ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα *

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα :


*** Δηλώσεις Παπανδρέου μετά την άτυπη σύνοδο

«Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, απαραίτητες όμως για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το πέρας της άτυπης συνόδου κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

«Εδώ και επτά μήνες, η ελληνική Κυβέρνηση μαζί με τον Ελληνικό λαό, έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε κάθε μέρα την αποφασιστικότητά μας να τολμήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Να μειώσουμε τα μεγάλα ελλείμματα, να ελέγξουμε το χρέος, να δημιουργήσουμε τη βάση για μια ανταγωνιστική, βιώσιμη οικονομία, που παράγει επενδύσεις, δουλειές και πλούτο για όλους τους Έλληνες. Να φέρουμε τη διαφάνεια στην κοινωνία και την πολιτική ζωή», τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου μετά το πέρας της άτυπης συνόδου κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και πρόσθεσε:

«Μεγάλες αλλαγές, απαραίτητες για την Ελλάδα, για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, για την Ελλάδα τού αύριο. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, απαραίτητες όμως για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή».

«Με τη σημερινή συνάντηση Κορυφής, με τη σημερινή απόφασή μας, οι χώρες της Ευρωζώνης έδειξαν ότι στέκονται με αποφασιστικότητα δίπλα μας, δίπλα στη χώρα μας, δίπλα στην Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες, θα ξεκινήσει η εκταμίευση του δανείου των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, που εξασφαλίσαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πόροι, που θα μας επιτρέψουν να υλοποιήσουμε, χωρίς την καθημερινή αβεβαιότητα των διεθνών αγορών, το Πρόγραμμα Σταθεροποίησης και Ανάπτυξης της οικονομίας μας», είπε ο κ. Παπανδρέου και συμπλήρωσε:

«Σήμερα, όμως, η συνάντηση έδειξε και κάτι παραπάνω. Η ανάγκη να θωρακίσουμε την Ευρωζώνη δεν σχετίζεται μόνο με τα προβλήματα της Ελλάδας. Είναι πολύ ευρύτερο θέμα. Αφορά το σύνολο της Ευρωζώνης, αφορά όλους μας. Και με τις αποφάσεις που πήραμε απόψε οι ηγέτες της Ευρωζώνης, δείξαμε ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί, για να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα του κοινού μας νομίσματος, τη σταθερότητα της Ευρώπης, για να μην αφήσουμε ανεξέλεγκτη τη διεθνή κερδοσκοπία στις αγορές, για να βγάλουμε την Ευρώπη από την κρίση, να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της διεθνούς οικονομίας και, τελικά, να διασφαλίσουμε και δουλειές και σιγουριά για όλους τους πολίτες μας».



** Θύελλα αντιδράσεων για τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών
Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση την τροπολογία που επιτρέπει στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει μνημόνια συνεργασίας και συμφωνίες ή συμβάσεις δανεισμού με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής.
ant1online

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση την τροπολογία που επιτρέπει στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει μνημόνια συνεργασίας και συμφωνίες ή συμβάσεις δανεισμού με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής.

Η τροπολογία «πέρασε» μέσα στο σχέδιο νόμου για τις περικοπές στα δώρα των συνταξιούχων. Το υπουργείο υποστηρίζει ότι ήταν αναγκαίο προκειμένου να εκταμιευθεί η πρώτη δόση του δανείου πριν από τις 19 Μαΐου.

Ωστόσο, όπως τόνισε την Παρασκευή στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών, όπως είναι πολιτικά αναγκαίο και όπως προέβλεπε η αρχική διατύπωση του νόμου 3845/2010, όλες οι δανειακές και άλλες συναφείς συμβάσεις θα υποβληθούν για κύρωση στη Βουλή. Η πρώτη μάλιστα δανειακή σύμβαση θα κατατεθεί για κύρωση στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες.

«Αυτός ο κοινοβουλευτικός χειρισμός ήταν συνεπώς αναγκαίος αν και προφανώς ασυνήθιστος λόγω της αναγκαστικής και ασυνήθιστης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε ως χώρα, κινείται όμως σαφώς μέσα στο πλαίσιο του άρθρου 36 του Συντάγματος που διέπει τα ζητήματα αυτά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου.


** Έντονες αντιδράσεις για τροπολογία του Γ. Παπακωνσταντίνου :

Οι συμβάσεις διμερούς δανεισμού της χώρας μας από την ΕΕ και το ΔΝΤ θα πηγαίνουν στο κοινοβούλιο για ενημέρωση και όχι για κύρωση, σύμφωνα με τροπολογία που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
ant1online
Θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους της αντιπολίτευσης προκάλεσε τροπολογία, που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών στο μόλις χθες ψηφισθέν νομοσχέδιο για τα νέα έκτακτα οικονομικά μέτρα, ώστε να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής, οι συμβάσεις διμερούς δανεισμού της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πηγαίνουν στο κοινοβούλιο για ενημέρωση και όχι για κύρωση όπως αρχικά προβλεπόταν.

Η αντιπολίτευση χαρακτήρισε την τροπολογία κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Το υπουργείο όμως υποστηρίζει ότι ήταν αναγκαίο προκειμένου να εκταμιευθεί η πρώτη δόση του δανείου πριν απο τις 19 Μαΐου. Η τροπολογία «πέρασε» μέσα στο σχέδιο νόμου για τις περικοπές στα δώρα των συνταξιούχων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γγ του ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την αντίθεση της στην απόφαση αυτή του υπουργού Οικονομικών, μιλώντας για πραξικόπημα, και ανέφερε ότι δεν θα παραστεί την Δευτέρα στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών για την απόφαση αυτή έχει ως εξής:

«Ανακοίνωση σχετικά με την ψήφιση του νόμου 3845/2010:

Την Πέμπτη 6 Μαΐου ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων ο νόμος 3845/2010. Στην παρ. 4 του πρώτου άρθρου του νόμου αυτού παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο, συμφωνία ή σύμβαση που είναι αναγκαία για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στην ίδια διάταξη προβλέφθηκε ότι όλα τα παραπάνω μνημόνια, συμφωνίες ή συμβάσεις θα υποβάλλονται στη Βουλή για κύρωση.

Μόλις σήμερα (σσ. Παρασκευή 7/5) το πρωί, μετά συνεπώς την ψήφιση του νόμου 3845/2010, και στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κρίσιμων διαπραγματεύσεων για τη σύναψη των δανειακών συμβάσεων και την εκταμίευση των αναγκαίων ποσών πριν την 19η Μαΐου, τέθηκε από τους αντισυμβαλλόμενους της χώρας μας, το νομικό ζήτημα της κύρωσης της δανειακής σύμβασης πριν υποβληθεί αίτημα εκταμίευσης της πρώτης δόσης, εκτός και αν προβλεπόταν ρητά με διάταξη νόμου, ότι η δανειακή σύμβαση καθίσταται δεσμευτική, εφαρμόζεται και ισχύει από την υπογραφή της.

Ενώπιον αυτής της κατάστασης και προκειμένου να διασφαλιστεί η εκταμίευση των αναγκαίων ποσών πριν την 19η Μαΐου, δηλαδή προκειμένου να διασφαλιστούν τα μείζονα εθνικά αγαθά που συνιστούν τη βάση και το σκοπό του νόμου 3845/2010, η Κυβέρνηση έλαβε την πρωτοβουλία να εισάγει στη Βουλή αναδιατύπωση της ψηφισμένης χθες (σσ. 6/5) διάταξης της παρ. 4 του πρώτου άρθρου του νόμου 3845/2010 με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Επιλέχθηκε η λύση της επανάληψης της ρύθμισης του ίδιου του άρθρου 36 παρ. 1 του Συντάγματος που διέπει τα σχετικά με τη συνομολόγηση συνθηκών, προβλέποντας ότι αυτές «ανακοινώνονται στη Βουλή με τις αναγκαίες διασαφήσεις». Προστέθηκε επίσης ρητά η αυτονόητη ρήτρα, ότι οι δανειακές συμβάσεις ισχύουν και εφαρμόζονται από την υπογραφή τους, όπως συμβαίνει παγίως με όλες τις δανειακές συμβάσεις του Δημοσίου.

Όπως, όμως, τόνισε την Παρασκευή στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών, όπως είναι πολιτικά αναγκαίο και όπως προέβλεπε η αρχική διατύπωση του νόμου 3845/2010, όλες οι δανειακές και άλλες συναφείς συμβάσεις θα υποβληθούν για κύρωση στη Βουλή. Η πρώτη μάλιστα δανειακή σύμβαση θα κατατεθεί για κύρωση στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες.

Αυτός ο κοινοβουλευτικός χειρισμός ήταν συνεπώς αναγκαίος αν και προφανώς ασυνήθιστος λόγω της αναγκαστικής και ασυνήθιστης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε ως χώρα, κινείται όμως σαφώς μέσα στο πλαίσιο του άρθρου 36 του Συντάγματος που διέπει τα ζητήματα αυτά.

Αυτά είναι τα πραγματικά πολιτικά και συνταγματικά δεδομένα. Όλες συνεπώς οι κατηγορίες που έσπευσαν να διατυπώσουν δυνάμεις της αντιπολίτευσης είναι εκτός πραγματικότητος.».



** Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής από το ΠΑΣΟΚ:

Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο της διαγραφής από το ΠΑΣΟΚ των τριών βουλευτών που αποπέμφθηκαν από την Κ.Ο.

Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο της διαγραφής και από το ΠΑΣΟΚ των 3 αποπεμφθέντων βουλευτών, που διαφοροποιήθηκαν κατά τη ψηφοφορία στη Βουλή για τα νέα μέτρα, αλλά κρατούν ως ανεξάρτητοι την βουλευτική έδρα τους.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να δημιουργούνται τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις διαγραφές που ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ διεγράφησαν οι Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου και Σοφία Σακοράφα, που ψήφισαν «παρών». Και οι τρεις κλήθηκαν να παραδώσουν την κοινοβουλευτική ταυτότητά τους.

«Είμαι παρών και στηρίζω τον πρωθυπουργό. Διαφωνώ, όμως, με τα άδικα μέτρα που καλούνται να πληρώσουν ξανά όσοι με τη ζωή τους έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Ελλάδα και ουδόλως την επιβάρυναν», επισημαίνει ο Γιάννης Δημαράς.

«Ψήφισα παρών διότι επιθυμώ να εφαρμοσθεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και να μην πληρώσει το μάρμαρο ο λαός», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Οικονόμου.

«Συμβατή με το στόχο σωτηρίας της χώρας η απόφασή μου», τονίζει σε γραπτή δήλωση η Σοφία Σακοράφα και προσθέτει ότι πλήττονται και πάλι αυτοί που δεν ευθύνονται.

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει μόνο μέσω εκλογών και όχι λόγω διαγραφών, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι πρέπει, υπογράμμισε, έχουμε ευθύνη και έπρεπε να απαντήσουμε στο πρόβλημα.



** Ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος από την Μπακογιάννη :
Δεν αποκλείει η Ντόρα Μπακογιάννη την ίδρυση νέου κόμματος στο μέλλον, μετά τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, επειδή υπερψήφισε τα μέτρα της κυβέρνησης.
ant1online
Ανοικτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος στο μέλλον αφήνει η Ντόρα Μπακογιάννη, μια ημέρα μετά τη διαγραφή της από τον Αντώνη Σαμαρά κι αφού η ίδια τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα μέτρα.

Η κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση, την Παρασκευή, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χαρακτήρισε θετική την υπερψήφιση του νομοσχεδίου με τα σκληρά μέτρα.


«Ψήφισα κατά συνείδηση και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας», υπογραμμίζει η Ντόρα Μπακογιάννη σε τρισέλιδη επιστολή, που μοιάζει με πολιτική πλατφόρμα. Κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ ότι δεν είχε εναλλακτική πρόταση και επέλεξε τον λαϊκισμό. «Δεν δείχνουμε να έχουμε μάθει από τα λάθη μας», τονίζει η κα Μπακογιάννη.

Ευτύχημα χαρακτήρισε την ψήφιση των μέτρων ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει βάσιμη ελπίδα να αποφύγει τη χρεοκοπία. Απέφυγε, πάντως, να σχολιάσει τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.

«Δεν θεωρώ ότι η κα Μπακογιάννη λειτούργησε παρορμητικά αλλά συνειδησιακά» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος. «Δεν νομίζω» πρόσθεσε «ότι ο κόσμος της Ν.Δ έχει καταλάβει γιατί διαφοροποιήθηκε».

Κάποιοι περιμένανε την κ. Μπακογιάννη στη γωνία, δήλωσε επίσης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Κασσίμης. Παράλληλα καταλόγισε στην Ν.Δ. λαϊκισμό και υπογράμμισε ότι φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού με ευθύνη όλων μας.



** ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 08-05-2010
ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ :
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑ 64-54 (Παρασκευή 7/5/2010 ).-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ 83-80 ! στην παράταση , κανονικός αγώνας 67-67 .- ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/05/2010 : ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά από 13 χρόνια και πάλι στον τελικό του Ευρωμπάσκετ ) ,.- ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ , ΤΣΚΚΑ ΜΟΣΧΑ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ .-


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ …ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ:
Από Αθήνα για Καλαμάτα διερχόμαστε από τις εξής Σήραγγες (Τούνελ) :
Γεράνεια μήκους 930 μέτρων .-
Ευπαλίνος μήκος 1700 μέτρων .-
Αίθρα μήκους 1160 μέτρων .- και οι τρεις προαναφερθέντες σήραγγες στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας .-
Αρτεμισίου Αλέας Τριπόλεως μήκους 1400 μέτρων
Και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1280 μέτρων μαζί με δύο μικρότερες εν συνεχεία μήκους 160 και 130 μέτρων αντίστοιχα .-

**

~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !


*** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ :

** ~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”

~**

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 >_ Αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010 .-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010 .-

~***~! http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , .. Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές .-

~**! http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Μας γράφουν σήμερα και χθές

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα .-

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας *

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/26042010.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/04/2010 *

~**! http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά * και Υγεία για όλους .-

~**! http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/lionof-piraeus.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά - The lionof Piraeus .-

~**! http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 Απ' το χαμομηλάκι παντα με αγάπη κι' αυτοί που μας γραφουν

~**!

~** ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Εθνικός Ύμνος της ΕΛΛΆΔΑ westrock1974 .-

~** Άγιο Φως westrock1974 .-

~** ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ westrock1974 .-

***http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-

http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-

http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-

http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-

http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .-

http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs

http://www.youtube.com/stamos01 ,

~** http://my.live.com ,

http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa, Web Albuums… Διαχείριση Αναρτήσεων.- TOPOGRAPHIES, STAMATIS , .-

http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-

WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM .- stamos.-

http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,

http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-

http://www.twitter.com/stamos1/ ,

http://www.panoramio.com/user/3721624 ,

http://www.panoramio.com/upload/, http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,

· http://www.sync.gr/stamos1 , όλα τα μηνύματα σου

· 1 προσωπικό μήνυμα

· 943 φίλοι

· 554 μέλη σέ έχουν φίλο .-

http://www.flickr.com/photos/ , ** http://www.flickr.com/

http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .- ~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας

~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .-

~** http://radicalworld.forumotion.net/profile.forum ,

~** http://www.glitter-graphics.com/ , http://www.publicdff.gr/ ,

http://stelioskazantzidis.blogspot.com Στέλιος Καζαντζίδης , http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,- * http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη. http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089 , www.netstudio.gr/hosting/videohelp.htm, *************

~** http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1643167710 ,, SKALA1944@GMAIL.COM ,Βαγγέλης Διαμαντόπουλοςς , Σκάλα - Ν. Μεσσηνίας .- 6984360900 .- http://radiorock.9hz.com , ΧΡΗΣΤΟΣ, * ηλ.ταχειδρομειο www.mpeis@hotmail.com ,Γιώργος

WWW.mpeisgreekmousicfantasy.com , Γιώργος-Λαρισσα.-

http://xrhstos-frik.blogspot.com/ , Χρήστος .-

www.star-musicforum.com , Ζωντανή Ραδιοφωνική Ελληνική Μουσική και Τραγούδια .- http://www.star-musicforum.com/forum/star/index.php , http://www.star-musicforum.com/forum/star/memberlist.php?=viewprofile&u=1446 , http://radiostathmosnews.9hz.com/ ,

http://www.star-musicforum.com/forum/star/ucp.php?mode=activate&u=1446&k=2TJ6ZPJJ15 ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Booking.com (hoteloffers@list.booking.com) ,Ξενοδοχεία κ.α. http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2744578886&albumId=218747623&ownerId=248269545 , Hi5 - stamos 2008.-

www.einrichten-design.com , Radio Model One .-

www.sebra.com , Radio Frequency Welding , -

www.splash.gr , Splash Διαφημιστική .-

4dh.com/Video , Radio ,

EligibleGreeks.com , Greek Dating - Find Love .-

elenakuschnerova.com , Free Classic Web Radio .-

www.airtickets.gr , Πτήσεις με Ολυμπιακή , - http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .- http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-




** ~**

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 >_ Αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010 .-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010 .-

~***~! http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , .. Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές .-

~**! http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Μας γράφουν σήμερα και χθές

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα .-

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας *

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/26042010.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/04/2010 *

~**! http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά * και Υγεία για όλους .-

~**! http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/lionof-piraeus.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά - The lionof Piraeus .-

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , ΤΕΤΆΡΤΗ, 05 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010 .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , ΔΕΥΤΈΡΑ, 03 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες .-

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010

Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 01 ΜΑΪ́ΟΥ Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: