ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης

Δευτέρα  07  ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ  2013  στο αγιάζι της ενημέρωσης  : 

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  σε όλους μας !!   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ   γεμάτη υγεία , ευημερία , Αγάπη και Ανθρωπιά  για όλους και γιά όλα !!
Το ποντικάκι  μας πάντα κοντά μας !



*** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

*** Πολιτικό ρεσάλτο καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Αντώνη Μανιτάκη
* Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την αναμενόμενη πρόταση της Κουμουνδούρου για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία θα περιλαμβάνει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό 'ρεσάλτο'» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος και συνεχίζει: «Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς».
Στη συνέχεια, κάνει λόγο για «εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία ένα 'ρεσάλτο'» από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, «το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική. Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες».
Newsroom ΔΟΛ

*** Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη η συζήτηση για την προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ :
 Η Ολομέλεια της Βουλής θα συζητήσει από κοινού και τις δύο προτάσεις
* Στις 14 ή το αργότερο στις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να συζητηθούν από κοινού στην Ολομέλεια της Βουλής οι δύο προτάσεις -η μία των κομμάτων της συγκυβέρνησης και η δεύτερη του ΣΥΡΙΖΑ- για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.
Η πρόταση της συγκυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία ζητείται η άσκηση δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος με ταυτόχρονη ζημιά του δημοσίου, είχε κατατεθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, η πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής πρέπει να συζητηθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα κατάθεσής της.
Κοινοβουλευτικοί κύκλοι ανέφεραν, πάντως, ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Βουλή να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από το αν θα έχει ολοκληρωθεί (την ερχόμενη Παρασκευή) η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση, η Διάσκεψη των Προέδρων, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη, θα ορίσει την ημερομηνία συζήτησης για τη συγκρότηση ή μη Προανακριτικής Επιτροπής.
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθούν από κοινού οι δύο προτάσεις, ο δε εγκαλούμενος πρώην υπουργός Οικονομικών έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, ή να μιλήσει από το βήμα ή να καταθέσει γραπτό υπόμνημα, προκειμένου να αντικρούσει τις κατηγορίες.
Μόλις ολοκληρωθεί η συζήτηση επί των προτάσεων, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας, κατά την οποία οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν σε δύο ξεχωριστές κάλπες, μία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και μία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την παραπομπή τους ή μη σε Προανακριτική Επιτροπή.
Για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής και την άσκηση δίωξης απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία της Βουλής, δηλαδή να ψηφίσουν θετικά πάνω από 151 βουλευτές.
Αν η Βουλή αποφανθεί θετικά, θα συγκροτηθεί η Προκαταρκτική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από 12-13 μέλη, η οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες της και να καταθέσει το πόρισμά της εντός προθεσμίας την οποία θα προσδιορίσει η Ολομέλεια της Βουλής.
Η Ολομέλεια είναι αυτή που θα κληθεί να αποφασίσει επί του πορίσματος και εφόσον αποφανθεί θετικά με πάνω από 151 θετικές ψήφους, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες του Ειδικού Δικαστηρίου με την κλήρωση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
  
***  Διεγράφησαν οι βουλευτές Ο.Βουδούρης & Π.Μουτσινάς
 * Με μια επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ενημερώνει ότι οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
Ως αφορμή για τη διαγραφή των δύο βουλευτών θεωρείται η εκ νέου διαφοροποίησή τους από την γραμμή της ΔΗΜΑΡ στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για την αναζήτηση πολιτικών ευθυνών στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».
Οι δύο βουλευτές διεγράφησαν γιατί ήθελαν να επιδείξουν στοιχειώδη συνέπεια πτος τους πολίτες και να παραπεμφθει σε εξεταστική και ο Ε.Βενιζέλος, που είχε "ξεχάσει" το στικάκι στο γρααφείο του 1,5 χρόνο, κάτι που σημαίνει βέβαια ότι θα κινδύνευε η κυβέρνηση του Μνημονίου... Οπότε το θέμα Βενιζέλου το κάνουν όλοιοι κυβερνητικοί "γαργάρα" και όλα καλά, όλα ωραία...   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

***  Καλαματιανός κορυφαία προσωπικότητα στην Αυστραλία :

* Ομογενής επιστήμονας, που ανακάλυψε ένα γενετικό τεστ το οποίο μπορεί να προβλέπει αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό, ψηφίστηκε από την εφημερίδα «The Age» ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Αυστραλίας που «θα γράψουν ιστορία στα χρόνια που έρχονται».
 Το γενετικό τεστ που προβλέπει αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρόνια χάρη σε ανακάλυψη ομογενούς επιστήμονα της Μελβούρνης.
 Ο Σταν Σκαφίδας, καθηγητής Νανοτεχνολογίας, και η ομάδα του υποστηρίζουν ότι το τεστ αυτό θα επιτρέπει στους γιατρούς να εντοπίζουν τον αυτισμό έγκαιρα και να τον θεραπεύουν.
 Σύμφωνα με την ανακάλυψή τους, με τεστ αίματος θα είναι δυνατόν να εντοπίζεται ο αυτισμός με πιθανότητα επιτυχίας 70%. Ο καθηγητής Σταν Σκαφίδας είπε ότι η ανακάλυψη είναι «εντυπωσιακή» γιατί θα δώσει τη δυνατότητα στους ερευνητές να παρασκευάσουν φάρμακα για την αντιμετώπιση του αυτισμού σε πρόωρο στάδιο.
 Πρόσθεσε, όμως, ότι οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν. Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση Molecular Psychiatry.
Ο Σταν Σταφίδας γεννήθηκε το 1971 στη Μελβούρνη. Πήγε σχολείο στο Ελληνορθόδοξο Κολλέγιο «Άγιος Ιωάννης» και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μελβούρνης. Το μικρόβιο της τεχνολογίας το είχε από παιδί και, όπως αναφέρει, «τα δώρα που ζητούσα να μου κάνουν στα γενέθλιά μου ή στην ονομαστική μου εορτή είχαν πάντα σχέση με ηλεκτρονικές μηχανές και υπολογιστές. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα, γιατί, όπως λέει, «οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι εκεί. Και οι δύο γονείς μου είναι από την Ελλάδα. Η μητέρα μου είναι από το Νομό Ηλείας και ο πατέρας μου από την Καλαμάτα».

ΑΘΛΗΤΙΚΑ  γιά σήμερα  :

ΞΑΝΘΗ  - ΟΦΗ  3-0  , (0-0) .- ^
Τα  γκόλ : 36΄ Μαρίν , 42΄Μάνταλος , 61΄ Ονουάτσι .-
Κάρτες  : Βερόν ,
Οι ενδεκάδες:
Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Μάνταλος, Ντάνι, Μαρίν, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Βασιλακάκης
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σαρ, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βερόν, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Καπουράνης

***  Αποτελέσματα τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΠΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :

* Ολοκληρώθηκαν οι περισσότεροι αγώνες για τα πρωταθλήματα της Α' και Β τοπικής κατηγορίας.
 Α ΤΟΠΙΚΗ
ΑΟ Κυπαρισσίας – ΑΟ Ασπροχώματος: 3-1
Μεθώνη – Ομόνοια:2-1
ΑΕ Αβίας – Αστέρας Αρφαρών:1-0
Απόλλων Πεταλιδίου – ΑΟ Δωρίου:1-3
Μεσσηνιακός – Απόλλων Κ.:2-0
Αίαντας Κ. – Τ. Άγρας:0-1
ΑΟ Φαραί – ΑΟ Διαβολιτσίου :2-1
 Σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 
 Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Σπερχογείας 1-3 .- ^
 Β ΤΟΠΙΚΗ
Ανδρούσα – ΑΟΕΣΩΜ: 6-0
Μάνεσι – Κεραυνός Καλαμάτας: 2-1
Πανθουριακός – Αστέρας Βαλύρας: 5-0
ΑΟ Στενωσιάς – ΑΕ Λογγάς:1-2
Καλλιθέα – Ακρίτας Κορώνης:1-2
Παπαφλέσσας Χώρας – Χανδριναϊκός: 2-0
Ηρακλής Καλαμάτας – Τσικλητήρας Πύλου: 1-1
Νίκη Πλ. – Πανιώνιος: 1-1
Παναθηναϊκός Κ. – Ηρακλής Κυπ:. 4-3
Μιλτιάδης – ΑΟ Χατζή: 6-2
Ανάληψη – Δόξα Κ.: 2-2
Θύελλα Χαρ. – Βλαχόπουλο: 1-0
 Σήμερα  Δευτέρα 7 Ιανουαρίου  
 Ατρόμητος Πλατέος – Νέος Άρις  1-1 .- ^
 ΑΟ Πατίστα – Αστέρας Μικρομάνης   1-1 .- ^
*** Επιστρέφει στην ομάδα Νέων
Παρελθόν ο Χουάν Ρότσα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού

* Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός προπονητής είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας και αποφασίστηκε να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας νέων.
 Η ήττα από τον Λεβαδειακό, αλλά και η χρησιμοποίηση του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, παρά την αντίθετη άποψη της διοίκησης που θεωρούσε ότι ο Γάλλος αμυντικός έκανε τον τραυματία, φέρεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ανάμεσα στην διοίκηση και τον Αργεντινό.
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί αύριο, Τρίτη.
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
 «Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών.
 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.
 Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1)».
Newsroom ΔΟΛ

*** «Ανάσανε» ο Θρασύβουλος, 1-0 τον Εθνικό Γαζώρου ( Σε  εξ αναβολής αγώνας)


Τα αποτελέσματα
 Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 3-0
 Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 1-0
 Βύζας Μεγάρων-Καβάλα 1-1
 Φωκικός-Καλλονή 0-0
 Καλλιθέα-Πιερικός 3-1
 Εργοτέλης-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1
 Πανσερραϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1-0
 Αναγέννηση Επανομής-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
 Λάρισα-Ηρακλής 0-0
 Θρασύβουλος-Εθνικός Γαζώρου 1-0 .- ^(Οαγώνας Σήμερα Δευτέρα)
 * Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

*** «Ναυάγησε» η μεταγραφή του Ντίνα, πρόβλημα με Πίντο

Θα τα ξαναπούν  το Μάϊο ..

* Μπορεί την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναχαϊκή να ανακοίνωσε την παραχώρηση του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο σήμερα ο αχαϊκός σύλλογος γνωστοποίησε το «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφής, επειδή δεν ικανοποιήθηκε από τα οικονομικά ανταλλάγματα του «τριφυλλιού».
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την ματαίωση της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η αιτία της ματαίωσης της μεταγραφής είναι η μη ικανοποίηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφερε».
 Οι «πράσινοι» έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις της Παναχαϊκής από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έτσι πάγωσαν τη μεταγραφή.
 Ο Κώστας Ελευθεράκης ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Ντίνα ότι οι δύο πλευρές θα τα πουν τον ερχόμενο Μάιο ώστε να κλείσουν τη μεταγραφή τότε.
 Εν τω μεταξύ, μια δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Αντρέ Πίντο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και για αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
 Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας.
 Όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν το Σάββατο εναντίον του Λεβαδειακού ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα.

***
***  Ήρθε και υπογράφει ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός Νουχάνοβιτς :
 
* ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΕΦ
Του Νίκου Μπαλόπουλου
Μετά τον Μίλος Γκάλιν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τη Γιουγκοσλαβική σχολή και συγκεκριμένα τη Βοσνιακή, θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν στο έμψυχο δυναμικό της Καλαμάτας. Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Έντι Νουχάνοβιτς, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Βοσνίας, ο οποίος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, ικανοποιώντας σύμφωνα με πληροφορίες τον τεχνικό της Μαύρης Θύελλας Ζόραν Γέφτοβιτς, που εισηγήθηκε την απόκτησή του. Προφανώς με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κλείνει το κομμάτι του δεκαριού που έψαχνε η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο – με τον Γκάλιν κάλυψε κατά ένα ποσοστό και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας την απώλεια του Καούνου - και το βάρος πλέον πέφτει στο αμυντικό κομμάτι, που μετά τον τραυματισμό του Καντούτση θέλει ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση.
Μέρος της ενίσχυσης αυτής θα καλυφθεί μέσα από την προσθήκη των Χρήστου Μανιάτη και Βασίλη Χρησταρά, που έπεισαν και υπογράφουν, αλλά ακόμη και του Χρήστου Ρήγα που μπορεί να προσφέρει εφόσον κριθεί αναγκαίο αμυντικά, όπως επίσης και του Σαραντόπουλου, που μπορεί ν’ αγωνιστεί σαν αριστερός οπισθοφύλακας.
 Πιθανή η παραμονή του Βασίλιεφ
Από κει και πέρα παρέμειναν και χθες στη Μεσσηνία οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται από την Πέμπτη, όμως τουλάχιστον ο ένας θα αναχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο λόγος για τον Ραούλ Τρουγκέντα, που δεν έπεισε για τις ικανότητές του το τεχνικό επιτελείο της Καλαμάτας. Αντιθέτως, πιθανή δείχνει η παραμονή του Ιβελίν Βασίλιεφ, όμως και αυτή θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες, ειδικότερα το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου αξιόλογου Έλληνα ποδοσφαιριστή.
 Δεν πείθουν οι κινήσεις…
Πάντως και για να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, ακούγοντας κυρίως τον παλμό των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, οι κινήσεις οι οποίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν ότι μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα χρειαζόταν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την πραγματικότητα της Γ΄ Εθνικής και κυρίως Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν δυστυχώς τέτοιες κινήσεις, και ο κόσμος αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με σκεπτικισμό και προβληματισμό. Άλλωστε θα χρειαστεί μια μεγάλη υπέρβαση στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να καλύψει η ομάδα τη διαφορά με τη ζώνη της ανόδου. Υπέρβαση που θα ξεκινήσει από τη διοίκηση, και θα συνεχιστεί στο αγωνιστικό τμήμα το οποίο είναι επηρεασμένο ψυχολογικά, όπως φάνηκε και στο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και τα μηνύματα κάθε άλλο παρά αισιόδοξα φαντάζουν.
Τέλος, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή ημέρα είχε προπόνηση στο «Γ. Λουκαρέας», και χαρακτηρίστηκε από τις απουσίες των Σκαρλάτου, Τσιμικλή, Τσαγκαράκη, Κωνσταντακόπουλου, Κουρέα, Μπιζίμη και του Καντούτση, που θα κάνει αύριο μαγνητική, αλλά και την ενσωμάτωση του Θόδωρου Πούτσι. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο το μεσημέρι και το γήπεδο του Άρι ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τα Χανιά, τα οποία θα παρακολουθήσει σήμερα κόντρα στο Φωστήρα ο κ. Γέφτοβιτς.

*** Κατατέθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής : Για Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου


* Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε σχέση με τυχόν πράξεις και παραλείψεις τους ως προς τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ.
 Στο πολυσέλιδο σκεπτικό της πρότασης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλύει του λόγους για τους οποίους ζητά:
 1) Να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, με τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διερεύνηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλου για όλες τις ανωτέρω μνημονευόμενες και εξειδικευόμενες αξιόποινες πράξεις
 2) Να διερευνηθούν μέχρι πλήρους διαλευκάνσεως όλα τα πραγματικά περιστατικά που έχουν προκύψει ή φέρονται ότι έχουν λάβει χώρα στην προκείμενη υπόθεση, με την εξάντληση όλων των νόμιμων μέσων απόδειξης και ανακριτικών ενεργειών για τις οποίες έχει αρμοδιότητα η Επιτροπή, συμπεριλαμβανομένης της πραγματογνωμοσύνης, της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης μαρτύρων κ.λπ.
 3) Να επεκταθεί η διερεύνηση σε πρόσωπα και αδικήματα για τα οποία θα προκύψουν ενδείξεις και στοιχεία από την έρευνα της κοινοβουλευτικής επιτροπής, μετά και τη διαβίβαση του πορίσματος του Σ.Δ.Ο.Ε. για το ύψος των διαφυγόντων φόρων, πορίσματος που πρέπει απαραιτήτως να αποτελέσει τμήμα της δικογραφίας που θα εξετάσει η κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης
 Newsroom ΔΟΛ

***

AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   2013   :

  ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/h-1-2013.html , H Αρχή του χρόνου στην ενημέρωση ,Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/02-2012.html , Αγιάζι ενημέρωσης Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/03-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2012 .
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/t-03-2013.html , Tο αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2013 .-
~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/o-04-2012.html ,, Τo αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2012.-
 ~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/t-05-2013.html , Tο αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/a-6-7-2013.html , Aθλητικό Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2013 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013 .-
 ~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html  , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης  .-

*** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..

~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html  , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html  , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html  , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html  , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html  , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (7).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html  ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01  , =    2200 video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =  572 video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , =        534 video.-
                                                ΣΥΝΟΛΟΝ :  3306 Βίντεο ν Αναρτημένα .-
*** Tα   σημερινά  μας  Βίντεο :
 ~** ΒΛΑΣΗΣ-VLASIS : http://vlasiosarfara.blogspot.gr  ,

~*** Περίδης Ορφέας τραγουδαει  :

http://youtu.be/l_GkpqDs9WM  ,



~*** Καταρράκτες Κατελάνου  :

http://youtu.be/T-zl2t-ytKk  ,



~***Αλέκος Σακελάριος από τα τραγούδια  του  :

http://youtu.be/L6iUC-PmOYw  ,



~*** Άρχισαν τα όργανα  διασκέδαση :

http://youtu.be/hn6e6Ur74pI  ,



~** Νταλάρας Γιώργος  : "Τούρκος εγώ   Ρωμιά έσύ ",

http://youtu.be/FdZGgz-m3S8  ,



~** ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ  :

http://youtu.be/O45HKrp7GJQ  ,



~** Άς είν΄ καλά το γινάτι σου  :

http://youtu.be/IHAlYkGlNRE  ,



~** ΜΟΥΣΘΕΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ  :

http://youtu.be/ONYXW8ac3jc  ,



~** Aν μας σπάσουν τo μπουζούκι  :


http://youtu.be/N8M1AX8BKOA  ,



~** Θάλασσα πλατιά  :με  Κατερίνα Κούκα

http://youtu.be/x088TRE5Q7A  ,




*** ΟΙ   ΔΙΚΕΣ  ΜΟΥ  ΡΙΖΕΣ : μέσα απ[ό φωτογραφίες :

* ~** Το εβραϊκό όνομα "Ιωάννης" αντιστοιχεί με το ελληνικό "Θεόδωρος"


γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Εκατομμύρια οι Γιάννηδες στον πλανήτη (Ιωάννης και Ιωάννα, αγγλικά: Johnny, Jack et John, ισπανικά: Juan, ιταλικά: Giovanni) αλλά ποιος αναρωτήθηκε ποτέ τι σημαίνει το όνομα του; Προέρχεται από &t au;ην εβραϊκή φράση Y(eh)okhanan ( יוחנן ) και σημαίνει «η εύνοια του θεού (Γιαχ : θεός), το δώρο του θεού». Αντιστοιχεί με το ελληνικό όνομα «Θεόδωρος» . Το όνομα "Θεόδωρος" απαντά από τους π&rh o;ο Χριστού, αιώνες (π.χ. ο μαθηματικός Θεόδωρος ο Κυρηναίος) αλλά εξαπλώθηκε ως βαφτιστικό όνομα στους πρώτους μετά Χριστόν αιώνες σύμφωνα με την τ& #972;τε παράδοση να εξελληνίζουν τα ονόματα (π.χ. Yokhonan) που δεν είχαν ελληνική καταγωγή. Τελικά, όμως, επικράτησαν και τα δύο (Ιωάννης και θεόδωρος).

Το όνομα Y(eh)okhanan ( יוחנן ) > Ιωάννης ήταν διαδεδομένο στους Εβραίους, στην εποχή της γέννησης του Χριστού: α) Ιωάννης ο Βαπτιστής γιος του Ζαχαρία (Zekharyah: «ο θεός έχει θ&ups ilon;μηθεί») και της Ελισάβετ (eliseva: «ο θεός φέρνει τον πλούτο»), β) ο Απόστολος, αδελφός του Ιακώβου (το όνομα Ιάκωβος συνδέεται με το εβραϊκό ageb :φτέρνα). Σύμφωνα με τη βιβλική αφήγη&sig ma;η, Γένεσις 25, 26, ο Ιακώβ εξήλθε, κατά τον τοκετό, κρατώντας τη φτέρνα του δίδυμου αδελφού του Ησαύ).

~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html  , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης  .-

~*** Περίδης Ορφέας :


http://youtu.be/l_GkpqDs9WM  ,

~*** Καταρράκτες Κατελάνου :

http://youtu.be/T-zl2t-ytKk  ,

~***Αλέκος Σακελάριος :

http://youtu.be/L6iUC-PmOYw  ,

~*** Άρχισαν τα όργανα :

http://youtu.be/hn6e6Ur74pI  ,

~** Νταλάρας Γιώργος :Τούρκος και Ρωμιά ,

http://youtu.be/FdZGgz-m3S8  ,

~** ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ P1040177.MP4 :

http://youtu.be/O45HKrp7GJQ  ,

~** Άς είν΄ καλά το γινάτι σου :

http://youtu.be/IHAlYkGlNRE  ,

~** ΜΟΥΣΘΕΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ :

http://youtu.be/ONYXW8ac3jc  ,



~** Φωκίδα Βαρδούσια όρη P1040265.MP4 :

http://youtu.be/GVI60qAcneg  ,







~** Ράντζο ΚΙΛΚΙΣ P1040290.MP4 :

http://youtu.be/1qoIQR_DbMI  ,





~*** Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ P1040241.MP4 :

http://youtu.be/T5R9ACUxWUc  ,







~*** Βώλακας Φαλακρού Δράμας P1040285.MP4 :

http://youtu.be/AwcN2pP_Mcc   ,









~*** ΕΔΕΣΣΑ -Πέλας P1040289.MP4 :

http://youtu.be/hV2L7AlaMfc  ,







~*** ΘΑΣΟΣ Καζαβίτη P1040282.MP4 :

http://youtu.be/1JnGQ3H_lIE  ,







~*** Λίμνη Δασίου Ορινή Κορινθία P1040274.MP4 :

http://youtu.be/LijWQDruOSg  ,







~** Λουτράκι Αρχαία λουτρά P1040269.MP4 :

http://youtu.be/9tq8BdzT_Lc   ,









~** Ν.. Μουδανιά Αλησμόνητες πατρίδες P1040268.MP4 :

http://youtu.be/gHdxQArlfxA  ,







~** Mιά φωτογραφί και Φεύγω Ορφέας Περίδης P1040191.MP4 :

http://youtu.be/pKCztje-sO4  ,





Δεν υπάρχουν σχόλια: