ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα είναι Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 ενημέρωση

Σήμερα  είναι  Κυριακή 30 Δεκεμβρίου  2012 ενημέρωση  :

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
ΥΓΕΙΑ  , ΕΥΤΥΧΙΑ , ΑΓΑΠΗ , ΑΝΘΡΩΠΙΑ γιά όλους μας !
Το ποντικάκι πάντα  κοντά στην ενημέρωση !:
Δεν λέει ΠΟΤΕ  ΠΟΤΕ και Ποτέ  ΠΑΝΤΟΤΕ ! 

Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~**  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ...καί  Άλλα ... :

*** "Καμία αλλοίωση στη λίστα" επιμένει ο Γ. Παπακωνσταντίνου :*  http://www.skai.gr/

***  «Όχι» στην απόσχιση της Αβίας απάντησε το Δ.Σ. Δυτικής Μάνης :

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
 Αρνητική ήταν η απάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης στο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Αβίας να προσαρτηθεί στο Δήμο Καλαμάτας, μετά τα όσα αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της πολύωρης και γεμάτης ένταση συνεδρίασης το απόγευμα της Παρασκευής.
Η απόφαση ήταν η αναμενόμενη. Κατά του αιτήματος τάχθηκαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ορισμένοι της μείζονος μειοψηφίας. Υπέρ ψήφισαν ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Β. Κοζομπόλης και ο πρόεδρος της Αβίας Ευάγ. Αβράμης, ενώ λευκό ο Κων. Λαμπρινέας.
 Η απόφαση αναφέρει ότι ο Δήμος Δυτικής Μάνης δε συνηγορεί στο αίτημα της Τ.Κ. Αβίας για:
-Λόγους ιστορικούς (προσφορά των Μανιατών στο έπος του 1821 και στο έπος του Μακεδονικού Αγώνα, με αποτέλεσμα την απονομή από την Ακαδημία Αθηνών του Χρυσού Μεταλλίου στη Μάνη). Για μια μοναδική σε εθνική προσφορά περιοχή, στην ιστορία της χώρας, θα πρέπει να προστατευθεί η ενότητά της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση και η χώρα φτωχαίνει με οποιαδήποτε χαλαρή προσέγγιση του ιστορικού παρελθόντος της, αλλά και το μέλλον του τόπου και του λαού είναι δυσοίωνο.
-Λόγους ύπαρξης του Δήμου Δυτικής Μάνης. Ο οποιοσδήποτε ακρωτηριασμός του Δήμου με επίπτωση στον πληθυσμό και την αφαίρεση ενός μεγάλου τμήματος με οικονομικά οφέλη για το Δήμο Δυτικής Μάνης, θα θέσει εν αμφιβόλω τη βιωσιμότητα του ορεινού αυτού Δήμου.
-Λόγους ιδιαίτερης γεωμορφολογίας όλης της Μάνης, ιδιαίτερης και ξεχωριστής, ηθών και εθίμων και μοναδικής σε ολόκληρο τον κόσμο αρχιτεκτονικής. Η οποιαδήποτε αλλοίωση σε κοινωνικά και γεωγραφικά κριτήρια θα δημιουργούσε και πάλι λόγο βιωσιμότητας του Δήμου και θα ήταν έξω από το πνεύμα του «Καλλικράτη» και των κριτηρίων που καθορίστηκαν στο ειδικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Κυλλήνη το 2007 και στη μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Τοποθετήσεις
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Αβίας, Ευάγ. Αβράμη, να διαβάζει την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για την προσάρτηση στο Δήμο Καλαμάτας. Τα πρώτα δείγματα έντασης φάνηκαν με φωνές από την πλευρά προέδρου άλλης κοινότητας: «Δεν είστε Μανιάτες».
Ο δήμαρχος Δ. Γιαννημάρας διευκρίνισε πως ούτε ο ίδιος ούτε και η Δημοτική Αρχή έχουν κάτι με τους κατοίκους ή το αίτημα, ενώ σημείωσε πως θα προτιμούσε να είναι παρών σε κάποια συνάντηση, προκειμένου να εκθέσει την άποψή του. «Στόχος μας», είπε χαρακτηριστικά, «είναι να υπηρετήσουμε το Δήμο που οριοθέτησε ο “Καλλικράτης” από τα όρια του τέως Δήμου Αβίας έως τα όρια του τέως Δήμου Λεύκτρου. Μας ενδιαφέρει η ενότητα του Δήμου, αφού δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία χωροταξίας του “Καλλικράτη” και δε θέλουμε εχθρότητες με τους κατοίκους και την Κοινότητα».
Επισήμανε ότι δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και πως «βιάστηκε η πόλη που θέλει να πάει η Κοινότητα, χωρίς να ρωτήσει εμάς ή όποιον άλλον έχει ανάλογα αιτήματα. Βιάστηκε η Καλαμάτα χωρίς να σεβαστεί τους συναδέλφους της». Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι στις υπογραφές των κατοίκων περιλαμβάνονται και υπογραφές νεκρών, κάτι που συνιστά πλαστογραφία, και δήλωσε πως προσβλήθηκε και ως άτομο και ως δήμαρχος με όσα δημοσιεύτηκαν. Μίλησε για τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή με κορυφαίο εκείνο της προστασίας των ακτών, ενώ σημείωσε καταλήγοντας: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο ισχυρό, έξω από τις προσαρτήσεις σε Ανατολική ή Δυτική Μάνη. Είμαστε η Μάνη, μια ιδέα, αλλά διοικητικά δεν μπορεί να γίνει. Αν θέλουμε την ύπαρξή μας, είναι προτιμότερο να υπάρχουν τρεις Δήμοι, μαζί με την Αρεόπολη. Εμείς παλεύουμε για ένα Δήμο που θα μεγαλώσει και θα φτιάξει τις υπηρεσίες του, για να μην έχει κανέναν ανάγκη».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ι. Μαραμπέας, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή πως η πολιτική της οδήγησε σε αυτό το αδιέξοδο. Δήλωσε πικραμένος επειδή πάλεψε για τη δημιουργία του Δήμου Δυτικής Μάνης και κατηγόρησε το δήμαρχο ως υπεύθυνο για όσα συμβαίνουν. Υποστήριξε πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει τη δυνατότητα να ακούσει μια διαφορετική φωνή και τη μέμφθηκε για καθυστερημένη αντίδραση, αφού η απόφαση της Αβίας είχε ληφθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Υποστήριξε, επίσης, πως θα έπρεπε να συμμετέχουν ο δήμαρχος και οι όλες οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, όταν συζητήθηκε το θέμα, διαφώνησε για την αντιδικία με την Καλαμάτα και εξέφρασε την ελπίδα ότι δε θα υπάρξει υπουργός που θα υπογράψει την προσάρτηση της Αβίας στην Καλαμάτα.
Για την Αβία, ανέφερε πως κατανοεί τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, την οποία σέβεται, αλλά πρόσθεσε πως βιάστηκε. Έκανε έκκληση στο Τοπικό Συμβούλιο να ανακαλέσει την απόφαση και να γίνει γενική συνέλευση, αλλά και να πάνε όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας να συζητήσουν σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης. Τέλος, ανέφερε ότι αν αποχωρήσουν και άλλες Κοινότητες, όμορες στην Καλαμάτα, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και ζήτησε ομόνοια και αλλαγή πλεύσης.
Από την πλευρά του, ο Παν. Μπασάκος μίλησε για τον ανταγωνισμό που είχε υποστεί από το Δήμο Καλαμάτας στα 12 χρόνια της δημαρχοντίας του. Πρόσθεσε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια περιστατικά, ενώ μέμφθηκε τη Δημοτική Αρχή πως έχασε την πρωτοβουλία. Δήλωσε πως σέβεται την απόφαση της Αβίας και πως είναι αλληλέγγυος με τους κατοίκους της, κάποιοι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν τεράστια πίεση.
Ο Κων. Λαμπρινέας χαρακτήρισε λογικά τα αιτήματα, αλλά αντιτάχθηκε στην απόφαση της Αβίας, λέγοντας: «Θα διαλυθούν όταν θα τους έρθει ο πρώτος λογαριασμός του νερού».
 Μεγάλη ένταση
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από συμβούλους και από πολίτες. Ένας από αυτούς, ο Ευάγ. Μάινας, κάτοικος Μεγάλης Μαντίνειας, ανέφερε πως, εκτός από τις υπογραφές των νεκρών, υπάρχουν υπογραφές ατόμων που δε γνωρίζουν κάτι, όπως ο ίδιος, ο γιος και η νύφη του, οι οποίοι είναι δημότες Ναυπλίου. Η αναφορά του εξόργισε τον Β. Κοζομπόλη, ο οποίος τον κατηγόρησε πως προσήλθε στη συνεδρίαση ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για να δεχθεί τις έντονες αποδοκιμασίες πολλών εκ των παρισταμένων. Επικράτησε ένταση και υψηλοί τόνοι, κάτι που συνέβη και στη συνέχεια, όταν ο Λυκούργος Γαϊτανάρος μέμφθηκε τον πρώην δήμαρχο Ι. Μαραμπέα, ο οποίος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεύκτρου πως θέλει το Δήμο από την Κοσκάρακα και ανατολικότερα. Ο κ. Μαραμπέας αντέδρασε έντονα και μίλησε για παραπληροφόρηση, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή πως είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβεί.
Ο κ. Γαϊτανάρος, αφού αποκαταστάθηκε η τάξη, είπε πως είναι ντροπή να θίγεται ο μητροπολίτης Μάνης, ο οποίος αγάπησε τη Μάνη όπως το σπίτι του και καταχειροκροτήθηκε.
Μεταξύ άλλων, τη δυσφορία του για όσα συνέβησαν και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανιατών Γ. Τζαννετάκης, λέγοντας πως αισθάνθηκε ντροπή, ενώ η θυελλώδης συνεδρίαση έκλεισε με την τοποθέτηση του δημάρχου Δημ. Γιαννημάρα.

*** Τα αποτελέσματα των συναντήσεων στο Τοπικό ποδόσφαιρο :

* Τα αποτελέσματα των σημερινών συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, της 13ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, αλλά και της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, είχαν ως εξής:
Α΄ ΤΟΠΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑΟ Διαβολιτσίου – Ολυμπιακός Κ. 1-1
Ομόνοια – Δώριο 1-1
ΑΟ Φαραί – ΑΟ Κυπαρισσίας 1-5
Ασπρόχωμα – Μεσσηνιακός 0-7
ΚΥΡΙΑΚΗ :
Α.Ο. Σπερχογεία - Αίας Καλαμάτας 1-0 .- ^
Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο.Μεθώνης 0-1 .- ^
 Τέλος  Άγρας - Α.Ε. Αβίας 2-1 .- ^
Αστέρας Αρφαρών - Απόλλων [Πεταλιδίου 2-0 .- ^

Για τον 5ο Όμιλο στο Παιδικό ΕΠΣΜεσσηνίας :
Εθνικός Μελιγαλά - Αστέρας Αρφαρών 4-2 .- ^

Β΄ ΤΟΠΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ :
Κεραυνός Κ. – Νίκη Πλ. 2-1
Βαλύρα – Παναθηναϊκός διεκόπη
Πλατύ – ΑΣ Μάνεσι 0-2
Νέος Άρις – Θουρία 1-6
ΑΟΕΣ Καλαμάτας – Αστέρας Μ. 2-2
Χανδριναϊκός – Καλλιθέα 1-2
ΑΟ Χατζή – Ηρακλής Κ. 0-3
ΚΥΡΙΑΚΗ :
 Ατρόμητος Πλατύ - ΑΣ Μάνεσι  0-2 .- ^
Νέος  Άρις Καλαμάτας  - Α.Σ. Πανθουριακός 1-6 .- ^
ΑΟΣΩΜ Καλαμάτας - Αστέρας Μικρομάνης  2-2 .- ^
Πανιώνιος Καλαμάτας - Α.Σ. Ανδρούσας  1-0 .-^
Α.Ε.Κυπαρισσίας/Ηρακλής - Α.Ο. Πατίστας Καλαμάτας 0-0 .- ^
Δόξα Καλαμάτας - Α.Ε. Λογγάς  1-0 .- ^
Ακρίτας Κορώνης - Ολυμπιακός Ανάληψης  3-1 .- ^
Α.Π.Σ. ΔΗΜΟΥ  Παπαφλέσσα- Α.0. Στενωσιά 1-1 .- ^
Τσικλητήρας Πύλου - Θύελλα Χαροκοπειού  4-1 .- ^
Α.Ο. Μιλτιάδης Πυργάκι Τριφυλίας - Παπαφλέσσας Χώρας  2-1 .- ^

Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ :
Κοπανάκι – Θησέας Κ. 1-2
ΚΥΡΙΑΚΗ :
Α.Ο. Πανευαϊκός - Παπαφλέσσας Άμφειας  0-3  α.α.  .- ^
Α.Ε. Γαργαλιάνων - Νέδουσα Αλαγωνίας  3-0 .- ^
Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας - Θύελλα Παραλίας  -
ΔΗΜΑΚ. ΑΕΟ Ταϋγετος - ΠΑΟ Καλού Νερού 0-1 .- ^
Α.Π.Σ. Αρις - Α.Σ. Δαναός  6-0 .- ^
Νέστωρ Πύλου - Α.Σ. Αμφιθέας  0-5 .- ^
Α.Ε. Αιθαίας - Α.Ο. Ερμής Καλαμάτας  5-2 .- ^
Α.Ε. Μάνης - ΠΑΟΚ Καλαμάτας 1-1 .- ^
ΑΠΟ Καλαμάτας Ίκαρας - ΑΕΚ Καλαμάτας  1-1.- ^
Αναγέννηση Παραλίας - Α.Ο. Βέργας   -

*** Τον Αίαντα είδε ο Παπασταθόπουλος :


* Στο γήπεδο της Σπερχογείας βρέθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όπου παρακολούθησε τον αγώνα Σπερχογεία - Αίαντας.
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ απο παιχνίδια του Τοπικού ποδοσφαίρου.-

*** «Στοπ» από Βύζαντα για Κρητικό - Φιλικό σήΔμερα με τον Πάμισο :

* ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (3.00 Μ.Μ.) ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 Εμπόδια στην πρόοδο της υπόθεσης που έχει προκύψει σχετικά με την ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Στέλιο Κρητικό, φαίνεται πως βάζει η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων, στον οποίο ανήκει ο 27χρονος επιθετικός, που ειδοποίησε τον ποδοσφαιριστή ότι δεν είναι διατεθειμένη να λύσει το συμβόλαιό του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μπορεί το γεγονός αυτό να δυσκολεύει την απόκτησή του, ωστόσο δεν κλείνει εξ ολοκλήρου την πόρτα της επιστροφής του Κρητικού στη Μαύρη Θύελλα, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Βύζαντας του οφείλει χρήματα. Άλλωστε και ο ποδοσφαιριστής δείχνει να συμπεριλαμβάνει την Καλαμάτα μεταξύ των πρώτων του επιλογών ίσως και του βασικού.
Από κει και πέρα οι διοικούντες της Καλαμάτας προσπαθούν να βρουν κι άλλες πρωτοκλασάτες λύσεις, θέλοντας να ενισχύσουν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές την ομάδα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι προσπάθειές τους δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ίσως γι’ αυτό υπήρξε προσέγγιση ομάδας της Σούπερ Λίγκα, όχι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά του ΠΑΣ Γιάννενα, στον οποίο θυμίζουμε ότι είναι προπονητής ο δικός μας Γιάννης Χριστόπουλος. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ που δεν έχει χρόνο συμμετοχής να κατηφορίζει στην Καλαμάτα. Πάντως το όλο θέμα είναι περισσότερο φιλολογικό, και δεν έχει αποκτήσει επίσημη μορφή.
Ήρθαν χθες δύο για δοκιμή
Μετά τον Κροάτη που αποχώρησε από το βράδυ κιόλας της Παρασκευής, σειρά χθες πήραν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την πρώην Γιουγκοσλαβική σχολή. Οι δυο τους συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο Στάδιο, και θα λάβουν μέρος στο σημερινό φιλικό της Καλαμάτας.
Στη Μεσσήνη με Πάμισο
Αυτό θα διεξαχθεί στις 3.00 μ.μ. στη Μεσσήνη με αντίπαλο τον Πάμισο και εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν χθες θα δώσουν το παρών τόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, Άγγελος Σαραντόπουλος, όσο και ο Ρήγας που επίσης δοκιμάζεται. Δεν υπολογίζεται πάντως ο τραυματίας Τσαγκαράκης, που θα μείνει εκτός για μία ακόμη εβδομάδα, ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά και ο Ηλιόπουλος που κτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής. Μαζί μ’ αυτούς και ο Πούτσι, που επέστρεψε αλλά δεν είναι στην ιδανική κατάσταση.
Το φιλικό έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ωστόσο και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.
Όπως και να έχει, και παρ’ ότι διαφωνούμε με τη διαδικασία των δοκιμών, ειδικότερα την τρέχουσα περίοδο, όπου η Καλαμάτα χρειάζεται λύσεις έτοιμες να πέσουν στα βαθιά, το σημερινό τεστ θα είναι για τους ξένους αλλά και τον Ρήγα η ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν σ’ αυτή τη Μαύρη Θύελλα.
*
*** 4-1 σε φιλικό τον Πάμισο η Μαύρη Θύελλα :


* Τη νίκη με 4-1 πήρε σήμερα το απόγευμα η Μαύρη Θύελλα σε φιλική αναμέτρηση με τον Πάμισο . Το ματς ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δοκιμαστούν αρκετοί νέοι παίκτες από τον τεχνικό της Καλαμάτας Ζόραν Γιέφτοβιτς. 2 γκολ σημείωσε ο υπο δοκιμήν βόσνιος Μίλος Γκαλίν ένα ο Τσόπελας και ένα ο επίσης δοκιμαζόμενος Ρήγαν , ενώ για το Πάμισο το γκολ ήταν αυτογκολ του Μανιάτη που επίσης δοκιμάζεται από την Καλαμάτα.
 Απο το συγκεκριμένο αγώνα δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα γιατι και ο Πάμισος αγωνίστηκε με αρκετούς νέους παίκτες μικρής ηλικίας. Σίγουρα στις επόμενες προπονήσεις και μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοί παίκτες πιθανώς να μπορέσουν να συνεχίσουν με τη φανέλα της Καλαμάτας.
 Τέλος ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι απο σήμερα ο νέος τεχνικός του Πάμισου Μεσσήνης .-


***Τι γεύση αφήνει το 2012;


* Έχουμε φτάσει στις τελευταίες ώρες του 2012 και μετράμε αντίστροφα για το 2013.
Ευκαιρία, λοιπόν, να αναλογιστούμε τι γεύση μάς αφήνει η χρονιά που φεύγει και τι προσδοκούμε από τη νέα.
Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μάλλον πικρή… έτσι τουλάχιστον λένε όσοι μίλησαν στο «Θ», που ωστόσο ελπίζουν για τα καλύτερα το 2013:
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***   Δικαίωση Δημήτρη Κουσελά ;

* Σχόλιο για τον βουλευτή Μεσσηνίας και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά έκανε η ιστοσελίδα του parapolitika.gr ,σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη λίστα Lagarde.αναλυτικά το σχόλιο:
 Προφήτης βγήκε ο Δ. Κουσελάς !!
 Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε
Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε για να μην διαγραφεί
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς, της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέουμας ήρθε εντελώς συνειρμικά στο νου, με τον θόρυβο που προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες τα «σβησμένα» ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.
Τότε, και πριν εγκαταλείψει την θέση του, σε μια από τις θυελλώδης συνεδριάσεις του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, ο υφυπουργός Δ. Κουσελάς υποστήριξε ότι είχε παραδώσει λίστα με οφειλέτες, ενέργεια την οποία συνέδεσε μετά με την αποχώρηση του από την θέση του υφυπουργού (όταν ανέλαβε ο κ. Β. Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών).
Ο κ. Βενιζέλος είχε αντιδράσει έντονα και τον είχε διαψεύσει, ενώ το ίδιο έπραξε και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρχε τέτοια λίστα.
Τελικά, κατόπιν «άνωθεν» πιέσεων, και αφού είχε καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ τι να έκανε ο Κουσελάς… «Αναγκάσθηκε» να ανακαλέσει, διευκρινίζοντας:
«Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου». Mήπως ο Κουσελάς τώρα δικαιώνεται;
 πηγή: www.parapolitika.gr  ,  
 http://www.skai.gr/  .-

***  Η ώρα του… τέλους της ταλαιπωρίας :
Η ώρα του… τέλους της ταλαιπωρίας
* ΤΟ συνεργείο του "Μορέα" μόλις έχει κατεβάσει από την πινακίδα το απαγορευτικό της κατεύθυνσης προς την Αθήνα, στην έξοδο της Μεσσηνίας, δίνοντας ουσιαστικά στην κυκλοφορία το πολύπαθο Παραδείσια - Τσακώνα. Τώρα μόνο η κατεύθυνση προς Σπάρτη παραμένει με απαγορευτικό, μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το Λεύκτρο - Σπάρτη. Η Μεσσηνία απέκτησε, επιτέλους, τον αυτοκινητόδρομο που χρόνια ονειρευόταν. Και τώρα ελπίζει και στην ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού μέχρι την Τσακώνα.-  Γ.Σ.

***  Ελαιοπαραγωγοί από την Καλαμάτα: Τους… βάζουν το λάδι στο Πέραμα :
 
*   Καμπάνια αλληλεγγύης για όλους τους άνεργους
Στη μνημονιακή Ελλάδα το λάδι για χιλιάδες άνεργους, κυρίως στις μεγάλες πόλεις, έχει γίνει είδος πολυτελείας. Στο Πέραμα θα διατεθούν σήμερα 500 κιλά λάδι από τους ελαιοπαραγωγούς της Καλαμάτας σε νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη.
Σειρά θα πάρουν πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για την πανελλαδική καμπάνια «ένα μπουκάλι λάδι για κάθε άνεργο» που ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους» και στην οποία ανταποκρίθηκαν θετικά δεκάδες ελαιοπαραγωγοί της περιφέρειας. Τα μέλη της συλλογικότητας πραγματοποίησαν περιοδείες και στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με όλα τα δίκτυα αλληλεγγύης που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν την καμπάνια.
«Έχουμε διαπιστώσει ότι κατά τη συγκέντρωση τροφίμων αυτό που πάντα λείπει ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα είναι το λάδι, το οποίο είναι πολύ βασικό για κάθε τραπέζι. Την ίδια ώρα γνωρίζουμε ότι αν διαθέσει ένας ελαιπαραγωγός μόνο ένα μπουκάλι λάδι θα βοηθήσει σημαντικά τους άνεργους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη», ανέφερε στην «Εφ. Συν.» το μέλος του τομέα τροφής της συλλογικότητας, Νίκος Παρλιάρος.
Σε σχέση με τους πολίτες στους οποίους θα διανέμεται και τα κριτήρια διανομής, ο Ν. Παρλιάρος τονίζει: «Δεν πρόκειται να ζητήσουμε κάρτα ανεργίας ή φορολογικές δηλώσεις. Αν ο άλλος έχει σπίτι, αλλά δεν έχει να φάει, τα χαρτιά δεν λένε τίποτα. Σε κάθε περιοχή τόσο τα δίκτυα αλληλεγγύης όσο και οι ελαιοπαραγωγοί γνωρίζουν ποιοι συνάνθρωπο αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και σε εκείνους θα δώσουν λάδι».
Παράλληλα, αν διαπιστωθεί η αναγκαιότητα σε κάποια περιοχή, το λάδι που θα διατεθεί θα παραμείνει εκεί: «Από τις περιοχές της Κρήτης, το λάδι θα διανεμηθεί σε Κρητικούς. Το λάδι της Μυτιλήνης, όμως, μπορεί να διατεθεί στη γειτονική Χίο που υπέστη πλήγμα από τις πυρκαγιές και στα γύρω νησιά. Το λάδι του Βόλου θα διανεμηθεί στην Αθήνα και ούτω καθ’ εξής».-

***  Δύο ΕΟΖ περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Περιφέρειας  :

~** Για  το  Ευρωμπάσκετ :
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  100-78 .- ^
* **  Απόψε στην "Αίγλη" το αφιέρωμα στον Άκη Πάνου
 
Αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα μουσικοσυνθέτη Άκη Πάνου διοργανώνει το "Θάρρος" απόψε το βράδυ στο χώρο της "Αίγλης" (Ναυαρίνου 41, Καλαμάτα-τηλ27210 97977) στις 9:30 μ.μ. (είσοδος ελεύθερη) στο πλαίσιο των αφιερωμάτων σε έλληνες στιχουργούς που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και θα συνεχιστούν και με το νέο έτος...
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Μαρία Τούμπουρου . Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι: Βασίλης Αθανασόπουλος (τραγούδι) Ηρώ Κωνσταντοπούλου (τραγούδι) Γιώργος Χόχωλης (κιθάρα-τραγούδι) Ηλίας Σαμαρτζής (κιθάρα-τραγούδι) Γιάννης Καλογερόπουλος (πιάνο-τραγούδι) Πέτρος Ντέρης (μπουζούκι).
Σας περιμένουμε όλους στην "Αίγλη" για να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το έτος που φεύγει αλλά και για να τιμήσουμε τον σπουδαίο Άκη Πάνου ...

***  Ο μεγάλος τυχερός  :
Ο μεγάλος τυχερός
*   Ο Δημήτρης Νέζης από το Τμήμα Παραγωγής ήταν ο μεγάλος τυχερός στη χθεσινή γιορτή των εργαζομένων στην καπνοβιομηχανία Καρέλια, αφού ήταν αυτός που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 8.000 ευρώ. Σε καλή μεριά ευχόμαστε και πάντα με υγεία!

  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .- ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 καί 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
~**   http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html   , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html   , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-
~**  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html  , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/14-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/12/15-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/15-16-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/16-2012.html , Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/17-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/18-2012.html , ΣΤΟ αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/19-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 .- 
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .-
~**
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/20-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 .-
~**
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/12/21-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 .-
  ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/22-23-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012 .-
~**
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/30-2012.html , Σήμερα είναι Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 ενημέρωση.-

1.- http://www.youtube.com/stamos01  , Stamos01 = 2200, Βίντεο ,



2. - http://www.youtube.com/stamatios01  , stamatios01= 499 βίντεο ,

3.- http://www.youtube.com/vlasiskal  , vlasiskal= 512 βίντεο ,

ΣΥΝΟΛΟΝ ΑΝΑΡΤΗΘΈΝΤΩΝ = 3208 .-    

 ~*** ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2012   :
http://youtu.be/gtj0PKDznuI  ,



~*** Σταματάκος και σκάλα 30 12 2012   :
http://youtu.be/FTNrn0rjwEQ ,



~*** Σαββόπουλος Διονύσης   :
http://youtu.be/RN9uw0kLYOc ,



~*** «Αλήτη »“ Κατερίνα Κούκα “Αλέκος Σακελάριος   :
http://youtu.be/D8wWbuT7zt0 ,



~*** Το Α και το Ω Αλ. Σακελάριος   :
http://youtu.be/b8uayP72FBI ,



~*** Ελευθερία – (απελευθέρωση) Λέσβου  :
http://youtu.be/rRRgPGxPfnY ,



~*** Πλημμύρες Ν. Μάκρη 30-12-012   :
http://youtu.be/rFaulNR3PvA ,



~*** Πλημμύρες Σκάλα Ωρωπού 30-12-2012   :
http://youtu.be/D2zyDinFCoM ,



~*** Αλέκος Σακελλάριος   :
http://youtu.be/fp6DWa-eshQ ,



~*** Νιάρχος Γ. Κωνσταντίνος 2012 :
http://youtu.be/ScbH8lUq0cc ,

 


** ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ,....ΣΑΦΩΣ ΟΤΑΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ : γιατί  σας  Αγαπούμε !! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΑΡΦΑΡΑ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !
~** *** http://platykalamatasmessinias.blogspot.com/  , ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .

*** * http://messiniaka.blogspot.com/  ,

 *** http://www.arxaiaithomi.gr/  , ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ .-

*** http://lyrasi.blogspot.com / , ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΛΥΡΑΣ

*** http://lyrasi.blogspot.com/   , ΒΑΛΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ .-

*** http://valira-messinias.pblogs.gr/  , ΙΘΩΜΑΤΑ .-

*** http://eklisval.blogspot.com/  , Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ – ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://dimmerop.blogspot.com/   ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ .-

*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/  , ΒΛΑΣΗΣ ΑΡΦΑΡΑ .-

~** http://www.aetosmess.blogspot.com/  , ΑΕΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

*** http://thamyrisvalyra.blogspot.com/  ,ΘΥΜΑΡΙΣ ΠΟΛ.ΣΥΛ. ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://familykormas.blogspot.com/  ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΜΑ .-

*** http://dsval.blogspot.com/  , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΑΛΥΡΑΣ .-

*** http://lampainalezimessinias.blogspot.com/  ,ΛΑΜΠΑΙΝΑ – ΛΕΣΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://meropitopik.blogspot.com/  ,ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://ithominews.blogspot.com/  , ΙΘΩΜΗ ΝΙΟΥΣ .-

*** http://notosspor.blogspot.com/  , ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .-

*** http://storyval.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ .-

*** http://culutreval.blogspot.com/  ,ΒΑΛΥΡΑ –ΠΟΛΚΙΤΙΣΜΟΣ .-

*** http://valped.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ –ΕΚΠ.-ΠΑΙΔΕΙΑ .-

*** http://messiniasblogs.blogspot.com/  , ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ .-

*** http://lykeiomeligala.blogspot.com/  , ΓΥΜΝΑΣΙΟ –ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ .-

*** http://dipanoskaltsis.blogspot.com/  , ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ .-

*** http://megalopoli.blogspot.com /, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ .-

*** http://valta-trifilias.blogspot.com / , ΒΑΛΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://pyrgostrifylias.blogspot.com/  , ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://snsstamoskal.blogspot.com/  , ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2 .-

*** http://anodorio.blogspot.com/  , ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ –ΣΟΥΛΙΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://messiniwn-ithi.blogspot.com/  , ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΗΘΗ .-

*** http://trifylianews.blogspot.com/  , ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .-

*** http://www.mmess.gr/  . ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://www.immspartis.gr/  , ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ .-

*** http://www.inathos.gr/athos/el/  , ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ .-

*** http://www.inathos.gr/athos/el/  , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://giannislinardos.blogspot.com/  , ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΛΙΝΑΡΔΟΣ .-

*** http://xalkia.blogspot.com/  , ΧΑΛΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://kdavilla.blogspot.com/  , ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ .-

*** http://www.terapad.com/  , ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-

*** http://davillas.blogspot.com/  , ΚΕΦΑΛΙΝΟΥ –ΔΑΒΙΛΛΑΙΟΙ .-

*** http://oriniithomi.blogspot.com/  , ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ – ΚΕΦΑΛΙΝΟΣ- ΡΕΥΜΑΤΙΑ .-

*** http://tzeferemini.blogspot.com/  , ΒΑΛΥΡΑ-ΤΖΕΦΕΡΕΜΙΝΙ .- http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2011/10/2011.html#!/2011/10/2011.html  .- ARFARA KALAMATAS .-

*** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..


~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html  , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html  , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html  , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html  , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html  , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html  , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (7).-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html  ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,



***

Δεν υπάρχουν σχόλια: