ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες 10 και 11-07-2010 *

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες 10 και 11-07-2010 : *


Βρήκαν το θάνατο από κέτσαπ

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Τραγικό εργατικό ατύχημα συνέβη σε εργοστάσιο παρασκευής κέτσαπ στην Ινδία.

Έξι εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας σε ένα τεράστιο καζάνι με κέτσαπ.

Η τραγωδία ξεκίνησε όταν μια γυναίκα γλίστρησε και έπεσε μέσα στο βάθους έξι μέτρων καζάνι.

Όταν πέντε συνάδελφοί της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, πέθαναν λόγω των αναθυμιάσεων.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην επαρχία Uttar Pradesh της βορειοδυτικής Ινδίας.





***Στο sync.gr : http://www.sync.gr/stamos1 , 1778 φίλοι ,743 μέλη σέ έχουν φίλο , Στο facebook : 330 Φίλοι Προβολή , Όλων

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

***Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010,
Η Ισπανία αναδείχθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν με 1-0 της Ολλανδίας στην παράταση του τελικού του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, που διεξήχθη στο «Σόκερ Σίτι» και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Το γκολ που έστειλε στον «έβδομο» ουρανό την ομάδα του Ντελ Μπόσκε σημείωσε ο Ινιέστα στο 116’.-

** *** http://www.sync.gr/stamos1 , 1715 φίλο : 735 μέλη σέ έχουν φίλο ,. , facebook : 330 Φίλοι Προβολή , Όλων

***Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

***


Επιστρέφει ανανεωμένο το «πας Γυρεύοντας» πιο δροσερό από ποτέ!

ΑΠΟ Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010,

Έρχεται με πολλές εκπλήξεις και δηλώσεις που θα απασχολήσουν, έρχεται και φέρνει μαζί του τα πιο αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του τραγουδιού του θεάτρου της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Το «πας Γυρεύοντας...» περιμένει και τις δικές σας προτάσεις όπως και τις δικές σας ιδέες για το τι θέλετε να δείτε, αλλά και να ρωτήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Περιμένω τα μηνύματα, τα σχόλιά σας, όπως και τις δικές σας προτάσεις στο pasgyrevontas@zougla.gr

Ετοιμαστείτε… έρχεται το «πας Γυρεύοντας..» με τον Θωμά Μαγδαληνό.-


***

Στο νοσοκομείο ο Πλατινί

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010,

Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ οδηγήθηκε σήμερα εσπευσμένα ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA, κατέρρευσε ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο.

Αρχικά, εκφράστηκαν φόβοι ότι είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου της UEFA, Γουίλλιαμ Γκάγιαρντ διέψευσε την πληροφορία αυτή, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BBC.

«Είναι καλά στην υγεία του. Υπέφερε τις τελευταίες ημέρες από κρυολόγημα και γρίπη και εξαιτίας αυτού λιποθύμησε λίγο προτού ξεκινήσει το γεύμα του», δήλωσε ο κ. Γκάγιαρντ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mirrorfootball» ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας γευμάτιζε σε ένα εστιατόριο του Γιοχάνεσμπουργκ, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αποτέλεσμα της αδιαθεσίας, που αισθάνθηκε ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο πάτωμα, «παγώνοντας» τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Τζέραρντ Χούλιερ, και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Σκωτίας, Άντυ Ρόξμπεργκ, που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου κάλεσαν ασθενοφόρο και ο κ. Πλατινί μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται εξετάσεις. -


***

Ισπανία – Ολλανδία 3-1

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής πλησιάζει και ανά τον κόσμο όλο το ζωικό έχει επιστρατευτεί για να βρει το νικητή του αγώνα, ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία.

Για την ώρα, ο Paul, το χταπόδι – γκουρού της Γερμανίας, έδειξε Ισπανία, ο πελώριος αλιγάτορας Harry της Αυστραλίας, συμφώνησε, ενώ Ολλανδία είπε ο Μάνι, ο παπαγάλος από την Μαλαισία.

Το 3-1 για τους Ισπανούς έκανε ο Lin Ping το πάντα από τη Ταϊλάνδη, το οποίο ήπιε γάλα από το δοχείο της Ισπανίας. -

****

Μίλερ: Πάμε για τη νίκη

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Σύνθημα νίκης, ενόψει του σημερινού μικρού τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουρουγουάη έδωσε ο φορ των «πάντσερ», Τόμας Μίλερ.

«Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος ήταν να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ωστόσο τώρα θέλουμε τη νίκη στον αγώνα του Πορτ Ελίζαμπεθ για εμάς και για όλους τους Γερμανούς φιλάθλους» τόνισε αρχικά ο διεθνής φορ της Μπάγερν, η απουσία του οποίου από τον ημιτελικό με την Ισπανία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Εν συνεχεία ο Μίλερ ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο που παίξαμε άρεσε σε όλους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση στον μικρό τελικό. Η Ουρουγουάη είναι εξαιρετική σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουν ταλαντούχους επιθετικούς και δυναμικούς αμυντικούς. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τους νικήσουμε».

Αναφορικά με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο είπε: «Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν βγω πρώτος σκόρερ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχει ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την κατάκτηση του τροπαίου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Χαίρομαι πάντως που μαζί με τους συμπαίκτες μου έχουμε φτιάξει μια νεανική και γρήγορη επιθετική γραμμή και δεν με πειράζει καθόλου να αγωνίζομαι στο δεξί άκρο».

Κληθείς να κάνει προγνωστικά για τον τελικό της Κυριακής απάντησε: «Η Ισπανία έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που οι συμπαίκτες μου Ρόμπεν και Φαν Μπόμελ της Ολλανδίας βρίσκονται στον τελικό».-

****

Σκοτώστε το… χταπόδι!

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Ο Paul, το χταπόδι – γκουρού των Γερμανών, μαζί με τις βουβουζέλες αποτελούν τα δύο πράγματα που θα μείνουν στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων και θα συνδέονται άμεσα με το 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο, που φιλοξενεί η Νότιος Αφρική.

Το μαλάκιο που κοντράρει στα… ίσα τους bookmakers και έχει 100% επιτυχία στις προβλέψεις του έχει αυτές τις ημέρες την τιμητική του.

Μάλιστα, έγινε και παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να του θέσει ένα ερώτημα με δύο πιθανές απαντήσεις. Ο Paul θα αποφανθεί και θα επιλέξει τη μια από τις δύο…

Πάντως, αν η απάντηση δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να τον μετατρέψετε σε σάκο του μποξ και να τον… πείσετε να αλλάξει τη γνώμη του!

Παίξτε το παιχνίδι πατώντας το link: http://www.elpulpopaul.com/

*** Το Γερμανικό χταπόδι του ενυδρείου ...προέβλεψε επίσης ότι το έτος 2013 , η ΕΛΛΑΔΑ θα ξαναμπεί σε γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης με μηδενισμό όλων των οικονομικών προβλημάτων και κατακόρυφη πτώση και ξόφληση όλων των χρεών της προς όλους τους δανειστές !!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΩΜΕΝ & Το ελπίζουμε και ολόψυχα το ευχόμαστε !!! Η Γερμανίδα Μέρκελ ζήτησε να μη μεταδοθεί αυτή η πρόβλεψη του χταποδιού και να το ετοιμάσουν για ξιδάτο φαγητό !!! Επίσης προέβλεψε ότι η ΙΣΠΑΝΙΑ θα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 19ου Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου 2010 στην Ν. Αφρική , και θα κερδίσει στον αυριανό τελικό {Κυ 11-07-2010} την ΟΛΛΑΝΔΙΑ . Επίσης προέβλεψε ότι η Γερμανία θα πάρει την τρίτη θέση κερδίζοντας την ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ στον μικρό σημερινό τελικό{Σα 10-07-2010}.-

****

Ουρουγουάη και Γερμανία στον τελικό της «παρηγοριάς»

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Ουρουγουάη και Γερμανία, αφού τέθηκαν εκτός του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και κατ’ επέκταση από τη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (21:30), στο «Νέλσον Μαντέλα» του Πορτ Ελίζαμπεθ, στον τελικό της «παρηγοριάς».

Στόχος των δύο ομάδων στο μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελεί η νίκη, προκειμένου να έχει γλυκό φινάλε η -ήδη επιτυχημένη- παρουσία τους στη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελέστε», Όσκαρ Ταμπάρες, θα έχει στη διάθεσή του τους Σουάρες, Φουτσίλε και Λουγκάνο που απουσίασαν από τον ημιτελικό με την Ολλανδία και θα τους χρησιμοποιήσει όλους βασικούς, επαναφέροντας το αγαπημένο του σύστημα 4-3-1-2. Μοναδική απουσία ο τραυματίας μέσος Λοντέιρο.

Στον αντίποδα, πλήρης θα παραταχθεί και η Γερμανία, αφού ο Τόμας Μίλερ εξέτισε την ποινή του στον ημιτελικό με την Ισπανία και επιστρέφει στη βασική εντεκάδα των «πάντσερ». Η συνολική παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Γερμανίας, η οποία σε οκτώ παιχνίδια με την «τσελέστε» έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μεξικανός Μπενίτο Αρτσούντια. Βοηθοί του θα είναι ο Έκτορ Βεργκάρα από τον Καναδά και ο Μάρβιν Τορεντέρα από το Μεξικό, από το οποίο προέρχεται και ο τέταρτος διαιτητής, Μάρκο Ροντρίγκεζ.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Πέρες, Αρέβαλο, Α. Περέιρα, Φορλάν, Καβάνι, Σουάρες.

Γερμανία: Νόιερ, Λαμ, Φρίντριχ, Μερτεζάκερ, Γιάνσεν, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

Η προϊστορία

Συντριπτικά υπέρ της Γερμανίας είναι η συνολική παράδοση στα παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη, καθώς μετράει έξι νίκες, με τη «σελέστε» να έχει καταφέρει να της αποσπάσει δύο ισοπαλίες.

Σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές. Η πρώτη ήταν το 1966 στο Μουντιάλ της Αγγλίας, όταν τα «πάντσερ» είχαν συντρίψει με 4-0 τους Νοτιοαμερικανούς.

Πάντως, η νίκη της «νασιοναλμανσαφτ» μετετράπη σε θρίαμβο στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, όταν παίζοντας από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο παίκτες παραπάνω, πέτυχαν τρία τέρματα.

Το δεύτερο… αντάμωμα των δύο ομάδων έλαβε χώρα τέσσερα χρόνια αργότερα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, όταν η Γερμανία επικράτησε με 1-0, και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Τελευταία σύγκρουση των δύο ομάδων ήταν το 1986 στο Μουντιάλ του Μεξικού, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.-

**** Σάββατο , 10-07-2010 : ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ 3-2 { ο μικρός τελικός }

****

H FIFA καλύπτει τους διαιτητές

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

«Λάδι» βγάζει τους διαιτητές του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής η FIFA, καθώς σε έρευνα που διεξήγαγε απεφάνθη ότι σε ποσοστό 96% οι αποφάσεις τους είναι σωστές στη διοργάνωση.

Η επιτροπή της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, της οποίας επικεφαλής είναι ο Χοσέ Μαρία Γκαρθία-Αράνδα, συγκέντρωσε τα video από τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η έρευνα ασχολήθηκε με σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα αποφάσεις όπως τα γκολ, τα πέναλτι και τα σουτ προς την περιοχή, αλλά όχι με σφυρίγματα όπως τα πλάγια.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και δεν είμαστε έκπληκτοι που το επίπεδο της διαιτησίας είναι πολύ, πολύ καλύτερο», είπε αρχικά Αράντα και συνέχισε: «Δουλεύουμε με τους διαιτητές πολλά χρόνια, τους προετοιμάζουμε όσο καλύτερα γίνεται με την τεχνολογία και τη χρήση του βίντεο. Μιλάμε για χιλιάδες αποφάσεις που πάρθηκαν στους 62 αγώνες, ορισμένες από αυτές πολύ πολύ δύσκολες, και στην πλειονότητά τους ήταν σωστές», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την έρευνα, ο Ούγγρος διαιτητής, Βίκτορ Κασάι, ο οποίος διηύθυνε τον ημιτελικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, δήλωσε ότι δεν ξαφνιάστηκε από το συμπέρασμα αυτό.

«Οι κορυφαίοι διαιτητές πρέπει να είναι σε τέτοιο επίπεδο, δεν εκπλήσσομαι με το ποσοστό. Όταν παίρνεις 200 αποφάσεις σε έναν αγώνα, αν κάνεις λάθος σε μια καθοριστικής σημασίας, κανείς δεν θα θυμάται τις άλλες 199. Είμαστε σαν τους τερματοφύλακες. Μπορεί να κάνουν σπουδαίες επεμβάσεις κι αποκρούσεις, αλλά με μία γκάφα κανείς δεν θυμάται τίποτα άλλο.

****Αλλαγή για τη νέα γενιά

Καταβάλλουμε προσπάθεια για να αλλάξουμε για πάντα την Ελλάδα, για μία νέα γενιά απαλλαγμένη από τα βάρη που της κληρονομήσαμε έχουμε αρχίσει μία επανάσταση -όχι μόνο δομική αλλά και σε αντιλήψεις- και θα πετύχουμε με τη συμμετοχή της νέας γενιάς, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.
Περισσότερα...





Η Ελλάδα δείχνει το δρόμο
PDF Εκτύπωση E-mail
"Είμαι πεπεισμένος, όταν βλέπω τί συμβαίνει στην Ελλάδα, τί συμβαίνει σε άλλες χώρες, ότι η προσπάθεια γίνεται για να αποφευχθεί μια νέα κρίση".
Περισσότερα...
Νέες ρυθμίσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών
PDF Εκτύπωση E-mail
Σε ρυθμίσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών ανακοίνωσε ότι προχωρά το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στόχος όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο καλύτερος προγραμματισμός των μαθητών και των οικογενειών τους και η σωστότερη λειτουργία των Ιδρυμάτων, ενώ παράλληλα διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές αυτές δε θίγουν καμία κατηγορία μετεγγραφομένων.
Περισσότερα...

Ανανεώθηκε η άδεια της Google στην Κίνα

Παραμένει, όπως όλα δείχνουν, στην Κίνα η Google καθώς οι κινεζικές αρχές ανανέωσαν την άδεια λειτουργίας του αμερικανικού κολοσσού, αποτρέποντας μια πιθανή αποχώρησή του από τη μεγαλύτερη Διαδικτυακή αγορά στον ...

Περισσότερα
Μείωση 15,8% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Απρίλιο
PDF Εκτύπωση E-mail



Μείωση 15,8% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Απρίλιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, είπε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Περισσότερα...



Ψηφίστηκε και επί των άρθρων το νέο ασφαλιστικό
PDF Εκτύπωση E-mail



Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με 157 «ναι» και 134 «όχι» στη Βουλή.
Περισσότερα...



Περισσότερα Άρθρα...
****


Πώς να γίνετε, να νιώθετε και να δείχνετε νεότερος

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Φιλήμων Χατζηπαναγιώτου, ιατρός αντιγήρανσης και προαγωγής υγείας

Τρώγοντας με στρες: Ο μοιραίος συνδυασμός;

Είναι το να τρως λάθος και με στρες ο μοιραίος συνδυασμός; Η ιατρική αντιγήρανσης είναι εδώ για να σας δώσει ακόμα περισσότερα κι από 30 επιπλέον χρόνια ζωής με υγεία και λειτουργικότητα! Οι σωστές εξετάσεις -ερμηνευμένες με αυστηρότερα κριτήρια που αφορούν τα ιδανικά και όχι τα συνηθισμένα «φυσιολογικά» όρια- θα βρουν τα κρυφά ή φανερά ζητήματα της υγείας σας.

Οι βελτιώσεις στον τρόπο ζωής-σκέψης-διατροφής-άσκησης και τα φυσικά θρεπτικά θεραπευτικά θα σας δώσουν πίσω τα ζωτικά στοιχεία που έλειπαν μέχρι τώρα από την υγεία σας. Τα άλματα αυτά μαζί με τη φυσική εξισορρόπηση των ορμονών σας θα σας προχωρήσουν στην ιδανική υγεία! Πρώτα χρειαζόμαστε τα δύο θεμέλια της υγείας, δηλαδή το αντιστρές και την ορμονικά έξυπνη διατροφή και άσκηση.

Ήδη επισημάνθηκε ότι το στρες επιβουλεύεται την υγεία μας. Γνωρίζατε όμως ότι είστε εφοδιασμένος με ψυχοενισχυτικές ορμόνες αντιστρές που μπορούν να σας ενδυναμώνουν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα; Αν δεν τις διαθέτετε όταν τις χρειάζεστε, η κατάληξη της ζωής και της υγείας σας θα είναι -ως συνήθως- τραγική. Η ιατρική αντιγήρανσης φροντίζει με φυσικούς τρόπους να αποκαταστήσει μέσα σας την ισορροπία αυτών των ψυχοενισχυτικών ορμονών.

Κάντε ορμονικά έξυπνο αντιστρές! Η καρδιά σας και όλο σας το σώμα θα σας ευγνωμονούν. Στα προηγούμενα άρθρα είδαμε τη σύνδεση μεταξύ της χοληστερίνης, του στρες και της καρδιοπάθειας. Δηλαδή είδαμε ότι όταν οι ερευνητές μάς παρουσιάζουν δεδομένα που δείχνουν μια επιδημιολογική σχέση μεταξύ χοληστερίνης και καρδιοπάθειας στους νεότερους άνδρες (διότι στους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και στις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας η χοληστερόλη δεν είναι παράγων κινδύνου), αυτό που ίσως κοιτάζουν στην πραγματικότητα είναι την καταστροφική δράση του εργασιακού στρες.

Για τα τελευταία σαράντα και επιπλέον χρόνια, η ιατρική επιστήμη κατηγορεί τη χοληστερόλη για εγκλήματα που κατά πάσα πιθανότητα διαπράχθηκαν από τους χρόνιους ψυχικά στρεσογόνους παράγοντες!

Στο προηγούμενο άρθρο αρχίσαμε να μιλάμε για την κρίσιμη μεταγευματική περίοδο. Για όσους αναρωτιούνται τι στο καλό είναι η «μεταγευματική περίοδος», σκεφτείτε την ως εκείνες τις ώρες μετά από ένα γεύμα κατά τις οποίες τα επίπεδα διαφόρων θρεπτικών στοιχείων και ορμονών είναι ανεβασμένα στο αίμα μας. Ανάμεσα σε αυτά τα αυξημένα στο αίμα μας θρεπτικά στοιχεία και ορμόνες είναι και το σάκχαρο και η ινσουλίνη που και τα δύο τους όταν ανέβουν αποτελούν μείζονες αιτίες καρδιαγγειακής νοσηρότητας και θνητότητας. Η μεταγευματική περίοδος μπορεί να αποτελεί μια κρίσιμη φάση για την ανάπτυξη των καρδιαγγειακών, ιδίως όταν τρώμε βιαστικά και με ψυχικό στρες.

Συνεχίζουμε τώρα με περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση του στρες ενόσω τρώμε με την υγεία της καρδιάς μας. Η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων ή/και θερμίδων, και η απουσία σωματικής δραστηριότητας προωθούν τα επίπεδα σακχάρου που θα πρέπει να επανέλθουν στα φυσιολογικά όρια μέσω των δράσεων της ινσουλίνης. Ένας σημαντικός μηχανισμός με τον οποίο η ινσουλίνη βοηθάει να απομακρυνθεί η γλυκόζη από το αίμα είναι η διοχέτευσή της τελευταίας στους μυς, όπου αυτή αποθηκεύεται ως γλυκογόνο.

Αν οι κορυφώσεις στο σάκχαρο (γλυκόζη) αίματος συμβαίνουν τακτικά, τότε τα μυικά κύτταρα τελικά απευαισθητοποιούνται έναντι των ενεργειών της ινσουλίνης. Αντί να καλοδέχονται τη γλυκόζη από το αίμα, οι υποδοχείς ινσουλίνης που βρίσκονται στην εξώτατη μεμβράνη των μυικών κυττάρων αρχίζουν όλο και περισσότερο να αγνοούν τα σήματα της ινσουλίνης. Στην πράξη τα μυικά κύτταρα προβάλλουν αντίσταση στην ινσουλίνη.

Στην αρχή το σώμα αποπειράται να ξεπεράσει αυτό το έλλειμμα ανταπόκρισης με το να μαστιγώσει το πάγκρεας ώστε αυτό να εκκρίνει ακόμη περισσότερη ινσουλίνη. Το πάγκρεας, ωστόσο, τελικά εξαντλείται από το επαχθές έργο της συνεχούς παραγωγής και έκλυσης μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης. Καθώς η έκκριση ινσουλίνης από το καταπονούμενο πάγκρεας αρχίζει να πέφτει, τα επίπεδα σακχάρου δεν σταματούν να κάνουν αυτό που εξαρχής έκαναν λόγω της ινσουλινοαντίστασης, δηλαδή να ανεβαίνουν. Αν το σενάριο αυτό προχωρήσει αρκετά, παθαίνουμε διαβήτη τύπου 2 (και ό,τι κακό μπορούμε ή δεν μπορούμε να φανταστούμε) και καταντάμε να χρειαζόμαστε αντιδιαβητικά φάρμακα ή ακόμα και ενέσεις ινσουλίνης για να τηρούνται τα επίπεδα σακχάρου υπό έλεγχο, πάντοτε όμως με χειρότερη υγεία.

Μια περαιτέρω αιτία ινσουλινοαντίστασης είναι το ψυχικό στρες ή η οποιαδήποτε άλλη σωματική καταπόνηση. Σε ελεγχόμενα πειράματα, η έγχυση ορμονών του στρες παράγει στον υγιή άνθρωπο μια άμεση -πλην όμως προσωρινή- κατάσταση αντίστασης στην ινσουλίνη. Αν εμφανίζονται υπερβολικά επίπεδα κατεχολαμινών (αδρεναλίνης, νοραδρεναλίνης) και κορτιζόλης κατά τη διάρκεια της μεταγευματικής περιόδου ως αποτέλεσμα ψυχοκοινωνικών ανυπέρβλητων πιέσεων (στρες), τότε μπορεί να αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στα επίπεδα σακχάρου αίματος και στην έκκριση ινσουλίνης.

Περισσότερα όμως για τη σχέση του στρες ενόσω τρώμε με την υγεία της καρδιάς μας, με πρακτικά παραδείγματα και συμβουλές αντιμετώπισης στα επόμενα.

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αναγνώστες μπορούν να βρίσκουν προηγούμενα άρθρα της σειράς κλικάροντας στις συνδέσεις – links που ακολουθούν κάτω από το άρθρο ή αναζητώντας τα βάζοντας το όνομα του συγγραφέα στη μηχανή αναζήτησης του zougla.gr)

Ο Φιλήμων Χατζηπαναγιώτου είναι ιατρός Αντιγήρανσης

****

Περίπτερο Δωρεάν Ψηλάφησης για τον καρκίνο του στήθους

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010,

Η εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» μεταφέρει το Περίπτερο Δωρεάν Ψηλάφησης για πρώτη φορά στην Καβάλα με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Στήθους.

«Περιμένουμε όλες τις γυναίκες στο Περίπτερο Ψηλάφησης του «Στόχου», που θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο “ΩΚΕΑΝΙΣ” από την Τετάρτη 14 έως και το Σάββατο 17 Ιουλίου.

Καθημερινά, ειδικοί γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας θα προσφέρουν δωρεάν την εξέταση της ψηλάφησης και θα ενημερώνουν για τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΜΚΟ «Στόχος» που διοργανώνει την εκδήλωση.

Ο καρκίνος του στήθους είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος που προσβάλλει τις γυναίκες κάθε ηλικίας, σε σημαντικό ποσοστό όμως, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, εάν εντοπιστεί έγκαιρα.

Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.



****

Κάτω η ασπιρίνη, ζήτω το Botox!

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010,

Για την προληπτική θεραπεία της ημικρανίας σε ενήλικους με χρόνιο πρόβλημα, θα δίνεται και επίσημα πλέον, το, μέχρι πρότινος χρησιμοποιούμενο για την πρόληψη ρυτίδων, σκεύασμα του Botox.

Όπως έγινε γνωστό, ο αμερικανικός φαρμακευτικός όμιλος Allergan ανακοίνωσε ότι το σκεύασμα του Botox, έλαβε για πρώτη φορά παγκοσμίως άδεια από τις αρχές στη Βρετανία για να χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση της ημικρανίας.

Η άδεια αυτή, η πρώτη στα χρονικά παγκοσμίως, δόθηκε έπειτα από έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.384 ενηλίκων που πάσχουν από χρόνια ημικρανία, στους οποίους χορηγήθηκε Botox σε πολλές ενέσιμες δόσεις ή ένα ψευδοφάρμακο. Οι ενέσεις έγιναν στους μύες του κεφαλιού και τον αυχένα των ασθενών.

«Η έγκριση του Botox αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην ιατρική φροντίδα για την πρόληψη των πονοκεφάλων στους ενηλίκους με χρόνια ημικρανία», επισήμανε ο Σκοτ Γουίτκαπ, επικεφαλής της έρευνας και ανάπτυξης της Allergan.

Στην αρχή της θεραπείας, η ομάδα των ασθενών που λάμβανε Botox παρουσίαζε κατά μέσο όρο 19,1 ημέρες μηνιαίως ημικρανία και η ομάδα που έπαιρνε ψευδοφάρμακο 18,9. Έπειτα από 24 εβδομάδες, αυτοί που λάμβαναν τη θεραπεία με Botox παρουσίαζαν ημικρανίες τουλάχιστον 8,2 ημέρες το μήνα, έναντι των 6,2 ημερών που έπασχαν από ημικρανίες αυτοί που λάμβαναν το ψευδοφάρμακο.

Όσον αφορά τους πονοκεφάλους εν γένει, το 47,1% αυτών που λάμβαναν Botox ανέφερε μείωση μεγαλύτερη ή ίση με 50% στον αριθμό των ημερών που πονούσε, έναντι μείωσης 35,1% που ανέφεραν αυτοί που λάμβαναν ψευδοφάρμακο.

Τέλος, έπειτα από 56 εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε η θεραπεία, σχεδόν το 70% των ανθρώπων στους οποίους χορηγείτο Botox ανέφεραν μείωση μεγαλύτερη ή ίση με 50% στον αριθμό των ημερών που παρουσίαζαν ημικρανία.-


****

Εμπόδιο στην ανάπτυξη του εμβρύου οι μεταμφεταμίνες;

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010,

Μεγάλη αμερικανική μελέτη αποδεικνύει πως οι μητέρες που κάνουν χρήση μεθαμφεταμίνης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης διπλασιάζουν τις πιθανότητες απόκτησης παιδιού μικρότερο του φυσιολογικού μεγέθους. Όπως αναφέρεται στο επιστημονικό έντυπο The Journal of Pediatrics, οι μεθαμφεταμίνες είναι εξαιρετικά εθιστικές και ειδικότερα η κρυσταλλική μορφή είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πρόσφατη έρευνα που διήρκεσε 15 χρόνια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μεθαμφεταμίνη είναι ο συχνότερος λόγος που οι έγκυες γυναίκες αναζητούν ιατρική βοήθεια. Παλαιότερες μελέτες έχουν αναδείξει τον συσχετισμό μεταξύ έκθεσης στην μεθαμφεταμίνη και αναστολή της ανάπτυξης του εμβρύου, αλλά καμιά δεν ήταν αρκετά μεγάλη ή αξιόπιστη ώστε να αποκλείσει άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το μέγεθος του νεογνού.

Έτσι ερευνητές από αρκετά αμερικανικά ιδρύματα αποφάσισαν να συνεργαστούν για να μελετήσουν τα αποτελέσματα 3.700 νεογνών, εκ των οποίων περίπου 200 είχαν εκτεθεί σε μεθαμφεταμίνες κατά το εμβρυϊκό στάδιο.

Μετά από συνεκτίμηση των διαφορών σε παράγοντες όπως η προγεννητική φροντίδα και η μητρική χρήση καπνού, αλκοόλ και ινδικής κάνναβης, διαπίστωσαν ότι τα έμβρυα που είχαν εκτεθεί σε μεθαμφεταμίνες είχαν διπλάσιο κίνδυνο να γεννηθούν μικρά αναλογικά προς την ηλικία κυοφορίας συγκριτικά με εκείνα που δεν είχαν εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες.

Ελαφρώς περισσότερα από τα εκτεθειμένα βρέφη είχαν γεννηθεί πρόωρα: 9% έναντι 4%. Δεν προέκυψαν διαφορές ως προς το βάρος γέννησης μεταξύ των δύο ομάδων. Μια πιθανή εξήγηση για τις επιβλαβείς επιδράσεις της μεθαμφεταμίνης είναι επειδή συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία της μητέρας περιορίζει την παροχή θρεπτικών ουσιών προς το έμβρυο.

πηγή: www.in.gr

****

Ελπίδα στον πόλεμο κατά του AIDS

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010,

Ελπίδες για την καταπολέμηση του ιού του AIDS δημιουργεί η ανακάλυψη αποτελεσματικών αντισωμάτων του στελέχους HIV, τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ενός εμβολίου.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) βρήκαν τις δύο πρωτεΐνες, οι οποίες μπορούν να εξουδετερώσουν το 90% των γνωστότερων παραλλαγών του ιού HIV.

Πρόκειται για τα αντισώματα VRC01 και VRC02, τα οποία μπορούν να εξουδετερώσουν με μεγαλύτερη ισχύ τα θανατηφόρα στελέχη του ιού.

Το επόμενο βήμα για τους επιστήμονες είναι να συνθέσουν μέσω των δύο αυτών αντισωμάτων ένα πιθανό εμβόλιο, το οποίο θα μπορέσει να ανακουφίσει εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς που είναι φορείς του AIDS.

Η είδηση για την ανακάλυψη των δύο αντισωμάτων έρχεται δέκα μόλις ημέρες πριν τη σύγκληση μιας διεθνούς Συνόδου για την καταπολέμηση του AIDS, στη Βιέννη.-

****

Ελαιόλαδο και μεσογειακή διατροφή προστατεύουν την καρδιά

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010,

Είναι γνωστό ότι το ελαιόλαδο και η μεσογειακή διατροφή σχετίζονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγγειακής νόσου.

Οι συγκεκριμένες τροφές αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα γονίδια σχετίζονται με τη λειτουργία της αρτηριοσκλήρυνσης.

Η Maria Isabel Covas, του «Institut Municipal d'Investigacio Medica», της Βαρκελώνης, δήλωσε ότι η γνώση των γονιδίων που μπορούν να αλλάξουν με την υγιεινή διατροφή μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέγουν υγιεινά τρόφιμα. Αποτελεί το πρώτο βήμα για μελλοντικές θεραπείες που θα βασίζονται στη διατροφή με επιλεγμένα τρόφιμα.

Επιστήμονες χώρισαν υγιείς εθελοντές σε 3 ομάδες. Η πρώτη ακολούθησε την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή με παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες. Η δεύτερη ακολούθησε τη μεσογειακή διατροφή με ελαιόλαδο χαμηλό σε πολυφαινόλες. Η τρίτη συνέχισε τη συνηθισμένη διατροφή.

Τρεις μήνες αργότερα, η πρώτη ομάδα είχε υποβάθμιση της έκφρασης γονιδίων που σχετίζονται με την αρτηριοσκλήρυνση στα περιφερειακά μονοπύρηνα κύτταρα αίματος.

Επιπλέον, οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην έκφραση των γενετικών αλλαγών που επηρεάζουν την καρδιοπάθεια.

Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι η κατανάλωση παρθένου ελαιόλαδου σε συνάρτηση με τη μεσογειακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει θετικά τα λιπίδια και την οξείδωση του DNA, την αντίσταση στην ινσουλίνη, τη φλεγμονή, την καρκινογένεση και την καταστολή των όγκων.

Πηγή:iatronet.gr

****

Σφραγίσματα και αισθητική οδοντοστοιχίας

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010,

Παναγιώτης Καρποδίνης, χειρουργός- οδοντίατρος

Έχω πολλά σφραγίσματα στα μπροστινά μου δόντια τα οποία είναι εμφανή και το χαμόγελό μου είναι αρκετά σκούρο. Τι μπορώ να κάνω για να το βελτιώσω;

Εάν θέλεις να επέμβεις συντηρητικά, μπορείς να κάνεις λεύκανση με ΚΤΡ laser ή Power bleaching (συνδυασμό KTP laser + home bleaching) αρχικά, ώστε να ΄΄ανοίξει’’ το χρώμα το δοντιών σου και σε δεύτερη φάση, να ανανεώσεις τις εμφράξεις συνθετικής ρητίνης, με νέες, στο καινούργιο σου χρώμα. Αυτή η λύση να ξέρεις, απαιτεί συντήρηση τόσο στην λεύκανση, όσο και στα σφραγίσματα.

Εάν θέλεις να είσαι λίγο πιο επεμβατικός, μπορείς να κάνεις bonding (ορθοδοντική). Με αυτή την θεραπεία ‘’αγριεύεται’’ η αδαμαντίνη χωρίς αναισθησία και συγκολλάται σε όλη την μπροστινή επιφάνεια συνθετική ρητίνη. Έτσι, αλλάζεις χρώμα και σχήμα σε ένα ραντεβού. Το νέο σου χαμόγελο θα έχει διάρκεια 6-8 χρόνια, με την ανάλογη συντήρηση, ανά 6 μήνες στον οδοντίατρο.

Τέλος, εάν θέλεις να επιλέξεις ό,τι και οι stars, επιλέγεις είτε τα lumineers πορσελάνης είτε τα veneers πορσελάνης (όψεις πορσελάνης).

Στα lumineers κατασκευάζονται πολύ λεπτές φλοίδες πορσελάνης, όπου τοποθετούνται με συγκόλληση στην μπροστινή τους επιφάνεια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις ομοιόμορφο τόξο με ίσια δόντια, ώστε τα τελικά δόντια να μην φαίνονται «χονδρά». Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 15-20 χρόνια. Για την κατασκευή τους το τρόχισμα περιορίζεται στο minimum μόνο στον αυχένα των δοντιών και η επέμβαση γίνεται χωρίς αναισθησία.

Στα veneers πορσελάνης τροχίζεται μόνο η μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ελβετική πορσελάνη, λεπτές φλοίδες πορσελάνης με έντονες διαφάνειες και απόλυτη φυσικότητα, οι οποίες συγκολλώνται στα δόντια μετά από 3 επισκέψεις. Στα veneers μπορούμε να διορθώσουμε και ελαφριές στρεβλοφυίες δοντιών. Έχουν διάρκεια 15-20 χρόνια και θεωρείται παγκοσμίως η απόλυτη επιλογή.

Παναγιώτης Πετρ. Καρποδίνης
Χειρουργός Οδοντίατρος

Επιστημονικός διευθυντής της SMILE DESIGN Ε.Π.Ε
Μέλος του οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Μέλος της ESOLA (Πανευρωπαϊκή Οδοντιατρική Ομοσπονδία Χρηστών Laser)
Τηλ.: 210 6083126 begin_of_the_skype_highlighting 210 6083126 end_of_the_skype_highlighting, Fax: 210 6083126
http://www.pkarpodinis.com/


****

Νέο σκεύασμα για τη ρύθμιση των διαβητικών

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,

Μελά Ρίτα

Εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται η ρύθμιση των διαβητικών ασθενών με τη χορήγηση των ινσουλινών glargine και glulisine, σύμφωνα με νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο 70ο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρίας (ADA).

Η θεραπεία περιλαμβάνει ενέσιμη ινσουλίνη glargine μια φορά την ημέρα και ενέσιμη ινσουλίνη glulisine πριν από τα γεύματα.

Το νέο θεραπευτικό σχήμα βελτιώνει σημαντικά τον γλυκαιμικό έλεγχο και μειώνει τις νοσοκομειακές επιπλοκές και σε ασθενείς με Διαβήτη Τύπου 2, που νοσηλεύονται και πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση γενικής χειρουργικής.

Και οι δυο αυτές ινσουλίνες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πρόληψη της υπεργλυκαιμίας, παρέχοντας την κατάλληλη ποσότητα ινσουλίνης που καλύπτει τόσο τις ανάγκες του οργανισμού σε επίπεδο νηστείας όσο και τις ανάγκες του οργανισμού στα μετα -γευματικά στάδια.

«Η υπεργλυκαιμία στους νοσηλευόμενους ασθενείς είναι ένα συχνό και δαπανηρό πρόβλημα υγείας για τους ασθενείς με Διαβήτη Τύπου 2», δήλωσε ο Guillermo E. Umpierrez, MD, Καθηγητής Ιατρικής του Τμήματος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Λιπιδίων της Σχολής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Emory και κύριος συγγραφέας της μελέτης.-

****ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ :

**[globaltaxrevolt] THE FRENCH-GERMAN AXIS DEMANDS A NEW STUPID TAX!‏

Από:Εκτός σύνδεσης globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010 5:45:07 μμ
Προς: globaltaxrevolt@yahoogroups.com

One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately.

Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone! Basil Venitis, an Athenian orator, points out that every time we cede more control to the government, we become more dependent on it. The better choice is not dependence on government to solve problems for us, but binding together in our community and solving problems together, voluntarily.

In a joint letter to the Belgian presidency of Fourth Reich(EU), German Finance Minister Wolfgang Schaeuble and his French counterpart Christine Lagarde have called on fellow Fourth Reich slaves to proceed with the idea of the stupid transaction tax. The latest push for the tax comes after the idea was rejected at a junket of the G20 in Canada last month.

Schaeuble, in a wheelchair since a deranged man shot him at an election rally in 1990, privately opposes this tax, but he tries to make Merkel happy who promotes this stupidity. Venitis points out Merkel does not use high-flying rhetoric or emotive outbursts to work up the crowd. She simply lays out in calm, measured, perhaps even dull terms, her party's platform. There is little to be heard of a grand plan for a shining future. This is pragmatic stuff, which is always what Merkel has been concerned with. She is not a big visionary. She likes to solve the problems of today and not think about visions of the future.

Lagarde is trying to make Napoleon Sarko happy who is using this stupid tax to take the attention of voters away from his scandals. Labor Minister Eric Woerth has starred in a scandal over the tax evasion of France's richest woman, Liliane Bettencourt, while others have been caught up in revelations of expense abuses. Woerth had personally approved a €30 million tax refund for Liliane Bettencourt in March 2008. While it is apparently usual for wealthy individuals in France to be audited every three years, Bettencourt has not been audited in 20 years! Exposed Sarko has little to celebrate this year, and he canceled the multimillion-euro Garden Party traditionally held at Elysee Palace.

Basil Venitis, an Athenian orator, muses Bettencourtgate, the source to sink route of French kickbacks, is a tragedy mixing the high drama of Corneille and the farce of Moliere. Many Francokleptocrats are constantly marching through the house of Bettencourts, especially at election time. They all come to pick up their envelopes, from 100,000 euros to one million euros. Sarko has been a regular visitor, and a venitist overhears their conversations, because Liliane Bettencourt is quite deaf and Sarko has to speak loudly. Sarko gets many envelopes. It happens in one of the little ground floor salons next to the dining room, usually after the meal. In this discrete manner, the billionaire family at the helm of the L'Oréal cosmetics empire put their stamp on French politics. Everyone in the house knows that Napoleon Sarko comes to see Bettencourt just to pick up kickbacks. Sarko has become a sink of kickbacks!

Bewildered supporters of this stupid tax say that the financial sector is responsible for the international economic downturn and want a levy to avoid a repeat of the global financial crisis and rein in risky speculation on financial markets. No sirs, you've got it all wrong! It wasn't financial professionals, but Eurokleptocrats are responsible for the finacial crisis!

Germany has said it would introduce such a stupid tax on its own, if the preferred global or European introduction fails. No way, because Westerwelle opposes it. Venitist Guido Westerwelle, Foreign Minister of Germany and leader of the Free Democrat Party(FDP), points out that calls for an increase in the Hartz IV benefits paid to people unemployed for over 12 months smack of socialism. Those who promise the people effortless prosperity encourage late Roman decadence. Everyone just talks about benefit recipients but the people who pay for everything hardly get noticed. People who work are increasingly becoming the idiots of the nation. Germany needs a completely new start for its welfare state to ensure that people who work get more than people who don't work. Anything else is socialism. Westerwelle wants to shape things and that's why he wants to tell the public the truth.

A spokesman from the French Finance Ministry said the proceeds from the financial transaction tax could be used to finance global projects in the public good, such as combating climate change. But Basil Venitis, twitter.com/Venitis, has proven that climate change is heliogenic, not anthropogenic. Nevertheless, carbonmonger kleptocrats, using buzzwords like carbon footprint and clean energy, are growing a socialist movement that won't actually benefit Gaia, but will make our lives miserable, spread by the cancer of socialism. Temperature fluctuations are only due to Sun cycles, but are used as an antivenitist instrument, not a real object of interest for socialists who camouflage the environmental game.

Former German Development Minister Heidemarie Wieczorek-Zeul said the tax revenue could be used to fight global poverty. Nonsense, the new tax will enhance Eurokleptocracy! Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth.

Britain is at the forefront of opposition within the EU to such a tax, arguing that financial institutions would move to other parts of the world, such as Asia. Sweden, which introduced a similar tax in the 1980s before scrapping it, is also opposed, warning that businesses would be forced to carry out their transactions elsewhere.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up.

A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference.

Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:

* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization.

* Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success.

* Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world.

* Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.

* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.

* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.

* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.

__._,_.___
Recent Activity:

Ο/Η DjNikosb Bouriakof έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj NikosB Fun Club.
DjNikosb Bouriakof
DjNikosb BouriakofJuly 10, 2010 at 5:28pm
Θέμα: * BLOCK CLUB *
OPWS EIPAME RIN LIGO KAIRO TA KALHTERA ERXONTAI .....!!! MALLON HRTHAN ARKETA GRIGORA .

...SAS PERIMENW LOIPON KATHE PARASKEYH KAI SABBATO STO '' BLOCK '' STO MIKROLIMANO PAREA ME DJGIORGO.L


MIA MIKRI GEYSH UPARXEI EDW !!! http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=6021095&id=243645960475&fbid=435614905475

***[capitalistsforever] TERRORIST AYATOLLAHS‏

Από:Εκτός σύνδεσης capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010 5:38:09 μμ
Προς: capitalistsforever@yahoogroups.com

Britain's ambassador to Lebanon regrets any offence caused by her blog praising terrorist Grand Ayatollah Mohammed Hussein Fadlallah, an early spiritual mentor of Hezbollah who died on Sunday.

I criticized Frances Guy for her article on her Foreign Office blog titled "The passing of decent men," in which she said she was saddened by the Shi'ite cleric's death and that the world needs more men like him! I convinced Guy to remove her stupid article from her website.

Fadlallah was designated a terrorist by the United States and Israel because of his links to militant Shi'ite group Hezbollah and his support for suicide attacks against the Jewish state. Basil Venitis asserts that Israel is a bastion of freedom and Graecoroman culture, an economic miracle, and a leader in science and technology. Israel is the only free country in a region dominated by Arab monarchies, theocracies and dictatorships. It is only the citizens of Israel, Arabs and Jews alike, who enjoy the right to express their views, to criticize their government, to form political parties, to publish private newspapers, to hold free elections.

When Islamists deny the most basic freedoms to their own people, it is obscene for them to start claiming that Israel is violating the Palestinians' rights. All Muslims who are genuinely concerned with human rights should, as their very first action, seek to oust their own despotic rulers and adopt the type of free society that characterizes Israel.

Let's face it, we are all victims of Abrahamic religions! Basil Venitis has proven that Abraham never existed! Nevertheless, the religulous tenets of the three Abrahamic religions, Christianity, Judaism, and Islam, are dangerous fairy tales and myths that have incited barbarous purges and holy wars that are still being fought. A talking snake? A man who lived inside a fish? A son of Roman rapist presented as the only son of God? Resurrection? Divine Revelations? Day of Judgment? Hell? Jihad? Adolf Hitler used to say that hoi polloi tend to believe big lies, not small lies!

These are favorite religious images presenting God as grudge collector, deserving ridicule. But those who believe in the end-of-days may be making a self-fulfilling prophecy of apocalyptic images of stampeding armies and mushroom clouds in the ruins of Megiddo, the Israeli site from which the Book of Revelation says Armageddon will originate.

Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs.

Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>

Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.

Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him.

Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that Fourth Reich(EU) should understand and lock horns with an ideology, masquerading as a religion, and rein in Muslims who seek to turn Europe into Eurabia, a theocratic state run by Mullahs and those who wield the sword of Islam. Europe is under threat because European tolerance and European generosity towards those of other countries and cultures are being used by intolerant people, in order to promote intolerance. This is a weakness which can be exploited by them for only so long.

Violence and denial of human rights prevail in Islam. Practices such as stoning of adulterous women, beheadings, execution of apostates, honor killings, hanging of homosexuals, forced child marriages, female circumcision and other odious practices prevail to this day. There is a disgusting hypocritical political correctness relating to Islam that has enveloped Europe. Islam is the Trojan horse in Europe, and if we do not stop Islamification now, Eurabia will just be a matter of time.

Venitis notes that diapered Rubenesques, the Islamic zombies, show the misogyny of Islam. Europeans cannot tolerate the burqa, an outer garment covering a woman from head to toe with just a mesh screen to look through , and the niqab, similar to a burqa but with a slit for the eyes instead of mesh, as oppressive to women. The burqa and niqab confiscate a woman's existence, and they are a sign of enslavement and debasement. Those who wear them are victims, zombified by Islamofascists. EU favors banning these coffins for women's basic liberties. The burqa and niqab are proof of the presence of Muslim fundamentalists on Fourth Reich soil and of the politicization of Islam.

Ninja, a woman wearing a burqa or a niqab, is in a state of unbearable isolation, exclusion, and humiliation. Her very existence is denied. The sight of these zombies is intolerable when it comes to us from Iran, Afghanistan, Turkey, or Arab countries. It is totally unacceptable on the soil of Fourth Reich. Zombie dressing is a question of freedom and of women's dignity. The number of ninjas is growing exponentially. Even if ninjas are not jihadists, they hate the West, they spit on the kuffars, the infidels, but they take advantage of all the Fourth Reich social services instead of settling in a Muslim land as dictated by their doctrine. Their duplicity bewilders Europeans.

Venitis asserts that veil and headscarf are not welcome in Fourth Reich(EU), because they are symbols of women's subservience, repression, incivility, and an increasingly divided Fourth Reich. Veil and headscarf make women invisible, transfoms women to zombies, invalidate women's participatory rights, flag women as evil temptresses, oppress women with barbarity, are brands of misogynist Islam, are mobile prisons, and are a security threat.

Kemal and Stalin are the only modern rulers who have subjugated militant political Islam, unveiled women, and controlled the mullahs. But their ferocity would be impossible now. If there is a middle way between such repression and the return of Turkey to its Muslim past, nobody has yet found it. If they do, it may be incompatible with the 21st-century belief in the goodness of democracy and the sanctity of human rights.

Female suicide bombers usually are black widows, Islamist females whose husbands or sons have been killed by infidel forces. Civil Society now fears a tide of black widows. The female militants have been involved in many attacks in recent years, including the 2002 siege of a Moscow theater, a February 2004 bombing in the Moscow metro which killed 39 people, and a March 2010 bombing in Moscow metro that killed 40 people. Many of the women are recruited against their will. Only one in 10 black widows acts out of conviction. The others are forced into the role. Islamist women have no right to their own opinion and can not refuse to obey orders. The patriarchal society treats them merely as a renewable resource.

Mutaween are religious-policing organizations with government recognition and support who enforce the Sharia Law. Mutaween consists of myriad officers in addition to myriad volunteers. They have the power to arrest unrelated males and females caught socializing, anyone engaged in homosexual behavior or prostitution, to enforce Islamic dress-codes, and store closures during the prayer time. They enforce Muslim dietary laws, prohibit the consumption or sale of alcoholic beverages and pork, and seize banned consumer products and media regarded as un-Islamic, such as CDs/DVDs of various Western musical groups, television shows and film. Additionally, they actively prevent the practice or proselytizing of other religions.

Mutaween use flogging to punish violators, ban Valentines Day gifts, arrest priests for saying Mass, and are staffed by ex-convicts whose only job qualification was that they had memorized Koran in order to reduce their sentences. They prevent women from escaping burning buildings, if the women do not wear burqas, and not accompanied by a male guardian; many women died and were injured as a result. Women who converted to Christianity were burned to death after having their tongues cut out.

Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that blasphemy violates no one's rights. To cave in to intimidation and not publish anything religulous freaks feel is offensive is to surrender the crucial principle of free speech. This clash is about respecting man's right to express his views, however unpopular, in the face of religious attempts to subordinate that right to mystical dogmas. Instead of appeasing the mobs who call for executing anyone offending their faith, the West must support those who share its political ideal of free speech.

Blasphemy laws are both silly and dangerous. It is silly because medieval religious laws have no place in a modern secular republic, where the criminal law should protect people and not ideas. And it is dangerous because it incentivises religious outrage, and because Islamic States are already using the wording of blasphemy laws to promote new blasphemy laws at UN level. Blasphemy laws are unjust, because they silence people in order to protect ideas. In a civilised society, people have a right to express and to hear ideas about religion even if other people find those ideas to be outrageous.

Venitis points out secular society is rejected by religulous freaks. They demand a special position, insisting on special consideration of their religulous feelings. But this is incompatible with freedom of speech, where one must be ready to put up with insults, mockery, and ridicule. Journalists should treat religulous freaks the same way they treat atheists, cultists, spiritualists, spirituals, politicians, philosophers, scientists, artists, and businessmen, integrating them into the Graecoroman tradition of criticism and satire, because they are part of society, not strangers. Blasphemy is including, rather than excluding, religulous freaks.

The Organization of the Islamic Conference(OIC) has initiated an international movement to have the United Nations recognize the defamation of religion, which is designed to protect some religions from criticism, and protect their founders from criticism and insult. For the first time, it would be impossible for people to take a properly critical view of a religion like Islam. Muslim scholars are no longer encouraged to analyze the tenets of Islam and how they're being applied in cultures and societies.

The infamous Human Rights Council has repeatedly adopted resolutions recognizing and promoting bans on the defamation of religions. The proponents of these resolutions seek to ban all criticism of religion, regardless of context or setting. According to OIC, the major proponent of such resolutions, criticism of Islam by itself is an incitement to violence and discrimination and therefore must be banned as Islamophobic. According to the OIC's definition, any speech, book, film, or other form of expression that depicts Islam, Mohammed, or Muslims in an unflattering light constitutes defamation. The defamation of religions resolution is a direct assault on the fundamental rights to freedom of religion and freedom of expression.

A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference.

Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:

* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization.

* Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success.

* Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world.

* Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.

* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.

* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.

* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.

__._,_.___
Recent Activity:


**Dina ❼ Gianakakos commented on her σύνδεσμό...‏

Από:Εκτός σύνδεσης Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010 6:20:11 μμ
Προς: Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Η Dina ❼ Gianakakos σχολίασε στον σύνδεσμό της.

«kalispera Stamati!!!!!!!!!!!!»

Απάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο.

Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1174275368&v=wall&story_fbid=136551823040981&mid=2a28ccfG3dd6e022G1691c17G13&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

___
Βρείτε άτομα από τη λίστα επαφών σας του Gmail στο Facebook! Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

****

Ο/Η Konstantinos Manikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΔ Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.

Konstantinos Manikas
Konstantinos ManikasJuly 10, 2010 at 7:08pm
Θέμα: Ανανέωση Μπλογκ "ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" / Εγγραφή Μελών
Διανύουμε τον 8ο μήνα λειτουργίας ως μπλογκ και οι αναρτήσεις μας (σχεδόν όλες πρωτότυπες αναλύσεις στα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν), έφτασαν αισίως τις 100!! Ήρθε λοιπόν η ώρα της ανανέωσης σε σχεδιασμό, πλοήγηση, θεματολογία. Εισάγονται χωριστές ενότητες (Πολιτική - Οικονομία - Κοινωνία - Διεθνή - Μπλογκς/Sites - Ψυχαγωγία) με επιλεκτική πληροφόρηση από Ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.
Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, τη συμμετοχή και την ανταλλαγή απόψεων όλο αυτό το διάστημα και προσβλέπουμε στη στήριξη και την κατανόηση σας για τα όποιια λάθη γίνουν στη προσπάθεια αναβάθμισης.
Θα είναι τιμή μας να επικυρώσετε αυτή την αμφίδρομη σχέση με την εγγραφή σας ως μέλη του μπλογκ στη γνωστή σελίδα http://www.facebook.com/l/5830fEhPPHnfcUBzqAnqA27PSLQ;maxitikoi-polites.blogspot.com/

http://www.facebook.com/Konstantinos.Manikas73#!/photo.php?pid=229168&id=115447081811739&ref=mf

****
Ο/Η Konstantinos Manikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΝΔ Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά.
Konstantinos Manikas
Konstantinos ManikasJuly 10, 2010 at 6:45pm
Θέμα: Θέματα που μας ενδιαφέρουν...
Ο Δρόμος προς τη (μη) Υποτέλεια.
http://www.facebook.com/l/5830fXt0SbBSg6mOgOkQG7Kmy6g;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html

Οι Υπηρέτες του Μνημονίου
http://www.facebook.com/l/5830f0qtSHqKO2Zvt7SDHTvZA2Q;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

Η έξοδος από την κρίση και το άλλο μίγμα πολιτικής.
http://www.facebook.com/l/5830f8FZbNEXBoxlV7ZomVrClAw;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

Τα 3 δις που έρχονται, τα 3 δις που φεύγουν...
http://www.facebook.com/l/5830foPri0mUTBrhc70Rd8jb8Rg;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/07/3-3.html

Η ανάδειξη των άξιων και αυτοδημιούργητων
http://www.facebook.com/l/5830fRBxNZu_m8dRje3UMC9FuAw;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

Τα 7 Θανάσιμα Αμαρτήματα κι η Επανάσταση του Αυτονόητου
http://www.facebook.com/l/5830ffs9EebEoulp9KLw2y2CTNg;maxitikoi-polites.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

****
Ο/Η Vasilis Mitropoulos A έστειλε μήνυμα στα μέλη του VASILIS MITROPOULOS FANS.
Vasilis Mitropoulos A
Vasilis Mitropoulos AJuly 10, 2010 at 6:36pm
(χωρίς θέμα)
KALHSPERA SE OLA TA FILARAKIA MOU ...SAS PERIMENO SHMERA STO ALEXANDER AXARNON 125 NA SAS TRAGOUDHSO KAI NA TA SPASOUME OLA...STEILTE MOU MHNHMA NA SAS KLEISO TRAPEZAKI...TA TRAGOUDIA MOU -TO KORITSI MOU TA SPAEI-ALO ALO SOU TILEFONO-TIS 8ELO KAI TIS DYO-EISAI OMORFH POLU-MOU EKANE KALO AYTOS O XORISMOS- 8A SE TIMORISO MONH 8A S AFHSO

***
Stephanos Mytilineos Α
Stephanos Mytilineos ΑJuly 10, 2010 at 6:39pm
Θέμα: Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο τι είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο καθηγητής ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ σχετικά με το μνημόνιο και την υποθήκευση της εθνικής μας κυριαρχίας: http://www.facebook.com/l/ea5f2TZiCrN_iF5whhkSJNZctoA;blogpress-gr.blogspot.com/ .-

****Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.
Southernrock.gr Srgr
Southernrock.gr SrgrJuly 10, 2010 at 6:23pm
Θέμα: Διαβάστε review για το νεο άλμπουμ του Τom Petty

****
Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.
πενεστας νικηφορος
Θέμα: ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ
Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ,ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΚΑΛΕΡΤ......ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.....
http://www.facebook.com/l/ea5f2-wqDNrMpvX5erQNtQhaOxA;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9635.html

*** Προβολή το ένα δίπλα στο άλλο.

Περιήγηση και ιστολόγιο σε παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο, με μεταφορά μιας καρτέλας στη μία πλευρά.
Ιστολόγιο σε νέο πρόγραμμα περιήγησης:Δοκιμάστε το Google Chrome


~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”
Dental Progressive DEMO VIDEO
DentalProgressive

DentalProgressive 11 Ιούν 2010
Για οποιαδήποτε επικοινωνία Email: Dental.Progressive@gmail.com
DentalProgressive 11 Ιούν 2010


~** Ο Αξέχαστος ιερέας - δάσκαλος - άνθρωπος ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ 2010
~** http://www.youtube.com/watch?v=usiUdKqiIQ0 ,


*** Ιωάννης Π. Παπανικολάου - Παπά-Γιάννης -Αρφαρά ο αξέχαστος ιερέας 2010 :



Ο αξέχαστος ιερέας και δάσκαλος Παπά- Γιάννης 2010

~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455!
http://www.youtube.com/watch?v=aBZZXp_6APk ,
*** http://www.youtube.com/watch?v=Zxj87vLZ37U , Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ – Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :


~*** http://www.youtube.com/watch?v=fQgb646DqXY ,

Στην κουζίνα του σπιτιού , ώρα μαγειρέματος Αρφαρά 2010 :



~*** ΣΙΝΑ - ΒΕΔΟΥΙΝΟΙ- Ι . Μ . ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 2010



~** http://www.youtube.com/watch?v=yxZ1tKlx8gQ ,
Από τα 33α γενέθλια του Βασίλη Αρφαρά 2010

~** http://www.youtube.com/watch?v=p1J4l4Jz01M ,

ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010



** http://www.youtube.com/watch?v=wjSJh5G_Jn0 ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ κάθοδος 2010



** http://www.youtube.com/watch?v=Y6q92UC7O5I ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2010 στην κάθοδο



~** http://www.youtube.com/watch?v=mbFziKyNbpM , Ακροναυπλία - Στο
κάστρα του Ναυπλίου 2010 :




http://www.youtube.com/watch?v=teSAqgvq2Cg , ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ - Ι. ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 2010 :




~** http://www.youtube.com/watch?v=1dvqxiWJLLY , ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

~**


~**



~** 'Create


~**

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html , Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


~** http://www.fromsport.com/v-0/0/76/v-7639.html , Πατήστε εδώ και δείτε ζωντανά τον αγώνα .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html , Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν σήμερα - χθες , Ειδήσεις-Νέα μας σήμερα 12-06-2010

****
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html , Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010ΟΛΑ από το ΜΟΥΝΤΙΑΛ ποδοσφαίρου στην Ν. Αφρική
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/06/14062010.html , Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν από το χθες στο αύριο και άλλα ενδιαφέροντα 14/06/2010
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/2010.html , Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 Αυτοί που από τα παλιά μας γράφουν 2010
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/15-06-2010.html , Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010
Ειδήσεις σήμερα και αυτοί που μας γράφουν 15-06-2010

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html , Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 Ειδήσεις -Νέα- Παραξενα -Υγεία για όλους και άλλα


~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_17.html , Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 ΠΕΙΤΕ " ΝΑΙ " ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ * ΠΕΙΤΕ " ΝΑΙ " ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ : 17-06-2010

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/062010.html , Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010
Όμορφα λόγια σήμερα 17 , 18 / 06/2010 & Ειδήσεις .

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/18062010.html , Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 18/06/2010

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/19-2010.html , Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Πρώτη και δεύτερη ενημέρωση , 19 Ιουλίου 2010 *

~~~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/2010.html , Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010 Η Ελλάδα μας χθες και σήμερα 2010

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/2010-8.html , Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 Από τη ζωή μας σε εικόνες 2010

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/18062010.html , Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 18/06/2010

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/21-06-2010.html , Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 Σχολιάζοντας τα ασχολίαστα 21-06-2010

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/t-21-06-2010.html , Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010
Tα Νέα μας σήμερα 21-06-2010

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/1911-1987.html , Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010
Από τα λόγια ενός ιερέα - Δασκάλου 1911-1987 , στο Αρφαρά

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/06/23062010.html , Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 Αυτοί που μaς γράφουν σήμερα 23/06/2010 , χθές
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/06/e-23062010.html , Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέροντα και από όσα μας γράφουν 23/06/2010

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html , Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά- και Άλλα

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/2010.html , Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει ,25 Ιούνιος 2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/26-2010.html , Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010 Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 26 Ιούνιος 2010 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/27-05-2010.html , Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 Μας γράφουν , μας ενημερώνουν σήμερα - χθες 27-05-2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/2010_27.html , Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ 2010 .-

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/06/o.html , Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 O οδοντίατρος σας ενημερώνει σε θέματα υγείας για όλους μας .-

**** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/2829062010.html , Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - και πολλά άλλα 28,29/06/2010
**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/29062010.html , Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 Μας γράφουν και τα γράφουμε 29/06/2010



**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/06/m-29062010.html#%7B%22color%22%3A%22%23000000%22%2C%22backgroundColor%22%3A%22%23f5f5f5%22%2C%22unvisitedLinkColor%22%3A%22%230000ff%22%2C%22fontFamily%22%3A%22 , Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε 29/06/2010
~** http://www.blogger.com/posts.g?blogID=1348236129800595557 , http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/29062010.html , Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 Μας γράφουν και τα γράφουμε 29/06/2010

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/0.html , Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 Όλα γράφονται και λέγονται 30/06/201 .-

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/01-07-2010.html , Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 01-07-2010 .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/02-07-2010.html , Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02-07-2010 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03-07-2010
~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Κυριακή, 04 Ιουλίου 2010 ARFARA MESSINIAS * Μας φράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/ , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010

~*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010 , Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γράφουμε * 05/07/2010 ,

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010.html , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html?spref=bl *** Νέα - Παράξενα, Υγεία , μας γράγουν και τα γρά...

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Η λειτουργία του Κ.Υ.Μελιγαλά από 3/4/1989 έως και σήμερα

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/07-07-2010.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07-07-2010 .-

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/enh-08-07-2010.html , Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010 ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 08-07-2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ 03-04-1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...2010 :ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε
***






Δεν υπάρχουν σχόλια: