ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Eδήσεις τα Νέα μας σήμαρα 25/05/2010 και άλλα *

** Eδήσεις τα Νέα μας σήμαρα 25/05/2010 και άλλα :
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010


** http://www.youtube.com/watch?v=wjSJh5G_Jn0 ,

ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ κάθοδος 2010



** http://www.youtube.com/watch?v=Y6q92UC7O5I ,



~**Πρώτη γνωριμία πριν τις συνομιλίες για το Κυπριακό
Απόψε θα πραγματοποιηθεί το δείπνο γνωριμίας ανάμεσα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ντερβίς Έρογλου.
Απόψε θα πραγματοποιηθεί το δείπνο γνωριμίας ανάμεσα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ντερβίς Έρογλου, μετά από πρόσκληση του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Εν τω μεταξύ, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα πρέπει να επιδείξει περισσότερη κατανόηση στις συνομιλίες για το Κυπριακό, που θα αρχίσουν την Τετάρτη, προσθέτοντας ότι η Τουρκοκυπριακή πλευρά θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με καλή θέληση.

Αναφερόμενος στις συνομιλίες, είπε ότι θα αρχίσουν με συζήτηση του περιουσιακού και στη συνέχεια θα τεθούν προτάσεις στο τραπέζι, έχοντας υπόψη, όπως σημείωσε, ότι οι Τουρκοκύπριοι θα ζουν για πάντα στην Κύπρο.

Ο Ντ. Έρογλου υποστήριξε ότι θα χρειαστεί μια περίοδος ύστερα από πιθανή λύση του Κυπριακού για να εξισορροπηθούν «οι δύο οικονομίες». Επίσης, είπε ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ έχει αναφερθεί σε προσεχή συνάντηση μαζί του στη Νέα Υόρκη ή αλλού.- {ant1online}


** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !


~** Δείπνο Χριστόφια – Έρογλου πριν τις διαπραγματεύσεις
Σε δείπνο γνωριμίας για την ερχόμενη Τρίτη, μια ημέρα πριν από την επανάληψη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, προσκάλεσε ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ Α. Ντάουνερ τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια και Ντ. Έρογλου.
Σε δείπνο γνωριμίας για την ερχόμενη Τρίτη, μια ημέρα πριν από την επανάληψη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, προσκάλεσε ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια και Ντερβίς Έρογλου, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα «Καθημερινή Κύπρου», επικαλούμενη το «Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Κύπρου».

Όπως αναφέρεται, στο δείπνο οι δύο ηγέτες έχουν προσκληθεί με τις συζύγους τους, ενώ στο δείπνο θα παρακαθίσουν και οι σύμβουλοι των δύο ηγετών, Γιώργος Ιακώβου και Κουντρέτ Όζερσαϊ.

Στο μεταξύ, η κυπριακή κυβέρνηση κρίνει την έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τις καλές του υπηρεσίες για το Κυπριακό σε γενικές γραμμές ως ικανοποιητική, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου επισήμανε ότι η κυπριακή κυβέρνηση θεωρεί ως «εξαιρετικής σημασίας» το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταγράφει πως οι συνομιλίες θα πρέπει να επαναρχίσουν στο καθιερωμένο πλαίσιο της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα, όπως προβλέπεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και τα δύο ανακοινωθέντα της 23ης Μαϊου και της 1ης Ιουλίου 2008, μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Επίσης, ανέφερε ότι το περιεχόμενο της έκθεσης, όπως πάντοτε, θα μελετηθεί σε βάθος από την κυπριακή κυβέρνηση, η οποία θα ενεργήσει ανάλογα στο πλαίσιο των συνεχών της επαφών με τον ΟΗΕ.

Την Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, μιλώντας στον πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, χαρακτήρισε το Κυπριακό ως το πιο μακρόχρονο πρόβλημα στην ιστορία του ΟΗΕ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις φοιτητών μετά την ομιλία του, ο ΓΓ ρωτήθηκε για το πώς βλέπει ο ίδιος τη διαδικασία στο Κυπριακό και απάντησε: «Προκειμένου να εκφράσω την υποστήριξή μου πραγματοποίησα επισκέψεις στην Κύπρο. Οι κ.κ. Χριστόφιας και Ταλάτ πραγματοποίησαν διμερείς συνομιλίες. Αμέσως μετά τις εκλογές, συνομίλησα και με τον νέο τουρκοκύπριο ηγέτη, ο οποίος μου είπε ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του στη διαδικασία. Πρέπει να καταλήξουμε σε κάποιο αποτέλεσμα. Τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες και ακολούθησαν οι εκλογές του Μαΐου. Οι ηγέτες των δύο πλευρών πρέπει να αποφασίσουν».

Ο ΓΓ του ΟΗΕ είπε επίσης ότι κατά τις συνομιλίες που προηγήθηκαν «εξετάσθηκαν σχεδόν όλα τα ζητήματα» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα υπάρξει κάποια απόφαση στις κατ' ιδίαν συνομιλίες». - {ant1online}

~** Δικαίωση για τους συγγενείς των θυμάτων της «Ρικομέξ»
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτές αιτήσεις συγγενών θυμάτων της «Ρικομέξ», που κατέρρευσε από τον σεισμό του 1999, και υποχρέωσε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αν. Αττικής να τους καταβάλει χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης.
{ant1online}
Το Β’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με αποφάσεις του (1703/2010 κ.λπ.) έκανε δεκτές αιτήσεις συγγενών θυμάτων της «Ρικομέξ», που κατέρρευσε από τον μεγάλο σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 39 άνθρωποι και υποχρέωσε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής να τους καταβάλει χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης που υπέστησαν.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, είχε ευθύνες αφού κατά το κατασκευαστικό στάδιο του εν λόγω εργοστασίου δεν πραγματοποίησαν οι υπάλληλοί της τους απαιτούμενους ελέγχους ή έκαναν πλημμελείς ελέγχους.

Με μια από τις αποφάσεις του ΣτΕ υποχρεώθηκε η Νομαρχία να καταβάλλει το ποσό των 150.000 ευρώ στους γονείς θύματος της «Ρικομέξ» και 50.000 ευρώ στον αδελφό του. Οι συγγενείς υποστήριξαν ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης ότι η κατάρρευση του κτιρίου της «Ρικομέξ», επήλθε συνεπεία παρανόμων πράξεων και παραλείψεων των υπαλλήλων της Πολεοδομίας Αχαρνών (η οποία διοικητικά ανήκει στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής), οι οποίοι δεν τήρησαν την πολεοδομική νομοθεσία.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα πορίσματα της αρμοδίας επιτροπής που συστάθηκε με αποφάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, διαπιστώθηκε, μεταξύ των άλλων, ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι πολεοδομικοί κανόνες. Παράλληλα, διαπιστώθηκαν και άλλες παρατυπίες, όπως είναι ότι το κατά την έκδοση των οικοδομικών αδειών το εμβαδόν οικόπεδου παρουσιάστηκε τριπλάσιο του πραγματικού, όπως επίσης, ότι ενώ προβλεπόντουσαν 32 υποστυλώματα βρέθηκαν 24. Σε άλλες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι σε τμήματα της όλης οικοδομής υπήρξε ελλιπής και πλημμελής οπλισμός και σύνδεση στις πλάκες, κ.λπ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΣτΕ, οι πολεοδομικές υπηρεσίες υποχρεούνται τουλάχιστον μια φορά κατά το στάδιο κατασκευής και αποπεράτωσης οικοδομής να διενεργούν αυτοψία, να επισημαίνουν οποιεσδήποτε παραλείψεις και σφάλματα και να διατάσσουν την λήψη των καταλλήλων μέτρων προς επανόρθωσή τους. Η υποχρέωση αυτή των Νομαρχιών καθίσταται εντονότερη εάν κατά το αρχικό στάδιο ελέγχου των στατικών μελετών-σχεδίων είχε διαπιστωθεί από τις υπηρεσίες της ότι δεν είναι πλήρης.

Το ΣτΕ επικύρωσε αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που έχουν κρίνει ότι:

«1) τα αρμόδια όργανα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είχαν υποχρέωση να ασκήσουν προληπτικό και κατασταλτικό έλεγχο κατά την κατασκευή του εργοστασίου της «Ρικομέξ», από την παράλειψη διενέργειας του οποίου ή την πλημμελή άσκησή του γεννήθηκε αυτοτελής ευθύνη της, αφού από τις εφαρμοστέες πολεοδομικές διατάξεις δεν θεσπίζεται αποκλειστική ευθύνη των ιδιωτών μηχανικών μελετητών που υποβάλουν τη μελέτη στην Πολεοδομία,

2) τα όργανα αυτά άσκησαν πλημμελώς τον οφειλόμενο προληπτικό έλεγχο, αφού εξέδωσαν τις σχετικές οικοδομικές άδειες παρά τις ελλείψεις και ανακρίβειες που υπήρχαν στα υποβληθέντα από την εταιρεία στοιχεία, ενώ παρέλειψαν να ασκήσουν και τον προβλεπόμενο κατασταλτικό έλεγχο, όπως προέκυψε από την έλλειψη υπογραφών των αρμόδιων οργάνων στις θέσεις των οικοδομικών αδειών που αφορούσαν την θεώρησή τους».

Ακόμη, αναφέρεται στις αποφάσεις του ΣτΕ, ότι «η κρίση της εφετειακής απόφασης με την οποία δέχεται, μεταξύ άλλων, ότι η πολεοδομική υπηρεσία δεν ήλεγξε την πληρότητα των στατικών μελετών που είχαν υποβληθεί και διενήργησε έστω και μία αυτοψία κατά το στάδιο της ανέγερσης και αποπεράτωσης του κτιρίου, είναι νόμιμη».

Τέλος, το ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμο τον ισχυρισμό της Νομαρχίας ότι στην προκειμένη περίπτωση υφίσταται αποκλειστική ευθύνη του ιδιώτη μελετητή της «Ρικομέξ».

~** Στην Ολομέλεια της Βουλής ο «Καλλικράτης»Εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης (27/5) το «Πρόγραμμα Καλλικράτης», το ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών για την νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης.
Εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδριάσεις το βράδυ της Πέμπτης (27/5) το «Πρόγραμμα Καλλικράτης», το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Στην τελευταία συνεδρίαση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, το ν/σ εγκρίθηκε και στα άρθρα, κατά πλειοψηφία. Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης επέφερε αλλαγές με βάση παρατηρήσεις όλων των πτερύγων της Βουλής και των ενδιαφερόμενων φορέων - τους οποίους ακροάστηκε η Επιτροπή (Τζανακούλης - αντιπρόεδρος ΚΕΔΚΕ, Σπ. Παπασπύρου - ΑΔΕΔΥ, Θ. Μπαλασόπουλος - ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γ. Πετράκος - ΠΟΣΥΠ, Χρ. Ντάης, Ιω. Σωτηρίου - ΟΚΕ).

Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ), καταψήφισαν επί της αρχής και επιφυλάχθηκαν στην Ολομέλεια να λάβουν θέση επί των άρθρων.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές στο ν/σ, ο υπουργός Εσωτερικών καθόρισε μεταβατική περίοδο έως το 2011 από την έναρξη της εφαρμογής του «Καλλικράτη», κατά την οποία δεν θα ισχύει το ασυμβίβαστο για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους σε δήμους με πληθυσμό κάτω των 25.000.

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε αλλαγές σε έδρες δήμων (κατόπιν αιτημάτων όλων των βουλευτών) και συγκεκριμένα:

- Στον δήμο Βοϊου του Ν. Κοζάνης, ως έδρα ορίστηκε η Σιάτιστα αντί για την Νεάπολη, η οποία γίνεται ιστορική έδρα του δήμου.

- Στον δήμο Δωρίδος του Ν. Φωκίδος, ως έδρα ορίζεται το Λιδορίκι, αντί για το Ευπάλιο, το οποίο γίνεται ιστορική έδρα του δήμου.

Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών που αφορούν:

-Στο νομό ΑΡΚΑΔΙΑΣ ο Δήμος Λεωνιδίου μετονομάζεται σε Δήμο Νότιας Κυνουρίας, ενώ οι δήμοι Νότιας και Βόρειας Κυνουρίας χαρακτηρίζονται ορεινοί.

-Στον νομό ΑΡΤΑΣ ο δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη θα έχει ως έδρα την Άνω Καλεντίνη και ιστορική έδρα τις Πηγές Τετραφυλίας

-Στον νομό ΒΟΙΩΤΙΑΣ ο δήμος Διστόμου, Αραχώβης, Αντίκυρας θα έχει έδρα το Δίστομο και χαρακτηρίζεται ως ορεινός.

-Στο νομό ΕΥΒΟΙΑΣ ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης μετονομάζεται σε δήμο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγίας Άννης

-Στο νομό ΗΛΕΙΑΣ ο δήμος Κυλλήνης μετονομάζεται σε δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο δήμος Αμαλιάδας μετονομάζεται σε δήμο Ήλιδας και ο δήμος Ανδρίτσαινας με έδρα τα Κρέστενα αποκτά ιστορική έδρα την Ανδρίτσαινα

-Στο νομό ΗΜΑΘΙΑΣ ο δήμος Βεροίας θα έχει ιστορική έδρα τη Βεργίνα

-Στο νομό ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ο δήμος Ηρακλείου θα έχει ιστορική έδρα τη Νέα Αλικαρνασσό. Ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων θα έχει ιστορικές έδρες τα Πεζά, τις Αρχάνες και τον Πύργο. Ο δήμος Μινώα Πεδιάδας θα έχει ιστορικές έδρες το Καστέλλι και το Αρκαλοχώρι

-Στο νομό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο δήμος Λαγκαδά, με έδρα τον Λαγκαδά, θα έχει ιστορική έδρα τον Λαχανά

-Στο νομό ΚΥΚΛΑΔΩΝ ο δήμος Τήνου θα έχει ιστορική έδρα τον Πάνορμο

-Στο νομό ΛΑΚΩΝΙΑΣ ο δήμος Σπάρτης θα έχει ιστορική έδρα το Μυστρά

-Στο νομό ΛΑΣΙΘΙΟΥ ο δήμος Μιραμπέλου μετονομάζεται σε δήμο Αγίου Νικολάου

-Στο νομό ΠΕΛΛΑΣ ο δήμος Αρχαίας Πέλλας μετονομάζεται σε δήμο Πέλλας

-Στο νομό ΠΙΕΡΙΑ ο δήμος Πύδνας μετονομάζεται σε δήμο Πύδνας-Κολινδρού

-Στο νομό ΠΡΕΒΕΖΑΣ ο δήμος Πάργας θα έχει ιστορική έδρα την Πάργα

-Στο νομό ΣΑΜΟΥ ο δήμος Σάμου με έδρα τη Σάμο αποκτά ιστορική έδρα το Πυθαγόρειο

-Στο νομό ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ο δήμος Καλλικράτειας -Μουδανιών μετονομάζεται σε δήμο Νέας Προποντίδας

-Στο νομό ΧΑΝΙΩΝ οι νέοι δήμοι Σφακίων και Καντάνου-Σέλινου χαρακτηρίζονται ορεινοί.

Η λίστα με τους νέους Δήμους


~** Κρίσιμη συνεδρίαση της Εξεταστικής για το Βατοπέδιο
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, στον απόηχο της απολογίας της πρώην διευθύντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Μαντέλη.
{ant1online}
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, στον απόηχο της απολογίας της πρώην διευθύντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία εμπλέκει τέσσερα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο ΛΑΟΣ επιμένει να κληθεί ως μάρτυρας ο Κώστας Καραμανλής ενώ το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν ώστε να βγει μια κοινή πορισματική έκθεση, αντί για διαφορετικά πορίσματα από κάθε κόμμα.

Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παράταση των εργασιών της Εξεταστικής, ενώ φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι η Στ. Μαντέλη υποστήριξε ότι η ανταλλαγή των εκτάσεων ήταν κεντρική πολιτική απόφαση, για την εφαρμογή της οποίας γίνονταν συνεχείς παρεμβάσεις υπουργών, και έδειξε τους κκ Θοδωρή Ρουσόπουλο, Ευ. Μπασιάκο, Αλ.Κοντό, Κ. Κιλτίδη αλλά και τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή Γιάννη Αγγέλλου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασισθεί η στάση που θα τηρηθεί απέναντι στο αίτημα του ΛΑ.Ο.Σ. να κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεδομένου ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει κατονομαστεί ευθέως σε κάποια μαρτυρία. Στην ίδια σύσκεψη, στην οποία μετέχει και ο κ. Χ. Παμπούκη, θα αποφασιστεί και η στάση που θα κρατηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο κοινού πορίσματος ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ.

Φοβάμαι ότι στον τρόπο που λειτουργούν οι Εξεταστικές Επιτροπές επικρατεί η κομματική λογική, δήλωσε ωστόσο στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, ο οποίος και προέβλεψε ότι θα υπάρξει ανασύνθεση του σημερινού πολιτικού συστήματος.

Στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης, σε λεπτομερή αξιολόγηση της απολογίας της Σταματίνας Μαντέλη προχωρά η ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ώστε να αποφασίσει εάν θα άρει το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών Αρσένιου και Εφραίμ, για να διαπιστωθεί εάν όντως επικοινωνούσαν με το Μέγαρο Μαξίμου και αν θα καλέσει τον κ. Γιάννη Αγγέλου.


~**Βγενόπουλος: "Πισωγυρίζει τον ΠΑΟ ο Βαρδινογιάννης"Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε με επιθετική ανακοίνωση στις δηλώσεις Βαρδινογιάννη και κατηγορεί τον μεγαλομέτοχο της "πράσινης" ΠΑΕ για επιχείρηση διάλυσης και πισωγύρισμα
Πόλεμος χωρίς τέλος στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Η πρωϊνή ανακοίνωση Βαρδινογιάννη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Με την πολυμετοχικότητα της ΠΑΕ να τίθεται, πλέον, σοβαρά εν αμφιβόλω ο κ.Βγενόπουλος στο μόνο που συμφώνησε με τον κ.Βαρδινογιάννη ήταν στο "οι μάσκες έπεσαν".

Ο "Mr.Mig" κατηγορεί τον Βαρδινογιάννη "στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι", αλλά και για "πισωγύρισμα" τονίζοντας την "επιτυχημένη παρουσία του προέδρου Ν.Πατέρα" καθώς και την πρόθεση του μεγαλομετόχου να μειωθούν συμβόλαια και να γίνουν πενιχρές μεταγραφές.

Ο κ. Βγενόπουλος απαντάει στην πρόσκληση Βαρδινογιάννη για εξαγορά του ποσοστού του, υποστηρίζοντας ότι είναι έτοιμος να βάλει χρήματα για να γιγαντώσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι την τσέπη του μεγαλομετόχου!

Ουσιαστικά, δηλαδή, απορρίπτει το νόημα της ανακοίνωσης του Γ.Βαρδινογιάννη και υπογραμμίζει την πάγια θέση του για εισροή χρημάτων στην ΠΑΕ, ώστε να δυναμώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η διάσταση απόψεων είναι, πλέον, τεράστια και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει νέα παρέμβαση από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το σίγουρο είναι ότι η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι ποτέ όπως την ξέραμε, καθώς οι αντιμαχόμενες πλευρές φαίνεται να έχουν διαλέξει ο καθένας ξεχωριστά τον ...δρόμο του. Κι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί (επισήμως) οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ.Βγενόπουλου:

"Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη".

Τι είχε πει ο Βαρδινογιάννης

Θυμίζουμε ότι ο Γ.Βαρδινογιάννης στην πρωϊνή του ανακοίνωση είχε υπογραμμίσει:

"Η οικογένεια μου παραχώρησε ένα σημαντικό μέρος των μετοχών της, επιλέγοντας να μην καρπωθεί το τίμημα, αλλά όλα τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του συλλόγου, δημιουργώντας ένα αποθεματικό 65 εκατομμυρίων ευρώ. Όλοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε στη δημιουργία ενός νέου καταστατικού με σαφείς αρμοδιότητες και διαδικασίες. Η ειδοποιός διαφορά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι ότι για σειρά ζητημάτων ακολουθείται η μέθοδος της αυξημένης πλειοψηφίας. Με αυτό τον τρόπο, επικυρώνεται η απαιτούμενη συνεργασία στη λήψη των αποφάσεων και διασφαλίζονται τα δικαιωμάτα της μειοψηφίας με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον αυξημένο ρόλο της.

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή του εγχειρήματος της πολυμετοχικότητας, με νέα δεδομένα τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ως προς το διοικητικό επίπεδο, καλούμαστε να επιλέξουμε με τη μέθοδο της αυξημένης πλειοψηφίας -όπως προβλέπει το καταστατικό - Πρόεδρο και οφείλουμε να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του οποίου θα συνεπικουρούμε στα αρμόδια θεσμικά όργανα".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ τόνισε ότι "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σαπουνόπερα και τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας δεν είναι προϊόν λαϊκής κατανάλωσης και εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ" υπεραμύνθηκε της οικονπμικής ευρωστίας του συλλόγου και κατέληξε:

"Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αντίθετη περίπτωση καλείται με υπευθυνότητα να αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του όπως προκύπτουν από το μετοχικό ποσοστό που κατέχει.

Είναι υποχρέωσή μου να προχωρήσω στην κίνηση αυτή με γνώμονα την προστασία της ιστορίας, του ονόματος και του κύρους της ομάδας, για να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια μου εδώ και 30 χρόνια στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό και έχει έμπρακτα αποδείξει την μεγάλη αγάπη της για την ομάδα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός, σε ότι με αφορά, είναι πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Στόχος μου είναι η ευημερία και μακροημέρευση της ομάδας. Για περισσότερα από 100 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι υπερβαίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τα επόμενα 100 χρόνια γιατί δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του".


~**Βαρδινογιάννης: "Ο ΠΑΟ δεν είναι σαπουνόπερα!"
Ανοιχτή επιστολή-πρόκληση σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την οικογένειά του στον ΠΑΟ απηύθυνε ο Γ. Βαρδινογιάννης! "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σαπουνόπερα" πρόσθεσε

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη:

"Κύριοι Μέτοχοι,
Πριν από δύο περίπου χρόνια πρότεινα, μέσω της πολυμετοχικότητας, μια νέα αντίληψη και πρακτική για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Παναθηναϊκού. Άνοιξα την πόρτα για την συμμετοχή Παναθηναϊκών με δεδομένη την αγάπη τους στο σύλλογο αλλά και την οικονομική δυνατότητα να τον στηρίξουν.

Η οικογένεια μου παραχώρησε ένα σημαντικό μέρος των μετοχών της, επιλέγοντας να μην καρπωθεί το τίμημα, αλλά όλα τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του συλλόγου, δημιουργώντας ένα αποθεματικό 65 εκατομμυρίων ευρώ. Όλοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε στη δημιουργία ενός νέου καταστατικού με σαφείς αρμοδιότητες και διαδικασίες. Η ειδοποιός διαφορά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι ότι για σειρά ζητημάτων ακολουθείται η μέθοδος της αυξημένης πλειοψηφίας. Με αυτό τον τρόπο, επικυρώνεται η απαιτούμενη συνεργασία στη λήψη των αποφάσεων και διασφαλίζονται τα δικαιωμάτα της μειοψηφίας με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον αυξημένο ρόλο της.

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή του εγχειρήματος της πολυμετοχικότητας, με νέα δεδομένα τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ως προς το διοικητικό επίπεδο, καλούμαστε να επιλέξουμε με τη μέθοδο της αυξημένης πλειοψηφίας ? όπως προβλέπει το καταστατικό - Πρόεδρο και οφείλουμε να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του οποίου θα συνεπικουρούμε στα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Διαφωνίες μεταξύ μετόχων είναι λογικές και σεβαστές αλλά εάν θέλουμε να έχουμε απτά αποτελέσματα, ο χώρος του γόνιμου διαλόγου και επίλυσης των διαφωνιών είναι τα θεσμικά όργανα και οι συζητήσεις μεταξύ των μετόχων. Η κατοχύρωση της χρηστής διαχείρισης περνά μέσα από την καλή λειτουργία των οργάνων αυτών. Για το λόγο αυτό:

Οι κινήσεις των μετόχων πρέπει να πηγάζουν από την ανάγκη επίτευξης των στόχων της ομάδας και όχι την απόκτηση ερεισμάτων στην κοινή γνώμη

Οι τελικές αποφάσεις, ανεξαρτήτως επιμέρους διαφωνιών, όταν λαμβάνονται πρέπει να στηρίζονται από όλους και να μην υπονομεύονται εν τη γενέσει τους

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σαπουνόπερα και τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας δεν είναι προϊόν λαϊκής κατανάλωσης και εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ

Ως προς το δεύτερο επίπεδο, το οικονομικό, εδώ και τριάντα χρόνια έχουμε θωρακίσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, προστατεύοντας τον από τη διολίσθηση σε οικονομικές περιπέτειες που έχουν κατά καιρούς ταλανίσει όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Μόνο έτσι η ομάδα μπορεί απερίσπαστη να ανταποκριθεί με επιτυχία στους στόχους της και να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές και επιτυχίες σε Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθιστώντας τον σύλλογο αδιαφιλονίκητο πρεσβευτή της χώρας. Είναι αμετακίνητη θέση μου η με κάθε τρόπο προστασία του μέλλοντος της ομάδας από βεβιασμένες κινήσεις που έχουν πρόσκαιρα μόνο οφέλη.

Η δεδομένη επιθυμία των μετόχων για επιτυχίες της ομάδας καθιστά όλους μας, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ακόμη πιο υπεύθυνους για να οδηγήσουμε μέσω μιας συνεκτικής και συνεπούς στρατηγικής την ομάδα στην ακώλυτη επίτευξη των στόχων της.
Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε συλλογικά και ο καθένας από την πλευρά του στο ύψος των περιστάσεων. Απαιτείται όραμα, πειθαρχία και προσήλωση στην στρατηγική μας. Απαιτείται πάνω από όλα, η από κοινού προσαρμογή της στρατηγικής στα νέα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό όχι μόνο να βγει αλώβητος αλλά και ισχυρότερος από την κρίση. Να κοιτάξουμε στα μάτια την πραγματικότητα, να πάρουμε από κοινού αποφάσεις και να είμαστε δίπλα στην ομάδα αρωγοί και υποστηρικτές της.

Αναφορικά με τη δημόσια εικόνα του Παναθηναϊκού παρακολουθούμε έναν αγώνα δρόμου μεταξύ αθλητικών εφημερίδων και δημοσιογράφων που αναλώνονται στη δημιουργία ευφάνταστων σεναρίων που σε τελική ανάλυση αποπροσανατολίζουν τους φίλους του Παναθηναϊκού και βλάπτουν το σύλλογο. Δυστυχώς μεγάλη ζημιά κάνουν και εφημερίδες που διεκδικούν την αποκλειστικότητα έκφρασης των αισθημάτων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές μάλιστα, διαβάζω σε οπαδικές εφημερίδες να αποδίδονται στους μετόχους, εμού συμπεριλαμβανομένου, σχόλια τα οποία δεν απηχούν την πραγματικότητα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν δημοσιογράφο και καμία εφημερίδα να μιλά εξ ονόματος μου. Έχω τη δυνατότητα να λέω αυτά που θέλω, όταν θέλω, στο χρόνο που κρίνω κατάλληλο χωρίς διαμεσολαβητές, υποβολείς και ερμηνευτές των λεγομένων μου. Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες από καλοθελητές, η εφημερίδα Derby News δεν αποτελεί «εκπρόσωπο τύπου» μου και δεν εκφράζει δικές μου απόψεις. Καταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε προσωπική επίθεση σε μετόχους. Είναι καιρός να ξεφύγουμε από ένα αέναο «κυνήγι μαγισσών» και να ασχοληθούμε με τα μείζονα και όχι τα ελάσσονα. Δεν θα δεχτώ στο μέλλον καμία μομφή που θα με παρουσιάζει ως υποκινητή δημοσιευμάτων σε καμία εφημερίδα.

Κύριοι Μέτοχοι,

Το τελευταίο διάστημα γίναμε δυστυχώς για ακόμη μία φορά μάρτυρες μιας αποπροσανατολιστικής παραφιλολογίας που κάθε άλλο παρά τιμά τον σύλλογο. Έχω υποστεί και υπόκειμαι έναν πόλεμο χαρακωμάτων, μια προσπάθεια εκμηδενισμού όλων όσων έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό για πάνω από τρεις δεκαετίες και μια άθλια απόπειρα σπίλωσης του ονόματος της οικογένειας μου. Και αυτό συμβαίνει παρά την συνειδητή απόφασή μας να ανοίξουμε τον Παναθηναϊκό και σε άλλους μετόχους και παρά την παραχώρηση σε αυτούς αυξημένων δικαιωμάτων καθώς και της διοίκησης της ομάδας. Λευκή κάρτα όμως δεν έδωσα.

Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι μάσκες. Εάν κάποιος έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, αντί να διαρρέει ουτοπιστικά σενάρια θέτοντας σε κίνδυνο την ενότητα και το κύρος του Παναθηναϊκού, τον καλώ δημόσια να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αντίθετη περίπτωση καλείται με υπευθυνότητα να αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του όπως προκύπτουν από το μετοχικό ποσοστό που κατέχει.

Είναι υποχρέωσή μου να προχωρήσω στην κίνηση αυτή με γνώμονα την προστασία της ιστορίας, του ονόματος και του κύρους της ομάδας, για να δοθεί ένα τέλος στα σενάρια αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια μου εδώ και 30 χρόνια στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό και έχει έμπρακτα αποδείξει την μεγάλη αγάπη της για την ομάδα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός, σε ότι με αφορά, είναι πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Στόχος μου είναι η ευημερία και μακροημέρευση της ομάδας. Για περισσότερα από 100 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι υπερβαίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί και τα επόμενα 100 χρόνια γιατί δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του.

Με εκτίμηση,

"Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης"


~~~** Καμία αναδιαπραγμάτευση χρέους
Ο πρωθυπουργός αποκλείει το ενδεχόμενο αναδιαπραγμάτευσης του χρέους, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, ενώ τονίζει ότι αποτελεί θέμα αξιοπιστίας της χώρας να επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί.
{ant1online}

Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, αποκλείει το ενδεχόμενο αναδιαπραγμάτευσης του χρέους, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, ενώ τονίζει ότι αποτελεί θέμα αξιοπιστίας της χώρας να επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνέντευξη αυτή έκανε λόγο για σκληρά, αλλά αναγκαία οικονομικά μέτρα που ελήφθησαν, παρατηρώντας ότι ένας λόγος που είναι τόσο επώδυνα είναι γιατί η χώρα πρέπει να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα ότι είναι έτοιμη για θυσίες, ενώ επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για κακή διαχείριση, για εκτεταμένη φοροδιαφυγή και διαφθορά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρόλο των κερδοσκόπων και μιλά για μη έγκαιρη αντίδραση της διεθνούς κοινότητας, ενώ επισημαίνει ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα. «Δώστε μας χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, απευθύνθηκε στους ευρωπαίους εταίρους μας και αφού ανέφερε ότι η Ελλάδα έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, τους κάλεσε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας, κάτι που ούτως η άλλως -όπως λέει- θα ωφελούσε και την Ευρώπη.


~**Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision
δημιουργία:24/5/2010 6:40 μμ τελευταία ενημέρωση:25/5/2010 1:38 μμ

Την Τρίτη, 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην Telenor Arena στο Οσλο ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Ελλάδα με το “OPA” και τους Γιώργο Αλκαίο & Friends συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό. Η ελληνική αποστολή διαγωνίζεται στην 13η θέση του πρώτου ημιτελικού.

Αναλυτικά οι χώρες που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό:

1. Μολδαβία
2. Ρωσία
3. Εσθονία
4. Σλοβακία
5. Φινλανδία
6. Λετονία
7. Σερβία
8. Βοσνία – Ερζεγοβίνη
9. Πολωνία
10. Βέλγιο
11. Μάλτα
12. Αλβανία
13. Ελλάδα14. Πορτογαλία
15. ΠΓΔΜ
16. Λευκορωσία
17. Ισλανδία

Ο δεύτερος ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 . Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Μαΐου.


**~*** http://www.youtube.com/watch?v=fQgb646DqXY ,

Στην κουζίνα του σπιτιού , ώρα μαγειρέματος Αρφαρά 2010 :



~*** ΣΙΝΑ - ΒΕΔΟΥΙΝΟΙ- Ι . Μ . ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 2010
stamos01 .. stamos01

~** http://www.youtube.com/watch?v=yxZ1tKlx8gQ ,

Από τα 33α γενέθλια του Βασίλη Αρφαρά 2010


~** http://www.youtube.com/watch?v=p1J4l4Jz01M , .-

~**ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/21052010.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 Στην Ελληνο-τουρκική φιλία και άλλα

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/17-18052010.html , Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 Τα νέα μας - οι ειδήσεις μασ , σήμερα - χθές 17 και 18/05/2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/15-2010.html , Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 τα ΝΕΑ μας - Ειδήσεις σήμερα Κυριακή 16/05/2010 και πολλά άλλα

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/09-05-2010.html , Κυριακή, 09 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/12052010.html , Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ σήμερα 12/05/2010 * Υγεία για όλους

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , Σάββατο, 08 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα

**http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , Τετάρτη, 05 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post_21.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Σάββατο, 08 Μαΐου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 Η ελευθερία του λόγου και άλλα

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010 Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/15052010.html , Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα και άλλα Σαββατο 15/05/2010
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Σάββατο, 01 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα
** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/05/14052010.html , Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα ας σήμερα 14/05/2010 , Παρασκευή και άλλα

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/13052010.html , Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα , Πέμπτη 13/05/2010
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/02052010.html , Κυριακή, 02 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/05/2010 και τα άλλα
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/05/13052010.html , Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 Μας γράφουν σήμερα 13/05/2010 και άλλα

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε

~** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ - ΛΙΓΟ ΛΟΓΑ :

** ROCK BAND VIZA JOINED BY ANCA, AYF, AND CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA TO EDUCATE AND ACTIVATE YOUTH THROUGH MUSIC‏
Από:
cana@cyprusactionnetwork.org (cana@cyprusactionnetwork.org)
Εστάλη:
Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 11:04:13 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
URL: http://cyprusactionnetwork.org/cana_petition_and_viza ROCK BAND VIZA JOINED BY ANCA, AYF, AND CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA TO EDUCATE AND ACTIVATE YOUTH THROUGH MUSICFor Immediate Release: May 24, 2010 The Cyprus Action Network of America (CANA) encourages all Greek-Cypriot bloggers and activists to post, print out and sign the petition The Murderer—KENAN AKIN A CALL FOR JUSTICE and to send signed copies to CANA , to be turned over to the President of the United States of America and other world leaders on the anniversary of the second illegal Turkish-military-invasion of Cyprus. Please see the links to the petition The Murderer—KENAN AKIN A CALL FOR JUSTICE and links to our recent succesful petition signing event at the VIZA Rock concert. The Armenian National Committee of America-Eastern Region Press Release , directly follows the links, please distribute widely in the name of justice for the family of Solomos Solomou and Cyprus. (PDF The Petition petition The Murderer—KENAN AKIN A CALL FOR JUSTICE )http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/KENAN_AKIN-A_CALL_FOR_JUSTICE.14214935.pdf (Picture - Garo Manjikian, ANCA Eastern Region Director and Nikoloas Taneris, founder of CANA at VIZA concert in Knitting Factory, New York)http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/VIZA_PIC.14404115.JPG Armenian National Committee of AmericaEastern RegionTel: (917) 428-1918 begin_of_the_skype_highlighting (917) 428-1918 end_of_the_skype_highlightingEmail. garo@anca.orgInternet www.anca.org PRESS RELEASE For Immediate ReleaseMay 24, 2010Contact: Garo ManjikianTel: (917) 428-1918 begin_of_the_skype_highlighting (917) 428-1918 end_of_the_skype_highlighting ROCK BAND VIZA JOINED BY ANCA, AYF, AND CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA TO EDUCATE AND ACTIVATE YOUTH THROUGH MUSIC New York, NY – On May 21st and 22nd the Armenian National Committee of America (ANCA) Eastern Region, Armenian Youth Federation, and Cyprus Action Network teamed up with the music rock band “VIZA” to educate and activate concert-goers about current efforts to end U.S. complicity in Turkey’s denial of the Armenian Genocide and end Turkey’s illegal occupation of Cyprus. The organizations joined VIZA at concerts in New York City and Philadelphia, and had an opportunity to reach out and mobilize a primarily young crowd. “Art and music have a history of being at the forefront of social change,” said K'noup, lead singer of VIZA. “We’re always looking forward to working with organizations that are making positive social change. The groups joining us on our East Coast tour work on issues that the band members hold a deep connection to - with myself being Greek and five of them Armenian.” The ANCA Eastern Region gathered signatures around the Armenian Genocide Resolution in the Senate. “By reaching out to people outside of our standard methods we continue to see that Armenian Genocide recognition is something that all Americans care about – it is not just an Armenian issue as some claim.” said Garo Manjikian, Eastern Region Director of the ANCA. “The signatures we gathered will be sent to Senators who have not yet cosponsored the Senate Armenian Genocide Resolution." The list includes Pennsylvania Senators Arlen Spector and Robert Casey Jr. and New York Senator Kirsten Gillibrand. Spearheaded by Senators Bob Menendez (D-NJ) and John Ensign (R-NV), S.Res.316 currently has 17 cosponsors. "It was a rewarding experience to join the ANCA table at the VIZA concert, not only to enjoy the unique musical experience of this Greek and Armenian band and meet the many Greek and Armenian VIZA fans, but also to support the cause – recognition of the Armenian Genocide and the issue of Turkey's impunity and continued aggression to its neighbors,” said Nikoloas Taneris, Founder of Cyprus Action Network of America (CANA). CANA gathered petition signatures calling for the arrest of Turkish settler Kenan Akin, who is wanted by the Cypriot police and has an Interpol warrant for his arrest. Akin murdered young Greek-Cypriot demonstrator Solomos Solomou who was attempting to take down the Turkish flag from a flagpole during a peaceful anti-occupation demonstration. “The effort to bring him to justice is especially symbolic of what our people are going through. Akin has been an official political ‘candidate’ as recently as last year in the illegal Turkish-military-occupation regime that is recognized only by Turkey. Not only has he escaped justice, he has publicly gloated over the killing in recent interviews.” Long time activist and former Executive Director of Armenian National Committee of America, Western Region, Andrew Kzirian plays the oud (traditional Armenian instrument) for VIZA. Kzirian has been instrumental in bringing activism into the band’s mission. “I feel that music and artistic expression is a fresh and appealing medium for educating our youth, some of whom will inevitably serve as our leaders of tomorrow,” said Kzirian. “It is an effective supplement to more conventional approaches to societal change and a valuable way to educate the audience about what is going on the world.” Public support for Armenian Genocide Recognition continues to grow through all parts of the country. Just recently the Armenian National Committee of Georgia, led by the Agasarkisian family, passed two Armenian Genocide Resolutions in the state legislature. Last week the Armenian National Committee of Massachusetts announced that the local coalition of anti-genocide activists surpassed their goal of 10,000 signatures on their online petition at change.org.-------------------Picture - Garo Manjikian, ANCA Eastern Region Director and Nikoloas Taneris, founder of CANA at VIZA concert in Knitting Factory, New Yorkhttp://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/VIZA_PIC.14404115.JPG#### ======================== Cyprus Action Network of America (CANA) 2578 Broadway #132 New York, NY 10025 New York: Tel. 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting 917-699-9935 end_of_the_skype_highlighting Email: cana@cyprusactionnetwork.org http://www.cyprusactionnetwork.org/ ======================== The Cyprus Action Network of America (CANA) is a grass-roots, not-for-profit movement created to support genuine self-determination and human rights for the people of Cyprus. To be added to CANA's Action Alert e-mail distribution list, or to introduce CANA to a friend or colleague, please forward the pertinent name and e-mail address, with the subject heading "Add e-mail to CANA distribution list", to cana@cyprusactionnetwork.org You are encouraged to forward this action alert to five or more individuals who may have an interest in our e-distributions or in CANA’s mission. You may post any CANA article, press release or action alert on the internet as long as you credit CANA and the author(s). -

** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .

Νιους ❷❹ Τζι ΑρMay 25, 2010 at 2:39pm
Θέμα: Portal η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ
Εφτασε...και "Θαβει" κόσμο...Α επίσης ΖΗΤΑ συνεργάτες..... ΟΛΕΣ οιπληροφορίες http://www.facebook.com/l/2caab;news24.gr .-

~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasMay 25, 2010 at 4:13am
Θέμα: (Ιστορικά Ντοκουμέντα) Περιοδικό της ΕΟΝ
Η εγγονή του Ιωάννη Μεταξά ψηφιοποιεί όλα τα τεύχη του περιοδικού της ΕΟΝ, "Η Νεολαία". Δείτε το... http://www.facebook.com/l/2caab;ioannismetaxas.gr/Periodiko_Neolaia.html .-

**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisMay 25, 2010 at 12:39am
Θέμα: ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1471103339125&oid=71605671345 .-
~**Ο/Η ΕΛΕΝΗ ΣΕΤΤΑ σχολίασε την φωτογραφία σας. «σταματη το ροδο αψογο ευχαριστω» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30841531&id=1037492258&mid=264f524G3dd6e022G14b9199G9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.

Ιθύνων ΝουςMay 25, 2010 at 12:29am
Θέμα: Περίπατος στο Εμπορικό Τρίγωνο Αθηνών
Το ερχόμενο Σάββατο, το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» οργανώνει μία βόλτα στο Εμπορικό Τρίγωνο για να ενημερώσει τις επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό για το Παρεμπόριο και για να διαπιστώσουμε κατά πόσο λειτουργούν τυχόν μέτρα που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για την τήρηση της νομιμότητος.Σ' αυτή μας την βόλτα, θα είναι προσκεκλημένοι ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Α' Περιφερείας Αθηνών, η ηγεσία του Δήμου Αθηναίων και τα ΜΜΕ, ενώ θα ζητηθεί δι' εξωδίκου και η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας. http://www.facebook.com/event.php?eid=124909204199457 .-

&**Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Πήρα και εγώ ΠΟΔΗΛΑΤΟ λόγω της Οικονομικής Κρίσης". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=121900047829416&mid=264e682G3dd6e022G14b890fG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**** Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.
πενεστας νικηφοροςMay 25, 2010 at 7:59pm
Θέμα: ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
http://www.facebook.com/l/2caab;deltio11.blogspot.com/2010/05/e_25.html http://www.facebook.com/l/2caab;deltio11..blogspot.com/2010/05/e_25.html «EΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (http://www.facebook.com/l/2caab;Κ.Ε.Α - ΚΥΠΡΟΥ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «PATRIA» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (http://www.facebook.com/l/2caab;Κ.Ε.Α - Κύπρου) και το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «PATRIA» συνδιοργανώνουν Πανεθνική εκδήλωση με θέμα«EΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»Στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PRESIDENT», (λεωφ. Κηφισίας) την Τετάρτη 26 Μαίου 2010, και ώρα 19:00ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ19:0Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ19:20 Χαράλαμπος Καραθάνος, πρόεδρος Συλλόγου Βορειοηπειρωτών«Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ»19:40 Παναγιώτης Κλεοβούλου, στέλεχος http://www.facebook.com/l/2caab;Κ.Ε.Α. «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ» 20 :00 Κρίνος Μακρίδης, πρόεδρος http://www.facebook.com/l/2caab;Κ.Ε.Α. «ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΡΕΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»20:20 Σπύρος Χατζάρας, δημοσιογράφος«Tα εθνικά μας ζητήματα-ώρα μηδέν»Συντονιστής: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος20:40 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

** Tolis σας έστειλε ένα μήνυμα.
Tolis SketosMay 26, 2010 at 6:08am
Θέμα: Kαλησπερα.
Καλησπερα Κυρ-Σταματη.(Σε λεω κυρ-Σταματη γιατι με τα χρονια που μου ριχνεις,θα μπορουσες να εισαι πατερας μου,ακομα και παππους μου).Σε βρηκα τυχαια"πεφτοντας"κανοντας μια αναζητηση στο διαδικτυο για κατι,πανω στο υπεροχο-πραγματικα-μπλογκ σου!Εχω περασει απο διαφορα μπλογκ.Το δικο σου ομως ειναι αξεπεραστο.Ειναι υπεροχο και καλογραμμενο.Φτιαγμενο με μερακι.Θα ειναι τιμη μου να δεχτεις το αιτημα φιλιας που σου εχω κανει.Ειναι τιμη μου να εισαι φριεντ μου.Σε ευχαριστω εκ των προτερων.Συνεχισε την υπεροχη δουλεια στο μπλογκ σου.Να'σαι παντα καλα και γερος!


*** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο italos81 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ!http://italos-cosanostra.blogspot.com/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.... CIAO!!!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/italos81/ .-

** ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!ΕΓΔΑΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ!!!//ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ-ΟΙ ΦΟΛΙΑΣΑΝ 18 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΙΣΚΟ ΤΥΜΦΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!!
Ελειψα 5 μερες και εγινε χαμος παλι: Εχουμε και λεμε: ΛΕΥΚΑΔΑ: Η φρίκη συνεχίζεται στο όμορφο νησί της Λευκάδας, όπου κάποιοι εφαρμόζουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στα ανυπεράσπιστα τετράποδα. Σε ένα χωράφι, στο χωριό Κολυβάτα, ο φωτογραφικός φακός των μελών του Σωματείου Ζωόφιλων της Λευκ...

** Γεια σου Stamatios,
Ο Tolis Sketos θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.
Tolis Sketos
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.
Xrhstos FrikMay 25, 2010 at 7:13pm
Θέμα: PRWS OLOYS KAI OLES
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΦΗΓΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ! ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥΣ! ΕΠΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΜΕΝΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΗΣΕΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ ΤΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ... ( ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ROCKWAY.GR) Η ΒΟΙΘΙΑ ΣΑΣ ΣΙΜΑΝΤΙΚΗ!!!!!

** ulletin from the cause: Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP! Go to Cause
Posted By: Marianne Rosendal Joss Andersen
To: Members in Dolphin killers in Europe's Faroe Islands - It is OUTRAGEOUS! STOP!
It is time to lend a hand...
Dear Friends, We really need your help in two matters of high importance, together we can make a difference.. It is so important to create awareness, so please help us to boost up our group against the deforestation by inviting all your friends http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6MjgxLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjg3NDA0LCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cuZmFjZWJvb2suY29tL2dyb3VwLnBocD9naWQ9MzQxMjUwNTM1NzYifQ== AND we ask you kindly to sign this important petition- A massive new threat against whales has recently surfaced, that would wipe out the International ban on commercial whaling http://ansible.causes.com/external/redirect/eyJzaGFyZF9pZCI6MjgxLCJyZWNpcGllbnRfaWQiOjg3NDA0LCJyZWRpcmVjdCI6Imh0dHA6Ly93d3cudGhlcGV0aXRpb25zaXRlLmNvbS90YWtlYWN0aW9uLzE3NS80NDYvMjEwP3owMG09MTk4NDc5NTcifQ== Please don´t forget "We havent had the world given by our parents - but borrowed it from our children". Thank you so much for your help- we really appreciate it....

Call to Action
Support the cause. Be counted:





I Read This

** Η Maraki σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Up Club". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=124114124278206&mid=265f43cG3dd6e022G14bff0dG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Η σελίδα Καμιά ιδέα? στο Facebook άρεσε στην Xenia και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FKamia-idea%2F112315678807320&mid=265ebecG3dd6e022G14bfa3fG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Rafflezia Andri έστειλε μήνυμα στα μέλη του shiptogaza.
Rafflezia AndriMay 25, 2010 at 5:47pm
Θέμα: Τα ελληνικά πλοία αναχωρούν για τη Γάζα!
Πρώτα το φορτηγό (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ) και μετά το επιβατηγό (ΣΦΕΝΔΟΝΗ) αναχωρούν σήμερα απο τον Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Γάζας. Μετά απο βδομάδες προετοιμασίας και μετά από σκληρή δουλειά φορτώματος του φορτηγού επί τρία μερόνυχτα, είναι έτοιμα να ενωθούν με τα υπόλοιπα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας» και να γίνουν τα μέσα για το σπάσιμο της πολιορκίας των Σιωνιστών, οι οποίοι απειλούν ότι θα τα σταματήσουν. Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και θα γίνεται απο το σάιτ και απο την ψηφιακή πλατφόρμα. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μαζική κινητοποίηση, όταν αρχίσει το τελευταίο τμήμα της επιχείρησης (σε περίπου τέσσερις μέρες). Σας θέλουμε όλους μαζί μας!Περισσότερη ενημέρωση αλλά και το ψηφιακό καράβι που αναμεταδίδει εικόνα από τα πλοία για όλους εμάς που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο site της πρωτοβουλίας http://www.facebook.com/l/2caab;www.shiptogaza.gr .-

** Facebook
Ο/Η David A Stein Reunion-July έστειλε μήνυμα στα μέλη του David A. Stein 141 Reunion.

David A Stein Reunion-JulyMay 25, 2010 at 5:48pm
Θέμα: LESS THAN 2 MONTHS UNTIL THE BIG REUNION...
With less than 2 months left until the BIG REUNION tickets are going fast. Don't be left out of the festivities.Here is the run down:All are welcome, but we are honoring the classes of 1985 – 2000The Reunion is on:Saturday, July 24, 20109pm until 1amThe 13th Step149 2nd AvenueNew York, NY 10003 Tickets are $55. Price includes: Open Bar, Buffet style Dinner and music by DJ Conspiracy.No tickets will be sold at the door. All Guest need to be on the guest list.TO PURCHASE TICKETS IN PERSON CONTACT:Sam ’91 at (917)650-4126 begin_of_the_skype_highlighting (917)650-4126 end_of_the_skype_highlighting or Sam11377@optonline.netDaric ‘91 at (917)301-4150 begin_of_the_skype_highlighting (917)301-4150 end_of_the_skype_highlightingHakim at (516)444-8797 begin_of_the_skype_highlighting (516)444-8797 end_of_the_skype_highlighting or koolgy98@yahoo.comCREDIT /DEBIT CARD PURCHASES VIA PAYPAL (click or carefully copy& paste the link below):http://www.facebook.com/l/2caab;tinyurl.com/davidastein141FOR ADDITIONAL INFORMATION:Message us on FacebookEmail: DavidAStein141@gmail.com Call: Thereen ‘91 at (347)207-2206 begin_of_the_skype_highlighting (347)207-2206

** Ο/Η Giwrgos Kosmaras έστειλε μήνυμα στα μέλη του !!! I love Street Bikes !!!

Giwrgos KosmarasMay 25, 2010 at 5:17pm
Θέμα: hello xriazome kati poy isos exete plirofories
exw auto to fazer http://www.facebook.com/l/2caab;www.hondacb750four.com/Fazer600_1998-2003.jpg kai psaxnw epigontos kampana simplekti metaxirizmenh to fazer einai 600 2001 montelo parakalw bohthisteme an kserete kati .-

** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Νυσάφι ποια με τις κραυγές ενάντια στη Γερμανία!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=119992528036530&mid=265d130G3dd6e022G14beb3aG6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: CHRISTOPHER CROSS - SAILING Play video » .-
** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Lionel Richie - Sail On
Play video » .-
** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Lionel Ritchie - Say you say me Play video » .-
** May 24th, 2010
Dear John
Channing Tatum, Amanda Seyfried, Henry Thomas
66% of Flixster users liked it 29% of critics liked it
A soldier home on leave falls for a conservative college girl. Instead of returning home to her, he reenlists after the attacks on September 11th, 2001. Time and distance begin to take a toll on the young lovers.
View Trailer
The Road
Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron
69% of Flixster users liked it 75% of critics liked it
A post-apocalyptic tale of the survival of a father (Mortsensen) and his young son (Smit-McPhee) as they journey across a barren America that was destroyed by a mysterious cataclysm.
View Trailer
Ondine
Alicja Bachleda-Curus, Colin Farrell, Dervla Kirwan
61% of Flixster users liked it 50% of critics liked it
The story of an Irish fisherman who discovers a woman in his fishing net who he believes to be a mermaid.
View Trailer
Top DVD Rentals
Edge of Darkness
Legion
It's Complicated
Avatar
Daybreakers
The Tooth Fairy
Leap Year
Sherlock Holmes
The Blind Side
The Lovely Bones
Top DVD Purchases
Legion
Edge of Darkness
Daybreakers
Avatar
The Tooth Fairy
It's Complicated
Toy Story 2
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Toy Story
Daria
Hi friend,
I bought a digital camera at a web (http://www.snnny.com/), all their products are quite cheap,they have very good quality and credit,and they have a variety of products like phones,laptop computers,LCD TV,motorbikes and so on,if you have time you can log on their web to see if there is something you need,do not miss this opportunity.-

** Ο/Η Giåииhs KonoOla έστειλε μήνυμα στα μέλη του Kerkira Summer 2010.

Giåииhs KonoOlaMay 25, 2010 at 1:49pm
Θέμα: kalispera!!!!
paidia 9 hthela mexri na mpei o iounios na exo0me mazeyei 1000 atoma...gia auto stelnetai proskliseis ....

** Η σελίδα Dream Room στο Facebook άρεσε στην Xenia και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FAthena%2FDream-Room%2F323658700648&mid=2659477G3dd6e022G14bd012G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Basilis- Kiriakatikos Filos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ.... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....

Basilis- Kiriakatikos FilosMay 25, 2010 at 11:21am
Θέμα: 25-8-2007 Η Εύβοια καίγετε , ποτέ ξανά…. Ψηφήστε
http://www.facebook.com/l/2caab;www.faf.gr/contest/fafcontest_app.cgi/show_photo?p=1063 .-

** You have 2 new messages .

Events in your areaCroisière massage Tantrique- Lesvos

Croisière massage Cocoon- LesvosCroisière massage "Ampuku"- Lesvos
More events
Tips and advice
Increase the traffic to your blog with Viadeo!By installing the Viadeo Gadget on your blog it can be seen by up to 3 million business professionals! Your blog will appear on the dashboard of all Viadeo members amongst the list of most recently visited blogs whenever any Viadeo member visits your blog!In addition you will be able to see who reads your blog!
> Implement this tip
The tip recommended by most Viadeo members!By adding your Viadeo signature to all your emails you can increase your visibility amongst your business contacts. In addition, each time 10 business contacts join Viadeo as a result of your invitation or from the signature link on your emails you will gain a Free Month's Premium Services!
> Implement this tip
Member testimonials
Joanna Fortuna maginipropietaria, azienda privataTitolare Ditta Intermediazioni Europee PL Salve a tutti ho conosciuto molte persone su viadeo.com e sono molto contenta Aziende e titolari molto seri. Saluti Joanna
Vikas G.testtestI think this is the most useful site
See all the testimonials Add a testimonial






** Ο Τρίτη σας προσκαλεί στην εκδήλωση "LIVE στο BAT CITY" την Κυριακή, 30 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: LIVE στο BAT CITYΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 30 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τρίτη, 1 Ιουνίου στις 2:00 π.μ. Τοποθεσία: Λ. Αλεξανδρας 11 (Πεδιον του Αρεως) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=118171974887032&mid=2657a2fG3dd6e022G14bc8aaG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ domika gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΡΑΔΙΟ ΔΟΜΙΚΑ - RADIO DOMIKA.

ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ domika grMay 25, 2010 at 9:23am
Θέμα: Hotels On Demand For You!!!!!!!!!
Γραφτείτε σήμερα κιόλας στη σελίδα των Hotels On Demand http://www.facebook.com/#!/pages/Hotels-On-Demand/121605981204062?ref=ts Δείτε ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα ανά περιοχή/νομό, προμηθευτείτε τη δωρεάν κάρτα προσφορών μας για να έχετε εκπτώσεις και προσφορές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με δώρο δωρεάν διήμερες διαμονές σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. -

**Ο/Η Christina Kourkoula έστειλε μήνυμα στα μέλη του Λέσχη Οικολογικού Βιβλίου.

Christina KourkoulaMay 25, 2010 at 9:59am
Θέμα: Επόμενη συνάντησης ανάγνωσης
Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Οικολογικού Βιβλίου καθορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 26 Μαΐου, στο Bliss, Ρόμβης 24Α - Σύνταγμα, στις 8.30. Θυμίζω ότι το βιβλίο που θα συζητήσουμε αυτή τη φορά είναι το: Η εκδίκηση της Γαίας του James Lovelock, εκδ. Λιβάνης 2007. Συντονίστρια θα είναι η Όλγα Κήκου.-

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 25, 2010 at 9:50am
Θέμα: Λεφτά υπάρχουν...
Μην τα βάζετε με τον υπηρέτη των μεγάλων συμφερόντων. Δοτός και εγκάθετος (του διεθνούς και ντόπιου τραπεζικού συστήματος) είναι και προσπαθεί ο...καημένος να κάνει σωστά την δουλειά του.Άλλωστε γι αυτό τον τοποθέτησαν σε αυτή την θέση. Τόσα χρόνια τον ετοίμαζαν, τώρα θα τους τα χαλάσει ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και ας φωνασκεί το...πόπολο. -

** Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.

Kostas AllMay 25, 2010 at 7:19am
Θέμα: Trilogy "Oresteia" of Aeschylus LEONIDAS LOIZIDIS"
"THEATRICAL SCHEME LEONIDAS LOIZIDIS"NON-PROFIT AGENCYThe Theatre Scheme of Leonidas Loizides was established as an non-profit organization, with aim the spread across the world of the Greek culture, traveling with remarkable theatrical productions of ancient Greek drama in all the world, winning awards and excellent reviews wherever they were performed.All the productions are non-profit and to a great extent the operating costs burden the Theatre of Leonidas Loizides, which has never been sponsored, despite the remarkable work it shows.So, with the first work "Bacchae" by Euripides, translated by Marika Thomadaki, Leonidas Loizides, makes a world tour (2008-2009) and gets awarded by the Municipality of New York and the U.S. Congress for his initiative to bring to the Americans the ancient Greek drama.After this successful tour, the next season (2009-2010) Leonidas Loizides brings to a world tour the tragedy of Euripides "Trojan Women" in translation by Michael Cacoyannis and music by Mikis Theodorakis. This second tour was also successful globally.So for the next season Leonidas Loizides with his Theatrical Scheme booked in America and in Europe tour with his next work, the trilogy "Oresteia" by Aeschylus, adapted by University Professor Marika Thomadaki, translation in english by international awarded poet Despina Kontaxi,Louis Markos English Consultant ,music by the famous composer Yannis Markopoulos and Maria Klinaki, lyrics writer Kate Nikolopoulos. Chorus costume design by Erika Wilhelmine Knickmann Spyropoulos, costumes of the main characters by Georgia Koniaviti, choreography by Cindi Trent and scenography by Nasos Gurov.The direction and production of the performances belong to the creator of Theatrical Scheme, Leonidas Loizides.Trilogy "Oresteia" of AeschylusSummaryThis is a trilogy under the general title "Oresteia" and its parts consist of the works: "Agamemnon", "Xoiforoi" (dead-offering carriers) and "Eymenides". As a trilogy it is the only one that has been preserved totally. Aeschylus presented it in 458 BC winning the victory in the tragic events of that year. The theme of the trilogy is on the myth of the damned Atreides, offspring of Atreas, generation which was dominated by crimes.a) "Agamemnon." It is the first of the tragedies of the trilogy and deals with the murder of King Agamemnon, commander of the Trojan campaign by his wife, Klytaimnistra after his return from Troy to his palace, together with his mistress Kassandra. Klytaimnista avenged Agamemnon for killing their daughter Iphigenia in sacrifice. Co-perpetrator in this crime is Aegisthos, the lover of Klytamnistra, who also wants to avenge the Son of Atreus, Agamemnon, for the Thyestian dinners, where Agamemnon's father, Atreus gave to his brother and father of Aegisthos, Thyestes, in a dinner to eat not knowning his children.b) "Xoiforoi" (Dead-offering carriers). The second tragedy of the trilogy refers to the revenge that was taken by Orestes, Agamemnon's son, for the death of his father by killing his mother Klytaimnistra, as he could not excuse her for the death of his father.c) 'Eymenides". It is the third tragedy of the trilogy. Here Orestes, chased by the Furies, comes to the temple of Apollo for protection. The cycle of blood must be stopped, and the Furies become Eumenides after the sincere apology of the matricide Orestes.The passion becomes a lesson. This is the central point of the trilogy of "Oresteia". The belief in harmony and justice of a strict deity can be conquered after many and hard tests. And then the soul rests.The tour of "Oresteias"As it happened with "Bacchae" and "Trojan Women", which toured in several U.S. cities (New York, Minneapolis, Los Angeles, etc.), also in Canada (Toronto, etc.) in Europe, and "Oresteia" is scheduled to occur throughout America and Europe. The interest of the local notables and organisations is already being expressed and discussions are allready made on the 'closing' of the performances.LEONIDAS LOIZIDIS Leonidas Loizides was born in Nicosia, Cyprus in 1964. He is an distinguished director of theatrical and film works, winner of the U.S. Congress and many organizations both in Greece and abroad. He studied at the University of New York at the School of Fine Arts, Tisch, from where he obtained his degree in directing. His artistic concerns led him th the Drama School of Sonia Moore to get "baptized" in the techniques of the Stanislavski acting, in theater and cinema. After completing his studies, he returned to Greece and tried his acting skills as an actor, participating in productions and playing next to "heavy" names of the Greek cinema and theater, under the experienced eye of very talented directors and producers. The result was a remarkable series of criticisms in his career as an actor. His tenure at the cinema contributed to his decision to pursue his real dream, the directing of cinema and theatre. His decision was warmly supported 'big' names in the Greek Theatre. In Athens, he presented his work in big central famous theaters and staged projects, ranging from ancient tragedy to the modern era. His theatrical group traveled and gave performances to audiences worldwide, including Cyprus, England, France and the United States. He has 20 years of active state in the theatrical firmament. In Athens, he directed and produced many projects in central theaters ("Diary of a madman", N. Gogol, the "Zoo Story" by E. Alba, "As you think of me I exist" by F. Mc Guinness " The Cherry Orchard "by A. Chekhov," The wonderful cobbler, G. Lorca, "The baby Rooney, T. Williams. etc.). In France, he directed a performance of Euripides' Trojan Women', presented in Paris, Cannes and Toulon. And the rest is known, after his decision to pass on the Greek culture throughout the world, presenting in a worldwide tour the works of Euripides' "Bacchae" and "Trojan Women" with great success. So, now he brings the trilogy of Aeschylus' Oresteia', also to a world tour. The term "innovative director" fits as a glove to Leonidas. His up to now directions are distinguished by his purely personal style. Many would not withstand the weight of this innovation, but he finds it provocative and he draws strength from it. The energy is channeled in his every project with the ingenuity and craftsmanship that distinguishes him. Leonidas is a "world citizen". It is very easy for someone to recognize his direction "view" even if he is in any part of the world.A quick look at the critics will show his ability to work around the world - Greece, Cyprus, England, France and the United States, as a start! With his beliefs intact from time and having a direct contact with the Greeks of the Diaspora, he makes a constant effort to "Engrafting" other countries with the greek cultural heritage and he has attended several times abroad as a guest of honor by the Greek communities of the Diaspora. The message of every theatrical project goes toushes with its own unique way the hearts of people in the audience. Perfectly able to cross the border, he pioneers with any challenge by adding more successes to his career. Reviews - PressThe rave reviews that were gained by director Leonidas Loizides during the global launch of his works. Only a few excerpts from some reviews:For 'Bacchae of Euripides:"Leonidas Loizides achieved a bet that few would put and much less win it," writes Helen Adamou, while newspapers and magazines abroad sing praises of Mr. L. Loizides for his superhuman and successful effort, which wherever is performed it gets awarded.Thomas Nightingale: «The brilliant director and producer Leonidas Leozides could be named as the master of ingenious originality for having the chorus chanting Byzantine hymns and for depicting Dionysus as a Greek version of Jesus with dual nature Wow! You have never seen a Greek tragedy quite like this before. The Vakxes creation perfectly captures the play's shifting balance between comedy and terror in a production that is as daring and outrageous as its epic ... »Catharina Breidecker Dozentin:« Brilliant approach that made god Dionysus, while acting the biggest pieces of the play the mortal, suggest at the same time his divine status and his dual nature ... "G. Thalassinou, Theatro Technis, Camden, London: «The 'Bacchae' of Euripides in the direction of Mr Leonidas Loizides freezed the public in a crowded theater. The sense of Hellenism penetrated you and the emotion was so intense that we truly lived an almost metaphysical experience. The geographical boundaries were erased, the time became infinite and the philosophical questions - dilemmas could not leave you to remain uninvolved due to the immediacy with which the speech placed them ... "For "Trojan Women" by Euripides:Joanna Kris: «The Theater Friends lived a unique experience at the Cultural Center in New York on September 18. Loizides directed a masterpiece that no one will forget. He succeeded in tranforming the 'Trojan Women' by Euripides into a unique performance that gives the impression that the text was written in modern times while its writing dates 2500 years ago ...'In «Madame Figaro» they wrote about Leonidas Loizides: "At first it was just a dream of director Leonidas Loizides. In the course The Greek culture in embrace with the world became a slogan of a world tour, which has won applause and awards ... "The Press solid, both in Greece and internationally praised the efforts by Leonidas Loizides with long and enthusiastic tributes. Moreover, the numerous awards and the interest of the public that faithfully attend his performances all over the world demonstrate that this effort will have a sequel waiting for the next works of the international famed director and producer.-

** Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του Η Ελλάδα δεν είναι Σουβλάκι.

Kostas AllMay 25, 2010 at 7:10am
Θέμα: Reviews - Press LEONIDAS LOIZIDIS
"THEATRICAL SCHEME LEONIDAS LOIZIDIS"NON-PROFIT AGENCYThe Theatre Scheme of Leonidas Loizides was established as an non-profit organization, with aim the spread across the world of the Greek culture, traveling with remarkable theatrical productions of ancient Greek drama in all the world, winning awards and excellent reviews wherever they were performed.All the productions are non-profit and to a great extent the operating costs burden the Theatre of Leonidas Loizides, which has never been sponsored, despite the remarkable work it shows.So, with the first work "Bacchae" by Euripides, translated by Marika Thomadaki, Leonidas Loizides, makes a world tour (2008-2009) and gets awarded by the Municipality of New York and the U.S. Congress for his initiative to bring to the Americans the ancient Greek drama.After this successful tour, the next season (2009-2010) Leonidas Loizides brings to a world tour the tragedy of Euripides "Trojan Women" in translation by Michael Cacoyannis and music by Mikis Theodorakis. This second tour was also successful globally.So for the next season Leonidas Loizides with his Theatrical Scheme booked in America and in Europe tour with his next work, the trilogy "Oresteia" by Aeschylus, adapted by University Professor Marika Thomadaki, translation in english by international awarded poet Despina Kontaxi,Louis Markos English Consultant ,music by the famous composer Yannis Markopoulos and Maria Klinaki, lyrics writer Kate Nikolopoulos. Chorus costume design by Erika Wilhelmine Knickmann Spyropoulos, costumes of the main characters by Georgia Koniaviti, choreography by Cindi Trent and scenography by Nasos Gurov.The direction and production of the performances belong to the creator of Theatrical Scheme, Leonidas Loizides.Trilogy "Oresteia" of AeschylusSummaryThis is a trilogy under the general title "Oresteia" and its parts consist of the works: "Agamemnon", "Xoiforoi" (dead-offering carriers) and "Eymenides". As a trilogy it is the only one that has been preserved totally. Aeschylus presented it in 458 BC winning the victory in the tragic events of that year. The theme of the trilogy is on the myth of the damned Atreides, offspring of Atreas, generation which was dominated by crimes.a) "Agamemnon." It is the first of the tragedies of the trilogy and deals with the murder of King Agamemnon, commander of the Trojan campaign by his wife, Klytaimnistra after his return from Troy to his palace, together with his mistress Kassandra. Klytaimnista avenged Agamemnon for killing their daughter Iphigenia in sacrifice. Co-perpetrator in this crime is Aegisthos, the lover of Klytamnistra, who also wants to avenge the Son of Atreus, Agamemnon, for the Thyestian dinners, where Agamemnon's father, Atreus gave to his brother and father of Aegisthos, Thyestes, in a dinner to eat not knowning his children.b) "Xoiforoi" (Dead-offering carriers). The second tragedy of the trilogy refers to the revenge that was taken by Orestes, Agamemnon's son, for the death of his father by killing his mother Klytaimnistra, as he could not excuse her for the death of his father.c) 'Eymenides". It is the third tragedy of the trilogy. Here Orestes, chased by the Furies, comes to the temple of Apollo for protection. The cycle of blood must be stopped, and the Furies become Eumenides after the sincere apology of the matricide Orestes.The passion becomes a lesson. This is the central point of the trilogy of "Oresteia". The belief in harmony and justice of a strict deity can be conquered after many and hard tests. And then the soul rests.The tour of "Oresteias"As it happened with "Bacchae" and "Trojan Women", which toured in several U.S. cities (New York, Minneapolis, Los Angeles, etc.), also in Canada (Toronto, etc.) in Europe, and "Oresteia" is scheduled to occur throughout America and Europe. The interest of the local notables and organisations is already being expressed and discussions are allready made on the 'closing' of the performances.LEONIDAS LOIZIDIS Leonidas Loizides was born in Nicosia, Cyprus in 1964. He is an distinguished director of theatrical and film works, winner of the U.S. Congress and many organizations both in Greece and abroad. He studied at the University of New York at the School of Fine Arts, Tisch, from where he obtained his degree in directing. His artistic concerns led him th the Drama School of Sonia Moore to get "baptized" in the techniques of the Stanislavski acting, in theater and cinema. After completing his studies, he returned to Greece and tried his acting skills as an actor, participating in productions and playing next to "heavy" names of the Greek cinema and theater, under the experienced eye of very talented directors and producers. The result was a remarkable series of criticisms in his career as an actor. His tenure at the cinema contributed to his decision to pursue his real dream, the directing of cinema and theatre. His decision was warmly supported 'big' names in the Greek Theatre. In Athens, he presented his work in big central famous theaters and staged projects, ranging from ancient tragedy to the modern era. His theatrical group traveled and gave performances to audiences worldwide, including Cyprus, England, France and the United States. He has 20 years of active state in the theatrical firmament. In Athens, he directed and produced many projects in central theaters ("Diary of a madman", N. Gogol, the "Zoo Story" by E. Alba, "As you think of me I exist" by F. Mc Guinness " The Cherry Orchard "by A. Chekhov," The wonderful cobbler, G. Lorca, "The baby Rooney, T. Williams. etc.). In France, he directed a performance of Euripides' Trojan Women', presented in Paris, Cannes and Toulon. And the rest is known, after his decision to pass on the Greek culture throughout the world, presenting in a worldwide tour the works of Euripides' "Bacchae" and "Trojan Women" with great success. So, now he brings the trilogy of Aeschylus' Oresteia', also to a world tour. The term "innovative director" fits as a glove to Leonidas. His up to now directions are distinguished by his purely personal style. Many would not withstand the weight of this innovation, but he finds it provocative and he draws strength from it. The energy is channeled in his every project with the ingenuity and craftsmanship that distinguishes him. Leonidas is a "world citizen". It is very easy for someone to recognize his direction "view" even if he is in any part of the world.A quick look at the critics will show his ability to work around the world - Greece, Cyprus, England, France and the United States, as a start! With his beliefs intact from time and having a direct contact with the Greeks of the Diaspora, he makes a constant effort to "Engrafting" other countries with the greek cultural heritage and he has attended several times abroad as a guest of honor by the Greek communities of the Diaspora. The message of every theatrical project goes toushes with its own unique way the hearts of people in the audience. Perfectly able to cross the border, he pioneers with any challenge by adding more successes to his career. Reviews - PressThe rave reviews that were gained by director Leonidas Loizides during the global launch of his works. Only a few excerpts from some reviews:For 'Bacchae of Euripides:"Leonidas Loizides achieved a bet that few would put and much less win it," writes Helen Adamou, while newspapers and magazines abroad sing praises of Mr. L. Loizides for his superhuman and successful effort, which wherever is performed it gets awarded.Thomas Nightingale: «The brilliant director and producer Leonidas Leozides could be named as the master of ingenious originality for having the chorus chanting Byzantine hymns and for depicting Dionysus as a Greek version of Jesus with dual nature Wow! You have never seen a Greek tragedy quite like this before. The Vakxes creation perfectly captures the play's shifting balance between comedy and terror in a production that is as daring and outrageous as its epic ... »Catharina Breidecker Dozentin:« Brilliant approach that made god Dionysus, while acting the biggest pieces of the play the mortal, suggest at the same time his divine status and his dual nature ... "G. Thalassinou, Theatro Technis, Camden, London: «The 'Bacchae' of Euripides in the direction of Mr Leonidas Loizides freezed the public in a crowded theater. The sense of Hellenism penetrated you and the emotion was so intense that we truly lived an almost metaphysical experience. The geographical boundaries were erased, the time became infinite and the philosophical questions - dilemmas could not leave you to remain uninvolved due to the immediacy with which the speech placed them ... "For "Trojan Women" by Euripides:Joanna Kris: «The Theater Friends lived a unique experience at the Cultural Center in New York on September 18. Loizides directed a masterpiece that no one will forget. He succeeded in tranforming the 'Trojan Women' by Euripides into a unique performance that gives the impression that the text was written in modern times while its writing dates 2500 years ago ...'In «Madame Figaro» they wrote about Leonidas Loizides: "At first it was just a dream of director Leonidas Loizides. In the course The Greek culture in embrace with the world became a slogan of a world tour, which has won applause and awards ... "The Press solid, both in Greece and internationally praised the efforts by Leonidas Loizides with long and enthusiastic tributes. Moreover, the numerous awards and the interest of the public that faithfully attend his performances all over the world demonstrate that this effort will have a sequel waiting for the next works of the international famed director and producer..-

**Events in your area
Croisière massage Tantrique- Lesvos
Croisière massage "Ampuku"- Lesvos
Croisière massage Cocoon- Lesvos
More events
Tips and advice
greate your own Hub and show your expertise in a particular area!By creating and managing a Hub you can illustrate your expertise and knowledge in a domain and gain from 'word of mouth' business referrals. You can become known as an expert in your domain!
> Implement this tip
Lend credibility to your profile by requesting references!Your profile will gain in credibility if you ask a business contact to recommend you. A few lines from an objective business contact recommending you can be worth more than two pages written by you!
> Implement this tip
Member testimonials
Romualdas MaciulisCTO, Staff Balance Ltd.The power of your business network will grow exponentially if you invite just 1 contact to your Viadeo network every day!
Abhay JajuBusiness Development Group - EMEA Region, US Jade Software LimitedIt is great tool to get connected with the contact base from Europe region. I Like the GUI of "Viadeo" and thank them for a great website. I will be happy to continue this networking site for my Lifetime.-

**Ο/Η Kiriaki Politou έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ.

Kiriaki PolitouMay 25, 2010 at 6:48am
Θέμα: καλημερα μας!!
Σου γράφω πάλι από ανάγκη η ώρα πέντε το πρωίτο μόνο πράγμα που 'χει μείνει όρθιο στον κόσμο είσαι εσύΤι να τις κάνω τις τιμές τους τα λόγια τα θεατρικάμες στην οθόνη του μυαλού μου χάρτινα είδωλα νεκράΝα μ' αγαπάς όσο μπορείς να μ' αγαπάς .-

** O(A) ΜΠΑΡΜΠΑ ... aceitou a tua amizade. Olá,
O(A) ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ aceitou o teu pedido de amizade Recebeste esta notificação porque já és membro do Netlog.A tua conta na Netlog: http://pt.netlog.com/go/mailurl/-YT00ZGE5NTZjMWRhYWNiNjEzOTVlMjM0NDAyZjlhYzAzNiZtPTQzNTcxNjMyMSZsPTUmZ209MyZ1PSUyRnNrb3VsaWthc3N0YW1hdGlvcw__Atenção! Os links das notificações só são válidos por um mês nos e-mails.Não pretendes receber estas notificações por e-mail? Edita as tuas definições.
Netlog NV/SA. E. Braunplein 18. B-9000 Gent. Belgium BE0859635972. abuse-pt@netlog.com

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo .-

**To hamomilaki - Save Our Children

Στον υπέροχο κόσμο των Νικητών ...

Προς Υπουργείο παιδείας... (μήπως το δουν;;) Και τα καλά και τα στραβά...

The flame of the candle

Στον υπέροχο κόσμο των Νικητών ...
Posted: 24 May 2010 01:25 PM PDT
Μοναδική εμπειρία σας λέω !!!!!

μοναδική εμπειρία !!!!Σας προσκαλώ όλους σε ένα αληθινά αθλητικό γεγονός, στον υπέροχο κόσμο των Νικητών, στο Special Olympics 2011. Στους μοναδικούς αγώνες στον κόσμο που όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές.
Γνώρισα λοιπόν στο test event, 8 υπέροχους αθλητές τον Τασούλη, τον Παυλίτο, τον Ηρακλή, τον Γιάννη, τον Ετιέν, τον Νικήτα, τον Αντώνη και την μοναδική Παρασκευούλα που μας ξετρέλλαναν όλους με το γέλιο τους, την χαρά τους για κάθε μικρό βήμα που κατακτούσαν, για όλα αυτά που για μας φαντάζουν απλά και καθημερινά.
Ταξίδεψαν τα σκάφη τους μαζί με τους συνοδούς αθλητές ιστιοπλόους, τον Θέμη, τον Αλέξανδρο, τον Μάκη, την Μιρέλλα, την Ελένη, τον Δήμο, τον Κωνσταντίνο και την Άρτεμις. Κοντά τους καμάρωναν οι γονείς τους, απίστευτοι, μοναδικοί εργάτες με υπομονή πίστη και επιμονή. Και πρωταγωνιστής ο προπονητής τους, ο Γιώργος, που ξεκίνησε αυτό το όραμα εδώ και μερικά χρόνια με τον συνεργάτη του τον Τζώρτζη και έχουν φτάσει να κάνουν θαύματα.
Στόχος να έρθουν γρήγορα και άλλοι αθλητές να φτιαχτεί φυτώριο να μεγαλώσει η ομάδα της ιστιοπλοΐας, θα τα καταφέρουν είμαι απόλυτα σίγουρη.
Τι να σας πρωτοπώ για τους εθελοντές μας , απλά σε αυτήν την κατάθεση ψυχής αυτή την φορά είμαστε μόνο 54 και του χρόνου θα χρειαστούν 300.
Η καλλίτερη απο όλους μας η Νιόβη, η νεότερη εθελόντρια 13 χρονών και μελλοντική αθλήτρια τον Σεπτέμβρη.
Θα κλείσω με τον όρκο του αθλητή των special Olympics
Θέλω να νικήσω
Αν όμως δεν τα καταφέρω
βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος.
Κατερίνα και Δέσποινα σας ευχαριστώ που μου χαρίσατε αυτήν την εμπειρία !!!!
Αναρτήθηκε από marilise στις Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 7:24 π.μ.

http://www.hamomilaki.gr/

Προς Υπουργείο παιδείας... (μήπως το δουν;;) Και τα καλά και τα στραβά...
Posted: 24 May 2010 09:23 AM PDT

Σήμερα σκέφτηκα να σας αναφέρω και κάτι από τα καλά που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο αλλά και να αναφερθώ στους τρόπους που αντιμετωπίζουμε σαν πολίτες και σαν γονείς... τον χώρο της παιδείας.Ο λόγος πρωτίστως για το δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν οι μικρές μου κόρες.Μου ανέφεραν την περασμένη βδομάδα πως έκαναν μαθηματικά πέρα της καθιερωμένης ώρας και κατάλαβα πως πρόκειται για ενισχυτική διδασκαλία.
Πράγματι την επόμενη μίλησα με τον διευθυντή και προς μεγάλη μου έκπληξη και ανακούφιση ανακάλυψα έναν άνθρωπο που σέβεται την λέξη «Διευθυντής» σχολείου! Έναν άνθρωπο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε μέτρο του υπουργείου προς όφελος των μαθητών.Τα παιδιά μου πήγαν σε αυτό το σχολείο φέτος, ερχόμενα από ένα άλλο σχολείο με το οποίο είχα σοβαρά προβλήματα ακόμα και ως προς τους κανονισμούς λειτουργίας. Πολλές φορές ήρθα σε σύγκρουση με τον εκεί διευθυντή αλλά και έκανα επώνυμα καταγγελία στο υπουργείο παιδείας το οποίο και ενήργησε καθώς έπρεπε.Στο φετινό σχολείο λοιπόν, πέρα από την ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές που έχουν αδυναμίες (και μεις τις αποκτήσαμε από το προηγούμενο παρδαλό «λούνα παρκ») ο διευθυντής έχει καλέσει τον σχολικό σύμβουλο αλλά και έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του ΚΔΑΥ ώστε να ελεγχθούν και να διαπιστωθούν τυχόν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία.Καταλαβαίνετε λοιπόν πως όλα λειτουργούν βάση του ανθρώπου που είναι η κεφαλή ενός σχολείου. Δυστυχώς είναι λίγοι οι διευθυντές αλλά και οι εκπαιδευτικοί που κάνουν σωστά την δουλειά τους και σε αυτό επίσης θα σταθώ περισσότερο.Πολλοί γονείς, ευτυχώς, -θα πω ότι πρόκειται για ενεργούς πολίτες- τολμάνε και κάνουν καταγγελίες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς όμως να βρίσκουν άκρη.Ο λόγος είναι πως κάπου υπάρχει ο γνωστός του γνωστού.... ο λόγος είναι ότι γίνεται συγκάλυψη συνάδελφων... ο λόγος είναι ότι είμαστε ανημέρωτοι ως γονείς... ο λόγος είναι πως το υπουργείο δεν ενημερώνεται... ο λόγος είναι ότι «κωλώνουμε» να τραβιόμαστε!!Εμένα πέρσι όταν έκανα την καταγγελία στο υπουργείο ο τότε διευθυντής με απείλησε με μήνυση... και του είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία, όχι μόνο να βρεθούμε ακόμα και στον Άρειο Πάγο (μιας και είχε πάει πολλάκις ως κατηγορούμενος στην Πρωτοβάθμια και από άλλους γονείς) άλλα να έβαζε και τα καλά του γιατί θα τον έβγαζα στην τηλεόραση!!!..Η μήνυση δεν έγινε ποτέ... αλλά κατάφερα και έφυγα από κείνο το σχολείο.Δυστυχώς η ίδια συμπεριφορά του τότε διευθυντή συνεχίζεται και γνωρίζω τώρα, πως ακόμα οι γονείς είτε βγάζουν τα παιδιά τους από κείνο το σχολείο... είτε παλεύουν ακόμα με τον κύριο αυτό και όλο το σινάφι που τον καλύπτει! Επειδή υποψιάζομαι πως τέτοια συμβάντα υπάρχουν και σε άλλα σχολεία θα πρότεινα στο Υπουργείο -και σε κάθε υπουργείο- να δημιουργήσει μια τηλεφωνική γραμμή ή ένα φόρουμ για καταγγελίες πολιτών. Να ψηφιστεί νομοσχέδιο με το οποίο κάθε δημόσιος υπάλληλος θα φεύγει από την θέση του δια παντός μετά από 5 ή δέκα καταγγελίες πολιτών.Ας δοθούν κίνητρα στους πολίτες να αναδείξουν τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας μας... του κράτους μας.Η Ελλάδα δεν πάει μπροστά μόνο με την καταβολή φόρων
Κε Πρωθυπουργέ... Ζητάτε την ψήφο μας....την γνώμη μας... την συνεργασία μας!!!... Μην σκοτώνετε τους ενεργούς πολίτες!!!
blackmartini71
http://www.hamomilaki.gr/

The flame of the candle
Posted: 24 May 2010 03:07 AM PDT
Είσαι η φλόγα του κεριού
Που ανάβει κάθε βράδυ
Να μου κρατάει συντροφιά
Να διώχνει το σκοτάδι….

. περισσότερα στην πηγή
http://www.hamomilaki.gr/ .-

**Δεν αντέχω άλλο...! 18+‏
Από:
Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Εστάλη:
Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 3:07:23 πμ
Προς:
http://youtube.com/watch?v=8CU1ivU6F3Y
http://youtube.com/user/fantomer29/4/2010
21:14
Καλησπέρα, είμαι 18 χρόνων και είμαι ομοφυλόφιλος... δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με γυναίκα ή με άντρα αλλά έχω ερωτικές φαντασιώσεις με άντρες, αλλά όχι με γυναίκες... το θέμα είναι ότι δεν θέλω μια τέτοια ζωή, θέλω να ερωτευτώ μια κοπέλα, να κάνω οικογένεια και παιδιά, όμως φοβάμαι πώς αυτό δεν θα είναι ποτέ δυνατό... έχω αρχίσει να κάνω σκέψεις μέχρι και για αυτοκτονία, χωρίς να πιστεύω ότι θα έχω το κουράγιο να το κάνω βέβαια... αλλά δεν θέλω μια τέτοια ζωή, να χάσω όλους μου τους φίλους απλά και μόνο για μια αδυναμία.... οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει ας απαντήσει... καταρχάς είναι δυνατό να αλλάξεις? προσπαθώ με όλη μου την δύναμη, αλλά δεν έχω σημειώσει ιδιαίτερη πρόοδο. Ακόμα έχω γίνει ευερέθιστος και διεκδικητικός με όλους μου τους φίλους επειδή ζηλεύω που δεν μπορώ να έχω μια ζωή όπως αυτοί... αν νομίζετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως απαντήστε...
22:02
Kai an kanw sxesh me kopela, kai logw autwn twn skepsewn thn wra pou tha pame na kanoume sex antimetwpsiw "texnika provlhmata"??
1/5/2010
File marko, dekta osa les, alla pws mporei na sixainomai katipou ypotithete oti tha m arese an hmoyn gay? Pragmatika, h idea kai mono me tromazei, oi synepeies pou tha exei panwmou. + den hmoun apo mikros etsi, o prwtos mou erwtas htane me kopela, meta apo auto egine oti egine kai thewrw oti logw ths aporripshs odhghthhka edw.
6/5/2010
Πραγματικά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, εννοείται ότι θα με πείραζε να γίνονταν όλα αυτά που ανέφερες αλλά δεν σκέφτομαι τους λόγους αυτούς ώστε να θέλω να αλλάξω. Ο λόγος είναι απλά ότι ΔΕΝ θέλω να κάνω οτιδήποτε με άτομο του ίδιου φύλου, όσο και αν το θέλει το σώμα, ξέρω, ότι δεν είναι αυτό που θα με κάνει χαρούμενο απλώς θα μου δώσει την χαρά της ηδονής. Όταν λέω, ότι ερωτεύτηκα, εννοώ, ότι πραγματικά με έλκυε το αντίθετο φύλο, γιατί θυμάμαι τα συναισθήματα, που είχα. Πώς γίνεται όλα αυτά να αλλάξανε δεν ξέρω.. προσωπικά θεωρώ ότι οφείλεται σε βιώματα και στην ανασφάλεια. Δεν έχω τίποτα ενάντια στους ομοφυλόφιλους, απλά δεν είναι αυτή η ζωή που θέλω να κάνω. Προτιμώ να μείνω μόνος παρά αυτό. Όσο για το αν μπορείς να αλλάξεις ή όχι, πιστεύω ότι είναι όλα μέσα στο μυαλό, καθώς η δύναμη του είναι τεράστια. Εννοείται ότι το μυαλό μπορεί να επιβληθεί στο σώμα, άρα γίνεται και να αλλάξεις σεξουαλικές προτιμήσεις.
http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=66844
Πραγματικά διαβάζοντας τη διήγηση, ήταν σαν να ξαναδιάβαζα τη ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ του ιατρού Κωνσταντίνου Παπαδόπουλουhttp://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/blog-post_24.html Σεξουαλικές ψυχογενείς ανεπάρκειες και διαστροφές - Δονζουανική ψυχοεκστατική σεξουαλικώς παράσταση - Εκστατικός Υπνωτισμός στη θεραπεία ανωμαλιών που ανέφερε, πώς η αδυναμία ψυχογενούς επαφής στην εφηβεία με το άλλο φύλο δημιουργεί τις προϋποθέσεις είτε για σεξουαλική ψυχρότητα είτε για σεξουαλική διαστροφή.
Ως προς την ερώτηση, αν είναι δυνατή η αλλαγή, σου αναφέρω, ότι με τη θεραπεία της ομοφυλοφιλίας, προσπαθούμε να επανέρθουμε στο αρχικό σημείο που είμαστε πριν την αλλαγή προς τη διαστροφή, δηλαδή σε εκείνα τα αρχικά ερωτικά συναισθήματα για γυναίκες πριν κατασταλεί το εγώ & αρχίσουν οι φαντασιώσεις με άντρες. Τα αισθήματα ζήλιας προς τους ετεροφυλόφιλους φίλους έχουν άμεση σχέση με τις ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις, διότι ακριβώς τους έχεις εξιδανικεύσει ως άντρες & νομίζεις, ότι κάνουν κάτι πολύ σπουδαίο, που εσύ δεν μπορείς να κάνεις κυκλοφορώντας με γυναίκες. Στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα το σπουδαίο & αυτό θα το διαπιστώσεις μεγαλώνοντας, όταν θα κάνεις & εσύ τελικώς σχέσεις με γυναίκες, θα γνωρίσεις έγγαμους ή & διαζευγμένους & θα συνειδητοποιήσεις τα προβλήματα, που υπάρχουν σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση & ότι απέχει παρασάγγας από την εικόνα, που έχεις αυτή την στιγμή στο μυαλό σου.
Ως προς το φόβο σου, ότι θα αντιμετωπίσεις τεχνικά προβλήματα στο σεξ με μια γυναίκα, δε νομίζω, ότι συνδέεται άμεσα με την ομοφυλοφιλία, αλλά με το φόβο του πρωτάρη στο σεξ, που έχουν άντρες & γυναίκες. Οι άνθρωποι έχουν ενστικτωδώς λόγω των αναπαραγωγικών τους οργάνων τη γνώση να κάνουν σεξ & το σεξ είναι με τη σειρά του μια τεχνική 100% διδακτέα.Για να αποφασίσεις να κάνεις σεξ με μια γυναίκα, θα έχεις ήδη προαποφασίσει, ότι σε έλκει, αλλιώς γιατί να πας; Από την στιγμή που υπάρχει αμοιβαία έλξη, μπορείς να συζητήσεις μαζί της τι της αρέσει στην ερωτική πράξη & να μην είσαι αδαής. Τώρα τα καταφέρεις ή όχι την πρώτη φορά, μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει να δοκιμάσεις τον εαυτό σου, αν λειτουργεί φυσιολογικά με στύση στο ετεροφυλοφιλικό σεξ & από εκεί & πέρα θα αποκτήσεις μια πρώτη εμπειρία, την τεχνική & την αποτελεσματικότητα της οποίας θα καλλιεργήσεις με την επανάληψη.
Σε αυτήν την ιστοσελίδα έχουν παρουσιαστεί δεκάδες βιβλία & μελέτες για την ομοφυλοφιλία, που την πιάνουν σε όλες της τις πτυχές & την αναλύουν σε βάθος για να την κατανοήσεις & να την αντιμετωπίσεις. Θα θεραπευτείς μόνο, όταν καταφέρεις να κυκλοφορείς στον δρόμο & να έχεις τέτοια αυτοπεποίθηση ως άντρας, που θα τους έχεις όλους γραμμένους. Βοηθητικά & επειδή δίνει τα στοιχεία επικοινωνίας του στο βιβλίο του ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ παρά φύση πράξη http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/05/replay-freud-18.html Τα Σόδομα σε REPLAY - Αρσενοκοιτία: Υπόθεση πρωτίστως ετεροφυλοφιλική (Η κοινωνία σιωπά, αλλά οι πηγές επιμένουν) Ταύτιση χριστιανισμού - Freud 18+ μπορείς να επικοινωνήσεις για καθοδήγηση με τον έμπειρο εξομολογητή Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Ζιόμπολα στο 6977822412 begin_of_the_skype_highlighting 6977822412 end_of_the_skype_highlighting είτε μέσω των Εκδόσεων Σταμούλη στο 2105238305 begin_of_the_skype_highlighting 2105238305 end_of_the_skype_highlighting
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html .-

** Η σελίδα Και ΝΑΙ!!!!Το ΓΑΜΑΤΟ επέστρεψε!!!!!! στο Facebook άρεσε στον Ioannis και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FKai-NAITo-GAMATO-epestrepse%2F128846073797635&mid=264e4b4G3dd6e022G14b87c4G4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Southernrock.gr SrgrMay 24, 2010 at 10:40pm
Θέμα: Αφιέρωμα "BLUE OYSTER CULT"
Diavaste isws to kalytero afierwma stoys BOC .-

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: amapola- julio iglesias
Play video »

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Woman (Cynthia Lennon) - John Lennon Play video » .-

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Woman (Cynthia Lennon) - John Lennon Play video »

** Ο Dimitris σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "Συζήτηση του βιβλίου "Η εκδίκηση της ΓΑΙΑ" του James Lovelock" αύριο. Εκδήλωση: Συζήτηση του βιβλίου "Η εκδίκηση της ΓΑΙΑ" του James Lovelock'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 26 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 26 Μαΐου στις 11:00 μ.μ.Τοποθεσία: Bliss Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=120013804704072&mid=2661c07G56358b7cG1d96098G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο/Η Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ!!!!! (PART III).

Chris SarMay 24, 2010 at 10:23pm
Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ 25/05-30/05
ΑΠΟ 25/05 ΕΩΣ 30/05 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :ΤΡΙΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΤΕΤΑΡΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΕΜΠΤΗΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ-ΘΕΛΞΗ (FRANTZELICO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΣΑΒΒΑΤΟΒΑΝΔΗ (ΘΑΛΛΑΣΑ)ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΑΚΗΣ (ΘΕΑ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΧΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΟΛΑ (TEATRO)ΚΥΡΙΑΚΗΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ/ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ MSG ΣΤΟ FACEBOOK Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6933463458 begin_of_the_skype_highlighting 6933463458 end_of_the_skype_highlighting(FREE TO GO) H 6971744121 begin_of_the_skype_highlighting 6971744121 end_of_the_skype_highlighting (WHATS UP)ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ CLUB ΑΠΟ 85 ΕΥΡΩ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ(ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-VEGA SUMMER (ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-KINGDOM (ΤΡΙΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ)-BALUX(ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-W POOLSIDE (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)-AKANTHUS (ΠΕΜΠΤΗ)-VENUE (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ)-BARAONDA (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ)-ALCATRAZ(MENS AND WOMEN SHOW) (ΚΥΡ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ)

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Juan Luis Guerra Y 4.40 - Burbujas De Amor Play video »

** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Imagine Live - John Lennon - 72 Play video »

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Juan Luis Guerra - Burbujas de Amor - Play video »

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Juan Luis Guerra - Burbujas de Amor - Play video »

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Que precio tiene el cielo... Play video »

**Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: La Paloma
Play video »

**Ο/Η Georgios Farfaras έστειλε μήνυμα στα μέλη του SAFE COSMETICS - ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ.

Georgios FarfarasMay 24, 2010 at 9:54pm
Θέμα: ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑ
Study: Many Sunscreens May Be Accelerating Cancer - AOL News http://www.facebook.com/l/78e37;www.aolnews.com (May 24) -- Almost half of the 500 most popular sunscreen products may actually increase the speed at which malignant cells develop. http://www.facebook.com/l/78e37;www.aolnews.com/health/article/study-many-sunscreens-may-be-accelerating-cancer/19488158 .-

** Ο/Η Messiniaweb Gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=122739491117.

Messiniaweb GrMay 24, 2010 at 9:28pm
Θέμα: Ψηφίστε την Καλαμάτα μας!!!
Αυτή την εβδομάδα η πόλη μας φιλοξενήθηκε από τον Σκάι σε ένα ωραίο αφιέρωμα λόγω τους διαγωνισμού I love gr μαζί με τη Κόρινθο,τη Σύρο και τη Τήνο.Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε σε επανάληψη αυτό το ωραίο επεισόδιο(Για τη Καλαμάτα ξεκινάει από το 4ο λεπτό και μετά) http://www.facebook.com/l/37905;www.ilovegr..gr/content/1531/ekpompe-phlorina-kastoria-ios-pholegandros Τέλος αν θέλετε μπορείτε να ψηφίζετε τη πόλη μας πατώντας εδώ: http://www.facebook.com/l/37905;www.ilovegr.gr/vote/panel απλά φτιάχνοντας έναν πρόχειρο λογαριασμό για να σας επιτρέψει να ψηφίσετε.Καλή επιτυχία στη πόλη μας

**New mail from SHTYLE.FM PROMOTION
You have new mail! SHTYLE.FM PROMOTION has sent you a mail message.




Read Mail »









**Ο/Η Aystralos Anagnostoudis έστειλε μήνυμα στα μέλη του prowheels.

Aystralos AnagnostoudisMay 25, 2010 at 9:37pm
Θέμα: Προσφορα Ελαστικα
Ελαστικα απο :175/70/13 - 35 euro155/70/13 - 30 euro185/60/14 - 40 euro195/5015 - 40 euro205/55/16 - 55 euro225/45/17 - 57.50 euroπληροφοριες στο καταστημα Prowheels τηλ: 23970 25360 begin_of_the_skype_highlighting 23970 25360 end_of_the_skype_highlightingκιν: 6934873364 begin_of_the_skype_highlighting 6934873364 end_of_the_skype_highlightingweb site: http://www.facebook.com/l/2caab;www.prowheels.gr Η προσφορα ισχυει μεχρι εξάντληση αποθεματων..

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G KARAOKE SHOW @ AIGLH cafe bar AIGALEO" την Τετάρτη, 26 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G KARAOKE SHOW @ AIGLH cafe bar AIGALEOΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 26 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 27 Μαΐου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos 253 k Thivon Aigaleo Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=119692164736382&mid=2649d04G56358b7cG1d86d8dG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1)Σ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΧΡΩΜΙΟ, ΝΙΚΕΛΙΟ, ΧΡΥΣΟΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ, ΤΥΡΦΗ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ), 2)Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ http://enosis64.blogspot.com/ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/enosis64/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

** Αφιέρωμα : Σωτήριος Σοφιανόπουλος
Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και είναι ανιψιός του Ι.Σοφιανόπουλου (ηγετική μορφή της Αριστεράς & για πολλούς ιστορικούς η της ‘χαμένη ευκαιρία’). Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας. Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία.Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΩ.ΠΕΙ (ΧΡΩματουργία ΠΕΙραιώς), όπου ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή Έρευνα & Τεχνολογία. - Η εταιρεία αυτή .......

-Πουλούσε χημικά αρίστης ποιότητας (σύμφωνα με τον Σοφιανόπουλο) σε πολύ χαμηλές τιμές & μπορούσε να ανταγωνιστεί στην Ελλάδα τις μεγάλες εταιρείες Bayer, Aldrich, Merck, κ.λ.π-Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση….-Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών & η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος. Το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή & διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου….-Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ συντέθηκε ως υγρό προωθητικό πυραύλων η υδραζίνη. - Κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974. Είχε αρχίσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους η παραγωγή σταμάτησε....

-Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους δεν συνεχίστηκε.... Προσεκλήθη ωστόσο από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει "οικονομικό υπόμνημα". -Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έφερε εις πέρας υλικό υψηλοτάτης τεχνολογίας & εφαρμοσμένης έρευνας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε 'εθνικό θέμα υψίστης ασφαλείας', αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές....-Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου & κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι' αυτό τον σκοπό.... - Κατόπιν όλων αυτών παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ΧΡΩΠΕΙ & ασχολείται μέχρι και σήμερα με τα ελληνικά προβλήματα. Το 1981 αποφάσισε την ίδρυση του Κόμματος Ελληνισμού.
-Από το 1990 αφιερώθηκε στο ζήτημα των πανωτοκίων για τα οποία τελικά ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε το 1997 ότι είναι παράνομα. -Από εκεί & πέρα, βοήθησε παρά πολλούς καλλιεργητές με τις γνώσεις του πάνω στην εφαρμοσμένη Τεχνολογία τόσο στο βαμβάκι όσο και στην μουριές.ΠΗΓΕΣ: Agaliarep, Enosis64, Xioui .-

**Εγγραφείτε στο δίκτυο του Opara DeGraft στο Windows Live
Προβολή προφίλ

StamatiosI am attorney of late Josef Skoulikas a citizen of your country.He died along with his family in a plane crash, and need your assistance to release his US$36,350,000.00 from his bank, since he died intestate.Call me on +229 66 234774 begin_of_the_skype_highlighting +229 66 234774 end_of_the_skype_highlighting or email legalhouse2007@hotmail.frBarr. DeGraft

Εάν αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση, θα εμφανίζεστε στο ηλεκτρονικό προφίλ του φίλου σας και εκείνος στο δικό σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να συνομιλείτε χρησιμοποιώντας το Windows Live Messenger.
Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις
Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** Ο/Η Ilektra Ηλέκτρα Koutouki Κουτούκη έστειλε μήνυμα στα μέλη του GOLDEN FLOWER MAGAZINE.

Ilektra Ηλέκτρα Koutouki ΚουτούκηMay 24, 2010 at 6:13pm
Θέμα: ENA SKYLAKI PROS YIOTHESIA....
http://www.facebook.com/ilektra.koutouki#!/note.php?note_id=412077497533&id=1674540201&ref=mf .-

** Η Ntia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "4th Bicommunal Seminar "Kypros Kyprianou"" την Κυριακή, 30 Μαΐου στις 3:30 μ.μ. Εκδήλωση: 4th Bicommunal Seminar "Kypros Kyprianou"'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 30 Μαΐου στις 3:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 30 Μαΐου στις 5:30 μ.μ. Τοποθεσία: End of Ledra Street (Nicosia Municipality Hall) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=119609114743526&mid=2649581G56358b7cG1d8688cG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Gligorov : We have No Connection with Alexander the Greek and his Macedonia‏
Από:
History Of Macedonia Press (historyblog.macedonia@gmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010 5:30:02 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Δηλώσεις του τότε Προέδρου της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ στην “Toronto Star“ (Μάρτιος 15, 1992)
Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ παραδέχεται το αυτονόητο. Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι που ήρθαν τον 5ο και 60 αιώνα στην περιοχή, ενώ "δεν έχουν Καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του" όπως ο ίδιος δηλώνει.
Δείτε για πρώτη φορά ολόκληρο το φύλλο της "Toronto Star" με τις δηλώσεις Γκλιγκόροφ.
Κίρο Γκλιγκόροφ: “Δεν έχουμε Καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του”
** Ο Αργύριος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (3η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)" την Κυριακή, 30 Μαΐου στις 12:00 μ.μ. Εκδήλωση: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (3η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)Τύπος: Συγκέντρωση Ομάδας/Συλλόγου'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 30 Μαΐου στις 12:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 30 Μαΐου στις 3:00 μ.μ. Τοποθεσία: ΠΝΥΚΑ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=128905507120653&mid=2648937G3dd6e022G14b46baG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
**
Ο/Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος ΜαρινάκηςMay 24, 2010 at 4:34pm
Θέμα: ΕΚΚΛΉΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (3η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)
Οί προτάσεις πού μπήκαν πρός συζήτηση είναι οί εξείς:1) ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ.2) ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ http://www.facebook.com/l/37905;Δ.Ε.Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ.3) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟ'Υ'ΟΝΤΩΝ....4) ΕΞΟΡΥΞΗ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ http://www.facebook.com/l/37905;Κ.Λ.Π5) ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 1) ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ.2) ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.3) ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (3η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 στις 12:00 μ.μ. ΠΝΥΚΑ .-

** Hola Stamatios, Has recibido una postal de Maria Nieves ! Para ver tu postal por favor clickea este link :http://postales.sonico.com/view.php?cid=662812&se=orquidea_nrt@hotmail.com&db=10&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Muchas Gracias,http://postales.sonico.com/ .-
**
** Hola Stamatios, Has recibido una postal de Maria Nieves ! Para ver tu postal por favor clickea este link :http://postales.sonico.com/view.php?cid=659510&se=orquidea_nrt@hotmail.com&db=10&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Muchas Gracias,http://postales.sonico.com/

** Hola Stamatios, Has recibido una postal de Maria Nieves ! Para ver tu postal por favor clickea este link :http://postales.sonico.com/view.php?cid=701455&se=orquidea_nrt@hotmail.com&db=10&t=ecards_sonico2&rs=1&ss=1 Muchas Gracias,http://postales.sonico.com/

** Hi gay! Here's your Flixster movie update for the week of May 12th, 2010.
OPENING THIS WEEK

Robin HoodMark Strong, Russell Crowe, Cate Blanchett
90%want to see
Robin Hood chronicles the life of an expert archer, previously interested only in self-preservation, from his service in King Richard's army against the French. Upon Richard's death, Robin travels to Nottingham, a town suffering from the corruption of a despotic sheriff and crippling taxation, where he falls for the spirited widow Lady Marion (Blanchett), a woman skeptical of the identity and motivations of this crusader from the forest. Showtimes Photos (62) Trailer

Letters to JulietAmanda Seyfried, Christopher Egan, Gael Garc?a Bernal
69%want to see
When a young American travels to the city of Verona, home of the star-crossed lover Juliet Capulet of Romeo and Juliet fame, she joins a group of volunteers who respond to letters to Juliet seeking advice about love. After answering one letter dated 1951, she inspires its author to travel to Italy in search of her long-lost love and sets off a chain of events that will bring a love into both their lives unlike anything they ever imagined. Showtimes Photos (11) Trailer

Just WrightPaula Patton, Queen Latifah, Pam Grier
49%want to see
Leslie Wright (Latifah), a straight?shooting physical therapist gets the gig of a lifetime working with NBA All-Star Scott McKnight (Common). All is going well until Leslie finds herself falling for Scott, forcing her to choose between the gig of a lifetime and the tug?of?war inside her heart. Oblivious to her romantic overtures, McKnight is instead drawn to the affections of Leslie's gorgeous childhood friend Morgan (Patton), who has her sights set on being an NBA trophy wife. Showtimes Photos (2) Trailer
More Opening This Week
TOP BOX OFFICE

Iron Man 2Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Paul Bettany
82%liked it
"Iron Man 2" set its repulsor rays on summer blockbuster mode and came away with $133.6 million over its opening weekend. Showtimes Photos (168) Trailer

A Nightmare on Elm StreetJackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner
79%liked it
"A Nightmare on Elm Street," the slasher remake, was knocked to second place, its take at the box office down sharply to 9.2 million dollars from the previous week. Showtimes Photos (41) Trailer

How to Train Your DragonAmerica Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, Gerard Butler
91%liked it
"How to Train Your Dragon," the animated Dreamworks fantasy hit, came in third, pulling in 6.8 million dollars for a total gross of 201 million dollars after seven weeks in the theaters. Showtimes Photos (36) Trailer
More Top Box Office Movies
MORE IN THEATERS
Date Night
The Back-up Plan
Furry Vengeance
Clash of the Titans
Death at a Funeral
The Losers
Babies
Kick-Ass
Oceans (Disneynature's Oceans)
The Last Song
Diary of a Wimpy Kid
Alice in Wonderland
The Bounty Hunter
Hot Tub Time Machine
Why Did I Get Married Too
City Island
The Ghost Writer
Looking for Eric
More Movies In Theaters
FEATURED PREVIEW
Watch Trailer
Opening May 21, 2010Shrek Forever After (Shrek 4) Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas Andrew Adamson, Mike Mitchell, Vicky JensonAfter challenging an evil dragon, rescuing a beautiful princess and saving your in-laws' kingdom, what?s an ogre to do? Well, if you?re Shrek, you suddenly wind up a domesticated family man. Instead of scaring villagers away like he used to, a reluctant Shrek now agrees to autograph pitchforks. What's happened to this ogre's roar? Longing for the days when he felt like a "real ogre," Shrek is duped into signing a pact with the smooth-talking dealmaker, Rumpelstiltskin. Shrek suddenly finds himself in a twisted, alternate version of Far Far Away, where ogres are hunted, Rumpelstiltskin is king and Shrek and Fiona have never met. Now, it?s up to Shrek to undo all he?s done in the hopes of saving his friends, restoring his world and reclaiming his one True Love.
Photos (23) More Info
MacGruber8 New Videos
Perrier's Bounty5 New Videos
Solitary Man3 New Trailers
Flixster Voices

mjgildea on Iron Man 2Iron Man 2 offers everything the first horse out of the summer movie gate should have: action, effects, spectacle, humor and girls whose mothers you'd certainly like to meet.

RCCLBC on A Nightmare on Elm StreetJackie Earle Haley does a great job resurrecting Freddy. He is allowed to "flesh-out" (no pun intended) Freddy and paint a more realistic and complete picture of the dream invading child killer that we all love to hate.

MidnightMadwoman on How to Train Your DragonThis is as wonderful a children's film as I ever hope to see. The animation is absolutely beautiful and the story is really novel and interesting.

phubbs1 on Date NightReasonable crime caper comedy which survives simply due to it starring Steve Carell, there isn't too much to offer here, the plot is pretty basic, the acting is standard and the small 'action' sequences are nothing special or exciting. -

**
[euroliberty] DEFLECTION OF ATTENTION‏
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 1:36:39 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Greeks are fed up with all politicians. A range of government policies since the end of dictatorship in 1974 have made them feel powerless and betrayed by a centralized kleptocracy that claims to know what is good for them better than they do themselves. The welfare Graecokleptocracy has created not a feeling of security but a culture of dependency on crumbs and sinecures and a loss of responsibility. The all-powerful 300 Graecokleptocrats are willing to say anything to fool Greeks and do anything to get kickbacks.Graecokleptocrats are trying to deflect the attention of Greeks away from political corruption, towards taxdodgers, aka tax heroes. That's why the Greek finance ministry on Thursday published a list of 57 Athens-area doctors, dentists, and other healthcare professionals that are investigated by the financial crimes squad and found guilty of major tax violations and concealing income.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.Graecokleptocrats also published a list of the annual profits declared by 150 healthcare tax heroes under investigation in the plush Athens district of Kolonaki and other areas, including a dentist with total declared annual profits of 300 euros, a famous heart surgeon that declared profits of only 8,125 euros over the entire year, and a famous surgeon that declared 11,605 euros.Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007.Graecokleptocrats also published lists of doctors and clinics for whom fines had already been decided and the declared incomes and bank deposits of 12 orthopedic surgeons under investigation for the DePuy scandal. The confirmed tax heroism included failure to give receipts, failure to record patients in the patients' book, not issuing despatch orders and refusing to present accounts books.Dimitris Daskalopoulos, president of Hellenic Federation of Enterprises(SEV), points out there is an unwillingness among politicians to saw off the branch they are sitting on. Daskalopoulos asserts the political system is desperately in need of reform in order for the country's lawmakers to be more accountable to the people. But Premier George Papandreou, Parliament Speaker Filippos Petsalnikos, and Justice Minister Haris Kastanidis, who cover up all Graecokleptocrats, accuse venitists of trying to flatten everything. No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Nothing could make Greeks happier than to see the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, burned down to ashes! This brothel is the center of corruption of Fourth Reich(EU), the cradle of kleptocracy, the source of all evil in Greece, a shitscum mill.Bewildered Greeks have had enough of Robin-Hood-style income redistribution and of confiscatory taxes on wages, savings, investment, and entrepreneurship. The tax system is on the verge of collapse. A global tax revolt is brewing. To prevent it from boiling over, governments will, as a last resort, finally turn to venitism. Governments eventually do the right thing, after they exhaust all other possibilities and excuses.It's your venitist duty to avoid and evade taxes all the way! Venitis points out that tax competition between jurisdictions holds down the cancer of government, and all people experience more opportunities and more wealth. If businesses and individuals are discouraged from investing outside their own jurisdictions, they will simply choose to work less and take no major business risks. All antivenitist governments are corrupt, and without the last bastions of freedom, aka taxhavens, enforcing financial privacy, citizens would have noplace to protect their financial assets from kleptocrats, kidnappers,extortionists, blackmailers, and thugs. Evade taxes now as much as you can! Starve the beast by fighting taxes.We must find opportunities to sue the government when it oversteps its constitutional authority, and support those elected officials who will fight in court for our venitist rights. We must do this and more and do it all peacefully. When venitism is on the march, peaceful means are all that are required to prevail. Since this is such a critical battle in the war for venitism, you should take the following oath:I pledge to fight every day for venitism. I embrace peace and reject violence to achieve venitism. I demand infinitesimal government, free markets, and individual liberty in my country. I will keep my children free by ending programs that put them in debt. I refuse to grab the product of others.I accept spirituality, but not religion.I will provide charity only when I choose. I will avoid and evade taxes, especially VAT, as much as possible.I will work to elect venitists who will dratically cut spending and taxes. I will hold the government accountable to the constitution through action in the courts. I will pass the venitist spirit to future generations.Basil Venitis asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why Vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. Refusing to pay VAT is a heroic act. Vatwar is here to stay until VAT is abolished.In Fourth Reich(EU), a small VAT was first enacted in 1967. At that time, Fourth Reich and the United States both confiscated about $0.27 out of every dollar of national income. Since the introduction of the VAT in Fourth Reich, that continent's average tax take has gone from 27% to 41% of GDP, nearly a 50% increase in just four decades. There is currently a minimum VAT rate requirement of 15% to be a member of Fourth Reich, and an average VAT rate of 20%. Meanwhile, the vatless United States still taxes at about the same level as it did in 1967. The experience of Fourth Reich should teach us that the imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for politicians to raise a tax that is hidden from citizens.President Obama and Congressional Democrats have proposed a series of tax hikes on the American people to pay their massive new government spending. Former Federal Reserve Chairman Paul Volcker, who heads up a presidential tax reform commission, asserts a VAT is a good idea! But the US Senate passed the antivat resolution: It is the sense of the Senate that the Value Added Tax is a massive tax increase that will cripple families on fixed income and only further push back America's economic recovery.VAT, aka kleptocrat's grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many venitists to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich!Venitis points out the imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time.When VATs started out in Europe in the 1960s, they were small, usually less than 5%. Today, the average VAT rate in Europe is 20%. If your country wants to join the European Union, you have to have a minimum VAT rate of 15% so that people won't take retail shopping vacations in your cities. Norway, Denmark, and Sweden win the dubious award of having the world's highest VAT rate at 25%. This floor and ceiling of VAT prices is a clear violation of antitrust laws, price fixing, pure and simple!Greeks are at war against their government over the 23% VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. Venitis muses that Lysistrata has convinced Greek women to not give birth to more vatstrucks! Yes, Greek women have stopped producing babies until VAT is abolished! This is the second strike organized by Lysistrata. The original strike organized by Lysistrata was the sex refusal until the war is over. Now women will give sex, but no babies! If vatmonger Graecokleptocrats want to have offspring, they must abolish VAT, pure and simple!Vatstrucks are feeling a growing panic as they watch their constitutional republic descend into a vatmonger republic. Mahatma Gandhi's said we should be the change we want to see. Gandhi also said that civil disobedience becomes a sacred duty when the state has become lawless and corrupt. Vatsruckss instinctively understand this which is why grassroots of resistance to VAT are leading to a Gandhi-style civil disobedience movement powerful enough to undo this monstrosity. Most Herculean tasks of Global Tax Revolt begin with Hercules getting orders from a hidden tape recorder and an envelope of photos of vatmongers and information which explains the war against VAT. The tape always begins with "Good Morning Hercules", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it", with a brief explanation of the goal of the mission against VAT, along with a reminder that "as always, should you or any of your force be caught or killed, Baz will disavow any knowledge of your actions. At the end of the tape's instructions, Hercules is notified "this tape will self-destruct in five seconds", and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed.Revolt against vatmongers follows a dozen venitist strategies:1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to.2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items. 3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid.4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference.5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts.6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government.7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer.8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller.9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT.10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT.11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians.12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.A call to arms! The global vatwar has errupted. Venitis points out vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill:* We shall fight VAT on the seas and shores.* We shall fight VAT with growing confidence and growing strength.* We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe.* We shall fight VAT on the beaches.* We shall fight VAT on the shopping grounds.* We shall fight VAT in the markets and the streets.* We shall fight VAT in the shops. * We shall never surrender to vatmongers.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 70
Visit Your Group

**MICROSOFT has posted a note on your profile
Post a note

MICROSOFT AWARD TEAMMicrosoft CorporationThames Valley Park,Reading Berkshire RG6 1WG.United Kingdom.Ref: BTD/968/08Batch: 409978ECONGRATULATIONS!!!Dear Lucky winner,This is to inform you that your email address has won a consolation prize worth (£500,000.00 GBP) Five Hundred Thousand Great British Pounds, From the Microsoft Corporation Award Promotional EMAIL DRAW held today Friday 14 May 2010.Your email address was among the selected random play held today in ourheadquarter in UNITED KINGDOM. This Award is to promote the use of internet for this year and also contribute to the upkeep of people around the world.=======================================================CERTIFICATE OF PRIZE CLAIM(Receipt OfficialNotification Letter)=======================================================1. Full Name:...................................2. Address:....................................3. Marital Status:..............................4. Occupation : ...............................5. Age:........................................6. Sex:........................................7. Nationality:................................8. Telephone Number:............................9. Choose option of Prize RemittanceBank Transfer...............................Courier Company Delivery....................========================================================Our special thanks and gratitude to Bill Gates and his associates. We wish you the best of luck. Please you are to provide your full details to our claims officer at the contact below:Mr. Josh IvanMicrosoft Award Department/Claims OfficePlease send your information's to the email contact below.Email: enquiry_joshivan@live.com

Change who can view and post notes on your profile
Change who can send you invitations and requests
Microsoft respects your privacy. To learn more, read our privacy statement. Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052 .-

** stamatios quer manter-te actualizado da sua actividade no seu Netlog

skoulikasstamatios
masculino - 63 - Athens, GreeceAdiciona como amigo
O que está ele a fazer?
O(A) skoulikasstamatios e o(a) nikoslemonis agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios e o(a) dcc_habib agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios e o(a) kadir02323 agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios e o(a) madlin21p agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios e o(a) lalyale agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios assina o angelik1957 livro de visitas do(a) angelik1957
O skoulikasstamatios assina o livro de visitas dele
O(A) skoulikasstamatios e o(a) universe_angel agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios e o(a) hamomilaki agora são amigos(as)
O(A) skoulikasstamatios assina o siikabs livro de visitas do(a) siikabs
O skoulikasstamatios assina o livro de visitas dele
O(A) skoulikasstamatios e o(a) siikabs agora são amigos(as)
Se não queres receber mais e-mails da Netlog, clica aqui. If you no longer want to receive these e-mails from Netlog, click here.
Netlog NV/SA. Quinta da Fonte Rua dos Malhões, Edifício D. Pedro I 2770

** kitchencabinetforum] ERDOGAN'S WINDOW OF OPPORTUNITY‏
Από:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com εκ μέρους eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 10:49:58 πμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Premier Recep Tayyip Erdogan of terrorist Turkey is in Athens for talks accompanied by Turkey's cabinet ministers for economy, foreign trade, interior, foreign affairs, transport, energy, education, tourism, environment, and European affairs, and 100 business leaders.The primary purpose of public diplomacy is to explain, promote, and defend principles to audiences abroad. This objective goes well beyond the public affairs function of presenting and explaining specific policies of various Administrations. Policies and Administrations change; principles do not, so long as a country remains true to itself. By all accounts, Americans have been absent from the battlefield of ideas. They blankout when Venitis asks them why they have not expelled terrorist Turkey from NATO. How can they sit next to terrorist Turks who committed the Cypriot genocide? How did Henry Kissinger finance the Turkish invasion of Cyprus?Historical differences of Greece and terrorist Turkey have brought them to the brink of war on several occasions, and the two countries are looking for ways to normalize their ties. The visit is being hailed as historic in Turkey. It's definitely a perfect win-win situation, as if these two countries can solve their joint problems once and for all, it will be fantastic for both.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband.Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece. PM Recep Tayyip Erdogan was imprisoned in 1998 after famously reading in public a poem, much beloved of militant Muslims, containing the following passage: The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers. Since coming to power, Erdogan has greatly improved his country's relations with Syria and picked a loud quarrel with Israeli President Shimon Peres, disrupting what had been a rather close alliance between the Jewish state and Turkey. He has also been developing a new friendship with the Iranian regime next door, just as the rigged re-election of President Ahmadinejad has disgusted all who had hoped for freedom in that Islamic Republic. But most fascinating of all, and all but unnoticed in the West, is Turkey's internal shift — the extraordinary series of events known as the Ergenekon Affair. The word refers to a valley lost deep in the Altai Mountains, supposedly the origin of the Turkish nation, who were miraculously led out by a gray she-wolf. The story was for many years a favorite of secular nationalists seeking to replace Islam with a patriotic founding myth. But now it is supposed to be the unifying name of a conspiracy of military officers, judges, journalists, professors, and reactionary political organizations. The existence of this shadowy secularist spider's web has been the excuse for repeated waves of arrests, many of them at 4:30 in the morning, of prominent opponents of the Islamization of Turkey. Much of this activity was presumably a response to an attempt by the Constitutional Court to outlaw the AK party. This was the secular state's answer to the AK's efforts to overturn a ban on women wearing headscarves on state premises. This seemingly trivial change is immensely important in a country where outward signs of Muslim fervor were banned by Mustafa Kemal before World War II in his attempt to turn Turkey into a modern nation, with a legal system based on Switzerland's rather than on Sharia and with emancipated women. Now, after years of Muslim subjection, the newly militant Islamic movement sees its chance to re-establish power.Public diplomacy has a particularly vital mission during war, when the peoples of other countries, whether adversaries or allies, need to know why we fight. What are the ideas so dear to us that we would rather kill and die than live without them? And what antithetical ideas do our enemies embrace, about which they feel the same way? After all, it is a conflict of ideas that is behind the shooting wars, and it is that conflict which must be won to achieve any lasting success. The main reasons for failure stem from intellectual confusion regarding what it is we are defending and against whom we are defending it. Venitis asserts the greatest confusion of all is the inclusion of genocidal Turkey in NATO. Terrorist Turkey has committed the Armenian genocide, the Pontian genocide, the Greek genocide, and the Cypriot genocide.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 73
Visit Your Group

** [fireflyflash] TOKENISM OF CANGAROO COURTS‏
Από:
fireflyflash@yahoogroups.com εκ μέρους eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 10:47:04 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

It has leaked out of the Greek Parliament that Graecokleptocrats will try to save face by prosecuting only 8 culprits in the Siemens scandal. This is a tiny token of the 200 culprits, two thirds of the Greek Parliament! Nothing could make Greeks happier than to see the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, burned down to ashes! This brothel is the center of corruption of Fourth Reich(EU), the cradle of kleptocracy, the source of all evil in Greece, a shitscum mill. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now!Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out a kangaroo court is a sham legal proceeding. It denies due process rights in the name of expediency. Such rights include the right to summon witnesses, the right of cross-examination, the right not to be tried on secret evidence, the right to exclude judges or jurors on the grounds of partiality or conflict of interest. The outcome of a trial by kangaroo court is essentially determined in advance. Kangaroo court comes from the notion of justice proceeding by leaps, like a kangaroo. Adding insult to injury, the 200 Graecokleptocrats who robbed 200 billion euros since dictatorship in 1974 established kangaroo courts in the Greek parliament to investigate themselves for various scandals! There are 300 Graecokleptocrats in the Greek parliament. This means two out of three judges are the culprits themselves! These are the people who got two billion euro kickbacks from Siemens the last ten years, churned 80 billion euros of pension funds of poor Greek workers, gave huge valuable land to monasteries in exchange for kickbacks, got many billion euro kickbacks from military purchaces, traded antitrust panenalties for kickbacks, and myriad more scandals. Moreover, Graecokleptocrats will get several million euros in overtime payments for investigating themselves! No wonder, Greece is broke. Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now!Returning the loot is hard to do. 300 Untouchable Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth, those freaks that enjoy absolute impunity and full parliamentary immunity, assert they will never return the 200 billion euros they robbed from the Greek treasury, kickbacks, and churning the nest eggs of poor workers! The loot is safely deposited in secret offshore accounts, and it's very hard to trace it. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now!Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros. Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now!Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now!The huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! Burn the Greek Parliament, the Grand Brothel on Syntagma Square, now!No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Hang the 300 Graecokleptocrats in front of the Greek Parliament now!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic Messages in this topic (1)
Recent Activity:
New Members 71
Visit Your Group

**Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Δημοπρασία εικαστικών έργων τέχνης στις 17 Μαΐου" την Δευτέρα, 17 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: Δημοπρασία εικαστικών έργων τέχνης στις 17 ΜαΐουΤύπος: Επίδειξη'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 17 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Τρίτη, 18 Μαΐου στις 12:00 π.μ. Τοποθεσία: Τεχνόπολη (Γκάζι), αίθουσα «Γκάτσος», Αθήνα Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=121254201231285&mid=256f043G3dd6e022G1452eacG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Η Ioanna σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Ioanna Baltsaki... (For Friends)". Η Ioanna λέει, Όσοι από εσάς αγαπητοί φίλοι θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα μου, σας περιμένω στο Ioanna Baltsaki...(for friends) . http://www.facebook.com/group.php?gid=115236655165732. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=115236655165732&mid=256ef29G56358b7cG1d0b9acG6&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Η εβδομάδα στο sync.gr
Φίλε/η stamatios δες τι "έπαιξε" περισσότερο στα Ελληνικά blogs την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με όσα κατέγραψε το sync.gr.
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή δωρεάν τώρα στο νέο Newsletter του sync.gr. Ένας οδηγός επιτυχίας για τους bloggers.
Δημοφιλή videosΤα 5 videos που έπαιξαν πιό πολύ στα Ελληνικά blogs αυτή την εβδομάδα ήταν:Ο Γ. Ψαριανός στη Βουλή: Δεν είμαστε όλοι ίδιοιΗ ομιλία του Γρηγόρη Ψαριανού στη Βουλή με αφορμή την κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών στο πολιτικό σύστημα, παίχτηκε σε περισσότερα από 74 blogs συνολικά. Ο Ψαριανός τα χώνει με τη γλώσσα που μιλάει ο απλός πολίτης.Δες το video κα τα blogs που το έπαιξαν.Alex JonesΟ δημοσιογράφος - ερευνητής του infowars.com Alex Jones απαντά σε ερωτήσεις που του έκαναν Έλληνες μέσω του Διαδικτύου σε μια ηχητική συνέντευξη, και προειδοποιεί τους Έλληνες να μην παραδοθούν στις απαιτήσεις του ΔΝΤ και της Goldman Sachs. Το έπαιξαν πάνω από 75 Ελληνικά blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.Επίθεση στο ΒγενόπουλοΟ πρόεδρος της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος επισκέπτεται το κατάστημα της Τράπεζας στη Σταδίου αμέσως μετά το θάνατο των 3 υπαλλήλών του από βόμβες μολότωφ. Ο κόσμος που βρίσκεται γύρω του επιτίθεται φραστικά, και καταγράφονται σκηνές απείρου κάλους. Σε 64 blogs συνολικά.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.Επίθεση των ΜΑΤ στο ΣύνταγμαΚάμερα από το ξενοδοχείο της Μεγ. Βρεττανίας καταγράφει επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στο Σύνταγμα που τους απωθούν μακρυά. Σε 37 blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.Συγκέντρωση για τους νεκρούς της MarfinΗ κάμερα καταγράφει τη συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών έξω από τη Marfin της Σταδίου, για τον τραγικό θάνατο των 3 υπαλλήλων της από τις βόβμβες μολότωφ. Σε 20 blogs.Δες το video και τα blogs που το έπαιξαν.Δες εδώ όλα τα δημοφιλή video της εβδομάδας, αλλά και συνολικά.
Το Top 10 των Ελληνικών blogsΓια την εβδομάδα που πέρασε. Σε παρένθεση ο αριθμός των links προς αυτά.1. troktiko (953) 2. taxalia (475)3. ANTI WEBLOG (421)4. TVXS.gr (416)5. PRESS-GR.blogspot.com (348)6. Newstime.gr (333)7. Indymedia (333)8. olympia.gr (319) 9. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (319)10. fimotro (306)Δες τη λίστα με το Top 100 των blogs όπως τα αξιολογεί το sync.gr
Νέες ΚατοχυρώσειςΣε μια πολύ παραγωγική εβδομάδα, 55 Ελληνικά blogs ακολούθησαν τη διαδικασία "κατοχύρωσης" στο sync.gr τις τελευταίες 7 ημέρες. Μια διαδικασία που βεβαιώνει με αξιόπιστο τρόπο ότι ένα μέλος του sync.gr είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης ενός blog. Ο ίδιος μετά μπορεί να παρέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το blog του στους επισκέπτες του sync.gr, αλλά και να επικοινωνούν οι τελευταίοι με αυτόν για θέματα του blog του.Αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί η διαδικασία κατοχύρωσης ενός blog διάβασε εδώ. Αν έχεις κάποιο δικό σου blog και δεν το έχεις κατοχυρώσει ακόμα, ακολούθησε εδώ τις οδηγίες. Είναι απλό και γρήγορο.
Κάνε μας Follow στο Twitter - Share this: sync you!
Λαμβάνεις αυτό το μήνυμα επειδή έχεις γραφτεί μέλος στο sync.gr κάνοντας χρήση του email σου.Διαγραφή snstam@gmail.com από τη λίστα Προώθησε το σε φίλο Ενημέρωσε τα Στοιχεία σου

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων ΑρκαδικόςMay 14, 2010 at 8:32am
Θέμα: Hoş geldiniz...
Σήμερα έρχεται στην χώρα μας ο αναμορφωτής του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας του. Μια σπουδαία πολιτική προσωπικότητα που -δυστυχώς- στην Ελλάδα έχουμε να δούμε απο την εποχή του μεγάλου Ανδρέα. Πέρα απο μικρότητες και βιωματικά συμπλέγματα του παρελθόντος, ας καλοδεχτούμε τον Τούρκο πρωθυπουργό κύριο Tayip Erdogan και την συνοδεία του. Hoş geldiniz...

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο NoExcuse σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "Η ελαφρότητα της βαρύτητας" http://go.sync.gr/YHqq0GCy- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/NoExcuse/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

** Ο/Η Vincent Serio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Growing up Astoria.

Vincent SerioMay 14, 2010 at 6:10am
Θέμα: Growing Up Astoria 2nd Annual Reunion on August 14th @ 3pm... (Mass Invite- Please do not reply)
I hope you join us for the 2nd Annual "Growing Up Astoria" Reunion !It was the event of the summer last year, and promises to be the same in 2010 ! Date: Saturday August 14th, 2010Time: 3 pm till closing..Last year was awesome--we never could have imagined what a diverse and extensive crowd would gather! We had people of all ages and backgrounds, who came f...rom near and far to enjoy the memories of our past. Several people even flew in for the event! This year's reunion will again be at the Beer Garden (if it ain't broke, don't fix it!), and go from 3pm 'till closing. Usually there is no cover at the Beer Garden, but if they have entertainment that day, there could be a charge of about $5-$10.... Come join us at the famous Beer Gardens and we will EAT, DRINK, and BE MERRY!!Hope to see you all,Vin* Rain Date: August 21,2010 @ 3 pm .-

** Ο/Η Vincent Serio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Growing up Astoria.

Vincent SerioMay 14, 2010 at 5:44am
Θέμα: Growing Up Astoria 2nd Annual Reunion ( Mass Invite.. Please do not reply ) !!
Hello All !I hope you join us for the 2nd Annual "Growing Up Astoria" Reunion ! It was the event of the summer last year, and promises to be the same in 2010 ! Last year was awesome--we never could have imagined what a diverse and extensive crowd would gather! We had people of all ages and backgrounds, who came from near and far to enjoy the memories of our past. Several people even flew in for the event! This year's reunion will again be at the Beer Garden (if it ain't broke, don't fix it!), and go from 3pm 'till closing. Usually there is no cover at the Beer Garden, but if they have entertainment that day, there could be a charge of about $5-$10.... Come join us at the famous Beer Gardens and we will EAT, DRINK, and BE MERRY!!Hope to see you all,Vin* Rain Date: August 21,2010 @ 3 pm

** Ο Vincent σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Growing Up Astoria's 2nd Annual Reunion " την Σάββατο, 14 Αυγούστου στις 3:00 μ.μ. Ο/Η Vincent λέει, This is a Mass Invite..Please do not reply !!! Εκδήλωση: Growing Up Astoria's 2nd Annual Reunion Τύπος: Επανένωση'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 14 Αυγούστου στις 3:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 15 Αυγούστου στις 1:00 π.μ. Τοποθεσία: Bohemian Hall & Beer Gardens Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=126145204066681&mid=256b4f3G3dd6e022G1451bc2G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

**To hamomilaki - Save Our Children

Τα παιδιά μας, τα καμάρια μας ...

Βιολόγος συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Τα παιχνίδια της γειτονιάς

Τα παιδιά μας, τα καμάρια μας ...
Posted: 13 May 2010 11:53 AM PDT

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας δέχτηκε τους μαθητές-μέλη της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής 2009 (χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο) και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Νέων 2009 (χάλκινο Βαλκανικό μετάλλιο)
«Σ’ αυτή τη ζοφερή περίοδο για την πατρίδα μας είστε μια δροσερή αύρα. Είστε ένα μικρό αστέρι στον σκοτεινό ουρανό. Και είστε μια απάντηση σ΄ αυτή την επίθεση που δέχεται η Ελλάδα: ότι είμαστε τεμπέληδες, ότι δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να διασκεδάζουμε».
Με τα λόγια αυτά υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους μαθητές - μέλη της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής 2009 και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής 2009.
Ο κ. Παπούλιας είπε ακόμη, απευθυνόμενος στους μαθητές, ότι «εσείς δείχνετε ότι είμαστε η Ελλάδα της γνώσης, της επιστήμης κα της προόδου» και συνεχάρη τόσο τους ίδιους όσο και τα μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών που συνόδευαν τα παιδιά. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Νέστωρ Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια που δέχτηκε τα μέλη της Εταιρίας και τους μαθητές, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε πολύ, κύριε Πρόεδρε, που μας δεχθήκατε. Και πολύ περισσότερο που βρήκατε χρόνο στις σημερινές συνθήκες να μας δεχθείτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας». Την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής 2009 αποτελούν οι μαθητές: Γιώργος Παναγιωτάκος (1ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης) που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2009, Γεράσιμος Αρσένης (2ο Λύκειο Μοσχάτου), Αποστόλης Γαϊτανίδης (Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) και Γιώργος Μπιτζές (1ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου). Την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής Νέων 2009 αποτελούν οι μαθητές Γυμνασίου:Ευάγγελος Κόσινας (5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων), που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Νέων 2009, Κωνσταντίνος Κανέλλης (13ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης), Χρήστος Ποριός (3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης) και Λουκάς-Ξάνθος (1ο Γυμνάσιο Ρόδου).
Ο Γιώργος Παναγιωτάκος, που πλέον είναι φοιτητής στο πρώτο έτος του Πολυτεχνείου, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στον διαγωνισμό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς συμμετέχουν μαθητές από περίπου 90 χώρες. «Αυτό που μας ζητήθηκε -τόνισε- ήταν μέσα σε πέντε ώρες να δημιουργήσουμε τα αντίστοιχα προγράμματα που θα μπορούν γρήγορα και σωστά να λύσουν τέσσερις ασκήσεις λογαριθμικές που μας δόθηκαν». Ο καθηγητής Πληροφορικής και υπεύθυνος του προγράμματος Παναγιώτης Καραγεώργος τόνισε ότι «αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει υποστήριξη στις δράσεις του διαγωνισμού από πλευράς Πολιτείας, καθώς τώρα λειτουργεί εθελοντικά και με χορηγίες». Παράλληλα, είπε ότι πρέπει να υπάρχει και υποστήριξη στην εκπαίδευση μέσα στις τάξεις των σχολείων ώστε να μπορεί να βοηθηθεί το κλίμα των διαγωνισμών. Τα παιδιά που αποσπούν κάποιο μετάλλιο στους διαγωνισμούς, αυτομάτως καταλαμβάνουν μια θέση σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο σχετικό με την Πληροφορική, ενώ ύστερα από επιλογή ένα από τα παιδιά μπορεί να μετεκπαιδευτεί στο εξωτερικό.
© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
http://www.hamomilaki.gr

Βιολόγος συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
Posted: 13 May 2010 11:44 AM PDT

Ένας 40χρονος βιολόγος από τη Μ. Βρετανία, ο οποίος εργάζεται στο Ινστιτούτο Ακαδημίας Αθηνών, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ύστερα από την αξιοποίηση συγκεκριμένης καταγγελίας, άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του 40χρονου και εντόπισαν μεγάλο αριθμό αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο εξωτερικών σκληρών δίσκων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Αναρτήθηκε από Teo-zapikos στις 3:35 μ.μ. Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010
http://www.hamomilaki.gr

Τα παιχνίδια της γειτονιάς
Posted: 13 May 2010 11:41 AM PDT
Ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά και πριν από λίγες μέρες είδαμε τις πρώτες παρέες παιδιών να βγαίνουν στο δρόμο για παιχνίδι. Όμορφες εικόνες, νοσταλγικές.
Αλήθεια, πόσα έχουν να θυμίσουν στους μεγαλύτερους αυτές οι σκηνές από τη γειτονιά και τα παιχνίδια των παιδιών σε πλατείες και δρόμους (όπου βεβαίως η κίνηση το επιτρέπει). Δυστυχώς σήμερα τα περισσότερα ομαδικά παιχνίδια δεν παίζονται πια στις μεγάλες πόλεις από τα παιδιά. Ίσως ελλείψει χώρου. Στην επαρχία –ευτυχώς- ακόμη υπάρχει χώρος και χρόνος για τα παιχνίδια, στους δρόμους, τις αυλές και τις πλατείες.
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν αποδώσει μεγάλη αξία στα ομαδικά παιχνίδια που παίζονταν σε υπαίθριους χώρους. Και αφιέρωναν, μικροί μεγάλοι, μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους σε αυτού του τύπου τις αθλοπαιδιές. Επειδή διαπαιδαγωγούσαν και ανέπτυσσαν το σώμα και το μυαλό. Πράγματα στα οποία άλλωστε έδιναν πρωταρχική σημασία οι αρχαίοι. Κι ενώ αυτοί σίγουρα κάτι παραπάνω γνώριζαν, οι σύγχρονοι Έλληνες γονείς, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχουν εγκλωβίσει τα παιδιά σε δραστηριότητες που αφενός γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αφετέρου δεν γίνονται καθόλου.
Κι όμως, το παιχνίδι έξω από το σπίτι θα βοηθήσει το παιδί να αναπτύξει την κοινωνικότητά του, τη φαντασία του, τη συναδελφικότητά του και την αλληλεγγύη του, ενώ θα το οδηγήσει να ξεπεράσει πιο ομαλά την περίοδο επιθετικότητας, εγωισμού, αυταρχισμού και σκληρότητας που εμφανίζεται στα πρώτα του χρόνια.
Πάρτε τα λοιπόν από το χέρι και οδηγήστε τα –μαζί με κάποια άλλα παιδιά βέβαια- σε χώρους ανοιχτούς ή σε αυλές. Τι πιο όμορφο μάλιστα να αναλάβετε να τα μυήσετε στο μαγικό κόσμο των λαϊκών ομαδικών παιχνιδιών, έτσι όπως εσείς –κατά πάσα πιθανότητα- τα παίζατε.
Tα Αγαλματάκια
Τα αγαλματάκια παίζονται από τρία παιδιά και πάνω. Ένα παιδί τα φυλάει και κλείνει τα μάτια. Κρατά κλειστά τα μάτια του και λέει τη φράση: «Αγαλματάκια, αγαλματάκια, μέρα ή νύχτα;»
Όσο λέει τη φράση και κρατά κλειστά τα μάτια τα άλλα παιδιά κινούνται. Όταν τα ανοίξει όλοι πρέπει να είναι ακίνητοι. Αν κάποιο παιδί εκείνη τη στιγμή που ανοίγει τα μάτια του κινηθεί, τα φυλάει εκείνο.
H Aμπάριζα
Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα ορίζει ένα δέντρο ή μια κολόνα για μάνα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να προστατεύει η κάθε ομάδα τη μάνα της. Τα παιδιά αποφασίζουν ή βάζουν κλήρο, για το ποια ομάδα θα ξεκινήσει πρώτη. Ένα από τα παιδιά της ομάδας βγαίνει στο χώρο ανάμεσα από τις μάνες (συνήθως στην αρχή παίζουν πιο αδύνατοι παίκτες) και παράλληλα βγαίνει και από την άλλη ομάδα ένα παιδί. Συναντιούνται και προσπαθούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλο. Όποιος προλάβει να χτυπήσει τον άλλο, τον αιχμαλωτίζει και τον οδηγεί στη μάνα του. Ύστερα βγαίνει ένα παιδί από τη δεύτερη ομάδα και παράλληλα άλλο ένα από την πρώτη. Παίζουν με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να φτάσουν στον τελευταίο παίκτη. Ο τελευταίος που μένει, προσπαθεί να προστατεύσει τη μάνα. Από την άλλη ομάδα μπορούν να του επιτεθούν δύο αντίπαλοι, όχι περισσότεροι. Μπορεί να προσπαθήσει να ελευθερώσει τους αιχμάλωτους συμπαίκτες του για να τον βοηθήσουν, με ένα άγγιγμα. Τότε αυτοί φωνάζουν: «Παίρνω αμπάριζα και βγαίνω και κανένα δεν το λέω.»
Τα Μήλα
Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες. Μετά κάνουν «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» για να δουν ποια από τις δύο ομάδες θα είναι μέσα. Τα παιδιά που είναι μέσα πρέπει να τρέχουν εδώ κι εκεί για να μην τους ακουμπήσει η μπάλα. Αν καείς βγαίνεις έξω. Ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να πιάσεις όσο περισσότερα μήλα μπορείς, πιάνοντας κάθε φορά τη μπάλα. Με κάθε μήλο έχεις μια ζωή παραπάνω, δηλαδή αν καείς παίζεις δεύτερη φορά, γιατί είχες πιάσει μήλο. Ο τελευταίος που θα μείνει πρέπει να κάνει τα δωδέκατα, δηλαδή για δώδεκα συνεχή χτυπήματα να μην τον κάψουν.
Το Χρώμα της Μάγισσας
Ένα παιδί είναι η μάγισσα. Κάθε παιδί σκέφτεται ένα χρώμα, χωρίς να το πει στους άλλους. Σκέφτεται και η μάγισσα ένα χρώμα. Μετά ένα-ένα τα παιδιά πηγαίνουν και λένε στη μάγισσα το χρώμα που έχουν σκεφτεί. Αν είναι το ίδιο χρώμα που σκέφτηκε κάποιο παιδί, η μάγισσα αρχίζει να το κυνηγάει.
Το Μαντιλάκι
Οι δυο ομάδες παρατάσσονταν η μια απέναντι στην άλλη και έπαιρναν οι παίκτες της καθεμιάς τα νούμερά τους. Στο μέσο της απόστασής τους υπήρχε κάποιος που κρατούσε ένα μαντηλάκι και σε κάποια στιγμή φώναζε ένα νούμερο. Τότε ο παίκτης της κάθε ομάδας που είχε αυτό το νούμερο πήγαινε στο κέντρο για να πάρει το μαντηλάκι. Έπρεπε να προσέχει όμως. Το μαντηλάκι έπρεπε να το πάρει και να επιστρέψει στην ομάδα του, χωρίς να τον πιάσει ο παίκτης της άλλη ομάδας που είχε το ίδιο νούμερο και βγήκε κι αυτός να διεκδικήσει το μαντηλάκι. Διαφορετικά το μαντηλάκι το έπαιρνε αυτός.
Πηγή: infokids.gr
Συγγραφέας άρθρου: Σοφία Κωστάρα
http://www.hamomilaki.gr .-

**MOTIVO DE TUZANTLA invites you to the event: "CIERRE DE LA EXPOGANADERA TLALMANALCO 2010"
Will you attend?
When: Sunday 16 of May at 20:00hs Where: TLALMANALCO Tlalmanalco, Mexico, Mexico .-

** Motivo De Tuzantla Michoacan has invited you to see a photo from the"BAILE DE FERIA EN SAN ISIDRO MONTE DE PEÑA VILLA DEL CARBON" event. View photo »
** Η σελίδα ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Blog στο Facebook άρεσε στον Konstantinos και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FMACHETIKOI-POLITES-Blog%2F115447081811739&mid=2568c9dG56358b7cG1d0880fG4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook ___Βρείτε άτομα από τη λίστα επαφών σας του Windows Live Hotmail στο Facebook! Μεταβείτε στο: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

** Ο/Η Greekalert Gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Η Πρόταση μας για τις εκλογές...

Greekalert GrMay 14, 2010 at 2:03am
Θέμα: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ!!! ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΠΛ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ http://www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=125597764122425 .-

**Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Southernrock.gr SrgrMay 13, 2010 at 11:10pm
Θέμα: Pre show party ο http://www.facebook.com/l/fb86f;Rockmachine.gr
Την Παρασκευή 14 Μαϊου στο ναό του rock, στο Revenge of Rock ο http://www.facebook.com/l/fb86f;www.rockmachine.gr προετοιμάζει το έδαφος για τις συναυλίες των Firehouse, Bonbfire και Hardcore Superstar σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μια βραδία καταιγιστικού μελωδικού και sleaze rock από τον Master rock jockey, Δημήτρη Σειρηνάκη. Ξεκινά ακριβώς στις 23.00. Είσοδος 2€. Κρατήστε το απόκομμα γιατί θα κληρωθούν 15 προσκλήσεις για την αθηναϊκή συνυαλία καθώς και 5 backstage Passes.-

** Βολεύουν τα δικά τους παιδιά στη Βουλή, οι 300 βολευτές μας ενώ ζητούν να βάλουμε πλάτη εμείς!!‏
Από:
alkis (anemos521@gmail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010 11:06:36 μμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com)
Εξώδικη διαμαρτυρία της Γεωργίας Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου π. Νομικούσυμβούλου Δήμου Βούλας έναντι της Βουλής των Ελλήνων για την πρόσληψη232 υπεράριθμων υπαλλήλων στην Ελληνική Βουλή.http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/300.html -- Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google. Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com .Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com. Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el. -

**Ο/Η Anastasios Panoy έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.

Anastasios PanoyMay 13, 2010 at 10:52pm
Θέμα: Βολεύουν τα δικά τους παιδιά στη Βουλή, οι 300 βολευτές μ
http://www.facebook.com/l/fb86f;anemos5.blogspot.com/2010/05/300.html .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: