθαρη πολιτική πράξη που θα αποδείκνυε ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να αφήσει Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους να συμφωνήσουν μόνοι τους για το κοινό τους μέλλον στην ΕΕ, η οποία αποτελεί την πραγματική εγγύηση για όλους τους κατοίκους της Κύπρου».

Αναφορικά με το Κυπριακό και τις συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ υπογραμμίζει πως «πρέπει όλοι να αφήσουμε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους να συζητήσουν και να διαπραγματευτούν μόνοι τους το κοινό τους μέλλον στην ΕΕ και πρέπει η λύση που θα βρεθεί να σέβεται πλήρως τις αξίες, τις αρχές και τους κανόνες της ΕΕ, το λεγόμενο "acquis communautaire"».

«Σύντομα θα γνωρίζουμε εάν ο κ. Ταλάτ θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την τουρκοκυπριακή πλευρά στις διαπραγματεύσεις. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι βάζει πάνω απ' όλα την επανένωση της κοινής πατρίδας Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Για να προχωρήσει όμως, χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνομιλητή που θα εργάζεται με εποικοδομητικό τρόπο για τη λύση του Κυπριακού, έναν συνέταιρο για την ειρήνη», προσθέτει ο Δ. Δρούτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών απορρίπτει τις τουρκικές επικρίσεις για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και τονίζει πως «δεν πρέπει οι μειονότητες να γίνονται όργανο πολιτικής εκμετάλλευσης από κανέναν, ούτε χωρούν σκέψεις περί αμοιβαιότητας στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων».

Αναφορικά με το θέμα των διαδικασιών χορήγησης θεωρήσεων για Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά, ο Δ. Δρούτσας σημειώνει πως η Ελλάδα, ως χώρα - μέλος του Σένγκεν δεν έχει αρμοδιότητα να καταργήσει μονομερώς τις διαδικασίες θεώρησης, αλλά προσθέτει πως έχουν δοθεί οδηγίες στα Ελληνικά Προξενεία στην Τουρκία για τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, στο πλαίσιο των υφισταμένων περιορισμών, ώστε οι θεωρήσεις για τα κοινά τουρκικά διαβατήρια να χορηγούνται εντός 24 ωρών.

Ο Δημήτρης Δρούτσας την Πέμπτη θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στην Άγκυρα. Θα ακολουθήσουν συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών, ενώ ο κ. Δρούτσας πρόκειται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμντουλάχ Γκιουλ και τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Τουρκία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του κ. Νταβούτογλου.-

~***


Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !



**~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://hellassite.blogspot.com/ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 Όλα τα γράφουμε .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/2010.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 .-




~** Πρώτος ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τις παρανομίες στις διαφημίσεις

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την εισαγγελική παρέμβαση σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες, λέγοντας ότι έτσι θα αποδειχθεί ποιοι παρανομούν και ποιοι ανέχονται την παρανομία. Ο δήμο Θεσσαλονίκης, έχει ξηλώσει παράνομες διαφημιστικές πινακίδες κι έχει επιβάλει πρόστιμα ύψους άνω των...10.000.000 ευρώ.-





~** Δεν υπάρχει... Νεροτσουλήθρα ελευθερη πτωση ΔΕΙΤΕ το VIDEOΑπο 40 μετρα σχεδόν ελευθερη πτωση Beach Park - INSANO - Fortaleza
Benidin

~** Ποιος δουλευει τελικα; Σιγουρα οχι οι 300!!!



~** Αρνείται κατηγορηματικά τα περί παρακολούθησης η ΕΛΑΣ Ανακοίνωση Τύπου εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σχετικά με δημοσιεύματα που ήθελαν μάρτυρα – κλειδί στη δίκη Γρηγορόπουλου να παρακολουθείται από την Αστυνομία.Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής φέρεται να ανέφερε ότι νεαρός μάρτυρας δυσκολεύεται να παραστεί στο δικαστήριο, γιατί παρακολουθείται από την Αστυνομία.Η Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζει ότι....ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι ανυπόστατος.Η Ελληνική Αστυνομία ουδέποτε έθεσε σε παρακολούθηση τον συγκεκριμένο νεαρό ή άλλο άτομο που σχετίζεται με την υπόθεση.» .-



~** Στον τελικό του κυπέλλου ο Παναθηναικός με τον Αρη 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξυ Παναθηναικού και Αρη

Ο Παναθηναικός στα Γιάννενα ήρθε μηδεν μηδέν με τον ΠΑΣ και με το 3 - 1 του πρωτου ημιτελικου πέρασε στον τελικό!


~*ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΚ : ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 3-2 & ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΥΟΝ 1-0 .- Προκρίνονται ΜΠΑΓΕΡΝ & ΛΥΟΝ .-




~** Τραγούδι το ροζ dvd της Τζούλιας και τα «βρώμικα» λόγια Παίρνουμε τα «βρώμικα» λόγια της Τζούλιας από το dvd βάζουμε μουσική από ξένα μπιτάτα κομμάτια και ετοιμο...Ακούστε το. Fuckstar Βιομηχανίες - In Da Julia.wmv
elgrekoz .-


~** Εκατόμβη της ασφάλτου...Οδήγηση ή «πέρασμα» στην…αιωνιότητα; Τα στοιχεία ήταν και πάλι τραγικά, ημέρες του Πάσχα 2010, με 35 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες (δυστυχώς κάποιοι από αυτούς ΔΕΝ θα εξέλθουν ζωντανοί από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας) απίστευτος ο πόνος σε οικογένειες και παράλληλα δυσθεώρητο το κόστος στο Σύστημα Υγείας και την Οικονομία!…Κάθε μεγάλο, κάθε σπουδαίο ψυχοκοινωνικό φαινόμενο το βαφτίζουμε με την αποδεκτή και στις επιστήμες της κοινωνιολογίας και ψυχολογίας όπως και στην κοινή γνώμη έννοια που περικλείει ο όρος «πέρασμα». Περάσματα υπήρξαν μεταξύ άλλων, ανέκαθεν, η ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, η εισαγωγή σε ένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ή χωρίς να προσβάλλω τους σεμνότυφους, το ερωτικό αγκάλιασμα που....ολοκληρωνόταν με την απώλεια της εφηβικής μας «αθωότητας» για όλους και όλες.ΠΕΡΑΣΜΑ ήταν και παραμένει και σήμερα η ικανότητα να κρατάς στο χέρι το τιμόνι, να τιθασεύεις 120, 160 ακόμη και 200 και βάλε «άλογα» εγκλωβισμένα κάτω από το γυαλιστερό καπό ενός σύγχρονου Ι.Χ. και να το κάνεις με...την «άδεια» της Αστυνομίας, ή μάλλον του Υπουργείου Μεταφορών...ΠΕΡΑΣΜΑ ποτέ δεν υπήρξε αλλά παραμένει η, παρά την κατοχή της σχετικής «αδείας οδηγήσεως» αδικαιολόγητη πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός ή περισσότερων άλλων συνανθρώπων μας στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της ελλαδικής επικράτειας ή εντός και εκτός της μεγάλης οικογένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης..Η οδήγηση είναι, σε τελική ανάλυση, χαρά και απόλαυση και το αυτοκίνητο εργαλείο για δουλειά και μέσο για αναψυχή. Η χαρά χάνεται όταν μετατρέπουμε το αυτοκίνητο από εργαλείο και μέσο αναψυχής σε φονικό όργανο καθώς βυθίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο σε πένθος αμέτρητες ελληνικές οικογένειες,. Στην πατρίδα μας συνηθίζουμε να λέμε ότι το ατύχημα συμβαίνει πάντα στον...”άλλο”. Εντάξει, να συμφωνήσω με αυτήν την σαφώς ανόητη θέση. Σκεφθήκατε, όμως, ότι για μένα εσείς είσθε ο “άλλος“ ενώ για σας αυτός ο «άλλος» είμαι...εγώ; Ίσως για τον λόγο αυτό οι αγγλοσάξονες σοφά διατείνονται ότι χρειάζονται...” δυο ανόητοι για να σκοτωθεί, τουλάχιστον, ο ένας!..” Σε ποιόν από τους δυο μας, άραγε, θα συμβεί το ατύχημα, ποιος θα είναι τελικά αυτός ο τραγικός «άλλος» μετά τη γνωστή από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ «σφοδρή σύγκρουση που οφείλεται σε…ιλιγγιώδεις ταχύτητες» και οδηγεί χιλιάδες συνανθρώπους μας κάθε χρόνο στο πρόωρο «πέρασμα στην…αιωνιότητα»; Εύχομαι να μην συμβεί ούτε σε σας ή δικά σας πρόσωπα ούτε σε μένα αλλά για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να οδηγήσουμε με μιά ΑΜΥΝΤΙΚΗ ψυχολογία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξω τον εαυτό μου και να αποφύγω ΕΓΩ τις κάθε λογής ανοησίες και επιπολαιότητες που βάζουν τις ζωές μας σε κίνδυνο. Και επιπρόσθετα σημαίνει να προσέχω ώστε οι απροσεξίες και οι επιπολαιότητες του απέναντι οδηγού να μην αποβούν καθοριστικά μοιραία ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και για τους δύο μας ...Στον αιώνα που πέρασε και σε αυτόν που διανύουμε η οδήγηση ήταν και θα παραμείνει μια απόλαυση για κάποιους, διαδικασία επιβίωσης για άλλους αλλά συνάμα και πάρα πολύ επικίνδυνη κατάσταση όπου ένα απρόσεκτο «προσπέρασμα» μπορεί να μετουσιωθεί σε ανεπιθύμητο «πρόωρο και ακούσιο πέρασμα στην… αιωνιότητα!»Πότε θα μάθουμε, επιτέλους, οι ίδιοι και τα παιδιά μας να αγαπάμε την οδήγηση και τον συνάνθρωπό μας ξεκινώντας, φυσικά, από την αγάπη για την ίδια τη ζωή μας; Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.-



~** Σασα Μπάστα είμαι χαζη πλην τιμια ξανθιά και ΟΧΙ Πορνοσταρ Με αφορμη το γκρουπ στο facebook με καυτό Video της Σασας Μπάστα η Σασα έκανε την πιο πανω δήλωση!Εχω κινηθεί νομικά και εχει ενημερωθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος!Δεν διεκδικω τον τίτλο της Πορνοσταρ ουτε εχω σχεση.Προτιμω βα είμαι η χαζή πλην τίμια ξανθιά παρά...Πορνοσταρ! Το τίτλο αυτόν το έχει άλλη ..-





~** Χρεοκοπία σε 3 απλά βήματα «Δεν υπάρχει μοίρα. Και αν υπάρχει είναι πολύ σκληρή για να μας προειδοποιεί»Όσκαρ ΓουάιλντΠανικός επικρατεί ανά την επικράτεια μετά την εκτίναξη του spread στο ιστορικό υψηλό των 405 μονάδων βάσης. Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό προέκυψε από παραφιλολογία και μόνο, αντιλαμβάνεται την πενιχρή κατάσταση της επενδυτικής ψυχολογίας αυτή τη στιγμή. Μήπως οι προειδοποιήσεις των αγορών προσέκρουσαν εις ώτα μη ακουόντων;Όπως έχουμε ξαναγράψει η Ελλάδα δύσκολα μπορεί να αφεθεί να πτωχεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα. Και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το νέο trend για την έξοδο της χώρας από την κρίση, θα είναι το“limited default” , η περιορισμένης κλίμακας χρεοκοπία, η οποία μπορεί να έρθει με το συνδυασμό αναδόμησης των χρεών και μικρών παραγραφών. Πρόκειται για έναν επιτεύξιμο στόχο, τον οποίο, εντούτοις, εξακολουθούν να φοβούνται στην Ε.Ε. Και τούτο διότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις: το χρέος των 270 δισ. ευρώ της Ελλάδας μπορεί να αντιστοιχεί μόλις στο 4% του συνόλου των δημόσιων χρεών της ευρωζώνης. Εντούτοις, κάποιες απρόσεκτες παραγραφές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χρεοκοπία ορισμένες ελληνικές τράπεζες, να κάνουν άλλες ευρωπαϊκές να υποφέρουν στους ισολογισμούς τους και να «πνίξουν» κάποιους από τους δανειστές.Άρα τι χρειαζόμαστε; Μια «περιορισμένης κλίμακας χρεοκοπία», η οποία θα επαφίεται σε μηχανισμούς στήριξης ώστε να αποφευχθούν παράπλευρες απώλειες σε τρία πολύ απλά βήματα:http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2402:bankruptcy-in-3-easy-steps&catid=76:arthografeia&Itemid=122 .-




~** Δεν Ντρέπομαι Τώρα Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο οποίο αποσκοπεί η Ελλάδα αλλάζει όνομα μετά την ανάσταση του Κυρίου το Άγιον Πάσχα και μετονομάζεται " Δεν Ντρέπομαι Τώρα " . Πλέον όλες οι χώρες, χωρίς φόβο για λογοκρισία από τον λαό χωρίς επικρίσεις από εγκάθετους μπορεί να ζητήσει χρήματα για να βοηθήσει την χρηματοπιστωτική της εικόνα. Δεν υπάρχουν ντροπές και όρια, αφού τα λεφτά που υπήρχαν, μέχρι να πάει η κάθε χώρα στο "Δεν Ντρέπομαι ΄Τώρα" (Δ.Ν.Τ) έχουν γίνει αέρας. Αφού λοιπόν οι λίγοι και οι καλοί χωνέψανε τα ωραία ευρουλάκια δεν ντρέπονται να ζητήσουν κι άλλα για λίγο φαγοπότι ακόμα. Μάλιστα σε λίγο καιρό το Δ.Ν.Τ. θα βγάλει και γραμμάτεια εξόφλησης χρέους για δημόσιους λειτουργούς είτε επαρχίας είτε μεγαλουπόλεων οι οποίοι θα μπορούν να ζητούν βοήθεια για ανάγκες που προκύπτουν ανεξαρτήτου θέματος. Βέβαια η εξόφληση των δανείων αυτών του Δ.Ν.Τ. θα γίνεται μετά αιτήματος στην ευρωπαϊκή επιτροπή και πάει λέγοντας. Αποτέλεσμα όλα καλά . Θα υπάρχουν δύο αποθήκες που θα μαζεύουν χρήμα με σημαντικές διαρροές στην στρόφιγκα της αποθήκης και ο κάθε λαός και πολίτης της κάθε χώρας θα είναι η πηγή και η εισροή αυτού του χρήματος. πηγή: kakakia .-




~** http://eu1.badoo.com/messages/?sold1=13pyR0XLjHE3dFLymgbgft2ypAXs5nHBp ,
Έχεις νέα μηνύματα και σχόλια...
Το σχόλιο και ο αποστολέας του θα είναι ορατά σε κάθε επισκέπτη του προφίλ σου, αλλά μπορείς να το διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή.1 νέο σχόλιο στις Φωτογραφίες από STAYRIANA - SEMELHΓια να δεις τί σου έγραψαν και να απαντήσεις, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο::Δες τα σχόλια σου…Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 2 νέα μηνύματα που έστειλε/έστειλαν 1 επαφή, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:

Έλεγξε τα μηνύματά σου…
Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&pref_lang=19&g=25&ei=867328&ul=0168703561Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email. Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo

~**Η Maria Papadopoulou σας προτείνει να γίνετε θαυμαστής της σελίδας To δεύτερο DVD της Joulias !!!..‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010 12:13:10 πμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Η Maria έγινε θαυμαστής της σελίδας To δεύτερο DVD της Joulias !!! στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FTo-deutero-DVD-tes-Joulias-%2F113132165364205&mid=226f28eG56358b7cG1b5c141G4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


1. Βήμα Πρώτο: Γίνετε θαυμαστής (Τα επόμενα βήματα θα εμφανιστούν όταν γίνετε θαυμαστής)
2. Βήμα Δεύτερο: Προτείνετε τη σελίδα σε Φίλους σας (Πρέπει να την προτείνετε το λιγότερο σε 30 άτομα για να δουλέψει!)
3. Βήμα Τρίτο: Δείτε το βίντεο!(Ακολουθήστε τις οδηγίες στην επόμενη σελίδα. θέλει μόνο 1 λεπτό)
*Δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία στην έρευνα

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: