ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

free counters

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Τα νέα μας οι ειδήσεις μας , σήμερα χθες 26,27,28/05/2010 *

Τα νέα μας οι ειδήσεις μας , σήμερα χθες 26,27,28/05/2010 :

~**** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σήμερα :

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

** Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ :

1) Απρεπή συμπεριφορά του Διευθυντού του Κ.Υ. Μελιγαλά κ. Αργυρόπουλου Γεωργίου σε προσωπικό και ασθενείς του Κ.Υ. Μελιγαλά , για την άμεση ΕΔΕ , από την 6Η Δ.Υ.ΠΕ Πελοποννήσου και από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης , όπου έχουν κοινοποιηθεί σχετικές αναφορές - έγραφα από 31 -03-2010 από τον Διευθυντή του Οδοντιατρικού τμήματος του Κ.Υ.Μελιγαλά κ.λ.π. .-
2) Σχετικές ενημερώσεις κοινοποιήσεις έχουν γίνει και στο υπουργείο Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης , Διοικητή Γ.Ν.Ν.Καλαμάτας , Βουλευτές νομού κ.λ.π. καθώς και στον Συνήγορο του Πολίτη , ο οποίος και μόνον μέχρι σήμερα απάντησε (αρ. πρ. 125962/7452/2010 , 26-03-2010 απάντηση Συνηγόρου του Πολίτη) κ.α. -


~* Απόφαση 4/05-05-2010 / Επιστημονικού Συμβουλίου Γ.Ν.Νοσοκομείου Καλαμάτας :
ΘΕΜΑ : 2 « Επί της υπ αρ. πρωτ. 6774/27-4-2010 αναφοράς του κ. Σκούλικα Σταμάτη , Διευθυντή Οδοντιατρικού τμήματος του Κ.Υ.Μελιγαλά » .-

Σχετικά με το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου , κ. Μπριστογιάννης Γεώργιος , θέτει υπόψη των μελών την υπ΄ αρ. 6774/27-04-2010 αναφορά του κ. Σκούλικα Σταμάτη , Διευθυντού , με θέμα « Εφημερίες – Ετοιμότητες οδοντιατρικού τμήματος Κ.Υ.Μελιγαλά » η οποία και έχει ως εξής : « Με την παρούσα μου αναφορά , θα ήθελλα να προσβάλλω την υπ΄ αρίθμ. 3/ 31-03-2010 απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Ν. Καλαμάτας ως άδικη , χωρίς σεβασμό , συναδελφικότητα ,λογικότητα , τιμιότητα και ανθρωπιά , & χωρίς να αποδέχομαι τον τρόπο εφαρμογής και ψήφισης των εφημεριών-ετοιμοτήτων του οδοντιατρείου του Κ.Υ.Μελιγαλά , διότι 1) είναι άνιση και άδικη μεταχείριση , χωρίς σεβασμό , συνεννόηση , συζήτηση και συναδελφικότητα 2) Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα για την συνετή και εύρυθμη λειτουργία του οδοντιατρείου κα9 3) Η εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 3329/2005 , κρίνεται από μένα ως άνισης μεταχείρισης μεταξύ συναδέλφων , ζητώ την όλη επανεξέταση του θέματος προς αποφυγή μου στα Διοικητικά Δικαστήρια κ.λ.π. και ταλαιπωρίας .-
Σημειώνω , ότι έβαζα 15 ετοιμότητες στον κάθε ΄έναν εκ των δύο οδοντιάτρων προς κάλυψη του οδοντιατρικού , για έκτακτα περιστατικά , αιμορραγίες , τροχαίων κ.λ.π. του τμήματος ».-

Κατατέθηκαν οι εξής προτάσεις :

1) Πρόταση κ. Ζόμπολου Σπυρίδωνα :

« Μέχρι τώρα οσάκις εγένετο μείωση του ποσού των εφημεριών για το ιατρικό προσωπικό , γινόταν ισότιμη μείωση σε όλες τις ειδικότητες των ιατρών , Προτείνω όπως ισχύσει το ίδιο και τώρα ».-

2) Πρόταση κ. Μιχαήλ Μιχάλη :

« Να επανεξετάσει ο κ. Αργυρόπουλος το πρόγραμμα των εφημεριών κατόπιν της ένστασης , σύμφωνα με τις ανάγκες του Κ.Υ. Μελιγαλά και σύμφωνα με τις διαμορφωθείσες οικονομικές συνθήκες ».-

Το Επιστημονικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του την ανωτέρω αναφορά και μετά από διαλογική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Όπως επανεξετάση ο κ. Αργυρόπουλος Γεώργιος Δ)ντής του Κ. Υ. Μελιγαλα το πρόγραμμα των εφημεριών του οδοντιατρικού τμήματος , κατόπιν της αναφοράς του κ Σκούλικα Σταμάτη Διευθυντή Οδοντιατρικής , σύμφωνα με τις ανάγκες του Κ.Υ. Μελιγαλά και τις διαμορφωθείσες οικονομικές συνθήκες .-
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
4/5-5-2010

Ο Πρόεδρος ΤΑ ΜΕΛΗ

ΖΟΜΠΟΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μριστογιάννης Γεώργιος ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
Καλαμάτα 17-05-2010
Η Γραμματέας
ΣΚΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

~** Αναφέρω επίσης και την προϋπάρχουσα απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου με υπ. Αρίθμ. 3) 31-03-2010 απόφαση με Μέλη : Μιχαήλ Μιχάλη , Γιαννόπουλο Δημήτριο , Πετροπούλου Ευδοκία και Γκούζου Μαρία και πρόεδρο τον κ. Μπριστογιάννη Γεώργιο .-


**Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.


Xrhstos FrikMay 28, 2010 at 2:21pm
Θέμα: rockway party SHMERA!!
H μέρα έφτασε για το μεγάλο Party του http://www.facebook.com/l/40f3d;Rockway.gr (web zine,free press) και του Βe Rock Radio στο Revenge of Rock(Λ. Αλεξάνδρας, 34).
Την αρχή θα κάνει ο Φώτης Μελέτης (http://www.facebook.com/l/40f3d;Rockway.gr, Be Rock Radio, Rock Hard, Rockway Magazine) και παρέα με τους παραγωγούς του Be Rock Radio mr.Snaki και Geo στα decks θα απολαύσετε το απόλυτο melodic, hard και heavy rock PARTY της Αθήνας!!!
Και επειδή πάντα μας αρέσουν οι εκπλήξεις Special guest θα είναι o Δημήτρης Σειρηνάκης(Rock Hard, MTV) και αναμένεται οι εκπλήξεις να συνεχιστούν όλο το βράδυ με πολλά δώρα.
Για αυτό λοιπόν φίλοι του http://www.facebook.com/l/40f3d;Rockway.gr φροντίστε να είστε από νωρίς στο Revenge of Rock για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τις φοβερά τραγούδια και video clips που έχουμε ετοιμάσει για την Παρασκευή 28 Μαΐου!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23.00 - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

PRWS OLA TA MELH TOU RADIO MUSIC ROCK** Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo. View photo .-
** Ο/Η Mariana Onice έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.


Mariana OniceMay 28, 2010 at 1:51pm
(χωρίς θέμα)
http://www.facebook.com/l/40f3d;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blog-post_28.html

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!

**
Σκληρό μήνυμα Σαμαρά στο εσωτερικό του κόμματος

Την πόρτα της εξόδου στον Θόδωρο Ρουσσόπουλο και τον Γιώργο Βουλγαράκη έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανακοινώνοντας την επιτροπή αξιολόγησης έστειλε ουσιαστικά σκληρό μήνυμα σε όσους έχουν βλάψει εσωκομματικά την παράταξη.
Σκληρό μήνυμα Σαμαρά στο εσωτερικό του κόμματοςΤην πόρτα της εξόδου στον Θόδωρο Ρουσσόπουλο και τον Γιώργο Βουλγαράκη έδειξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανακοινώνοντας την επιτροπή αξιολόγησης έστειλε ουσιαστικά σκληρό μήνυμα σε όσους έχουν βλάψει εσωκομματικά την παράταξη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στη Ρηγίλλης και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετική με τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης της ΝΔ, δήλωσε πως «αν δεν έχετε καταλάβει εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια νέα ΝΔ».

Πρόσθεσε επίσης, πως δεν απολογείται για το χθες. «Δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου. Όποιος, το ξεκαθαρίζω, έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο», κατέληξε.

Νωρίτερα, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, είχε γίνει γνωστό πως με απόφαση του κ. Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή
Αξιολόγησης, η οποία αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της ΝΔ, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων. Στην επιτροπή μετέχουν υπό τη θεσμική τους ιδιότητα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Άμεση, ωστόσο, ήταν η απάντηση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Θόδωρου Ρουσόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι από τη σημερινή δήλωση του αρχηγού της ΝΔ «είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του».

Τόνισε, επίσης, «δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα» και πως «η αλήθεια και το ήθος του δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις».

«Προσδοκώ να κριθώ από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητες τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε», συμπλήρωσε.

Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ την Κυριακή

Την Κυριακή, 30 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη προέδρων των 71 Νομαρχιακών Οργανώσεων και των 980 διοικήσεων των Τοπικών και Διαμερισματικών Οργανώσεων του κόμματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γραμματείας Οργανωτικού του κόμματος «οι εκλογές χαρακτηρίζονται από καινοτομίες, όπως η εκλογή προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. από το σύνολο των μελών του κόμματος και η δυνατότητα εκλογής μέσω εφαρμογής ποσοστώσεων νέων σε ηλικία μελών, καθώς και μελών που θα εκλεγούν για πρώτη φορά. Έτσι, επιτυγχάνεται η ανανέωση του Στελεχιακού Δυναμικού του Κόμματος που, σε συνδυασμό με τις οργανωτικές αλλαγές στη δομή της Περιφερειακής Οργάνωσης, ανοίγουν και εκσυγχρονίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία».

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 19:00 σε εκλογικά κέντρα, που έχουν καθορισθεί και αναφέρονται στην ιστοσελίδα του κόμματος. Πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία και τα εκλογικά κέντρα παρέχονται και από το τηλεφωνικό κέντρο 210- 3354454.

Δικαίωμα συμμετοχής ψηφοφορίας έχουν όλα τα μέλη του κόμματος, που έχουν εγγραφεί ως τις 28 Απριλίου 2010, καθώς και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει ποσοστό τουλάχιστον ίσο με το 40% των σταυρών προτίμησης. Αλλιώς, η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2010, μεταξύ των δύο υποψηφίων, που πλειοψήφησαν.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες θα συνεχισθούν με την εκλογή των μελών των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟ.Δ.Ε.) και συνέδρων, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 13 Ιουνίου, και θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή του 8ου Συνεδρίου στην Αθήνα, στις 25-26-27 Ιουνίου~**

** Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !


~**

Κλειστά τα σύνορα για τον Τάσο Μαντέλη

Απαγόρευση εξόδου του Τάσου Μαντέλη από την Ελλάδα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά την ομολογία του στην εξεταστική επιτροπή.
Κλειστά τα σύνορα για τον Τάσο ΜαντέληΑπαγόρευση εξόδου του Τάσου Μαντέλη από την Ελλάδα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά την ομολογία του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ότι εισέπραξε 200 χιλιάδες μάρκα από τη Siemens, ως προεκλογική χορηγία.

Στο μεταξύ, η κατάθεση του κ. Μαντέλη έχει προκαλέσει σάλο και σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, από τη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς είπε η κυνική ομολογία πρώην υπουργού ότι χρηματιζόταν καταδεικνύει τις εφιαλτικές διαστάσεις μιας διαφθοράς που κατατρώγει τα σωθικά της Δημοκρατίας, απογοητεύει τους πολίτες και υπονομεύει την κοινωνική συνοχή, προσθέτοντας ότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να εγκαλεί συνεχώς τη ΝΔ για σκάνδαλα, οι αποδείξεις, όμως, βαραίνουν μόνον το ίδιο.

Οργισμένη, ωστόσο, είναι η απάντηση με γραπτή ανακοίνωση από τον πρώην πρωθυπουργόΚώστα Σημίτη, ο οποίος εκφράζει θλίψη και οργή για τις πράξεις αυτές που έγιναν την περίοδο 1996-2004 και αμαυρώνουν και το έργο της διακυβέρνησης του. Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα τονίζει ο κ. Σημίτης, λέγοντας ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για παρανομίες και αθλιότητες που έφεραν στο φως οι εξεταστικές επιτροπές. «Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων», υπογραμμίζει ο κ. Σημίτης.

Την ίδια ώρα, έφοδο πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ μετά και από εντολή της Εξεταστικής Επιτροπής στα γραφεία της Siemens, όπου ψάχνει για λογαριασμούς και ποια πολιτικά πρόσωπα κρύβονται πίσω από αυτούς.

Καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Τάσος Μαντέλης, πάντως προέτρεψε τα μέλη της να βρουν ποιός διέρρευσε τον Ιούνιο του 2008 την πληροφορία ότι «ο Μαντέλης πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα», τονίζοντας ότι κάποιοι θέλουν να ξεπλύνουν τη μίζα στην πλάτη του.

Ωστόσο, προηγήθηκε η κατάθεση του Γιώργου Τσουγκράνη, κουμπάρου τού κ. Μαντέλη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι εξυπηρέτησε τον πρώην υπουργό, μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία, το 1998.

Στον ίδιο λογαριασμό μπήκαν και άλλα 250.000 μάρκα, αλλά ο κ. Μαντέλης υποστήριξε ότι αγνοεί τον αποστολέα του δεύτερου εμβάσματος. Ο κ. Τσουγκράνης, όμως, υποστήριξε πως και τα 250.000 μάρκα προέρχονταν από τη Siemens.

Πάντως ο πρώην υπουργός για πρώτη φορά, αφότου βγήκαν οι καταγγελίες για τον ίδιο, παραδέχθηκε ότι πήρε χρήματα από τη Siemens, ενώ ως τώρα το αρνείτο.

«Όπως προέκυψε από την κατάθεση του κουμπάρου του Γιώργου Τσουγκράνη, ο τελευταίος άνοιξε τον τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία για λογαριασμό του τότε υπουργού προκειμένου "να βρει χορηγίες από ξένους φίλους του», για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες εκλογικές ανάγκες της Β' Αθηνών, όπου θα κατέβαινε.

Ο κ. Μαντέλης ομολόγησε ότι μετά τις δημοτικές εκλογές του 1998 τον πήρε στο τηλέφωνο κάποιος μιλώντας αγγλικά και του είπε ότι επικοινωνεί μαζί του εκ μέρους της Siemens για να του πει ότι η εταιρεία προτίθεται να του δώσει μία χορηγία.

Μετά τρεις ημέρες τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του κουμπάρου του, αλλά ο ίδιος δεν έδωσε καμία σημασία, από ποιον μπήκαν. Υπέθεσε ότι ήταν από τη Siemens.

Όλα αυτά είναι χωρίς σχόλια είπε για την κατάθεση Μαντέλα ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Το μεγάλο θέμα, τόνισε, είναι η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εάν είχε γίνει, θα είχαμε τη δυνατότητα ελέγχου όλων των υποθέσεων σε βάθος.

«Να κοπεί το σάπιο μέρος και να μείνει το υγιές στο πολιτικό σύστημα», δήλωσε επίσης στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας. Όσον αφορά για τον Κώστα Σημίτη μετά από επίμονες ερωτήσεις δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη.

Παράλληλα, με δήλωση του στη Βουλή και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκοςείπε ότι οι βουλευτές κατελήφθησαν από καταπληξία μετά την ομολογία Μαντέλη και οφείλει να προσέλθει στην επιτροπή ο Κώστας Σημίτης και να μιλήσει γιατί ένας υπουργός του αποκαλύπτεται ότι έπαιρνε μίζες.-

~**

Τελεσίγραφο της Εφορίας σε οφειλέτες του Δημοσίου

Τελεσίγραφο από την εφορία λαμβάνουν 827.396 οφειλέτες του δημοσίου με ληξιπρόθεσμα χρέη. Με τις επιστολές καλούνται να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους έως τις 31 Μαΐου τα χρέη τους πριν η εφορία σε κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων.
Τελεσίγραφο της Εφορίας σε οφειλέτες του ΔημοσίουΤελεσίγραφο από την εφορία λαμβάνουν αυτές τις ημέρες 827.396 οφειλέτες του δημοσίου με ληξιπρόθεσμα χρέη 32 δις ευρώ. Με τις επιστολές καλούνται να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους έως τις 31 Μαΐου τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους πριν η εφορία περάσει στην εφαρμογή του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων με κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων.

Με τα ειδοποιητήρια οι φορολογούμενοι ενημερώνονται αφενός ότι έχουν ληξιπρόθεσμη οφειλή- στην περίπτωση που δεν το ξέρουν- αφετέρου για τις διατάξεις του τελευταίου φορολογικού νόμου που δίνουν κίνητρα εξόφλησης με διαγραφή σημαντικού μέρους των προσαυξήσεων.

«Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στοιχεία των ΔΟΥ στο υπουργείο Οικονομικών, εμφανίζεστε οφειλέτης ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο. Σας γνωστοποιούμε τις δυνατότητες που παρέχονται από την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων για βεβαιωμένες οφειλές υπέρ του Δημοσίου που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2009», γράφουν οι επιστολές και στη συνέχεια εξηγείται ότι οι οφειλέτες μπορούν να κερδίσουν:

- Απαλλαγή ποσοστού 80% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής που επιβαρύνουν οφειλές στην περίπτωση εφάπαξ, έως τις 31-5-2010, εξόφλησης του συνόλου αυτών

- Απαλλαγή ποσοστού 60% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής στην περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης έως τις 31-5-2010, τουλάχιστον του 50% της ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Όπως προκύπτει από την ερμηνευτική εγκύκλιο που έχει ήδη αποστείλει στις εφορίες το υπουργείο Οικονομικών, στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν οφειλές, βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. και τα Τελωνεία, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2009 αλλά και οφειλές που τελούν σε αναστολή είσπραξης ή έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση χρεών.

Αντίθετα δεν υπάγονται στη ρύθμιση, ακόμη και αν ζητηθεί από τον οφειλέτη, οφειλές υπέρ ξένων κρατών, καθώς και τυχόν οφειλές, που από ειδικές διατάξεις, δεν επιτρέπεται η απαλλαγή τους από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

Στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται λίστες στις οποίες αποτυπώνονται ένας προς έναν οι οφειλέτες του δημοσίου και τα ποσά που χρωστούν. Από αυτές προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών ή 602.807 φορολογούμενοι έχουν χρέη έως 2.000 ευρώ ενώ από την άλλη πλευρά 3.700 οφειλέτες χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.

Ορισμένοι φορολογούμενοι μάλιστα είναι και μεγαλο-ιδιοκτήτες και θα μπουν στην πρώτη γραμμή των κατασχετηρίων που θα ακολουθήσουν για όσους δεν κλείσουν τις εκκρεμότητες χρεών τους. 26.165 μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου με ληξιπρόθεσμα χρέη 519.766.576 ευρώ έχουν δηλώσει 103.290 κτίσματα και εντός σχεδίου οικόπεδα η αξία των οποίων φτάνει τα 5,229 δις ευρώ.-

~**

Στηρίζουν την σταθεροποίηση του ευρώ οι Άραβες

Τα αραβικά κράτη του Κόλπου στηρίζουν τις ευρωπαϊκές προσπάθειες σταθεροποίησης του ευρώ, δήλωσε την Τρίτη η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, από το Αμπου Ντάμπι, όπου συναντήθηκε με τους ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Στηρίζουν την σταθεροποίηση του ευρώ οι ΆραβεςΤα αραβικά κράτη του Κόλπου στηρίζουν τις ευρωπαϊκές προσπάθειες σταθεροποίησης του ευρώ, δήλωσε την Τρίτη η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, από το Αμπου Ντάμπι, όπου συναντήθηκε με τους ηγέτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Μια ισχυρή Ευρώπη είναι προς το συμφέρον όλων, όμως είναι σαφές πως πρέπει να εργαστούμε πάνω στην ανταγωνιστικότητά μας. Αυτή ακριβώς είναι η θέση της Γερμανίας», δήλωσε η Μέρκελ.

Σε ερώτηση αν το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα θα εξακολουθήσει να αποτελεί παράδειγμα για τις χώρες του Κόλπου στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα δικό τους κοινό νόμισμα, η Γερμανίδα καγκελάριος απάντησε: «Ναι φυσικά» και πρόσθεσε πως το θέμα αυτό ήταν από τα βασικά των συζητήσεών της.

«Είναι απόλυτα κατανοητό πως η Ευρωπαϊκή Ένωση που μοιράζεται το ίδιο νόμισμα πρέπει επίσης να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια κοινή βάση οικονομικών επιδόσεων», πρόσθεσε επίσης η Μέρκελ.

Αναφερόμενη στο θέμα των ιρανικών πυρηνικών, η γερμανίδα καγκελάριος είπε πως οι χώρες του Κόλπου συμμερίζονται τις ανησυχίες της Δύσης. «Υπάρχει μεγάλος φόβος ανάμεσα στους ανθρώπους εδώ. Είναι προφανές ότι είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να δουν το Ιράν να εγκαταλείπει την προσπάθεια απόκτησης πυρηνικών όπλων», κατέληξε η Α. Μέρκελ.

Το βράδυ της Τρίτης η Γερμανίδα καγκελάριος έφθασε στη Σαουδική Αραβία, δεύτερο σταθμό της περιοδείας της στην περιοχή. Η Μέρκελ θα συναντηθεί στη Τζέντα, οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, με τον βασιλιά Αμπντάλα μπεν Αμπντέλ Αζίζ, με τον οποίο θα συζητήσει για διμερή και περιφερειακά θέματα.-

*** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/21052010.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010 Στην Ελληνο-τουρκική φιλία και άλλα

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/17-18052010.html , Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 Τα νέα μας - οι ειδήσεις μασ , σήμερα - χθές 17 και 18/05/2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/15-2010.html , Σάββατο, 15 Μαΐου 2010 τα ΝΕΑ μας - Ειδήσεις σήμερα Κυριακή 16/05/2010 και πολλά άλλα

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/09-05-2010.html , Κυριακή, 09 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα Νέα μας σήμερα και άλλα 09- 05 -2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/12052010.html , Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ σήμερα 12/05/2010 * Υγεία για όλους

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , Σάββατο, 08 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα

**http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , Τετάρτη, 05 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post_21.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Σάββατο, 08 Μαΐου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 Η ελευθερία του λόγου και άλλα

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010 Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/15052010.html , Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα και άλλα Σαββατο 15/05/2010

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Σάββατο, 01 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/05/14052010.html , Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα ας σήμερα 14/05/2010 , Παρασκευή και άλλα

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/05/13052010.html , Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010 Μας γράφουν σήμερα 13/05/2010 και άλλα

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε

**
Στην κουζίνα του σπιτιού , ώρα μαγειρέματος Αρφαρά 2010 :
~*** ΣΙΝΑ - ΒΕΔΟΥΙΝΟΙ- Ι . Μ . ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 2010
Από τα 33α γενέθλια του Βασίλη Αρφαρά 2010
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010
ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ κάθοδος 2010
ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2010 στην κάθοδο
** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σήμερα :
** Dear Windows Live Events Customer,
This email is a final reminder that your existing Events and event photos, videos and other files will be unavailable after May 2010. We apologize for any inconvenience this may cause.

If you need to save photos, videos or other important information from your Events, we recommend taking the following steps:

1. Visit your
existing Events and look for photos and files that you want to keep
2. Using the More menu, select Download and save these files to your computer


There are additional resources available on the
Windows Live team blog to help you save photos, videos or other important information from your Events.
Rather than a separate service for Events, we're making it easier with Windows Live Calendar to share events with friends, and manage appointments, to-do lists, and reminders all from one place.
Thank you for using Windows Live,
The Windows Live Team
** Ο Milan σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ" την Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. 

Εκδήλωση: Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. 
Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. 
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο PRESIDENT (ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ)

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=120249121345633&mid=267b0bdG3dd6e022G14cecc0G7&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
**
Ο/Η Katerina Manta έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. FUN CLUB.
Katerina MantaMay 27, 2010 at 1:23am
Θέμα: kikloforise to neo tragoudi tou ilia palioudaki!!!!!akousteto
http://www.facebook.com/l/07bb1;www.youtube.com/watch?v=15RcZR4wkwA
** Ο Γιάννης Μιχ Λαγωνικός άλλαξε το όνομα της ομάδας ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. σε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΥΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=270006401846&mid=2679910G3dd6e022G14ce17bG40&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
**
Ο/Η Mariana Onice έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.
Mariana OniceMay 27, 2010 at 1:04am
Θέμα: Διόρθωση προηγουμένου.
Στέλνω ξανά το λινκ του προηγούμενου μηνύματός μας γιατί γράφτηκε λάθος.

http://www.facebook.com/l/a3009;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blog-post_171.html

Και ενώ το "πτώμα" του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού σαπίζει, ο Δήμος Ελληνικού καταργείται από τον "Καλλικράτη"
** Ο/Η Mariana Onice έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.
Mariana OniceMay 27, 2010 at 12:36am
(χωρίς θέμα)
http://www.facebook.com/l/a3009;enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/blog-post_171.htmlΚαι

ενώ
το "πτώμα" του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού σαπίζει, ο Δήμος Ελληνικού
καταργείται από τον "Καλλικράτη"!
**
Ο/Η Dimitris DeeJay Nikolaidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Cue Play Vibes.
Dimitris DeeJay NikolaidisMay 27, 2010 at 12:28am
Θέμα: Anazitoynte Atoma Gia Dimosies (P.R)
Oι Cue Play Vibes . στα πλαίσια της καλοκαιρινης περίοδου 2010...Αναζητά άτομα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων για συνεργασία.

Η επιλογή σας να είστε στην ομάδα μας δε σημαίνει απλώς ότι προωθείτε μία εξαιρετικής ποιότητας διασκέδαση αλλά σημαίνει πολύ περισσότερα αφού έχετε την ευκαιρία να...

* Δουλεύετε από το σπίτι σας,
* Ακολουθείτε το δικό σας ωράριο,
* Είστε εσείς αφεντικό του εαυτού σας,
* Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, ευχάριστα και εύκολα και όλα αυτά χωρίς κάποια επένδυση.

Ελάτε στους Cue Play VIbes, την μεγαλύτερη ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της διασκέδασης...

Gia Perissoteres Plirofories EPikoinwniste : http://www.facebook.com/?ref=home#!/DjDimitrisN
** Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ " OPA " ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ".

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=120254284680079&mid=2678829G3dd6e022G14cd73aG6&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
**
Ο/Η Vag Eisvo Kas έστειλε μήνυμα στα μέλη του eisvoleas.
Vag Eisvo KasMay 26, 2010 at 11:18pm
Θέμα: erxetai to cd tou eisvo paides...27/05/10....gkegke
http://www.facebook.com/l/a3009;www.youtube.com/watch?v=-95TGf5lbrQ&playnext_from=TL&videos=jfpXFeA3zag
** Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥΜΠΑ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΙΣΤΙΣ-ΕΛΠΙΣ-ΑΓΑΠΗ.
Θέμα: φοβερο τραγουδι ! Ακουστε στιχους !
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0zPhZ9EijOo&h=5da17
**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall

Video: SOMOS LUZ

**
OSA KOMMATIA KI AN MPORESEIS NA ENWSEIS DEN THA SE FTASOYN MIA STIGMH GIA NA ME NIWSEIS....! H PIO WRAIA THALASSA EINAI AYTH POU DEN THN ARMENISAME AKOMA. AN MPOROYSA THA THN KSANAVAFA GALAZIA...! KRATA DYO STALES THALASSAS GIA FYLAXTO KI AN DEN TA KATAFEREIS KRATA ENA DAKRY STWN MATIWN SOY THN


Έχεις 1 νέο μήνυμα...

Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 1 νέο μήνυμα που έστειλε/έστειλαν 1 επαφή, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:


Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:
http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=19&pref_lang=19
** ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΜΟΥ...... ΕΙΤΕ ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ MILAW OLES TIS GLWSSES TOY KOSMOY OPWS H AGAPH, H ALHTHEIA, H KALWSYNH, H MELACHOLIA KI ENA SWRO ALLES... GI AYTO ASE ME APLA SE MIA GWNIA THS EYTYXIAS SOY!
** Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see a photo.
View photo
**
Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.
Ιθύνων ΝουςMay 26, 2010 at 9:41pm
Θέμα: Όχι στην χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκε
http://www.facebook.com/l/a3009;www.ypografes.net

Υπογράφουμε όλοι για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα (όπως έγινε και στην Ελβετία) για να σταματήσουμε την Κυβέρνηση στο να δώσει δωρεάν Κρατική Περιουσία για να κατασκευάσουν Τζαμί οι Μουσουλμάνοι

.Χρειαζόμαστε 1.000.000 υπογραφές για να γίνει αυτό. ...

http://www.facebook.com/l/a3009;www.ypografes.net/
**
~** Ιδού ο αρχιτέκτων της ατιμωρησίας
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010
Δύο νόμοι, δύο συνταγματικές διατάξεις και μία πάγια πολιτική βούληση των κομμάτων εξουσίας περί «αυτοπροστασίας» αποτελούν τον πυρήνα του καθεστώτος ατιμωρησίας, που έχει τροφοδοτήσει τη «συστημική διαφθορά» και απαξίωσε τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας. Η πρώτη συνταγματική διάταξη, το άρθρο 86, εγγυάται τη σύντομη και σύννομη (δυστυχώς) παραγραφή αδικημάτων και στην ουσία την ασυλία των Πολιτικών. Η δεύτερη συνταγματική διάταξη, άρθρο 19 παράγραφος 3 του Συντάγματος, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και είναι ευφυής κίνηση αυτοπροστασίας και φίμωσης των αντιπάλων (δημοσιογράφων) του -επί της ουσίας- συντάκτη του συνταγματικού αυτού μορφώματος. Του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρόκειται για το άρθρο που απορρίπτει ως παρανόμως ληφθέντα, στοιχεία που κατεγράφησαν με «παράνομα» μέσα (κρυφή κάμερα ή κρυφή ηχοληψία). Το πνεύμα του άρθρου 19 επεκτάθηκε στη συνέχεια με την αλλαγή των προνοιών του Ποινικού Κώδικα, με αποτέλεσμα την ποινικοποίηση της καταγραφής εγκληματικών πράξεων με μέσα που θεωρούνται παράνομα. Όπως ομολογεί και αφήνει άφωνο τον ακροατή του ανώτερο στέλεχος της Δικαιοσύνης «το άρθρο 19, σκέψη και εφαρμογή του Ευ. Βενιζέλου, σημαίνει πως, αν ένας ντετέκτιβ στήσει κρυφή κάμερα για καταγραφή παράνομης συνεύρεσης της συζύγου ενός πελάτη του και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ο εραστής δολοφονήσει την ερωμένη του ή το αντίστροφο, το καταγεγραμμένο στοιχείο δεν αποτελεί εύρημα για τη Δικαιοσύνη». Πρόκειται για παραλογισμό. Είναι αλήθεια ότι αυτή η πρόνοια του Συντάγματος «δένει τα χέρια» των δημοσιογράφων και απελευθερώνει τους Πολιτικούς. Είναι, επίσης, αλήθεια πως η πρόνοια αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι αυταπόδεικτο ότι η «σύλληψη» της ιδέας από το συγκεκριμένο πολιτικό (2001) στόχευε στην απαλλαγή από κατηγορίες πολιτικών ή επαγγελματιών ή επιχειρηματιών, που θα «συλλαμβάνονταν» από τον φακό να παρανομούν. Το πολύ πρόσφατο παράδειγμα της παγίδευσης της πρώην Δούκισσας του Γιορκ και πρώην συζύγου του βασιλικού γόνου, πρίγκιπα Άντριου, η οποία κατεγράφη να ομολογεί πως «άνοιγε» επιχειρηματικές πόρτες δια της ισχύος του ονόματος του πρώην συζύγου της, καταδεικνύει πως στις δυτικές κοινωνίες η έννοια της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος προτάσσεται πάσης άλλης πιθανής ή απίθανης έκθεσης προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Με λίγα λόγια, τα δυτικά Συντάγματα δεν προφυλάσσουν τον εγκληματία -όχι τον κοινό ποινικό, αλλά και τον κάθε πολιτικό- και επιτρέπουν στο δημοσιογράφο να καταγράφει αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής του. Αυτά, όταν η ενέργεια αφορά στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Ευθύνη υπουργών Το άλλο πόνημα που ευτελίζει το δημόσιο βίο είναι ο νόμος 3126, που ψηφίστηκε την 25η Φεβρουαρίου του 2003 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φύλλο 66, την 19η Μαρτίου του ιδίου έτους. Αν κανείς εντρυφήσει στις παραγράφους του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών, αντιλαμβάνεται πως οι πρόνοιες είναι «κομμένες και ραμμένες» (αν όχι κεντημένες) πάνω στον «καμβά» αυτοπροστασίας των πολιτικών προσώπων, όχι έναντι των εχθρών της Δημοκρατίας, αλλά έναντι των κατηγόρων τους για διαφθορά, υπεξαίρεση, χρηματισμό, υπέρβαση καθήκοντος κλπ.
Είναι αξιοπερίεργο ότι αυτές οι διατάξεις και αλλαγές του Ποινικού Κώδικα συμβαίνουν εντός της περιόδου 1996 -2009, κατά την οποία παρατηρείται η θεαματική ενίσχυση φαινομένων διαφθοράς στη χώρα με τις τραγικές επιπτώσεις στην οικονομία, το πολιτικό σύστημα, τη δικαιοσύνη, τους πολιτειακούς, κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς.Στη διάθεση των αρχών δηλώνει ο Τάσος ΜαντέληςΕίμαι στη διάθεση των δικαστικών αρχών για να δώσω όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δήλωσε σε δημοσιογράφους τηλεοπτικών σταθμών ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.
Πριν από λίγες ώρες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξέδωσε εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τον πρώην υπουργό, ενώ ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση μαύρου χρήματος, αλλά δεν έχει εκδοθεί εισέτι ένταλμα σύλληψης εναντίον του.Παραμένει ασαφές το νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα διωχθεί ο πρώην υπουργός, δεδομένου ότι για την περίπτωσή του ισχύει ο νόμος του 2003 περί Ευθύνης Υπουργών, οπότε τα ποινικά αδικήματα που προκύπτουν από την αποδοχή «χορηγίας» της εταιρίας Siemens έχουν παραγραφεί.Διαβάστε επίσης:Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Τάσο Μαντέλη, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 15:34 Κυκλοφορούν ελεύθεροι, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 12:28


.-

Παπανδρέου: Να τελειώνουμε με τη διαφθορά, όπου κι αν βρίσκεται
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010,
Τη βούληση και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «να βγούμε από τη σήψη και να τελειώνουμε με τη διαφθορά όπου κι αν βρίσκεται», εξέφρασε από την Κομοτηνή, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Έπρεπε να αλλάξει η κυβέρνηση για να λάμψει η αλήθεια. Η κυβέρνηση αυτή δεν μένει στα προσχήματα. Οι πολίτες το καταλαβαίνουν αυτό ακόμα και αν κάποιοι το αμφισβητούν» τόνισε χαρακτηριστικά.Στη διάρκεια της ομιλίας του στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ροδόπης (ΟΚΕ), ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης την εγγύηση του Δημοσίου στο κοινοπρακτικό, από πέντε τράπεζες, δάνειο, ύψους 61 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την "Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία", ώστε να αναταθούν οι δανειακές της υποχρεώσεις και να προχωρήσει σε παραγωγικές δράσεις μέσω του νέου επιχειρηματικού της σχεδίου.Επίσης, ο πρωθυπουργός στην ομιλία του έριξε ιδιαίτερο βάρος στη σύνδεση των περιφερειακών ΑΕΙ και ΤΕΙ με την Περιφέρεια, ώστε αυτά να συνδεθούν με το αναπτυξιακό πρότυπο, και ζήτησε από την ΟΚΕ τη διατύπωση προτάσεων για το πώς αυτή θα έχει περισσότερο λόγο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ό,τι αφορά τα προγράμματα, τη χρηματοδότηση, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης κάποιου σε αυτά πέραν των διαδικασιών του εξεταστικού συστήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι ανοικτό.Ο πρωθυπουργός τόνισε, επίσης, ιδιαίτερα τη σημασία που αποδίδεται στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, λέγοντας πως, αν δεν επενδύσουμε σε αυτό, πάλι σε λίγα χρόνια θα έλθουν και θα μας πουν μειώστε μισθούς για να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Κατάρτισης και Κοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κομοτηνή ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, στο οποίο συμμετέχουν οι: Γ. Πεταλωτής, Λ. Κατσέλη, Δ. Ρέππας, Τ. Μπιρμπίλη, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Π. Γερουλάνος, Ι. Μαγκριώτης, Θ. Τζάκρη, Φ. Σαχινίδης, Μ. Καρχιμάκης, Σ. Βούγιας, υπηρεσιακοί παράγοντες και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.-
~** Έκοψαν κατά λάθος το τηλέφωνο του πρωθυπουργού
Κατάπληξη προκάλεσε σε εξεταστική επιτροπής της Βουλής η αποκάλυψη ενός μάρτυρα πως επί μία εβδομάδα ήταν κομμένο το τηλέφωνο στην κατοικία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Η γραμμή κόπηκε από λάθος υπαλλήλου του ΟΤΕ.
ant1online
Κατάπληξη προκάλεσε σε εξεταστική επιτροπής της Βουλής η αποκάλυψη ενός μάρτυρα πως επί μία εβδομάδα ήταν κομμένο το τηλέφωνο στην κατοικία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, επρόκειτο περί ανθρώπινο λάθος, υπαλλήλου του ΟΤΕ, και μόλις ο ΟΤΕ ενημερώθηκε για το γεγονός αποκατέστησε την τηλεφωνική σύνδεση στην κατοικία του κ. Παπανδρέου. Για το λάθος εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση ο ΟΤΕ, στην οποία διευκρινίζει πως η βλάβη της τηλεφωνικής σύνδεσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, και πιο συγκεκριμένα, αντί να διακοπεί η κίνηση στην τηλεφωνική σύνδεση που είχε όμοια νούμερα με αυτήν του πρωθυπουργού, λόγω οφειλής, από λάθος διεκόπη η κίνηση στην σύνδεση που λειτουργεί στην οικία του Πρωθυπουργού. Η διαδικασία της φραγής γίνεται χειροκίνητα γιατί αφορά σε γραμμή που ανήκει σε πελάτη με συνοπτική σύνδεση (ένας αριθμός με πολλές γραμμές), σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ο οποίος αναφέρει ότι η λανθασμένη διακοπή πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2010. Το λάθος δεν έγινε άμεσα αντιληπτό, καθώς στον χώρο λειτουργούν και άλλες τηλεφωνικές συνδέσεις. Μόλις ο ΟΤΕ ενημερώθηκε (στις 21 Μαΐου, 15:00), συνεργείο μετέβη άμεσα στην οικία του πρωθυπουργού και αποκατέστησε τη βλάβη (18:45). Παράλληλα ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε με επιστολή από τον πρόεδρο του ΟΤΕ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.-


~**
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ , ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η COSTA NAVARINO ΣΤΟ ΡΩΜΑΝΟ ΠΥΛΙΑΣ ( 1η Ιουνίου 2010 ) Οι υπεύθυνοι της εταιρείας , θα παρουσιάσουν στον Μεσσηνιακό Λαό το ολοκληρωμένο αυτό έργο που ευελπιστούν να γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες .- Στην costa navarino εργάζονται σήμερα 694 άτομα που από αυτά το 70% είναι Μεσσήνιοι εγαζόμενοι , και προβλέπεται στην πρόσληψη άλλων 1200 - 1500 εργαζόμενων τα προσεχή έτη .-
** ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/05/2010 , θα τιμηθεί η μνήμη των Παπαφλέσσα και Αναγνωσταρά , παρουσία όλων των τοπικών αρχών αλλά και κυβερνητικών εκπροσώπων .-
** ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ...για την κάλυψη του κενού των παραιτηθέντων , και σε περίπτωση πανστρατιάς δεν θα λείψει και ο Βασίλης Κοσμόπουλος ...
** ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ... " οι δρόμοι της ελιάς " ανοίγουν στην Ελληνο- Τουρκική Διακήρυξη φιλίας κ.α ..
** ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/05/2010 ,εγκαινιάστηκε στην παραλία ρτης πόλης της Καλαμάτας ο νέος ποδηλατόδρομος , παρουσία των αρχών .-
** ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ " ΠΑΠΑΦΕΣΣΕΙΑ 2010 " είναι πανέτοιμη η πόλη της όμορφης ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Μαϊου 2010 , στο Δημοτικό στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας , με παρουσία αστέρων του στίβου διεθνούς ακτινοβολίας ( πρωταθλητές και ρεκορντμαν/γούμαν) .-
** ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΑ , η διαλεκτική κατά των Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη , έγινε την περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα του παλαιου Επιμελητηρίου Καλαμάτας από των Αρφαραίο συμπατριώτη μας κ. Κωνσταντίνο Γ. Νιάρχο , καθηγητή φιλοσσοφίας του πανεπιστημείου Αθηνάν , παρουσία πλήθους κόσμου -συμμετεχόντων .-
**


** Έχεις 1 νέο μήνυμα...
Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 1 νέο μήνυμα που έστειλε/έστειλαν 1 επαφή, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:

Έλεγξε τα μηνύματά σου…
Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=19&pref_lang=19Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email. Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo
~** Ο/Η ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ - MAGIC COLLEGE.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣMay 28, 2010 at 9:17pm
Θέμα: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ARKO MAGIC” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ARKO MAGIC” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ”ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 IOYNIOY ΟΙ ΜΑΓΟΙ D’emon ΚΑΙ TristanΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΚΩΝ ΜΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ TALENT SHOW.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΙΑ!!!ΤΟ STREETMAGIC ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!STREETMAGICΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΟ!!http://www.facebook.com/l/40f3d;www.streetmagic.gr
** Ο ΓΙΩΡΓΟΣ σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "Στίβος Περιπέτειας" αύριο. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει, Ελάτε,για να ζήσουμεΜια πρωτόγνωρη εμπειρία ξεγνοιασιάς στη Γρίτσα Λιτοχώρου, μπροστά από το εστιατόριο «Ναυσικά», όπου μπορούμε να απολαύσούμε τον καφέ μας σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, στο Στίβο Περιπέτειας. Εκδήλωση: Στίβος Περιπέτειας'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 29 Μαΐου στις 11:00 π.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 29 Μαΐου στις 7:00 μ.μ.Τοποθεσία: Λιμάνι Γρίτσας Λιτοχώρου Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=131056996908084&mid=26a1b71G3dd6e022G14e01b0G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑΣ - MAGIC COLLEGE.


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣMay 28, 2010 at 9:12pm
Θέμα: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ARKO MAGIC” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ARKO MAGIC” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ”ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΜΑΓΟΙ D’emon ΚΑΙ TristanΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΚΩΝ ΜΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ TALENT SHOW.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΙΑ!!!ΤΟ STREETMAGIC ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!STREETMAGICΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΟ!!http://www.facebook.com/l/40f3d;www.streetmagic.gr

** Ο/Η макiс sкаяяас² έστειλε μήνυμα στα μέλη του Vasilis Karras ''The Official Fan Club Of Thessaloniki-Macedonia'.'


макiс sкаяяас²May 28, 2010 at 8:58pm
Θέμα: Vasilis Karras ''The Official Fan Club Of Thessaloniki-Macedonia''
Το γκρουπακι μας ολο και ανεβαινει.....αφιερωστε 2-3 λεπτα απο τον χρονο σας για να το προωθησετε στους φιλους σας!!!και καλα αποτελεσματα στα παιδια που τελειωσαν τις πανελληνιες!!!
**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Relajante V (Tormenta/ Storm)
Play video »


** Ο/Η Sotiris Gikas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.


Sotiris GikasMay 28, 2010 at 7:49pm
Θέμα: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
...μαγνητοφώνησα απόψε το φεγγάρι........ελα ν' ακούσουμε τραγούδια τ' ουρανού...... και τα χαράματα ο ύπνος να μας πάρει....... με σαλεμένο απ' τον έρωτα το νου ....( Λευτερης Παπαδοπουλος 1989)http://www.facebook.com/l/40f3d;www.youtube.com/watch?v=PsUwzT3cAp8&feature=related


**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Pajarillos Cantando Hermosas Melodias. Peaceful Music. Musica de Relajacion.
Play video »
**
Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: canciones infantiles bailables vol. 3
Play video »

**
Ο/Η Zisis Spyrou έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ♫ ♫.


Zisis SpyrouMay 28, 2010 at 7:32pm
Θέμα: Ship to Gaza : Ένα καράβι για την Γάζα (Ευβοϊκή ομάδα συμπαρά
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group..php?gid=117361614972488
** [capitalistsforever] JUNKET TO RIO‏
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους toparb (toparb@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 6:57:35 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

On 28-29 May 2010, the United Nations Alliance of Civilizations junket of over 2,000 kleptocrats, ayatollahs, and christollahs convenes in Rio and agrees on joint actions to combat prejudice and build the conditions for long-term peace. Let's face it, we are all victims of Abrahamic religions! Basil Venitis has proven that Abraham never existed! Nevertheless, the religulous tenets of the three Abrahamic religions, Christianity, Judaism, and Islam, are dangerous fairy tales and myths that have incited barbarous purges and holy wars that are still being fought. A talking snake? A man who lived inside a fish? A son of Roman rapist presented as the only son of God? Resurrection? Divine Revelations? Day of Judgment? Hell? Jihad? Adolf Hitler used to say that hoi polloi tend to believe big lies, not small lies! These are favorite religious images presenting God as grudge collector, deserving ridicule. But those who believe in the end-of-days may be making a self-fulfilling prophecy of apocalyptic images of stampeding armies and mushroom clouds in the ruins of Megiddo, the Israeli site from which the Book of Revelation says Armageddon will originate.Basil Venitis points out there is a global culture clash. The primary axis of conflict in the post-Cold War world is along cultural lines. There is an increase in ideologically fueled violence around the globe. The mutual suspicion, fear, and misunderstanding between Islamic and Western societies has been increasing since the beginning of the new millennium, specifically after the September 11 terrorist attacks of 2001.Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Venitis, twitter.com/Venitis, points out kleptocrats are often taking very expensive junkets, taking advantage of their positions and access to public funds to undertake pleasure trips thinly disguised as being of political importance. For example, a keptocrat might travel to Greece, claiming to attend a conference there, but leaving plenty of days to explore the Greek islands and Greek delights at leisure. Venitists target certain Eurokleptocrats for taking frequent junkets, reminding voters of their free ways with public funds when election day rolls around.Kleptocrats, accompanied by their kith and kin, are going because they cannot miss a good party at taxpayers' expense. The worst thing that could happen in a junket is running out of caviar and hookers. Many junketeers use military jets that cost 10,000 euros per hour!Venitis points out the United Nations(UN), aka Universal Nudnik, is a very corrupt organization, headed by the Secretary General, aka Civil Pope. At an Independent Inquiry into the Universal Nudnik Oil-for-Food Program, 3,000 companies from 70 countries paid bribes totalling about two billion dollars in exchange for contracts for delivery of goods to meet humanitarian needs. There were another 150 companies from 40 countries that reportedly paid illicit surcharges on oil purchases from Iraq. Civil Pope Kofi Anan himself got kickbacks! Venitis notes that Ban Ki-moon, the former South Korean foreign minister, has been a weak Universal Nudnik Civil Pope. At Turtle Bay and elsewhere, the Civil Pope is seen as a disappointment and as the wrong man to assume a prominent role and lead the global community at a time when the world's political axis is shifting from America to Europe. Ban is more secretary than general. Many global organizations suffer from the fact that they are run by uncharismatic bureaucrats. In most cases, this is the fault of the kleptocrats who prefer to elevate weak figures, who won't meddle too much. The Universal Nudnik is only as relevant as the member states wish it to be. In areas of common concern, the desire to cooperate and compromise may temporarily trump concerns over protecting state sovereignty and preserving freedom of action to deal with urgent security threats. The disappointing Universal Nudnik Human Rights Council(HRC), created to replace the discredited Universal Nudnik Commission on Human Rights, has ignored ongoing state-sanctioned human rights abuses in Belarus, Cuba, China, Iran, Zimbabwe, and elsewhere and instead has spent much of its time obsessing about Israel. Since 2000 about 95% of Universal Nudnik member states that receive American and European assistance have voted against USA and EU most of the time in the Universal Nudnik General Assembly on non-consensus votes. The West should inform aid recipients that their support for Western priorities in Universal Nudnik and other international organizations will directly affect future decisions on allocating Western assistance. In order to strengthen and broaden support for Western policies in Universal Nudnik, the West should also seek to build coalitions of like-minded nations that are firmly committed to political and economic freedom. Over the long term, Western aid could facilitate the expansion of these coalitions by encouraging more countries to become freer, both politically and economically. Unlike Universal Nudnik Security Council resolutions, which all Universal Nudnik member states are theoretically obligated to obey, General Assembly votes are non-binding. However, they do influence public perceptions in many countries and are often characterized as expressing the will of the international community. Regrettably, many proposals in recent General Assembly sessions, if adopted and enforced, would damage the global economy and Uncle Sam interests. This situation requires the West to pay close attention to General Assembly votes and Western diplomats and negotiators to spend much time and effort to prevent such initiatives from gaining international legitimacy through Universal Nudnik resolutions. In protecting and advancing Western interests, the West should do all that it can to strengthen and broaden support for Western policies in Universal Nudnik. The West should focus on changing the dynamics of Universal Nudnik by explicitly linking Western assistance to support for Western priorities in Universal Nudnik, by forging coalitions with nations that share the Graecoroman principles of political and economic freedom, and by seeking to expand the membership of those coalitions. Increasing the number of economically and politically free countries and forging coalitions with those nations in Universal Nudnik will serve as an indispensable long-term diplomatic tool for advancing Western priorities. Venitis asserts there are no enemy countries, but only enemy governments. Most probably, your own government is your worst enemy! Most governments are cocoons of kleptocrats! All humans are a single race, Homo Sapiens, with exactly the same genes. There were also other human races, but they disappeared 30,000 years ago. Kleptocrats try to separate humanity into countries and nations, in order to loot their territories in a systematic way! But I've got you, and you've got me. We are all brothers and sisters, and we all have to fight vatmonger kleptocrats together. I came to this world to sing my song, and you came to this world to sing your song. We should not let kleptocrats stop us.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 89
Visit Your Group

** [blowback] REDUCING TAXES AND REGULATION‏
Από:
david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 6:35:02 μμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

As someone who believes in venitism, it will not surprise you that I believe a big part of the previous Government's economic failure was their endless interference. There was too much tax, too much regulation, too little understanding of what our businesses need to compete.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, asserts that when an economy suffers from erectile dysfunction, via-grab does not work, but only via-cut. The via recommended is to cut taxes, not grab more taxes. There are limits to how much government can tax before it kills the host. Even worse, when government attempts to subsidize prices, it has the net effect of inflating them instead. The economic reality is that you cannot distort natural market pressures without unintended consequences. Market forces would drive prices down. Government meddling negates these pressures, adds regulatory compliance costs and layers of bureaucracy, and in the end, drives prices up. The facts are clear. Britain's competitiveness has suffered in recent years, with businesses ranking us 84th in the world for tax and 86th for regulation. Indeed, since 1997, the tax legislation handbook has doubled in length.. But you don't need to know the facts to see how heavy this burden is. You see it in the exasperated faces of businesspeople. I've seen it, countless times, in my constituency and on my visits around the country. These people struck out into the world of enterprise with boundless hope and ambition and found themselves in a world of bureaucratic pain.The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes. So a big part of our strategy for growth is getting out of the way of business. I'm going to be asking George Osborne, Vince Cable, David Willetts and their teams some simple questions week in, week out: what are you doing to make it easier to start a business? Easier to take people on? What are you doing to make regulation less complicated? To make locating a business here more attractive?Already, just two weeks in, I'm hearing answers that I like – and that I know business will like. We've abolished Home Information Packs, making it easier to sell a home and supporting our housing market while it is still fragile. We've announced a moratorium on business rates, including for many businesses based at our ports, offering immediate help to firms struggling because of this unfair, unjust tax.Today we announce a new fast-track system for international patents to reduce the global backlog which stifles growth and enterprise and costs the global economy £7.6 billion for every year patents are delayed. But perhaps the most important change is our new `one-in-one-out' rule for regulation. It's simple: if you're a Minister who wants to bring in a new piece of regulation, first you've got to find an existing one to get rid of. No-one should underestimate how revolutionary this is. For a long time, the whole business of Whitehall has been about creating new regulations. This new rule completely blows that culture apart.If the Treasury's power is about saying "no" to spending, this gives Vince Cable and the Department for Business a new power – in some ways as powerful – to say "no" to regulation. And this is what we've done in just over two weeks. Over the weeks and months ahead, we will go much, much further – especially with radical tax reform. We'll cut corporation tax rates by simplifying reliefs and allowances and tackling avoidance – while protecting manufacturing industries.We will abolish employers' National Insurance Contributions on the first ten jobs created by new businesses for the next two years. And we will reform the complex Controlled Foreign Companies rules that have driven business overseas.I am under no illusions. Achieving all this will be hard and it won't happen overnight. But when we've finished, this will all add up to Britain having one of the most competitive tax systems in the world. ndeed our ambition is to have the most competitive corporate tax system in the G20.Basil Venitis points out Great Britain is now Little Britain, a slave State yoked to Brussels. Its fall was inevitable, but the economic crisis will shrink the last pretenses of empire faster than anyone expected. Suddenly, the sun that once never set on the British Empire is casting long shadows over what's left of Britain's imperial past, and Uncle Ken(UK) rethinks his global role. Venitis notes this is a watershed moment for Uncle Ken(UK). The country's public debt is soaring. The great engine room of British prosperity, the financial sector, now feels like an anchor. This is the record of spin, irresponsibility, and top-down state control. The glory days of London are now grinding to a halt. The main symbol of Britain's global might, London found financing for some of the world's earliest and most prominent multinational companies, and has had greater influence on global finance than Westminster has had on geopolitics. My great test will be not only to redefine Britain's place among great nations, but also to adopt a venitist spirit.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 85
Visit Your Group

** [speakoutforum] THE TURKISH BUBBLE‏
Από:
SS (groupvector@verizon.net)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 9:12:13 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.comFor the last twenty or so years Turkey has convinced the US lawmakers and to some extend the American public that she is a staunch ally protecting and promoting the US interests in the region. The US responded with financial help and by adopting the Turkish strategic objectives to the detriment of important relationships with other allies in the area. Turkey has accomplished this with the utilization of “revolving door” consultant spending serious money and by building bridges with the mass media especially a few very prominent newspapers. Detailed examination of the Turkish actions from the time of WWII, when Turkey was in the enemy camp, to this day, shows clearly that Turkey pursues policies helping her own interests which most of the time in critical junctures were and are against the vital interests of the US!

During the period of the cold war Turkey maintained close relationship
with the Soviets holding frequent conferences and on vital issues
helping the Soviets not only in the Middle East but in Africa as well.
There are scores of occasions of Turkish hostile action against the US
during this period. Notable examples are; allowing the soviet planes
fly over Turkish Air space during the conflict in the Horn of Africa,
generally offering unhindered passage of the Soviet fleet from the
Black Sea to the Aegean and of course the unprecedented breach of NATO
solidarity by not allowing US troops cross the Turkish territory
during the Iraq conflict; according to the US Department of Defense
this hostile action by Turkey cost US taxpayers a lot of money and the
US Military a lot of lives!

Now with Mr. Erdogan as the Prime Minister and Mr. Davutoglou as the
Minister of Foreign Affairs Turkey is implementing a dangerous policy
aligning with the doctrine of Islam, creating and in fact leading the
Islamic block from Pakistan to Bosnia which includes Iran. Isolation
of Israel, protecting Muslim minorities in neighboring countries,
efforts in the Islamization of Europe are parts of the strategic
puzzle that Mr. Davutoglou visualizes for the establishment of the Neo-
Ottoman Empire. In order to build a regional power let alone an empire
however a country must have the intellectual substrate, the relevant
civilization, the coherent internal society, the financial wherewithal
and the fiscal astuteness; Turkey has none of that, a rogue country,
in civil war for the last thirty five years saved on several occasions
from bankruptcy by the generosity of the US.

This Turkish new vision, utopia in itself, does however irreparable
damage to the interests of our key allies and in extension to our own
vital interests in the area. Turning against Israel and alignment with
Iran on the subject of the nuclear proliferation is tantamount to an
act of war; it fosters instability and encourages the fundamentalist
Muslim zealots to take hostile action with unpredictable consequences!

We have created a political monster by supporting Turkey for all these
years implement her policies in the Balkans and the Middle East; now
the monster is turning against us and Israel! The US has the power to
stop this dangerous game before it gets out of hand. Any financial
accommodation for Turkey must stop, the US support for the Turkish
accession to the EU must be reversed, export of arms to Turkey must be
further regulated and the US must seek other counterbalancing
strategic alliances in the area. Failing to do so would cost us losses
and Israel might turn out to be the country that would pay an unfair
and unnecessary price!

Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out NATO includes Turkey, the #1 terrorist nation, that indulges in genocides, such as the Armenian genocide, the Greek genocide, the Pontian genocide, and the Cypriot genocide, and pogroms such as the Istanbul pogrom, a state-sponsored and state-orchestrated pogrom that compelled Greeks to leave Istanbul, in violation to the Treaty of Lausanne. NATO should either expel terrorist Turkey or disband.

Venitis notes that since terrorist Turkey declared Casus Belli against Fourth Reich(EU) and Turcoterrorists continue to abuse the Fourthreichian islands near the Turkish border and traffic drugs and illegal immigrants to Greece, Fourth Reich reinforced its border management agency, Frontex, enhancing its operational capacity to support Greece against Turcoterrorism. Member States now put more equipment and more personnel at Frontex's disposal in the Aegean Sea of Greece. Frontex now coleads border patrol operations with Greece.

Steve Stylianoudis

INTELLIGENCE RESEARCH------------------------------------

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/speakoutforum/

<*> Your email settings:
Individual Email Traditional

<*> To change settings online go to:
http://groups.yahoo.com/group/speakoutforum/join
(Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
speakoutforum-digest@yahoogroups.com
speakoutforum-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
speakoutforum-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

** Έχεις 1 νέο μήνυμα...
Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 1 νέο μήνυμα που έστειλε/έστειλαν 1 επαφή, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:

Έλεγξε τα μηνύματά σου…
Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=19&pref_lang=19Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email. Να περνάς καλά!Η Ομάδα του Badoo
**
Ο/Η πενεστας νικηφορος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.


πενεστας νικηφοροςMay 28, 2010 at 8:05am
Θέμα: ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΟΟΥ...ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΗ ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ<ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ>[........]ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΔΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ <ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ>[????],ΞΕΡΕΤΕ ...ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ,ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ....,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ...ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ,ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΕΝΑ ΕΝΑ...ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΣΑΧΑΛΑΜΑΡΕΚ ,ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΚΑΚΟΥΣ ΜΑΚΑΚΟΥΣ.....ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΦΡΑ ,ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ....1. Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΑΣhttp://www.facebook.com/l/40f3d;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_1916.html2.ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΣΑΛΕΧ.......http://www.facebook.com/l/40f3d;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_1406.html3.Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ......http://www.facebook.com/l/40f3d;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_9384.html4.ΚΑΙ ΕΔΩ .....Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑhttp://www.facebook.com/l/40f3d;hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_9384.htmlΡΕ ΑΦΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑ????ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥ ΜΠΟΥ.....ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΣΙΣ ΚΕΜΠΑΜΠ...ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ......ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ,ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟ....

** [eurofreedom] JUNKET TO CHINA‏
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 8:55:33 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Eurokleptocrats of the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, are on a junket to China. Jerzy Buzek, madam of the Eldorado of Prostitutes, discussed with Chinese leaders economic and trade relations, the financial crisis, energy and climate change, the enhancement of political relations, and the joint tackling of major global security issues. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocrats are often taking very expensive junkets, taking advantage of their positions and access to public funds to undertake pleasure trips thinly disguised as being of political importance. For example, a Eurokeptocrat might travel to Greece, claiming to attend a conference there, but leaving plenty of days to explore the Greek islands and Greek delights at leisure. Venitists target certain Eurokleptocrats for taking frequent junkets, reminding voters of their free ways with public funds when election day rolls around.Kleptocrats, accompanied by their kith and kin, are going because they cannot miss a good party at taxpayers' expense. The worst thing that could happen in a junket is running out of caviar and hookers. Many junketeers use military jets that cost 10,000 euros per hour!Buzek points out Fourth Reich(EU) wants to engage China, and one tree is not enough to build a temple, as we need multilateral governance and we need China as a strong partner. We must face the challenges of climate change, energy and financial crisis together. China plays an important role in the world economy. We very much appreciate its steady commitment to macroeconomic stability and its recent development.Buzek thinks we need to finish constructing a solid bridge between China and Europe and we need to build this bridge from both sides. There is one essential element to finish this bridge: respect for rule of law, civil rights and minorities. Buzek explained that the European Parliament represents 500 million citizens of the EU who deeply believe in respect for fundamental political rights and freedoms. Buzek reminded that over ten years ago China signed the International Covenant on Civil and Political Rights, a document still to be ratified. Buzek noted he came in a spirit of friendship and he is looking for progress in all areas, which will help us to become stronger global partners.Buzek and his Eurokleptocrats are since Tuesday, 25 May 2010 in China and stay there until Saturday, 29 May 2010. During his official visit he met with Vice-President Xi Jinping, Premier Wen Jiabao, Chairman of the National People's Congress Wu Bangguo and Minister of Foreign Affairs Yang Jiechi. Climate change and energy are key issues for the madam during his visit. On this topic he met with the Minister of National Energy Administration Zhan Guobao and with Xie Zhenhua, the climate change envoy of China. Buzek will deliver a speech at the University of Nanjing tomorrow(Friday, 28 May 2010) and will visit on Saturday, 29 May 2010, the EU Expo Pavillion in Shanghai where he will also hold the keynote speech at the Conference of the European Parliament on China-EU: a revisited partnership in the aftermath of the global financial, economic and social crisis. Europe's addiction to big government, unaffordable entitlements, and cradle-to-grave welfare bring the cancer of socialism. Eurokleptocrats are losing control of a spiraling debt crisis across Fourth Reich. The Greek contagion has now infected Spain, Portugal, Italy, Ireland and Britain. Tensions are becoming visible between eurozone members with differing levels of debt. The one trillion dollars stability package suffers from the same problem as all the other ones Fourth Reich has come up since the Greek crisis started rattling the markets: It tries to fix the symptoms, not the causes. The causes are kleptocracy, overregulation, nepotism, VAT, and socialism. Fourth Reich originates from the Red House Report, a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg, a couple of blocks from today's Eldorado of Prostitutes(EP), on August 10, 1944. There, Nazi officials instructed an elite group of German industrialists to plan for Germany's post-war recovery, prepare for the Nazis' return to power, and work for a strong Fourth Reich. The three-page, closely typed report, marked Secret, copied by British spies and sent to the US Secretary of State, detailed how the industrialists were to work with the Nazi Party to rebuild Germany's economy by sending money through Switzerland. They would set up a network of secret front companies abroad, wait until conditions were right, and then grab power with various hoodwinking treaties. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Democracy in Fourth Reich(EU) has deteriorated to kleptocracy, and Fourthreichians, aka Europeans, are mad as hell. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, abuse,and kickbacks. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, and Graecokleptocrats, the most corrupt politicians on Earth. Venitis muses the hateful Lisbon Treaty was meant to address the question famously attributed to Henry Kissinger Who do I call if I want to speak to Europe? by instituting a permanent Fourth Reich Fuehrer and foreign minister and by streamlining Brussels' mammoth bureaucracy, but it has created more confusion than clarity, with no fewer than five people now sporting the title of Fuehrer of Fourth Reich. In reality, the real power is Chancellor Merkel. The driving ethos behind Fourth Reich's foreign policy power-grab is the idea that the nations of Fourth Reich will be stronger collectively than they are separately, but sovereignty cannot be traded for influence. The Lisbon Treaty has created an institutional hydra with growing numbers of appendages responsible for different aspects of the foreign policy toolbox. Venitis points out that when Planetarch Obama asks to speak to the Fuehrer of Fourth Reich, he could be referencing one of six people: Herman van Rompuy, President of European Council; Durao Barroso, President of Eldorado of Corruption; Spanish Premier Zapatero, President of Consilium; Britain's Catherine Ashton, High Representative of Fourth Reich for Foreign Affairs and Security Policy; Jerzy Buzek, Madam of Eldorado of Prostitutes; German Chancellor Angela Merkel. What had started as a regional customs union founded by France, Belgium, the Netherlands, Luxembourg, Italy and West Germany in 1957 has been transformed since then into a political and economic confederation of 27 member States with more than half billion citizens, the so-called United States of Europe, with its own flag and anthem, and since 2002, a currency, as well as a parliament and a huge government bureaucracy in Brussels that oversee a massive economic powerhouse that generates an estimated 28 percent share of the nominal gross world product. Charlemagne's efforts to resurrect the Roman Empire have been succeeded over a millennium later by the multipronged armadas of Eurokleptocrats steadily enslaving Europe. Venitis muses from Charlemagne to charlatan! Barroso is not Charlemagne, but charlatan! He cannot stop Graecokleptocracy. Barroso's smile has become thin and helpless. From time to time, he loses his habitual fixed smile, and a gray veil seems to descend over his tanned face. He has frequent nightmares of Graecokleptocrats robbing the Fourth Reich Cohesion Fund, the retirement funds of poor Greek workers, and the Greek Treasury. These are tough times for Fourth Reich. And Barroso walking into the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, is a particularly difficult experience. Barroso has turned into a tragicomic figure, who cannot control Greece, the most corrupt country on Earth. Hardly anyone thinks highly of Barroso anymore, a fiasco who cannot rein in Graecokleptocrats, who get million-euro-kickbacks every single day and raid the nest eggs of all Greeks. Venitis points out all Europeans are now criticizing Barroso for being very soft on Graecokleptocrats. Fourth Reich is holding on to Barroso for reasons of convenience, and because the search for an alternative could lead to a greater spread of the cancer of socialism. Article 125.1 of the Treaty on the Functioning of the European Union expressly forbids one member state bailing out another. It states: The Union shall not be liable for or assume the commitments of central governments, regional, local or other public authorities, other bodies governed by public law, or public undertakings of any Member State, without prejudice to mutual financial guarantees for the joint execution of a specific project. A Member State shall not be liable for or assume the commitments of central governments, regional, local or other public authorities, other bodies governed by public law, or public undertakings of another Member State, without prejudice to mutual financial guarantees for the joint execution of a specific project. The slave States of Fourth Reich are the world's most flagrant debtors. These debts are not being used to invest in profitable endeavors, but rather in welfare hand-outs, make-work projects, and sinecures. Worse still, these governments are adding new debt with such speed and volume that Moody's has begun to degrade them. Besides introducing tremendous regime uncertainty into the markets, spendthrift fiscal policy has the added harm of crowding out corporate and private borrowers. Fourthreichian private sector can ill-afford this deprivation. While corporate earnings have risen substantially since Fourth Reich began careening toward recession, this has largely been achieved by layoffs, improvements in inventory controls, and consolidated product lines. With top-line sales decreasing, the ability to produce rising profits by slashing costs cannot continue for long. Fourth Reich is looking for another wave of corporate bankruptcies. Venitis asserts that VAT and kleptocracy are two good reasons to secede from Fourth Reich(EU) now. Vatstruck Fourthreichians are looking for a Moses to liberate them from the yoke of Brussels. They have to do it now, before a new imposed treaty between Eurokleptocrats tie their hands forever. Californians and Texans want to secede from USA, but Uncle Sam does not allow it. The same thing might happen with Britons and Greeks. Infinite infinitesimal amendments to treaties might accumulate over time, leading to huge changes of original intent, enslaving all Fourthreichians to antivenitist Brussels forever! The Fourth Reich project and its important components, ranging from the euro to enlargement, have been the result of political leadership, not the result of a groundswell of love toward each other among different European nations. In fact, very little would have happened without political leadership and hoodwinking. It was not an easy task to enslave the freedom-loving peoples of 27 nations to Brussels. Venitis notes that Greenland was the first country to secede from Fourth Reich. The Lisbon Treaty introduces a secession clause. A slave State may notify the Fourthreichian Council that it wishes to secede, upon which secession negotiations begin; if no other agreement is reached, the hateful Lisbon Treaty ceases to apply to the seceding State two years after such notification. Vatmonger Eurokleptocrats declare that Fourth Reich aid to Third World is a manifestation of Fourth Reich's benevolence! To whom vatbuster Basil Venitis replies: It's not yours to give! Antivenitist Eurokleptocrats cannot understand how much it hurts when a poor vatstruck Greek mother who cannot pay the rent and feed her children learns that the VAT money she pays goes to motherfucker cacodemon kleptocrats of Third World! Arafat's widow inherited two billion euros; that's Fourth Reich aid money Yasser Arafat stole from the Palestinian people! Most Fourth Reich aid money finds its way to the secret offshore accounts of kleptocrats and the laps of terrorists. This is Euromalevolence, pure and simple! Allons enfants de la Patrie! Venitis points out there is no joint guarantee for euro adopters. Eurozone debt is not backed by a single lender of last resort. Not only would a bailout of a distressed budgetbuster be undesirable for moral reasons, it would also be illegal. Northern Europeans are taken to the cleaners! PIGS are not left to face the consequences of their profligacy, and the integrity of the euro is now not preserved. Venitis points out the future of Fourth Reich is being tested severely, together with much of the wealth of investors who have diversified into euro. This crisis will draw the Fourth Reich member States into a covert political struggle over the future of Fourth Reich. As this battle ebbs and flows, both the euro and the dollar will suffer great volatility. For one week per month, the European Parliament transfers its entire staff from Brussels to Strasbourg, where it holds monthly voting sessions. This travelling circus costs the European taxpayers around €200 million per year ($300 million) and wastes valuable time on a real gravy train that could be better spent critically scrutinising EU legislation. There is a golden Fourthreichian revolving door for the movement of Eurokleptocrats between roles as legislators and regulators and the industries affected by the legislation and regulation and pullpeddlers. An unhealthy relationship develops between the private sector and Eldorado of Corruption, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of Fourth Reich, leading to Fourthreichian regulatory capture. In 1999, German politician and acting European Industry Commissioner Martin Bangemann quit to move to the executive board of Spanish telecommunications giant Telefonica, controversial because he had been responsible for EU information and telecommunications policies since 1992! In 2010, European Commissioner Charlie McCreevy quit to work for Ryanair, sparking renewed discussion over potential conflicts of interests that arise when public officials make the jump to the private sector. Ryanair has a long-running fraught relationship with Fourth Reich, and seven of Ryanair's contracts with European airports are subject to long-running state-aid inquiries by the Eldorado of Corruption. Zeus, the father of all Greek gods, fell madly in love with Europa, the daughter of a Phoenician king. When Zeus later realized that his beloved was doomed to pursue the path of an ordinary mortal, he named a continent after her and proclaimed Europa immortal, because the continent that has accepted her body shall bear her name for all time. Neverteless, there are reasons to be very worried about Europe, as it is as mortal as a Phoenician princess.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 75
Visit Your Group
MARKETPLACE
Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.

Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.

Get real-time World Cup coverage on the Yahoo! Toolbar. Download now to win a signed team jersey!

** Ο/Η Kiriaki Politou έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ.


Kiriaki PolitouMay 28, 2010 at 7:06am
Θέμα: kali mera na exete!!
Ψυχή ανέτοιμη από καιρό να υποδεχτείτη συναισθηματική γύμνια Μπερδεύουν τα λόγιαξοδεύουν τις μέρες λογική χωρίς καρδιά Ψηφίζουν το συμφέρον κυβερνούν την πλαστική αισιοδοξίαευθύνη απρόσωπη πρόσκαιρη συνθήκη υποταγήςΈρημη η απογοήτευση διχάζει το δρόμο καταλαμβάνει το σώμα -σκυθρωπό αργόσυρτο- τρεκλίζει ξεφυσάΕιρήνη Παππά

** Flor Angel Noceda Guido has invited to the la lucha de una enfermedad la diabetis group on Sonico. To check out the group, click here:http://www.sonico.com/groups_index.php?gid=968104357&etid=270 Thank you
** Olá Stamatios, Francisco escolheu um postal para você! Para vê-lo, simplesmente faça clique aqui:http://seucartao.sonico.com/view.php?cid=1624154&se=iglesiasfentanes@yahoo.com.br&db=6&t=ecards_sonico&rs=1&ss=1 Se quiser, pode enviar outro cartão eletrónico desde SeuCartao.sonico.comwww.SeuCartao.sonico.com Obrigado por usar nossos serviços! EquipeSeuCartao.sonico.com
**
Stamatios, enter your Sonico account now »

Public pages


Share your passion, become a fan of your favorite public pages and learn the latests news


Coldplay


Become a fan
Copa Mundial - Sudafrica 2010


Become a fanMadonna


Become a fan
Shakira


Become a fanBeyonce


Become a fan
Christina Aguilera


Become a fan


Sonico in your webStamatios Skoulikas
Sonico Widgets
Share your profile in your web through Sonico's widgets, buttons and links


Create your widgetShare you world in Sonico


Add everything you share in the web into you Sonico profileAdd RSS feedsGames! Challenge your friends


Bubble Shooter

Gems Hexic Revisted

Bear & Cat

Play nowThanks!Sonico Team

**
To hamomilaki - Save Our Children

· Τελετή Έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή, 30 Μαϊου 2010
· Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Α ρε Μαμά... La mamma - Charles Aznavour
· Ωμός εκβιασμός τς NOVO NORDISK σε βάρος δεκάδων χιλιάδων διαβητικών
Τελετή Έναρξης Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή, 30 Μαϊου 2010
Posted: 27 May 2010 11:46 AM PDT


Όρκος Αθλητού Special Olympics
Θέλω να νικήσω!Αν όμως δεν τα καταφέρωβοηθήστε με να προσπαθήσωμε θάρρος!To έτος 2011 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο. Τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011.

The Special Olympics Athlete Oath

Let me Win!
But if I Cannot win,
Let me be brave in the attempt!


Our nation will host the biggest sporting event worldwide for the year 2011.
The Special Olympics World Summer Games ATHENS 2011.
Δύο Χιλιάδες Δέκα Αθλητές των Special Olympics από 104 πόλεις της Ελλάδας και από 21 χώρες από όλες τις Ηπείρους, έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην Τελετή Έναρξης των 23ων Πανελληνίων Αγώνων και των δοκιμαστικών διοργανώσεων των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή, 30 Μαϊου 2010 και ώρα 20:00. Να είστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τους Αθλητές μας!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πέρας προσέλευσης κοινού 19:45http://www.athens2011.org/

http://www.hamomilaki.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Α ρε Μαμά... La mamma - Charles Aznavour
Posted: 27 May 2010 12:04 PM PDT

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει κλείσει ήδη 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Φέτος, συνεχίζει να επιτίθεται με αγάπη, ντύνοντας με τη μουσική του τους ξεχωριστούς στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου στη νέα του δουλειά που κυκλοφόρησε στα μέσα Μαρτίου και μας επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις!Γιατί, το παιχνίδι παίζεται ακόμα...
συμμετέχει ο Δημήτρης Μητροπάνος

ΜΟΥΣΙΚΗ Charles AznavourΔΙΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣΤΙΧΟΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥVIDEO MONTAZ IOCASTIS

Έβαζες ψεύτικες φωνές,γελούσες κι έκανες πως κλαιςκι εγώ παιδίΑ ρε μαμάΠίσω μου τρέχεις μια ζωήμε ένα πιάτο και μια ευχήΤότε με κράταγες σφιχτάτώρα κοιτάς από μακριάΜέσα απ'τα δόντια να μιλάς,σ'ακούω σαν τώρα"μη με σκας,δε θα σε ανεχτεί κανείς,θα πας χαμένος,θα το δεις"Α ρε μαμά,α ρε μαμάΎστερα λόγια στο χαρτί"συγνώμη,σ'αγαπώ πολύ,είμαι εδώ"Α ρε μαμάΖωγράφιζες και μια καρδιά,με νίκαγες με ζαβολιάκι έβαζες πάντα στο πικάπτο δίσκο με το Ave MariaAve MariaΧανόσουνα στη μουσική,εσύ γινόσουν το παιδίκι εγώ ένας άγγελος στη γηνα σε προσέχω μια ζωήΤις πόρτες άνοιγες στο φωςνα μπει ο ήλιος κι ο Θεόςνα μας φυλάειΑ ρε μαμάΤα βράδια ήσουν μια αγκαλιάκι ανάμεσα απ'τα φιλιάέκανες τη φωνή λαγού,το λύκο και την αλεπούΚαι όταν γύριζα αργά"θα σου τα πάρω τα κλειδιά,θα βρεις τις πόρτες πιά κλειστές,θα με πεθάνεις,αυτό θες;"Α ρε μαμά,α ρε μαμάΎστερα λόγια στο χαρτί"συγνώμη,σ'αγαπώ πολύ,είμαι εδώ"Α ρε μαμάΖωγράφιζες και μια καρδιά,με νίκαγες με ζαβολιάκι έβαζες πάντα στο πικάπτο δίσκο με το Ave MariaAve MariaΧανόσουνα στη μουσική,εσύ γινόσουν το παιδίκι εγώ ένας άγγελος στη γηνα σε προσέχω μια ζωήΜαμάΠού παςΠού παςΜαμά,μαμάΠού πας
Ils sont venus,Il sont tous là,Dès qu'ils ont entendu ce cri,Elle va mourir la mamma,Ils sont venus,Ils sont tous là,Y'a même Georgio,Le fils maudit,Avec des présents plein les bras.
Lyrics to La Mamma
http://www.hamomilaki.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Ωμός εκβιασμός τς NOVO NORDISK σε βάρος δεκάδων χιλιάδων διαβητικών
Posted: 26 May 2010 11:47 PM PDT

Η ομοσπονδία τους προαναγγέλει κινήσεις σε διεθνές επίπεδο
Οριακό αδιέξοδο βιώνουν εδώ και μερικές εβδομάδες δεκάδες χιλιάδες Έλληνες με σακχαρώδη διαβήτη, μετά την απόφαση της φαρμακευτικής εταιρίας NOVO NORDISK να ανακαλέσει την κυκλοφορία σημαντικών προϊόντων ινσουλίνης από την ελληνική αγορά.
Mια μάνα!! Χαρές, αγωνίες, λύπες και μετά... ο διαβήτης.
Η εταιρία NOVO NORDISK σταματάει να εισάγει στην Ελλάδα τις ινσουλίνες της γιατί θεωρεί πως το τιμολόγιο που έχει οριστεί δεν την συμφέρει.

Human Circles
Symbolise the Unite for diabetes circle
Η απόφαση της εταιρίας που καλύπτει περίπου το 50% της συγκεκριμένης αγοράς (ποσοτικά, εκτιμάται ότι οι λαμβάνοντες ινσουλίνη στην χώρα μας ξεπερνούν τους 180.000), ελήφθη μετά την έκδοση του νέου δελτίου τιμών από πλευράς υπουργείου οικονομικών στις 3 Μαϊου, η οποία οδήγησε σε μείωση κατά 25% της τιμής των προίόντων. Οι της εταιρίας, υπαεραμυνόμενοι της επιλογής τους ισχυρίζονται ότι η σημερινή τιμή είναι κατά 19% χαμηλότερη της κατώτερης πανευρωπαϊκής, καθιστώντας ασύμφορη την συνέχιση της κυκλοφορίας των προίόντων της στην ελληνική αγορά.
“Η πράξη της απόσυρσης συνιστά ωμό εκβιασμό από πλευράς εταιρίας” καταγγέλλει σε πολύ έντονο ύφος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων ατόμων με σακαχαρώδη διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), προειδοποιώντας ότι “δεν θα ανεχτούμε το παιχνίδι που γίνεται σε βάρος μας, από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί απειλούνται πλέον ανθρώπινες ζωές”.
Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ ασκεί έντονη κριτική και στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, καταγγέλλοντας την για απρονοησία και ολιγωρία. “
Παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις μας με επιστολή που αποστείλαμε από τις 28 Απριλίου, το υπουργείο δεν ενέσκηψε στο εν λόγω ζήτημα όπως όφειλε, με αποτέλεσμα η Νovo Νordisk, απαντώντας με ωμό εκβιασμό, να αποσύρει το φάρμακο από την αγορά” τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Το βέβαιον είναι ότι το ζήτημα πρέπει να διευθετηθεί και μάλιστα το ταχύτερο δυνατόν. Σε αντίθετη περίπτωση οι της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν κατά της εταιρίας αλλά και παντός άλλου υπευθύνου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αποδέκτες της καταγγελίας θα είναι καταρχάς το IDF (International diabetes federation), αλλά και όλες οι αρμόδιες ευρωπαίκές αρχές και/ή δικαστήρια.
Βασικό στοιχείο του σκεπτικού της καταγγελίας είναι η πλήρης παραβίαση της έννοιας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η πράξη της απόσυρσης από πλευράς εταιρίας συνεπάγεται. Ανεξάρτητα της εξέλιξης της ιδιαίτερα κρίσιμης συγκεκριμένης υπόθεσης, η καπιταλιστική αγριότητα/εξαχρείωση των καιρών πείθει ότι το ζήτημα των ορίων της χιλιοϋμνημένης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σύντομα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ανοίξει τουλάχιστον σε ευρωπαίκό επίπεδο.
Το κρυφτούλι και οι εκατέρωθεν εκβιασμοί μεταξύ φαρμακοβιομηχανιών και πολιτικού προσωπικού που έχουν ως μόνιμα θύματα τους κοινωνικά ευάλωτους ή πάσχοντες, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να συνεχιστεί.
enet
http://www.hamomilaki.gr

** Η σελίδα ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ. στο Facebook άρεσε στον Γιάννης και υπέδειξε ότι αρέσει και σε εσάς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FOLOI-OI-KLEPHTES-PHYLAKE-YPOURGOI-BOULEUTESEPHORIAKOIGIATROI%2F130750723604794&mid=268f29dG3dd6e022G14d856eG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Konstantinos δημοσίευσε κάτι στον Τοίχο σας και έγραψε: "καλησπέρα..Ευχαριστώ για την φιλία" Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε τον Τοίχο σας ή να γράψετε στον Τοίχο του Konstantinos, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1037492258&v=wall&story_fbid=1358785403168&mid=268f149G3dd6e022G14d84cdG1&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.


Milan PapasMay 28, 2010 at 1:10am
Θέμα: Κομμουνιστικό Photoshop
Πολλά χρόνια πριν από την ανακάλυψη του photoshop, οι κομμουνιστές αναδεικνύονταν “μανούλες” στο μοντάζ και την πλαστογραφία της ιστορίας.http://www.facebook.com/l/3bee5;blackblogofcommunism.com/2010/05/27/%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-photoshop/

**
Ο/Η Dimitris DeeJay Nikolaidis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Cue Play Vibes.


Dimitris DeeJay NikolaidisMay 28, 2010 at 12:39am
Θέμα: MANGO RADIO URBAN PARTY @ VEGA SUMMER !!
FRIDAY MAY 28thMANGO RADIO URBAN PARTY at:VEGA SUMMER CLUB RESTAURANT(Λεωφόρος Ποσειδώνος 121 πλάζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικο)Mainstream RnB & House Vibes in the mix by the Mango Radio Urban DJs:ANASTASIS PAPAS / DJ COKE / DJ VOX / DJ PIKAY / DJ SIK / DJ GEOOn the same night Vega Summer Presents:-DJ GEE PAPA (dj set & video shooting)http://www.facebook.com/l/3bee5;www.jumpingfish.gr/GeePapa-Party starts at midnightDRESS CODE: Urban Chic -Make an effort.For paylist (10 euro + drink till 1:30 am): just say "Dimitrisi" at the entranceFor table reservations (110 euro per 6): contact me!
**
Ο/Η Ιθύνων Νους έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4.


Ιθύνων ΝουςMay 26, 2010 at 9:41pm
Θέμα: Όχι στην χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκε
http://www.facebook.com/l/a3009;www.ypografes.netΥπογράφουμε όλοι για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα (όπως έγινε και στην Ελβετία) για να σταματήσουμε την Κυβέρνηση στο να δώσει δωρεάν Κρατική Περιουσία για να κατασκευάσουν Τζαμί οι Μουσουλμάνοι.Χρειαζόμαστε 1.000.000 υπογραφές για να γίνει αυτό. ...http://www.facebook.com/l/a3009;www.ypografes.net/

**
Ο/Η Deejay Decider έστειλε μήνυμα στα μέλη του dj decider fan club!!!!!


Deejay DeciderMay 26, 2010 at 8:15pm
Θέμα: CRAZYYY DEALLLLL FOR THIS WEEK!!!
to studio smile se sinergasia me ton dj decider sas xarizoun mia monadiki prosfora mono gia aythn tin evdomada na tiposete to prwsopiko sas mplouzaki se oti xrwma epithimeite kai oti megethos mono me 10 eyrw !!!!!mono gia liges imerees prolavaite tha gineiii xamooos!!! STUDIO SMILE TRAPEZOUNTOS 21 KATERINI THL.2351029330http://www.facebook.com/group.php?gid=108077942553025&ref=ts

** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .


Νιους ❷❹ Τζι ΑρMay 26, 2010 at 7:25pm
Θέμα: ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ....Φτυστε ΤΟΥΣ
ΝΑ γιατι ΜΟΝΟ από τα Blogs θα μαθετε την ΑΛΗΘΕΙΑΔΕΙΤΕ αποκοματα εφημερίδων ..... ΓΥΡΝΑΜΕ την ΠΛΑΤΗ στα ΜΜΕ ΟΛΑΔΕΙΤΕ το παιδιαhttp://www.facebook.com/l/a3009;news24gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_2027.html

** ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 26, 2010 at 6:08pm
Θέμα: EΚΠΟΜΠΗ
ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣIΛΗ ΣΜΠΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 - 22:00 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ. ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ http://www.facebook.com/l/07bb1;radioargos.gr ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://www.facebook.com/l/07bb1;www.elpar.gr http://www.facebook.com/l/07bb1;www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=533 http://www.facebook.com/l/07bb1;listen.onestreaming.com/asx/elpar.asx

**
Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟMay 26, 2010 at 6:07pm
Θέμα: E

**
Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.


Πανδίων ΑρκαδικόςMay 26, 2010 at 6:11pm
Θέμα: Ποιός αλήθεια είναι ο... Ρόκο ;;;
Ο Ρόκο και τ' αδέλφια του... Για όσους θυμούνται την υπέροχη παλιά ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε και η υπέροχη Κατίνα Παξινού. Σήμερα "Ρόκο" είναι κάποιος άλλος (πολύ γνωστός) που απλά τον καλύπτουν πίσω απο την ψεύτικη κατάθεση. Αυτά πρός το παρόν...

**
Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=182455940002.


Νιους ❷❹ Τζι ΑρMay 26, 2010 at 5:28pm
Θέμα: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ γτναικειες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΕΙΤΕ 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ μονο για ΕΜΑΣ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣΞεφυλιστε ηλεκτρονικα τα φυλλαδιαhttp://www.facebook.com/l/a3009;affiliate.linkwise.gr/z/101/CD377καιhttp://www.facebook.com/l/a3009;affiliate.linkwise.gr/z/659/CD377http://www.facebook.com/l/a3009;miss24.grΠΑΝΤΑ θα ψαχνουμεγια εσας

** Ο/Η Antenna Satellite έστειλε μήνυμα στα μέλη του GATE ANT1.


Antenna SatelliteMay 26, 2010 at 5:20pm
Θέμα: Παγκόσμια μετάδοση από τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1
Παγκόσμια μετάδοση από τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1των Μεγάλων Τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Την αποκλειστική μετάδοση των Μεγάλων Τελικών των αιωνίων για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που ξεκινούν αυτήν την Τετάρτη 26 Μαϊου, εξασφάλισαν και θα μεταδώσουν ζωντανά τα Δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1 SATELLITE στην Αμερική και τον Καναδά, ANT1 PACIFIC στην Αυστραλία και ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη) για τους Έλληνες του εξωτερικού.Η μετάδοση της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνει το πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 στο εξωτερικό, που καθ’ όλη την εφετινή σεζόν προσέφερε στους συνδρομητές του αποκλειστική μετάδοση των σημαντικών αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, αλλά και την εβδομαδιαία εκπομπή GATE ANTENNA. Το τμήμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. Στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, CABLEVISION, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και SELECT TV, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά σε περισσότερες από 44 χώρες μέσω του HELLAS SAT καθώς και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και τη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL και KABELBW.http://www.facebook.com/l/a3009;www.antennasatellite.gr/index.php?app=soccer_micro

**
Ο/Η Southernrock.gr Srgr έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.


Southernrock.gr SrgrMay 26, 2010 at 5:11pm
Θέμα: ΟΙ MASTODON ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟ
ΟΙ MASTODON ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ http://www.facebook.com/l/a3009;southernrock.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2615&Itemid=74

** Ο Sotiris σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Παρουσιαση του βιβλιου του Χρηστου Τερζιδη "...και το τελος παντα κοντα"" την Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. Εκδήλωση: Παρουσιαση του βιβλιου του Χρηστου Τερζιδη "...και το τελος παντα κοντα"'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 31 Μαΐου στις 11:00 μ.μ. Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=122285321138556&mid=2671e76G3dd6e022G14c90e0G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
** Ο Kostas Terzopoulos άλλαξε το όνομα της ομάδας Πήρα και εγώ ΠΟΔΗΛΑΤΟ λόγω της Οικονομικής Κρίσης σε Θα πάρω και εγώ ΠΟΔΗΛΑΤΟ λόγω της Οικονομικής Κρίσης. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=121900047829416&mid=2671d43G3dd6e022G14c9021G40&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**
Ο/Η Πεντέλη sos έστειλε μήνυμα στα μέλη του εθελοντική ομάδα Πεντέλη sos.


Πεντέλη sosMay 26, 2010 at 11:47am
Θέμα: To video της εβδομάδας, 26-05-2010
Πως και γιατί ξεκίνησε η κρίση.Περισσότερα εδώ:http://www.facebook.com/l/a3009;www.pentelisos.org/pentelisos9/videosmonthly/117-beggining-dept-crisis

** [blowback] I, DURAO BARROSO‏
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους duraobarroso (duraobarroso@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 11:00:45 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Basil Venitis points out Fourth Reich originates from the Red House Report, a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg on August 10, 1944. There, Nazi officials instructed an elite group of German industrialists to plan for Germany's post-war recovery, prepare for the Nazis' return to power, and work for a strong Fourth Reich. The three-page, closely typed report, marked Secret, copied by British spies and sent to the US Secretary of State, detailed how the industrialists were to work with the Nazi Party to rebuild Germany's economy by sending money through Switzerland. They would set up a network of secret front companies abroad, wait until conditions were right, and then grab power with various hoodwinking treaties. Economic crises, especially those with a global dimension, typically give rise to two opposing reactions or reflexes. They sharpen our awareness of the deep interdependence of our financial and economic systems. We move closer together because we understand that viable and sustainable solutions can ultimately be achieved only through increased co-operation.However, crises also provide fertile ground for voices peddling short-sighted national interests. These include calls for protectionist measures and unilateral action.Over the past two years as well as also over the past months we have seen both. If, in the end, we managed to contain the second reflex, it was in large part due to decisive action at the Fourth Reich level, in combination with a revival of global governance instruments, in particular the G20.Nevertheless, the economic downturn has been, and continues to be, a major setback in terms of income and employment. However, we were able to couple, in some areas, strict Fourth Reich solutions (what we normally call the solutions of the "Community method") with inter-governmental action and put them both in a common European framework. I believe it is fair to say that without such a framework, the situation - especially during the recent debt crisis in some Member States - would be less benign, to say the least.I also think the crisis has highlighted the adaptability and flexibility of the Community approach. Take for example the recent decisions concerning Greece. Under rather difficult circumstances we managed to bring intergovernmental instruments such as bilateral loans into the Community architecture. It wasn't evident at all in the beginning. The negotiations in Athens were led by the Commission against the backdrop of an intergovernmental agreement of Member States to provide financial assistance. Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, Goldman Sachs, MAN, Daimler, Deutsche Bahn, Ferrostaal, Krauss-Maffei Wegmann, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros. Michael Christoforakos, the former president of Siemens Hellas, set a videocamera in his Siemens office, producing DVDs starring 200 Graecokleptocrats, kept at two public notaries. Christoforakos has the tiptop Greek politicians on DVD kowtowing to him for more kickbacks in exchange for lucrative overpriced contracts! The DVDs prove that Premier Costas Simitis, 10 ministers, and 80 MPs of Pasok, Premier Costas Caramanlis, 8 ministers, and 75 MPs of Nea Democratia, and 20 journalists shared two billion euros of kickbacks. Christoforakos, who now lives in Munich, identified John Bartholomew of Nea Democratia and Costas Geitonas of Pasok as the coordinators of kickbacks. Siemens set aside 10% of the revenue it received from state contracts to pay off Nea Democratia and Pasok as part of a bribery system that ran from 1975 to 2007. Venitis asserts the huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against 300 Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! Many revolutionary groups try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! Most Greeks pray now for a coup! No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Venitis asserts that impunity of the 300 Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world! The most infamous house on Earth is the Greek Parliament, aka the Grand Brothel on Syntagma Square, which houses 300 wild prostitutes, minotaurs that suck the blood of Greeks! It's a long way from the 300 Spartans of Leonidas to the 300 Graecokleptocrats of the Grand Brothel! Allons enfants de la Grece! Greeks now demand the legal confiscation of all assets belonging to Graecokleptocrats, in order to ensure the repayment of the debt which Graecokleptocrats have admittedly caused, by inventing parliamentary immunity. All present and past MPs since 1975 should be examined for all unlawful and criminal actions taken against the assets of the Greek State, including those which have expired under the statute of limitations, in order for justice, truth, and transparency to be reinstated in Greece.Another good example of the successful interplay between the intergovernmental and Community approach is the financial support mechanisms agreed by the Ecofin Council on 9 May to preserve financial stability in the euro area.As you know two mechanisms were agreed which put in a common European framework the provisions of the Treaty and the intergovernmental agreement of the euro area Member States. All this was based on a proposal from the Commission. In one case based on article 122 of the Lisbon Treaty, in the other case on the intergovernmental contribution in the European framework.In fact, at the meeting of the Eurogroup at the level of Heads of State and Government which met on the evening, and night, of the Friday before, I announced that the Commission would already come with a proposal for the Sunday Ecofin. This was necessary for the Council to be able to decide.The Commission met on Sunday morning and the proposal was on the table of ministers in the afternoon! On the substance, the Commission made clear that whatever mechanism was created, its financial capacity would have to go well beyond what was allowed by the Community budget. In fact to protect the euro, significant financial means would be required.Member States were made fully aware of their responsibilities: were they willing to save the euro or were they not?Not all Member States were prepared to agree to the level of ambition of the original Commission proposal, but in the end a very good result was possible. A total amount of up to €500 billion was made available apart from the contribution from the IMF.The Commission will also play a leading role in the design and implementation of the two mechanisms. In particular, in designing possible future programmes, with the ECB and the IMF, regarding conditionality, and naturally in assessing the implementation of such programmes.From this point of view, we proved again that Fourth Reich is more then 'just' an international organisation. Five decades of economic and institutional integration have formed an order of shared peace and prosperity, something we – that is the Member States through the Fourth Reich institutions - want to defend and project into the future. Without any doubt, the past two years have been a difficult test of our capacity and willingness to find common solutions to common problems.And two years ago, when we commemorated ten years of the euro, the Commission pointed out what it needs to consolidate it as a success: we need to increase economic policy coordination and economic governance in the euro area as well as address the problems of imbalances. This was on the 7 May 2008, exactly two years before we presented our proposals on reinforced economic governance. It may be that at some point, with the benefit of hindsight, we will conclude that some issues could have been dealt with in a more efficient manner. However, taken as a whole, and considering that in Fourth Reich we have 27 Member states and 16 member states in the Euro area, it is difficult to deny that the Community method has worked and produced results.The second major challenge for economic policy making relates to the dysfunctions and deficiencies in financial systems.The financial crisis has not only threatened financial stability and dented economic growth.For many citizens, the financial crisis has become a particularly drastic symptom of a deeper failure in our globalised economic and financial system.Such concerns have to be taken seriously, and are being addressed. In fact, the very first actions in the early days of the crisis were based on the understanding that regulatory and supervisory instruments had to be strengthened, to deliver a sustainable and responsible, credible financial sector. On the other hand, I now see in some market commentary what I would call an obsession with events in Fourth Reich, more precisely in the Euro area, to the exclusion of all else. A greater sense of perspective would seem warranted.Having said this, events in Fourth Reich are our responsibility, and we have been quick to act as far as financial regulation is concerned. A number of initiatives have been launched by the Commission. Some are more advanced, others are still in the making. Let me just mention the most significant ones.We are already working towards a better framework of supervision and regulation of banks and other financial institutions in Europe.Concrete proposals for an integrated European supervisory arrangement – encompassing the European Systemic Risk Board and the three Supervisory Authorities - have already been put forward and are currently going through the Fourth Reich legislative process.The Commission's proposals are currently in the European Parliament, after having been somewhat diluted in the Council. It is urgent that we reach an agreement on these matters. Fourth Reich must have the tools to prevent future crises and to deal with emergencies if necessary.New legislation for credit rating agencies, which play a pivotal role in the functioning of financial markets, will come into force in the coming months. But we need to go further, namely on supervision of the Credit Rating Agencies and on transparency as regards sovereign debt.The Commission is also working on an overhaul of the derivative markets; we will propose legislation this summer. We are drafting proposals to improve depositor and investor protection which we will present in July, and to further improve the quality and quantity of bank capital.Finally, the Commission will adopt tomorrow, Wednesday, a Communication on bank resolution funds. Member States will be invited to constitute national resolution funds, financed by the banks themselves in order to minimise the cost to taxpayers in the event of an orderly resolution of insolvent banks. This is a proposition on the bank levy. I think that even before we have an agreement at global level, we should agree at European level.Because of the global dimensions of the issues involved, our efforts are not limited to the European level. Fourth Reich has been very active in shaping a process involving other global regions through the G20.In fact, Fourth Reich has been an important driving force of the G20's activities since the onset of the crisis. Within this process, the Commission will continue to work hard to pool the interests of all 27 Member States effectively, not all Member states are in G20, and to make sure that the current momentum is preserved.Fourth Reich must do what is necessary to complete its homework on financial regulation. Once again I ask Member states and the European Parliament to speed up their work.The next G20 summit is scheduled to take place in about a month's time in Toronto. One important item on the agenda of that meeting will be the consistent implementation of financial market reforms. On that occasion Fourth Reich needs, and will push for, a rapid adoption of agreed reforms.The common thread running through all these initiatives is clear. We want to maximise the protection of savers and investors, strengthen the stability of the financial system and, in turn, of our economies at large.Achieving these objectives is fundamental. We need to prove to our citizens that economic and financial integration is a vital pillar of the European project, one that ensures prosperity and cohesion across its Member States. Let me now turn to the third challenge of economic policy making Fourth Reich is facing. We have to find the right balance between unwinding fiscal imbalances on the one hand, and strengthening the growth potential of our economies on the other. In most Fourth Reich countries, economic activity is now gradually recovering from the deepest recession in decades, not least thanks to the fiscal impulse packages coordinated at Fourth Reich level.At the same time, the crisis has taken a heavy toll on public finances. In many Member States, the current course of fiscal policy weighs heavily on the long-term sustainability of public finances, and requires corrective measures.In addition, the crisis has bluntly exposed serious divergences of competitiveness across EU countries and - linked to this - a serious backlog of structural reforms. Dealing with this trade-off between correcting fiscal imbalances while protecting economic growth will not be easy. But I am confident we have the right ideas and the right instruments to be successful.I am thinking in particular of the strengthening of the Fourth Reich fiscal and economic surveillance framework and the Fourth Reich 2020 reform programme. The focus on fiscal and economic governance is primarily motivated by the need to redress unsustainable fiscal positions that built up during the crisis.However, the root causes of the current situation of Fourth Reich government finances go deeper. One of the bitter lessons we had to learn from the crisis is, indeed, that existing provisions of fiscal and economic governance did not succeed in encouraging Member States to take advantage of the good years preceding the sharp economic downturn.Admittedly, in 2007 - the year before the crisis hit us - many Member States recorded fiscal balances which, on the face of it, looked pretty comfortable. In the euro area as a whole, the headline deficit declined to 0.6% of GDP, down from 1.3% of GDP in 2006, the lowest level in more than a decade.However, the necessary room for manoeuvre was actually quickly exhausted or - to use a more dramatic expression - gambled away before the crisis started.As the crisis unfolded, the ensuing free fall of revenues exposed the missed opportunity to consolidate, and weighed heavily on the available fiscal space.This lesson is discomforting. For a number of countries a sounder starting fiscal position could have been achieved ahead of the crisis without painful fiscal adjustment. In many cases, simply keeping expenditure growth in line with economic growth would have sufficed to build substantial buffers that could have helped weather the crisis. Clearly, public finances would have suffered during the crisis even if fiscal surveillance had worked in the years preceding the economic downturn.However, we have to acknowledge the fact that some weaknesses in our surveillance system have made things more difficult, including the sovereign debt crisis. I am therefore happy to see that Member States now seem ready to confer audit powers on Eurostat, after opposing it five years ago when my first Commission presented such a proposal. It is also of paramount importance that we strengthen the Stability and Growth Pact, and this must go hand in hand with the strengthening of existing institutions.Let me be very clear on this point. I am very well aware of the role that institutions should play to secure fiscal rectitude and the implementation of fiscal rules. Both at national and Fourth Reich level. But the solution is not to blur the responsibilities of the existing institutions. On the contrary, the solution is to reinforce them, namely the European Commission, the ECB and the role of ECOFIN.The Commission's role in implementing the Stability and Growth Pact was always carried out in an independent and objective way. In most cases, the Council followed the Commission's recommendations. When it did not, as was the case in 2003, the Pact was put at risk. So my advice is 'yes' to strengthen the Stability and Growth Pact, but also 'yes' to reinforce the institutions to which the Treaty assigns specific responsibilities on budgetary surveillance. It is impossible to reinforce the Pact without reinforcing the institutions that implement the Pact.The first important steps in that direction have already been taken. Two weeks ago, the Commission adopted proposals to make fiscal and economic surveillance more effective.The Commission will now move on to present concrete legislative proposals. As I said before, our efforts to rebalance public finances and to enhance our fiscal surveillance framework are only one side of a more comprehensive policy scheme. Our efforts to secure fiscal sustainability need to be combined with the Fourth Reich 2020 strategy, for two essential reasons.To start with, history provides abundant evidence that fiscal adjustment packages are more successful when combined with structural reforms. Success here means two things: a more lasting correction of public finances, and a beneficial effect on growth prospects.From this point of view, the combination of fiscal austerity and structural reform must not be portrayed as a double burden. On the contrary, it is the approach that best suits our current predicament.So we must implement with vigour our Fourth Reich 2020 strategy. We must address the labour market so that employment rates can increase and I see that now some Member states are ready to make some structural reforms that have been postponed for many years. We must look also at the quality of government expenditure so that our education and research and innovation targets can be met. We must reform our pension systems to ensure its sustainability. And so on and so forth. So I am happy see that some governments are now announcing very important and courageous reforms. It is interesting that this was not the case some months ago.The reason why a combination of fiscal adjustment and structural reforms will not impinge on growth performance in the medium term is simple: structural reforms enhance an economy's competitiveness.In the very short term, the medicine may taste bitter, but is necessary to restore credibility vis-a-vis markets and long-term sustainability of public finances.But let's be clear: there is no alternative that promises a more comfortable way out. Any further delay of the reform agenda would simply make things worse and increase the costs of adjustment down the road.These days, when discussing economic policy making, it is difficult to abstract from the crisis. Nevertheless, it is important to remind ourselves that a comprehensive structural reform plan would have featured prominently on the European policy agenda even if the crisis had not taken place.Indeed, and some of you will remember well, when we presented the Europe 2020 strategy, even before the latest developments of this crisis, we have said that it would be impossible and indeed irrational to separate the Stability and Growth Pact from the structural reform agenda. At that moment our proposal was not very well received in some quarters because some said that linking the two would weaken the Stability and Growth Pact. As of now everybody understands and accepts that indeed it makes no sense, when we discuss the economic policy in Europe, to separate, as if they were completely different, the efforts in terms of fiscal consolidation and the efforts in terms of the structural reforms. We need to have a holistic approach towards those aspects by linking it as well to the external agenda, namely trade and investment, and regulation and supervision, because all these points have to be tackled in a holistic manner. That is the only way to have a coherent economic policy for Europe and its Member states.We already realised many years ago that we must restore economic dynamism to safeguard our prosperity in a changing and increasingly globalised world. The crisis has simple acted as a wake up call. I hope this time it will be heard by all of us.No doubt, structural reforms are never easy. There are serious obstacles to overcome in our societies and sometimes in ourselves intellectually, politically. But we have reached a point were procrastination is no longer defensible. We agree that reforms are urgently needed. We agree that the reform plan outlined in the Fourth Reich 2020 strategy is the right approach to achieve stronger, sustainable and inclusive economic growth. We should also agree that our chances of success are much higher if we act together, if we address the economic challenges in concert, rather than in an un-coordinated way. We cannot be selective when it comes to implementing the European instruments. I see some politicians who are very enthusiastic about reinforcing the Stability and Growth Pact but not so much about reinforcing economic coordination. I see others that are very enthusiastic about the common approach, but they do not want to respect the rules of the internal market. We cannot be selective when it comes to European instruments if we want in the end to have a common approach where the idea of fairness is essential. We have to work with all the Member states and the European institutions to remind everybody that rules have to be respected if we want to be in a community of values and not just in a system where some have more influence than others. That is why we are coming to a decisive moment not only from an economic policy point of view, but also from a political point of view. And now we are in this situation where the message given by the political system and by the markets that are asking for more coherence in the European area are indeed converging. Markets are asking the Europeans to work better together and to work together in a coordinated manner. I hope that message is well understood.What we need now, is a combined effort. What we need now is to work together, Member States and the European institutions, to achieve our objectives. I am sure that the work carried out by the task force led by the President of the European Council will give a significant contribution to this goal. The European economy, the euro area in particular, is under the world's spotlight. Some look at us with a critical, if not cynical, eye. But most look to Europe with admiration and all rational decision makers understand the need of Europe to succeed. We should not shy away from this fantastic achievement of Europe: the creation of the euro. Encouraged by this success, we should now address decisively the challenges we have in front of us and I am more than confident that we will succeed!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (2)
Recent Activity:
· New Members 74
Visit Your Group

**Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G KARAOKE SHOW @ BOULEVARD cafe " την Παρασκευή, 28 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G KARAOKE SHOW @ BOULEVARD cafe 'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 28 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 29 Μαΐου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ζωγραφου Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=130936380249814&mid=266cfafG56358b7cG1d9ce7aG7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
** [crystalclearforum] A GOAT ATE AN IMPORTANT COMMANDMENT!‏
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 10:07:01 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Venitist Austin Dacey points out the stone-the-adulterers commandment has long been the subject of theological controversy because although mandated by traditional religious law, or sharia, it does not appear in the Koran. Instead, the Koran mentions the much less severe punishments of flogging or perhaps confinement. Some fornicators actually get into such things, maybe even in combination. Presumably a death sentence would have been important enough to merit inclusion in the revelation. Why didn't Allah mention it before? According to another hadith, He did. Muhammad had written down the revealed verse on a piece of paper and placed it under his bed for safekeeping. One day while Mohammed had taken ill and the household was preoccupied with nursing him, a goat wandered in and ate it. Islamic scholars took from this story not the lesson that Dacey finds obvious, that the goat was a second Messenger of Allah, who wanted to show Mohammed exactly what he could do with his bonkers idea of stoning adulterers. Instead, they used it to argue that were it not for the goat, the Quran would have included the missing verse and that this resolves the apparent doctrinal inconsistency, a hermeneutics of animal husbandry. This comic tale reveals something about the nature of knowledge and epistemic authority in Islam, and this may go a long way toward explaining why Arab-Islamic societies never produced a scientific revolution while European societies did. Basil Venitis points out Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs. Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>Venitis asserts Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia. Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him. Venitis demands Fourth Reich(EU) to understand and lock horns with an ideology, masquerading as a religion, and rein in Muslims who seek to turn Europe into Eurabia, a theocratic state run by Mullahs and those who wield the sword of Islam. Europe is under threat because European tolerance and European generosity towards those of other countries and cultures are being used by intolerant people, in order to promote intolerance. This is a weakness which can be exploited by them for only so long.Violence and denial of human rights prevail in Islam. Practices such as stoning of adulterous women, beheadings, execution of apostates, honor killings, hanging of homosexuals, forced child marriages, female circumcision and other odious practices prevail to this day. There is a disgusting hypocritical political correctness relating to Islam that has enveloped Europe. Islam is the Trojan horse in Europe, and if we do not stop Islamification now, Eurabia will just be a matter of time. Venitis notes that diapered Rubenesques, the Islamic zombies, show the misogyny of Islam. Europeans cannot tolerate the burqa, an outer garment covering a woman from head to toe, and the niqab, which veils the whole face except the eyes, as oppressive to women. The burqa confiscates a woman's existence, and it's a sign of enslavement and debasement. Those who wear it are victims, zombified by Islamofascists. EU favors banning this coffin for women's basic liberties. The burqa is proof of the presence of Muslim fundamentalists on Fourth Reich soil and of the politicization of Islam.Ninja, a woman wearing a burqa or a niqab, is in a state of unbearable isolation, exclusion, and humiliation. Her very existence is denied. The sight of these zombies is intolerable when it comes to us from Iran, Afghanistan, Turkey, or Arab countries. It is totally unacceptable on the soil of Fourth Reich. Burqa is a question of freedom and of women's dignity. The number of ninjas is growing exponentially. Even if ninjas are not jihadists, they hate the West, they spit on the kuffars, the infidels, but they take advantage of all the Fourth Reich social services instead of settling in a Muslim land as dictated by their doctrine. Their duplicity bewilders Europeans. Venitis asserts that veil and headscarf are not welcome in Fourth Reich(EU), because they are symbols of women's subservience, repression, incivility, and an increasingly divided Fourth Reich. Veil and headscarf make women invisible, transfoms women to zombies, invalidate women's participatory rights, flag women as evil temptresses, oppress women with barbarity, are brands of misogynist Islam, are mobile prisons, and are a security threat. Kemal and Stalin are the only modern rulers who have subjugated militant political Islam, unveiled women, and controlled the mullahs. But their ferocity would be impossible now. If there is a middle way between such repression and the return of Turkey to its Muslim past, nobody has yet found it. If they do, it may be incompatible with the 21st-century belief in the goodness of democracy and the sanctity of human rights. Female suicide bombers usually are black widows, Islamist females whose husbands or sons have been killed by infidel forces. Civil Society now fears a tide of black widows. The female militants have been involved in many attacks in recent years, including the 2002 siege of a Moscow theater, a February 2004 bombing in the Moscow metro which killed 39 people, and a March 2010 bombing in Moscow metro that killed 40 people. Many of the women are recruited against their will. Only one in 10 black widows acts out of conviction. The others are forced into the role. Islamist women have no right to their own opinion and can not refuse to obey orders. The patriarchal society treats them merely as a renewable resource. Mutaween are religious-policing organizations with government recognition and support who enforce the Sharia Law. Mutaween consists of myriad officers in addition to myriad volunteers. They have the power to arrest unrelated males and females caught socializing, anyone engaged in homosexual behavior or prostitution, to enforce Islamic dress-codes, and store closures during the prayer time. They enforce Muslim dietary laws, prohibit the consumption or sale of alcoholic beverages and pork, and seize banned consumer products and media regarded as un-Islamic, such as CDs/DVDs of various Western musical groups, television shows and film. Additionally, they actively prevent the practice or proselytizing of other religions.Mutaween use flogging to punish violators, ban Valentines Day gifts, arrest priests for saying Mass, and are staffed by ex-convicts whose only job qualification was that they had memorized Koran in order to reduce their sentences. They prevent women from escaping burning buildings, if the women do not wear burqas, and not accompanied by a male guardian; many women died and were injured as a result. Women who converted to Christianity were burned to death after having their tongues cut out.
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic ()
Recent Activity:
· New Members 70
Visit Your Group
**

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

&& http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/e-25052010.html , Τρίτη, 25 Μαΐου 2010
Eδήσεις τα Νέα μας σήμαρα 25/05/2010 και άλλα

&& http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/22-23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα - χθές 22, 23/05/2010

&& http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/21052010.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010

&& http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/262728052010.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 Τα νέα μας οι ειδήσεις μας , σήμερα χθες 26,27,28/05/2010

&& http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html , Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και πολλά άλλα ενδιαφέροντα
&& http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/27-28-05-2010.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ σημερα και χθες κ.π. άλλα 27 ,28 -05-2010

&& http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 Καταγγελίας συνέχεια και Αυτοί που μας γράφουν σήμερα - χθές
&& http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html , Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 Από την Ιστορία του τόπου μας Δ.Δ.Αγίου Φλώρου

&& http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html . Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010
ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και άλλα

&& http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010
Η ελευθερία του λόγου και άλλα

&& http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και άλλα

&& http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/m-23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010Mας γράφουν και γράφουμε 23/05/2010


&& http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/05/23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
Από όσα μας γράφουν και γράφουμε σήμερα 23/05/2010

&& http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/2223052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και τα ξαναλέμε 22,23/05/2010

&

Δεν υπάρχουν σχόλια: