ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

EIDHSEIS TA NEA MAS SHMERA 17/04/2010 *

EIDHSEIS TA NEA MAS SHMERA 17/04/2010 :~** Συνέντευξη Παπανδρέου για τον μηχανισμό βοήθειας :
Η Ελλάδα θα αποφασίσει εντός των προσεχών εβδομάδων εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι τον μηχανισμό οικονομικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ανέφερε ο πρωθυπουργός στο περιοδικό Newsweek.
Η Ελλάδα θα αποφασίσει εντός των προσεχών εβδομάδων εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι τον μηχανισμό οικονομικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανέφερε ο πρωθυπουργός στο περιοδικό Newsweek.

«Πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό αυτόν τις προσεχείς εβδομάδες... Δεν έχουμε ακόμη λάβει επίσημη απόφαση. Αυτό που λέμε είναι «ας ετοιμασθούμε ώστε να είναι έτοιμος, εάν χρειασθεί να πατήσουμε το κουμπί», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, μιλώντας στο περιοδικό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι το πακέτο βοήθειας δεν αποτελεί πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας και ότι θα δώσει στην Ελλάδα ένα περιθώριο για να προωθήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

«Μας δίνει ένα περιθώριο ελιγμών για να πραγματοποιήσουμε τις αναγκαίες αλλαγές για να κάνουμε την οικονομία μας βιώσιμη», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν θα έχει δυσκολία να δανεισθεί από τις αγορές τον επόμενο μήνα.

«Δεν θα χρεοκοπήσουμε. Το πρόβλημα είναι το κόστος του δανεισμού και για πόσο διάστημα μπορούμε να το αντέξουμε. Εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα ακόμη και τον Μάιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στο περιοδικό.-~**Στις κάλπες οι Τουρκοκύπριοι :
Δύο πολιτικές σε σχέση με τη μορφή λύσης του κυπριακού αναμετρώνται στις «προεδρικές εκλογές» την Κυριακή (18/4) στα κατεχόμενα της Κύπρου. Βασικοί αντίπαλοι είναι ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο Ντερβίς Έρογλου.
Δύο πολιτικές σε σχέση με τη μορφή λύσης του κυπριακού αναμετρώνται στις «προεδρικές εκλογές» την Κυριακή (18/4) στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, στις οποίες βασικοί αντίπαλοι είναι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο «πρωθυπουργός» του παράνομου κρατιδίου, Ντερβίς Έρογλου.

Ο Ταλάτ δηλώνει ότι υποστηρίζει τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, αν και κάποιες θέσεις του στις έως τώρα διαπραγματεύσεις με τον Κύπριο Πρόεδρο, Δ. Χριστόφια, δημιουργούν ορισμένα ερωτηματικά. Από την άλλη, ο Έρογλου τάσσεται ανοικτά υπέρ της λύσης της συνομοσπονδίας και είναι ο εκφραστής της σκληρής γραμμής. Ο νικητής των «εκλογών» θα είναι και ο εκπρόσωπος των Τουρκοκυπρίων στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τις «εκλογές» θα κερδίσει ο Έρογλου και ότι το «εκλογικό σώμα», που αποτελείται από Τουρκοκύπριους και έποικους από την Τουρκία ενδιαφέρεται περισσότερο για τα οικονομικά προβλήματα παρά για το κυπριακό.

Η «αυλαία» της προεκλογικής εκστρατείας έπεσε την Παρασκευή βράδυ με συγκεντρώσεις των Ταλάτ και Έρογλου στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και με τηλεοπτική συζήτηση, στην οποία πήραν μέρος και οι άλλοι πέντε υποψήφιοι.

Ο Ταλάτ κατηγορεί τον πολιτικό του αντίπαλο ότι δεν έχει όραμα για λύση του κυπριακού. Επίσης, κατηγορεί τον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, ότι υποστηρίζει τον Έρογλου «για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη, όταν βρεθεί στην εξουσία».

Ο Έρογλου εμφανίστηκε, την Παρασκευή το βράδυ, πολύ αισιόδοξος και χαρακτήρισε τον Ταλάτ ως «αριστερό τρομοκράτη». Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Δ. Χριστόφια, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του Ταλάτ, ο Έρογλου δήλωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία τη μέρα που θα βρεθεί απέναντι του, ως εκπρόσωπος της κυρίαρχης -κατά την έκφρασή του- «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ταλάτ και του Έρογλου, όταν αυτοκινητοπομπή υποστηρικτών του δεύτερου επιχείρησε να περάσει από τον χώρο της συγκέντρωσης του αντιπάλου του.~** Έντεκα πολιτικοί ενώπιον της Εξεταστικής για το Βατοπέδι :
Έντεκα πολιτικά πρόσωπα θα καταθέσουν ενώπιον της Εξεταστικής για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Πρόκειται για τους κ.κ Δρυ, Φωτιάδη, Δούκα, Αλογοσκούφη, Μπασιάκο, Κοντό, Τσιτουρίδη, Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Μπέζα και Αγγέλου.
Έντεκα πολιτικά πρόσωπα αποφασίστηκε να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Πρόκειται για τους κυρίους Δρυ, Φωτιάδη, Δούκα, Αλογοσκούφη, Μπασιάκο, Κοντό, Τσιτουρίδη, Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Μπέζα και Αγγέλου, ενώ την Τρίτη θα αποφασιστεί εάν θα κληθεί και ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ, αναφορές για τον πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, αλλά και τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, περιέχει η απολογία του πρώην νομικού συμβούλου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χριστόδουλου Μπότσιου.

Η διαβούλευση που προκάλεσε η ανάγνωσή της από τους επιφορτισμένους προς αυτό, εκπροσώπους των κομμάτων, στο πλαίσιο της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, οδηγήθηκε σε διαξιφισμούς, όταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνα Γιαννακοπούλου, ζήτησε την κλήση του Γιάννη Αγγέλου επί τη βάσει της απολογίας του κου Μπότσιου, προκαλώντας τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.-~** Συνεχίζονται οι εξετάσεις μαρτύρων για τη Siemens :
Ο πρώην διευθυντής του λογιστηρίου της Siemens Κ. Μικές εξετάσθηκε από την επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Σύμφωνα με εκτιμήσεις βουλευτών, δεν διαφώτισε περισσότερο από όσα είχε αναφέρει στον εισαγγελέα το 2008 και 2009.
Ο πρώην διευθυντής του λογιστηρίου της Siemens Κυριάκος Μικές εξετάσθηκε από την επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens στο σύνολό της, αλλά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις βουλευτών από όλες τις πτέρυγες, δεν διαφώτισε περισσότερο από όσα είχε αναφέρει στον εισαγγελέα και στον ανακριτή το 2008 και 2009.

Κατά τις εκτιμήσεις των βουλευτών, ο μάρτυρας, που έχει αποχωρήσει πλέον από την εταιρεία, έδωσε την εντύπωση ότι δεσμεύεται από την επιχειρησιακή εχεμύθεια, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτε για πληρωμές προς πολιτικούς.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η Αικατερίνη Τσακάλου, ιδιαιτέρα του Μιχάλη Χριστοφοράκου καλύπτονταν από πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων («πρόγραμμα αμνηστίας») της μητρικής γερμανικής εταιρείας, ενώ μιλώντας προς τους δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι όταν άρχισε ο έλεγχος της εταιρείας από την αμερικανική Debevoise & Plimpton ο Μ. Χριστοφοράκος είχε συστήσει να φειδώ στις πληροφορίες «έως μποϊκοτάρισμα του ελέγχου».

Σε πολλές ερωτήσεις που του ετέθησαν, ο μάρτυρας δήλωσε παντελή άγνοια για τις πληρωμές προς πολιτικούς, λέγοντας ότι ο ίδιος ήλεγχε τα τιμολόγια ως προς το σκέλος της νομιμότητάς τους και μόνον και προσυπέγραφε τιμολόγια που έρχονταν με εντολή Χριστοφοράκου για μικροδώρα «ενδεχομένως και προς πολιτικούς», κυρίως με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών ή επετείων.

Ονόματα, πάντως, ο κ. Μικές είπε ότι δεν θυμάται, αλλά ούτε και πρόσεξε. Πληροφόρησε μάλιστα ότι κατά τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας, δώρα προς δημόσια πρόσωπα άνω των 50 ευρώ θεωρούνται πράξη έκνομη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εντάχθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Σημείωσε δε χαρακτηριστικά ότι τα παραστατικά για τις συσκευές εξοπλισμού του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη ο ίδιος τα είδε για πρώτη φορά στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος τα είχε πάρει από την ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου. Υπογράμμισε ακόμη ότι οι αποστολές γίνονταν από τα επιμέρους τμήματα, ή θυγατρικές εταιρείες και στον ίδιο έρχονταν απλώς τα τιμολόγια.

Στην προκειμένη περίπτωση οι συσκευές για τον Κυρ. Μητσοτάκη είχαν έλθει από την Siemens Τηλεβιομηχανική Θεσσαλονίκης, που είναι άλλη εταιρεία, άλλη νομική οντότητα σε σχέση με την Siemens A.E. Έτσι ο ίδιος απλώς ήλεγξε ότι τα τιμολόγια εξοφλήθηκαν από τον βουλευτή.

Παράλληλα, επέμεινε να δηλώνει άγνοια για τους βουλευτές που είχε ως «γνωστούς» ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και έστελνε ευχές και μικροδώρα, είτε σημειώνοντας ότι ήταν απλώς προϊστάμενος λογιστηρίου και όχι οικονομικός διευθυντής, είτε υπογραμμίζοντας ότι ήσαν διαφορετικές νομικές οντότητες σε σχέση με τη SIEMENS A.E. οι διάφορες άλλες θυγατρικές.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η εξέταση του επικεφαλής του Ε' Τμήματος Τεχνολογικών Συστημάτων C4 I Δημήτρη Μαραβέλη, ο οποίος επέμεινε ότι δεν έπρεπε να παραληφθούν το σύστημα ΤΕΤΡΑ, αλλά και τα υπόλοιπα υποσυστήματα του C4 I λόγω σημαντικών αποκλίσεων και σοβαρών προβλημάτων που παρουσίαζαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εξεταστούν πρόσωπα που είχαν στενή επαγγελματική σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ενώ θα αρχίσουν οι καταθέσεις και πολιτικών.

Τη Δευτέρα θα εξεταστεί ο υπάλληλος της Siemens Νίκος Δημητριάδης, τεχνικός πληροφορικής, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την παράδοση και εγκατάσταση συσκευών υψηλής τεχνολογίας σε πολιτικούς.

Έχει προγραμματισθεί ακόμη να γίνει η εξέταση των Γεωργίου Καλδή και Αλέξανδρου Λέτσα, οι οποίοι ίδρυσαν τις υπεράκτιες εταιρείες Placid Blue και Fairways, από τις οποίες, σύμφωνα με τη δικογραφία, γινόταν η διακίνηση του πολιτικού χρήματος από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Η κατάθεση της Αικατερίνης Τσακάλου που επρόκειτο να γίνει στη Βουλή τη Δευτέρα, μετατέθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, αφού έχει κληθεί να καταθέσει στην εφέτη ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα την Τρίτη.

Την Τετάρτη θα εξεταστεί ως πρώτος πολιτικός, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος θα μαρτυρήσει κυρίως για την περίοδο της Οικουμενικής κυβέρνησης το 1990 και τη μεγάλη παραγγελία των ψηφιακών παροχών που δόθηκε με ομοφωνία όλων των πολιτικών αρχηγών στη Siemens. O επόμενος πολιτικός θα είναι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που θα εξετασθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα.
~** Σφοδρή κόντρα στη Βουλή για το ΔΝΤ :
Υψηλοί τόνοι επικράτησαν την Παρασκευή στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για την εμπλοκή του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ασφαλές καταφύγιο το μηχανισμό στήριξης.
Υψηλοί τόνοι επικράτησαν την Παρασκευή στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σχετικά με την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στον μηχανισμό στήριξης της χώρας μας.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ασφαλές καταφύγιο το μηχανισμό στήριξης, έστω και με τη συμμετοχή του Διεθνούς Ταμείου, την εμπλοκή του οποίου απέδωσε στη συντηρητική πλειοψηφία της ΕΕ, αλλά και στη διακυβέρνηση της χώρας μας επί Νέας Δημοκρατίας.

Να αναλάβει τις ευθύνες του, και να μην ψάχνει για άλλοθι κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Το ΚΚΕ από την πλευρά του σχολίασε ότι η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ εκβιάζουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αμαχητί παράδοση στο ΔΝΤ καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα ήταν άδικο να είστε ο δεύτερος πρωθυπουργός της χώρας που θα πεί «Δυστυχώς Επτωχεύσαμε», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης

Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Α ΣΑΒΒΑΤΟ 17 - 04 - 2010 :

Β΄ εθνική : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2 – 1 .-

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ :
Α΄ημιτελικός : ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 92 – 80 .-
Β΄ ημιτελικος : ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ ?

~ ** Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ :

** ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 66 – 111 .-

** ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 79 – 87 .-

** ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΒΑΛΑ 85 - 55 .-

** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 72 – 69 .-

** ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 73 – 90 .-
~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~**
~** ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ !! :

~**
"Συναγερμός" στο Facebook για την παιδεραστία Μια βρετανική οργάνωση για την προστασία των παιδιών (Ceop), καλεί το Facebook να προσθέσει «δικλείδες ασφαλείας» στις σελίδες του, σε σχετικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον.Ο διάσημος διαδικτυακός τόπος, ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους, δέχθηκε πολλές επικρίσεις από την Ceop ειδικά μετά τη δολοφονία μιας έφηβης από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω του site.Η διοίκηση του Facebook, πάντως, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά τις συστάσεις και ότι εξετάζεται η περίπτωση της προσθήκης μιας εφαρμογής «συναγερμού», με σκοπό να μπορούν οι χρήστες να καταγγέλλουν άμεσα οτιδήποτε ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους σχετικά με την παιδεραστία। .-

~** ΣΟΚ!!! Βίασε και σκότωσε 9χρονη Ένας άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 9χρονου κοριτσιού στη γερμανική πόλη Άιλενμπουργκ, κοντά στη Λειψία, ανακοινώθηκε σήμερα από τις διωκτικές αρχές. Το κοριτσάκι, ονόματι Κορίνα, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του την Τρίτη, μετά την έξοδό του για να παίξει με τους φίλους του. Το κορμί του βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε κοντινό ποτάμι.Ο ηλικίας 39 ετών δράστης, από την «ευρύτερη γειτονιά», συνελήφθη, όπως τονίζει η εφημερίδα Μπιλντ και επιβεβαιώνουν οι αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημά του και ανακρίνεται από την αστυνομία της Λειψίας. Ο άνδρας αυτός είχε εις βάρος του διάφορες καταδίκες κατά το παρελθόν, ποτέ όμως για κάποιο σεξουαλικό έγκλημα.Η δολοφονία της Μισέλ έρχεται ένα χρόνο μετά την ιστορία της 8χρονης Μισέλ, η οποία έπεσε θύμα παιδεραστή στη Λειψία, και της οποίας το πτώμα ανακαλύφθηκε μετά μισό χρόνο.

~** Βιασμός 12χρονης από 21χρονο Αλβανό στη Λήμνο Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λήμνου η καταγγελία για βιασμό μιας 12χρονης ανήλικης από έναν 21χρονο Αλβανό υπήκοο. Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε στο χωριό Παναγιά της Λήμνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μικρή είχε πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και την ώρα που επέστρεφε βρέθηκε μπροστά της ο 21χρονος, ο οποίος τηνοδήγησε με τη βία σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, όπου και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του.Η 12χρονη ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα της για τα όσα είχαν συμβεί, η οποία κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και λίγο αργότερα.......... ο Αλβανός συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η μικρή τον είχε γνωρίσει δυο ημέρες πριν και τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην οικοδομή και ότι δεν υπήρξε συνουσία. Μάλιστα θέλησε να «στηρίξει» τους ισχυρισμούς του ότι η μικρή τον γνώριζε, λέγοντας ότι υπάρχει ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου στη μνήμη του δικού της κινητού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ενώ θεωρείται βέβαιη η παραπομπή του στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.πηγή ventetta.blogspot.com

~** Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου Ο δράστης, Γέχια Χουσεΐν το όνομά του, ήταν ιδιοκτήτης κουρείου. Το θύμα ένα 11χρονο αγόρι που μπήκε στο κατάστημα του βιαστή-δολοφόνου για ένα κούρεμα. Αφού το βίασε, ο δράστης δολοφόνησε το παιδί, το έκοψε σε κομμάτια και τα πέταξε έξω από την πόλη Σάνα, πρωτεύουσα της Υεμένης, όπου και διέμενε. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του τον Δεκέμβριο του 2008. Η εκτέλεσή του έγινε δημόσιο θέαμα αφού έτσι ορίζει ο νόμος στην Υεμένη.Οι δράστες κακουργημάτων που πρόκειται να εκτελεστούν διαπομπεύονται από το κοινό, στη συνέχεια τους ξαπλώνουν μπρούμυτα σε ένα χαλί και οπλίτης του Υεμενικού στρατού τους πυροβολεί από πίσω σημαδεύοντας την καρδιά. Οι φωτογραφίες από την εκτέλεση του δολοφόνου έχουν προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτή είναι η μοναδική τιμωρία που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους εγκλήματα και άλλοι την κρίνουν απάνθρωπη και βάναυση.πηγή cocktailnews

~** Βίντεο με "αρρωστημένες" πράξεις σε μωρά! Ανατριχιαστικό υλικό στην κατοχή δέκα παιδεραστών εντόπισαν οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες, σε πέντε πόλεις της χώρας. Στις αηδιαστικές εικόνες και τα βίντεο υπάρχουν ακόμα και παιδάκια μόλις λίγων μηνών ως οκτώ ετών, τα οποία κακοποιούνταν από ενηλίκους. Τα ηλεκτρονικά ίχνη των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Είχαν κατεβάσει στους υπολογιστές τους το αρρωστημένο υλικό από ιστοσελίδες του εξωτερικού, όμως προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι το διακινούσαν.Σε ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν μόνο οι δύο από τους δέκα εμπλεκόμενους, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Για τις έρευνες έχουν ενημερωθεί και οι διεθνείς διωκτικές αρχές της Ιντερπολ.Πηγή

~** Δεν υπάρχουν λέξεις! Άφωνοι οι δικαστές από τη φρίκη Φρίκη, αποτροπιασμός, αγανάκτηση! Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που νιώθει κάποιος ακούγοντας τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών να καταθέτει τα απίστευτα βασανιστήρια που υπέστη η 13χρονη σήμερα κόρη της 35χρονης Ειρήνης Τσονοπούλου, της αδίστακτης μάνας-μαστροπού του Ιλίου.Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών Παύλος Λουκάτος, ο οποίος προΐστατο των ερευνών για την εξιχνίαση της απίστευτης αυτής υπόθεσης, κατέθεσε χθες στο δικαστήριο. Παρουσίασε τα σκίτσα που ζωγράφισε η μικρή Μ. και στα οποία απεικονίζει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωσε το κοριτσάκι στα χέρια διεστραμμένων ηλικιωμένων αντρών, με τη συναίνεση της ίδιας του της μάνας. Ο κ. Λουκάτος παρουσίασε, επίσης, και τις επιστολές τις οποίες έγραψε η μικρή Μ. ενώ συνεχίζονταν οι ανακρίσεις.Αφωνοι από τη φρίκη, δικαστές και ακροατήριο είδαν αποτυπωμένες στο χαρτί εικόνες στις οποίες περιγράφονται με τα μελανότερα χρώματα όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών βίωνε επανειλημμένα στην ψυχή και στο κορμάκι του το βιασμό. Στα στοιχεία που έχει στα χέρια της η πολιτική αγωγή (τα οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso» και θα αποτελέσουν τη δαμόκλειο σπάθη που θα κρέμεται πάνω από τους τέσσερις κατηγορούμενους παιδεραστές μέχρι την έκδοση της απόφασης) περιλαμβάνονται τα σκίτσα που ζωγράφισε η ανήλικη Μ., κόρη της Ειρήνης Τσονοπούλου. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασε όλα όσα δεν μπορούσε να πει πουθενά, αφού κύρια υπεύθυνη για την κόλαση στην οποία ζούσε ήταν η μητέρα της.Σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ο ένας από τους τρεις κατηγορουμένους που φέρονται ότι βίαζαν το ανήλικο κοριτσάκι, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος, φορώντας ράσα, με γενειάδα και καλυμμαύκι. Δίπλα του σττέκεται κλαμένη η μικρή Μ. και τελευταία η μητέρα-μαστροπός, η οποία εξέδιδε την κόρη της για πενήντα ευρώ και κάποιες φορές ακόμη και για τριάντα ευρώ!Ακόμη πιο συγκλονιστικές, όμως, είναι οι φράσεις που χρησιμοποιεί η μικρούλα για να περιγράψει τι νιώθει για καθέναν από τους δύο κατηγορουμένους και για την ίδια: «Φυλακή παπά-Σωτήρης», «Ελευθερία Εγώ», «Φυλακή Ειρήνη», γράφει αντίστοιχα πάνω από καθεμία από τις φιγούρες των βασανιστών της, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αγωνία αλλά και την επιθυμία της να καταδικαστούν οι άνθρωποι που ευθύνονται για τον ανείπωτο πόνο και τον εξευτελισμό που υφίστατο τα τελευταία χρόνια. Τι ελπίζει; Να ζήσει ελεύθερη, χωρίς να φοβάται ή να ντρέπεται για τίποτα!Σε άλλη ζωγραφιά εμφανίζεται πάλι κλαμένη να ζητά βοήθεια, ενώ δεξιά και αριστερά της στέκονται ο Αθανάσιος Κανάκης (σ.σ.: ο 85χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ που τη βίασε για πρώτη φορά) και η μητέρα της. Σε ένα τρίτο σκίτσο έχει ζωγραφίσει τον Σπύρο Σουχλέρη, πρώην σύντροφο της μητέρας της, που κι αυτός φέρεται να την είχε βιάσει κατ’ επανάληψη. «Φυλακή Σπύρος», «Νοσταλγία Εγώ, Φροντίδα», «Φυλακή Ειρήνη».Οι λέξεις χαράζουν την καρδιά σαν κοφτερό λεπίδι! Τα βασανιστήρια και τις φρικιαστικές εμπειρίες που έζησε στα χέρια των τριών παιδεραστών και της μητέρας της περιγράφει η 13χρονη και στις επιστολές που έγραψε και παρέδωσε στον διοικητή της Ασφάλειας Αχαρνών, τον οποίο αποκαλούσε με τρυφερότητα «πατέρα». Σε μία από αυτές, το κοριτσάκι εξομολογείται πως περνούσε ξέγνοιαστα μέχρι την ώρα που πήγε στο σχολείο, πως μία μέρα την πλησίασε ο Κανάκης και της έδωσε μια κούκλα για να ανεχτεί τις διεστραμμένες του ορέξεις. Μάλιστα, θυμάται και περιγράφει με λεπτομέρειες και τη μέρα που την πήγε στις ερημιές και αφού την έγδυσε, τη βίασε. Αναφέρει ακόμη το περιστατικό που φέρεται να την πλησίασε ο 85χρονος συνταξιούχος και να της ζήτησε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι την είχε «πουλήσει» σε εκείνον αντί 2.000 ευρώ η μητέρα της. Το κοριτσάκι αναφέρεται και σε άλλα περιστατικά που σοκάρουν και έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα την τρυφερή ψυχούλα του. «Εγώ ήμουν μικρή και δεν καταλάβαινα. Πήγα λοιπόν με την Ειρήνη, μας πήρε ο κύριος Αθανάσιος και μας πήγε σε κάτι βουνά. Με έγδυσε και μου είπε: “Κάτσε επάνω μου”. Εγώ τραβιόμουνα, δεν ήθελα. Ετσι με έβαλε με το ζόρι η Ειρήνη, μάνα», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια της μικρής στο χαρτί, τα οποία δημιουργούν ρίγη ανατριχίλας και προκαλούν οργή και αγανάκτηση για την κτηνωδία που βίωνε το 11χρονο κοριτσάκι στα χέρια της αδίστακτης μάνας και των παιδεραστών!«Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τα έξι της χρόνια» Αφωνοι έμειναν από το σοκ οι δικαστές και το ακροατήριο όταν άκουσαν τον κ. Λουκάτο να περιγράφει τον πρώτο βιασμό της 11χρονης Μ. από τον συνταξιούχο Θανάση Κανάκη. Ερωτηθείς για τον κατηγορούμενο και την Ειρήνη Τσονοπούλου, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών είπε πως οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συχνές ερωτικές επαφές -είπε χαρακτηριστικά πως έδιναν ραντεβού στο σπίτι του συνταξιούχου ή σε ξενοδοχεία- και πως σύμφωνα με όσα του είπε το κοριτσάκι, άρχισε να το βιάζει κατ’ εξακολούθηση, ακόμα και παρά φύσιν, από την ηλικία των έξι ετών.«Την πρώτη φορά η μάνα της την πήγε στο προαύλιο μιας εκκλησίας στο Καματερό. Εκεί μετά από λίγο ήρθε και ο Κανάκης, ο οποίος άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Τελικά αφού της έβγαλε όλα τα ρούχα, τη βίασε κάτω από ένα δέντρο. Το παιδί έκλαιγε και αντιστεκόταν. Μετά την πρώτη φορά ο Κανάκης ζητούσε να δει τη μικρή δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα και στη συνέχεια το βίαζε» ήταν η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνόμου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από κάθε συνάντηση με τον Κανάκη η κατ’ ευφημισμόν μάνα έντυνε την 11χρονη με «μεγαλίστικα» ρούχα. «Την έντυνε, την έβαφε και της φορούσε τακούνια» ήταν η σοκαριστική δήλωσή του ξεδιπλώνοντας το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η ανήλικη.«Δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού» Από την πλευρά της η υπεράσπιση ζήτησε ακόμη να μη ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο η κατάθεση του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Παύλου Λουκάτου, με την αιτιολογία ότι συμμετείχε στην προανακριτική διαδικασία - αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αίσθηση προκάλεσε λίγο πριν από το τέλος και η παρέμβαση του εισαγγελέα έπειτα από σχετική ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ειρήνης Τσονοπούλου, Διονυσίου Μεσσήνη προς τον βασικό μάρτυρα. Ερωτηθείς αν η τωρινή κατάσταση των παιδιών είναι καλή ο κ. Λουκάτος απάντησε αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών, «δεν περνούν καλά στη γιαγιά και στον παππού», οι οποίοι έχουν αναλάβει την προσωρινή τους επιμέλεια.Η συγκεκριμένη απάντηση ήταν αυτή που πυροδότησε την αντίδραση του εισαγγελέα, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εντολή στον κ. Λουκάτο να συντάξει μια αναφορά προκειμένου να κοινοποιηθεί τόσο στο δικαστήριο όσο και στον ίδιο. «Ωστε αν αποδειχθεί ότι η ψυχική υγεία των ανήλικων τέκνων είναι παραμελημένη, να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι κοινωνικοί φορείς», τόνισε σχετικά ο εισαγγελέας της έδρας. «Η γλαφυρή αφήγηση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας μάς έκανε να συγκινηθούμε και να συγκλονιστούμε, ενώ δεν αφήνει κανέναν πλέον δισταγμό και καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι όλα όσα έχουν δηλώσει τα παιδιά είναι αληθινά. Θα δανειστώ μια έκφραση που χρησιμοποίησε ο μάρτυρας. Πως ό,τι λάθη κι αν έγιναν στα έγγραφα, τα έγγραφα παραμένουν έγγραφα και δεν είναι αυτά που βίασαν τα παιδιά», δήλωσε τέλος στην «Espresso» η Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής.«Πάσαρε το κοριτσάκι στον παπά μέσα στην εκκλησία»«Κλείσ’ τους όλους φυλακή, πρέπει να σταματήσω να πονάω»! Η κραυγή αγωνίας της 11χρονης στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του Παύλου Λουκάτου, ο οποίος μαζί με την ειρηνοδίκη Δέσποινα Τηλιακού έχουν αναλάβει να γιατρέψουν τις πληγές που έχουν ανοίξει στην ψυχή του ανήλικου κοριτσιού οι επαίσχυντες πράξεις των τεσσάρων κατηγορουμένων. Από τις αντιδράσεις της μικρούλας, η οποία δεν μπορεί να ξεχάσει, είναι και το σοκ που έδειξε να υπέστη όταν αντίκρισε τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο. «Οταν τον αναγνώρισε "πάγωσε". Οπως μου είχε εξομολογηθεί, η αδίστακτη μάνα έδινε ραντεβού με τον παπά είτε στην εκκλησία της Παναγίας είτε στην Αγία Παρασκευή και εκεί του "πάσαρε" το κοριτσάκι αντί 30 ή 50 ευρώ. Το έβαζε σε ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο τραπέζι, σήκωνε τα ράσα και το βίαζε. Αυτό είχε γίνει πολλές φορές και κάθε φορά η μάνα προσποιείτο ότι έκανε δουλειές, για να μην προκαλέσει υποψίες» είπε ο κ. Λουκάτος πυροδοτώντας την αντίδραση της υπεράσπισης που υποστήριξε ότι «διάνθισε» την κατάθεσή του με στοιχεία που δεν υπάρχουν στο προανακριτικό υλικό. «Τα έγγραφα δεν "βίασαν" τα παιδιά. Τα παιδιά ήταν βιασμένα» ήταν η απάντηση του μάρτυρα.Τα φρικτά βασανιστήρια στο κολαστήριο της οδού ΓενναδίουΤέλος δεν έχει η απανθρωπιά της αδίστακτης μάνας αλλά και του συντρόφου της. Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη σωματική κακοποίηση που υπέμενε ο μεσαίος γιος της Τσονοπούλου από τον Σπύρο Σουχλέρη, αλλά και για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν τόσο τα παιδιά της κατηγορουμένης όσο και τα δύο ανήλικα τέκνα της Πωλίνας Αμιλήτου που είχαν φιλοξενηθεί στο παρελθόν στο «σκοτεινό» και δυσώδες τριάρι της οδού Γενναδίου στο Ιλιον.Στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του στο δικαστήριο ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και ένας εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας Παύλος Λουκάτος περιέγραψε τις απάνθρωπες «μεθόδους» που χρησιμοποιούσε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Τσονοπούλου για να «συναιτίσει» τον ένα γιο της Τσονοπούλου, ενώ χαρακτήρισε «τρώγλη» το σπίτι στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά: «Τον γιο της Τσονοπούλου ο Σουχλέρης τον κλείδωνε στο ντουλάπι, τον έδενε στο καλοριφέρ και του έβαζε παγάκια στα πόδια. Το 2007 τον κρέμασε ανάποδα και φώναξε τους υπόλοιπους “να δουν το αρνί του Πάσχα”. Πολύ συχνά έβαζε τα παιδιά να καθίσουν προσοχή και τα χαστούκιζε στη σειρά», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του - επιβεβαιώνοντας και τα όσα είχε πει στην κατάθεσή της η Αμιλήτου. Μίλησε ακόμα για πλημμελείς συνθήκες υγιεινής, έντομα που «έκοβαν βόλτες» στο σπίτι και αλλοιωμένα τρόφιμα, στη θέα των οποίων δεν άντεξε ούτε η ειρηνοδίκης Δέσποινα Τηλιακού μπαίνοντας στο διαμέρισμα.madata

** Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα του κυκλώματος παιδεραστίας Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από τον εισαγγελέα τα ονόματα των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας, που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία την προηγουμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα κατηγορούμενοι είναι οι :Χαράλαμπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 30, Πολύκαρπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 60, Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Στυλιανός Καλλιμάνης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Λεωνίδας Κούκος, Κωνσταντίνος Σαχπαζής , Γιώργος Χριστόπουλος, Βασίλης Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.Εντολή για άμεση αναστολή των καθηκόντων του εκπαιδευτικού που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και ναρκωτικές ουσίες, με ταυτόχρονη παραπομπή του στο αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, έδωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.«Δάσκαλος σημαίνει λειτούργημα. Εκπαιδευτικός που παρεκτρέπεται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν έχει θέση στην τάξη» ανέφερε χαρακτηρηστικά.Ανήμπορη να πιστέψει όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα είναι η ελληνική κοινωνία. Αυτά που όλοι θεωρούσαμε ξένα σε εμάς αποδεικνύεται ότι είναι πλέον υπόθεση που μας αφορά όλους. Οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και κυρίως για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που αρέσκονται να βλέπουν αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό υλικό στην οθόνη του υπολογιστή τους, μας έχουν αφήσει άφωνους.Μετά τις δεκάδες συλλήψεις και την εξάρθρωση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδόφιλων, στην οποία οδήγησε η επιχείρηση «Τσάρλι», μια άλλη είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας συμπλήρωσε το παζλ της φρίκης. Στο πλαίσιο νέας έρευνας συνελήφθη στην Καβάλα ένας 44χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου, ο οποίος έμπαινε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες παιδικού πορνό και «κατέβαζε» φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία απεικονίζονταν ανήλικοι σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους.Η «Espresso» από το περασμένο Σάββατο, σε σχετικό της δημοσίευμα, ανέφερε πως διεξάγονται νέες επιχειρήσεις στη βόρεια Ελλάδα για κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα στοιχεία του 44χρονου διευθυντή σχολείου στη Χρυσούπολη της Καβάλας προέκυψαν έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, καθώς ανιχνεύτηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, στην οποία διακινείται σκληρό παιδικό πορνό.Η αποκάλυψη της σύλληψης του διευθυντή σκόρπισε τον πανικό στους γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο σχολείο. Πάντως, όπως λένε οι γονείς των παιδιών που τον γνώριζαν, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και τίποτα δεν πρόδιδε τη σκοτεινή αυτή πλευρά του χαρακτήρα του.Μάλιστα κανένας μαθητής δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του διευθυντή. Αντίθετα, οι περισσότεροι από τους μαθητές κάνουν λόγο για έναν σοβαρό εκπαιδευτικό που αντιμετώπιζε με τη δέουσα σοβαρότητα την εκπαιδευτική του αποστολή αλλά και τους μαθητές του σχολείου.Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός είχε αποθηκευμένο σε τρεις σκληρούς δίσκους αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, ενώ σε ψηφιακό δίσκο είχε αποθηκευμένους συνδέσμους που οδηγούσαν στο Διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες με το πλέον σκληρό παιδικό πορνό.Εκτός από τους σκληρούς δίσκους και τα DVD στην κατοχή του διευθυντή βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα χασίς.Πηγή

~** Δίκτυο παιδόφιλων στο ελληνικό Facebook θεωρεί την παιδεραστία «δικαίωμα στη διαφορετικότητα» Σάλος έχει προκληθεί στη διαδικτυακή κοινότητα του Facebook,στην χώρα μας, μετά από την ανάρτηση ομάδας που εκφράζει τη στήριξή της στους παιδόφιλους.Ο δημιουργός του εν λόγω γκρουπ, στηλιτεύει την «άκρως ρατσιστική κοινωνία», η οποία αρνείται να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα του ατόμου και στηρίζει την ελευθερία όλων όσων έχουν διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς.Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι τα μέλη του γκρουπ στηρίζουν και τον Josef Fritzl, τον Αυστριακό παιδεραστή που απασχόλησε, προσφάτως, την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε πώς κρατούσε την κόρη του κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού του επί 24 συναπτά έτη.«Josy είσαι ο καλύτερος.Μου φέρθηκες σαν πατέρας» αναφέρει, χαρακτηριστικά, μέλος της ομάδας.Το συγκεκριμένο γκρουπ αριθμεί περί τα 10 μέλη, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κατά πόσο τα προσωπικά τους στοιχεία, που έχουν αναρτήσει είναι πραγματικά.Με το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, δεν κατορθώσαμε, μέχρι στιγμής, να εντοπίσουμε ούτε ένα από τα ονόματα.. Όλα έδειξαν πώς πρόκειται για πλαστά.Χρήστες του Facebook έχουν ήδη αναφέρει το γεγονός και στους διαχειριστές της διαδικτυακής κοινότητας στην Αμερική, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν προβεί και σε καταγγελία της ομάδας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην χώρα μας.Σύμφωνα με άποψη ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τη νομοθεσία του διαδικτύου, η σύσταση του συγκεκριμένου γκρουπ δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, καθώς ο καθένας δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Σε περίπτωση,όμως, που κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, ο εισαγγελέας δικαιούται να διατάξει έρευνα ώστε να αναζητηθεί η ταυτότητα των εν λόγω μελών.Εάν αποδειχθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι παιδεραστές υπόκεινται στις διατάξεις του άρθρου 339 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει ότι «όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται με κάθειρξη δέκα ετών αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως και τα 13 έτη και με φυλάκιση αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη». Πηγή

~** Άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας οι παιδεραστές Οι τεχνικοί της ΕΡΤ (πατέρας και γιος), στέλεχος του Δήμου Πειραιά, ένας δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα διοίκησης στο Πανεπιστημίο Πατρών (παραμένει ασύλληπτος), ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, ένα στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής και ένας Λιβανέζος. Σοκ από το κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας Αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, οι εμπλεκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.Επιχείρηση «Charly»Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές. Άνθρωποι… της διπλανής πόρτας δηλαδή…Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών.Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.Οι πόλεις, όπου ζούσαν οι αρρωστημένοι παιδεραστές, είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα.Πηγή

~** ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ παιδεραστές στο Ίλιον Αντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα παιδικά προσωπάκια των τριών ανηλίκων που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν για πολλά χρόνια, θα βρεθούν αύριο οι τέσσερις «παιδεραστές» του Ιλίου.Σχεδόν δυο χρόνια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μια 35χρονη μητέρα έπαιρνε την κόρη της αλλά και τα δυο παιδάκια που φιλοξενούσε και τα «πάσαρε», έναντι αμοιβής 50 ευρώ, σε ηλικιωμένους άντρες, η μάνα – μαστροπός, Ειρήνη Τσονοπούλου, ο φίλος της, Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος, και ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Αθανάσιος Κανάκης, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.Επί 20 και πλέον μήνες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, βρίσκοντας διάφορα δικονομικά «πατήματα», κατάφερναν να αποφύγουν να δικαστούν.Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, η διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο οι φερόμενοι ως παιδεραστές είναι ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18μηνης προσωρινής τους κράτησης!Χθες, πάντως, για ακόμα μια φορά, η πλευρά της υπεράσπισης «έπαιξε» το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση.Κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας πως η σύντμηση εκδίκασης της υπόθεσης (αρχικά είxε προσδιορισθεί για τις 10 Μαΐου του 2010) παραβιάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, ενώ με άλλο αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας καθώς, όπως είπαν, δυο εκ των κατηγορουμένων (η Ειρήνη Τσονοπούλου αλλά και ο Σπύρος Σουχλέρης) δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω προβλημάτων υγείας, που φέρονται να αντιμετωπίζουν.Μόνο ως οξύμωρο μπορεί, βέβαια, να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο κ. Σουχλέρης έδωσε κανονικά το παρών το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία και αποχώρησε από το Εφετείο, όταν αντίκρισε ένα από τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.Πάντως, η έδρα του δικαστηρίου, ύστερα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, απέρριψε και τα δυο αιτήματα, με αποτέλεσμα η πολύκροτη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαλευκανθούν άγνωστες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης, να αρχίσει αύριο.Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη που θα φέρει τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, ικανοποίησε την πλευρά της πολιτικής αγωγής με την Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των δικηγόρων των παιδιών-θυμάτων να δηλώνει στη zougla.gr: «Μετά από πολλές αναβολές και λίγο πριν συμπληρωθεί η διετία, βρέθηκε επιτέλους ένα τολμηρό δικαστήριο, το οποίο να δικάσει αυτή την υπόθεση. Στο ακροατήριο θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα συγκλονίσουν και ίσως ασκηθούν διώξεις και για άλλα πρόσωπα, τα οποία δεν κατηγορούνται σήμερα».Το κατηγορητήριο της… αμαρτίας! Τα όσα περιγράφονται αναλυτικά στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, βάσει του οποίου παραπέμπονται τα τέσσερα πρόσωπα της φρίκης, προκαλούν σοκ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία –η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2007- φέρεται να είχε η 35χρονη μητέρα, Ειρήνη Τσονοπούλου. Η αδίστακτη –κατά το κατηγορητήριο- γυναίκα εμφανίζεται να έπαιρνε από το… χέρι την ανήλικη κόρη της, αλλά και τα δυο παιδάκια (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) μιας οικογενείας που φιλοξενούσε και τα «σερβίριζε στο πιάτο» των άλλων κατηγορούμενων έναντι αμοιβής.Η αρχή έγινε το 2002. Η κόρη της είχε ηλικία έξι ετών, όταν η Τσονοπούλου την πάσαρε στο συνταξιούχο Αθανάσιο Κανάκη. Για την ακρίβεια, τη μετέφεραν στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Καματερού, της αφαίρεσαν τα ρούχα και ο συνταξιούχος τη βίασε, δίνοντας στη μητέρα της πουρμπουάρ 50 ευρώ…!Αυτή ήταν, όμως, η αρχή. Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πήγαινε την κόρη της δυο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Κανάκη, στα Λιόσια. Εκεί υποχρέωναν το μικρό κοριτσάκι να «αφαιρεί τα ενδύματά του και να ανέχεται τις θωπείες του Κανάκη στα γεννητικά του όργανα αλλά και σε παρά φύσιν ασέλγεια».Επίσης, οι κατηγορούμενοι «την ανάγκαζαν να λαμβάνει γυμνή διάφορες προκλητικές στάσεις, τις οποίες απαθανάτιζε η μητέρα της…».Το εξάχρονο κοριτσάκι φέρεται όμως να βίαζε, την τριετία 2002-2005, και ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος. Βάσει του βουλεύματος, η μικρή μεταφερόταν και πάλι από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον, όπου έναντι της ταρίφας των 50 ευρώ ο κληρικός εμφανίζεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά.Ωστόσο, από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των κατηγορούμενων φέρονται να μη γλίτωσαν ούτε τα δυο ανήλικα παιδιά της Πωλίνας Αμιλήτου, που από το Μάρτιο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2007, φιλοξενούνταν στο σπίτι της Τσονοπούλου, καθώς η 35χρονη κατηγορούμενη εμφανίζεται να τα είχε οδηγήσει και εκείνα στο σπίτι του Αθανάσιου Κανάκη!Σε ό, τι αφορά τις ακριβείς κατηγορίες που θα κληθούν οι τέσσερις «παιδεραστές» να αντικρούσουν αύριο στο δικαστήριο είναι:α) Σωτήρης Παπαδόπουλος: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας τουβ) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιούγ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετώνδ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κ.α.

~** Παιδεραστής ζητά χημικό ευνουχισμό Γάλλος που έχει καταδικαστεί πολλές φορές για παιδεραστία δικάζεται σήμερα εκ νέου στη Γαλλία για την απαγωγή και το βιασμό ενός 5χρονου αγοριού το 2007. Η υπόθεση αυτή έχει ωθήσει μέλη της γαλλικής κυβέρνησης να εξετάζουν τον ευνουχισμό των κατά συρροήν βιαστών.Ο 63χρονος Φρανσίς Εβράρ έχει περάσει τη μισή του ζωή στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τον Αύγουστο του 2007, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, απήγαγε ένα αγόρι στην πόλη Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία, το κλείδωσε σε ένα γκαράζ, το νάρκωσε και το βίασε.Η υπόθεση αυτή προκάλεσε τόσο μεγάλη κατακραυγή στη Γαλλία που η κυβέρνηση θέσπισε εσπευσμένα νέα νομοθεσία το 2008, η οποία επιτρέπει στις αρχές να συνεχίζουν την κράτηση εγκληματιών αφού έχουν εκτίσει την ποινή τους, αν πιστεύεται ότι εξακολουθούν να αποτελούν απειλή για την κοινωνία.Η νομοθεσία αυτή επικρίθηκε από δικηγόρους και υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους οποίους με αυτήν διακυβεύονται οι θεμελιώδεις αρχές της δικαιοσύνης. Ωστόσο η υπόθεση Εβράρ αναφέρεται τώρα ως ένας λόγος για τη λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση κατά των κατά συρροήν βιαστών.Ο Εβράρ ζητεί με επιστολή που έστειλε αυτόν το μήνα στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί την χειρουργική αφαίρεση των όρχεών του προκειμένου να απαλλαγεί από την έλξη του προς τα παιδιά. Ο χειρουργικός ευνουχισμός απαγορεύεται στη Γαλλία και ο πρόεδρος δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως το αίτημα του Εβράρ.Ο πατέρας του 5χρονου θύματος καταδίκασε την κίνηση αυτή του κατά συρροήν παιδεραστή, λέγοντας ότι πρόκειται για κόλπο που αποσκοπεί στην εξασφάλιση μιας πιο επιεικούς ετυμηγορίας. Ο πατέρας του αγοριού επισήμανε ότι ο Εβράρ κάνει το αίτημα αυτό δύο χρόνια μετά το έγκλημά του, αλλά μερικές μόνον ημέρες πριν από τη δίκη του.Η Γαλλία, όπως και ένας αριθμός άλλων ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας και της Δανίας, επιτρέπουν ήδη τον «χημικό ευνουχισμό» ή τη χρήση φαρμάκων για τη μείωση των σεξουαλικών ορμών των κακοποιών που συναινούν σε αυτό.Όμως η επιστολή του Εβράρ και η δίκη του, όπως και μια άλλη περίπτωση το Σεπτέμβριο, όταν μία γυναίκα απήχθη και στραγγαλίστηκε από βιαστή, ο οποίος είχε πρόσφατα απελευθερωθεί, ώθησαν υπουργούς να συνηγορήσουν υπέρ της ενίσχυσης των ποινών για τους βιαστές.Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγκάζονται ορισμένοι από αυτούς να υποβάλλονται σε χημικό ευνουχισμό, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης Μισέλ Αλιό-Μαρί δήλωσε ότι θα πρέπει να συζητηθεί και στο κοινοβούλιο η επιλογή του χειρουργικού ευνουχισμού.Πηγή

~** Ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονη Στη σύλληψη ενός 80χρονου, ο οποίος προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 10χρονο κορίτσι, προχώρησε η αστυνομία.Το αυτοκίνητο του 80χρονου, στο οποίο βρισκόταν και το μικρό κορίτσι, εντόπισε λίγο έξω από τη Χαλκίδα φίλος της οικογένειας της 10χρονης, ο οποίος είδε τον δράστη και τον ακολούθησε.Όταν βρήκε την ευκαιρία, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, πήρε την 10χρονη και κάλεσε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 80χρονο.Πηγή: evianews.com

~** ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

~**~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://georgelaios.blogspot.com/2009/10/10_24.html , .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/2010_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ * ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ *ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ σήμερα.-

~** EIΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/04/2010 : http://www.wraia.gr/r/0a612390e0/100517/291991/mail?mst=552112 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/0412010.-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/04/2010 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/ta-nea-mas-shmera-13-04-2010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 TA NEA MAS SHMERA 13-04-2010.-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/15042010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/04/2010 .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

~** http://www.wraia.gr/ stamatis arfara 2010 .-

~** Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.-

~** Ο ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ άλλαξε το όνομα της ομάδας ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ4 σε ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 4. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=305055493553&mid=2337100G3dd6e022G1352f16G40&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Hi Stamatios,José Brufato confirmed your friendship on Sonico.
Private message
Suggest friends
View private profile These are some of José's friends you might know:

Silvia CamposAdd friend

Michael ReutterAdd friend

Zoraida Fatima de Sousa RomeroAdd friend

Jose Roberto Goncalves DiasAdd friend

Ramos Marcial CastroAdd friend

Ricardo TenórioAdd friend

Landel JosephAdd friend

Brissa Beatriz Lopez VicterioAdd friend

Wagno AlexandrinoAdd friend

Maite de ValdiviaAdd friend

Margareth DofiniAdd friend

Gilda PatrocinioAdd friend

Silvana de StapolAdd friend

Motivo De Tuzantla MichoacanAdd friend

Peter HardingAdd friend

Naide Marins Abib IxinhoAdd friend

Carlos Vicente Chavez ValenciaAdd friend

Santeros EnvenezuelaAdd friend

Marco Aurelio BritoAdd friend

Oswaldo DiazAdd friend

Cristina Vaz Do RosarioAdd friend

Sin Nam ChulAdd friend

Irenildes Soares NideAdd friend

Susana GonzalezAdd friend

Ana Nallely NuñezAdd friend

Cleide SilvaAdd friend

Juana Elvira MujicaAdd friend

Marco Aurélio Lima de SáAdd friend

Lylian ReyesAdd friend

Ronald MendibleAdd friend

Jezik LopezAdd friend

Ronaldo SantosAdd friend

Rose MoraesAdd friend

Daniela GonzalezAdd friend

Victor Manuel Caycho VegaAdd friend

Namor Pereira Da SilvaAdd friend .-

~** Ο/Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μ.Κ.Ο. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ηθική Τράπεζα.

ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μ.Κ.Ο.

April 17, 2010 at 10:04am
Θέμα: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ των κοινωνικών Δικτύων
ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ των κοινωνικών Δικτύων Οι σκοποί
της εταιρείας είναι: • Ο σκοπός της εταιρείας είναι μη κερδοσκοπικός και γενικότερα κοινωφελής κατά την έννοια του άρθρου 784 και συνίσταται κυρίως στην ομοσπονδιοποίηση και δικτύωση εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής μέριμνας, της αλληλεγγύης, της καταπολέμησης της φτώχειας, του πολιτισμού, της οικοπροστασίας και της οικοανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα. • Παράλληλα, ο συντονισμός της δράσης των άτυπων κοινωνικών δικτύων για τη βελτίωση των συστημάτων υγείας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την απασχόληση, την ανθρωπιστική βοήθεια, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την προστασία των καταναλωτών.• Η δημιουργία υποδομών και θεσμικών εργαλείων για την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία τις πράσινες πόλεις και πράσινη επιχειρηματικότητα την προώθηση των πράσινων τεχνολογιών και της πράσινης βιολογικής καλλιέργειας και υγιεινής διατροφής.• Η δημιουργία υποστηρικτικών δομών συμβουλευτικής δικτύωσης για όλους τους μη κερδοσκοπικούς φορείς που χρειάζονται τεχνική υποστήριξη και συνέργειες προκειμένου να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν σχέδια δράσης και προγράμματα που αναφέρονται στους παραπάνω θεμελιώδεις σκοπούς. • Η οργάνωση και συγκρότηση του εθελοντισμού ως προϋπόθεση κοινωνικού κεφαλαίου για την ίδρυση ηθικής τράπεζας και αναπτυξιακών εταιρειών νέου τύπου με επίκεντρο τις κοινωνικές συμπράξεις και την αλληλέγγυα οικονομία για την πράσινη ανάπτυξη.• Η οριζόντια επικοινωνία μεταξύ των διαδικτυακών ομάδων ανθρωπιστικής και οικολογικής δράσης με στόχο την οριζόντια συνεργασία και κινητοποίηση σε κρίσιμα θέματα για τα δικαιώματα του πολίτη, του καταναλωτή και των κοινωνικών ομάδων.• Η δημιουργία βάσης δεδομένων και προγράμματος διαχείρισης γνώσης και διάδοσης τεχνογνωσίας για θέματα που απασχολούν μη κερδοσκοπικούς φορείς για την ανάπτυξη του τρίτου τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.• Η προώθηση της δια βίου μάθησης, της τηλεκπαίδευσης, της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και των ανθρωπιστικών σπουδών.• Σε αυτό το πλαίσιο ο ρόλος της εταιρείας είναι να λειτουργήσει ως ενδιάμεσος φορέας προς τους φορείς υλοποίησης, τους http://www.facebook.com/l/b35d3;Ο.Τ.Α. , τις ιδιωτικές εταιρείες και τις συλλογικές οργανώσεις και http://www.facebook.com/l/b35d3;Μ.Κ.Ο. , δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την κινητοποίηση ανθρώπινων πόρων και δημιουργία ανθρώπινου κεφαλαίου σε κάθε περιοχή παρέμβασης.• Η δημιουργία των προϋποθέσεων εμπιστοσύνης για τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.• Η ενότητα των προσπαθειών, για την συνεργασία, την ομοσπονδιοποίηση και την δικτύωση μεταξύ των τοπικών εθελοντικών οργανώσεων για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.• Να συμβάλλει στη διαφάνεια της κατανομής κρατικών και ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων που αφορούν τις ΜΚΟ με αντικειμενικά και αξιοκρατικά στοιχεία μέσα από τη γνήσια εκπροσώπηση χωρίς κοινωνικούς και πολιτικούς αποκλεισμούς.• Να εκπροσωπεί τους εθελοντές της Χώρας και τις οργανώσεις τους, σε όλα τα γενικής φύσης μορφωτικού, τεχνικού, διοικητικού, οικονομικού, πολιτιστικού, δημοκρατικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος ζητήματα, που αφορούν στη βελτίωση της θέσης των πολιτών.• Να αναδεικνύει θέματα διαφάνειας και ορθολογικής διαχείρισης των δημόσιων πόρων του πολίτη. Άλλοι σκοποί της εταιρείας είναι η δημιουργία πανελληνίου συντονιστικού κέντρου μη κυβερνητικών οργανώσεων (http://www.facebook.com/l/b35d3;Μ.Κ.Ο) με στόχο την λειτουργία ενός οριζόντιου επικοινωνιακού συστήματος στο ιντερνέτ, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση για χρηστική ενημέρωση και διάδοση τεχνογνωσίας στο χώρο της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας. Η οργάνωση τομέων και επιτροπών μελέτης και παρέμβασης για το περιβάλλον, τους θεσμούς αλληλεγγύης, τον πολιτισμό και την πολιτιστική ανάπτυξη, την οριζόντια συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την διεθνή ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια. Οσοι φίλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για την "Συμπραξη"και να συμμετέχουν ας επικονωνήσουν μαζί μας στο τηλ..2108226562
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1353252804304&mid=2335c99G3dd6e022G1352983G0&n_m=snstam@gmail.com .-


~** [athenians] BRIC VANITY‏
Από: athenians@yahoogroups.com εκ μέρους hrh.david (hrh.david@yahoo.com)
Εστάλη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 12:27:26 μμ
Προς: athenians@yahoogroups.com


Venitist Ariel Cohen points out BRIC(Brazil, Russia, India, China)vanity goes up. China's Hu Jintao, India's Mammohan Singh, Russia's Dmitry Medvedev, and Brazil's Lula da Silva seek to advance the impression that BRIC is uniquely positioned to shape the global economic and political agenda. Such an impression is reinforced by the Obama Administration's readiness to buy into the notion that America is declining in competitiveness, influence, and power as part of a transition to a Post-American, multi-polar world.

Venitist Lisa Curtis points out that fixated by China's astronomic growth rates, Americans tend to overrate the BRICs' economic weight. The International Monetary Fund estimates that, after trying to adjust for purchasing power, the BRICs collectively are about 15 percent bigger than the U.S. Using standard GDP, however, the U.S. ($14 trillion) is more than 60 percent larger than all four BRICs combined ($8.6 trillion). The BRICs combine for about 15 percent of the world 's economy, while the U.S. alone accounts for almost 25 percent.

Basil Venitis points out that on a per capita basis, the results are even more disparate. Adjusting for purchasing power, one U.S. citizen (of which there are 307 million total) is almost eight times richer than the average BRIC citizen (of which there are 2.6 billion total). Using standard GDP, that number explodes to the average American being almost 15 times richer.

Venitist Derek Scissors points out that while all four BRIC members hope to maximize their influence in international economic and security affairs, there are far more fundamental differences than similarities within the BRICs.

In standard GDP terms, China's economy is larger than the rest of the BRICs put together, thereby giving the PRC a far bigger global footprint. Yet on a per capita basis, China is poorer than Brazil and Russia, though considerably richer than India. While China is arguably the world's biggest commodities importer, Brazil and Russia are among the biggest commodities exporters. Russia's exports are primarily hydrocarbons and natural resources, whereas the other three BRIC members have robust, diversified industrial economies. India has started a demographic expansion the likes of which the world may never have seen, China is growing old before it is rich, and Russia's population is shrinking outright.

Venitis notes that with regard to foreign policy, Russia wants to revive its Soviet-era "sphere of exclusive interests" and be perceived as Washington's equal. Moscow is obsessed—more than other BRIC members—with diluting American power around the world. India, on the other hand, seeks to demonstrate it is pursuing a foreign policy based on its tradition of "strategic autonomy." During the Cold War years, India was a major leader of the Non-Aligned Movement, and leftist constituencies in India today oppose India's warming relations with the U.S. Prime Minister Manmohan Singh and his Congress-led government, on the other hand, are deeply committed to stronger ties with the U.S. Participating in BRIC activities showcases India's role as an emerging economic power and plays well at home.

Unlike China or Russia, Brazil has democratic roots, limited global reach, and the smallest military base of the BRICs. The left-leaning Lula has presided over a remarkable economic boom but leaves office this year. He hopes his legacy includes an upgrade in Brazil's international role—such as a permanent seat on the U.N. Security Council—and increased influence throughout South America. As a BRIC member, Brazil believes it can project global, economic, and diplomatic influence.

Venitist Ray Walser points out there are longstanding security concerns that divide the BRICs, including outstanding border issues between China and India, Indian reliance on Russian arms to balance China, and Russian concerns about the influx of Chinese immigrants to the under-populated Russian Far East.

A Russian spokesman recently announced that the BRICs are a "stabilizing factor" and a "reliable pillar in the formation of a poly-centric, fair, and democratic world order." Regrettably, such rhetoric—calling for a change in the world order—has far too often proven to be the stalking horse of leaders harboring anti-West, anti-U.S., anti-democratic venom.

Today's tyrants and anti-American firebrands—from Zimbabwe's Robert Mugabe and Iran's Mahmoud Admadinejad to Venezuela's Hugo Chavez, have all reiterated a similar desire for a `multi-polar" world" and the diminution of U.S. influence. Premature proclamations of a new, BRIC-centric international order only lend credence to the fiery rhetoric of these rogue leaders.

The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 68
Visit Your Group


~** Ο/Η Giwta Larisa έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Giwta LarisaApril 17, 2010 at 11:52am
Θέμα: Χωρις ΣΧΟΛΙΑ......
just See....... it http://www.facebook.com/l/b35d3;news24gr.blogspot.com/2010/04/dvd_16.html

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1252314543619&mid=233763eG3dd6e022G13530eaG0&n_m=snstam%40gmail.com


~** Ο/Η ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 4.

ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣApril 17, 2010 at 11:48am
Θέμα: ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ ,ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ....
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ...ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΜΠΟΥΜΠΟΥ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΝΔΚΚΕΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ....ΣΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ http://www.facebook.com/l/b35d3;Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ...ΟΧΙ ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/b35d3;Δ.Ν.Τ. > ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
<ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ,ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ....ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ>
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΥΓ
ΜΕΡΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ [ΔΗΘΕΝ] ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΔΡΩΜΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ...ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ....
Ο ΑΝ ΤΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ....ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΥΠΥ ΣΚΑΤΙΑΝΑΣ...ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ......
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ.....ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΝΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕ ΓΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ,ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ,ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1261280373903&mid=233737cG3dd6e022G135301bG0&n_m=snstam%40gmail.com


~**Hi gay! Here's your Flixster movie update for the week of April 13th, 2010.
OPENING THIS WEEK

Kick-AssChristopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz, Nicolas Cage
76%want to see
An ordinary New York teenager and rabid comic-book geek dons a green-and-yellow internet-bought wetsuit to become the no-nonsense vigilante. Showtimes Photos (77) Trailer

Death at a FuneralChris Rock, Tracy Morgan, Martin Lawrence
68%want to see
An American family come together to put a beloved husband and father to rest. Showtimes Photos (6) Trailer

The Perfect GameClifton Collins Jr., Cheech Marin, Moises Arias
41%want to see
Living amidst the gritty poverty of 1957 Monterrey, Mexico, a rag-tag group of boys from the wrong side of the tracks discovers the joy of sandlot baseball under the guidance of Cesar, an aspiring Major League Coach thwarted by discrimination. Showtimes Photos (23) Trailer
More Opening This Week
TOP BOX OFFICE

Date NightSteve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg
69%liked it
Based on the exploits of Perseus and his battles with the serpent-haired Medusa and a fearsome sea monster - beat off contenders with 26.3 million dollars in ticket sales. Showtimes Photos (28) Trailer

Clash of the TitansSam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes
54%liked it
Date Night, follows a jaded married couple embroiled in wacky situations and explosive danger after embarking on a rare romantic evening without their children. It took in 25.2 million dollars for the second spot. Showtimes Photos (77) Trailer

How to Train Your DragonAmerica Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, Gerard Butler
90%liked it
The animated adventure film How to Train Your Dragon was in third place, pulling in 24.8 million dollars. Showtimes Photos (32) Trailer
More Top Box Office Movies .-

~**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςApril 17, 2010 at 12:46pm
Θέμα: Είναι άσχετος ή εγκάθετος ;;;
Τώρα που ο G. Pap... δήλωσε περισσότερο "σοσιαλιστής" απο πρίν, μήπως μπορεί να μας πεί που οδηγεί την χώρα ; Μετά την υποταγή μας στο http://www.facebook.com/l/01ff0;Δ.Ν.Τ. την εκμηδένιση των μικρών εισοδημάτων και την Ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών τι ακολουθεί ;Μήπως πρέπει να αρχίζουμε να ανησυχούμε και για την εθνική μας κυριαρχία ; Μήπως (λέω τώρα) βρίσκεται σε διατεταγμένη αποστολή ;
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1402163703250&mid=23380a9G56358b7cG1bcc9c3G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-


~**Ο/Η Messiniaweb Gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=122739491117.

Messiniaweb GrApril 17, 2010 at 9:08pm
Θέμα: Keep your style alive!!!!
Keep your style alive!!!! http://www.facebook.com/l/b35d3;www.barezzi.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1267389887018&mid=233f8b8G3dd6e022G1356f7cG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Γεια σου Stamatios,
Ο Panagiotis σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Panagiotis GeorgiadisΓια να προτείνετε άτομα που γνωρίζει ο Panagiotis, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1235798718&mid=233f5caG56358b7cG1bd06a9G1b&n_m=stamoskal%40windowslive.com&suggestfriends
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Panagiotis:
Για να δείτε το προφίλ του Panagiotis ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1235798718&mid=233f5caG56358b7cG1bd06a9G1b&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~** Ο Haris σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "TO LIFESTYLE ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ PRESTIGE PAFOS". Ο/Η Haris λέει, HarNeo Pictures, Bringing your Pictures Back to Life...http://www.facebook.com/l/01ff0;www.harneophotography.com. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=241351180370&mid=233e865G56358b7cG1bcfe01G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook.-

~**Ο/Η Γνωμικά Αποφθέγματα έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=144777263654.

Γνωμικά ΑποφθέγματαApril 17, 2010 at 7:21pm
Θέμα: Νέο Αφιέρωμα στο http://www.facebook.com/l/b35d3;Cognosco.gr
Σημερινό Αφιέρωμα :Λατινικά Ρητά Μπορείτε να διαβάσετε τα Λατινικά Ρητά στο : http://www.facebook.com/l/b35d3;www.cognosco.gr/Gnwmika/LatinQuotations.jspSi vis amari, ama.Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.ΧΜετάφραση : αν θέλεις να σε αγαπούν, να αγαπάςQuae nocent, saepe docent.Μετάφραση : ό,τι πονάει, συχνά διδάσκειMale parta male dilabuntur.Κικέρων, 106-43 π.Χ.Μετάφραση : άσχημα χάνεται ό,τι άσχημα αποκτάταιPost hoc, ergo propter hoc.Μετάφραση : κατόπιν αυτού άρα εξαιτίας αυτού.Περισότερα : http://www.facebook.com/l/b35d3;www.cognosco.gr/Gnwmika/LatinQuotations.jsp
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1381827418330&mid=233ddd8G3dd6e022G135609eG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~**
Ο/Η Ömer Erentürk έστειλε μήνυμα στα μέλη του TÜRK DÜNYASI OTAGI.

Ömer ErentürkApril 17, 2010 at 6:49pm
Θέμα: Abdullah Öcalan veya Artin Agopyan.. ABD Apo'yu nasıl kolluyor ?
Abdullah ÖCALAN mı? Yoksa Artin AGOPYAN mı?, Gerçek İsmi Artin Agopyan ... Basit bir kişi, başarısız bir üniversite öğrencisi iken, 1978 yıllarında Apo'nun üç kişiyle bir örgüt kurup, dışardan bu kadar destek görmesini aklınız alıyor mu?.. Bu dil bilmez, yol-yordam bilmez taşralının, Alman parlamento heyetleriyle görüşmesini, Yunan diplomatları ve istihbarat elemanları tarafından Kenya'ya kaçırılmasını nasıl izah edebilirsiniz ki?..Bizim mason / dönme basının Artin Agopyan'ı "Apo" diye yıllardır şişirdiği malûm... Ama Yalçın Küçük, Doğu Perinçek gibi yazarların, hattâ milletvekillerinin gidip ziyaret ettiği PKK kamplarını, terör stratejisini, iki dediği birbirini tutmayan bu durgun zekâlı herifin plânladığını mı sanıyorsunuz?Bütün olay, ASALA eliyle 1973'den beri yürütülen Hıristiyan Ermeni terörünün, artık dünya kamu oyunda tepki çekmeye başlaması, Batılı emperyalist devletlerin yeni bir kuklaya ihtiyaç duymasından kaynaklanmıştır... Bu öyle bir kukla olmalıydı ki, ne Hıristiyanlar, ne Batılılar göze batsın!.. Tam tersine, hem Türkiye mesgul edilsin, hem de Türklerle Kürtler birbirini kırsın!.. Ustelik Türkiye'nin Suriye, Irak, İran, Filistin, Libya gibi müslüman devlet ve topluluklar ile arası bozulsun!.. Müslümanları öldüren, kendi insanına zulmeden bir duruma düşsün!.. İşte PKK lideri Apo diye bilinen, o camlı bölmenin arkasında zavallı bir tavırla oturan Artin Agopyan'ın hikâyesi!..Bunu kim ortaya çıkardı biliyor musunuz?.. 31 mayıs 1999 günkü duruşmada söz alan bir şehit babası!.. Başbağlar katliamında oğlunu kaybeden Ahmet Beşkardeş, Artin Agopyan'a hitaben, kırmanç (Kürt) ağzı ile "ez kırmanç im" diye başlayıp "sen Kürt değilsin, Ermenisin!.. Eger Kürt isen, ben şimdi seninle Kürtçe konuşuyorum, bana Kürtçe cevap ver!.." dedi!.. Ve tabii hiç bir cevap alamadı!..Kürtleri bağımsızlığa kavuşturacağını iddia edip, Türkten çok Kürt öldüren, sözde Kürt "gerilla" kamplarında Türkçe eğitim yaptıran Abdullah Öcalan takma adlı Artin Agopyan, gerçekten Ermeni idi, ve Kürtçe bilmiyordu!.. Böylece "Apo" diye bilinen kaatilin aslında Ermeni olduğu kendi yüzüne haykırıldı, ve kayıtlara geçti!Hemen eklemek isteriz ki, bizim Kürt diye bildiğimiz vatandaşlarımız, bu terör furyasınin ortaya çıkışına kadar kendilerine "Kürt" demezlerdi!.. Hâlâ da çoğu o kelimeyi kullanmaz... Kendini Kırmanç, Zaza, Dersimli, Tatar uşağı olarak adlandırır. Boy ve aşiret adlarını kullanır. Bu da Avşar, Karakeçili, Türkmen demekten farksızdır.Yaa işte böyle!.. Duruşmanın en önemli iki olayından biri bu tesbit iken, bizim mason / dönme medyada gene alt sıralarda yer aldı... Bazı televizyonlar bu konuyu yansıtmak yerine, "size şimdi çok önemli bir olay göstereceğiz," diyerek Apo'nun "gözlük kullandığı" sahneleri yayınladılar!..Baş terörist ülke A.B.D.'nin ünlü televizyonu C.N.N. ne yaptı, biliyor musunuz?.. Ne bu Kırmanç Türk köylüsünün tesbitini yayınladı, ne de Artin Agopyan'ın Batılı ülkeleri suçlayan ifadelerini!.. Kısaca "Apo yaşamasına izin verildiği takdirde ülkede barışı sağlıyacağını söyledi," dedikten sonra,- "Şimdi Türkiye'ye sokulmayan Abdullah Öcalan'ın avukatına bağlanıyoruz," anonsunu yaptı!.. Allah Allah!.. Apo namlı Ermeni kaatilin zaten Ermeni mi, Kürt mü olduğu belli olmayan hain nitelikli 100 tane avukatı var!.. Bunlar sırayla arz-ı endam edip, kendilerine göre bir "şov" sergiledikten ve Türk devletini suçladıktan sonra, dâvâdan çekiliyorlar!.. Üstelik bizim mason / dönme medyada uzun uzun beyanat veriyorlar, istedikleri reklâmı yapıyorlar!.. "Kimmiş ki, bu yurda sokulmayan avukat?" demeye kalmadı, bir Hollandalı bayan ekranda göründü... Efendim, bu Hollandalı kadın Apo'nun avukatıymış!.. Çok istemiş, gelip dâvâyı üstlenmeyi ama, zalim Türk devleti kendisini yurda bile sokmamış!.. Savunmasi böylece kısıtlanan(!) kaatil Ermeni, eğer mahkûm edilirse, yanlış karar alınmış olacakmış!..Gördünüz mü, büyük müttefikimiz, sâdık dostumuz Amerika'nın kurduğu tezgâhı?.. Bunca muhabirine rağmen, Türk kanunlarına göre, sanıkları ancak Türk barolarına kayıtlı avukatların savunabileceğini bilmiyormuş gibi yapıp, Türk Devleti'ni suçluyor!Arkasından C.N.N. spikeri, bir Türk gazeteciye (hadi o salağın adını vermiyelim de rezil olmasın), - "Apo'nun beraat etme ihtimali var mı?" diye sormaz mı?.. Aklınca beraati de bir ihtimal olarak zihinlere yerleştirmeye çalışıyor!.. Tabii A.B.D.'nin resmi devlet politikası icabi!.. Hiç unutulmasın ki, ne Amerika'da, ne İngiltere'de, ne de Almanya'da hiç bir özel basın-yayın organı devlet politikası dışında yayın yapamaz!..O Amerika ki, Teksas Eyaleti'nin (ki bu eyaletler federal devlete kendi rızaları ile katılmışlardır) bağımsızlığı için örgüt kuran 5 kişiden üçünü vurup öldürdü, ikisini de ömür boyu hapse mahkûm etti... Daha geçenlerde bilgisayarlara "melissa" virüsü bulaştırdı diye, eline silah almamış bir gence tam 40 yıl hüküm giydirdi!.. Kalkmış, 30.000 kişinin ölümünden sorumlu bir isyancı Ermeninin "beraat" edip etmeyeceğini soruyor!..
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1208573789102&mid=233d8bcG3dd6e022G1355d9aG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Hey gay,αℓιѕѕα just posted a new talk message to your profile.Click below to view your message:http://www.flixster.com/user/gayhead96?em.id=2053908886&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzIxMjI3OTE3MjA7OTM2YjM3ZDhjNDk5NmU5NzY4MDQzMjkyZGEzOWVhNTQ%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifTo view αℓιѕѕα 's profile click here:http://www.flixster.com/user/242shorty?em.id=2053908886&em.log=ODUwNzU1MjExOzEyNzIxMjI3OTE3MjA7OTM2YjM3ZDhjNDk5NmU5NzY4MDQzMjkyZGEzOWVhNTQ%3D#c=activities&m=email&s=talk_notifWe'll talk later,Flixster New! Get Flixster for iPhone, MySpace and Facebook. -

~** Olá Stamatios, Francisco < iglesiasfentanes@yahoo.com.br escolheu um postal para você! Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=70353826&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=4&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.comwww.SeuCartao.sonico.com Obrigado por usar nossos serviços! EquipeSeuCartao.sonico.com .-

FW:FW: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ‏ : ATT664346...jpg (11,0 ΚΒ) :
~**Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE....TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.(Τα 3 πρώτα ψηφία δείχνουν την χώρα προέλευσης)Διαδώστε το σε φίλους σας... MaDLiN http://www.musicwave.gr/ http://snsarfara.blogspot.com/ .-

~** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΕΔΕ για τους ΟΥΚάφρους του Λιμενικού". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=102780813095868&mid=23399c1G3dd6e022G1353e26G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikApril 17, 2010 at 2:09pm
Θέμα: MIA PROTASH
MIA PROTASH APO TO RADIO MUSIC ROCK ... KLIKARE EDW KAI METEDWSE PANTOY AFTO --> http://www.facebook.com/l/b35d3;www.bringthemback.org/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1377395525231&mid=2339540G3dd6e022G1353c69G0&n_m=snstam@gmail.com .-


~** Ο/Η Rafflezia Andri έστειλε μήνυμα στα μέλη του shiptogaza.

Rafflezia AndriApril 17, 2010 at 2:13pm
Θέμα: Σήμερα πάμε στο Γκάζι!
Μη ξεχάσετε τη μεγάλη εκδήλωση της πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα" στο Γκάζι, σήμερα, Σάββατο 17 Απριλίου στις 19:00Πληροφορίες: http://www.facebook.com/l/b35d3;www.shiptogaza.gr http://www.facebook..com/group.php?gid=349046456547&v=app_2344061033#!/event.php?eid=109279299111275&index=1 Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1377907923196&mid=233953dG3dd6e022G1353c67G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου" την Δευτέρα, 19 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. . Εκδήλωση: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 19 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 19 Απριλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, Αθήνα Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=118799841468946&mid=23393cdG3dd6e022G1353bc8G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook.-

~**Η Andria σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "http://www.facebook.com/l/01ff0;FOUSKA.COM". Η Andria λέει, 3D TOURTES. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=102737983102322&mid=233fe77G56358b7cG1bd0c4fG6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**
[capitalistsforever] PUBLIC SCHOOLS‏
Από: toparb (toparb@yahoo.com)
Εστάλη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 12:50:35 μμ
Προς: capitalistsforever@yahoogroups.com


Basil Venitis asserts that a real public school is not defined by who owns it, but by universal access and accountability to the public for results. It matters little whether public schools are run by a school board, a group of parents, a teachers union, a company, or a church. Once public money flows to private schools, they are no longer really private. The government's hooks will be firmly set to brainwash and dumb down the kids, in the name of public accountability. Vouchers open the door to government control of private schools. Private schools are already regulated by every State, but they are not as regulated as public achools. If the voucher plan is ever embraced in a big way, we can expect elaborate criteria for determining which schools may accept vouchers.

Venitist Lindsey Burke points out the American Recovery and Reinvestment Act(ARRA) includes nearly $100 billion in new funding for the Department of Education(DOE). Over $36 billion of it remains unspent, and bills in both the House and Senate are calling for even more funding for teacher jobs. It is unlikely that billions more in federal spending will provide a long-term solution to state budget problems. Instead, such spending would prevent states from addressing fiscal problems, rethinking existing programs, and increasing efficiency.

Burke notes the primary goal of education funding in ARRA is to prevent job layoffs in the education sector. Approximately 80 percent of the $100 billion from ARRA is reserved for K-12 education expenditures, and nearly all of that is designed to help states "recover" from budget shortfalls and prevent teacher layoffs.

The ARRA was premised on the assumption that the U.S. needs to create new jobs or retain existing jobs in public education. But more teachers are teaching fewer students. While student enrollment in elementary and secondary school has increased just 7 percent since 1970, public elementary and secondary staff enrollment has increased 83 percent.

In some of the nation's largest school systems, teaching and administrative staff has increased dramatically despite declines in student enrollment. From 2000 to 2009 for example, the New York City public school system added 11,114 new publicly funded hires, including both teachers and support staff, a 15 percent increase, despite enrollment declining by more than 62,000 students, or 6%.

Public schools dumb down the curriculum, in teaching pseudoesteem over knowledge, in challenging Graecoroman notions of truth and virtue, and in convincing children that their parents are not to be trusted. It is an insidious bargain that encourages young people to stop thinking for themselves in exchange for living in a statist world in which they will never be held accountable and will never be expected to care for themselves.

Classrooms are filled with note-passers and texters, who casually ignore teachers struggling to make it to the end of the 50-minute period. Smart kids are bored, and slower kids are left behind. Anxiety about standardized tests is high, and scores are consistently low. National surveys find that parents despair over the quality of education — and they're right to, as test results confirm again and again.

Venitis asserts the public school monopoly has to be ended, and genuine competition has to be restored. The National Education Association's #1 priority isn't quality education. It is its members' financial and political power. American Federation of Teachers President Al Shanker, who was one of this century's best labor union presidents, once openly admitted, "I will begin to care about the quality of children's education in this country when they start paying union dues." Now, this may shock you, but it really shouldn't surprise you.

Education, like any other service, is best provided by the free market, achieving greater quality and efficiency with more diversity of choice. Public schools should be managed locally to achieve greater accountability and parental involvement. Recognizing that the education of children is inextricably linked to moral values, venitists would return authority to parents to determine the education of their children, without interference from kleptocrats. In particular, parents should have responsibility for all funds expended for their children's education. Government should stay out of education.

Venitis declares Eton is the best school on Earth, a paradigm for all schools to follow. Eton, is a British private lyceum for boys. All students board. It was founded in 1440 by King Henry VI. Eton has a very long list of distinguished alumni, including twenty former prime ministers. Traditionally, Eton is the chief nurse of England's statesmen and the most famous school in the world. No other school can claim to have sent forth such a brigade of distinguished figures to make their mark on the world. Etonians include incoming Premier David Cameron of UK and Mayor Boris Johnson of London.

Homeschool is a legal option in many places, for parents to provide their children with a learning environment as an alternative to school. Parents cite numerous reasons as motivations to homeschool, including better academic test results, poor school environment, improved character development, and objections to what is taught in school.

There is nothing wrong with laying out suggestions for what the average child should know by a certain grade. But most kids aren't the average child, and the Common Core State Standards Initiative isl not just suggestions. All kids are different. They grow, mature, and learn at different rates, and develop different talents and interests. In light of that obvious reality, to build an education system that treats all kids as if they are the same is insanity.

Simplistic rhetoric of national-standards advocates notwithstanding, research simply does not demonstrate that national standards lead to superior educational outcomes. And, no, adopting the Common Core standards is not voluntary. With states risking billions of federal dollars if they don't adopt them, the standards are for all intents and purposes federal standards, and their adoption mandatory.

One of the greatest gifts we can give to succeeding generations is the ability to think for themselves, and that means challenging the government monopoly of thought in education directly. It will be a struggle. All it takes is a trip to the ruins of the Berlin Wall to remind us that governments never give up power voluntarily. It is up to us to reassert our rights and recover our responsibilities.

Venitis points out that half of one's knowledge is outdated within four years! Thinking should be the top priority of education. The proper goal of education is to foster the conceptual development of the child, to instill in him the knowledge and cognitive powers needed for mature life. It involves taking the whole of human knowledge, selecting that which is essential to the child's conceptual development, presenting it in a way that allows the student to clearly grasp both the material itself and its value to his life, and thereby supplying him with both crucial knowledge and the rational thinking skills that will enable him to acquire real knowledge ever after.

Unschool refers to a range of educational practices on allowing children to learn through their natural life experiences, including child directed play, game play, household responsibilities, and social interaction, rather than through the confines of a school. Unschool differs from school principally in that standard curricula and of school, are counterproductive to the goal of maximizing the education of each child.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that public school employee unions are politically partisan and polarizing institutions. 95% of their contributions have gone to antivenitists. Not entirely coincidentally, venitists have often accused these unions of simultaneously raising the cost and lowering the quality of public schools. Many advocates of charter schools, vouchers, education tax credits, homeschoolig, and unschooling, have cited union political influence as the greatest impediment to their chosen reforms.

Increasingly, states and school districts are using technology or online learning to improve the delivery and efficiency of elementary and secondary education. As many as one million children in USA are participating in some form of online learning. Today, 27 states offer statewide virtual schools that allow students to take classes online, and 24 states and the District of Columbia allow students to attend a virtual school full time.

Online learning can be more than lectures. Another element involves presenting information in an interactive form, which can be used to find out what a student knows and doesn't know. Teachers have very few tools to gauge just how many students are grasping a concept in real time and reshape the curriculum to meet their needs.

Few people have a clear picture of what online education really looks like, which is one reason so many people are reluctant to consider what it has to offer. Learning online won't turn your country into a nation of home-schooled nerds, sitting in their basements, keyboards clacking. And it doesn't mean handing your kids over to robots for the day. Some online learning models eliminate human interaction, but the vast majority do not. Instead, they connect students and teachers via polls, video, chat, text and good old-fashioned phone calls.

Online education gives students in dysfunctional urban districts the chance to enroll in high-quality classes or language instruction without an expensive move to a suburban district or a private school. Cities benefit, too, as families uncomfortable with the quality of urban public schools can continue to live near their downtown offices while enrolling their children in Web-based programs, reducing white flight and suburban sprawl.

But though the families of students enrolled in online programs rave about them, cultural resistance has been slow to fade. And winning hearts and minds isn't the only hurdle to widespread adoption: Virtual education remains essentially illegal in many states, including New York, New Jersey and Connecticut. Seat-time requirements, which mandate that students' butts be in classroom chairs, often within the sightline of a qualified teacher, for a certain number of hours, are a major barrier.

The only way online education companies can respond to concerns about quality and age-appropriateness is if they are given the chance to experiment and win over students and parents. Government policies need to be tweaked, and companies need investment to grow. But for online education to really take off, we need to let the chalkboard in the little red schoolhouse go, and learn to love the glow of a child's face lit by a laptop screen.

__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members

~** [globaltaxrevolt] MIGHTY NATIONS CAN GO BROKE!‏
Από: globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 1:20:34 μμ
Προς: globaltaxrevolt@yahoogroups.com


Amidst a multitrillion dollar spending spree, President Obama apparently believes it's inconceivable that a mighty nation such as the United States could go broke. Obama thinks Amerikleptocrats cannot deteriorate to the miserable level of untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity and full parliamentary immunity.

Venitist Jim Powell points out France, once the most powerful nation in Europe, went broke and was plunged into a revolution that consumed the king and queen. Germany was bankrupted by reparations following World War I as well as the ruinous costs of sustaining money-losing, government-run enterprises, particularly railroads. Chile's socialist regime was bankrupt during the early 1970s. In recent years, Thailand, Korea, and Hungary were bailed out by the International Monetary Fund. Russia, Ecuador, Pakistan, and Ivory Coast have defaulted on their debts.

Powell notes Argentina is probably the most intriguing case for Americans and Greeks now. Argentina is currently broke, and last year President Cristina Fernandez de Kirchner seized private pension funds in a desperate effort to cover government budget deficits.

Argentina has been in trouble for so long that it's easy to forget that from about 1880 until World War I it ranked among the world's wealthiest nations. The most lavish buildings in Buenos Aires date from that era. They include towering, ornately embellished monuments in the classical style, such as Banco de la Nacion (1888), Palacio Municipal (1891), Casa Rosada (1894), Hotel Paris (1895), and the National Congress (1906). Buenos Aires business barons dined at the turn-of-the-century Jockey Club, whose lavish rooms were decorated with tapestries and gilded mirrors.

Comedian Enrique Pinto, who performed in Buenos Aires variety shows, ridiculed Argentina's humiliating descent from wealth to poverty. He said that it took real talent and perseverance to bring down such a wealthy country.

The default of Greece cannot be avoided. The challenges facing Greece are similar to those that confronted Argentina, which defaulted on $95 billion of debt in 2001. There are a lot of similarities in terms of inflexibility of the currency, capital flight, huge taxes, and the risk of austerity measures leading to a sharp contraction in growth. Greece's financing needs are huge in the coming two years. It needs to prove to the market that it can drastically reduce expenses, taxes, sinecures, and Graecokleptocracy. The markets demand to see at least one Graecokleptocrat in jail!

Venitis asserts that Greece can easily pay its debt by selling its assets, such as land owned by the government, forests, islands, postoffice, colleges, state buildings, public TV stations, public radio stations, highways, ports, airports, state hospitals, mines, offshore drilling, and many other public services. Everything should be privatized. 90% of public jobs should be eliminated, because they are just sinecures, created in exchange for votes!

Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.

Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.

The huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup!

It is the first time that every Greek is realizing that after years of Graecokleptocracy, it's time to fight back Graecokleptocrats. It's the only hopeful sign, actually. Greece has no choice but to reinvent itself. Reinventing Greece and cleaning up after years of Graecokleptocracy, however, is going to be a task worthy of Hercules. The time has come to pay the bill. And paying that bill, with the economy in the middle of a recession, is going to hurt. Nominal unemployment rate has hit 12%, and the real unemployment rate calculated by Basil Venitis is 25%!

No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel of Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece!

The average Greek citizen, forced to accept inferior public services or pay bribes to get around them, is understandably not inclined to pay his or her fair share of taxes. This problem is compounded by a tax system that is arcane, vague, and quite punitive for those who are not prepared to dodge or bribe the tax inspectors, a service that the affluent take disproportionate advantage of.

Greece's debt troubles herald a domino of sovereign defaults in eurozone that could derail an economic recovery. Venitis points out PIGS(Portugal, Italy, Greece, and Spain) account for half the debt of eurozone. PIGS are indeed piggy slave States that create many problems for Fourth Reich(EU), demanding high proportions of the Cohesion Fund, playing dirty games, encouraging political corruption, and spreading the cancer of socialism. Lazy pigs enjoy dolce vita and expect hard-working Britons and Germans to support them! Pigs come to the trough all time!

Venitis notes that Fourth Reich(EU) decided to become the bailout reich, a free-ride area where entitlement spending in PIGS is underwritten by North Fourthreichian taxpayers. Euro will stabilize in the short-term, as investors face reduced uncertainty. However, this locks Fourth Reich on a trajectory to gradual monetary collapse, the path currently being followed by the dollar. Eurogroup chairman Jean-Claude Juncker, premier of Luxembourg, points out the hard-working taxpayers of North eurozone refuse to subsidize the socialistic laziness and dolce vita of South eurozone.

Venitis muses that Papandreou is a Don Quixote who is tilting at the windmills of speculators. Papaconstantinou is a Sancho Panza who helps Papandreou to attack imaginary kallikantzaroi. The quixotic adventures of Papandreou lead nowhere, because he is surrounded by Graecokleptocrats who play farces on him. The cruel practical jokes eventually will lead Don Quixote to a great melancholy.

Papandreou warns speculators that a loaded gun is on the table, stressing that activation of the EU support mechanism for the Greek economy is not Greece's first choice but if it is needed, it is there. But now the loaded gun might turn out to be a water poistol! Some concerned Germans have launched a legal challenge at the Constitutional Court against the eurozone aid package for Greece agreed by finance ministers. Professor Joachim Starbatty and constitutional lawyer Wilhelm Hankel assert the aid package breaches the EU's Maastricht Treaty! They view the aid package as a subsidy which is forbidden as the interest rate offered is under the market rate for Greek bonds.

Papandreou asserts the big wager is dual, to best make use of the country's inexhaustible potential for the production of wealth, but also to distribute that wealth fairly. But Venitis notes fair distribution means playing Robin Hood, robbing producers with high taxes, a sure way for Greece to go belly up!
__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 69
Visit Your Group

~**
[blowback] MUSTANG RANCH AND IKA‏
Από: blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη: Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 1:53:46 μμ
Προς: blowback@yahoogroups.com


On March 21, when the Intolerable Act of 2010 was passed by the House of Representatives, calls for repeal began almost immediately. Shortly thereafter, the congressional minority party began campaigning on the platform, "Repeal and Replace". As if this is the party we elected in 2000 on promises to privatize social security. After six years in power, instead of privatizing social security, they gave us No Child Left Behind, The Patriot Act and Medicare Part-D. After the congress changed control, the same president gave us TARP and Auto-Maker bailouts. With that track record, does anyone really believe they're going to repeal the Intolerable Act of 2010? Not likely.

Venitist Steve Palmer points out that we need to remember that all politicians respond to incentives. The incentives for the Washington republicans in this situation are to give the plausible appearance of trying to repeal it, without actually getting it done. That way, they get reelected and they get to keep their new-found power too. Incentives work in our favor at the state level, but not in Washington.

Let's suspend disbelief for a moment anyway and imagine that these Washington politicians, who have never in my lifetime managed to eliminate a major government program, actually do manage to repeal the Intolerable Act. Then what?

The year long defiance exhibited by this Congress in passing the Intolerable Act included lies, midnight votes, parliamentary tricks, bribery with public funds, public attacks and demonization levied upon American people who dared to disagree with the aristocracy, finally culminating with an AYE vote for a piece of unconstitutional legislation. This shows us that the legislative branch no longer answers to the people nor recognizes Constitutional limits on its authority. The legislative branch holds us in contempt. Even if the Intolerable Act is repealed, these facts will remain, unchanged.

In the 2010 State of the Union Address, Obama spoke of a bipartisan commission on the deficit, saying, yesterday, the Senate blocked a bill that would have created this commission, so he will issue an executive order that will allow us to go forward.

Two consecutive administrations from both parties have now shown, through their unbridled use of executive orders and signing statements, that the executive branch holds not just the people, but also the legislative branch in contempt. In February, Obama, who had claimed as a senator that the Patriot Act is unconstitutional, signed legislation to renew the Patriot Act. In March, Obama signed the unconstitutional Intolerable Act. Even if the Intolerable Act is repealed, we will be left with an executive branch who believes it is free to legislate when unsatisfied with the work product of the actual legislators. We will be left with an executive branch who feels free to sign unconstitutional laws.

Given these facts, even if the repeal effort succeeds, if we don't fix the structural defects in the system, there will be another Intolerable Act. It is only a matter of time. Washington will keep grabbing and clawing at our Liberties until they are all lost, or until we put a lasting stop to it. So yes, we should be working to repeal the Intolerable Act, but that is only part of the challenge. We also need to restore the concept of Defense in Depth to our own Liberties. Defense in Depth ensures that when one layer of defense is breached, another layer is encountered. Hopefully, the attacker is repelled before the layers of defense are exhausted.

Defense in depth should be thought of not as a set of independent steps to be executed separately, but as a series of related and overlapping technical and nontechnical security measures that, when strategically deployed together, have a greater effect than their individual components.

Although they may have had a different name for it, our founders understood this concept and designed it into our Constitution. Alexander Hamilton said, "This balance between the national and state governments is of the utmost importance; it forms a double security to the people. If one encroaches on their rights they will find a powerful protection in the other."

If the Intolerable Act is allowed to stand, we will have lost the Constitution. If it is repealed but the system that produced it is allowed to survive, another Intolerable Act is sure to follow. If our children are not to be enslaved, we must void this act and we must also restore the numerous layers of defense which have been silently breached by federal scope creep. Our job is not done until we have reminded Washington of what limited government means and compelled them to recognize and honor their boundaries. It's time to roll up our sleeves.

It is hardly surprising that Americans are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a banana republic. President Obama is fond of quoting Mahatma Gandhi's line that we should be the change we want to see. But Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Americans instinctively understand this which is why pockets of resistance to Obamacare are already emerging, which can be constructively harnessed into a grassroots, Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity.

We have a socialist-communist system of distributing medical care. Instead of letting people hire their own physicians and pay them, no one pays his or her own medical bills. Instead, there's a third party payment system. It is a communist system and it has a communist result. Despite this, we've had numerous miracles in medical science. From the discovery of penicillin, to new surgical techniques, to MRIs and CAT scans, the last 30 or 40 years have been a period of miraculous change in medical science. On the other hand, we've seen costs skyrocket. Nobody is happy: physicians don't like it, patients don't like it. Why? Because none of them are responsible for themselves. You no longer have a situation in which a patient chooses a physician, receives a service, gets charged, and pays for it. There is no direct relation between the patient and the physician. The physician is an employee of an insurance company or an employee of the government. Today, a third party pays the bills. As a result, no one who visits the doctor asks what the charge is going to be, somebody else is going to take care of that. The end result is third party payment and, worst of all, third party treatment.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that Obama is a bait & switch artist! The bait of Obamacare is health insurance, the switch is socialized medicine. Obama has discovered all sorts of things there that have nothing whatever to do with insuring the uninsured, and everything to do with taking medical decisions out of the hands of doctors and their patients, and transferring them to Amerikleptocrats.

Healthcare is a good, not a right. People have rights to life, liberty, and the pursuit of happiness. A good is something you work for and earn. It might be a need, like food, but more goods seem to be becoming rights in our culture, and this has troubling consequences. It might seem harmless enough to decide that people have a right to things like education, employment, housing, or fedzillacare. Workings of the community and economy are thrown wildly off balance when people accept these socialistic ideas.

Venitis points out Mustang Ranch, the most profitable brothel in America, went belly up after Uncle Sam took over. Government should put the people back in charge of healthcare by expanding healthcare tax credits and deductions, increasing access to Health Savings Accounts, respecting privacy and the doctor-patient relationship. Politicizing and bureaucratizing of healthcare increases costs and reduces quality.

Mustang Ranch management is present in all socialized healthcare, especially IKA, the socialized healthcare of Greece, the most corrupt country on Earth. IKA grabs huge fees from the insured, but provides nothing in return! To get a health treatment from IKA, you have to suffer infinite length queues. To get any reasonable health service, you have to give huge kickbacks to physicians and staff. No kickback means no service, it's as simple as that! Now Obama plans to bring the horror of IKA to America! God save us from IKA!

IKA's horrible service gives you hypertension! Hypertension is a chronic medical condition in which the blood pressure is elevated. 20% of people are affected by hypertension. Persistent hypertension is one of the risk factors for strokes, heart attacks, heart failure, arterial aneurysm, and chronic kidney disease. Uncle Sam recommends DASH(Dietary Approach to Stop Hypertension) for hypertension. DASH is a diet that limits intake of sodium, sugar, and red meats, and encourages the consumption of whole grains, fish, poultry, fruits, and vegetables.

You should be free to search out the best, most affordable services from doctors, nurses and other producers, who are free to offer and charge for them. There should be no government restrictions on the supply of medical professionals via licensing laws — just laws prohibiting medical fraud and malpractice. For example, a nurse trained in healing minor broken bones is free to start her own practice for lower-income customers. There are no "free" health care programs, such as Medicare, Medicaid, or government-imposed collective "insurance" plans to artificially drive up costs.

The government should not mandate that employers offer health insurance. Instead, individuals should pay for their own care, perhaps through a combination of direct payment for anticipated expenses and the purchase of catastrophic insurance for high, unanticipated expenses — or some yet undreamed of, superior solution the market comes up with. The result of a real market in medicine would be the same as in the market for computers: over time the same dollar would buy better and better products and services.

__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 65
Visit Your Group


~**[eurofreedom] CAPITALISM AND ALTRUISM LOCK HORNS‏
Από: anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 11:06:19 πμ
Προς: eurofreedom@yahoogroups.com


Venitist Craig Biddle asserts that if human beings are to act on their rational judgment, they must be free to act on it. Capitalism is the social system that recognizes this fact and upholds the principle of individual rights. But according to the dominant morality today, altruism, the individual does not and cannot have a right to act on his own judgment for his own sake, because the individual has a duty to sacrifice his judgment and thus his life for the sake of others.

The most efficient political system is venitism, aka extreme capitalism,, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.

Altruism holds that being moral consists not in being selfish but in being selfless, not in self-interestedly pursuing and protecting one's life-serving values but in self-sacrificially serving others. Alter is Latin for other; altruism means other-ism. And because pushers of altruism frequently equivocate on the meaning of the concept of service, it is crucial for advocates of capitalism to grasp the actual meaning of this concept as it relates to altruism.

Basil Venitis asserts that you own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices. Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!

Altruism does not call merely for serving others; it calls for self-sacrificially serving others. Otherwise, Michael Dell would have to be considered more altruistic than Mother Teresa. Why? Because Michael Dell serves millions more people than Mother Teresa ever did. The difference, of course, is in the way he serves people. Whereas Mother Teresa served people by exchanging her time and effort for nothing, Michael Dell serves people by trading with them, by exchanging value for value to mutual advantage, an exchange in which both sides gain.

Trading value for value is not the same thing as giving up values for nothing. There is a black-and-white difference between pursuing values and giving them up, between achieving values and relinquishing them, between exchanging a lesser value for a greater one and vice versa.

A sacrifice is not any choice or action that precludes some other choice or action. A sacrifice is the surrender of a greater value for the sake of a lesser value or a non-value.

For example, if a parent forgoes a game of golf with his friend in order to spend the morning preparing for his son's birthday party that afternoon, he has not committed a sacrifice. If his son's party means more to his life than does the game of golf, then the sacrifice would be to forgo the preparation and play the game.

Similarly, if a student knows that his education is more important to his life than is a night on the town with his friends, then staying home to study for a crucial exam, against the urgings of his buddies, does not constitute a sacrifice. The sacrifice would be to forgo his judgment, hit the town, and botch the exam.

Likewise, if a man wants to become a banker because he is fascinated by the profession and thinks he will love that career, and if he forgoes his second choice, a career in law, in order to create a bank, then he has not committed a sacrifice. He has pursued the greater of the two values. If however, he decides to quit banking and become a bureaucrat on the grounds that selfless public service is the right thing to do, then he has committed a sacrifice. He has abandoned what he regards as his ideal career in order to selflessly serve others—and, consequently, he will lead a less happy life.

Life requires that we regularly forgo lesser values for the sake of greater ones. But these are gains, not sacrifices. A sacrifice consists in giving up something that is more important to one's life for the sake of something that is less important or non-important to one's life. A sacrifice results in a personal loss.

Biddle notes that whereas capitalism is the politics of self-interest and personal gain, altruism is the ethics of self-sacrifice and personal loss. And altruism does not countenance self-interest or personal gain. This is not a caricature of altruism; it is the essence of the morality.

As philosophy professor Peter Singer, an arch advocate of altruism, writes: To the extent that people are motivated by the prospect of obtaining a reward or avoiding a punishment, they are not acting altruistically.

As philosophy professor Thomas Nagel, another advocate of altruism, explains, altruism entails a willingness to act in consideration of the interests of other persons, without the need of ulterior motives, ulterior motives meaning: personal gains.

And as Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism,, the arch opponent of altruism, succinctly put it: The basic principle of altruism is that man has no right to exist for his own sake, that service to others is the only justification of his existence, and that self-sacrifice is his highest moral duty, virtue and value.

On the principle of altruism, a banker has no right to withhold a mortgage loan from someone on the selfish grounds that providing the loan would result in a loss; it is not moral to be motivated by the prospect of obtaining a reward or avoiding a punishment; it is wrong to selfishly pursue profit. He must serve others without the need of ulterior motives; he must self-sacrificially serve others—in this case, those who want to own a home.

Likewise, on the principle of altruism, an automaker has no right to pay employees an hourly rate that makes selfish sense for the business; it is wrong to establish terms and conditions with the ulterior motive of making money or remaining viable. The automaker must self-sacrificially serve others—such as union workers.

Nor on the principle of altruism does a property owner have a right to keep, use, and dispose of his belongings. If others, such as a real-estate development company whose proposed project would lead to higher tax revenues for the municipality, need the property owner's property, he has no right to withhold it for his selfish interests. According to altruism, he must act in consideration of the interests of other persons; he must sacrifice himself, his judgment, his property for the sake of others—in this case, the community-minded development company and the community it aims to help.

Biddle asserts that altruism, the morality that forbids people to act in a self-interested manner, is entirely incompatible with capitalism, the system that enables and encourages everyone to act in a consistently self-interested manner. Acceptance of the altruistic premise that being moral consists in self-sacrificially serving others is what gives rise to and supports the various forms of statism—communism, socialism, theocracy, fascism, and it is what is driving America toward tyranny today.

Self-interest is what the individual wants. Mother Teresa, to take one example, operated on a completely self-interested basis. Self-interest does not mean monetary self-interest. Self-interest means pursuing those things that are valuable to you, and which you can also persuade others to value. Such things very often go beyond immediate material interest.

Forced transfers through government are not compassion, but kickbacks to poor voters. Compassion requires free choice, but government gives no choice..

Rights are principles that sanction freedom of the individual to serve his own life. Rational rights do not provide the slovenly things they don't deserve and never worked work, but rather protect the opportunity to obtain what one has worked for or is willing to pay for. Natural rights exist so that the freedom of the individual to do as they please can be protected against the tyranny of the majority, coercion of government, or any other group that would seek to initiate physical force against him.

Rational rights prevent the actions of others that would prevent people from taking actions necessary to sustain their lives. Therefore, rights act as a prohibition to the society and government. These rights in effect serve to say that nobody shall interfere where people seek to serve their own lives. In addition, it is self-evident that the individual who is serving his own life shall not infringe upon the rights of others.

No individual shall initiate physical force to curtail the rights of another. Therefore, it follows that actions enlisted of others must be obtained voluntarily because no individual has the right to create a right that would involve the loss of a right or impose physical coercion of another individual. There is no such thing as a right to violate other's rights.

A true understanding of natural rights is required in order to make sense of the insanity in Washington and Brussels. When viewed through the proper lenses it is easy to understand that virtually everything that Washington and Brussels do in the name of rights is really about removing rights and providing entitlements in order to bribe the population.

Unfortunately, as the population of looters increases the population of producers will decline, which will lead to an inevitable collapse. The only hope we have is to support policies and officials that have this basic understanding and are willing to support the longevity of the nation over their own self interest. In the end, we have to have the courage to say to our neighbors, friends, and political leaders that they don't have a right to violate our rights.
__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 61
Visit Your Group

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: