ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω ...Μας γράφουν σήμερα χθες αύριο 26 Ιουλίου 2010 *

Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω ...Μας γράφουν σήμερα χθες αύριο 26 Ιουλίου 2010 :

*** Ιωάννης Π. Παπανικολάου - Παπά-Γιάννης -Αρφαρά ο αξέχαστος ιερέας 2010 :Ο αξέχαστος ιερέας και δάσκαλος Παπά- Γιάννης 2010

~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Arfara - Messinias .-
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455!
~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~** Προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου
Οι κκ Κ. Αϊβαλιώτης, Β. Αποστολάτος, Α. Κολοκοτρώνης, Π. Μαρκάκης και Η. Πολατίδης, βουλευτές του ΛΑΟΣ, με επιστολή τους προσέφυγαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, κατά του ασφαλιστικού νόμου της κυβέρνησης.

Πέντε βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι Κ. Αϊβαλιώτης, Β. Αποστολάτος, Α. Κολοκοτρώνης, Π. Μαρκάκης και Η. Πολατίδης, προσέφυγαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο τις οποίες προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Στην προσφυγή τους οι βουλευτές του ΛΑΟΣ αναφέρουν πως ο ασφαλιστικός νόμος είναι άδικος, αφού αυξάνει δραματικά τα όρια συνταξιοδότησης και περιορίζει σε προκλητικό βαθμό τις συντάξεις. Τονίζουν μάλιστα ότι όσοι πλήρωσαν εισφορές λαμβάνουν σύνταξη η οποία δεν αντιστοιχεί στις εισφορές που έχουν καταβληθεί στα ταμεία.Ζητούν δε το ζήτημα αυτό να συζητηθεί σε μια από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, και να κληθούν οι πέντε βουλευτές, ώστε να εκθέσουν που σημειώνονται παραβιάσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:« Προς Την κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Αναφορών («COMMITTEE ON PETITIONS»),Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ΒρυξέλλεςΑξιότιμη κ. Πρόεδρε,Στην Ελλάδα η κυβέρνηση προώθησε πρόσφατα έναν άδικο ασφαλιστικό νόμο ο οποίος αυξάνει δραματικά τα όρια συνταξιοδότησης και περιορίζει - σε βαθμό προκλητικό - τις συντάξεις. Οι εργαζόμενοι, όμως, πληρώνουν για δεκαετίες εισφορές ακριβώς για να λάβουν μια αξιοπρεπή σύνταξη, και προφανώς, η βασική σύνταξη των 360 ευρώ είναι ανεπαρκέστατη και παράλληλα είναι από τις χαμηλότερες που υπάρχουν στην Ευρωζώνη. Το άδικο της όλης υπόθεσης είναι ότι όσοι πλήρωσαν εισφορές λαμβάνουν, τελικά, σύνταξη η οποία καθόλου δεν αναλογεί στις εισφορές που έχουν καταβληθεί. Γι' αυτόν τον λόγο ζητούμε να συζητηθεί το παραπάνω θέμα σε μια από τις επόμενες Συνεδριάσεις της Επιτροπής σας, στις Βρυξέλλες και θα παρακαλούσαμε να ειδοποιηθούμε ώστε να παρευρεθούμε και να εκθέσουμε το πού ακριβώς παραβιάζεται η Νομοθεσία της ΕΕ. Με εκτίμησηΚ. Αϊβαλιώτης (Βουλευτής Β΄ Αθηνών - Εκπρόσωπος ΛΑΟΣ)Β. Αποστολάτος (Βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων - Αντιπρόεδρος της Βουλής)Α. Κολοκοτρώνης(Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης)Π. Μαρκάκης(Βουλευτής Ν. Μαγνησίας)Η. Πολατίδης(Βουλευτής Ν. Σερρών) ΣΧΕΤΙΚΟ LINK Ψηφισθεν Νομοσχέδιο "Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα και συναφείς διατάξεις, ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις"

**ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ....~** Ο/Η Theodosia Kriketou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια.

Theodosia KriketouJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)


~** Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ
Δεχόμαστε συγχαρητήρια! Πατώσαμε ως κοινωνία για άλλη μια φορά. Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια αποδεικνύει περίτρανα πόσο σάπιο είναι το σύστημα στην Ελλάδα και πόσο βαθιές είναι οι ρίζες του.Δε μ' ενδιαφέρει αν ήταν δημοσιογράφος, αν ήταν ιδιοκτήτης του Τροκτικού, αν είχε λεφτά, αν ήταν φτωχός ή οτιδήποτε άλλο. Με συγκλονίζει πόσο μηδαμινή αξία έχει η ανθρώπινη ζωή σύμφωνα με τα standards κάποιων.Αν τα λεγόμενα σου δεν αρέσουν σε κάποιους τότε αυτοί σε βγάζουν από τη μέση με συνοπτικές διαδικασίες. Πάνω απ' όλα τα συμφέροντα είτε αυτά είναι οικονομικά είτε είναι πολιτικά είτε οτιδήποτε άλλο! Τι σημασία έχει που θα αφήσουν μια έγγυο γυναίκα χήρα με ένα δίχρονο παιδάκι; Τίποτα. Φοράς στο έγκλημα τη μάσκα της τρομοκρατίας και καθάρισες! Μετά το θέμα παίρνει και πολιτικές διαστάσεις και η δικαιοσύνη θα αποδωθεί του αγίου ποτέ.Μ' αρέσει που αποκαλούμε άλλους τριτοκοσμικούς ενώ εμείς είμαστες χειρότεροι. Φοβόμαστε να ταξιδεψουμε σε κάποιες χώρες για να μη μας συμβούνε αυτά που γίνονται εδώ πέρα με ρυθμούς ρουτίνας.Η μετοχή της ζωής χτύπησε limit down χθες το πρωί για άλλη μια φορά! Να μας χαιρόμαστε!


~** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l/ca64a4cC2ulJZEI_1_m_6uv-xKw;News24.gr.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρJuly 26, 2010 at 7:48pm
Θέμα: Για το ΤΡΩΚΤΙΚΟ
ΠΑΙΔΙΑ διαβαστε τι ΨΗΦΙΣΕ σημερα η ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ κυβερνηση για τα blogsXωρες που πήραν από εμας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη διδασκουν
http://www.facebook.com/l/ca64axmbL8TGg3bf35Q3OECEnYw;news24.gr

~** ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Την Κυριακή που μας πέρασε πήγαμε στη θάλασσα για να δείξουμε και στους επισκέπτες μας πως είναι τα ελληνικά κύματα. Ένιωθα περηφάνια γιατί η θάλασσα και ο ήλιος είναι από τα λίγα πράγματα που έμειναν στην Ελλάδα και δε μετανάστευσαν σε κάποια άλλη για καλύτερο μέλλον. Βέβαια μετά καταντράπηκα και δεν ήξερα που να κρυφτώ.
Η μέρα ήταν ζεστή και ο ουρανός καταγάλανος. Έτσι ξεκινήσαμε με μεγάλη όρεξη για την παραλία. Θα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο για φέτος. Ένα από τα λίγα που προβλέπονται. Όταν φτάσαμε γινόταν ο χαμός. Στην αρχή πήραμε ψάθες, ομπρέλες, ρακέτες και είπαμε να μην πάμε σε κάποια οργανωμένη παραλία γιατί θα μας έπιαναν τον κώλο. Από το σκουπιδαριό που βρήκαμε όμως αηδιάσαμε και έτσι πήγαμε τελικά σε οργανωμένη.
Η κωλοφαρδία μας ήταν μεγάλη. Με το που φτάσαμε βρήκαμε κατευθείαν ξαπλώστρες. Μιλάμε για δώδεκα η ώρα το μεσημέρι που ο ήλιος είναι ντάλα και στις παραλίες γίνεται το αδιαχώρητο. Κλασικά έπρεπε να παραγγείλουμε, να μας τσιβικώσουνε για να έχουμε δικαίωμα στις ξαπλώστρες. Τεσπα! Η μουσική βαρούσε πιο δυνατά απ' ότι βαράνε τα βράδια τα night clubs. Αποτέλεσμα; Να μη μπορούμε να σταυρώσουμε κουβέντα. Η συνεννόηση γινόταν με νοήματα. Εφόσον αρνηθήκαμε σε καμιά τριανταριά μετανάστες από Αφρική, Πακιστάν και Μπαγκλαντές τις προσφορές τους ξαπλώσαμε για ηλιοθεραπεία. Αμ δε!
Μια μεγάλη σκιά απλώθηκε πάνω μας. Γυρίζω το κεφάλι και βλέπω έναν τύπο με τρία στομάχια (δεν εξηγείται αλλιώς το μέγεθος). Όρθιος ατένιζε το πέλαγος και μετά είδα ότι ήταν με παρέα που απαρτιζόταν από άτομα των ίδιων κυβικών. Ο κύριος και η παρέα του ήταν κάγκουρες. Ξέρετε αυτό το είδος των δίποδων που κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή των πάντων. Ο συγκεκριμένος ήταν ο αρχηγός της παρέας. Μιλούσε πολύ δυνατά για να καταλάβουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι ήταν παρών. Μετά έκατσε και παρήγγειλε ένα Gordon 's space. Με δυο κατεβασιές το άδειασε το μουκάλι. Τον ακούω να φωνάζει στο σερβιτόρο: "Μάστορα πιάσε άλλες δύο τέτοιες γκαζόζες λεμόνι και να είναι μπούζι". Oh my God! Του φέρνει ο σερβιτόρος και το μοσχάρι τις ήπιε μέσα σε ένα λεπτό. Μετά σηκώθηκε όρθιος και ρεύτηκε τόσο δυνατά που σηκώθηκε ωστικό κύμα. Δίπλα του μια φακλάνα τεραστίων διαστάσεων χαζογελούσε και έλεγε: "Αχ τι γλυκούλι που είναι το μικρό μου". Μικρό; Το παιδοβούβαλο; Χαριτωμένο το ρέψιμο των 15 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ;
Έκανε και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές ο κάγκουρας. Δε χρειάζεται να τις αναλύσω. Αυτό που με εξόργισε είναι ότι παντού υπήρχαν κάδοι για σκουπίδια και το ζώον πετούσε στην παραλία τα σκουπίδια του ή τα παραέχωνε στην άμμο και όταν κάποιος από την παρέα του του είπε να μην κάνει σκουπίδια το παιδοβούβαλο είπε: "Έλα μωρέ, από 'μένα θα λερωθεί η παραλία; Και οι σερβιτόροι θα κωλοβαράνε; Τζάμπα τους πληρώνει το αφεντικό τους; Θα καθαρίσουν αυτοί". Οι συγγενείς από το εξωτερικό που φιλοξενούσα με ρωτούσαν για τα σκουπίδια, τη δυνατή μουσική και τη στάση των ανθρώπων και δεν ήξερα πως να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.
Μπροστά μας ήταν μια άλλη παρέα. Ζευγάρια. Εγώ συμφωνώ με τη μόδα όταν πηγαίνει σε κάποιον. Τι να το κάνω όταν η τύπισσα είναι ογδόντα κιλά και μου μοστράρει την κωλάρα της με το στριγκάκι που πάθαινε ασφυξία ανάμεσα στα κωλομάγουλα της! Το χειρότερο ήταν ότι κάθε τρεις και λίγο έσκυβε και τούρλωνε τον πατσά της. Μα γιατί; Για να τη λιμπιστούμε; Είχαμε και μικρό παιδί μαζί μας. Κάποια στιγμή σηκώνεται ένας από την παρέα και φωνάζει για να τον ακούσουν όλοι: "Μπαίνω λίγο μέσα στη θάλασσα να κατουρήσω και έρχομαι. Περιμένετε με να παραγγείλουμε όλοι μαζί". Ρε φίλε οι τουαλέτες είναι στα είκοσι μέτρα, τόσο ακράτεια έχεις; Μετά από λίγο έσφαξαν και ένα τεράστιο καρπούζι για να κατουρήσουνε περισσότερο μέσα στη θάλασσα. Περιττό να σας πω ότι με τα σκουπίδια τους φρόντισαν να στολίσουν την παραλία.
Τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις είδα δεκάδες σε μια μέρα. Ευτυχώς οι φιλοξενούμενοι μου δεν γνωρίζουν ελληνικά. Το σίγουρο είναι ένα. Αν θέλουμε να πάμε προς το καλύτερο σε αυτή τη χώρα πρέπει να αλλάξουμε και μια καλή αρχή είναι να κάνουμε αλλαγές στις συνήθειες μας, στον τρόπο σκέψης μας και στους εαυτούς μας. Να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.

~**hackaday... Ηλικία: 35 ...Φύλο: Άντρας ... Ζώδιο: Σκορπιός ..Ζωδιακό Έτος: Τίγρης
Τόπος: Ελλάδα
Για Μένα :
ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ Ε.Α.Π. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.-

~**Out of Office AutoReply: [STAMOS -ARFARA -GREECE] ????? ...???s??...?ata????...S??????? ...?a? ???f???...‏
Από:
Spiro Kailas (spkailas) (spkailas@cisco.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 2:12:01 μμ
Προς:
stamos-dynami (SNstam@gmail.com)
I am travelling through August 6th, with only intermittant access to email/voicemail. If you have an urgent matter, please contact Tom Siragusa at 1 703 484 5629 begin_of_the_skype_highlighting 1 703 484 5629 end_of_the_skype_highlighting (tsiragus@cisco.com) . Tom will be able to direct your inquiry to the appropriate member of our team.-

~**Ο/Η Shirley σας έστειλε ένα μήνυμα.

Shirley KailasJuly 18, 2010 at 9:30pm
(χωρίς θέμα)
Hi Stamatios!

~** To hamomilaki - Save Our Children‏
Από:
noreply+feedproxy@google.com εκ μέρους To hamomilaki (hamomilaki@yahoo.gr)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 1:14:42 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com

To hamomilaki - Save Our Children

Βραβείο Προσφοράς στο Παιδί - hamomilaki Award 2010
Φαγητό με χρώματα για τη ζέστη
Τρίκαλα: Σύλληψη για παιδική πορνογραφία
Βραβείο Προσφοράς στο Παιδί - hamomilaki Award 2010
Posted: 25 Jul 2010 01:09 PM PDT
Το Χαμομηλάκι απονέμει το Βραβείο Αγάπης για το Παιδί στον κ. Σφακιανάκη και στην Ομάδα του. Χαρίζουμε το Βραβείο αυτό για το έτος 2010, σε μια κρατική υπηρεσία και όχι σε ένα blog ή...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Φαγητό με χρώματα για τη ζέστη
Posted: 25 Jul 2010 04:23 AM PDT
Ο υδράργυρος ανεβαίνει πλησιάζοντας θερμοκρασίες καύσωνα. Προτού όμως χτυπήσει κόκκινο, καλό θα είναι να μη σας πιάσει απροετοίμαστους. Μια διατροφή ελαφριά, βασισμένη στα χρώματα των τροφίμων...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Τρίκαλα: Σύλληψη για παιδική πορνογραφία
Posted: 25 Jul 2010 02:36 AM PDT
Ονοματεπώνυμο δεν έχει;;;;; Ένας 38χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στα Τρίκαλα, για παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

~** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~*** AIDS: Η μεγαλύτερη απάτη σε αριθμό ιδίως ομοφυλόφιλων θυμάτων και το μεγαλύτερο party κρατικής χρηματοδότησης ομοφυλόφιλων ακτιβιστών‏
Από:
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 1:01:26 μμ
Προς:
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ - Καταλήστευση του δημοσίου χρήματος την ώρα που τα Ελληνικά Νοσοκομεία δε διαθέτουν υλικά πρώτης ανάγκης
Για θέματα HIV/AIDS ο αρμόδιος φορέας διαχείρισης κονδυλίων του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) http://www.keelpno.gr/home
Εκεί μέσα εργάζονται ο Βαλλιανάτος & η παρέα του της ACT-UP ως δημόσιοι υπάλληλοι & από την υπηρεσία τους χρηματοδοτούν & την ιδιωτική τους δραστηριότητα με χορηγίες. Την ίδια στιγμή τα αρπάζουν όχι μόνο από το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά & από το Υπουργείο Εξωτερικών - μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ & χωρίς παραστατικά στο σύνολο τους (Διαβάστε http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/06/blog-post.html Πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι, κύριε Τζέφρυ Παπανδρέου...)
Ο Βαλλιανάτος διπλοκονομάει από το Υπουργείο Εξωτερικών & από την οργάνωση, που έχει με το Δημητρά, την Εταιρεία Επικοινωνιακής & Πολιτικής Έρευνας (ΕΤΕΠΕ) στην οποία ανήκει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) που όμως είναι μέλος & η Αμερικανοεβραία λεσβία Andrea Gilbert (Διαβάστε http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/11/vs-athens-pride-andrea-gilbert5-0.html Έλληνας ΆΝΤΡΑΣ Πανεπιστημιακός Κωνσταντίνος Πλεύρης vs Αμερικανοεβραίας ΛΕΣΒΙΑΣ εκπροσώπου "Φεστιβάλ "Υπερηφάνειας"-Athens "Pride" Andrea Gilbert:5-0)
Η Andrea Gilbert, διοργανώτρια του Athens Pride μπήκε & αυτή δυναμικά στο παιχνίδι εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση από διετίας & αυτή από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να βγάζει μια το χρόνο 1 κλουβί με τις τρελές στο δρόμο & να μοιράζει καπότες.
Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου:Το ΚΕΕΛΠΝΟ στηρίζει το Athens PrideΦεστιβάλ Υπερηφάνειας ΑΘήνας- Athens PrideΔεριγνύ 18, 104 34 ΑθήναΑθήνα, 18 Μαΐου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στηρίζει το Athens Pride.Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο κατεξοχήν αρμόδιος κρατικός φορέας πρόληψης και αντιμετώπισης του HIV/AIDS, αποφάσισε να γίνει Μέγας Χορηγός στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας.To Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας - Athens Pride καλωσορίζει την πρωτοβουλία αυτή και το ευχαριστεί. Το ΚΕΕΛΠΝΟ και κατά συνέπεια το Υπουργείο Υγείας, στο οποίο υπάγεται, γίνεται με την κίνηση αυτή η πρώτη δημόσια αρχή, η οποία έμπρακτα στηρίζει τον θεσμό του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.Οι οργανώσεις κι οι ομάδες της κοινότητας προσβλέπουν στην αρωγή κρατικών Υπηρεσιών, προκειμένου να προωθηθούν προγράμματα υγείας, κοινωνικές έρευνες, προγράμματα στήριξης κ.λπ. ατόμων με ομοερωτικό ή διαφυλικό προσανατολισμό. Στον τομέα αυτόν η Ελλάδα είναι τελευταία σε όλη την Ευρώπη. Ευχόμαστε η υποστήριξη του ΚΕΕΛΠΝΟ προς το Athens Pride να σηματοδοτήσει ένα γενικότερο άνοιγμα προς την κοινότητά μας.Η οργανωτική επιτροπήhttp://athenspride.eu/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=57Αποκαλύπτοντας το 'AIDS'Γεια σας,
Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.
Το στοίχημα για μας πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον οργανισμό όσον καιρό ακολουθούσαμε σαν τα πρόβατα τις θεραπείες που μας πρότειναν ως τη μόνη λύση.
Σύντομα διαπιστώνουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον νέο αγώνα. Το κράτος δεν βοηθάει, τα ταμεία δεν αναγνωρίζουν τις εναλλακτικές θεραπείες, το συμβατικό σύστημα υγείας δεν έχει χώρο για εμάς. Πρώην ασθενής του AIDS επισήμως δεν υφίσταται, και μπορείς να πεθάνεις λόγω γραφειοκρατίας αν σου τύχει κάτι. Συνεπώς είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φροντίζουμε προληπτικά για την υγεία μας. Μπορούμε να χτίσουμε ξανά ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα μέσα σε λίγους μήνες αν εφαρμόσουμε τα εναλλακτικά θεραπευτικά προγράμματα της νέας ορθομοριακής ιατρικής με βιταμίνες και μικροθρεπτικά στοιχεία, ή μεθόδους βελονισμού και βιοενέργειας. Kατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα. Ήρθε επιπροσθέτως το βιβλίο των Πέτρου Αργυρίου http://skroutz.gr/books/a.47297.%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82.html & Beldeu Singh Τι δεν σας λένε οι γιατροί, εκδόσεις ETRA / ETRA Publishing http://etra.gr/ (τηλ. 210 9811753 begin_of_the_skype_highlighting 210 9811753 end_of_the_skype_highlighting), για να χαράξουμε ευκολότερα πορεία.---Πώς όμως πέθαναν τόσοι και τόσοι από AIDS εδώ και μια εικοσιπενταετία; Ρίξτε μια ματιά στο παραμύθι του HIV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
http://youtube.com/watch?v=B_nDd9sOqLkJon Rappoport http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Rappoport explains the HIV hoax.Ο Τζον Ράποπορτ αφηγείται το παραμύθι του HIV (με ελληνικούς υπότιτλους)http://youtube.com/user/gstp1
---Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ http://houseofnumbers.com/
http://youtube.com/watch?v=tKyIBYKoT20OFFICIAL HOUSE OF NUMBERS WEBSITE http://3.ly/3txProfessor Luc Montagnier, 2009 Nobel Laureate for the discovery of HIV, reveals his views on the treatment of HIV and its relationship to nutrition and profit with House of Numbers documentary Director, Brent Leung. The clip includes footage not previously seen in the documentary.http://youtube.com/user/houseofnumbers“Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι "προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.Οπότε εμείς πια αποφασίζουμε μόνοι μας. Η συνάντηση των φίλων στο http://floralcafe.gr/ Floral = Ανθοκομικό την 1η Δεκεμβρίου 2009 ήταν πανηγυρική και επισφραγίστηκε με μια τηλεοπτική συνέντευξη για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης.
http://youtube.com/watch?v=NCYjVkX4YX4 Excerpt from the popular program "Μεσημεριανό eXpress" (Afternoon eXpress), presenting an interview with Maria Papagiannidou. Recorded live, from the private Greek TV channel Alter, December 2, 2009.Maria Papagiannidou, journalist, is a former AIDS patient who wrote the book "Goodbye AIDS!". Her web page:http://hivwave.gr/ (Greek)English subtitles are embedded in the video.http://youtube.com/user/gstp1
---Στο τελευταίο βιβλίο μου Αντίο AIDS! (εκδόσεις Οξύ http://brainfood.gr/oxy.php 2008, νέα έκδοση 2010) παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι μου συνέβη: Eφόσον δεν μολύνθηκα ποτέ από τίποτα, πώς προέκυψαν όλα αυτά τα μαρτύρια για μένα και τους γύρω μου, ποιος νόμιζα ότι έφταιγε, ποιος έφταιγε πραγματικά, τι ήταν κάθε φορά αυτό που απέδιδαν στον υποτιθέμενο ιό HIV; Και τι κάνουμε αφότου διαπιστώσουμε ότι η ζωή μας βασίστηκε για 20 χρόνια σε ένα Μεγάλο Ψέμα;Επιχειρώ ακόμα να καταλάβω πώς προέκυψε αυτή η καθολική εξαπάτηση και, παρότι ήμουν τόσο τυχερή ώστε να ξεφύγω από τις δαγκάνες της πριν προλάβει να με σκοτώσει, πώς γίνεται να συνεχίζει ακάθεκτη.Το βιβλίο βρήκε θερμή υποδοχή από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Impact Investigative Media Productions στην Αγγλία που ανέλαβε και πραγματοποίησε την έκδοσή του σε χρόνο ρεκόρ. Ήδη διατίθεται στα αγγλικά μέσω Amazon.com και Amazon.co.uk σε όλο τον κόσμο.
http://youtube.com/watch?v=tCGVZ6oWoTAHighlights of the program Atheatos Kosmos (Unseen World) with Maria Papagiannidou, journalist, former AIDS patient who wrote the book "Goodbye AIDS! Did it ever exist?".Recorded live, from the private Greek TV channel Alter, May 19 2009. The host, Kostas Hardavellas, is one of the most respected investigative journalists in Greece.The web page of Maria Papagiannidou:http://hivwave.gr/pages/enFor the book "Fear of the Invisible" mentioned in the video:http://fearoftheinvisible.com/English subtitles are embedded in the video. German subtitles available by enabling "Close Caption".http://youtube.com/user/gstp1
http://www.youtube.com/watch?v=TuW_u7ljNtUMaria Papagiannidou, journalist, former AIDS patient who wrote the book "Goodbye AIDS! Did it ever exist?" was interviewed in the Ehei Gousto program, on the national Greek television channel NET. A part of the World Health Day presentation, April 7 2009.This program was recorded a few hours after her "Goodbye AIDS!" international book launch event in Athens, with guests from the USA, UK and Germany.This nine minutes video clip for You Tube, with highlights from the half hour TV interview, is a part of the "Goodbye AIDS!" documentary that includes footage from the International book launch events, available free at http://hivwave.gr/ .To see the English subtitles in You Tube, you may have to turn on "Closed Captioning". Click on the up arrow that is in the bottom right corner of the video, and then "CC".http://youtube.com/user/gstp1
http://youtube.com/watch?v=2CDRaNPqFlYhttp://hivwave.gr/pages/blgr25.html Το Αντίο AIDS! Τα 61 λεπτά του βίντεο από τη διεθνή συνέντευξη Τύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με υποτιτλισμό στα Ελληνικά.http://hivwave.gr/pages/en/bleng.htmlhttp://archive.org/details/GoodbyeAidsBookLaunchIntroduction by Janine Roberts http://janineroberts.com/ author of the book "Fear of the invisible" and publisher of "Goodbye AIDS! Did it ever exist?".Book launch in Athens, April 7, 2009Investigative part: Janine Roberts, Lambros PapantoniouScientific part: Dr. Andrew Maniotis, Dr. Juliane SacherHuman stories: Maria Papagiannidou, Panagiotis SopiadisMusic: Giolanda Danaou, Giannis AndrakakosHighlights of a TV interview, April 7, 2009 Maria Papagiannidou in Exei Gusto, NET, a National Greek television channelA few minutes from the event in Thessaloniki, April 8, 2009http://youtube.com/user/hivpositivelyfalse
Στα διεθνή πάνελ συζήτησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη 7 & 8 Απριλίου 2009 αντίστοιχα συμμετείχε ο ομοφυλόφιλος εγνωσμένος οροθετικός από το 2006 http://virusmyth.com/statement/view/2/Greece/*/2712/1208801168 Παναγιώτης (Πάνος) Σωπιάδης http://facebook.com/profile.php?id=755267355 ο οποίος δήλωσε, όπως παρακολουθείτε & στο ανωτέρω βίντεο:
«& μετά από 4 χρόνια μπορώ να πω, ότι είμαι απόλυτα υγιής & ο ίδιος ο σύντροφος μου, που τον έχω από τότε, είναι ακόμα αρνητικός μετά από τόσα χρόνια»
Ο ίδιος προωθεί στην Ελλάδα το Πρόγραμμα αποκατάστασης της ισορροπίας του οργανισμού της Γερμανίδας παθολόγου Dr. Juliane Sacher & είναι μέλος του Ομίλου για την Επιστημονική Επαναξιολόγηση της Υπόθεσης του Ιού Ανθρώπινης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας/Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας με την κωδική ονομασία http://rethinkingaids.com/ The Group for the Scientific Reappraisal of the Human Immunodeficiency Virus/Acquired Immune Deficiency Syndrome (HIV/AIDS) Hypothesis, του οποίου Πρόεδρος είναι ο David Crowe, Πρόεδρος της Εταιρίας Επαναξιολόγησης του AIDS της Αλμπέρτα / Alberta Reappraising AIDS Society http://aras.ab.ca/
Κατάλογος με τα μέλη του Ομίλου στην Ελλάδα βρίσκεται στο http://virusmyth.com/statement/search/2/Greece ενώ ανανεωμένος κατάλογος με τα μέλη του Ομίλου παγκοσμίως υπάρχει στα http://rethinkingaids.com/quotes/rethinkers.htm & http://aras.ab.ca/rethinkers.phpΜέλη γίνεστε συνυπογράφοντας τη Δήλωση του http://virusmyth.com/statement/thegroup
http://youtube.com/watch?v=xlSMEJExPF0 Maria Papagiannidou St-Pierre speaks about her experience as an ex-AIDS patient, during her 'Adio AIDS!' Greek book launch party. Recorded live at the club Sychnotites in Athens, January 15, 2009.The complete speech (first part only here), 14 minutes, has been posted in Google Video in January 2009.http://video.google.com/videoplay?docid=562940186272474826The book launch for the English edition, Goodbye AIDS! was in April 2009 with an international panel discussion including Janine Roberts (UK), Andrew Maniotis (PhD, USA), Dr. Juliane Sacher (Germany), Lambros Papantoniou, Panagiotis Sopiadis and Petros Arguriou.http://hivwave.gr/pages/en/bleng.htmlhttp://youtube.com/user/gstp1http://youtube.com/watch?v=Djafh6yhKQYWhen asking to see pictures of HIV at a National Cancer Institute military research laboratory, the Greek journalist Lambros Papantoniou was told that AIDS is a national defense issue and that the HIV issue is top secret (classified).His last, explosive speech was presented during the International "Goodbye AIDS! Did it ever exist?" book launch in Athens, Greece, April 7-8 2009.On the same topic, he had previously presented a multipages interview with Andrew Maniotis that was published by a Greek newspaper with the title "AIDS: A WORLD SCANDAL!".Lambros was the only journalist who very bravely asked tough questions from top AIDS officials at US State Department briefings.Lambros died May 28 2009, in Washington.This is a 5 minutes excerpt from the Goodbye AIDS! video.http://hivwave.gr/pages/en/bleng.htmlThe complete text of his speech:http://hivwave.gr/pages/en/?The_dynamic_potential_of_a_single_AIDS_case::The_last_speech_of_Lambros_Papantoniouhttp://youtube.com/user/gstp1Στις 8 Ιουλίου 2009 κατέθεσα μέσω του δικηγόρου μου Χρήστου Παρίση http://virusmyth.com/statement/view/2/Greece/*/2884/1267466888 αγωγή σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική, σωματική και ψυχική βλάβη που υπέστην. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.
--Τα δεδομένα του φιάσκου:Όλοι ξέρουμε πια ότι το λεγόμενο τεστ αντισωμάτων, αυτό που μας έβγαλε θετικούς, δεν ανιχνεύει τον ιό HIV ούτε τα αντισώματά του. Το γράφει η κατασκευάστρια εταιρεία "Abbott" (αμερικανική φαρμακοβιομηχανία) στο εσώκλειστο φυλλάδιο, το οποίο δε μας δείχνουν ποτέ. Χώρια που ο ιός HIV δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά (γι' αυτό δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει και το τεστ), ούτε έχει αποδειχτεί ότι - αν υπάρχει - προκαλεί το AIDS.
Αλλά ας δούμε το περίφημο τεστ ανίχνευσης του ιού - εφεύρεση του Γκάλο κι' αυτό, σε συνεργασία με την Abbott:Το Western blot της Cambridge Biotech (βρετανικής φαρμακοβιομηχανίας) το οποίο υποτίθεται ότι επιβεβαιώνει το προηγούμενο, αναφέρει ότι "η κλινική σημασία των αντισωμάτων του HIV σε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα δεν είναι γνωστή". Χορηγούν φάρμακα σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο ή σε παιδιά ή σε οποιονδήποτε άλλο, χωρίς να ξέρουν την κλινική σημασία του να προκύπτεις θετικός σε αυτά τα τεστ;
Και αποκρύπτουν τέτοια λυτρωτική πληροφορία από τα υποψήφια θύματα; Ιδού το μέιλ ενός από τους φίλους στις 18 Μαΐου 2009, όταν ζήτησε το φυλλάδιο του τεστ από τον γιατρό του:
Σήμερα πήγα στον ιατρό και μου είπε πως οι εξετάσεις σου είναι άριστες αλλά προληπτικά από σήμερα πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία. Τον ρώτησα για το φυλλάδιο πως γράφει ότι δεν ανιχνεύει τον ιό και είπε... κάπως ειρωνικά .. το έχεις να το δω?
Σκέφτομαι τι πέρασες εσύ 20 ολόκληρα χρόνια και πώς δεν
τρελάθηκες! Πήγα στο διαγνωστικό κέντρο Συγγρού και ζήτησα να μου δώσουν για λίγο να διαβάσω το φυλλάδιο του τεστ ( αυτό που έχεις) εκεί , όχι να το πάρω. Είπαν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση – απαγορεύεται από το κράτος αυτό! Το απέκλεισαν και εξαφανίσθηκαν από το γραφείο. Πήγα στο διευθυντή και δεν ήταν στο γραφείο. Πολύ περίεργα πράγματα...
----Υπάρχουν και χειρότερα, που μας περιμένουν ακόμα όσο μένουμε αδρανείς:
Η γυναίκα έκλαιγε γοερά καθώς η νοσοκόμα χορηγούσε ΑΖΤ (azidothymidine ή ZDV - Zidovudine = ΖΙΔΟΒΟΥΔΙΝΗ), Nevirapine (ΝΕΒΙΡΑΠΙΝΗ της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας Boehringer Ingelheim) και Lamivudine (ΛΑΜΙΒΟΥΔΙΝΗ της βρετανικής φαρμακοβιομηχανίας GlaxoSmithKline (GSK) που διέθετε έως το 2005 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας & για το AZT πριν γίνει ελεύθερης χρήσης) στο μωρό της δύο ώρες μετά τη γέννα σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 15 Απριλίου 2009. Αν οι γονείς αρνούνταν τη "θεραπεία", η υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας και το νοσοκομείο θα διέταζαν ένταλμα για να τους αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού.
Μ' αυτό τον τρόπο, από το 1996 δηλητηριάζονται μωρά. Είναι μια σύγχρονη μορφή θυσίας (χειρότερη και από θανάτωση, η τοξική "θεραπεία" σε βρέφη), λατρευτική προσφορά στο βωμό της ψευδοεπιστήμης του AIDS.Η υποχρεωτική χορήγηση ΑΖΤ σε εγκύους γυναίκες και τα μωρά τους εφαρμόζεται και στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα.
Συνεχίζεται στο http://hivwave.gr/
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/07/aids-party.html .-


~** Ο/Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.

Δημήτρης ΧίλιοςJuly 18, 2010 at 11:21am
(χωρίς θέμα)
Απόσπασμα από το ενέκδοτο διήγημα "Υψηλόν βαρομετρικόν"************************************************Κι απόψε δεν θα κάναμε καντάδα στο δρόμο, Τα ψηλά τα σκαλοπάτια όσες τ΄ ανεβήκανε, βρήκαν πλούτη, μεγαλεία, μά καρδιά δέ βρήκανε, είχε πένθος η γειτονιά. Παρά ξαναβάλαμε το μακρύ παντελόνι, το πουκάμισο, τη λευκή κάλτσα με το πέδιλο, και βγήκαμε στο καφενείο να δούμε τη «Χαρούμενη Κυριακή» στην τηλεόραση.Το πρόγραμμα ξεκινούσε με τις αδελφές Μπρόγιερ να χορεύουν καα να τραγουδούν Όνειρο μες στο δειλινό, όνειρο μες στο γέρμα... Κυριακάτικο φεγγάρι... Και δώστου κούνημα πέρα-δώθε με κάτι φούστες πολύ κοντές, λίγο ήθελε να φανεί ο καβάλος της κυλόττας, και το ξανθό μαλλί ν’ ανεμίζει.Ένας κομπέρ, που πια δεν τον θυμάμαι, έδινε την πάσσα για τις ατάκες κάποιων δευτεροκλασάτων ηθοποιών που παίζαν εκεί κάτι σαχλίτσες, σύντομα νουμεράκια από θεατρικές παραστάσεις, πιλάφια τα περισσότερα, που όλα σχεδόν τελείωναν με τραγουδιστικά σουξέ της εποχης των οποίων ψιλοπαράλλαζαν τους στίχους επί το... χιουμοριστικότερον.Πιλάφια λέγαν στο θέατρο τα νούμερα της επιθεώρησης που δεν τραβούσαν και τα βάζανε πρώτα-πρώτα στην παράσταση, όσο μπαίναν ακόμα οι θεατές, ή μετά το τραγούδι, την ώρα που επιστρέφαν απ’ το κατούρημα ψωνίζοντας γρανίτα και πασατέμπο στό κυλικείο.Μπροστά στα σημερινά πολυδάπανα υπερθεάματα, εκείνα τα παλιά τηλεοπτικά φαίνονται αστειότητες, μα για μας τότε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο• πώς και πώς περιμέναμε το βράδυ της Κυριακής καθηλωμένοι μπροστά στο κουτί, μικροί-μεγάλοι.Όμως η αποθέωση ήταν σαν έβγαινε, πλαισιωμένη από μπαλλέτο, η Άϊνα Μάουερ, ντυμένη πολύ τολμηρά για τα τότε ήθη. Τηλεοπτική σταρ της εποχης, αν και όχι ελληνικής καταγωγής, μα με πλούσιες καμπυλότητες, εξαιρετικά τορνευτές και το μαλλί πλατινέ. Ποιός φανταζόταν τότε πως τρεις δεκαετίες αργότερα έμελλε να θριαμβεύει ακόμη στην τηλεόραση το πλατινέ μαλλί!Μόλις ο κομπέρ της έκανε μιά ρεκλαμίτσα νά τήν παρουσιάσει στό φιλοθεάμον κοινό, οι ηλικιωμένοι καθαρίζαν βιαστικά τά γυαλιά τους.Έβγαινε λοιπόν στο πλατώ η Άϊνα Μάουερ, πλουμιστή, μέσα στα φτερά και τα πούπουλα, με μια φωνή κοντράλτα, πολύ αισθησιακή και με πολλά κουνήματα –των νοτίων ημισφαιρίων επί το πλείστον– τραγούδαγε κάτι σατιρικά τετράστιχα βασισμένα σε σουξέ της εποχης• ύστερα ξεφούρνιζε τσαχπίνικα μια σύντομη παρλάτα, λικνιζόταν άλλο ένα χέρι, πάνω-κάτω ημισφαίρια, και ξανατραγούδαγε.Διακωμωδουσε θέματα της επικαιρότητας, μα αθώα, τόσο που να έχουν την έγκριση της λογοκρισίας, και άλλοτε σχολίαζε τα καμώματα τραγουδιστών και ηθοποιών –είδωλα της εποχης– μ’ έναν τρόπο που μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε έτσι τσάτρα-πάτρα που ξεφούρνιζε τα ελληνικά, μα τόσο χαριτωμένα.Αργά το βράδυ στο σπίτι, όσο οι δικοί μου, καθισμένοι σε καρέκλες που βγάζαν δίπλα στο κράσπεδο του δρόμου, μιλάγαν ατελείωτα με γείτονες και οι γυναίκες κάναν αέρα μ’ ένα χαρτόνι να δροσιστούν, πήρα να διαβάσω στη «Βραδυνή» για τον τοκετό της Μαρινέλλας στο «Αρεταίειον».Η μάνα μου ανέβηκε να σβήσει το φως, από τα’ ανοιχτό παράθυρο μαζί με τη μυρωδιά του νυχτολούλουδου μπαίνανε και κουνούπια κι έκλεισα την εφημερίδα. Το φλιτ που έριχνε με την τρόμπα κάθε βράδυ γύρω στα κρεββάτια, πριν πέσουμε για ύπνο, μύριζε απαίσια.Αργότερα, στο βραδυνό τραπέζι, ο πατέρας, φανερά εκνευρισμένος, εκμυστηρεύτηκε πως το απόγευμα στο καφενείο τον πήρε παράμερα ο Διοικητής του Σταθμού Χωροφυλακής και του εκμυστηρεύτηκε, πως, όσο εκφωνουσε τον λόγον του τό μεσημέρι ο κύριος υπουργός –πάντα ανέβαζε κατά ένα σκαλοπάτι τους βαθμούς της ιεραρχίας ο κύριος Διοικητής σεν επρόκειτο για ανώτερο– πήρε το μάτι του τον μεγάλο μας να κρατά στα χέρια ένα μπουκάλι γκαζόζας• επίτηδες, συμπέρανε ο Ανθυπασπιστής, για να μην χειροκροτήσει ούτε μια φορά τον ρήτορα. Και τον συμβούλεψε να λάβει μέτρα αυστηρά, για ν’ αποφύγει τα χειρότερα.Τρώγοντας τηγανιτές πατάτες –διάλεγα την τελευταία τηγανιά κι όπως ήμουν ο μικρότερος πάντα μου κάνανε τό χατίρι– σκέφτηκα πως θα μπορούσε ν’ ακουμπήσει το μπουκάλι πάνω στη φαλάκρα του κυρίου Νομάρχη, ήταν επίπεδη στην κορυφή, ίσα-ίσα για να χειροκροτήσει και το ξανάπαιρνε. Κι η μάνα μου είπε Τουτα μας λείπανε τώρα!Σε λίγο ήρθε ο ένοχος. Του μεταβιβάστηκε αμέσως το μήνυμα του κυρίου Διοικητου, καταχάρηκα που τον τάραξαν στις συμβουλές πάνω από το κεφάλι του όσο έτρωγε, να μάθει ο πονηρός που όλο μ’ έδιωχνε από τις παρέες. Με την ευκαιρία άκουσε άλλα τόσα για τ’ ακούρευτα μαλλιά, το μόνιμο θέμα• μα εκείνος βυθίστηκε, αδιάφορος, στην αθλητική εφημερίδα...................................................................................................


~*** Ο/Η Psychanimal Ομάδα έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ:ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ/ΟΣΕ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑΚΙΑ.

Psychanimal ΟμάδαJuly 26, 2010 at 2:57pm
Θέμα: Στείλτε όλοι την επιστολή για τα ΚΤΕΛ για να αλλάξουν τ
Email: yme@yme.gov.gr , kbatz@otenet.gr , karximakis@parliament.gr , dialogue@politicalforum.gr
ΕπιστολήΠρος τονΥπουργό Μεταφορών και Επικοινωνίαςκο Μιχάλη ΡέππαΠρος τηνΥπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνκα Κατερίνα ΜπατζελήΠρος τονΥφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνκο Μιχάλη Καρχιμάκη
Πόσος πόνος, φρίκη και αγωνία… χωρά στις αποσκευές ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ;Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς, ίσως κάποιες δύστυχες ψυχές.Όλοι σχεδόν όμως μπορούν να υποπτευτούν….Εκτός από κάποιους ασυνείδητους οδηγούς.Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τα τρία πρόσφατα περιστατικά θανάτων οικόσιτων ζώων, που συνέβησαν στον χώρο αποσκευών των υπεραστικών λεωφορείων. Τα ζώα που πετάχτηκαν σε αυτόν τον χώρο από τους ανεύθυνους οδηγούς των λεωφορείων, πέθαναν παρακαλώντας μέχρι την τελευταία στιγμή για λίγη βοήθεια, λίγο αέρα, λίγο νερό.Και οι απάνθρωποι οδηγοί αρνήθηκαν με σκληρότητα να βοηθήσουν μια άλλου είδους μορφή ζωής από την δική τους.Στην Ελλάδα τα κατοικίδια και κυρίως οι σκύλοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα περισσότερα http://www.facebook.com/l/ca64alDNJSTh3wE2VciU-mimjQQ;Μ.Μ.Μ. .Τουλάχιστον 1.500.000 Έλληνες έχουν σκύλο και http://www.facebook.com/l/ca64aqulqewqtfmuE2gzQ8bmMtg;16.000.000 τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα ετησίως -πολλοί από αυτούς μαζί με τα σκυλιά τους.Όλοι αυτοί οι άνθρωποι όταν επιχειρούν να μετακινηθούν με τα http://www.facebook.com/l/ca64alDNJSTh3wE2VciU-mimjQQ;Μ.Μ.Μ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δεν υφίσταται σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Οι σκύλοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε τραίνα, λεωφορεία και τραμ στην Ελλάδα ακόμα και όταν είναι δεμένοι με λουρί! Η υποχρεωτική μετακίνηση σε κλουβί, η οποία πολλές φορές επίσης απαγορεύεται, καθιστά αδύνατη τη μεταφορά- με τη χρήση http://www.facebook.com/l/ca64aPi0ckRqYjlEGNNnPa9MZvg;Μ.Μ.Μ - σκύλων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.Ακόμη και στις τριτοκοσμικές χώρες, ο σεβασμός προς τα ζώα, είναι τρόπος ζωής για αυτούς. Και εδώ σε μια «ευρωπαϊκή χώρα» τα μεταχειρίζονται σαν βαλίτσες.Πότε επιτέλους ο πολιτισμός των αρχαίων ημών προγόνων – που τόσο εκμεταλλευόσαστε – και ο σεβασμός αυτών προς τα ζώα, θα αρχίσει να εφαρμόζεται και στην σημερινή Ελλάδα, όπως άλλωστε υποσχεθήκατε;Πότε επιτέλους θα αρχίσει η διδαχή των Ελλήνων ότι τα ζώα αλλά και κάθε άλλη μορφή ζωής είναι ζωντανά πλάσματα και όχι πράγματα; Δική σας ευθύνη είναι.Η Νομοθεσία ΚΤΕΛ, Νόμος 2963/2001, αναφέρει:Άρθρο 15 - Υποχρεώσεις, παράγραφος ιδ:Οι συγκοινωνιακοί φορείς και τα όργανα αυτών απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων,πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων,που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.Π. Δ 170/2003, Άρθρο 2 - Κυρώσεις:Το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο:4. Από 800 έως 1500€, για παραβάσεις του άρθρου 15, ήτοι:η. Άρνηση μεταφοράς ζώων συνοδείας αναπήρου ή μικρών κατοικίδιων (ζώων)που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτό μέσα.Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Νόμο και τον http://www.facebook.com/l/ca64aIvAnNtuU-6WxM07eDEgeQw;Χ.Υ.Κ. .:Οι οδηγοί υποχρεούνται κατά την ώρα υπηρεσίας:Να έχουν ευπρεπή εμφάνιση και να φέρουν ανελλιπώς την επιβαλλόμενη από τους οικείους κανονισμούς στολή και διακριτικά. Οι Εταιρείες οφείλουν να είναι σε θέση να θέτουν στη διάθεση των επιβατών, μετά από αιτιολογημένη αίτηση τους, τα στοιχεία των υπαλλήλων τους, σε συγκεκριμένο όχημα, τόπο και χρόνο.Να επιδεικνύουν άριστη συμπεριφορά και τον αρμόζοντα σεβασμό κατά την επικοινωνία τους με τους επιβάτες και το κοινό γενικότερα.Απαγορεύεται λοιπόν η άρνηση από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ, στην αναφορά του ονόματος του οδηγού που εκτελούσε το δρομολόγιο, εφόσον ζητήθηκε. Υποχρεούται το ΚΤΕΛ, να έχει αναρτημένη επιγραφή σε εμφανές σημείο στο λεωφορείο, με το όνομα του οδηγού που εκτελεί το εκάστοτε δρομολόγιο.Γνωρίζουμε όλοι ότι τα ΚΤΕΛ αποτελούν την πιο οικονομική και εύχρηστη λύση μεταφοράς. Και ειδικά στις σημερινές δύσκολες εποχές που περνάμε.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την διευκρίνιση-αλλαγή του Νόμου και του Χάρτη υποχρεώσεων προς τους καταναλωτές των ΚΤΕΛ, αστικών και υπεραστικών, αν το οικόσιτο ζώο, πρέπει να ταξιδεύει στην καμπίνα των επιβατών (το λογικό), ή στον χώρο των αποσκευών (το απαράδεκτο). Τα ζώα έχουν δικαιώματα ζωής όπως και οι ιδιοκτήτες τους έχουν δικαιώματα να μετακινούνται με ζωντανό το κατοικίδιο τους. Δεν είναι δυνατόν οι οδηγοί να είναι αδιάφοροι και αναίσθητοι, να εκμεταλλεύονται το κενό του Νόμου και να μεταχειρίζονται ζωντανά πλάσματα σαν αποσκευές.Με εκτίμησηΚαλλιόπη ΣημιτσήΓια το PsychanimalΨυχολόγοι κι Επιστήμονες Υπέρ της Προστασίας ΖώωνΕνεργός φιλόζωος πολίτης( το όνομα σας) stamos01

~** Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 11:11:22 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adamhbl σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - polu endiaferon to blog sou tha to parakoloutho- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adamhbl/ .-

~** Ο/Η Elias Lafazanos σχολίασε την φωτογραφία σας. «na zhsoynai polla xronia kai eftyxismena» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30987804&id=1037492258&mid=2b6f3d8G3dd6e022G173026dG9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Houga Esea έστειλε μήνυμα στα μέλη του AGAINST SEAN PAUL PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS.

Houga EseaJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~*** Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΟΧΙ στούς ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ παιδεραστές, ΨΥΧΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣJuly 26, 2010 at 1:31am
Θέμα: ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ !!!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ, ΥΠΟΨΗΨΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 'ΓΑΛΑΤΣΙ - 21ος ΑΙΩΝΑΣ' Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ Μ' ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ !!! ΥΓΕΙΑ Κ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.-

~** Γεια σου Stamatios,
George invited you to http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=146937261987812&mid=2b6b38fG56358b7cG20adf55G7&n_m=stamoskal@windowslive.com.Xenia Zerkidi is also invited.

http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=146937261987812&mid=2b6b38fG56358b7cG20adf55G7&n_m=stamoskal@windowslive.comΤετάρτη, 28 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Τοποθεσία: Aigaleo
Are you attending? Ναι - Όχι - Ίσως

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Γεια σου Stamatios,
Dimitris invited you to "Summer Love Airplay Charts."Έχουν επίσης προσκληθεί :'Giorgos DjƝionioš , Δημήτρης Αμύραλης, και ένας ακόμα φίλος/η.

"Summer Love Airplay Charts"Αύριο, 26 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ.Τοποθεσία: free Angel radio 91,8 & http://www.facebook.com/l/1af53;www.freeangel.gr
Are you attending? Ναι - Όχι - Ίσως

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

Ιθύνων ΝουςJuly 26, 2010 at 12:24am
Θέμα: ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ
http://www.facebook.com/l/1af53z9r3Pmt9DUiXfo-p-w0Ryw;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_5504.html .-

~** ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΙΝΙ‏ ( ξένη άποψη ) :
ΤΟ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ - ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ!!!!!
Το αποκλειστικό μας φωτοντοκουμέντο. Έξω από το γραφείο του πολιτικά ηλίθιου αντιπροέδρου της ακυβέρνησης Τζέφρι, πραγματοποιήθηκε η Πάγκαλος εξαφάνιση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και πτωχών, έναντι 50 € μόνο και χωρίς τη παρέμβαση του ΔΝΤ και άνευ ΦΠΑ!!!!!!!!!!
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

** ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ....ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΛΟΡΔΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

*** ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ALTER
ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

**** ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ
Έκλεισαν το ΤρωκτικόΣτις 12:18, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το blog «Τρωκτικό» τερμάτισε τη λειτουργία του με μία λιτή ανακοίνωση λίγων λέξεων.«Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος.......................Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
~*** ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ
Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Περισσότερα στο HELLAS ORTHODOXY

=========================================================
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
=========================================

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ
Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
ΠΡΟΛΟΓΟΣ -ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΣτο παρελθόν, πολλές φορές αναφέρθηκα στα σκάνδαλα συμβάσεων-αναθέσεων της καθαριότητας των Νοσοκομείων, Ανώτερων και Ανώτατων σχολών, Δικαστηρίου Αθήνας κλπ, με την εταιρεία πασών υπηρεσιών ΑΝΑΞ. Ειδικά για το Σισμανόγλειο Γ.Ν. Κομοτηνής, ανάρτησα πολλά ντοκουμέντα, για την άχρηστη διοίκηση Καβαρατζή, σε σημείο που ούρλιαζα, πως πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας για τα λαμόγια που ξέσκιζαν τις “σάρκες” του ΕΣΥ στην ακριτική πόλη. Ήταν ο ίδιος Διοικητής, που είχε καλέσει στο νοσοκομείο της Κομοτηνής τηλεοπτικό συνεργείο για να απειλήσει και καταλήφθηκε να “έχει πάρει φωτιά” το γραφείο του από τα τσιγάρα που “κάποιος” κάπνιζε εκείνη την ώρα της συνέντευξης σε ….απαγορευμένη ζώνη!!!!! Αυτά για να θυμηθούμε…….Τα παραπάνω νέα ντοκουμέντα, που τα έβαλα πλάϊ-πλάϊ για να τα βλέπετε ταυτόχρονα για σύγκριση, και να κατανοήσετε το βρόμικο σκάνδαλο …καθαριότητας μιας διοίκησης, που λερώνεσαι απ’ όπου κι αν τη πιάσεις. Και εξηγούμαι: Πρόκειται για δύο συμβάσεις ανάθεσης συνεχώς(!!!!!!) σε ίδιο εργολάβο καθαριότητας (ΑΝΑΞ ΑΕ) από τον ίδιο Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής (Καβαρατζής Ιωάννης), που ποτέ δεν θέλει να καταλάβει, ότι σαν ξοδευτής του δημόσιου χρήματος, είναι στην διάθεση ελέγχου και από τον πλέον ταπεινό Έλληνα φορολογούμενο. Η χρονική διαφορά μεταξύ των δύο συμβάσεων, είναι 2 χρόνια ακριβώς: Μάρτιος 2008 και Μάρτιος 2010. Η διάτρητη (λόγω μη σύννομων διαδικασιών) σύμβαση 2008 έπερνε συνέχεια παράνομες παρατάσεις!!!!
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣύμφωνα και με τις δύο συμβάσεις, ο εργολάβος υποχρεούται να απασχολεί τον ίδιο αριθμό εργαζομένων, για να υλοποιήσει τις προβλέψεις των συμβάσεων για καθαρισμό των χώρων του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Και το συμβατικό αντικείμενο παραμένει το ίδιο ακριβώς και στις δύο συμβάσεις (ανάθεση καθαριότητας των χώρων του Νοσοκομείου και του ΤΤΕ Βοηθών Νοσοκόμων, επιφάνειας κτιρίων 15.600 τ.μ. και περιβάλλοντος χώρου 19.000 τ.μ.). Επομένως, δεν έχουμε ουσιώδη στοιχεία που να δικαιολογούν διαφορροποίηση στο τίμημα, πέρα από ένα 4 – 5% το πολύ!!!!!, γιατί όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος παρέμειναν καθηλωμένοι.
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΕίχα αποδείξει στις παλαιότερες αναρτήσεις, με τις ισχύουσες κατά περίπτωση διατάξεις, ότι τα κόλπα του Καβαρατζή ήταν πέρα για πέρα εκτός νομιμότητας και βασιζόταν στην σιωπηρή κάλυψη και συγκάλυψη του πρώην υπουργού υγείας, της αμαρτωλής Επιτροπής Προμηθειών και των διεφθαρμένων ελεγκτικών μηχανισμών συγκάλυψης. Οι τετραμηνίτικες συμβάσεις ήσαν αυτές καθεαυτές 1.000.000% παράνομες και πολύ περισσότερο οι παρατάσεις-ανανεώσεις τους ήσαν επίσης προκλητικά παράνομες. Τι είναι η διμηνίτικη σύμβαση????? Φίλοι μου, είναι ο ορισμός της απάτης κι όταν είναι απάτη, επειδή κάποιοι αρέσκονται να κάνουν κουρελόχαρτο την ισχύουσα νομοθεσία, δεν επιδέχεται καμία τεχνικοοικονομική και νομική ανάλυση. Όπως απάτη είναι η συνεχής επιλογή της διαδικασίας διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση). Σας το προσυπογράφω όσες φορές θέλετε, αυτές οι αθλιότητες γίνονται μόνο στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, των ….αγνών και ταπεινών Ρακιντζήδων και Σαμπατακάκηδων. Η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία και εδώ, είναι μία: Ανοικτή Διαδικασία Διαγωνισμού για Σύμβαση ετήσιας διάρκειας, η οποία απαγορεύεται να παραταθεί πέραν του διμήνου από τη λήξη της.
ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΌπως βλέπουμε στις “συμβάσεις”, μέχρι τη τελευταία υπερπαρατεταμένη Νο 1!!!!!!!!!!, προβλεπόταν πρόστιμο 130€ για κάθε διαπίστωση παραβατικότητας ως προς τη διαδικασία τοποθέτησης των απορριμμάτων σε δοχεία…. Με τη τελευταία σύμβαση υπογραφής Καβαρατζή, το 130 € γίνεται μόνο …30 €. Αβλεψία και τυπογραφικό λάθος????? Μη τρελαθούμε. Οι διακηρύξεις και οι Συμβάσεις σε αυτές τις λεπτομέρειες είναι τυποποιημένες, μέσα κι έξω από τα κομπιουτεράκια και εντύπως και μόνο με άνωθεν εντολή αλλάζουν.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ “Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ”!!!Και ερχόμαστε στο τελικό ζουμί του σκανδάλου. Ενώ όλοι ζούμε τα πάσης φύσεως αγγούρια της επιβληθείσας οικονομικής κρίσης, και ενώ όλα τα γνωστά κόστη είναι καθηλωμένα, ο Καβαρατζής των σκοτεινών ονείρων μας, κάνει ένα ακροβατικό και σάλτο παρδάλε και σχεδόν διπλασιάζει το τίμημα της απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης….. στον ίδιο πολυαγαπημένο εργολάβο και βασιλιά των σκουπιδιών…….:
48.492,50 € τον μήνα, η από 14 Μαρτίου 2008 Σύμβαση Καβαρατζή Γ.Ν. Κομοτηνής,
80.699,25 € τον μήνα, η από 17 Μαρτίου 2010 Σύμβαση Καβαρατζή Γ.Ν. Κομοτηνής!!!
…ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ??????Έχουν δει τόσα τα μάτια μου με τον ανέγγιχτο μέχρι στιγμής Καβαρατζή, που δεν μου προκαλεί πλέον καμιά αίσθηση (εκτός από αηδία) η πληροφορία, πως η παραπάνω Νο 2 (τελευταία) εκτός νομιμότητας σύμβαση, υπογράφηκε 4-5 μέρες πριν φύγει απ’ τη διοίκηση του δύστυχου Νοσοκομείου και ετεροχρονίστηκε προς τα πίσω!!!!!!! Ήμαρτον Θεέ μου….Ξαναλέω: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ??????? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ????Κι έχουμε τη Ξενογιαννακοπούλου να καταθέτει νομοσχέδιο, για τη νομιμοποίηση των δαπανών, των παράνομων απ’ ευθείας αναθέσεων και λέει με περίσσευμα θράσσους, ότι οι συμβάσεις που πάει αυτή να νομιμοποιήσει, υπογράφηκαν επί ΝΔ…. ΚΑΙ???????? ΑΝΤΙ να τους στέλνεις στον Εισαγγελέα, τους πας στη Βουλή για …πληρωμή?????? Σιχαθήκαμε να νομιμοποιείτε τη σαπίλα και τη διαφθορά μέσα από τη Βουλή, γι’ αυτό βγαίνουμε έξω και ουρλιάζουμε το ιστορικό πλέον σύνθημα της εποχής “ΝΑ ΚΑΕΙ – ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ”
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ=================================================================
Ο ΡΟΥΒΙΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Δημοσιεύθηκε από τον ΜπαρμπαΝίκο
Κι εγώ λέγω. Δεν μαζεύουμε, καλού-κακού και τα δικά μας ψήγματα, να τα ενώσουμε και να τα κάνουμε παλούκια???? Γιατί πολλοί λαοί το έκαμαν και κατάφεραν να παλουκώσουν τους δικούς τους φασιστοαρχόντους, προτού τους ψηγματίσουν οι προβοπουλαίοι τους οπισθίως. Και ευτυχώς γι’ αυτούς, δοσίλογο πρόεδρο δεν είχαν και πόνεσαν λιγότερο!!!!!Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://tsoutsouneros.wordpress.com/http://tsoutsouneros.blogspot.com/http://avragioz.blogspot.com/


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ
Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
*****ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ
Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
ΠΡΟΛΟΓΟΣ -ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΣτο παρελθόν, πολλές φορές αναφέρθηκα στα σκάνδαλα συμβάσεων-αναθέσεων της καθαριότητας των Νοσοκομείων, Ανώτερων και Ανώτατων σχολών, Δικαστηρίου Αθήνας κλπ, με την εταιρεία πασών υπηρεσιών ΑΝΑΞ. Ειδικά για το Σισμανόγλειο Γ.Ν. Κομοτηνής, ανάρτησα πολλά ντοκουμέντα, για την άχρηστη διοίκηση Καβαρατζή, σε σημείο που ούρλιαζα, πως πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας για τα λαμόγια που ξέσκιζαν τις “σάρκες” του ΕΣΥ στην ακριτική πόλη. Ήταν ο ίδιος Διοικητής, που είχε καλέσει στο νοσοκομείο της Κομοτηνής τηλεοπτικό συνεργείο για να απειλήσει και καταλήφθηκε να “έχει πάρει φωτιά” το γραφείο του από τα τσιγάρα που “κάποιος” κάπνιζε εκείνη την ώρα της συνέντευξης σε ….απαγορευμένη ζώνη!!!!! Αυτά για να θυμηθούμε…….Τα παραπάνω νέα ντοκουμέντα, που τα έβαλα πλάϊ-πλάϊ για να τα βλέπετε ταυτόχρονα για σύγκριση, και να κατανοήσετε το βρόμικο σκάνδαλο …καθαριότητας μιας διοίκησης, που λερώνεσαι απ’ όπου κι αν τη πιάσεις. Και εξηγούμαι: Πρόκειται για δύο συμβάσεις ανάθεσης συνεχώς(!!!!!!) σε ίδιο εργολάβο καθαριότητας (ΑΝΑΞ ΑΕ) από τον ίδιο Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής (Καβαρατζής Ιωάννης), που ποτέ δεν θέλει να καταλάβει, ότι σαν ξοδευτής του δημόσιου χρήματος, είναι στην διάθεση ελέγχου και από τον πλέον ταπεινό Έλληνα φορολογούμενο. Η χρονική διαφορά μεταξύ των δύο συμβάσεων, είναι 2 χρόνια ακριβώς: Μάρτιος 2008 και Μάρτιος 2010. Η διάτρητη (λόγω μη σύννομων διαδικασιών) σύμβαση 2008 έπερνε συνέχεια παράνομες παρατάσεις!!!!
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣύμφωνα και με τις δύο συμβάσεις, ο εργολάβος υποχρεούται να απασχολεί τον ίδιο αριθμό εργαζομένων, για να υλοποιήσει τις προβλέψεις των συμβάσεων για καθαρισμό των χώρων του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Και το συμβατικό αντικείμενο παραμένει το ίδιο ακριβώς και στις δύο συμβάσεις (ανάθεση καθαριότητας των χώρων του Νοσοκομείου και του ΤΤΕ Βοηθών Νοσοκόμων, επιφάνειας κτιρίων 15.600 τ.μ. και περιβάλλοντος χώρου 19.000 τ.μ.). Επομένως, δεν έχουμε ουσιώδη στοιχεία που να δικαιολογούν διαφορροποίηση στο τίμημα, πέρα από ένα 4 – 5% το πολύ!!!!!, γιατί όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος παρέμειναν καθηλωμένοι.
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΕίχα αποδείξει στις παλαιότερες αναρτήσεις, με τις ισχύουσες κατά περίπτωση διατάξεις, ότι τα κόλπα του Καβαρατζή ήταν πέρα για πέρα εκτός νομιμότητας και βασιζόταν στην σιωπηρή κάλυψη και συγκάλυψη του πρώην υπουργού υγείας, της αμαρτωλής Επιτροπής Προμηθειών και των διεφθαρμένων ελεγκτικών μηχανισμών συγκάλυψης. Οι τετραμηνίτικες συμβάσεις ήσαν αυτές καθεαυτές 1.000.000% παράνομες και πολύ περισσότερο οι παρατάσεις-ανανεώσεις τους ήσαν επίσης προκλητικά παράνομες. Τι είναι η διμηνίτικη σύμβαση????? Φίλοι μου, είναι ο ορισμός της απάτης κι όταν είναι απάτη, επειδή κάποιοι αρέσκονται να κάνουν κουρελόχαρτο την ισχύουσα νομοθεσία, δεν επιδέχεται καμία τεχνικοοικονομική και νομική ανάλυση. Όπως απάτη είναι η συνεχής επιλογή της διαδικασίας διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση). Σας το προσυπογράφω όσες φορές θέλετε, αυτές οι αθλιότητες γίνονται μόνο στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, των ….αγνών και ταπεινών Ρακιντζήδων και Σαμπατακάκηδων. Η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία και εδώ, είναι μία: Ανοικτή Διαδικασία Διαγωνισμού για Σύμβαση ετήσιας διάρκειας, η οποία απαγορεύεται να παραταθεί πέραν του διμήνου από τη λήξη της.
ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΌπως βλέπουμε στις “συμβάσεις”, μέχρι τη τελευταία υπερπαρατεταμένη Νο 1!!!!!!!!!!, προβλεπόταν πρόστιμο 130€ για κάθε διαπίστωση παραβατικότητας ως προς τη διαδικασία τοποθέτησης των απορριμμάτων σε δοχεία…. Με τη τελευταία σύμβαση υπογραφής Καβαρατζή, το 130 € γίνεται μόνο …30 €. Αβλεψία και τυπογραφικό λάθος????? Μη τρελαθούμε. Οι διακηρύξεις και οι Συμβάσεις σε αυτές τις λεπτομέρειες είναι τυποποιημένες, μέσα κι έξω από τα κομπιουτεράκια και εντύπως και μόνο με άνωθεν εντολή αλλάζουν.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ “Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ”!!!Και ερχόμαστε στο τελικό ζουμί του σκανδάλου. Ενώ όλοι ζούμε τα πάσης φύσεως αγγούρια της επιβληθείσας οικονομικής κρίσης, και ενώ όλα τα γνωστά κόστη είναι καθηλωμένα, ο Καβαρατζής των σκοτεινών ονείρων μας, κάνει ένα ακροβατικό και σάλτο παρδάλε και σχεδόν διπλασιάζει το τίμημα της απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης και απευθείας ανάθεσης….. στον ίδιο πολυαγαπημένο εργολάβο και βασιλιά των σκουπιδιών…….:
48.492,50 € τον μήνα, η από 14 Μαρτίου 2008 Σύμβαση Καβαρατζή Γ.Ν. Κομοτηνής,
80.699,25 € τον μήνα, η από 17 Μαρτίου 2010 Σύμβαση Καβαρατζή Γ.Ν. Κομοτηνής!!!
…ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ??????Έχουν δει τόσα τα μάτια μου με τον ανέγγιχτο μέχρι στιγμής Καβαρατζή, που δεν μου προκαλεί πλέον καμιά αίσθηση (εκτός από αηδία) η πληροφορία, πως η παραπάνω Νο 2 (τελευταία) εκτός νομιμότητας σύμβαση, υπογράφηκε 4-5 μέρες πριν φύγει απ’ τη διοίκηση του δύστυχου Νοσοκομείου και ετεροχρονίστηκε προς τα πίσω!!!!!!! Ήμαρτον Θεέ μου….Ξαναλέω: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ??????? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ????Κι έχουμε τη Ξενογιαννακοπούλου να καταθέτει νομοσχέδιο, για τη νομιμοποίηση των δαπανών, των παράνομων απ’ ευθείας αναθέσεων και λέει με περίσσευμα θράσσους, ότι οι συμβάσεις που πάει αυτή να νομιμοποιήσει, υπογράφηκαν επί ΝΔ…. ΚΑΙ???????? ΑΝΤΙ να τους στέλνεις στον Εισαγγελέα, τους πας στη Βουλή για …πληρωμή?????? Σιχαθήκαμε να νομιμοποιείτε τη σαπίλα και τη διαφθορά μέσα από τη Βουλή, γι’ αυτό βγαίνουμε έξω και ουρλιάζουμε το ιστορικό πλέον σύνθημα της εποχής “ΝΑ ΚΑΕΙ – ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ”
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
~***** Ο ΡΟΥΒΙΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
Δημοσιεύθηκε από τον ΜπαρμπαΝίκο
Κι εγώ λέγω. Δεν μαζεύουμε, καλού-κακού και τα δικά μας ψήγματα, να τα ενώσουμε και να τα κάνουμε παλούκια???? Γιατί πολλοί λαοί το έκαμαν και κατάφεραν να παλουκώσουν τους δικούς τους φασιστοαρχόντους, προτού τους ψηγματίσουν οι προβοπουλαίοι τους οπισθίως. Και ευτυχώς γι’ αυτούς, δοσίλογο πρόεδρο δεν είχαν και πόνεσαν λιγότερο!!!!!Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://tsoutsouneros.wordpress.com/http://tsoutsouneros.blogspot.com/http://avragioz.blogspot.com/

~** Η πίτα εξουσίας με «απ’ όλα» που μοιράζει το Pas-sok έχει χωρίσει τον κόσμο του σε τρία μέρη.
Ένα που σιχτιρίζει, που μουντζώνει εαυτόν γιατί έπεσε θύμα της μικρής προεκλογικής προσδοκίας που έσπειρε το αντιπολιτευόμενο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ μέχρι να αρπάξει την κυβέρνηση. Το κομμάτι αυτό του λαού ήλπιζε ότι οι μέρες του ΠΑΣΟΚ θα ήταν, έστω και λιγάκι, καλύτερες απ’ αυτές που συγκρατημένα αλλά καθαρά υποσχόταν η ΝΔ που όμως κατέρρεε. Το κομμάτι αυτό εξαπατήθηκε απίστευτα, ανεξάρτητα εάν τα θεωρητικά του πολιτικά εργαλεία είχαν διαλυθεί και ουσιαστικά τεθεί εκτός μάχης. Πρόκειται για καθαρή κλοπή ψήφου.
Το άλλο κομμάτι ήδη «κυβερνά» κοσμοπολίτικα (και θέλει και παγκόσμια διακυβέρνηση τρομάρα του), καβάλα στο άλογο ή προσμένει να λάβει μεζέ, κόκαλα ή ψιχία από τις χιλιάδες θέσεις – παλαιού ή νέου τύπου – στον κρατικό μηχανισμό. Φυσικά η αστική ντόπια ελίτ-αστική τάξη, παρά την πίεση από την παγκόσμια και ευρωπαϊκή κρίση κρατά με νύχια και με δόντια την πολιτική και οικονομική ηγεμονία ακόμα έχοντας συμμάχους όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Πολιτικά δείχνει να έχει ακόμα μια κάποια πολιτική συναίνεση, αφού ο δεξιός κοινοβουλευτικός σκουπιδοτενεκές του ΛΑΟΣ, που και αυτός εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του σε τρομερό ποσοστό με το ιδεολόγημα της δήθεν «σωτηρίας της χώρας», στηρίζει το απεχθές μνημόνιο. Γι’ αυτό η τρόϊκα συνεχίζει το βιολί της με νέες περικοπές μισθών – κατά κύματα, ενώ ετοιμάζονται να βγάλουν στο «σφυρί» και τη χώρα….. Εννοώ και με τη μορφή αναδιαρθρώσεων μέχρι πλήρους ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών που έχουν απομείνει, αλλά ακόμα και δημόσιων θαλασσών (Βλέπε σχέδιο Υπ. Χωροταξίας για τα … «οικοπεδα» στο Αιγαίο) μέχρι και πιθανών αλλαγών στο status σε ακριτικά μέρη…
Και ενώ η ΝΔ του Σαμαρά έμεινε απέξω απ’ αυτό για να αποτελέσει τον πιθανό πυρήνα μιας εναλλακτικής λύσης, όταν καταρρεύσουν οι «συναινούντες», χωρίς φυσικά να αρνείται ούτε το ίδιο ούτε τις συνέπειές του. Παράλληλα το πολιτικό σκηνικό συνεχίζει να ρευστοποιείται, τόσο από τα «δεξιά» του Pa-sok (κυοφορούμενο κόμμα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη), όσο και από τα «αριστερά» με το ΔΗΑΡΙ κόμμα των Κύρκου-Κουβέλη, ώστε να αποτελέσει τον αριστερό «σκουπιδοντενεκέ», τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και ψηφοφόρων… Στον παραδίπλα χώρο οι συστημικοί «Οικολόγοι-Πράσινοι» φαντάζουν σιωπηλοί, γιατί έτσι μάλλον θα έχουν το μικρότερο «πολιτικό κόστος», αλλά κανένας δεν μπορεί να «κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του». Γιατί δεν ομιλούν τουλάχιστον οικολογικά – αφού δεν μπορούν εθνικοαπελευθερωτικά και αντικαπιταλιστικα – για τον «… διαχωρισμό των ελληνικών χωρικών υδάτων σε θαλάσσια οικόπεδα αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δημιουργία ενιαίου φορέα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, το οποίο επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών..» (Στο ΒΗΜΑ, 1-7-2010: Σχέδια για θαλάσσια οικοπεδα στο Αιγαίο);;;;
Για μια σειρά από λόγους το ΚΚΕ δεν θέτει άμεσα θέμα εξουσίας, οπότε πρακτικά έχει τα ίδια αποτελέσματα, όπως ο … αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος, δηλαδή μόνο πιθανά και ιάσιμα τραύματα στο σύστημα. Ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται, αλλά φοβάται ακόμα να θέσει θέμα Ευρωζώνης, γιατί γνωρίζει ότι έτσι μπορεί να ξηλωθεί όλο το δήθεν «ευρωπαϊκό» πουλόβερ της ΕΕ, πράγμα που δεν το θέλει με τίποτα λόγω… κοσμοπολιτισμού και δήθεν αντιεθνικισμού…
Μέχρι να δημιουργηθούν οι όροι ενός νέου πολιτικού υποκειμένου, με σαφή αντικαπιταλιστικά, αντι-ΕΕ και εθνικο-απελευθερωτικά χαρακτηριστικά που θα ενώσει το λαό που αποδεσμεύεται ιστορικά από τα υπαρκτά κόμματα.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό η μάχη στοχεύει κυρίως ένα μέρος των βουλευτών που μπορεί να ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δυσκολεύονται να απογαλακτιστούν από ττης αγκάλες της Κίρκης, δηλαδή του Pa-sok. Μάλιστα κάποιοι «εγκλωβσιμένοι» ενώ τρέμουν στην ιδέα να μη ψηφιστεί το ασφαλιστικό και πέσει η κυβέρνηση που δεν … κυβερνά, αλλά έχει παραδοθεί στην Τρόϊκα…. Η πλάκα είναι ότι ακόμα τολμούν να διατείνοινται δημόσια για τους φόβους τους…. Καλά τότε γιατί δεν έκαναν μια aκόμα καινοτομία: Να θέσουν δημόσια ζήτημα δημοψηφίσματος για την μη ψήφιση του ασφαλιστικού, που διαλύει τη αναδιανεμητική δημόσια κοινωνική ασφάλιση, οπότε η κυβέρνησή τους θα άντεχε ακόμα κάποιους μήνες…
Ιδού όμως ο κυριότερος φόβος τους: «…Και το κυριότερο: ας υποθέσουμε ότι πραγματικά καταψηφίζεται το νομοσχέδιο. Και το ΔΝΤ αντιδρά αρνητικά σε μια τέτοια εξέλιξη. Τι είναι μετά; Το κόστος εθνικών εκλογών τώρα θα ήταν πολύ “βαρύ”. Και ποιος το αντέχει και το θέλει πραγματικά; Και εκτός αυτού, αν το μνημόνιο ενταφιαστεί τότε τι είναι μετά; ο δανεισμός από τις αγορές ή η πτώχευση;
Δεν εκτιμώ ότι θα γίνει πάντως κάτι άλλο εκτός έντονων συζητήσεων. Αν όμως προχωρήσει παραπέρα το ζήτημα και μεταφραστεί σε αρνητικές ψήφους τότε ας είμαστε όλοι έτοιμοι για το μετά. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες! Και δύσκολα θα υπάρξουν τζάμπα μάγκες αυτή την φορά, με ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ. Από όλες τις πλευρές!…».
Ως υστερόγραφο όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι υπάρχουν πολλά μέλη και στελέχη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν ότι το κόμμα τους είναι ήδη νεκρό και αυτό που φαίνεται να κυβερνά πρόκειται για βαμπίρ… Το ερώτημα είναι μπορείς να φοβάσαι ένα νεκρό ή το φάντασμά του; Εκτός και αν γνωρίζουν κάτι για σχέδια με υφέρποντα φασισμό που επιθυμεί να σηκωθεί στα … πόδια του…. http://manitaritoubounou.wordpress.com/2010/07/05/lamogia-pasok-tremoun/το άρθρο που ακολουθεί είναι αναδημοσίευση από το φιλικό blog " Μανιτάρι του βουνού"

~*** Ο/Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του .

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣJuly 23, 2010 at 1:02pm
Θέμα: ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ 24ΩΡΗ Ή 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!! http://www.facebook.com/pages/29-September-1st-European-General-Strike/134339309938854 .-

~**** Γεια σου Stamatios,
Christina invited you to GROUP EXHIBITION OF HANDMADE CREATIONS.Stalo Xinari is also invited.

GROUP EXHIBITION OF HANDMADE CREATIONSΤετάρτη, 28 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. Τοποθεσία: Atelier Christina Georgiou
Are you attending? Ναι - Όχι - Ίσως

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~*** [crystalclearforum] STATISM‏
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 11:58:44 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism, pointed out the political expression of altruism is collectivism or statism, which holds that man's life and work belong to the state — to society, to the group, the gang, the race, the nation — and that the state may dispose of him in any way it pleases for the sake of whatever it deems to be its own tribal, collective good.Rand notes a statist system — whether of a communist, fascist, Nazi, socialist or welfare type — is based on the government's unlimited power, which means: on the rule of brute force. The differences among statist systems are only a matter of time and degree; the principle is the same. Under statism, the government is not a policeman, but a legalized criminal that holds the power to use physical force in any manner and for any purpose it pleases against legally disarmed, defenseless victims.Nothing can ever justify so monstrously evil a theory. Nothing can justify the horror, the brutality, the plunder, the destruction, the starvation, the slave-labor camps, the torture chambers, the wholesale slaughter of statist dictatorships.A statist is a man who believes that some men have the right to force, coerce, enslave, rob, and murder others. To be put into practice, this belief has to be implemented by the political doctrine that the government — the state — has the right to initiate the use of physical force against its citizens. How often force is to be used, against whom, to what extent, for what purpose and for whose benefit, are irrelevant questions. The basic principle and the ultimate results of all statist doctrines are the same: dictatorship and destruction. The rest is only a matter of time.The ideological root of statism is the tribal premise of primordial savages who, unable to conceive of individual rights, believed that the tribe is a supreme, omnipotent ruler, that it owns the lives of its members and may sacrifice them whenever it pleases to whatever it deems to be its own "good." Unable to conceive of any social principles, save the rule of brute force, they believed that the tribe's wishes are limited only by its physical power and that other tribes are its natural prey, to be conquered, looted, enslaved, or annihilated. The history of all primitive peoples is a succession of tribal wars and intertribal slaughter. That this savage ideology now rules nations armed with nuclear weapons, should give pause to anyone concerned with mankind's survival.Rand asserts statism is a system of institutionalized violence and perpetual civil war. It leaves men no choice but to fight to seize political power — to rob or be robbed, to kill or be killed. When brute force is the only criterion of social conduct, and unresisting surrender to destruction is the only alternative, even the lowest of men, even an animal — even a cornered rat — will fight. There can be no peace within an enslaved nation.Statist kleptocrats depend on elaborate mythologies to keep the people complacent in the face of constant attacks on their liberty, their property, and their lives. Kings used to proclaim that they ruled with divine approval, so disobedience to them was actually disobedience to God. That worked to keep most of the citizenry in line for a very long time. As religion started losing its hold over people, kleptocrats came up with many ideas. The most ridiculous idea was that the state was like a big, sheltering family where everyone had to cooperate for the common good, as directed by kleptocrats.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out a kangaroo court is a statist sham legal proceeding. It denies due process rights in the name of expediency. Such rights include the right to summon witnesses, the right of cross-examination, the right not to be tried on secret evidence, the right to exclude judges or jurors on the grounds of partiality or conflict of interest. The outcome of a trial by kangaroo court is essentially determined in advance. Kangaroo court comes from the notion of justice proceeding by leaps, like a kangaroo. Venitis notes that adding insult to injury, the 200 statist Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the statists who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke. Basil Venitis, an Athenian orator, notes that out of 200 statist culprits, the Siemens Kangaroo Court of the Greek Parliament has found only two culprits: Anastasios Mantelis and Theodore Tsoukatos of Pasok. Out of two billion euros in Siemens kickbacks, it has found only two million euros in kickbacks! If this is not tokenism, what is it? It's amazing that the two main culprits, Costas Caramanlis and Costas Simitis, were not even invited to testify! Nevertheless, all Greeks demand Caramanlis and Simitis to be hanged in front of the Greek Parliament now.Statism always brings kleptocracy. The Dirty Dozen most corrupt kleptocrats on Earth were Costas Caramanlis of Greece, Costas Simitis of Greece, Suharto of Indonesia, Ferdinand Marcos of Philippines, Mobutu Sese Seko of Zaire, Sani Abacha of Nigeria, Slobodan Milosevic of Serbia, Jean-Claude Duvalier of Haiti, Alberto Fujimori of Peru, Pavlo Lazarenko of Ukraine, Arnoldo Aleman of Nicaragua, and Joseph Estrada of Philippines.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include the magnificent seven:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 71
Visit Your Group

*** Ο/Η Gabriel Chatzivasiliou έστειλε μήνυμα στα μέλη του RADIO HAIDARI.

Gabriel ChatzivasiliouJuly 23, 2010 at 11:47am
Θέμα: radio haidari news
THE BEST 500 SONGS OF ALL TIME TODAY AT RADIO HAIDARI http://www.facebook.com/l/84fb6ExIYb5xONXjfJNl9JgSjFg;www.livestream.com/haidari

~**hi5 Μήνυμα από το χρήστη Απόστολος ΣελίδηςΓεια σου Stamoskal,Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Απόστολος Σελίδης. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5

~*** Προσκαλέσατε τον/την สุดๆ να γίνει μέλος του Facebook. Έχει μόλις ενταχθεί. Για να καλωσορίσετε τον สุดๆ, στείλτε του ένα μήνυμα:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100001370898719&mid=2ad4a0cG56358b7cG204db85G57&n_m=stamoskal%40windowslive.com Για να προτείνετε άτομα που γνωρίζει ο สุดๆ, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100001370898719&mid=2ad4a0cG56358b7cG204db85G57&n_m=stamoskal%40windowslive.com&suggestfriends&ref=email_invitee_joined Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~*** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~***Hi! Muhammad Khalid Awan Awan has commented on a photo. "mercedesssssssssssssssss" To see it, click on the following link:http://www.sonico.com/login.php?etid=-bytta&lk=thGawcpio1ww-cfbXQ0Y7g6sGsJTC6kty62-C_6WZC4.&ar=zM19kxyZc6bMRMXijn8eMaJZIW46d5SRL7y0l3CB%2FjbpAR4kklmWE2J5MTPQpOWR%2BH%2B5WTY%2FadpooM7v%2FO0kD9Qvq3SKTDO388xW1RmsRmU3wYMuGKzLZIMwYpd83vwq Sonico.com

~* Η Fenia υπέδειξε ότι σας αρέσει η σελίδα Miss Diamond DJane. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?Miss.Diamond.DJ&mid=2ad2d45G56358b7cG204c5b4G4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** itta gia ton PANATHINAIKO sto teleutaio tou filiko epi austriakou edafous(kitzmpixel) apo ti germaniki meintz tou Andreas Ivanschtz (2-0)... metrio to TRIFYLLI xwris polles faseis sto mats "prodw8ike" apo atomika la8i... me tous CISSE & GOVOU gia prwti fora stin 11ada mazi k olous tous die8nis na pairnoun xrono symmetoxis, o NIOPLIAS pire mia prwti matia gia na dior8wsei ta la8i...

~*** Ο/Η Μίνα Γκελντή έστειλε μήνυμα στα μέλη του "http://www.facebook.com/l/a858fEtGopQbMdJltIIy791vahA;ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).

Μίνα ΓκελντήJuly 18, 2010 at 7:29pm
Θέμα: Φωτογραφίες - υποθέσεις ζώων προς υιοθεσία ή μεταφορά
Παιδιά καλό είναι να σβήνουμε όσες αναρτήσεις ζώων έχουν τακτοποιηθεί. Μπαίνω στα προφίλ και αναπαραγάγω θέματα που έχουν κλείσει γιατί δε μπορώ να καθίσω να διαβάσω όλα τα σχόλια. Ειναι πραγματικά ανέφτικτο λόγω έλλειψης χρόνου. Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Η τουλάχιστον βάλτε μια λεζάντα μολις κλείσει η υπόθεση π.χ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ή ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ . Αλλιώς προτείνω όταν κλείνει οριστικά μια υιοθεσία ή μεταφορά να διαγράφετε από τα αρχεία σας.Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και πρέπει να τον διαχειριζόμαστε σωστά.Το ίδιο και το βήμα που μας δίνεται.Να'στε ολοι καλά...

~*** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Ποδηλατόδρομοι για Όλους!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=135200259840817&mid=2ad21fbG3dd6e022G16e3339G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook ___Βρείτε άτομα από τη λίστα επαφών σας του Gmail στο Facebook! Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

~*** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasJuly 18, 2010 at 6:56pm
Θέμα: Κόκκινη, δηλαδή απλήρωτη δουλειά
Το ΚΚΕ παραδίδει μαθήματα στους καπιταλιστές. Έχουμε κρίση βλέπετε…

http://www.facebook.com/l/01744P8foZ0UlwaQxLIKD7Q2U7A;blackblogofcommunism.com/2010/07/18/%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%ac/ .-

~*** [fireflyflash] HOTTEST YEAR ON RECORD!‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 6:56:28 μμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

The world is enduring the hottest year on record, causing droughts worldwide and concerns for farmers. Solar activity is increasing toward the expected solar maximum in 2013. The Sun has an 11-year activity cycle. There is more solar activity in the years around the peak. This is not about one solar storm, and in any case solar storms are not predictable far in advance. For an analogy, think about hurricanes. We know there is a hurricane season, and we know there will be several hurricanes. We do not know when they will come, or how big they will be, or where they will hit land. People who operate satellites should take precautions to protect their systems against solar storms, but that should not worry you or me. The bottom line for the Sun is that if you weren't hurt by the solar maxima in 1990, or 2001, you are not likely be hurt by the one in 2013.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, has proven that climate change is heliogenic, not anthropogenic. Nevertheless, carbonmonger kleptocrats, using buzzwords like carbon footprint and clean energy, are growing a socialist movement that won't actually benefit Gaia, but will make our lives miserable, spread by the cancer of socialism. Temperature fluctuations are only due to Sun cycles, but are used as an antivenitist instrument, not a real object of interest for socialists who camouflage the environmental game. Venitis points out Climategate began in November 2009 with the Internet leak of thousands of emails and other documents hacked from the University of East Anglia's Climatic Research Unit(CRU). The emails proved that climate scientists manipulated data, withheld scientific information, and tried to prevent dissenting scientific papers from being published. A coalition of interests has promoted the greenhouse myth; scientists needed funds, the media a story, green business windfall profits, and kleptocrats a cause to present themselves as Moses. Venitis asserts that climate scaremongers ask for an unprecedented socialistic control of our lives. Socialism camouflaged as environmentalism! Those who accept the alarmist view of anthropogenic climate change are marionettes of antivenitist pullpeddlers, socialist kleptocrats, producers of green technologies, agribusiness producing ethanol, and trading firms dealing in carbon emission rights. Climate scare is the main threat to freedom and prosperity we are facing today. Venitis muses that kleptocrats selling pollution permits to industry reminds us of the Catholic Church selling indulgences to sinners! Cap-and-Trade spreads the cancer of socialism and thus stifles innovation. We also know that strong economies innovate better than weak ones, but cap and trade weakens economies. China emits more carbon than the United States. It's increasing its emissions levels at a much faster rate, and it has no intention of cutting back. India and other fast-developing nations have made it clear that they, too, have no plans to slow down their economic growth with carbon-cutting measures.Venitist economies innovate better than antivenitist ones, especially for something like energy where the investments often run into the billions of dollars and the payoffs play out over decades. But cap and trade adds a significant element of antivenitism, with wild swings in the price of carbon allowances, and energy companies less interested in long-term investment and more interested in short-term gaming of the system. That's why Global Tax Revolt fights cap and trade. Cap-and-Trade does not cap environmental sin but merely trades a self-serving socialist agenda for economic misery. Environmental health and longevity has a shrine in venitism. This shrine, free from the yoke of excessive regulation, protects and rewards the good steward of conservation. It nurtures the economy, promotes venitist policies that ensure environmental immortality, and persecutes those who abuse our natural resources. Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that anthropogenic global warming is the hottest hoax ever perpetrated on a global scale. Rather than being wary of venitism's ability to shepherd good energy and environmental policy, we should protect our flocks from promises of false profits made by antivenitist pseudoprophets. Climate scaremongers endanger the freedom and prosperity of homo sapiens. Venitis declares government is the greatest polluter. This polluter literally gets away with murder because of sovereign immunity. We should make government as responsible for its actions as everyone else is expected to be. Venitists protect the environment by first abolishing sovereign immunity. By turning to government for environmental protection, we've placed the fox in charge of the hen house! Governments control over 40% of land mass. Unfortunately, government's stewardship over our land is gradually destroying it.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 83
Visit Your Group

~*** Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.
Για να σταματήσεις αυτά τα email, κάνε κλικ εδώ.Έχεις λάβει αυτό το μήνυμα στη διεύθυνση email: snstam@gmail.comΠνευματικά δικαιώματα © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. -

~*** Γεια σου Stamatios,
Milan invited you to ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΤΡΙΣΑΓΙΟ - "Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΙΑΣ."Επίσης προσκλήθηκαν οι Fay Forada, ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ και 4 άλλοι φίλοι.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΤΡΙΣΑΓΙΟ - "Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΙΑΣ"Κυριακή, 25 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. Τοποθεσία: ΑΧΑΙΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΛΑΣΙΑΣ
Are you attending? Ναι - Όχι - Ίσως

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~*** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasJuly 18, 2010 at 6:17pm
Θέμα: Αδερφός Βελουχιώτη: “Τέτοιος που ήτανε, τέτοιο τέλος τ
Ντοκουμέντο, εφημερίδα “ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ”, Τρίτη 19 Ιουνίου 1945.Ο αδελφός του Βελουχιώτη ομιλεί δια τον θανατωθέντα αρχιτρομοκράτην: “Τέτοιος που ήτανε τέτοιο τέλος του έπρεπε”.(την εφημερίδα μας έστειλε ο Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας)

http://www.facebook..com/l/01744wSppAiz_7iZXbRE_9utUzg;blackblogofcommunism.com/2010/07/18/%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%81%cf%86%cf%8c%cf%82-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%84%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5/ .-

~**
[crystalclearforum] CHARITY‏
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 5:48:30 μμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Ayn Rand's views on charity are very simple. She does not consider it a major virtue and, above all, she does not consider it a moral duty. There is nothing wrong in helping other people, if and when they are worthy of the help and you can afford to help them. Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism, regards charity as a marginal issue. What she is fighting is the idea that charity is a moral duty and a primary virtue.Ayn Rand notes the fact that a man has no claim on others, i.e., that it is not their moral duty to help him and that he cannot demand their help as his right, does not preclude or prohibit good will among men and does not make it immoral to offer or to accept voluntary, non-sacrificial assistance.Basil Venitis asserts that throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.It is altruism that has corrupted and perverted human benevolence by regarding the giver as an object of immolation, and the receiver as a helplessly miserable object of pity who holds a mortgage on the lives of others—a doctrine which is extremely offensive to both parties, leaving men no choice but the roles of sacrificial victim or moral cannibal.To view the question in its proper perspective, one must begin by rejecting altruism's terms and all of its ugly emotional aftertaste—then take a fresh look at human relationships. It is morally proper to accept help, when it is offered, not as a moral duty, but as an act of good will and generosity, when the giver can afford it, i.e., when it does not involve self-sacrifice on his part, and when it is offered in response to the receiver's virtues, not in response to his flaws, weaknesses or moral failures, and not on the ground of his need as such.A democracy will continue to exist up until the time voters discover they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy. When people can vote themselves something for nothing, they will keep squeezing the rich until they have nothing left to give. Politicians on both sides of the aisle implement policies that punish success by over-taxing the rich, trying to kill the goose that lays the golden eggs.Venitis asserts that nobody can force you to give charity. You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, charity, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 80
Visit Your Group

~*** Ο/Η Μίνα Γκελντή έστειλε μήνυμα στα μέλη του "http://www.facebook.com/l/76066-j73eHpZxE0xfGOwWM0h3A;ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).

Μίνα ΓκελντήJuly 26, 2010 at 9:01pm
Θέμα: Δωρεάν στείρωση υπάρχει?
Αγαπημένοι μου φίλοι εδώ και 3 μήνες έχω πάρει ένα σκυλάκι από τη "ΚΙΒΩΤΟ" της Μυτιλήνης. Το πήρα τσιπαρισμένο όμως δεν ήταν στειρωμένο γιατί ήταν και μικρό. Σήμερα είναι περίπου 8 μηνών και χρειάζεται στείρωση για την οποία δεν έχω την οικονομική άνεση.Προς ενημέρωσή σας έχω και ένα λυκόσκυλο θηλυκό που έχω στειρώσει εδώ και χρόνια απλά τελευταία πιεζόμαστε οικονομικά.Υπάρχει κάποιος σύλλογος ή γιατρός που θα αναλάμβανε να το κάνει αφιλοκερδώς? Γιατί έχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει που δεν πήρα ένα ΗΔΗ στειρωμένο ή που δεν περίμενα να το στειρώσουν στην Κιβωτό για να το πάρω... Η αλήθεια είναι ότι επειδή εγώ πλέον είμαι άνεργη του έχει πέσει όλο το βάρος με παιδί και 2 σκυλιά.Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων...Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΥ.Γ. Αν θέλετε παρακαλώ πρωωθείστε...

~***-If TheTiniest Sign On Life Were Found On Mars- It Would Make The Front Pages Of Newspapers All Over...‏
Από:
Causes (apps+ys==02sy@facebookappmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 8:51:43 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)


Bulletin from the cause: Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP! Go to Cause
Posted By: Marianne Rosendal Joss Andersen
To: Members in Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!
-If TheTiniest Sign On Life Were Found On Mars- It Would Make The Front Pages Of Newspapers All Over The World. YET We Are Losing Species On Earth Everyday, Every hour And Humans Hardly Pay Attention !!
Only when the last tree has died and the last river has been poisoned and the last fish has been caught will we realize we cannot eat money… It is great to see how many we are who cares, but let´s start a massive AWARENESS campaign..We need the whole world to wake up.. So please don´t hesitate- but spread the word by inviting all your friends AND we really really need YOU to stop the “genocide” in the rainforest as well http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYiLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjEzMzg1MjU2LCJzaGFyZF9pZCI6MzEwfQ== -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Horrible news from The Faroese Islands – They did it again… AN UNDERCOVER EXPEDITION that hopefully will open the whole worlds eyes – It really is OUTRAGEOUS http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuc2Vhc2hlcGhlcmQub3JnL25ld3MtYW5kLW1lZGlhL25ld3MtMTAwNzIwLTEuaHRtbCIsInJlY2lwaWVudF9pZCI6MTMzODUyNTYsInNoYXJkX2lkIjozMTB9 Thank you so much for caring… Warm Greetings

Call to Action
Support the cause. Be counted:


I Read This
You are receiving this email because you are a member of the cause Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!.To unsubscribe, leave the cause Causes Privacy Policy Causes Address: PO Box 492, Berkeley, CA 94708 United States Tip: Add no-reply@causes.com to your address book to make sure you don't miss any opportunities to change the world. -

~**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Nada sin ti
Play video »

*** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ - ΒΛΕΠΟΥΜΕ :
~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: El arrebato no me ve
Play video »
~** 'Create


**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/01-07-2010.html , Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 01-07-2010 .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/02-07-2010.html , Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02-07-2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03-07-2010

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Κυριακή, 04 Ιουλίου 2010 ARFARA MESSINIAS * Μας φράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/ , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010

~*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010 , Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γράφουμε * 05/07/2010 ,

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010.html , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html?spref=bl *** Νέα - Παράξενα, Υγεία , μας γράγουν και τα γρά...

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Η λειτουργία του Κ.Υ.Μελιγαλά από 3/4/1989 έως και σήμερα

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/07-07-2010.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07-07-2010 .-

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/enh-08-07-2010.html , Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010 ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 08-07-2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ 03-04-1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...2010 :ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 http://arfara-messinias-stamos-2010/

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 , Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 .-

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 15 Ιουλίου 2010

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/ygeia-gia-olous-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html , Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση Δευτέρα , 19 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ Αρφαρά Μεσσηνίας .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση -ειδήσεις - αθλητικά και άλλα Κυριακή 18-07-2010 ,

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_7713.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010Ειδήσεις-παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_1388.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις-Αθλητικά - παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/17-18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , sάββατο, 10 Απριλίου 2010
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν *
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν :

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
ARFARA MESSINIAS * Μας γράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

&*** http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=26476774455&view=user#!/group.php?gid=26476774455 , ARFARA MESSINIAS 2010 !

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
Από όσα μας γράφουν και γράφουμε 21-07-2010

*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Ψάχνω...Βρίσκω... Καταχωρώ ....Σχολιάζω ... Ιούλιος 2010

*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (1) Ιούνιος 2010 .-

**** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2008/06/blog-post.html , Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Η Ιστορία του.-

*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω...22-07-2010

*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ..ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ..22-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2-2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (2) Ιούλιος 2010 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010
Ενδιαφέροντα ... Απόψεις ..Λόγια από την καρδιά Ιούλιος 2010

** http://snsarfara.blogspot.com/ , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω ...Μας γράφουν σήμερα χθες αύριο 2010

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 Διαβάζω..Ψάχνω... Βρίσκω ..Γράφω ... Αντιγράφω.. Καταχωρώ...Σχολιάζω .. 24-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010.. Διαβάζω...Ψάχνω ...Βρίσκω ...Ξεχωρίζω.... Καταχωρώ... Σχολιάζω ... Σα, 24-07-2010 .-

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 http://arfara-messinias-stamos-2010/

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 , Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 .-

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 15 Ιουλίου 2010

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/ygeia-gia-olous-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html , Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση Δευτέρα , 19 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ Αρφαρά Μεσσηνίας .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση -ειδήσεις - αθλητικά και άλλα Κυριακή 18-07-2010 ,

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_7713.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010Ειδήσεις-παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_1388.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις-Αθλητικά - παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/17-18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , sάββατο, 10 Απριλίου 2010
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν *
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν :

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
ARFARA MESSINIAS * Μας γράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

&*** http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=26476774455&view=user#!/group.php?gid=26476774455 , ARFARA MESSINIAS 2010 !

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
Από όσα μας γράφουν και γράφουμε 21-07-2010

*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Ψάχνω...Βρίσκω... Καταχωρώ ....Σχολιάζω ... Ιούλιος 2010

*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (1) Ιούνιος 2010 .-

**** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2008/06/blog-post.html , Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Η Ιστορία του.-

*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω...22-07-2010

*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ..ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ..22-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2-2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (2) Ιούλιος 2010 .-

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010
Ενδιαφέροντα ... Απόψεις ..Λόγια από την καρδιά Ιούλιος 2010

** http://snsarfara.blogspot.com/ , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω ...Μας γράφουν σήμερα χθες αύριο 2010

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 Διαβάζω..Ψάχνω... Βρίσκω ..Γράφω ... Αντιγράφω.. Καταχωρώ...Σχολιάζω .. 24-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010.. Διαβάζω...Ψάχνω ...Βρίσκω ...Ξεχωρίζω.... Καταχωρώ... Σχολιάζω ... Σα, 24-07-2010 .-

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/2010_24.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 kai ΚΥΡΙΑΚΗ 25 , ΠΡΩΙ !
Ενδιαφέροντα λόγια από καρδιάς ...για όλους ...ο νοών ανοείτω νοείτω Ιούλιος 2010


~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

~*** http://arfara-messinias-stamos-2010/

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 , Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 .-

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 15 Ιουλίου 2010

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/ygeia-gia-olous-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html , Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση Δευτέρα , 19 Ιουλίου 2010


**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ Αρφαρά Μεσσηνίας .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση -ειδήσεις - αθλητικά και άλλα Κυριακή 18-07-2010 ,

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_7713.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010Ειδήσεις-παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_1388.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις-Αθλητικά - παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/17-18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , sάββατο, 10 Απριλίου 2010
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν *
Aυτοί που μας θυμούνται και μας γράφουν :

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
ARFARA MESSINIAS * Μας γράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

&*** http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=26476774455&view=user#!/group.php?gid=26476774455 , ARFARA MESSINIAS 2010 !

~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010
Από όσα μας γράφουν και γράφουμε 21-07-2010

*** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Ψάχνω...Βρίσκω... Καταχωρώ ....Σχολιάζω ... Ιούλιος 2010

*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2010.html , Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (1) Ιούνιος 2010 .-

**** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2008/06/blog-post.html , Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Η Ιστορία του.-

*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω...22-07-2010

*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/22-07-2010.html , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ..ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ..22-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/07/2-2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 Από τα παλιά ....τα λησμονημένα (2) Ιούλιος 2010 .-


~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/2010.html , Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010
Ενδιαφέροντα ... Απόψεις ..Λόγια από την καρδιά Ιούλιος 2010

** http://snsarfara.blogspot.com/ , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010 Ψάχνω ...Βρίσκω...Καταχωρώ...Σχολιάζω ...Μας γράφουν σήμερα χθες αύριο 2010

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 Διαβάζω..Ψάχνω... Βρίσκω ..Γράφω ... Αντιγράφω.. Καταχωρώ...Σχολιάζω .. 24-07-2010

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/24-07-2010.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010.. Διαβάζω...Ψάχνω ...Βρίσκω ...Ξεχωρίζω.... Καταχωρώ... Σχολιάζω ... Σα, 24-07-2010 .-

*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/07/2010_24.html , Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 kai ΚΥΡΙΑΚΗ 25 , ΠΡΩΙ !
Ενδιαφέροντα λόγια από καρδιάς ...για όλους ...ο νοών ανοείτω νοείτω Ιούλιος 2010

~**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010 Μελετάω... Βρίσκω.. Γράφω ... Παρουσιάζω ..από όσα μας γράφουν

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :
~****http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ. Μένουμε ή το κλείνουμε ??‏
Από:
CHЯISTOS P (mail@poiisi.ning.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 8:42:02 μμ
Προς:
Σταμάτιος Σκούλικας (snstam@gmail.com)
Ο/Η CHЯISTOS P σας έστειλε ένα μήνυμα στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΓια να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private Θέμα: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ. Μένουμε ή το κλείνουμε ?? " * Π Ο Λ Υ Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο *
http://poiisi.ning.com/forum/topics/me-to-ergastheri-thi-mhelei http://poiisi.ning.com/forum/topics/me-to-ergastheri-thi-mhelei
Η σελίδα αυτή έχει ως πλατφόρμα την NING, η οποία μέχρι σήμερα παρείχε δωρεάν το κοινωνικό της δίκτυο προς κάθε ενδιαφερόμενο.Προ ημερών ανακοίνωσε στους διαχειριστές των ιστοσελίδων, ότι το «δωρεάν» καθεστώς παύει να ισχύει, και ότι –αν θέλουμε να διατηρήσουμε το χώρο μας- θα πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα παρακάτω συνδρομητικά σενάρια : { http://www.blogger.com/target=">
http://www.ning.com/poiisi/migration/chooseplan Επειδή όμως εσείς δεν θα σας επιτρέψει να το δείτε το παραθέτω στο τέλος) 1. Την έκδοση MINI με 2,95 $ τον μήνα (και με περιορισμούς που θα καθιστούσε την σελίδα μας «παιδική» )2. Την έκδοση PLUS με 19,95 $ τον μήνα που έχει παρόμοιες δυνατότητες με τις γνώριμες τωρινές.3. Την έκδοση PRO με 49,95 $ (!) τον μήνα που, -λένε ότι- θα έχει αυξημένες δυνατότητες.. Προφανώς οι δεύτερη και η τρίτη επιλογή απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, πράγμα εξελιγμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και όχι σε φερέλπιδες ιδεολόγους και άφραγκους ποιητές...Η NING, βέβαια, λέει να βρούμε διαφημιζόμενους πάροχους, από τους οποίους θα έχουμε και ...κέρδη !. ...Για το λόγο αυτό ανοίγω την συζήτηση περί του τι μέλει γενέσθαι Εγώ, θα ήμουν προθυμότατος για αυτούσια την οικονομική επιβάρυνση της 2 ης επιλογής, εάν διέβλεπα παρουσία και ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας που τόσο αγαπήσαμε. Δυστυχώς όμως, τα στατιστικά της είναι εξαιρετικά πεσμένα, κυρίως γιατί βλεπόμαστε στο (δωρεάν ακόμη) Facebook.Προτίθεμαι λοιπόν να μην συμμετάσχω στην περαιτέρω λειτουργία της, μια και ο λόγος λειτουργίας είναι –σχεδόν- ανύπαρκτος..Θα σας παρακαλούσα, μέχρι τις 20 Αυγούστου, (ημερομηνία dead time) που δίνει η NING) να έχετε αποθηκεύσει σε ίδιο μέσο τις πληροφορίες της ιστοσελίδας που επιθυμείτε να κρατήσετε...Σας ευχαριστώ για την όμορφη συμμετοχή σας, και –αν δεν βρεθεί κάποια λύση- θα τα λέμε από άλλες, πιο «οικονομικές» γωνιές ! Με τιμήΧρήστος Πεντεδήμος(διαχειριστής) ---------------------------------------

ΥΓ. Η NING λέει :Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το Ning, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα παρακάτω έως τις August 20, 2010. Ενεργήστε έως τις August 3 για να κερδίσετε ένα μήνα δωρεάν στα ετήσια προγράμματα. Mini (Για μικρές ομάδες)Μηνιαία 2.95 $Επιλέξτε • Έως 150 χρήστες • Χώρος αποθήκευσης 1 GB • Εύρος ζώνης 10 GB • Επιλέξτε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις ή δημοσιεύστε τις δικές σας • Ιστολόγια, φόρουμ, φωτογραφίες και βίντεο • Βασικά εργαλεία ελέγχου μελών Plus (Προηγμένες δυνατότητες)Μηνιαία 12.95 Επιλέξτε • Απεριόριστος αριθμός χρηστών • Χώρος αποθήκευσης 10 GB • Εύρος ζώνης 100 GB • Επιλέξτε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις ή δημοσιεύστε τις δικές σας • Προσαρμοσμένη σχεδίαση και διεύθυνση URL • Ιστολόγια, φόρουμ, φωτογραφίες και βίντεο • Ομάδες, συμβάντα και συνομιλία • Πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εφαρμογές Ning App • Εργαλεία μετάδοσης Pro (Σχεδιασμένο για κλιμάκωση)Μηνιαία 49.95 $Επιλέξτε • Απεριόριστος αριθμός χρηστών • Χώρος αποθήκευσης 20+ GB • Εύρος ζώνης 200+ GB • Όλες οι Ning Plus δυνατότητες • Επώνυμα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων • Ανέβασμα μουσικής και βίντεο • Πρόσβαση API (διαθέσιμη σύντομα) • Αποκλειστικές αναβαθμίσεις και πρόσθετα • Υποστήριξη συνδρομητών • Φίλτρο γλώσσας (διαθέσιμο σύντομα)" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private --Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/?xgo=esxVu6Z-tkykpO9-VEq1HBkK7FhtT9TAcyeiorfyzI/dssz2r9v-ug&xg_source=msg_mes_private .-

~*** Γεια σου Stamatios,
Ο Apostolos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Apostolos KaramitsosΓια να προτείνετε άτομα που γνωρίζει ο Apostolos , ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1157088412&suggestfriends&ref=email_friend_confirmed&mid=2b7c4d9G3dd6e022G1736476G1b&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** [athenians] 36 YEARS OF KLEPTOCRACY‏
Από:
giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 7:37:26 μμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

There was a reception held at the Greek presidential mansion on Saturday morning to mark the 36th anniversary since the restoration of democracy, after the fall of the military junta that ruled Greece from 1967 to 1974. In reality, there is no democracy in Greece, but kleptocracy! Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! On 21 April 1967, just weeks before the scheduled elections, a group of brave army officers led by Brigadier Stylianos Pattakos and Colonels George Papadopoulos and Nick Makarezos seized power in a heroic coup d'etat. These three heroes were able to quickly seize power by using surprise and confusion. Pattakos was commander of the Armour Training Centre based in Athens. The smart heroes managed to perform an economic miracle, and they made all Greeks happy, except communists and Graecokleptocrats. In a speech filled with severe criticism of Graecokleptocrats, which he blamed squarely for the country's present decline, President of the Republic Charles Papoulias on Saturday blasted all those that he said had prevented Greece from becoming a modern, European democracy. Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful 300 Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Papoulias noted the disapproval that is today levelled against the political system is often crude in its generalisation but justified at its core. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! The president's speech outlined the chronic problems in the country and stressed that the State had to first give an example, while he underlined the need to give prospects to the younger generations that are shouldering the greatest burden in the crisis. At another point in his speech, he said that the demolition of the European social model was a panic reaction while he appeared confident that the EU would weather the storm because the common interests of its people are strong. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! In light of the economic crisis, this year's reception followed a simpler and less ostentatious pattern, without a buffet in the presidential gardens or a live orchestra. The event was attended by the most infamous Graecokleptocrats, including Premier George Papandreou, main opposition New Democracy leader Anthony Samaras, and other infamous political party leaders. There were also representatives of the infamous clergy, MPs, MEPs and several eggheads. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Basil Venitis, an Athenian orator, points out two roommates of Amherst College of Massachusetts, Anthony Samaras and George Papandreou, lead the two most corrupt political mafias on Earth, Nea Democratia and Pasok. Papandreou is the premier of Greece, and Samaras is the leader of opposition. Papandreou participated in the kleptocratic government of Simitis, and Samaras participated in the kleptocratic government of Caramanlis. They are very good friends, but in public it's their job to accuse each other. Love in private, hate in public, and omerta galore! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Basil Venitis, an Athenian orator, asserts the huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups, such as Sect of Revolutionaries, Revolutionary Struggle, Revolutionary Nuclei, Pygolabides, Tax Revolters, Golden Dawn, Greek Capitalists, Conspiracy of Fire Nuclei, Revolutionary Cells, Popular Revolutionary Front, and Committee for Promotion of Intransigence, try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now! No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now! Returning the loot is hard to do. 300 Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Greeks now demand the legal confiscation of all assets belonging to Graecokleptocrats, in order to ensure the repayment of the debt which Graecokleptocrats have admittedly caused, by inventing parliamentary immunity. All present and past MPs since 1975 should be examined for all unlawful and criminal actions taken against the assets of the Greek State, including those which have expired under the statute of limitations, in order for justice, truth, and transparency to be reinstated in Greece. Let it be. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Venitis notes that adding insult to injury, the 200 Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the people who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! Venitis notes that out of 200 culprits, the Siemens Kangaroo Court of the Greek Parliament has found only two culprits: Anastasios Mantelis and Theodore Tsoukatos of Pasok. Out of two billion euros in Siemens kickbacks, it has found only two million euros in kickbacks! If this is not tokenism, what is it? It's amazing that the two main culprits, Costas Caramanlis and Costas Simitis, were not even invited to testify! Nevertheless, all Greeks demand Caramanlis and Simitis to be hanged in front of the Greek Parliament now. Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now! The Dirty Dozen most corrupt kleptocrats on Earth were Costas Caramanlis of Greece, Costas Simitis of Greece, Suharto of Indonesia, Ferdinand Marcos of Philippines, Mobutu Sese Seko of Zaire, Sani Abacha of Nigeria, Slobodan Milosevic of Serbia, Jean-Claude Duvalier of Haiti, Alberto Fujimori of Peru, Pavlo Lazarenko of Ukraine, Arnoldo Aleman of Nicaragua, and Joseph Estrada of Philippines. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now! A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include the magnificent seven:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)

~** Blogger DMCA takedown notification‏
Από:
support@blogger.com
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 9:50:21 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Κοιν.:
blogger-dmca-notification@google.com
Blogger has been notified, according to the terms of the Digital Millennium Copyright Act (DMCA), that certain content in your blog is alleged to infringe upon the copyrights of others. As a result, we have reset the post(s) to "draft" status. (If we did not do so, we would be subject to a claim of copyright infringement, regardless of its merits. The URL(s) of the allegedly infringing post(s) may be found at the end of this message.) This means your post - and any images, links or other content - is not gone. You may edit the post to remove the offending content and republish, at which point the post in question will be visible to your readers again. A bit of background: the DMCA is a United States copyright law that provides guidelines for online service provider liability in case of copyright infringement. If you believe you have the rights to post the content at issue here, you can file a counter-claim. For more information on our DMCA policy, including how to file a counter-claim, please see http://www.google.com/dmca.html. The notice that we received, with any personally identifying information removed, will be posted online by a service called Chilling Effects at http://www.chillingeffects.org/. We do this in accordance with the Digital Millennium Copyright Act (DMCA). You can search for the DMCA notice associated with the removal of your content by going to the Chilling Effects search page at http://www.chillingeffects.org/search.cgi, and entering in the URL of the blog post that was removed. If it is brought to our attention that you have republished the post without removing the content/link in question, then we will delete your post and count it as a violation on your account. Repeated violations to our Terms of Service may result in further remedial action taken against your Blogger account including deleting your blog and/or terminating your account. If you have legal questions about this notification, you should retain your own legal counsel. Sincerely, The Blogger Team Affected URLs: http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/bloggers.html .-

~**New updates in your account!‏
Από:
Stamatios Skoulikas (noticias@sonicomail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 7:04:37 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Stamatios, enter your Sonico account now »
Photo updates
see all »

Fotos de carteleraMaria Nieves Ramos Tacoronte

Fotos de carteleraEduardo Ribeiro

Fotos de carteleraCarlos Roberto Cattani

Fotos de muralLaureano Chavarini


Fotos de carteleraTotaj Dashnor

Wall photosHamomilaki Nobilis

Fotos de carteleraEnrique R Guerrero

Fotos de carteleraJoaquim Junior


Challenge your friends

Bear & Cat

Bloons

Gems Hexic

Bubble Shooter
Upcoming birthdays
Alexandro Hernandez - 27 JulSend message - Send e-card
Analia Chambe - 17 AugSend message - Send e-card

Recommended pages

Madonna


Tom Geiger


Coldplay


Copa Mundial - Sudafrica 2010


Pitbull


Shakira

Friend updates

Dulce

Jose Luiz Dias

Dante

Valentina

José
Pending alerts

Sami Rachid
Accept friend

Barby Acevedo
Accept friend


Maria Leonilde Ferreira Feitoza
Accept friend

Cida Elias Dos Santos
Accept friend


Alexandro Hernandez
Accept friend

Younes Kald
Accept friend

Find your friends!
Find out which of your email contacts are already on Sonico

Find friends

Thanks!Sonico Team

~**Ο/Η George Tsoukaladakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Φίλοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

George TsoukaladakisJuly 26, 2010 at 6:47pm
Θέμα: επιτέλους πιστώθηκε η προκαταβολή!!!!! 26-07-2010
Συνάδελφοι,για μέρα τουλάχιστον ας μην ασχοληθούμε για τίποτα άλλο παρά να νιώσουμε τη χαρά που οι κόποι των τελευταίων μηνών, σε κάποιο βαθμό δικαιωθήκανε......και από αύριο ο γολγοθάς συνεχίζεται......σήμερα ας ευχαριστούμε αυτούς που καλοκαιριάτικα λιώνουνε για όλους μας.....

~** Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisJuly 26, 2010 at 6:09pm
Θέμα: Η Ελλάδα μπροστά στα μεγάλα γεγονότα!
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις επαληθεύουν τα προφητικά λόγια σοφών αγίων γερόντωντου Διονύση ΜακρήΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=71605671345&view=user#!/photo.php?pid=1578272&o=all&op=1&view=all&subj=71605671345&aid=-1&id=1279860909 .-

~** Ο/Η Eleni Benetatos σχολίασε την φωτογραφία σας. «3500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Άλμπερτ Ριέρα. Ένας αριθμός που μπορεί να συγκριθεί με τους χιλιάδες που πήγαν στο αερονηδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ για να τον δουν να φεύγει.!!!!!!!!!!!!!!» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30987806&id=1037492258&mid=2b7988cG3dd6e022G17348acG9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ο Ioannis Karamitros έγραψε στον Τοίχο σας...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010 4:12:52 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Ο Ioannis δημοσίευσε κάτι στον Τοίχο σας. Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του Ioannis, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1037492258&v=wall&story_fbid=147160218627543&mid=2b786ffG3dd6e022G1733e82G1&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~***ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΝΙΕΣ‏
ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.....
Comodo: "......Κι αφού φάγαν και ήπιαν και ξαναφάγαν όλο το 2009, 5,7 δις ο ένας, 6,5 δις ο άλλος κι άλλα πολλά, κάτσαν στην άκρα να συγχωνέψουν τα φαγωμένα, να λεφτερωθεί το έντερο, για να φάγουν και τα υπόλοιπα....... Κι είχαν και άρχοντα κουμπάρο, τον ΓκόλντμανΣάξωνα!!!!!!.......
Ούλοι ήσαν εκεί, καταγής..... Κι οι Βαρδινογιανναίοι, κι οι Βασιλάκηδες, κι οι Αγγελοπουλαίοι, κι οι Γιαννακοπουλαίοι, κι οι Κοκαλαίοι, κι οι Βγενοπουλαίοι, κι εφοπλιστές από το Σίτι της Λόντρας, κι όλος ο καλός ο κόσμος κι ο ντουνιάς......Ομονοούντες κι αγαπημένοι, σαν ένας παράς!!!!!!......
Κι έγινε σύναξη μεγάλη και συναγωγή και χάβρα Ιουδαίων και Μπαχλέμπηδων!!!!.......Κι όλοι τους ένας κι ένας, καπεταναίοι........ Κλέφτες κι αμαρτωλοί!!!!!!!....... Φανατικοί..... Μέχρι το μεδούλι, τάλιρα, πεντόλιρα........Απ' την εποχή πούχει να γίνει πάρτι με ξέκωλα στο Αβέρωφ, έχει να γίνει τέτοια γιορτή μεγάλη και χαρά..... Μέχρι και που ο λαός ξέχασε τη λόρδα του και δεν θέλει να τη θυμάται....... Μέχρι κι ο Μήτσος, ο γιος της Μαργιωρής, όνειρο είδε, πως τάχατες Βγενόπουλος έγινε, εν μιά νυχτί, και Κοσκωτάς!!!!!!! Και ξόδευε, ξόδευε, ξόδευε και ο παράς δεν έλεγε να τελειώσει..... Τόσο πολύ........ ". Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
** ....ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ, ΕΝΑ ΠΑΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΤΙΑΡΙ.... ΦΑΝΤΑΡΕ.... ΦΑΝΤΑΡΕ.... ΠΟΥ ΠΑΣ??????????
"Αετός καλεί γεράκι........ Ακόμη καλεί μάλλον.
Όποιος δεν βρέθηκε σε φωτιά αυτών των διαστάσεων που απλά παρακολουθούμε πάλι, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβεί. Όποιος δεν αντιμετώπισε επικόρυφη φωτιά ( όταν καίγεται ολόκληρο το δέντρο), δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν μπορεί να καταλάβει τον φόβο της φωτιάς που λικνίζεται σαν θηρίο στα δέκα μέτρα ψηλά. Να βλέπει και να ακούει απίθανα πράγματα. Έστω και με μισή ανάσα και αυτή η μισή από τον καπνό, να θέλει να ουρλιάξει και να πιάσει δυο τρείς από τον λαιμό. Συντονισμός:Μετά από τρείς μέρες φωτιάς στο βουνό, ήρθε και ο στρατός. Παιδιά. Δικά μας παιδιά, χωρίς καμία απολύτως γνώση του τι πάνε να κάνουν. Με μια πετσέτα, παγούρι και ένα φτυάρι. Να κάνουν τι στον χαλασμό; Ευτυχώς, επέστρεψαν όλα τα παιδιά αυτά σώα, γιατί ο Αξιωματικός τους, ήταν πράγματι Αξιωματικός. Ήξερε τι και πως θα το πεί. Ήρθε και ολόκληρη καναδέζα, με ασύρματο. Ολόκληρη πλατφόρμα. Στήσανε ιστούς, απλώσανε κεραίες και για ώρες προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με το στρατόπεδο στην πόλη. Μονότονα ακουγόταν για ώρες. «Αετός καλεί γεράκι. Αετός καλεί γεράκι». Μήτε αετός, μήτε γεράκι άκουγε για να απαντήσει.--- Όχημα 14 λαμβάνει τον Άρη; (Με τον ασύρματο. Άρης, είναι ο Διοικητής)--- Λαμβάνει.--- Θα μεταβείς στη Μα…..... ( τοποθεσία)--- Από πού πάνε;--- Μπροστά σου πεντακόσια μέτρα, στη διασταύρωση δεξιά.--- Μπροστά μου δεν έχω δρόμο. Πρέπει να γυρίσω.--- Δεν είσαι κάτω στο φυλάκιο;--- Όχι. Στο πυροφυλάκιο είμαι (τρία χιλιόμετρα μακριά).--- Τι δουλειά έχεις εκεί; Ποιος σε έστειλε ρε Παπαδ… (επώνυμο).--- Ο ...Νομάρχης.--- Τέλος πάντων. Πάς στη Μα....… (την τοποθεσία)--- Από πού να πάω από δω που είμαι;--- Ρώτα εκεί κανέναν. Θα σου πεί. (Δώδεκα τα μεσάνυχτα, μέσα στο δάσος, με δυο τρείς ακόμη, ποιόν να ρωτήσει;)Καβαλάμε κι εμείς στο πυροσβεστικό «14». Να πάμε ως εθελοντές. Στο δρόμο μετά από μισή ώρα σε κατσικόδρομο, μας σταματάει ο Νομάρχης με την κουστωδία του, που γυρνούσε δεξιά και αριστερά να δεί τι γίνεται.--- Που πάτε εσείς;--- Στη Μα…..... Μας είπε ο Διοικητής (της Πυροσβεστικής)--- Όχι δεν θα πάτε. Θα πάτε λίγο παρακάτω. Έχουν ανάγκη από πυροσβεστικό.--- Μα ο Διοικητής μου είπε…......--- Ακούς τι σου λέω; Ο Νομάρχης σου μιλάει.........--- Όχημα 14 λαμβάνει τον Άρη;--- Λαμβάνει.--- Που είστε; Ακόμη δεν φτάσατε στην Μα.......…--- Ποια Μα....… Ο Νομάρχης μας έστειλε κάτω στο ρέμα.--- Ποιος Νομάρχης ρε Παπαδ…...; Τι εντολή σου έδωσα;
--- Μα κύριε Διοικητά ο Νομά..…--- Ποιος Νομάρχης Παπαδ….... Τρέχα εκεί που σου είπα. Τώρααααα. (Ουρλιάζοντας)Ξανά πίσω εμείς. Αργά, σε χάλια δασικό δρόμο. Στο χιλιόμετρο περίπου, μπροστά μας φωτιά. Χαλασμός. Δασικοί, Πυροσβέστες, πολίτες, τρακτέρ με βυτία. Ένας μας σταματάει κουνώντας και τα δύο χέρια στη μέση του δρόμου.--- Βγάλτε αμέσως την μάνικα. Μη μας φύγει από δώ η φωτιά. Καήκαμε αν φύγει.--- Πάω στη Μα…...... Έχω εντολή.....--- Ποια εντολή;;;;; Ο Δασάρχης είμαι. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ;--- Σας παρακαλώ. Έχω εντολή. Κάντε λίγο στην άκρη το τρακτέρ να περάσουμε.--- Δεν καταλαβαίνεις;;;; Ο Δασάρχης είμαι. Βγάλτε μάνικες αμέσως. Μη κουνήσει κανείς το τρακτέρ. Δεν πάει πουθενά.--- Σας παρακαλώ Δασάρχη. Μας περιμένουν. Έλα μίλα στον Διοικητή (από τον ασύρματο).--- Δεν μιλάω σε κανέναν. Βγάλε μάνικες.......... --- Άρης λαμβάνει το 14; (Καλεί το 14, τον Διοικητή)--- ..........….--- Άρης ακούει;--- ...........…--- Άρης λαμβάνει το 14; Το κέρατό μου. Δεν πιάνει από δώ.Κατεβαίνουμε τελικά, βγάζουμε μάνικα. Που να πάς;;; Το τρακτέρ κλείνει τον στενό δρόμο. Γύρω, χαλασμός από φωτιά και καπνό. Ο Πυροσβέστης ο ένας στη μάνικα και ο άλλος στο πυροσβεστικό να δίνει νερό. Εμείς τραβάμε λάστιχο. Από την ανοιχτή πόρτα και μετά από ώρα, αφού τελείωσε το νερό, ακούμε από το ηχείο.--- 14 λαμβάνει τον Άρη;;;;--- Λαμβάνει.--- Έφτασες στη Μα...…;;;;--- Ποια Μα......… Σβήνουμε κάπου απέναντι από το φυλάκιο. Τελείωσε το νερό.--- Δεν σου είπα εγώ Παπαδ...… ;--- Με σταμάτησε ο Δασάρχης και …........Σε λίγο, να πάλι ο Νομάρχης πίσω μας. Σταματάει. Δεν χωράει να περάσει. Που να πάει;--- Τι κάνετε εδώ; Δεν σας είπα να πάτε παρακάτω;--- Που παρακάτω Νομάρχη; Πώς να περάσω; Ο Δασάρχης με σταμάτησε.--- Μα σε περιμένουν. Εγώ τους είπα θα στείλω πυροσβεστικό.--- Τελείωσε και το νερό...….Μετά από μιάμιση ώρα περίπου, μας περίμεναν στη Μα…...... Μας περίμεναν κι εκεί που είπε ο Νομάρχης. Ο Διοικητής νόμιζε ότι πάμε...... Το ίδιο νόμιζε και ο Νομάρχης........ Όλοι κάτι νόμιζαν. Αυτοί που δεν νόμιζαν, ήταν οι απλοί πυροσβέστες και οι πολίτες εθελοντές. Αυτοί που κάτω από τις χειρότερες συνθήκες πάλευαν κυριολεκτικά με τη φωτιά, δεν φάνηκαν σε κανένα κανάλι. Εκεί που πάλευαν, κανάλι δεν πλησίαζε και κάμερα. Είναι οι άγνωστοι που τους πρέπει ένα μεγάλο ευχαριστώ.Ποιος συντόνιζε;;;; Ο πανάγαθος. Πάντως, ο αετός, δεν πήρε απάντηση από το γεράκι. Επικοινωνία μηδέν. Το ίδιο βράδυ, χειριστής μπουλντόζας με τρία παιδιά, έχασε τη ζωή του. Ανετράπη η μπουλντόζα, προσπαθώντας να ανοίξει καινούριο δρόμο στο δάσος, σε δύσβατη περιοχή. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα.ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ =======================================================================-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://tsoutsouneros.wordpress.com/http://tsoutsouneros.blogspot.com/http://avragioz.blogspot.com/ .-

~** [blowback] LET'S MAKE ENGLISH THE OFFICIAL LANGUAGE OF USA AND EU‏
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους achillesfaliriotis (achillesfaliriotis@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 4:57:42 μμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Venitis points out that having English as the official language of US and Fourth Reich(EU) simply means that for the government to act officially, it must communicate in English. It means the language of record is the English language, and that no one has a right to demand government services in any other language. Official English would also reinforce the historic message to new immigrants, that we expect them to learn English as the first step in their assimilation, and that we are committed to ensuring that all Americans and Fourthreichians share in the economic, social, and political benefits of having a common language.Basil Venitis, an Athenian orator, points out the fact that we have a common language, English, the linguafranca of planet Earth, is one of the most important things we have tying us together. Now we live in a time of unprecedented immigration to US and Fourth Reich. Speakers of Arabic, speakers of Cantonese, speakers of Thai, speakers of Vietnamese, speakers of Tagalog, speakers of a variety of Fourthreichian languages, speakers of Mandarin, they are coming from all over the world and joining us in our society. Somehow or other, within a generation or two, we have to get them all together, talking to each other, electing each other to city councils, doing business with each other, buying and selling from each other, creating governments, creating societies. We can only have this unified society, if we ultimately agree on English as our official language. When someone in the past dared to draw attention to the social-engineering substance of multiculturalism, he would earn the label of a xenophobe. It is obvious that the majority of the politicians did not want that. That is why they had neglected this important issue which, as a result, got into the hands of very problematic political leaders. That will probably continue also in the future. We should have the courage to enter into a fundamental polemic with the ideology of multiculturalism. It is the only way to make our continent function again according to the old, tried, and tested democratic rules.Venitis asserts that everybody now understands English, and we do not need translators anymore. Of course, there are many people, especially kleptocrats, who pretend they do not understand English, in order to give translation sinecures to their countrymen. Translators are now sinecurists, and taxpayers should stop paying billions of euros for translations and sinecures. You have to increase your English word power, because your words dress your soul, promote your career, inspire people, and talk at your back. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that multilingualism is a euphemism for babelism, and multiculturalism is a euphemism for weird Anglophobia! In the melting pot, different cultures, races, and ethnicities are brewed into a stew. In the salad bowl, the ingredients combine into a salad but retain their distinct identity. In multiculturalism, the salad bowl notion has been conventional wisdom. Eurokleptocrats babelize and Angloscare Fourthreichians, aka Europeans, because Anglophiles tend to be venitists. English in the linguafranca of planet Earth. We all live in Anglosphere now. It's high time to establish English as the only official language of Fourth Reich(EU) and USA.Venitis notes language is a unifying instrument which binds people together. When people speak one language they become one society. Americans and Fourthreichians want an amendment that says the English language shall be the official language. The Equal Employment Opportunity Commission(EEOC) presumes that English-workplace policies are discriminatory, and thus illegal under the 1964 Civil Rights Act. For over twenty years, the federal Equal Employment Opportunity Commission has aggressively targeted and punished employers who adopt English-language workplace rules.American and Fourthreichian courts have repeatedly affirmed that employers have the right to establish English language policies. But EEOC disagrees with these rulings, and continues to enforce a policy which the courts have ruled is ultra vires, or beyond the EEOC's authority. The EEOC appears to have implemented a strategy of trying to gain settlements from small businesses which do not have the resources to defend themselves in court. These settlements could then be used to create a legal precedent that contradicts earlier federal-court rulings.Venitis asserts multilingualism is causing a growing underclass, which is segregated and walled off into linguistic ghettos. A century ago such immigrant ghettos were marked by extreme poverty, 80-hour workweeks and child labor. As the industrial revolution matured, immigrants discovered that language skills were the key to entering the emerging middle class. This, coupled with mandatory public education and reduced immigration, resulted in the successful assimilation of ethnic communities into Western society.Today in segregated classrooms, bilingual education keeps immigrant children from learning English, by teaching them in foreign languages. And millions of people cannot find good-paying jobs, because they lack the ability to speak English with customers, coworkers or employers. Opponents of making English the official language charge that it is anti-immigrant, or that it is merely symbolic and therefore unnecessary. These charges are false. Learning to speak English empowers immigrants. By more than 2-1 immigrants themselves say US and Fourth Reich should expect new immigrants to learn English and by a 9-1 margin immigrants believe learning English is essential to succeed in US and Fourth Reich(EU).A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 84
Visit Your Group

~** Ο/Η Costas Nikolakis Schiniou έστειλε μήνυμα στα μέλη του "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" 18-23-24-25 -30-31kai 1 avgoustou.

Costas Nikolakis SchiniouJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~*** Ο Costas Nikolakis Schiniou άλλαξε το όνομα της εκδήλωσης "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" 18-23-24-25 kai 1 avgoustou σε "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" 18-23-24-25 -30-31kai 1 avgoustou. Για να δείτε την εκδήλωση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117471981632118&mid=2acf5f1G56358b7cG204a4c4G42&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~*** Ο Costas άλλαξε την ημερομηνία της εκδήλωσης " "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" 18-23-24-25 kai 1 avgoustou". Τώρα είναι στις Σήμερα, 18 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117471981632118&mid=2acf591G56358b7cG204a496G30&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~**[globaltaxrevolt] KILLING THE GOOSE THAT LAYS THE GOLDEN EGGS‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 2:49:35 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

A democracy will continue to exist up until the time voters discover they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy. When people can vote themselves something for nothing, they will keep squeezing the rich until they have nothing left to give. Politicians on both sides of the aisle implement policies that punish success by over-taxing the rich, trying to kill the goose that lays the golden eggs.Basil Venitis pointss out that every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Corporate income tax is one of the most destructive forms of taxation because it is an additional tax on the factors of production, capital and labor. Higher corporate income taxes are associated with lower investment in manufacturing, a larger unofficial economy, and greater reliance on debt as opposed to equity finance. Corporate taxes matter a lot, and in ways consistent with basic economic theory. If you tax something, you get less of it.If those managing a company had acted as recklessly and irresponsibly as parliaments with the economy, they rightly would be fired. Parliaments by their actions are driving away foreign capital, new and existing companies and jobs; burdening the people with excessive debt, and even providing an incentive for revolt. Voters, who act as the shareholders of the economy, have the responsibility to fire the managing kleptocrats for their dereliction of duty. For the sake of the country, let's hope they do so in elections.For 200 years or so, America's principles of liberty and equality, of consent, of religious liberty and private property, of the rule of law and constitutionalism have been under attack in the name of history and science and relativism, in favor of evolving truths, living constitutions, and bureaucratic government, through the Progressive Movement and the New Deal, the Great Society, and now into the age of Obama. Everyone in this group stands against that transformation. Many have fought for the truths of the American Founding for some time, following in the footsteps of statesmen and venitist heroes. There have been many victories, defeats, successes, and setbacks. The left has always maintained that this antivenitist state they've created is inevitable and permanent. Many reveled in that fact. Unfortunately, many also accepted that argument. But a funny thing has happened on the road to the latest iteration of antivenitism. An over-promising campaign gave rise to an overreaching agenda, and citizens, many never before engaged in politics, began to protest and challenge elected officials, joining the Global Tax Revolt, attending town hall meetings and then rallies, armed only with handmade signs, pocket Constitutions, and Venitis Laws. Is it possible that Americans and Europeans are waking up to the statist assault on their liberty? Perhaps the question of modern ever-expanding government, and its permanent inevitability, has not yet been settled, at least not in the minds of Americans and Europeans. The debate between venitists and antivenitists, a debate that usually occurs only here and there in academic conferences and think tanks, has now been engaged in the Global Tax Revolt, perhaps as never before in our lifetimes.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. Venitists want to take government back from the special interests who think the government is their own personal ATM and from kleptocrats who bring us over-sized fake checks emblazoned with their signature as if it was their money to give. Tax increases take money from families and businesses, lowering savings and investment and killing jobs and companies. This is especially harmful in the current economic climate. Starve the beast and join the Global Tax Revolt! A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 88
Visit Your Group

~** Olá Stamatios, Carlos Roberto escolheu um postal para você! Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=4803360&se=picattani@hotmail.com&db=6&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.comwww.SeuCartao.sonico.com Obrigado por usar nossos serviços! EquipeSeuCartao.sonico.com ------------------------------------------Sites recomendados http://www.cloncom.com/ - Economize até 95% em suas ligaçoes telefónicas

~**Ο/Η Vasilis Mitropoulos A έστειλε μήνυμα στα μέλη του VASILIS MITROPOULOS FANS.

Vasilis Mitropoulos AJuly 26, 2010 at 9:53pm
(χωρίς θέμα)
http://www.facebook.com/l/ca64a39kAGwqkUK_QU5XjRwHmfA;www.youtube.com/watch?v=2uaB5zTFTT0 .-

~** [capitalistsforever] PROTECTING INDIVIDUALS FROM GOVERNMENT‏
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους ronpaul.congress (ronpaul.congress@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 1:04:56 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

The American Constitution was written to protect individuals from the ravages of government because people understood that government power was something to be feared. However, after statists took control not only of government but also of other important social institutions, like education and the news media, they convinced people that they could have good government.The catalyst for the expansion of the State was World War I and then later the Great Depression. State intervention was justified in the name of protecting America. Statists won the day because they gained control of the institutions that serve as gatekeepers in civil society, and because intervention begets more intervention. For example, the Federal Reserve System, a favorite of statists, helped create the Great Depression and the New Deal, which, in effect, overthrew what was left of the constitutional order.Basil Venitis, an Athenian orator, points out the Tenth Amendment was intended to confirm the understanding of the people at the time the Constitution was adopted, that powers not granted to the United States were reserved to the States or to the people. It added nothing to the instrument as originally ratified.The founding fathers had good reason to pen the Tenth Amendment. The issue of power, and especially the great potential for a power struggle between the federal and the state governments, was extremely important to the America's founders. They deeply distrusted government power, and their goal was to prevent the growth of the type of government that the British has exercised over the colonies.Adoption of the Constitution of 1787 was opposed by a number of well-known patriots including Patrick Henry, Samuel Adams, Thomas Jefferson, and others. They passionately argued that the Constitution would eventually lead to a strong, centralized state power which would destroy the individual liberty of the People. Many in this movement were given the poorly-named tag Anti-Federalists. The Tenth Amendment was added to the Constitution of 1787 largely because of the intellectual influence and personal persistence of the Anti-Federalists and their allies.It's quite clear that the Tenth Amendment was written to emphasize the limited nature of the powers delegated to the federal government. In delegating just specific powers to the federal government, the states and the people, with some small exceptions, were free to continue exercising their sovereign powers.When states and local communities take the lead on policy, the people are that much closer to the policymakers, and policymakers are that much more accountable to the people. Adherence to the Tenth Amendment is the first step towards ensuring liberty in the United States. Liberty through decentralization.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, notes nullification is the legal right of a State to nullify any federal law which that State has deemed unconstitutional. Sovereign States formed the Union, and as creators of the compact hold final authority regarding the limits of the power of the federal government. The States and not the Federal Bench are the ultimate interpreters of the extent of the federal government's power. Nullification gives a slave State of Fourth Reich the right to declare null and void any law passed by the Eldorado of Prostitutes(EP), aka European Parliament, which the State deems unacceptable and unconstitutional. The Supreme Court is part of the federal government and cannot be an impartial arbiter of constitutional disputes between the states and the federal government. We live in a judicial oligarchy where we are governed by case law, which changes from decade to decade according to the shifting opinions of nine unelected, unaccountable judges.States, and not the Supreme Court exclusively, have the moral and legal authority to decide when Congress has violated the Constitution. And the people of the several states, supported and defended by their state governments, have every natural and legal right to ignore or refuse to obey what Congress may attempt to call a law in cases where it has overstepped its constitutional boundaries. States should stop asking the federal courts for permission to protect their citizen's constitutional rights and just do it. It is their responsibility and their duty to interpose on our behalf whether any branch of the federal government likes it or not.According to Thomas Jefferson, if the federal government were to monopolize constitutional interpretation, it would of course interpret the Constitution in its own favor and consistently uncover previously unknown reservoirs of additional federal power. Only a fool would consent to such a system, and the peoples of the states were not fools. Jefferson considers the foundation of the Constitution laid on this ground that all powers not delegated to the United States, by the Constitution, nor prohibited by it to the states, are reserved to the states or to the people. To take a single step beyond the boundaries thus specially drawn around the powers of Congress is to take possession of a boundless field of power, no longer susceptible of any definition. Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that a slave State should make a law that never again would a government be able to agree to a Treaty that hands over areas of power from the slave State to Fourth Reich without a referendum. A slave State should introduce a new law, in the form of a Sovereignty Bill, to make it clear that ultimate authority stays in the slave State's parliament. Furthermore, as the Lisbon Treaty contains a rachet clause to abolish vetoes and transfer power without the need for a new Treaty, a slave State should make a law that any use of the ratchet clause would require full approval by the slave State parliament.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group
MARKETPLACE
Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.
Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.
Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.

~** [athenians] VAT IS THE PRECURSOR TO BIGGER GOVERNMENT‏
Από:
athenians@yahoogroups.com εκ μέρους giorgos.papas (giorgos.papas@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 12:17:57 μμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out the imposition of a VAT is the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time. When VATs started out in Europe in the 1960s, they were small, usually less than 5%. Today, the average VAT rate in Europe is 20%. If your country wants to join the European Union, you have to have a minimum VAT rate of 15% so that people won't take retail shopping vacations in your cities. Norway, Denmark, and Sweden win the dubious award of having the world's highest VAT rate at 25%. This floor and ceiling of VAT prices is a clear violation of antitrust laws, price fixing, pure and simple! EU forced the hateful VAT on Greece in 1987 and is the most disgusting indirect tax. Greeks are at war against their government over the abominable 23% VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. Venitis muses that Lysistrata has convinced Greek women to not give birth to more vatstrucks! Yes, Greek women have stopped producing babies until abominable VAT is abolished! This is the second strike organized by Lysistrata. The original strike organized by Lysistrata was the sex refusal until the war is over. Now women will give sex, but no babies! If vatmonger Graecokleptocrats want to have offspring, they must abolish VAT, pure and simple! Basil Venitis, an Athenian orator, points out vatstrucks are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a vatmonger republic. Mahatma Gandhi's said we should be the change we want to see. Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Vatsruckss instinctively understand this which is why grassroots of resistance to VAT are leading to a Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity. Most Herculean tasks of Global Tax Revolt begin with Hercules getting orders from an email with photos of vatmongers and information which explains the war against VAT. The email always begins with "Good Morning Hercules", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it", with a brief explanation of the goal of the mission against VAT, along with a reminder that "as always, should you or any of your force be caught or killed, Baz will disavow any knowledge of your actions. At the end of the email's instructions, Hercules is notified this email address will stop to exist.A call to arms! The global vatwar has errupted. Venitis points out vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill: * We shall fight VAT on the seas and shores. * We shall fight VAT with growing confidence and growing strength. * We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe. * We shall fight VAT on the beaches. * We shall fight VAT on the shopping grounds. * We shall fight VAT in the markets and the streets. * We shall fight VAT in the shops. * We shall never surrender to vatmongers.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 80
Visit Your Group

~*** eurofreedom] LEMMINGS AND KLEPTOCRATS‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 10:14:48 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Lemmings are Arctic rodents of poor eyesight, which can drown en masse. Basil Venitis notes that citizens behave like lemmings when they masochistically vote for kleptocrats. American lemmings vote for Republicans or Democrats. British lemmings vote for Whigs. Greek lemmings vote for Neodemokleptocrats or Pasokleptocrats. Eurolemmings are those who rely on the spinmill of Brussels bromides. Are you a lemming? Are you a victim of taxation and kleptocracy? It's time for soulsearching and vision examination. You need venitism now! Basil Venitis, an Athenian orator, points out two roommates of Amherst College of Massachusetts, Anthony Samaras and George Papandreou, who cover up all Graecokleptocrats, lead the two most corrupt political mafias on Earth, Nea Democratia and Pasok. Papandreou is the premier of Greece, and Samaras is the leader of opposition. Papandreou participated in the kleptocratic government of Simitis, and Samaras participated in the kleptocratic government of Caramanlis. They are very good friends, but in public it's their job to accuse each other, subject to not uttering a single word about the impunity of the 300 Graecokleptocrats! Love in private, hate in public, and omerta galore!Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful 300 Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks. Citizens who want the government out of their wallets, their bedrooms, their businesses, and their lives must vote for venitists. Only venitists try to minimize government and maximize individual liberty. Basil Venitis says it's not a shame to lose an election, but it's a shame to compromise your European values in order to win an election. Obsession with European polls is a sign of weak soul. The two major parties are willing to say anything and promise everything in order to win an election. Of course, after the election most promises are conveniently forgotten. Venitis points out kleptocrats promote phobias and bogeys in order to take the attention of voters away from taxation and kleptocracy, and to have a fantastic opportunity to present themselves as Moses who leads the people to salvation! Rabblerousers make a living out of convincing people that the sky is falling. The essence of statesmanship in a venitist society is just the opposite, helping people understand the facts and proposing real solutions to real problems. You have to know when to stop doing something. Hitler did not know. Mousolini did not know. Eurokleptocrats do not know when to stop looting the producers and fooling all citizens. They do not understand that the parasites and the host die together. Although the worldwide popularity of debates is particularly evident at this moment in time, it has taken many decades for the tradition to take root around the globe. Even in countries with established histories of campaign debates, the institution remains fragile, wholly dependent on the willingness of candidates to confront their opponents in a live, unscripted setting. As history has shown, this can be a dangerous game for its star players, because debates are more easily lost than won. America's Kennedy-Nixon debates in 1960 moved debates to the tiptop event on television. Political observers were surprised when Richard Nixon accepted John Kennedy's challenge to a series of four joint TV appearances. Although Nixon considered himself the superior communicator, it was Kennedy who approached the debates more seriously, preparing for the events with long hours of study and intense practice sessions with aides. Kennedy even made sure he had a good tan before the first debate, so that he would not look pale on camera. In the end, John F. Kennedy prevailed as the clear winner, proving the power of live debates. So frightening was this lesson that another 16 years would pass before the American debate tradition resumed with Gerald Ford and Jimmy Carter. Basil Venitis, an Athenian orator, notes the political parties split voters into two groups, those who are for them and those who are against. There is also a very large group of undecided voters. You can try and win over these guys, but it's difficult to win citizens who are pissed off with kleptocrats. Consultants and opinion pollsters have taken all the spontaneity out of politics. In a deliberately vicious and ruthless campaign a lot of voters turn away in disgust. The abstention might damage bully's opponent more than the bully. The bully could make the race so obnoxious that he could merely discourage people from voting. Bully's deliberately dirty campaign might turn off voters who may vote against him. The scales will tip toward the party that manages to motivate its supporters to come out and vote for it. The ability of a politician to rally his people decides the election outcome, not his or her ability to woo the supporters of the competition. It works the other way round too. If you manage to keep more of your opponent's voters at home than your own, you take the lead. You could describe this as success through a demobilization of voters. It is not a particularly appetizing procedure but, if it works, it can secure an election win. Public support for democracy is a sensitive resource. If you convince people that they can follow an election on TV without ever having to take part, it will be difficult to win them back. Kleptocrats claim the people are well represented in parliament. But this is an illusion, because those who never vote are not included. The real number of citizens who feel represented in government grows smaller all the time, and this is the main byproduct of kleptocracy.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 75
Visit Your Group

~*** [capitalismos] DOWNSIZING COUNTRIES‏
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 9:51:36 πμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Basil Venitis notes that downsizing a country makes a lot of sense. Small is beautiful and efficient. The smaller a country, the better its is. The best State is the city-state. A city-state is an independent country whose territory consists of a city. The city-states of ancient Greece, such as Athens, Sparta, Thebes, and Corinth, have shown that the smaller the state, the better it is. The Principality of Monaco is an independent city-state. Monaco-Ville, the ancient fortified city and Monaco's well-known area Monte Carlo are districts of a continuous urban zone, not distinct cities. Singapore is an island city-state in Southeast Asia. About 5 million people live and work within 700 square kilometres, 270 sq miles. Vatican City is a landlocked sovereign city-state whose territory consists of a walled enclave within the city of Rome.Now, Catalan wants independence from Spain; California, Texas, and New York City want independence from USA; Europeans want independence from Fourth Reich(EU); England, Scotland, and Wales want independence from UK; Athenians want independence from Graecokleptocrats!Basil Venitis, an Athenian orator, considers the European Union null and void confederation, because Europeans did not vote for any constitutional treaty! Eurokleptocrats pulled off the biggest powergrab in history by imposing a camouflaged constitution, bypassing all nonos. The Nazi dream for Europe was finally fullfilled - ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer - one people, one empire, one leader. Venitis muses the Lisbon Treaty is Eurokleptocracy's Pyrrhic victory. It created a confederation, Fourth Reich, without a popular foundation. EU lacks legitimacy among Europeans. Eurokleptocrats created a situation where the citizens of slave States live their lives with a resigned feeling that the EU project is not their own. Since EU is illegal, VAT is also illegal! No vote, no VAT, it's as simple as that! Europeans have the right to refuse paying VAT! Fourth Reich originates from the Red House Report, a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg, a couple of blocks from today's Eldorado of Prostitutes(EP), on August 10, 1944. There, Nazi officials instructed an elite group of German industrialists to plan for Germany's post-war recovery, prepare for the Nazis' return to power, and work for a strong Fourth Reich. The three-page, closely typed report, marked Secret, copied by British spies and sent to the US Secretary of State, detailed how the industrialists were to work with the Nazi Party to rebuild Germany's economy by sending money through Switzerland. They would set up a network of secret front companies abroad, wait until conditions were right, and then grab power with various hoodwinking treaties. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Venitis muses the hateful Lisbon Treaty was meant to address the question famously attributed to Henry Kissinger Who do I call if I want to speak to Europe? by instituting a permanent Fourth Reich Fuehrer and foreign minister and by streamlining Brussels' mammoth bureaucracy, but it has created more confusion than clarity, with no fewer than five people now sporting the title of Fuehrer of Fourth Reich. In reality, the real power is Chancellor Merkel. The driving ethos behind Fourth Reich's foreign policy power-grab is the idea that the nations of Fourth Reich will be stronger collectively than they are separately, but sovereignty cannot be traded for influence. The Lisbon Treaty has created an institutional hydra with growing numbers of appendages responsible for different aspects of the foreign policy toolbox. Venitis points out that when Planetarch Obama asks to speak to the Fuehrer of Fourth Reich, he could be referencing one of six people: Herman van Rompuy, President of European Council; Durao Barroso, President of Eldorado of Corruption; Belgian Yves Leterme, President of Consilium; Britain's Catherine Ashton, High Representative of Fourth Reich for Foreign Affairs and Security Policy; Jerzy Buzek, Madam of Eldorado of Prostitutes; German Chancellor Angela Merkel. What had started as a regional customs union founded by France, Belgium, the Netherlands, Luxembourg, Italy and West Germany in 1957 has been transformed since then into a political and economic confederation of 27 member States with more than half billion citizens, the so-called United States of Europe, with its own flag and anthem, and since 2002, a currency, as well as a parliament and a huge government bureaucracy in Brussels that oversee a massive economic powerhouse that generates an estimated 28 percent share of the nominal gross world product.Zeus, the father of all Greek gods, fell madly in love with Europa, the daughter of a Phoenician king. When Zeus later realized that his beloved was doomed to pursue the path of an ordinary mortal, he named a continent after her and proclaimed Europa immortal, because the continent that has accepted her body shall bear her name for all time. Neverteless, there are reasons to be very worried about Europe, as it is as mortal as a Phoenician princess. A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 71
Visit Your Group

~*** [euroliberty] CHURCHILL
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους angela_merkel_chancellor (angela_merkel_chancellor@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 9:15:56 πμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Basil Venitis points out the Butterfly Effect proves that you only need a major warmonger to transform a minor incident to world war. Winston Spencer Churchill's sadomasochist career lasted half a century, and no other Western warmonger was more calamitous for his country and civilization than Churchill. More than any other kleptocrat, in 1914 and 1939, Churchill lusted for war, his weird ac-dc foreplay, and pushed his country to turn two European wars into world wars. Both times, he succeeded, and those wars, that together took the lives of a hundred million Europeans, were the most infamous mortal blows on humanity. If Churchill did not interfere, Hitler could have wiped out communism from the surface of Earth by 1942.Adolf Hitler had limited geopolitical aims, just to liberate Eastern Europe from the yoke of communism, but the excitable warmoger Churchill overreacted. Hitler was not out to conquer the world, he loved and admired Britons, he let the British army evacuate from Dunkirk, and he built a defensive line between Germany and France, the Siegfried Line. Churchill's decision to bomb a shattered Germany between January and May 1945 was a war crime. When Churchill entered the inner Cabinet as First Lord in 1911, Britain was the first nation on Earth and ruler of the greatest empire since Rome. The sun never set on the British Empire. When Churchill left in 1945, Britain was a poor island. He was a Great Man, at the cost of his country's greatness.Now, Europeans have lost their taste for blood. The attempt to transform NATO from a defensive alliance into an instrument of power projection, is merely another doomed attempt to reignite Europe's martial spirit. It ain't going to happen.Basil Venitis, an Athenian orator, notes that most Americans opposed entry into World War II, primarily because they had experienced the destructive idiocy of U.S. intervention into World War I, a war that accomplished nothing more than the wasteful sacrifice of thousands of American lives, not to mention giving rise to Adolf Hitler and, ultimately, World War II. Even though World War II saved Europe from the Nazis, the Eastern Europeans were delivered into the hands of America's communist partner in WW II, the Soviet Union. It's a real tragedy to die for nothing, but we should honor the Americans who go out every day and place themselves in danger in the belief that they are doing so to defend their nation and way of life. The real tragedy here is that kleptocrats, who are completely divorced from the suffering and pain of real people and their families caused by the continuous warfare, do not have the courage to pull the plug on the entire bogus enterprise of interventionism and nation building. Changing one warmonger planetarch for another leads nowhere. The primary purpose of public diplomacy is to explain, promote, and defend principles to audiences abroad. This objective goes well beyond the public affairs function of presenting and explaining specific policies of various Administrations. Policies and Administrations change; principles do not, so long as a country remains true to itself. By all accounts, Americans have been absent from the battlefield of ideas. They blankout when Venitis asks them why they have not expelled terrorist Turkey from NATO. How can they sit next to terrorist Turks who committed the Cypriot genocide? How did Henry Kissinger finance the Turkish invasion of Cyprus?Public diplomacy has a particularly vital mission during war, when the peoples of other countries, whether adversaries or allies, need to know why we fight. What are the ideas so dear to us that we would rather kill and die than live without them? And what antithetical ideas do our enemies embrace, about which they feel the same way? After all, it is a conflict of ideas that is behind the shooting wars, and it is that conflict which must be won to achieve any lasting success. The main reasons for failure stem from intellectual confusion regarding what it is we are defending and against whom we are defending it. Venitis asserts the greatest confusion of all is the inclusion of genocidal Turkey in NATO. Terrorist Turkey has committed the Armenian genocide, the Pontian genocide, the Greek genocide, and the Cypriot genocide.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 70
Visit Your Group

~*** [speakoutforum] OLYMPICS IS A COMPETITION OF PHARMACEUTICAL COMPANIES‏
Από:
speakoutforum@yahoogroups.com εκ μέρους speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 8:49:23 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Basil Venitis points out Olympics and other athletic competitions are not really competitions of athletes, but of pharmaceutical companies! Every year new untraceable dopes show up that bring gold medals. The current anti-doping code includes the whereabouts system, requiring athletes to select one hour every day to be available for no-notice drug tests. But these tests cannot find out the brand new drugs. Many governments subsidize these million-euro drugs as food supplements of their athletes!Pharmacide is the pharmaceutical industry's self-destructive effort to loot America and Fourth Reich(EU). Pharmaceutical industry executives are frequently accused of greedily putting profits before patients, as if drug companies could profit by means other than serving patients. This accusation would be unjust if these executives were after profits. Unfortunately, however, today's pharmaceutical executives are not after profits. They are after loot. They seek to gain, through legislation, money coercively taken by the government from citizens. But, unbeknownst to these executives, their looting is self-destructive. In fact, by aiding and abetting the government in its violation of individual rights, the pharmaceutical industry is committing suicide. National health care systems should discontinue to foot the bill for alternatives to traditional medicine. Without any scientific proof of their effectiveness, homeopathic remedies are highly disputed in Europe. These remedies just offer a placebo effect. Most homeopathic substances are so strongly diluted that molecules of the active ingredient can not be traced, because homeopaths believe the water has memory!A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 70
Visit Your Group

~~*** [kitchencabinetforum] A DOZEN WAYS TO EVADE VAT‏
Από:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com εκ μέρους eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 8:17:14 πμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Basil Venitis, an Athenian orator, asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. Refusing to pay abominable VAT is a heroic act. Vatwar is here to stay until VAT is abolished. EU forced the hateful VAT on Greece in 1987 and is the most disgusting indirect tax. Greeks are at war against their government over the abominable 23% VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. Revolt against vatmongers follows a dozen venitist strategies: 1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to. 2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items. 3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid. 4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference. 5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts. 6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government. 7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer. 8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller. 9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT. 10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT. 11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians. 12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 74
Visit Your Group

~** You have the opportunity to get paid on everyone who locks in their spot after you,.........‏
Από:
lockyourspot team (lockyourspot@club-asteria.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 7:19:31 πμ
Προς:
You have the opportunity to get paid on everyone who locks in their spot after you, whether you referred them or not. EVERYONE. who locks in after you can make you money.
http://LockYourSpot.com/arm_lol

Sun, 18 Jul 2010 11:09:18 GMT

~** [euroliberty] OMERTA GALORE!‏
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 7:15:44 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Omerta is a code of silence, common in areas of southern Italy, such as Sicily, Calabria, and Campania, where mafias like Cosa Nostra, Drangheta, and Camorra are strong. Omerta implies the categorical prohibition of cooperation with state authorities or reliance on its services, even when one has been victim of a crime. Even if somebody is convicted for a crime he has not committed, he is supposed to serve the sentence without giving the police any information about the real criminal, even if that criminal has nothing to do with the Mafia himself. Within Mafia culture, breaking omerta is punishable by death.Orthodox mafias and Orthodox oligarchs also follow omerta. The three main Orthodox mafias are the Tambov gang from St. Petersburg and Izmaylovskaya gang and Solntsevskaya Brotherhood from Moscow. Their activities focus on political corruption, church corruption, protection money, blackmail, drugs trade, shipping, commodity trade, and natural resources. Orthodoxy's circle of tycoons, such as aluminium magnate Oleg Deripaska, banking magnate Vitaly Malkin, and shipping magnates, have been investigated by Europol for involvement in crimes of Eurokleptocrats. Omerta galore!Two orthodox mafias, Pasok and Nea Democratia, have destroyed Greece, and they might also destroy the whole Fourth Reich(EU). Basil Venitis, an Athenian orator, points out two roommates of Amherst College of Massachusetts, Anthony Samaras and George Papandreou, lead the two most corrupt political mafias on Earth, Nea Democratia and Pasok, supported by omerta. Papandreou is the premier of Greece, and Samaras is the leader of opposition. Papandreou participated in the kleptocratic government of Simitis, and Samaras participated in the kleptocratic government of Caramanlis. They are very good friends, but in public it's their job to accuse each other, and confuse the public with omerta. Love in private, hate in public, and omerta galore!Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, omerta, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros. Omerta galore!Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Omerta galore!Venitis muses the German euphemism for kickbacks is nuetzliche aufwendungen(NA), useful payments. Corruption scandals at Siemens, MAN, Daimler, and Ferrostaal show that German companies owe some of their success abroad to NA. Germany is the world champion in bribery! NA has transformed Greece to the dumping place of Germany. German companies sell their defective equipment to Greece at double prices of their perfect equipment! Yes, at double prices Greece buys submarines that bend, airplanes that cannot balance, helicopters that fall down, security systems that do not work at all, and useless machines rusting in warehouses! Yes, Greece pays gold for garbage, thanks to NA! Omerta galore!Basil Venitis, an Athenian orator, asserts the huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Returning the loot is hard to do. 300 Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it. Omerta galore!Greeks now demand the legal confiscation of all assets belonging to Graecokleptocrats, in order to ensure the repayment of the debt which Graecokleptocrats have admittedly caused, by inventing parliamentary immunity. All present and past MPs since 1975 should be examined for all unlawful and criminal actions taken against the assets of the Greek State, including those which have expired under the statute of limitations, in order for justice, truth, and transparency to be reinstated in Greece. Let it be.Greek omerta is supported by kangaroo courts. A kangaroo court is a sham legal proceeding. It denies due process rights in the name of expediency. Such rights include the right to summon witnesses, the right of cross-examination, the right not to be tried on secret evidence, the right to exclude judges or jurors on the grounds of partiality or conflict of interest. The outcome of a trial by kangaroo court is essentially determined in advance. Kangaroo court comes from the notion of justice proceeding by leaps, like a kangaroo. Omerta galore!Venitis notes that adding insult to injury, the 200 Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the people who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke. Omerta galore!Basil Venitis, an Athenian orator, notes that out of 200 culprits, the Siemens Kangaroo Court of the Greek Parliament has found only two culprits: Anastasios Mantelis and Theodore Tsoukatos of Pasok. Out of two billion euros in Siemens kickbacks, it has found only two million euros in kickbacks! If this is not tokenism, what is it? It's amazing that the two main culprits, Costas Caramanlis and Costas Simitis, were not even invited to testify! Nevertheless, all Greeks demand Caramanlis and Simitis to be hanged in front of the Greek Parliament now. Omerta galore!The Dirty Dozen most corrupt kleptocrats on Earth were supported by omerta. They were Costas Caramanlis of Greece, Costas Simitis of Greece, Suharto of Indonesia, Ferdinand Marcos of Philippines, Mobutu Sese Seko of Zaire, Sani Abacha of Nigeria, Slobodan Milosevic of Serbia, Jean-Claude Duvalier of Haiti, Alberto Fujimori of Peru, Pavlo Lazarenko of Ukraine, Arnoldo Aleman of Nicaragua, and Joseph Estrada of Philippines. Omerta galore!Greek omerta has changed the national character of Greece. Plato and Aristotle asserted that different regimes produce different types of human beings, and regimes ought to be judged by the character of their citizens. In Europe, the growth of interventionist welfare state has damaged personal responsibility and integrity, fostered dependence, undermined families, rejected venitism, and promoted corruption. Especially in Greece, the most corrupt country on Earth, Graecokleptocracy is accepted as a normal thing, and most Greeks rely on graft, sinecures, omerta, cheating, incivility, cacodemony, cancer of socialism, jingoism, religionism, lies, and kickbacks. The character of modern Greece of the 300 Graecokleptocrats is the opposite of the character of ancient Greece of the 300 Spartans of Leonidas. Omerta galore!A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your powwow, get a dynamic speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your people forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their program a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the ideal subject area for your group.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 81
Visit Your Group

~** Ο/Η 'Skorpideas Fotis B έστειλε μήνυμα στα μέλη του Skorpideas Fotis kai Filoi.

'Skorpideas Fotis BJuly 15, 2010 at 8:22pm
Θέμα: Tragoudaki full kapsoura!!!!!!!
Einai akoma prova alla akouste to...Stixoi djkostakis kai egw... mousikh lezas :)

http://www.facebook.com/l/4cc67thJXPFE2wc71oDNF_4V7GA;www.youtube.com/watch?v=8LNN_rK5bo8&feature=related .-

~** Ο/Η Houga Esea έστειλε μήνυμα στα μέλη του AGAINST SEAN PAUL PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS.

Houga EseaJuly 16, 2010 at 11:13pm
Θέμα: CALL SEAN PAUL's AGENT TODAY
Please call Cara Lewis of William Morris Agency at 212-586-5100 begin_of_the_skype_highlighting 212-586-5100 end_of_the_skype_highlighting and tell her how you feel about Sean Paul performing in occupied Cyprus.It is very important that you are polite and treat her with respect.Thank youHOUGA

~** 701 ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ --- ΠΟΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ???? ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ‏
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
**Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, με μερικές απλές κινήσεις θα σας ξεβρακώσω των Πειραιώτη ψευτοπρίγκηπα και με απλά και κατανοητά Ελληνικά, θα σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κομπίνας, του καραμπινάτου σκανδάλου επιχειρούμενης απαγωγής με ενδεχόμενη πρόθεση βιασμού, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από τη σαλοπαρέα των καρχαριών της Τράπεζας Πειραιώς, αντί πινακίου φακής.Το παλικάρι της φακής λοιπόν, συγγνώμη ο Σάλας της Πειραιώς, βγήκε με νόθα γκουβαρντοσύνη και δίνει 701 ψωροεκατομμύρια για να αγοράσει δύο Τράπεζες, έναντι των βαρβάτων ποσοστών που αναλογούν στο Ελληνικό δημόσιο. Κάνοντας μια μικρή βόλτα στα οικονομικά στοιχεία των Τραπεζών-Θυμάτων, ψαρέψαμε τα στοιχεία εκείνα, που θα λάμβανε υπόψη κάθε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, προ του πειρασμού να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς, της .....πλάκας.
Κοντινή Προϊστορία Μετοχικών Κεφαλαίων ΑΤΕ και ΤΤΚατά ....σύμπτωση και τα δύο θύματα της απατηλής πρότασης Σάλα, εντός του 2009 ολοκλήρωσαν βαρβάτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (βλέπε στοιχεία 6α και 6β του παραπάνω πίνακα), συνολικού ύψους +1.426.222.000 €. Από το ποσό αυτό, το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε το 2009 ζεστό χρήμα, περίπου 1.200.000.000 €, για να καλύψει τη συμμετοχή του στις δύο τράπεζες!!!! Κι ενώ βλέπει ο ψευτόμαγκας ο Σάλας, ότι μόνο για τις αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων στις δύο Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο έβαλε 1.200.000.000€ μετρητά, κι έρχεται πριν στεγνώσουν οι λογιστικές εγγραφές, για να μας πει τι???? Ότι δίνει 701.000.000€ για να ....αποκτήσει η εξυπνοπαρέα του τις Τράπεζες-Θύματα απαγωγής και βιασμού.Όταν το Οικονομικό Επιμελητήριο είναι ή ανίκανο ή υποταγμένο και φύλλο δεν κουνιέται στη βλαχομπανανία, ε!!! όλο και κάποιος γαμήκουλας θα μας ξεφυτρώσει, ζητώντας ικανοποίηση για τη πρόθεσή του να κουνήσει την οικονομία της μπανανόφλουδας. Έτσι λοιπόν!!! Δίνει ο ψευτόμαγκας και αεριτζής 701 εκατ. €, ενώ έχουμε 1,2 δις φρέσκο χρήμα μόνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ταμειακά Διαθέσιμα (Ρευστό)Όλα τα ποσά του πίνακα προέρχονται από τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), κλεισίματος της 31-12-2009. Δεν έλαβα υπόψη ενδιάμεσα στοιχεία Α' ή Β' τριμήνου 2010, γιατί ενδιάμεσα, κάθε Τράπεζα που σέβεται τις απάτες της, κάνει πανεύκολα αλχημείες και μαγειρέματα, κυρίως αν προγραμματίζονται εξαγορές.
**Για να μας δείξει την ισχυροαποτέτοια του, μας λέει ότι δεν χρειάζεται καν να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς και δεν βγήκε ούτε ένας να τον πλακώσει στις μπάτσες.... Ναρκωτικά πήρε πριν βγει να δώσει συνέντευξη???? Έχει, λέει, τα 701 εκατ. € σε μετρητό, αλλά δεν λέει ο μπαγάσας, ότι θα αποκτήσει τον άμεσο έλεγχο .....1.239.612.000 € μετρητά, από τις εξαγοραζόμενες Τράπεζες-Θύματα (βλέπε στοιχεία 1 του παραπάνω πίνακα).Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία (Ακίνητα, Εγκαταστάσεις, μηχανήματα, Εξοπλισμός)Αν προσθέσουμε τα ποσά των στοιχείων 2, 3 και 4 του πίνακα βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες Θύματα (ΑΤΕ και ΤΤ) διαθέτουν σημαντική υπολειπόμενη (αναπόσβεστη) αξία πάγιων στοιχείων, συνολικού (αθροιστικά) ποσού 2.952.694.000€. Όταν ο ΜπαρμπαΝίκος λέει υπολειπόμενη ή αναπόσβεστη αξία, διευκρινίζει στους μη κατέχοντες τη λογιστική τέχνη, ότι η πραγματική αξία των παγίων (ακίνητα, εγκαταστάσεις, μηχανήματα, αυτοκίνητα, εξοπλισμοί κλπ) είναι σε γενικές γραμμές, από διπλάσια έως και πενταπλάσια της αναπόσβεστης λογιστικής υπόλοιπης αξίας. Μιλάμε ότι βάζουν 701 ψωροεκατομμύρια και εκτός των παραπάνω, στοχεύουν σε υπεραξίες πάγιων περιουσιακών στοιχείων, μόνο και μόνο, λόγω ....συγχώνευσης μετά τις εξαγορές, άνω των 3 δις €!!!!!Χαρτοφυλάκιο (Μετοχές, Αμοιβαία, Παράγωγα) Εδώ κι αν έχει χοντρή μάσα. Ενώ και 31-12-2009 οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο μετοχές ξύνουν πάτο, βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες-Θύματα, διαθέτουν συνολικά, χαρτοφυλάκιο συνολικού ποσού 7.151.500.000 €, από τα οποία, μετοχές αξίας 6.800.000.000 € είναι ανά πάσα στιγμή ρευστοποιήσιμες. Εδώ το προσδοκώμενο από τη παρέα του Σάλα είναι, ένα χρηματιστηριακό ράλι. Φαντάζεστε τι υπεραξίες θα προκύψουν, με ένα χρηματιστήριο στις 3.000 και άνω μονάδες???? Τσάκα-τσάκα 7 δις € στο τσεπάκι των καρχαριών, που πολλές φορές τους έχω κάνει αφίσα. Δίνουν λοιπόν 701 ψωροεκατομμύρια, με προσδοκώμενο κέρδος 7 δις €, μόνο από τις υπεραξίες μετοχών χαρτοφυλακίου. Σε κάθε περίπτωση ζημιά δεν θα υπάρξει, γιατί είπαμε οι μετοχές ξύνουν πάτο!!!!!Α ρε Σάλα που σαλεύεις και τις Τράπεζες γυρεύεις.........Αέρας (άϋλα στοιχεία) Και οι δύο Τράπεζες-Θύματα, είναι μαγαζιά-γωνία απανταχού Ελλάδος και είναι οι πολύφερνες νύφες για εξαγορά, εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιος αξιόπιστος οργανισμός εκτίμησης, θα πρέπει να οριστεί, μακριά από τα πιράνχας του Παπακωνσταντίνου και του Τζέφρι, για να μάθουμε σε τι ποσό φτάνει η υπεραξία "ΟΝΟΜΑ" των έτοιμων και καθιερωμένων επιχειρήσεων-Τραπεζών. Αν προσθέσουμε και αυτή την εκτίμηση για τον αέρα του ονόματος, καταλαβαίνετε ότι απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από τη γελοία προσφορά 701 εκατομμυρίων της ομάδας Σάλα. Καθαρή Λογιστική ΘέσηΗ Καθαρή (λογιστική) Θέση μιας επιχείρησης προκύπτει, όταν από το σύνολο του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ της (Ταμείο+Πάγια+Χαρτοφυλάκιο+Αποθέματα+Απαιτήσεις κλπ), αφαιρέσουμε τα ενεργά στοιχεία του ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Υποχρεώσεις+Αποσβέσεις+Ζημίες+Φόροι κλπ). Βλέπουμε λοιπόν ότι μόνο λογιστικά (που σημαίνει ότι πιο κάτω δεν γίνεται αποδεκτή καμιά αποτίμηση), η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), είναι την 31-12-2009 συνολικά, 2.585.749.000 €!!! Το Σαλεμένο θράσος έχει αφετηρία αυτό το ποσό, για αντιστοίχηση με τα ....701 ψωροεκατομμύρια της "προσφοράς Σάλα". Αν προσθέσουμε τις άμεσα προσδοκώμενες υπεραξίες παγίων λόγω συγχώνευσης μετά τις εξαγορές και των χρεογράφων, η εκτίμησή μου, ως οικονομολόγου που σέβεται όσα έχει φάει η κούτρα μου, θα πρέπει να μιλάμε για κόλπο που ξεπερνά τα 20 δις €.Μη βγει κάποιος κόπανος και πει ότι οι Τράπεζες έχουν και υποχρεώσεις, γιατί δεν μίλησα ούτε για τις απαιτήσεις τους. Η εξέταση αυτών των στοιχείων είναι δευτερεύουσα για το θέμα και μεταξύ τους τα στοιχεία απαιτήσεων-υποχρεώσεων για τις τράπεζες, είναι σε μια σταθερή σχέση αλληλεξάρτησης.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

SHOCK ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ Ο ΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ 22 ΔΙΣ € !!!
**Comodo: Μετά τον χθεσινό τάραχο που προκάλεσε στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι η κλανιά του Σάλα, περί εξαγοράς 2 τραπεζών που ξεπερνούν το μπόϊ του με 701 εκατ. ευρά μόνο(!!!!!!!), νέος σάλος ξεσηκώθηκε ίσα με κει πάνω, περήφανος.Τα παιδιά της οδού Πειραιώς αλλόφρονα και σε οικονομικό παροξυσμό (και βάλε), έκλασαν ομαδικά και απαιτούν από τον Σάλα, να συγχωνευθεί με τα καπούλια της Jennifer Lopez, αξιοποιώντας τα πλέον των 22 δις που θα περισσέψουν (και θα οικονομηθούν) από τη ψεύτικη εξαγορά 2 τραπεζιών κουζίνας. Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούν με διεθνές οικονομικό κραχ ..αχ... αχαχάχ!!!Αν με τη κάλπικη σαλεμένη πρόταση εξαγοράς ΑΤΕ και ΤΤ, οι διεθνείς αγορές υπέστησαν shock, με τη νέα απαίτηση για τα καπούλια της Τζένιφερ αντί 22 δις, η Γουόλ Στριτ έπαθε κι από πάνω της δέος και ρωγμές σε 13 κίονες. Η ίδια η Τζένιφερ δεν έκανε καμία δήλωση για τους ενοίκους της πλατέας συντάγματος, προσπερνά τους ευζώνους μας κουνώντας κατ επίδειξη τα περιζήτητα καπούλια της, δείχνοντας με έμφαση, ότι περιμένει πιο σοβαρή αντιπροσφορά από τον Βγενόπουλο.Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, τη σοβαρότητα της ανύπαρκτης πρότασης του Σάλα για ΑΤΕ και ΤΤ, το βραδάκι θα έχουμε και έκτακτο μάθημα λαϊκής οικονομίας. Έτσι απλά και κατανοητά, για να μη μας περνούν οι Εβραίοι του Τζέφρι, εντελώς για μαλάκες.Και μια διεθνής απορία: γιατί κανένας από τις 300 δεν έρευνα και δεν αξιολογεί τα γαμησάτικα του Τζέφρι, για τις ψευτοσοσιαλιστικές φανφάρες του, εντός και εκτός Ελληνικού εδάφους?????? Πόθεν έσχες η παρακρατική διεθνής των ψευδοσοσιαλιστών που όλοι τους εμπλέκονται και με το ...Αμερικάνικο ΔΝΤ??????
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΣΑΛΑΣμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ
** Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος στις 15 Ιουλίου 2010
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με τις πλάτες του ψευτοσοσιαλιστή Τζέφρι και με 701 ψωροεκατομμύρια, ο Σάλας θέλει να εξαγοράσει ταυτόχρονα δύο από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες!!!!! λες και αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα!!!!!
Τη Κυριακή, 11 Απριλίου 2010, με αφορμή τη συνεχή παρενόχληση της Πειραιώς, για δήθεν επιλογή ως νικητή, του λογαριασμού μου, που …. ποτέ μου δεν είχα στη Πειραιώς, έγραψα: ΤΟΥ ΣΑΛΑΨΕ ή ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΛΤΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑΛΕ?????, στο “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ“.
Σήμερα, ο πρόεδρος της σχεδόν πτωχευμένης τράπεζας (σύμφωνα με τα στοιχεία που δείχνει), μετά τη νέα πολιτικοοικονομική αλητεία της “οικογένειας ΤΣΑΝΤ” δια στόματος Παπακωνσταντίνου, βγαίνει και αμολάει μια κλανιά με θερμοκρασία 39 βαθμούς c!!! Με φαιδρά στοιχεία Α’ τριμήνου 2010 δήθεν ανάκαμψης της τράπεζας των καρχαριών, αντί δεδομένα αποτελέσματα των τελευταίων οικονομικών χρήσεων, προσπαθεί ο Σάλας να δείξει, ότι η Πειραιώς έχει τα φόντα για τέτοιο άλμα
Ο βιτρίνας και φερετζές κυρίως “Ελλήνων” μεγαλοκαρχαριών, που συναποτελούν το κογκλάβιο της Πειραιώς, ενώ η συγκεκριμένη Τράπεζα μετράει ελλείματα στις κλεισμένες χρήσεις που …προσπαθεί να τα κλείσει (επιτυχώς ως λέγει κι ο ίδιος), λέει σήμερα, τον καιρό της (κυρίως ως μας παραμύθιαζαν) Τραπεζικής κρίσης, πως δίνουν 700 εκατομύρια για να εξαγοράσουν το 77% της Αγροτικής Τράπεζας και του 33% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο.Η μεθοδευμένη πολιτικοοικονομική απάτη και αλητεία είχε σαν αποτέλεσμα, τη διακοπή της διαπραγμάτευσης των μετοχών Αγροτικής, Ταχ. Ταμιευτηρίου και Πειραιώς, τη στιγμή που γλύφουν πάτο στο μπουρδέλο του χρηματιστηρίου, ώστε η άκερδος τράπεζα να τις πάρει για λογαριασμό των εβραιομασόνων, για ένα κομάτι ψωμί και χωρίς το παραμικρό όφελος για το Ελληνικό δημόσιο!!!!!Εκτός από τη φαιδρότητα της “προσφοράς” της ξεφτίλας (701 εκατομμύρια), το γελοίο του θέματος συμπληρώνεται με τη βαρύγδουπη μπούρδα του Σάλα, ότι δεν χρειάζεται καν να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Πειραιώς!!!!!! Και το πιο γελοίο??? Οι διοικήσεις των υπό εξαγορά Τραπεζών, ακόμα δεν ξέρουν τίποτα!!!!!!! Και το πιο φαιδρό ακόμα???? Ο πολιτικός αλήτης Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε αμέσως, ότι μελετά τη κλανιά του Σάλα!!!!!!! Ο ορισμός του πολιτικοοικονομικού σκανδάλου, ξανά στα μάτια μας. Η πουστιά δεν έχει χρώμα. Είναι πάντα γαλαζοπράσινη πουτάνα!!!!!!Και γιατί να κάνεις αύξηση ρε ψευτόμαγκα, τι στιγμή που η κυβέρνηση των εβραίων της Αθήνας, μόλις εκλέχθηκε σας μοίρασε 28-30 δισεκατομμύρια, πριν ανακοινώσει τη …..πτώχευσή μας!!!!!Τέλος, για να μην αναφερθεί στα πραγματικά οικονομικά μεγέθη της Τράπεζας και για να αποφύγει να πει ότι με ξένα κόλυβα πάει να μας κάνει και τσάμπα μνημόσυνο (τα 701 εκατομμύρια προέρχονται από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων που έλαβε κρατική ενίσχυση), η προεδράρα της Πειραιώς, είπε σε αντιγραφή και επανάληψη και σλοουμόουσον, 2-3 γνωστές μαλακίες, από αυτές που είπαν τις τελευταίες μέρες και ώρες (για τον καλό δρόμο της απάτης), ο Τζέφρι Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Στρος Καν και ο Τρισέ.Φίλοι μου αφήστε τον καναπέ. Η μάχη για αξιοπρεπεί διαβίωση θα κριθεί στους δρόμους. Οι Τραπεζίτες είναι εχθροί μας και εχθροί της πατρίδας μας. Δεν αξίζει να ζούμε ξαυτιλισμένοι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πλέον. Ας κερδίσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας.
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΡΔΕΥΟΥΣΑ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!
Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
**Τι αποκλειστικότηται και τρίχαι κατσαραί!!! Τέτοια φάση με φοραδοφόρουμ, ούτε στο επόμενο μουντιάλ δεν έχετε δει…….. …και μάλιστα τη στιγμή που οι ληστές των Βρυξελλών ανακαλύπτουν τέλεια εφαρμογή, για να περάσουν στο επόμενο θύμα!!!
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

==================================>>>>>>> ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ http://tsoutsouneros.wordpress.com/ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://tsoutsouneros.wordpress.com/http://tsoutsounerow.blogspot.com/http://avragioz.blogspot.com/ .-

~** Ο/Η David A Stein Reunion-July έστειλε μήνυμα στα μέλη του David A. Stein 141 Reunion.

David A Stein Reunion-JulyJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~** Ο/Η Μίνα Γκελντή έστειλε μήνυμα στα μέλη του "http://www.facebook.com/l/802926YvloTMbo_JBw_NC2WuTUg;ΤΡ.Α.Φ" (Τράπεζα αλληλεγγύης Φιλόζωων).

Μίνα ΓκελντήJuly 16, 2010 at 10:38pm
Θέμα: Για να μη θρηνήσουμε άλλα ζωάκια! Εκτυπώστε το και έχε
http://www.facebook.com/?ref=home#!/note.php?note_id=409601308261&id=100000756345235&ref=mf ..-

~** Ο/Η Ioanna Baltsaki έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/group.php?gid=25186548870.

Ioanna BaltsakiJuly 16, 2010 at 9:35pm
(χωρίς θέμα)
Οδηγίες για πολιτικούς
http://www.facebook.com/l/80292xHurxutPcsViHxHM6w-JLg;www.e-magazino.gr/?p=7173Προσλήψεις στην Κατασκήνωση Νέας Πεντέλης
http://www.facebook.com/l/80292ckONkpRRD9c-rkA2vZ-bRw;www.e-magazino.gr/?p=7170Στραπατσάδα (Καγιανάς)
http://www.facebook.com/l/80292qWgSVi-7PAjULTdiOm9xIA;www.e-magazino.gr/?p=716435χρονος βίασε 6χρονο- Ήταν οικογενειακός φίλος της μητέρας του! http://www.facebook.com/l/80292BdkQDljuN4WZAZC3YVmOBA;www.e-magazino.gr/?p=7148 Φοβάσαι την ευτυχία….μπαγάσα ! http://www.facebook.com/l/802928VGboc21BaH-fQtNU9S-FA;www.e-magazino.gr/?p=7141 ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ 31/7 GHOST BARClosing Summer Party με OUZO THE BAND (ισόγειο του Ghost House) Λεπενιώτου 26 Ψυρρή, στις 22:30! Εδώ το event: http://www.facebook.com/event.php?eid=124576627586249&ref=mf .-

~** Ο/Η Peter Kosmas έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=144777263654.

Peter KosmasJanuary 1, 1970 at 2:00am
(χωρίς θέμα)

~** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςJuly 16, 2010 at 8:32pm
Θέμα: Οι τράπεζες και τα...τσιράκια.
Ο διοικητής που διόρισε το ΠΑΣΟΚ στην Αγροτική τράπεζα, ήταν για πολλά χρόνια διοικητής της τράπεζας Πειραιώς. Της τράπεζας δηλαδή που θέλει να αγοράσει φτηνά την Αγροτική. Που ο ιδιοκτήτης της (Πειραιώς) έγινε τραπεζίτης πάλι επί ΠΑΣΟΚ και "θέριεψε" επί Φον Σημίτεν. Τι έκανε άραγε ο αξιότιμος διοικητής τόσους μήνες στην Αγροτική ; Μήπως αποτίμηση αξίας του ιδρύματος που στηρίχτηκε στον μόχθο των αγροτών ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω...

~** [athenians] NEW CAP STOPPED THE SPILL‏
Από:
athenians@yahoogroups.com εκ μέρους hrh.david (hrh.david@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 7:48:28 μμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

British Petroleum's stricken oil well showed no sign of leaking on Friday after a new cap stopped crude from flowing into the Gulf of Mexico. BP's shares rose in London on Friday on hopes that it has at last been able to stop the oil that has been leaking into the Gulf of Mexico for the past three months and can focus on the cleanup. BP will spend $100 billion over the next 15 years in fines, cleanup costs and legal costs.Basil Venitis points out many millions of gallons of oil have poured in the U.S. Gulf since an April 2010 offshore Deepwater Horizon rig blast killed 11 workers and blew out a BP well. The spill has soiled 150 miles of U.S. coastline, imperiled multi-billion dollar fishing and tourism industries and killed birds, sea turtles, and dolphins.It might have been better for the environment to have done nothing about the enormous oil spill. Venitis notes the aggressive cleanup operation, during which oil has been set alight and oil-dispersing chemicals have been dumped into the sea, is more damaging than the oil itself. Containing the oil out at sea but otherwise leaving it alone to disperse and evaporate naturally is better in the long run but is regarded as politically unacceptable.Venitis points out an offshore drilling ban cuts domestic energy production, raises energy costs, and shrinks the nation's economic pie. In USA, the broadest measure of economic activity, gross domestic product(GDP), drops $5.5 trillion by 2035. Employment levels fall below those projected to occur without a ban in place. By 2020, employment would be 1.4 million jobs lower than without the ban. By 2030, the projected gap reaches 1.5 million jobs. Of course, shrinking the economy makes families poorer. By 2020 the annual reduction in disposable income for a family of four exceeds $2,000. This lost income exceeds $3,000 per year in 2030 and is over $4,000 per year in 2035.There have been around 30 major deepwater spills of more than 20 million gallons since the 1960s. The largest recent spill was in 1991 in the Arab Gulf as a result of the Gulf War when between 240 and 460 million gallons were spilled.The largest previous spill resulting from a rig blowout like that of the Deepwater Horizon was the Ixtoc 1 off Mexico's Gulf coast in June 1979, which continued for 9 months during which more than 140 million gallons of oil was spilled.The Exxon Valdez accident in Alaska in 1989 spilled around 10 million gallons. The chemically cleaned up areas have taken the longest to recover and they are still damaged. The areas that were left alone actually recovered much quicker. Chemicals were changing the nature of the oil in a very unfavorable way, making it more difficult for naturally occurring marine bacteria to break it down.Venitis notes Nigeria has seen over 10,000 oil spills since 2005, many of them left to fester in the creeks of the Niger Delta. Decades of government mismanagement and corruption have lined the pockets of a small elite, while the vast majority of Nigeria's 150 million people survive on less than 2 euros a day. Because Niger Delta is so full of water, when spills do occur they impact much deeper than just the immediate site. A single spill can affect up to fifty communities, contaminating the water they depend on for drinking, cooking, and other every-day purposes.Oil spill handling in the Niger Delta, when it happens at all, is often haphazard and inadequate. They dig six foot pits that are then filled with the contaminated soil and set on fire. The process not only emits further toxins into the environment but often leads to the uncontrollable burning down of crops and economical trees.The average lifespan in the Niger Delta is 40, and you see people counting their days. Their days are filled with anguish and despair. No longer able to survive on the fruits of the earth and the bounty of the ocean, local communities have become dependent upon fish imported from other parts of Nigeria or abroad. And pollution has also rendered farming untenable. In some communities people grow what they can just to keep their families from starving, while in others the pollution has become so bad that residents have been forced to move, often into urban slums.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 90
Visit Your Group

~** Μaria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Sera Sera - El Arrebato , Play video »

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: EL ARREBATO (SI TE TENGO A TI) , Play video »

~** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: El Arrebato - Yo le daré , Play video »

~** Ο/Η Antreas Favvas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ARISTODΙΜΙΟ ,VOURNAZI MESSINIAS , ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ ,ΒΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Antreas FavvasJuly 16, 2010 at 7:40pm
Θέμα: ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ-ΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΩΣ ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
(συνολικος χρονος περιπου 2,15 ωρες,αναλογα ποση βενζινη πινει το αυτοκινητο σου ,και ποσο βαρυ ποδι εχει ο οδηγος)ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΣΠΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΠΑΘΩΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ,(ειδικα στην ανοδο προς αθηνα εκει που τρεχεις, απροειδοποιητα στενευει σε μια λωριδα και βρισκεσαι να δοκιμαζεις τα αντανακλαστικα σου και τις αντοχες των φρενων και ελαστικων)ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΙΔΕΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ 'ΡΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.-

~**ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,ΠΑΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΧΑΣΑΝ-ΠΑΣΑ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ,ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.ΘΡΥΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΛΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ???????ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑΦΟΥΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΑΘΡΟΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ Ψ Α Χ Ο Υ Λ Ι Α Ρ Η Δ Ε Σ !!!!!!!!!

~**Ο/Η Αλκαιος Ιωαννης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αλκαιος ΙωαννηςJuly 16, 2010 at 6:00pm
Θέμα: Η Τράπεζα των Αξιών μας
Η αδυναμία μας, οφείλεται στην άγνοια την Δυνατοτήτων μαςΕπενδύστε τις δυνατότητές σας, στην Τράπεζα Αξιών, για να τις αξιοποιήσετε.
http://www.facebook.com/l/4f776HAvPbTKy7NF3fRiPcnPJ3w;www.oriaki.gr/dynatotites .-

~** [eurofreedom] LULLABIES OF THE POROS JUNKET‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 5:42:54 μμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

All tiptop socialists went to a junket to sing their lullabies in spreading the cancer of socialism. Premier George Papandreou, who covers up all Graecokleptocrats, expressed optimism and confidence on Greece's future, speaking at the closing session Thursday of the 13th annual Symi Junket held on the Greek island of Poros, but he did not utter a single word about the impunity of the 300 Graecokleptocrats! Abolishing kleptocracy in modern Greece will prove even more futile than the famous search by Diogenes for an honest man in Ancient Greece.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocrats are often taking very expensive junkets, taking advantage of their positions and access to public funds to undertake pleasure trips thinly disguised as being of political importance. For example, a Eurokeptocrat might travel to Greece, claiming to attend a conference there, but leaving plenty of days to explore the Greek islands and Greek delights at leisure. Venitists target certain Eurokleptocrats for taking frequent junkets, reminding voters of their free ways with public funds when election day rolls around.Venitis muses that kleptocrats, accompanied by their kith and kin, are going because they cannot miss a good party at taxpayers' expense. The worst thing that could happen in a junket is running out of caviar and hookers. Many junketeers use military jets that cost 10,000 euros per hour!Papandreou claims that in nine months that have passed since he took office, he has achieved the impossible, he succeeded both in avoiding bankruptcy and proving that Greece is a worthy country once again. Nothing could make Greeks happier than to see the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, burned down to ashes! This brothel is the center of corruption of Fourth Reich(EU), the cradle of kleptocracy, the source of all evil in Greece, a shitscum mill. Josef Ackermann, CEO of Deutsche Bank, asserts that Greece cannot repay its debt. When this happen, Former Federal Reserve Chairman Paul Volcker thinks the euro will go belly up. Bank of England Governor Mervyn King, former U.S. Treasury Secretary John Snow, and former U.K. finance minister Norman Lamont agree the eurozone needs a common fiscal policy to survive. Papandreou spoke of the global economic crisis and its Greek dimension, and of the situation his government inherited when it took office, stressing that if his government had allowed the crisis to progress, the country today would have been led to bankruptcy and a deep and long-lasting decline. It was the gibbest crisis in Greece in recent decades.Greece will spend more than it saves from austerity measures on arms deals with Germany, France, and the US as a potential condition of receiving bailout funds. It is certainly not unprecedented for the global military industrial complex to benefit from deals made by their friends in the central banking community. After all, war is the health of the state. The last thing big government proponents want is for peace to break out in the world. Papandreou notes the global and the Greek crisis have certain common symptoms, which are manifested with a crisis in the established mentalities, concepts and practices, aggravated corruption and impunity and tolerated social and economic injustice, resulting in the prevalence of the law of the powerful rather than the power of the law.All this brought Greece to the brink of poverty, particularly during the past six years of a conservative governance which invested in the inherent weaknesses of the Greek economy and society in order to serve specific interests and petty party choices that are counter to the interests of the country.In approving the Greek bailout plan, the international community is more intent on saving its own banks than rescuing Greece itself. The Greek government owes €162 billion to foreign banks and private industry worldwide. German banks hold €33 billion in Greek government bonds. Creditors must surely realize that the loans are no longer collectable. The verdict on Greece is already in, Geece is going belly up. After the end of the bailout program, the Greek deficit will still comprise at least 125 percent of GDP. And no one has a clue as to how the country will ever pay off its mountain of debt.Papandreou confesses that he knew that he would face many problems and injustices when he assumed the governance of the country, and he promised, and promises again today, to change many things. The country was on the brink of bankruptcy and collapse, and its credibility was non-existent. But Papandreou did not hesitate to shoulder his responsibilities and he waged battles everywhere to put Greece back on its feet, and to prove that Greece is a worthy country and can assume its responsibilities and correct its mistakes.Greece might negotiate a restructuring of its debt before missing a payment. This would require investors to take a significant discount on their debt holdings and could include extending maturities. Bondholders might see haircuts of anything from 20 to 40% of the net asset value of their debt positions. The current two-year Greek-German bond yield spread is consistent with a 33% chance of a 40% haircut of Graecobonds. Papandreou claims that one of the government's important targets is the change of the country's model that will link the word value with the word Greece, that will not mean corruption but absolute transparency. Nobel prize winning economist Joseph Stiglitz also addressed the closing session, stressing that he is impressed by the way Greece is handling the crisis. He said that Greece is showing with the decisions taken by the government that it will turn the crisis into an opportunity.Greek, European, and IMF officials publicly refuse to entertain the idea of Graecorestructuring, Basil Venitis asserts that €110 billion aid to Greece postpones default for a year. It tries to fix the symptoms, not the causes. The cause of Greek debt is Graecokleptocracy, pure and simple! Greece isn't just illiquid, but insolvent. And providing an insolvent country with money and forcing it to raise taxes isn't going to do it. On the contrary, output might fall, unemployment might rise and market share will be lost. Greece's problem is not spending, but robbing by Graecokleptocras. Greece has to drastically cut taxes, regulation, licensure, public sector, and abolish impunity of Graecokleptocras. Moreover EU has to abolish VAT now. Venitis points out more than €300 billion of Greece's public debt is held by non-residents, mostly financial institutions from Germany, France, and Switzerland. They will have to forego a part of that. If Greece collapses in a disorderly way, then the domino effect hitting Spain, Portugal and other parts of the eurozone could be very rapid and dangerous, a real tsunami. Eventually, this could lead to a destruction of euro. Basil Venitis, an Athenian orator, points out Northern Europeans are more and more confronted by the situation whereby their monetary destiny is decided by kleptocrats they have never elected and by Southern Europeans on whom they have no influence. They are disgusted with Graecokleptocrats, but they have to pay for the myriad robberies of 300 Graecokleptocrats. Basil Venitis asserts that bankruptcy would be God's gift to the cradle of democracy, because Greece needs a shock and awe to recover from Graecokleptocracy. And it looks like God will manifest his benevolence pretty soon! A bankruptcy will also bring the much needed revolution to get rid of the huge political corruption. Let it be.Graecorescue is money gone with the wind, because Greece can never return the money back! 300 Graecokleptocrats simply rob and churn the money, forwarding kickbacks and loot to their offshore secret accounts. French Finance Minister Christine Lagarde described the aid package as a cocktail of indulgence and great strictness, and in case of default on repayment, France and Germany will immediately put the foot on the brake, in order to cut their losses short. because it will trigger a fresh investor panic. Shares in European banks, which have large holdings of Graecobonds, will be dumped. It is absurd that Northern Europeans who have been doing the right things are suddenly going to have to pay up Southern Europeans who have been doing the wrong things, spending huge amounts of money they didn't have, allowing politicians to rob the treasury, and lying about it as well. Venitis notes that Greece needs the constructive destruction of bankruptcy! Let it be. Bailout of Greece is a destructive distraction. The default of Greece, a bottomless pit, cannot be avoided. The challenges facing Greece are similar to those that confronted Argentina, which defaulted on $95 billion of debt in 2001. There are a lot of similarities in terms of inflexibility of the currency, capital flight, huge taxes, and the risk of austerity measures leading to a sharp contraction in growth. Greece's financing needs are huge in the coming two years. It needs to prove to the market that it can drastically reduce expenses, taxes, sinecures, and Graecokleptocracy. The markets demand to see at least one Graecokleptocrat in jail! Let it be.Basil Venitis muses that giving euros to Graecokleptocrats is giving gin to alcoholics! Fourth Reich becomes a ginmill! A bailout does nothing to fix the misguided policies and Graecokleptocracy that have generated Greece's existing debt and ongoing deficits. Bailout merely postpones the day of reckoning. Worse, bailout both rewards Graecokleptocrats' bad past behavior and encourages such behavior in future. Greece will be back for additional bailouts in short order, since a bailout will not fix its underlying problem of Graecokleptocracy. Rather than bail out Greece, Fourth Reich and IMF should allow it to default. This will hurt Greece's creditors, but those entities assumed the risk when they loaned to a country long known for its kleptocracy. Let it be.Venitis asserts that Greece can easily pay its debt by selling its assets, such as land owned by the government, forests, islands, postoffice, colleges, state buildings, public TV stations, public radio stations, highways, ports, airports, state hospitals, mines, offshore drilling, and many other public services. Everything should be privatized. 90% of public jobs should be eliminated, because they are just sinecures, created in exchange for votes! Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful 300 Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros. Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Basil Venitis, an Athenian orator, asserts the huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Returning the loot is hard to do. 300 Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it. Greeks now demand the legal confiscation of all assets belonging to Graecokleptocrats, in order to ensure the repayment of the debt which Graecokleptocrats have admittedly caused, by inventing parliamentary immunity. All present and past MPs since 1975 should be examined for all unlawful and criminal actions taken against the assets of the Greek State, including those which have expired under the statute of limitations, in order for justice, truth, and transparency to be reinstated in Greece. Let it be.The economic tragedy unfolding in Greece is the welfare state taken to its logical conclusion. When groups of people use the state to live at the expense of others, the feedback loop about the costs of those transfers is attenuated, often by design. The welfare state therefore makes commitments that it cannot honor. By the time creditors or taxpayers say Enough, the welfare state has created a clash between expectations and means that leads to unrest and hardship, a clash that never had to occur.Venitis muses that Papandreou is a Don Quixote who is tilting at the windmills of speculators. Papaconstantinou is a Sancho Panza who helps Papandreou to attack imaginary kallikantzaroi. The quixotic adventures of Papandreou lead nowhere, because he is surrounded by Graecokleptocrats who play farces on him. The cruel practical jokes eventually will lead Don Quixote to a great melancholy.Venitis notes that adding insult to injury, the 200 Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the people who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke. Basil Venitis, an Athenian orator, notes that out of 200 culprits, the Siemens Kangaroo Court of the Greek Parliament has found only two culprits: Anastasios Mantelis and Theodore Tsoukatos of Pasok. Out of two billion euros in Siemens kickbacks, it has found only two million euros in kickbacks! If this is not tokenism, what is it? It's amazing that the two main culprits, Costas Caramanlis and Costas Simitis, were not even invited to testify! Nevertheless, all Greeks demand Caramanlis and Simitis to be hanged in front of the Greek Parliament now.The Dirty Dozen most corrupt kleptocrats on Earth were Costas Caramanlis of Greece, Costas Simitis of Greece, Suharto of Indonesia, Ferdinand Marcos of Philippines, Mobutu Sese Seko of Zaire, Sani Abacha of Nigeria, Slobodan Milosevic of Serbia, Jean-Claude Duvalier of Haiti, Alberto Fujimori of Peru, Pavlo Lazarenko of Ukraine, Arnoldo Aleman of Nicaragua, and Joseph Estrada of Philippines.A single speech of Ronald Reagan, the Great Communicator, drastically changed the world! Reagan's Time for Choosing speech in 1964 is the historic event that launched his magnificent political career. Smart words are more effective than smart bombs. For your conference, get a dynamic keynote speaker who can transform your people and your world. Take advantage of the best libertarian orator of our times, Basil Venitis. As many associations, colleges, industry groups, companies, pullpeddlers, rabblerousers, and many gluckskinds have discovered, speeches by Basil Venitis add immeasurably to the enduring value of a conference. Basil Venitis doesn't restate what you can learn from regular sources, but he stretches your imagination to new horizons. Venitis is extensively involved in policy issues and the Global Tax Revolt. He is often a part of the process, working to shape and direct critical components of libertarian issues. Speeches by Basil Venitis enable audiences to truly learn, and provide fascinating, provocative venitist insights and analysis by slicing right through the political jargon and getting to the heart of the matter. It's no wonder that Basil Venitis is the most frequently cited on the Internet and is so often called upon to present venitism and to clarify issues for the public. The many advantages of using Basil Venitis include:* Value. A single speech of Basil Venitis will be cherished by your conferees forever, guiding them at the crossroads of their lives and your organization, increasing their efficiency, and improving the good will of your organization. * Access. When scheduling Basil Venitis for your organization, you work directly with Venitis at venitis@gmail.com to craft a keynote speech that fits your precise needs. Venitis works with organizations to ensure that his speeches provide maximum value, and he shares their dedication to making their conference a huge success. * Publicity. The announcement of Basil Venitis, leader of Global Tax Revolt and venitism, speaking at your conference will appear on most blogs and Internet groups all over the world. * Insight. Given Venitis's great experience in speaking across the globe, and with his unparalleled knowledge of politics, economics, finance, sciences, philosophy, and spirituality, he can help you determine the keynote for your conference.* Transformation. Your people will be transformed in shock and awe to a new level of knowledge, attitude, and organizational climate.* Revampia. Your organization will be revamped with new soul, vision, and values.* Affordability. The cost of having Venitis speak at your conference is 5,000 euros plus travel expenses from Athens.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 85
Visit Your Group

~**Μεγαλύτερη ασφάλεια online
Όσο το web συνεχίζει να αναπτύσσεται σε πολυπλοκότητα, το ίδιο συμβαίνει και στους τρόπους με τους οποίους εισβολείς ή ιστοσελίδες κακόβουλου λογισμικού προσπαθούν να αποστείλουν ιούς, να καταστρέψουν υπολογιστές, να λάβουν προσωπικές πληροφορίες και να παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας συμπεριφορά.
Το γνωρίζατε;
Κακόβουλο λογισμικό είναι το λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τον υπολογιστή σας, όπως είναι ο ιός του υπολογιστή. Η λήψη του μπορεί να γίνει χωρίς να το γνωρίζετε ή χωρίς την άδειά σας.
Το ηλεκτρονικό "ψάρεμα" επιτρέπει σε απατεώνες να λάβουν προσωπικές σας πληροφορίες (όπως τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας) παριστάνοντας ότι εκπροσωπούν ένα νόμιμο οργανισμό, όπως μια τράπεζα.
Ο Internet Explorer συμβάλλει στην προστασία κατά των επιθέσεων αυτών και πολλών άλλων. Η δημιουργία ενός αξιόπιστου προγράμματος περιήγησης σημαίνει παροχή ενός ιδιαίτερα ασφαλούς και αξιόπιστου προγράμματος περιήγησης—ενός προγράμματος περιήγησης που σέβεται την επιλογή του χρήστη και συμβάλλει στη διατήρηση του ελέγχου του υπολογιστή και των πληροφοριών από τους χρήστες.
Φίλτρο SmartScreen
Με το νέο Φίλτρο SmartScreen, ο Internet Explorer 8 σας βοηθά να προστατευτείτε από ακούσιες εγκαταστάσεις κακόβουλου λογισμικού ή λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας που μπορεί να εκθέσει τα δεδομένα σας, το απόρρητο και την ταυτότητά σας ενώ ταυτόχρονα μπορεί να καταστρέψει τον υπολογιστή σας και πολύτιμα δεδομένα μαζί με αυτόν.
Αν και προτείνουμε σε όλους τους χρήστες να ενεργοποιήσουν το SmartScreen, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε ώρα. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε να βελτιωθεί το web για όλους, αναφέροντας ύποπτες κακόβουλες τοποθεσίες μέσω αυτού του εργαλείου.
Αν το Φίλτρο SmartScreen είναι ενεργό και προσπαθείτε να επισκεφθείτε μια τοποθεσία web που δεν θεωρείται ασφαλής, θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη που θα σας ζητάει να κάνετε εναλλακτικές ενέργειες.

Η τοποθεσία αυτή έχει αποκλειστεί από το Φίλτρο SmartScreen.
Όταν είναι ενεργό, το Φίλτρο SmartScreen σας ειδοποιεί σε περίπτωση που προσπαθείτε να λάβετε λογισμικό, το οποίο μπορεί να μην είναι ασφαλές.
Φίλτρο τύπου Cross Site Scripting (XSS)
Ο Internet Explorer 8 εισάγει τη δυνατότητα ανίχνευσης εκτέλεσης κακόβουλου κώδικα σε μη ασφαλείς ιστοσελίδες που θα βοηθήσουν στην προστασία σας από ενέργειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη πληροφοριών, την κλοπή cookies, την κλοπή λογαριασμού/ταυτότητας και άλλα. Οι επιθέσεις αυτές έχουν αναδειχθεί ως οι κορυφαίες online απειλές, γι'αυτό συμπεριλαμβάνουμε το νέο φίλτρο τύπου Cross Site Scripting για να σας βοηθήσουμε να είστε ασφαλείς online.
Επισήμανση τομέα
Η Επισήμανση τομέα σας επιτρέπει να ερμηνεύετε πιο εύκολα διευθύνσεις URL, συμβάλλοντας στην αποφυγή παραπλανητικών τοποθεσιών ή τοποθεσιών "ψαρέματος" που προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν με παραπλανητικές διευθύνσεις. Αυτό υλοποιείται με επισήμανση του ονόματος τομέα στη γραμμή διευθύνσεων με μαύρο, με το υπόλοιπο της συμβολοσειράς URL σε γκρι, κάνοντας πιο εύκολη την αναγνώριση της πραγματικής διεύθυνσης της τοποθεσίας.

Ο τομέας Microsoft.com μπορεί εύκολα να αναγνωστεί.
Αποκλεισμός εκτέλεσης δεδομένων (DEP)
Ο Αποκλεισμός εκτέλεσης δεδομένων (DEP), ενεργοποιημένος από προεπιλογή στον Internet Explorer 8 στα Windows Vista Service Pack 1, είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που μπορεί να εμποδίσει τις καταστροφές στον υπολογιστή σας από απειλές, εμποδίζοντας ορισμένους τύπους κώδικα να πραγματοποιούν εγγραφή σε εκτελέσιμο χώρο της μνήμης.-

~** Η Eleni Benetatos υπέδειξε ότι σας αρέσει η σελίδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010!!!..‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 12:11:20 πμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )
Η σελίδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010!!! στο Facebook άρεσε στην Eleni και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FPANATHENAIKOS-PROTATHLETES-ELLADAS-2009-2010%2F119749274708220&mid=2aac824G3dd6e022G16d3f85G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~***Μέλη:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) 2009-2010
!!!!!!!!!!!!!!!Αφιέρωμα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Superleague) για τη σεζόν 2009-2010!!!!!!!!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ '09-2010
1.Μάριο Γκαλινοβιτς3.Γιοσού Σαριέγκι5.Άντε Ρουκάβινα7.Σωτήρης Νίνης8.Σεντρίκ Καντέ9.Τζιμπρίλ Σισέ11.Σεμπάστιαν Λέτο14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης15.Ζιλμπέρτο Σίλβα17.Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος18.Ματίας Μπιάρσμιρ19.Γκάμπριελ Ροντρίγκες21.Φίλιππος Δάρλας22.Στέργος Μαρίνος23.Σιμάο Μάτε Τζούνιορ24.Λουκάς Βύντρα25.Γιούρκας Σεϊταρίδης26.Γιώργος Καραγκούνης27.Ορέστης Καρνέζης28.Αντώνης Πετρόπουλος29.Κώστας Κατσουράνης30.Αλέξανδρος Τζόρβας31.Νίκος Σπυρόπουλος34.Γιώργος ΜαχλελήςΠροπονητής:Νίκος ΝιόπλιαςΒοηθοί:Κριστόφ ΒαζέχαΜιχάλης Ιορδανίδης

~**edw mporeite na parakolou8isete live apo to internet ton simerino filiko mats tou PANATHINAIKOU!!! ;-)http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnemu-tv.blogspot.com%2F2010%2F07%2Fmainz-vs-panathinaikos-live-stream.html&h=ca64a-

~** Καλημέρα .. Άρθρα επιλογές του blog ΕΛ ΤΑ ΝΕΑ 16.07.2010 Α.ΑΠ.012‏
Από:
HELLAS XG (hellasxg@gmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 4:29:53 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
5 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (202,3 ΚΒ)
1.jpg (10,1 ΚΒ), templatei...gif (0,1 ΚΒ), templatei...gif (0,0 ΚΒ), map_greec...png (142,9 ΚΒ), logo el f...jpg (49,1 ΚΒ)

Λές και ζόυμε σε ταινία..


Καλημέρα ...
"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της.
Τα μεγάλα ψέματα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».
Συνέχεια εδώ.. Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!
ʼρθρα επιλογές

ΑΛΗΘΕΙΕΣ μέρος 1ο Εισαγωγή (ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ)
ΒΙΝΤΕΟ:ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΔΝΤ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ" ΒΕΛΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Mαρτυρία σοκ απο τον πατέρα του παιδιού που μαχαιρώθηκε απο Αλβανό με σπασμένο μπουκάλι στην Κάρπαθο. (Δείτε το βίντεο)
"Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο"
"PHIL SCHNEIDER υπόγειες μυστικές βάσεις"
Ο ΑΤΤΙΛΑΣ...παίζει γκόλφ! Βίντεο.
Θυμάστε που είχε γίνει Ντόρος με το συγκεκριμένο άγαλμα του Anubis..Kοιτάξτε που κατέληξε..τυχαίο ;..
"Η μυστική οργάνωση των υπουργών του Μπερλουσκόνι"
Απο που προέρχεται το φίλα μου τον κ***..
Συνελήφθη ξανά για φυτεία κάνναβης ο Κωνσταντίνος Βασσάλος
"Θέλουν να βγάλουν από το χάρτη το Καστελλόριζο και εμείς κοιμόμαστε"
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΟΓΟ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ..
"Ξινή του βγήκε η έξοδος του κυρίου υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη"
Απίστευτο! Βρέθηκε πλοίο στο σημείο των δίδυμων πύργων
Αυτό είναι το έγγραφο - ντοκουμέντο της διαπλοκής κομμάτων και τραπεζών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ και μοιράστε το παντού - Αφιερωμένο από όλη την κοινωνία
Ξεφτιλισμένη διαπλοκή! Και η "Καθημερινή" μετά το Βήμα κάνει σήμερα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για συγχωνεύσεις
Οι Αυτοκρατορίες του Κόσμου
"Δημοσίευμα-σοκ για τον Κ. Καραμανλή"
ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Πασοκ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ"!
Το ΠΑΣΟΚ πήρε προκαταβολικά την επιχορήγηση του μέχρι το 2016
Για αυτή του την ατάκα ο Αλογοσκούφης τρώει ακόμα αυγά
Μουσικό Διάλειμμα..Μαλαματένια λόγια .
Η φωτογραφία που προκαλεί
Δεν γίνεται να τους εμπιστευθείς - ΔΕΙΤΕ τι έλεγε ο Παπανδρέου
"Ουτε καφε δεν μπορουν να πιουν πια!"
Μην δέχεστε ότι σας πασάρουν !!!
Χορεύοντας για τα ΜΑΤ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ!
Η Πιπιλή κοροϊδεύει τον συνδικαλιστή - Το VIDEO της ημέρας
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
"Μου είχαν πιει το αίμα!"
Ιδού ο εβραιομασόνος σύμβουλος του Γ.Παπανδρέου, μαζί του στον Πόρο

Υπομονή και καλό κουράγιο..
P Please consider the environment before printing this e-mail !
Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Σε περίπτωση, που περιέλθει σε σας απόλάθος χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης (ή πρόσωπο υπεύθυνο να το παραδώσει σε αυτόν), παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Confidentiality Warning - Disclaimer: This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, any dissemination, copying or other use of, or taking of any action in reliance upon this e-mail is strictly prohibited. The sender bears no responsibility for any loss, disruption or damage to your data or computer system that may occur while using data contained in, or transmitted with, this e-mail. If you received this e-mail in error, please immediately notify the sender by return e-mail and delete the material from any computer. Any views expressed are personal unless otherwise stated.
Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα του http://hellasxg.blogspot.com/, ή για να συστήσετε το http://hellasxg.blogspot.com/ σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής του http://hellasxg.blogspot.com/”, στο Hellasxg@gmail.com
To http://hellasxg.blogspot.com/ είναι μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει την διατήρηση και μετάδοση του Ελληνισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού τής Ελλάδος...

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναρτήσεων παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail, ώστε να αφαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών.Ευχαριστώ..

Hellas XG
Blogs. http://hellasxg.blogspot.com/, http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/, http://hellasxg.t35.com/,
E-mail. hellasxg@gmail.com Skype. Hellasxg Twiter. http://twitter.com/hellasxg
Youtube. http://www.youtube.com/user/hellasxg02
NetLog.Hellasxg

~** Ελάτε να συμμετάσχετε μαζί μου στο http://amilla.gr.‏
Από:
amilla (invitations@amillagr.ning.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 10:54:38 μμ
Προς:
Σταμάτιος Σκούλικας (snstam@gmail.com)
Έλα μαζί μου στο http://amilla.gr

Δημιουργία δυνατοτήτων για νέους δημιουργούς


Ο amilla έχει: 50 φίλοι1 βίντεο34 συζητήσεις2 καταχωρήσεις ιστολογίου
Ελάτε να συμμετάσχετε μαζί μου στο amilla.gr!- amilla

Κάντε κλικ εδώ για να γίνετε μέλος
Μέλη στο http://amilla.gr/ :

Σπύρος...

Chrissa Masrorodimou

xristina kampa

Παπαδά&kapp...

Χρήστο&si...
Πληροφορίες – http://amilla.gr/

310 μέλη 54 φωτογραφίες 78 τραγούδια50 βίντεο
286 συζητήσεις17 συμβάντα87 καταχωρήσεις ιστολογίου

Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα λαμβάνετε στο amilla.gr, κάντε κλικ εδώ .-

~**Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see his/her photo album: Album: orquidea
un poquito mas demi como beo las cosas con los animalitos View album

~**

1 σχόλιο:

Dr Purva Pius είπε...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com