ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Στην Ελληνο-τουρκική φιλία και άλλα *

Στην Ελληνο-τουρκική φιλία και άλλα :


~** Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Αφιερωμένο στην Ελληνοτουρκική φιλία


Αναρτήθηκε από Arc στις 5/19/2010 11:42:00 πμ
Αφιερωμένο στην Ελληνοτουρκική φιλία, στις μητέρες πατρίδες, στην καλή γειτονία. Όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί "οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε". Έτσι δεν είναι κ. Παπανδρέου, έτσι δεν είναι κ. Ερντογάν; Καταλάβε το μία για πάντα όσο εσείς όσο και οι υπερδυνάμεις πάνω σε τούτη τη γη


ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ


Ανέκδοτη μαρτυρία του Θανάση Γ. Κακογιάννη

"Μαζεμένοι στο σπίτι του παππού, η οικογένεια ζούσε τον εφιάλτη της προσμονής της δικής μας δοκιμασίας. Οι Τσέτες μπαινόβγαιναν και ανεβοκατέβαιναν στα σπίτια των χριστιανών. Σκοπός τους η διαρπαγή, η λεηλασία, η σφαγή, οι βιασμοί. Το ακόρεστο πάθος κυρίαρχο και ανελέητο καταπάνω σε γέροντες, γυναίκες και παιδιά. Με αισθήματα αφόρητης αγωνίας, περίμεναν οι μεγάλοι, ο παππούς, η γιαγιά, η μάνα και ο Μήτσος μας τη σειρά μας. Τα μικρά, εμείς, κουλουριασμένα, φοβισμένα και χωρίς συναίσθηση του τι μας περίμενε, το ένα κοντά στο άλλο, πιασμένα από τα φουστάνια της μάνας και της γιαγιάς. Ο πατέρας άφαντος κάπου για να γλιτώσει.


Και η σειρά μας ήρθε. Αγρία χτυπήματα στην αμπαρωμένη πόρτα με φοβερές φωνές. Ο μεγάλος αδελφός, ο Μήτσος, κατέβηκε και άνοιξε την πόρτα. Ήταν ο πρώτος που δοκίμασε την επιδρομή μιας ομάδας από Τσέτες. Αφού τον κοπάνισαν με τα κοντάκια των τουφεκιών τους, αγρίμια αληθινά, όρμησαν ανεβαίνοντας τις σκάλες. Άρπαξαν το γέρο παππού ζητώντας να τους δώσει χρήματα και ό,τι άλλο είχε. Συνέχεια άρπαξαν από τα μαλλιά τη γιαγιά και ζητούσαν να τους δώσει δαχτυλίδια, ρούχα και τρόφιμα. Δεν τους έφταναν ό,τι έπαιρναν. Άρχισαν να χτυπούν. Μ’ ένα γουδοχέρι πέτρινο έσπασαν το κεφάλι του παππού, συνέχισαν τα χτυπήματα στη γιαγιά, ώσπου και οι δύο τους έπεσαν αναίσθητοι. Όλοι κλαίγαμε, το μωρό στην αγκαλιά της μάνας τσίριζε. Ένας θρήνος γιόμισε το σπίτι, που εν τω μεταξύ το είχαν κάμει άνω-κάτω ψάχνοντας, ζητώντας πουγκιά και χρυσαφικά. Αγρίμια αληθινά, δεν αρκέστηκαν σε ό,τι βρήκαν και άρπαξαν.


Οι βιασμοί

Σε μια γωνιά του σπιτιού ήταν καθισμένη, έχοντας στα γόνατά της το μικρό της γιο, μια γειτόνισσα που είχε ζητήσει να μείνει μαζί μας από το φόβο που ήταν μοναχή και έρημη. Πριν από έναν μήνα είχε μάθει το θάνατο του άνδρα της που σκοτώθηκε στο μέτωπο. Είχε φορέσει ό,τι παλιόρουχα είχε κι είχε σκεπάσει το κεφάλι της με διπλό τσεμπέρι για να κρύψει το πρόσωπό της και τα χρόνια της. Πώς όμως να ξεφύγει η δύστυχη από τ’ άγρια θηρία;


Μυρίστηκαν το θήραμά τους. Κοντοστάθηκαν απέναντί της, έσκυψαν και με μιας της τράβηξαν τα τσεμπέρια από το κεφάλι. Ξεχύθηκαν τα μαύρα μαλλιά της και άστραψαν μπροστά τους τα μεγάλα μαύρα μάτια της και το ωραίο λευκό πρόσωπο. Με βία παραμέρισαν το αγόρι της και την τράβηξαν σέρνοντάς την στο διπλανό δωμάτιο. Σε λίγες στιγμές ακούσαμε τα βογκητά και τις οιμωγές της… Μια κρυάδα μ’ έναν αποτροπιασμό μας πάγωσε μικρούς και μεγάλους. Η φρίκη γιόμισε όλο το σπίτι μπροστά στο κατοπινό θέαμα της βιασμένης γυναίκας. Ένα ματωμένο κουρέλι σύρθηκε κοντά μας με σκισμένα τα ρούχα και ματωμένο όλο της το κορμί, με ασταμάτητους λυγμούς. Μάζεψε το αγόρι της και διπλώθηκε στα γόνατά της. Η γιαγιά πήγε κοντά της και με λίγο νερό της ξέπλυνε το πονεμένο της πρόσωπο.


Μα της δύστυχης δεν της έφτανε το δικό της μαρτύριο. Πάνω σ’ όλα αυτά, να κι ένας πολίτης Τούρκος. Θα ήταν έως είκοσι χρονών, ήταν από τους λίγους Τούρκους του χωριού. Χωρίς μιλιά γύρισε μια ματιά σε όλους κι ύστερα κοντοστάθηκε μπροστά στη γυναίκα που ολοφυρόταν. Έσκυψε και σήκωσε το αγόρι και κρατώντας το από το χέρι, τράβηξε κατά τη σκάλα. Η δύστυχη με το έντονο προαίσθημα του κακού για το αγόρι της, χίμηξε ν’ αρπάξει από τα χέρια του μισερού τουρκόπουλου το παιδί της. Κι ο νεαρός, πάντα στυγνός και αμίλητος, με μια κλωτσιά την ξάπλωσε στο πάτωμα κι ευθύς τραβώντας το παιδί, κατέβηκε. Λίγο πιο κάτω από το σπίτι του παππού ήταν κάτι χαλάσματα. Από το μισάνοιχτο παραθύρι έγειρε ο Μήτσος μας και είδε πως έσυρε το αγόρι μέσα σ’ εκείνα τα χαλάσματα… Δεν θα είχε περάσει μισή ώρα και το αγοράκι γύρισε κατατρομαγμένο και μέσα στα κλάματα. Εξουθενωμένο έπεσε στην αγκαλιά της βιασμένης μάνας του. Του σήκωσε τα ρουχαλάκια του κι ύστερα με λίγο νερό προσπάθησε να το συνεφέρει. Μια νεκρική σιγή σκέπασε όλο το σπίτι. Οι μεγάλοι αμίλητοι κι εμείς τα μικρά τρέμαμε ολοσούσουμα.


Οι στιγμές ήταν αβάσταχτες. Σε λίγο τα δάκρυα και οι λυγμοί μας έπνιγαν όλους, μικρούς και μεγάλους, κι ο τρόμος κυρίαρχος ως την τελευταία ικμάδα της ύπαρξής μας. Έτσι, ξημερωθήκαμε.


Δεν άργησαν πάλι τα χτυπήματα της πόρτας


Την άλλη μέρα, κι ενώ οι πυροβολισμοί και τα τρεχοβολητά δικών μας που έτρεχαν να κρυφτούν και των Τούρκων που κυνηγούσαν τα θύματά τους, ανήμποροι να κάνουμε οτιδήποτε, μιας και βρισκόμασταν στο έλεος των αιμοδιψών πάνοπλων ληστών, περιμέναμε ανυπεράσπιστοι την τύχη μας. Και δεν άργησαν πάλι τα χτυπήματα της πόρτας. Έφτασε αυτή τη φορά ένα μπουλούκι. Άρχισαν κι έψαχναν παντού, μοιράζοντας κοντακιές. Τσουβάλια με σταφίδα, τενεκέδες με πετιμέζι και τυριά, ό,τι ρούχα είχαν απομείνει από τους χτεσινούς. Βρισιές, κλωτσιές και με τις λόγχες κομμάτιαζαν τις εικόνες. Ύστερα φόρτωναν τη λεία τους κι έφευγαν, ώσπου να έρθουν άλλοι για ν’ αποσώσουν τη διαρπαγή.


Άλλοι, μη βρίσκοντας ό,τι γύρευαν, ξεσπούσαν πάνω στα κορμιά μικρών και μεγάλων. Η σαδιστική μανία τους ξεπερνούσε κάθε όριο. Έφτασαν ν’ αρπάξουν από την αγκαλιά της μάνας μας το μωρό της έξι μηνών, να το αναποδογυρίσει ο άγριος Τσέτης, να το κρατήσει ανάποδα από τα δυο του ποδαράκια και με ξεγυμνωμένο μαχαίρι να θέλει να το σχίσει στα δύο. Μπροστά στα ουρλιαχτά της μάνας κι όλων μας και στην προτροπή ενός συντρόφου του ν’ αφήσει το μωρό, το πέταξε κάτω και παίρνοντας ό,τι ρουχικό και τρόφιμα βρήκαν, βρίζοντας στη γλώσσα τους έφυγαν. Έτσι κόρεσαν τα πάθη τους τα στίφη των Τσετών. Μετά από κάθε αναχώρηση, χαμός και θρήνος.


Η θεία Γιασεμή και ο θείος Τζώρτζης


Η θεία Γιασεμή, η μικρή αδελφή της μάνας, ως είκοσι χρονών, λίγο ακόμα και θα έσκαζε μέσα στο αμπάρι με το σιτάρι που από την αρχή κάθε τόσο την έχωνε ο παππούς για να γλιτώσει το βιασμό. Μόλις κατέβαιναν τα μπουλούκια, ο θείος Τζώρτζης Γκίρδης, αδελφός της μάνας, που έκανε τον σφαγμένο κι ήταν ξαπλωμένος πάνω από το αμπάρι που μέσα του κρυβόταν η θεία, ανασηκωνόταν να πάρει κι αυτός αναπνοή. Ήταν σκεπασμένος μ’ ένα σεντόνι που ήταν καταματωμένο από τις πληγές που μόνος του προκάλεσε στο σώμα του. Στην τελευταία επιδρομή, μόλις έφυγαν, τράβηξε μια τάβλα πάνω από το αμπάρι, το άνοιξε για να πάρει αέρα η αδελφή του. Και μόλις ήταν καιρός, μελανιασμένη και λιγοθυμισμένη την τράβηξαν στο δωμάτιο με χίλιους φόβους. Τη δρόσισαν και πάλι ύστερα στο αμπάρι, κι από πάνω βουτηγμένος στα αίματα ο θείος Τζώρτης και σκεπασμένος με το σεντόνι.


Με το αιμάτινο αυτό καμουφλάζ ο θείος Τζώρτης περίμενε να σωθεί. Η οικογένειά του, που γλίτωσε στη Χίο, τον είχε για χαμένο. Τελικά ανταμώθηκαν, όταν γύρισε από την αιχμαλωσία, από την όποια όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει.



Οι χτύποι και τα τρεχοβολητά στους δρόμους, από τους κυνηγημένους κι από τις ομάδες των Τσετών, μας έκαναν όλους να τρέμουμε από το φόβο. Αυτοί οι χτύποι σημάδεψαν τα παιδικά μας και τα εφηβικά μας χρόνια. Κατοπινά, κι ύστερα ακόμα από μερικά χρόνια οι χτύποι στις πόρτες τη νύχτα, θες από τους αέρηδες ή από τους γειτόνους και τους επισκέπτες, ζωντάνευαν τις φριχτές ώρες της αγωνίας και του τρόμου. Και στον ύπνο πάντα ο εφιάλτης του απάνθρωπου Τσέτη.


Έφυγαν οι Τσέτες, ήρθε ο Τουρκικός Στρατός και η αιχμαλωσία


Το μαρτύριο της επιδρομής των Τσετών, με τους ξυλοδαρμούς, τις λεηλασίες και τους βιασμούς, κράτησε πέντε ολόκληρα μερόνυχτα. Κι αφού πια είχαν κορέσει κάθε ταπεινό τους ένστιχτο, τα άταχτα μπουλούκια τους τραβήχτηκαν σε άλλους τόπους για να συνεχίσουν το μισερό τους έργο.


Θα ‘ταν η 10 του Σεπτέμβρη, όταν μπήκαν στα Αλάτσατα τμήματα του Τούρκικου Στρατού. Η πρώτη διαταγή τους ήταν να παρουσιαστούν όλοι οι άντρες από 18 χρονών μέχρι 60. Έτσι μάζεψαν όλους, όσους δεν είχαν καταφέρει να φύγουν. Ανάμεσά τους ο Δημητρός μας, ο θείος Τζώρτζης, που γλίτωσε την κακοποίηση χάρη στο ματωμένο σεντόνι με το οποίο είχε κουκουλωθεί, όχι όμως και την αιχμαλωσία, οι δύο θείοι Γιαννακός και Δημήτρης Κακογιάννης κι άλλοι πολλοί φίλοι και συγγενείς της οικογένειας. Ο πατέρας από κεραμίδι σε κεραμίδι είχε ξεφύγει στην αρχή από τους Τσέτες, μα δεν ξαναφάνηκε ποτέ πια. Κάπου άφησε το κορμί του. Ποιός ξέρει πώς. Πάντως ανάμεσα στους αιχμαλώτους Αλατσατιανούς δεν ήταν.


Σε μακρινές σειρές, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν τίποτα μαζί τους, πήραν το δρόμο της αιχμαλωσίας μαζί με τους άντρες άλλων χωριών και πόλεων της Μικρασίας. Από τη Σμύρνη που έφτασαν, τράβηξαν ως τα βάθη της Ανατολής. Η αιχμαλωσία με ανείπωτα μαρτύρια διάρκεσε δύο και πλέον χρόνια. Όσοι μπόρεσαν κι επέζησαν, γύρισαν στην Ελλάδα. Μα αυτοί ήταν πολύ λίγοι. Οι πολλοί περισσότεροι άφησαν τα κόκαλά τους στους κάμπους και στις ερημιές της Μικρασίας.


Η αρχή της προσφυγιάς


Αφού μάζεψαν τους άντρες, με άλλη διαταγή όλα τα γυναικόπαιδα μαζί με τους ηλικιωμένους έπρεπε να μαζευτούμε στις εκκλησίες και ιδίως στη μεγάλη εκκλησία Εισοδίων της Θεοτόκου. Εκεί, στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν ένα πηγάδι. Οι φήμες λένε ότι έπεσαν μέσα για να γλιτώσουν το βιασμό από τους Τούρκους πολλές νέες. Η μάνα με το μωρό της στην αγκαλιά και με μια σκεπασμένη εικόνα της Υπαπαντής, που δεν την αποχωρίστηκε σε όλες τις μέρες της δοκιμασίας, κρύβοντάς την κατά τις επιδρομές των Τσετών, μας μάζεψε σε μια γωνιά. Η δύσμοιρη, μονάχη, χωρίς τον νοικοκύρη της, χωρίς τον μεγάλο αδερφό, με τέσσερα παιδιά από έξι μηνών έως δώδεκα χρονών. Όλη τη νύχτα βαριαναστέναζε κι έκλαιγε σιωπηλά. Σαν σταματούσαν τα δάκρυα, ένωνε μαζί με τις άλλες γυναίκες και μανάδες τις προσευχές της. Έτσι ξενυχτήσαμε τα γυναικόπαιδα δυο βραδιές. Την άλλη μέρα, νηστικούς και πεινασμένους, μας ξεσήκωσαν για τον Τσεσμέ, όπως ήμασταν, χωρίς να πάρει κανείς τίποτα μαζί του. Πολλοί γυμνοί και ξυπόλητοι ξεκίνησαν. Οι μεγάλοι κατάλαβαν πως οδηγούμασταν στην προσφυγιά.


Θυμάμαι που φεύγοντας για τον Τσεσμέ περάσαμε μπροστά από το σπίτι μας, που ήταν στον κεντρικό δρόμο. Η πόρτα του ισογείου ήταν ανοιχτή. Η μάνα γύρισε και κοίταξε, θυμάμαι. Το ίδιο κι εγώ. Είδαμε το μαξούλι της χρονιάς, το σωρό της ψιλόροης σταφίδας που ήταν μαζεμένη εκεί μπροστά να την τσουβαλιάζουν οι Τούρκοι. Η μάνα δεν κρατήθηκε, κοντοστάθηκε, κοίταξε για μια στιγμή με πίκρα και για τελευταία φορά το σπίτι μας και συνέχισε ύστερα από την προσταγή του στρατιώτη που βάδιζε παράπλευρά μας. Τα δάκρυα την είχαν πνίξει. Θρήνος για τον χαμένο πατέρα, για τον αιχμάλωτο γιο, για ό,τι αφήναμε, σπίτι και πατρίδα.


Ο δρόμος για τον Τσεσμέ και μετά στο άγνωστο


Μαζεμένα πλάι της και πιασμένα από τη φούστα της, συνεχίσαμε, κάτω απ’ τον καυτό ήλιο εκείνων των πρώτων ημερών του Σεπτέμβρη, το δρόμο για τον Τσεσμέ. Πεινασμένοι, ρακένδυτοι, άυπνοι, συντρίμμια, σερνόμασταν. Η μάνα δεν είχε αποχωριστεί από τις πρώτες μέρες της συμφοράς την κάπως μεγάλη εικόνα της Υπαπαντής που είχαμε στο εικονοστάσι του σπιτιού μας. Την είχε σκεπάσει μ’ ένα τραπεζομάντιλο και τη φύλαγε όλες εκείνες τις μέρες, έχοντάς την κρυμμένη πότε εδώ και πότε εκεί. Την είχε σαν τα μάτια της. Όσο είχε την έγνοια για μας, άλλο τόσο και για την Παναγιά. Κι όσο ήμασταν στο σπίτι του παππού κι ύστερα στην εκκλησιά κλεισμένοι, δεν έδινε βάρος για τη φύλαξή της. Τώρα όμως στην πορεία, ήταν δύσκολο το έργο της μάνας. Είχε στην αγκαλιά το μωρό, τη μικρή μας αδελφούλα, μαζί και την εικόνα. Ο δρόμος μακρύς και η κούραση έλυνε τα γόνατα. Όταν πια είχε αποκάμει από την κούραση, κοντοστάθηκε. Δίνει στο πιο μεγάλο αδέρφι, τον Γιαννάκη μας, να κρατήσει για λίγο το μωρό κι εκείνη γρήγορα-γρήγορα σκύβει και απιθώνει τη σκεπασμένη εικόνα στο πλαϊνό χαντάκι. Γονατίζει, σταυροκοπιέται και την ασπάζεται. Τη σκεπάζει όσο πιο καλά γίνεται κι ύστερα με δακρυσμένα μάτια, ολολύζοντας σα να ‘χε απέναντί της την ίδια την Παναγιά, μονολογάει: «Παναγιά μου, συγχώρεσέ με, ή το παιδί μου πρέπει ν’ αφήσω ή Εσένα». Ξανάκανε το σταυρό της, ξαναπήρε το μωρό στην αγκαλιά της και συνεχίσαμε το δρόμο.


Ύστερα από μια κουραστική πορεία τριών και πλέον ωρών, διψασμένοι, κατάκοποι και με ματωμένα τα πόδια, φτάσαμε στον Τσεσμέ. Μας μάζεψαν στις εκκλησίες. Το δικό μας μπουλούκι το σπρώξανε στον πολιούχο του Τσεσμέ, τον Άγιο Χαράλαμπο. Εκεί που μας πήγαιναν, πριν μπούμε στην εκκλησιά, είδα χάμω στα βοτσαλάκια ένα μικρούτσικο βιβλιαράκι μ’ ένα σταυρό ζωγραφισμένο στο εξώφυλλό του. Έσκυψα το πήρα και το έχωσα στην τσέπη μου. Ήταν μια ιερή σύνοψη. Θυμάμαι αργότερα στη Μυτιλήνη, σημείωσα στο τελευταίο λευκό φύλλο του: «Ιερό ενθύμιο των αλησμόνητων ημερών του διωγμού μας, 12 Σεπτεμβρίου 1922» και το όνομά μου από κάτω. Αυτό το μικρό ενθύμιο το έχω πάντα στη βιβλιοθήκη μου. Ξεφυλλίζοντάς το, να μπροστά μου μια-μια οι φοβερές κι αξέχαστες εκείνες ημέρες.


Μυτιλήνη – Σάμος και η απαρηγόρητη μάνα


Μα να, ύστερα από ένα ταξίδι μιας ημέρας, μας έβγαλαν σε μια προκυμαία. Ήμασταν στη Μυτιλήνη. Όλη την οικογένεια μας πήγαν σ’ ένα στάβλο. Θυμάμαι τις αγελάδες που ήταν αραδιασμένες και αναμασούσαν την τροφή τους. Όσο κι αν οι μεγάλοι ένοιωθαν άβολα, όμως η λύτρωση από τους Τσέτες ήταν η πιο μεγάλη ανακούφιση.


Οι φοβερές νύχτες με τις θυμίσεις των Τσετών και οι μέρες αγωνίας


Εκείνες τις πρώτες νύχτες ο ύπνος δεν μας έπαιρνε. Ήταν φοβερές, σαν να ξαναζούσαμε τα όσα μαρτύρια ζήσαμε πριν από λίγες μέρες. Η έντονη και έμμονη θύμησή τους μας έριχναν σε μια αβάσταχτη θλίψη που κορυφωνόταν με το ασίγαστο κλάμα της μάνας. Οι νύχτες ήταν φοβερές. Οι δυνατοί άνεμοι χτυπούσαν μέρα-νύχτα τις ξεχαρβαλωμένες πόρτες και τα παραθύρια. Τις νύχτες ήταν που ολοζώντανες οι μνήμες ξανάφερναν μπροστά μας τους Τσέτες, τη δύστυχη γειτόνισσα με το μικρό της γιο, τους ξυλοδαρμούς του παππού, της γιαγιάς, της μάνας με το μωρό που θέλησαν να σφάξουν. Κάθε κτύπος στις πόρτες και στα παράθυρα απ’ τους αέρηδες μάς ανατάραζε όλους, μικρούς και μεγάλους. Σα να ήταν ν’ ανεβούν οι Τσέτες. Κατατρομαγμένα, ιδίως εμείς τα μικρά, ζαρώναμε το ένα πάνω στο άλλο. Όλα μα όλα όσα ζήσαμε, τα ξαναζούσαμε. Ήταν τόσο ζωντανές στη φαντασία μας όλες εκείνες οι σκηνές, οι βασανισμοί, ο βιασμός κι ο θρήνος, το αλαφιασμένο βλέμμα και τα δάκρυα του μικρού που τρέμοντας έπεσε στην αγκαλιά της πονεμένης μάνας του σαν γύρισε από τα χαλάσματα, η θέα της πρησμένης μέσα στο αμπάρι θείας Γιασεμής, το ματωμένο σεντόνι που σκέπαζε το θείο Τζώρτζη.


Οι μέρες περνούσαν χωρίς να ξέρουμε πού θα εγκατασταθούμε και τι θ’ απογίνουμε. Τα λιγοστά τρόφιμα που μας χορηγούσαν και η ευσπλαχνία που έδειχναν οι Καρλοβασίτες, δεν έφταναν να καλύψουν τις ανάγκες μας. Πάσχιζαν ο παππούς, η γιαγιά, η μάνα πηγαίνοντας στο Καρλόβασι να μάθουν τι μας μέλλεται, αν θα μέναμε, αν θα φεύγαμε πάλι και προς πού. Κι ακόμα αν μπορούσαν να δουλέψουν πουθενά για να συντηρηθούμε. Όμως ο τόπος ήταν μικρός και δουλειές δεν υπήρχαν. Έτσι στερημένα περνούσε εκείνος ο καιρός. Και σα να μην έφτανε η τόση δυστυχία μας, είχαμε γίνει και αντικείμενα περιέργειας. Κάθε τόσο μας έρχονταν περίεργοι επισκέπτες, ιδίως μερικοί νεαροί να δουν τους πρόσφυγες και πρώτα-πρώτα τις προσφυγοπούλες. Ανάμεσα στους επισκέπτες και κάποτε-κάποτε μερικοί που έρχονταν μας έφερναν ό,τι μπορούσαν για να μας βοηθήσουν.


Μετά από δυο μήνες περίπου, παραχώρησε η Κοινότητα στην οικογένειά μας ένα δωμάτιο σ’ ένα ερειπωμένο κι ακατοίκητο σπίτι στον Όρμο, κοντά στη θάλασσα, για να κατοικήσουμε. Τον παππού κάπου εκεί στα πευκάκια. Μια ξυλένια σκάλα, ξεχαρβαλωμένη, ήταν ένας κίνδυνος για μας τα παιδιά. Έτσι η μάνα μας κρατούσε όσο μπορούσε στο δωμάτιο, και μόνο για τις ανάγκες μας μάς άφηνε να πάμε εκεί κοντά σ’ ένα χωράφι, είτε έβρεχε, είτε χιόνιζε.


Οι δάσκαλοι θυμάμαι με είδαν με στοργή. Καλοί και πονετικοί για το προσφυγάκι. Και δεν άργησαν οι φιλίες που πράυναν και μαλάκωναν τον πόνο και την τόση δυστυχία. Όμως οι καημοί κι ο αβάσταχτος πόνος της μάνας, οι κάθε λογής στερήσεις, ήταν το καθημερινό βίωμα εκείνου του καιρού της προσφυγιάς. Αχ, έλεγε και ξανάλεγε, να όψονται οι αίτιοι.


Ο γυρισμός του Δημήτρη


Κατά το τέλος του 1924, γύρισε από την αιχμαλωσία ο Δημήτρης μας. Ευτυχώς γύρισε γερός. Μέρες και νύχτες μάς ιστορούσε το τι πέρασε αυτός και χιλιάδες Μικρασιάτες αιχμάλωτοι. Η μάνα το πρώτο που τον ρώτησε, ήταν αν συνάντησε ή αν άκουσε τίποτα για τον πατέρα μας. Ο αδελφός μου γυρίζοντας από την αιχμαλωσία, περίμενε πως θα εύρισκε τον πατέρα μαζί μας. Ούτε είχε μάθει, ούτε είχε ακούσει τίποτε, γι’ αυτό και περίμενε να τον βρει μαζί μας. Τότε κατάλαβε πως εκείνες τις μέρες της επιδρομής των Τσετών χάθηκε, όπως χάθηκαν και τα αδέρφια του, οι θείοι μας, Γιάννης και Δημητρός…


Κι άρχισε να μας διηγείται τις ατέλειωτες ιστορίες της φοβερής εκείνης αιχμαλωσίας. Τις ολοήμερες πορείες, το γδύσιμο από τα ρούχα και τα παπούτσια τους. Το σχίσιμο, το γδάρσιμο των ποδιών, την αφόρητη καθημερινή πείνα και δίψα. Και κει στο δρόμο του Γολγοθά τους, κάθε τόσο κι αραίωνε η φάλαγγά τους από όσους έμεναν πίσω, που δεν τους ξανάβλεπαν. Η άφατη, η απέραντη αγωνία όταν ξεδιάλεγαν οι Τούρκοι χωρικοί όσους ήθελαν για να κορέσουν το μίσος τους, ήταν μια καθημερινή δοκιμασία που τους παρέλυε. Τα τσουβάλια, που ήταν το κοινό ρούχο όλων των αιχμαλώτων, γιομάτο από την ψείρα, κι από το χτύπημά τους με την πέτρα για να λυτρωθούν από το μαρτύριό της, είχε καταντήσει ένας σκληρός κετσές που σκέπαζε χειμώνα-καλοκαίρι το βασανισμένο κορμί. Το ξεθέωμα στους δρόμους, μέσα στο χιόνι το χειμώνα και κάτω από το λιοπύρι το καλοκαίρι, με το σπάσιμο της πέτρας για χαλίκι. Το ξεφόρτωμα από τα τραίνα των τσουβαλιών με λογής-λογής περιεχόμενο. Την καθημερινή εξάντληση κι από πάνω το μαστίγωμα για όσους έπεφταν λιπόθυμοι.


Τα Τουρκιά στο Αξάρι, στο Ικόνιο, στο Αϊδίνι που μαζεύονταν στο πέρασμα των αιχμαλώτων κι ο καταβασανισμός τους με πετροβολητό, με φτυσίματα, με ξυλοδαρμούς, κι ακόμα οι σκοτωμοί εκεί στις ξέρες που τους τραβούσαν. Για τις αρρώστιες; Πως τους θέριζε η δυσεντερία κι ο τύφος. Πως όσοι αρρώσταιναν έμεναν στο δρόμο όπου τους αποτελείωναν. Για το μαρτύριο της δίψας μέσα στο κατακαλόκαιρο, που δεν τους άφηναν περνώντας από πηγές να πιουν νερό και πως τους άφηναν να πέφτουν στα βαλτονέρια κι ύστερα οι θανατεροί πόνοι της κοιλιάς, ο τύφος και στο τέλος ο μαρτυρικός θάνατος. Η καθημερινή πίκρα για το χάσιμο των συντρόφων που άφηναν το κουφάρι των για βορά στα όρνια και στα τσακάλια.


Μία δίχρονη βασανιστική πορεία χωρίς καμιά προσωπικότητα, ένα ασκέρι μισόγυμνων βασανισμένων ανθρώπων. Κι ήταν θείο δώρο όταν Τούρκοι χωρικοί ξεδιάλεγαν όσους ήθελαν για να τους πάρουν για δουλείες και αγγαρείες. Κι όταν κάθε τόσο σταματούσαν τα κοπάδια αυτών των ανθρώπων που σέρνονταν χωρίς κανένα οίκτο για να σπάνε το χαλίκι, για να ξεφορτώνουν και να κουβαλούν φορτία ολόκληρα στις πλάτες, να, κατέφθαναν οι αχόρταγοι κανίβαλοι Τσέτες κι οι Εφέδες τους, εκεί στους υπαίθριους καταυλισμούς, περικύκλωναν τη φάλαγγα και ορμούσαν στο πανάθλιο πλήθος των αιχμαλώτων χριστιανών.


Δεν ήθελαν μόνο να σκοτώσουν, ήθελαν να βασανίσουν, ήθελαν ακόμα να εκτονωθούν πάνω στα βασανισμένα κορμιά, να κορέσουν τα πάθη των. Κι όσες γυναίκες έτυχε να συμπορεύονται με τους άνδρες των και τα παιδιά τους, αφού τις βίαζαν μπροστά τους, στο τέλος τις ξεκοίλιαζαν. Μέσα στις κοπριές των ζώων χωμένοι, προσπαθούσαν να ζεστάνουν τα κορμιά τους.


Ναι, διαβάζοντας ύστερα από χρόνια το «Νούμερο 31328» του Ηλία Βενέζη, ήταν σαν μία επανάληψη των όσων ο αδελφός μας εξιστορούσε εκείνες τις πρώτες μα και τις κατοπινές ημέρες. Σελίδες ολόκληρες δεν παράλλαζαν από τις αφηγήσεις του αδελφού. Στο τέλος κάθε αφήγησης η μάνα αναστέναζε κι ανέβαινε στα χείλη της το χιλιοειπωμένο: Ας όψονται οι αίτιοι.


Σάμος – Αγρίνιο και ο χαμός του 14άχρονη αδελφού


Όλα πια είχαν τελειώσει. Κι ο πατέρας ουσιαστικά χαμένος κι ο αδελφός κοντά μας, ευτυχώς γερός. Η προσφυγιά έχει τους δικούς της νόμους. Ν’ αποζητά ο ξεριζωμένος από τον πατρογονικό τόπο του να ριζοβολήσει για να ξαναστεριώσει με όσα δεινά κι αν πέρασε. Το πρόβλημα της επιβίωσης αμείλιχτο για μία οικογένεια με τέσσερα ανήλικα, χωρίς σπίτι, χωρίς κανένα πόρο, χωρίς γνωστούς και φίλους, ξένοι και πάρα πολλές φορές χωρίς καμία κατανόηση ή και συμπαράσταση σε αυτή τη δοκιμασία από τους συνανθρώπους τους.


Γι’ αυτό κι η προσφυγιά μάς οδήγησε, χωρίς να ξέρουμε πού πάμε, σε άλλους τόπους. Κι ο μεγάλος αδελφός, που γύρισε από τη δίχρονη θανατερή πορεία ως τα βάθη της Μικρασίας, να τώρα, μοναδικός προστάτης της απορφανισμένης οικογένειάς μας.


Έτσι αφήσαμε τη Σάμο. Μαζί με άλλες οικογένειες, ένα καραβάνι πάμπτωχο κι ορφανεμένο, με κατάληξη εκεί, στο Αγρίνιο, όπου, όπως έλεγαν, στις καπναποθήκες δούλευε πολύς κόσμος. Τον τελευταίο καιρό στο Καρλόβασι, το μεγαλύτερο από μένα αδελφάκι η μάνα το ‘χε βάλει σε μία οικογένεια σαν παραγιό. Το καημένο, αδύνατο όπως όλοι μας, δουλεύοντας μέρα-νύχτα στο σπίτι και στο καφενείο του αφεντικού για ένα πιάτο φαΐ, είχε καταντήσει φυματικό, χωρίς κανένας να το πάρει είδηση. Σ’ ένα χρόνο ύστερα από το φευγιό μας από τη Σάμο, η δύστυχη μάνα το πήρε και το πήγε στην Αθήνα, όπου το έβαλε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ολομόναχη, χωρίς καμία βοήθεια, έμεινε κοντά του όσες μέρες έζησε. Η καλπάζουσα το είχε σακατέψει το άμοιρο. Μονάχη της του έκλεισε τα μάτια και ολομόναχη το ‘θαψε κάπου σ’ ένα νεκροταφείο της Αθήνας. Μονάχη της, χωρίς την παρηγοριά κανενός, το αγοράκι της, 14 μόλις χρονών. Η δύστυχη μάνα, τσακισμένη, γύρισε πάνω στο μήνα. Πού τη βρήκε εκείνη τη δύναμη να σταθεί ολόρθη για να μπορέσει να διαφεντέψει μια ορφανεμένη οικογένεια, να μεγαλώσει τρία ανήλικα, με μοναδική βοήθεια το μεροκάματο στην καπναποθήκη του μεγάλου αδελφού;"

~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σήμερα - χθές :
~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , ΤΕΤΆΡΤΗ, 05 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010 .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , ΔΕΥΤΈΡΑ, 03 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες .-

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010
Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/02052010.html , κυριακή, 02 μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/05/2010 και τα άλλα .-

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 01 ΜΑΪ́ΟΥ Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/09-05-2010.html , ΚΥΡΙΑΚΉ, 09 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010 .-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σήμερα :
~** Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Στο http://enosis64.blogspot/.... θα βρέιτε ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ :
ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΟΛΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/enosis64/


~** Ο Γιώργος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=277750793866&mid=25e0cecG3dd6e022G148710aG6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~** Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010
Ο Gilad Atzmon ζωντανά στο Κύτταρο για τη Γάζα
[Από το thepressproject.gr]

O εξόριστος Ισραηλινός σαξοφωνίστας Gilad Atzmon είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της τζαζ της εποχής μας. Ο δίσκος του musiK - Re-arranging the 20th century ψηφίστηκε από μερικά από τα σημαντικότερα έντυπα Ευρώπης και Αμερικής μέσα στους κορυφαίους του 2004.

Συνεργάζεται με σπουδαίους μουσικούς της «ανατολίτικης» τζαζ, είναι εξαιρετικός αυτοσχεδιαστής αλλά και ιδιαίτερα μελωδικός και αιθαντικός όταν το επιλέγει.

Είναι από τους ελάχιστους εβραίους στον πλανήτη που έχει χαρακτηριστεί κατ' επανάληψη «αντισημίτης»

~** ΑΘΛΗΤΙΚΑ σήμερα : Για τα pley off στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου
** ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2-1 ( 1-1) τα γκόλ, 7΄ Κ. Μανωλάς 11΄ Γιάννης Παπαδόπουλος , 54΄Μπλάνκο ,
** ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΟΚ 3-2 (2 -2 )τα γκόλ, 12΄ αυτογκόλ Μαλεζάς , 23΄ Αθαν. Παπάζογλου , 33΄ Χαβίτο , 45΄ πεν. Τασιρίλο , 62΄πεν. Κάμπορα ,

** ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 72-73 .-

**

~** Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αφιερωμένο στην Ελληνοτουρκική φιλία http://www.adesmeutoslogo/...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-


~** [capitalistsforever] EPPUR SI MUOVE ALMUNIA!‏
Από: toparb (toparb@yahoo.com)

Εστάλη: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 3:28:20 μμ
Προς: capitalistsforever@yahoogroups.com

Galileo muttered the phrase Eppur si muove, And yet it moves, after being forced to recant in 1633, before the Inquisition, his belief that the Earth moves around the Sun. Similarly the new inquisition of regulators force executives to admit something they did not do, in order to get smaller penalties. Eppur si muove!

The European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, today adopted another disgusting antitrust decision in an imaginary cartel case involving 10 producers of memory chips or DRAMS used in computers and servers. The fine totalling 332 million euros includes a reduction of 10% for the companies' forced acknowledgement of the imaginary facts. The addressees of the decision are: Micron, Samsung, Hynix, Infineon, NEC, Hitachi, Mitsubishi, Toshiba, Elpida and Nanya. Micron, however, was not fined because it revealed the existence of the imaginary cartel to the Eldorado of Corruption. Cartel settlements allow the Eldorado of Corruption to hoodwink investigations, free up resources to deal with other antitrust victim companies and generally bewilder the pseudoefficiency of its antitrust enforcement. Eppur si muove!

Antitrust Eurocommissar Joaquin Almunia asserts this stupid decision is another milestone in the Eldorado of Corruption's imaginary cartel enforcement. By acknowledging their participation in an imaginary cartel, the bewildered companies have allowed the Eldorado of Corruption to bring this long-running stupid investigation to a close and to free up resources to abuse other imaginary cartels. As the procedure is applied to new cases it is expected to speed up abuses significantly. Eppur si muove!

Venitis asserts that EU antitrust has been transformed into a terrorist religion, which relies on pseudoeconomic theories that bestow a veneer of objectivity and credibility on EU law enforcement practices that actually rely on antivenitism, hunch, whim, and blackmail. On all EU antitrust cases, from mergers to price fixing, arbitrary antitrust laws lead to ill-informed juries and bureaucratic abuse. Those laws also create a perverse incentive for entrepreneurs to hold down sales volume, stop innovation, and avoid improvements in price, quality, and service; otherwise, such entrepreneurs could become the next targets of the antitrust terrorists.

One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately.

Venitis claims that European antitrust laws lead to huge corruption, because government officials ask for kickbacks in order to erase the alleged violation. The standard kickback in EU is 10% of the erased penalty! Many Greek officials were caught on tape asking for the corrupt tithe! Many European political parties make up their election expenses from kickbacks on antitrust cases! This is the worst possible blackmail, where tiptop ethical companies are held hostage by European kleptocrats. Eppur si muove!

The government has the opposite of the Midas touch. This has been observed over and over by the reduced quality and rising prices in every private industry in which it entangles itself. Yet somehow people still seem willing, even eager, to relinquish to government control the most important and sensitive portions of our economy and society. Education, healthcare, and energy are all unfortunate examples of industries that are far too important to be left to government control when it is the market that has the golden touch.

Venitis asserts that European antitrust law is wielded most often by favor-seeking businessmen and their kleptocrat allies. Instead of focusing on new and better products, disgruntled rivals try to exploit the law by consorting with kleptocrats. EU officials routinely direct antitrust regulators to bend the rules in pursuit of political ends. In reality, the threat of abusive EC power is far larger than the threat of oligopoly. Eppur si muove!

Basil Venitis claims there is an Antitrust Armageddon in Europe between tiptop companies and the Eldorado of Underworld(EU). Eurokleptocrats are willing to do anything in order to get kickbacks from industry leaders. The European antitrust laws have the unfortunate consequence of harming Europeans by chilling innovation and discouraging competition. Instead of protecting competition, EU laws protect competitors who give kickbacks to kleptocrats! Kickback is the lubricant that allows a European industry to run smoothly! No European machinery can run without lubricant! Eppur si muove!

Venitis asserts there is only one violator of Fourth Reich antitrust, and that's Fourth Reich itself, which does not allow VAT competition, fixing 15% floor of VAT and 25% ceiling of VAT! Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth.

The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
RECENT ACTIVITY:
• New Members 86
Visit Your Group
MARKETPLACE
Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.

________________________________________
Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.

________________________________________
Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.



~**
Ο/Η Nikolakis Lezas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ORIENTAL...tsiftetelia LEZASSSSSSSSS.


Nikolakis LezasMay 19, 2010 at 4:19pm
Θέμα: ELA KSANA,,,AKUKLOFORITO NEW LEZAS-VASSILAKIS
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1395474121600&ref=mf


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1457621847029&mid=25de503G3dd6e022G1485bdfG0&n_m=snstam%40gmail.com


~**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: PARA MINHAS AMIGAS DO ORKUT
________________________________________

Play video »



~**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Homenagem aos Amigos do orkut
________________________________________

Play video »


~**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Para você.
________________________________________

Play video »


~**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: Te extraño, te olvido, te amo
________________________________________

Play video »




~**Αφιέρωμα σε έναν άντρα πρότυπο - Michael Glatze: Μια σχέση τέλειωσε, 2 ομοφυλοφιλικά περιοδικά έκλεισαν, μια νέα ζωή άρχισε‏
Από:
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 11:50:08 πμ
Προς:
http://youtube.com/user/chizmosΟι Αμερικανοί Michael Glatze, ο καστανόξανθος από τα αριστερά & ο επί 10 έτη σύντροφος του Benjie Nycum σε ευτυχισμένες στιγμές πριν την απόφαση του πρώτου να πει αντίο στην ομοφυλοφιλία ύστερα από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του & τον εκχριστιανισμό τουΞεκίνησαν τις ερωτικές τους επαφές ως βασικοί συντάκτες του ομοφυλοφιλικού περιοδικού XY στο San Francisco (Η ονομασία του περιοδικού παρέπεμπε στο συνδυασμό χρωμοσωμάτων Χ + Υ που προσδιορίζει κατά κανόνα το ανδρικό φύλο σε αντίθεση με το συνδυασμό Χ + Χ που προσδιορίζει κατά κανόνα το γυναικείο φύλο. Τυχόν άλλοι συνδυασμοί χαρακτηρίζονται ως σύνδρομα & αποτελούν εξαιρέσεις του κανόνα. Το χρωμόσωμα είναι μια οργανωμένη δομή δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κούοξέος / Deoxyribonucleic acid (DNA) & πρωτεϊνών που βρίσκεται στα κύτταρα)Το 2001 ιδρύουν την οργάνωσηYoung Gay America (YgA) με σκοπό την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στο αμερικανικό νεανικό κοινό & το 2004
αποφασίζουν να κατακτήσουν την καναδική αγορά με την έκδοση του ομώνυμου περιοδικού. Το τέλος ήρθε το 2007, όταν ο Michael ανακοίνωσε στον εραστή του, ότι δεν αυτοπροσδιοριζόταν ομοφυλόφιλος πλέον, αλλά χριστιανός αποκηρύσσοντας τα μέχρι τότε ιδεώδη & βάζοντας τέλος στην πολυετή σχέση τους. Το σοκ για το Benjie ήταν τέτοιο, που συναίνεσε στη λήξη της εκδοτικής τους προσπάθειας κλείνοντας το YgA, ενώ η αποχώρηση τους από τη σύνταξη του XY & η μεταστροφή του Michael προκάλεσαν τέτοια αίσθηση στο αναγνωστικό κοινό, που δεν άργησε να βάλει λουκέτο & το δεύτερο περιοδικό.
Παλεύετε με την ομοφυλοφιλία;Στην οικογένεια σας;Στην σχολική τάξη σας;Στη ζωή σας;Υπάρχει βοήθεια.
Απλή & δύσκοληΗ θεραπεία της ομοφυλοφιλίας είναι μάλλον απλή αφενός & δύσκολη αφετέρου. Αφενός, είναι εύκολο να λες: "Δε θέλω να έχω ομοφυλοφιλικές (σαρκικές) επιθυμίες" & "Θέλω να είμαι ακέραιος" Αλλά, πρώτα, πρέπει να κατανοήσεις την αλήθεια γύρω από την ομοφυλοφιλία - μάλλον παρά να έχεις το κεφάλι σου δασκαλεμένο με πολιτικά υποκινούμενα μυθεύματα.
Όχι μια ταυτότηταΗ αλήθεια για την ομοφυλοφιλία είναι, ότι πρόκειται για έναν πειρασμό κοινό σε πολλούς ανθρώπους που παροτρύνονται να επιδοθούν σε μια ομοφυλοφιλική ενασχόληση. Παρομοίως, ενθαρρύνονται από τους "πόθους" τους να εμπλακούν σε πολλές άλλες επιβλαβείς & καταστροφικές συμπεριφορές - αυτός ο κόσμος δεν "προσδιορίζεται" από εκείνες τις συμπεριφορές , καθόλου περισσότερο από την ομοφυλοφιλία που αφήνεται να εννοείται ότι 1 πρόσωπο πρέπει να "προσδιορίζεται με ταυτότητα" ομοφυλόφιλου - αυτό σημαίνει να "εξακριβώνεται η ταυτότητα" από τη συμπεριφορά του/της.Οι ακτιβιστές έχουν επιβάλει (με άσκηση επιρροής) την "Ομοφυλοφιλική Ταυτότητα", ως έναν τρόπο για να μεταθέσουν την "εστία" (προσοχής) από την αλήθεια αναφορικά με τη συμπεριφορά & να την κατατάξουν υπό την αίρεση κυρώσεων, που τίθενται για άλλες ταυτότητες, όπως η φυλετική ή φύλου - (δι)ανοίγοντας διά του μέσου αυτού τη δυνατότητα νομοθεσίας πολιτικών δικαιωμάτων ταυτότητας (το βλέπουμε να συμβαίνει, σήμερα) Θυμηθείτε, ότι ανεξαρτήτως πόσο επιτυχημένα δραστήρια στελέχη είναι κατοχυρώνοντας νομοθετική ρύθμιση πολιτικών δικαιωμάτων ως προς την "Ομοφυλοφιλική Ταυτότητα", δε θα είναι ποτέ μια αληθινή ταυτότητα: η ομοφυλοφιλία είναι μια συμπεριφορά.
Γιατί όχι ομοφυλοφιλία;Υπάρχουν πολλαπλοί παράγοντες, που οι άνθρωποι επιδίδονται. Γιατί δεν είναι η ομοφυλοφιλία απλά "ΕΝΤΑΞΕΙ"; Η ομοφυλοφιλία είναι μια εκτροπή εκ της φυσιολογικής ανθρώπινης σεξουαλικότητας - όπως δημιουργήθηκε από το Θεό. "& εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον, κατ' εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν & θήλυ εποίησεν αυτούς." (Γένεσις 1:27) & "ένεκεν τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού & την μητέρα & προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού, & έσονται οι 2 εις σάρκα μίαν." (Γένεσις 2:24) Αυτά είναι απίστευτα καλά νέα για πολλούς ανθρώπους που τρομάζουν & ντρέπονται αισθανόμενοι, ότι πρέπει να υιοθετήσουν την "Ομοφυλοφιλική Ταυτότητα", ακριβώς επειδή μπορεί να έχουν α) "ζήσει στο πετσί τους" τον ομοφυλοφιλικό πόθο, ή β) συμμετάσχει σε ομοφυλοφιλική δραστηριότητα.Η ομοφυλοφιλία είναι λαγνεία, προκληθείσα από μια ψυχοδιάσπαση της αληθινής σεξουαλικότητας σας. Στους άντρες, υπάρχει συχνά μια αποκοπή από την αναπτυξιακή αίσθηση της ιδίας αρρενωπότητας του αυτού προσώπου, προκαλώντας το να γυρεύει να γραπωθεί από την αρρενωπότητα του ετέρου μέσω της σεξουαλικής δράσης. Όπως πιθανόν μπορείτε καθαρά να κατανοήσετε, δεν υπάρχει καμιά υποστατή επιτυχία στην απόπειρα του να "κλέψει" την αρρενωπότητα ενός άλλου. Για το λόγο αυτό, ο εν ενεργεία ομοφυλόφιλος συνεχίζει έναν ατέρμονο κύκλο ίμερου, σεξουαλικής δραστηριότητας & πιότερης (σαρκικής) επιθυμίας, ουδέποτε εκπληρωθείσης, αδιαλείπτως έχοντας ανάγκη περισσότερης. Οι γυναίκες "γεύονται" τον ίδιο κύκλο, καθώς επιχειρούν να συγχρωτιστούν με τις ιδιότητες ή τα χαρακτηριστικά της ενήλικης γυναίκας, που πάντοτε διαλανθάνουν - οι ομοφυλόφιλοι έχουν εμμονή με αυτό, που δε δύνανται ποτέ, πραγματικά να έχουν, ενώ επιδίδονται στην ομοφυλοφιλία. Η ομοφυλοφιλία είναι, στ' αλήθεια, μια τραγική κατάσταση.Αλλά, υπάρχουν & άλλα. Η ομοφυλοφιλία, ως μια νευρωτική διαστροφή, που παγιδεύει τα θύματα της σε αυτόν τον ατέλειωτο κύκλο, τα εμποδίζει από τη νόηση α) πώς να υπερνικήσουν τόσο ισχυρές & έντονες επιθυμίες ή παρορμήσεις & β) πώς πλήρως να αναπτύξουν μια φυσιολογική, μεστωμένη ετεροφυλοφιλία. Αυτό σημαίνει, ότι η ενεργώς δρώσα ομοφυλοφιλία έχει ως επίδραση την παρεμπόδιση της ετεροφυλοφιλίας - πράγμα που καταστέλλει την ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής.

Όχι το ίδιο
Οι ακτιβιστές "πιέζουν" για τη (γενική) αντίληψη, ότι η ομοφυλοφιλία είναι απλά μια εναλλακτική της ετεροφυλοφιλίας - & ποιος θα πρέπει να προσδιορίσει, εάν ή όχι κάποιος/α έχει το δικαίωμα να επιλέξει με ποιον αυτός/αυτή θέλει να σχετιστεί; Το επίκεντρο αυτού του ιστολογίου είναι να ενθαρρύνει τα άτομα, που βιώνουν ομοφυλοφιλικούς πειρασμούς να γνωρίζουν, ότι δεν είναι εγκλωβισμένοι από αυτές τις εμπειρίες- & ότι μπορούν πράγματι να εξελιχθούν πέρα από αυτά τα αισθήματα, να ολοκληρωθούν. Για να το κάνει, ο οποιοσδήποτε απαιτείται να καταλάβει την αλήθεια.
Τα ψέματα αποκαλύπτονται από τις υποκρισίες τους. Μια κύρια υποκρισία στην ομοφυλοφιλική βίωση είναι η μονοδιάστατη ιδέα, από τα ομοφυλόφιλα δραστήρια στελέχη, ότι κανείς δε θα μπορούσε υποθετικά να έχει λανθάνουσα ετεροφυλοφιλία. Στην πραγματικότητα, τμήμα του κινήματος των Λεσβιών, Πούστηδων, Αμφιφυλόφιλων, Διαφυλικών & Απροσδιορίστου Φύλου (LGBTQ - Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Queer) είναι το "Απροσδιορίστου Φύλου" (Q) που υπαινίσσεται 1 πρόσωπο που "αναρωτιέται" για την σεξουαλικότητα του/της. Κάποιος κόσμος, στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, εργωδώς αποσκοπεί να φέρει "ετεροφυλόφιλους" ανθρώπους στο μαντρί τους, ενεργώς ερωτοτροπούν με "ετεροφυλόφιλο" κόσμο, ή απονέμουν εύσημα σε φίλους τους για την αποπλάνηση "ετεροφυλόφιλων" ατόμων. Αλλά, εναλλακτικά - & υποκριτικά - εάν ένας/μία παραδεδεγμένος/η ομοφυλόφιλος/η εισέτι προτείνει ενδεχομένως έναν άλλο δρόμο για αυτόν ή αυτήν, ότι ίσως η ετεροφυλοφιλία πιθανώς να είναι μια καλύτερη επιλογή, αυτός ή αυτή δέχεται αμέσως επίθεση & συχνά καλείται "ΑΞΙΟΜΙΣΗΤΟΣ" 1 δημοφιλές διανόημα στον ομοφυλοφιλικό κόσμο είναι η "εσωτερική ομο(φυλο)φοβία/ομοερωτοφοβία" Διδάσκεστε, ότι είναι απαραίτητο να εμπειριάζεσθε "εσωτερική ομο(φυλο)φοβία/ομοερωτοφοβία" εάν έχετε αμφιβολίες για την ακριβολογία της ομοφυλοφιλίας σας.

Μια απόφασηΝαι, είναι μια επιλογή. Ακόμη & σεβάσμιοι ομοφυλόφιλοι ηγέτες αναγνωρίζουν, ότι η ομοφυλοφιλία είναι ρευστή & ότι η επιλογή παίζει έναν πρωτεύοντα παράγοντα στην γνώση ως προϊόν ερεθισμάτων ή καταστάσεων της σεξουαλικότητας του/της. Εάν 1 πρόσωπο θέλει, αυτός ή αυτή μπορεί να αποφασίσει να μην καταπιαστεί με μια ομοφυλοφιλική δραστηριότητα. Αυτό το ίδιο το άτομο μπορεί, τότε, να υποστεί βαθμιαία ή επίμοχθη αλλαγή θέσης για να θεραπευθεί από εκείνους τους πειρασμούς - με το να αρχίσει να αντιλαμβάνεται την πηγή αυτών, ολοκληρωτικά κατανοώντας την ανόσια φύση τους - & να ζήσει μια κανονική ζωή. Ας θυμηθούμε, ότι το κάθε ανθρώπινο ον ξεχωριστά αντιμετωπίζει προκλήσεις στη ζωή. Ανεξαρτήτως της προκλήσεως που αντιπαρέρχεται, υπάρχει πάντα η προαίρεση να ενδώσει & να γίνει θύμα της οποιουδήποτε είδους ή βαθμού δυνάμεως είναι ενώπιον μας. Η, υπάρχει η μερικές φορές δυσκολότερη - αλλά, πάντοτε προσφέρουσα περισσότερη ικανοποίηση - εκλογή: εγείρεστε, δυναμωθείτε & εξέλθετε. Το Δύσκολο ΜέροςΩς εκ τούτου, η απόφαση - η (εφικτή ή εναλλακτική) λύση - να μην τον προσελκύσει η ομοφυλοφιλική δράση, & να - στη θέση της - επικεντρωθεί στην έξοδο από αυτήν την κοιλάδα, είναι απλή. Ο καθείς έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοια διαλογή, σε κάθε στιγμή. Κάνοντας αυτήν την εκλογή, μετά, έρχεται η πάλη να καταπιαστείτε με τις ενάντιες ως προς εσάς ροπές. Ξανά, το οποιοδήποτε ξεχωριστό ανθρώπινο πλάσμα αντιμετωπίζει τέτοιους πειρασμούς & δοκιμασίες - όχι αναγκαστικά την ομοφυλοφιλία. Εδώ είναι, που ο Θεός υπεισέρχεται. Στο 10:13 της Α' Προς Κορινθίους Επιστολή λέει "Δε σας έχει καταλάβει δοκιμασία μεγαλύτερη από τη συνήθη σε ανθρώπους. Ο Θεός είναι πιστός & δε θα σας αφήσει να δοκιμαστείτε περισσότερο από ό,τι μπορείτε να βαστάξετε, αλλά μαζί με τη δοκιμασία θα δώσει & τη διέξοδο, διά να μπορέσετε να βαστάξετε" Αυτός είναι ένας στίχος κλειδί προς συνειδητοποίηση για όλους τους Χριστιανούς. & εκείνοι, που δεν είναι Χριστιανοί, μπορούν μολαταύτα να εκτιμήσουν την έμφυτη ισχύ σε αυτό, που ο Απόστολος Παύλος, όντως, λέει εδώ. Εισηγείται - & πολλοί θα ισχυρίζονταν, ότι αληθώς λέγει - ότι α) δεν υπάρχει ουδέν δέλεαρ στο οποίο δε συμμετέχουν περισσότεροι του ενός & β) ο Θεός γνωρίζει, ακριβώς, τι τραβάτε... &, έχει την πόρτα εξόδου "αστράφτουσα" - δεδομένου ότι είστε πρόθυμοι & ενδιαφέρεστε. Ο Θεός θα σας κατευθύνει έξω από την ομοφυλοφιλία, ακριβώς όπως θα σας κατευθύνει έξω από άλλους πειρασμούς. Πρώτα, θα εξασφαλίσει, ότι αντιλαμβάνεστε, ότι δε θα πρέπει ποτέ να χειραγωγήσετε το μυαλό σας στην "Ομοφυλοφιλική Ταυτότητα" κρατείστε το καλύτερα καθαρό από την σκανδαλιστική φύση της ομοφυλοφιλικής επιδίωξης. Ο αυτός πειρασμός υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους - όχι ειδικά σε εσάς - συνεπώς, δεν πρέπει να προσδιορίζεστε από πειρασμούς που σας κατατρύχουν. Ωσαύτως, ακόμη & αν απασχοληθήκατε σε ομοφυλοφιλική δράση, δεν οφείλετε να (συν)ταυτιστείτε με τις παρελθούσες αμαρτωλές πράξεις σας. Η γνώση των πειρασμών, που έχετε πάνω σας, κάνει τη ζωή λίγο πιο "ωμή" - επειδή, ξαφνικά, προσβάλλεστε από τις δυνάμεις του εχθρού. Αλλά, την ίδια στιγμή, είστε ακέραιοι. & αυτό είναι κάτι που ουδείς σαγηνευτικός δελεαστής μπορεί να σας προσφέρει. Εμμένοντας στην ακεραιότητα σας, δύνασθε να ακολουθήσετε τις θείες "κατευθύνσεις" προς τη "θύρα εξόδου" σας. Αυτός ο δρόμος δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εύκολος. Ενδέχεται να πρέπει να απαιτηθεί αντιμετώπιση καταστάσεων με ύφος ή τρόπο που να προκαλεί σε αναμέτρηση. Είναι δυνατό να έχετε διαφωνούντες με εσάς φίλους, ή νευρικούς απέναντι σας. Όταν οι άνθρωποι είναι υπόχρεοι ως προς τη θεμελιούμενη σε μια αμαρτία ταυτότητα τους, τους φαίνεται τερατώδες, όταν άλλοι προσπαθούν να υποσκάψουν την πραγματικότητα τους με την αλήθεια. Είναι πιθανό να σας αποφεύγουν, ή να σας περιλούσουν με φρικτές βρισιές. Όταν συμβεί αυτό, δώστε προσοχή, ότι όλο το μίσος & το δηλητήριο προέρχεται από τα στόματα τους. Αυτό θα σας δώσει α) μια ισχυρότερη αίσθηση του "φρονήματος" της αληθείας & β) οίκτο για αυτούς, καθώς είναι μαγκωμένοι σε 1 επισφαλές τρόπο ζωής που έχουν πείσει τους αυτούς τους, ότι είναι OK. Ναι, η ομοφυλοφιλία είναι διαβολική - επειδή, ό,τι & να μπορούσε να κάνει σε τέτοιο βαθμό το ανθρώπινο σώμα & νου να διατηρούνται διάφορα από την αληθή ταυτότητα τους, κατακρατημένα σε 1 σπειροειδές ή ανεκπλήρωτο "αίτημα" είναι κάπως στο έπακρο άσχημο. Όμως, δεν είναι κάτι προς φόβο. Τα τσιγάρα είναι αρκετά αηδιαστικά, όταν πραγματικά τα εξετάσετε. Αλλά, δεν είναι κάτι να φοβόμαστε. Η αγάπη ΕΙΝΑΙ η έξοδος, που ο Θεός χορηγεί. Αν εσείς, αληθινά, αγαπάτε τους εαυτούς σας - με τη Χάρη του Θεού - είστε σε θέση να αφήσετε κάθε τι, που συνιστά ή αποτελεί κραταιό πειρασμό πίσω...για τα καλά. ΙησούςΈχουν υπάρξει άνθρωποι, που απήλθαν της ομοφυλοφιλίας χωρίς τον Ιησού. Υπάρχουν άτομα, σήμερα, που δεν έχουν γνώση του Ιησού - που κάποτε εξάσκησαν την ομοφυλοφιλία & τώρα δεν έχουν πλέον ομοφυλοφιλικούς πειρασμούς & αντικείμενα επιθυμίας ή πόθου στις ζωές τους. Αυτός ο κόσμος ζει ευτυχείς, σώες, ετεροφυλόφιλες ζωές. Αλλά, ο Ιησούς συνδράμει. Ο Ιησούς προσφέρεται να βαστήξει τα βάρη σας πάνω του - κάτι που είναι πολύ εξεζητημένο πράγμα. "Διότι δεν έχομεν αρχιερέα, που να μη μπορεί να συμπαθήσει εις τις αδυναμίες μας, αλλά έχομεν 1 που έχει δοκιμασθεί καθ' όλα, σύμφωνα με την ομοιότητά του μ' εμάς χωρίς να αμαρτήσει" (Προς Εβραίους Επιστολή 4:15) Ο Ιησούς ένιωσε την ολότητα της ανθρώπινης αμαρτίας επί αυτού, καθώς σταυρώθηκε για εμάς! Ούτως, η πίστη στον Ιησού ως Θεό παραδίδει τη ζωή σας στα στοργικά Του χέρια - & εξανεμίζει εντελώς τις αμαρτίες σας στη σάρκα Του. Όπως φρονούν οι Χριστιανοί, "ξεπλένετε τις αμαρτίες σας" με το Αίμα Του. Οι αμαρτίες σας δεν υφίστανται πλέον! Αυτό περιλαμβάνει τις παρούσες, τις παρελθούσες, ακόμη & τις μέλλουσες αμαρτίες. Αυτό είναι το ευλογημένο Δώρο που ο Θεός "δίνει", στον Υιό Του, τον Ιησού Χριστό. Αποδεχθείτε Τον & Αυτός θα πάρει όλον αυτόν τον πειρασμό πάνω Του, ανανεώνοντας σας με το Άγιο Πνεύμα - & όταν το Άγιο Πνεύμα εισέλθει σε εσάς, δεν οφείλετε να είστε περαιτέρω σκλάβοι των επιθυμιών της σάρκας. Το Άγιο Πνεύμα συντρέχει να ολοκληρωθείτε. Εγώ λίαν προτείνω να λάβετε την προσφορά του Ιησού, πιστεύοντας Τον & αφήνοντας το Άγιο Πνεύμα να έλθει να κατοικήσει μέσα σας. Αυτό με έχει βαθιά διευκολύνει να καλλιεργηθώ στο να ολοκληρωθώ ως άντρας, πλήρως ετεροφυλόφιλος & όχι πλέον μαστιζόμενος από παράδοξους πειρασμούς & καταχρηστικούς πόθους. Εναρμόνιση με την αλήθειαΗ αλήθεια είναι μέσα στην καρδιά σας. Την ξέρετε. Εμπιστευτείτε την. Οι άνθρωποι θα λένε όλων των λογιών τα πράγματα. Θα χρησιμοποιήσουν θελκτικές στρατηγικές. Θα κάνουν χρήση ξεδιάντροπων τακτικών. & όμως, ο Θεός σας αγαπά - & ο Θεός δεν ψεύδεται. Ατενίστε ευθέως το Θεό, ταπεινά, έχοντας επίγνωση ή βεβαιότητα ότι Αυτός σας λαχταρά. & θα βρείτε χαρά καθώς ακολουθείτε την οδό προς την ελευθερία.
http://michaelglatze.blogspot.com/2010/04/do-you-have-problem-with-homosexuality.html
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/05/michael-glatze-2.html .-

**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisMay 19, 2010 at 11:29am




Θέμα: Το Ευαγγελιο Της Κυριακής 16-5-2010
Το Ευαγγελιο Της Κυριακής(Κατά Ιωάννην ιζ΄ 1-13)Ταύτα ελάλησεν ο Ιησούς, και επήρε τους οφθαλμούς αυτού εις τον ουρανόν και είπε· πάτερ, ελήλυθεν η ώρα· δόξασόν σου τον υιόν, ίνα και ο υιός σου δοξάση σε, καθώς έδωκας αυτώ εξουσίαν πάσης σαρκός, ίνα παν ο δέδωκας αυτώ δώση αυτοίς ζωήν αιώνιον. αύτη δε εστιν η αιώνιος ζωή, ίνα γινώσκωσί σε τον μόνον αληθινόν Θεόν και ον απέστειλας Ιησούν Χριστόν. εγώ σε εδόξασα επί της γης, το έργον ετελείωσα ο δέδωκάς μοι ίνα ποιήσω· και νυν δόξασόν με συ, πάτερ, παρά σεαυτώ τη δόξη η είχον προ του τον κόσμον είναι παρά σοι. Εφανέρωσά σου το όνομα τοις ανθρώποις ους δέδωκάς μοι εκ του κόσμου. σοι ήσαν και εμοί αυτούς δέδωκας, και τον λόγον σου τετηρήκασι. νυν έγνωκαν ότι πάντα όσα δέδωκάς μοι παρά σου εστίν· ότι τα ρήματα ο δέδωκάς μοι δέδωκα αυτοίς, και αυτοί έλαβον, και έγνωσαν αληθώς ότι παρά σου εξήλθον, και επίστευσαν ότι συ με απέστειλας. Εγώ περί αυτών ερωτώ· ου περί του κόσμου ερωτώ, αλλά περί ων δέδωκάς μοι, ότι σοι εισί, και τα εμά πάντα σα εστί και τα σα εμά, και δεδόξασμαι εν αυτοίς. και ουκέτι ειμί εν τω κόσμω, και ούτοι εν τω κόσμω εισί, και εγώ προς σε έρχομαι. πάτερ άγιε, τήρησον αυτούς εν τω ονόματί σου ω δέδωκάς μοι, ίνα ώσιν εν καθώς ημείς. ότε ήμην μετ΄ αυτών εν τω κόσμω, εγώ ετήρουν αυτούς εν τω ονόματί σου· ους δέδωκάς μοι εφύλαξα, και ουδείς εξ αυτών απώλετο ει μη ο υιός της απωλείας, ίνα η γραφή πληρωθή. νυν δε προς σε έρχομαι, και ταύτα λαλώ εν τω κόσμω ίνα έχωσι την χαράν την εμήν πεπληρωμένην εν αυτοίς. Μεταφραση(Κατά Ιωάννην ιζ΄ 1-13)Αφού τα είπε αυτά ο Ιησούς, σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό και είπε: «Πατέρα, έφτασε η ώρα· φανέρωσε τη δόξα του Υιού σου, ώστε κι ο Υιός σου να φανερώσει τη δική σου δόξα. Εσύ του έδωσες εξουσία πάνω σε όλους τους ανθρώπους· έτσι κι αυτός θα δώσει την αιώνια ζωή σε όλους αυτούς που του εμπιστεύτηκες. Και να ποια είναι η αιώνια ζωή: Ν΄ αναγνωρίζουν οι άνθρωποι εσένα ως τον μόνο αληθινό Θεό, καθώς κι εκείνον που έστειλες, τον Ιησού Χριστό. Εγώ φανέρωσα τη δόξα σου πάνω στη γη, αφού ολοκλήρωσα το έργο που μου ανέθεσες να κάνω. Τώρα λοιπόν εσύ, Πατέρα, δόξασέ με κοντά σ΄ εσένα με τη δόξα που είχα κοντά σου προτού να γίνει ο κόσμος. Εγώ σε έκανα γνωστό στους ανθρώπους που τους πήρες μέσα από τον κόσμο και μου τους εμπιστεύτηκες. Ανήκουν σ΄ εσένα, κι εσύ τους έδωσες σ΄ εμένα, κι έχουν δεχτεί το λόγο σου. Αυτοί τώρα ξέρουν πως όλα όσα μου έδωσες προέρχονται από σένα· γιατί τις διδαχές που μου έδωσες, εγώ τις έδωσα σ΄ αυτούς, κι αυτοί τις δέχτηκαν και αναγνώρισαν πως πραγματικά από σένα προέρχομαι, και πίστεψαν πως εσύ με έστειλες στον κόσμο. Εγώ γι΄ αυτούς παρακαλώ. Δεν παρακαλώ για τον κόσμο αλλά γι΄ αυτούς που μου έδωσες, γιατί ανήκουν σ΄ εσένα. Κι όλα όσα είναι δικά μου είναι και δικά σου, και τα δικά σου είναι και δικά μου, και δι΄ αυτών θα φανερωθεί η δόξα μου. Τώρα δεν είμαι πια μέσα στον κόσμο· ενώ αυτοί μένουν μέσα στον κόσμο, κι εγώ έρχομαι σ΄ εσένα. Άγιε Πατέρα, διατήρησέ τους στην πίστη με τη δύναμη του ονόματός σου που μου χάρισες, για να μείνουν ενωμένοι όπως εμείς. Όταν ήμουν μαζί τους στον κόσμο, εγώ τους διατηρούσα στην πίστη με τη δύναμη του ονόματός σου. Αυτούς που μου έδωσες τους φύλαξα, και κανένας απ΄ αυτούς δε χάθηκε, παρά μόνο ο άνθρωπος της απώλειας, για να εκπληρωθούν τα λόγια της Γραφής. Τώρα όμως εγώ έρχομαι σ΄ εσένα, και τα λέω αυτά όσο είμαι ακόμα στον κόσμο, ώστε να έχουν τη δική μου τη χαρά μέσα τους σ΄ όλη την πληρότητά της.

~**

~** Ο Andreas υπέδειξε ότι σας αρέσει η σελίδα ASRock. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?ASRockInfo&mid=25db357G56358b7cG1d49b44G4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο Panagiwtis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "To kako me tin mpures einai oti ... teleiwnoun..!!!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=121286334561527&mid=25db2c4G56358b7cG1d49b00G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.
Southernrock.gr SrgrMay 19, 2010 at 11:42am
Θέμα: Δείτε στην πρωτη σελίδα μας το new video απο τους Σουηδούς "
Δείτε στην πρωτη σελίδα μας το new video απο τους Σουηδούς "Grand Design" http://www.facebook.com/l/ad42f;southernrock.gr/cms/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 .-



~**


Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο !‏
Από: NICHOLAS GEORGANTZAS (georgantzas@fordham.edu)
Εστάλη: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 10:27:23 μμ
Προς: Δικηγορικό Γραφείο Γ. Λ. Κόκκα & Συνεργατών (geoko@otenet.gr)
Ιδιαίτ. κοιν.: stamoskal@windowslive.com

Χαίρε Αντώνη, Το Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο είναι που έχουμε ανθέλληνες μέσα την Ελλάδα. ΤουςΤούρκους τους ζω κάθε μέρα στην Νέα Υόρκη. Έχουν περίπου την ίδια συμπεριφορά με τους αφρικανούς και τους άραβες. Λίγοενδιαφέρον να τους δείξεις, μπορείς να τους κάνεις πιστούς σου φίλους γιάπάντα. Το Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο λοιπόν είναι πως ενώ θα μπορούσαμε να τους κάνουμεφίλους πιστούς σαν σκύλους, καθόμαστε και τους πολεμάμε γιατί κάποιοι μαςβάζουν. Το πρόγραμμα της επίσκεψης το έκαναν άτομα τύπου Δραγώνα και Δρούτσα. Αυτόςο τύπος είναι το Το Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο στην Ελλάδα, όχι? ΝίκοςNicholas C. GEORGANTZASProfessor, Management SystemsDirector, System Dynamics ConsultancyFORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS113 West 60th Street, Suite 617-DNew York, NY 10023-7484U.S.A.1-917-667-4022 Fax: 1-212-765-5573 E-mail: georgantzas@fordham.eduhttp://www.mams.salford.ac.uk/CORAS/Projects/SD/http://www.cambridgewhoswho.com/Members/NY/Nicholas-Georgantzas-758741.html_______________________________________________________________ ΦΙΛΤΑΤΕ κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ . . . ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ! ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥΧΑΛΑΣ ! ! ! ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ : 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΧΩΡΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΟ ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΜΕ "hellenic παιδεία and αγωγή". ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΗΓΕΙΣΑΙ ΝΑΤΟΥΣ ΜΑΘΟΜΕ "hellenic παιδεία and αγωγή" ; ; ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΠΟΛΥ . . . Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο ! ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ > In response to: "Στου Κεμάλ το σπίτι" > http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/h_19.html > I see a lot of reaction to the efforts by Turks to identify themselves as > Hellenes. Why? > If our Byzantine ancestors made the mistake of giving the Turks technical > know-how, but no hellenic παιδεία and αγωγή, why must we keep ignoring > their cry today to identify with our hellenic civilization? Both the Jews > and the Romans had the same problem. > Left unguided by us, the Romans had to modify our hellenic civilizationin > order to make it fit their world of an empire, as opposed to our hellenic > democracy. If left unguided by us, the Turks will keep making the same > mistakes with their Ottoman Empire. > The Jews too had to modify our hellenic civilization in order to fittheir > world. Left unguided by us Hellenes (Seleucid Empire), the Jews had to > revolt under the Maccabees in order to preserve their cultural identity.If > only we had helped them get it right... > All I am saying here is that there might be a unique opportunity now forus > Hellenes to correct our mistakes of the past with the Jews and theRomans. > And as we try to get it right with the Turks this time around, we might > even get it right for ourselves, i.e., really understand what it means to > be true Hellenes. > But please, do NOT yet mix any religious sign (πρόσημο) with this idea. > Let’s keep it on the civilization level (πολιτιστικό επίπεδο and > πολιτιστική καλλιέργεια). > Most cordially, > Nikos > Nicholas C. GEORGANTZAS > FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS > New York, NY 10023-7484, U.S.A. > _______________________________________________________________ > PS: ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. > ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 2.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. > ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ! > ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! > ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! > http://www.gopetition.com/online/36021.html > Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο: >http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8080:2010-05-16-18-56-27&catid=20:editorial&Itemid=146 -- Best regards, Sibraxi mailto:sibraxi.politon@tellas.gr


~**Ο/Η Katerina Petraki έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Katerina PetrakiMay 19, 2010 at 11:07am
Θέμα: Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ -ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 18/06 ΚΑΙ 25/06

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...


http://www.facebook.com/pages/SYNAULIA-DIADELOSE-MPROSTA-AP-TE-BOULE-DIADOSTE-TO/115006775207866?v=wall

~** [athenians] TAXSTRUCKS REVOLT‏
Από: giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 11:10:48 πμ
Προς: athenians@yahoogroups.com


In Kentucky, venitist Rand Paul has just easily won the Republican nomination over Secretary of State Trey Grayson, the handpicked choice of Senate Republican leader Mitch McConnell, for an open Senate seat in a race seen as an early test of the Tea Party movement of Global Tax Revolt.

Millions of concerned citizens are joining modern day tea parties of the Global Tax Revolt, named after the Boston Tea Party of 1773. They are protesting governments that, in the wake of today's financial crisis, are rapidly strangling their freedom, with endless bailouts, mounting regulations, reckless spending, and the promise of a crippling tax burden. Correctly sensing that freedom is being discarded, they seek to battle this trend by taking to the streets to register their outrage.

With the exception of the Civil War, Americans lived without an income tax from the beginning of the United States until 1913, when the 16th Amendment was adopted. Americans living during that period of time understood that freedom and income tax were contradictory notions. If people wanted to live in a free society, it would have to be a society in which government was prohibited from levying taxes on income. Conversely, if people wanted to live in a society in which government is taxing income, then the price they pay is the loss of freedom.

Everything changed in 1913, when socialist ideas were imported from Europe into the United States. That was the watershed year, the year that brought into existence what would become the twin jugular veins for the welfare state and warfare state, the income tax and the Federal Reserve System. From that date forward and continuing through today, Americans would be coerced, on pain of fine and imprisonment, into sending some governmentally imposed percentage of their income to the IRS. The magnitude of that change cannot be overstated, for it actually inverted the historical relationship between the American people and the federal government.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up.

Rand Paul, a doctor and son of venitist Republican Representative Ron Paul, rode a wave of voter anger with the help of Global Tax Revolters who oppose runaway federal spending, taxation, and favor more limited government. Paul will face state Attorney General Jack Conway, who won the Democratic primary, in November in the race for retiring Senator Jim Bunning's seat. Starve the beast and join the Global Tax Revolt!

Rand Paul promised to oppose any attempt of Obama to introduce a federal VAT. Basil Venitis asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why Vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. Refusing to pay abominable VAT is a heroic act. Vatwar is here to stay until VAT is abolished.

In Fourth Reich(EU), a small VAT was first enacted in 1967. At that time, Fourth Reich and the United States both confiscated about $0.27 out of every dollar of national income. Since the introduction of the VAT in Fourth Reich, that continent's average tax take has gone from 27% to 41% of GDP, nearly a 50% increase in just four decades. There is currently a minimum VAT rate requirement of 15% to be a member of Fourth Reich, and an average VAT rate of 20%. Meanwhile, the vatless United States still taxes at about the same level as it did in 1967.
The experience of Fourth Reich should teach us that the imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for politicians to raise a tax that is hidden from citizens.

President Obama and Congressional Democrats have proposed a series of tax hikes on the American people to pay their massive new government spending. Former Federal Reserve Chairman Paul Volcker, who heads up a presidential tax reform commission, asserts a VAT is a good idea! But the US Senate passed the antivat resolution: It is the sense of the Senate that the Value Added Tax is a massive tax increase that will cripple families on fixed income and only further push back America's economic recovery.

VAT, aka kleptocrat's grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many venitists to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge abominable VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich!

Venitis points out the imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time.

When VATs started out in Europe in the 1960s, they were small, usually less than 5%. Today, the average VAT rate in Europe is 20%. If your country wants to join the European Union, you have to have a minimum VAT rate of 15% so that people won't take retail shopping vacations in your cities. Norway, Denmark, and Sweden win the dubious award of having the world's highest VAT rate at 25%. This floor and ceiling of VAT prices is a clear violation of antitrust laws, price fixing, pure and simple!

EU forced the hateful VAT on Greece in 1987 and is the most disgusting indirect tax. Greeks are at war against their government over the abominable 23% VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now.

Venitis muses that Lysistrata has convinced Greek women to not give birth to more vatstrucks! Yes, Greek women have stopped producing babies until abominable VAT is abolished! This is the second strike organized by Lysistrata. The original strike organized by Lysistrata was the sex refusal until the war is over. Now women will give sex, but no babies! If vatmonger Graecokleptocrats want to have offspring, they must abolish VAT, pure and simple!

Vatstrucks are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a vatmonger republic. Mahatma Gandhi's said we should be the change we want to see. Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Vatsruckss instinctively understand this which is why grassroots of resistance to VAT are leading to a Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity.

Most Herculean tasks of Global Tax Revolt begin with Hercules getting orders from a hidden tape recorder and an envelope of photos of vatmongers and information which explains the war against VAT. The tape always begins with "Good Morning Hercules", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it", with a brief explanation of the goal of the mission against VAT, along with a reminder that "as always, should you or any of your force be caught or killed, Baz will disavow any knowledge of your actions. At the end of the tape's instructions, Hercules is notified "this tape will self-destruct in five seconds", and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed.

Revolt against vatmongers follows a dozen venitist strategies:

1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to.

2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items.

3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid.

4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference.

5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts.

6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government.

7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer.

8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller.

9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT.

10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT.

11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians.

12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.

A call to arms! The global vatwar has errupted. Venitis points out vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill:

* We shall fight VAT on the seas and shores.

* We shall fight VAT with growing confidence and growing strength.

* We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe.

* We shall fight VAT on the beaches.

* We shall fight VAT on the shopping grounds.

* We shall fight VAT in the markets and the streets.

* We shall fight VAT in the shops.

* We shall never surrender to vatmongers.


Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 76
Visit Your Group

~**Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 19, 2010 at 9:47am
Θέμα: Ελευθερία...εδώ και τώρα.
Χρειαζόμαστε αυτοργάνωση σε μικρές ή μεσαίες κοινωνικές ομάδες. Πρέπει να ξαναβρούμε τις παλιές μας αξίες και τις πρακτικές αλληλεγγύης που χάσαμε.
Να μείνουμε μακρυά απο την παραπληροφόρηση των πουλημένων "δημοσιογράφων" και των τρομοκάναλων τους.
Να βγούμε έξω απο τους κλεφταράδες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) απο τους ακραίους έξαλους (ΛΑΟΣ-ΚΚΕ) και τους γραφικούς (ΣΦΥΡΙΖΑ).
Αυτονομία και Ελευθερία σκέψης...εδώ και τώρα.


~** To hamomilaki - Save Our Children‏
Από: noreply+feedproxy@google.com εκ μέρους To hamomilaki (hamomilaki@yahoo.gr)
Εστάλη: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 3:48:53 πμ
Προς: stamoskal@windowslive.com

To hamomilaki - Save Our Children


--------------------------------------------------------------------------------
Οι εχθροί του εμβρύου: Κάπνισμα, αλκοόλ, φάρμακα
Απέβαλα και είμαι χάλια - Μύθοι και αλήθειες για τις αποβολές
Μέλι: ένα ολόγλυκο φάρμακο - Όλα τα μέλια δεν είναι ίδια Μελόπιτα Σίφνου
Οι εχθροί του εμβρύου: Κάπνισμα, αλκοόλ, φάρμακα

Posted: 18 May 2010 06:36 AM PDT

Το κάπνισμα

Το τσιγάρο δεν βλάπτει μόνο εσάς. Αυτό το ξέρετε ήδη, αλλά σίγουρα σκέφτεστε -όπως οι περισσότεροι από εμάς- ότι οι ασθένειες περνούν το κατώφλι των άλλων. Η συνήθειά σας, όμως, αυτή επηρεάζει με πολλούς τρόπους το μωράκι σας, γιατί το κάπνισμα:
Δημιουργεί κακής ποιότητας πλακούντα και τον φθείρει νωρίτερα από τη φυσιολογική... ημερομηνία λήξης του. Έτσι, αντί ο πλακούντας να λειτουργεί σαράντα εβδομάδες, στην περίπτωση που καπνίζετε ζει μόνο τριάντα έξι ή το πολύ τριάντα οκτώ. Αν δεν μπορείτε, λοιπόν, να απαρνηθείτε το τσιγάρο, τουλάχιστον μην το αποκρύψετε από το γιατρό σας. Πρέπει να είναι ενημερωμένος, για να παρακολουθεί την κατάσταση του πλακούντα.
Αυξάνει σημαντικά (σχεδόν διπλασιάζει) τον κίνδυνο αποβολής. Περιορίζει την ανάπτυξη του εμβρύου. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα προϊόντα της καύσης του τσιγάρου παράγουν ορισμένες ουσίες στο αναπνευστικό σας σύστημα, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο δεσμεύεται πιο εύκολα από την αιμοσφαιρίνη στο αίμα σας. Έτσι, αντί η αιμοσφαιρίνη να δεσμεύει μόρια οξυγόνου και να τα μεταφέρει στο έμβρυο, για να αναπνέει, δεσμεύει διοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα να φτάνει λιγότερο οξυγόνο στο παιδί, το οποίο, τελικά, θα γεννηθεί με μικρότερο βάρος από το κανονικό. Φανταστείτε το μωρό σαν ένα φυτό που δεν ποτίζεται καλά, δεν αναπτύσσεται κανονικά και μαραζώνει...
Διπλασιάζει σχεδόν το ενδεχόμενο ενός πρόωρου τοκετού.
Είναι δυνατόν να προκαλέσει συγγενείς δυσπλασίες ή ανωμαλίες στο κεντρικό νευρικό σύστημα του παιδιού.Ενισχύει τον κίνδυνο θανάτου του παιδιού στην πρώτη εβδομάδα της ζωής του. Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι ακόμα και αν ένα παιδί από καπνίστρια μητέρα γεννηθεί τελικά γερό, μπορεί να παρουσιάσει μειωμένη ικανότητα μάθησης και προβληματική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να λέει ψέματα, να κλέβει και να είναι βίαιο. Φαίνεται, δηλαδή, ότι ο καπνός από το τσιγάρο μακροπρόθεσμα θολώνει τις πνευματικές του δυνατότητες και αμβλύνει την ηθική του. Ίσως θεωρείτε το πόρισμα αυτής της μελέτης κάπως υπερβολικό. Τα επακόλουθα, όμως, του παθητικού καπνίσματος δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.
Η παρουσία σας σε χώρους καπνιστών, ακόμη και αν δεν βάζετε το τσιγάρο στο στόμα σας, ενέχει κινδύνους όχι μόνο για εσάς, αλλά και για το μικρό σας. Ο οργανισμός σας απορροφά μεγάλη ποσότητα νικοτίνης, που έχει εξίσου κακή επίδραση στην υγεία. Γι' αυτό, άλλωστε, τα παιδιά, που μεγαλώνουν σε περιβάλλον καπνιστών, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάθουν κάποιο αναπνευστικό νόσημα σε σύγκριση με άλλα, των οποίων οι γονείς δεν καπνίζουν. Αν, λοιπόν, δεν μπορείτε να κόψετε εντελώς το τσιγάρο, τουλάχιστον περιορίστε το στα πέντε τσιγάρα την ημέρα, ως ένδειξη σεβασμού στο πλασματάκι, το οποίο αναπνέει από το οξυγόνο σας.
Το αλκοόλ
Τα δύο ποτηράκια που, ίσως, σας αρέσει να απολαμβάνετε καθημερινά, γιατί σας φτιάχνουν τη διάθεση, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανάπτυξη του μικρού σας. Η επίδραση του αλκοόλ στο αγέννητο παιδί είναι ένα σχετικά καινούριο πεδίο έρευνας. Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία ότι ακόμα και
η μικρή ποσότητα οινοπνεύματος σε καθημερινή βάση -ιδιαίτερα στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, κατά το οποίο συντελείται η οργανογένεση- είναι δυνατόν να του προξενήσει ζημιά. Σύμφωνα με πρόσφατα συμπεράσματα των επιστημόνων, ακόμα και το λίγο αλκοόλ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να ενοχοποιηθεί για τη γέννηση λιποβαρούς παιδιού ή για την αύξηση του κινδύνου αποβολής του εμβρύου. Το καθημερινό ποτηράκι κατά την κύηση φαίνεται ότι ευθύνεται και για την υπερβολική υπερκινητικότητα, που θα διακρίνει αργότερα το παιδί. Το οινόπνευμα που είναι ουσία νευρολογική και καταστρέφει τα νεύρα και πολλά κύτταρα του εγκεφάλου, όταν μπαίνει στον οργανισμό σας με το ποτό, περνά πολύ εύκολα μέσα από τον πλακούντα και φτάνει στην κυκλοφορία του αίματος του μικρού σας. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να αντιληφθείτε τους κινδύνους που απειλούν το αναπτυσσόμενο έμβρυο από τη μετάγγιση αυτή, όχι μόνο στους πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δημιουργούνται τα όργανά του, αλλά και στους τελευταίους, που χαρακτηρίζονται από τη ραγδαία ανάπτυξη του εγκεφάλου του. Επιπλέον, το αλκοόλ σε αρκετή ποσότητα δημιουργεί προβλήματα και στον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται οι "ανταλλαγές" που γίνονται μέσω του πλακούντα ανάμεσα σε εσάς και το παιδί. Αλλωστε,
οι μέλλουσες μητέρες, οι οποίες επιμένουν να πίνουν πάνω από δύο "σκληρά" ποτά την ημέρα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να προσβληθεί το μωρό τους από εμβρυϊκό αλκοολικό σύνδρομο και να υποστεί σοβαρές ανωμαλίες. Ωστόσο, επειδή στην εγκυμοσύνη δεν υπάρχει όριο ασφαλείας για την κατανάλωση αλκοόλ, θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας να μην πίνετε καθόλου το πρώτο τρίμηνο, ενώ τους επόμενους μήνες να αρκείστε πού και πού και σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε ένα ποτηράκι κρασί μαζί με το φαγητό σας, αποφεύγοντας συστηματικά τα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα οινοπνεύματος.


0ι εχθροί του εμβρύου
Αίτια Κίνδυνοι για το μωρό Συμβουλές
Οινόπνευμα Διαπερνά τον πλακούντα και μπαίνει στο αίμα του εμβρύου. Απαγορεύονται τα οινοπνευματώδη στο πρώτο τρίμηνο. Στο υπόλοιπο της εγκυμοσύνης να αρκείστε πού και πού σε ένα ποτηράκι με το φαγητό.
Κάπνισμα Το παιδί θα γεννηθεί με μικρό βάρος και θα υπάρξουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Να κόψετε το τσιγάρο ή τουλάχιστον να το ελαττώσετε δραστικά! Μακριά (όσο γίνεται) και από χώρους, όπου καπνίζουν άλλοι.
Φάρμακα Μπορεί να βλάψουν το κύημα. Να μην παίρνετε κανένα φάρμακο, χωρίς προσυνεννόηση με το γιατρό.
Χημικές ουσίες
βαφές, ανταύγειες, περμανάντ, απορρυπαντικά, εντομοκτόνα Στο πρώτο τρίμηνο μπορεί να επηρεάσουν το κύημα. Αφήστε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους χρώμα! Να πλένετε σχολαστικά τα φρούτα και τα λαχανικά, να μην εισπνέετε χημικές και άλλες ουσίες.
Ακτινογραφίες Ενδέχεται να βλάψουν στο πρώτο τρίμηνο την οργανογένεση. Αποφύγετε τις ακτινογραφίες, ακόμα και του δοντιού, στους πρώτους 13 μήνες.
Ορισμένες τροφές Μπορεί να σας μεταδώσουν τοξοπλάσμωση λιστερίωση ή σαλμονέλα. Μην τρώτε μισοψημένα κρέατα, συκώτι, πατέ, ωμό ψάρι, ωμά ή πολύ μελάτα αβγά.
Βιταμίνες Η βιταμίνη Α σε αλόγιστη δόση μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Να μην παίρνετε βιταμίνες, χωρίς την έγκριση του γιατρού.



Τα φάρμακα Τη συνήθειά σας να παίρνετε για το παραμικρό φάρμακα, ακόμα και μια ασπιρίνη, πρέπει να την εγκαταλείψετε εντελώς. Πολλά από αυτά μπορούν να βλάψουν το αναπτυσσόμενο έμβρυο, ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο. Επειδή, λοιπόν, κρύβουν κινδύνους, δεν θα καταφεύγετε ούτε στο πιο "αθώο" παυσίπονο, αν προηγουμένως δεν συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
πηγή
http://www.hamomilaki.gr


Απέβαλα και είμαι χάλια - Μύθοι και αλήθειες για τις αποβολές

Posted: 18 May 2010 05:15 AM PDT

Συνήθως, η ψυχολογική επιβάρυνση της γυναίκας και του περιβάλλοντός της είναι μεγαλύτερη όσο πιο προχωρημένη είναι η κύηση.

Της δρ Ευθυμίας Ν. Κουτρουμπή,
μαιευτήρος-γυναικολόγου



Η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός παιδιού είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας και του συντρόφου της. Όταν, λοιπόν, το τεστ κυήσεως βγει θετικό, αρχίζουν να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Για την πλειονότητα των γυναικών, περίπου το 80%, η κύηση θα συνεχιστεί και θα καταλήξει στη γέννηση ενός παιδιού. Υπάρχει όμως κι ένα ποσοστό γυναικών, περίπου το 15-20%, που θα βιώσουν μιαν αποβολή.


Αποβολή είναι η διαδικασία που καταλήγει στην απώλεια μιας κύησης, είτε στην αρχή της στο πρώτο τρίμηνο, που είναι και το πιο κρίσιμο, είτε στο δεύτερο τρίμηνο της κυήσεως, όταν θα έχουν παρακολουθήσει την ανάπτυξη του εμβρύου και ξαφνικά αυτό θα χαθεί.
Συνήθως, η ψυχολογική επιβάρυνση της γυναίκας και του περιβάλλοντός της είναι μεγαλύτερη όσο πιο προχωρημένη είναι η κύηση.
Όταν ένα ζευγάρι έρχεται στο ιατρείο για πρώτη φορά ενθουσιασμένο, γιατί η γυναίκα ανακάλυψε ότι είναι έγκυος, προσπαθώ να τους προσγειώσω λίγο, έως ότου βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά.
Το πρώτο σημάδι ότι η κύηση εξελίσσεται ομαλά είναι η εμφάνιση ενός εμβρύου με θετική καρδιακή λειτουργία. Αυτό συμβαίνει περίπου την 6η-7η εβδομάδα από την τελευταία περίοδο. Έως τότε, πολλά μπορούν να συμβούν:
Βιοχημικές κυήσεις:
Υπάρχουν, καταρχήν, οι βιοχημικές κυήσεις, όπου ενώ το τεστ κυήσεως βγαίνει θετικό και η β-χοριακή γοναδοτροπίνη είναι θετική, ύστερα από λίγο εμφανίζεται περίοδος. Αυτές οι κυήσεις άρχισαν, αλλά δεν εξελίχθηκαν ποτέ, συνήθως λόγω χρωματικών ανωμαλιών του εμβρύου, τις οποίες η φύση διορθώνει εγκαίρως.
Βιοχημικές κυήσεις συνέβαιναν στο παρελθόν και θα συμβαίνουν πάντα, αλλά παλιότερα τα μέσα αναγνώρισης της κύησης με τη μέτρηση της β-χοριακής και τον υπερηχογραφικό έλεγχο δεν ήταν τόσο διαδεδομένα, κι έτσι πολλές γυναίκες είχαν καθυστέρηση και ύστερα από μία με δύο βδομάδες έβλεπαν έμμηνο ρύση, χωρίς να καταλάβουν ότι υπήρξε κύηση και χωρίς να επιβαρυνθούν ψυχολογικά.
Παλίνδρομες κυήσεις:
Υπάρχουν επίσης οι παλίνδρομες κυήσεις, όπου εμφανίζεται στον υπέρηχο ο σάκος κύησης, αλλά είναι άδειος (δεν περιέχει ένα έμβρυο με κανονική καρδιακή λειτουργία).
Τότε, το στρες της γυναίκας είναι μεγαλύτερο, γιατί, εκτός από την απώλεια της κύησης, συνήθως πρέπει να υποβληθεί και σε απόξεση για να καθαριστεί η μήτρα και να μην δημιουργηθούν συμφύσεις που μπορεί να επηρεάσουν μελλοντικές κυήσεις.


Ξεχάστε τις ενοχές
Πολλές γυναίκες μετά από μια αποβολή νιώθουν ενοχές, γιατί θεωρούν ότι ο τρόπος ζωής τους οδήγησε στην αποβολή. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν ότι στα πρώτα στάδια της κύησης πολύ λίγα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή της (κυρίως η λήψη φαρμάκων κυτταροτοξικών ή για την ακμή, γεγονός μάλλον σπάνιο).
Ακόμα και μια τυχαία ακτινογραφία που έγινε όταν η γυναίκα ήταν στα πρώτα στάδια της κύησης και δεν το γνώριζε συνήθως δεν επηρεάζει την εξέλιξη του εμβρύου. Γενικά, το ανθρώπινο είδος επιβίωσε σε πολύ δύσκολες εποχές, και στην αρχή μιας κύησης η γυναίκα δεν μπορεί να την επηρεάσει θετικά ή αρνητικά. Άλλωστε, αν η επιθυμία των ανθρώπων μπορούσε ν’ αλλάξει την πορεία μιας εγκυμοσύνης, τότε οι γυναίκες που δεν επιθυμούν μια κύηση θα μπορούσαν να την τερματίσουν μόνο με τη σκέψη τους.


Τι «φταίει» για τις αποβολές
Στο πρώτο τρίμηνο, πολλές αποβολές οφείλονται σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου, σε λάθη κατά την ένωση των χρωμοσωμάτων και γι’ αυτό αποβάλλονται ως μέσο προστασίας της φύσης από τη γέννηση παιδιών με προβλήματα. Αυτό το γεγονός πρέπει να συνειδητοποιήσει το ζευγάρι που βιώνει μια αποβολή, για να μπορεί να προχωρήσει μπροστά και να ξαναπροσπαθήσει.
Πολλές γυναίκες ρωτούν αν μια αποβολή θα επαναληφθεί στο μέλλον και η αγωνία τους είναι μεγάλη, ιδιαίτερα αν η αποβολή συνέβη στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αυτό που τις διαβεβαιώνω είναι ότι η αποβολή είναι τυχαίο γεγονός και ότι την επόμενη φορά η εγκυμοσύνη θα εξελιχθεί φυσιολογικά, γεγονός που συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις.


Οι καθ’ έξιν αποβολές
Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία αποβολών, οι καθ’ έξιν, που ορίζονται ως απώλεια περισσότερων από τριών κυήσεων, συνήθως στο πρώτο τρίμηνο, χωρίς το ζευγάρι να μπορεί να αποκτήσει ένα ζωντανό παιδί. Τότε, η ψυχολογική επιβάρυνση είναι μεγάλη, γιατί το ζευγάρι αναγκάζεται να υποστεί πάρα πολλές εξετάσεις για να μάθει τον λόγο που συμβαίνουν αυτές οι αποβολές, χωρίς πάντοτε να υπάρχει ξεκάθαρη αιτία.
Ακόμα και τότε, όμως, η κατάσταση δεν είναι απελπιστική, γιατί συνήθως με φαρμακευτική βοήθεια οι περισσότερες γυναίκες καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας μια κύηση και να αποκτήσουν το παιδί που τόσο επιθυμούν.
Σημασία έχει να μην απελπίζονται, γιατί η αρνητική ψυχολογική διάθεση καταστρέφει τη ζωή τους και πολλές φορές διαταράσσει τη σχέση με τον σύντροφό τους. Τέλος, η απώλεια μιας κύησης σε πιο προχωρημένο στάδιο, όταν η γυναίκα έχει αισθανθεί το έμβρυο και το έχει δει να μεγαλώνει μέσω των υπερηχογραφημάτων, έχει πολύ μεγαλύτερη ψυχολογική επιβάρυνση, γιατί η γυναίκα βιώνει έναν θάνατο και χρειάζεται αρκετό χρόνο και υποστήριξη για να το ξεπεράσει. Γενικά, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της γυναίκας και τον χαρακτήρα της, επηρεάζεται σε διαφορετικό βαθμό από μιαν αποβολή. Σημασία έχει και το περιβάλλον της και ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης από τον σύντροφό της.
Επίσης, είναι καλύτερα για το ζευγάρι, που μαθαίνει ότι η γυναίκα είναι έγκυος, να μην σπεύσει να το ανακοινώσει στο περιβάλλον τους, πριν βεβαιωθούν ότι όλα εξελίσσονται ομαλά, γιατί αν τυχόν συμβεί μια αποβολή, η επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη, αφού πρέπει να απαντούν ξανά και ξανά σε ερωτήσεις για το τι έφταιξε, με αποτέλεσμα να ξαναζούν το τραυματικό γεγονός πολλές φορές και για πολύ καιρό.


Η συμβουλή μας: Μια αποβολή είναι τραυματική εμπειρία για τη γυναίκα, αλλά πρέπει, αφού συζητήσει με τον γιατρό της, να κατανοήσει ότι συνήθως είναι τυχαίο γεγονός, το οποίο πιθανότατα δεν θα επαναληφθεί σε μια επόμενη κύηση, και να προχωρήσει, δοκιμάζοντας ξανά, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το επιτρέψει ο γιατρός της.
http://www.hamomilaki.gr


Μέλι: ένα ολόγλυκο φάρμακο - Όλα τα μέλια δεν είναι ίδια Μελόπιτα Σίφνου

Posted: 18 May 2010 03:27 AM PDT


Μέλι: Ένα ολόγλυκο φάρμακο

Η σύσταση, η ποιότητα, τα οργανοληπτικά στοιχεία, ακόμη και η μορφή του μελιού, διαφέρουν από φυτό σε φυτό, από περιοχή σε περιοχή, ακόμη και από χρονιά σε χρονιά, γιατί επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες και τη χλωρίδα.
Τα σκουρόχρωμα μέλια έχουν μεγαλύτερες ποσότητες αντιοξειδωτικών στοιχείων


Μέλι και παιδιά

Πευκόμελο. Το πευκόμελο είναι μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας και αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του. Από τις ουσίες αυτές επικρατούν τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, σίδηρος, χαλκός κλπ.), τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα ελληνικά πευκόμελα.
Μέλι ελάτης. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία (κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο κλπ.). Περιέχει βιταμίνες σε πολύ μικρές ποσότητες, αλλά ακόμα και αυτή η δόση βοηθάει στην καλύτερη αφομοίωση των σακχάρων από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Μέλι καστανιάς. Παράγεται από το νέκταρ και τις μελιτώδεις εκκρίσεις της καστανιάς, που θεωρείται καλό μελισσοκομικό φυτό, αφού δίνει γύρη εξαιρετικής ποιότητας. Εκτός από τα ιχνοστοιχεία που περιέχει, θεωρείται ότι μπορεί να δράσει ως στυπτικό σε περιπτώσεις δυσεντερίας.
Θυμαρίσιο. Θεωρείται άριστης ποιότητας μέλι λόγω του υπέροχου χρώματός του, της γεύσης του και των τονωτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων. Δρα επίσης προληπτικά για καρδιαγγειακές διαταραχές και έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος.
Μέλι ερείκης (ερεικόμελο). Πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό είδος μελιού, που είναι ιδιαίτερα τονωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, γι’ αυτό και πωλείται κυρίως σε καταστήματα υγιεινής διατροφής. Μέλι ηλίανθου. O ηλίανθος καλλιεργείται σε μεγάλες εκτάσεις στη χώρα μας, κυρίως στη Β. Ελλάδα, και δίνει πλούσια παραγωγή μελιού. Πρόκειται για μέλι που είναι καλή πηγή σε πολυφαινολών.
περισσότερα...
Μελόπιτα Σίφνου


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τη ζύμη
250 γρ. Αλεύρι
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
130 γρ. Φρέσκο βούτυρο
4-5 κουταλιές νερό
1 κρόκο αυγού
Για τη γέμιση:
750 γρ. Ανάλατη μυζήθρα η ανθότυρο
1/2 φλιτζάνι μέλι
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
5 αυγά
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάτε τη μυζήθρα στο μίξερ.
Προσθέτετε το μέλι, τη ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι και τ’ αυγά ένα ένα.

Ετοιμάζετε τη ζύμη:
Κοσκινίζετε το αλεύρι με το αλάτι, τρίβετε μέσα το βούτυρο, προσθέτετε το αυγό και ραντίζετε το μίγμα με το νερό.
Ζυμώνετε ελαφρά τη ζύμη και την αφήνετε στην άκρη 1 ώρα.
Την ανοίγετε κατόπιν σε φύλλο και τη βάζετε σε μία βουτυρωμένη φόρμα για τάρτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα τοιχώματα.
Τη σκεπάζετε μ’ ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και βάζετε επάνω φασόλια.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά.
Βγάζετε τη φόρμα από τον φούρνο, πετάτε τα φασόλια και απλώνετε στη μισοψημένη τάρτα το μείγμα της μυζήθρας.
Ψήνετε τη μελόπιτα σε μέτριο φούρνο (170 βαθμούς C), για μισή ώρα ακόμα.
Όταν κρυώσει την πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
πηγή
http://www.hamomilaki.gr


~**Πρωταγόρα ή Κλεισθένη? Κόμμα ή Ελλάδα?‏
Από: NICHOLAS GEORGANTZAS (georgantzas@fordham.edu)
Εστάλη: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 12:09:31 πμ
Προς: Δικηγορικό Γραφείο Γ. Λ. Κόκκα & Συνεργατών (geoko@otenet.gr)
Ιδιαίτ. κοιν.: snstam@gmail.com

Πρωταγόρα ή Κλεισθένη? Κόμμα ή Ελλάδα? «Κρίνονται όλοι, ακόμα και ο Καραμανλής»... Επιτέλους ξύπνησε! Βάζει λέει την κοινωνία στο κόμμα και ως εκ τούτου και στην Βουλή. Μήπωςείναι το αντίθετο που χρειάζεται? Καλό σημείο, αλλά γιατί τόσο ‘στακαρισμένος’ στο κόμμα? Κόμμα ή Ελλάδα?Ιδού η απορία. Έχει μία μοναδική ευκαιρία ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την ΝΔ από κόμμα σελαϊκό κίνημα. Θα τo κάνει? Ή θα τον προλάβουν τα άλλα δημοκρατικά κινήματα? Συμφωνώ! Έξω τα τζάκια, αλλά έξω και η κομματοκρατία. Να ένα κομμάτι τηςιστορίας της Ελλάδος που μπορεί να επαναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς, με τνΑλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα σαν «ένα Λα μινόρε προς το γκρίζο»: Μετά την τυραννία των Πεισιστρατιδών, στην Αθήνα εμφανίζεται ο Κλεισθένης,που θέσπισε την άμεση δημοκρατία, δίδοντας σε όλους τους πολίτες ίσαπολιτικά δικαιώματα: ισοπολιτεία, ισονομία και ισηγορία, επειδή το ίσονείναι δίκαιον και ομονοίας σωστικόν. Η λέξη «δίκαιον» παράγεται από το«δίχα»—ετυμολογεί ο Αριστοτέλης, που σημαίνει μισό-μισό: το να υπάρχουνδηλαδή ίσες μερίδες γιά όλους. Έτσι, οι Έλληνες της Αθήνας θέτουν την έδρατου δικαστή, το βήμα της αγόρευσης και το έπαθλο κάθε πολιτικού αγώνα στομέσον ενός κύκλου ίσων, ομοίων πολιτών. Την ίση απόσταση του καθενός από τομέσον, την ακτίνα δηλαδή του κύκλου, την ονομάζουν «μέτρον», γιά ναμετριάζουν με αυτό την ματαιοδοξία, την υπερβολή, την ύβρι του καθενός απόομοίους του, αλλά και γιά να τα βρίσκουν μεταξύ τους με μέτρο πάντα τονάνθρωπο. «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος» έλεγαν τότε οι Έλληνες, με τονΠρωταγόρα που εισήγαγε και την έννοια του «ανθρωποκεντρισμού». Ποιόν ρόλο θα παίξουν οι Παπαρήγα, Σαμαράς και Τσίπρας? Του Πρωταγόρα ή τουΚλεισθένη? Αν δεν παίξουν, ο χρόνος θα τους προσπεράσει, και αυτούς και τηνΕλλάδα μας μαζί. Θα τα καταφέρουν? Θα τα καταφέρουμε? Γιά να δούμε τι θα δούμε... ΝίκοςNicholas C. GEORGANTZASFORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLSNew York, NY 10023-7484, U.S.A._______________________________________ Στην διαδικασία αναγέννησης της ΝΔ «κρίνονται όλοι, ακόμα και οΚαραμανλής».Αυτή είναι η ουσία των δηλώσεων που έκανε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς μετά τησυνάντησή του με τον Αλέξη ΤσίπραΒλ. Σαμαράς: δεν θα εξαιρεθεί κανένας από την αξιολόγησηΠρόκειται για μια ηγετική κίνηση βεληνεκούς για τους εξής λόγους:Πρώτον: Βγάζει εκτός ΝΔ κάθε τιμαριούχο, βαρώνο, προύχοντα και γενικά τατζάκιαΔεύτερον : Βάζει την κοινωνία στο κόμμα και ως εκ τούτου και στην Βουλή.Τρίτον: Απαλλάσσει τη ΝΔ από τα «βαρίδια» χωρίς να την βάλει σε φθοροποιέςδιαδικασίες αναζήτησης στοιχείων, καταγγελιών, συζητήσεων, διαρροών κλπσχετικά με την ενοχή του καθενός που έβλαψε την παράταξη.Τέταρτον: Δεν εξαιρείται απολύτως κανένας από την διαδικασία αυτή, ακόμακαι ο ΚαραμανλήςΠέμπτον: εγγυητής αυτής της διαδικασίας είναι ο ίδιος ο Σαμαράς,εντολοδόχος της βάσης της ΝΔ στην οποία και μόνο απολογείται.Ιδού τι δήλωσε στους δημοσιογράφους:ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Σαμαρά, είπατε, χθες, ότι οι βουλευτές θα πρέπει νακαταθέσουν αίτηση, για να είναι βουλευτές στις επόμενες εκλογές, όποτε καιαν γίνουν αυτές. Θα πρέπει να καταθέσει αίτηση και ο κ. Καραμανλής;ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Η διαρκής αναζήτηση νέων υποψηφίων και η διαρκήςαξιολόγηση των πάντων, αυτός είναι ο ρόλος αυτής της Επιτροπής Αξιολόγησης.Από κει και πέρα, υπάρχει και το Καταστατικό. Η θέση αυτή που πήραμε είναιμια θέση ότι αυτή η διαρκής αξιολόγηση ισχύει για τους πάντες.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, η κίνηση αυτή ισχύει και όταν πρόκειται γιατους βουλευτές;ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Οι βουλευτές, με βάση το Καταστατικό, περνάνε, τελικά, απότην κρισάρα του Πολιτικού Συμβουλίου και του Αρχηγού του κόμματος, ο οποίοςκαι έχει καταστατικά την υποχρέωση να αποφασίσει αυτός μόνος του. Τηναξιολόγηση όλων των υποψηφίων καταστατικά είμαι υποχρεωμένος να την κάνωστο τέλος εγώ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν εξαιρείται κανένας;Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Απολύτως κανένας δεν εξαιρείται. Source: http://www.antinews.gr/?p=46314

**
~**Valentina Garcia Romero has posted a video on your wall

Video: Eso Y Mas - JOAN SEBASTIAN
________________________________________

Play video »


~** /Η Mixalis Mpourgos έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/a32d5;Environment.gr.

Mixalis MpourgosMay 19, 2010 at 1:22am
Θέμα: «Κλειστόν… ….Λόγο Ανακαίνισης»
Θα επανέλθουμε δριμύτεροι …
Γιατί ξέρουμε ότι θα είστε δυναμικότεροι σε μια φιλική – μοντέρνα – υπεύθυνη συνολική υπηρεσία!

Σε δράσεις που θα προσαρμόζονται άμεσα από το Διαδίκτυο στην Πραγματικότητα.

Διαβάστε τη σχετική μας ανακοίνωση:

http://www.facebook.com/l/a32d5;portal.environment.gr/news.php?extend.2482.4



!~** Ο Giannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "OFFER NISSIM...GReEK FaNS...".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=56879732516&mid=25d0e4bG3dd6e022G1480888G6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~** Ο Γιάννης Λαγωνικός Αιγοκερως άλλαξε το όνομα της ομάδας ΚΥΡΙΕ ΑΠΑΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=106346762732131&mid=25d01bfG3dd6e022G148016fG40&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 18, 2010 at 11:22pm
Θέμα: Καλέστε και τους φίλους σας!
Αγαπητοί φίλοι, όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια είχαμε στο μυαλό να πλησιάσουμε την μεγάλη μάζα και όχι μόνο τους "υποψιασμένους" ή τους συνειδητούς αντικομμουνιστές.Επειδή προσπαθούμε πολύ καθημερινώς για να βρίσκουμε νέα αρχεία κάντε έναν κόπο να καλέσετε στην ομάδα και τους φίλους σας (όχι μόνο τους "υποψιασμένους") ώστε τουλάχιστον οι ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις να πηγαίνουν σε περισσότερο κόσμο.Αν έχετε επίσης κάποια ιδέα, πρόταση ή υλικό επικοινωνήστε μαζί μας (μπορείτε να απαντήσετε απλά σε αυτό το μήνυμα).Σας ευχαριστούμε και να είστε καλά.Χαιρετίσματα,Μίλαν.-

~**Ο Giwrgos υπέδειξε ότι σας αρέσει η σελίδα http://www.facebook.com/l/a32d5;www.mpeisgreekmusicfantasy.com. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2Fhttpwwwmpeisgreekmusicfantasycom%2F122957361062582&mid=25cf9b2G3dd6e022G147fc11G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**Bulletin from the cause: BLUEnature Go to Cause
Posted By: Konstantinos Alexandros Mentzelopoulos
To: Members in BLUEnature
Marine Conservation News from Around the World.
If you wish to keep updated with Marine Conservation News and Research from around the world, please, visit our Blog. Thank you! Warmest regards, Konstantinos

Call to Action

Link: Constantine Alexander's blog
View Link

~** Στο 175% το ΑΕΠ προβλέπουν για την Ελλάδα οι Γερμανοί ως το 2020! http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8146:-175-2020&catid=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7 http://www.greekamericannewsagency.com/GANA2/DHMOSIO%20XREOS%20GR%20PRESBEIA%20BEROLINO%20-%20Copy.pdf Ref: http://www.greece.org/blogs/scholars/?page_id=585 NikosNicholas C. GEORGANTZASFORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS113 West 60th Street, Suite 617-DNew York, NY 10023-7484, U.S.A. -

~**Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo

~** Ο Γιώργος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΦΙΛΩΝ". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=157362494875&mid=25cf3c5G3dd6e022G147f81cG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** You've Received A Gift

Xara sent you: Vegas Buffet.

Accept

You have 2 message(s) waiting. Click here to view.

~**Ο/Η Rafflezia Andri έστειλε μήνυμα στα μέλη του shiptogaza.

Rafflezia AndriMay 18, 2010 at 8:16pm
Θέμα: Ψηφιακό Καράβι!
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε αυτή την αποστολή έχουμε όλοι μια θέση στο καράβι! Για να επιτευχθεί αυτό δημιουργήθηκε το ψηφιακό καράβι! Πρόκειται για τη σελίδα στην οποία θα μεταδίδεται εικόνα από το ελληνικό πλοίο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! http://www.facebook.com/l/a32d5;digitalship.shiptogaza.gr / .-

~**Η σελίδα iconmusic στο Facebook άρεσε στον Filippos και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2Ficonmusic%2F122428491114767&mid=25cc89eG3dd6e022G147d92dG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**[eurofreedom] OXFORD RULES BRITAIN‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 7:20:58 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

So, HRH David Cameron, descendant of King William IV, leader of Tories, is the new Premier of UK. The best college of Europe is Oxford University. Most of the present UK cabinet members are from Oxford: David Cameron, Theresa May, George Osborne, William Hague, Michael Gove, Chris Huhne, Danny Alexander, Dominic Grieve, Jeremy Hunt, Philip Hammond, David Willetts, George Young.And most of them went to Oxford from Eton. Venitis declares Eton is the best school on Earth, a paradigm for all schools to follow. Eton, is a British private lyceum for boys. All students board. It was founded in 1440 by King Henry VI. Eton has a very long list of distinguished alumni, including twenty former prime ministers. Traditionally, Eton is the chief nurse of England's statesmen and the most famous school in the world. No other school can claim to have sent forth such a brigade of distinguished figures to make their mark on the world. Etonians include Premier David Cameron of UK and Mayor Boris Johnson of London. Both went to Oxford after Eton.Basil Venitis points out Great Britain is now Little Britain, a slave State yoked to Brussels. Its fall was inevitable, but the economic crisis will shrink the last pretenses of empire faster than anyone expected. Suddenly, the sun that once never set on the British Empire is casting long shadows over what's left of Britain's imperial past, and Uncle Ken(UK) rethinks his global role.Venitis notes this is a watershed moment for Uncle Ken(UK). The country's public debt is soaring. The great engine room of British prosperity, the financial sector, now feels like an anchor. This is the record of spin, irresponsibility, and top-down state control. The glory days of London are now grinding to a halt. The main symbol of Britain's global might, London found financing for some of the world's earliest and most prominent multinational companies, and has had greater influence on global finance than Westminster has had on geopolitics. The great test of venitist David Cameron, will be not only to redefine Britain's place among great nations, but also to adopt a venitist spirit. There is a golden British revolving door for the movement of Anglokleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and British government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Britons, leading to British regulatory capture.Tony Blair gets ten million euros every year from JPMorgan, just to pullpeddle its Greek-American president Jamie Dimon out of Greek jails for churning the nest eggs of poor Greek workers! His former ministers are not far behind. Steven Byers, a former transport minister, described himself as a cab-for-hire as he asked for 5,000 pounds(5,500 euros, $7,500) each day in exchange for using his influence with the government. Geoff Hoon, formerly defense minister, and Patrician Hewitt, formerly health minister, asked for 3,000 pounds each day. Venitis notes the U.K. defense giant BAE Systems paid four billion euros in kickbacks to Prince Bandar bin Sultan of Saudi Arabia for an eighty billion euros British-Saudi arms deal. The British government abruptly ended its Serious Fraud Office inquiry into BAE. The U.K.'s Serious Fraud Office has reportedly accused BAE of bribery in six countries, which should be enough to prompt an inquiry into whether BAE is in violation of the Foreign Corrupt Practices Act, a law banning companies that pay bribes.Venitis points out the Butterfly Effect proves that you only need a major warmonger to transform a minor war to world war. Venitis muses that Winston Spencer Churchill's sadomasochist career lasted half a century, and no other Western warmonger was more calamitous for his country and civilization than Churchill. More than any other kleptocrat, in 1914 and 1939, Churchill lusted for war, his weird ac-dc foreplay, and pushed his country to turn two European wars into world wars. Both times, he succeeded, and those wars, that together took the lives of a hundred million Europeans, were the most infamous mortal blows on humanity. If Churchill did not interfere, Hitler could have wiped out communism from the surface of Earth by 1942.Adolf Hitler had limited geopolitical aims, just to liberate Eastern Europe from the yoke of communism, but the excitable warmoger Churchill overreacted. Hitler was not out to conquer the world, he loved and admired Britons, he let the British army evacuate from Dunkirk, and he built a defensive line between Germany and France, the Siegfried Line. Churchill's decision to bomb a shattered Germany between January and May 1945 was a war crime. When Churchill entered the inner Cabinet as First Lord in 1911, Britain was the first nation on Earth and ruler of the greatest empire since Rome. The sun never set on the British Empire. When Churchill left in 1945, Britain was a poor island. He was a Great Man, at the cost of his country's greatness.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group

~**
Ο/Η Eleni Xal έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Εlectronics Computers.

Eleni XalMay 18, 2010 at 5:50pm
(χωρίς θέμα)
Μπορείτε όλοι σας να γίνετε μέλοι στο νέο μου site http://www.facebook.com/l/eb080;www.amdshop.gr/pcexpert Ευχαριστώ .-

~** Η σελίδα ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ - NEKTARIA KARANTZI στο Facebook άρεσε στον Peter και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FNEKTARIA-KARANTZE-NEKTARIA-KARANTZI%2F89710709528&mid=25cad59G3dd6e022G147c883G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Ο/Η Μιχαήλ Χανιώτης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ.

Μιχαήλ ΧανιώτηςMay 18, 2010 at 6:10pm
Θέμα: επισκεφτειτε τη σελίδα μας και γινετε υποστηριχτες τη
http://www.facebook.com/l/eb080;karpathiaki-enotita.blogspot.com/ .-

~** Gligorov admitting in Czech Newspaper CESKY DENIK the existence of a Greek Minority of 100,000 people in FYROM‏
Από:
History Of Macedonia Press (historyblog.macedonia@gmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 5:43:13 μμ
Προς:
snstam@gmail.com; snstam@gmail.com
History Of Macedonia - Ιστορία της Μακεδονίας

Ντοκουμέντο – H Ομολογία Γκλιγκόροφ στην Τσεχική εφημερίδα CESKY DENIK για Μειονότητα 100,000 Ελλήνων στα Σκόπια
You are subscribed to the Newsletter from http://history-of-macedonia.com/wordpress To stop receiving these emails, you may Unsubscribe from this Newsletter now. -

~**[capitalismos] ANTIMIDAS STRIKES AGAIN!‏
Από:
capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 5:33:39 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Basil Venitis points out European investors, managers, and hedge funds scream to Eurokleptocrats: Laissez-nous faire! Let us do! Let us alone! As the health of much of the global economy weakens on a daily basis, political leadership increasingly ignores the source of the malady and instead focuses on short term band-aid remedies. These measures which may buy a few months, or years, of relative well being, will convince the public that problems have been solved and will thereby take pressure off governments to make the needed structural changes.Most crises are similar. There is a stage of boom and bubble before the bust and the crash. People will see the value of certain assets like homes or equity go up, then they will use these assets as a collateral for borrowing too much and therefore you have a build-up of leverage in the financial system. And then, once the bubble goes bust, the value of the assets falls and people are stuck with all this debt they can't repay.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. The Eldorado of Prostitutes Economic and Monetary Affairs Committee on Monday adopted its position on the draft Fourth Reich law regulating managers of alternative investment funds, including hedge funds. The hookers of the Eldorado of Prostitutes voted for new ways to deal with managers and funds located outside Fourth Reich, a proportionality system to regulate less risky funds more lightly, and rules on remuneration policies and short selling. They also made stupid changes to the directive's transparency and risk reduction rules. Under the legislation as amended by the committee, alternative investment fund managers(AIFMs) in third countries would have to comply with the stupid directive in order to market funds around Fourth Reich. Funds such as private equity and investment trusts would be more lightly regulated than hedge funds and some other types of alternative investment funds(AIFs) would be completely exempted. The main changes put forward by the hookers of the Eldorado of Prostitutes to the Eldorado of Corruption's initial draft are intended to bewilder investor protection and transparency while at the same time confusing the potentially protectionist dimension of the rules on access to Fourth Reich market from the outside.Negotiations are now expected to take place between the Eldorado of Prostitutes and the Council of Ministers ahead of the first-reading vote by the full Eldorado of Prostitutes, scheduled for July. With 80% of European hedge funds based in London, UK Chancellor George Osborne sets out myriad objections to the proposed stupid rules. There is no suggestion that hedge funds, interest rate swaps, the largest category of OTC financial derivatives, or foreign exchange swaps played any role in the financial meltdown. Yet the kleptocrats' proposals extend regulatory rules for futures to these bank-based products. Wantonly extending futures regulation to hedge funds and swaps applies the wrong tool in the wrong application. The result would be ineffective regulation damaging everything involved.The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes.One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately.Venitis points out the government is antimidas! The government has the opposite of the Midas touch. This has been observed over and over by the reduced quality and rising prices in every private industry in which it entangles itself. Yet somehow people still seem willing, even eager, to relinquish to government control the most important and sensitive portions of our economy and society. Finance, education, healthcare, and energy are all unfortunate examples of industries that are far too important to be left to government control when it is the market that has the golden touch.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 72
Visit Your Group

~**[euroliberty] TURKEY IN CAHOOTS WITH IRAN *-O)):-{>
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 4:38:54 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Basil Venitis asserts that Iran is preparing an atomic bomb, and Turkey is preparing an electromagnetic bomb. Electromagnetic Pulse(EMP) is triggered by a huge electromagnetic detonation at a high altitude over the earth. As a result of this detonation, an electromagnetic field radiates down to the earth, creating electrical currents. These fields cause widespread damage to electrical systems, the lifeblood of a modern society. In turn, the damaged electronic systems can cause a cascade of failures throughout the broader infrastructure, including banking systems, energy systems, transportation systems, food production and delivery systems, water systems, emergency services, and cyberspace. Effectively, the West would be thrown back to the pre-industrial age following a widespread EMP attack. There is a secret agreement between Iran and Turkey to incorporate the atomic bomb of Iran as a detonator in the electromagnetic bomb of Turkey!Turkey's Foreign Minister Ahmet Davutoglu called this week's agreement for an Iranian nuclear swap one of the most important diplomatic decisions in the 30-year history of the Islamic Republic of Iran. The deal, which was reached after 18 hours of negotiations between the foreign ministers of Iran, Brazil, and Turkey on Sunday, calls for Iran to hand over nearly half of its estimated supply of low-enriched uranium to Turkey.Within a year, Western governments and the International Atomic Energy Agency would be expected to exchange 1,200 kilograms of 3.5-percent enriched uranium for 120 kilograms of 20 percent medium-enriched uranium.At a press conference in Istanbul, Davutoglu congratulated Iran, Turkey's eastern neighbor, for showing flexibility, political will, and a vision for the future. Davutoglu asserts that discussing sanctions will spoil the atmosphere and escalate the situation. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband.Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece. PM Recep Tayyip Erdogan was imprisoned in 1998 after famously reading in public a poem, much beloved of militant Muslims, containing the following passage: The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers. Since coming to power, Erdogan has greatly improved his country's relations with Syria and picked a loud quarrel with Israeli President Shimon Peres, disrupting what had been a rather close alliance between the Jewish state and Turkey. He has also been developing a new friendship with the Iranian regime next door, just as the rigged re-election of President Ahmadinejad has disgusted all who had hoped for freedom in that Islamic Republic. But most fascinating of all, and all but unnoticed in the West, is Turkey's internal shift — the extraordinary series of events known as the Ergenekon Affair. The word refers to a valley lost deep in the Altai Mountains, supposedly the origin of the Turkish nation, who were miraculously led out by a gray she-wolf. The story was for many years a favorite of secular nationalists seeking to replace Islam with a patriotic founding myth. But now it is supposed to be the unifying name of a conspiracy of military officers, judges, journalists, professors, and reactionary political organizations. The existence of this shadowy secularist spider's web has been the excuse for repeated waves of arrests, many of them at 4:30 in the morning, of prominent opponents of the Islamization of Turkey. Much of this activity was presumably a response to an attempt by the Constitutional Court to outlaw the AK party. This was the secular state's answer to the AK's efforts to overturn a ban on women wearing headscarves on state premises. This seemingly trivial change is immensely important in a country where outward signs of Muslim fervor were banned by Mustafa Kemal before World War II in his attempt to turn Turkey into a modern nation, with a legal system based on Switzerland's rather than on Sharia and with emancipated women. Now, after years of Muslim subjection, the newly militant Islamic movement sees its chance to re-establish power.Basil Venitis pints out Westen policies in the region and Washington's militaristic rhetoric have fanned the flames of Islamic fundamentalism. The 1979 Islamic Revolution, was primarily motivated by anti-Western and anti-imperialist sentiments that arose because of Western support for the shah. Saber-rattling over the nuclear issue worries and offends even pro-democratic Iranians.The mullahs use indiscreet comments from American officials as a pretext to smear the opposition as CIA stooges and to justify crackdowns. Patience and a low American profile is a better approach. It is appropriate to criticize the Iranian government's human-rights abuses, but even that needs to be done carefully. And such efforts should never be linked to calls for regime change.Most young Iranians prefer a modern, secular lifestyle and pursue one to the extent they can get away with, much to the clerical leadership's frustration. The religious hierarchy now seems to regard all of Iran's colleges as untrustworthy secular bastions.Basil Venitis points out Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>Venitis asserts Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him.
__._,_.___
">Reply to sender ">Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 72
Visit Your Group

~** Ο/Η Antonios Rellas έστειλε μήνυμα στα μέλη του 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία.

Antonios RellasMay 18, 2010 at 4:14pm
Θέμα: page for disability in Greece under attack - take action
http://www.facebook.com/reqs.php#!/note.php?note_id=388526278548&id=722394165&ref=mf .-

~** Ο/Η Nikos Tsatsakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Φίλοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Nikos TsatsakisMay 18, 2010 at 4:07pm
Θέμα: ψηφίστε την φωτογραφία μου
Μπείτε και ψηφίστε την φωτογραφία μου. http://www.facebook.com/l/a32d5;www.faf.gr/contest/fafcontest_app.cgi/show_photo?p=815 .-

~** Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikMay 18, 2010 at 3:30pm
Θέμα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
NEW CD - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ... ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ... -> http://www.facebook.com/l/a32d5;radiomusicrock.blogspot.com <- gia olh thn omada! ~**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ολόκληρος ο φορολογικός οδηγός για το 2010, σε ηλεκτρονική και downloadable μορφή http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/05/2010.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/ .-

~**[speakoutforum] WHAT HAVE THEY DONE TO MY UNCLE SAM!‏
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 3:20:40 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism, pointed out America's abundance was not created by public sacrifices to the common good, but by the productive genius of free men who pursued their own personal interests and the making of their own private fortunes. They did not starve the people to pay for America's industrialization. They gave the people better jobs, higher wages, and cheaper goods with every new machine they invented, with every scientific discovery or technological advance—and thus the whole country was moving forward and profiting, not suffering, every step of the way.Now, 85% of Americans don't trust the federal government. As Ronald Reagan famously put it, the nine most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help. The essence of America, namely, a respect for the dignity of the individual, which inherently involves the government leaving the individual alone, has been pretty much forgotten by politicians in Washington, D.C., the state capitals and city councils around the nation. Which explains why public employees now make on average 30% more than their private sector counterparts, and 70% more in benefits. The political class seems to believe they have carte blanche to do as they please. While they have been turning a deaf ear to increasingly vocal expressions of frustration by the American people, if the trend in primary voting continues, our Washington elite may just be jarred awake. The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.The Declaration of Independence says governments are created to secure our rights to life, liberty, and the pursuit of happiness. In other words, to leave us the hell alone. It doesn't take a village, we get along fine when we each strive to achieve our own goals.The Tea Party movement. It is made up of average Americans who are sick to death of politicians regulating, taxing, controlling, and limiting individual choice. Basil Venitis asserts that taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.Congressmen think Americans sent them to Congress to solve problems when Americans sent them there to see to it that Americans are left alone to solve their own problems. Add to that the fact that many of American problems have been created by Congress, and Americans have the basis for a healthy, peaceful revolution.Instead of looking at ways to truly empower community, too many organizations that claim to represent Americans continue to place their faith in government, rather than in individuals. This is disheartening. Part of the genius of America is the entrepreneurial and creative spirit, which has opened the door for prosperity and a better quality of life for all Americans. This is precisely what brought many people to America.New York! How does the song go? "If you can make it there, you'll make it anywhere!" If you can make it there, you're some kind of genius. "This is the worst fiscal downturn since the Great Depression," announced the Governor. So what's he doing? He's bringing in the biggest tax hike in New York history. If you can make it there, he can take it there—via state tax, sales tax, municipal tax, a doubled beer tax, a tax on clothing, a tax on cab rides, an "iTunes tax," a tax on haircuts, 137 new tax hikes in all. If you can make it there, you'll certainly have no difficulty making it in Greece.To a penniless immigrant called Arnold Schwarzenegger, California was a land of plenty. Now Arnold is an immigrant of plenty in a penniless land: That's not an improvement. One of his predecessors as governor of California, Ronald Reagan, famously said, "We are a nation that has a government, not the other way around." In California, it's now the other way around: California is increasingly a government that has a state. There is a golden American revolving door for the movement of Amerikleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and American government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Americans, leading to American regulatory capture.Robert Rubin, who helped create the world that led to the 2008 financial meltdown as Treasury Secretary under Bill Clinton, then took a top position at Citibank and made more than $100 million before it tanked on his watch. In the fall of 2008, when Citigroup was saved from bankruptcy with a taxpayer bailout, Rubin quietly slipped out the back door with his money, resigning from his position at Citigroup. Only recently Rubin made the headlines for offering the least apologetic non-apology imaginable for taking the American people to the cleaners.And when it comes to taking, more than 200 former Congressional aides and lawmakers are now working for financial firms as part of a multibillion-dollar effort to shape, and often scale back, federal regulatory power. In other words, the regulators and their aides legislate the rules and then simply step through that infamous revolving door and pick up a handsome check on the other side. There are, in fact, 20,000 well-employed registered pullpeddlers in Washington today. A $7 billion industry, lobbying is definitely afield to get into, even in bad times, and when the cost of grass-roots efforts and of strategic advisers are all counted, total spending on influencing policy in Washington approaches $15 billion a year.Venitis asserts the very existence of a central bank such as the Federal Reserve and ECB aggravates, indeed institutionalizes, moral hazard. Since there is no physical limitation on the creation of paper money, firms know that no natural constraint exists on the power of the central bank to bail them out of any serious trouble. The Central Put is the implied promise that the central bank would intervene to assist the financial sector in the event of a serious downturn. No one has a right to be surprised when market actors behave accordingly. Everybody's money income is somebody else's cost. In the case of the stupidus stimulus, the administration paid for it through taxation, borrowing, and printing new money. With all three methods the net result was that someone was made better off but only at the expense of someone else. When the government forced up the minimum wage, there was no added amount of production to offset the increase in business costs. Instead, we have seen a record level of teenage unemployment. Corpfare is corporate welfare, such as subsidies, bailouts, and monopolies, granted by government to davajides, pimps of kleptocrats. Corpfare destroys the level playing field that free markets depend on, creates a corrupt relationship between government authority and special interests, transforms corps to corpses, and is unconstitutional. Even loans by government-sponsored entities constitute another form of subsidy. Zombiecorps, zombie corporations, badly in need of structural reform, but kept alive by state subsidies, badly hamper growth. Basil Venitis figures that at least four trillion euros are wasted on corpfare worldwide every year.In a welfare State, the interests of individuals are sacrificed for the interests of others. Socialism demands the equal sharing of its misery. Collectivists in America today wish for all Americans to lower their standard to be equally miserable, except for the elite class that will decide what is best for individuals in society and will live well above the level of the miserable.America has already lost three great battles in the war between collectivists and individualists. The first defeat was the creation of the Federal Reserve and the income tax in 1913. The Federal Reserve limited competition by smaller banks in favor of larger banks, eventually ended the gold standard (debauching the currency), and created the bailout culture of the last many decades. The income tax funded the bailouts for the shadowy elite and bankers. The second lost battle was the massive expansion of government in America through FDR's New deal policies still with us today (Social Security, health insurance through employment, farm subsidies, Union strength). The New deal failed its main stated goal of ending the depression and ended the 1930's with the same unemployment level with which it started,about 20%. The third lost battle was the Great Society legislation implemented by FDR disciple Lyndon Baines Johnson. Medicare - created as a guarantee of health care for the elderly - destroyed the private insurance market for older Americans, still only pays 80% of the costs and has a $38 trillion unfunded liability. Medicare is a massive Ponzi scheme and con job carried out by Congress -- stealing Medicare taxes every pay check and using them for political gain, e.g. bridges to nowhere, pork, unneeded government programs, bloated unionized government worker benefits etc. Now that it is apparent that Medicare can't deliver, Congress creates higher health costs and rationing programs in a bill euphemistically named the Patient Protection and Affordable Care Act. It does all this while creating another economically unsustainable entitlement for health insurance subsidies targeted at the nearly 60% of Americans earning under 400% of Federal Poverty level ($90,100 for a family of four!).The final battle of the collectivist/individualist war is upon us in the form of the agenda of the current Congress and President. But it has been enabled and set up for victory by decades of Congressional, White House, and Supreme Court policy that has routinely expanded government while destroying the value of our currency and removing liberty from citizens. This final assault on individualism includes: * Nationalized health care, nationalized auto companies, banks, student loans, and home loans; * A taxation and regulatory scheme on energy consumption; * Growing and monetized debt to finance grandiose political dreams of the arrogant elite; * Control of free speech through euphemistically named Network Neutrality for the internet and Fairness Doctrine for radio; * A national ID card to track citizens and their every move and purchase; * Expanded police powers of the state in the name of national security; * Irresponsible foreign policy that assumes the American citizens will bear the burden of inflation and taxation to finance entirely avoidable conflict and unnecessary worldwide military presence; * Continued growth of government worker benefits with economically unsustainable pensions and overpriced health insurance for employees and family members of government workers; * Continued taxation to the point where the most productive members of society will stop working to produce that which will be looted by the government; and 10) Official demonization of the free market, businesses and individuals protesting collectivism.This is a war between the competing philosophies of collectivism versus individualism. The disastrous results of a collectivist society are present in recent history through the fall of the Berlin wall, the emerging economic disasters in New Jersey, California, Greece, Spain, Portugal, and the United States. To determine the which philosophical army to join, you must determine which result you prefer: power over others or power over yourself. Sacrifice of others for your own interest or mutually beneficial exchange of goods and services for an agreed to price. Collectivism holds that all power and money will be put into the hands of a few arrogant, elite people and those few arrogant elitists will decide what is best through central economic planning. Individualism holds that you are in charge of your life and government must get out of the way so you can bring true prosperity to society. American collectivists say they will tell you how you can or can't spend your money, what you can or can't do and what profession you can or can't have. American individualists create jobs that have never existed before. Collectivists say the government will seek to end poverty by making us all poor through coercive looting of wealth. Individualists will seek to end poverty by creating wealth and growing charities for voluntary participation and action. American individualists don't take from their brothers: they earn wealth themselves! Individualists are in charge of their own lives and would no more tell their government to take from their brothers to give to them than would walk into their house and steal their fortunes from them! Collectivists seek to create rights that are granted from the state to citizens that have properly submitted themselves to the authority of the state. Individualists agree with the founders of our country who recognized that we are born with God-given or natural rights. Our first breath of air is the air of freedom simply because we are born, not because the state has chosen to grant us the right to breath.If this generation loses its freedom, our children and grandchildren will never breathe air not rented from the government or a corporation acting as an agent of the state. Our children deserve to live under the predictable rule of law created by a constitutionally limited government that exists for the sole purpose of protecting individual liberty. Our children should not be doomed to live under the arbitrary rule of man created by an arrogant elite class that requires their sacrifice in exchange for a few temporary and anemic "rights". We must fight this final battle for individual freedom using all the peaceful tools of given to us by our forefathers and all our energy. These are the powerful tools of free speech, free assembly, the power to petition our government, the power to elect representatives and the power of the power of the courts to restrain government. We must find candidates who will fight for individualism and work by giving the money, walking precincts, recruiting other supporters and getting them elected. We must expose the collectivist agendas of those in power and demand they change or vote them out. We must find opportunities to sue the government when it oversteps its constitutional authority, and support those elected officials who will fight in court for our venitist rights. We must do this and more and do it all peacefully. When venitism is on the march, peaceful means are all that are required to prevail. Since this is such a critical battle in the war for venitism, you should take the following oath:I pledge to fight every day for venitism. I embrace peace and reject violence to achieve venitism. I demand infinitesimal government, free markets, and individual liberty in my country. I will keep my children free by ending programs that put them in debt. I refuse to grab the product of others.I accept spirituality, but not religion.I will provide charity only when I choose. I will avoid and evade taxes, especially VAT, as much as possible.I will work to elect venitists who will dratically cut spending and taxes. I will hold the government accountable to the constitution through action in the courts. I will pass the venitist spirit to future generations.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 83
Visit Your Group

~** http://www.youtube.com/watch?v=YYdIVkyX-Ms
http://andreaslambrou.gr/
Άντρες(Μουσική, στίχοι: Ανδρέας Λάμπρου)CD: Έφη Σαρρή "Άντρες" http://youtube.com/user/andreaslambroumusic
30/04/10
Έχω μια σχέση 3 χρόνια τώρα με 1 αγόρι που ήμασταν καλύτεροι φίλοι άλλα 3 χρόνια πριν τα φτιάξουμε. Δηλαδή ξέρουμε ο ένας τον άλλον απόλυτα....Είμαστε 21 χρόνων & αυτά τα 3 χρόνια δεν μπορούμε αν δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα όλη μέρα, χωρίς υπερβολές.Έχουμε τσακωθεί μόνο 2 φορές & τις 2 για χαζούς λόγους & στη μια το αγόρι μου έκλαψε γιατί φοβήθηκε ότι θα χωρίζαμε & μου έδειξε πως θα καταστρεφόταν αν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο.Ο έρωτας μας είναι τεράστιος, μου λέει συνέχεια ότι θα παντρευτούμε 1000% & είναι σίγουρος ότι ποτέ δε θα βρει άλλη κοπέλα σαν &' μένα (πιστεύει ότι εγώ σίγουρα θα έβρισκα άλλον καλύτερο από εκείνον....).Μάλιστα επειδή έχω φοβερές σχέσεις με την οικογένεια του, έχει υπονοήσει 2 φορές ότι πάμε για γάμο μπροστά στη μαμά του & τη γιαγιά του.Γενικά φαίνεται από όλες τις μέρες αυτών των 3 χρόνων ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με' μένα, με ειλικρινή συναισθήματα & δε διανοείται ποτέ να χωρίσουμε.Συμπυκνωμένα όλα σε μια πρόταση: δεν αντέχει πραγματικά! μέρα που να μη με δει!!!!!!!!Ενώ λοιπόν όλα ήταν τέλεια & τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι είναι τα πιο ωραία της ζωής μου, ευχόμενη να είναι έτσι η ζωή μου πάντα μαζί του..............Μου αποκάλυψε σε μια τυχαία συζήτηση , ότι είναι κάτι που δε μʼ έχει πει & θα με σοκάρει. Επειδή λέει μου έχει εμπιστοσύνη & μου λέει τα πάντα για τον εαυτό του, μόνο 1 πράγμα δεν μʼ έχει πει & θα χαρεί να του φύγει από μέσα του το βάρος να μου το κρύβει.....Στα 15 του είχε ομοφυλοφιλικό σεξ με τον κολλητό του. Αυτός ήταν κολλητός μαζί του από την πρώτη κιόλας δημοτικού, οι γονείς τους τους είχαν πάντα μαζί, τρώγανε μαζί, πήγαιναν διακοπές μαζί, μένανε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Φυσικά άνηκαν σε μεγάλη παρέα αγοριών αλλά εκείνοι ήταν καλύτεροι φίλοι.Αυτοί είχαν πάντα έναν ψιλό εθισμό στο πορνό μικροί, όπως πολλά παιδάκια της ηλικίας τους. Έτσι μαζεύονταν & έβλεπαν όλη η παρέα μαζί τα DVDs που δίνανε δωρεάν οι εφημερίδες εκείνη την εποχή....Μια μέρα λοιπόν στα 15 τους & ενώ ήταν μόνοι τους (& αυτήν τη φορά μόνο οι 2 τους) στο σπίτι & βλέπανε πορνό, ο κολλητός του είπε να φανταστεί ότι είναι μια κοπέλα που γουστάρουν ... & άρχισαν να χαϊδεύονται. Χωρίς φιλιά & έρωτες , το αγόρι μου λέει ήταν καθαρά σεξουαλικό , χωρίς συναίσθημα, μια καύλα της στιγμής, λόγω της ηλικίας που ήταν τεράστια..... Αυτό συνέχισε να γίνεται, πάντα με πορνό (straight πορνό γιατί μου λέει ότι πάντα του άρεσαν οι γυναίκες & με αυτές μόνο "ανάβει") & ικανοποιούσαν ο ένας τον άλλον.....με αμοιβαίες πεολειχίες ακόμα & διεισδύσεις.....!(κάτι που με παραξενεύει στην ιστορία είναι ότι δε θυμάται την πρώτη πρώτη φορά που έγινε αυτό, πώς ακριβώς έγινε....πώς ακριβώς ένιωσε, γιατί λέει δεν το θεωρούσε σημαντικό)Ποτέ δεν το συζητούσαν , ποτέ δεν το σχολίαζαν , ποτέ δεν το κανόνιζαν & πάντα λέει μετά βγαίνανε με γκόμενες & γενικά πάντα ασχολούνταν με γυναίκες! Μετά από μισό χρόνο σταμάτησε, όταν απέκτησαν κοπέλες & στη συνέχεια τις πρώτες σεξουαλικές τους εμπειρίες με γυναίκες...& οι 2 τους θεώρησαν & θεωρούν ότι το straightήταν το πρώτο σεξ τους & τότε "ξεπαρθενιάστηκαν"....Θεωρεί ότι αυτά που κάναν δε σήμαιναν απολύτως τίποτα!!! Κωλυόταν στο να πει τη λέξη σεξ και όσο το συζητούσαμε, έκανε γκριμάτσες & αηδιαζόταν με αυτά που έκανε.... Σε μια φάση είπε "δεν ήμουν άνθρωπος τότε!!! μετά έγινα!"Η κολλητή φιλία τους συνεχίστηκε μέχρι & τα 17 οπότε & το αγόρι μου μετακόμισε.... Τότε συνεχίστηκε λιγότερο κολλητά μέχρι & σήμερα στα 21 τους που είναι καλοί φίλοι αλλά όχι κολλητοί.....Εγώ που τους έβλεπα, ήξερα πόσο αγαπιούνται σα φίλοι & στεναχωριόμουν που είχαν πάψει να είναι τόσο κολλητοί.....Το άλλο αγόρι είναι απίστευτα γυναικάς & λίγο "σεξομανής". Θέλει & επιδιώκει & καταφέρνει πολλές φορές να πηγαίνει σχεδόν με κάθε θηλυκό που αντικρίζει!!!!!!!!! Είναι ο ορισμός του γυναικά & γενικά υπερλατρεύει το γυναικείο φύλο......!!! Έχει κάνει άπειρες σεξουαλικές σχέσεις & σταθερές & μη σταθερές & γενικά δεν τυχαίνει να τον δεις χωρίς κοπέλα δίπλα του.....Τώρα έχει μια μακροχρόνια σχέση , διατηρώντας & αρκετές άλλες παράλληλες!!!Από την άλλη το αγόρι μου έχει ερωτευθεί βαθιά , χωρίς σεξουαλική ανάγκη για εκείνη, καθαρός έρωτας, άλλη μια κοπέλα εκτός από' μένα (όταν ήμασταν φίλοι ήξερα πόσο κόλλημα είχε για εκείνη)....Έχει ολοκληρώσει με 2 κοπέλες χωρίς σταθερή σχέση ενώ με' μένα πρώτη φορά συνδύασε έρωτα βαθύ με σεξ....τον πρώτο χρόνο είχε μικρότερη λίμπιντο από' μένα, τα επόμενα 2 χρόνια όμως ξεπέρασε τη δική μου λίμπιντο....!Σας δίνω όλες τις λεπτομέρειες για να καταλάβετε καλύτερα....Το αγόρι μου επιμένει & τονίζει πως ποτέ στη ζωή του δεν άναβε με άντρα, δεν του αρέσουν τα ανδρικά γεννητικά όργανα, είναι τρελός & παλαβός για γυναίκες.....Ποτέ δεν ήταν γκέι , ούτε bi, λέει.Όντως ξέρω & εγώ η ίδια ότι του αρέσει πολύ το (straight!) πορνό (θέλει να βλέπει οπωσδήποτε κάθε λίγες μέρες), όπου προτιμά να είναι soft porn & χωρίς να δείχνει ανδρικά γεννητικά όργανα!!!!!Παλιά που είχα δοκιμάσει να βρω το ανδρικό σημείο G του (ψάξτε να δείτε που είναι αυτό!!!!) δεν ήθελε, με άφησε να δοκιμάσω αφου πίεσα αλλά μετά δεν ήθελε καθολου να ξαναγίνει.....Δεν του άρεσε, πραγματικά δεν του άρεσε, δε θέλει τίποτα να πλησιάζει εκείνη την περιοχή....Αυτό ειναι χιλιοεξακριβωμένο!!!Επίσης ακόμα και στην πεολειχία δε θέλει μετά να με φιλάει καθώς σιχαίνεται.....πώς γίνεται να σιχαίνεται λέω εγώ , εφόσον αυτός ο ίδιος έχει κάνει πεολειχία σε άλλο αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!Έχοντας κοιτάξει & το ιστορικό του σε αναζητήσεις πορνό , αφορούν μόνο straight ή λεσβιακό σεξ!! Βρίζει τους γκέι, χωρίς όμως να είναι & ομοφοβικός....& είναι μεγάλος λάτρης του γυναικείου φύλου, όπως βλέπω πάντα τα τελευταία 6 χρόνια & όπως τον βλέπω & με ʽμένα φυσικά στο κρεβάτι.Στην σκέψη αν είναι bi δεν έχω καμία ένδειξη αφού ποτέ δεν κοιτάει άντρες & πολλές φορές έχει πει & ξέρω ότι ισχύει, δε θέλει με τίποτε το γκέι σεξ , το θεωρεί αηδιαστικό, αλλά το λεσβιακό σεξ το λατρεύει & θα θελε όλες οι γυναίκες να ειναι λεσβίες........!!!!!Το brokeback mountain δεν ήθελε να το δει καθολου......μετά απο πολύωρες συζητήσεις είπε ότι μάλλον ήταν bi εκείνη την εποχή αν & ποτέ δεν έβλεπε το σώμα του κολλητού του σεξουαλικά & ήταν το πορνό & μια ανάγκη να σβήσει η καύλα που τον έκανε να μη σκέφτεται & να κάνει ό,τι έκανε......Η ερώτηση μου είναι.....είναι αλήθεια????? Θα είναι πάνταstraight????? Υπάρχει πιθανότητα να ειναι για πάντα bi??????ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ απαντήστε γνώμη όσοι έχετε σχετική εμπειρία στο θέμα...Όσοι έχετε ζήσει ομοφυλοφιλικές εμπειρίες αλλά νιώθετε ότι είστε straight....Όσοι έχετε ακούσει παρόμοιες ιστορίες........Το περίεργο είναι ότι & το πρώην αγόρι μου που τα' χαμε 1 χρόνο μεχρι που το χώρισα, είχε & εκείνος στην εφηβεία ομοφυλοφιλικό σεξ με 1 φίλο του, αλλά & ο πρώην μου φαινόταν straight, δήλωνε straight & σήμερα έχει μακροχρόνια σχέση με κοπέλα & εκείνος......Όποιος αναρωτηθεί αν η σχέση του αγοριού μου με' μένα είναι "βιτρίνα" ή "πείραμα" να δει αν του αρέσουν οι γυναίκες , δεν ισχύει......!Μετά απο 6 χρόνια που τον ξέρω & 3 χρόνια που του λείπω ακόμα & αν έχει μια μέρα να με δει....βεβαιώνω ότι δεν ισχύει....μάλιστα έχουμε την πιο δεμένη & βαθιά παθιασμένη σχέση απο οποιονδήποτε έχω ποτέ γνωρίσει......Η ερώτηση είναι αν όταν είσαι bi μια περίοδο της ζωής σου, αυτό σημαίνει οτι θα είσαι πάντα bi.....Ο ίδιος δηλώνει ότι ό,τι έγινε ήταν επειδή ήταν το συγκεκριμένο αγόρι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στη συγκεκριμένη περίοδο παρθενιάς & μεγάλης σεξουαλικής ανάγκης........Που δεν πρόκειται να επαναληφθεί......Νιώθω σοκαρισμένη , πληγωμένη, φοβάμαι μην είναι & κρυφά "ερωτευμένοι", κάτι που εκείνου του ʽρθε να κάνει εμετό & επέμενε ότι καμία σχέση!!!!Φοβάμαι πια ότι η τόσο τέλεια σχέση μας δεν ειναι τόσο τέλεια τελικά???????!!!ΥΓ: Σε 1 τεστ που ήθελα να του κάνω του είπα ότι θα κάνω τη μεγαλύτερη του φαντασίωση.... δηλαδή λεσβιακό μπροστά του..αν κάνει & εκείνος το ίδιο με 1 αλλο αγόρι.....Εκείνος ξενέρωσε πάρα πολυ & με παρακάλαγε να του ζητήσω ότι θέλω, εκτός από αυτό γιατί δεν μπορεί με τίποτα.Γενικά ειναι υπερβολικά ειλικρινής & θα μπορούσε να ʽχε πει ναι.Λίγες μέρες μετά είπα ότι θα κάνω μια άλλη φαντασίωση του....που είναι να με κοιτάει κάποιος γυμνή θαυμάζοντας με....αν & μόνο δεχτεί & εκείνος να κάνει σεξ με 1 αλλο αγόρι...μπορεί & τα 2 να γίνονταν ταυτόχρονα! Συγκεκριμένα το αγόρι με το οποίο έχουν γίνει όλα αυτά....Εκείνος ξενέρωσε...Μετά είπε τι λες τώρα δε γίνεται.....Όταν επέμεινα, είπε: σταμάτα να το κάνεις αυτό , χαλάς την ψυχολογική μου ηρεμία!! Δε θέλω να το κάνω , ενώ φαινόταν σε δίλημμα γιατί θα του εκπλήρωνα τις άλλες μεγαλύτερες φαντασιώσεις του...Εγώ έκανα τεστ & ήμουν πειστική,.....Δεν ξέρω αν του κάνω κακό & πάω εγώ να τον κάνω τώρα bi ενώ δεν ειναι!!!!Θέλω να ξέρω όμως αν είναι bi...γιατί αν είναι, κατά 99% θα ξενερώσω μαζί του.....& θα πάψω να φαντάζομαι κοινό μέλλον μαζί του.....Αν & τον αγαπώ όσο οτιδήποτε άλλο στον κοσμο, ακόμα & μετά απο αυτό που έμαθα.......!!!!!!!!!!!!!!!Θα φοβάμαι πάντα ότι μπορεί να γουστάρει κάποιον άντρα, ακόμα & το συγκεκριμένο φιλο του!!! θα γίνω τρελά ζηλιάρα....θα αρρωστήσω!!!Το περίεργο είναι ότι είναι ακόμα το αγόρι που πάντα ήξερα & αγάπησα & που θα έκοβα το χέρι μου σύρριζα ότι είναι πιοstraight από τους περισσότερους άντρες που ξέρω (πχ ακόμα & τρίο με 2 άντρες μια γυναίκα αηδιαζόταν να βλέπει!!!!!)Έχει μεγάλη παρέα αγοριών & γενικά ειναι 100% straight στην καθημερινότητα του, στο κρεβάτι του, στις απόψεις του , σε όλα ρε γαμώτο!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...Υπάρχει κάποιος ειδικός που να μπορεί να με καθοδηγήσει???????
01/05/10
Εγώ τον αγαπώ πάρα πολυ & "κόβω φλέβα" πολλά χρόνια τώρα ....Ακόμα & με αυτό που έμαθα νιώθω ότι είναι ό,τι ονειρευόμουν στον χαρακτήρα , ακόμα & λίγο περισσότερο γιατί αποδεικνύεται συνέχεια πόσο ειλικρινής ειναι & αυτή ήταν & η ύστατη ειλικρίνεια που μπορείς να δείξεις....!!Από την άλλη φοβάμαι πάρα πολυ, τον κοιτάω & μερικές φορές μου' ρχονται εικόνες στο μυαλό & μου έρχεται να κλάψω ....Έχω κλάψει κάποιες φορές αλλά δεν του το έχω δείξει & γενικά δεν του ʽχω πει πόσο με έχει σοκάρει αυτό που έμαθα.Του δείχνω ότι θαυμάζω που έχει τελικά τόσες πολλές εμπειρίες & γνωρίζει τον εαυτό του σε αυτόν τον τομέα, καθώς έχει πειραματιστεί τόσο πολύ, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους που περνάνε όλη τη ζωή τους χωρίς να ξέρουν απόλυτα τον εαυτό τους σε αυτό τον τομέα....Υπάρχει & η φράση " Μόνο αν το πάρεις είσαι σίγουρα άντρας" !!!! Εκείνος μου λέει ότι δεν είναι κάτι άξιο θαυμασμού, απλά δεν ήταν "άνθρωπος" εκείνη την εποχή.Δεν είναι 100% τα συναισθήματα μου όμως αυτά....Αν δεν ήταν αγόρι μου, θα ήταν, αλλά επειδή σχεδιάζουμε το μέλλον μας μαζί, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μήπως αργότερα νιώθει ανικανοποίητος σεξουαλικά, και θελήσει να επαναλάβει τις πρώτες του σεξουαλικές εμπειρίες.@ Acysha "Το ρώτησες βασικά χύμα αν το μετάνιωσε? Ίσως να έπαιζε κάποιο ρόλο"το ρώτησα...είπε ότι δεν το μετάνιωσε γιατί ήταν μια περίοδος που πέρασε καλά & δεν του πέρασε ούτε μια στιγμη (ούτε τότε, ούτε τώρα) ότι μπορεί να του αρέσουν οι άντρες, δεν προβληματίστηκε, λέει καθόλου ποτέ!!!!!!Ήταν, λέει σε όλη του τη ζωή 100% σίγουρος για τη σεξουαλικότητα του, έκανε κάτι από μεγάλη καύλα , εξαιτίας μη εμπειρίας σεξουαλικής, που σταμάτησε να επιθυμεί όταν πια απόκτησε κοπέλα.Ειναι σίγουρος ότι τώρα δε θα λειτουργούσε καθόλου σεξουαλικά αν του ξανατύχαινε.Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις απαντήσεις σας....Συγνώμη που είμαι τόσο αναλυτική και πολυλογού....Αλλά θέλω να δώσω πλήρη εικόνα ώστε να μην απαντήσουν όλοι αμέσως "αφού έκανε τόσες φορές σεξ με αγόρι, στάνταρ είναι γκέι-bi". Νομίζω δεν είναι τόσο απλό, ΕΥΧΟΜΑΙ να μην είναι τόσο απλό & να είναι κάτι που αλλάζει στη ζωή ....Δυστυχώς η ζωή μας μαζί σα ζευγάρι έχει αλλάξει λίγο από τότε....Τον βλέπω διαφορετικά, μου ʽρχονται εικόνες στο μυαλό & συνεχώς ψάχνω σημάδια που να επιβεβαιώνουν τη σεξουαλικότητα του...!!!.Ως τώρα είναι όλα οκ ,άλλωστε είναι ο ίδιος άνθρωπος που ξέρω τόσα χρόνια......Αλλά μέσα μου στεναχωριέμαι στην ελάχιστη σκέψη ότι κάποτε θα επιθυμήσει σεξουαλικά άντρες, οπότε εγώ ποτέ δε θα του είμαι αρκετή σε αυτό τον τομέα.....Αυτός είναι & ένας από τους λόγους που προτείνω να ξανακάνει ομοφυλοφιλικό σεξ για την κοινή μας απόλαυση , ώστε αν ποτέ στη ζωή μας το επιθυμήσει, να μη ντραπεί να μου το πει &..... να λάβει την απάντηση ότι ..... χωρίζουμε!!!!Ο λόγος είναι ότι αν τελικά είναι bi (μόνο γκέι δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ) θα ζηλεύω άντρες & γυναίκες,, θα φοβάμαι όταν πηγαίνει κάπου με έναν κολλητό μόνο , θα γίνω παρανοϊκή, ανασφαλής & υπερβολική, θα φθείρω αυτόν & εμένα. Μακροπρόθεσμα θα σταματήσουμε να λειτουργούμε σα ζευγάρι ακόμα & αν θα θέλει πάντα μόνο εμένα (όπως λέει ότι νιώθει τόσα χρόνια...) & δε θελήσει ποτέ κάποιο άλλο άτομο!!! Βρήκα ιστορίες παρόμοιες με τις δικές μου όπου τελικά ο άντρας είναι straight....αλλά & πάλι νιώθω απίστευτα μπερδεμένη...Μια μικρή σημείωση:Θυμήθηκα 1 περιστατικό & ένιωσα απαίσια...Είχαμε πάει μεγάλη παρέα με το αγόρι μου μαζί διακοπές & ένας απο αυτούς ήταν ο κολλητός που ξεκίνησε την ιστορία (ο νυν μεγάλος γκομενάκιας - λάτρης των γυναικών - ορισμός άντρακλα!!!!).Λοιπόν θυμήθηκα ότι σε μια φάση είπε στα κορίτσια να βγούμε από το δωμάτιο & στο αγόρι μου να μπει στο δωμάτιο τους, που ήταν όλη η παρέα...Τελικά ο λόγος ήταν οτι θέλαν να αλλάξουν ρούχα όλοι μαζί, αγοροπαρέα...Είχα πει τότε, καλά δεν ντρέπεστε που αλλάζετε όλοι μαζί ρούχα & το αγόρι μου είχε πει ότι δεν ντρέπονται τα σώματα τους , τα' χουν δει όλοι από παιδάκια, γελώντας...(είναι η παρέα που βλέπανε όλοι μαζί DVDs στην εφηβεία τους!!!)Όσο σκέφτομαι ότι άλλαξε ρούχα αυτό το αγόρι μπροστά στο αγόρι μου, ενώ είχαν γίνει αυτά τα απίστευτα παλιά ,νιώθω ότι ήθελε να τον προκαλέσει, να το σαγηνεύσει!!!!! Όσο θυμάμαι πόσο τον αγαπάει & νοιάζεται (στα γενέθλια & στις γιορτές φαίνεται περισσότερο) αν & δεν ειναι πια κολλητοί αρχίζω & φοβάμαι μήπως δεν είναι αποκλειστικά φιλικό!!!!Απο την άλλη , όπως είπα, δεν τον βρίσκεις χωρίς μια γκομενίτσα δίπλα του...είναι ο πιο γκομενάκιας της περιοχής....! Κορίτσια θα σας έπεφταν τα αυτιά αν ξέρατε πόσο γυναικάς είναι, θα αρχίζατε να ανησυχείτε για όλους τους γυναικάδες που ξέρετε!!!!Ένας φίλος που ρώτησα, είπε ότι αυτό είναι ύποπτο,(η "σεξομανία" του κολλητού) ισως θέλει να "βγάλει απο το σύστημα του" το γκέι....Αλλά μου φαίνεται τελείως κουφό...!!!!!!!Επίσης μου φαίνεται κουφό που & ο πρώην μου είχε ζήσει τέτοια εμπειρία & ένιωθα πάντα ότι ειναι straight, απλά δεν τον ήθελα τόσο όσο το νυν μου για να πληγωθώ.... !! (καλά όλοι αυτοί πάνω μου έπεσαν????!!!!!!!!!!!)Άλλοι άντρες θέλουν πράγματα στο σεξ που "γκεο-φέρνουν" χωρίς να είναι ούτε εκείνοι γκέι, ενώ το αγόρι μου είναι 100% straight στο κρεβάτι, ενώ έχει απολαύσει αρκετές φορές γκέι ωμό σεξ!!!!!!!Δε θέλω να φτάσω στο σημείο να ζηλεύω τον πρώην κολλητό του!!Περιμένω & άλλες συμβουλές & παρόμοιες εμπειρίες & ιστορίες, απορίες, για να μην φρικάρω τελείως στο τέλος, τελικά όμως χωρίς λόγο........& πάλι 1000 ευχαριστώ
02/05/10
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για τις απαντήσεις σας...Θυμήθηκα & κάτι άλλο: το αγόρι μου έμαθε ότι τα κορίτσια έχουν γυναικεία & όχι αντρικά γεννητικά όργανα στα 11-12 του!!! Μέχρι τότε νόμιζε ότι έχουν αντρικά & έτσι τις ζωγράφιζε....!Παραξενεύτηκε πολύ όταν είδε στην τηλεόραση ότι τελικά έχουν γυναικεία!!Παίζει ρόλο τελικά ο Σεξουαλικός προσανατολισμός με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση???Θέλω να ακούσω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες & ειδικά εμπειρίες......νομίζω τελικά είναι πολύ πιο σύνηθες από ότι πιστεύουμε.& βλέπω ότι γενικά οι άντρες θεωρούν ότι τώρα είναι straightενώ οι γυναίκες είναι πιο αυστηρές...!Οπότε συνεχίζω να περιμένω εμπειρίες & γνώμες......
05/05/10 16:02
Δεν ξέρω αν είναι bi , bi-curious,90% straight -10 % bi(αν δείτε την έρευνα του Kinsey υποτίθεται ότι όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε σε κλίμακα από το 1 *καθαρά γκέι χωρίς καμία απολύτως επιθυμία για το αντίθετο φύλο ποτέ & χωρίς καμία εμπειρία* μέχρι το 7 *καθαρά straight χωρίς καμία επιθυμία, περιέργεια , φαντασίωση , εμπειρία με το ίδιο φύλο. Το 4 είναι ας το πούμε 50-50, δηλαδή bi.Όλα τα ενδιάμεσα είναι straight με μικρή τάση bi, straight μεγάλη τάση bi κλπ.Στα 2 άκρα της κλίμακας ανήκουν μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ το 40% των αντρών έχει βιώσει ομοφυλοφιλική εμπειρία στη ζωή του!!!! (το 37 % κανονική σεξουαλική πράξη!!!)...Όμως μετά ήταν straight το μεγαλύτερο ποσοστό.....προφανώς!Η έρευνα έγινε σε 20000 ατομα & ειναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως.Απο ότι έχω καταλάβει, με βάση τις εμπειρίες του το αγόρι μου είναι στο νούμερο 5 ή 6. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό......
& εγώ στην εφηβεία έβρισκα το λεσβιακό σεξ ΠΟΛΥ καλύτερο απο το straight χωρίς όμως αυτό να ισχύει τώρα που είμαι μεγάλη !!
(τώρα το βαριέμαι λίγο!!!)Δηλαδή παρότι είχα αναρωτηθεί αν ήμουν λεσβία καθόλου, τελικά δεν είμαι,αν & δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν στις αντίστοιχες εφηβικές ηλικίες είχα την ευκαιρία να δράσω στις φαντασιώσεις μου!Το αγόρι μου όμως είχε την ευκαιρία....& την εκμεταλλεύτηκε....!!!Μου είπε ότι έγινε γύρω στις 10 φορές & ότι πήγαινε Βʼ γυμνασίου (αν & τότε ήταν 13 όχι 15 .... δεν ξέρω ποιο από τα 2 ισχύει & κωλύομαι να ρωτάω όλη την ώρα για αυτό το θέμα!)Δεν υπήρξε πλήρης διείσδυση ούτε πλήρης πεολειχία ( μόνο η άκρη χωρίς...γλώσσες ! γιατί άλλωστε δεν είχαν ιδέα από αυτά , μου είπε) , αλλά δε δυσαρεστήθηκε με κάτι από τα 2.Δεν είχε πρόβλημα ούτε ένιωσε άσχημα (αν & τώρα με τίποτα δεν αφήνει κάτι κοντά στην περιοχή...!!!), Με φοβίζει απίστευτα που δεν είχε πρόβλημα σε αυτές τις πράξεις & λέει ότι απλά έκανε πράγματα από την καύλα του χωρίς δεύτερη σκέψη πριν ή μετά, παρά μόνο στη σημερινή ηλικία.& πάλι δεν αμφιβάλλει για τη σεξουαλικότητα του , λέει, καθόλου!!!! ούτε τότες, ούτε τώρα, δεν το θεωρούσε ποτέ ΣΕΞ!!!! & ποτέ δεν ένιωσε άσχημα, ενοχικά ή περίεργα....γιατί το θεωρούσε straight & φυσιολογικό!Αλλά επειδή το ρωτάω μερικές φορές για τεχνικές λεπτομέρειες , τον ενοχλεί απίστευτα, απαντάει αλλά ντρέπεται & αηδιάζει που τα επαναλαμβάνει.Σήμερα το ρώτησα αν θα έπρεπε να διαλέξει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (με το πιστόλι στον κρόταφο) ανάμεσα στο να γίνει διείσδυση σε αυτόν , η να κάνει αυτός πεολειχία σε άντρα, τι θα διάλεγε.....Ήθελα να δω αν θα διάλεγε την πεολειχία.....Διότι τότε θα πίστευα ότι είναι σίγουρα bi...! Από την άλλη, αν έλεγε διείσδυση , θα τη δεχόμουν πιο εύκολα γιατί εκεί είναι & το σημείο G των αντρών & σε πολλούς άντρες αρέσει να ζητάνε από την κοπέλα τους να τους κάνει μασάζ στον προστάτη (πχ με strap= ιμάντας & λουρί on!!!)Δυστυχώς, θύμωσε πάρα πολύ. Μου είπε ότι είμαι πολύ χαζή που κάνω τέτοιου είδους ερωτήσεις & ότι πάω να τον βγάλω γκέι ενώ δεν είναι!!!!Ακόμα είπε "Εγώ φταίω που σου είπα την ανούσια εμπειρία μου. Τώρα έχει γυρίσει όλο εναντίον μου!!!"Πιο πριν είχε πει αν μου δίνανε 1000 ευρω μπορεί να δεχόμουν να κάνω κάτι, αλλιώς τίποτα (σε αυτό συμφωνούν & κάποιοι καθαρά straight φίλοι του όμως , όποτε δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουγα κάτι τέτοιο).Μόνο μην ψάξετε τον όρο GAY FOR PAY θα πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε τι κάνουν οι straight για τα λεφτά!!!Τέλος πάντων επειδή μαλώσαμε άσχημα του είπα μόνη μου ότι ποτέ δε θα του ξανακάνω ερωτήσεις γιʼ αυτό το ζήτημα , αφου τον κάνω πάντα να νιώθει απαίσια, σα να το βασανίζουν.Εγώ όμως ακόμα το σκέφτομαι, ακόμα μου έρχονται εικόνες!!!Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ 50 στα 10 ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 5 στα 10!!!!Μόνη μου είμαι περίεργη , απόμακρη , σκεπτική, λέω ψέματα & υποκρίνομαι ότι όλα είναι καλά.Φοβάμαι όμως, γιατί ξέρω πολλές ιστορίες παντρεμένων που τελικά ήταν γκέι & η σύζυγος έμεινε στα κρύα του λουτρού ενώ είναι ήδη πια πολύ αργά, έχουν κάνει παιδιά & εκείνη έχει μεγαλώσει....Θεέ μου είναι πολλές οι ιστορίες..Σκέφτομαι ότι αν ποτέ γίνει αυτό σεʼ μένα θα φταίω εγώ & μόνο εγώ......Γιατί τοʼ ξερα & δε χώρισα....Πια δε νιώθω ότι θα ταʼ χουμε για πάντα...Κάτι που το ένιωθα επί 3 ολόκληρα χρόνια....! Εκείνος όμως ακόμα το νιώθει.......!!!Είμαι τόσο μπερδεμένη.....Παρακολουθώ τα πάντα , ό,τι λέει , ό,τι κοιτάει, ό,τι σχολιάζει....Για να δω δείγματα ότι μπορεί να είναι λίγο bi...Ακόμα τσεκάρει όλες τις γκόμενες, ακόμα λέει σχόλια για όλες τις γυναίκες που είναι έστω λίγο όμορφες....Ακόμα κοιτάει & χαζεύει τις γυναίκες.....Για άντρες δεν έχω δει να κάνει τίποτα , παρά μόνο να λέει "μακάρι να πήγαινα γυμναστήριο να έκανα & εγώ τέτοιο σώμα....αλλά που τρέξιμο..."Τον υπερλατρεύω ακόμα....Αν του πω ότι χωρίζουμε επειδή έχω υποψία ότι είναι λίγο bi θα είναι ο πιο απαίσιος & αβάσιμος ισχυρισμός στην ουσία.....Αν & αυτός θα είναι ο λόγος...ξέρω ότι θα καταστραφεί μέχρι 1 βαθμό αν το κάνω,,,,... όπως & εγώ.........ακόμα & οι οικογένειες μας θα σκάσουν!αλλά είμαι 21 & έχω περιθώριο να γνωρίσω κάποιον που είναι straight 100% !!!(αν & μπορεί απλά να μου κρύψει κάποια πράγματα διότι το αγόρι μου είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει....)Άρα μπορεί & πάλι να πέσω σε κρυφό-gay!!!Επίσης , το αγόρι μου είναι απίστευτα πιστός...Δεν πάει πουθενά χωρίς να είμαι & εγώ μαζί, δε θέλει ακόμα & όταν το προτείνω!!!Ξέρω ότι μου είναι απίστευτα πιστός & έτσι σκοπεύει να είναι μέχρι το τέλος του....Είμαι 100% σίγουρη για αυτό αφού έχει συζητήσει & την πιθανότητα διαλείμματος για επιπλέον εμπειρίες με γυναίκες πριν το γάμο, ώστε να είναι σίγουρος ότι δε θα έρθει ποτέ σε πειρασμό να με απατήσει μέσα στο γάμο....Αυτό είναι κάτι που το έχει αποκλείσει 100% σαν πιθανότητα....!!!Άρα μπορεί να είναι λίγο bi αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα μου είναι πιστός & θα κάνει πράγματα με άντρες....!!Γιατί & οι straight μια χαρά κέρατο μπορούν να σου κάνουν .....!!!& άντρα σαν το αγόρι μου, τόσο πιστό (κοιτάει & χαζεύει αλλά δε θα έκανε τίποτα στην πράξη) νιώθω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξαναβρώ..... (εδώ πέρα λένε ότι τουλάχιστον το 50% των παντρεμένων έχει κερατώσει!!!!!!!!!)Δηλαδή αν είναι λίγο bi , είναι όμως ειλικρινής 100% , πιστός & με έχει βασίλισσα του, είναι σίγουρος ότι θα είμαστε μαζί από τα 18 μέχρι τα 100!!!!!!!Επίσης & εγώ κόβω φλέβα για εκείνον για περίπου 4,5 χρόνια!!Θα βρω κάποιον άλλον έτσι????!!!Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΛΗΜΜΑ??Μήπως είναι straight , ήταν μόνο μια εμπειρία εφηβική & δε θα θέλει να ξανακάνει τίποτα άλλο με άντρα ποτέ???!!!Τσάμπα αγχώνομαι τόσο πολύ??Εγώ δεν μπορώ όμως να είμαι πάντα στη ζωή μου με την απορία & το φόβο!!!!!!!!!!Τι να κάνω????Να συζητήσω , αλλά αυτή τη φορά σοβαρά, χωρίς να το παίζω cool , να δείξω το φόβο μου και να του ζητήσω να μου πει την αλήθεια????Η δεν υπάρχει περίπτωση να την πει , αν καταλάβει ότι θα το χωρίσω......!Πώς μπορεί να ομολογήσει ότι τρέφει λίγη έλξη προς τους άντρες???Αυτό μπορεί να ισχύει για πολλούς άντρες , απλά να μην έχουν ποτέ την όρεξη ή τον σκοπό να πράξουν επί των επιθυμιών τουςΕίμαι τόσο μπερδεμένη....& έτσι πάει , η πιο "τέλεια σχέση" σύμφωνα με ΟΣΟΥΣ μας ξέρουν & σύμφωνα με εμάς!!!!!!ορίστε.......!!
05/05/10 21:40
Το είπα στην καλύτερη φίλη μου το ίδιο βράδυ που το έμαθα...αμέσως με το που το είπα , καπάκι το μετάνιωσα. Φοβήθηκα ότι θα το πει κ σε άλλους, κυρίως...κ ότι θα του κολλήσει ρετσινιά τσάμπα .Την κολλητή μου την εμπιστεύομαι, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να της ξεφύγει του χρόνου, σε 5 χρόνια κλπ, όποτε & θα έχουμε παντρευτεί υποτίθεται...το μετάνιωσα πολύ , οπότε το μετρίασα & είπα ότι έγινε 3 φορές, με κλειστά μάτια, στα 13, κλπ...Αλλά ενώ το μετάνιωσα , κάποιες φορές νιώθω καλύτερα που τοʼ πα διότι έχω σε κάποιον να μιλήσω όταν τοʼ χω ανάγκη...& ο κολλητός του αγοριού μου ειναι φίλος της, που μάλιστα της την πέφτει καιρό!!Ελπίζω να μη μου βγει σε κακό που το αποκάλυψα...Στη μαμά μου μόνο το είπα περιληπτικά & καλά για το αγόρι μιας φίλης μου...εκείνη είπε ότι είναι λίγο bi μάλλον...& ότι οι άντρες γενικά είναι πολύ πιο χύμα στο σεξ από ότι οι γυναίκες. . Ακόμη πρότεινε ότι ήθελε να δει αν το κορίτσι θα το δεχόταν, ώστε να πάνε για γάμο & να τον καταλάβαινε αν είχε ανάγκη για άντρα κάποτε!!!Αυτό δε φαίνεται να μας αφορά εμάς πάντως!Η Σχέση μου είναι ακόμα περίεργη μαζί του, αν & εκείνος μόνο που θα βαφτίσουμε τα παιδία μας δεν κανονίζει! & συνεχίζει να νομίζει ότι κάποτε στο μακρινό μέλλον θα το χωρίσω (κιόλας επειδή εγώ έχω Σίγουρη καλοπληρωμένη δουλειά ενώ εκείνος όχι).Δεν τον βλέπω να φοβάται καθόλου τι σκέφτομαι για τις εμπειρίες του! Τον βλέπω σίγουρο ότι είμαι κουλ & το θεωρώ τελείως Straight. Το θεωρεί αυτονόητο για τον καθένα, να μην αμφιβάλλει για τη σεξουαλικότητα του...Αλλά εγώ ακόμα παρακολουθώ προσεκτικά για ενδείξεις & αυτό με τρελαίνει! Πχ είπε ότι το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζε πάνω μου θαʼ ταν να μουν με αγορίσιο νου γιατί όλα τα βλέπω σα γυναίκα & μερικές φορές δεν μπορώ να Συζητήσουμε κάποια πράματα (ως ρομαντική & με γυναικείες φλώρικες απόψεις!)Αυτό με τρέλανε! & κάτι είπε για αγορίστικη φυσιογνωμία ώστε να μπορεί να με νιώσει όχι μόνο ως κοπέλα του & φίλη του δευτερευόντως, αλλά ως φίλο του ακόμα περισσότερο, σε ίσο ποσοστό με κοπέλα του. Κάτι τέτοιο, που με σόκαρε πολύ! Βέβαια κατάλαβα εκείνη την στιγμη πως το εννοούσε (με θεωρεί τέλεια εκτός από το ότι δεν είμαι & κολλητός φίλος μαζί) αλλά είπα ότι αυτό μπορεί να δείχνει ότι είναι γκέι! Δηλαδή υπεραναλύω νομίζω ασήμαντα πράγματα & έτσι ξενερώνω όλη την ώρα μαζί του...θα δω αν θα το αντέξω...Με τον κολλητό για εσάς που ρωτήσατε, είναι μόνο φίλοι (βλέπονται τυχαία 3 φορές τον χρόνο) τα τελευταία 4 χρόνια. Ο λόγος είναι ότι το αγόρι μου μετακόμισε, γιατί ακόμα & μετά από τις εμπειρίες τους ήταν κολλητάρια για άλλα 2 χρόνια (με κοπέλες κιόλας) Η φιλία τους λέει ποτέ δε χάλασε γιατί κανένας τους δεν έδωσε αξία & σημασία γιʼ αυτά πουʼ καναν στην καύλα τους. Κανείς τους δε φοβήθηκε για τη σεξουαλικότητα του, ποτέ, λέει. Πώς γίνεται αυτό εγώ λέω, τέλος πάντων!!!1.000.000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μέσα από την καρδιά μου!!!! Περιμένω & άλλες εμπειρίες & γνώμες...
http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=30386
Ανακεφαλαιώνοντας 21χρονη ανησυχεί αν ο από τριετία συνομήλικος εραστής της που της έχει εξομολογηθεί σειρά ομοφυλοφιλικών επαφών στο γυμνάσιο, είναι ετεροφυλόφιλος πλέον ή αμφιφυλόφιλος την στιγμή που διατηρεί έστω & αραιές φιλικές επαφές με το γυμνασιακό αντικείμενο του πόθου του.
Το ερώτημα στην ουσία είναι , αν πρόκειται για ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο. Ο αμφιφυλόφιλος είναι ένας ομοφυλόφιλος που πηγαίνει & με γυναίκες & σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται όλοι οι παντρεμένοι ομοφυλόφιλοι ανεξαρτήτως ρόλου. Μια & αναφέρει η κοπέλα, ότι ανησυχεί ιδιαίτερα αν προκύψει ζήτημα ομοφυλοφιλίας στο γάμο λόγω του παρελθόντος του συντρόφου της, εμπειρικά της λέω, ότι πάρα πολλοί παντρεμένοι ανακάλυψαν την ομοφυλοφιλία σε ώριμη ηλικία κατά τη διάρκεια του γάμου, οπότε δεν μπορούμε να ενοχοποιούμε τις συζύγους τους, ότι ήξεραν ευθύς εξαρχής & για λόγους σκοπιμότητας τέλεσαν το γάμο. Κάποιες σαφώς ήξεραν. Δυστυχώς οι περισσότερες είτε γνώρισαν τους μέλλοντες συζύγους τους εντελώς straight είτε αγνοούσαν μια υπάρχουσα διπλή ζωή, που την έκρυβαν οι μνηστήρες τους ικανοποιώντας τους σεξουαλικά.
Το πολύ θετικό στον σύντροφο της & κατά την άποψη μου το αποφασιστικό κριτήριο για να συνεχίσει μαζί του είναι η επιλογή του νεαρού να της αποκαλύψει το παρελθόν του, που, αν μη τι άλλο, δείχνει ξεκάθαρη θέση να προχωρήσει μαζί της ειλικρινά. Κάποια ψέματα από την πλευρά του ως προς την απέχθεια για το ομοφυλοφιλικό σεξ καθέτως είναι αναμενόμενα & δε θα πρέπει να επιμένει σε λεπτομέρειες την στιγμή που οι ερωτήσεις της είναι ρητορικές. Κάποτε του άρεσε, ίσως ακόμη να το σκέφτεται, όπως ίσως & αυτή να είναι μαζί του & να σκέφτεται κάποιον άλλον. Από τις πράξεις κρίνουμε τους ανθρώπους & όχι από τις σκέψεις.
Αυτό που θα τη συμβούλευα, αν όντως θελήσουν να έρθουν σε γάμο & επειδή οι αμφιβολίες & ανασφάλειες της δηλητηριάζουν την σχέση τους, είναι να μη διστάσει να το θέσει υπό μια διακριτική παρακολούθηση από τρίτο άτομο. Διακριτικά μπορεί να διαπιστώσει, αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του υποψήφιου γαμπρού & να κρίνει εκείνη την ώρα, αν αξίζει τον κόπο. Μέχρι τότε, ας χαλαρώσει & ας τον εμπιστευτεί επιτέλους.
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/05/straight.html .-

~** [~*~ΕΚΑΤΗ~*~] Νέο σχόλιο για το ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΕΣΑΧ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ.‏
Από:
Ανώνυμος (noreply-comment@blogger.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 3:10:18 μμ
Προς:
SNstam@gmail.com
Ο χρήστης Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΕΣΑΧ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ": majonghttp://majong.socialgo.com Ανάρτηση σχολίου. -

~**
Hello Stamatios Skoulikas, here is the latest news from your Viadeo network
Your profile Your network





You have 2 new messages .

Events in your area
Oct
30
Croisière massage Cocoon- Lesvos
Jun
20
EVENTS GRECE- Korinthia
Sep
4
Croisière massage Tantrique- Lesvos
More events

Tips and advice
1

Searching your email address book is the fastest and most effective way to find your contacts on Viadeo.
> Implement this tip
2

Develop your trusted business network and earn free Premium ServicesEach time you mentor 10 members (i.e. they join Viadeo subsequent to your invitation), you earn an extra month of free Premium Services!Tip : Save time by importing your Outlook - Hotmail - Gmail - Yahoo address books... and invite any business contacts that are not yet Viadeo members.
> Implement this tip

Member testimonials
David KeeganDirector, David Keegan Garden Design & BuildA fantastic business forum for networking and making new contacts. What I like is the straightforward interface and lack of pretension. A serious site for serious people.
C.J. HaywardManaging Director, Fablife Recruitment Consultancy LtdWhat a fantastic site this is. Excellent for finding new clients and networking in general. This site saves me hours of my time and considerable sums of money in the process. I am proud to be a member of this community.
See all the testimonials Add a testimonial

~**Ο/Η Eleni Xal έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Εlectronics Computers.

Eleni XalMay 18, 2010 at 3:02pm
(χωρίς θέμα)
Επισκεφτείτε τώρα όλοι το νέο μου site http://www.facebook.com/l/eb080;www.amdshop.gr/ pcexpert!!!!!!

~** Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosMay 18, 2010 at 2:27pm
Θέμα: Grand Finale!
Αύριο Τετάρτη 19 Μαϊου η διεύθυνση και το προσωπικό του Boutique Uptown σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την τελευταία βραδιά του Boutique για την φετινή σεζόν!Σας πέριμένουμε να κλείσουμε δυνατά, έτσι όπως ξεκίνησε η σεζόν για μας! Ο dj Nik είναι έτοιμος να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη κλείνοντας με την πιο ανεβαστική διάθεση και με πολλές εκπλήξεις!!! Μην το χάσει κανείς!Τετάρτη, 19 Μαϊου στις 22:30κρατήσεις : 77 77 22 31 Boutique Uptown... έγινε της μόδας!

~** Ο Skopelitis σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "coctail party at Social!" αύριο. Εκδήλωση: coctail party at Social!Τύπος: Κοκτέιλ Πάρτυ'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 19 Μαΐου στις 10:05 μ.μ.Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 20 Μαΐου στις 1:05 π.μ. Τοποθεσία: Social cafe Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=128587083818820&mid=25c74d4G56358b7cG1d3d423G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Ο/Η Panos Peros έστειλε μήνυμα στα μέλη του <> united artists of cyprus.

Panos PerosMay 18, 2010 at 1:17pm
Θέμα: Lost In Sound
Dear Members,Feel free to check out my Facebook Page Lost In Sound featuring my electronic music exclusive sets, artwork & design by Stalo Xinari as well as my SoundCloud Page Lost In Sound for listening and downloading my electronic music exclusive sets.Thank you all & enjoy d[(-_-)]bPaniax Lost In SoundDJ / Electronic Music Production & Recording StudioFacebook Profile: Panos Peroshttp://www.facebook.com/panosperosFacebook Page: Lost In Soundhttp://www.facebook.com/lostinsoundSoundCloud: Lost In Soundhttp://www.facebook.com/l/eb080;soundcloud.com/lostinsound .-

~** nts in your area
Sep
4
Croisière massage Tantrique- Lesvos
May
29
Croisière massage "Ampuku"- Lesvos
Oct
30
Croisière massage Cocoon- Lesvos
More events

Tips and advice
6

Create your own Hub and show your expertise in a particular area!By creating and managing a Hub you can illustrate your expertise and knowledge in a domain and gain from 'word of mouth' business referrals. You can become known as an expert in your domain!
> Implement this tip
7

Lend credibility to your profile by requesting references!Your profile will gain in credibility if you ask a business contact to recommend you. A few lines from an objective business contact recommending you can be worth more than two pages written by you!
> Implement this tip

Member testimonials
Erik FriedelDirector of eCommerce, Happytime.com“Viadeo allowed me to find potential clients for my business. It's simple fast and a valuable business tool everyone should have! The ability to link with MS Vista and Outlook makes it even easier”
Gareth ThomasAssociate Director, Brands2LifeA great site to keep in touch with people and to make sure the wider world is aware of your professional achievements. The hubs are really easy to set up and use.
See all the testimonials Add a testimonial


~**O/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l/a32d5;News24.gr.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρMay 18, 2010 at 12:15pm
Θέμα: Προσοχη σε ΙΟ στο facebook
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ σε ενα Sexy video με...μια κοπελα με μινι σε ποδηλατοΠΡΟΣΟΧΗ Διαβαστε εναλυτικα στο http://www.facebook.com/l/a32d5;news24.gr .-

~**


Bulletin from the cause: Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα Go to Cause
Posted By: Demetra Stavrou
To: Members in Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας για ποινικά αδικήματα
Υπογράψτε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας!!!
http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6Mjc1LCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjE0Nzc1MzI4LCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZ29wZXRpdGlvbi5jb20vb25saW5lLzM2MDIxLmh0bWwifQ==

Call to Action
Support the cause. Be counted:
I Read This
~** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 18, 2010 at 9:56am
Θέμα: Τι είδος τετράποδου είναι ;;;
Σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικάντηδες. Εκτός απο τα δύο κλεφτο-κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που κατρακύλησαν στις δημοσκοπήσεις, οι υπόλοιποι (ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΣΦΥΡΙΖΑ) δεν κερδίζουν στην...εκτίμηση μας. Γιατί άραγε ωρέ πολιτικά τετράποδα ;;;

~**
Bulletin from the cause: RECOGNIZE THE PONTIC GREEK GENOCIDE Go to Cause
Posted By: Nikolaos Taneris
To: Members in RECOGNIZE THE PONTIC GREEK GENOCIDE
News: THE 91st PONTIAN GREEK GENOCIDE COMMEMORATION IN NEW YORK
News: THE 91st PONTIAN GREEK GENOCIDE COMMEMORATION IN NEW YORK For Immediate Release: May 6, 2010 NEW YORK--May 19th, the international day of remembrance for the Pontian Greek Genocide will be commemorated in New York City with a public event and flag raising of the Pontian Greek flag and the flag of Greece in Manhattan’s Bowling Green Park (corner of State Street and Broadway), the commemoration event is organized by the Pan Pontian Federation of USA and CANADA and the Federation of Hellenic Societies of Greater New York. The commemoration event will include speeches by Greek and Greek American dignitaries and leaders, American elected public officials, writers, intellectuals, anti-genocide activists and representatives of the Armenian American and Assyrian American communities. WHEN: May 19th, 2010 12Noon-1PM WHERE: Bowling Green Park (corner of Broadway and State Street in Lower Manhattan) NEW YORK CITY WHY: To honor Pontian Greek Genocide Remembrance Day, May 19th. This year’s Pontian Greek Genocide commemoration will also honor the Swedish Ambassador for the recent recognition by the Swedish Parliament of Genocide of Armenians, Assyrians and Pontian Greeks. The Pontian Greek Genocide has been recognized by Greece, Cyprus and recently Sweden. In the United States numerous states and cities, including New York, have recognized the Pontian Greek Genocide by resolutions or proclamations. The leading scholarly body of Genocide Scholars the IAGS (International Association of Genocide Scholars) has also recognized the Pontian Greek Genocide. Numerous events are held around the world commemorating May 19th, the international day of remembrance for the Pontian Genocide perpetrated by the Ottoman Turkish government, the Young Turks, and Kemalist Turkey directly under the rule of Mustafa Kemal. Turkey’s genocidal campaign of systematic persecutions ,massacres, deportations, rapes and burnings of villages resulting in the murder of the ancient Hellenic civilization of Pontus on the southeast coast of the Black sea—was initiated by the Ottoman Turkish government during World War I and continued into the nationalist era of Kemalist Turkey, and was carried out under the command of various Turkish government leaders --such as Talaat Pasha who today has a major thoroughfare named in his honor in Angora, Mustafa Kemal today honored as ‘father of the Turks’ ,and Topal Osman (leader of irregulars called Chetes whose specific job was the rape and massacre of women, children and the elderly) today honored by Turkey with statues in his likeness in our Pontus homeland. Turkey today denies responsibility for this crime. In Canada the Pan Pontian Federation USA and CANADA will join a diverse group of organizations in the month of May in the anti-Genocide event “United We Rock”, to learn more visit the site: http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6Mjc1LCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cudW5pdGVkd2Vyb2NrY29uY2VydC5jb20iLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjE1MjIzMjIwfQ==. Please download PDF copy of the Pan Pontian Federation USA and CANADA invitation for the New York event in the following link: http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6Mjc1LCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly9jeXBydXNhY3Rpb25uZXR3b3JrLm9yZy95YWhvb19zaXRlX2FkbWluL2Fzc2V0cy9kb2NzL0ludml0YXRpb25fTWF5XzE5XzIwMTBfZW5nbGlzaDEuMTE1MTIyNzQ1LnBkZiIsInJlY2lwaWVudF9pZCI6MTUyMjMyMjB9 Please place the invitation in visible areas, and pass it on to family and friends. On Wednesday May 19th at 7:30 pm at Stathakion Center, 22-51 29 Street, Astoria, NY 11105 there will be a Speech by Mrs Fanoulla Argyrou, Greek-Cypriot researcher, journalist and author coming from London entitled " From the Greek-Pontian genocide to the Turkish invasion of Cyprus" in Greek. Mrs. F. Argyrou is specialised in the study of the British official released Foreign Office documents on Cyprus with an experience of well over 20 years on the matter. Has written 8 books, numerous studies, speeches in conferences, hundreds of articles in the Greek Cypriot press in Cyprus and is an associate writer with London based newspapers “Ta Nea”, “Eleftheria” and “Simerini” in Cyprus as well as others and Radio Proto in Cyprus. For further information, media inquires and to RSVP please contact: dmolohides@panpontian.org .-

~**


Bulletin from the cause: Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP! Go to Cause
Posted By: Marianne Rosendal Joss Andersen
To: Members in Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!
Protect the ones who can´t speak up for themselves..
Thank you so much for caring.. Great News: We are getting support from another great project http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6Mjc3LCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjEyMDA3ODQwLCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly9tdW5kb2F6dWwub3JnL2hhYml0YXRzLXNwZWNpZXMvd2hhbGVzLWFuZC1kb2xwaGlucy8ifQ== and please don´t forget not only the whales/dolphins are threatend species..so are the inhabitants of the rainforests and we ask you kindly to help us to create awareness in this matter as well by joining us http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6Mjc3LCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjEyMDA3ODQwLCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYifQ== .-

~**
[kitchencabinetforum] FREAKISH BAILOUT‏
Από:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com εκ μέρους eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 9:33:24 πμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

The spotlight remains on the Greek sovereign debt crisis as the riots continue. Venitist Congressman Ron Paul points out the terms of the Greek bailout from the IMF and Eurozone countries remain contentious with citizens on all sides. Europeans hate having their governments throw public money away as much as Americans do. The Greeks are not happy about having their taxes raised while their pensions and salaries are cut. Greece will spend more than it saves from austerity measures on arms deals with Germany, France, and the US as a potential condition of receiving bailout funds. It is certainly not unprecedented for the global military industrial complex to benefit from deals made by their friends in the central banking community. After all, war is the health of the state. The last thing big government proponents want is for peace to break out in the world. Basil Venitis muses the German euphemism for kickbacks is nuetzliche aufwendungen(NA), useful payments. Corruption scandals at Siemens, MAN, Daimler, and Ferrostaal show that German companies owe some of their success abroad to NA. Germany is the world champion in bribery! NA has transformed Greece to the dumping place of Germany. German companies sell their defective equipment to Greece at double prices of their perfect equipment! Yes, at double prices Greece buys submarines that bend, airplanes that cannot balance, helicopters that fall down, security systems that do not work at all, and useless machines rusting in warehouses! Yes, Greece pays gold for garbage, thanks to NA!Ron Paul asserts this free flow of fiat money from around the globe to Greece will not really save Greece as much as it will grant a temporary reprieve to central bankers from the consequences of their mistakes. Sadly, this will come at the expense of the Greek people and taxpayers in Europe and America. Taxpayers are of no consequence to either European or American central bankers. Even the mere desire for complete information on what they are up to in our name is rebuffed, as we saw last week in the Senate with the failure of Senator Vitter's amendment containing my language to fully audit the fed. The hubris of powerful and secretive central bankers seems to know no bounds. Venitis notes that Graecorescue is money gone with the wind, because Greece can never return the money back! 300 Graecokleptocrats simply rob and churn the money, forwarding kickbacks and loot to their offshore secret accounts. French Finance Minister Christine Lagarde described the aid package as a cocktail of indulgence and great strictness, and in case of default on repayment, France and Germany will immediately put the foot on the brake, in order to cut their losses short. Greece might negotiate a restructuring of its debt before missing a payment. This would require investors to take a significant discount on their debt holdings and could include extending maturities. Bondholders might see haircuts of anything from 20 to 40% of the net asset value of their debt positions. The current two-year Greek-German bond yield spread is consistent with a 33% chance of a 40% haircut of Graecobonds.Ron Paul muses that if someone incurred debts against you as an individual, without your knowledge or consent, you would call it identity theft. You would call your bank for a full accounting of the debts incurred in your name, and after some verification, those debts would be declared invalid and you would not be held responsible for them. Furthermore, if the culprit was found, they would be prosecuted and sent to jail. Not so with governments and central banks. Governments that are supposed to be of the people and for the people routinely incur debts against the people. Some governments even borrow money to oppress their citizens, and then expect them to pay for their own oppression with interest. With a fiat monetary system, the sky is the limit for how much debt a government can place on the backs of the people. Ron Paul notes that Americans have reached the point in the United States where the debt American government has accumulated against Americans is mathematically impossible to pay off. Harder times, likely due to a wave of hyperinflation, will eventually find its way to American streets and Ron Paul is fearful of how Americans will react. Ron Paul's hope is that Americans will come together peacefully and help each other, and that enough of Americans will be aware that the blame rests securely on the shoulders of the Federal Reserve and the special interests. They should not be looked to for salvation. They should not be given more power. Rather, they should be stripped of the powers that allowed them to create this mess in the first place. Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful 300 Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.Venitis asserts the huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Resistance to public transparency regarding public debts should be denounced in the strongest of terms, and the central bankers that incurred them should be seen as no better than common identity thieves. We need venitism now! If not now, when?Venitism is a new libertarian paradigm, introduced by Basil Venitis, which integrates politics, economics, ethics, and spirituality. Venitists follow the Venitis Laws:Venitis Law of Black Hole: Taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.Venitis Law of Constitution: The only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. Reform treaties of a confederation not voted by the citizens are null and void.Venitis Law of Democracy: Every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Venitis Law of Depression: Only governments can cause economic depressions and funny money. Lower tax rates, a reduction in the burden of government, and elimination of kleptocracy and VAT are the only way to boost growth. Venitis Law of Education: There is no direct relationship between education and schooling. You might be schooled but uneducated, and you might be educated but unschooled. Schools are concentration camps for the drones of society. Unschooling is much better than schooling. Internet is the best source of knowledge and information, replacing schools, libraries, media, parliaments, and postoffice.Venitis Law of Environment: The best way to save the environment is vasectomy. Deadly viruses are Gaia's antibiotics against the cancer of overpopulation.Venitis Law of Equality: Death is the only equalizer. Egalitarianism brings death to society, transforming citizens to zombies.Venitis Law of Evolution: The ultimate phase of human evolution is the complete domination of soul.Venitis Law of Faith: Faith is retarded thinking that keeps you away from God. You have to become faithless, in order to start your journey to God! You have to discover God your own way without intermediaries. God's truth should replace faith.Venitis Law of Government: The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished.Venitis Law of Heroism: Entrepreneurs, innovators, and heretics are the real heroes.Venitis Law of Insurance: Citizens with proper individual retirement accounts and health savings accounts should be allowed to opt out of State Insurance.Venitis Law of Intervention: Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy.Venitis Law of Legislature: Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.Venitis Law of Misery: Throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.Venitis Law of Patriotism: Patriotism is addiction to local hysteria.Venitis Law of Property: Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.Venitis Law of Religion: Religion is spiritual slavery. Church is the business of religion. Religious monopoly turns bishops to ayatollahs, and churches to Sodom and Gomor. Spirituality and metaphysics should replace religion.Venitis Law of Rule: Anarchy is the rule of gangs, infinitesimal government is the rule of law, and big government is the rule of the cancer of socialism.Venitis Law of Selfownership: You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.Venitis Law of Style: Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!Venitis Law of System: The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Venitis Square Law: Political corruption is proportional to the square of the size of the government.Venitis Tax Law: For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic ()
Recent Activity:
New Members 74
Visit Your Group

~**ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 2.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! http://www.gopetition.com/online/36021.html Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο: http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8080:2010-05-16-18-56-27&catid=20:editorial&Itemid=146______________________________________________________________________ PS: On 04/27/2010 04:08 PM HEC got my e-mail below. So far, I have seen 3(three) resignations. So, the system is responding, but ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. That’sthe Greek way; no? TO: GREEKPARLIAMENT@HEC.GREECE.ORGRE: Η παραίτηση της κυβέρνησης της ΕλλάδοςΧαίρε λαέ της Ελλάδος, Εισηγούμαι διά της παρούσης την παραίτηση της κυβέρνησης της Ελλάδος. Μέσαστο πλαίσιο της κυβερνητικής οργανισμών, και δημοσίων αλλά και ιδιωτικών,υπάρχει κάποιο σημείο όπου οι διευθυντές παραιτούνται και πρέπει ναπαραιτούνται. Συγκεκριμένα, όταν οι αποδόσεις ή οι επιδόσεις ενός οργανισμού καταστούναποτρόπαιες και φρικτές, τότε είναι φυσικό και ανθρώπινο οι υπεύθυνοιδιευθυντές να δηλώνουν παραίτηση. Είναι θέμα μιάς βασικής ανθρώπινηςαξιοπρέπειας. Και πρέπει να γίνει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2010. Το να κάνει κάποιος λάθος στην κυβερνητική ενός οργανισμού είναι ανθρώπινο.Το να κάνει όμως λάθος και να μην το παραδέχεται, να μην το αναγνωρίζει ήνα μην το ομολογεί είναι ανήθικο, παράλογο και εγκληματικό. «Είναι περίεργο», λέει ο Μίκης Θεοδωράκης (Αθήνα, 27.4.2010), «ότι κανείςέως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομήμε αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οιαδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδουςεξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειαςκαι μαζί της την διεθνή ταπείνωση.» Η σωρρηδόν παραίτηση των κυβερνητικών αξιωματούχων σε θέσεις κλειδιά τηςκυβέρνησης της Ελλάδος είναι η μόνη τους διέξοδος από τις αναμενόμενεςκατηγορίες γιά προδοσία και έγκλημα κατά της Ελλάδος. Υποβάλλω δε τηνπρότασή μου αυτή, διότι δεν θέλω να ξαναδώ την Ελλάδα μας να γίνεται πάλιπεδίο μαχών και αίματος. Οι αλλαγές συνόρων δεν είναι όλη μας η ιστορία. Προτιμώ την ιστορία μαςεκείνη του πολιτισμού, της προόδου, της τεχνολογίας και του πνεύματος τουανθρώπου στην Ελλάδα. Μιά οπτική που να βλέπει τα πολιτικά γεγονότα στηνΕλλάδα σαν παράσιτα που σκιάζουν την ιστορία της επιστήμης και την εξέλιξητου ανθρωπίνου πνεύματος. Τα τρία αδιάσειστα στηρίγματα της ασύλληπτης γενικής εννοίας της αρετής τουΣωκράτους—αναστολή, αποστολή και συμμετοχή—απαιτούν αυτοθέσμιση με άμεση,συμμετοχική και αληθινή δημοκρατία, γιά να κατορθώσει ο άνθρωπος ναελευθερωθεί, να δικαιωθεί, να γίνει επιτέλους αυτό που μπορεί να είναι. Γιάνα κατορθώσει η Ελλάδα μας να ελευθερωθεί, να δικαιωθεί, να γίνει επιτέλουςαυτό που μπορεί να είναι. Μετά τιμής,ΝίκοςNicholas C. GEORGANTZASFORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLSNew York, NY 10023-7484U.S.A.

~**
[fireflyflash] JUMPING BAIL‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 7:37:46 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

As the health of much of the global economy weakens on a daily basis, political leadership increasingly ignores the source of the malady and instead focuses on short term band-aid remedies. These measures which may buy a few months, or years, of relative well being, will convince the public that problems have been solved and will thereby take pressure off governments to make the needed structural changes. The $1 trillion EU bailout is a perfect example of this band-aid approach. Napoleon Sarko threatened to pull out of eurozone, unless Merkel agreed to back the European Union's bailout plan!Basil Venitis asserts that €110 billion aid to Greece postpones default for a year. It tries to fix the symptoms, not the causes. The cause of Greek debt is Graecokleptocracy, pure and simple! Greece isn't just illiquid, but insolvent. And providing an insolvent country with money and forcing it to raise taxes isn't going to do it. On the contrary, output might fall, unemployment might rise and market share will be lost. Greece's problem is not spending, but robbing by Graecokleptocras. Greece has to drastically cut taxes, regulation, licensure, public sector, and abolish impunity of Graecokleptocras. Moreover EU has to abolish VAT now.Venitis points out more than €300 billion of Greece's public debt is held by non-residents, mostly financial institutions from Germany, France, and Switzerland. They will have to forego a part of that. If Greece collapses in a disorderly way, then the domino effect hitting Spain, Portugal and other parts of the eurozone could be very rapid and dangerous, a real tsunami. Eventually, this could lead to a destruction of euro.The euro has been rescued for the moment, but Eurokleptocrats have thrown the foundations of Fourth Reich's common currency overboard with their unprecedented bailout package. In the longer term, the dangers of the crisis can only increase, and the flood of billions of euros will lead to inflation. Eurokleptocrats have thrown overboard all the noble principles and promises of the formal, tough treaty-based foundations for the introduction of the euro and the independence of the European Central Bank.Eurokleptocrats sacrificed the independence of the European Central Bank and paved the way for a European Inflation Union. There won't be any state bankruptcies in the eurozone in the future. ECB will just purchase government bonds ofthe country in trouble. The money can't run out as ECB prints it itself. A flood of money like that can't continue without any consequences. The currency's stability will be undermined and inflation will destroy Fourth Reich. ECB now purchases government bonds in emergencies. Not only has this been prohibited until now, it also contradicts the central bank's overarching goal, keeping the value of money stable. Now this taboo is broken, and the very foundations of eurozone are eroded. ECB's independence' has now been shown to be nothing more than a sham, a chimera, a will-o'-the-wisp. In the end, ECB and euro will be punished for this decision to stand down from what had previously been considered sacred.The European Central Bank(ECB) is now going to be purchasing Greek debt instruments, thereby getting the Greek government off the hook. That effectively means that they're printing the money to pay off the debts. In other words, inflation of the Euro money supply, which means rising prices across the board for Europeans. To ease strains on ECB, the Federal Reserve has opened up a line of credit by which ECB can borrow money from the United States. It's not clear how much money is involved but it will surely be in the billions of dollars. Meanwhile, the IMF is playing a role in the one-trillion dollar European bailout, agreeing to lend billions of dollars to Greece on top of already-exiting IMF conditions. It is impossible to calculate the exact amount that American taxpayers will be on the hook for, owing to the complexities of how the IMF operates in conjunction with its member partners. But one thing is clear: U.S. taxpayers are now on the hook to help bail out European welfare states, and the bill is certain to be in the billions of dollars. Did you see Congress debating whether the American people should be bailing out the welfare states of Europe? Did you see congressional debates over whether to extend the infamous TARP program to that part of the world? Even German Chancellor Angela Merkel had to secure permission of the German parliament before she could commit German taxpayers to the deal. But you didn't see Obama and his Federal Reserve doing that. They have made that call entirely on their own, without any congressional vote on the matter. Venitist Jacob Hornberger muses that when officials in the executive branch of the federal government have so rigged the system that they're able to commit vast sums of U.S. taxpayer money, either directly in funds or indirectly in the form of loan guarantees, to subsidize foreign welfare states without going to Congress for specific permission to do so, that's the time Americans should be questioning what type of political-economic system under which they live. After all, what other label can one put on such action than dictatorship? Hornberger points out what is also so amazing about all this is that the U.S. government is doing all this donating and lending when its financial situation is no different, in principle, than that of Greece. Everybody knows that U.S. federal spending continues to soar out of control, along with federal debt, and that the Federal Reserve is now cranking up the inflation printing presses to monetize its debt. Not only does the U.S. government have the same type of welfare-state commitments that Greece does (e.g., Social Security, Medicare, Medicaid, welfare, education grants, corporate subsides, bank bailouts, mortgage guarantees, etc.), it also has its vast warfare-state empire to fund, including the occupations of two foreign countries and the operation of imperial bases all over the world. Notwithstanding all that, the U.S. government is now committing our country to underwrite the welfare states of Europe. Venitis notes that Greece needs the constructive destruction of bankruptcy! Bailout of Greece is a destructive distraction. The default of Greece, a bottomless pit, cannot be avoided. The challenges facing Greece are similar to those that confronted Argentina, which defaulted on $95 billion of debt in 2001. There are a lot of similarities in terms of inflexibility of the currency, capital flight, huge taxes, and the risk of austerity measures leading to a sharp contraction in growth. Greece's financing needs are huge in the coming two years. It needs to prove to the market that it can drastically reduce expenses, taxes, sinecures, and Graecokleptocracy. The markets demand to see at least one Graecokleptocrat in jail!Basil Venitis muses that giving euros to Graecokleptocrats is giving gin to alcoholics! Fourth Reich becomes a ginmill! A bailout does nothing to fix the misguided policies and Graecokleptocracy that have generated Greece's existing debt and ongoing deficits. Bailout merely postpones the day of reckoning. Worse, bailout both rewards Graecokleptocrats' bad past behavior and encourages such behavior in future. Greece will be back for additional bailouts in short order, since a bailout will not fix its underlying problem of Graecokleptocracy. Rather than bail out Greece, Fourth Reich and IMF should allow it to default. This will hurt Greece's creditors, but those entities assumed the risk when they loaned to a country long known for its kleptocracy.Thanks to Obama and his merry band of foreign-aid grantors at the Federal Reserve, American taxpayers are now bailing out European welfare recipients and Eurokleptocrats, especially Graecokleptocrats. The question is: When American day of reckoning arrives, who will bail out American taxpayers when the U.S. government is faced with default on its bonds?
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic ()
Recent Activity:
New Members 71
Visit Your Group

~**LLumar:Διεθνής Ημέρα Οικογένειας‏
Από:
LLumar.gr (newsletter@llumar.gr)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 4:18:27 πμ
Προς:
Subscriber (stamoskal@windowslive.com)
.ExternalClass, .ExternalClass div, .ExternalClass ul, .ExternalClass ol, .ExternalClass li, .ExternalClass h1, .ExternalClass h2, .ExternalClass h3, .ExternalClass h4, .ExternalClass h5, .ExternalClass h6, .ExternalClass p, .ExternalClass th, .ExternalClass td
{padding:0;font-family:Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:11px;}
.ExternalClass img
{border:0;vertical-align:middle;}
.ExternalClass table
{border:0px;}
.ExternalClass em, .ExternalClass th
{font-style:normal;}
.ExternalClass caption, .ExternalClass th
{text-align:left;}
.ExternalClass h1, .ExternalClass h2, .ExternalClass h3, .ExternalClass h4, .ExternalClass h5, .ExternalClass h6
{font-size:100%;font-weight:normal;}
.ExternalClass sup
{vertical-align:text-top;}
.ExternalClass sub
{vertical-align:text-bottom;}
.ExternalClass input, .ExternalClass textarea, .ExternalClass select
{font-family:inherit;font-size:inherit;font-weight:inherit;}
.ExternalClass input, .ExternalClass textarea, .ExternalClass select
{font-size:100%;}
.ExternalClass legend
{color:#000;}
.ExternalClass del, .ExternalClass ins
{text-decoration:none;}
.ExternalClass a, .ExternalClass a:visited
{color:#000000;text-decoration:none;}
.ExternalClass a:hover
{color:#D53A2F;text-decoration:none;}
.ExternalClass a img
{border:none;}
.ExternalClass img
{border:none;}
.ExternalClass
{margin-bottom:16px;background-color:#535353;}
.ExternalClass p
{padding-top:8px;padding-bottom:8px;line-height:14px;}
.ExternalClass .ecxstyle1
{font-size:16px;font-weight:bold;color:#ffffff;background-color:#000000;text-align:center;}
.ExternalClass .ecxstyle1 a, .ExternalClass .ecxstyle1 a:visited
{color:#ffffff;}
.ExternalClass .ecxstyle1 a:hover
{color:#DD2927;}
.ExternalClass .ecxstyle1Link
{color:#DD2927;}
.ExternalClass .ecxstyle2
{font-size:12px;font-weight:bold;color:#000000;padding-left:43px;line-height:16px;text-align:center;}
.ExternalClass .ecxstyle2 a, .ExternalClass .ecxstyle2 a:visited
{color:#DD2927;}
.ExternalClass .ecxstyle2 a:hover
{color:#666666;}
.ExternalClass .ecxstyle2Link
{font-size:14px;}
.ExternalClass .ecxstyle3
{font-size:11px;color:#000000;padding-top:45px;padding-left:43px;line-height:18px;}
.ExternalClass .ecxstyle3 a, .ExternalClass .ecxstyle3 a:visited
{font-weight:bold;color:#000000;}
.ExternalClass .ecxstyle3 a:hover
{color:#666666;}
.ExternalClass .ecxstyle3 ul
{list-style:none;}
.ExternalClass .ecxstyle3 li
{line-height:30px;display:block;margin-bottom:5px;font-weight:bold;}
.ExternalClass .ecxstyle3 p
{text-align:left;}
.ExternalClass .ecxstyle4
{font-size:11px;color:#919191;background-color:#535353;padding-top:15px;padding-bottom:10px;}
.ExternalClass .ecxstyle4 a, .ExternalClass .ecxstyle4 a:visited
{text-decoration:underline;color:#ffffff;}
.ExternalClass .ecxstyle4 a:hover
{text-decoration:underline;color:#DD2927;}
.ExternalClass .ecxstyleImg1
{margin-bottom:3px;}
.ExternalClass .ecxstyleImg2
{margin-right:26px;}
.ExternalClass .ecxNewClass
{font-size:18px;font-weight:bold;}
Αν δε μπορείτε να δείτε το newsletter, κάντε κλικ εδώ



Γιορτάστε μαζί μας την Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας
Ελάτε στην Οικογένεια της LLumar!!!
Η LLumar, o παγκόσμιος ηγέτης των μεμβρανών γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας και σας κάνει ΔΩΡΟ 35,00 !!!

Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου.
Φέτος η LLumar, πιστή στον θεσμό της οικογένειας, γιορτάζει μαζί σας και προσφέρει 35  έκπτωση σε κάθε τοποθέτηση μεμβράνης* σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο της οικογένειάς σας

Εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά και απολαύστε την μοναδική προστασία που προσφέρουν σε εσάς και στην οικογένειά σας, οι μεμβράνες LLumar!!!Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar:
Προστατεύουν από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
Συγκρατούν τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος
Μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμων
Προσθέτουν ποιότητα και ομορφιά στην ζωή σας
Με 20 χρόνια εμπνευσμένης πορείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παραμένουμε ο διαχρονικός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς μεμβρανών στην Ελλάδα.
Επισκευθείτε ένα από τα επίσημα LLumar Shops και ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαΐου και για τοποθέτηση μεμβράνης σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου, εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ



Για να μην εμφανίζονται οι ανακοινώσεις της LLumar ως Spam, παρακαλούμε να προσθέσετετο newsletter@llumar.gr στο address book σας

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια: