ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010 *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010 :


**ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ σήμερα Κυριακή 09 – 05 -2010 :ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :


~**
Ο/Η Marita Ritzi B έστειλε μήνυμα στα μέλη του MARITA RITZI-Μαρίτα Ρίτζι (ΗΘΟΠΟΙΟΣ).


Marita Ritzi BMay 9, 2010 at 12:13pm
Θέμα: Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η Αρχαία Ελλάδα είναι η πρωταρχική πηγή αναφοράς στην "γιορτή της μητέρας". Ήταν γιορτή της άνοιξης όπου λατρευόταν η Γαία, η μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε η κόρη της η Ρέα η σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και θεά της γονιμότητας.

Μία νεότερη εκδοχή ήταν η αποκαλούμενη "Mothering Sunday", που μας μεταφέρει στην Αγγλία του 1600. Αυτή η μέρα γιορταζόταν την 4η Κυριακή της Σαρακοστής προς τιμή όλων των μητέρων της Αγγλίας. Κατά την διάρκεια αυτής της μέρας, οι υπηρέτες που έμεναν στα σπίτια των αφεντικών τους έπαιρναν μία μέρα άδεια για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να περάσουν την ημέρα με τις μητέρες τους.

Καθώς ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε στην Ευρώπη η γιορτή μεταβλήθηκε προς τιμή της "Μητέρας Εκκλησίας" αλλά με τον καιρό οι δύο έννοιες συγχωνεύτηκαν. Έτσι ο κόσμος τιμούσε ταυτόχρονα την μητέρα και την εκκλησία. Παραδοσιακά δώρα όπως τα λουλούδια, τα φυτά ή οι σοκολάτες προσφέρονταν στη Γιορτή της μητέρας.

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη που καθιερώθηκε σαν εθνική γιορτή της μητέρας στις ΗΠΑ οφείλεται στην έμπνευση μιας γυναίκας από την Φιλαδέλφεια της Ana Jarvis. Η Ana Jarvis θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της ξεκίνησε το 1907 μια εκστρατεία για να καθιερωθεί μια επίσημη γιορτή της μητέρας. Η προσπάθειά της είχε απήχηση και η γιορτή της μητέρας έγινε επίσημα εθνική γιορτή των ΗΠΑ το 1914 με προεδρικό διάταγμα που όριζε την δεύτερη Κυριακή του Μάη σαν Ημέρα της Μητέρας.

Αν και πολλές χώρες έχουν δικές τους ημερομηνίες για τη γιορτή της μητέρας, όπως και δικούς τους λόγους για να γιορτάζουν μια τέτοια μέρα, η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει επικρατήσει διεθνώς. Έτσι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα γιορτάζει την γιορτή της μητέρας την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Η Γιορτή της μητέρας βέβαια έχει χάσει, όπως και όλες οι γιορτές, τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Βλέπετε πρώτοι οι Αμερικάνοι, χωρίς να υστερούμε οι υπόλοιποι, ανακάλυψαν ότι παρ' όλο που η γιορτή αυτή καθιερώθηκε για να γιορτάζεται η μητέρα σαν έννοια, ήταν παρόλα αυτά μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δείξει κανείς την αγάπη του για την δική του μητέρα. Γρήγορα το εμπόριο και διαφήμιση ανακάλυψαν μια νέα πηγή εσόδων και έτσι τα πρώτα συμβολικά λουλούδια της γιορτής έγιναν γρήγορα ανθοδέσμες και γλάστρες ώστε σήμερα η γιορτή της μητέρας να είναι η πιο εμπορική γιορτή για λουλούδια, γλάστρες και εποχιακά φυτά διεθνώς εκτός από τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με έρευνες η γιορτή της Μητέρας κατέχει τα τελευταία χρόνια μερίδιο 26% στο σύνολο των ετήσιων πωλήσεων λουλουδιών και φυτών που γίνονται κατά την διάρκεια των διάφορων γιορτών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ!!!!


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1352203616590&mid=2507a95G3dd6e022G14210d0G0&n_m=snstam%40gmail.com***
Ο/Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας.


Δημήτρης ΧίλιοςMay 9, 2010 at 12:27pm
(χωρίς θέμα)
Απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Χάρτινα φιλιά", εκδ. Πατάκη.
*******************************************

Έτσι κύλησαν τα δώδεκα χρόνια της ζωής της κοντά του.
Η μόνη διαφορά στα ταξίδια, τ’ ότι κατά την απουσία της Βουλγάρας αφηνόταν στις νυχτερινές του ορέξεις χωρίς αναστολές, συχνά το προκαλούσε από μόνη της παραβλέποντας όσα την ενοχλούσαν και όσα την πίκραιναν, χάριν της σαρκικής απολαύσεως¨ η περιβόητη δεξιοτεχνία του μαζί με μια όρεξη κολασμένη που τα χρόνια δεν είχαν καθόλου περιορίσει.
Τότε κι αυτή αποξεχνιόταν, παράβλεπε τις αρχές φαλάκρας, παραμέριζε τα πείσματα και παραδινόταν ψυχή τε και σώματι, φυλακισμένη στα δυνατά του μούσκουλα. Κάτι τέτοιες στιγμές, αν και την έπνιγε η ιδρωτίλα, δεν έβρισκε πικρές κουβέντες, παρά μονάχα γλυκόλογα, συρραφή ρόλων πάντα, ανάμεικτα με αναστεναγμούς και κάτι ατάκες μες στο σιρόπι βουτηγμένες. Γινόταν υπάκουη όπως παλιότερα, επί εποχής θεάτρου στα πρώτα της βήματα, με κάπως πιο περιστασιακούς παρτενέρ.
Το άλλο πρωΐ μετάνοιωνε, όπως τότε, και δάγκωνε τα χείλια της από πείσμα, να τα ματώσει. Κι ύστερα η νύχτα ερχόταν ξανά και μαζί της ερχόταν εκείνη η γλυκιά ανατριχίλα να της παραλύσει κάθε αντίσταση και αναστολή.
Κάτι τέτοιες ημέρες όλα έδειχναν μέλι-γάλα κι ο γάμος επιτυχημένος, χωρίς μεγάλους καυγάδες και λόγια φαρμακερά. Μα και χωρίς να συγκρίνεται με την εποχή του θυελλώδους έρωτα που τους ένωσε κι έκανε κάθε ανταγωνίστριά της να σκάσει από ζήλεια. Ένας έρωτας που επίσης έφερε στα όρια της υστερίας όσες συντοπίτισσές του διεκδικούσαν τον μυστακοφόρο Ίλαρχο ως γαμπρό πολύφερνο και τις έκανε να πλαντάξουν καταφεύγοντας σε ξόρκια, μαντζούνια και λοιπές αηδίες, καμώματα που δεν απέδωσαν. Ο γάμος έγινε μετά βαΐων, κλάδων κι ενός ουλαμού σπαθάτων ν’ αποδίδει τιμές, αν και κάπως βεβιασμένα είναι η αλήθεια και σε στενό κύκλο ελάχιστων φίλων και συγγενών.
Η μυστικότητα ως προς την τελετή κρατήθηκε κατόπιν επιμονής της νύφης που θέλησε να ζήσει τη στιγμή μακριά από βάσκανα μάτια και κυρίως γιατί είχε να τροφοδοτήσει το μύθο που την περιέβαλλε, αφήνοντας τη φαντασία των ακάλεστων να οργιάσει.
Μα όλα τούτα της φαίνονταν σαν φωτογραφία ξεθωριασμένη, σαν μια παράσταση παλιά που ο χρόνος αρνιόταν να εξωραΐσει. Κάθε που ο Καραματσούκας προετοίμαζε το έδαφος με χίλιες προφάσεις για να ταξιδέψει μόνος, η Μεταξία ήξερε καλά πως ήταν στη μέση άλλη γυναίκα. Τότε του έβαζε επιδεικτικά όλο καινούργια σώβρακα στη βαλίτσα κι ένα κουτάκι ληγμένα προφυλακτικά.
Μόλις έφευγε ο καλός της προς άγνωστη κατεύθυνση, τότε πέρναγε μια βόλτα από την κεντρική αγορά, έτσι να τσεκάρει την απουσία της κομμώτριας που επέστρεφε πάντα μετά πολλών ενθυμημάτων. Η Ρίκη τα τελευταία χρόνια μονοπωλούσε τα εξωσυζυγικά ενδιαφέροντα του στρατηγού και απολάμβανε μιας προτεραιότητας σε κάτι σύντομα ταξιδάκια αναψυχής, ως η επιφανέστερη και πλέον μακροημερεύουσα έναντι άλλων περιστασιακότερων, από εκείνες που η Μεταξία συλλήβδην έλεγε χωριατοπουτάνες.
Μα τώρα πια τίποτα απ’ όλα τούτα δεν την ενοχλούσε. Είχε αποκόψει κάθε συναισθηματικό δεσμό μαζί του.
*************************************************


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1285746670732&mid=2507dabG56358b7cG1ccdad8G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


** Ο ΑΙΩΝΙΑ σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "Αγρυπνία για 4 Έλληνες" αύριο.

Ο/Η ΑΙΩΝΙΑ λέει, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ
ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ!!!
Η ΕΛΛΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ <ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ>ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ<ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ>,ΚΑΙ ΤΩΝ
<ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ>ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,Η
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΜΕΛΗ Α.

Εκδήλωση: Αγρυπνία για 4 Έλληνες
'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 07 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Σάββατο, 8 Μαΐου στις 5:00 π.μ.
Τοποθεσία: Καμένο κτίριο MARFIN

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=117334071632259&mid=24d66dfG56358b7cG1cb4b41G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook .-

**
Ο/Η Marita Ritzi A έστειλε μήνυμα στα μέλη του MARITA RITZI-Μαρίτα Ρίτζι (ΗΘΟΠΟΙΟΣ).


Marita Ritzi AMay 7, 2010 at 2:14am
Θέμα: Δελτίο τύπου της καταστροφής στην Αθήνα
Δελτίου Τύπου οι φθορές που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις και οχήματα κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας είναι οι ακόλουθες:

* 28 καταστήματα (θραύση- ραγίσματα υαλοπινάκων, ρίψη μολότοφ σε 3)
* 12 κτίρια γραφείων (εξωτερικές φθορές, εμπρησμός σε 2)
* 10 καταστήματα τραπεζών (θραύση- ραγίσματα υαλοπινάκων και ρολών, εμπρησμός σε 1)
* 2 ΑΤΜ τραπεζών
* 3 ξενοδοχεία (θραύση- ραγίσματα υαλοπινάκων, ρίψη μολότοφ σε 2)
* 1 αναψυκτήριο (εμπρησμός)
* 1 Ιερός Ναός (θραύση εισόδου)
* 6 οχήματα (εμπρησμός σε 3 )
* 1 όχημα ( van ) τηλεοπτικού συνεργείου (εμπρησμός)
* 6 στέγαστρα στάσεων
* 3 φωτεινοί σηματοδότες
* 2 είσοδοι σταθμών του Μετρό
* 18 κάδοι απορριμμάτων


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1303544990971&mid=24d4b2dG3dd6e022G140bf41G0&n_m=snstam%40gmail.com**
Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ στην Ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό 4.


πενεστας νικηφοροςMay 7, 2010 at 1:24am
Θέμα: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ
Η ΕΛΛΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ <ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ>ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ<ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ>,ΚΑΙ ΤΩΝ <ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ>ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΜΕΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ......

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ......μαλλον για να αδειασουν θεσεις εργασιας που θα τις γεμησουν με αλλοδαπους
Η αριστερα...δολοφονει αγενητα ελληνοπουλα.....για να αδειασει θεσεις στα σχολεια μας ,και να τις αρπαξουν οι ....Χασαν...και οι ουγκαμπουμπου

Αυτους τους αθωους ελληνες...θελουν να τους ξεχασουμε,για να ειμαστε του χεριου τους ,και να μας καπελωνουν

Ε ΟΧΙ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΗς ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

http://www.facebook.com/reqs.php#!/event.php?eid=117334071632259

Όσοι πιστεύουμε ότι αυτό που έγινε εχθές ήταν έγκλημα και όχι ατύχημα. Όσοι πιστεύουμε ότι αυτοί που το έκαναν δεν ήταν προβοκάτορες αλλά εγκληματίες. Όσοι θρηνούμε για τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και για το παιδί που δεν είδε ποτέ αυτόν τον κόσμο. Όσες είμαστε μητέρες και δακρύζουμε μόνο με την σκέψη. Όσοι αναγνωρίζουμε ότι δικαίωμα δεν είναι μόνο να διεκδικείς αλλά και να δουλεύεις. Όσοι πραγματικά αποκηρύσσουμε την βία και στεκόμαστε σ' αυτό. Όλοι εμείς, μαζευόμαστε το βράδυ της Παρασκευής, στις 10:00, με σύνθημα τη σιγή μας και με μόνα σύμβολα τα μαύρα μας ρούχα, την ελληνική σημαία και ένα κερί για να προσευχηθούμε και όχι να φωνάξουμε. Για να συλλογιστούμε και όχι να θυμώσουμε. Για να αγκαλιαστούμε και όχι να κτυπηθούμε. Μόνο εμείς όμως... Αυτοί ας τολμήσουν να πλησιάσουν!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ 4 ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΔΕΑ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ,ΕΨΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ,ΤΗΝ ΗΧΗΡΗ ΣΙΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ Η ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ....ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΔΩ
http://www.facebook.com/l/90d60;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/4-85-2000-23.html

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ,ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1186132392584&mid=24d3f22G3dd6e022G140ba45G0&n_m=snstam%40gmail.com** Ο ΑΡΗΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Εκδρομή την Κυριακή 9 / 5 /2010 στο Λιτόχωρο Πιερίας" την Κυριακή, 9 Μαΐου στις 10:00 π.μ.

Ο/Η ΑΡΗΣ λέει, !!

Εκδήλωση: Εκδρομή την Κυριακή 9 / 5 /2010 στο Λιτόχωρο Πιερίας
Τύπος: Συγκέντρωση Ομάδας/Συλλόγου
'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 9 Μαΐου στις 10:00 π.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 9 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Λιτόχωρο Πιερίας

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=116587475042662&mid=24d3efdG3dd6e022G140ba30G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


**
Ο/Η Marita Ritzi B έστειλε μήνυμα στα μέλη του MARITA RITZI-Μαρίτα Ρίτζι (ΗΘΟΠΟΙΟΣ).


Marita Ritzi BMay 7, 2010 at 1:21am
Θέμα: PROS TIS GYNAIKES.....PROSOXH
KAPOIOS ME FAKE PROFIL DHLONEI GIANNAKOPOULOS IOANNIS... PROSOXH! TOU EKANA HDH REPORT...
EINAI PSYXOPATHIS.
KAI EPIKYNDINO ATOMO


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=387429642514&mid=24d3ed8G3dd6e022G140ba1fG0&n_m=snstam%40gmail.com** Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Γάζα Ερχόμαστε» στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΣΗΤΕΙΑΣ" την Σάββατο, 8 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.

Εκδήλωση: Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Γάζα Ερχόμαστε» στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΣΗΤΕΙΑΣ
Τύπος: Έρανος
'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 8 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Σάββατο, 8 Μαΐου στις 11:55 μ.μ.
Τοποθεσία: ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», Σητεία, Κρήτη, Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=105159149528995&mid=24d3878G3dd6e022G140b751G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


**
Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.


Αργύριος ΜαρινάκηςMay 7, 2010 at 12:56am
Θέμα: "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ". 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤ
"ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"
2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ .

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ <ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ> ΚΑΙ <ΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ>

1) ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η <ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ > ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

2) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΕΠΕΞΑΙΡΕΣΗ http://www.facebook.com/l/90d60;Κ.Λ.Π ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ) ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ , ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ http://www.facebook.com/l/90d60;Κ.Λ.Π.
ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Γράψτε στο όστρακο τα ονόματα όλων των ενόχων

Τελικά, σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει κάποιος από αυτούς που κυβερνούν να υποβάλει την παραίτησή του; Δεν λέμε να κάνει χαρακίρι, αυτά γίνονται αλλού. Μια παραίτηση, βρε παιδιά, γίναμε σούργελο στην Οικουμένη. Χρεοκοπημένοι, χωρίς παρόν και μέλλον, με τρεις νεκρούς να ζητούν δικαίωση. Πού πάμε; Και αφού οι ένοχοι δεν έχουν τον ανδρισμό να βγουν μπροστά και να καθίσουν μόνοι τους στο σκαμνί, μήπως εμείς επιτέλους, θα πρέπει να γράψουμε στο όστρακο τα ονόματα των ενόχων; Η Δημοκρατία που γεννήσαμε, το επιτάσσει...
Από τήν εφημερίδα" ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ"


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1289785321628&mid=24d3865G3dd6e022G140b745G0&n_m=snstam%40gmail.com** Ο Αργύριος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)" την Κυριακή, 16 Μαΐου στις 11:00 π.μ.

Εκδήλωση: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)
'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 16 Μαΐου στις 11:00 π.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 16 Μαΐου στις 2:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΠΝΥΚΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ)

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=124689754212647&mid=24d37c3G3dd6e022G140b6eeG7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


** Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Τμήμα του μουντιάλ της Γάζας ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αθήνα" την Τρίτη, 11 Μαΐου στις 5:30 μ.μ.

Εκδήλωση: Τμήμα του μουντιάλ της Γάζας ο ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αθήνα
'Ωρα Έναρξης: Τρίτη, 11 Μαΐου στις 5:30 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Τρίτη, 11 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.
Τοποθεσία: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Πάρκο Βεΐκου), Αθήνα, Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=120571087961576&mid=24d3753G3dd6e022G140b6b6G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


** Olá Stamatios,

Francisco escolheu um postal para você!

Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:
http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=73147311&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=4&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1

Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.com
www.SeuCartao.sonico.com

Obrigado por usar nossos serviços!

Equipe
SeuCartao.sonico.com

------------------------------------------
Sites recomendados

http://www.Cloncom.com - Economize até 95% em suas ligaçoes telefónicas


**
Olá Stamatios,

Francisco escolheu um postal para você!

Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:
http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=73140598&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=4&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1

Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.com
www.SeuCartao.sonico.com

Obrigado por usar nossos serviços!

Equipe
SeuCartao.sonico.com

------------------------------------------
Sites recomendados

http://www.Cloncom.com - Economize até 95% em suas ligaçoes telefónicas


**

*** Δημοσκόπηση για τα μέτραΣύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία πραγματοποιήθηκε για «Το Βήμα της Κυριακής» την ημέρα που η Βουλή ψήφισε τη συμφωνία, η πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της εφαρμογής των νέων μέτρων.
Σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία πραγματοποιήθηκε για «Το Βήμα της Κυριακής» την ημέρα που η Βουλή ψήφισε τη συμφωνία, η πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της εφαρμογής των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά με σημαντικό ποσοστό να εξακολουθεί να εκφράζει τη διαφωνία του.

Συγκεκριμένα το 55,2% δήλωσε ότι δέχεται το πακέτο, ενώ το 44,6% το απορρίπτει. Στο ερώτημα αν αρνούνται τα νέα μέτρα ακόμη και αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, απαντούν καταφατικά το 35,6% και αρνητικά το 56,3%, που προτιμά την περικοπή των μισθών και την ύφεση που θα ακολουθήσει από τη χρεοκοπία της χώρας και τη στάση των πληρωμών που συνεπάγεται μια τέτοια κατάσταση.

Παράλληλα το 74,8% τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, ένα επίσης εντυπωσιακό ποσοστό 71,3% καλεί τα κόμματα να λειτουργήσουν σε κλίμα συναίνεσης, ενώ ποσοστό μόλις 22,2% πιστεύει ότι θα πρέπει να αντιπαρατεθούν δυναμικά στα μέτρα.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων προβλέπει αύξηση της κοινωνικής έντασης και των κινητοποιήσεων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι διαδηλώσεις δεν πρέπει να σταματήσουν, παρά τις επιπτώσεις που έχουν στην οικονομία, αλλά και στον τουρισμό με την έκδοση των πρώτων ταξιδιωτικών οδηγιών. Υπέρ των κινητοποιήσεων τάσσεται το 53,2%, ενώ υπέρ της διακοπής τους το 44,3%.

Επίσης, από τη δημοσκόπηση προκύπτει ότι η πλειοψηφία των πολιτών έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στο πολιτικό σύστημα, ενώ θεωρεί την κυβέρνηση Παπανδρέου την τελευταία ελπίδα της χώρας για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ερώτημα «από πού προβλέπετε ότι θα προέλθει μια λύση αν δεν σας καλύπτει η κυβέρνηση Παπανδρέου;» το 66% δηλώνει: «Δεν ξέρω, δεν απαντώ».*** Δηλώσεις Παπανδρέου μετά την άτυπη σύνοδο
«Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, απαραίτητες όμως για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το πέρας της άτυπης συνόδου κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.
«Εδώ και επτά μήνες, η ελληνική Κυβέρνηση μαζί με τον Ελληνικό λαό, έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Αποδείξαμε και αποδεικνύουμε κάθε μέρα την αποφασιστικότητά μας να τολμήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Να μειώσουμε τα μεγάλα ελλείμματα, να ελέγξουμε το χρέος, να δημιουργήσουμε τη βάση για μια ανταγωνιστική, βιώσιμη οικονομία, που παράγει επενδύσεις, δουλειές και πλούτο για όλους τους Έλληνες. Να φέρουμε τη διαφάνεια στην κοινωνία και την πολιτική ζωή», τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου μετά το πέρας της άτυπης συνόδου κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και πρόσθεσε:

«Μεγάλες αλλαγές, απαραίτητες για την Ελλάδα, για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, για την Ελλάδα τού αύριο. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, απαραίτητες όμως για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή».

«Με τη σημερινή συνάντηση Κορυφής, με τη σημερινή απόφασή μας, οι χώρες της Ευρωζώνης έδειξαν ότι στέκονται με αποφασιστικότητα δίπλα μας, δίπλα στη χώρα μας, δίπλα στην Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες, θα ξεκινήσει η εκταμίευση του δανείου των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ, που εξασφαλίσαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πόροι, που θα μας επιτρέψουν να υλοποιήσουμε, χωρίς την καθημερινή αβεβαιότητα των διεθνών αγορών, το Πρόγραμμα Σταθεροποίησης και Ανάπτυξης της οικονομίας μας», είπε ο κ. Παπανδρέου και συμπλήρωσε:

«Σήμερα, όμως, η συνάντηση έδειξε και κάτι παραπάνω. Η ανάγκη να θωρακίσουμε την Ευρωζώνη δεν σχετίζεται μόνο με τα προβλήματα της Ελλάδας. Είναι πολύ ευρύτερο θέμα. Αφορά το σύνολο της Ευρωζώνης, αφορά όλους μας. Και με τις αποφάσεις που πήραμε απόψε οι ηγέτες της Ευρωζώνης, δείξαμε ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί, για να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα του κοινού μας νομίσματος, τη σταθερότητα της Ευρώπης, για να μην αφήσουμε ανεξέλεγκτη τη διεθνή κερδοσκοπία στις αγορές, για να βγάλουμε την Ευρώπη από την κρίση, να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της διεθνούς οικονομίας και, τελικά, να διασφαλίσουμε και δουλειές και σιγουριά για όλους τους πολίτες μας».** Βουνά από σκουπίδια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΛόφους αρχίζουν να σχηματίζουν τα σκουπίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μιας και οι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, στη Φυλή και τη Μαυροράχη παραμένουν κλειστοί. Η κατάληψη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.
Λόφους αρχίζουν να σχηματίζουν τα σκουπίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μιας και οι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), στη Φυλή και τη Μαυροράχη παραμένουν κλειστοί.

Η κατάληψη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα απορριμματοφόρα να εναποθέσουν σκουπίδια στο ΧΥΤΑ. Ήδη στα κοντέινερς της αντιδημαρχίας Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί 1.000 τόνοι απορριμμάτων, ενώ στους δρόμους βρίσκονται άλλοι 1.500 τόνοι.

Οι κάτοικοι του δήμου Λαχανά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών για συνένωση του δήμου τους με άλλους έξι δήμους, στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης».

Στην πρωτεύουσα, οι Δήμοι Αθηναίων και Πειραιώς έχουν απευθύνει έκκληση, ώστε οι πολίτες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους έως ότου ανοίξουν οι ΧΥΤΑ.** Εντατικές έρευνες για τους δράστες της ΜαρφίνΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που προκάλεσαν την τραγωδία στο υποκατάστημα της Μαρφίν στην οδό Σταδίου. Βίντεο και μαρτυρικές καταθέσεις δίνουν κατεύθυνση στις έρευνες της Ασφάλειας.


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που προκάλεσαν την τραγωδία στο υποκατάστημα της Μαρφίν Εγνατία Μπανκ στην οδό Σταδίου.

Βίντεο και μαρτυρικές καταθέσεις δίνουν κατεύθυνση στις έρευνες της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων προς εξέταση.

Πάντως, μία γυναίκα χωρίς κουκούλα, που κατέγραψαν οι κάμερες της Σταδίου, θεωρείται το πρόσωπο κλειδί για τον εντοπισμό των δραστών της φονικής επίθεσης, μιας και όπως φαίνεται στο βίντεο, από το σακίδιό της πήραν οι κουκουλοφόροι τις βόμβες μολότοφ.

Εν τω μεταξύ, κατά εκατοντάδες συνεχίζουν να συρρέουν έξω από το κτίριο της τράπεζας στην οδό Σταδίου, συγκλονισμένοι πολίτες που αφήνουν λουλούδια και σημειώματα στη μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών.

Από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Μαρούσι, κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Παρασκευή Ζούλια. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου τάφηκε στο Αίγιο, ενώ την Κυριακή γνωστοί και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Επαμεινώδα Τσακάλη, στο χωριό Βασιλική της Λευκάδας.

**~** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ : Όποιος γράφει και αντιγράφει , δεν σκοτώνει …μορφώνει !!!!
**
Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ,ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 4.


Ιθύνων ΝουςMay 8, 2010 at 10:24pm
Θέμα: Αριστερή Προπαγάνδα ΣΤΟΠ
Έφτασε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε την αριστερή προπαγάνδα με τα ίδια της τα όπλα..

Όσοι φίλοι θέλουν να λάβουν μέρος στον πόλεμο της προπαγάνδας που ξεκινάει και να ξεκολίσουν επιτέλους από τα ωραία και τα παχιά λόγια , ας στείλουν πρόσκληση φιλίας σε αυτόν τον λογαριασμό.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001078597853

Ο πόλεμος αυτός θα είναι επίπονος και μακροπρόθεσμος. Θέλει αρκετή υπομονή. Τα αποτελέσματα του πολέμου αυτά θα είναι βραχυχρόνια και μακροπρόθεσμα. Η νίκη σίγουρη.

Υπόψην , να μην στείλουν αίτηση φιλίας άνθρωποι οι οποίοι είναι ιδιοτελής και δουλεύουν υπέρ κάποιου κόμματος..

Όσοι θα λάβουν μέρος στον πόλεμο αυτό , θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές που θα τους δοθούν. Όλες οι πράξεις που θα γίνουν, θα ακολουθούν το γράμμα του νόμου.

Χρειαζόμαστε άτομα με ελεύθερο χρόνο 4-5 ώρες εβδομαδιαίος να δουλεύουν για τον αγώνα.

Είναι ευκαιρία για τους Έλληνες του εξωτερικού να βοηθήσουν έμπρακτα και να αποδείξουν την αγάπη που έχουν για την Πατρίδα , παρόλο που οι συνθήκες της ζωής τους έκαναν να βρίσκονται μακριά.


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1354533834938&mid=24fe103G3dd6e022G141e004G0&n_m=snstam%40gmail.com** Ο πενεστας νικηφορος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΟΧΙ στην Ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό 4 σε 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ,ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 4.
Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=305055493553&mid=24da8acG3dd6e022G140e34bG40&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook .,-

** [capitalistsforever] 65TH ANNIVERSARY OF WORLD WAR II VICTORY‏
Από: dimitri.medvedev (dimitri.medvedev@yahoo.com)
Εστάλη: Κυριακή, 9 Μαΐου 2010 11:01:47 πμ
Προς: capitalistsforever@yahoogroups.com
Today we have a military parade in Moscow to commemorate the 65th Anniversary of the Victory in World War II, 1941-1945. Sixty five years ago Nazism was vanquished. The machine that was eliminating whole nations was stopped. Peace returned to Russia and to Europe as a whole. An end was put to the ideology that was destroying the foundations of civilization.

The Soviet Union bore the brunt of the Fascist attack. They threw in three quarters of their troops to the Eastern Front. They wanted to scorch our land. Instead they met with resistance - unexampled in courage and strength.

The defence of Moscow and Leningrad, the battle of Stalingrad, the Kursk Bulge - these are not just the stages of that war. They are blood and tears, the pain of failure and triumph of victories, wounds and death of comrades-in-arms. And there was only one choice - either conquer the enemy or become slaves.

This war has made Russia a strong nation. Every day, every hour, every minute people made decisions. Both in battlefields and in the rear. And this particular feeling of personal responsibility for the fate of the country our veterans have carried through their entire lives. They taught us the main lesson. They have achived freedom.

Time has a huge power. But it is not as powerful as human memory - our memory. We shall never forget soldiers who fought on fronts. Women who replaced men in factories. Children who came through trials inconceivable for their age. All of them are heroes of the war.

In 1945 not only military but also a great moral victory has been achieved. A common victory. All peoples of the former USSR have struggled for it. Our allies were advancing it. And today soldiers of Russia, CIS countries and anti-Hitler coalition States will march together triumphantly. A single rank is an evidence of our common readiness to defend peace, not to allow to revise the outcomes of war and new tragedies.

The war has killed tens of millions of people. Citizens of many countries of various ages, nationalities and confessions. In Russia practically every family has its members who died or went missing, who was starving from hunger during the blockade of Leningrad, who was burned down in concentration camps. That cannot be tolerated. That cannot be forgotten. Memory eternal.

The lessons of World War II call us to solidarity. The world remains fragile. And we should remember that wars do not start in a flash. The evil gainsits strength if we shrink back or try to ignore it. Only together can we counteract modern threats. Only based on the principles of good-neighborliness can we resolve issues of global security so that ideals of justice and of the good can triumph in the whole world and life of future generations can be free and happy.

George Bush and Tony Blair lied about weapons of mass destruction in Iraq. Neither the Iraqi people nor the Iraqi government participated in the 9/11 attacks or ever attacked the United States. That makes the U.S. government the unlawful aggressor, invader, attacker, and occupier in Iraq, which means that U.S. soldiers have no right, moral or legal, to be killing anyone in Iraq, including those Iraqis who are simply trying to rid their country of an illegal occupier.

Typically couched in a vague context of yellow ribbons, waving flags, and kleptocratic rhetoric, questions of war become questions of patriotism in the most wrong-headed ways imaginable. If Uncle Sam pushes for socialized healthcare or stupidus stimulus, there is no end to the questioning. But if Uncle Sam decides to go to war, too many Americans assume that it is their patriotic duty to support those wars without question. This is obscene, as the only thing standing between a soldier and a bad government decision is the citizenry. With the invasion of Iraq, Americans did not support the troops, they needlessly abused them.

Basil Venitis points out Uncle Sam and Fourth Reich(EU) now spend two trillion euros every year on the military, homeland security, and intelligence. There are 5,000 active terrorists in the world. This works out to spending 400 million euros per terrorist per year. Fear of terrorism drives growth in government and has led to involvement in multiple little wars and some bigger ones as well as subsequent exercises in nation building, all of which have been unconstitutional, and none of which have turned out well.

The global war on terror, now referred to as overseas contingency operations, is without end and without limits, and has made the West hated and feared in most of the world. It has even made Americans and Fourthreichians potential targets of their own government without any recourse to the protections afforded by the American Constitution or the Lisbon Treaty. Venitis notes the exploitation of fear of terrorism by kleptocrats has led to wars that did not have to be fought. Fear has been the key to the door for expansion of government, and kleptocrats have seized the opportunity. It has also eroded the liberties that have defined our Graecoroman culture.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out the largest kickbacks originate in the military industry. Military procurement is a corrupt business from top to bottom. The process is dominated by advocacy, with few checks and balances. Most people in power love this system of doing business and do not want it changed. War and preparation for war systematically corrupt all parties to the state-private transactions by which the government obtains the bulk of its military products. There is a standard 10% kickback to kleptocrats for military purchases.

Business interests seek to bend the state's decisions in their favor by corrupting official decision-makers with bribes, such as gifts, loans, entertainment, transportation, lodging, prostitutes, inside information about personal investment opportunities, overly generous speaking fees, and promises of future employment or consulting patronage for kleptocrats or their kith and kin, campaign contributions, sponsorship of political fund-raising events, and donations to charities or other causes favored by kleptocrats. Kleptocrats in turn corrupt businessmen by effectively turning them into conspirators and beneficiaries of kleptocrtas' most fundamental activity, plundering the general public.

Venitis notes that participants in the military-industrial-kleptocrat complex(MIKC) are routinely blamed for mismanagement, not infrequently they are accused of waste, fraud, abuse, and kickbacks(WFAK), and from time to time a few of them are indicted for criminal offenses. All of these unsavory actions, however, are typically viewed as aberrations, misfeasances to be rectified or malfeasances to be punished while retaining the basic system of state-private cooperation in the production of military goods and services. These offenses are in reality expressions of a thoroughgoing, intrinsic rottenness in the entire setup.

Venitis notes that socialists, kleptocrats, and warmongers destroy Uncle Sam. The failure of America's wars has been the very freedoms they sought to preserve. Propaganda, lies, and myths led America into many wars. As venitists know, war has ever been the health of the state. It is clear that wars, hot and cold, have been responsible for the enormous taxes, deficits, and governmental spending that have created kleptocracy so beloved by the social engineers and economic planners of bureaucracy. If foreign wars have been America's chief failure, its great success has been the historic peace and freedoms, the individual liberties and responsibility, to which we must now return.

Most Americans opposed entry into World War II, primarily because they had experienced the destructive idiocy of U.S. intervention into World War I, a war that accomplished nothing more than the wasteful sacrifice of thousands of American lives, not to mention giving rise to Adolf Hitler and, ultimately, World War II. Even though World War II saved Europe from the Nazis, the Eastern Europeans were delivered into the hands of America's communist partner in WW II, the Soviet Union.

It's a real tragedy to die for nothing, but we should honor the Americans who go out every day and place themselves in danger in the belief that they are doing so to defend their nation and way of life. The real tragedy here is that kleptocrats, who are completely divorced from the suffering and pain of real people and their families caused by the continuous warfare, do not have the courage to pull the plug on the entire bogus enterprise of interventionism and nation building. Changing one warmonger planetarch for another leads nowhere.

Basil Venitis notes that we are observing the last days of the American Empire. Like ancient Rome, America is saddled with an empire that is fatally undermining its government. The trappings of empire are many: the brutal war of choice in Iraq and other foreign interventions going back decades; the militarization of space; the hundreds of overseas U.S. military bases full of swaggering soldiers who brawl and sometimes rape. At home, the growth of an imperial presidency, with the CIA as its private army, has culminated in kleptocrats' resort to warrantless wiretaps, torture, a gulag of secret CIA prisons and an unconstitutional arrogation of dictatorial powers, while a corrupt Congress bows like the Roman Senate to Caesar. Retribution looms, as the American economy, dependent on a bloated military-industrial-kleptocrat complex(MIKC) and foreign borrowing, staggers toward bankruptcy, maybe a military coup.

The war on terror has been used to justify trillions of dollars in spending, hundreds of thousands of new government positions, and thousands of new government contracts. At the same time, the war on terror has produced very little in terms of new technology or enhanced security, has vastly increased the degree of national centralization, and has created many new permanent trees and branches in the gnarled world of kleptocracy. Furthermore, it has led to conditions and changes antivenitists hope for, massive growth in spending, new permanent and centralized government institutions, and worst of all, an incredibly stupid militarization of the pursuit of terror.

Chinese general Sun Tzu understood that understatement and deception is necessary in war. He asserted to be extremely subtle, even to the point of formlessness. Be extremely mysterious, even to the point of soundlessness. Thereby you can be the director of the opponent's fate.
Instead, American approach has been to almost randomly identify countries and governments and very publicly, go after them. The only mystery of our military and foreign policy is in the minds of the American people, who do not understand why the war isn't won yet, and why the enemy seems to be expanding, getting smarter, and hating us more.

Sun Tzu pointed out that if ignorant both of your enemy and yourself, you are certain to be in peril. He was right about that, but in fact you wouldn't know it from the obscene confidence and outright idiocy put out by the Pentagon, and eagerly embraced by two presidents, one a conservative, the other, an antivenitist. We, as venitists, ought to care about getting back to a kind of venitist normal, not creating a stupid normal of unconstitutional government, unsupportable debt, and endless war. We should want victory in the War on Terror but understand that victory must include a return to small government venitism. Sun Tzu asserted that he who knows when he can fight and when he cannot, will be victorious.

Von Clausewitz, a famous German strategist, knew that the first, the supreme, the most far-reaching act of judgment that the statesman and commander have to make is to establish the kind of war on which they are embarking. But instead, we are still debating the question of "What is this war on terror?" More and more we are asking, why isn't it working, and when will it end. Instead of Sun Tzu and Von Clausewitz our strategy has been more theatrics than tactics, and running on a script written by those who stand to benefit from more government, and more government spending, than those Americans who are venitists and who in their hearts, do value the Constitution.

The war on terror is simply not succeeding. In many of our overseas battlefields, we are creating and growing new terrorists, and smarter terrorists. We are increasingly exposing our own weaknesses in terms of occupation and counterinsurgency, and even as we institutionally learn from our mistakes, it is always too slow, always after the fact.

We seem to be supporting a vague policy of global nation building. We keep hoping that putting another one of our crooked guys in charge of a country will work, and we keep hoping that military and economic blackmail can keep the locals in line. That's just idiotic.
It may be that our military policy is not designed to reduce terror at all, but is instead simply designed to evolve hand-in-hand with the war on terror, in order to maximize the opportunity for growth of American intelligence and security institutions. Permanent institutional growth.

Many predictions about the next decade have been made recently. One thing not predicted for 2010 is a reduction of American forces, or fewer American interferences and entanglements overseas. No one is predicting the ending of America's illegal wars, or even the ending of a front in just one of the illegal wars.

The nearly decade-long experiment in government growth called the war on terror has been a cruel joke that history will rightfully blame on the Republican Party. It's not working can all see that. But only venitists are truly in a position to offer a reasonable alternative. And that alternative is to energize venitism in our defensive strategy and foreign affairs, and to rediscover the sound advice of Sun Tzu, Von Clausewitz, and more than ever, the American founding fathers.

Military violence is a tool of limited utility. American threats can frighten weaker countries, encouraging them to seek nuclear deterrents. Willful diplomatic isolation is counterproductive. Inserting ourselves as the balancer-of-first-resort in every region of the world is a costly and unnecessary strategy that discards America's natural strategic advantages and plays to our weaknesses. The sooner these lessons are digested by the U.S. foreign policy elite, the better.
__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
RECENT ACTIVITY:
• New Members 75
Visit Your Group


** [athenians] PONTIAN GENOCIDE‏
Από: hrh.david (hrh.david@yahoo.com)
Εστάλη: Κυριακή, 9 Μαΐου 2010 10:04:45 πμ
Προς: athenians@yahoogroups.com
Greek presence in Asia Minor has been dated to at least the time of Homer. Prior to their conquest by the Turkic people, Greeks were one of several indigenous peoples living in Asia Minor. The geographer Strabo reffered to Smyrna as the first Greek city in Asia Minor. Greeks reffered to the Black Sea as the Pontos Euxinos or hospitable sea and starting in the eighth century BCE they begun navigating its shores and settling along its coast. The most notable Greek cities of the Black Sea were Trebizond, Sampsounta, Sinope, and Heraclea Pontica. In medieval times Trebizond became an important trade hub and capital of its own state, the Empire of Trebizond.

During World War I and its aftermath(1914–1923), Turcoterrorists instigated a violent campaign against the Greek population of Anatolia. The campaign included massacres, forced deportations involving death marches, and summary expulsions. According to various sources, two million Greeks died during this period. Some of the survivors and expelled, especially those in Eastern provinces, took refuge in the neighbouring Russian Empire. However, after the end of the 1919–22 Greco-Turkish War most of the Greeks migrated or were transferred to Greece under the terms of the 1923 population exchange between Greece and Turkey.

The Allies of World War I condemned the Turkish government-sponsored massacres as crimes against humanity. More recently, the International Association of Genocide Scholars passed a resolution in 2007 affirming that the Ottoman campaign against Christian minorities of the Empire, including the Greeks, was genocide. Some other organisations have also passed resolutions recognising the campaign as a genocide, as have the parliaments of Greece, Cyprus, and Sweden.

May 19th, the international day of remembrance for the Pontian Greek Genocide will be commemorated in New York City with a public event and flag raising of the Pontian Greek flag and the flag of Greece in Manhattan's Bowling Green Park, corner of State Street and Broadway, the commemoration event is organized by the Pan Pontian Federation of USA and CANADA and the Federation of Hellenic Societies of Greater New York. The commemoration event will include speeches by Greek and Greek American dignitaries and leaders, American elected public officials, writers, intellectuals, anti-genocide activists and representatives of the Armenian American and Assyrian American communities.

The primary purpose of public diplomacy is to explain, promote, and defend principles to audiences abroad. This objective goes well beyond the public affairs function of presenting and explaining specific policies of various Administrations. Policies and Administrations change; principles do not, so long as a country remains true to itself. By all accounts, Americans have been absent from the battlefield of ideas. They blankout when Venitis asks them why they have not expelled terrorist Turkey from NATO. How can they sit next to terrorist Turks who committed the Cypriot genocide? How did Henry Kissinger finance the Turkish invasion of Cyprus?

Public diplomacy has a particularly vital mission during war, when the peoples of other countries, whether adversaries or allies, need to know why we fight. What are the ideas so dear to us that we would rather kill and die than live without them? And what antithetical ideas do our enemies embrace, about which they feel the same way? After all, it is a conflict of ideas that is behind the shooting wars, and it is that conflict which must be won to achieve any lasting success. The main reasons for failure stem from intellectual confusion regarding what it is we are defending and against whom we are defending it. Venitis asserts the greatest confusion of all is the inclusion of genocidal Turkey in NATO. Terrorist Turkey has committed the Armenian genocide, the Pontian genocide, the Greek genocide, and the Cypriot genocide.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband..

Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece.

PM Recep Tayyip Erdogan was imprisoned in 1998 after famously reading in public a poem, much beloved of militant Muslims, containing the following passage: The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers.

Since coming to power, Erdogan has greatly improved his country's relations with Syria and picked a loud quarrel with Israeli President Shimon Peres, disrupting what had been a rather close alliance between the Jewish state and Turkey. He has also been developing a new friendship with the Iranian regime next door, just as the rigged re-election of President Ahmadinejad has disgusted all who had hoped for freedom in that Islamic Republic.

But most fascinating of all, and all but unnoticed in the West, is Turkey's internal shift — the extraordinary series of events known as the Ergenekon Affair. The word refers to a valley lost deep in the Altai Mountains, supposedly the origin of the Turkish nation, who were miraculously led out by a gray she-wolf. The story was for many years a favorite of secular nationalists seeking to replace Islam with a patriotic founding myth. But now it is supposed to be the unifying name of a conspiracy of military officers, judges, journalists, professors, and reactionary political organizations.

The existence of this shadowy secularist spider's web has been the excuse for repeated waves of arrests, many of them at 4:30 in the morning, of prominent opponents of the Islamization of Turkey. Much of this activity was presumably a response to an attempt by the Constitutional Court to outlaw the AK party. This was the secular state's answer to the AK's efforts to overturn a ban on women wearing headscarves on state premises.

This seemingly trivial change is immensely important in a country where outward signs of Muslim fervor were banned by Mustafa Kemal before World War II in his attempt to turn Turkey into a modern nation, with a legal system based on Switzerland's rather than on Sharia and with emancipated women.. Now, after years of Muslim subjection, the newly militant Islamic movement sees its chance to re-establish power.
__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)


**
Ο/Η Prevezanos Spyros έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.


Prevezanos SpyrosMay 9, 2010 at 5:46am
Θέμα: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .......
Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών

Στείλτε το μήνυμα παντού! Καλέστε τους φίλους σας!

"Των Κρητών οι Κοινότητες: ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ"

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου διοργανώνουν στο Λασίθι, τριήμερο συνέδριο των Κρητών όπου Γης, στις 30 και 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου 2010.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι:

Η αλληλογνωριμία και η τόνωση των δεσμών με την Κρήτη, η συζήτηση και η διατύπωση απόψεων για την ανάπτυξη της Κρήτης. Τα θέματα των αποδήμων και ο καταρτισμός ενός πλαισίου δράσης και συνεργασίας των οργανώσεων των Αποδήμων Κρητών.

Τα θέματα του Συνεδρίου κατατάσσονται σε τέσσερις ενότητες και θα καλύπτουν τέσσερις συνεδρίες.

Συγκεκριμένα:
• Υποδομές – Περιβάλλον – Νέες Τεχνολογίες,
• Πολιτισμός – Τουρισμός – Σύγχρονη Ζωή,
• Παραγωγικοί τομείς – Επιχειρηματικότητα – Εξωστρέφεια και
• H Κρήτη για τους Απόδημους – Οι Απόδημοι για την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν παράλληλα τέσσερα θεματικά «εργαστήρια» τα συμπεράσματά των οποίων θα παρουσιαστούν σε μια ειδική συνεδρία.

Τα θέματα των εργαστηρίων θα είναι:
Το φόρουμ Νεολαίας για αλληλογνωριμία και παγκόσμια δικτύωση,
Tο φόρουμ Επιχειρηματικότητας για δημιουργία δικτύωσης,
Tο φόρουμ για την προστασία και διάδοση της Κρητικής Διατροφής και
Το φόρουμ για τον Πολιτισμό της Κρήτης στον κόσμο

Την όλη λογική του Συνεδρίου θα διαπνέει η ιδέα της πράσινης ανάπτυξης και θα επισημαίνονται οι δυνατότητες εφαρμογών της, αφού είναι ένας τομέας που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους απόδημους. Στο πλαίσιο αυτό σε όλο το Συνέδριο η διάσταση των Αποδήμων και η διάσταση της πράσινης ανάπτυξης θα διατρέχουν οριζόντια όλες τις εισηγήσεις.

Οι εισηγήσεις του Συνεδρίου, για να είναι ουσιαστικές, θα καταλήγουν σε συγκεκριμένες, πρακτικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, αφού το συνέδριο θα έχει πρακτικό προσανατολισμό και οι προτάσεις των εισηγητών θα αποτελούν βάση και οδηγό για τον καταρτισμό ενός ευρύτερου προγράμματος δράσης.

Καλούνται οι Σύλλογοι, οι Ομοσπονδίες, οι φορείς, οι Κρήτες της διασποράς αλλά και οι διαμένοντες στην Κρήτη να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου μας, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μοιράζεστε το όνειρό μας για μια Κρήτη δυνατή με έντονη παρουσία εντός και εκτός των συνόρων. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η Ελλάδα μας χρειάζεται και εμείς μπορούμε να τη στηρίξουμε παραμένοντας συσπειρωμένοι και αναπτύσσοντας συντονισμένη δράση. Ας συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την Κρητική μας ταυτότητα και να αναδεικνύουμε τη χώρα μας.

Καλούμε όλους τους Κρητικούς να στηρίζουν ενεργά τους Κρητικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες της περιοχής τους. Ας εμπνευστούμε όλοι από τις ιδέες του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών που συνοψίζονται στο: "μια Κρήτη δυνατή, μέσα σε μια Ελλάδα ισχυρή και υπολογίσιμη".
Το επόμενο διάστημα θα πληροφορηθείτε το ακριβές σημείο, τις θεματικές ενότητες, τα θέματα των εργαστηρίων (workshops) καθώς και τους εισηγητές του Συνεδρίου. Η αγάπη για την Κρήτη, μας ενώνει και μας κάνει δυνατούς!

Το Δ.Σ. του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1181894926432&mid=2501fc2G56358b7cG1ccbce7G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com**


**

To hamomilaki - Save Our Children

Link to To hamomilaki

Γαλλία: Σεξουαλική Κακοποίηση 4 ανηλίκων (από 6 μηνών έως 4 ετών) από 7 συγγενείς

Posted: 08 May 2010 12:29 PM PDT

"Γονείς" και "συγγενείς" τα κτήνη, οι υπάνθρωποι....
Απανταχού της γης

όλα τα τέρατα την ίδια μούρη έχουν,
τα ίδια εγκλήματα κάνουν....


Η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανηλίκων παιδιών από τους γονείς και τους συγγενείς τους έχει συνταράξει τη γαλλική κοινή γνώμη.
Το δράμα των τεσσάρων παιδιών ξεκίνησε το 2007 και χρειάστηκε να διέλθει διάστημα τριών ετών για να τελειώσει ο εφιάλτης τους.
Η αποκάλυψη των αποτρόπαιων πράξεων αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν πως οι γονείς των παιδιών ηλικίας από 6 μηνών έως 4 ετών ασελγούσαν σε βάρος τους.
Στην υπόθεση κακοποίησης εμπλέκονται 4 θείοι και μία θεία των παιδιών.
Μετά από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, οι δράστες συγκεντρώνονταν στο σπίτι και κακοποιούσαν τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.
Ο 29χρονος πατέρας κρατείται προσωρινά, ενώ η μητέρα και οι υπόλοιποι 5 συγγενείς έχουν αφεθεί προς το παρόν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line - Τα παιδιά γράφουν: Υπερτιμολογημένα επαγγέλματα - Κοινωνική αγανάκτηση

Posted: 08 May 2010 11:42 AM PDT


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Το άρθρο γράφουν μαθητές της συντακτικής ομάδαςΜΑΘΗΤΙΚΗ On Line
BΡABEYMENO SITE με πρώτα πανελλήνια βραβεία από:
ΤΑ ΝΕΑ - ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ - WerbAwards - Δήμο Σερρών - Mobius

Άρθρο: Υπερτιμολογημένα επαγγέλματα - Κοινωνική αγανάκτηση
Μαρία Ματζιρίδη
Μωησίδου Βασιλεία
Κουρίδης Παναγιώτης
Μαλισιανός Γρηγόρης
και Ομάδα σύνταξης
Μαθητές Α' Τάξης 6ου Γυμνασίου ΣερρώνΔυστυχώς στις μέρες μας υπάρχουν κάποια υπερτιμολογημένα επαγγέλματα όπως οι παρουσιαστές πρωινών εκπομπών, σατιρικών εκπομπών, τραγουδιστών, ποδοσφαιριστών κλπ.
Στην ίδια θέση βρίσκονται και πολλοί άλλοι οι οποίοι παίρνουν τριπλάσιες και τετραπλάσιες αμοιβές απ’ αυτές που θα ‘πρεπε να παίρνουν.
Και το ερώτημα είναι αγαπητοί αναγνώστες εάν οι ποδοσφαιριστές και οι τηλεπαρουσιαστές αμείβονται με τόσα χρήματα, με πόσα χρήματα θα πρέπει να αμείβονται οι επιστήμονες γιατροί, ερευνητές (με την ευκαιρία, γνωρίζουμε διδάκτορα σε ερευνητικό που λαμβάνει 700 ευρώ το μήνα).
Οι καθηγητές και οι επιστήμονες που κάνουν συνεχώς ανακαλύψεις και γενικά προσφέρουν τόσα πολλά στην κοινωνία; Μπορεί μια από αυτές τις ξανθές να μας πει η ίδια πόσο έπρεπε να παίρνει τον μήνα ο Παπανικολάου (για το γνωστό τεστ) και μετά να μας πούνε αν θα έπρεπε να πληρώνονται και αυτές. Τι να πούνε και οι καθηγητές πανεπιστημίου με επίσημο μισθό 2.000 το μήνα, δεν δικαιούνται καμιά παρατυπία;
Πότε θα δούμε μεταγραφές και πριμ σε επιστήμονες, καλούς δασκάλους, καθηγητές, σωστούς και άξιους επαγγελματίες, καλούς υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους;
Εμείς έχουμε πρότυπο τον καθηγητή μας και όχι όποιον νάναι, ποιοί θα τον κάνουν πρόταση μεταγραφής ;;;;;;;;;
Μέχρι πότε θα τρώμε σκουπίδια στη μάπα και ταυτόχρονα θα πληρώνουμε ορισμένα προϊόντα ακριβότερα; γιατί μη μας περνάτε για ηλίθιους, καταλαβαίνουμε ότι τα σκουπίδια της τηλεόρασης πληρώνονται από τη διαφήμιση.
Α μη ξεχάσουμε, θέλουμε να μας πει κάποιας τηλεθεατής, εκτός από το μίνι με τα πόδια έξω και τα στήθια σχεδόν όλα έξω, ποια είναι τα υπόλοιπα προσόντα που χρειάζονται;
ΕΓΙΝΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

Διαβάστε μεροκάματο... στην τηλεόραση 1.100.000 ευρώ, Ειδικότερα, το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θέλει κάποια παρουσιάστρια να δέχεται προτάσεις από κανάλια που ξεπερνά κατά πολύ το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΣΜΕ.
Τα "αστρονομικά" ποσά όμως δεν αφορούν μόνο μία αλλά και άλλες ΦΙΡΜΕΣ της τηλεόρασης. Στο ποσόν του 1.100.000 ευρώ ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες και οι απολαβές αρκετών άλλων με προσόντα να μη πούμε τι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι περισσότεροι από αυτούς θα δέχονταν να εργαστούν και με 10.000 όχι την ημέρα αλλά τον μήνα.

Αμ, το άλλο που το βάζετε; Έτυχε να δείτε το δήθεν περίλυπο ύφος όταν περιγράφουν λυπητερά κοινωνικά φαινόμενα; ΝΑ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ με το άθλιο προσποιητό ύφος που ""ντεμέκ"" ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο που στην ουσία από τον πόνο αυτού του χαροκαμένου τα "κονομάνε". ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ και μη χειρότερα για τόσο μπουνταλάδες μας έχουν;

Άντε ακόμα ένα και τελειώνω, όταν φτάνει το δελτίο ειδήσεων η οικογένεια διακατέχεται από κατάθλιψη. Ειδήσεις ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ με εκφοβιστική μουσική υπόκρουση, σου έρχεται να αυτοκτονήσεις. Είναι οι πιο φοβερές ειδήσεις της Ευρώπης. Νομίζουν ότι τους ακούμε; ή μέχρι πότε;
Να σας δώσω μια ιδέα δωρεάν, γιατί δεν προσλαμβάνεται δραματικούς ηθοποιούς να κάνει το βασανιστικό σας δελτίο ειδήσεων πιο εκφοβιστικό;

Η δύναμη της τηλεόρασης στις μέρες μας είναι πολύ ισχυρή. Διάφορες ξανθιές κοπέλες μπαίνουν στα σπίτια μας και μας μεταφέρουν λάθος πρότυπα.
Κάνουν τις γνωστές πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με τίποτα άλλο εκτός από τα θέματα της sow biz και τα ζώδια.
Κάθισα μια μέρα και παρακολούθησα όλους αυτούς τους δήθεν δημοσιογράφους και με έκαναν να απεχθάνομαι την πρωινή ζώνη.
Οι όμορφες κοπέλες έχουν δημιουργήσει μια δικιά τους ξεχωριστή εκπομπή που κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Νομίζουν ότι επειδή παίρνουν «τζάμπα» λεφτά μπορούν να μας επηρεάζουν, αλλά μιλούν τζάμπα….
Μπορούμε εμείς να το αλλάξουμε?
Μπορούμε να μην αγοράζουμε τα προϊόντα που πλασάρουν?
Μόνο έτσι θα αυτοκαταργηθούν.
Οι επιστήμονες και άλλοι πολλοί μορφωμένοι άνθρωποι που παλεύουν για μια θέση εργασίας με προσόντα Διδακτορικά και μεταπτυχιακά είναι άνεργοι ή άθλια μισθοδοτούμενοι ενώ κάτι περίεργοι τύποι και τύπισσες ή λαμβάνουν τον μήνα όσο παίρνουν οι γονείς όλου του σχολείου μου.
Ανάμεσα στη τόσο μεγάλη οικονομική κρίση υπάρχουν άτομα που πληρώνονται την ημέρα με ποσά που μου κάνουν να σκέφτομαι την μόνιμη διαμαρτυρία. Ξέρετε γιατί; γιατί οι μανάδες μας που έχουν και πανεπιστημιακή μόρφωση εργάζονται 4ωρο σε σουπερ μάρκετ με 500 ευρώ.
Αν όλοι οι άνθρωποι και κυρίως τα δημόσια πρόσωπα τηρούσαν ορισμένους υγιείς κανόνες, πιστεύω ότι τα παιδιά θα είχαν σαν πρότυπα σωστά και ευαισθητοποιημένα
άτομα που θα μας μάθαιναν τι σημαίνει αγάπη τι σημαίνει ειρήνη και όχι τι συμβαίνει όταν φοράς λάθος χρώμα ρούχα.

Με ένα αναμμένο κερί

Posted: 08 May 2010 09:38 AM PDT


~** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

~**

To hamomilaki - Save Our Children

Link to To hamomilaki

Έκθεση μαθητή

Posted: 06 May 2010 10:45 AM PDT

Το παράδοξο της εποχής μας μέσα στην ιστορία είναι ότι έχουμε ψηλότερα κτήρια, αλλά κοντύτερο ψυχισμό.
Φαρδύτερες λεωφόρους, αλλά στενότερες οπτικές γωνίες.
Σπαταλούμε περισσότερο, αλλά έχουμε λιγότερα.
Αγοράζουμε περισσότερα, αλλά απολαμβάνουμε λιγότερο.

Έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και μικρότερες οικογένειες.
Περισσότερες ανέσεις, αλλά λιγότερο χρόνο.
Έχουμε περισσότερα πτυχία, αλλά λιγότερη αντίληψη.
Περισσότερη γνώση, αλλά λιγότερη κρίση.
Περισσότερους ειδήμονες, αλλά λιγότερες λύσεις.
Περισσότερα φάρμακα, αλλά λιγότερο καλή φυσική κατάσταση.

Έχουμε πολλαπλασιάσει τα αποκτήματά μας, αλλά έχουμε μειώσει τις αξίες μας..

Μιλάμε πολύ, αγαπάμε σπανιότατα και μισούμε συχνότατα.

Έχουμε μάθει πώς να 'κερδίζουμε το ψωμί μας', αλλά όχι πώς να κερδίζουμε τη ζωή.
Προσθέσαμε χρόνια στη ζωή, αλλά όχι ζωή στα χρόνια μας.

Ταξιδεύουμε στο φεγγάρι, αλλά δυσκολευόμαστε να διασχίσουμε τον δρόμο, ώστε να συναντήσουμε ένα νέο γείτονα.

Κατακτήσαμε το κενό του διαστήματος, αλλά όχι το εσωτερικό μας κενό.
Καθαρίσαμε τον αέρα, αλλά βρωμίσαμε την ψυχή μας.
Διασπάσαμε το άτομο, αλλά όχι την εμπάθεια και την προκατάληψή μας.

Έχουμε υψηλότερα εισοδήματα, αλλά χαμηλότερη ηθική.
Γίναμε πολλοί σε ποσότητα, αλλά λίγοι σε ποιότητα.

Αυτή είναι η εποχή των ψηλών ανθρώπων, αλλά των μικρών χαρακτήρων.
Του γρήγορου κέρδους, αλλά των ρηχών σχέσεων.

Αυτή είναι η εποχή του κόσμου της ειρήνης, αλλά των εσωτερικών συγκρούσεων.
Περισσότερης άνεσης, αλλά λιγότερης διασκέδασης.
Περισσότερων ειδών διατροφής, αλλά λιγότερης θρεπτικότητας.

Αυτή είναι η εποχή των δύο εισοδημάτων (και των δύο συζύγων), αλλά περισσότερων διαζυγίων.
Των εντυπωσιακότερων κατοικιών, αλλά διαλυμένων σπιτιών.

Είναι η εποχή που υπάρχουν πολλά στις βιτρίνες και λιγότερα αποθέματα

Όσο υπάρχουν Άνθρωποι Μια ξεχωριστή ανάρτηση από ένα ξεχωριστό κορίτσι

Posted: 06 May 2010 10:36 AM PDT

"Λέγομαι Ιωάννα Σπυράκου είμαι φοιτήτρια στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας και έχω μια μορφή αναπηρίας η οποία ονομάζεται σπαστική τετραπαρεση.

Έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην κλινική Neurovita στην Μόσχα και είχα καλά αποτελέσματα. Ωστόσο λόγο οικονομικών προβλημάτων έχω αναβάλει τη θεραπεία μου εδώ και 2 χρόνια

Σε μια προσπάθεια να την ξανα ξεκινήσω κοινοποίησα έναν λογαριασμό τραπέζης και είχα μεγάλη ανταπόκριση από...
... απλούς ανθρώπους, φίλους και μη.

Έφτασα στο σημείο να το δημοσιοποιήσω καθώς όλες μου οι προσπάθειες να βρω άκρη μέσα από το ταμείο του ΙΚΑ στο οποίο είμαι ασφαλισμένη, το υπουργείο υγείας, την εκκλησία... έπεσαν όλες στο κενό .

Τίποτα, μόνο άδειες υποσχέσεις και καμιά βοήθεια από πουθενά.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι..στους οποίους θα είμαι για πάντα ευγνώμων

Με την αγάπη και την στήριξη τους μου έδωσαν δύναμη, κουράγιο άλλα και χρήματα από το υστέρημα τους.

Το χρηματικό ποσό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ανέρχεται στα 1.100 εύρω... μια ανιδιοτελής πράξη αγάπης από απλούς συνανθρώπους μας, για ένα θέμα υγειάς που εμπίπτει στις κρατικές αρμοδιότητες...

Οι κρατικοί φορείς του λεγόμενου Κοινωνικού Κράτους Πρόνοιας όμως επέδειξαν πλήρη αδιαφορία για το πρόβλημα μου.

Οπότε και εγώ έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στην συμπόνια και την ανθρωπιά που πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ακόμα μέσα μας...

Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς και κατανοώ απολυτά την οποία διστακτικότητα
αυτό είναι το τηλ. μου.. 6979690950

θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων

Ιωάννα

Επικοινωνώντας με την Ιωάννα της υποσχεθήκαμε ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια της.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ιωάννα στο yionaspy@yahoo.gr ή στο contact.tiresias@yahoo.gr"
Το να αγαπάς δεν είναι τίποτα, το να σ' αγαπάνε είναι πολυ καλο.
Το ναγαπάς και να σ' αγαπάνε είναι το παν!


θα με εκτιμήσεις γιατί με έχασες και με έχασες, γιατί δεν με εκτίμησες οπως μου αξιζε.

Μην ψάχνεις κάτι τέλειο για να αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι το ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

Γράμμα ενος απογοητευμένου νέου

Posted: 06 May 2010 11:16 AM PDT

"ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΛΛΟΙ 2... "ΕΤΥΧΕ"...

ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, 2 ΑΜΑΞΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΠΑΛΙ, "ΕΤΥΧΕ"...
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΜΑΙ.. ΚΟΙΤΑΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΞΕΝΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΑΛΛΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.... ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... ΟΠΩΣ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ...
ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ... ΠΑΛΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...
ΓΙΑΤΙ... ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ... ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΤΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΥΨΗ... ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...
ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΠΙΣΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΣΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ....ΑΛΛΑ ΜΟΛΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ....
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ Η ΖΩΗ ΓΑΜΩΤΟ.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΑΤΕΣ??? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ? ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ? ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ? ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ???

ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ...... ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ... "ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΧΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ..." ???????????

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΕΡΕΣ ΜΠΑΜΠΑ....."

.-

** **

Ο/Η George Rodafinos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Θελω Να Ζήσω Σε Μια Οικοκοινότητα!

George RodafinosMay 9, 2010 at 11:58am

Θέμα: Θυμάστε το όνειρο να ζήσουμε σε Οικοκοινότητα;

Καλημέρα σε όλους!
Σ αυτούς τους σκληρούς καιρούς που άρχισαν να έρχονται, κρατάτε καθόλου ζωντανό το όνειρο; Εγώ λέω ότι θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο το να δημιουργήσουμε έναν άλλο τρόπο ζωής...

Μια φίλη, μέλος του γκρουπ, η Κυριακή, ελληνίδα από Αυστραλία, μου έστειλε κάτι για το πώς μεγάλωσε σε φάρμα εκεί, σε αρμονία με τη φύση και τους γείτονες...
Με γέμισε νοσταλγία. Διαβάστε το...

"To Mikro Egine Megalo"
Ωραία είναι να ζεις μέσα στη φύση... Μας θεραπεύει. Δίνει αγάπη, μας προστατεύει... Σβήνει ο φόβος.
Μεγάλη μου τύχη που γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα 22 μου χρόνια σε φάρμα με γυάλινα θερμοκήπια, κοντά σε ποτάμι... ανάμεσα σε μεγάλα δέντρα, ευκάλυπτους, και άγρια χόρτα, όπως οι αγκινάρες που τρώγαμε ωμές.
Βαθιά μέσα στη φύση... παράδεισος για ένα παιδί!
Και οι επτά γείτονες είχαν από 10 στρέμματα. Επαγγελματίες αγρότες, παραγωγοί.
Οι δύο γείτονες απέναντι, Ιταλικής καταγωγής, είχαν καρότα, φασόλια, πατάτες, γουρούνια, διάφορα οπωροφόρα για το σπίτι. Και ωραίες ελιές :)
Οι άλλοι γείτονες δίπλα, έλληνες, είχαν ντομάτες, αγγούρια, καλαμπόκι, σέλινο, πιπεριές.
Ο άγγλος είχε άλογα ράτσας.. και περιστέρια σε ένα ψηλό πύργο για περιστερώνα.
Η ελευθερία και το η ενσυναίσθηση της προστασίας της ζωής ήταν αυτά που κυριαρχούσαν στο φυσικό μας χώρο... Να μεγαλώνεις με το ρυθμό των εποχών σε ζωντανό ανοιχτό για όλους χώρο. Αυτό είχαμε σαν παιδιά.. ήταν τόσο πάρα πολύ ωραίο και καλό!
Όλη μέρα παίζαμε έξω και όταν μας έπαιρνε η όρεξη, τρώγαμε ότι ήταν έτοιμο γύρω μας. Από το ζωντανό φυτό, ίσια στο στόμα... :)
Ήμασταν γύρω στα 13 παιδιά στη γειτονιά, όλοι ανάμεσα 5-12 χρνονών.
Μάθαμε από τη φύση τα όριά μας και περπατούσαμε αποστάσεις μεγάλες, ελεύθερες διαδρομές που κόβαμε πίσω από οικόπεδα γεμάτα τροφή, και όχι απ το δρόμο... Και γυρνούσαμε σπίτι καλή ώρα με το ηλιοβασίλεμα.
Ο μεγάλος μας ουρανός γεμάτος απίστευτα χρώματα, και να χάνομαι στην ομορφιά. Κάθε ηλιοβασίλεμα το μελετούσα, καθισμένη ψηλά σε ένα πεύκο, επάνω, στην κορυφή. Ήταν η τελετουργική μου συνήθεια, για χρόνια :)
Αυτή η εμπειρία μένει και βαδίζει πάντα μαζί σου. Βαθειά η αίσθηση ότι είσαι ριζωμένη βαθειά στη γη.. γειωμένη, με ρίζες στη φύση...
Σε δυναμώνει και σε γεμίζει ολόκληρη με θάρρος.
Όπου και να ταξιδέψεις επάνω στη γη, προσπερνάς τα στημένα όρια, γιατί ξέρεις ότι ποτέ δε χάνεσαι... Όσο είσαι πάντα πάνω σ αυτή τη Γη...
Άνετα σε μεγάλη πόλη με πολύ κόσμο, άνετα και στη φύση, μοναχική.
Σε όποιο τόπο και κατάσταση να βρεθείς, όλα ανοιχτά και ήρεμα...

Kyriaki Maragozidis

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1357762476079&mid=2507690G56358b7cG1ccd8d8G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com

**

Oswaldo Diaz has invited you to see his/her photo album:

Album: mi nieto

View album »

*** Ο Stathis Vasilatos άλλαξε το όνομα της ομάδας YACHT cafe bar σε YACHT-cafe-bar.
Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=38315445196&mid=24ff76cG56358b7cG1cca806G40&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
 
** 

Ο/Η 'Skorpideas Fotis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Skorpideas Fotis kai Filoi.

'Skorpideas FotisMay 9, 2010 at 12:23am

Θέμα: Kainourio tragoudaki.......

Me mia sou matia mou dineis ftera sta asteria psila na petaksw!!!
Me ena filh mou dineis zwh den 8elw pote na se xasw!!!
Elpizw na to goustarete.....

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1449782451661&ref=mf#!/video/video.php?v=1449782451661&ref=mf

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=388311808239&mid=24ff684G3dd6e022G0G0&n_m=snstam%40gmail.com

 

**  Ο πενεστας νικηφορος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΟΧΙ στην Ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό 4 σε 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ,ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ 4.
Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=305055493553&mid=24da8acG3dd6e022G140e34bG40&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
 

** [fireflyflash] FIVE REASONS NOT TO BAILOUT GRAECOKLEPTOCRATS‏

Από:

eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)

Εστάλη:

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010 7:15:59 πμ

Προς:

fireflyflash@yahoogroups.com

A bailout is not the answer to the Greek tragedy. Venitist Sally McNamara gives five reasons why:

Reason #1: A Bailout Will Not Work

In order for a bailout to be successful, Athens needs to align the national wage structure with its productivity. That means implementing structural reforms, including root-and-branch reform of its labor market, tax system, higher education, and pensions system. They will have to be as far reaching as the reforms implemented by the 1980s Thatcher Government in the U.K. and the Lange Government in New Zealand in 1984.

However, in an economy dominated by the trade unions, it remains uncertain whether Prime Minister Georgios Papandreou's government can effectively implement such reforms, which aim to cut the budget deficit by over 10 percentage points by 2012. Previous Greek governments have pledged reform but consistently failed to garner the public or political support necessary to see them through.

Reason #2: A Bailout Is Illegal Under EU Treaty Law

Article 125.1 of the Treaty on the Functioning of the European Union expressly forbids one member state bailing out another. It states:

The Union shall not be liable for or assume the commitments of central governments, regional, local or other public authorities, other bodies governed by public law, or public undertakings of any Member State, without prejudice to mutual financial guarantees for the joint execution of a specific project. A Member State shall not be liable for or assume the commitments of central governments, regional, local or other public authorities, other bodies governed by public law, or public undertakings of another Member State, without prejudice to mutual financial guarantees for the joint execution of a specific project.

Lord Lamont, Secretary of the Treasury when Britain ill-fatedly joined the European Exchange Rate Mechanism in 1990, pointed out that the Maastricht Treaty specifically ruled out such bailouts so that responsible members of the Eurozone would not have to subsidize irresponsible ones. Four German professors, including Wilhelm Noelling, the former governor of the Bundesbank, are preparing to challenge the rescue package in Germany's constitutional court once it has passed through Parliament.

Reason #3: A Bailout Is Unpopular

It is not difficult to see why Germans and other Eurozone publics are opposed to bailing out the profligate Greek government. Having introduced a constitutional requirement to balance its budget, the German government is now asking the public to forego tax cuts in favor of its less responsible Mediterranean neighbor. A poll by British think tank Open Europe in June 2009 found that 70 percent of German voters were opposed to bailing out other Eurozone countries in financial trouble.

Greece is already one of the European Union's largest recipients of subsidies in the form of structural funds. In the eyes of many German taxpayers, who also underwrite the largest net contribution to the European Union, it is undemocratic to transfer vast swathes of their money to a government they cannot vote out of office.

Reason #4: A Bailout Will Not Stop the Contagion

The Greek crisis strikes at the very heart of the elite-driven post–World War II vision of a continental superstate. Greece is in a financial death spiral brought on by years of irresponsible deficit spending—spending the EU did nothing to halt.

Yet now that crisis has struck, according to German Chancellor Merkel, "nothing less than the future of Europe, and with that the future of Germany in Europe, is at stake." Under the circumstances, if it were a truly unique, isolated case one could understand the efforts Merkel and other European leaders are making to save Greece. Unfortunately, Greece is not unique but only the first to go into meltdown.

Many other nations in the EU are in frighteningly similar circumstances with their sclerotic labor markets and bloated public finances. The Mediterranean contagion is already underway, with Portugal, Italy, and Spain in its sights. Credit markets lulled to sleep for years by soothing official statements are now wide awake and are having none of it, becoming increasingly intolerant of any country with suspect finances. Worse, sensing serious exposed weaknesses, speculative wolves are gathering for the kill, driving down the Euro and driving up borrowing costs of the weak. Putting out the fires in Greece cannot stop the contagion when there is fuel to burn elsewhere.

Reason #5: U.S. Taxpayers Should Not Prop Up Profligate European Spending

Whatever decisions are made in Berlin, Paris, and Brussels, they should not be underwritten by Washington. Yet that apparently is what the Obama Administration intends.

As noted above, the IMF has committed funds as part of the Greek bailout. While terribly embarrassing to Europe, this plus up is an insult to the American taxpayer. The IMF, of course, is tapping funds provided by its own member governments to participate in the bailout. As it happens, the Obama Administration convinced Congress to give the IMF an extra $100 billion in play money last year.

It was bad enough when the federal government bailed out AIG, and then Fannie Mae and Freddie Mac, and then many of the mega banks, and then GM and Chrysler. At least these firms had the modest merit of being U.S. companies employing U.S. workers. Even if U.S. government finances were in pristine shape, U.S. taxpayer dollars should not be used to bail out a perennially dysfunctional state. But as spending-driven trillion dollar budget deficits and a presidential debt commission starkly evidence, the U.S. is seriously risking its own Greek-style sovereign debt crisis. Fortunately, the U.S. does not need an IMF bailout; it needs only a President willing to acknowledge that he has led the country on a Grecian spending binge it cannot afford.

Venitist J.D. Foster points out that no sooner had news of Greece's bailout been announced that rumors began that Spain may be seeking up to €280 billion in aid. Spotting an electoral opportunity, the leader of Germany's main opposition party, Frank-Walter Steinmeier, has so far refused to pledge parliamentary support for the bailout package. He is correct that this is unlikely to be the last transfer of taxpayers' money from Germany to Club Med.

It is also extremely unlikely that Greece has the political capacity to take forward the reforms to which it has committed in exchange for the rescue package. The sooner the Eurozone faces up to the financial costs of the single European currency, the better.

Returning the loot is hard to do. Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity and full parliamentary immunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it.

Northern Europeans are more and more confronted by the situation whereby their monetary destiny is decided by kleptocrats they have never elected and by Southern Europeans on whom they have no influence. They are disgusted with Graecokleptocrats, but they have to pay for the myriad robberies of Graecokleptocrats. Basil Venitis asserts that bankruptcy would be God's gift to the cradle of democracy, because Greece needs a shock to recover from Graecokleptocracy. And it looks like God will manifest his benevolence pretty soon! A bankruptcy will also bring the much needed revolution to get rid of the huge political corruption.

Graecorescue is money gone with the wind, because Greece can never return the money back! Graecokleptocrats simply rob and churn the money, forwarding kickbacks and loot to their offshore secret accounts. French Finance Minister Christine Lagarde described the aid proposal as a cocktail of indulgence and great strictness, and in case of default on repayment, France and Germany will immediately put the foot on the brake, in order to cut their losses short.

Greece might negotiate a restructuring of its debt before missing a payment.. This would require investors to take a significant discount on their debt holdings and could include extending maturities. Bondholders might see haircuts of anything from 20 to 40% of the net asset value of their debt positions. The current two-year Greek-German bond yield spread is consistent with a 33% chance of a 40% haircut of Graecobonds.

Greek, European and IMF officials publicly refuse to entertain the idea of Graecorestructuring, because it will trigger a fresh investor panic. Shares in European banks, which have large holdings of Graecobonds, will be dumped. It is absurd that Northern Europeans who have been doing the right things are suddenly going to have to pay up Southern Europeans who have been doing the wrong things, spending huge amounts of money they didn't have, allowing politicians to rob the treasury, and lying about it as well.

Venitis notes that Greece needs the constructive destruction of bankruptcy! Bailout of Greece is a destructive distraction. The default of Greece, a bottomless pit, cannot be avoided. The challenges facing Greece are similar to those that confronted Argentina, which defaulted on $95 billion of debt in 2001. There are a lot of similarities in terms of inflexibility of the currency, capital flight, huge taxes, and the risk of austerity measures leading to a sharp contraction in growth. Greece's financing needs are huge in the coming two years. It needs to prove to the market that it can drastically reduce expenses, taxes, sinecures, and Graecokleptocracy. The markets demand to see at least one Graecokleptocrat in jail!

Basil Venitis muses that giving euros to Graecokleptocrats is giving gin to alcoholics! Fourth Reich becomes a ginmill! A bailout does nothing to fix the misguided policies and Graecokleptocracy that have generated Greece's existing debt and ongoing deficits. Bailout merely postpones the day of reckoning. Worse, bailout both rewards Graecokleptocrats' bad past behavior and encourages such behavior in future. Greece will be back for additional bailouts in short order, since a bailout will not fix its underlying problem of Graecokleptocracy. Rather than bail out Greece, Fourth Reich and IMF should allow it to default. This will hurt Greece's creditors, but those entities assumed the risk when they loaned to a country long known for its kleptocracy.

Venitis asserts that Greece can easily pay its debt by selling its assets, such as land owned by the government, forests, islands, postoffice, colleges, state buildings, public TV stations, public radio stations, highways, ports, airports, state hospitals, mines, offshore drilling, and many other public services. Everything should be privatized. 90% of public jobs should be eliminated, because they are just sinecures, created in exchange for votes!

Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks.

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.

Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.

The huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup!

No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel of Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece!

__._,_.___

Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic

Messages in this topic (1)

 
 
 
**

Ο/Η Anastasiadis Antonis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Anastasiadis AntonisMay 7, 2010 at 6:16am

Θέμα: Επανάσταση Τώρα;

Μετά την παραποίηση της πρωτομαγιάς, και την συνακόλουθη ‘Σφαγή των λουλουδιών’, ακολουθεί η ‘σφαγή’ των μισθών και των συντάξεων. Και ενώ θα περίμενε κανείς μετά από 36 χρόνια συνεχούς κατρακύλας ότι θα είχαμε φθάσει στον πυθμένα και θα αναγεννιόμασταν, εμείς ανακαλύψαμε νέο πυθμένα και συνεχίζουμε την κατρακύλα.
Ανευθυνότητα; Προδοσία; Ανικανότητα; Ποιος ξέρει;

Λίγοι πάντοτε κάνουν το κακό και το διαχέουν γρήγορα σε ολόκληρη την κοινωνία με τη βοήθεια των ΜΜΕ, παίζοντας όλοι μαζί ένα βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη του Ελληνικού λαού.
Τελικά, τι συμβαίνει άραγε;

Και φθάσαμε και στις δολοφονικές πράξεις με αναλγησία και περισσή στυγνότητα που δεν κατανοείτε. Και ακολούθησε η ‘σύληση’ των αδικοχαμένων και αθώων θυμάτων αυτής της απάνθρωπης υστερίας από αυτούς που τα προκάλεσαν όλα, έμμεσα ή άμεσα, δεν έχει σημασία.
Δεν μας νοιάζει πλέον ούτε το αίμα; Πως «μολεύεται» και «βρωμίζεται» το αδικοχαμένο αίμα;

Έτσι, η ‘Σφαγή των λουλουδιών’, οδηγεί στην ‘Σφαγή των αμνών’ και οι ανεγκέφαλοι κλεισμένοι σε απόλυτα ηχομονωτική γυάλα συνεχίζουν να παπαγαλίζουν και να φωνασκούν, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο.
Κι όμως, αύριο αν γίνονταν εκλογές πάλι οι ίδιοι θα έβγαιναν. Και ο λαός ανώριμος, δυστυχισμένος και χαμένος θα ψάχνει στα τυφλά μέσα σε σκυλάδικα να κρύψει την δυστυχία του. Μέσα σε χαβαλετζίδικες συζητήσεις θα προσπαθεί να κρύψει τις ενοχές του. Και λίγοι μόνο ψάχνουν εναγώνια και περιμένουν να ξανακούσουν επιτέλους τη φράση μετά από 2500 χρόνια:
Τις αγορεύειν βούλεται;

Συνέχεια στην παρακάτω υπερσύνδεση:
http://www.facebook.com/l/47cf3;www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2871:2010-05-06-20-51-07&catid=49:2008-12-02-19-15-51&Itemid=82
από το Σωκρατικό Καφενείο

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1121930426466&mid=24d836dG3dd6e022G140d74eG0&n_m=snstam%40gmail.com

 

** Hi Stamatios,
Margarita Muñoz confirmed your friendship on Sonico.

Message on his/her Wall

Suggest friends

View private profile


These are some of Margarita's friends you might know:

Ricardo de Pool
Add friend

Carlos Vicente Chavez Valencia
Add friend

José Benedito Filho Servelin
Add friend

Virgilio Fernando Dutra Aguiar
Add friend

Maria Muniz
Add friend

Wilbord Azuaje
Add friend

Daniela Gonzalez
Add friend

Jair Bonfim
Add friend

Zaira Ribeiro
Add friend

Ronald Mendible
Add friend

Maria Laura Ponce
Add friend

Marisa Ortiz
Add friend

Gilda Patrocinio
Add friend

Silvana de Stapol
Add friend

Gladys Mabel Toledo
Add friend

Zoraida Fatima de Sousa Romero
Add friend

Ramos Marcial Castro
Add friend

Ricardo Tenório
Add friend

Santeros Envenezuela
Add friend

Ariel Castro
Add friend

Benja Valenzuela
Add friend

Victor Manuel Caycho Vega
Add friend

Edna Dinda
Add friend

Hui Jie Huang
Add friend

Juana Elvira Mujica
Add friend

 
 
*** 

*** ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ :

~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”

~**

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 >_ Αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010 .-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010 .-

~***~! http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , .. Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές .-

~**! http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Μας γράφουν σήμερα και χθές

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα .-

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας *

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/26042010.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/04/2010 *

~**! http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά * και Υγεία για όλους .-

~**! http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/lionof-piraeus.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά - The lionof Piraeus .-

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , ΤΕΤΆΡΤΗ, 05 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010 .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , ΔΕΥΤΈΡΑ, 03 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες .-

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010

Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 01 ΜΑΪ́ΟΥ Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/09-05-2010.html , ΚΥΡΙΑΚΉ, 09 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010 .-

**ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-

http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-

http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-

http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-

http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .-

http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs

http://www.youtube.com/stamos01 ,

~** http://my.live.com ,

http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa, Web Albuums… Διαχείριση Αναρτήσεων.- TOPOGRAPHIES, STAMATIS , .-

http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-

WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM .- stamos.-

http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,

http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-

http://www.twitter.com/stamos1/ ,

http://www.panoramio.com/user/3721624 ,

http://www.panoramio.com/upload/, http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,

· http://www.sync.gr/stamos1 , όλα τα μηνύματα σου

· 1 προσωπικό μήνυμα

· 943 φίλοι

· 554 μέλη σέ έχουν φίλο .-

http://www.flickr.com/photos/ , ** http://www.flickr.com/

http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .- ~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας

~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .-

~** http://radicalworld.forumotion.net/profile.forum ,


Δεν υπάρχουν σχόλια: