ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010 *

** Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010 :


** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !


** «Ερμηνεύονται λανθασμένα» οι πτήσεις στο Αιγαίο
Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου υποστήριξε ότι «ερμηνεύονται λανθασμένα» οι πτήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο. «Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κρίση στο Αιγαίο», είπε ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ στην Άγκυρα.
Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου υποστήριξε ότι «ερμηνεύονται λανθασμένα» οι πτήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο. «Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κρίση στο Αιγαίο», είπε ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ στην Άγκυρα, στο περιθώριο εκδήλωσης για την 129η επέτειο από τη γέννηση του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Πετάμε στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε πτητική εκπαίδευση και πάνω από τη θάλασσα. Ένα τμήμα της εκπαίδευσης βεβαίως την πραγματοποιούμε στη Μεσόγειο. Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κρίση στο Αιγαίο, αλλά να κρατούμε σε υψηλό επίπεδο την εκπαίδευση των Αεροπορικών μας Δυνάμεων».

«Εάν οι χειριστές δεν πετούν, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης η Πολεμική Αεροπορία», είπε. «Όσοι λένε να μειώσουμε τις πτήσεις διότι έχουν κόστος, δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θα μειωθεί και το επίπεδο της ετοιμότητας των χειριστών». «Πραγματοποιούμε τον μικρότερο αριθμό πτήσεων», είπε.

Ο αρχηγός του τουρκικού Επιτελείου επανέλαβε και τη πρόταση που διατύπωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια τα επίσκεψης του στην Αθήνα. «Να καταργήσουμε τα όπλα. Έτσι θα μειώσουμε και το βαθμό απειλής», είπε.


~**Βεβαιότητα Τζια Φου για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση
Βέβαιος ότι η χώρα μας θα βγει σύντομα από τη δύσκολη περίοδο και απόλυτα ικανοποιημένος από τις επαφές του στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της κινέζικης εταιρείας COSCO μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Βέβαιος ότι η χώρα μας θα βγει σύντομα από τη δύσκολη περίοδο και απόλυτα ικανοποιημένος από τις επαφές του στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της κινέζικης εταιρείας COSCO μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Τζια Φου ανακοίνωσε ότι η παραγωγικότητα του προβλήτα 2 αυξήθηκε κατά 43% μέσα σε τέσσερις μήνες, ενώ διαβεβαίωσε ότι στον ΟΛΠ απασχολούνται και θα απασχοληθούν αποκλειστικά έλληνες εργάτες.

«Θέλουμε μια αμοιβαία επικερδή κατάσταση» τόνισε ο πρόεδρος της COSCO που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για το έργο στο Θριάσειο.

Σημειώνεται, ότι το απόγευμα ο κ. Τζια Φου θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

~**Προκαταρκτική εξέταση για τις οφειλές του Βοσκόπουλου
Προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την υπόθεση Βοσκόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί η διακρίβωση ποινικών ευθυνών αρμοδίων υπαλλήλων για καθυστέρηση είσπραξης οφειλών.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την υπόθεση των οφειλών προς την εφορία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.

Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί η διακρίβωση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών αρμοδίων υπαλλήλων για την καθυστέρηση είσπραξης των οφειλών του καλλιτέχνη.

Την προκαταρκτική έλαβε εντολή να διενεργήσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα κ. Παρασκευάς Αδάμης.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν αρκετοί μάρτυρες, ενώ ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί και ο ίδιος ο τραγουδιστής για να καταθέσει.

~** «Ναι» στη συμμετοχή της Γερμανίας στον μηχανισμό στήριξης
Το πράσινο φως για τη συμμετοχή ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ της Γερμανίας στο μηχανισμό στήριξης της ευρωζώνης έδωσε το γερμανικό κοινοβούλιο, με 319 ψήφους υπέρ, 73 κατά και 195 αποχές.
Το πράσινο φως για τη συμμετοχή ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ της Γερμανίας στο μηχανισμό στήριξης της ευρωζώνης έδωσε το γερμανικό κοινοβούλιο, με 319 ψήφους υπέρ, 73 κατά και 195 αποχές.

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε υπενθυμίσει νωρίτερα στους γερμανούς βουλευτές ότι έχουν «κοινή ευθύνη για το ευρώ» και τους κάλεσε να επικυρώσουν τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, υποσχόμενος ότι θα επιδιώξει τη φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

«Η υπεράσπιση του νομίσματός μας είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών καλώντας τους γερμανούς βουλευτές της Μπούντεσταγκ να δώσουν το πράσινο φως για τη συμμετοχή της Γερμανίας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης του ευρώ, την ίδια στιγμή που το Βερολίνο επιδιώκει στις Βρυξέλλες την επιβολή σιδηράς δημοσιονομικής πειθαρχίας στην Ε.Ε.

«Η εμπιστοσύνη των αγορών θα ανακτηθεί μόνο όταν [το σχέδιο] ψηφιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε, τονίζοντας ότι: «Είναι μία πραγματικότητα, οι αγορές κοιτάζουν περισσότερο τη Γερμανία, παρά την Ελλάδα ή τη Μάλτα».

Μετά την ψήφιση από την Μπούντεσταγκ, και η άνω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, η Μπούντεσρατ, ενέκρινε το νόμο που επιτρέπει στη Γερμανία να συμβάλει στο πακέτο των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ για να βοηθήσει στην προστασία του ευρώ. Η Μπούντεσρατ, όπου εκπροσωπούνται τα ομοσπονδιακά κρατίδια, συνεδρίασε εκτάκτως για να εγκρίνει το νομοσχέδιο, όμως δεν χρειάστηκε να ψηφίσει, εφόσον δεν υπήρχε αντίθετη θέση. Τώρα, μένει να υπογράψει το υπογράψει ο Πρόεδρος της Γερμανίας Χορστ Κέλερ για να γίνει νόμος του γερμανικού κράτους.

Πάντως, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου, που διαμορφώθηκε την Τετάρτη στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2006, δεν «εμπνέει καμία ανησυχία», παρά τις τρέχουσες διακυμάνσεις στην αγορά συναλλάγματος.

«Η ΕΚΤ δεν επιθυμεί μεν τις έντονες διακυμάνσεις στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, αλλά η τρέχουσα πορεία του ευρώ έναντι του δολαρίου βρίσκεται εντός της ιστορικής κλίμακας διακυμάνσεών του και δεν εγείρει καμία ιδιαίτερη ανησυχία», δήλωσε ο Έβαλντ Νόουτνι, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

~**Η προσφυγή της Ελλάδας στα διεθνή ΜΜΕ
Η προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης ήταν πρώτη οικονομική είδηση σε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Οι περισσότεροι αναλυτές τονίζουν πως η βοήθεια της ΕΕ και του ΔΝΤ δεν θα βοηθήσει μόνο την χώρα μας αλλά θα ενισχύσει και το ευρώ.
Η προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης ήταν πρώτη οικονομική είδηση σε όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Οι περισσότεροι αναλυτές τονίζουν πως η βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν θα βοηθήσει μόνο την χώρα μας αλλά θα ενισχύσει και το ευρώ.

Οι αναλυτές θεωρούν μονόδρομο τη χορήγηση βοήθειας στη χώρα μας καθώς θεωρούν το πρόβλημα ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Στα ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρονται και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η χώρα προκειμένου να ανταποκριθεί στην κρίση.

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στη Βρετανία, μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Οι Financial Times μιλούν για ταπεινωτική επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώ οι περισσότεροι αναλυτές επισημαίνουν πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, Γερμανοί πολιτικοί του συντηρητικού χώρου και αναλυτές επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ.

Ο Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, ανώτερος αξιωματούχος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU, αδελφού κόμματος του κυβερνώντος CDU, καλεί την Ελλάδα μέσω δηλώσεών του στο περιοδικό Der Spiegel «να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου της από την Ευρωζώνη» και συμπληρώνει: «Το θέμα αυτό δεν πρέπει να είναι ταμπού. Η Ελλάδα δεν έχει μόνον πρόβλημα ρευστότητας, αλλά επίσης πρόβλημα ουσίας, διαρθρωτικό και ανάπτυξης».

«Θα ήθελα πολύ να γνωρίζω εάν το πακέτο αυτό βοήθειας είναι σύμφωνο με το ευρωπαϊκό δίκαιο και με το γερμανικό συνταγματικό δίκαιο», δήλωσε από την πλευρά του στο ίδιο έντυπο ο ηγέτης της γερμανικής συντηρητικής ομάδας CDU/CSU στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βέρνερ Λάνγκεν. Σύμφωνα με τον Λάνγκεν, η βοήθεια αυτή δεν θα αποτελέσει μια διαρκή λύση στην κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και «η πραγματική εναλλακτική» είναι «να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη ευρώ και να ξαναγίνει ανταγωνιστική με σκληρές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις».

Στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη ευρώ αναφέρονται, παράλληλα, και πολλές γερμανικές εφημερίδες. «Η μόνη πραγματική λύση είναι μια ξεκάθαρη ρήξη: η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ», γράφει η Bild, η οποία έχει τον τίτλο «Οι Έλληνες θέλουν τα λεφτά μας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η απόφαση αυτή πρέπει να ληφθεί από την ίδια την Ελλάδα για το «δικό της συμφέρον». Το ευρωπαϊκό νόμισμα, υποστηρίζει είναι ένας «στενός κορσές» που για την ώρα έχει πολλές απαιτήσεις από τη χώρα αυτή και χωρίς αυτό οι Έλληνες θα είχαν «περισσότερους μοχλούς στα χέρια» για να εξυγιάνουν την οικονομία τους. «Η προσωρινή έξοδος από τη ζώνη ευρώ δεν είναι ντροπή», προσθέτει η εφημερίδα, η οποία εκτιμά, εξάλλου, ότι η Ελλάδα είναι «αυτή τη στιγμή ένα πηγάδι χωρίς πάτο» και ότι το σχέδιο ευρωπαϊκής βοήθειας δεν αποτελεί μια μακροπρόθεσμη λύση.

Για την εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου, «το τελευταίο ζήτημα για τους Έλληνες, εάν η βοήθεια (η ευρωπαϊκή και του ΔΝΤ) δεν αποδώσει, είναι η έξοδος» από τη ζώνη ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κατά πόσο η ζώνη ευρώ στο τέλος της κρίσης θα αριθμεί ακόμα 16 μέλη παραμένει «ανοικτό».

«Είναι προς το συμφέρον και των άλλων χωρών να βοηθήσουν. Αν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρεύσει, η αλυσιδωτή αντίδραση που θα υπάρξει θα είναι ανεξέλεγκτη. Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν παγκοσμίως, άλλες χώρες στη νότια Ευρώπη θα βυθιστούν στην άβυσσο και το ευρώ μπορεί να καταρρεύσει», σημειώνει η Süddeutsche Zeitung, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «η ΕΕ και το ΔΝΤ πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να μην ανεχθούν οποιουσδήποτε συμβιβασμούς [...] Μια σκληρή αναδιάρθρωση (της Ελλάδας) θα αποτελέσει το πρότυπο για τα άλλα κράτη της ΕΕ».

«Η παραβίαση της ρήτρας στη Συνθήκη του Μάαστριχτ περί μη διάσωσης (κινδυνεύει) να μετατραπεί σε εφιάλτη: το πρώτο δάνειο των δισεκατομμυρίων θα ακολουθηθεί από άλλη μια δόση και μετά τη διάσωση της Ελλάδας, (θα ακολουθήσει) η βοήθεια για την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία», σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Η γερμανική εφημερίδα ζητεί την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας και σημειώνει ότι η χώρα θα μπορέσει να εξέλθει από τη δημοσιονομική της κρίση, μόνο αν βγει από την Ευρωζώνη και προβεί σε υποτίμηση.

«Μόνο μια ελπίδα υπάρχει για να σταματήσει ο φαύλος κύκλος: η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Αλλά καθώς ενεργοποιείται το πακέτο βοήθειας, η αλληλεγγύη αυτή απειλείται για άλλη μια φορά από την κακοφωνία. Ως συνήθως, η Γερμανία σέρνει τα πόδια της», γράφει η Le Monde.

«Το Βερολίνο στέλνει συνεχώς αμφιλεγόμενα μηνύματα στις αγορές επειδή η καγκελάριος δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον υπουργό Οικονομικών της Βόλφγκανγκ Σόιμπλε [...] Στο τέλος, η Γερμανία, η οποία δεν είχε την παραμικρή επιθυμία να πληρώσει για τον Έλληνα κακό μαθητή, τώρα θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να του δανείσει περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια ευρώ με το άνετο επιτόκιο του 5%. Και όλα αυτά, όταν μια σαφής και ξεκάθαρη ένδειξη αλληλεγγύης θα αρκούσε για να καθησυχάσει τις αγορές πριν από τρεις μήνες. Πρόκειται για μεγάλη επίδειξη έλλειψης συνοχής και αυτοϋπονόμευσης», σημειώνει η Liberation.

«Στο τέλος η μικρή Ελλάδα θα αποτελέσει τον Δούρειο Ίππο για την ανάμειξη των ΗΠΑ στην Ευρωζώνη», σημειώνει η La Repubblica, αναφερόμενη στο ΔΝΤ, και υπογραμμίζει: «Στο SOS του Παπανδρέου ο μόνος που ανταποκρίθηκε χωρίς δισταγμό και χωρίς να σέρνει τα πόδια του ήταν ένας θεσμός που εδρεύει στην Ουάσινγκτον».

«Δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία για την ΕΕ να πει “Όχι αυτήν τη φορά”. Τώρα σαφώς και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, με τις αγορές να είναι πεπεισμένες για μια σχεδόν σίγουρη συμφωνία, αλλά αυτό είναι ένα έργο που έχουμε ξαναδεί: η αισιοδοξία θα χαθεί γρήγορα και όλα τα προβλήματα της Ελλάδας θα επανέλθουν», γράφει Il Sole 24 Ore.

Η βοήθεια για την Ελλάδα είναι ανεπαρκής, σημειώνει η Corriere Della Sera και υπογραμμίζει ότι «χρησιμεύει μόνο για να κερδίσουν χρόνο, για να επιτραπεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία να ενισχύσουν τη θέση τους και να αποφύγουν τη μετάδοση» της κρίσης.

Η ισπανική οικονομική εφημερίδα Expansion καταγγέλλει την, όπως την περιγράφει, αποτυχία της ισπανικής κυβέρνησης να δώσει μια πειστική λύση για το υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας. «Τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Στην πραγματικότητα, μόλις η Ελλάδα πάψει να αποτελεί το στόχο των επενδυτών, θα αναζητήσουν άλλο θύμα», σημειώνει.

Σε κύριο άρθρο της υπό τον τίτλο «Βάλτε αυστηρούς όρους», η ολλανδική οικονομική εφημερίδα Het Financieele Dagblad σημειώνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αισθανθεί τον πόνο των μέτρων λιτότητας αμέσως, παρά να τα απλώσει σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο. «Οι αγορές δείχνουν ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον άλλη επιλογή. Αν η Αθήνα θέλει να μειώσει τον κίνδυνο χρεοκοπίας όσο περισσότερο μπορεί, χρειάζεται να πονέσει περισσότερο φέτος. Αυτό προσφέρει τη μεγαλύτερη πιθανότητα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης», επισημαίνει.



~**Στον εισαγγελέα στέλνουν 22 γιατρούς και 5 υπαλλήλους οι «Ράμπο» του υπ.Εσωτερικών Αυτεπάγγελτο έλεγχο στην Υπηρεσία Ασφάλισης Δημοσίου (ΥΠΑΔ) Ανατολικής Αθήνας πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.




Αυτεπάγγελτο έλεγχο στην Υπηρεσία Ασφάλισης Δημοσίου (ΥΠΑΔ) Ανατολικής Αθήνας πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών
Αθήνα: Στον εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να αναζητήσει ποινικές ευθύνες εις βάρος 22 γιατρών και 5 διοικητικών υπαλλήλων, στέλνει πόρισμα για φαινόμενα κακοδιοίκησης στον ΟΠΑΔ το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών.
Συγκεκριμένα, μετά από αυτεπάγγελτο δειγματοληπτικό έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών στην Υπηρεσία Ασφάλισης Δημοσίου (ΥΠΑΔ) Ανατολικής Αθήνας, προέκυψαν ευρήματα που αφορούν σε παραβιάσεις των κειμένων διατάξεων, καθώς και σε φαινόμενα κακοδιοίκησης.
Σύμφωνα με τη διεξαχθείσα έρευνα προτείνεται η αναζήτηση ευθυνών σε 6 θεράποντες γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ, σε 9 ελεγκτές γιατρούς, σε 7 συμβεβλημένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και σε 5 διοικητικούς υπαλλήλους της ΥΠΑΔ Ανατολικής Αθήνας.
Η έκθεση αυτή θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Εφετών για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών, επισημαίνεται στο πόρισμα.-

~**ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 6 ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.





1. Δήμος Καλαμάτας με έδρα την Καλαμάτα αποτελούμενος από τους δήμους α. Άριος β.
Θουρίας και γ. Καλαμάτας και δ. Αρφαρών οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Μεσσήνης με έδρα τη Μεσσήνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Αιπείας β.Ανδρούσας γ. Αριστομένους δ. Βουφράδων ε. Ιθώμης στ. Μεσσήνης ζ. Πεταλιδίου και την κοινότητα Τρικόρφου, οι οποίοι καταργούνται.

3. Δήμος Πύλου – Νέστορος με έδρα τη Πύλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κορώνης β. Μεθώνης γ . Παπαφλέσσα δ . Πύλου ε . Νέστορος κ αι σ τ. Χιλιοχωρίων, οι οποίοι καταργούνται.

4. Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αετού β.Αυλώνος γ. Γαργαλιάνων δ. Κυπαρισσίας ε. Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας, οι οποίοι καταργούνται.

5. Δήμος Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανδανίας β. Δωρίου γ. Είρας δ. Μελιγαλά και ε. Οιχαλίας, οι οποίοι καταργούνται.

6. Δήμος Μεσσηνιακής Μάνης με έδρα την Καρδαμύλη αποτελούμενος από τους δήμους α.Αβίας και β. Λεύκτρου, οι οποίοι καταργούνται.

Ο δήμος Μεσσηνιακής Μάνης χαρακτηρίζεται ως ορεινός.

~** Στη Βουλή κατατέθηκε πριν λίγα λεπτά της ώρα το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τον «Καλλικράτη». Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην αρμόδια Επιτροπή και την μεθεπόμενη στην Ολομέλεια.

325 οι νέοι Δήμοι!

~** "Καλλικράτης": Ο Χάρτης με τους 6 Δήμους της Μεσσηνίας.
Αυτός είναι ο Χάρτης του "Καλλικράτη" με τους 6 Δήμους της Μεσσηνίας της νέας εποχής
!

~**Παραίτηση Πατέρα από τον ΠΑΟ
May 21, 2010, 5:05pm
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του αναφέρει "Με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ όπως προβλέπει το καταστατικό και καθήκοντα προέδρου μέχρι την εκλογή νέου ασκεί από σήμερα ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αντώνης Αντωνιάδης. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή μου μετά από χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν την 13η Απριλίου του 2008 όταν ο... κόσμος που διαδήλωνε........

~**Οι Ούγγροι μείωσαν τον αριθμό των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ τους....



Τι 300, τι 200, τι 100, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των βουλευτών μας δρουν για την επιβίωση της καρέκλας τους και των δικαιωμάτων που έχουν. Αφού κανείς τους δεν έχει την τόλμη και τον αίσθημα της βελτίωσης του κοινωνικού συνόλου και όχι μιας περίδας. Αφού ο καθένας τους δρα σαν μεμονωμένη οντότητα εκεί μέσα ακόμα κι αν ανήκει στο ίδιο κόμμα. Ο λαός μας λέει όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει και στην συγκεκριμένη περίπτωση λαλούν στην Βουλή 300 κοκόρια που κορδόνοντε κάθε λεπτό μπροστά στις κάμερες για τα μάτια του κόσμου και μέσα στους χώρους της βουλής (στο μπαρ) πινούν ποτά και καφέδες, λέγοντας αστεία ή φιλοσοφικές συζητήσεις σαν να είναι οι καλύτεροι φίλοι. Σαν να έχουν τον ίδιο δρόμο. Δεν φταίνε όμως ΕΚΕΙΝΟΙ φταίμε ΕΜΕΙΣ που τους τους διατηρούμε και τους σπρώχνουμε με τον τρόπο μας να κάνουν και χειρότερα. ΙΣΩΣ επειδή και εμείς στο μεγαλύτερο ποσοστό μας έχουμε τον σκοπό μας και το ατομικό μας συμφέρον, διατηρώντας μια πελατειακή σχέση που καλά κρατεί δεκαετίες. Και ενώ διανύουμε το τέλος της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα εμείς γυρνάμε αιώνες πριν, την στιγμή που άλλες χώρες κάνουν τεράστια άλματα προόδου και εξέλιξης τόσο της σκέψης και των θεσμών όσον και της πράξης.
Οι Ούγγροι για παράδειγμα μείωσαν τον αριθμό τον βουλευτών τους, στο μισό. Από 386 θα γίνουν 200. Πράγμα που επικυρώθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε μιας και ήταν μια από τις δεσμεύσεις του προέδρου του κεντροδεξιού κόμματος που ήρθε στην εξουσία στις εκλογές του Απριλίου. Η τροποποίηση του Συντάγματος τους επικυρώθηκε από το σύνολο των βουλευτών τους, μάλιστα την ώρα που η ευρωπαική ένωση και συγκεκριμένα το Κοινοβούλιο αποφάσισε την αύξηση κατα 1500 ευρώ στον προϋπολογισμό του κάθε ευρωβουλευτή.
Μια τέτοια πρόταση ακούστηκε και στην δική μας βουλή αλλά την άκουσε μόνο αυτός που την είπε. Επίσης ο πρόεδρος της Βουλής κος. Πελτσάνικος πρότεινε την μείωση της αμοιβής των βουλευτών κατά 20% και το βλέμμα όλων των βουλευτών πάγωσε. Μετά τον πάγο όμως ήρθε η αντίδραση . Να τους βλέπατε πως αντιδρούσαν. Με τι μαχητικότητα, φωνή και επαναστατικό ύφος είχαν δεν φαντάζεστε...Μόνο που φώναζαν για την δική τους τσέπη και όχι του κόσμου που εχθές στις ειδήσεις του SKAI το βράδυ έδειξε ότι η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση με 25% στην παραοικονομία. Μια παραοικονομία που έχει μέσα βουλευτές,τραγουδιστές,εφορειακούς και πολλούς άλλους... Τέλος θα ήθελα να πω και να μοιραστώ την εξής γνωστή φράση ότι .....την μοίρα μας εμείς την φτιάχνουμε....
Από http://kakakia.blogspot.com/

~** " Ήθελαν να κλέψουν τα αρχεία της υπόθεσης Βατοπεδίου"
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010,




Με βόμβες μεγατόνων, που καίνε υπουργούς αλλά και το πρωθυπουργικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τροφοδότησε την υπόθεση Βατοπεδίου η Σταματίνα Μαντέλη, διευθύντρια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Διεύθυνση Πολιτικής Γης. Με την απολογία της στον ανακριτή, που κράτησε 25 ώρες, και με ένα υπόμνημα 55 σελίδων, η Σταματίνα Μαντέλη εξηγεί με το «νι» και με το «σίγμα» το πώς οι υπουργοί Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός μεθόδευσαν την όλη υπόθεση Βατοπεδίου και τις ανταλλαγές γαιών, κατ’ επιταγή του Μαξίμου -και συγκεκριμένα του Γιάννη Αγγέλου, διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, και του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα ολοκληρωνόταν η ανταλλαγή σε τόσο σύντομο χρόνο ή με τις κανονικές διαδικασίες δεν θα γινόταν» καταθέτει επί λέξει η Σταματίνα Μαντέλη, ξεκαθαρίζοντας πως η ανταλλαγή γαιών και το σκάνδαλο στο σύνολό του υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω των αφόρητων πιέσεων που ασκήθηκαν από τον Θ. Ρουσόπουλο και τον Γιάννη Αγγέλου προς τους υπουργούς Μπασιάκο και Κοντό (σελίδα 132 - 133 του εγγράφου της κατάθεσης).


Σοβαρό πολιτικό ζήτημα προκαλεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Βατοπεδίου, η κατάθεση στον ανακριτή τής Σταματίνας Μαντέλη, η οποία κατηγορείται ήδη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση εγγράφων από τον σχετικό Φάκελο.

Η Εξεταστική Επιτροπή, που ήδη βαίνει προς αποπεράτωση των εργασιών της με στόχο να εκδώσει πέντε (όσα και τα κόμματα της Βουλής) πορίσματα, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να ασχοληθεί με το υλικό της κατάθεσης Μαντέλη, η οποία προσκομίζει νέα στοιχεία.

Στην μαραθώνια κατάθεσή της η Σταματίνα Μαντέλη «καρφώνει» πέντε υπουργούς -τους Απόστολο Φωτιάδη και Γιώργο Δρυ (αμφότεροι του ΠΑΣΟΚ), και τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό και Θόδωρο Ρουσόπουλο-, αλλά και τον Υφυπουργό Κώστα Κιλτίδη, καθώς και συνολικά το πρωθυπουργικό γραφείο του Μαξίμου επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή.

«Κατουριόταν επάνω του»

Σαφέστατη είναι η Σταματίνα Μαντέλη, όταν αναφέρεται στις πιέσεις από το Μαξίμου και τις αντιδράσεις των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, καταθέτει πως «όταν ο Ρουσόπουλος ή ο Αγγέλου έπαιρναν τον Μπασιάκο τηλέφωνο, κατουριόταν επάνω του…» (σελίδα 128).




Παρακάτω, η πρώην διευθύντρια εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξανδρος Κοντός την «καθοδηγούσε για ό,τι θα κατέθετε στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο. Καταθέτει, επίσης, πως ο ίδιος υπουργός την εξανάγκασε σε διάψευση και πως την έθεσε υπό ασφυκτικό έλεγχο, ώστε να μην διοχετευθεί τίποτε το επιλήψιμο στην Εξεταστική Επιτροπή. Κατά την Σταματίνα Μαντέλη, ο τελικός αποδέκτης όλων αυτών των μεθοδεύσεων, και μάλιστα διά προσωπικής τηλεφωνικής επαφής του Αλέξανδρου Κοντού, ήταν ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης» (σελίδα 129).


«Ήθελαν να κλέψουν τα Αρχεία»

Η Σταματίνα Μαντέλη καταγγέλλει πως, μετά τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις, άνθρωποι του υπουργού Αλέξανδρου Κοντού επιχείρησαν να διαρρήξουν το γραφείο της, προκειμένου να μεταφέρουν όλα τα αρχεία που αφορούσαν στην υπόθεση. Η καταγγελία είναι ανατριχιαστική, διότι η Σταματίνα Μαντέλη εξηγεί και λεπτομέρειες. Τελικά, ισχυρίζεται ότι μετέφερε η ίδια τον φάκελο στο σπίτι της, για λόγους αυτοπροστασίας (σελ. 133).


Συχνές συναντήσεις και γεύματα στο σπίτι του Ρουσόπουλου

Η Σταματίνα Μαντέλη είναι εξαιρετικά λεπτομερής στις αφηγήσεις της, όταν απαντά στο ερώτημα, πώς γνώριζε την άμεση επαφή των Αρσένιου και Εφραίμ με τον Ρουσόπουλο και τον Αγγέλου (σελ. 129 - 134). Η πρώην διευθύντρια αφηγείται ολόκληρες τηλεφωνικές συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο της μεταξύ του μοναχού Αρσενίου και του Θ. Ρουσόπουλου, αλλά και λεπτομέρειες για το πότε συνέτρωγαν, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες στην ανταλλαγή γαιών μεταξύ Βατοπεδίου και Ελληνικού Κράτους.

~**Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
Costa Navarino Θετικά τη βλέπουν οι Πύλιοι Q :

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ !
Ρεπορτάζ, με την ευκαιρία της λειτουργίας της Costa Navarino κάναμε χθες στην Πύλο.
Οι άνθρωποι που μας μίλησαν βλέπουν στην ΠΟΤΑ προοπτικές ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, οι περισσότεροι υπό όρους. Πρέπει, τονίζουν, παράλληλα με την επένδυση, να υπάρξει πρόνοια για τη δόμηση της ευρύτερης περιοχής, τον υδροφόρο ορίζοντα, να ολοκληρωθεί ο Βιολογικός Καθαρισμός και να αναβαθμιστούν οι υποδομές της Πύλου, ώστε η πόλη να μπορεί αξιοπρεπώς
να δεχθεί το… κύμα τουριστών.

Πύλος

Βασίλης Βρεττάκος

«Πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στην Πύλο»

«Όσον αφορά στην επένδυση της Costa Navarino, νομίζω ότι μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει τόσο στον τουρισμό αυτό καθεαυτό όσο και στην τοπική ανάπτυξη, της Πύλου και του νομού. Όσον αφορά στην Πύλο και το ρόλο της στη συγκεκριμένη επένδυση και παράλληλα προς αυτήν, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε τα ίδια βήματα προς την ανάπτυξη της πόλης, του κοινωνικού της ιστού. Κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν εικαστικές αλλά και υποδομών θα πρέπει να δρομολογηθούν το συντομότερο, για να μπορέσουμε να πιάσουμε το τρένο που τρέχει δίπλα μας. Δρόμοι, δίκτυα, το λιμάνι, η μαρίνα, όλα αυτά πρέπει να δρομολογηθούν τάχιστα για να έχουμε μια παράλληλη πορεία τόσο με την επένδυση που γίνεται δίπλα μας αλλά και για το καλό της πόλης. Τα πρώτα σημάδια, σχετικά με τον τουρισμό, είναι θετικά. Παρ’ όλη την οικονομική συγκυρία, διεθνή και στη χώρα μας, σε σχέση με άλλες περιοχές τα μηνύματα είναι θετικά για εμάς. Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή τη θετική συγκυρία».

Σταυρούλα Κάππου
«Δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα»

«Με τη λειτουργία της Costa Navarino πιστεύω ότι απλά θα γίνει γνωστό το μέρος και θα υπάρχει κάποια κίνηση, κάτι το οποίο είναι αισιόδοξο. Δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα, θεωρώ όμως ότι κάτι καλό θα φέρει στην περιοχή. Ανεξαρτήτως αυτού, δεν προβλέπεται κίνηση καλύτερη από πέρυσι. Με μεγάλο αγώνα επιβιώνουμε. Σαν άνθρωποι είμαστε φιλόξενοι. Οι τιμές της περιοχής παίζουν ρόλο. Είναι πράγματι ακριβότερες από αλλού. Και βέβαια, τώρα με τα έργα της επένδυσης έχουν ανέβει πάρα πολύ. Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι πολύ πιεσμένοι οικονομικά.
Πάρα πολλά είναι τα προβλήματα της Πύλου που πρέπει να δρομολογηθούν και να επιλυθούν. Πρέπει να μπει μια τάξη στο χώρο που λέγεται πλατεία, με τα αυτοκίνητα. Υπάρχει τόσος χώρος για πάρκινγκ και ο καθένας βάζει το αυτοκίνητό του μπροστά από το μαγαζί του για να το βλέπει! Δεύτερον, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα με το Δήμο σε ό,τι αφορά τα πεζοδρόμιά μας, τι πρέπει να πληρώσει ο καθένας. Να ξεκαθαρίσουν ποιοι έχουν άδειες να λειτουργούν και τι να πουλάνε. Άλλο ένα θέμα είναι οι δρόμοι. Καταστρέφουμε τα αυτοκίνητά μας».

Πέτρος Γ. Ματσούκας

«Είναι μια επιχείρηση και δημιουργήθηκε για να κερδίσει»

«Η Costa Navarino είναι μια επιχείρηση και δημιουργήθηκε για να κερδίσει. Δεν ήρθε για να φτιάξει την Πύλο ούτε για να φτιάξει εμένα. Αυτή είναι η δουλειά της, έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημά μας εντοπίζεται στον αγροτικό τομέα, στην αγροτική παραγωγή που έχει υποβαθμιστεί όσο δεν παίρνει. Η περιοχή ρήμαξε. Το λάδι πιάνει ένα δίφραγκο, σταφίδα δεν πουλάμε, λεμόνια δεν πουλάμε. Δε μας φταίει η ΠΟΤΑ. Η Πολιτεία μάς φταίει και η πολιτική των κυβερνήσεων που έχουν κάνει τον τόπο να ρημάξει».

Βίλη Κουβαρδά
Αγγελική Λάππα


«Να προστατέψουμε τη θάλασσα»

Βίλη Κουβαρδά: «Θετική μού φαίνεται η Costa Navarino. Θα προσελκύσει κόσμο και έχει δώσει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους στην περιοχή μας».

Αγγελική Λάππα: «Θα έρθει στον τόπο μας κόσμος από όλα τα μέρη της Γης. Νομίζω ότι η Μεσσηνία φέτος έχει αναγνωριστεί ως το επίκεντρο της Ελλάδας και θα είναι η πρώτη περιοχή σε αφίξεις τουριστών. Σημαντικό είναι να βρεθεί λύση για το Βιολογικό Καθαρισμό. Να προστατέψουμε τη θάλασσα».

Αριστείδης Αγριογιάννης

«Θέσεις εργασίας»

«Η ΠΟΤΑ θα έχει πολλή επιτυχία. Είναι ένα μεγαλειώδες ξενοδοχείο η Costa Navarino. Προσφέρει πολλά στους επισκέπτες, θα έρθει πολύς κόσμος στην περιοχή μας και έχει δημιουργήσει και θέσεις εργασίας. Θα φτιάξουν, όπως λένε, και το δρόμο Καλαμάτα – Πύλος και θα είναι μεγάλη υπόθεση».

Γεώργιος Δημητρόπουλος

«Θα βγαίνουν να δουν τα αξιοθέατα»

«Ο κόσμος από περιέργεια θα έρθει να δει την αξιοποίηση της περιοχής μας και εκτός αυτού οι άνθρωποι που θα έρχονται στο εν λόγω έργο, θέλω να πιστεύω ότι θα βγαίνουν και εκτός περιοχής να δουν τα αξιοθέατα και θα καθίσουν σε μαγαζιά να φάνε και να πιούνε. Σε μάκρος χρόνου θα είναι καλό, δε βλέπω να φέρνει επιδείνωση. Θα έχουμε ακόμα πιο πολύ τουρισμό. Άλλωστε, εκεί εργάζεται και πολύς κόσμος που ήταν άνεργος. Πρέπει, όμως, και η Πύλος με τη σειρά της να ανταποκριθεί. Πρέπει να γίνει ο Βιολογικός Καθαρισμός που έχει αρχίσει αλλά δεν τελειώνει. Και ο δρόμος, άμα φτιαχτεί, θα είναι ευχής έργον, αλλά το φλέγον πρόβλημα είναι ο Βιολογικός».

Κώστας Μητώσης

«Εκτός από το μέσα, πρέπει να φτιαχτεί και το έξω»

«Δεν είμαι ειδικός. Απλώς ξέρω ότι γίνονται αυτά τα ξενοδοχεία εκεί. Άλλοι λένε ότι είναι θετικά, άλλοι αρνητικά. Εγώ πιστεύω πως οτιδήποτε γίνεται, θετικό θα είναι. Θα έρχεται κόσμος. Κάποιοι λένε ότι ο κόσμος θα κλείνεται μέσα, αλλά για μένα αυτό είναι αδιανόητο. Δε γίνεται να κλείνονται μέσα στις μάντρες του ξενοδοχείου. Εκτός, όμως, από τα “τείχη” που φτιάχνονται, πρέπει και το έξω να φτιαχτεί, όχι μόνο το μέσα. Οι δρόμοι είναι χάλια, σκουπίδια παντού, ο βιολογικός. Άμα τα καταφέρουνε, καλά θα είναι».

Γιάλοβα
Βασίλειος Μπαλαφούτης

«Διφορούμενα τα πράγματα»

«Είναι διφορούμενα τα πράγματα για την Costa Navarino. Από τη μία, η περιοχή μας ξαφνικά βρίσκεται στον χάρτη εκεί που δεν υπήρχε. Γινόμαστε τουριστικός προορισμός. Από την άλλη, υπάρχουν κάποια προβλήματα σημαντικά, όπως είναι το νερό, ο υδροφόρος ορίζοντας γενικά, η μόλυνση του περιβάλλοντος. Άρα, λοιπόν, είναι 50 – 50 το θέμα. Πιστεύω ότι, σε γενικές γραμμές, εμάς τους επαγγελματίες (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ) θα μας βοηθήσει, αλλά το ίδιο το συγκρότημα, το Costa Navarino, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ωφέλιμο για την περιοχή.
Η αλήθεια είναι ότι οι νόρμες έρχονται πλέον από την Ευρώπη και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε οι ίδιοι το μέλλον μας, είναι προκαθορισμένο. Για παράδειγμα, τα αγροτικά προϊόντα είναι πλέον ξεφτιλισμένα και το κισμέτ μας είναι ο τουρισμός. Για αυτό μας προορίζουν και ελπίζω να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις. Είναι ένα στοίχημα για εμάς μεγάλο. Η κρίση νομίζω μας κάνει καλύτερους γενικά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά, από την άλλη, υπάρχει ένα βαρύ κλίμα για την Ελλάδα στα ΜΜΕ. Ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά με τουρίστες οι οποίοι μας λένε για την κατάσταση της Ελλάδας. Πρέπει να απολογηθούμε καθημερινά σε όλους για το τι συμβαίνει. Πρέπει, πάντως, να γίνουμε καλύτεροι, να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας, να προσφέρουμε, να είμαστε παραγωγικοί. Κρίνοντας από τον εαυτό μου και τους συναδέλφους μου, όλοι πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Αθανάσιος Καλογερόπουλος

«Θα αξιοποιηθεί η περιοχή»

«Η επίδραση της Costa Navarino πιστεύω ότι είναι θετική, γιατί θα αξιοποιηθεί η περιοχή κατά πολύ. Μέχρι τώρα, με τους εργαζόμενους και μόνο που υπάρχουν εκεί πέρα έχουμε δει μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις. Πιστεύω, λοιπόν, ότι με τον ερχομό των τουριστών που θα φέρει αυτός εκεί, θα αναβαθμιστεί η περιοχή πολύ περισσότερο από ό,τι είναι σήμερα. Δεδομένου, βέβαια, ότι θα λυθεί το πρόβλημα του δρόμου στην περιοχή. Με μια τόσο μεγάλη επένδυση, όμως, σίγουρα θα λυθεί».

Σταύρος Γιαννούτσος

«Θετική επένδυση, υπό όρους»

«Όσον αφορά στην ανάπτυξη της περιοχής, είναι θετική η επένδυση, υπό έναν όρο: Ότι πρέπει να προσεχθεί λίγο περισσότερο το περιβάλλον, όσον αφορά στη δόμηση πλέον της ευρύτερης περιοχής. Θέμα δεύτερον, οι Δήμοι πρέπει να οργανωθούν για να αντιμετωπίσουν τον όγκο των φιλοξενούμενων, τουριστών και εργαζομένων, που θα συσσωρευθούν στην περιοχή. Η διαχείριση των απορριμμάτων, η καθαριότητα, το νερό. Κάποιες χρονιές η περιοχή μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την επάρκεια νερού. Θα δείξει το επόμενο έτος, οι εργαζόμενοι στην ΠΟΤΑ τι κατανάλωση νερού θα κάνουν και τι νερό θα χρειαστεί το όλο συγκρότημα. Το δε θετικό είναι ότι η επένδυση αυτή άνοιξε δρόμους για τη διαφήμιση της περιοχής, το αεροδρόμιο είναι ανοιχτό πλέον καθημερινά και ακούστηκε ότι υπάρχει και η Πύλος».

Της Γεωργίας Οικονομοπούλου “ΘΑΡΡΟΣ” 21/05/2010

Αναρτήθηκε από Κώστας... στις 2:44 μ.μ. 1 σχόλια
Ευχές Καραμπάτου σε καπετάν Βασίλη για επιτυχία της “Costa Navarino”
Ευχές για την επιτυχία της “Costa Navarino” εκφράζει στην επιστολή που έστειλε στον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος. Με αφορμή τη χθεσινή έναρξη λειτουργίας της “Costa Navarino” o κ. Καραμπάτος υπενθυμίζει ότι χρειάστηκαν 10 χρόνια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο ζωής του καπετάνιου. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητέ μας καπετάν Βασίλη,
Η σημερινή ημέρα, που φέρνει την έναρξη εργασιών του τουριστικού συγκροτήματος “Costa Navarino”, είναι «πολύ καλή μέρα», όχι μόνο για τον όμιλό σας αλλά για ολόκληρη τη Μεσσηνία, που υποδέχεται την μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη τουριστική επένδυση, που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Μια επένδυση, που λόγω του μεγέθους της, χρειάστηκε περίπου 10 χρόνια για να μπορέσει να υπερβεί την πληθώρα των γραφειοκρατικών προβλημάτων και να λάβει τις αναγκαίες εγκρίσεις, ώστε να περάσει σε στάδιο κατασκευής. Γνωρίζουμε, ότι πέρα από τις επιχειρηματικές παραμέτρους του όλου εγχειρήματος, η δημιουργία και η λειτουργία της επένδυσης αποτελούσε για σας ένα όνειρο ζωής, που αποσκοπούσε κυρίως στο να προσφέρετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας ανάπτυξη και ευημερία. Είμαστε βέβαιοι, ότι τώρα, που το όνειρο πραγματοποιείται, θα αισθάνεστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη δικαίωση της επιμονής και των κόπων σας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην “Costa Navarino”, έχοντας πλήρη συνείδηση, ότι η επιτυχία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον της Πύλου και ολόκληρης της Μεσσηνίας και ελπίζουμε σε συνεργασία μεταξύ αυτής και του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να συνδέσουμε και δικές μας συμβατές δραστηριότητες με τη λειτουργία και τα δρώμενα του συγκροτήματος».

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 21/05/2010


~**Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη θα τελέσει στη Κάρπαθο στις 23 του Μήνα το ΓΕΑ
Θα παραστεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία του επιτελείου της Αεροπορίας. Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης έπεσε εκτελώντας αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών που σε σχηματισμό μάχη επιχείρησαν αεροφωτογράφηση των βάσεων της Κρήτης. Στις 23 Μαϊου του 2006 πάνω από το Καρπάθιο Πέλαγος ο ήρωας Ηλιάκης ενεπλάκη σε κλειστή αερομαχία με τουρκικά F16 που είχαν αναλάβει το ρόλο προστασίας των φωτογραφικών F4. Ένας από τους Τούρκους πιλότους επιχείρησε δολοφονικό ελιγμό κινήθηκε εναντίον του αεροσκάφους του Σμηναγού και το εμβόλισε με αποτέλεσμα ο ήρωας πιλότος να χάσει τη ζωή του υπερασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.-

~** Νέες προοπτικές στη συνεργασία Ελλάδας-Λιβύης
Ανοίγονται νέες προοπτικές εμβάθυνσης και ενίσχυσης των σχέσεων Αθηνών - Τρίπολης, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τις συνομιλίες που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό της Λιβύης.
Ανοίγονται νέες προοπτικές εμβάθυνσης και ενίσχυσης των σχέσεων Αθηνών - Τρίπολης, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τις συνομιλίες που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλμπαγνάντι Αλμαχμούντι.

Με τον πρωθυπουργό της Λιβύης, τον οποίο με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε, διαπιστώσαμε ότι ανοίγονται πολλές νέες προοπτικές εμβάθυνσης και ενίσχυσης των σχέσεών μας, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι εξετάσαμε τρόπους εμβάθυνσης της συνεργασίας σε τομείς όπως η ενέργεια, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, οι κατασκευές και ο τουρισμός.

Ο Γ. Παπανδρέου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας Ελλάδας και Λιβύης, τονίζοντας παράλληλα ότι με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε πως η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει τη σημαντική θέση της Λιβύης και έχει αποκαταστήσει μαζί της σχέσεις συνεργασίας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι η Λιβύη διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη Μεσόγειο, στο σύνολο του αραβικού κόσμου και αποτελεί επιπλέον πύλη επικοινωνίας με ολόκληρη την Αφρική.

Ο Λίβυος πρωθυπουργός τόνισε ότι για τον Λιβυκό λαό και τον ηγέτη του Μουαμάρ Καντάφι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι φίλος και αδελφός, αναφέρθηκε και αυτός στις μακρόχρονες στενές σχέσεις των δύο χωρών και έκανε λόγο για συνεργασία στους τομείς της ενέργειας, της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, των επικοινωνιών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του φυσικού αερίου, των υποδομών, του τουρισμού, των θαλάσσιων μεταφορών και των λιβυκών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Η Λιβύη διανύει μεγάλη αναπτυξιακή φάση και διατίθενται κονδύλια ύψους 200 δισ. δολαρίων, είπε ο Λίβυος πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι καλωσορίζουμε από τώρα τη συμβολή των ελληνικών εταιριών.

Επίσης έκανε λόγο για ίδρυση οικονομικής ζώνης μεταξύ Λιβύης και Ελλάδας και αξιοποίηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ των δύο χωρών. Στη Λιβύη έχουμε ξεκάθαρη πολιτική απόφαση για συνεργασία με την Ελλάδα και ξεκάθαρη πολιτική απόφαση να σταθούμε δίπλα της για να ξεπεράσει την κρίση, τόνισε ο κ. Αλμαχμούντι και χαρακτήρισε επιπλέον την λιβυκή αγορά ως προέκταση της ελληνικής, προσκαλώντας τον κ. Παπανδρέου στην Τρίπολη, για την υπογραφή αναπτυξιακών συμφωνιών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Λίβυο ομόλογό του για την πολιτική βούληση της Τρίπολης για συνεργασία, αλλά και τις δυνατότητες που ανοίγονται, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τη χώρα και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στον αδελφό και φίλο Μουαμάρ Καντάφι.

~** Ορκίστηκε ο νέος υφυπουργός Τουρισμού
Ολοκληρώθηκε πριν το μεσημέρι της Παρασκευής η ορκωμοσία, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, του νέου υφυπουργού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ναζιανζού Θεοδωρήτου.
Ολοκληρώθηκε πριν το μεσημέρι της Παρασκευής η ορκωμοσία, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, του νέου υφυπουργού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ναζιανζού Θεοδωρήτου.

Στην τελετή ήταν παρόντες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο γγ του Υπουργικού Συμβουλίου Σ. Λύτρας.

Μετά το τέλος της τελετής, και απαντώντας στον επίσκοπο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τομέα του που αποτελεί βιομηχανία, ο κ. Νικητιάδης είπε ότι ο τουρισμός δεν είναι βιομηχανία αλλά οικονομική οντότητα.

Ο Γιώργος Νικητιάδης γεννήθηκε το 1953, στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από µετανάστες γονείς. Κατάγεται από τη Νίσυρο της Δωδεκανήσου. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Κω, όπου και ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση. Στη συνέχεια εισήλθε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών απ' όπου έλαβε το πτυχίο του το 1976.

Το ίδιο έτος µετέβη στις ΗΠΑ για µεταπτυχιακές σπουδές. Έλαβε πτυχίο LLM (Master's) από το Πανεπιστήµιο της Νέας Υόρκης στις διεθνείς Σχέσεις στην Εγκληµατολογία και τη Σωφρονιστική. Στην Αµερική, κατά τη διάρκεια των σπουδών του και ενώ παραλλήλως εργαζόταν, συµµετείχε ενεργά στους Ελληνικούς Φοιτητικούς Συλλόγους των Αµερικανικών Πανεπιστηµίων και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Συνοµοσπονδίας Ελλήνων Φοιτητών. Παραλλήλως συµµετείχε ενεργά στη Νισυριακή Νεολαία, στο Σύλλογο Κώων και στη Δωδεκανησιακή Οµοσπονδία.

Υπήρξε µέλος του Τοµέα Επιστηµόνων, του Τοµέα Απόδηµου Ελληνισµού, του Τοµέα Διεθνών Σχέσεων και του Τοµέα Συνδικαλισµού & Μαζικών Χώρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επίσης, είχε εκλεγεί µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ µέσα από τις διεργασίες του 6ου Συνεδρίου. Την περίοδο 2001-2002 διατέλεσε γενικός γραµµατέας Δηµόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης.

Κατά τη θητεία του συνέβαλε στην εξάπλωση του θεσµού των ΚΕΠ πανελλαδικά από 30 σε 700 και στη διεύρυνση των προσφερόµενων υπηρεσιών τους σε περισσότερες από 600 (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, άδειες και έγγραφα). Είχε διαρκή συµµετοχή στα κοινά της Δωδεκανήσου µε συχνή αρθρογραφία στον τοπικό τύπο, πολιτικές παρεμβάσεις και συνεντεύξεις στα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα Ενηµέρωσης. Ο εκδοτικός οίκος Λιβάνη εξέδωσε βιβλίο του µε τίτλο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Δώδεκα Θέσεις - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ Δώδεκα Όνειρα» το οποίο προλόγισε ο πρώην υπουργός Τουρισµού του ΠΑΣΟΚ Ν. Σκουλάς και του οποίου έχει ήδη πραγµατοποιηθεί η τέταρτη έκδοση.

Είναι µέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, του Συλλόγου Κώων της Αθήνας, του Συλλόγου Νισυρίων της Αθήνας και της Δωδεκανησιακής Οµοσπονδίας. Υπήρξε µέλος του Ανώτατου Διεθνούς Συµβουλίου Επιλύσεως Διεθνών Διαφορών της FIFA (Διεθνής Οµοσπονδία Ποδοσφαιρικών Σωµατείων). Είναι παντρεµένος µε την Γεωργία Ιατρού - Νικητιάδη, δικηγόρο στο επάγγελµα και έχει µία κόρη, την Αντέλλα, πτυχιούχο του Τµήµατος Ψυχολογίας του Πανεπιστηµίου Αθηνών.

~**FDIC: 775 οι προβληματικές τράπεζες στις ΗΠΑ


Με βασικό "αγκάθι" για την ομαλή λειτουργία τους τα επισφαλή δάνεια στο εμπορικό real estate, 775 τραπεζικοί όμιλοι χαρακτηρίζονται προβληματικοί από την FDIC. Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και η ίδια η FDIC, καθώς το ταμείο προστασίας καταθέσεων που διαθέτει είχε έλλειμμα ύψους 20,7 δισ. δολαρίων στο α’ τρίμηνο.


Με βασικό "αγκάθι" για την ομαλή λειτουργία τους τα επισφαλή δάνεια στο εμπορικό real estate, 775 τραπεζικοί όμιλοι χαρακτηρίζονται προβληματικοί από την FDIC. Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και η ίδια η FDIC, καθώς το ταμείο προστασίας καταθέσεων που διαθέτει είχε έλλειμμα ύψους 20,7 δισ. δολαρίων στο α’ τρίμηνο.

~** Αποκαθίσταται η ηρεμία στην Μπανγκόκ


Ο στρατός της Ταϊλάνδης θα ολοκληρώσει τις επιχειρήσεις για την πλήρη αποκατάσταση της ασφάλειας στο κέντρο της Μπανγκόκ, δύο ημέρες μετά την επίθεση στο στρατόπεδο των αντικυβερνητικών διαδηλωτών, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατού. Οι στρατιώτες ελέγχουν πλήρως τους δρόμους στη συνοικία Ρατσαπρασόνγκ, από όπου απομακρύνθηκαν την Τετάρτη οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές μετά από δύο μήνες, διευκρίνισε ο Σουνσέρν Καεουκουμνέρντ.
«Οι επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας σε δέκα πολυώροφα κτίρια με γραφεία και διαμερίσματα, καθώς και ένα νοσοκομείο θα τερματιστούν μέχρι τις 15:00», πρόσθεσε ο ίδιος. Ο Σουνσέρν είχε δηλώσει την Πέμπτη πως υπάρχουν ακόμα «ένοπλοι που κρύβονται στα κτίρια». Τέλος, ο εκπρόσωπος του στρατού τόνισε πως σταδιακά θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση στην συνοικία αυτή, καθώς και οι δημόσιεςσυγκοινωνίες.

~** "Κερδίσαμε χρόνο, τίποτα περισσότερο"

Υιοθετώντας ένα πακέτο διάσωσης 750 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση της ελληνικής κρίσης και σε άλλα κράτη της ζώνης του ευρώ, "το μόνο που κάναμε είναι να κερδίσουμε χρόνο, τίποτα περισσότερο", δηλώνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο γερμανός Γιούργκεν Στάρκ."Όταν οι αγορές τρελαίνονται, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες. Οι πολιτικοί χρειάστηκε να λάβουν ταχέως μέτρα για να σταματήσουν το συντομότερο δυνατόν οι αρνητικές εξελίξεις", εξηγεί σε συνέντευξη του στην κυριακάτικη έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Όλα αυτά θα παραμείνουν χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς μεταρρύθμιση των οικονομιών της ευρωζώνης και χωρίς σχέδια εξοικονόμησης, λέει ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία των κυρώσεων εναντίον των κρατών που παραβιάζουν τους όρους του Συμφώνου Σταθερότητας πρέπει να "αποπολιτικοποιηθεί".
Ο Στάρκ υπερασπίστηκε την ανεξαρτησία της ΕΚΤ και τόνισε ότι πρόκειται για μέτρα "προσωρινά που θα είναι νόμιμα στη χειρότερη περίπτωση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τα οποία πρέπει να επαναξιολογούνται διαρκώς".
Αναρτήθηκε από ΠΡΟΙΤΟΣ

~**Έκλεβε υλικά του ΟΣΕ
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010,



Έναν 49χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη, όταν μετά από έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί στην Ε.Ο. Αμφιτρίτης – Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε κλεμμένο υλικό του ΟΣΕ.

Στον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, το παρών έδωσαν και υπάλληλοι του ΟΣΕ για να βεβαιώσουν ότι το σιδηροδρομικό υλικό που βρέθηκε, προέρχεται όντως από τον οργανισμό.

Ο ίδιος ο 49χρονος υποστήριξε ότι είχε αγοράσει το υλικό έναντι του ποσού των 1.260 ευρώ από έναν 40χρονο, ο οποίος, όμως, διαφεύγει της σύλληψης.

Πηγή: ΕΡΑ Ορεστιάδας

~** Επιστρέφει στην εποχή διαδηλώσεων η ΠΑΕ ΠΑΟ;
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010,

Γιώργος Αρκουλής

Η σημερινή παραίτηση του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ήταν ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί «κεραυνός» στον αίθριο «πράσινο» ουρανό των ημερών.

Ούτε, όμως, μπορεί να δικαιολογηθεί ότι προέκυψε «ένεκα λάσπης» σε βάρος του επιτυχημένου παράγοντα.

Είναι αστείο να θεωρείται «λάσπη» ένα –προβοκατόρικο έστω- δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, όταν τα θεμελιώδη του Πατέρα δεν θα έπρεπε να ανησυχούν από οποιοδήποτε σχόλιο (όταν κατάφερε να φέρει στην ομάδα του νταμπλ μετά από σχεδόν δεκαετία…)

Είναι εντελώς βέβαιο πως η παραίτηση Πατέρα έχει εντελώς διαφορετικά αίτια. Ένα από αυτά είναι πιθανώς το οικονομικό, δεδομένης της «σφιχτής» πολιτικής του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη (παραδοσιακή ιστορικά…), που δεν θέλει πολύ να ξαναφέρει στην επιφάνεια το δεικτικό σχόλιο Βγενόπουλου «με δεκάρες αγοράζεις φιστίκια»!

Σε απλά ελληνικά, ο οικονομικός προϋπολογισμός για τη νέα περίοδο, αποτελεί μάλλον την αφορμή όποιας διαφωνίας. Και βεβαίως, όταν λέμε οικονομικά, δεν πρέπει να περιορίζεται κανείς στα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για μεταγραφές, αλλά και στη… συγκέντρωση αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό (έργο που δεν θέλει πολύ να χαρακτηριστεί «γεφύρι της Άρτας», αλλά… στα χαρτιά!).


~** ME TAXYTATOYS ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΜΟΡΕΑΣ¨" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ... φωτογραφίες από την πορεία των εργων στην περιοχή Μελιγαλά - Κατσαρού Μεσσηνίας Μάϊος 2010 :




~**Μπάσκετ: Τζάμπολ των τελικών στις 26/5/2010
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010,



Την ερχόμενη Τετάρτη (26/5) θα ξεκινήσει η σειρά των τελικών στην Α1 μπάσκετ ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εφόσον φυσικά και οι δύο «αιώνιοι» αποκλείσουν με «sweep» τον Πανελλήνιο και το Μαρούσι αντίστοιχα.

Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό της Α1, επισημαίνοντας όμως πως αυτό θα συμβεί μόνο αν οι ημιτελικοί τελειώσουν με «3-0» και τα ζευγάρια είναι τα αναμενόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Εν όψει της έναρξης της Γ’ Φάσης των Play Offs (θέσεις 1-2 και 3-4) του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010 σας γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ που οι αγώνες για τις θέσεις 1-4 (Β’ Φάση Play Offs) ολοκληρωθούν στις 3 νίκες, με λήξη των αγώνων αυτών την Κυριακή 23-5-2010 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προηγούνται με 2-0 των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ κοινή Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και του αρχηγού - αθλητή της κάθε ομάδας την Τρίτη 25/5/2010 και ώρα 13:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 – Αθήνα, τηλ. 210 7207000 begin_of_the_skype_highlighting 210 7207000 end_of_the_skype_highlighting) αίθουσα «ΙΛΙΣΣΟΣ».



~**Συνάντηση Σαμαρά-Γουέι Ζιαφού
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς, είχε την Παρασκευή, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον Πρόεδρο της Cosco Κάπτεν Γουέι Ζιαφού.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς, είχε την Παρασκευή, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον Πρόεδρο της Cosco Κάπτεν Γουέι Ζιαφού.

Στη συνάντηση μετείχαν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Π. Παναγιωτόπουλος, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, βουλευτής Λασιθίου, Γ. Πλακιωτάκης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Κατά την άφιξη του προέδρου της Cosco, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα. «Καλωσορίζουμε και την αλλαγή στάσης, όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία», δήλωσε επίσης.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «τέτοιες επενδύσεις είναι όχι μόνον πολυσήμαντες, εν' όψει μάλιστα των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που περνάμε, αλλά τις θεωρήσαμε και πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας».

** Πατρίς, Ευγενία, Τηλεόραση

Με αυτόν το ευρηματικό και "βαρύ" τίτλο κάποια Έφη Μαρίνου από το ένθετο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας 7 (16/5/10) με λύσσα μιγάδας σημαδεμένης από διάφορα συμπλέγματα και κομπάζουσα ημιμαμάθεια όρμησε ακάθεκτη κατά της κυρίας Ευγενίας Μανωλίδου. Το μεγάλο σφάλμα της Ευγενίας είναι ότι δεν ανήκει σε εκείνο τον συρφετό που εκστασιάζεται με τις διπλοκέφαλες ψωλές της Έρσης ή τον αυνανισμό της Στεφανή, ούτε χειροκροτεί τον εθνικό μας γελωτοποιό που έχοντας αποφύγει παράνομα την στρατιωτική του θητεία, παραδίδει μαθήματα γκλαμουράτου αριστερό λαϊκισμού στα μικροαστικά μορμολύκεια, κάθε Τρίτη βράδυ. Δεν έχει ανάγκη η κυρία Μανωλίδου από υπεράσπιση. "Κάπου έχει πάντα πρόχειρη την μπαγκέτα μήπως και της ζητήσουν να θυμηθεί την ιδιότητα της μουσικού". Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι διάφοροι δημοσιογραφικοί λαπάδες όταν οι υπηρεσίες τους θα είναι άχρηστες. Όταν η υπερπροσφορά ηλιθιότητας, βλακείας και η κρίση των νταβατζήδων γκρεμίσει τα απατηλά τους όνειρα.
Το πρόβλημα της Εφης είναι ο σύζυγος της κυρίας Μανωλίδου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης. Πάλι η χούντα στο προσκήνιο. Μετά από 35 χρόνια η αριστερόστροφη προοδευτικότητα σηκώνει
την χούντα σαν το διαφημιστικό πανό για να κρεμάσει επάνω του τα 35 χρόνια προοδευτικής ασυδοσίας και λαμογιάς. Είχαμε την περιώνυμη "παρέα της Μυκόνου" που λεηλάτησε την περιουσία των Ελλήνων και πλούτισε προκλητικά. Την γενιά του Πολυτεχνείου που εξαργύρωσε τα πάντα πουλώντας σοσιαλισμό. Ένα πνευματικό κατεστημένο που είναι κυριολεκτικά για τα μπάζα εθισμένο στην συνδιαλλαγή και την μετριότητα.
Η Έφη αναρωτιέται πώς συμβιβάζεται το "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" με την χυδαία διαπόμπευση ανθρώπων. Είναι πολύ ωραία ερώτηση Θα μπορούσε να απαντηθεί όταν απαντηθεί και το "πώς συμβιβάζεται το γκλαμουράτο life style όλων αυτών των αρριβιστών που σκίζονται για την κοινωνική ισότητα άλλα μένουν σε βίλες και πάνε βόλτες με κότερα;"
Επί χούντας, πάλι η χούντα, η Έφη μας θυμίζει ότι ο κινηματογράφος παραδόθηκε στα χέρια του Τζέιμς Πάρις και άλλων για να παράγει εθνικοπατριωτικές σαπουνόφουσκες Εκείνο που δεν μας λέει είναι ότι στις σαπουνόφουσκες αυτές πρωταγωνιστούσαν τα βαριά πεπόνια της αριστεράς τέχνης, από Κατράκη μέχρι Καζάκο και από Καρέζη μέχρι Αλέκα Κατσέλη και φυσικά ποίος, μιας κάποιας ηλικίας, δεν θα θυμάται τον ηρωικό ταγματάρχη Βαρτάνη (Άγγελο Αγγελόπουλο) ή το "Αλάτι και Πιπέρι". Η αριστερή τέχνη έχει θρησκεία και πατρίδα το ψαχνό. Εμείς οι άλλοι έχουμε "πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια" και έτσι μας αρέσει.
Οι Έλληνες πολίτες μπαΐλντισαν και έγιναν νεοπτωχοι γιατί η "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" και όχι η δεξιά ή η ακροδεξιά, άν το προτιμάει, καταβρόχθισε τον πλούτο της χώρας και δεν χρειάζεται η "εικόνα της ευειδούς Ευγενίας" για να στείλει ο λαός την αριστερά στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. -


~**AΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :
** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan PapasMay 21, 2010
Θέμα: Συμφωνίες ΚΚΕ – Γερμανών στην Ήπειρο, μέρος Γ
ΕΓΓΡΑΦΟ 3 – ΑΝΑΦΟΡΑ VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
"Ημείς υπεσχέθημεν μέχρι 14ης τρέχοντος να σταματήσωμε κάθε εχθρικήν ενέργειαν εναντίον των Γερμανών με την ανάληψιν εκ μέρους των της υποχρεώσεως να παύσουν τα αντίποινα εις βάρος του πληθυσμού και κάθε ενέργειαν εναντίον μας. Επίσης υπεσχέθημεν και την συνάντηση μετά του Γερμανού Αξ/κού την 14 τρέχοντος με την προϋπόθεση ότι μέχρι της ημέρας εκείνης θα έχομεν λάβει τας οδηγίας σας."
http://www.facebook.com/l/89354;blackblogofcommunism.com/2010/05/21/%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%e2%80%93-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ae%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf/

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Malu - no voy a cambiar Play video »
** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Carlos Baute & Marta Sánchez - Colgando En Tus Manos Play video »
**Ο/Η ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ domika gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ - RADIO DOMIKA.
ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ domika grMay 21, 2010 at 9:17pm
Θέμα: ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ του Hotels On Demand
Απόψε το βράδυ το Respond On Demand ετοιμάζει μια έκπληξη για τα μέλη του καθώς και για τους φίλους του Radio Domika. Μείνετε συντονισμένοι!!! Προμηθευτείτε σήμερα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ του Hotels On Demand http://www.facebook.com/l/89354;www.radiodomika.gr .-
** Ο Γιώργος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Poema Posidonia oceanica". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=286237706046&mid=260c8b6G3dd6e022G149c084G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-
** Ο/Η Dimitris DeeJay Nikolaidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Cue Play Vibes.
Dimitris DeeJay NikolaidisMay 21, 2010 at 8:50pm
Θέμα: Xronia Polla!!!!
Xronia Polla Se Oloys Toys Kwnstantinoys, Se Oles Tis Elenes & Kwnstantines!!! Na Exoyn Ygeia, Eytyxia & Agapi!!!!
** Ο/Η Hlias Liberopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.
Hlias LiberopoulosMay 21, 2010 at 7:46pm
Θέμα: ΗΙ
Εγκατάσταση του προγράμματος «Αγάπη» 1.0 Μαΐου 8, 2010Posted by Ζωντανό Ιστολόγιο in : Ορθοδοξία / Εκκλησία , trackback Τεχνική Υποστήριξη: Παρακαλώ, πως μπορώ να βοηθήσω;Πελάτης: Χμ… μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται «Αγάπη«. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;Τ.Υ. : Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;Π: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;Τ.Υ.: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο «Η Καρδιά μου». Μπορείτε να την εντοπίσετε;Π: Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το «Αγάπη» ενώ τρέχουν τα άλλα;Τ.Υ: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα;Π: Μισό λεπτό να δω… υπάρχει ένα που λέγεται «Παλιά Τραύματα», «Χαμηλή Αυτοεκτίμηση», ένα άλλο «Μνησικακία» και «Εκδίκηση».Τ.Υ.: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα ‘Αγάπη’, θα διαγράψει βαθμιαία τα προγράμματα αυτά από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα «Αγάπη» θα αντικαταστήσει το «Χαμηλή αυτοεκτίμηση» με μια άλλη ενότητα που λέγεται «Υψηλή αυτοεκτίμηση».Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: «Μνησικακία» και «Εκδίκηση». Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος ‘Αγάπη’.Π: Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε;Τ.Υ.: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει ‘Εκκίνηση’ και επιλέξτε το πρόγραμμα «Συγχώρεση» και κάνετε ένα κλικ. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα.Π: Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ… όμως το πρόγραμμα «Αγάπη» ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;Τ.Υ.: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες «Καρδιές» για να κάνετε αναβάθμιση.Π: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: ‘Error – Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις’… τι είναι αυτό;Τ.Υ.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές «Καρδιές» αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στη δική σας «Καρδιά». Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.Π: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα;Τ.Υ.: Κατεβάστε το πρόγραμμα «Αποδοχή εαυτού» και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: «Συγχώρεση εαυτού», «Συνειδητοποίηση της αξίας μου», «Αναγνώριση των ορίων μου».Π: Εντάξει, το έκανα.Τ.Υ.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο «Η Καρδιά μου». Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει τα όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα «Αρνητική Κριτική», «Φλυαρία». Μετά πηγαίνετε στο Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.Π: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος «Η Καρδιά μου» αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα «γαλήνη» και «πληρότητα» αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στο φάκελο «Η Καρδιά μου». Είναι φυσιολογικό αυτό;T. Y.: Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα «Αγάπη» είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, γι’ αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση.Π: Σε ευχαριστώ, Θεέ μου….Ευχαριστίες στην Συγκλιτική για την αποστολή του κειμένου .-
~** Ο/Η Gabriel Chatzivasiliou έστειλε μήνυμα στα μέλη του RADIO HAIDARI.
Gabriel ChatzivasiliouMay 21, 2010 at 7:46pm
Θέμα: Radio Haidari
The Ultimate History Of Rock n Roll Tonight .-
** Boa tardeSerá que nessas horas, que um pai senti orgulho de sua filha ? rsrsrsAté que veja as fotos , creio que não ! :P(Estou apenas repassando.)Mais uma na internet , e cada vez mais pessoas conhecidas.A namorada que com certeza vocês conhecem , traiu o namorado,e como sempre não achou nada legal , e resolveu colocar fotos de momentos intimos, na internet.8 anexo(s) 08012323abr...jpg (45Kbps) 08052122abr...jpg (43Kbps) 080523123abr...jpg (46Kbps) 0805223123br...jpg (40Kbps) 08012312abr...jpg (45Kbps) 0805123123abr...jpg (47Kbps)080123123abr...jpg (43Kbps) 080512312abr...jpg (48Kbps)
Comentario: O pai é dono de uma rede de panificadoras , mais quem queima a rosca é a filha., heheheheheh .-
** Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.
πενεστας νικηφοροςMay 17, 2010 at 9:42pm
Θέμα: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ
Αναδημοσιευουμε απο την ελληνικη εκδικηση http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F% http://www.facebook.com/l/0eb58;2Fhellenicrevenge..blogspot.com%2F2010%2F05%2Fblog-post_4152.html&h=55ddf .-
** Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 17, 2010 at 8:21pm
Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΣΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ........ http://www.facebook.com/l/c6a94;www.elpar.gr .-
** Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.

Antenna SatelliteMay 17, 2010 at 6:13pm
Θέμα: LETO & PETROPOULOS ON PAO STORE!
Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει και έρχονται την Πέμπτη 20/05 στις 16:00 στο ΠΑΟ STORE ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ, δύο παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το double! Ο ΛΕΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ! OFFICIAL PANATHINAIKOS F.C. STORE33-01, 20th AvenueAstoria, New York 11105-2015USA.TEL: +1 718 267 7600 begin_of_the_skype_highlighting +1 718 267 7600 .-
** Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 17, 2010 at 5:53pm
Θέμα: ΕΚΠΟΜΠΗ!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ 18:ΟΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΥΛΙΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...... http://www.facebook.com/l/c6a94;www.elpar.gr .-
** Olá Stamatios, Francisco iglesiasfentanes@yahoo.com.br escolheu um postal para você! Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=718746&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=6&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.comwww.SeuCartao.sonico.com Obrigado por usar nossos serviços! EquipeSeuCartao.sonico.com ------------------------------------------Sites recomendados http://www.cloncom.com/ - Economize até 95% em suas ligaçoes telefónicas .-
** Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisMay 17, 2010 at 4:39pm
Θέμα: ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=1354881&o=all&op=1&view=all&subj=71605671345&aid=-1&id=1279860909 .-
** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 17, 2010 at 4:48pm
Θέμα: Ταξιδεύοντας µε τον Στάλιν
Οι κάτοικοι της Μόσχας µετακινούνται από χθες µε λεωφορεία τα οποία κοσµούνται από πορτρέτα του Ιωσήφ Στάλιν, ενόψει της 65ης επετείου για το τέλος του Β Παγκοσµίου Πολέµου, την ερχόµενη Κυριακή. http://www.facebook..com/l/0eb58;blackblogofcommunism.com/2010/05/17/%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%8d%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%c2%b5%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%bd/ .-
** Η ELcakii σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Queen B 's greek fun club!!!! Beyoncè !!!!!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=396577380089&mid=25b46c9G56358b7cG1d3182aG6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-
** αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι...είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι...
** Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 10:00 στο υποκατάστημα του Ελληνικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας. -
Δύο αλλοδαπά άτομα εισέβαλαν στην τράπεζα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φορώντας γάντια και κρατώντας όπλα, ακινητοποίησαν τον ταμεία, γρονθοκοπώντας τον μάλιστα στο πρόσωπο.Αφού άρπαξαν ά...γνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και έναν ταχυδρομικό σάκο, ο οποίος περιείχε μόνο φακέλους, οι δράστες διέφυγαν με μία BMW, ασημί χρώματος, που είχαν σταθμεύσει ακριβώς απ’ έξω.Πανικόβλητοι οι επιβάτες του λεωφορείου έπεσαν στο πάτωμα. Ευτυχώς ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα πριν συμβούν τα χειρότερα. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αγία Βαρβάρα-Αθήνα, όταν έφτασε στη συμβολή των οδών Π. Πολεμιστών και Οδυσσέως ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.Ένα από τα πίσω τζάμια του λεωφορείου έγινε θρύψαλα, ενώ ταυτόχρονα ο οδηγός ένιωσε το βαρύ όχημα να τραντάζεται καθώς είχε σκάσει και το ένα από τα πίσω λάστιχα.Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα του τζαμιού, ενώ ο οδηγός είχε ήδη κόψει ταχύτητα την ώρα που έσκασε το λάστιχο και έτσι δεν έχασε τον έλεγχο.Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άγνωστος δράστης είχε χτυπήσει δυο φορές με αεροβόλο όπλο το λεωφορείο.Όπως εκτιμάται η επίθεση έγινε από κοντινή απόσταση καθώς η βολίδα του αεροβόλου από μακρυά είναι πολύ δύσκολο να "σκάσει" το λάστιχο.Ευτυχώς η δεύτερη βολίδα που έριξε ο δράστης βρήκε μόνο στο τζάμι και όχι κάποιον από τους επιβάτες.Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι είχαν βρει ένας 74χρονος και ένας 38χρονος στα Πατήσια.Είχαν ένα πιστόλι των 7,62mm και πυροβολούσαν τα τζάμια των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας απέναντι από το σπίτι τους!Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών την τελευταία τριετία είχαν βάλει στο στόχαστρο τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες από τον πρώτο ως τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας.Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες εντόπισαν από που έπεφταν οι πυροβολισμοί και εισέβαλαν στο διαμέρισμα των δύο ανδρών.Εντόπισαν εκτός από το όπλο και πολλά φυσίγγια, αλλά και δύο μαχαίρια και ένα σπαθί.Ευτυχώς το... παιχνίδι τους δεν κόστισε τη ζωή κανενός καθώς το όπλο τους ήταν αρκετά δυνατό για να διαπεράσει παράθυρα και μπαλκονόπορτες σκοτώνοντας κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.Τώρα οι δυο άνδρες θα κατηγορηθούν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Τον τρόμο έζησε χθες το βράδυ ο υπάλληλος ενός ψιλικατζίδικου, στην οδό Μαυροματαίων 10, στην Αθήνα. Ήταν λίγο μετά τις 23:00, όταν δύο αλλοδαποί εισέβαλαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και, με την απειλή μαχαιριού, ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους παραδώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Προκειμένου να τον… πείσουν, μάλιστα, τον μαχαίρωσαν στο χέρι, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.Αφού άρπαξαν 700 ευρώ, οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι. Στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Φιλελλήνων, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, ο οποίος, αφού χτύπησε μία γυναίκα που περπατούσε πεζή, στην συνέχεια άρπαξε από τον λαιμό της την χρυσή της αλυσίδα.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη χθες, Πέμπτη, στις 20:50, ενώ αναζητούν τον συνεργό του. Οι 4 αλλοδαποί δράστες σήκωσαν χρηματοκιβώτιο εταιρείας - Χτύπησαν ένα άτομο με ρόπαλο!Οι δράστες χτύπησαν στα γραφεία εταιρείας που βρίσκονται στη Χαλάστρα. Τα τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν τα ξημερώματα. Η παρουσία, ωστόσο, ανδρόγυνου που καθάριζε εκείνη την ώρα το χώρο οδήγησε τους δράστες να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια να χτυπήσουν με ρόπαλο τον άνδρα. Τελικά κατόρθωσαν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 17.000 ευρώ, μπλοκ επιταγών, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο φορητούς υπολογιστές. Οι δράστες πριν διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, έκλεισαν το ανδρόγυνο στην τουαλέτα.-
** /Η Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ!!!!! (PART III).

Chris SarMay 17, 2010 at 4:19pm
Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ 18/05-23/05
ΑΠΟ 18/05 ΕΩΣ 23/05 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :ΤΡΙΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΤΕΤΑΡΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΕΜΠΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΣΑΒΒΑΤΟΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΚΥΡΙΑΚΗΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ/ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ MSG ΣΤΟ FACEBOOK Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6933463458 begin_of_the_skype_highlighting 6933463458 end_of_the_skype_highlighting(FREE TO GO) H 6971744121 begin_of_the_skype_highlighting 6971744121 end_of_the_skype_highlighting (WHATS UP)ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ CLUB ΑΠΟ 85 ΕΥΡΩ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ(ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-VEGA SUMMER (ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-KINGDOM (ΤΡΙΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ)-BALUX(ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-W POOLSIDE (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-AKANTHUS (ΠΕΜΠΤΗ)-VENUE (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ)-BARAONDA (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-ALCATRAZ(MENS AND WOMEN SHOW) (ΚΥΡ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ) .-
** Η ELcakii σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "AN MAZEUTOUN PANO APO 150 ATOMA I ELENI 8 KANI FBxDDDDD". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=117363771632372&mid=25b3f3eG56358b7cG1d3138eG6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-
** Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Southernrock.gr SrgrMay 17, 2010 at 3:10pm
Θέμα: Νεο CD/DVD των Lynyrd Skynyrd δείτε και ενα δείγμα
http://www.facebook.com/l/0eb58;southernrock.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2567&Itemid=105 .-
**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 17, 2010 at 3:19pm
Θέμα: Οι ευαισθησίες του...Φον Σημίτη.
βρε...βρε...βρε... Ξεμύτισε απο το Μαυσωλείο του και ο Φον Σημίτεν...
Ο γνωστός φορομπήχτης (για όσους δεν θυμούνται).
Που η "κοινωνική" του πολιτική οδήγησε την χώρα σιδηροδέσμια στο Ευρωπαϊκό νομισματικό σύστημα.
Εκεί που παραστήσαμε τους πλούσιους και τους επιτυχημένους.
Με τέτοιες λιμοκοντόρικες πολιτικές έχει το θράσος ο καραγκιόζης (ζητώ συγγνώμη απο τον λαϊκό ήρωα) να βγαίνει να δίνει συμβουλές περί δικαίου και ευαισθησίας.

** Ο/Η Tassos Metaxas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *2 THE WAY I WANT HELLAS (GREECE) TO BE *2.

Tassos MetaxasMay 17, 2010 at 2:38pm
Θέμα: ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Farticle.asp%3Fcatid%3D11378%26subid%3D2%26pubid%3D12159029&h=81028 .-

** Ο/Η Vassilis Papaioannou έστειλε μήνυμα στα μέλη του "Patras, a City of Carvinal", Photo Exhibition by Vassilis Papaioannou.

Vassilis PapaioannouMay 17, 2010 at 12:49pm
Θέμα: 2η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης
http://www.facebook.com/event.php?eid=121915024493316&index=1 .-

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: El arrebato no me ve
Play video » .-

** कैलेंडर संकेत - मई 17 2010‏
Από:
MyHeritage Notification (notify2@myheritage.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 11:04:45 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
5 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (33,0 ΚΒ)
Header.gif (17,5 ΚΒ), 500033_47...jpg (2,2 ΚΒ), birthdayI...jpg (4,1 ΚΒ), greeting.gif (0,7 ΚΒ), Footer.gif (8,6 ΚΒ)
इस ईमेल को पढने में कठिनाई हो रही है ? अपने ब्राउजर में देखें
.ExternalClass
{background-color:#DAE0C2;}
प्रिय DESPINA BASI BLASIOU,
MyHeritage.com पर Skoulikas Blasiou Web Site द्वारा यह स्वतः सूचित किया जा रहा है . यह आपके परिवार के आने वाले इवेंट हैं
कल आ रहे हैं
मई 17 2010
NIKOLAOS S KOYLIKAS का 35 जन्मदिन
भाई का पोता
NIKOLAOS को एक ग्रीटिंग भेजो
आपका दिन अच्छा हो, MyHeritage.com .-

** Ειδοποιήσεις ημερολογίου για Skoulikas Blasiou Web Site, 17 Μαίου 2010‏
Από:
MyHeritage Notification (notify2@myheritage.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 11:04:44 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
5 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (33,0 ΚΒ)
Header.gif (17,5 ΚΒ), 500033_47...jpg (2,2 ΚΒ), birthdayI...jpg (4,1 ΚΒ), greeting.gif (0,7 ΚΒ), Footer.gif (8,6 ΚΒ)
Αν δε μπορείτε να δείτε τις εικόνες σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ.
.ExternalClass
{background-color:#DAE0C2;}
Αγαπητή/έ BASILIS SKOULIKAS,
Η παρούσα είναι μια αυτόματη ειδοποίηση από το Skoulikas Blasiou Web Site στο MyHeritage.com. Ακολουθούν τα επικείμενα γεγονότα της οικογένειας σας:
Επικείμενα αύριο
17 Μαίου 2010
35 Γενέθλια του/της NIKOLAOS S KOYLIKAS
Ανεψιός
Αποστολή χαιρετισμού στον.στην NIKOLAOS

** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρMay 16, 2010 at 9:04pm
Θέμα: VIDEO video viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiideo
ΔΕΙΤΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕTZOΥΛΙΑ ΝΤΟΥΒΛΗΗ Τζουλια σχολιαζει τη ΝΤΟΥΒΛΗσε VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDEO http://www.facebook.com/l/cc715;news24.gr .-

**Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: Ana Gabriel - Sin Tu Amor
Play video »

**Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: besame la boca ricardo montaner Play video »

** Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.

Nikolakis LezasMay 16, 2010 at 8:22pm
Θέμα: PES M TWRA TI NA KANW,,,VASSILAKIS
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1384284541596&ref=mf ERXETE KAI DIASKEYI OLOKLIRO ,,LEZAS-VASSILAKIS .-

** Ο/Η Yiannis Kokkinos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.

Yiannis KokkinosMay 16, 2010 at 7:27pm
Θέμα: SAT 22 - SUN 23 MAY - EXCLUSIVE SUMMER PARTIES ONLY @ FACES CLUB
EXCLUSIVE SUMMER PARTIES ONLY @ FACES CLUBSAT 22 - SUN 23 MAY FACES CLUB PRESENTS THE INCREDIBLE TWO ...VASILIS KANAKIS AND AKI NEELS STRAIGHT FROM THE MOST GLAMOROUS AND STYLISH CLUB OF THESSALONIKI, CLUB VOGUE...!!!WHO R THEY..???VASILIS KANAKIS... Clubs: since 1990: resident: Mercedes (Athens) Rock In (Athens)Rock n Roll (Athens)Casa la Femme (Thessaloniki)Mediteranne (Thessaloniki)Syracouses (Thessaloniki)Vareladiko (Athens,Thessaloniki)Private (Thessaloniki) White Room(Italy) Alex Neri’s club 2008-2010: resident: Vogue (Thessaloniki)Shark (thessaloniki)Played with Dj’s: KEVIN YOST,ALEX NERI,BINI & MARTINI,BOB SINCLAR,SANDY RIVERA,LENNY FONTANA,TEDD PATERSON,SHAKEDOWN,MARTIN SOLVEIG,DJ YELLOW,BOY GEORGE.AKI NEELS... Clubs: resident: 2001-2008: Decadence club (Thessaloniki) 2008-2010: Vogue (Thessaloniki)Shark (Thessaloniki)Played with Dj’s: JOHN DIGWEED,TIESTO,ARMIN VAN BUUREN, CARL COX,HERNAN CATTANEO, PAUL VAN DYK,and many more…ENTRANCE FEE : FREE !!!RES. 7000 5787***FULLY AIRCONTITIONED AREA***

** Ο/Η Yiannis Kokkinos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.

Yiannis KokkinosMay 16, 2010 at 7:27pm
Θέμα: SAT 22 - SUN 23 MAY - EXCLUSIVE SUMMER PARTIES ONLY @ FACES CLUB
EXCLUSIVE SUMMER PARTIES ONLY @ FACES CLUBSAT 22 - SUN 23 MAY FACES CLUB PRESENTS THE INCREDIBLE TWO ...VASILIS KANAKIS AND AKI NEELS STRAIGHT FROM THE MOST GLAMOROUS AND STYLISH CLUB OF THESSALONIKI, CLUB VOGUE...!!!WHO R THEY..???VASILIS KANAKIS... Clubs: since 1990: resident: Mercedes (Athens) Rock In (Athens)Rock n Roll (Athens)Casa la Femme (Thessaloniki)Mediteranne (Thessaloniki)Syracouses (Thessaloniki)Vareladiko (Athens,Thessaloniki)Private (Thessaloniki) White Room(Italy) Alex Neri’s club 2008-2010: resident: Vogue (Thessaloniki)Shark (thessaloniki)Played with Dj’s: KEVIN YOST,ALEX NERI,BINI & MARTINI,BOB SINCLAR,SANDY RIVERA,LENNY FONTANA,TEDD PATERSON,SHAKEDOWN,MARTIN SOLVEIG,DJ YELLOW,BOY GEORGE.AKI NEELS... Clubs: resident: 2001-2008: Decadence club (Thessaloniki) 2008-2010: Vogue (Thessaloniki)Shark (Thessaloniki)Played with Dj’s: JOHN DIGWEED,TIESTO,ARMIN VAN BUUREN, CARL COX,HERNAN CATTANEO, PAUL VAN DYK,and many more…ENTRANCE FEE : FREE !!!RES. 7000 5787***FULLY AIRCONTITIONED AREA***

** Ο Yiannis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "EXCLUSIVE SUMMER PARTIES @ FACES CLUB " την Σάββατο, 22 Μαΐου στις 12:00 π.μ. Εκδήλωση: EXCLUSIVE SUMMER PARTIES @ FACES CLUB 'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 22 Μαΐου στις 12:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 24 Μαΐου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: Theas Aphrodites Ave. Aliathon Plaza Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117578851611876&mid=25a2f83G56358b7cG1d27e62G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**Ο/Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.

Δημήτρης ΧίλιοςMay 16, 2010 at 8:18pm
(χωρίς θέμα)
Μάης, οχτώ το απόγευμα; Η πιο γλυκειά ώρα! Ιδανική στιγμή να την ανασάνεις βαθιά, να κάνεις τα πάντα. Βόλτα πλάι στο κύμα, βόλτα να 'ναι κι όπου να 'ναι, άραγμα στη βεράντα με δυο λουλουδικά, μα χωρίς λογοδιάρροια ακατάσχετη. Ν' ακούς την ανάσα του φυτού, άντε & της παρέας δίπλα σου. Ν' ακούς τη ρουφηξιά του καφέ από τ...ο απέναντι μπαλκόνι. Τη μουσική του Χατζιδάκι χωρίς στίχους. Να ρουφάς την ομορφιά του δειλινού! .-

** Η Μίνα σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook ""http://www.facebook.com/l/8acf4;ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων)". Η Μίνα λέει, Για να επιτευχθεί ο στόχος του γκρουπ παρακαλώ προωθείστε!Οσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο καλύτερα! :). Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=126481127364828&mid=25a2383G56358b7cG1d27454G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο Yiannis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "EXCLUSIVE SUMMER PARTIES @ FACES CLUB " την Σάββατο, 22 Μαΐου στις 12:00 π.μ. Εκδήλωση: EXCLUSIVE SUMMER PARTIES @ FACES CLUB 'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 22 Μαΐου στις 12:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 24 Μαΐου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: Theas Aphrodites Ave. Aliathon Plaza Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117578851611876&mid=25a1e24G3dd6e022G14692b9G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 16, 2010 at 5:40pm
Θέμα: Συγκάληψη Ιστορίας από το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σήμερα κυκλοφόρησε από την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής”, το τεύχος 15 του περιοδικού ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με θέμα “Το γερμανικό ΧΡΕΟΣ” και υπότιτλο “Το κατοχικό δάνειο – Η καταστροφή των υποδομών – Το αφόρητο μαρτύριο της πείνας”.Μέσα γίνεται ειδική αναφορά στον καθηγητή Κωνσταντίνο Δοξιάδη και στην ουσία είναι ας πούμε μια μικρή επανέκδοση του έργου του, του επίσημου Λευκώματος που η Ελληνική Κυβέρνηση κατέθεσε στον ΟΗΕ το 1945 σχετικά με τον πόλεμο και την Κατοχή στην Ελλάδα. Στο ένθετο υπάρχουν πάρα πολλοί πίνακες από το Λεύκωμα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ (παρακάτω) για να δει ο κόσμος ποιός ακριβώς προκάλεσε τις απώλειες και σκότωσε τους Έλληνες! Για κάποιον λόγο τον σημαντικότερο πίνακα σε όλο το έργο τον "ξέχασαν" ενώ έβαλαν ακόμα και τους πίνακες με το πόσα αιγοπρόβατα(!) χάθηκαν...Για ακόμα μια φορά, έχουμε αποσπασματική παρουσίαση, παραχάραξη και συγκάληψη της Ιστορίας…Δείτε το ντοκουμέντο για τις απώλειες από ανταρτοπόλεμο και τους "συντρόφους" Βουλγάρους εδώ: http://www.facebook.com/l/cc715;blackblogofcommunism.com/2010/04/01/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B2-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9/ ._

** Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια Αυτό το email εστάλη από την εφαρμογή Zoosk. Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων .-

** Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: Diana Navarro como las alas al viento Play video »

** Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: Ana Gabriel & Julio Iglesias - Historia De Un Amor Play video »

** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΕΝΩΣΗ για τα δικαιώματα των ΠΕΖΩΝ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=42661605729&mid=259fd00G3dd6e022G1467f85G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΘΕΛΩ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=239863948073&mid=259fbd5G3dd6e022G1467edeG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 16, 2010 at 5:01pm
Θέμα: Η κατά της Ζαχάρως επίθεση και το απόσπασμα Ζάρα, μέρος
(Από τα Αρχεία της Ελληνικής Χωροφυλακής) http://www.facebook.com/l/cc715;blackblogofcommunism.com/2010/05/16/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b6%ce%b1%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%89%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%83%cf8-2/ .-

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 16, 2010 at 5:01pm
Θέμα: Απόσπασμα Ζάρα, φωτογραφίες
http://www.facebook.com/l/cc715;blackblogofcommunism.com/2010/05/16/%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b6%ce%ac%cf%81%ce%b1-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82/ .-

** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Αντιρρησίες Συνείδησης.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=67494270929&mid=259d473G3dd6e022G1466b9aG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 16, 2010 at 2:08pm
Θέμα: Τπ μαγαζί...γωνία που μετατράπηκε σε υπόγειο.
Άν ήθελαν οι προδότες που μας κυβερνούν (τωρινοί και προηγούμενοι) να σώσουν την χώρα, θα μπορούσαν να την μετατρέψουν σε φορολογικό παράδεισο, προσκαλώντας τεράστια κεφάλαια που λιμνάζουν. Αγνοώντας τις...αιτιάσεις των Φραγγοσαξώνων, που έτσι ή αλλοιώς δεν μας εκτιμούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Ελλάδα απο "μαγαζί γωνία" που είναι θα παραμείνει υπερχρεωμένο προτεκτοράτο. -

**Ο/Η Peter Nevaco έστειλε μήνυμα στα μέλη του Nektaria Karantzi - Νεκταρία Καραντζή.

Peter NevacoMay 16, 2010 at 12:48pm
Θέμα: Συνέντευξη της Νεκταρίας Καραντζή στο Μουσικόραμα, στ
http://www.facebook.com/l/cc715;www.mousikorama.gr/site/index.php/component/content/article/464-karantzi-synenteuksi .-

**[globaltaxrevolt] TEA PARTIES‏
Από:
globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 12:40:01 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Millions of concerned citizens are joining modern day tea parties, named after the Boston Tea Party of 1773. They are protesting governments that, in the wake of today's financial crisis, are rapidly strangling their freedom, with endless bailouts, mounting regulations, reckless spending, and the promise of a crippling tax burden. Correctly sensing that freedom is being discarded, they seek to battle this trend by taking to the streets to register their outrage.Venitist David Boaz points out the sight of middle-class citizens rallying to protest overtaxing, overspending, Wall Street bailouts, and government-directed health care scares the bejeezus out of a lot of people. The elite media are full of stories declaring the Tea Partiers to be racists, John Birchers, Glenn Beck zombies, and God knows what. But the Tea Party movement is not inauthentic, and—contrary to the impression its rallies give off, it isn't a fringe faction either. It is a genuine popular movement, one that has managed to unite a number of ideological strains from U.S. history, some recent, some older. These strains can be described as many things, but they cannot be dismissed as passing phenomena. Much as antivenitists would like to believe otherwise, there is good reason to think the Tea Party movement could exercise considerable influence over politics in the coming years.With the exception of the Civil War, Americans lived without an income tax from the beginning of the United States until 1913, when the 16th Amendment was adopted. Americans living during that period of time understood that freedom and income tax were contradictory notions. If people wanted to live in a free society, it would have to be a society in which government was prohibited from levying taxes on income. Conversely, if people wanted to live in a society in which government is taxing income, then the price they pay is the loss of freedom.Everything changed in 1913, when socialist ideas were imported from Europe into the United States. That was the watershed year, the year that brought into existence what would become the twin jugular veins for the welfare state and warfare state, the income tax and the Federal Reserve System. From that date forward and continuing through today, Americans would be coerced, on pain of fine and imprisonment, into sending some governmentally imposed percentage of their income to the IRS. The magnitude of that change cannot be overstated, for it actually inverted the historical relationship between the American people and the federal government.There is an obsession with decline. This idea, which traces back to the outlook of New England Puritans during the seventeenth century, consists of a belief that a golden age occurred some time ago; that we are now in a period of severe social, economic, or moral decay; that evil forces are the cause of this situation; that the goal of politics is to restore the earlier period; and that the key to doing so is heeding a special text that can serve as a guidebook for the journey backward. We have declined from a golden age of liberty, and declinism is certainly a strong theme in conservative thought. Not to mention in Club of Rome environmentalist thought. The Tea Partiers may share the Puritans' fear of decline, but it is what they share with Thomas Jefferson that has far broader appeal: a staunch antistatism. They are part of a tradition of producerism that dates to Andrew Jackson. Jacksonian Democrats believed that workers should enjoy the fruits of what they produce and not have to share them with the merchants and bankers who didn't actually create anything.During the 1970s, conservatives began invoking producerism to justify their attacks on the welfare state, and it was at the core of the conservative tax revolt. Like the attack against big government, this conservative producerism has most deeply resonated during economic downturns. And the Tea Parties have clearly built their movement around it. Producerism was at the heart of Santelli's rant against government forcing the responsible middle class to subsidize those who bought homes they couldn't afford. Speaking to cheers at the April 15 rally in Washington, Armey denounced the progressive income tax in the same terms. Boaz notes that Ayn Rand's analysis of producers and looters in influencing this strain of Tea Party thought. Not to mention a much older classical liberal version of class analysis, one that predated Marx's theory, which focused on conflict between producers, no matter their station, and the parasitic political classes, both inside and outside the formal state, or between the tax-payers and tax-eaters.Tea Party core appeal on government and spending will continue to resonate as long as the economy sputters. None of this is what liberals want to hear, but we might as well face reality: The Tea Party movement, firmly grounded in a number of durable U.S. political traditions and well-positioned for a time of economic uncertainty, could be around for a while. Boaz asserts it's a good thing that millions of citizens are rallying to the cause of smaller government and lower spending. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 79
Visit Your Group

** Ο Peter σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Συναυλία με τη ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ στo ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ (Νεάπολη Λακωνίας)" την Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Εκδήλωση: Συναυλία με τη ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ στo ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ (Νεάπολη Λακωνίας)Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 30 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία: Μεσαιωνικό Κάστρο των Βατίκων (της Αγ.Παρασκευής), στο δρόμο προς το Μεσοχώρι, στη Νεάπολη Λακωνίας Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117584734944289&mid=259b9daG3dd6e022G1466085G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο Peter Nevaco σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ"...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 12:20:47 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Ο Peter σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" την Σάββατο, 12 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 12 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 13 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ. Τοποθεσία: Η Νεκταρία Καραντζή στη Χαλκίδα, Κάστρο του Καράμπαμπα Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=124475367577921&mid=259b61bG3dd6e022G1465f43G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**Audrey has posted a note on your profile
Post a note

7 hiya http://www.hey199.com/

Change who can view and post notes on your profile
Change who can send you invitations and requests
Microsoft respects your privacy. To learn more, read our privacy statement. Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052

** [athenians] MILITARY KICKBACKS‏
Από:
athenians@yahoogroups.com εκ μέρους hrh.david (hrh.david@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 11:08:23 πμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out the largest kickbacks originate in the military industry. Military procurement is a corrupt business from top to bottom. The process is dominated by advocacy, with few checks and balances. Most people in power love this system of doing business and do not want it changed. War and preparation for war systematically corrupt all parties to the state-private transactions by which the government obtains the bulk of its military products. There is a standard 10% kickback to kleptocrats for military purchases. Venitis notes that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.Business interests seek to bend the state's decisions in their favor by corrupting official decision-makers with bribes, such as gifts, loans, entertainment, transportation, lodging, prostitutes, inside information about personal investment opportunities, overly generous speaking fees, and promises of future employment or consulting patronage for kleptocrats or their kith and kin, campaign contributions, sponsorship of political fund-raising events, and donations to charities or other causes favored by kleptocrats. Kleptocrats in turn corrupt businessmen by effectively turning them into conspirators and beneficiaries of kleptocrtas' most fundamental activity, plundering the general public.Venitis notes that participants in the military-industrial-kleptocrat complex(MIKC) are routinely blamed for mismanagement, not infrequently they are accused of waste, fraud, abuse, and kickbacks(WFAK), and from time to time a few of them are indicted for criminal offenses. All of these unsavory actions, however, are typically viewed as aberrations, misfeasances to be rectified or malfeasances to be punished while retaining the basic system of state-private cooperation in the production of military goods and services. These offenses are in reality expressions of a thoroughgoing, intrinsic rottenness in the entire setup.Greece and Turkey spend a lot of money on military purchaces, not because of tensions, but because of the huge kickbacks Graecokleptocrats and Turcokleptocrats receive when they order arms for their countries. Basil Venitis muses the German euphemism for kickbacks is nuetzliche aufwendungen(NA), useful payments. Corruption scandals at Siemens, MAN, Daimler, and Ferrostaal show that German companies owe some of their success abroad to NA. Germany is the world champion in bribery! NA has transformed Greece to the dumping place of Germany. German companies sell their defective equipment to Greece at double prices of their perfect equipment! Yes, at double prices Greece buys submarines that bend, airplanes that cannot balance, helicopters that fall down, security systems that do not work at all, and useless machines rusting in warehouses! Yes, Greece pays gold for garbage, thanks to NA!Turkey spends fifteen billion euros of its central budget on military expenditures. Turkish forces have about 600,000 members, and the breakdown of this figure is as follows: about 500,000 are part of the Land Forces, 50,000 are in the Naval Forces and 60,000 in the Air Forces. Turkey has about 4,500 tanks and about 430 warplanes.Greece spends ten billion euros of its budget on military expenditures. Given the fact that Greece's population is 10 million, roughly corresponding to one-seventh of Turkey, the rate of military spending per capita in Greece is considerably high. Spending per capita is about 200 euros in Turkey, while it skyrockets to 1,000 for Greece. The Greek military has 160,000 members. The Land Forces have about 100,000 soldiers, while the Greek Navy and Air Forces have around 20,000 and approximately 30,000 members, respectively. Greece has 1,700 tanks.Venitis points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband.Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic ()
Recent Activity:
New Members 78
Visit Your Group

** Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

πενεστας νικηφοροςMay 16, 2010 at 10:19am
Θέμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ,ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ,Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ,ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
,2000 ΑΝΘΡΩΠΟΙΓια μια ακομη φορα ,το αποκλειστικο βιντεο της μαχης των ελληνων και συμμαχων τους,εναντια στα ματ.Τα ματ γνωριζαν που ηταν ο εχθρος του καθεστωτος ,και για αυτο χτυπησαν,και χτυπησαν με σκληροτητα,σκληροτητα απεναντι σε αξιοπρεπεις εργαζομενους ελληνες,σε γυναικες και γερους,τετοια σκληροτητα ,που δεν εδειξαν απεναντι στα τσογλανια του ΣΟΡΟς,που τελευταια εχουν λουφαξει στις τρυπες τους.Περισσοτερα απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ,ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.facebook..com/l/cc715;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/video_16.html

**
[eurofreedom] PAX AMERICANA‏
Από:
anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 8:39:45 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Those inclined to give credence to the siren song of a Pax Americana must confront reality. Though America may be the world's mightiest nation, it cannot achieve the grandiose goals of the interventionists. If the goal of universal peace under American domination is unrealizable, the attempt to achieve it has imposed heavy costs. Most obviously, the wars undertaken to secure this chimerical goal have caused death, destruction, and resentment against the United States by the people subjected to American assault.Venitist Doug Bandow points out the Afghan government does far more taking than providing. People speak of political, economic, and drug mafias, the most of important of which are headed by the Karzai family. But many Afghans profit from the war. Corrupt government officials, influential businessmen who win profitable contracts, employees of Western governments and agencies, drug producers, family members and friends of the influential, and the usual sort of human flotsam drawn to money and power in a conflict. The symbol of corruption is the many poppy palaces, oversize homes surrounded by high walls which continue to sprout throughout Kabul.Basil Venitis points out Afghan president Hamid Karzai bites the hand that feeds him, doing his best to irritate the Western countries which keep him in power. Wily Karzai shows his independence, in order to survive the post-NATO era. Karzai is a drug addict, and his brother, Ahmad Wali, is the leading drug lord of Afghanistan, the greatest opium producer in the world. 95% of the opiates originate in Afghanistan!Foreign consultants and businessmen come from all over to feed off the aid provided by the West. Some arrive as idealists and depart as cynics. Others skip the first phase. The money will buy most anything, including alcohol, in this Muslim nation.Bandow asserts the greatest failure is that of the Afghan government. The central authorities raise little money and provide even fewer services on their own. Thus, most Afghans lack even the often tenuous relationship between Americans and the denizens of Washington. The most pervasive representative of the Afghan national government may be the Afghan National Police. Which is not to Kabul's advantage. Alas, the ANP has a reputation for extortion and intimidation. Inserting the police after clearing out the Taliban generally causes people to forget the latter's abuses.Venitis points out civilians are helpless and indecisive, caught between NATO forces and the insurgents, and thus unreliable. They might help you in the morning, then help your enemy in the evening. In fact forces are worried about protecting locals from them too, because there's so much collateral damage. When you do anything that harms the locals, you just have a huge chance of alienating the population. Soldiers trap Taliban fighters in residential compounds, then allow them to send out the women and children, only to discover the fighters had slipped in burqas and walked out as well.The reputation of provincial governors, judges, others appointed by the central government is little better. Afghans tend to expect the worst of those sent by Kabul to govern. None of this suggests that the Taliban is particularly popular. Most Afghans dislike rule by officious outsiders, wherever they are from. Moreover, the Taliban is not monolithic. Some are Afghan religious fundamentalists; others are backed by al-Qaeda or Pakistan. Many are locals resisting the corrupt central government and its foreign backers. A number view the insurgency as a form of employment in an economy that doesn't work.Venitis notes that you have to be able to distinguish between the armed enemy and the unarmed enemy, the population that supports the enemy and the population that doesn't support the enemy. The soldiers who don't know how to distinguish friend from enemy wind up multiplying the enemy. The NATO forces are the invader, the outsider, that's not going to change, and you add to this problem with your own record of human-rights violations. Soldiers cannot convince the locals they can protect them from the insurgents, after all, if the soldiers look like they are not sure they can protect themselves. The locals just ask the soldiers why are there in the first place, and the soldiers blank out!Westerners should imagine how they would feel if someone from afar showed up to change their leaders, replace their traditions, and reconstruct their social mores. Then the same people funded "development" projects designed for rather than by residents, all the while arresting and killing locals, based on undisclosed and unreviewable "intelligence." Finally, the nominally Afghan government which showed up in the invaders' wake to rule them was pervasively incompetent, corrupt, and threatening.Bandow asserts that Afghans deserve far better. Most have tired of decades of war and oppression. Contrary to conventional wisdom, conflict is not in their blood. Afghans enjoyed a time of relative peace and stability under their king, whose forcible ouster in 1973 set off the violent chain of events including the Soviet invasion, Mujahedeen resistance, Taliban triumph, and allied intervention. Today Afghanistan is the ultimate proxy battlefield, including the U.S., Europeans, Pakistan, India, and others. Afghan weariness is pervasive, and understandable.Basil Venitis points out Uncle Sam and Fourth Reich(EU) now spend two trillion euros every year on the military, homeland security, and intelligence. There are 5,000 active terrorists in the world. This works out to spending 400 million euros per terrorist per year. Fear of terrorism drives growth in government and has led to involvement in multiple little wars and some bigger ones as well as subsequent exercises in nation building, all of which have been unconstitutional, and none of which have turned out well. There might have been an opportunity to "get Afghanistan right" in 2002 and 2003. The Taliban had been ousted, the Afghan government's reputation had not yet collapsed, the allies had not yet created a debilitating military-industrial-development-consultant complex. But the Bush administration, committed to its unnecessary and counterproductive invasion of Iraq, redeployed troops who might have been used against both al-Qaeda and the Taliban.That time seems far away today. New plans and strategies from Washington abound. But many of these seem far removed from the needs of the Afghan people. After all, argued a disillusioned American aid worker, top U.S. officials, whether military, diplomatic, or humanitarian, were unlikely ever to meet average Afghans. The American elite rarely leave their fortified headquarters and go no where without an extensive security escort. They employ, but rarely query, Afghan interpreters and drivers. Foreigners only rarely attempt to learn the native language or culture. If Western executives meet or socialize with Afghans, the latter are most likely to be politicians and businessmen seeking favors.Not every foreigner acts this way, of course, and even some hardened observers believe Westerners have gotten better at promoting projects actually desired by Afghans. But building roads and schools is at best an imperfect remedy when allied military strikes still kill civilians; allied military raids still humiliate families; allied financial assistance still creates illicit millionaires; and allied military intervention supplants local with central control.Perhaps the greatest failing of the campaign in Afghanistan is the inability to foster anything approaching a serious local partner in Kabul. Ultimately only Afghans can create a system that survives an allied military withdrawal. Virtually no one believes the Karzai government could stand on its own: the only disagreement is over how long he could hang on and what likely would follow.This is after more than eight years of war. World War II lasted only six years. World War I ran four years. So did the Civil War. There is little to suggest that U.S. officials have finally gotten it right. If not, how many more lives and how much money is Washington prepared to toss into the Afghan black hole?Bandow muses Afghanistan is one of the world's great tragedies. Decades of war have ravaged this once peaceful land. The landscape is still beautiful, yet much of it is poisoned by wars present and haunted by the remains of wars past. Brutal fundamentalism has replaced liberal tolerance in cities like Kabul. Local self-government today is achieved only at the point of a gun. National self-government remains only a theory. Ambitious Afghans try to emigrate. Wealthy Afghans send their families abroad. Despite it all, many educated and humane Afghans stay, risking their lives fighting for a better life for their fellow countrymen.To want to help them do so reflects the best of impulses. To believe that one can do it for them reflects the worst of illusions. America has achieved its objectives in Afghanistan: al-Qaeda has been dispersed, the Taliban has been punished, an anti-terrorism message has been sent. But Washington's broader attempt at nation-building has been far less successful, despite the expenditure of nearly 1000 American lives more than $220 billion. For all this, Adm. Mike Mullen, chairman of the Joint Chiefs of Staff, calls the situation in Afghanistan "deteriorating." There is no better time than the present for Washington to learn humility. The U.S. cannot impose liberty, prosperity, democracy, and stability on Afghanistan. Bandow asserts the Obama administration should focus on protecting Americans from terrorism while leaving nation-building in Afghanistan to the Afghan people.Venitis muses the global war on terror, now referred to as overseas contingency operations, is without end and without limits, and has made the West hated and feared in most of the world. It has even made Americans and Fourthreichians potential targets of their own government without any recourse to the protections afforded by the American Constitution or the Lisbon Treaty. The exploitation of fear of terrorism by kleptocrats has led to wars that did not have to be fought. Fear has been the key to the door for expansion of government, and kleptocrats have seized the opportunity. It has also eroded the liberties that have defined our Graecoroman culture.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)

**
[capitalismos] BLASPHEMY *-O)):-{>‏
Από:
capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 16 Μαΐου 2010 8:07:50 πμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Basil Venitis points out blasphemy against Islam violates no Muslim's rights. To cave in to intimidation of Islam and not publish anything religuous freaks feel is offensive is to surrender the crucial principle of free speech. This clash is about respecting man's right to express his views, however unpopular, in the face of religious attempts to subordinate that right to mystical dogmas. Instead of appeasing the mobs who call for executing anyone offending their faith, the West must support those who share its political ideal of free speech.The house of Lars Vilks, who caricatured the Prophet Mohammed for an editorial on free speech in a Swedish newspaper in 2007, was attacked by arsonists on Saturday. The incident comes just days after Vilks was beaten while giving a lecture at Uppsala University in Sweden. Vilks, who depicted Mohammed with the body of a dog for Swedish daily Nerikes Allehanda in 2007, has been targeted by Islam ever since. Islam has offered $100,000 (80,900 euros) to anyone who would murder Vilks. Blasphemy laws are both silly and dangerous. It is silly because medieval religious laws have no place in a modern secular republic, where the criminal law should protect people and not ideas. And it is dangerous because it incentivises religious outrage, and because Islamic States are already using the wording of blasphemy laws to promote new blasphemy laws at UN level. Blasphemy laws are unjust, because they silence people in order to protect ideas. In a civilised society, people have a right to express and to hear ideas about religion even if other people find those ideas to be outrageous.Danish cartoonist Kurt Westergaard, who showed Mohammed with a bomb-shaped turban in a Danish newspaper in 2005, has also been subject to attacks by Islamists, who believe any depiction of the prophet is blasphemous. In January, a Somali man was charged with terrorism and attempted murder for breaking into Westergaard's home.Westergaard's and Vilks' cartoons have sparked outrage across Islam, with 100 people killed in riots in the Middle East, Africa, and Asia. Basil Venitis points out secular society is rejected by religulous freaks. They demand a special position, insisting on special consideration of their religulous feelings. But this is incompatible with freedom of speech, where one must be ready to put up with insults, mockery, and ridicule. Journalists should treat religulous freaks the same way they treat atheists, cultists, spiritualists, spirituals, politicians, philosophers, scientists, artists, and businessmen, integrating them into the Graecoroman tradition of criticism and satire, because they are part of society, not strangers. Blasphemy is including, rather than excluding, religulous freaks.Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>Venitis asserts Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him.Venitis demands Fourth Reich(EU) to understand and lock horns with an ideology, masquerading as a religion, and rein in Muslims who seek to turn Europe into Eurabia, a theocratic state run by Mullahs and those who wield the sword of Islam. Europe is under threat because European tolerance and European generosity towards those of other countries and cultures are being used by intolerant people, in order to promote intolerance. This is a weakness which can be exploited by them for only so long.Violence and denial of human rights prevail in Islam. Practices such as stoning of adulterous women, beheadings, execution of apostates, honor killings, hanging of homosexuals, forced child marriages, female circumcision and other odious practices prevail to this day. There is a disgusting hypocritical political correctness relating to Islam that has enveloped Europe. Islam is the Trojan horse in Europe, and if we do not stop Islamification now, Eurabia will just be a matter of time. Venitis notes that diapered Rubenesques, the Islamic zombies, show the misogyny of Islam. Europeans cannot tolerate the burqa, an outer garment covering a woman from head to toe, and the niqab, which veils the whole face except the eyes, as oppressive to women. The burqa confiscates a woman's existence, and it's a sign of enslavement and debasement. Those who wear it are victims, zombified by Islamofascists. EU favors banning this coffin for women's basic liberties. The burqa is proof of the presence of Muslim fundamentalists on Fourth Reich soil and of the politicization of Islam.Ninja, a woman wearing a burqa or a niqab, is in a state of unbearable isolation, exclusion, and humiliation. Her very existence is denied. The sight of these zombies is intolerable when it comes to us from Iran, Afghanistan, Turkey, or Arab countries. It is totally unacceptable on the soil of Fourth Reich. Burqa is a question of freedom and of women's dignity. The number of ninjas is growing exponentially. Even if ninjas are not jihadists, they hate the West, they spit on the kuffars, the infidels, but they take advantage of all the Fourth Reich social services instead of settling in a Muslim land as dictated by their doctrine. Their duplicity bewilders Europeans.Venitis asserts that veil and headscarf are not welcome in Fourth Reich(EU), because they are symbols of women's subservience, repression, incivility, and an increasingly divided Fourth Reich. Veil and headscarf make women invisible, transfoms women to zombies, invalidate women's participatory rights, flag women as evil temptresses, oppress women with barbarity, are brands of misogynist Islam, are mobile prisons, and are a security threat.Kemal and Stalin are the only modern rulers who have subjugated militant political Islam, unveiled women, and controlled the mullahs. But their ferocity would be impossible now. If there is a middle way between such repression and the return of Turkey to its Muslim past, nobody has yet found it. If they do, it may be incompatible with the 21st-century belief in the goodness of democracy and the sanctity of human rights.Female suicide bombers usually are black widows, Islamist females whose husbands or sons have been killed by infidel forces. Civil Society now fears a tide of black widows. The female militants have been involved in many attacks in recent years, including the 2002 siege of a Moscow theater, a February 2004 bombing in the Moscow metro which killed 39 people, and a March 2010 bombing in Moscow metro that killed 40 people. Many of the women are recruited against their will. Only one in 10 black widows acts out of conviction. The others are forced into the role. Islamist women have no right to their own opinion and can not refuse to obey orders. The patriarchal society treats them merely as a renewable resource.Mutaween are religious-policing organizations with government recognition and support who enforce the Sharia Law. Mutaween consists of myriad officers in addition to myriad volunteers. They have the power to arrest unrelated males and females caught socializing, anyone engaged in homosexual behavior or prostitution, to enforce Islamic dress-codes, and store closures during the prayer time. They enforce Muslim dietary laws, prohibit the consumption or sale of alcoholic beverages and pork, and seize banned consumer products and media regarded as un-Islamic, such as CDs/DVDs of various Western musical groups, television shows and film. Additionally, they actively prevent the practice or proselytizing of other religions.Mutaween use flogging to punish violators, ban Valentines Day gifts, arrest priests for saying Mass, and are staffed by ex-convicts whose only job qualification was that they had memorized Koran in order to reduce their sentences. They prevent women from escaping burning buildings, if the women do not wear burqas, and not accompanied by a male guardian; many women died and were injured as a result. Women who converted to Christianity were burned to death after having their tongues cut out.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 71
Visit Your Group

** Έχετε προσκληθεί στο δίκτυο του Wynona Schwandt στο Windows Live
Προβολή προφίλ

How are you?Nice woman here!My name is KateSend me a message to my personal email at firegirl@maildset.comSend it to this email only to make sure that I read it !I will then send you my private pics

Εάν αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση, θα εμφανίζεστε στο ηλεκτρονικό προφίλ του φίλου σας και εκείνος στο δικό σας και θα μπορείτε να βλέπετε τι νέο υπάρχει για τον καθένα σας στο Windows Live.
Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις
Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** To hamomilaki - Save Our Children

Ελληνική Μυθολογία: Ο Κάδμος και η αδερφή του η Ευρώπη



Νέες κατηγορίες κατά Roman Polanski για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Μπισκοτάκια με μπανάνα και κομματάκια σοκολάτας Banana Cookies with choco chips

Ελληνική Μυθολογία: Ο Κάδμος και η αδερφή του η Ευρώπη
Posted: 15 May 2010 11:04 AM PDT



Ο Κάδμος, ιδρυτής και βασιλιάς της Θήβας, γιος του Αγήνορα - βασιλιά των Φοινίκων - και της Τηλεφάεσσας και εγγονός του Ποσειδώνα, είχε αδέλφια το Φοίνικα, τον Κίλικα και την Ευρώπη και παιδιά του την Αγαύη, την Αυτονόη, την Ινώ, τον Πολύδωρο και τη Σεμέλη.

Terracotta figurine from Athens, ca. 460 BC–480 BCΌταν ο Δίας απήγαγε την Ευρώπη, ο Κάδμος αναχώρησε από τη Φοινίκη προς αναζήτησή της και διήλθε από την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Θάσο, τη Θράκη και κατέληξε στη Βοιωτία.
Europa (mythology)
Εκεί, με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, σκότωσε ένα δράκοντα, απόγονο του Άρη, που φύλασσε την πηγή του θεού· γι’ αυτό το λόγο και τιμωρήθηκε σε οκταετή δουλεία. Μετά την παρέλευση των οχτώ χρόνων, ο Άρης όχι μόνο συγχώρεσε τον Κάδμο, αλλά του έδωσε για γυναίκα του την κόρη του, Αρμονία. Μετά από συμβουλή της Αθηνάς, ο Κάδμος έσπειρε τα δόντια του Δράκου στη γη και απ’ αυτά εξήλθαν οι Σπαρτοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και οργισμένοι. Το όνομά τους προέρχεται από το «σπείρω», γιατί τους έσπειρε στη γη. περισσότερα...
http://www.hamomilaki.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Νέες κατηγορίες κατά Roman Polanski για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Posted: 15 May 2010 08:22 AM PDT
Μία Βρετανίδα ηθοποιός κατηγορεί τον Πολάνσκι ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στο Παρίσι όταν ήταν ανήλικη.

Μποϊκοτάζ στον Roman Polanski ζητά οργάνωση προστασίας παιδιών SNAP Boycotts Roman Polanski Supporters
Μία Αγγλίδα ηθοποιός, που εμφανίστηκε στην ταινία του Ρομάν Πολάνσκι «Πειρατές» (1986), δήλωσε την Παρασκευή (χθες) πως ο σκηνοθέτης την κακομεταχειρίστηκε σεξουαλικά πριν από μερικές δεκαετίες στο Παρίσι, όταν ήταν 16 ετών.
Η Σαρλότ Λιούις έκανε τη δήλωση αυτή καθώς οι αρχές των ΗΠΑ πιέζουν για την έκδοση του Πολάνσκι από την Ελβετία προκειμένου να αντιμετωπίσει την καταδίκη του για σεξουαλικές σχέσεις με μία 13χρονη το 1977.
«Ο κ. Πολάνσκι γνώριζε ότι ήμουν μόνο 16 ετών όταν με συνάντησε και με ανάγκασε να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί του στο διαμέρισμά του στο Παρίσι», δήλωσε η Λιούις, διαβάζοντας από έτοιμες από πριν παρατηρήσεις σε μία συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες.
«Με εκμεταλλεύτηκε και έχω ζήσει με τις συνέπειες της συμπεριφοράς του από τότε που συνέβη», είπε.
Η Λιούις και η δικηγόρος της, που ειδικεύεται στις διασημότητες, Γκλόρια Όλρεντ, απέφυγαν να επεκταθούν σε λεπτομέρειες. Δεν έχει κατατεθεί αγωγή. Η Λιούις είπε πως βγήκε στο προσκήνιο τώρα με σκοπό να ενισχύσει την υπόθεση εναντίον του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του «Πιανίστα».
Ο Πολάνσκι, 76 ετών, συνελήφθη στην Ελβετία το Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου και κρατείται στην κατοικία του εκεί. Εγκατέλειψε την Καλιφόρνια το 1978 αφού παραδέχθηκε ενοχή για παράνομο σεξ με μία ανήλικη, αλλά προτού του απαγγελθεί επίσημα κατηγορία.
Οι Αμερικανοί συνήγοροι του Πολάνσκι, που επιχειρηματολογούν για δικαστική κακοδιοίκηση πριν από 30 χρόνια, ανέφεραν σε μία δήλωση την Παρασκευή:
«Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για δηλώσεις που έγιναν σε μία συνέντευξη Τύπου της Γκλόρια Όλρεντ σήμερα, αλλά γνωρίζουμε πως ο εισαγγελέας (του Λος Άντζελες) συνεχίζει να αρνείται τη χορήγηση στην ελβετική κυβέρνηση ακριβούς και πλήρους πληροφόρησης σχετικής με το θέμα της έκδοσης».
Ο Πολάνσκι διέφυγε φοβούμενος πως ο δικαστής θα ανακαλούσε την υπόσχεση να μειώσει την ποινή του στις 42 ημέρες που είχε περάσει κρατούμενος για ψυχιατρική εξέταση.
Το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες ανέφερε πως η Λιούις συναντήθηκε την Πέμπτη με τον επικεφαλής εισαγγελέα στην υπόθεση Πολάνσκι, αλλά αρνήθηκε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.
Τα υπόλοιπα κινηματογραφικά διαπιστευτήρια της Λιούις, που είναι σήμερα 42 ετών, περιλαμβάνουν το «The Golden Child» του 1986 και ρόλους σε δύο όχι πολύ γνωστά φιλμ του 2003, «Henry X» «Hey DJ». Υπήρξε επίσης μοντέλο του Playboy.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
http://www.hamomilaki.gr/

Μπισκοτάκια με μπανάνα και κομματάκια σοκολάτας Banana Cookies with choco chips
Posted: 15 May 2010 05:34 AM PDT

Η εξωτική μυρωδιά της μπανάνας είναι αξεπέραστη και η συμβολή της στα διάφορα γλυκά, πολύτιμη! Η μπανάνα διαθέτει τη μισή αλφάβητο σε βιταμίνες και έχει φυσική γλύκα, συνεπώς μειώνουμε την χρησιμοποιούμενη ποσότητα ζάχαρης στις διάφορες συνταγές! Έχουμε πολλές φορές δοκιμάσει κέϊκ μπανάνας, οπότε το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτή τη φορά να φτιάξουμε cookies με μπανάνα, έτσι για αλλαγή! Και νηστίσιμα παρακαλώ! Φάτε τα χωρίς τύψεις όλες τις ώρες!



Banana Cookies with choco chips
Υλικά για 30 περίπου μπισκότα:
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
1 ποτήρι χυμό μπανάνας αραιωμένο με νερό (μπορείτε να πολτοποιήσετε φρέσκιες μπανάνες και να τις αραιώσετε με νερό ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμο χυμό του εμπορίου χωρίς το νερό)
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1 κουτ. γλ. μαγειρική σόδα
1/2 κουτ. γλ. αλάτι
1 βανίλια
1 σακουλάκι ψηφίδες μαύρης σοκολάτας ή πολύ μικρά κομματάκια κουβερτούρας
Εκτέλεση:
* Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι, τη βανίλια και τη σόδα.
* Με ένα μίξερ χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει ένα λείο, αφράτο μείγμα. Χαμηλώνουμε αρκετά την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά τον χυμό μπανάνας, ανακατεύοντας συνεχώς.
* Ρίχνουμε σιγά-σιγά μέσα στο μείγμα με το βούτυρο, το αλεύρι κοσκινισμένο με τα παραπάνω υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά, μέχρι να γίνει ένα λείο και μαλακό μείγμα που δεν θα κολλάει στα χέρια και θα μπορεί να ζυμώνεται.
* Ρίχνουμε στο τέλος τις ψηφίδες σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά, ώστε να πάνε παντού.
* Σχηματίζουμε τα cookies στο μέγεθος της αρεσκείας μας και τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, με απόσταση μεταξύ τους, γιατί θα φουσκώσουν! Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή περίπου ώρα. Δεν πρέπει να ξεροψηθούν.
EXTRAS: Μπορείτε, αντί για ψηφίδες σοκολάτας, να βάλετε κακάο μέσα στο μίγμα με το αλεύρι. Θα είναι πιο εύκολο όταν τα πλάθετε να μην έχετε τα κομματάκια σοκολάτας. Επίσης, αν θέλετε, αφαιρέστε εντελώς την σοκολάτα και ρίξτε λίγο κονιάκ στο μείγμα με το βούτυρο! Μεθυστική απόλαυση!!!
Αναρτήθηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
http://www.hamomilaki.gr/ .-

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see his/her photo album: Album: AMISTAD POECIA DE UNA BELLA Y DULSE AMISTAD View album »

**
Ο/Η Stalo Xinari έστειλε μήνυμα στα μέλη του theArtConcept aka SXtheMadArtist.

Stalo XinariMay 16, 2010 at 2:22am
Θέμα: Happy and chillin Sunday d[-__-]b
Hello everyone!!Hope u r doing fine!! Thanxs for supporting my Arts and Music!If u feel like chill out ON A LAZY SUNDAY EVENING check out :¬ SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] Every Sunday GMT +2 20:00 -21:00on http://www.facebook.com/l/8d1ae;WWW.BLUERACCOON.FMSXtheMadArtist Electronic Music SessionsAND RIGHT AFTER:¬ [SX in SoundLand ]Every Sunday GMT +2 21:00 -22:00SXtheMadArtist Electronic Music Sessionson http://www.facebook.com/l/8d1ae;www.VKRSradio.comEVENT LINK: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=117521431620975&ref=ts I hope you will enjoy two hours of Electronic Music mixed BY SXtheMadArtist d[-__-]bENjOY .-

**Shtyle.fm
Hi stamatios skoulikas,Since the last time you were on Shtyle.fm, the following things have happened.
1 pending friend requests.
janeclark clark29 friends1 photos
add all as friends
or choose friends to add
Recent Friend Activity
see all friend activity
.ExternalClass td.ecxupdate a
{text-decoration:none;color:#f60;font-size:11px;}
No updates.
Recent Profile Visitors
see all visitors
.ExternalClass td.ecxupdate a
{text-decoration:none;color:#f60;font-size:11px;}
NIKOS GREEN12 friends1 photos
Valentyna29 friends2 photos
janeclark clark29 friends1 photos
jane0 friends1 photos
New Comments
see all comments
.ExternalClass td.ecxupdate a
{text-decoration:none;color:#f60;font-size:11px;}
You have 2 new comments.
Upload and Share files
Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. Upload 100MB of files to share with your friends!
Your Shtyle.fm login is snstam@gmail.com Forgot password?
Visit Your Profile

** Οι Amanda Manolakou και Antonios Gounas είναι πλέον φίλοι. Εσείς προτείνατε αυτή τη φιλία. Μπορείτε να προτείνετε περισσότερα άτομα τα οποία ο Antonios ίσως γνωρίζει, ακολουθώντας το σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1049350444&mid=2591ed4G56358b7cG1d1f764G33&n_m=antonios_gounas%40hotmail.com&suggestfriends Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Hi Stamatios,Analia Chambe confirmed your friendship on Sonico.
Message on his/her Wall
Suggest friends
View private profile These are some of Analia 's friends you might know:

Santeros EnvenezuelaAdd friend

Silvia CamposAdd friend

Ronald MendibleAdd friend
Featured games view 174
Bloons
Bear & Cat
Bubble shooter
Poker

&** Ο/Η Dina Gianakakos σχολιασε το μήνυμα τοίχου σου. «kalispera Stamati ......... welcome back!!!!!!! » Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1174275368&v=wall&story_fbid=1332288385318&mid=2591bd2G3dd6e022G14630eaG36&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςMay 15, 2010 at 10:59pm
Θέμα: ΑΤΥΧΥΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ....Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα.Σοßαρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.Τα στοιχεία είναι:Μερισιώτης ΒαγγέληςΕυαγγελισµός ΜΕΘ2ώρες 8.30-14.00 και http://www.facebook.com/l/7965d; 15.00-19.00Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ßρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας 'Ο αρνητικό'.Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο εßδοµάδες. -

** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Οποιος κατηγορεί τους Γερμανούς ας μην αγοράζει τα προϊόντα τους.". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=117476694956090&mid=2590c54G3dd6e022G14629d7G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Γεια σου Stamatios,
Η Zoitsa Kontali θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.
Zoitsa Kontali
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** TO: GREEK PARLIAMENTRE: On the 13th and 14th salary payments in Hellas Why in Hellas people have only 14 salary payments a year? How can people inHellas live on such a few payments a year? How can they survive? In USA, for example, most white- and pink-collar workers have 24 salarypayments a year. And most labor people in USA get 52 wage payments a year. The IMF must know this; no? Why is it then asking people in Hellas to haveonly 12 salary payments a year? Can our government re-negotiate this thornyissue? Most cordially,ΝίκοςNicholas C. GEORGANTZASFORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLSNew York, NY 10023-7484, U.S.A. PS: Thank you Stavroula!

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 15, 2010 at 10:27pm
Θέμα: Η κατά της Ζαχάρως επίθεση και το απόσπασμα Ζάρα, μέρος
(Από τα Αρχεία της Ελληνικής Χωροφυλακής) http://www.facebook.com/l/7965d;blackblogofcommunism.com/2010/05/15/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b6%ce%b1%cf%87%ce%ac%cf%81%cf%89%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%80 / .-

** Έχεις 3 νέα σχόλια...Το σχόλιο και ο αποστολέας του θα είναι ορατά σε κάθε επισκέπτη του προφίλ σου, αλλά μπορείς να το διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή.3 νέα σχόλια στις Φωτογραφίες από STAYRIANA - SEMELHΓια να δεις τί σου έγραψαν και να απαντήσεις, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο::Δες τα σχόλια σου…Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&pref_lang=19Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email. Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo
Αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα. Τυχόν απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα δεν παρακολουθούνται, ούτε παίρνουν απάντηση. Λαμβάνεις αυτό το email ως εγγεγραμμένος χρήστης του Badoo. Για να ελέγξεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από την ιστοσελίδα μας παρακαλούμε άλλαξε τις ρυθμίσεις σου. -

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 21, 2010 at 11:11pm
Θέμα: Τα τσιράκια των...αγορών.
Μη...μασάτε με τους τάχα εθνικούς ηγέτες και τις πατριωτικές κορώνες τους. Υπηρέτες είναι όλοι του πολυεθνικού κεφαλαίου και των "αγορών" και απο κεί παίρνουν γραμμή για να εφαρμόσουν καταπιεστικά και ανελεύθερα μέτρα εναντίον των λαϊκών στρωμάτων (οι δήθεν αριστεροί δεν εξαιρούνται). Είναι και αυτοί τσιράκια της ολιγαρχίας και ας αρθρώνουν διαφορετικό λόγο. -

** Ο/Η Dina Gianakakos σχολίασε την φωτογραφία σας. «kalispera Stamati .... efxome na eise panta kala!!!!!!» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30842271&id=1037492258&mid=260e725G3dd6e022G149d386G9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo

** Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook " ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ. ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ..ΣΩΣΕ.". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=101374306577021&mid=260e6cdG3dd6e022G149d34bG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

πενεστας νικηφοροςMay 21, 2010 at 10:56pm
Θέμα: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ http://www.facebook.com/l/89354;deltio11.blogspot.com/2010/05/blog-post_5976.html .-

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Hoy me dio por ser Honesto Play video »

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο νέο άρθρο "Ξυπνήστε ρε...Ακόμη δεν μάθατε από τα λάθη του παρελθόντος;" http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/05/blog-post_9770.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-

** Γεια σου Stamatios,
Απλά μια υπενθύμιση ότι 2 άνθρωποι σας περιμένουν να επιβεβαιώσετε τα Αιτήματα Φιλίας τους.
Dimitris Tsatsampas844 φίλοι8 φωτογραφίες

Costas Vichas605 φίλοι93 φωτογραφίες

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 15, 2010 at 6:37pm
Θέμα: Ο Ψαρρός προφητικός για τον Εμφύλιο
Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την πρώτη διάλυση του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων του Δημητρίου Ψαρρού από το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ (Άρης Βελουχιώτης). Η “αντίσταση” του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ περιοριζόταν στο να διαλύει τις υπόλοιπες αντάρτικες ομάδες… http://www.facebook.com/l/7965d;blackblogofcommunism.com/2010/05/15/%ce%bf-%cf%88%ce%b1%cf%81%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf / .-

** Ο/Η ифкшж лгкм έστειλε μήνυμα στα μέλη του "TÜRK BİRLİĞİ - "DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK"(Konya Selçuklu Lisesi).

ифкшж лгкмMay 15, 2010 at 6:35pm
Θέμα:
Edirnekapı Şehitliği Ziyareti
Yarına bekliyoruz. Kara şehitliği,polis şehitliği,Mehmet Akif Ersoy ve Seyyid Ahmet Arvasi ziyaret edilecektir.Ayrıntılı bilgi: http://www.facebook.com/event.php?eid=121801581165573&index=1 .-

** Ο/Η Frida Georgoudi έστειλε μήνυμα στα μέλη του CONSTANTINOS CHRISTOFOROU OFFICIAL FAN CLUB.

Frida GeorgoudiMay 15, 2010 at 5:57pm
Θέμα: O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝ
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλά αποκλειστικά στη Γιώτα Τσιμπρικίδου αύριο, Κυριακή, 16 Μαίου 12.00 - 2.00 το μεσημέρι στο DromosFm 89,8 λίγες ώρες πριν το μεγάλο πάρτυ του σταθμού!!!Την Κυριακή 16 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι ο special guest star του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm στο Messiah για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε τις πιο δυνατές ελληνικές επιτυχίες! Αν θέλετε και εσείς να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες live, ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σας περιμένει κάθε Κυριακή στο Messiah, το πιο trendy club restaurant της παραλιακής!Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σας περιμένει αυτή την Κυριακή 16/05, στις 10:30 το βράδυ, σε ένα live γεμάτο εκπλήξεις, την καλύτερη ελληνική μουσική, αγαπημένες επιτυχίες όπως «Αυτό το βράδυ», «Μόλις Χώρισα», «Αλλιώς» αλλά και την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού «Τηλεφωνητής» από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά!Ελληνικά βράδια με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm στο Messiah!Doors open: 22.00Messiah Club RestaurantΓρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, 210 8944558 begin_of_the_skype_highlighting 210 8944558 end_of_the_skype_highlighting & 210 8946898 begin_of_the_skype_highlighting 210 8946898 .-

**
[speakoutforum] CENTRAL BANKS ARE PART OF THE PROBLEM, NOT PART OF THE SOLUTION!‏
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 6:08:10 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

As the health of much of the global economy weakens on a daily basis, political leadership increasingly ignores the source of the malady and instead focuses on short term band-aid remedies. These measures which may buy a few months, or years, of relative well being, will convince the public that problems have been solved and will thereby take pressure off governments to make the needed structural changes. The $1 trillion Fourth Reich(EU) bailout is a perfect example of this band-aid approach. Napoleon Sarko threatened to pull out of eurozone, unless Merkel agreed to back the Fourth Reich's bailout plan!The euro has been rescued for the moment, but Eurokleptocrats have thrown the foundations of Fourth Reich's common currency overboard with their unprecedented bailout package. In the longer term, the dangers of the crisis can only increase, and the flood of billions of euros will lead to inflation. Eurokleptocrats have thrown overboard all the noble principles and promises of the formal, tough treaty-based foundations for the introduction of the euro and the independence of the European Central Bank.Eurokleptocrats sacrificed the independence of the European Central Bank and paved the way for a European Inflation Union. There won't be any state bankruptcies in the eurozone in the future. ECB will just purchase government bonds ofthe country in trouble. The money can't run out as ECB prints it itself. A flood of money like that can't continue without any consequences. The currency's stability will be undermined and inflation will destroy Fourth Reich. In the future, ECB plans to purchase government bonds in emergencies. Not only has this been prohibited until now, it also contradicts the central bank's overarching goal: keeping the value of money stable. Once this taboo has been broken, the very foundations of the euro will erode. sacrificed the independence of the European Central Bank (ECB), and paved the way for a European Inflation Union. ECB now purchases government bonds in emergencies. Not only has this been prohibited until now, it also contradicts the central bank's overarching goal, keeping the value of money stable. Now this taboo is broken, and the very foundations of eurozone are eroded. ECB's independence' has now been shown to be nothing more than a sham, a chimera, a will-o'-the-wisp. In the end, ECB and euro will be punished for this decision to stand down from what had previously been considered sacred. The sacrifice of the ECB independence paved the way for a European Inflation Union. Most crises are similar. There is a stage of boom and bubble before the bust and the crash. People will see the value of certain assets like homes or equity go up, then they will use these assets as a collateral for borrowing too much and therefore you have a build-up of leverage in the financial system. And then, once the bubble goes bust, the value of the assets falls and people are stuck with all this debt they can't repay.European Central Bank President Jean- Claude Trichet calls for more effective sanctions against countries violating eurozone's Stability and Growth Pact. Trichet calls for a quantum leap of mutual control among eurozone governments. ECB sould not be listening to recommendations from Eurokleptocrats.Kleptocrats are creating zombie banks and companies that are kept alive artificially. We started with a too-big-to-fail problem, and part of the policy response to the crisis has been even more financial consolidation. JP Morgan took over Bear Stearns and Bank of America took over Merrill Lynch. What we have now is financial institutions that are even bigger. Those institutions, even more then before, know if they do something very risky, something reckless, they will be bailed out again.The Federal Reserve refuses to give a public accounting of the trillions in recent taxpayer-backed loans. Congress has the responsibility to force a public audit of the Federal Reserve, and the American people deserve to know how their tax dollars are being spent. Allowing the Fed to remain out of control and shrouded in secrecy clearly allows for abuse and the continued stealing of our tax dollars through inflation and unaccounted electronic bank loans. The Federal Reserve's abuses lead to constant economic crises like the current housing crisis, international banking crisis and the resulting chaos. The Federal Reserve System forces fuel, food, housing, medical care and education costs upward, meaning that everyone who is not on the government dole is forced to make do with less as the value of money slowly decreases. History shows us that riots, violence and full-scale police states can result when people finally realize fiat money isn't worth the paper it's printed on and refuse to accept it. There is no suggestion that interest rate swaps, the largest category of OTC financial derivatives, or foreign exchange swaps played any role in the financial meltdown. Yet the kleptocrats' proposals extend regulatory rules for futures to these bank-based products. Wantonly extending futures regulation to swaps applies the wrong tool in the wrong application. The result would be ineffective regulation damaging everything involved.Individuals and banks should be free to choose what money they use. This is an especially controversial, but absolutely essential, component of a truly free society. The government may not force us to use infinitely-inflatable, green pieces of paper. Historically, when left free from government-dictated currency, the overwhelming choice of individuals has been gold money — which has objective value, a stable quantity, and other qualities that make it an excellent form of money. Interest rates on a gold standard are set by supply and demand in the marketplace; there should be no governmental manipulation of interest rates, and thus no ability of the Federal Reserve to create massive bubbles such as the dot-com and housing bubbles. Basil Venitis points out that since its inception in 1913, the Federal Reserve has helped to devalue the dollar by 96%. During the recent economic crisis, it has poured trillions of dollars into the economy with no oversight, made secret agreements with foreign banks and governments, and has refused to tell Congress who is getting the money or to give it the details of what deals are being made. We demand full transparency from the central banks.Play misty to me! Central banks play a confidence game with us. A confidence game is defined as an attempt to defraud a person or group by gaining their confidence. The victim is known as the mark, the trickster is called a confidence man, and any accomplices are known as shills. Confidence men exploit human characteristics such as greed, vanity, honesty, compassion, credulity, and naivete. The common factor is that the mark relies on the good faith of the confidence man.Central bank's mission to instill confidence in us about the economy while simultaneously instilling confidence in us about the abilities of the central bank itself. Central bankers are almost always publically bullish and hardly ever publically bearish about the economy. The economy always looks good, if not great. If there are some problems, don't worry, the Fed will come to the rescue with truckloads of money, lower interest rates, and easy credit. If things were to get worse, which they won't, the Fed would be able to respond with monetary weapons of mass stimulation.Central bankers are the people who said that there was no housing bubble, that there was no danger of financial crisis, and then that a financial crisis would not impact the real economy. These are the same people who said they needed a multitrillion dollar bailout of the financial industry, or we would get severe trouble in the economy. They got their bailout, and we got the severe trouble anyways. It is time to bring this game, this confidence game, to an end.Venitis notes that central bank's artificial creation of credit is the culprit in the business cycle. As the boom turns into bust, the economy tries to readjust itself into a configuration that conforms to consumer preferences. That is why it is so essential for government to stay entirely out of the adjustment process, because arbitrary government behavior can only delay this necessary and healthy process. Wages and prices need to be free to fluctuate, so labor and other resources can be swiftly shifted away from bloated, bubble sectors of the economy and into sustainable sectors of the economy where consumers want them. Bailouts obstruct that process by preventing the reallocation of capital into the hands of firms that genuinely cater to consumer demand, and by propping up instead those firms that have deployed resources in ways that do not conform to consumer preferences. Fiscal and monetary stimulus do nothing to address the imbalances in the economy, and indeed only perpetuate them.There has been much discussion of moral hazard in connection with the flurry of bailouts that began in 2008. Moral hazard refers to people's readiness to act with an artificially elevated level of risk tolerance because they believe that any losses they may incur will be borne by other people. Hence the bailouts will tend to make major market actors even less likely to behave prudently in the future, since if they believe they are likely to be considered too big to fail, they have more reason than ever to believe that they will not be allowed to go out of business, and therefore that they may continue to make risky bets. Venitis asserts the very existence of a central bank such as the Federal Reserve and ECB aggravates, indeed institutionalizes, moral hazard. Since there is no physical limitation on the creation of paper money, firms know that no natural constraint exists on the power of the central bank to bail them out of any serious trouble. The Central Put is the implied promise that the central bank would intervene to assist the financial sector in the event of a serious downturn. No one has a right to be surprised when market actors behave accordingly. Everybody's money income is somebody else's cost. In the case of the stupidus stimulus, the administration paid for it through taxation, borrowing, and printing new money. With all three methods the net result was that someone was made better off but only at the expense of someone else. When the government forced up the minimum wage, there was no added amount of production to offset the increase in business costs. Instead, we have seen a record level of teenage unemployment. Corpfare is corporate welfare, such as subsidies, bailouts, and monopolies, granted by government to davajides, pimps of kleptocrats. Corpfare destroys the level playing field that free markets depend on, creates a corrupt relationship between government authority and special interests, transforms corps to corpses, and is unconstitutional. Even loans by government-sponsored entities constitute another form of subsidy. Zombiecorps, zombie corporations, badly in need of structural reform, but kept alive by state subsidies, badly hamper growth. Basil Venitis figures that at least four trillion euros are wasted on corpfare worldwide every year.Whenever government tries to force up wages, real purchasing power falls. That is because the negative effects, which are unavoidable when such policies are implemented, will always outweigh the positive effects. While money wages might increase for some people, government has forced up business costs, so less is produced. Consumption ultimately is made possible by more production. We need venitism now! If not now, when?Venitism is a new libertarian paradigm, introduced by Basil Venitis, which integrates politics, economics, ethics, and spirituality. Venitists follow the Venitis Laws:Venitis Law of Black Hole: Taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.Venitis Law of Constitution: The only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. Reform treaties of a confederation not voted by the citizens are null and void.Venitis Law of Democracy: Every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Venitis Law of Depression: Only governments can cause economic depressions and funny money. Lower tax rates, a reduction in the burden of government, and elimination of kleptocracy and VAT are the only way to boost growth. Venitis Law of Education: There is no direct relationship between education and schooling. You might be schooled but uneducated, and you might be educated but unschooled. Schools are concentration camps for the drones of society. Unschooling is much better than schooling. Internet is the best source of knowledge and information, replacing schools, libraries, media, parliaments, and postoffice.Venitis Law of Environment: The best way to save the environment is vasectomy. Deadly viruses are Gaia's antibiotics against the cancer of overpopulation.Venitis Law of Equality: Death is the only equalizer. Egalitarianism brings death to society, transforming citizens to zombies.Venitis Law of Evolution: The ultimate phase of human evolution is the complete domination of soul.Venitis Law of Faith: Faith is retarded thinking that keeps you away from God. You have to become faithless, in order to start your journey to God! You have to discover God your own way without intermediaries. God's truth should replace faith.Venitis Law of Government: The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished.Venitis Law of Heroism: Entrepreneurs, innovators, and heretics are the real heroes.Venitis Law of Insurance: Citizens with proper individual retirement accounts and health savings accounts should be allowed to opt out of State Insurance.Venitis Law of Intervention: Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy.Venitis Law of Legislature: Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.Venitis Law of Misery: Throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.Venitis Law of Patriotism: Patriotism is addiction to local hysteria.Venitis Law of Property: Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.Venitis Law of Religion: Religion is spiritual slavery. Church is the business of religion. Religious monopoly turns bishops to ayatollahs, and churches to Sodom and Gomor. Spirituality and metaphysics should replace religion.Venitis Law of Rule: Anarchy is the rule of gangs, infinitesimal government is the rule of law, and big government is the rule of the cancer of socialism.Venitis Law of Selfownership: You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.Venitis Law of Style: Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!Venitis Law of System: The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Venitis Square Law: Political corruption is proportional to the square of the size of the government.Venitis Tax Law: For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic ()
Recent Activity:
New Members 83
Visit Your Group

** Ο Dimitris σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ARGIRO KARATHANASI the B.E.S.T dancer in Athens.....". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=77128711181&mid=258b54bG3dd6e022G145fa27G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Southernrock.gr SrgrMay 15, 2010 at 5:51pm
Θέμα: Διαβάστε στο site http://www.facebook.com/l/7965d;southernrock.gr/cms/
Y&T - "Black Tiger" 1982 review , 15/05 Σαν σήμερα στη μουσικη , Οι Crimson Glory με νεο τραγουδιστή ,Hogjaw - "Ironwood" new album http://www.facebook.com/l/7965d;southernrock.gr/cms/ .-

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

** Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 15, 2010 at 5:18pm
Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ.....ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7!!!!!!!!!!!!!

** Ο/Η Mariana Onice έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.

Mariana OniceMay 15, 2010 at 5:09pm
(χωρίς θέμα)
Παραβίαση του απορρήτου της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της ιδιωτικής προφορικής συνομιλίας και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων στο blogging! http://www.facebook.com/l/7965d;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blogging.html

** Ο/Η Mariana Onice έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.

Mariana OniceMay 15, 2010 at 5:07pm
Θέμα: Παραβίαση του απορρήτου της ηλεκτρονικής επικοινωνία
http://www.facebook.com/l/7965d;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blogging.html .-

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: MELODIAS DE ANGELES Play video »

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Celtic Spirit
Play video »

&** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Amor eterno
Play video »

** Ο πολιτιστικός σύλλογος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ ΚΑΙ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ " την Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ ΚΑΙ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 19 Ιουλίου στις 11:30 μ.μ. Τοποθεσία: ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/7965d;Δ.Δ.ΔΙΟΝΙΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=127884380555785&mid=258830eG3dd6e022G145def1G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

*** Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 15, 2010 at 1:53pm
Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ
ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΜ.....ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5............ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! http://www.facebook.com/l/8d1ae;www.e-radio.gr/player/player.asp?btID=1&sID=533&cID=undefined&rID=undefined&partnerID=...undefined&& http://www.facebook.com/l/8d1ae;listen.onestreaming.com/asx/elpar.asxhttp://www.elpar.gr

** Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: Ana Gabriel - Que Sera De Ti
Play video »

** Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: Ana Gabriel - La Distancia
Play video »

** Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall Video: El Dia Que Me Quieras, Luis Miguel, El Concierto Play video »

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 15, 2010 at 11:06am
Θέμα: Ο δεξιός...σοσιαλισμός και τα "καλά του".
-Φόροι (όλο και περισσότεροι φόροι) στον ιδιωτικό τομέα. -Μείωση συντάξεων (που δεν αντέχονται) στα χαμηλά λαϊκά στρώματα. -Εγκατάλειψη του Τουρισμού (μόνη πηγή ανάπτυξης) στους...κομψευάμενους -πλήν άσχετους- Γερουλάνο και Γκερέκου. -Αυτά είναι λίγα μόνο απο τα "επιτεύγματα" του δεξιού σοσιαλισμού και του..."λεφτά υπάρχουν". -

** Αγαπητέ πελάτη, Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ημερομηνία πληρωμής της πιστωτικής σας κάρτας Citibank με αριθμό xxxx xxxx xxxx 1107, είναι στις 20-05-10 και έχει ως εξής: Νέο Υπόλοιπο: 1.00 ευρώ .Ελάχιστη καταβολή: 1.00 ευρώ Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το μηνιαίο σας statement για την αναλυτική εικόνα του λογαριασμού σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον λογαριασμό της κάρτας σας μπορείτε να επισκεφθείτε το "Citibank Online" στην ιστοσελίδα μας www.citibank.gr. Με εκτίμηση, Citibank ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ενημέρωσης ή να διαγραφείτε από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το CitiPhone. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.citibank.gr και διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις για την "ασφάλεια στο Internet", τους "Όρους και Επισημάνσεις", καθώς και την "Πολιτική Εχεμύθειας" της Citibank.-

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο NoExcuse σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ηχοθεραπεία: Φυσικοί ήχοι στον υπολογιστή για relaxing! http://go.sync.gr/YHqq0GCy- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/NoExcuse/ .-

** Η Maria ζήτησε να επισημάνει μία από τις φωτογραφίες σας. Χρειάζεται την έγκρισή σας ως κατόχου της φωτογραφίας. Για να εγκρίνετε το αίτημα αυτό, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=2582ce2G56358b7cG1d172dfG17&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Flor Angel Noceda Guido has invited you to see a photo album from the "la lucha de una enfermedad la diabetis" group View album »

** Francisco Iglesias Fentanes has invited you to see a photo. View photo

**Olá Stamatios, Francisco iglesiasfentanes@yahoo.com.br escolheu um postal para você! Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=329338&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=6&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.comwww.SeuCartao.sonico.com Obrigado por usar nossos serviços! EquipeSeuCartao.sonico.com ------------------------------------------Sites recomendados http://www.cloncom.com/ - Economize até 95% em suas ligaçoes telefónicas .-

**



~*** http://www.youtube.com/watch?v=fQgb646DqXY ,
Στην κουζίνα του σπιτιού , ώρα μαγειρέματος Αρφαρά 2010 :



~***

Δεν υπάρχουν σχόλια: